עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לא יודע אם הכותרת משקפת בדיוק מה שקורה אבל אני אנסה. במכללה יש לנו אינטרנט אלחלוטי של 012 ואנחנו מתחברים, נכנסים לדפדפן ואז עולה דף של 012 שם צריך לרשום שם משתמש וסיסמא ואז זה נותן לנו להמשיך לגלוש. עד פה אין בעיה. העניין הוא שבאופן די קבוע זה כל כמה מזן (כל חצי שעה ככה) מחליט שאני צריך להכניס מחדש את השם משתמש וסיסמא בעוד לאחרים פה בכיתה זה לא קורה. יכול להיות שאלו הגדרות מסויימות במחשב? אשמח לעזרה!

2. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מחובר בתשתית הוט לבזק בינלאומי יש לי רשת בבית המורכבת מPS3 בסלון ומחשב נייח בחדר + לפטופ של אחי שמגיע בסופ"ש, שחוברה עד עכשיו בראוטר של 3com 3CRWER100-75/ המרחק בין הסלום לנתב הוא פוחות מ10 מטרים ויש רק קיר אחד שמפריד ביניהם. לפני כחודש קניתי בבאג את הראוטר לאחר שראיתי בזאפ המון ביקורות טובות עליו. לצערי הראוטר לא תקין וסבלתי ממנו במשך כמה שבועות טובים :'(. כרגע קיבלתי אישור לקבל זיכוי על הראוטר ברשת באג, ואני לא רוצה לעשות טעות בלקחת סתאם ראוטר אחר שאני לא יהיה מרוצה ממנו. ה 3com עלה 250 ויש ראוטרים זולים ממנו של אדימקס ושל Dlink אבל לא איכפת לי להוסיף כסף ולקנות אחד יותר טוב אם הוא שווה את זה. אלה הנתבים שיש שם http://www.bug.co.il/resu…

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by gshhar,

אני מחפש תוכנת network analyzer שתותקן על המחשב ותחשב לי כמה פקטות נכנסות ועוד סטטיסטיקות כמו קצב, ממוצעים וכד' מישהו מכיר משהו טוב ?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  4. Started by zilbero,

בוקר טוב, התקנתי אתמול רשת אלחוטית הכוללת מחשב אחד המחובר עם כבל רשת לראוטר ומחשב נוסף עם כרטיס רשת אלחוטי ( שנהם מתוצרת Edimax). רציתי לדעת האם יש אפשרות לגרום למחשב עם הכרטיס האלחוטי תמיד להיות מחובר? לא תמיד הוא מתחבר. ( אולי זה קשור לזה שהתקנתי אותו בעזרת Ralink - נתן לי לבחור את זה או משהו של מיקרוסופט zero משהו). שאלה נוספת היא האם ניתן לשלוט איכשהו במהירות הגלישה שכל אחד מהם יכול להשתמש. הסיבה היא שכשהורדתי משהו באחד המחשבים, המחשב השני נראה שגלש לאט יותר למרות שאני יודע שזה אמור להתחלק ביניהם ולא אחד על חשבון השני. דבר שלישי ואחרון, כשהתקנתי את כרטיס הרשת האלחוטי הוא שאל אותי האם להגדיר אותו ל optimize performance או ל WI-FI. בחרת ב performance - מה ההשפעה של זה ע…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by Sango,

ערב טוב, אני מעלה דיי הרבה דרך uTorrent. רציתי לדעת האם זה עולה לספקית האינטרנט, או שמי שמשלם על התעבורה הזאת זה הצד השני שמוריד ממני?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  6. Started by SpLAsH,

מלפני יומיים בערך גיליתי שהתוכנה לחקר תרופה לסרטן שאני מפעיל לא מצליחה לשלוח נתונים לאתר הראשי (www.ud.com), וזה קורה בשני המחשבים שלי יש לי את המודם (זה שבכותרת) כבר חודשיים פחות או יותר והוא משמש כראוטר מאז, ורק לפני יומיים זה התחיל עם זה, אז לא נראה לי הגיוני שזה הפיירוול הפנימי שלו, וגם לא הזון אלארם שפועל באחד המחשבים (שריד מהתקופה שלפני הראוטר), בגלל שבמחשב השני שבו אין פיירוול נוסף לזה של הראוטר זה גם קורה אם יש למישהו מושג מה עוד יכול לגרום לזה אני אשמח לשמוע תודה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by hellfire03,

אני מחובר לרשת אלחוטית ומשום מה אני לא מצליח לגשת לכונן בשרת ואפילו לא רואה אותו ב NETWORK בשימוש דרך WIN 8 לא הייתה לי בעיה יכולתי לראות ולהתחבר אבל עכשיו שאני ב WIN7 אני רואה רק 3 מחשבים למרות שיש בערך 10 מחוברים ואם אני לא טועה המשותף לכולם שהם מריצים WIN7 מישהו מכיר את התופעה (שאני רואה רק מחשבים עם WIN7) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by menymu,

