רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אני ברשת ביתית, מחשב לקוח ואני לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו למרות שבmsn אני מצליח, כך שיש תקווה יש רעיון? אני על xp pro
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לקחתי נתב 3COM ישן שישב אצלי בבית והגדרתי לו WPS כדי להרחיב את הקליטה בבית. הבסיס הוא ראוטר של סימנס מבזק. הכל עובד חלקית, הבעיה היא שהרפיטר מתנתק לעיתים קרובות. ההגדרות הן ככה: שני הראוטרים משדרים את אותו SSID שני הראוטרים על ערוצים שונים (סימנס על 11, 3COM על 6) לשניהם מוגדרת אותה סיסמת WPA2 אני חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כל פעם מידע סותר אני לא הבנתי אם ה-SSID צריך להיות דומה או הערוץ... או שניהם... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי מודם B-Focus 312+ , שעד עכשיו היה מחובר ישירות למחשב שלי. לאחרונה קניתי ראוטר Edimax 8 port, חיברתי מצידו האחד את המודם ומצידו השני את אחד המחשבים ושמתי לב שהמהירות ירדה באופן דרסטי (מ-180-200 KBs ל- 5-6KBs). ניסיתי חיבורים עם כל סוג של כבלים (מוצלב ולא מוצלב) אבל זה לא עוזר. (שמעתי שקיימים כבלים שנקראים קוטביים או משהו כזה - כדאי לנסות?) יש לציין שהמודם מוגדר כ-Router. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בקשר לנושא.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
Hi guys, Sorry about the english post, but I'm abroad now and there is no hebrew support here. When a adsl router is described to have (for example) 4 lan ports and 1 wan port, does it mean it I can connect to it only 1 wireless computer, or having a wireless port means the router can support many wireless computers? Thanks
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
רציתי להרחיב את הקליטה של WI-FI בביתי ושמתי לב שנקודות גישה יקרות יותר מראוטרים...לכן השאלה היא האם ראוטר יכול לשמש בנקודת גישה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים עברתי דירה, ובגלל זה הייתי צריך לנתק את המחשב של אבא מהכרטיס רשת (שהוא - dwl-g122 של - d-link) כאשר חיברתי את המחשב שוב (אתמול) המחשב זיהה את כל החומרה חוץ מאת כרטיס הרשת. הכרטיס הזה מחובר למחשב בUSB, הודה לכם אם תוכלו להסביר לי איך להגדיר את הכרטיס. תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
השאלה/בקשה בכותרת. אם יש משהו אולי מובנה בתוך תוכנת השליטה של הראוטר זה גם יהיה מצויין (TP-LINK TL-WR941N ). חינמי כמובן תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , לאחר חיפושים רבים לאחר פינגים נורמאלים הגעתי למסקנה שהאינטרנט המשותף לא טוב ואני ארצה לרכוש אינטרנט ביתי שיהיו לי סוף סוף פינגים נורמאלים , אשמח לדעת מי היא הספקית הכי טובה ולמי אין הכי הרבה בעיות . בקשר ל"לעבור לאינטרנט אחר" איך עושים את זה? צריך כבלים ושטויות וחיבור לא? איך זה מתבצע? אני רוצה לדעת הכל על הכל כי אני לא יודע כלום... ואני רוצה לדעת איזה חבילת אינטרנט הכי טובה , אתר , המלצות ואת כל המידע שתוכלו למצוא . תודה.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מישו יכול להסביר לי איך פותחים פורטים של ראוטר השם של הראוטר זה broadband firewall router quick installation guide [בעע אני חושב .. כי אחי קנה] תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לא מזמן (חודש וחצי בערך) אבא שלי חיבר אותנו ל-1.5 מגה איך אני עובר ל-5 מגה ? כתוב שמחיר החבילה 150 שקל לשנה הראשונה ומה אחר כך והאם כדאי 5 מגה זה הרבה יחסית לא ?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב ואני מקווה שתוכלו לעזור לי אחי הקטן מנסה להכנס לצאט של נענע החדש והוא משום מה לא עובד לו הוא עושה כאלו הוא טוען ואז רושם ERROR ולמעלה בצד ימין יש איקס אדום קטן וכל הדף שנפתח לבן לעומת הזאת הצאט הישן כן עובד....... מישהו יכול לעזור לי מה הבעיה כאן? איזה תוכנה להוריד ומה לעשות? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.נתון: פרוטוקול S\S עם STOP-1 (P (parity זוגי 7 ביט DATA קצב 9600 BPS א. כמה זמן יקח לשלוח את המידע של השם MIKI? (ב-ASCII) ב.מה רצף הסיביות על קו התקשורת שהוא שולח MIKI? ג. מהי נצילות התקשורת המינימלית והמקסימלית בפרוטוקול S\S? ד.מהו זמן המסגרת? (עשיתי את הסעיף הנ"ל פשוט אני רוצה לדעת שהוא נכון) 2. נתון פרוטוקול sdls עם 5 בתי flags 1500 בתי DATA 20 בתי CONTROLS א. אם קצב התיקשורת הוא 1000 סיביות לשנייה כמה זמן לוקח להעביר את המידע? אודה מאוד לעזרה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע להסביר איך אני מגדיר שהwifi שיצא מהראוטר יהיה 5Ghz ולא 2.4?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים. אצל לקוחה שלי יש קליינט VPN של CISCO. הבעיה היא שכל פעם שהיא מנסה להתחבר הוא רושם CONNECTING TO XXX.XXX.XXX.XXX ושניה אח"כ עוצר. מה שמוזר הוא שזה קורה במחשב הנייד, אך במחשב נייח שיש אצלה בבית החיבור עובד כהלכה (מה ששולל בעייה ברשת המקומית שלה). הפיירוול של הווינדוס בנייד מכובה. דברים שכבר ניסיתי: 1. הסרה והתקנה מחדש של הקליינט. 2. יצירת חיבור ה VPN מחדש. 3. הפסקת ה SERVICE של ה CISCO, הפסקה של ה SERVICE ICS והפעלתם מחדש. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שהרשת שלי עובדת אני רוצה רק לאבטח אותה כי שמעתי שלמי שיש כרטיס אלחוטי יכול לגלוש על חשבוני... איך אני עושה את זה?מישהו יודע?יש לי ראוטר של edimax ומודם אלקטל שחור עם 5 נורות.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, יש לי שני מחשבים עם WIN98SE בשניהם יש כרטיס רשת אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי שהם ידברו אחד עם השני (דרך חברים ברשת) [אני גם צריך לשתף מדפסת אשר לא בהכרח מודם] תודה!
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד חדש lenovo t400 ואני רוצה להתחבר אלחוטית לאינטרנט (יש לי מודם תומפסון של הוט ביחד עם נטוויז'ן), האם חיבור אלחוטי מחייב ראוטר או שישנה אופצייה אחרת (במחשב קיימים כל סוגי החיבורים כגון בלוטות'/אלחוטי וכו') בעזרת סטיק כלשהו? תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד, יש בו כרטיס רשת שתומך בETHERNET, וגם במחשב שלי, הבנתי שכדי להקים רשת אלחוטית אני צריך לחבר למחשב "הראשי" נתב, ולנייד כרטיס רשת, ולחבר בינהם בתכנה. ישלי כמה שאלות: 1)האם זה נכון? 2)אם ישלכם טיפים בנוגע מה לעשות\לא לעשות או איזה חברות לקנות אני אשמח 3)אני יכול לשתף את החיבור שלי לאינטרנט בין 2 המחשבים? כך ששתיהם יוכלו להיות מחוברים באותו הזמן?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ברשת אצלינו 3 מחשבים - A,B ו-C, בכולם מותקנת XP PRO. במחשב A יש מדפסת. אחרי שהגדרתי עליה שיתוף ניסיתי להוסיף אותה למחשב B וראיתי שהיא כבר הוספה אוטומטית, אך משום מה היא לא עבדה - אז הסרתי אותה והוספתי אותה ידנית ע"י הכתובת שבמקרה הזה היא - \\10.0.0.5\hp והיא עובדת. במחשב C המדפסת לא מופיעה אוטומטית וגם נסיון הסריקה\הוספה ידנית לא עבד. עברתי על כל הסרביסז כדי לראות שכל אחד מהם שקשור בדרך ישירה או עקיפה לרשתות ומדפסות פועל (בפעם קודמת זו הייתה הבעיה). איך פותרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה לגבי עוצמות הוט בוקס, העוצמות נראות לי יותר מדי גבוהות המבינים בזה........ מה אפשר לעשות ? איך ניתן להוריד את העוצמות כי שמתי לב שאצל כולם פה העוצמות נמוכות וגם התדרים וה- power יותר מדי גבוהים איך אפשר לסדר את זה ? מה לא תקין? ומה צריך לתקן? כדי שאני אקבל עוצמות נכונות כמו שצריך? אני מבקש עזרה מהמומחים שמבינים בזה. http://jpg.co.il/view/50ec3ed806fa3.png/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
זוכרים את ההתחייבות שלנו לנונסטופ ומתב ? ברגע שיוצא אינטרנט כבלים אנחנו מקבלים כרטיס רשת חינם ומודם חינם או בחצי מחיר אז היום אבא שלי בירר אצל מת"ב ודרש מהם למלא את ההתחייבות. ואלה התוצאות: אמרו לו להתקשר שבוע הבא כי מת"ב עוד לא התחילו לחבר לכבלים... אבל רוב הסיכויים שנקבל את הדברים הבאים: מודם חינם ! כרטיס רשת 3 חודשים חינם על אחת החבילות אני לא יודע איזה מהן אבל אני מניח שנלחם על ה-750 כל מה שנשאר זה ספק אינטרנט... אני מקווה רק שהם באמת יעמדו בהבטחה...
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מוריד באזאורס מטרקר פרטי והמהירות הכללית של הטורנט גבוהה יש שניים שלוש ליצרים בלבד ואני עדיין מוריד רק במהירות של גג 10K ובדרך כלל אפילו פחות. המחשב מחובר לראוטר לינקסיס wrt54gl עם קושחה dd-wrt בחיבור חוטי, כל הפורטים פתוחים גם בנתב וגם בפירוול של וינדוס. וגם המהירות שליחה שלי נמוכה מאוד, אני מגביל את המהירות עם netlimuter ל13-14K (יש לי אפלוד של 150Kb שיוצא בערך 19) והמהירות אפלוד שלי היא בערך 1-2K בלבד מה שמקשה מאוד לשמור על רטיו טוב אפילו אם אני ישאיר את המחשב פועל שנה. אני צריך עזרה דחופה בפיתרון הבעיה לפני שיעיפו אותי לכל הרוחות מהטרקר
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-