עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הנה תחילת השירשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494844.msg4239528#msg4239528 וההמשך איש של סיסקו המליץ לי על שני ראוטרים מסידרה 800 של סיסקו דגם 881 או 861 ואיש של דלינק המליץ על פיירוול דגם DFL260E או על ראוטר דגם DSR500 מבין הארבעה האלו מה הכי טוב חרשתי את הרשת ולא מצאתי אפילו מדריך אחד או מפרט של שני הסיסקו אפילו לא באתר שלהם כך שאין לי בדיוק איך להשוות רק להיסתמך על מילה של מישהו איזה מבין הארבעה האלו הכי קל לקנפג חשוב לי שיהיה תכונה של QOS לפי IP איך קוראים לתכונה הזאת במפרט של הראוטר {לא ראיתי משהו כמו QOS BASED IP}

2. לא מזמן העלתי טורנט ראשון לטראקר פרטי קטן שאני משתמש בו בצורה קבועה, אז אני הסידר היחיד לבנתיים, כרגע יש 4 ליצ'רים על הקובץ, תאורטית הם אמורים להיות מספיקים חזקים בשביל למשוך ממני את רוב מהירות ההאעלה שלי, אבל לא כך העניין, יש למישהו הסבר בקשר לזה?? אני יודע שיש צורך לשלוח גם פאקטי אימות אבל לא יכול להיות שהמהירות האעלה שלי לא תעלה מעל 12 כמעט אף פעם.

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  3. שמתם לב לכפתור ה-LIKE החדש המופיע בראש ובסוף כל שרשור? שאלתם את עצמכם מה משמעות הכפתור הזה? אם הנושא הזה מסקרן אותכם - מענה לשאלות אלה תמצאו כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=681

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  4. שלום, (אם זה לא הפורום הנכון אשמח להפניה למקום הנכון) רקע - אני סטודנט למחשבים. לפני כמה זמן עלה לי רעיון, עבדתי עליו הרבה מאוד וזה התוצרים מדובגים ועובדים (כל הבדיקות מול שרת ומסד לוקלי כמובן): 1. תוכנה בג'אווה שמנהלת (צריכה מדי לילה להוריד קצבי מידע וכו') מסד נתונים - כרגע המסד לוקלי ב- PC הפרטי... 2. עוד תוכנה בג'אווה שהיא מעין web service שהלקוח פונה אליה, היא דרך גישה למסד יודעת לעשות עיבוד ולהחזיר תשובה. 3. לקוח - אפליקציה, כרגע אנדרואיד (לכן כל השאר בג'אווה גם כן...). הייתי רוצה ממש להפיץ את זה - אם זה רק אפליקציה זה לא בעיה, הבעיה שיש פה צד שרת (שכולל "אפילו" מסד...). אשמח לכל עזרה באיך אפשר להמשיך מפה (כרגע ולו בשביל הקטע יכול להשקיע אפילו עד אלפי שקלים בודדים לנ…

5. Started by itaysk,

מה זה אומר You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer ???

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  6. יש לי מחשב אחד שלי שמחובר לאינטרנט בחיבור כבלים, עם חייגן והספקית נטויז'ן, במודם יש גם אפשרות לחיבור ע"י כרטיס רשת וגם לחיבור ע"י USB,אני משתמש בחיבור USB. קניתי אתמול מחשב נייח ויש בו כרטיס רשת. רציתי לדעת איך אני עושה שגם במחשב החדש יהיה לי אינטרנט מהחיבור שלי, ושהאינטרנט יוכל לפעול במחשב החדש גם בלי שזה יהיה דלוק?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by KfirmiZ,

/

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by Cheif,

לפני כשבועיים החליט בית המשפט העליון שלא להתיר את חשיפת פרטיו של גולש שהשמיץ אדם אחר באינטרנט. האם ההחלטה של בית המשפט העליון לא לחייב ספקיות אינטרנט לחשוף את פרטיו של גולש היא מוצדקת? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=661

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by יוני777,

אתמול בלילה כשאני גולש באינטרנט קרה לי משהו מוזר. באמצע גלישה המסך שלי נהייה שחור למספר שניות ולא הייתה לי אפשרות לגלוש. לאחר כמה שניות הדפדפן כרום חזר לעבוד. אבל הוא קיבל צורה שונה . כל פעם שאני גולש אז מעל ומתחת הדפדפן אני רואה ברקע את שולן העבודה באופן מעומעם. אבל אתמול היה רקע כחול. ההרגשה הייתה כאילו משהו השתלט לי על המחשב . באותו זמן הייתה פעילות מוגברת של המעבד. מעולם זה לא קרה לי מה יכולה להיות הסיבה . איך אפשר לבדוק עם השאירו עקבות. תודה מראש לכל החברים.

10. Started by saarshai,

ובכן, ככה: רכשתי מחשב נייד. יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת קווית לפס רחב טלפוני. הייתי מעוניין לצרף גם את הנייד, אבל מכיוון שאני עובד איתו בחדר אחר, יש עם זה קצת בעיית חוטים. יש לי iMate - סלולרי 3.5G עם חיבור אינפרא אדום + USB + WiFi. לפי המידע המצוי אני יכול לגלוש עם הסלולרי דרך האינטרנט הבייתי (אבל מכיוון שזו רשת קווית אני צריך לחבר אותו פיזית ל-USB של אחד המחשבים)... השאלה שלי היא - האם שירות האינטרנט הטלפוני (הקווי) יכול לעבור דרך הסלולרי, שישדר אותו לנייד? הכוונה היא לא להתחבר לרשת הסלולרית, חלילה. הכוונה להשתמש בנייד כמשדר WiFi לנייד שנמצא בחדר סמוך. (הרי אם הוא קולט WiFi הרי שהוא גם צריך לשדר נתונים, משמע באותו פרוטוקול (WiFi) ולכן הגיוני שיש לו יכולות שידור. ואם…

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by Screw_Master,

אני לא יודע עם הבעיה היא לפורום הזה , או לאחד אחר, אבל עם לא , אז תגידו , בכל מקרה ,הבעיה היא שאני מוריד מאימיול , ויש לי LOWid , בדקתי אלף פעמים , והבעיה היא הראוטר (משהו של alcatel ) , אני צריך ממישהו עם יש מדריך לפתיחת פורטים , שיוריד מהר יותר

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  12. עכשיו בלי קללות ובלי האדיוט ההוא. האם כתובת הMAC של המחשב נשארת בLOG של הראוטר ואפשר לאתר לפי זה? אין לי שמץ של מושג מה הולך שם בפנים והייתי רוצה לדעת.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  13. שלום רב! כבר תקופה ארוכה מציקה לי השאלה איך מתנהלת תקשורת דו כיוונית בכבל קואקסיאלי בודד שמתחבר למודם כבלים.. יכול להיות שיש שם ריבוב של תקשורת דו כיוונית, משהו בסגנון FDM?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  14. ראוטר LINKSYS WRT54GL הפורטים הנכונים פתוחים לכתובת IP הפנימים הנכונה, האימיול מקבל LOW ID ושאני מחבר את המחשב רק עם מודם הכל עובד ואין לי LOW ID , ניסיתי לשנות כמה פעמים פורטים וזה לא עוזר. אגב אין קשר לפיירוואל כי גם כשהוא מבוטל זה לא משנה כלום. יכול להיות שהראוטר משהו לא טוב בו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום_1 133 עם WIN98SE כרטיס קול CREATIVEת מודם 33K SPORTSER CDROM וFLOPPY גנרים אני הוספתי לו כרטיס רשת REALTECK ומאז הוא נתקע בד"כ על USER.EXE ונראה לי שזה בגלל שיתוף IRQ האם יש לזה פתרון או שהמחשב אבוד (זקוק לו כמחשב שני לקריאת דוא"ל) הוא יקבל ADSL דרך מחשב מהיר המשמש כשרת ADSL עבורו? בתודה רבה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  16. אני צריך משהו פשוט, פרימיטבי וזול שיאפשר לי שליחת פקסים מדי פעם. ראיתי לא מעט זולים בזאפ אלא שלא מצאתי אחד כזה עם דרייברים למערכת ההפעלה הזו. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  17. טוב אחרי ששדרגתי לעצמי את הכרטיס מסך החלטתי להעביר את הקודם למחשב של אחותי.. חיברתי אותו הכל עלה יפה ועבד סבבה,אבל שמתי לב שהאינטרנט פתאום לא עובד,ועל מצב של "Cable network unplugged"... הלוח אם הוא Onboard. הקטע שהוא כן מחובר,הכל מחובר,ניסיתי לנתק ולחבר הכל אבל לא עזר.. הדבר היחידי שאני מצליח לחשוב עליו זה שזה אולי בגלל הספק כח. עזרה ודחוף,תודה מראש עריכה: עשיתי נסיון והעברתי לכרטיס מסך המובנה שהיה קודם אבל לא עזר..

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by mathan,

קיבלתי היום נתב אלחוטי,ורציתי לנסות אותו. חיברתי את אחד המחשבים בכבל לנתב, הקלדתי את כתובת האיי פי שלו בדפדפן,וכלום לא קרה, כאילו הוא לא מצא אותו. על הנתב עצמו דלוקה נורית הlan הראשונה-חיברתי את הכבל לחיבור הראשון. הנורית של החיבור לכבלים מהבהבת,והבנתי שהיא אמורה לעשות את זה. מישהו יודע אם שכחתי לעשות משהו? להגדיר איזשהי הגדרה בוינדוס או משהו? בערך שעה ישבתי וחשבתי וחיפשתי באתר של היצרן ובחוברת,אבל אל מצאתי כלום! תודה מראש! מתן

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  19. הייתי מוריד על כמעט מהירות מקסימלית של הרוחב פס שלי, ובימים האחרונים קשה לאימיול למצוא שרתים עם High ID (אבל מוצא מידי פעם), ובשאר טוען שהפורטים חסומים (וכמובן הם לא). בשרתים שהוא מתחבר אליהם (Low/High) הוא לא מוצא קבצים שכיחים, ואם הוא כן מוצא ויש להם המון מקורות, הוא לא מצליח להתחיל להוריד אותם, ועוד כאלה דברים מוזרים... ניסיתי עם/בלי ראוטר, עם/בלי FW על מספר מחשבים ועם מספר גרסאות שונות של אימיול (כולל את הגרסה המקורית), עם מספר רחב של פורטים שונים... אותם סימפטונים בכול קונפיגרציה, הדבר היחידי שלא ניסיתי עדיין זה להחליף ספקית אינטרנט... חיפשתי קצת בנט ומסתבר שיש עוד כאלה שסובלים מהתופעה, והם גם מנויים ב- 014... מי כאן גם שם לב שהשתנה משהו בהורדה/חיבור דרך אימיול? ומי …

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  20. יש לי כרגע ראוטר של בזק SIEMENS.. עכשיו יש לי בעיה בקליטה בקומה למטה עם מחשב נייד.. מה יתן לי פתרון יותר טוב HOMEPLUG או ראוטר תקן N של בזק? לפתרון של בעיית הקליטה

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  21. Started by Qtec,

כאשר אני נכנס לרשת- כיצד אני מוצא את המחשבים האחרים שבה ואת (שם) קבוצת העבודה של המחשבים בה (בהנחה שקיימת כזאת)?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by BIR,

טוב השאלה נמצאת כבר בכותרת אבל יש לי שאלה לי יש שני מחשבים בבית ועד עכשיו היו שני אינטרנטים נפרדים עכשיו אבא שלי רוצה לעשות לי router אני אישית מעדיף אינטרנט נפרד אבל מה אפשר לעשות אז ככהעם הייתה לכם 2 בחירות עם לעשות router או לעשות קווי מה הייתם עושים ועם הייתם חייבים לעשות router מה הייתם עושים קווי או אל-חוטי... ? תודה למי שיעזור =]

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by tzr84,

שלום לכולם, התחברתי לאינרנט המהיר של הוט בשיטתUFI מהירות חיבור 12MB הורדה ו1MB העלאה הכרטיס רשת המובנה שיש לי על הלוח אם הוא 100\10 מה שאומר שאני לא יכול לנצל את כל המהירות. האם קיים כרטיס 1000/100/10 שיכול להתאים לחריץ PCI אצלי במחשב ואוכל להתקין ולתמוך במהירות זאת? המפרט שלי למטה, תקציב עד 250 ש"ח. אודה אם תפנו אותי לחנויות ומוצרים ברשת שאזמין אונליין, תודה רבה,

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  24. ממצב חברה? שמעו יש לי בעיה, אני מנסה להיכנס ללינק אבל האינטרנט לא מגיב, לדוגמא, אני נכנכסתי לאיזה מודעה, וישיש לינק למדריך א' או ב' הוא לא ניכנס לי וזה גם לאחרים עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתית , אני מעוניין לדעת איך עושים יש לי אקס פי עם 2 כ. רשת בשביל הרשת אחד בשביל האינטרנט ושני בשביל רשת, ככה זה גם במחשב השני, ובמחשב השני יש 98 אני רותה לדעת איך מכינים רשת, ע"פ הנתונים שיש לי כאן, ויש לי גם כבל רשת

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  25. Started by kalda01,

האם יש מתאם כזה שתומך בחשמל תלת פאזה?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים