רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
נטבוק Asus של אישתי. פתאום לא ניתן להגיע בגלישה לאתרים מסויימים. למשל לא יכולה להגיע לאתר הדואר של וואלה (בפתיחה של ה-וואלה היא מזוהה אבל בלחיצה על "קרא דואר" הדף לא עולה. גם כשמנסים להכנס ישירות לאתר הדואר של וואלה מ- google לא מצליחים). גם לאתר של אסותא אין אפשרות להכנס. לעומת זאת אין בעיה להיכנס לאתרים אחרים. מה זה יכול להיות ? בעיית חומרה ? הגדרות ? וירוס (מוגן ב-AGV בסריקה לא נמצא דבר) ?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי כתובת מסויימת של ג'י מייל אני רוצה לשנות אותה ל xxx@support.co.il או xxxx@meni.co.il אני יודע שג'י מייל נותנים כזה שירות מישהו יודע איך אני עושה את זה
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי חברה. אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי, התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח. רציתי לדעת כמה דברים: א. האם לכל ראוטר אלחוטי יש בנוסף אופציה לחיבור חוטי? ב. איך בדיוק מחברים את הראוטר? ג. האם אני צריך לחבר למחשב המשני משהו שבעזרתו הוא יקלוט את הראוטר? (מקווה שהייתי מובן). בבקשה המליצו לי על דגם מסוים ותנו לי פרטים עליו ומאוד יעזור גם אם תאמרו לי באילו רשתות ניתן לרכוש אותו. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
החלפתי ספק תשתית לאחרונה לבזק - 1.5 מגה עם ספק אינטרנט נטוויז'ין. התחושה שלי היא שהחיבור איטי מאוד והחלטתי לעשות כמה בדיקות לבדוק זאת. כל הבדיקות נלקחו מתוך מאמר שניתן בווינט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3069407,00.html#n למי שמעניין אותו הינה התוצאות (לפעמים הצגה בביט לפעמים בבייט, לא אמור לבלבל): בדיקה 1: הורדת קבצי ניסיון מאתר נטוויז'ין ומאתר בזק קיבלתי מהירות הורדה ממוצעת מעל 200kb/sec. מהירות דומה התקבלה מ- ברק, בזק בינלאומי (tucows, bezeqint, microsoft, hot), קווי זהב 012. באינטרנט זהב קובץ הבדיקה שלהם נתן לי מהירות של 10kb/sec בלבד! (לינק - http://tucows.inter.net.il/files/VSC601AD.exe) בדיקה 2: העלאת קבצי ניסיון מאתר נטוויזין לא הצלחתי להעלות דבר, לדעת…
-
נכון כשיש לך רשת ביתית אז לפני שהווינדאוס עולה יש חלון שקופץ שצריך להכניס בו סיסמא (במקרה שלי ריקה - אנטר)? רציתי לדעת איך אפשר לדלג על זה... כאילו שזה יעשה לי את זה אוטומטית ויחסוך לי עצבים... תודה
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אז ככה, לי יש ראוטר של D-LINK DI-714P+ ואני מוחבר באינטרנט בכבלים (זהב). הגדרתי את החיבור כדרוש אבל כל פרק זמן מסויים האינטרנט מתנתק ואני צריך או לרסט את הראוטר או לנתק ולחבר את המודם דרך הדף של הראוטר (לא בחוט). עכשיו דיברתי עם חברים שלי על זה ושמתי לב שלעוד כמה מהם שיש להם ראוטר שמחובר בכבלים יש בעיית ניתוקים דומה (חלקם גם בעלי IP סטטי). אז רציתי לשאול האם גם לכם יש בעיות דומות ואם כן איך פתרתם אותן ? תודה
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי יש לי חבילת אינטרנט 8 מגה ואני מוריד הרבה דברים, ורציתי לדעת אם אני יביא ראוטר אלחוטי יש אפשרות שאני מגדיר לו שיתן מ ה 8 מגה רק 2 מגה באלחוטי ?! וכל מי שיתחבר לראווטר יגלוש או יוריד כאילו האינטרנט הוא 2 מגה , ואני בנייח כל הזמן מוריד על 6 מגה ( ואם לא יהיה מישהו מחובר יוריד רגיל על 8 )
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום רב, אינני יכול לשלוח הודעת דואר יוצאת מהאוטלוק. כמו כן,הדואר האלקטרוני שלי שייך לנענע.(nana.co.il). הגדרתי כך, שרת דואר נכנס : in.nana.co.il שרת דואר יוצא : out.nana.co.il 1.בדיקת הגדרת החשבון עברה בהצלחה בכל הסעיפים. 2.אן לי חומת אש\פיירוול. 3.אני רק יכול לקבל הודעת נכנסות. 4.לכל כתובת דואר אלקטרוני שניסיתי לשלוח לא הצלחתי: לוואלה,הוטמייל ג`ימייל וכדומה... אשמח לשמוע פתרונות או סתם תגובות, תודה.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
תגידו נכון המבצע של בזק למצטרפים חדשים, זה שאומר 50 ש"ח ל750 זה 50 ש"ח בחודש או בחודשיים ?? ומה לדעתכם המבצע הכי משתלם שאפשר למצוא היום, בהתחשב בזה שאני כבר לקוח ADSL של נזק
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
התקנתי היום הכל סבבה רק יש פירוואל שאני לא יודע איך לבטל.....
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, אני חייב לקנות בבאג ראוטר (זיכוי..) ואני מתלבט בין האחד: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7654&perur=2&t=10&c=281 לבין השני: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7568&perur=2&t=10&c=281 השאלה למי יהיה טווח שידור יותר גדול ומי מהם יותר או פחות מומלץ? בנוסף, אני רוצה לקנות משם את המחשב הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7801&perur=2&t=1&c=339 רשום תחת רשתות שהוא תומך DRAFT-N, מה המשמעות של אמירה זו? תודה
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לא רק גלישה איטית...(בחלק מן האתרים)...אלא גם LOW ID באימיול ובמשחק SOF2 MP DEMO הפינגים שלי גבוהים בטירוף...500-300... מה לעשות??. יש לי אינטרנט 1.5 מגה של הכבלים (נטויזיון)...פיירוול של וינדווס פעיל...
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לפעול על ADSL אחד עם 2 מחשבים בלי השתמשות ברשת?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי HUB ויש לי גם כבלים שמחברים בין ההאב למחשבים. עכשיו אחרי שאני מחבר את המחשבים, מה אני צריך לעשות כדי לצור רשת ? כאילו לדאוג שהמחשבים יהיו ברשת בייחד ? נ.ב- הכוונה יש לי 8 מחשבים לחבר, יש לי האב שמתאים ל-8 מחשבים, 8 כבלים. לעשות את אותה הדרך בכל אחד מהמחשבים??? עריכה: אני לא צריך לשתף אינטרנט!!! רק שיהיו ברשת ביחד שאני יוכל להעביר קבצים מאחד לשני...
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שאוכל להפעיל מחשב כבוי מרחוק דרך האינטרנט? מדובר במחשב XP שמחובר לראוטר בכרטיס רשת.
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של trendnet ואם אני משאיר את האינטרנט דולק הרבה שעות לדוגמא בלילה או אפילו באמצע היום אז האינטרנט מתנתק לי לבד ואי אפשר להתחבר מחדש דרך המחשב, הדרך היחידה שאפשר להתחבר שוב היא לנתק אפילו לשניה את חיבור החשמל של הראוטר ולחבר בחזרה ואז כמו קסם האינטרנט חוזר. רציתי לדעת אם יש דרך לפתור את זה ואם לא אז חזבתי לבנות מעגל אלקטרוני שיתחבר לספק כח של הראוטר ושיעשה ריסטרט כל כמה שעות כאילו יפסיק תזרם לשניה ואז ימשיך אותו. אם למישהו יש פתרון אחר אני פתוח להצעות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הפעלתי את הפיירוול בנתב שלי (POWERNET PAR-720G) וביטלתי את הפיירוול בקספרסקי. עכשיו הבעיה היא שלמרות שפתחתי פורטים בנתב לטובת ביטורנט אני לא מצליח להתחבר ,הבעיה גם מופיעה בווינדוס מייל. בשתי תוכנות אלו פתחתי את הפורטים בהתאם להוראות השימוש ,עובדה שכאשר אני לא משתמש בפיירוול של הנתב (אלא של הקספרסקי) זה עובד.מה הבעיה פה בדיוק. יש לציין ,אני משתמש בPOWERNET HPNA כנתב ראשי ובEDIMAX BR6204WG כאקסספוינט אם זה משנה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני לא זוכר מתי זה התחיל או שזה היה מהתחלה. פשוט בדקתי יום אחד וגיליתי שאני לא מוריד במהירות שאני צריך. ניסיתי לעבור ספק, להחליף כרטיס רשת, דיברתי עם התמיכה של הספק וגם של התשתית אך בלי עזרה. היום הגיע אלי נציג של בזק וחיבר את המחשב שלו למודם. אצלו משום מה הוא הוריד ב 190, במהירות שצריך להוריד.. אצלי אני מוריד בסביבות ה 120~. כמובן שכל זה התבצע ב 1@1. יש לי חבילה 1.5mb, מודם של eci 270pr, הייתי ב 2 ספקים שונים, החלפתי כרטיס רשת... מישהו נתקל בכזה דבר פעם ויודע איך אפשר לפתור את זה? בכל מקרה אני מניח שזה משהו בהגדרות.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה די דחוף אני מעוניין לחבר שני PC בכבל קרוס פשוט בלי שום קשר לאינטרנט ושיהיה אפשר פשוט לראות אחד את השני ולהעביר קבצים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לזהות גולש לפי כתובת MAC אדרס ? בפורום של מערכת VB ובפורום של של מערכת IPB ? ובשאר אתרי האינטרנט ?
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בראוטר של ALCATEL מדגם SPEEDTOUCH 570, עם אנטנה שמחוברת בחיבור USB במחשב השני. האנטנה הזו עושה המון בעיות. למרות שהאות מוגדר כטוב, יש הרבה התנתקויות, ולוקח די הרבה זמן עד שהיא מתחילה לעבוד בהפעלה של מערכת ההפעלה. לכן אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי, שיחובר ב-PCI עם אנטנה בחוט מאריך. המרחק בין המחשב בעל הראוטר למחשב השני הוא כ- 10-12 מטר. במקום אחר הציעו לי את ה- Edimax 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card- EW-7128G, אך מחיפוש קצר פה בפורום אני רואה שזה כרטיס די ישן שדובר כאן בשנת 2004 אפילו. יש כרטיס אחר עליו אתם ממליצים? האם באמת EDIMAX היא החברה הטובה ביותר לעניינים הללו? מה ההבדל למשל בין הכרטיס הנ"ל לכרטיס Edimax Wireless Super-G 32bit PCI Adapter EW-732…
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ברשותי אינטרנט מהיר עם מודם ALE 130 הפועל על מערכת הפעלה win XP PRO וכל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט שני המחשבים הקטנים נשארים דולקים ואני חייב לבצע הפעלה מחדש של המחשב בכדי להתחבר מחדש. אך כשאני מנסה לעשות הפעלה מחדש של המחשב לאחר שקורה דבר כזה המחשב נתקע בנקודה saving your settings ולכן אני צריך לבצע הפעלה מחדש ידנית...לישהו יש פיתרון למצב המעצבן הזה???
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מלפני יומיים בערך גיליתי שהתוכנה לחקר תרופה לסרטן שאני מפעיל לא מצליחה לשלוח נתונים לאתר הראשי (www.ud.com), וזה קורה בשני המחשבים שלי יש לי את המודם (זה שבכותרת) כבר חודשיים פחות או יותר והוא משמש כראוטר מאז, ורק לפני יומיים זה התחיל עם זה, אז לא נראה לי הגיוני שזה הפיירוול הפנימי שלו, וגם לא הזון אלארם שפועל באחד המחשבים (שריד מהתקופה שלפני הראוטר), בגלל שבמחשב השני שבו אין פיירוול נוסף לזה של הראוטר זה גם קורה אם יש למישהו מושג מה עוד יכול לגרום לזה אני אשמח לשמוע תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני ממש רוצה להחליף לויסטה ואחותי לוחצת עלי שלא כי בכל הנסיונות שלי לעשות ICS עם ויסטה לXP זה לא עבד .. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
עכשיו מערכת ההפעלה לא עולה. בבדיקת שגיאות הווינדוז אומר לי שהדרייבר האחרון שהתקנתי תוקע את המערכת. מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את הדרייבר של בזק ולמחוק אותו? או יותר טוב - מישהו יודע איך אני יכולה לפתור את המצב הזה????? כל הבלאגן התחיל בזה שלא הצלחתי להתחבר לאינטרנט עם הווינדוז 7 - אחרי שאני אצליח להחזיר את המערכת - זו תהיה הבעיה שלי. הבעיה הזאת מוכרת למישהו?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-