יש לי 20 מגה וחבילת גיימר ב-נטוויזן. באמת אין מה לומר, גלישה טסה גם בארץ גם בחו"ל מ-Megaupload אפילו מוריד לי על 2 מגה + לשנייה מפיר אחד. הבעיה היא בהורדת טורנטים... יש לי משתמש ב-Torrentleech אני בטוח שאתם מכירים. גם עם גיימר אני מוריד לרוב על 1-1.5 מגה לשנייה (לפעמים על 2.4) הקטע הוא שכאשר הייתי בבזק בינלאומי (התנתקתי אחרי שבוע שהייתי אצלהם עקב בעיות איטיות מחרידה) למרות שהגלישה היית איטית ביותר והיו בעיות מהירות אין מה לומר, ביוטורנט תמיד הורדתי אבל תמיד על כל רוחב הפס. 2.4 מגה וזה תוך שנייה עלה ל-2.4 עם נטוויזן אני מחכה איזה 10 דקות עד שזה עולה ל-1.5 (מתחבר לאנשים אחרים שאני מוריד מהם) יש לזה פיתרון?<> יש לי מחיר של עובד בנטוויזן וגיימר חינם אז חבל לי לעבור ספקי…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  9. שלום חברים יש לי איזה בעיה בנתב של S-BOX דגם sbx-133lhe-1 אני מחזיק שרת WEB + מחשב לגלישה באינטרנט עכשיו שאני מנסה לגלוש לאתרים שבשרת שלי אני לא מצליח. ועם אני גולש ברשת רגיל בלי לגלוש באתרים שבשרת שלי אז זה גולש מצויין כל הפרוטים הדרושים כבר ספקתי לנתב ועם אני לוקח נתב פשוט כמו אדימקס אז אני מצליח לגלוש לאתרים שבשרת שלי וגם שם אותו הפרוטים זה רשימת הפרוטים שאני נתתי בנתב S-BOX וגם באדימקס IIS 53 DNS 80 SSL 443 FTP 21 שאני רושם דוגמה www.name.co.il זה רושם לי לא ניתן להציג דף זה ועם משהו אחר רושם את הכתובת אז הוא כן מצליח לכנס רק אני לא מצליח להכנס יש לציין שאתרים אחרים שלא על הרשת שלי אני כן מצליח להכנס כמו שרשמתי אני יכול לגלוש לכל האתרים ברשת גם דרך השרת אבל ברגע ש…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  10. שלום רב, יש ברשותי שני מחשבים. הראשי (host) על ויסטה 64. השני בסלון XP 32. המחשב עם הויסטה בעל שני כרטיסי רשת. הצלחתי לגרום לשיתוף קבצים בין המחשבים. לא הצלחתי לגרום למחשב בסלון (XP) לגלוש באינטרנט דרך הויסטה. פעלתי לפי מה שכתוב בדף הזה: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/help/bfd3bd31-82f0-4b9c-9cde-fb92bc2b14771033.mspx אבל עדיין לא הצלחתי להגדיר כנראה בצורה נכונה את הרשת דרך ה-XP שידע לגלוש דרך המחשב הזה. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה גיל.

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  11. שלום יש לי קיטועים וסקייפ ויש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS.... מה אפשר לעשות? הקליטה היא נמוכה האם זה בגלל זה ?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  12. קיבלתי מבזק היום את המודם Eth-Aztech DSL 600E, אני מעוניין להפוך אותו לנתב, ולקנות סוייץ' עם 4 יציאות, האם זה משנה איזה סויץ' אני קונה? כי סכה"כ התפקיד שלו לא כל כך מסובך, האם כל סוייץ' פשוט יוכל לענות על הצרכים שלי? אני מעוניין לחבר בעיקרון 3 מחשבים שהמטרה העיקרית היא שיתוף אינטרנט בלי תלות במחשב הראשי.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אני לא מצליח להתחבר לשרתים Razorback 3.0 ו-3.1. אין לי בעיית Low-id והפורטים פתוחים בהגדרות של הראוטר, וכמובן שאני בלי הפיירוול של XP. לשרתים eDonkey Server No1 ואחיו 2 ו-3 אני מצליח להתחבר. הפורט שלהם הוא 4242 ושל Razorback הוא 5000. זה קשור ? מיש'ו יודע למה אני לא מצליח להתחבר לRazorback ? זה משגע אותי. אני ממש מודה לעוזרים, ושבת שלום, מתן

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחובר לתשתית של בזק וספק נטויז'ן במהירות של 30 מגה. יש לי את הראוטר של נטגיר שבזק משאילה שמוגדר כמודם וראוטר של tp-link 1043nd. האינטרנט עבד בסדר עד שבימים האחרונים יש לי נפילות אינטרנט מעצבנות שמצריכות חיבור מחדש במחשב או בגלקסי או כיבוי והדלקה של הראוטר והמודם. בנוסף יש לי בעיית מהירות שהיא אינה קבועה זאת אומרת שפעם יש לי 6 מגה, פעם 10 מגה ופעם 40 מגה. הבעיה מתרחשת גם כאשר המחשב מחובר בצורה חוטית וגם בצורה אלחוטית. בגלקסי אף פעם אני לא עובר את ה-6 מגה מהירות. המהירות העלאה טובה וקבועה במהירות של 1.5 מגה. מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיות המרגיזות הללו? תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  15. שלום וחג שמח! יש לי eci B-FOCuS Router 312+ ורציתי לשאול 2 דברים: 1. מה ההבדל בין ההגדות כאן? http://img504.imageshack.us/img504/3375/paint11bt.jpg 2. ומה ההבדל בין ההגדרות כאן? http://img504.imageshack.us/img504/3639/paint27me.jpg תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום_1 133 עם WIN98SE כרטיס קול CREATIVEת מודם 33K SPORTSER CDROM וFLOPPY גנרים אני הוספתי לו כרטיס רשת REALTECK ומאז הוא נתקע בד"כ על USER.EXE ונראה לי שזה בגלל שיתוף IRQ האם יש לזה פתרון או שהמחשב אבוד (זקוק לו כמחשב שני לקריאת דוא"ל) הוא יקבל ADSL דרך מחשב מהיר המשמש כשרת ADSL עבורו? בתודה רבה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  17. Started by אברם מהמכולת,

עד עכשיו חיברתי את ה +614 לאלקטל 510, האלקטל ביצע את הניתוב (ה DHCP ב 614 היה כבוי), וה 614 שימוש בעצם רק כ AP. כעת עלי להיפטר מה 510, והשתמש רק ב 614. ניתקתי את ה 510 לגמרי, ושמתי באוטו :-) נכנסתי ל 614, הפעלתי את ה DHCP, ראיתי שהמחשבים אכן מקבלים כתובת IP מה 614. כעת חיברתי את חוט הטלפון לכניסת ה WAV של ה 614, נכנסתי ללשונית WAV בממשק ה WEB שלו, בחרתי PPPoE, הכנסתי myusername@014 ואז הסיסמא פעמיים. לחצתי APPLY, ה 614 עשה ריסט, וחזר. אבל אין לי חיבור לרשת ! תחת לשונית סטטוס אני יכול ללחוץ CONNECT, אבל הוא עדיין לא מתחבר (וגם לא כותב למה, רק תחת לשונית LOG אפשר לראות : PPPoE try to re-connect automaticly PPPoE Retry Fail) בקיצור, הוא א מצליח להתחבר לספק האינטרנט. (למרות ש…

18. Started by mathan,

קיבלתי היום נתב אלחוטי,ורציתי לנסות אותו. חיברתי את אחד המחשבים בכבל לנתב, הקלדתי את כתובת האיי פי שלו בדפדפן,וכלום לא קרה, כאילו הוא לא מצא אותו. על הנתב עצמו דלוקה נורית הlan הראשונה-חיברתי את הכבל לחיבור הראשון. הנורית של החיבור לכבלים מהבהבת,והבנתי שהיא אמורה לעשות את זה. מישהו יודע אם שכחתי לעשות משהו? להגדיר איזשהי הגדרה בוינדוס או משהו? בערך שעה ישבתי וחשבתי וחיפשתי באתר של היצרן ובחוברת,אבל אל מצאתי כלום! תודה מראש! מתן

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  19. אורח אורח

טוב, אין לי את זה ביותר מבלבל. ניסוח מחודש: האם שירות אינטרנט (תשתית + ספק) דרך ספקית "רוכבת" (נניח 018) מקבל מבעלת התשתית (בזק/ הוט) את אותו השירות והטיפול כמו חבילה בחברת התשתית המקורית. בשפה קצת פחות מכובסת: חברות התשתית מאפשרות לחברות "רוכבות" להשתמש בתשתית שלהן. האם מנסיונכם הן פוגעות/חוסמות או סתם מקשות על שירות תשתית שניתן על ידי ספקית אחרת? (ולכן גם באיכות ספק האינטרנט..) האם יש סיבה לבחור בתשתית וספק מבית המקור?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by Posford,

יש לי רשת אלחוטית בבית. במחשב האורח אני רוצה לשתף את כונן C. שיתפתי אותו ואפשרתי ברשת עצמה ע"פ מה שאני יודע וכשאני מחפש אותו ב- My Network Places אני לא מוצא אותו. יש בשתי המחשבים Kerio Personal Firewall v2.1.5 מה יכולה להיות הבעיה? אשמח אם תעברו איתי על ההגדרות שצריך שיהיו בשרת על הכרטיס רשת שמחובר לראוטר? על ההגדרות של הכרטיס רשת שצריך להיות במחשב האורח שמחובר לכרטיס האלחוטי? ומה בפיירוואל? שלב שלב ככה נפתור את הבעיה. ובראוטר צריך להגדיר משהו? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by coran,

שלום! יש לי בעיה קצת מסובכת אני מקווה שלמשהו יש פתרון! יש לי לפטפופ עם ווינדוס ויסטה אני מתחבר לאינטרנט דרך wireless אני רוצה שיהיה לי Ip קבוע למחשב אבל כאשר אני קובע כתובת קבועה ויוצא מהבית ומחבר לרשת אחרת אני צריך לבטל אותה וככה שוב ושוב יש לי תוכנות שאני חייב שיהיה כתובת קבועה בגלל הפורטים אם למשהו יש איזה פתרון יצירתי אני יודה לו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  22. ברשותי כעת חיבור לאינטרנט דרך ADSL. ברצוני להוסיף קו ואינטרנט של הוט (בנוסף ל-ADSL). האם מישהו יודע אם אני אוכל להתחבר לאינטרנט משני החיבורים דרך הספק שלי, או שאני אצטרך לבחור או חיבור רק דרך ADSL או רק דרך הכבלים (במצב זה צריך בעצם, לפתוח 2 חשבונות אצל הספק) תודה

23. Started by RaZerz,

שלום אני רוצה להחליף נתב היה לי אחד של 3COM לא עבד טוב היה לי הרבה ניתוקים ולכן אני רוצה להחליף ראיתי שהרבה ממליצים את TP-Link WR1043ND אבל שמתי לב שהרבה מתלוננים על ניתוקים וזה אזור שאני מאוד רוצה להמנע ממנו אז אם אפשר איזה המלצה עד 400 שקל.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  24. אהלן, יש למשפחה שלי שתי דירות, קומה מעל קומה. אני גר בקומה התחתונה, והרשת הביתית פרוסה בקומה העליונה. אני מעוניין לפרוס את הרשת גם אצלי בדירה (ובאיכות טובה). המצב כיום נראה כך: בדירה העליונה יש את המחשב הראשי (נייח), אליו מחובר פיזית SmartBox של חברת אורנג', מחובר לקו טלפון לאינטרנט במהירות של 10 מגה. ה-SmartBox משמש כנתב אלחוטי עבור הדירה העליונה, שבה יש עוד לפטופ, IPad ושני אייפונים שמשתמשים באינטרנט. אצלי בדירה יש כרגע לפטופ, שמשמש כסטרימר לטלוויזיה וצריך חיבור פיזי לרשת בשביל להזרים קבצי HD מהמחשב הראשי (שנמצא בדירה למעלה), בנוסף, אייפון ואייפוד שצריכים WiFi. יש לי אפשרות להעביר כבל רשת בין הדירות (טוב ללפטופ, לא עונה על צרכי ה-WiFi), בנוסף יש ברשותי שני נתבים אלחוטיי…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  25. שלום יש לי בבית שרת שאני רוצה לחסום את כל התקשורת שלו מול: מחשבים אחרים ברשת, הנתב וכמובן התקשרויות אינטרנט שיוצאות דרך הDG. כל ההתקשרויות מלבד אלה בפורט 3389 (RDP) כמו שאני רואה את זה, יש לי 3 אפשרויות (מסודרות לפי העדפה): 1. לחסום את זה דרך הנתב. יש לי SAFE@OFFICE500 של checkpoint 2. דרך IPSEC 3. להתקין FW תוכנה 1. אחרי הרבה משחקים עם הנתב ואחרי שקראתי את הספר הוראות שלו, עדיין לא הצלחתי לעשות את זה, הכי הרבה שהצלחתי לעשות זה לחסום את כל ההתקשרויות מהאינטרנט למחשב ומהמחשב לאינטרנט. מישהו מכיר את הממזר הזה ויש לו רעיון? 2. מע' ההפעלה היא 2003 server. אני אשמח לדבר עם מישהו שעשה כזה דבר. 3. אני ממש לא רוצה לעשות את זה, ניסיתי את ZoneAlarm ואחרי שהתקנתי אותו ועשיתי ריבוט ה…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים