עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by amir69,

צריך המלצה לנתב ברשת חוטית שמתאים לתשתית כבלים עד 300. ויש אפשרות בנתבים להגדיר כמה מגה כל מחשב יקבל? אם כן אפשר הסבר קצר איך משנים? ואם אי אפשר לעשות כזה דבר אז איך מתחלקות המהירויות? תודה.

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by liortaib,

יש לי נתב של 3com עם מודם כבלים.....יש לי מהירות אינטרנט של 1.5 מגה(אני אמור להוריד על 180 kb\s) עכשיו הבעיה שלי זה שאני לא מצליח להוריד ב utorrent ובהורדות ישירות אפילו מרפידשייר יותה מ 30 kb\s לפני שקניתי את הנתב הייתי מוריד על 180 kn\s אתם יודעים מה הבעיה אני חייב עזרה!

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by merlin_77,

שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי ללא מודם ויחסית זול אבל אמין. המטרה שלו היא לחבר קווית 3 מחשבים ולפטופ אחד אלחוטי. עריכה: שכחתי לציין שמטרת האלחוט היא גלישה בלבד ללא הורדות או משחקים. בנוסף אין לי צורך בחייגן (מחובר קבוע) ולא הייתי רוצה להתפשר על אבטחה. תודה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  4. שכרתי דירה עם שותף, שנינו מתכננים לרכוש מחשבים וכמובן שנינו רוצים חיבור לאינטרנט. השאלה מה הדרך הטובה לעשות זאת? במידה והתשובה היא רשת אלחוטית אז אשאל מראש את השאלות הבאה: א. אילו כרטיסי רשת עלינו לקנות יחד עם המחשב? (דגם, USB/PCI וכו') ב. אילו ראוטרים אתם ממליצים? ג. האם רשת אלחוטית תעבוד כאילו שאני מחובר פיסית עם כבל או שיש נפילה מורגשת באיכות/מהירות החיבור?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  5. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מחובר בתשתית הוט לבזק בינלאומי יש לי רשת בבית המורכבת מPS3 בסלון ומחשב נייח בחדר + לפטופ של אחי שמגיע בסופ"ש, שחוברה עד עכשיו בראוטר של 3com 3CRWER100-75/ המרחק בין הסלום לנתב הוא פוחות מ10 מטרים ויש רק קיר אחד שמפריד ביניהם. לפני כחודש קניתי בבאג את הראוטר לאחר שראיתי בזאפ המון ביקורות טובות עליו. לצערי הראוטר לא תקין וסבלתי ממנו במשך כמה שבועות טובים :'(. כרגע קיבלתי אישור לקבל זיכוי על הראוטר ברשת באג, ואני לא רוצה לעשות טעות בלקחת סתאם ראוטר אחר שאני לא יהיה מרוצה ממנו. ה 3com עלה 250 ויש ראוטרים זולים ממנו של אדימקס ושל Dlink אבל לא איכפת לי להוסיף כסף ולקנות אחד יותר טוב אם הוא שווה את זה. אלה הנתבים שיש שם http://www.bug.co.il/resu…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  6. אז ככה חברים קניתי את הנתב מסוג TP-LINK WR541G 54MB + כרטיס רשת אלחוטי USB של אותה חברה ב-180 שקל.. השאלה היא כזאת: האם מישהו מכיר את הנתב עבד איתו ויכול לתת חוות דעת? הכל עוד בקופסא ואם יהיו חוות דעת שליליות אני יחזיר לחנות ויקח משהו אחר תודה רבה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  7. שלום. יש לי ויסטה 64 ועליה יש VMWARE עם WIN XP32BIT. בגלל שבויסטה אין לי ב ODBC דרייבר MDB של אקסס אני מנסה להגדיר את המערכת שב- VMWARE שתהיה השרת. קודם כל, יש דרך להתקין דרייבר של MDB ב ODBC של ויסטה? לא מצאתי איך... ואם לא , איך אני יכול להגדיר את הקישור שיהיה אפשר להתחבר לשרת APACHE שב- XP מהאינטרנט? ניסיתי לעשות BRIDGE אבל זה רק ניתק את האינטרנט לגמרי... תודה.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by amitrotem,

אם אני בונה שרת FTP מהירות אינטרנט 15MB כמתחברים מרחוק ל FTP מה תהיה המהירות הורדה, לפי מהירות ה UPLOAD שלי? או לפי מהירות הגלישה של המחשב שממנו אני מנסה להתחבר? תודה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by munkon,

שלום לכולם! האם אפשרי לחבר על הקו של הבית שני נתבים שכל אחד מחובר לספק אינטרנט אחר? אשמח לתשובה. תודה!!

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  10. Started by vitali02,

אשמח אם מישהו יכול להסביר לי.. מי אחראי למהירות האינטרנט שיש לי כרגע הספק אינטנט או התשתית?? אם אני ירצה להגדיל את המהירות אני יצטרך לשנות בשניהם או לשלם יותר בשניהם?? תודה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by nfch11,

פתאום ניהיה לי לאחר שאני נכנס עם היוזר שלי והססמה . ( אני יכול לקבל דואר לצפות ועוד) רק לשלוח מייל אני לא יכול. מופיע לי הודעה "שמבקשת מימני להכניס סיסמה שנמצאת בתמונה למטה. לצורך המנעות פגיעה בשרתים , ואם התמונה שזה הקוד לא מופיע לנסות דרך דפדפן אחר. ניסיתי דרך אקספלורר ,כרום ופיירפוקס ( גם דרך מחשבים שונים) ושוב פעם הופיע ההודעה ולא הצלחתי לשלוח מיילים. בבקשה איך אני יכול לשלוח מיילים. ( מצורף קובץ)

12. Started by יוני777,

אתמול בלילה כשאני גולש באינטרנט קרה לי משהו מוזר. באמצע גלישה המסך שלי נהייה שחור למספר שניות ולא הייתה לי אפשרות לגלוש. לאחר כמה שניות הדפדפן כרום חזר לעבוד. אבל הוא קיבל צורה שונה . כל פעם שאני גולש אז מעל ומתחת הדפדפן אני רואה ברקע את שולן העבודה באופן מעומעם. אבל אתמול היה רקע כחול. ההרגשה הייתה כאילו משהו השתלט לי על המחשב . באותו זמן הייתה פעילות מוגברת של המעבד. מעולם זה לא קרה לי מה יכולה להיות הסיבה . איך אפשר לבדוק עם השאירו עקבות. תודה מראש לכל החברים.

13. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח פורט עבור תוכנת הטורנט לאחרונה עברתי לווידוס 7 והתקנתי את כל התוכנות מחדש אז יכול להיות שמשהו הפספס לי בהגדרות מצד שני את המודם/ראוטר קיבלתי לא מזמן ומאז אני לא ממש מצליח לקבל מהירויות נורמליות לקו שלי (5M לא גיימר) אני מצרף תמונה שדי מראה את כל ההגדרות שלי ניסיתי להחליף פורטים ולהגדיר אותם שוב בראוטר - לא עבד ניסיתי לשים פורט 53 כמו שקראתי באחד הפוסטים פה - גם לא עבד הקטע זה שלפעמים בלילה אני כן מקבל מהירות נורמלית אבל הפורט עדיין מופיע כסגור..... בעבר זה עבד בצורה תקינה ללא בעיות הטורנטים שאני מוריד בוודאות מקבלים מהירויות טובות כי אני מוריד אותם גם במחשב בחול שיש לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  14. זה הראוטר: EDIMAX בתקן N דגם BR-6424N http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7568&perur=4 זה הכרטיס רשת (אלוחוטי): Edimax EW7718UN http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=223&pl1_id=1&pl2_id=44 מחשב אחד בחדר רגיל ייתחבר לראוטר הנל באופן קווי מחשב אחר בחדר ממד ייתחבר לראוטר הנל באמצעות המתאם הנ"ל יעבוד?

15. שלום לכולם. ברשותי רשת אלחוטית של שני מחשבים. במחשב המרוחק (זה שקולט את האות) ישנה בעיה מציקה ביותר בעיקר בעת ניסיון כניסה לאתרי אינטרנט. כמעט תמיד בעת כניסה לכל אתר, בעיקר אם זוהי כניסה לאתר חדש ולא מוכר, לאתר לוקח המון זמן (יכול גם לקחת כ-2 דק') לעלות. רוב הזמן הוא בניסיון גישה לאתר, ובחיפוש שלו. ישנה בשורת הכתובת למטה waiting for.... ושם האתר. לאחר שהאתר "נמצא" הוא עולה די מהר. ניסיתי לבצע בדיקה עם network speed זו שפועלת על דוס (CMD), והמהירות הממוצעת שהתקבלה בין המחשבים היא 2.5Mb . זוהי הבדיקה היחידה שאני מכיר פשוט. אני לא יודע אם זה תקין או לא. מערך הרשת שלי: במחשב הראשי מודם-נתב netgear vvg2000. במחשב השני מתאם אלחוטי edimax ew7128g שקולט את האות. ביניהם ראוטר אלחו…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by yakirsh4,

אני משחק הרבה משחקי רשת ויש לי הרבה בעיות (לאגים,דילי ועוד) ורציתי לדעת אם חוץ מהמהירות גלישה עוד משהו משפיע על האינטרנט? חיבור קווי\אלחוטי,הראוטר או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by meir1234,

שלום אני מעוניין להוסיף כונן רשת אני מתלבט בין 2 כוננים : 1.חברת IOCELL (קנייה ב-EBAY) רצ"ב קישור: http://www.iocellnetworks.com/neo/index.php/2011-07-07-08-11-37/netdisk-solo 2. כונן של חברת Western Digital My Book Live רצ"ב קישור: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=280 מה עדיף? האם מישהו מכיר את חברת IOCELL? לתשובתכם אודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  18. אהלן, יש למשפחה שלי שתי דירות, קומה מעל קומה. אני גר בקומה התחתונה, והרשת הביתית פרוסה בקומה העליונה. אני מעוניין לפרוס את הרשת גם אצלי בדירה (ובאיכות טובה). המצב כיום נראה כך: בדירה העליונה יש את המחשב הראשי (נייח), אליו מחובר פיזית SmartBox של חברת אורנג', מחובר לקו טלפון לאינטרנט במהירות של 10 מגה. ה-SmartBox משמש כנתב אלחוטי עבור הדירה העליונה, שבה יש עוד לפטופ, IPad ושני אייפונים שמשתמשים באינטרנט. אצלי בדירה יש כרגע לפטופ, שמשמש כסטרימר לטלוויזיה וצריך חיבור פיזי לרשת בשביל להזרים קבצי HD מהמחשב הראשי (שנמצא בדירה למעלה), בנוסף, אייפון ואייפוד שצריכים WiFi. יש לי אפשרות להעביר כבל רשת בין הדירות (טוב ללפטופ, לא עונה על צרכי ה-WiFi), בנוסף יש ברשותי שני נתבים אלחוטיי…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  19. שלום כמו שכתוב בכותרת, המחשב הנייד שלי סובל מאיטיות נוראית בכניסה לאתר ג'ימייל, בכל דפדפן שניסיתי (כרום, FF, IE). חשוב לציין שהגלישה תקינה לחלוטין בכל שאר האתרים, כולל הורדות וצפייה בוידאו בסטרימינג. איטיות נוראית= בערך 4-5 דקות לטעינת העמוד הראשי (אם בכלל), ופרק זמן דומה לטעינת כל דף באתר עצמו. לא זכור לי שהתקנתי איזהשהם תוספים מגוגל LABS. ממחשבים אחרים האתר נטען בסדר גמור. יש למישהו הצעות איך לתקן?

20. הי, רציתי לשאול אם יש משהו שמתחבר אליו כבל רשת (שמחובר למודם) ומאפשר להפוך את הרשת לאלחוטית? הכוונה היא למשל במקום לחבר את הכבל רשת למחשב ואז יהיה רשת באותו מחשב - לחבר לדבר הזה את הכבל רשת ואז האינטרנט יהיה אלחוטי. זה בכלל אפשרי? תודה.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by NatanZ,

שלום רב, לאחרונה רכשתי סוויץ' מחברת TPLINK של 24 פורטים, אשר מתחבר לראוטר של D2650U של בזק (מרחק של כ- 30 מטר כבל) חיווטתי כבלי RJ45 דגם CAT5E לפי התצורה הבאה: חלק חווטו לפי גירסא A, כלומר במקום כתום ירוק ולהיפך. עכשיו העניין שבחלק מהמחשבים הנוריות של כ. הרשת הם אדום צהוב ובחלק הן ירוק צהוב האם זה תקין? ניסיתי להחליף תצורה בכל הכבלים לתצורה אחידה וזה לא עזר... עזרה בבקשה - תודה D:

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by shelile,

שלום לכולם, מקריאה פה בפורום הבנתי שיש דרך להשתמש בנתב הזה גם בתשתית של הוט. אני אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי שלב אחרי שלב מה אני צריכה לעשות בשביל זה. נראה לי שחשוב לציין שיש לנו מודם של הוט ועוד תיבה של 012. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  23. במלון בו שהיתי עוצמת סיגנל ה- wifi היתה חלשה. ברשותי ipad והגלישה היתה איטית ומעצבנת. האם יש אביזר עצמאי הקולט ומגביר את ה - wifi כך שאוכל לגלוש דרכו. תודה אריה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by cxxc,

שלום, יש לי מחשב נייד שמחובר אלחוטי לנתב tp link ועכשיו יש לי מחשב נוסף נייח בחדר אחר אז קניתי כבל רשת, ורציתי הסבר מה להגדיר בנתב או במחשב הנייח. תודה רבה. אה ובמחשב הנייד יש לי ויסטה ובנייח xp

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by asi1998,

אני עם wrt54gl הייתי בעבר עם קושחת טומטו וחזרתי למקורית, עכשיו שאני רוצה לחזור לטומטו הוא לא נותן לי. אני עושה את העדכון הכל טוב ויפה הוא מסיים אבל שום דבר זה נשאר על אותו גרסא. מישו יודע מה הבעיה? עשיתי הכל נכון ולקחתי גם את הקובץ המתאים.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים