עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז ככה אבא שלי חזר אתמול מחול והביא מחשב נייד של JVC מדגם MP-XV841US לינק : http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027208&page=3 אני מת על המחשב.. אחלה של מחשב עכשיו יש לו כרטיס רשת בנוי בפנים אלחוטי ואני רוצה לחבר אותו לרשת.. איך לעשות את זה? יש לנו מחשב ראשי.. מחובר אליו מודם וסוויטצ... ועוד שני מחשבים בבית שמחוברים חוטית על הסוויצ' יש איזהשהו מכשיר שאפשר לדחוף לסוויצ והוא כאילו ישדר למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by aviran,

שלום רב אני צריך עזרה איך לפתוח פורטים בראוטר הסוג של הראוטר הוא edimax 8-port fast תודה לעוזרים אני צריך עזרה רק בשפה עברית לא אנגלית .

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by ofer_mat,

זה פשוט לא יאומן 500$ וכמעט כל הגולשים בישראל מקבלים דואר זבל http://www.nextlink.co.il/site/Prices.aspx

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  4. במשרד של אבי מותקן מחשב שהמחובר לאינטרנט. בשבל חוסר תקציב, אנו מחפשים פתרון אלטרנטיבי לשדר באמצעות המיקרופון שמחובר למחשב אל המחשב הבייתי כדי לתעד כל שיחה שמתרחשת במשרד. רצוי שתהיה האפשרות במחשב הבייתי להקליט במידת הצורך. השאלות הם: 1. באמצעות אלו תוכנות אני עושה זאת? 2. אני חושב המחשב שבמשרד צריך מן כתובות DNS קבועה. טעו אותי אם אני טועה. Show me the way תודה אנשים

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by root3:16,

לפני חודשיים בערך סידרתי תרשת והכל עבד טוב, קצת בעיות פה ושם אבל לא משהו רציני... סידרתי בעזרת האפשרות של set up a home or small office network במסך של network connections. לפני שבוע בערך ניתקתי את המחשב ואחרי זה כשחיברתי אותו חזרה כאילו החיבור של הרשת נעלם.... ניסיתי את המדריך שפה בפורום אבל זה לא עבד... אני גם לא ידוע אם אצלי זה עם חייגן או בלי חייגן. יש לי אינטרנט מהיר של נטוויז'ן דרך הכבלים. תודה רבה לכל מי שיעזור לי איך לחבר תרשת מחדש

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  6. אני שוקל רכישת ראוטר אלחוטי של EDIMAX מדגם 6114WG. שאלה ראשונה - האם תהיה לי בעיה לגלוש באינטרנט אלחוטי (750KB) בבית פרטי בין 3 קומות כאשר הראוטר נמצא בקומה השניה. אם כן, האם יש ראוטר אחר שמסוגל להתגבר על הבעיה טוב יותר? שאלה שניה - איזה כרטיס רשת עדיף לנייד - כרטיס USB מסוג EDIMAX 7137 או כרטיס PCMCIA של EDIMAX 7108? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  7. כי זה שונה מ XP...

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by sh_idan,

יש לי ראוטר של בזק b-focus router 312+ ו-HUB הכל מחובר, ואני יכול לגלוש אבל כל פעם במחשב אחד, אם אני מתחבר ממחשב אחד אז השני לא יכול לתחבר ולהפך השיתוף של הקבצים והמדפסת עובד בסדר גמור איך אני גורם לאינטרנט לעבוד במקביל בשני המחשבים?? תודה!

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  9. 1)השאלה שבכותרת האם האב יכול לשתף אינטרנט ללא תלות במחשב מארח כלומר שלא צריך מחשב אחד תמיד דלוק כדי לגלוש ההאב הוא מדגם Cnet CN8800TPC 8 פורטים מאחורה יש חיבור BNC קוקסאלי ולידו חיבור UPLINK ואז 8 יציאות של כבל רשת 2)במידה והוא כן יכול לשתף לאן אני מחבר את המודם? לחיבור האפ לינק? 3) כבל הרשת בין ההאב לשאר המחשבים צריך להיות מוצלב? תודה רבה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  10. היי אני מנסה לחבר חבר שלי לנתב אלחוטי של LINKSYS לאינטרט בכבלים של ברק דרך HOT עם מודם של מוטורולה 4200 ללא הצלחה LINKSYS מספקים אשף שאמור לבצע את ההגדרות בצורה אוטומטי אבל מישום מה הוא מזהה PPPOE ללא הצלחה דיברתי עם התמיכה של הכבלים והם סיפקו לי IP קבוע הנתב זיהה את הנתונים IP Addrss-Subnet Mask-Default Gateway הגדרתי אותם PPPTP ללא הצלחה ( תצורת החייגן הוא L2TP ) ה LINKSYS לא מספקים תצורה כזאת אצלי בנתב EDIMAX יש אופציה של L2TP האם זאת הבעיה או שאני מפספס משהוא עוד שאלה את המודם שלי של ALCATEL הפכתי ל PPPOE האם יש מצב שגם את המודם של מוטורולה ניתן להפוך ל PPPOE

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by THX,

שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש ראוטר הבנתי שהטכנלוגיה הזו משתמשת בקווי הטלפון ע"מ ליצור/להתחבר לרשת שאלתי היא האם צריך לרכוש ראוטר מסויים שתומך בhpna או שהטכנולוגיה עובדת בלי קשר לסוג הראוטר אודה על תשובתכם

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by -Arcanide,

בזמן האחרון אני ממש מתעניין במחשבים ניידים, ובקרוב מאוד אני גם קונה אחד שלא יבייש מחשב שולחני חזק... אך הבעיה ברוב הניידים היא כמובן בעיית הזיכרון שלהם, שמגיעה לרוב עם כ 40GB וכאלו עם כ-100GB. כמות זיכרון זו איננה מספקת מכיוון שנכון לכרגע יש לי כונן קשיח בעל כ 120GB מלא כמעט עד סופו במוזיקה שנאספה על גבי שנים. הבעיה היא שכאשר אני אחליף למחשב נייד אני לא אוכל לשמור על האוסף ומה גם שעוד כארבעה מחשבים אשר נמצאים ברשת משתמשים במאגר ואני כבר כמה זמן חושב על פיתרון של לחבר רק את הארד דיסק לראוטר עצמו בלי שישפיע על רשת היוצאת ונכנסת של המחשב האישי שלי שדיי מאיטה הכל ומורגשת. בקיצור אני מחפש דרך אשר בה אני אוכל לשתף את המאגר ולעשות מן זיכרון חיצוני כמו שרת רק ללא כל הפרוצדורה של …

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  13. ישל חבר שלי בעיה בהיתחברות לאינטרנט. הוא מחובר דרך 012 ו הכבלים. התמיכה טכנית שלהם טוענת שהבעיה אצלו, והם לא יודעים איך לתקן את זה. אז הבעיה: הכרטיס רשת מציג אי פי סטטי, ולא נותן להיתחבר לשרת של 012. ניסיתי להסיר להתקין זה לא עוזר, ניסיתי גם את התיקון וזה לא עושה את זה. ב Local area connection על הכרטיס רשת כתוב" ללא קישוריות מוגבלת" מה זה? יש למשהוא מושג איך אני מסדר את זה תודה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by liranman,

שלום, ברצוני להקים רשת ביתית בה יש שני מחשבים (שבכל אחד מהם יש שני כרטיסי רשת), נתב EDIMAX BR-6114Wg, ומודם ADSL ALCATEL SPEED TOUCH HOME. שני המחשבים יחוברו לאינטרנט, בלי תלות אחד בשני. (ראו תרשים מצורף). כיוון שה-ROUTER תומך ב-LAN רק במהירויות של 10/100 ומכיוון שיש לי בכל מחשב שני כרטיסי רשת, חשבתי להעביר בתעלות הקיר כבל רשת CAT5 עם 8 גידים ולפצל אותו לשני קבוצות של 4 גידים, כך שבעצם בכבל יהיו שתי רשתות של 10/100. כל מחשב בעצם יתחבר פעמיים ל-ROUTER וכך אני אצור רשת של 200Mb. בכל מחשב אני אעשה BRIDGE לשני כרטיסי הרשת, וכך למעשה אקבל מהירות כפולה בחיבור ה-LAN בתוך הבית (ברור לי שהאינטרנט אינו מגיע למהירויות האלה ומספיק כרטיס רשת של 10Mbps). השאלות: 1. האם הקמת רשת כזו אפש…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by רוני15,

יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף את האינטרנט ביניהם עכשיו הייתי היום באופיס דיפו והם אמרו לי שאני יכול לקנות רק switch לחבר אותו למודם וזהו ואני לא צריך לשדרג את המודם לראוטר עכשיו השאלה שלי האם זה אפשרי ועדיף על פני מודם עם ראוטר מובנה כבר כי האפשרות הזו חוסכת כסף והמודם שהספק שלי רוצה להביא לי הוא עם ראוטר כבר אבל עולה 800 שקל והswitch עולה רק 200 דרך אגב יש לי מודש ADSL b focus router 270

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  16. אני צריך כרגע כרטיס וראוטר...(הראוטר מתחבר לאחד המחשבים ולכן הוא לא צריך כרטיס....נכון?) המחשב השני נמצא חדר על יד כשכל ההפרדה זה קיר גבס בעובי של כ-30 ס"מ אפילו פחות אבל עוד כחודשיים יצורף מחשב למטה במורד מהדרגות במרחק של כ-25 מטר מהמחשב עם הראוטר. אז אני צריך ראוטר של חברה טובה עם אחריות שתהיה קליטה טובה ולא במחיר גבוה מדי רצוי מזיגאז או נועה מחשבים או וואלה שופס תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by A.S computers,

איזה סוגי רשתות יש ומה ההבדלים בינהם

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by CyberSpider,

תופעה מעניינת ביותר: על שני המחשבים רץ לינוקס רד הט 9. חיברתי אותם בחיבור ישיר (כבל מוצלב) הכל עבד נהדר - שמחתי ;D שמתי על אחד המחשבים XP SP2, חיברתי - שמיש ;D שמתי על המחשב השני גם XP SP2, הגדרתי הכל - לא עובד... ??? הגדרתי כמו שרשום במדריך לשיתוף אינטרנט - כלום... אפילו פינגים לא עוברים - לא מראשון לשני ולא הפוך... וינדוס כותב שיש קונקט... אין שום פיירוול, כלום... הכל כמו שצריך... בקיצור, WDF?!? תודה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by borg,

יש לי חיבור אינטרנט ADSL 1.5Mbs, Router Alcatel SpeedTouch 510, אני מניח כי משהו בהגדרות הגלישה השתבש (ייתכן כתוצאה מהגדרות שגויות של תוכנה מסויימת TweakGenie? אני תמיד הורגתי קבצים מהאינטרנט במהירות של 100-200KBs. עכשיו אני מצליח להוריד במהירות של רק 5-20KBs מכל אתר (גם בתוך רשת ביתית). הבעיה היא לא בספק או בנתב, שכן מחשב שני שמחובר לאותו נתב טס במהירות גבוהה. מה עשוי לגרום לבעיה הזאת? איך אפשר לתקן את זה? מישהו יודע מהן ההגדרות האופטימליות לגלישה ב-ADSL 1.5Mbs? Max Transmission Unit Size [MTU]- (Currently 1500) Window TCP/IP Window Size [RWIN] - (Currently 64240) Default Time To LIVE [TTL] - Currently 128) אני מרגיש כאילו שחזרתי לימים של גלישה במודם 28.8 בבקשה עזרו לי! …

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  20. שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב ביניהם. אני מחובר ל1.5 מגה דרך WOW ומסיבה לא מובנת שיתוף הקבצים בין שני המחשבים פועל אך ורק כאשר שיתוף האינטרנט מופעל. הבעיה היא ששיתוף האינטרנט הזה גורע מן המהירות שלי. הפרדתי בין שני המחשבים שלי, כלומר, אחד מיועד לאינטרנט (הורדות וכד') והשני מיועד למשחקים וכד'. למישהו יש מושג איך אני יכול לכבות את שיתוף האינטרנט בין המחשבים מבלי לכבות את שיתוף הקבצים? תודה.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by -SLAYER-,

חברה עזרו לי יש לי רשת ביתית 1.5mbויש תוכנה ששמה EMULE עם אתם מכירים בקיצור איך מבטלים את הFIREWALL במחשב ויש לי XP

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by FARKASH7,

שלום משום מה הראוטר שלי מסוג אלקטל 570 מסרב להסתנכרן(אותה נורה ירוקה מהבהבת ללא הפסקה) ונראה לי שהוא התקלקל למרות שאין לו חצי שנה מאז שקיבלתי אותו מבזק עם הרשת שעשו לי בבית. יש לי עוד מודם, אלקטל רגיל שהיה לי לפני הרשת והוא מסתנכרן ללא בעיות(בגלל זה נראה לי שהבעיה היא באלקטל 570 החדש ולא בקו הטלפון). לפי מה שהבנתי אפשר לפרוץ את האלקטל הרגיל ולהפוך אותו לראוטר רציתי לדעת איך עושים את זה ואם הוא יכול לשמש כראוטר ברשת על חוטית עם שני מקלטי D-LINK נוספים. תודה רבה לעוזרים. ועוד שאלה שלא ממש קשורה האם יש אחריות למודם שנקנה מבזק מסוג אלקטל 570? אם כן כמה זמן? אופס בטעות רשמתי את זה בפורום הזה למנהלים בבקשה להעביר.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  23. http://www.google.com/webhp?complete=1&hl=en אם אתם מחפשים משהו ולא ממש יודעים איך כותבים את זה.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  24. עשיתי לפי המדריך שנמצא כאן ובדקתי אם יש ping בין המחשבים ויש... שיתוף קבצים עובד... הכל עובד רק לא האינטרנט... מה יכול להיות הבעיה? למה אין למחשב השני אינטרנט? נ.ב. למחשב הראשי יש win XP רגיל ולשני יש win XP SP2

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקבל לינק לתוכנת ההתקנה של הנתב ממי שיש לו את הנתב הנ"ל ויודע היכן באתר החברה חבויה התוכנה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים