עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Vaz,

איך אפשר לדעת אם זו בעיה בבזק בין לאומי או בעיה אצלי ? או בעיה בהוט ? מחובר דרך חייגן l2tp , בזמן האחרון כל שעתיים ככה מקבל ניתוק. ולוקח למודם זמן להתאפס. איך אפשר לדעת עם זו בעיה אצלי או אצלהם ?

2. Started by gilbility,

יש לי בעיה שאני מתחבר לווירלסב עם הלפטוט שלי של HP אז האינטרנט עובד אבל כל כמה דקות הוא מפסיק ואני צריך להתנתק ולהתחבר לראוטר ואז הוא שוב עובד איך אני מפסיק את הבעיה הזאת כדי שהוא ייפעל באופן רציף?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  3. שלום, הגדרתי VPN SERVER על וינדוס 7 כמו שמתואר במדריך הזה http://www.howtonetworking.com/VPN/win7vpn1.htm בנוסף הגדרתי VPN CLIENT גם כן על וינדוס 7, אני מצליח להתחבר מה CLIENT ל SERVER ולשתף קבצים בניהם והרשת עובדת הבעיה היא שה SERVER משום מה לא משתף את חיבור האינטרנט שלו, למישהו יש מושג כיצד מגדירים ל SERVER לשתף את חיבור האינטרנט מצורפות שתי תמונות אחת של ה CLIENT ואחת של ה SERVER דבר מוזר נוסף הוא שב SERVER ברגע שה CLIENT מתחבר הוא מראה כאילו הוא לא מחובר (ראו תמונה) למרות שבפועל הרשת עובדת ואני מצליח לשתף קבצים בין שני המחשבים למישהו יש מושג למה? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by GreenApes,

שמעו רציתי לפתוח פורטים למשחק Battlefield ופתחתי פורטים באתר של הראוטר שיש לי ופתחתי את זה בתת קט' Virtual Server.. ויש כאלו שאמרו שצריך לפתוח ב Port Forwarding מה ההבדל בין השניים ואיפה באמת אני צריך לפתוח פורטים?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  5. שלום חברים שמי ליהי ואני חדשה פה אנו בשלבים של בנית שלד בין 3 קומות הקומה התחתונה היא מרתף מבטון שם החדר שלי וברשותי נייד ומעונינת באלחוטי כל הבית ולכל חדר יש טלפון ומחשב CAT5E השאלה הראשונה האם להעביר בשרשורי 2 כבלים אחד למחשב והשני לטלפון?? יש לי את החבילה של הוט 30M בקומת קרקע אלחוטי וקווי רוצה לחבר סטרימר אם אני ישים רוטר אלחוטי בקומה זו אני יוכל לגלוש באלחוטי בקומה א??? רוצה בבקשה סכמה או איזה ציור של חיבורים קומת מרתף 2 מחשבים אחד קווי שני אלחוטי קומת קרקע סטרימר טלויזיה חכמה מחשב אלחוטי קומה א 2 מחשבים אחד קווי שני אלחוטי תודה לכלום mailto:even38@gmail.com

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  6. אהלן, עד לפני כמה זמן היו לי בבית 2 רשתות אלחוטיות- רשת אלחוטית המחוברת ל לראוטר (מחשב מרכזי) ורשת אלחוטית אשר מגיע מהAccess Point ( דגם EW-7206APG edimax). לאחר שהיתה תקלה קטנה באינטרנט, הרשת המחוברת לראוטר (המחשב המרכזי) פעלה כרגיל ונשארה מאובטחת כפי שהיתה, אך הרשת האלחוטית אשר היתה מחוברת לAccess Point הפסיקה לשדר ( הרשת פועלת באופן רגיל לגמרי אך אין אינטרנט אם מתחברים אליה). הבנתי שצריך לקשר בין ה Access Point לראוטר במחשב המרכזי. ניסיתי להיעזר במדריך של חברת פיקוק להתקנה ראשונית אך מכיוון שכבר ל Access Point יש רשת בנויה מאובטחת וצריך רק לקשר ביניהם אז לחלטתי להיעזר בכם אשמח לעזרה, mat55

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by dor444,

יש לי 3 מחשבים נייחים ומשחב אחד נייד שעובדים על אותו המודם ברשת אלחוטית המהירות של הספק אינטרנט שאני מחובר (דרך בזק בינלאומי) הינה 2.5 MB אני מעוניין לשדרג את האינטרנט ואני יודע שבמקביל לשדרוג הספק צריך גם לשדרג את התשתית של האינטרנט (של בזק) בנוסף יש לי ניתוקים במודם אבל על זה פתחתי פוסט בנפרד אני אשמח לשמוע מהי האופצייה המשתלמת ביותר בשביל לשדרג את המהירות תודה מראש, דור

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  8. שלום, כמה שאלות בנושא לפני הקמת רשת חוטית ביתית. הרשת תהיה בחיבור 1GB , מתכנן לקחת את זה: 100 מטר כבל רשת CAT6 גמיש מסוכך FTPhttp://www.mediagalaxy.co.il/rec/759-100-%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-CAT6-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-FTP- עם שקעים לקיר של GEWISS שקע גוויס עם חיבור RJ45 מסוכך CAT6http://www.mediagalaxy.co.il/rec/596-%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%92%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-RJ45-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-CAT6 וסטלבנד באורך המתאים , עכשיו אני מתכנן להעביר את הכבלים בתעלות של הRJ11 שזה בעצם הכבילה של הטלפוניה בבית. לא תהיה עם זה שום בעיה והפרעות נכון? אשמח לקבל הערות…

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  9. שלום לכולם, קניתי ראוטר Linksys e4200 ובטיפשותי הרבה גיליתי שאין לו מודם. לאחר שחקרתי קצת ברשת הבנתי שאני יכול להשתמש בראוטר הישן שלי D-LINK 2760U כברידג'. אז נכון לעכשיו חיברתי את הכבל אינטרנט מה-E4200 לאחד הפורטים של ה2760U שמחובר לי לשקע בזק והכל עובד, תקנו אותי אם אני טועה אבל מה שהבנתי לאחר שקראתי קצת זה רק כשאני יהפוך את הראוטר לגשר אז אני יוכל לקבל את כל היכולות של ה-E4200 ולראות שיפור משמעותי. אז האם יש מדריך או מישהו יכול להסביר לי איך לשנות את ההגדרות בדף של D-LINK? או האם קיים מודם אחר שלא צורך חשמל ומישהו יכול להמליץ לי, אולי למישהו יש רעיון אחר מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  10. Started by ariel7766,

אני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי בשביל האימיול ועוד כמה תוכנות כי יש להם מזהה נמוך אז אני יביא לכם תמונה מהגדרות הנתב ותאמרו לי איך אני פותח לדוגמה את הפורטים של האימיול... נווווווווו תנסו לעזור לי בבקשה זה דחוף :-\ הנה תמונות נוספות : דרך אגב הנתב שלי הוא של חברת ST LAB והמודם שמחובר אליו הוא B FOCUS 312+ [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  11. היי, יש לי אקסבוקס, יש לו כרטיס רשת רגיל של RJ45, אבל אני רוצה לחבר אותו לרשת אל חוטית, מה שאני צריך זה כרטיס רשת אל חוטי חיצוני, רק במקום שיתחבר בUSB שיתחבר דרך הכרטיס רשת, האים יש דבר כזה? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  12. כן, זה נשמע מגוחך אבל אני לא מצליח להיכנס להגדרות [ דרך הדפדפן]. בדר"כ זה אמור להיות 192.168.0.1 או 192.168.1.1 אבל משום-מה זה לא עובד. יש לי WIN98SE אם זה משנה. נסיתי לבדוק כמה כתובות דרך ipconfig , ipconfig /all ו winipcfg ובאף מקום אין כתובות שעובדת (או שלא שמתי לב :-\). כייון שכולם כאן חביבים ועליזים , אשמח אם מישהו יעזור לקשישא נוב לפתור את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  13. אני לא יודע איך בודקים IP ב-2000 (כל המחשבים ברשת אז אני רוצה את הכתובת הפנימית). אם אפשר גם איך בודקים IP ב-WIN 2000 וגם איך אני שולח ל-XP פינג ויודע במחשב עם ה-XP מה הכתובת שממנה נשלח הפינג.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  14. היום הלכתי לחנות המחשבים השכונתית וביקשתי כבר רשת מוצלב לשיתוף אינטרנט בלבד (אולי גם הדפסה בעתיד). המוכר אמר שאם זה רק לשיתוף אינטרנט אין צורך בכזה כבל ואפשר להסתפק בכבל רשת רגיל. בנוסף, הוא אמר שאם אני אחבר את הרשת עם מוצלב זה לא יעבוד. אני, שממש לא מתמצא בתחום הזה, הלכתי לפי מה שקראתי כאן בפורום. אז האם זה נכון או שהוא סתם מנסה לעבוד עלי ? *החיבור הוא בין שני כרטיסי רשת, בלי האב ראטור או משהו אחר. תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by itamo,

פרסמתי את הבעיה הזאת בעוד פורומים אבל לא קיבלתי תשובה. למה לפעמים אצלי ברשת בבית (2 מחשבים) אפשר להכנס לרשת או למחשבים האחרים ולפעמים לא (לרוב לא), קיבלתי הצעות על לבדוק את השם של הרשת, אם המחשבים נמצאים באותה הקבוצה או לבדוק את הססמאות. אבל זו לא הבעיה כי: 1)כי אין לי סיסמא פשוט חיברתי את הכבל המוצלב לכרטיסי הרשת וזהו לא נגעתי בכלום. 2)זאת לא בעיה בכבל כי האינטרנט עובד תמיד. 3)הפתרון לבעיה לדעתי הוא במצב הלא הגיוני שלפעמים אפשר להיכנס לרשת ולמחשבים אחרים ולפעמים לא כי זה או שיש לי הרשאה או שלא זה לא אמור להשתנות כל 5 דקות. לפעמים כשאני לא מצליח להכנס דרך השכנים ברשת, אם אני כותב 'התקיה\שם המחשב\\' אז אני יכול להכנס (ולפעמים לא). כנראה שזה איזה באג ב win xp כי לא מצא…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  16. ??? קודם כל שמתי לב שיש בפורומים אחרים (לא פה) שאנשים מפרסמים קישורים לאתר מסויים שיש בו את המילים OUTWAR ואז אחרי זה אני רואה שאנשים אחרים רושמים לא להיכנס לשם ומקללים את מי ששם את זה... השאלה שלי מה זה בדיוק? ואם נכנסתי לשם מה התוצאות של זה במחשב שלי ומה עליי לעשות? ??? שאלה שנייה שמטרידה אותי זה התוספת מילים END-USER שנמצאת בDIRECTX כשנכנסים לאתר ההורדות שלו (לדוגמא 9A)... מקווה שתעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  17. שלום לכולם! החלטתי לחבר את שני המחשבים שלי ברשת כדי להעביר ביניהם קבצים. קיבלתי שני כרטיסי רשת (משומשים) ושניהם עובדים: Linksys LNE100TX 10/100Mbs Realtek RTL8019(AS)-based 10Mbs עכשיו אני אמור לבחור באחד מהם (בחינם), במי עדיף? ה-Linksys מעביר בערך 6MB (מגה בייט לא מגה ביט) בשניה וה-Realtek מעביר בערך 1MB בשניה. ל-Realtek יש גם שקע עגול (שכחתי איך קוראים לו) בנוסף למחבר RJ45. הבעיה (אם זו בכלל בעיה) עם ה-Linksys היא שמדליקים את המחשב הוא משמיע רעש מוזר (רעש דומה לרעש שחלק מהמסכים עושים שהם משנים רזולוציה). הרעש הזה נשמע גם כאשר אני מנתק את המחשב השני מהרשת. לעומת זאת ה-Realtek לא מזהה אם המחשב השני מחובר לרשת או לא, והוא מנסה תמיד להתחבר (אלא אם כן עושים לו Disable לחיב…

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  18. שלום לכולם היום חיברו אותי ל-ADSL. נציג של חברת רוטל התקין אצלי מודם PCI פנימי (לא USB, בלי כרטיס רשת). הכל מתחבר בסדר והמהירות מצוינת, אבל כאשר מתקשרים אלי לטלפון באותו קו, אז המחשב פשוט נתקע (העכבר לא זז, המקלדת לא מגיבה, התמונה על המסך לא משתנה). התקשרתי לבזק, לרוטל ולנטויז'ן - והם לא הצליחו לעזור לי. האם למישהו יש פתרון או מכיר את הבעיה??? מערכת ההפעלה היא Windows 2000 וה-Chipset של הלוח אם הוא Intel 440BX. בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  19. יש לי בעייה בחודש האחרון שאחרי מספר ימים של חיבור מהירות ההורדה יורדת למהירות של 5-6kbps. אחרי התנתקות וחיבור מחדש המהירות חוזרת למצב הרגיל. לעיתים אין פעילות כלל על הקו במשך הימים שאני מחובר היות והמחשבים כבויים. אם החיבור היה מתנתק הייתי חושד בספק (נטויזן), אך להמשיך להחזיק אותי מחובר עם מהירות נמוכה לא נותן לו שום יתרון.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  20. היום הציעו לי לעזוב את החיבור שלי לadsl בזק ב0.5 מגה ולעבור לכבלים כמעט באותו מחיר ל1.5 מגה ,העניין הוא שאני לא ממש מבין בנושא -האם לדעתכם יש הבדל אמיתי בגלישה במהירויות ? האם השירות בכבלים הוא טוב? מה דעתכם ???

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  21. Started by asmy999,

קיימת לי בבית רשת קווית (חיבור חוטי) שעובדת כראוי. אני מעוניין להפוך את אחת מהיציאות לאלחוטית.זהו מחשב נייד עם תקשורת WIFI מובנית האם ניתן לבצע זאת ע"י חיבור נקודת גישה אלחוטית ליציאה מה HUB? אני מעוניין רק בחיבור אלחוטי אחד, ולהשאיר את כל שאר החיבורים מחווטים. אשמח לקבל המלצות על מוצרים טובים. אודה לכם אם תענו לי במהרה אסף

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  22. מחקתי בטעות את הפורטים בראוטר ולאחר מכן האימיול נהיה איטי ביותר עם פס שחור על העיניים ולפני המחיקה הכל היה תקין איך פותחים פורטים שיהיו תקינים ולא יהיה לאט

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  23. יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך hub לראוטר eci כשאני מפעיל את pcanywher הוא מכשיב לכתובת של הכרטיס רשת אבל כשאני בה להתחבר ממקום אחר אליו הוא פשוט לא מוצא אני בremote מגדיר כתובת של הספק נתן לי

24. בתחילה היו לי שני מחשבים, והחיבור ביניהם נעשה באמצעות כבל רשת מוצלב ישירות בין שני המחשבים + כרטיס רשת בכל מחשב. המודם USB היה מחובר למחשב הראשי (שלי) והוא שיתף את ההתקשרות עם מחשב המשפחה (משני). עכשיו הוספתי עוד מחשב לבית, ולכן לקחתי את המודם/ראוטר של AZATECH 600E וקניתי סוייץ' של CNET עם 8 פורטים. חיברתי את המודם ראוטר לסוייץ' ומהסוייץ' לכל מחשב. הכל עובד תקין בסכה"כ, שיתוף קבצים, שיתוף אינטרנט בכל מחשב, רק מה, הגלישה באתרים נהייתה ממש איטית, כלומר אני מרגיש לפעמים כאילו אני עובד עם מודם 56K. מה הסיבה לכך? איזה הגדרות אני צריך להגדיר? יש לציין שבשאר המחשבים אין צריכה של הפס רחב, אולי רק במחשב אחד מישהו גולש באתרים, לא יותר מזה...

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  25. אם אני מוריד רגיל זה מוריד לי על 30 ניסיתי את התוכנה Rapidleacher זה בכלל לא הוריד לי ממנו.... ניסיתי דרך פלאשגט וגם לא עזר תעזרו בבקשה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים