עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by prexus,

האינטרנט שלי לא מוכן להיכנס לשום אתר שלא בישראל, אפילו לא ל google.co.il, איך אני מתקן את זה? זה דיי דחוף.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  2. או קי אז ככה התקנתי לפני כמה ימים UPDATE של NORTON ANTI VIRUS ומאז אני לא מצליח לקבל מיילים (אין לי פייר וואל) בקיצוןר התקשרתי היום ל 012-ספקית) ואחרי הסבר קצת הוא הסביר לי שהעידכון יכול להיות עשה את הביעה והוא נתן לי לרשום ב TELNET את הפקודה הבאה open pop.012.net.il 110 והחיבור לא מצליח עכשיו הוא רצה לבטל את הסריקה של הימיילים ואז זה כנראה היה עובד אבל אני לא יודע אז מה לעשות איך לפתוח את פורט 110?

3. Started by SpazaM,

שלום חבר'ה, בזמן הקרוב אנחנו נעבור דירה. וההורים החליטו שנמאס מHOT ועוברים ל YES, אני כרגע נמצא על 013netvision לפי מה שהבנתי אם נעבור לYES נצטרך לעבור לתשתית בזק(לא מפריע), אך למרות הכול האם אפשרי להישאר עם הספקית netvision ? אני מאוד מרוצה ממנה ושומע קצת מגרעות על בזק-בינלאומי.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. שלום. יש לי ויסטה 64 ועליה יש VMWARE עם WIN XP32BIT. בגלל שבויסטה אין לי ב ODBC דרייבר MDB של אקסס אני מנסה להגדיר את המערכת שב- VMWARE שתהיה השרת. קודם כל, יש דרך להתקין דרייבר של MDB ב ODBC של ויסטה? לא מצאתי איך... ואם לא , איך אני יכול להגדיר את הקישור שיהיה אפשר להתחבר לשרת APACHE שב- XP מהאינטרנט? ניסיתי לעשות BRIDGE אבל זה רק ניתק את האינטרנט לגמרי... תודה.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  5. מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד HP Pavilion ze4523, ראיתי בזאפ כרטיסים רבים, אפשר לקבל המלצה לכרטיס ספציפי ? (אם אני לא טועה, ע הכרטיס לתמוך בסוג הרשתות הנפוץ בארץ (b ?)9 ושאלה נוספת : הבנתי שאת הכרטיס מחברים ל חריץ PCMIA במשב הנייד, כיצד אני מזהה את החריץ הזה ? איך הוא נראה ? ואגב, הכרטיס תמיד נשאר בתוך המחשב, או שמכניסים אותו רק כאשר רוצים להשתמש בו ? ושאלה אחרונה - לא אמורה להיות לכרטיס אנטנה קטנה בולטת ? תודה תודה תודה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  6. Started by GameGems,

שלום לכם. ברשותי שני מחשבים - אחד עם XP והשני WIN 7 ששניהם מחוברים קווית לראוטר (DSL6740U-G2) של בזק. האינטרנט ב-WIN7 עובד בצורה תקינה ואין שום בעיות, אבל במחשב עם הXP הוא הפך לאיטי בצורה מחרידה (בדיוק לאחר השדרוג תשתית ל30 מגה). אם אני מנסה לשלוח פינג לאתר, הוא חושב איזה 15 שניות ורק אז שולח את הפינג (תקין וזהה למחשב עם הWIN 7) - ואותה בעיה עם כל הדפדפנים שמותקנים במחשב (IE,FF,CHROME) כל אתר שמנסים להכנס אליו "חושב" 15 שניות ורק אז מתחיל בכלל להתחיל להטען. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

7. שלום, מחפש המלצה טובה לנתב אלחוטי איכותי *אופציה: טווח מעל 30 מטר... *אופציה: אפשרות לשידרוג בעתיד לשיפור הקליטה. במחיר של 300 ~ ש"ח. אפשרות של 4-2 מחשבים בחיבור קווי. אשמח לקבל המלצות וקישורים.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by amitrotem,

