רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו יודע שיגיד!!!
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אהלן, אמא שלי רוצה לקנות מחשב נייד וכדי לחבר אותו לאינטרנט צריך ראוטר. עכשיו בבית יש לנו מודם של HOT של מוטורולה. עכשיו השאלה שלי האם כדאי להזמין מהוט ראוטר והאם זה עולה כסף או משהו, או שכדאי לקנות אותו באופן פרטי? אם כן אשמח אם תמליצו לי על אחד טוב ואיכותי אך לא יקר. שאלה נוספת היא, שיש לנו כרגע 12MB האם הראוטר ישפיע במידה רבה על מהירות הגלישה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כי בזמן האחרון יש לי ניתוקים ואני רוצה לדעת אם הקריאות גבוליות וא לא טובות.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי רשת אלחוטית של שני מחשבים. במחשב המרוחק (זה שקולט את האות) ישנה בעיה מציקה ביותר בעיקר בעת ניסיון כניסה לאתרי אינטרנט. כמעט תמיד בעת כניסה לכל אתר, בעיקר אם זוהי כניסה לאתר חדש ולא מוכר, לאתר לוקח המון זמן (יכול גם לקחת כ-2 דק') לעלות. רוב הזמן הוא בניסיון גישה לאתר, ובחיפוש שלו. ישנה בשורת הכתובת למטה waiting for.... ושם האתר. לאחר שהאתר "נמצא" הוא עולה די מהר. ניסיתי לבצע בדיקה עם network speed זו שפועלת על דוס (CMD), והמהירות הממוצעת שהתקבלה בין המחשבים היא 2.5Mb . זוהי הבדיקה היחידה שאני מכיר פשוט. אני לא יודע אם זה תקין או לא. מערך הרשת שלי: במחשב הראשי מודם-נתב netgear vvg2000. במחשב השני מתאם אלחוטי edimax ew7128g שקולט את האות. ביניהם ראוטר אלחו…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הראוטר הנמצא בסלון ו2 מחשבים אחד מהם בממד או שימוקם בממ"ד ויצטרך לשדר לחדר השני חדרים לא צמודים... יש לי לינקסיס 54GL הוא מעולה אבל לא מגיע ל12 מגה בזקבינלאומי הציעו לי אדימקס אבל יש עליהם חוות דעת לא טובות על ניתוקים חשוב שלא יתנתק בגלל עומסי חיבור! תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אני משתמש בבית בתוכנת VPN כדי להתחבר למחשב בעבודה, תוכנת ה VPN עובדת ב TCP בפורט 10000 (כתוב : IPSec over TCP, Port 10000) חומת האש היחידה שיש על המחשב בבית היא חומת האש של חלונות XP PRO SP2 כאשר חומת האש לא מופעלת - תוכנת ה VPN מצליחה להתחבר כאשר חומת האש מופעלת - תוכנת ה VPN לא מצליחה להתחבר כלומר, ה FW של XP PRO SP2 חוסם את התקשורת ניסיתי את הדברים הבאים : התחל -> לוח בקרה -> חומת האש של WINDOWS -> חריגים -> הוספת תוכנית -> בחרתי את קובץ ה EXE שמפעיל את תוכנת ה VPN וגם : התחל -> לוח בקרה -> חומת האש של WINDOWS -> חריגים -> הוספת יציאה -> נתתי שם, מספר היציאה הוא 10000 ובחרתי TCP אישרתי הכל, עשיתי ריסטר למחשב, עדיין לא עוזר : לא מצליח להתח…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי. יש לי רשת הכוללת שלושה מחשבים המקבלים את יכולת החיבור ממודם הכולל בתוכו ראוטר (או להפך) של Level one מבזק. היה איזה לילה גשום מאד ומלא ברקים לפני כמה ימים ואני לא יודע אם יש קשר אבל החיבור הפך להיות "מוגבל או לא פעיל" לפי וינדוס, אצלי הוא לא פועל. באפשרויות החיבור יש אפשרות לשנות את סוג ה-EAP, אצלי האפשרות היתה "Smart Card or other certificate" והיו גם "Protected EAP" ו- "MD5-challange" כשהעברתי לprotected EAP התוצאה היתה זהה אך כשהעברתי לMD5-challange הצלחתי להתחבר כרגיל. הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין החיבורים, האם אני יכול פשוט להשאר על MD5 הזה ומה גרם לבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי לאינרנט המהיר של הוט בשיטתUFI מהירות חיבור 12MB הורדה ו1MB העלאה הכרטיס רשת המובנה שיש לי על הלוח אם הוא 100\10 מה שאומר שאני לא יכול לנצל את כל המהירות. האם קיים כרטיס 1000/100/10 שיכול להתאים לחריץ PCI אצלי במחשב ואוכל להתקין ולתמוך במהירות זאת? המפרט שלי למטה, תקציב עד 250 ש"ח. אודה אם תפנו אותי לחנויות ומוצרים ברשת שאזמין אונליין, תודה רבה,
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי HD שהיה לי בבית בנפח 60GB על המחשב שלי. בכוונתי להפוך את המחשב שלי למין "שרת קבצים" של הבית . שיהיו עלו סרטים/שירים וכל אחד ממחשבי הבית יוכל להכנס ויוכל לכתוב ולקרוא מן הקבצים והתיקיות . על המערכת שלי מותקנת מערכת XP . הכונן החדש נקרא (F:) ושיפתפתי אותו + נתתי הרשאה FULL CONTROL בתור התחלה ל EVERYONE שאני מנסה להכנס ממחשב אחר ברשת ששמה HOME למחשב שלי אני מקבל את ההודעה הבאה . אשמח אם תעזרו לי לבצע את המשימה שנראת לי כפשוטה למדתי פעם קצת רשתות אבל זה היה מזמן , החומר כבר נשכח . תודה רבה דקל
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי, עם WIN XP, מחובר באופן חוטי לאינטרנט (מתווך על-ידי ראוטר). הנייד, עליו מותקן WIN7 מתחבר באמצעות רשת אלחוטית. הבעיה, והיא חוזרת על עצמה בפעם השנייה כבר, היא שלאחר פורמט של הנייח, הנייד לא מזהה את הנייח ברשת ולא יכול להעביר אליו קבצים. חוץ מזה הרשת תקינה. בפעם הקודמת נאלצתי להתקין מחדש את הרשת האלחוטית. אשמח לקבל עצות כיצד לפתור את זה.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום. לפני מספר ימים עברתי חדר, ולכן נאלצתי לעבור לחיבור אלחוטי בכדי להיות מחובר לאינטרנט.. שמתי לב שאחרי שעברתי לאלחוטי מחוטי, יש לי ממש הרבה לאגים ובעיות במשחקי רשת (מהירות המודם האלחוטי 54.MBPS) האם זה בגלל המהירות של החיבור האלחוטי במחשב שלי או בגלל שזה פשוט אלחוטי ולא חוטי? גם הבנתי שעדיף חיבור חוטי מאשר אלחוטי בכדי לנצל את המקסימום,לכן אני מעוניין לקנות כבל אינטרנט המתאים, אך איני יודע איזה, איך קוראים לסוג וכו'. תודה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש ברשותי נתב ונקודת גישה, שני מחשבים עם ווינדוס 7 על הרשת הזו פתאום מזהים לי אותה כציבורית (בלי אפשרות לשנות) ואינם נותנים לי גישה לרשת. נקודת הגישה היא של חברת נטגיר מדגם WN2000RPT והמודם/ראוטר גם כן של בזק, נטגיר DGN2200
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום חזרתי לשחק לא מזמן בET, ופתאום יש לי פינגים בגובה של 150-300 ללא לאגים בארץ, וחו"ל יש לי בין 200-400 עם לאגים. אז ככה 1. ממה זה יכול להגרם? 2. אני קיבוצניק כך שלכל הקיבוץ יש רשת משותפת ואין לי מושג מהי, עכשיו אני יודע שהחיבור שלי הוא דרך כבלים ולא טלפון איזה סוג חיבור אינרטנט זה יכול להיות? 3. ישנה איזה שהיא תוכנה שיכולה לנתר את כל התוכנות שעושות שימוש באינרטנט, ובכמה הן משתמשות בו?
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת בבקשה את ההיתרונות של ראוטר אל-חוטי ואת החסרונות שאלה: חסרון שלו זה שהוא מעביר קרינה? מי שלא יודע = ראוטר אל חוטי זה בלי חוט תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית שמחוברת ל2 מחשבים איך אני יכול לדעת אם המחשבים מתקשרים בינהן ואיך אני יכול לתת הרשאות למחשב השני ואיך אני יכול ליצור תיקיות משותפות ואיך אני יכול לעשות remote desKtop על המחשב השני.... יש לי וינדוס XP
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, עברתי דירה ועכשיו הראוטר נמצא במרחק של 6 מטר המחשב שלי ומהסוני פלייסטיישן. בדירה הקודמת חיברתי את המחשב לכבל רשת 10 מטר הכי פשוט שיש ואת ה PS3 לכבל רשת 3 מטר גם הכי פשוט שיש. השאלה שלי היא אם אני אחבר את המחשב לכבל הזה שוב בדירה החדשה האם איכות ההורדה והביצועים יורדת בגלל אורך הכבל ואיכותו? ואף חשוב יותר בשבילי, האם כבל פשוט של 10 מטר מהראוטר לPS3 יוריד מאיכות הרשת שלי בPS3, במיוחד לאור העובדה שבPS3 אני משחק משחקי multiplayer כגון call of duty וכדומה ואני רוצה איכות אינטרנט מקסימלית? האם כדאי לקנות כבל קצר ולנסות לשים את הראוטר קרוב לאחד או שני המכשירים הנ"ל ואם כן זה משנה איזה כבל ואורכו? ואם לא תיהיה לי ברירה אז במידה וכן יש בעיות עם כבלים ארוכים כמו שתיארתי אז הא…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי חיבור אינטרנט ADSL 1.5Mbs, Router Alcatel SpeedTouch 510, אני מניח כי משהו בהגדרות הגלישה השתבש (ייתכן כתוצאה מהגדרות שגויות של תוכנה מסויימת TweakGenie? אני תמיד הורגתי קבצים מהאינטרנט במהירות של 100-200KBs. עכשיו אני מצליח להוריד במהירות של רק 5-20KBs מכל אתר (גם בתוך רשת ביתית). הבעיה היא לא בספק או בנתב, שכן מחשב שני שמחובר לאותו נתב טס במהירות גבוהה. מה עשוי לגרום לבעיה הזאת? איך אפשר לתקן את זה? מישהו יודע מהן ההגדרות האופטימליות לגלישה ב-ADSL 1.5Mbs? Max Transmission Unit Size [MTU]- (Currently 1500) Window TCP/IP Window Size [RWIN] - (Currently 64240) Default Time To LIVE [TTL] - Currently 128) אני מרגיש כאילו שחזרתי לימים של גלישה במודם 28.8 בבקשה עזרו לי! …
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני כרגע במצב שנגמרה לי התחייבות בבזק בינלאומי על 1.5 ומחייבים אותי מחיר מגוחך של 59 ש"ח. אני רוצה לשדרג ל-4 מ"ב ולא רוצה להתחייב (נוכח בעיות ההורדה שהיו לאחרונה), אבל המחיר הכי טוב ששימור לקוחות נתנו לי הוא 45 ש"ח ל-4MB בהתחייבות לחצי שנה (המחיר ישאר לשנה), על המחיר ללא התחייבות אין בכלל מה לדבר. אז אני שוקל לעבור לאקספון, המחיר שלהם ללא התחייבות הוא 49 ש"ח לחודש. עכשיו אני גם התקנתי קו של בזק במקום ההוט שהיה לי, ובזק בינלאומי ברוב חוצפתם רוצים ממני 64 ש"ח כדי לעבור מהוט לבזק כי אני לא בהתחייבות על ה-1.5. זה כבר העלה לי את הפיוז ובינתיים עוד לא נתקתי את ההוט. מגוחך שאני גם אשלם 64 ש"ח חד פעמי, וגם אמשיך לשלם 59 ש"ח על קו 1.5MB. כבר יותר זול לפתוח חשבון חדש באקספון ועוד ל…
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מחובר לרשת אלחוטית ומשום מה אני לא מצליח לגשת לכונן בשרת ואפילו לא רואה אותו ב NETWORK בשימוש דרך WIN 8 לא הייתה לי בעיה יכולתי לראות ולהתחבר אבל עכשיו שאני ב WIN7 אני רואה רק 3 מחשבים למרות שיש בערך 10 מחוברים ואם אני לא טועה המשותף לכולם שהם מריצים WIN7 מישהו מכיר את התופעה (שאני רואה רק מחשבים עם WIN7) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית אינטרנט סיבים של פרנטר 1000. רכשתי את מגדיל הטווח של d-link דגם 1620. https://www.dlink.com/en/products/dap-1620-ac1300-wi-fi-range-extender חיברתי את מגדיל הטווח באופן קווי וביצעתי הגדרות דרך d-link הרשת האלחוטית אצלי מתקבלת עכשיו בסביבת הראוטר של פרטנר ומגיעה למהירויות של 500-600 אבל הרשת של מגדיל הטווח לא עוברת את ה 100. מגיעה ל 80-90. לפי מה שאני יודע מגדיל הטווח תמוך במהירויות של 1000. מה אני מפספס? נעזרתי בסרטונים ביוטויוב כדי להגדיר.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מחשב 1# מחובר למודם. מחשב 2# מחובר למחשב 1# דרך כבל מוצלב ומקיים רשת אינטרנט ושיתוף קבצים. האם ניתן לחבר מחשב3# למחשב 2# בכבל מוצלב ולקיים את הרשת?
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול את השאלות שלי, עם זה לא המקום בבקשה תפנו את האשכול שלי למקום המתאים. יש לי חשבון דרך האתר VIP-FILE שקנית ב90 דולר ל3 חודש, ולפני כשעה עשו לי עליו באן. עכשיו השאלה מה אפשר לעשות בנושא ? אינה הפרטים המלאים על הבאן שעשו לי: The password has been banned for sharing with other people. Files have been downloaded from following IP/ISP addresses:AKADO-Stolitsa JSCCJSC Comstar-DirectDeutsche Telekom AGGolden Lines CableJSCC InterdnestrcomJoint-Stock Central Telecommunication Company (JSCVodafone Telecel, Comunicacoes Pessoais, SA מה אפשר לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
על כמה אני אמור להוריד ב3 מגה? כי שידרגתי לא מזמן מ 1.5 מגה ואין כזה הבדל.
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין ליצור WDS בין 2 ראוטרים בכל קומה. ברשותי יש לי LinkSys WRT54GL וממה שאני מצליח להבין מהאתר שלהם שאין לו תמיכה בWDS ולכל ראוטר שלהם... האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-