עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by שמול,

שלום. אני מקבל שבוע הבא את הרווטר הזה מתנה מח"ול (חבר שחוזר). למישהוא יש נסיון איתו? כרגע יש לי בבית מודם ADSL AZTEC DS-600E של בזק, האים הוא יעבוד איתו?. מה לגבי טווח הקליטה?. תודה שמוליק.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  2. Started by Adirz,

שלום לכולם, יש ברשותי 3 מחשבים שמחוברים ברשת עם Hub, ורוואטר ורציתי לשאול איך אני יכול להקים תקיית שיתוף בין המחשבים ברשת? תודה.

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by orlupo,

לי ולכמה מחבריי התמימים :-\ ל הזמן פורצים למסנגר וזה אותו אחד ... איך מבררים מיזה והגנת חשבונותינו!!! ??? בתודה מראש orlupo

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  4. עד אתמול היה לי 2 מגה (בזק בינ"ל) והיום אני בא לבדוק את המהירות ואני רואה שהמהירות לא השתנתה. בדקתי במלא דרכים- HTTP, FTP, P2P הורדות העלאות ועוד מלא דרכים בקיצור לא השתנה- למרות ששלחו לי אימייל והודיעו על השינוי בחבילה. מה עושים? ולמי צריך להתקשר במקרה כזה, לספק או לתשתית ?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by netanelf,

שלום לכולם. יש לי מחשב ישן (pIII 450 MHz), אני מעונין להפוך אותו לשרת שיאכסן את המוזיקה הביתית וקבצים. יש לי רשת שבנויה מ2 מחשבים (יש מחשב נייד שלפעמים מתווסף) ראוטר אלחוטי של 3com, מחשב אחד מחובר קווי ואחד באלחוט. *השאלה שלי היא איזה מע' הפעלה עדיף להתקין למחשב. אני צריך מע' הפעלה יציבה (השרת יעבוד 24\7) וללא יותר מדי דרישות אין צורך בכל האפשרויות שיש למשל בWindowsXP רק שיתוף קבצים. *אם קבר אני שואל יש לי עוד בעיה, המחשב שמחובר באלחוט מחובר דרך כ. רשת usb (גם 3com), הרשת עובדת מצוין אך כאשר מנסים להעביר יותר מדי מידע בבת אחת (למשל קובץ גדול של כמה מאות מגה) הרשת "נופלת" מתנתקת וצריך לחבר אותה מחדש. משהו מקיר את התופעה? תודה מראש לעונים. אני מצטער אם אני ל…

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by urielka,

יש לי בעיה יש לי אינטארנט 750KBIT ואני מוריד 6KBYTE הורדתי תוכנה נגד הוירוס WELCHIA או משהו כזה ועדיין המהירוד של ההורדה אותו דבר אבל שאני מחבר את המודם לכ.רשת של אבא שלי במחשה שלו (מנתק מהמחשב שלי) אצלו יש מהירות של 50-98 איך איפשר לתקן את זה ?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by thelegend,

שלום, עברתי דירה ועכשיו הראוטר נמצא במרחק של 6 מטר המחשב שלי ומהסוני פלייסטיישן. בדירה הקודמת חיברתי את המחשב לכבל רשת 10 מטר הכי פשוט שיש ואת ה PS3 לכבל רשת 3 מטר גם הכי פשוט שיש. השאלה שלי היא אם אני אחבר את המחשב לכבל הזה שוב בדירה החדשה האם איכות ההורדה והביצועים יורדת בגלל אורך הכבל ואיכותו? ואף חשוב יותר בשבילי, האם כבל פשוט של 10 מטר מהראוטר לPS3 יוריד מאיכות הרשת שלי בPS3, במיוחד לאור העובדה שבPS3 אני משחק משחקי multiplayer כגון call of duty וכדומה ואני רוצה איכות אינטרנט מקסימלית? האם כדאי לקנות כבל קצר ולנסות לשים את הראוטר קרוב לאחד או שני המכשירים הנ"ל ואם כן זה משנה איזה כבל ואורכו? ואם לא תיהיה לי ברירה אז במידה וכן יש בעיות עם כבלים ארוכים כמו שתיארתי אז הא…

8. Started by pringles,

יש לי שני חיבורי אינטרנט בבית לכל אחד קו משלו האם יש דרך לעשות שיתוף ובכך להכפיל את הרוחב פסלמחשב אחד? יש לי ראוטרים ויש לי כ. אלחוטי לכל מחשבבנוסף לכ.רשת רגיל. או לתת עדיפות לתוכנה מסויימת לשימוש ברוחב פס השני + הראשון?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by matrix66,

היום היה לי בעייה בחיבור של האיטנרנט אז ניסיתי לעשות REPAIR על ה icon של האינטרנט (יש לי ראוטר ו2 מחשבים אז זה local area network) ומשום מה במחשב אחד יש לי סימן של 2 מחשבים עם סימן קריאה וכתוב שיש בעייה ו windowns לא מצליח לעשות clearing dns cache. יש למישהו מושג איך אני יכול לעשות את זה באופן ידני? (במחשב השני הכל בסדר אז אני משער שזה לא קשור לספק למרות שכתוב בהודעה לפנות אליו) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  10. יש לי מחשב אם 2 כרטיסי רשת מובנים האם ניתן לנצל 2 חיבורים בו זמנית לדוגמה תוכנת שיתוף על אחד וגלישה בשני או לאחד אותם BRIDGE CONNECTION אם כן האם נדרש קינפוג מיוחד

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  11. היי איך אני יודע אם הנתב של עובד בfull duplex אם הוא לא תומך ואני ישנה בכרטיס רשת ל full אז הרשת לא תעבוד או פשוט תהיה ב half ?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  12. שלום לכולם , אני מעוניין ליצור WDS בין 2 ראוטרים בכל קומה. ברשותי יש לי LinkSys WRT54GL וממה שאני מצליח להבין מהאתר שלהם שאין לו תמיכה בWDS ולכל ראוטר שלהם... האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  13. שלום אני מנסה להכין רשת אלחוטית (ICS) בין שתי לפטופים של HP, שתיהם עם כרטיסי רשת אלחוטי. ניסיתי לעשות רשת בניהם מטווח כמעט אפסי, השתמשתי באשף של WIN, בדקתי את ההגדרות הכל זהה, הגדרתי לכל אחד IP פנימי וגם גאטוואי ובכל זאת כשאני עושה חיפוש של רשתות אלחוטיות הם לא מוצאים אחד את השני. חשבתי, אולי אחד מהם פגום, אז השאלתי מחבר שלי כרטי רשת אלחוטי חדש לחלוטין, והתקנתי אותו במחשב השולחני שלי. שוב פעם ניסיתי כל אחד בנפרד מול המחשב השולחני שלי.... לא הצלחתי. אבל אני בטוח שאין שום בעיה בכרטיסים (קלטתי רשתות אחרות, כנראה שכנים). יש למישהו עצה? מה אני אמור לעשות? האם בכלל זה אפשרי מה שאני מנסה לעשות (ICS, רק במקום כרטיס רשת רגיל, להתמש באלחוטי)? או שחייבים ראוטר(אני מודע לכך שרק עם כר…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by STRENGTH,

ה-ICQ עובד לי.. אבל אני לא מצליח להכנס ל-EXPLORER ולא נגעתי בכלל בהגדרות שלו מישהו יודע מה הבעיה??? ניסיתי עכשיו לשנות את ה- IP דרך ה פורטוקול וזה גם לא עזר :-\

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  15. יש לי אינטרנט אלחוטי, מחשב אחד שמחובר ישירות ועוד מחשב נייד שמתחבר עם הכרטיס רשת שלו עכשיו השאלה שלי האם אני יכול למקם את הראוטר הנוסף כך שיגביר את האות למחשב הנייד?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  16. שלום חברים.. אני נמצא כרגע עם מהירות של 2.5 מגה בבזק כתשתית ו012 כספק. לאינטרנט זהב משלם 29 ש"ח בהתחייבות עד לאוגוסט. בבזק נגמרה ההתחייבות לפני חודשיים ולא ידעו אותי ושילמתי כ81 ש"ח לערך עבור מהירות החיבור עד עכשיו. ברור לי כי המחיר הוא כבד בפרט למהירות הזבלית בה אני נמצא. אני מתחבט מה לעשות וזקוק לעצה טובה.. דיברתי עם 012 והציעו לי עבור 12 מגה במחיר 39 ש"ח..ביררתי לגבי חבילת גיימר בנוסף וטענו כי זוהי תוספת של 24 ש"ח. אמרתי נניח להם כרגע ודיברתי עם בזק...אחרי דסקוס קצר אמרו כי על מהירות תשתית של 10 מגה יגבו ממני 100 ש"ח..המחיר עדיין גבוה לטעמי. דיברתי עם הוט... יש להם מבצע של 99 ש"ח עבור מהירות של 12 מגה כולל ספק טריפל C ללא התחייבות או תשלום על המודם(כך הם טוענים). לכאור…

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by wok2000,

היי יש לי נתב אלחוטי WRT54GL של לינקסיס. שאלתי היא אחת יש לי 3 מחשבים ( 1 נייד (אלחוט)..... ו2 רגילים (לכל אחד כבל ממנו לנתב) ) אני עושה תהתקנה מהדיסק של לינקסיס מהמחשב שלי. האם לאחר מכן צריך לעשות גם התקנה מהדיסק במחשב השני בבית? כדי שהוא יתחיל לקבל בכבל שלו נתונים ולהתחיל לגלוש דרך הנתב.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  18. Started by eladsachs,

יש לי ראוטר של EDIMAX ואליו מחוברים שני מחשבים. כאשר אני רוצה לפתוח פורטים אני כמובן שם את האייפי ואת הפורט.. אבל יש לי בעיה כאשר אני מנסה לשים את אותו פורט עם האייפי השני של הרשת , הוא פשוט לא נותן לי וכך נוצר שרק לאחד אפשר לפתוח את הפורט הנ"ל בראוטר. ניסיתי לשים את האייפי של הGateway וגם לא עזר. http://www.fps.co.il/Files/1136200945.JPG

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  19. Started by דניאל מלנקי,

היי, יש לי בעיה עם הצ'ט של נענע, אני רושם כינוי ואז עולה החלון של הצ'ט ולא מופיע כלום ואני לא יכול להתכתב...... הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  20. כיצד אני יכול למדוד כמה ג'יגות אני מוריד בחודש? בתודה מראש עריכה: אם זה עוזר אני עם נתב מדגם ECI 270PR.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  21. היי יש לי חבילת אינטרנט 8 מגה ואני מוריד הרבה דברים, ורציתי לדעת אם אני יביא ראוטר אלחוטי יש אפשרות שאני מגדיר לו שיתן מ ה 8 מגה רק 2 מגה באלחוטי ?! וכל מי שיתחבר לראווטר יגלוש או יוריד כאילו האינטרנט הוא 2 מגה , ואני בנייח כל הזמן מוריד על 6 מגה ( ואם לא יהיה מישהו מחובר יוריד רגיל על 8 )

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  22. Started by Orenium,

שלום, סוף סוף ההתחייבות לנטוויז'ן נגמרה וכעת צריך לעבור לספקית חדשה. רציתי לבדוק עם משתמשי CCC מה מצבם נכון להיום? (מבחינת עיצוב תעבורה זאת אומרת...). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  23. Started by hakimon1,

שלום לכולם יש לי נתב אלחוטי של לינקסיס דגם WRT54G שנקנה בארה"ב אני לא מצליח לחבר אותו ללאפוטפ בשום צורה אפילו אם הדיסק התקנה שלהם או אם דברים שהורדתי באתר שלהם לדגם הזה אני מצליח לגלושש דרכו רג אם אני מתחבר רגיל במחשב דרך הסיסמא והכל לכבלים הסיסמא לא בראוטר ואז רק מחשב אחד יכול להתחבר אני משתמש במודם של כבלים והספק הוא אינטרנט זהב( הם לא יודעים איך לעזור לי ) אני ממש התיאשתי אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה רבה

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by roi777,

שלום! יש לי היום 2.5 מגה ב 013 והוט. אני רוצה לשדרג ל 5 מגה. שמתי לב שעד היום לא קיבלתי תמיד את המהירות ששילמתי עליה ואני מניח שאצל כל הספקיות המצב דומה. השאלה היא האם יש לכם המלצה לספק פחות גרוע מכולם, או שכולם פחות או יותר אותו דבר? ‏ תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  25. Started by bluz,

היום הגדלתי את החבילה ל5MB, ועשיתי כמה טסטים. פה באזור זה לא עובר את ה600 (גם כן מטורף) והפינג גבוה יחסית (300-400MS), ובחו"ל הפינג הגיע לי גם ל170 (בתמונה שהבאתי זה יותר קרוב ל400 דווקא) והגיע למהירויות מטורפות של 2000-2500 קילו לשנייה! בנוסף ראיתי שהממוצע של נטוויז'ן הוא 1000. מה קורה פה?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים