עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. איך אני יכול להגביל קליינט ברשת של שני מחשבים כדי שלא יגנוב את כל רוחב הפס יש איזה תוכנה שעושה את זה או משהו כי אני לא רוצה לסגור את הרשת רק להגביל את השליחה ואת ההורדה של אותו קליינט

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by itaysp,

טוב אז ככה יש לי רשת 4 מחשבים. 3 WinXP pro 1 win98 3 מחשבים שולחניים 1 נייד תמונה מצורפת. המחשב שלי מחובר דרך USB אז האינטרנט פועל. במחשב הנייד האינטרנט פועל דרך הרשת * המודם של הכבלים מחובר להאב הראשון המחשב שליד המחשב נייד לא מצליח לתקשר עם המודם כנראה כי שאני מנסה להתקין את האינטרנט עם הדיסק של המודם הוא לא מוצא את המודם. המחשב עם הוינדוס 98 גם לא עובד שם האינטרנט. יש לציין שבכל המחשבים עובד השותיף קבצים חוץ מהמחשב הנייד כי בו השיתוף קבצים לא חשוב והוא מתחבר לכמה רשתות במקום עבודה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by אבי .א.,

יש לי בעיה אני מקבל הודעות שאני פותח אותם הם ניפתחות עי הוינאמפ והוינדוס לא נותן ליפתוח הוא טוען שהאבטחה של הוינדוס לא מאשרת ליפתוח אותם איך אני פותח את הקובץ??

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by Quellious,

יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים מחוברים בכבל מוצלב. הכל עובד סבבה. אבל חשבתי על משהו: אם יש לי פיירוול במחשב שמחובר ישירות לאינטרנט, אני צריך להריץ פירוול גם במחשב השני ? (אנטי וירוס אני מריץ בשניהם כמובן) תודה!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by ColasP,

שלום רב, חיפשתי בפורומים בעיה דומה לשלי ומצאתי רק 1 אשר פיתרונה לא התאים לי, ולכן אני פותח נושא חדש ומקווה כי אקבל מענה לבעייתי ובכן, יש לי רשת ביתית אשר כוללת 3 מחשבים שמתחברים דרך HUB ואני משתמש במודם Alactel שחור כדי להתחבר לאינטרנט. המחשב הראשי (מס' 1) מתחבר לאינטרנט ודרכו ברשת מתחברים כל המחשבים האחרים. במחשב הנייד, שהוא מס' 2 ברשת, התקנתי שרת ביתי המבוסס APACHE. ברצוני להגדיר במודם כך שכאשר מוקלדת כתובת ה-IP העדכנית של חיבור האינטרנט המשתמש שהקליד את הכתובת יופנה לשרת הביתי שמאוחסן על מחשב מס' 2. כדי שדבר זה יעבוד, אני נדרש לבצע את התקשרות האינטרנט מהמחשב הנייד (מס' 2). שאלתי היא: כיצד לאפשר את הכניסה לשרת הביתי (למחשב מס' 2) כאשר התקשרות האינטרנט נמצאת במחשב…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by Tranquility,

OK אחרי הרבה שעות חיפוש בגוגל אני פונה אליכם יש הרבה מוצרים היום שנותנים לך HD חיצוני אופציה לשיתוך ברשת (שלי תלות בשום מחשב) כמו ה ONE TOUCH של MAXTOR עכשיו השאלה שלי היא איפה אני משיג מתאם כזה כמו שהם משתמשים בו בכוננים האלו כלומר - LAN >< IDE אני בטוח שיש איזה מישהו שמיצא את זה כרכיב אלקטרוני אני פשוט לא מצליח למצוא תודה לכל העוזרים *הסיבה לכך שאני לא רוצה להשקיע ב ONETOUCH ודומיו זה המחיר שרק מתחיל מ 400 $ בדרך כלל :-\

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  7. זה מה שמגיעלי ניסיתי תוכנה האצה speed guide מי שניסיתי הגלישה מהירה אבל כל התוכנות שיתוף זה ממש האט אותן לא יודע מה לעשות רוצה לחזור להגדרות הנורמליות שהיו לי

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by galz,

לחבר שלי נהרס המודם והוא ביקש ממני לשאול פה איזה לקנות: אלקטל החדש סמסונג ועוד אחד שהוא לא יודע איך קוראים לו שלושתם הם מודמי רשת. איזה מהם הכי כדאי לו לקחת (אני אמרתץי לו אלקטל). הוא צריך את התשובה דחוף אז אם אתם יכולים למהר זה יהיה טוב.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  9. אני חושש שזאת הבעיה , אבל אין לי מושג איך לפתוח את הפורטים.. אין לי פיירוול על הווינדוס.. הפורטים שאני צריך לפתוח הם Port 27900 9777, 8777 and 7777 Help me..

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by eli20,

שלום לכולם (אני לא בטוח אם הנושא קשור לפורום, אם לא תעבירו אותו) אני משתמש בinternet explorer 6 , ואי מעוניין להתקין firefox השאלה שלי היא אם אפשר להשתמש בשני התוכנות האלה ביחד (פעם להשתמש בexplorer ופעם בfirefox) תודה לעוזרים, אלי

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by kobi_af,

? יש חטים אולי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by amr_2000,

2 מחשבים ברשת אלחוטית עם מערכת הפעלה XP PRO האם זה אפשרי לפני שאני מתחיל להתברבר עם ניסיונות ואם כן ויש איזה טיפ אשמח לקבל תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  13. החלפתי לוח וכרטיס רשת ועכשיו האייפי שלי התחלף.. אני מחשב קליינט מחובר לראונטר.. פעם יכולתי לפתוח פורטים דרך המחשב שלי בראונטר.. עכשיו שאני בא לפתוחח הוא אומר לי Invalid IP address! It should be set within the current subnet איך אני מסדר את העסק שאני יוכל לפתוח פורטים שוב?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי בעיה שאין לי מושג איך אני מתגבר עליה וממה היא נובעת. יש לי מחשב נייד עם כרטיס אלחוטי מסוג 802B. חיברתי למחשב השולחני שלי כרטיס אלחוטי של D-LINK ויצרתי ביניהם רשת אלחוטית. הבעייה היא שכל פעם שאני מכבה את המחשב הגדול ומדליק מחדש שיתוף האינטרנט לא עובד וגם שיתוף הקבצים. איך סידרתי את זה? - אני פשוט עושה סיסטם ריסטור על הנייד לתאריך של אתמול והכל חוזר לעבוד עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב הגדול שלי. דרך אגב את הנייד אני יכול לכבות ולהדליק כאוות נפשי וזה לא פוגע בכלום. רק כאשר אני מכבה את השולחני יש לי בעייה, ורק סיסטם ריסטור על הנייד עוזר. נו טוב אז בואו נראה אתכם עכשיו עם הבעייה הזו...... השתגעתי כבר!

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by nadav1379,

יש לי נתב של D-LINK DI-604 ואני רוצה לפתוח את הפורט של המשחק NFSU ואני לא יודע איך לפתוח ומה הפורט אולי מישהו יכול להגיד לי

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Cyron,

למה אני לא יכול לשמוע את הצילצולים להורדה ?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  17. היי, יש לי אקסבוקס, יש לו כרטיס רשת רגיל של RJ45, אבל אני רוצה לחבר אותו לרשת אל חוטית, מה שאני צריך זה כרטיס רשת אל חוטי חיצוני, רק במקום שיתחבר בUSB שיתחבר דרך הכרטיס רשת, האים יש דבר כזה? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  18. היי אובחן חיברתי את שני המחשבים בכבל רשת היגדרתי קבוצת משתמשים בשני המחשבים אותו הדבר פתחתי את ה NETBIOS שיתפתי כוננים הכל הכל הכל כמו רוב המדריכים ברשת עכשיו אני מדליק את המחשבים חיכיתי טיפה כדי לתת להם להיסטנכרן אבל מחשב אחד רושם לי LIMITED OR CONSSIVITY משהו כזה הם רואים אחד את השני ב NETWORK PLACES אבל שאני לוחץ על מחשב אחד כדי להיכנס לשני הוא רושם לי שאין לי PROMISSION :\ אני ממש נואש (דרך אגב ניסיתי את זה גם עם ה NETWORK WIZARD) של WINDWOS XP עזרו לי בבקשה ליאור

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  19. התקנתי גרסאות חדשות של skype ו bittorrent ועכשיו כל הזמן ה firewall שואל אותי אם לתת גישה לרשת או לא אני עושה permit אבל הוא עדיין מבקש כל פעם כתובת IP אחרת

20. למי שניסה לעשות רשת בין שתי מחשב ווינדוס אקספי אספי 2 והנורטון פנדא הפריע לו ופתר את זה בבקשה עזרו לי... :-\

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by 69,

אני משתמש בבית בתוכנת VPN כדי להתחבר למחשב בעבודה, תוכנת ה VPN עובדת ב TCP בפורט 10000 (כתוב : IPSec over TCP, Port 10000) חומת האש היחידה שיש על המחשב בבית היא חומת האש של חלונות XP PRO SP2 כאשר חומת האש לא מופעלת - תוכנת ה VPN מצליחה להתחבר כאשר חומת האש מופעלת - תוכנת ה VPN לא מצליחה להתחבר כלומר, ה FW של XP PRO SP2 חוסם את התקשורת ניסיתי את הדברים הבאים : התחל -> לוח בקרה -> חומת האש של WINDOWS -> חריגים -> הוספת תוכנית -> בחרתי את קובץ ה EXE שמפעיל את תוכנת ה VPN וגם : התחל -> לוח בקרה -> חומת האש של WINDOWS -> חריגים -> הוספת יציאה -> נתתי שם, מספר היציאה הוא 10000 ובחרתי TCP אישרתי הכל, עשיתי ריסטר למחשב, עדיין לא עוזר : לא מצליח להתח…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  22. שלום יש לי ראוטר של ASKEY RTA 300W ואני מקבל LOW ID תמיד באמיול ביטלתי את הפירוול של הווינדוס ואת הפירוול של הראוטר ואני מקבל בכל זאת LOW ID יש פיתרון ? בבקשה עזרה אני חייב עזרה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by עינב,

שלום לכל העוזרים , שתדעו שאני ממש בור בקטע של רשתות ... אני רוצה לבצע רשת בין מחשב שיש לו XP לבין מחשב שיש לו WIN98 ... אני רוצה לדעת איך עושים זאת (ושתדעו שכל השפה שאתם מדברים בה היא מוזרה לי , בגלל זה פתחתי תרד) .. ועוד שאלה אחת אני יודע שיש דבר כזה שבמחשב שנותן את השרות מעתיקים על דיסק 1.4 את התצורה של הרשת ואז מכניסים למחשב השני והוא מזהה את המחשב הראשון .. דרך אגב המחשב XP הוא הרשת והשני WIN98 הוא המקבל שרות ... אשמח לעזרתכם .

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  24. שלום כולם יש ברשותי 3 מחשבים שאני רוצה לחברם לאינטרנט (כבלים של ברק 750 אני גר בהרצליה אז זה של ערוצי זהב ואין חיבור קבוע צריך להשתמש בחיגן lt2p מודם של טריאון ויש מגבר) אז ראשית אני צריך המלצה לראוטר שיעמוד בנתונים למעלה וגם אני צריך הוראות התקנה קינפוג וככה וחיובר למודם ושטיות כאלה כלומר יש לי 3 מחברים רואטר מודם ו4 כבלים רשת מה אני עושה עם כול זה? אם אני לא טועה מחבר את המודם לראטור עם כבל רשת ומהסוויץ שבראוטר מעביר 3 כבלים לכול מחשב ? ומה הלאה ? איך אני מקפנג תחגין ? איך אני פותח פורטים בפיירואול שלו? והאם הפיירוואל של הראוטר מספיק? אם לא הצעות לפיירוואל טוב יתקבלו בברכה תודה!

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by Ben in Black,

אוקיי יש לי 2 מחשבים בבית ויש לי אינטרנט 750 עשיתי רשת בין המחשבים ועכשיו אני רוצה לדעת איך אני עושה אינטרנט בשתיהם מישהו יכול לעזור לי תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים