עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by iceman19,

היי צריך את עזרתכם דחוף.אני מנפגעי אייס תקשורת חכמה. התחברתי לבזק ומנסה להתאים את הראוטר שאייס מכרו לי.Billion 8200axl 1200 ראוטר מעולה,אבל הם נעלו אותו על @ice,ואני לא מצליח לשנות את שם המשתמש וסיסמה. יש מישהו שיכול לעזור לפרוץ את זה ? אשמח מאוד

2. שלום רב, יש ברשותי שני מחשבים. הראשי (host) על ויסטה 64. השני בסלון XP 32. המחשב עם הויסטה בעל שני כרטיסי רשת. הצלחתי לגרום לשיתוף קבצים בין המחשבים. לא הצלחתי לגרום למחשב בסלון (XP) לגלוש באינטרנט דרך הויסטה. פעלתי לפי מה שכתוב בדף הזה: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/help/bfd3bd31-82f0-4b9c-9cde-fb92bc2b14771033.mspx אבל עדיין לא הצלחתי להגדיר כנראה בצורה נכונה את הרשת דרך ה-XP שידע לגלוש דרך המחשב הזה. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה גיל.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by imac,

האם 012 הוציאו דרייברים בשביל מודם ITEX? ועוד שאלה האם הוציאו למחשבי מקינטוש גם?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by pakariel,

שלום, יש לי טלויזיה חכמה samsung 6300 ויש לי מודם ראוטר של הוט *הראוטר עובד תקין משום שאני מצליח להתחבר עם מחשב נייד בכל מקום בבית בנסיון לחבר את הטלויזיה לאינטרנט, הטלויזיה מזהה את הרשת האלחוטית (ואפילו מופיע עוצמת אות גבוהה) אבל כאשר אני מכניס סיסמא היא לא מצליחה להתחבר מה יכולה להיות הבעיה?

5. Started by Cheif,

לפני כשבועיים הודיעה חברת סיסקו שהיא נוטשת את תחום ה-WiMax. בעוד שהתקשורת האלחוטית המוכרת לכולנו בשם WiFi מכסה טווחים הנמדדים במטרים, WiMax היא תקשורת אלחוטית לטווחים של קילומטרים. סקירה זו -- http://www.netcheif.com/Articles/WiMax-LTE/WiMax.htm -- היא מבוא בסיסי שנועד לספק הצצה על טכנולוגית ה-WiMax. בקרוב אני אפרסם סקירה על הטכנולוגיה המתחרה – LTE. בהזדמנות זו אני מזכיר לכולכם שניתן להירשם לקבלת עדכונים מאתר NetCHEIF ומהבלוג שלי במגוון דרכים המפורטות כאן -- http://www.netcheif.com/moreinfo.htm

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מדריך להתחברות ולניהול של PIX 506E של CISCO. האם כדאי להתעסק עם זה ? אני רוצה לשנות רק הרשאות כניסה למשתמשים מבחוץ ( VPN ) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  7. כי בזמן האחרון יש לי ניתוקים ואני רוצה לדעת אם הקריאות גבוליות וא לא טובות.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by coran,

שלום! יש לי בעיה קצת מסובכת אני מקווה שלמשהו יש פתרון! יש לי לפטפופ עם ווינדוס ויסטה אני מתחבר לאינטרנט דרך wireless אני רוצה שיהיה לי Ip קבוע למחשב אבל כאשר אני קובע כתובת קבועה ויוצא מהבית ומחבר לרשת אחרת אני צריך לבטל אותה וככה שוב ושוב יש לי תוכנות שאני חייב שיהיה כתובת קבועה בגלל הפורטים אם למשהו יש איזה פתרון יצירתי אני יודה לו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  9. Started by asilic,

היי אני רוצה להעביר קבצים ממחשב נייד למחשב רגיל מה הדרך הכי מהירה ונוחה לעשות את זה.. חשבתי על חיבור כבל לכרטיסי הרשת.. יש מצב שזה יעבוד?

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by House M.D.,

היי. יש לי את הראוטר הנ"ל. אני יודע שיש לו מגבלה מסוימת של מהירות מקסימלית שהוא מסוגל להעביר מחיבור ה WAN לחיבורי ה LAN מה שבעצם מגביל את מהירות הגלישה (בגלל תדר מעבד נמוך). אני כרגע מחובר ב 15Mbit והראוטר לא מגביל, אבל הייתי רוצה לשדרג בקרוב. אז מהי המגבלה של הראוטר הזה בחיבור PPPOE? יש לציין שעשיתי לו OC ל 250MHz מה שכפי שידוע לי יכול לעזור בעניין. תודה.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  11. Started by RaZerz,

שלום אני רוצה להחליף נתב היה לי אחד של 3COM לא עבד טוב היה לי הרבה ניתוקים ולכן אני רוצה להחליף ראיתי שהרבה ממליצים את TP-Link WR1043ND אבל שמתי לב שהרבה מתלוננים על ניתוקים וזה אזור שאני מאוד רוצה להמנע ממנו אז אם אפשר איזה המלצה עד 400 שקל.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  12. במשחק TACTICAL OPS אני תמיד הייתי מקבל פינגים נמוכים. אתמול פתאום קיבלתי גבוהים. ניסיתי לעשות RESET למודם ולמחשב וחיברתי שוב את כל הכבלים ועשיתי בדיקת מהירות. מה יכולה להיות הבעיה? אולי כבל הרשת דפוק? ועוד בעיה: במשחק, יש רשימה של שרתים שאליהם אפשר להכנס. לאחר התקנה של VISTA (אולי זה לא בגלל זה.. לא יודע) אני מקבל את הרשימה לאחר כ 5 דקות ובמערכת הקודמת(WINXP שוב אני לא יודע אם זה קשור) הייתי מקבל את הרשימה ב5 שניות! מה עושים? אולי משהו לא טוב? יש לציין שהייתי מתחבר תמיד בחייגן של 012 אך עכשיו בVISTA אין חייגן. אולי לא הגדרתי את ההגדרות טוב? (שוב, בדיקת מהירות סבבה וגם אימיול עובד טוב...) עזרה בבקשה. :'(

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  13. היי. יש לי רשת הכוללת שלושה מחשבים המקבלים את יכולת החיבור ממודם הכולל בתוכו ראוטר (או להפך) של Level one מבזק. היה איזה לילה גשום מאד ומלא ברקים לפני כמה ימים ואני לא יודע אם יש קשר אבל החיבור הפך להיות "מוגבל או לא פעיל" לפי וינדוס, אצלי הוא לא פועל. באפשרויות החיבור יש אפשרות לשנות את סוג ה-EAP, אצלי האפשרות היתה "Smart Card or other certificate" והיו גם "Protected EAP" ו- "MD5-challange" כשהעברתי לprotected EAP התוצאה היתה זהה אך כשהעברתי לMD5-challange הצלחתי להתחבר כרגיל. הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין החיבורים, האם אני יכול פשוט להשאר על MD5 הזה ומה גרם לבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by TZ,

בס"ד שלום לכם חברה מה העניינים ,שיהיה לכם גמר חתחמה טובה,ברצוני לעלות שרת FTP (עם קבצים בתוכו מן הסתם) ואני מחפש תוכנה חינמית שתעשה את זה תודה TZ

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by ShayGTi,

אני רוצה לשתף את ההארד דיסק שנמצא אצלי במחשב, עם מחשב אחר בבית. יש לי כבר תקייה משותפת, אבל צריך להעתיק את הקבצים אליה כדי לראות במחשב השני. אני רוצה שלמחשב תהיה גישה להארד דיסק שלי. הבנתי שזה אפשרי, ואשמח לדעת איך עושים את זה.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by coolspot,

במחשב פועל אצלי קובץ שנקרא sysky.exe הוא משתלט לי על האקספלורר ,וכל הזמן מעלה לי כל מיני פרסומות ועמודים מתי שפותחים את האקספלורר. ניסיתי את ad-aware ,spy-sweeper ו- apybot s&d התוכנות אמנם מוצאות ומוחקות את הספיי, והכל פועל כמו שצריך ,אבל שאני מפעיל מחדש את המחשב זה חוזר בחזרה לאותו מצב נואש כבר, ומעוצבן . מקווה שתדעו על מה אני מדבר כי מאוד משונה שבגוגל לא היו תוצאות. תודה לכולם .

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by ronmar,

היי, כרגע יש לי בבית אינטרנט של סלקום 1GB עם מודם שלהם ראוטר שלהם ומגדיל טווח שלהם שמחובר בכבל. כרגע אני משלם 15 שח בחודש על השכרת סופר WIFI (מניח שזה המגדיל טווח) אשמח לדעתכם האם כדאי לי להחליף את אחד מהדברים (עדיפות למגדיל טווח) אלו הדגמים: מודם - ZNID-GPON-2301 ראוטר - GT16005A-ADBB מגדיל טווח - AirTies Air 4920 תודה!

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by Sarlula,

יש לי ראוטר ואני מחובר משני מחשבים: אחד קרוב לראוטר ואחד רחוק. ושניהם מחוברים עם כרטיסים אלחוטיים. עכשיו ברחוק יש לי ניתוקים כל הזמן. איך אני מסדר אותם? מה הבעיה? ד.א. באחד המחשבים, כשאני רוצה להתחבר לרשת אלחוטית אני צריך כל פעם לסמן V ב Use windows to to configure my wireless network settings. איך אני מסדר מכו במחשב השני שישר שאני מדליק את המחשב הוא מתחבר לרשת אוטומטית?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  19. אני סובל מחוסר יציבות של הציוד תקשורת העלוב שיש לי כרגע, אז אני מחפש סוויץ' חדש, חשוב שיהיה גיגהביט, לא צריך יותר מ-5 פורטים. ראיתי בנתיים כמה דגמים: 3COM 3CGSU05 D-Link DGS-1005D Linksys SD2005 אפשר גם להמליץ על משהו אחר כל עוד הוא זמין בארץ ובמחיר סביר. תודה (:

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  20. אז ככה יש לי מקום וקניתי USB והוא לא קולט לי בכלל טוב מהשכנים והאות נמוך אז חשבתי לקנות את זה http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1868 איך זה ? כמה מטרים הוא קולט? האם אתם ממליצים עליו? רוב האנשים זה בקליטה אות נמוך... להערכתם לאיזה אות הוא ישפר לי? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by dannyg,

שלום רב, המחשב והאינטרנט שלי נמצאים בממ"ד. הייתי רוצה להרחיב את היכולות האלחוטיות ברחבי הדירה (רציתי בעיקר לשים מצלמה אלחוטית BLUETOOTH בסלון - להשגיח על המטפלת, ואולי גם אינטרנט אלחוטי WIFI ועוד יכולות אחרות כמו שידור תוכן המחשב לטלויזיה בסלון (איזו טכנולוגיה?) וכדומה). הבעיה ידועה, ממ"ד - לא ניתן לקלוט מחוץ לחדר. ראיתי שיש אפשרות להעביר מידע בחשמל (אבל אני מחפש פתרון יותר אסטטי גם, ולא לתקוע משהו נוסף...) חשבתי, שבפתח האוורור של הממ"ד, כלומר בכניסת המזגן לחדר אשים מגבר אות ואז אולי הוא יוכל לשדר מהכניסה של הממ"ד לרחבי הבית, או אולי לשים שם מקלט ואז למשוך חוט דרך ההנמכה של המזגן עד לאזור הסלון ושם לשים משדר? האם זה אפשרי? אשמח להכוונה ראשונית ולמונחים טכניים שאני צריך…

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  22. Started by yakirsh4,

אני משחק הרבה משחקי רשת ויש לי הרבה בעיות (לאגים,דילי ועוד) ורציתי לדעת אם חוץ מהמהירות גלישה עוד משהו משפיע על האינטרנט? חיבור קווי\אלחוטי,הראוטר או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by orlupo,

לי ולכמה מחבריי התמימים :-\ ל הזמן פורצים למסנגר וזה אותו אחד ... איך מבררים מיזה והגנת חשבונותינו!!! ??? בתודה מראש orlupo

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by danield51,

יש לי מחשב נייח שמבחינה לוגיסטית לא יכול להתחבר לאינטרנט הייתי רוצה לקבל המלצה על כרטיס רשת פנימי עד 100 שקלים הראוטר נמצא במרחק של כ-5 מטרים

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  25. ההתייעצות נוגעת גם להאם אפשר להחליף, איזה מהם להחליף, ובאיזה נתב להחליף. הנה שרטוט של הבית ומה שקורה בו: נקודה כחולה זה נתב\משחזר, נקודה סגולה זה מחשב. 1 זה הנתב, 2 זה המשחזר. ברור מה קורה כאן. אני בעצם רוצה להכניס מכשירים אלחוטיים למשוואה. לפטופ שישמש כסטרימר לטלוויזיה במקרה הצורך. אני רוצה להחליף אחד מהם בראוטר אחלוטי חדש מהקופסא. ההתייעצות בעצם - עד כמה זה אפשרי? שניהם של אדימקס אם זה עוזר במשהו, שניהם לא משהו בכללי. אין לי תקציב גדול מידי. המטרה היא שהראוטר ייתן כיסוי אינטרנט לרוב, אם לא כל הבית. מימדי הבית אני לא יכול לתת לכם, בגלל שאין לי אותם. האם יש לי אפשרות פשוט להתקין את החדש במקום 1 ולקוות שהמכשיר יבין את המשחזר ואת כל הקונפיגורציה לבד?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים