עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי איך אני יודע אם הנתב של עובד בfull duplex אם הוא לא תומך ואני ישנה בכרטיס רשת ל full אז הרשת לא תעבוד או פשוט תהיה ב half ?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by dannygnh,

כל התשתית והחמרה תקינה . הוינדוס פועל תקין רק לאינטרנט לא מתחבר. האם יש למשהו רעיון סביר חוץ מפירמוט ?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  3. שלום לכולם , אני מעוניין ליצור WDS בין 2 ראוטרים בכל קומה. ברשותי יש לי LinkSys WRT54GL וממה שאני מצליח להבין מהאתר שלהם שאין לו תמיכה בWDS ולכל ראוטר שלהם... האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  4. היי, אני שוקל לרכוש את הראוטר הזה Buffalo WHR-HP-G300N מ eBay האם אמורה להיות בעיה להכניס אותו לארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by Armageddon26,

אני צריך לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים במרחק של 5 מטר עם קיר אחד בדרך. הראוטר צריך לתמוך גם בכבלים וגם בADSL. מה אתם אומרים על זה: כרטיס רשת אלחוטי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_1705_1749&products_id=10532 ראוטר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 תודה למגיבים

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  6. אני נוהג להשתמש ב LogMeIN לשליטה מרחוק על מחשבים, ויש לסבתא שלי מחשב שאני רוצה את האופציה להשתלט עליו. כשגיסי התקין לה את המחשב הוא גם התקין עליו את התוכנה ועכשיו יש לו בחשבון גישה למחשב. עכשיו-איך אני יכול גם לקבל גישה למחשב מהחשבון שלי, להוסיף אותו לחשבון שלי? תודה רבה. ואם אפשר תשובה עד היום בערב אני אשמח מאוד (אני שם היום בערב פשוט) דרך אגב, אני לא מצליח להתקין את התוסף בשביל הFF, מקבל הודעה כזאת: Firefox could not install the file at https://secure.logmein.com/activex/npRACtrl.xpi because: Install script not found -204 מישהו יודע למה?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by guycho,

צהריים טובים, ניסיתי לחבר את המחשב שלי לרשת האלחוטית על ידי שימוש בכרטיס רשת ,לאחר ההגדרה הצלחתי להתחבר לרשת אך אי אפשר להיכנס אל האינטרנט ,בהגדרות של הכרטיס נראה כי בפעילות הכרטיס רשת יש מספר נמוך ב"מקבל " וב "נשלח " ובכניסה לדפדפן רשום כי יכולה להיות בעיה ב dns.. עזרה ? מישהו ? תודה מראש גיא..

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by Cheif,

לפני כשבועיים החליט בית המשפט העליון שלא להתיר את חשיפת פרטיו של גולש שהשמיץ אדם אחר באינטרנט. האם ההחלטה של בית המשפט העליון לא לחייב ספקיות אינטרנט לחשוף את פרטיו של גולש היא מוצדקת? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=661

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  9. שלום. אני מעוניין להשתמש במרבית המקרים באינטרנט קווי ולעיתים רחוקות באלחוטי. 1. האם כאשר אקנה נתב משולב ניתן לבחור מתי האלחוטי יעבוד ומתי הקווי ? והאם בפועל השידור האלחוטי לא יפעל ? 2. אם אכן זה כך, אשמח להמלצה עם נתב (מדובר בדירה קטנה). תודה רבה, ניצן

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום_1 133 עם WIN98SE כרטיס קול CREATIVEת מודם 33K SPORTSER CDROM וFLOPPY גנרים אני הוספתי לו כרטיס רשת REALTECK ומאז הוא נתקע בד"כ על USER.EXE ונראה לי שזה בגלל שיתוף IRQ האם יש לזה פתרון או שהמחשב אבוד (זקוק לו כמחשב שני לקריאת דוא"ל) הוא יקבל ADSL דרך מחשב מהיר המשמש כשרת ADSL עבורו? בתודה רבה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  11. אני צריך משהו פשוט, פרימיטבי וזול שיאפשר לי שליחת פקסים מדי פעם. ראיתי לא מעט זולים בזאפ אלא שלא מצאתי אחד כזה עם דרייברים למערכת ההפעלה הזו. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  12. כיצד אני יכול למדוד כמה ג'יגות אני מוריד בחודש? בתודה מראש עריכה: אם זה עוזר אני עם נתב מדגם ECI 270PR.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  13. אורח אורח

טוב, אין לי את זה ביותר מבלבל. ניסוח מחודש: האם שירות אינטרנט (תשתית + ספק) דרך ספקית "רוכבת" (נניח 018) מקבל מבעלת התשתית (בזק/ הוט) את אותו השירות והטיפול כמו חבילה בחברת התשתית המקורית. בשפה קצת פחות מכובסת: חברות התשתית מאפשרות לחברות "רוכבות" להשתמש בתשתית שלהן. האם מנסיונכם הן פוגעות/חוסמות או סתם מקשות על שירות תשתית שניתן על ידי ספקית אחרת? (ולכן גם באיכות ספק האינטרנט..) האם יש סיבה לבחור בתשתית וספק מבית המקור?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  14. אז ככה.. יש לי בעיה בבית. יש לי שני מחשבים בבית. על אחד מהם יש את ויסטה, ועל אחד יש xp. שני המחשבים מחוברים ביניהם עם כבל רשת מוצלב.. ויש ביניהם חיבור.. עכשיו מה שקורה זה שאני יכול לילה שלם להיות מחובר. ומוריד דברים.. והכול יעבוד סבבה.. אפילו יומיים רצוף.. בקטע הזה הוא סוס עבודה אין בעיות.. הבעיה היא אחרי שאני ניגש למחשב וסתם אפילו מנסה להיכנס ל ynet.co.il בשלב זה אני רק רואה בחלון של האקספלורר - connecting והוא לא מתחבר... יש מצבים שאני צריך ממש לכבות את הראוטר... ואחרי כמה דקות אני מדליק.. וזה עובד.. זה כאילו הוא עדיין בשוק מ"העבודה הקשה" שהוא עשה ... יש ךמישהו רעיון מה לעשות.. אני החלפתי את הראוטר. לראוטר חדש בבזקסטור.. ואותה בעיה ...

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  15. שלום, אני מחפש לקנות 2 נתבים אלחוטים לשתי דירות. בדירה יש מחשב שנמצא במ"מד ובדירה השנייה בחדר רגיל. בשני המקרים מדובר על חיבור של 2 מחשבים. בחדר של הממ"ד המחשב יחובר בצורה חוטית ומחשב נייד יתחבר בצורה אלחוטית לנתב. בבית הזה יש 3 מפלסים ואני רוצה שיהיה קליטה עד למפלס השלישי. הממ"ד נמצא במפלס התחתון למטה. להלן הפרטים - 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 200 - 300 שקל. 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? 2. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? ראוטר 1 ימוקם בממ"ד והשני ימוקם בחדר רגיל. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חייב. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה מ…

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  16. שלום, אני קניתי מחשב עכשיו המוכר אמר לי שעדיף לי לעשות רשת ע"י קבלים מוצלבים בלי ראוטר בכלל וזה דבר לא רע.. עכשיו שאלה נוספת האם רשת אלחוטית יכולה לעבוד בתוך ממד? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by pak82,

ש לי אינטרנט מהיר של הכבלים +נטוויז'ן, יש לי מודם של מוטורולה 5101 שמחובר דרך כרטיס רשת. הבעיה היא שכשאתרים שמנסים לקחת ממני מידע (windows update , שליחת מייל) לא מצליחים לבצע את הפעולה. דיברתי אם נטוויז'ן וגם עם הכבלים ועשיתי איתם את הבדיקת העלאה. והתוצאות היו שכשעשיתי את הבדיקה נפתח חלון קטן שאמור להראות לי את % ההתקדמות ולאחר כמה שניות הוא פשוט נעלם מבלי שאני נוגע. וכמובן שלא מתבצעת שום העלאה. הגעתי כבר לשלב שגם בנטוויז'ן וגם בכבלים אמרו לי שזה בעיה במחשב שלי (אני לא כלכך מאמין להם) ולכן קניתי כרטיס רשת חדש ופירמטתי את המחשב ואין שום שינוי עשיתי מספר בדיקות בעצמי ואלה התוצאות שקיבלתי: 1) כשאני לא מחובר לאינטרנט עשיתי ipconfig וקיבלתי כתובת ip תקינה אבל הsubnet mask היה…

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  18. Started by bluz,

היום הגדלתי את החבילה ל5MB, ועשיתי כמה טסטים. פה באזור זה לא עובר את ה600 (גם כן מטורף) והפינג גבוה יחסית (300-400MS), ובחו"ל הפינג הגיע לי גם ל170 (בתמונה שהבאתי זה יותר קרוב ל400 דווקא) והגיע למהירויות מטורפות של 2000-2500 קילו לשנייה! בנוסף ראיתי שהממוצע של נטוויז'ן הוא 1000. מה קורה פה?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  19. שכרתי דירה עם שותף, שנינו מתכננים לרכוש מחשבים וכמובן שנינו רוצים חיבור לאינטרנט. השאלה מה הדרך הטובה לעשות זאת? במידה והתשובה היא רשת אלחוטית אז אשאל מראש את השאלות הבאה: א. אילו כרטיסי רשת עלינו לקנות יחד עם המחשב? (דגם, USB/PCI וכו') ב. אילו ראוטרים אתם ממליצים? ג. האם רשת אלחוטית תעבוד כאילו שאני מחובר פיסית עם כבל או שיש נפילה מורגשת באיכות/מהירות החיבור?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by Tal14,

יש לי ראוטר אלחוטי ויש לי קפיצות פינג במשחקי רשת אמרו לי שאם אני אהפוך את זה לחוטי,זה יסתדר זה באמת יעבוד ?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  21. Started by avnery4,

שלום, אני חדש פה ואם ההודעה לא בפורום המתאים עמכם הסליחה. יש לי שני חדרים צמודים בבית, בכל אחד מהם עמדת מחשב הכוללת מחשב,מסך,מקלדת ועכבר לצורך העניין. ברצוני להגיע למצב בו אוכל לעבוד על כל אחד מן המחשבים בכל אחת מן העמדות, כלומר, אם אני נמצא בחדר מס' 1 אני אוכל לעבוד עם המקלדת+עכבר+מסך שבחדר על המחשב שבחדר מס' 2, ולהיפך(גם מחדר מס' 2 על מחשב בחדר מס' 1). כמובן שאצטרך KVM לצורך העניין, אך העניין מסתבך עבורי כאשר מדובר על יותר מזוג אחד של מקלדת ועכבר. הסתבכתי קצת היות ואני לא כ"כ מתמצא בסוגי הKVM-ים שנמצאים בשוק כיום ויכולתם, וכאן אצטרך את עזרתכם בנושא - איזה KVM עליי לקנות שיעמוד בתנאים אלו וכיוצא בזה מהי הכבילה הדרושה בין כל המרכיבים? ניתן לציין ש: 1) החדרים כרגע בשלב ב…

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by RONEN1N,

קניתי wireless כדי שאני יוכל לקלוט מהמחשב השני בבית את האינטרנט וכשאני מנסה להתחבר הוא כותב לי "הווינדוס לא יכול להתחבר..." אז עשיתי בדיקת בעיות ברשת וזה מה שהוא הראה לי http://vvnkqg.bay.livefilestore.com/y1pDtTfCL8ogShMUwJDp_GdmQWEmEHv3d3G6DvbcDGU9b2aDeNpFxDcACZBIpJoO2UamabcJpIwJDGIf1kpx0lr_w/Untitled.png לשני המחשבים יש ווינדוס 7 אבל גם בויסטה היתה לי אותה בעיה אם תרצו עוד פרטים אני מוכן לתת רונן

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by ydyehuda,

שלום לכולם החיבור לנטויזן מתבצע בדרך כלל PPTP עם חיגן בגלל סיבות כל שהן, ביקשתי והועברתי לחיבור ללא חיגן, DYNAMIC IP, ששמור למקרים יוצאי דופן כאלו. מה עדיף (בהנחה שכרגע זה לא משנה), מה מהיר יותר? מה היתרונות והחסרונות בכל חיבור? איזה חסרון SECURITY יש לי בחיבור כזה? מה !! אף אחד לא יודע את התשובה???? בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  24. שלום התקנתי ווינדוס 7 , התקנתי את הדרייברים של הכרטיס רשת (802.11g) של Edimax והראוטר שלי זה BR 6204Wg והתוכנה שבאה עם הכרטיס רשת (Ralink Wireless Utility) לא נדלקת (למי שמכיר את התוכנה אז האייקון הוא פשוט שחור וכלום לא קורה כשלוחצים עליו. אולי הדרייבר לא מתאים, למישהו יש מושג איפו אני מוצא דרייבר שמתאים לווינדוס 7 של התוכנה? או שאולי לא מדובר בדרייבר ויש בעיה אחרת?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  25. Started by Gold shark,

שלום לכולם יש לי שרת קטן בבית ואני רוצה לאכסן אליו אתר קרגע יש אליו אתר שאני מאכסן בעזרת IISובנוסף יש לי תוכנה של NO-IP וככה אני מקב דומיין עכשיו אני רוצה שהיו לי לדוגמא שני אתרים עם שני דומיינים שונים.... יש אפשרות קזו ???

• 3 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.