רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
הי, מתנצל מראש על חוסר היידע, ניסיתי לחפש פה ולא הצלחתי להבין... האם הראוטר הזה שלי - https://www.dlink.com/en/products/dir-842-wireless-ac1200-mu-mimo-wi-fi-gigabit-router מספיק לי רק הוא עצמו כדי לעבוד עם סיבים של בזק? אני מעוניין לעבור אבל חייב לדעת אם אני אצטרך עוד משהו? הבנתי שלא צריך מודם שלהם? צריך מודם שלהם? שוב מתנצל על מיידע שברור פה לכולם אבל פשוט לא הצלחתי להבין איך זה עובד. אם יש שרשור מפורט שיסביר לי בנוגע לשאלה שלי ספציפית, אשמח ללינק. תודה!!
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני שומע את זה דיי הרבה עף באוויר והיית רוצה להבין קצת יותר לעומק בעצם מה כל תקן אומר
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לכבלים מבצע תשתית 1.5, ספק (013, netvision, 012 או זהב), ציוד לרשת אלחוטית (לא ברור מה זה כולל אבל לבטח מודם-נתב) במחיר של 99 ש"ח (או 89 עבור 0.75 במקום 1.5). השאלות שלי: 1. מישהו פה עשה את המבצע הזה ויודע פרטים? 2. אמרו לי שהציוד האלחוטי מהספק. יש איזה ספק שאתם ממליצים על הציוד שלו (לצערי אין רשימה מסודרת של מי נותן מה)? 3. המחיר לדעתכם שווה? 4. אף פעם לא הייתי מחובר לכבלים. יש משהו שאתם ממליצים לדרוש בזמן ההתחברות (הבנתי שיש סיפור עם חייגן)? עד היום היה לי נתב-מודם של 2WIRE והייתי מחובר דרך ADSL אבל אני אוצה לעבור לכבלים כי אני רחוק מהמרכזיה של בזק ולכן יש ניתוקים תכופים (הם בעצמם המליצו לי לעבור!). אגב המודם-ראוטר הוא בבעלותי (קניתי מבזק). יש לכם מושג כמה הוא שווה י…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי כרגע אינטרנט במהירות 1.5 מגה ואני רוצה לשדרג ל3 מגה. לא מעניין אותי מהירות הUPLOAD. הספק שלי הוא ברק והתשתית היא הוט. עכשיו השאלה שלי היא אם אני אתקשר רק לברק ואשדרג ל3 מגה אז אני באמת יוריד במהירות של 3 מגה או שאני חייב לשדרג גם אצל הוט.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אוקי אני חדש פה ויש לי שאלה חשובה יש לי מודם 2Wire אלחוטי איך אני יכול להעביר קבצים למחשב השני בבקשה תעזרו לי !!!!!!! :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07:
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לפני כחודשיים הייתה תקלה ברשת של חברים והם הזעיקו אותי לטפל. לחברה של חבר שלי יש מחשב נייד של IBM, אשר היו עליו המון ספייוורים שהאטו אותו - חבר שלי, בתגובה, הריץ עליו את כל תוכנות האנטי-ספייוור הקיימות (Ad-ware, spybot וכו') - כתוצאה מהכך המחשב לא הצליח יותר להתחבר לרשת הבייתית, אליה היה מחובר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (לא היה מובנה במעבד כמו בניידים החדשים, אלא PCMCIA) ע"פ התוכנת התקשרות של הכרטיס רשת הWiFi התחבר לרשת (בעוצמה 70% ואיכות אות 78%) אבל לא היה ניתן לגלוש, להתחבר למסנג'ר, להוריד עידכונים לאנטיוירוס. ניסינו להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש, אבל זה לא עזר. אני חייב לציין שהראוטר היה מסוג D-link (לא זוכר בדיוק את הדגם), אבל אליו בכלל לא הגעתי - היא סירבה שאני אתעסק…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת של edimax - IEEE 802.11g Turbo Mode יש לי ראוטר שבזק סיפקו לי של ROTAL - RTA 1025W יש עוד 4 מחשבים בבית, חלק מחוברים חוטית וחלק אלחוטית. אחד האלחוטיים בקומה למטה וכולם קולטים מצויין ובמהירות מלאה (עשיתי בדיקת הורדה לכולם). רק המחשב הזה בעייתי. ניסיתי לחבר אותו חוטית לחיבור שיש על הלוח אם והמהירות הייתה מלאה כמו בשאר המחשבים. ניסיתי להתחבר עם הכרטיס האלחוטי לרשת של השכנים וגם שם המהירות הייתה מלאה. ככה שהבעיה היא בתאימות או בתקשורת בין הראוטר לכרטיס רשת. התקנתי דרייברים והכל. ד"א הקליטה תמיד על 5 קווים (מלאה לגמרי) אבל אני מוריד במהירות 30-40kbps לעומת מה שצריך להיות ויש בשאר המחשבים - 250kbps. רעיונות, מישהו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ובכן, יש לי בבית רשת של כ 3 מחשבים, שניים מחוברים עם כבל ישירות ועוד אחד באלחוטי. בכל מקרה, אני רוצה לארגן אצלי במרתף מסיבת רשת, שכל החברים יבואו אליי עם המחשב שלהם ואני יארגן אצלי הכל. יש ברשותנו ראוטר עם 8 חיבורים, אך יותר מזה אין לי מושג מה צריך לעשות איך אני אמור לארגן את זה שיעבוד כמו שצריך? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר לשנות או להסתיר או לפחות לגרום לאתרים לחשוב ששיניתי את כתובת ה IP שלי? אני משתמש בנתב/מודם אלחוטי מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הכוונה לפיתרון הבעיה,מצרף תמונה של הודעת השגיאה,חשוב לציין שבשאר אתרי העלאת קבצים הכל עובד חלק ללא בעיות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר ולאחרונה שידרגתי את מהירות הגלישה ל-10MB. למרות זאת מהירות הגלישה במחשב הנייח נמוכה מאוד, כמו כן גם זמני הורדות. יש לי לפטופ שגם מחובר לרשת ושם מהירות הגלישה וההורדה בסדר גמור. מה לא בסדר במחשב שלי ואיך אני מסדרת את זה?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בעיות עם האווסט, לדברי אנשי התמיכה של אווסט, ואני רוצה תוכנה חדשה שאיתה אני אוכל להגביל את פעילות הרשת.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אנחנו נמצאים ב מסלול 200mbs בהוט . הציוד שלהם לא טוב הרבה מאוד ניתוקים האמת בתקופה האחרונה אני חווה פחות ניתוקים . בגלל האמור לעיל אני מת להחליף את הנתב שלהם אבל אין לי מושג איך להגדיר את הנתב שלהם למודם בלבד . העניין הוא שאם מחברים אצלם סתם נתב זה מחרב את הרשת . אני אומר מניסיון הם הגיעו להחליף נתב אחרי שחיברתי נתב של tp link מי שיודע לעשות משהו בנידון אשמח אם יצור קשר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הפניתי פורטים בנתב כפי שתוכלו לראות בתמונה ובכל זאת כאשר אני עושה בדיקת פורטים באתר GRC רשום שכל הפורטים STEALTH. (כאשר התוכנות היו פתוחות כמובן ). איך זה יכול להיות? ומה עושים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חלונות אקס פי 32 ביט המדפסת מחוברת למחשב השני .במחשב זה אני גולש אלחוטית ללא בעיות המדפסת מופיע לי כאשר אני מבקש להדפיס מחלונות 7 .אבל מאומה לא קורה המדפסת ישנה מדגם HP 720C תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח עם וינדוס xp , ומחשב נייד עם וינדוס 7. למחשב הנייח מחובר מודם כבלים ונתב אלחוטי לינקסיס WRT54GL , שמחובר למודם ולמחשב , כאשר בנתב צרובה התוכנה של tomato גרסה אחרונה אם זה משנה משהו. את וינדוס 7 התקנתי לפני כמה שבועות על הלפטופ , האינטרנט עבד בסדר גמור בלפטופ (אלחוטי) עד היום , מאיזו שהיא סיבה הפסיק להתחבר לרשת שעשיתי . לרשתות אחרות , הוא כאילו מתחבר אבל לא מצליח לגלוש. הוא רואה את הרשת שלי ופשוט לא מצליח להתחבר נותן הודעה שלא מצליח , ניסיתי ללכת לפי הפתרונות של וינדוס 7 , ללא הצלחה , כל פעם נותן שגיאה מסיבה אחרת , פעם אומר לכבות נתב ולהדליק מחדש (ניסיתי