עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by oren,

שלום לכם, ברשותי מחשב נייד שדורש פירמוט והתקנה מחדש של Windows 98 ושאר תוכנות, את הכל אני מתקין מ-CD's כמובן. הבעיה היא, שכונן התקליטורים בנייד, לא תקין, לכן רציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותו ברשת אל המחשב הנייח שלי ולהשתמש ב-CD-Rom של המחשב הנייח על המחשב הנייד דרך הרשת. כמובן שאני צריך את זה במצב Dos כאשר המחשב הנייד ריק לגמרי. רציתי לדעת אם הדבר אפשרי. תודה.

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  2. אורח אורח

טוב, אין לי את זה ביותר מבלבל. ניסוח מחודש: האם שירות אינטרנט (תשתית + ספק) דרך ספקית "רוכבת" (נניח 018) מקבל מבעלת התשתית (בזק/ הוט) את אותו השירות והטיפול כמו חבילה בחברת התשתית המקורית. בשפה קצת פחות מכובסת: חברות התשתית מאפשרות לחברות "רוכבות" להשתמש בתשתית שלהן. האם מנסיונכם הן פוגעות/חוסמות או סתם מקשות על שירות תשתית שניתן על ידי ספקית אחרת? (ולכן גם באיכות ספק האינטרנט..) האם יש סיבה לבחור בתשתית וספק מבית המקור?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  3. הנושא הזה ממש מסובך בשבילי. כדאי פשוט להתקשר לספק אינטרנט [012] ולהגיד להם את זה? או לקנות כל דבר באופן אישי בלי בכלל לדבר עם 012? תודה מראש, עידן.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by Triumph87,

אני צריך רשת בין שני מחשבים. מחשב אחד בקומה 2 ומחשב אחד בקומה1-. אז אני צריך רשת אלחוטית. אני רוצה לדעת מה אני צריך לקנות בשביל לעשות רשת כזאת. כמה זה עולה. והאם אני יכול להרכיב רשת כזאת בעצמי. ששני המחשבים יוכלו להתחבר באינטרנט באותו זמן(פיצול אינטרנט) תודה =]

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  5. יש לי 2 ראוטרים אלחוטיים בבית. העברתי קבל מהראוטר שבחדר שלי לממד ואני רוצה לשים בממד את הראוטר השני שכאילו רק יגביר לי את הרשת.. חיפשתי איך לעשות את זה והבנתי שזה אפשרי אבל לא הבנתי איך.. הראוטרים שלי הם : siemens sl2 141 netgear wgt624 תוןדההההההה והסימנס זה הראוטר שמתחבר לאינטרנט כאילו זה ראוטר + מודם מבזק. תודה רבההה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  6. אני לא ממש מבין בכל הנושא הזה וכבר התבלבלתי...לכן אני פונה לעזרתכם: כרגע יש לי חבילת אינטרנט ADSL במהירות של 5 מגה עם נתב לרשת אלחוטית של סימנס שקיבלתי מבזק בינלאומי. אני מחובר לשתי חברות - "בזק" ו-"בזק בינלאומי" (מי הספקית ומי התשתית? חח אין לי מושג ) לבזק אני משלם 90 שקל בחודש ולבזק בינלאומי 115 שקל בחודש, זה נראה לי די יקר ועוד עם כל הרשתות החדשות שיצאו (NGN, UFO, PRIVETE NGN) אז זה בכלל נראה לי שאני יוצא פה פראייר. אז אני שואל האם יש עסקה אחרת שכדאי לי להתחבר אליה שתהיה משתלמת יותר? (יש לציין כי אני לא רוצה לרדת ממהירות של 5 מגה וכי המגמה שלי היא להישאר עם בזק ובזק בינלאומי ולא להתנתק מהחברות הללו). תודה עצומה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by zam,

היי אני מעוניין להחליף את הנתב של בזק בנתב יותר טוב תקציב כ- 600 ש"ח חובה אפשרות לשליטה מרחוק בעיקר ניתוק משתמשים ראיתי את הדגם הזה TP-Link Archer AX20 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34966&gclid=Cj0KCQiAq7COBhC2ARIsANsPATFGdSkg22NraiUKWX8PzFClAIkEdPxFcBx9SeovLMZapqDyLkLS-zoaAgCFEALw_wcB אשמח לחוו"ד או המלצה לנתב אחר

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by CartMan2oo5,

טוב אז ככה, פעם חיברתי 2 מחשבים ברשת חוטית, במחשב הראשי שמתחבר לאינטרנט יש 2 כרטיסי רשת, כרטיס אחד מתחבר למודים של הADSL בכבל רגיל והכרטיס השני מתחבר למחשב השני לכרטיס רשת שלו בעזרת כבל מוצלב, הכל פעל מצויין... חיברתי את המחשב בעזרת הNETWORK CONNECTION WIZARD של XP. עד שהגיע הזמן לעשות פורמט ל2 המחשבים וכך עשיתי, מאז יש לי בעיה לחבר את 2 המחשבים, פתחתי את הWIZARD שוב והגדרתי אותו כמו שהגדרתי קודם, אצלי במחשב עשיתי בו את האפשרות הראשונה, שאני המחשב הראשתי שמתחבר ישירות לאינטרנט ובחרתי מתוך 2 אפשרויות (החייגן, ו2 כרטיסי הרשת) את האפשרות של החייגן כהחיבור הראשי והחיבור שהוא ישתף, ואז הוא שאל מה הכרטיס רשת שמתחבר למחשב השני ובחרתי בו. במחשב השני עשיתי פשוט שזה המחשב שמתחבר לא…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by RX7,

נתקלתי בבעיה חדשה פתאום אני לא מצליח לגשת אל המחשב של אחותי דרך המחשב שלי (מחובר בכבל רשת) אני נכנס למיקומי הרשת שלי לוחץ "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" וזה רושם לי את ההודעה הבאה "אין אפשרות גישה אל workgroup. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כעת" ורשום ללחוץ על אישור מישהו יכול לעזור לי? ד"א וידאתי ששני המחשבים רשומים על אותו קבוצת עבודה

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  10. שלום לכולם. ברצוני לדעת כיצד אני יכול לעשות שהאינטרנט יתחיל לעבוד בעת הפעלת המחשב? נכון להיום אני צריך להפעיל תוכנה בשם Wireless Utility להכניס סיסמא ואז האינרנט עובד. אפשר איכשהו לעקוף את זה ולעשות חיבור קבוע? מדובר על 10 מגה של NGN וראוטר מסוג NETGEAR WIRELESS N

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by the king2006,

שלום .. אני חושב שאני אעבור מניטויז'ין לבזק בינלאומי .. עכשיו האם כדאי להתקשר לתמיכנה של ניט'. בשביל לנסות לסדר תבעיה אוו שזה לא יעזור מה דעתם?

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by kalda01,

האם יש מתאם כזה שתומך בחשמל תלת פאזה?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by ksesa1,

יש לי מודם של הכבלים בבית ו switch חיברתי את המודם ל switch ואת שני המחשבים גם הבעיה שאני לא מצליח להתחבר משניהם ביחד רק מאחד אם אחד כבר מחובר אז שאני מנסה להתחבר מהשני הוא אומר לי שמישהו כבר התחבר עם ה user הזה. אמרו לי שאני צריך לבקס מנטוויז'ן חיבור קבוע עם IP קבוע ואז זה יעבוד נטוויז'ן לא ממש מוכנים לתת לי את זה מה אני עושה? והאם ישנה דרך אחרת?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by alexrta,

שלום לכוווווולם! יש לי כבלים של 012 וערוצי זהב חבילת ה-750 אבל בימים האחרונים התעוררה אצלי בעייה של מהירות הורדה ברוב באתרים אני לא מצליח להוריד מעל 50. התקשרתי לתמיכה של 012 והם עשו לי בדיקת מהירות ע" כך ששלחו אותי להוריד דברים מהאתר של מייקרוסופט ונווידיה ומשם המהירות מצויינת אבל מרוב האתרים אני פשוט מוריד לאט לדוגמה בעבר הורדתי מהאתר הזה בלי בעייה על 90KBS אבל עכשיו אני מגיע בקושי ל-50 וגם כשאני מוריד ממירק מבוטים שבעבר הורדתי על 90 עכשיו אני מוריד בקושי על 40! בבקשה תעזרו :-[ :-[ :-[ תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  15. שלום, אני לא מצליח לפתוח שרת FTP ממתי שיש לי סוויץ ורוטר לפני זה שהיה לי רשת של שתי מחשבים יכולתי אבל עכשיו לא המודם אלקטל שלי נהפך לPRO במקום HOME ויש לי סוויץ שמרכז את כל המחשבים שיהיה לכולם אינרטנט. קיצר שאני פותח את התוכנה Serv u ושם הגדרות כמו שהיו לי פעם זה לא עוזר עם אני מתקשר לIP שלי מקווה שהבנתם אותי

16. חיפשתי וחיפשתי [אני מאזור המרכז...אני רוצה אם אפשר חנויות בראשון לציון] אין במלאי [היחיד שיש במלאי זה בפ"ת..] האם יש משהו אחר מומלץ באותו מחיר/זול יותר? או שליסוע לפ"ת ולקנות את זה שיש?

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  17. ‏Linksys WRT54GL 54Mbps Router‎ ‏3COM Cable/DSL Router‎ 100-75 או שאני אצטרך לקנות..

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by Sango,

ערב טוב, אני מעביר נתונים ברשת חוטית בראוטר d-link 2650U ומקבל מהירות ממש נמוכה, לא יותר מ 8MB\S. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזאת מהירות תקינה עד שהגעתי לאתר הזה: http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm שבו (למטה) עושים בדיקת מהירות העברה והמהירות שהם מקבלים היא 70mb/s+ איך זה יכול להיות?! תודה.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  19. Started by modgod,

אני מעוניין בחבילת אינטרנט של WOW, שתהיה הכי זולה (וכמובן הכי איטי). יש לי כבר כבלים 1.5MB בבית, אבל אני מעוניין לעשות גם חשבון אינטרנט נוסף ב-ADSL שישמש לשיתוף קבצים בתוכנה BITORRENT. הלכתי לאתרים של הספקים, אבל המחירים שם ממש מבלבלים, לא כותבים שם אם במחיר כלול גם התשלום לבזק. לא איכפת לי שזאת תהיה החבילה של ה-256K, העיקר שהחבילה תהיה הכי זולה. ובבקשה אל תתחילו להגיד לי להתקשר לספקים ולברר, אם הטלפון לא היה מנותק אז הייתי מתקשר בעצמי.

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  20. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הזמנו היום אינטרנט בכבלים במהירות של 1.5, עד היום התחברנו כמו פעם עם מודם 56K ועל אותו קו, ככה שאם במחשב השני רצו לגלוש אז אני הייתי צריך להתנתק. עכשיו אנחנו רוצים לחבר את המחשבים ברשת, כאשר המחשב שלי יהיה השרת. הבעיה היא שבין המחשבים יש מרחק של כ5 מטר בקו אווירי, בשביל להגיע אליו פיזית צריך לעבור חדר, מדרגות ועוד חדר. איך אפשר לחבר אותם? גם רשת אל חוטית תתאים, אני יכול להתפרע עם הרשת עד 600 ש"ח. תציעו לי הצעות איך לחבר אותם, כל צורה ובלי להזיז אותם כמובן. שאלה נוספת, יש לי כרטיס FIREWIRE במחשב, קיבלתי אותו עם הלוח אם. הוא מתפקד גם ככרטיס רשת נכון? החיבור הזה חדש בשבילי ולא מצאתי תשובה לשאלה הזאת... תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by netanelf,

שלום לכולם. יש לי מחשב ישן (pIII 450 MHz), אני מעונין להפוך אותו לשרת שיאכסן את המוזיקה הביתית וקבצים. יש לי רשת שבנויה מ2 מחשבים (יש מחשב נייד שלפעמים מתווסף) ראוטר אלחוטי של 3com, מחשב אחד מחובר קווי ואחד באלחוט. *השאלה שלי היא איזה מע' הפעלה עדיף להתקין למחשב. אני צריך מע' הפעלה יציבה (השרת יעבוד 24\7) וללא יותר מדי דרישות אין צורך בכל האפשרויות שיש למשל בWindowsXP רק שיתוף קבצים. *אם קבר אני שואל יש לי עוד בעיה, המחשב שמחובר באלחוט מחובר דרך כ. רשת usb (גם 3com), הרשת עובדת מצוין אך כאשר מנסים להעביר יותר מדי מידע בבת אחת (למשל קובץ גדול של כמה מאות מגה) הרשת "נופלת" מתנתקת וצריך לחבר אותה מחדש. משהו מקיר את התופעה? תודה מראש לעונים. אני מצטער אם אני ל…

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by amirn,

היי, יש לי נתב חוטי EDIMAX שהיה מחובר לאינטרנט ואליו חוברו שני מחשבים נייחים. רציתי לחבר גם מחשב נייד בחיבור אלחוטי, אל קניתי נתב NETGEAR אלחוטי, ומכיון שלא רציתי לשנות את ההגדרות של הרשת הקיימת, מה שעשיתי היה לחבר את חיבור ה WAN בנתב האלחוטי לחיבור LAN של הנתב הקווי. הגדרתי את הנתב האלחוטי שיקבל IP קבוע. חיברתי את המחשב הנייד דרך החיבור האלחוטי, והוא עובד טוב בכל מה שקשור לגלישה באינטרנט. הבעייה - אני לא מצליח: 1. להתחבר בין המחשבים הנייחים ברשת למחשב הנייד / לשתף מדפסת (אין בעיית שיתוף בין שני המחשבים הנייחים) 2. להתחבר ל COLSOLE של הנתב האלחוטי מהמחשבים הנייחים (רק מהמחשב הנייד - גם בחיבור חוטי וגם אלחוטי) כל המחשבים מריצים XP (ברור שאפשר לוותר על הנתב החוטי, אבל רצית…

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  23. יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים דרך ראוטר. המחשב השני מחובר באל-חוטי, כרטיס רשת כזה USB. היום איכשהו פתאום האייפי בין שני המחשבים התחלף לי! במקום שהמחשב הראשי יהיה 10.0.0.1, המחשב הלא ראשי נהיה האיי פי הזה,והראשי הפך להיות 10.0.0.2 ..... מה אני יכול לעשות בשביל שזה לא ישתנה? זה גם דופק לי את הכונן רשת כל פעם אני אצטרך להגדיר מחדש...

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by demultiplexer,

1.על איזה ספק אינטרנט אתם ממליצים ? כרגע נראה לי שאני הולך על ברק אבל אין לי שום סיבה טובה לא ללכת על נטויזן פשוט הרבה חברים שלי עם ברק. כולם אותם מחיר. והאם ישנם הבדלים בין המודמים לאינטרנט מהיר בכבלים ? יש לי אפשרות לבחור איזה מודם אני רוצה יש מוטורולה שני דגמים TERAYON ואולי עוד כמה שאני לא מכיר. וקראתי כאן על סוגי חיבור חיבור קבוע MPLS שלא מצריך חייגן. אם מישהו יכול לפרט איזה סוגי חיבור יש ומה החסרונות היתרונות

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  25. זה מאז שעברתי לבזק. כל הפורטים פתוחים בוודאות ומהירות ההורדה בתוכנות שבודקות הורדה היא תקינה ועדיין אני מוריד מאוד לאט קבצים מTORRENTLEECH (שאני VIP שם ונהגתי תמיד להוריד עם כל הרוחב פס ללא המתנה) מה זה כבר יכול להיות? אנא עיזרו לי.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים