רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
או קי אז ככה התקנתי לפני כמה ימים UPDATE של NORTON ANTI VIRUS ומאז אני לא מצליח לקבל מיילים (אין לי פייר וואל) בקיצוןר התקשרתי היום ל 012-ספקית) ואחרי הסבר קצת הוא הסביר לי שהעידכון יכול להיות עשה את הביעה והוא נתן לי לרשום ב TELNET את הפקודה הבאה open pop.012.net.il 110 והחיבור לא מצליח עכשיו הוא רצה לבטל את הסריקה של הימיילים ואז זה כנראה היה עובד אבל אני לא יודע אז מה לעשות איך לפתוח את פורט 110?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אני מנסה כרגע לעשות רשת ביתית והפכתי את המודם שלי לראוטר בעזרת מדריך, כשה הוא במצב מודם הוא נותן לי לפתוח דפי אינטרנט. ספק האינטרנט אומר שאני מחובר, בבקה תעזרו!
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
צהריים טובים, ניסיתי לחבר את המחשב שלי לרשת האלחוטית על ידי שימוש בכרטיס רשת ,לאחר ההגדרה הצלחתי להתחבר לרשת אך אי אפשר להיכנס אל האינטרנט ,בהגדרות של הכרטיס נראה כי בפעילות הכרטיס רשת יש מספר נמוך ב"מקבל " וב "נשלח " ובכניסה לדפדפן רשום כי יכולה להיות בעיה ב dns.. עזרה ? מישהו ? תודה מראש גיא..
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הולה משתף את האינטרנט שלי שאני מבצע חיבור אליהם ומקבל מהם איי פי או שברגע שאני מתקין את התוכנה שלהם בלי להתחבר אפילו האינטרנט שלי משותף ? מישהו יודע ?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד HP Pavilion ze4523, ראיתי בזאפ כרטיסים רבים, אפשר לקבל המלצה לכרטיס ספציפי ? (אם אני לא טועה, ע הכרטיס לתמוך בסוג הרשתות הנפוץ בארץ (b ?)9 ושאלה נוספת : הבנתי שאת הכרטיס מחברים ל חריץ PCMIA במשב הנייד, כיצד אני מזהה את החריץ הזה ? איך הוא נראה ? ואגב, הכרטיס תמיד נשאר בתוך המחשב, או שמכניסים אותו רק כאשר רוצים להשתמש בו ? ושאלה אחרונה - לא אמורה להיות לכרטיס אנטנה קטנה בולטת ? תודה תודה תודה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי שני מחשבים - אחד עם XP והשני WIN 7 ששניהם מחוברים קווית לראוטר (DSL6740U-G2) של בזק. האינטרנט ב-WIN7 עובד בצורה תקינה ואין שום בעיות, אבל במחשב עם הXP הוא הפך לאיטי בצורה מחרידה (בדיוק לאחר השדרוג תשתית ל30 מגה). אם אני מנסה לשלוח פינג לאתר, הוא חושב איזה 15 שניות ורק אז שולח את הפינג (תקין וזהה למחשב עם הWIN 7) - ואותה בעיה עם כל הדפדפנים שמותקנים במחשב (IE,FF,CHROME) כל אתר שמנסים להכנס אליו "חושב" 15 שניות ורק אז מתחיל בכלל להתחיל להטען. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
היי אני חדש פה יש לי בבית מודם של בזק שמחובר בחיבור adsl לקיר והקליטה באמצעות wifi בקומה הזאת מצוינת, אך בקומה למטה הקליטה חלשה מאוד (בטלפון) עד לא קיימת (במחשב נייד). עכשיו יש לי בקיר נקודה שבא אפשר להתחבר בחיבור adsl מה שלמיטב הבנתי יהיה הכי מהיר אל במה שקניתי יש רק חיבור לכבל רשת. איך אפשר לפתור את התסבוכת הזאת?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להשתמש במרבית המקרים באינטרנט קווי ולעיתים רחוקות באלחוטי. 1. האם כאשר אקנה נתב משולב ניתן לבחור מתי האלחוטי יעבוד ומתי הקווי ? והאם בפועל השידור האלחוטי לא יפעל ? 2. אם אכן זה כך, אשמח להמלצה עם נתב (מדובר בדירה קטנה). תודה רבה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני לא יודע עם הבעיה היא לפורום הזה , או לאחד אחר, אבל עם לא , אז תגידו , בכל מקרה ,הבעיה היא שאני מוריד מאימיול , ויש לי LOWid , בדקתי אלף פעמים , והבעיה היא הראוטר (משהו של alcatel ) , אני צריך ממישהו עם יש מדריך לפתיחת פורטים , שיוריד מהר יותר
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שאלו אותי את זה בטופס המלוי להרשמה בחיל המודיעין ורצית לדעת איך באמת עושים זאת האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל?
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום חברים, אני כרגע בתשתית של הוט, וספק אינטרנט הוט נט. אני רוצה להתנתק מהוט נט ולעבור ספק, אבל בכל ספק שניסיתי לחפש, כולם היו זה רק חבילה אחת של ספק + תשתית וחייב להעביר הכל. האם יש ספק שמוכן להיות רק ספק שעובד הוט, והוא בסדר מבחינת גלישה ?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי Firewall של nvidia , אני שם אותו על מצב ברירת מחדל שזה בינוני במצב הזה הדפדן עובד בסדר בלי בעיות איך שאני מעלה את ה- emule כל התעבורה נעצרת , גם ה- emule תקוע , וגם web איך שאני משבית ה- firewall של nv ונשאר רק עם ה- fw של windows ה- emule טס וגם יש לי web האם הבעיה מוכרת? אני חושב שלא כדאי להסתפק ב- fw של windows כי הוא לא דו כיווני , הוא לא יכול לחסום מידע שיוצא החוצה אם אין פתרון עם ה- fw של NV אשמח לקבל הצעות נוספות של fw - ים אחרים שאתם מכירים שעובדים טוב עם emule
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש דרך להציג את הנקודות של הרשתות האלחוטיות שנמצאות בסביבה שלי בצורה ויזואלית? לדוגמא על גבי מפה או תרשים ועוד שאלה קטנה, אני מתחבר לWLAN דרך windows xp, כשאני מנסה להתחבר 2 פסים מתוך 5 לא יספיקו לחיבור?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כיצד אני יכול למדוד כמה ג'יגות אני מוריד בחודש? בתודה מראש עריכה: אם זה עוזר אני עם נתב מדגם ECI 270PR.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
טוב, אין לי את זה ביותר מבלבל. ניסוח מחודש: האם שירות אינטרנט (תשתית + ספק) דרך ספקית "רוכבת" (נניח 018) מקבל מבעלת התשתית (בזק/ הוט) את אותו השירות והטיפול כמו חבילה בחברת התשתית המקורית. בשפה קצת פחות מכובסת: חברות התשתית מאפשרות לחברות "רוכבות" להשתמש בתשתית שלהן. האם מנסיונכם הן פוגעות/חוסמות או סתם מקשות על שירות תשתית שניתן על ידי ספקית אחרת? (ולכן גם באיכות ספק האינטרנט..) האם יש סיבה לבחור בתשתית וספק מבית המקור?
-
שלום, אני מחפש לקנות 2 נתבים אלחוטים לשתי דירות. בדירה יש מחשב שנמצא במ"מד ובדירה השנייה בחדר רגיל. בשני המקרים מדובר על חיבור של 2 מחשבים. בחדר של הממ"ד המחשב יחובר בצורה חוטית ומחשב נייד יתחבר בצורה אלחוטית לנתב. בבית הזה יש 3 מפלסים ואני רוצה שיהיה קליטה עד למפלס השלישי. הממ"ד נמצא במפלס התחתון למטה. להלן הפרטים - 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 200 - 300 שקל. 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? 2. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? ראוטר 1 ימוקם בממ"ד והשני ימוקם בחדר רגיל. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חייב. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה מ…
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ש לי אינטרנט מהיר של הכבלים +נטוויז'ן, יש לי מודם של מוטורולה 5101 שמחובר דרך כרטיס רשת. הבעיה היא שכשאתרים שמנסים לקחת ממני מידע (windows update , שליחת מייל) לא מצליחים לבצע את הפעולה. דיברתי אם נטוויז'ן וגם עם הכבלים ועשיתי איתם את הבדיקת העלאה. והתוצאות היו שכשעשיתי את הבדיקה נפתח חלון קטן שאמור להראות לי את % ההתקדמות ולאחר כמה שניות הוא פשוט נעלם מבלי שאני נוגע. וכמובן שלא מתבצעת שום העלאה. הגעתי כבר לשלב שגם בנטוויז'ן וגם בכבלים אמרו לי שזה בעיה במחשב שלי (אני לא כלכך מאמין להם) ולכן קניתי כרטיס רשת חדש ופירמטתי את המחשב ואין שום שינוי עשיתי מספר בדיקות בעצמי ואלה התוצאות שקיבלתי: 1) כשאני לא מחובר לאינטרנט עשיתי ipconfig וקיבלתי כתובת ip תקינה אבל הsubnet mask היה…
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
רציתי לדעת, מה מהירות ההורדה המקסימלית של חיבור 1.5 MB? אני אשמח גם להסבר קצר. תודה
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
כנס velocityconf נתן חסות לדראפט של הספר: http://chimera.labs.oreilly.com/books/1230000000545 מומלץ.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי שרת פרטי עכשיו הכול עובד טוב ויפה רק יש כמה בעיות שאני לא מבין אז הבעיות הם שאני יכול להיכנס למשחק ואחרים לא כשהם נכנסים הם מקבלים DC יש לי ראוטר וזה בטוח בגלל זה רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדאי שאנשים יוכלו להיכנס ולשחק הראוטר שיש הוא מדגםTNN של בזק ולגבי IP קניתי אי פי קבוע בתשלום חודשי ככה שזאת לא הבעיה של מצב הIP אני מקווה שמשהו יעזור לי בזה אני כבר חודשיים מחפש מדריכים או משהו שיעזור לי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי ויש לי קפיצות פינג במשחקי רשת אמרו לי שאם אני אהפוך את זה לחוטי,זה יסתדר זה באמת יעבוד ?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שרת שאני רוצה לחסום את כל התקשורת שלו מול: מחשבים אחרים ברשת, הנתב וכמובן התקשרויות אינטרנט שיוצאות דרך הDG. כל ההתקשרויות מלבד אלה בפורט 3389 (RDP) כמו שאני רואה את זה, יש לי 3 אפשרויות (מסודרות לפי העדפה): 1. לחסום את זה דרך הנתב. יש לי SAFE@OFFICE500 של checkpoint 2. דרך IPSEC 3. להתקין FW תוכנה 1. אחרי הרבה משחקים עם הנתב ואחרי שקראתי את הספר הוראות שלו, עדיין לא הצלחתי לעשות את זה, הכי הרבה שהצלחתי לעשות זה לחסום את כל ההתקשרויות מהאינטרנט למחשב ומהמחשב לאינטרנט. מישהו מכיר את הממזר הזה ויש לו רעיון? 2. מע' ההפעלה היא 2003 server. אני אשמח לדבר עם מישהו שעשה כזה דבר. 3. אני ממש לא רוצה לעשות את זה, ניסיתי את ZoneAlarm ואחרי שהתקנתי אותו ועשיתי ריבוט ה…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור רשת אלחוטית ad-hoc בין שני לפטופים. לשניהם יכולת לעבוד מול ראוטר ב-802.11g. שניהם מריצים ויסטה; אני מגדיר את הרשת דרך מנהל הרשתות של ויסטה. הבעיה: הרשת שנוצרת ביניהם פועלת תמיד ב-802.11b. איך אפשר לגרום להם לתקשר ב-802.11g? תודה!
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים עם Vista Ultimate... המפרט רשום - אחד מחובר לראוטר ישירות ואחד אלחוטי. מחשב אחד (שמחובר ישירות לראוטר) מזהה את המחשב השני (מחובר אלחוטית) להיפך לא מזהה ? הראוטר הוא Linksys WRT54GL Wireless Router 54Mbps כרטיס רשת אלחוטי - D-Link AirPlus G DWL-G510+ Wireless PCI Adapter יש תמונה אם כל שאר הנתונים וההגדרות. איך אני מזהה את המחשב השני ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שרת קטן בבית ואני רוצה לאכסן אליו אתר קרגע יש אליו אתר שאני מאכסן בעזרת IISובנוסף יש לי תוכנה של NO-IP וככה אני מקב דומיין עכשיו אני רוצה שהיו לי לדוגמא שני אתרים עם שני דומיינים שונים.... יש אפשרות קזו ???
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-