רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות 2 נתבים אלחוטים לשתי דירות. בדירה יש מחשב שנמצא במ"מד ובדירה השנייה בחדר רגיל. בשני המקרים מדובר על חיבור של 2 מחשבים. בחדר של הממ"ד המחשב יחובר בצורה חוטית ומחשב נייד יתחבר בצורה אלחוטית לנתב. בבית הזה יש 3 מפלסים ואני רוצה שיהיה קליטה עד למפלס השלישי. הממ"ד נמצא במפלס התחתון למטה. להלן הפרטים - 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 200 - 300 שקל. 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? 2. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? ראוטר 1 ימוקם בממ"ד והשני ימוקם בחדר רגיל. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חייב. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה מ…
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי מחשב עכשיו המוכר אמר לי שעדיף לי לעשות רשת ע"י קבלים מוצלבים בלי ראוטר בכלל וזה דבר לא רע.. עכשיו שאלה נוספת האם רשת אלחוטית יכולה לעבוד בתוך ממד? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אז ככה.... שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שנתקלתי בה היום. קודם כל, חשוב שתדעו- יש לי רשת של 2 מחשבים בבית, שמחוברים בעזרת ראוטר(מסוג Edimax, הדגם הוא BR-6104K). המחשב שלי מוחבר ישירות לראוטר. עד עכשיו, הראוטר בחר בעצמו את הIP(כאילו... בהגדרות הוא משך באופן אוטומתי....) בשני המחשבים. היום סופסוף הצלחתי לפתור את הבעייה של הLow ID של האימיול. הבעייה היחידה שלי היתה היא שהשתמשתי בIP דינאמי. אבל היום, הכנסתי הגדרות ידנית, והאימיול עובד כמו שצריך. אבל, מאז שהכנסתי את ההגדרות ידנית, במחשב השני לא עובד האינטרנט. במחשב השני שמתי גם הגדרות ידנית(אותם הגדרות, למעט הIP, ששיניתי מספר אחד כדי שזה לא יתנגש), אבל האינטרנט עדיין לא עובד. כמו כן, ניסיתי להחזיר שהראוטר ימשוך IP(וDNS ושאר הדב…
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, סוף סוף ההתחייבות לנטוויז'ן נגמרה וכעת צריך לעבור לספקית חדשה. רציתי לבדוק עם משתמשי CCC מה מצבם נכון להיום? (מבחינת עיצוב תעבורה זאת אומרת...). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי ידידה טוב שהיה לה בעיות של קליטה בחדר שלה ! ... בקיצור היא החליטה שהיא הולכת לקנות EDIMAX MIMO אחר המלצה שלי על הנתב הזה ... בקיצור אחרי חיבור מהיר למחשב אנחנו בודקים קליטה וכלום בדיוק אותו הדבר אות חלש מאוד ... בדיוק כמו בנתב הקודם :\ ... משהו יכול לומר לי מה לא עשינו בסדר ... :\ כי זה נראה לי מוזר ...
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס ועד עכשיו כשהייתי צריך לפתוח פורט מסויים הייתי צריך להכניס מספר פורט ואת האייפי של המחשב שלי- שהוא 192.168.2.102 ואני רוצה לפתוח את הפורט הזה כלפי כל המחשבים שמתחברים לראוטר ולא מחשב מסויים- ניסיתי להכניס את האייפי 192.168.2.0 והוא לא הביא לי וכתב לי שאני חייב לבחור אייפי שמסתיים בין 100-200 שאלו הם בעצם כתובות האייפי שהראוטר יכול לחלק למנויים. אז מה אתם אומרים? מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היום הגדלתי את החבילה ל5MB, ועשיתי כמה טסטים. פה באזור זה לא עובר את ה600 (גם כן מטורף) והפינג גבוה יחסית (300-400MS), ובחו"ל הפינג הגיע לי גם ל170 (בתמונה שהבאתי זה יותר קרוב ל400 דווקא) והגיע למהירויות מטורפות של 2000-2500 קילו לשנייה! בנוסף ראיתי שהממוצע של נטוויז'ן הוא 1000. מה קורה פה?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי FIREWALL של חברת SYGATE מעודכן עד כמה שניתן ויש לי עוד אחד קיצר ה FIREWALL של SYGAE אומר לי ש:some body is scanning your compuer ואחרי כמה שניות 20 שניות בערך חוסם אותו שאלתי היא איך ניתן לחסום את אותו ה IP הספציפי ?ואם הוא יכול לגרום איזשהו נזק ?לגנוב פרטים ?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך משנים את הip שלי אם היא לא משתנה כי יש לי נתב/ראווטר ?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קניתי wireless כדי שאני יוכל לקלוט מהמחשב השני בבית את האינטרנט וכשאני מנסה להתחבר הוא כותב לי "הווינדוס לא יכול להתחבר..." אז עשיתי בדיקת בעיות ברשת וזה מה שהוא הראה לי http://vvnkqg.bay.livefilestore.com/y1pDtTfCL8ogShMUwJDp_GdmQWEmEHv3d3G6DvbcDGU9b2aDeNpFxDcACZBIpJoO2UamabcJpIwJDGIf1kpx0lr_w/Untitled.png לשני המחשבים יש ווינדוס 7 אבל גם בויסטה היתה לי אותה בעיה אם תרצו עוד פרטים אני מוכן לתת רונן
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
שלום, בהיותי שחקן MMORPG (במקרה הזה wow) כדי לדבר עם אנשים אחרים אנחנו משתמשים ב Ventrilo. אך קיימת בעיה קצת מוזרה שאני יכול להתחבר לשרת ה Ventrilo של ה Guild שלי רק בשעות מסוימות של היום, בערך בין 1am ל 3pm שהם שעות חסרות פעילות ואילו ביתר השעות אינני יכול להתחבר לשרת. חשוב לציין ש 40+ אנשים מכל אירופה כן יכולים להתחבר לשרת במשך כל שעות היום (אני משתמש בגירסה הנכונה). תחילה כדי לבודד את הבעיה פירמטתי את המחשב ביצעתי disable ל anti-virus עקפתי את ה router על ידי חיבור המודם ישירות למחשב ועדיין הבעיה קיימת. האם הספק שלי (013) חוסם את הפורט (3870) ? כיצד אני יכול לבדוק איפה הבעיה ? בצד שלי או בצד של הספק ? ואיך אני פותר את הבעיה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום. אני ממש לא מבין הרבה ברשתות אז אני צריך שיסבירו לי כמה דברים כאן, אני רוצה לעשות רק תיקה משותפת בין המחשב שלי לבין המחשב שלי אחי, קראתי את המדריך וזה לא בדיוק מה שרציתי, אני רוצה לדעת כמה דברים לפי שאני אתחיל לעשות את השיתוף.. 1: יש לי 2 כרטיסי רשת וכבל רשת שהם לא בשימוש אך הם תקינים האם אני יכול לקיים רשת איתם או שאני צריך לקנות רכיבי נוסף? 2: כבר עכשיו 2 המחשבים מחוברים לאינטרנט דרך רוטאר חיבור אוטומטי של DHCP האם הרשת יכולה להפריע בגלל שאני אצתרך להוציא את הכבלים שתנתחברים לראוטר של 2 המחשבים? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודשיים התקינו אצלנו בבית הוט בוקס, עם תשתית וספקית אינטרנט של הוט. על רשת זו יש עוד שלושה מחשבים (ישנים יותר ופחות) וכמה סמארטפונים. הלפטופ שלי (inspiron n5110) הוא החדש והחזק בבית. מרגע שהתחברנו לUFI אני גולשת בצורה איטית מאוד (הגעתי לפינגים עצומים, הורדות של 12 KBPS ובדיקות העלאה שלא התבצעו בגלל שגיאה), בזמן שכל מחשב או סמארטפון אחר גולש מהר מאוד. יש לציין כי המחשב השבוע חזר ממעבדה עם התלונה הזו והם החליפו כרטיס רשת. אכן, כעת יש לי פינגים הגיוניים אך עדיין מהירויות ההורדה וההעלאה בלתי נסבלות (או לא מתחברות). גיליתי שבפיירפוקס אני גולשת הכי סביר, אבל דווקא הדפדפן החביב עלי- כרום- מתנהג כאילו אנחנו עדיין בשנת 96 מבחינת המהירות. הגדרתי את כרטיס הרשת שיהיה י…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכלום אני רוצה להכין צלחת WIFI שמשפרת את הקליטה אבל אני חייב לדעת האם זה באמת אמיתי ועוזר זה המדריך http://www.upim.co.il/t1328/ אם תסתכלו במדריך תראו שאני סך הכל מחבר לו מעמד.. זה לא שאני מחבר את ה"כלי אידוי" לאנטנה של הWIFI אז השאלה שלי האם ה"כלי אידוי" באמת יהפוך לאנטנה של הWIFI אם אני יכין לפי המדריך הנ"ל? כי אני פשוט לא רואה שום מגע בין האנטנה של הWIFI ל"כלי אידוי". שימו לב שבסוף כותב המדריך אומר שמאין קליטה קפץ לו ל72% אבל לי זה נראה שפשוט בגלל שהוא תלה את הWIFI בחוץ זה נהיה לו ככה... מישהו יודע האם זה יעזור והאם ה"כלי אידוי" באמת יהפוך לאנטנה?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום. לפני מספר ימים עברתי חדר, ולכן נאלצתי לעבור לחיבור אלחוטי בכדי להיות מחובר לאינטרנט.. שמתי לב שאחרי שעברתי לאלחוטי מחוטי, יש לי ממש הרבה לאגים ובעיות במשחקי רשת (מהירות המודם האלחוטי 54.MBPS) האם זה בגלל המהירות של החיבור האלחוטי במחשב שלי או בגלל שזה פשוט אלחוטי ולא חוטי? גם הבנתי שעדיף חיבור חוטי מאשר אלחוטי בכדי לנצל את המקסימום,לכן אני מעוניין לקנות כבל אינטרנט המתאים, אך איני יודע איזה, איך קוראים לסוג וכו'. תודה.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הי, יש לי IPHONE ואני רוצה להתחבר איתו לאינטרנט בבית דרך WI-FI. איזה מכשיר אני צריך לחבר למחשב בשביל זה? האם כרטיס רשת usb הינה אופציה יעילה? (לדוגמא: TP-LINK USB)
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מה צריך לעשות?? יש לי מודם רשת אלקטל 510 ... איך אני הופך אותו לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי שני חיבורי אינטרנט בבית לכל אחד קו משלו האם יש דרך לעשות שיתוף ובכך להכפיל את הרוחב פסלמחשב אחד? יש לי ראוטרים ויש לי כ. אלחוטי לכל מחשבבנוסף לכ.רשת רגיל. או לתת עדיפות לתוכנה מסויימת לשימוש ברוחב פס השני + הראשון?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
מחיר, שלא יהיה גבוה ושיהיה של חברה מוכרת כמו ECI, ALCATEL. לי כבר פשוט נמאש מה ALE130 של נזק! נ.ב עם אפשרות לפתיחת פורטים לנתב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אני משוטט כ חצי יום בפורום ובאינטרנט ומנסה להבין מה עלי לעשות ? אני צריך להקים רשת אינטרנט ביתית ל 4 מחשבים. ראשית אני מבקש המלצה על החלקים שעלי לקנות. ואחרי כן אחפש את המדריך המתאים . תודה ויום טוב צביקה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
יש לי 20 מגה וחבילת גיימר ב-נטוויזן. באמת אין מה לומר, גלישה טסה גם בארץ גם בחו"ל מ-Megaupload אפילו מוריד לי על 2 מגה + לשנייה מפיר אחד. הבעיה היא בהורדת טורנטים... יש לי משתמש ב-Torrentleech אני בטוח שאתם מכירים. גם עם גיימר אני מוריד לרוב על 1-1.5 מגה לשנייה (לפעמים על 2.4) הקטע הוא שכאשר הייתי בבזק בינלאומי (התנתקתי אחרי שבוע שהייתי אצלהם עקב בעיות איטיות מחרידה) למרות שהגלישה היית איטית ביותר והיו בעיות מהירות אין מה לומר, ביוטורנט תמיד הורדתי אבל תמיד על כל רוחב הפס. 2.4 מגה וזה תוך שנייה עלה ל-2.4 עם נטוויזן אני מחכה איזה 10 דקות עד שזה עולה ל-1.5 (מתחבר לאנשים אחרים שאני מוריד מהם) יש לזה פיתרון?<> יש לי מחיר של עובד בנטוויזן וגיימר חינם אז חבל לי לעבור ספקי…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מהי הטכנולוגיה שהם עתידים להציע ? הרי ה DSL סגר ת'סבטה. טווח זמנים ?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
או קי אז ככה התקנתי לפני כמה ימים UPDATE של NORTON ANTI VIRUS ומאז אני לא מצליח לקבל מיילים (אין לי פייר וואל) בקיצוןר התקשרתי היום ל 012-ספקית) ואחרי הסבר קצת הוא הסביר לי שהעידכון יכול להיות עשה את הביעה והוא נתן לי לרשום ב TELNET את הפקודה הבאה open pop.012.net.il 110 והחיבור לא מצליח עכשיו הוא רצה לבטל את הסריקה של הימיילים ואז זה כנראה היה עובד אבל אני לא יודע אז מה לעשות איך לפתוח את פורט 110?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-