לא הלך) , פעם בעיה ב access point ועוד. חיברתי את הלפטופ עם כבל לנתב , והופ אין בעיה , הוא מתחבר ל…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש דרך המכשיר הסלולרי שלי בתור מודם. רציתי לדעת האם אני יכול לחלק את הגלישה באינטרנט מהמכשיר הסלולרי ל 2 מחשבים (אני גר עם שותף, וסתם רצינו לדעת אם ניתן לגלוש ממכשיר אחד דרך ל2 הלפטופים שלנו ע"י חיבור USB כלשהו). תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב למומחי הפורום הנהדר הזה, יש לי בעיה ברשת הביתית לאחר התערבות (מעצבנת) של הטלפוניה בפרט ובשירות האינטרנטי בכלל של בב"ל. אני נכנס לראוטר ומסתכל על טבלת ה-DHCP ומתחיל לקבל סחרחורת. זה מרגיש לי שאני הולך לאיבוד בתעבורה ובמידע שיוצא ונכנס אצלי לרשת. מה גם שעם ה- PRIVET BOX של בב"ל ושיטת העבודה (שהם מתעקשים לא לתת לך גישת ADMIN - שאגב מצאתי את הסיסמה למתאם שיחות) יוצא שהם יכולים לצאת ולהכנס לרשת שלי כמעט איך שבא להם. לכן החלטתי שאני מעוניין לעשות מוניטורינג צמוד לרשת הפרטית שלי על ידי סניפר. קצת רקע על הטופולוגיה הביתית שלי: תשתית הוט 12 מגה עם בב"ל. מודם --> ראוטר TP-Link wr1043 ---> מתאם MP202 --> טלפון + מחשב PC (את המחשב אפשר גם לחבר לראוטר אבל ככה יש לי ג…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי איטרנט במהירות 10 MB, ההורדות שאני מוריד דרך טורנט פעולות מעולה ויורד מהר לפי קצב השיתוף. עכשיו שאני מוריד סרט או פרק בסדרה דרך שרתים כמו מגהאפלוד פילפלייר וכ'... ההורדות יורדות באיטיות ואז מרוב שהורדה איטית ההורדה לא הולשמה ונוצרת שגיאת התחברות, מה יכול להיות הבעיה והאם יש דרך לתקנה, תודה רבה. ד"א אני חדש פה בפורום אז אם השאלה שלי לא אמורה להיות פה, אנא תעבירו למקום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות: האם הראוטר הזה: D-Link DIR615 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4119 יספיק לבית עם 2 קומות (כאשר הראוטר ממוקם במדרגות בין 2 הקומות)? בנוסף, יש לי 2 מחשבים: אחד נייח שבשבילו אני רוצה לרכוש כרטיס USB מתאם רשת D-Link DWA140 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4113 האם הוא מספיק טוב? השני מחשב נייד עם מתאם רשת שפועל על תקן 802.11b (יכול להיות שזה 802.11g אבל אני לא בטוח אז בוא נלך על המינימום) האם המחשב הנייד יקלוט רשת מהראוטר אפילו שיש הבדלים בתקן?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להזמין מחשב נייד ונתב ליקסיס WRT54GL. היות ומהירות הגלישה שלי היא לא משהו (1.5 אבל לפעמים קמת איטי), רציתי לדעת אם גלישה דרך מודם מחובר לנתב יאט עוד את המהירות, לפי נסיונכם? כמה שאלות לגבי קביעת IP סטאטי ופיירוול דרך נתב: במידה ואני קובע IP סטאטי צריך לשים את הנתב על DHCP DISABLED לא? לגבי הפיירוול, מוטב להפעיל את זה של הנתב (אבל אפליקציות מסוימות דורשות לבטל את BLOCK ANONYMOUS REQUESTS וכו'...?) או אפשר להסתפק באחד שמותקן על המחשבים, או שניהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
מישהו יודע אם הראטור הזה יכול לשמש גם מודם במקום המודם של האינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, האינטרנט מתנתק לי בקביעות כל איזה חצי שעה פלוס מינוס(לא תמיד קבוע), וכדי להתחבר אני צריך להתנתק מהרשת דרך ה-Network Connections ולהתחבר שוב. ייתכן שאני צריך לרשום כתובת DNS(עכשיו זה מסומן על אוטומטי)?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-