עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אורח אורח

טוב, אין לי את זה ביותר מבלבל. ניסוח מחודש: האם שירות אינטרנט (תשתית + ספק) דרך ספקית "רוכבת" (נניח 018) מקבל מבעלת התשתית (בזק/ הוט) את אותו השירות והטיפול כמו חבילה בחברת התשתית המקורית. בשפה קצת פחות מכובסת: חברות התשתית מאפשרות לחברות "רוכבות" להשתמש בתשתית שלהן. האם מנסיונכם הן פוגעות/חוסמות או סתם מקשות על שירות תשתית שניתן על ידי ספקית אחרת? (ולכן גם באיכות ספק האינטרנט..) האם יש סיבה לבחור בתשתית וספק מבית המקור?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by itamo,

פרסמתי את הבעיה הזאת בעוד פורומים אבל לא קיבלתי תשובה. למה לפעמים אצלי ברשת בבית (2 מחשבים) אפשר להכנס לרשת או למחשבים האחרים ולפעמים לא (לרוב לא), קיבלתי הצעות על לבדוק את השם של הרשת, אם המחשבים נמצאים באותה הקבוצה או לבדוק את הססמאות. אבל זו לא הבעיה כי: 1)כי אין לי סיסמא פשוט חיברתי את הכבל המוצלב לכרטיסי הרשת וזהו לא נגעתי בכלום. 2)זאת לא בעיה בכבל כי האינטרנט עובד תמיד. 3)הפתרון לבעיה לדעתי הוא במצב הלא הגיוני שלפעמים אפשר להיכנס לרשת ולמחשבים אחרים ולפעמים לא כי זה או שיש לי הרשאה או שלא זה לא אמור להשתנות כל 5 דקות. לפעמים כשאני לא מצליח להכנס דרך השכנים ברשת, אם אני כותב 'התקיה\שם המחשב\\' אז אני יכול להכנס (ולפעמים לא). כנראה שזה איזה באג ב win xp כי לא מצא…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by סוזי לוי,

היי ברשותי 4 HOT Box ואני מעוניין לחבר לו ראוטר חיצוני איך אני עושה זאת ואיך מגדירים ובנוסף ל 4 HOT Box מחובר גם Moca תודה לעוזרים.

4. במחשב הנייד שלי אני מקבל הודעת שגיאה שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט כמו בתמונה untitled1 או שלפעמים אני גם מקבל הודעה כמו ב untitled2 בכל אופן אני לא יכול להתחבר לרשת האלחוטית שלי ואין לי מושג למה... אולי לכם יש? ד"א, אני משתמש במחשב הראשי במודם/ראוטר של 2WIRE דגם 1800HG ***עריכה*** טוב נו כבר רואים שמאוחר לי ושאני צריך לישון... העליתי את התמונות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  5. ברשותי ראוטר TREDNET מדגם TEW-431BRP החיבור הוא בחייגן לכבלים, ספק בזק בינלאומי. בצעתי את כל ההגדרות לפי הצורך, כל הכתובות נכונות, אפילו נעשה עדכון קושחה. ניסיתי להגיד גם בפרוטוקול PPTP וגם L2TP אבל הוא לא מצליח להתחבר.. עוד נקודה, כשמגדירים בראוטר את כתובת הserver ip address, עושה רושם שהוא לא שומר אותה. זה מה שקיוויתי שעדכון הקושחה יפתור.. אבל לא. אם זה עוזר, המודם הוא TERAYON TJ 711X תודה מראש לכל העוזרים

6. Started by amitaiz,

שלום יש לי נתב אלחוטי של 3COM וטלפון אלחוטי של UNIDEN שפועל ב2.4 GHZ. כל פעם שמשתמשים בטלפון הרשת נופלת, ז"א המחשב לא מוצא רשת. יש לזה פתרון?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by or_y,

שלום. יש לי רשת אלחוטית כבר כמה שנים. אני משתמש בMAC Filter לצורך אבטחה. השבוע קניתי ראוטר חדש (WRT54GL), דבר שגרם לי לחשוב שוב על האבטחה של הרשת. האם יש באמת צורך ברשת ביתית באבטחה של יותר מMAC Filter? אם כן, באיזה אבטחה כדאי להשתמש ולמה? תודה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  8. רצוי שיהיה בעל יכולת שידור טובה כי מחשב אחד נמצא בממ"ד. המליצו לי על LINKSYS שיספקו את הסחורה.רצוי שיהיה עם כניסות של LAN למטרות עתידיות. לא כל כך מבין בתחום כך שכל הצעה בתקציב הנ"ל תתקבל בשמחה רבה....

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  9. כנס velocityconf נתן חסות לדראפט של הספר: http://chimera.labs.oreilly.com/books/1230000000545 מומלץ.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by asmy999,

קיימת לי בבית רשת קווית (חיבור חוטי) שעובדת כראוי. אני מעוניין להפוך את אחת מהיציאות לאלחוטית.זהו מחשב נייד עם תקשורת WIFI מובנית האם ניתן לבצע זאת ע"י חיבור נקודת גישה אלחוטית ליציאה מה HUB? אני מעוניין רק בחיבור אלחוטי אחד, ולהשאיר את כל שאר החיבורים מחווטים. אשמח לקבל המלצות על מוצרים טובים. אודה לכם אם תענו לי במהרה אסף

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  11. אני לא כל כך מבין בכל העיניין הזה ואני קונה ראווטר בקרוב. כבר הבנתי איך לחבר כל דבר ולאיפה לחבר והכל. השאלות שלי הן: 1. אחרי שהכל מחובר להכל.. כאילו כל כבל מתחבר למקום שלו.. פשוט יש לי אינטרנט בכל המחשבים המחוברים לראווטר? או שצריך לעשות משהו כדי שהאינטרנט יפעל? 2. ואחרי שאני מצליח להפעיל את האינטרנט והכל. שמעתי שצריך להשים סיסמאות\הצפנה או משהו לראווטר כדי שלא יתחברו לרשת שלך. איך עושים את זה? 3. איך מעבירים קבצים ממחשב למחשב? תודה רבה רבה רבה ענקיתת מראש! אני חייב עזרה ומצטער שכל כך הרבה שאלות.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  12. הוא לוקח לי את כל רוחב הפס יש דרך לשלוט על הPS3 דרך המחשב?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  13. שלום יש לי בבית שרת שאני רוצה לחסום את כל התקשורת שלו מול: מחשבים אחרים ברשת, הנתב וכמובן התקשרויות אינטרנט שיוצאות דרך הDG. כל ההתקשרויות מלבד אלה בפורט 3389 (RDP) כמו שאני רואה את זה, יש לי 3 אפשרויות (מסודרות לפי העדפה): 1. לחסום את זה דרך הנתב. יש לי SAFE@OFFICE500 של checkpoint 2. דרך IPSEC 3. להתקין FW תוכנה 1. אחרי הרבה משחקים עם הנתב ואחרי שקראתי את הספר הוראות שלו, עדיין לא הצלחתי לעשות את זה, הכי הרבה שהצלחתי לעשות זה לחסום את כל ההתקשרויות מהאינטרנט למחשב ומהמחשב לאינטרנט. מישהו מכיר את הממזר הזה ויש לו רעיון? 2. מע' ההפעלה היא 2003 server. אני אשמח לדבר עם מישהו שעשה כזה דבר. 3. אני ממש לא רוצה לעשות את זה, ניסיתי את ZoneAlarm ואחרי שהתקנתי אותו ועשיתי ריבוט ה…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by asilic,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת על המחשב הראשי שדרכו המחשב השני מובר יש פיירוול עכשיו רציתי לדעת אם הפיירוול שעל המחשב הראשי מגן גם על המחשב השני ברשת? והאם ניתן לפרוץ למחשב הראשי מהמחשב שמחובר אליו ברשת?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  15. Started by ShayGTi,

אני רוצה לשתף את ההארד דיסק שנמצא אצלי במחשב, עם מחשב אחר בבית. יש לי כבר תקייה משותפת, אבל צריך להעתיק את הקבצים אליה כדי לראות במחשב השני. אני רוצה שלמחשב תהיה גישה להארד דיסק שלי. הבנתי שזה אפשרי, ואשמח לדעת איך עושים את זה.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by wooper,

היי לאחרונה יש לי מלא התנתקויות מהאינטרנט סתם שאני גולש.איפסתי את הראוטר וזה עדיין ממשיך מה יכול לגרום לניתוקים האלה?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by the kooks,

שלום. אני ממש לא מבין הרבה ברשתות אז אני צריך שיסבירו לי כמה דברים כאן, אני רוצה לעשות רק תיקה משותפת בין המחשב שלי לבין המחשב שלי אחי, קראתי את המדריך וזה לא בדיוק מה שרציתי, אני רוצה לדעת כמה דברים לפי שאני אתחיל לעשות את השיתוף.. 1: יש לי 2 כרטיסי רשת וכבל רשת שהם לא בשימוש אך הם תקינים האם אני יכול לקיים רשת איתם או שאני צריך לקנות רכיבי נוסף? 2: כבר עכשיו 2 המחשבים מחוברים לאינטרנט דרך רוטאר חיבור אוטומטי של DHCP האם הרשת יכולה להפריע בגלל שאני אצתרך להוציא את הכבלים שתנתחברים לראוטר של 2 המחשבים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by NiTRo37,

שלום רב, יש לי כרטיס רשת שמחבר למודם וכך אני גולש באינטרנט. עכשיו, הייתי רוצה לחבר עוד כרטיס רשת למחשב , כדי שכך אני אוכל לחבר את הפלייסטיישן 2 שלי למחשב ולשחק ברשת. רציתי לדעת קודם כל: האם אפשר לחבר 2 כרטיסי רשת? כמו כן , איך מתקינים דבר כזה? תודה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by ksesa1,

יש לי מודם של הכבלים בבית ו switch חיברתי את המודם ל switch ואת שני המחשבים גם הבעיה שאני לא מצליח להתחבר משניהם ביחד רק מאחד אם אחד כבר מחובר אז שאני מנסה להתחבר מהשני הוא אומר לי שמישהו כבר התחבר עם ה user הזה. אמרו לי שאני צריך לבקס מנטוויז'ן חיבור קבוע עם IP קבוע ואז זה יעבוד נטוויז'ן לא ממש מוכנים לתת לי את זה מה אני עושה? והאם ישנה דרך אחרת?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  20. מחפש המלצה לראוטר עם מודם ADSL מובנה. הבעיה - ברשותי מודם ADSL מסוג USB. המטרה - להגיע לראוטר על מנת לחבר מספר מחשבים ללא תלןת אחד בשני. מבקש המלצות: 1. האם ניתן לבקש מבזק להחליף מודם (כבר ישן)? 2. לקנות ראוטר + מודם משולב? ואם זו התשובה - אז אני צריך המלצות.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by Nemesis,

שלום לכל בעלי הלינקסיס המדובר. אפשר לקבל מכם הערכת קצב העברה ברשת ה-Wireless שלכם? משום מה אני לא מצליח לבצע Streaming חלק של DVD שנמצא במחשב השולחני שלי, ולכן בדקתי את קצב ההעברה ברשת שמגרד את ה-20 מגהביט מקסימום. אפשר בבקשה מדידות ביצועים שלכם כולל דגם כרטיס רשת אלחוטי שבדקתם איתו? תודה.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  22. אני אחבר אליו מחשב אחד חוטי,מחשב נייד שיש לו תקן B ו G ואולי בעתיד XTREAMER אבל גם בחיבור חוטי. אז שיהיה 3,4 יציאות חוט ואלחוטי, לא חובה תקן N אבל עדיף שיהיה אם יש במחיר הזה או בתוספת קטנה. מה אתם אומרים על Edimax BR-6204WG או Edimax EW-7206APg. מה בכלל ההבדל בינהם? תודה וסופש"ע לפנים

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  23. שלום ... גם לכם האיטיות הזאת קוראת בשבועיים האחרוניים? אתרים עולים בחצהיים הדפים עולים טיפה לאט מהרגיל... והורדות שוב.. על הפנים רציתי לדעת אם זה קורה אצלכם גם .. לראות אם הקו + ראוטר שלי תקינים.. תודה

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  24. יש לי בעייה בחודש האחרון שאחרי מספר ימים של חיבור מהירות ההורדה יורדת למהירות של 5-6kbps. אחרי התנתקות וחיבור מחדש המהירות חוזרת למצב הרגיל. לעיתים אין פעילות כלל על הקו במשך הימים שאני מחובר היות והמחשבים כבויים. אם החיבור היה מתנתק הייתי חושד בספק (נטויזן), אך להמשיך להחזיק אותי מחובר עם מהירות נמוכה לא נותן לו שום יתרון.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  25. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם, יש לי כבל רשת של 15 מטר בערך השאלה היא אם אפשר להשתמש ב-4 גידים ממנו לטלפון רגיל RJ11 וה-4 גידים האחרים לרשת RJ-45 אני יודע שאפשר להשתמש בכבל רשת רק ב-4 גידים מתוך ה-8 שיש (1,2,3,6) זה טוב למרחקים ארוכים (15 מטר) או שזה לא משנה ? מישהו פעם ניסה לעשות את זה? אין בעיה של סיכוך והפרעות ?? תודה !

• 2 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.