אם אני בונה שרת FTP מהירות אינטרנט 15MB כמתחברים מרחוק ל FTP מה תהיה המהירות הורדה, לפי מהירות ה UPLOAD שלי? או לפי מהירות הגלישה של המחשב שממנו אני מנסה להתחבר? תודה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח פורט עבור תוכנת הטורנט לאחרונה עברתי לווידוס 7 והתקנתי את כל התוכנות מחדש אז יכול להיות שמשהו הפספס לי בהגדרות מצד שני את המודם/ראוטר קיבלתי לא מזמן ומאז אני לא ממש מצליח לקבל מהירויות נורמליות לקו שלי (5M לא גיימר) אני מצרף תמונה שדי מראה את כל ההגדרות שלי ניסיתי להחליף פורטים ולהגדיר אותם שוב בראוטר - לא עבד ניסיתי לשים פורט 53 כמו שקראתי באחד הפוסטים פה - גם לא עבד הקטע זה שלפעמים בלילה אני כן מקבל מהירות נורמלית אבל הפורט עדיין מופיע כסגור..... בעבר זה עבד בצורה תקינה ללא בעיות הטורנטים שאני מוריד בוודאות מקבלים מהירויות טובות כי אני מוריד אותם גם במחשב בחול שיש לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  10. אני חייב עזרה דחוף.... הPSN שלי במשחקים משתגע. פעם עובד לי משחקים ברשת, פעם לא או שזה חצי עובד חצי עובד = ניתוקים כל הזמן, בקושי מצליח להיתחבר... ויש לאגים. יש ממש קצת פעמים שזה באמת עובד בלי בעיות. אני ספק 012 תשתית HOT על 5 מגה אינטרנט... עכשיו אין לי ראוטר, אין לי פיירוול, הסוני מחובר אל הHUB. הHUB מחובר למחשב שלי המחשב שלי מחובר למודם. עוד שני מחשבים מחוברים לHUB קח שהמחשב שלי פועל כמו ראוטר. עכשיו ששאלתי בפורום הרשמי של סוני, אמרו לי שאני צריך לשנות את צורת סידור האינטרנט לפחות מסובכת, אבל תכלס זה שטויות. עכשיו תגידו, יש איזה משהו שאני יכול לעשות אם הספק או הגדרה מסויימת שהPSN יפעל לי חלק? כי הבעיות האלה משגעות אותי! ורק שתידעו שכל שאר הדברים פועלים מצויין, האינטרנט …

11. יש לי ראוטר של אדימקס, חיברתי שני מחשבים ברשת - הרשת עובדת מצויין. איך אני מחבר את הרשת לאינטרנט כך שאוכל להתחבר לאינטרנט משני המחשבים? תודה מראש.

12. Started by wwll soldier,

שלום , יש לי אינטרנט זהב וראוטר חוטי של אדימקס, האינטרנט שלי מוריד לאט מאודדדדדדדדד, חשבתי שזה בגלל הראוטר וחיברתי רק תמחשב עם המודם אז אני לא יודע איפה הבעיה כי היא תמיד נשארת, אמרו לי שיכול להיות שיש לי חסימה לאינטרנט בגלל ה-sp2 והראוטר....יש כזה דבר? למי שפה יש אינטרנט זהב נתקל גם הוא בבעיות? בבקשה תעזרו

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by bykeking,

רציתי לדעת, מה מהירות ההורדה המקסימלית של חיבור 1.5 MB? אני אשמח גם להסבר קצר. תודה

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  14. כנס velocityconf נתן חסות לדראפט של הספר: http://chimera.labs.oreilly.com/books/1230000000545 מומלץ.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by asmy999,

קיימת לי בבית רשת קווית (חיבור חוטי) שעובדת כראוי. אני מעוניין להפוך את אחת מהיציאות לאלחוטית.זהו מחשב נייד עם תקשורת WIFI מובנית האם ניתן לבצע זאת ע"י חיבור נקודת גישה אלחוטית ליציאה מה HUB? אני מעוניין רק בחיבור אלחוטי אחד, ולהשאיר את כל שאר החיבורים מחווטים. אשמח לקבל המלצות על מוצרים טובים. אודה לכם אם תענו לי במהרה אסף

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by alon83438,

שלום!! עשיתי רשת ביתית ויש לי עליה פיירוול חומרה. בהגדרות של הפיירוול אין את האייסיקיו ברשימת התוכנות.. נכנסתי לאתר של אייסיקיו וזה ממש מסובך שם ההסבר ולא הבנתי כלום... מישהו יודע מה מספר הפורטים? או האם ההגדרות הם בתוכנת האייסיקיו עצמה??? תודה רבה....

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  17. יש לי כרגע ראוטר של בזק SIEMENS.. עכשיו יש לי בעיה בקליטה בקומה למטה עם מחשב נייד.. מה יתן לי פתרון יותר טוב HOMEPLUG או ראוטר תקן N של בזק? לפתרון של בעיית הקליטה

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  18. אני לא צריך חיבור אלחוטי כי אם חוטי. מה אני צריך לעשות כדי שבשני המחשבים יהיה אינטרנט ? תודה

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  19. הוא לוקח לי את כל רוחב הפס יש דרך לשלוט על הPS3 דרך המחשב?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  20. Started by OmegaShadow,

מה ההבדלים והאם זה מצדיק את ההפרש במחיר ? בדקתי בויקיפידיה וזה נראה שההבדל הוא רק ב- firmware שאיתו הם מגיעים.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  21. הי לפני הכול אתר ממש טוב... אני צריך עזרה ומהר אז בבקשה מי שבאמת מבין או כבר עשה את זה. אז ככה. כרגע יש לי בעסק מחשב אחד שמחובר לאינטרנט דרך ADSL. פנטיום4 2.8 גיגה 1 גיגה זיכרון DDR. אכשיו אני צריך לחבר עוד 3 מחשבים נוספים כאשר: 1.כולם צריכים להיות מחוברים לרשת(אינטרנט). 2.כולם צריכים לשתף את הכול אם הכול (בין כול 4 במחשבים) 3.לכולם מערכת הפעלה WIN2000. נ.ב: אני לא רוצה רשת אלחוטית בשום צורה שהי. אז השאלות שלי הם כך: 1.מה בדיוק אני צריך SWITCH\HUB\ראווטר? (או 2 חלקים ביחד). ומה זה בדיוק התפקיד של כול אחד?? 2.מה הכי עדיף מבחינת ביצועים ואמינות. 3.האם צריך תוכנה כול שהיא. 4.איזה חלקים אני צריך בסוף (בוכל מחשב). אני יודה לכם אם תתנו לי תשובות ישירות ומקצועיות ולא לשלוח לחפש …

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by חגי7,

אני מנסה ליצור רשת אלחוטית ad-hoc בין שני לפטופים. לשניהם יכולת לעבוד מול ראוטר ב-802.11g. שניהם מריצים ויסטה; אני מגדיר את הרשת דרך מנהל הרשתות של ויסטה. הבעיה: הרשת שנוצרת ביניהם פועלת תמיד ב-802.11b. איך אפשר לגרום להם לתקשר ב-802.11g? תודה!

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  23. Started by חנוך111,

הנתב נמצא מעבר שני קירות בטון והאות המתקבל במחשב חלש מידיי. הייתה לי אנטנה קטנה שהגיעה עם כרטיס הרשת והחלפתי אותה באנטנה גדולה יותר. אולם עדיין האות חלש. אני מחפש רכיב הגברה אקטיבי (שמתחבר לחשמל) עבור כרטיס הרשת (לא עבור הנתב). מישהו מכיר? תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  24. אהלן חברים; כבר זמן רב שאני דוחה את העימות עם הראוטר שלי; אז כאמור יש לי את הראוטר מהדגם הנ"ל, ומאז שאני זוכר הוא עושה בעיות. עם הפעלת המחשב שלא מחובר ישירות לראוטר (המחשב שמקבל את האות האלחוטי) הכל בסדר, לאחר עבודה שוטפת פתאום דפדפן האינטרנט "נתקע" וכל פעם שאני פותח דף אינטרנט חדש הוא לא מתחבר. כביכול הראוטר מנותק, אבל בפועל תוכנת המסרים המיידיים פועלת (איסיקיו, סקייפ, מסנג'ר). לפניי מספר ימים שמתי לב שקיים עדכון באתר של LEVEL 1 שמעדכן את בעיית החיבור בתצורת L2TP בישראל. הדבר לא עזר, ועדיין יש את התקיעות המעצבנות שהדבר היחיד שפותר אותן הוא ריסטרט לראוטר וריסטרט לכ. הרשת האלחוטי. מה אפשר לעשות? בנוסף לכך קיים העניין שבתוכנות השיתוף הראוטר פשוט מסרב להוריד במהירות נורמלית …

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  25. הרשת מורכבת משני מחשבים בסך הכל, כאשר לכל אחד כרטיס רשת אלחוטי והם מחוברים במצב AD HOC. לאחד יש XP ולשני 2000 (והוא הקליינט). הכל עבד סבבה עד לפני יומיים... מצב התקשורת בשורת המשימות הוא עדיין על "מצויין" כלומר הכרטיסים מזהים זה את זה אבל בחלק של "פעילות" יש שתי קטגוריות: נשלח והתקבל. בשני המחשבים רואים ב"נשלח" מספר גדול, וב"התקבל" אפס. עשיתי גם שחזור ללפני כמה ימים במחשב הראשי (XP) ולא עזר. אין לי מושג מה השתנה...

• 0 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.