רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
למחשב נייד , על מנת לקלוט בחדר את האינטרנט שאני קולט בסלון - האם זה יעבוד? כשהמחשב בסלון אני קולט 5 קווים מעולה, אבל בחדר אני קולט רק קו אחד. זו רשת פתוחה בלי שם ובלי סיסמא. השאלה שלי היא אם חיבור למחשב , מאריך כזה (נניח 5 מטר) עם כרטיס רשת חיצוני שימוקם בסלון , יאפשר לי לקלוט בחדר ברמה של 5 קווים? [table][tr][td] [table][tr] [td] http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12699 [/td] [td][/td] [td]Copy[/td] [td][/td][/tr][/table] ושאלה איפה האנטנות של הכרטיס רשת הזה נמצאות?[/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, סוף סוף ההתחייבות לנטוויז'ן נגמרה וכעת צריך לעבור לספקית חדשה. רציתי לבדוק עם משתמשי CCC מה מצבם נכון להיום? (מבחינת עיצוב תעבורה זאת אומרת...). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
יש דרך להגדיר למחשב נייד שכשהוא ניגד ברשת של הבית הוא יהיה עם IP סטאטי כזה192.168.1.1XX ואם הוא בעבודה הוא יהיה עם IP סטאטי כזה 192.168.1.1XX ואם הוא לא בשנייהם אז יהיה לו IP דינאמי???
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לרכוש את הראוטר הזה Buffalo WHR-HP-G300N מ eBay האם אמורה להיות בעיה להכניס אותו לארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כי בזמן האחרון יש לי ניתוקים ואני רוצה לדעת אם הקריאות גבוליות וא לא טובות.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם-ראוטר מסוג ROTAL RTA1320a שהוגדר להיות גם ראוטר וגם מודם. איך אני יכול להחזיר אותו לכך שיהיה רק מודם (כמו שהוא היה כשקיבלתי אותו מבזק)? תודה רבה ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, עברתי דירה ועכשיו הראוטר נמצא במרחק של 6 מטר המחשב שלי ומהסוני פלייסטיישן. בדירה הקודמת חיברתי את המחשב לכבל רשת 10 מטר הכי פשוט שיש ואת ה PS3 לכבל רשת 3 מטר גם הכי פשוט שיש. השאלה שלי היא אם אני אחבר את המחשב לכבל הזה שוב בדירה החדשה האם איכות ההורדה והביצועים יורדת בגלל אורך הכבל ואיכותו? ואף חשוב יותר בשבילי, האם כבל פשוט של 10 מטר מהראוטר לPS3 יוריד מאיכות הרשת שלי בPS3, במיוחד לאור העובדה שבPS3 אני משחק משחקי multiplayer כגון call of duty וכדומה ואני רוצה איכות אינטרנט מקסימלית? האם כדאי לקנות כבל קצר ולנסות לשים את הראוטר קרוב לאחד או שני המכשירים הנ"ל ואם כן זה משנה איזה כבל ואורכו? ואם לא תיהיה לי ברירה אז במידה וכן יש בעיות עם כבלים ארוכים כמו שתיארתי אז הא…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
1. יש לי כרגע רשת חוטית, שמורכבת ממודם אלקטל שהוא גם הראוטר, והאב חוטי. אני יכול פשוט לקנות האב אלחוטי, לחבור אותו למודם במקום ההאב החוטי, לשים כרטיס רשת אלחוטי בכל אחד מהמחשבים שלי, וכל העסק יעבוד? או שיש עוד משהו שצריך לעשות? 2. איזה האב מומלץ לקנות ומה מהחיר? 3. כנ"ל כרטיסי רשת? תודה. עריכה: חקרתי קצת ואני מבין שמה שאני קונה זה ראוטר אלחוטי. אז בעצם אני מבטל את הראוטר שבמודם שלי ומחזיר אותו למצב רגיל? ועוד שאלה - אני רואה שלראוטרים האלוחטיים יש גם חיבורי לאן רגילים. אני יכול לחבר גם כבלים רגילים וגם להפעיל את הרשת האלחוטית? ולחבר עוד מחשבים? אני מדבר על http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7280 או http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7358 (איזה מהם עדיף ד…
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני ממש מצטער אם ההודעה לא קשורה אבל זה נשמע קשור רשת מעבדים כאילו..... בעקרון קראתי על כמה אנשים שחיברו 10 של מחשבים וגרמו להם אכשהו להשתמש בכמות חישוב העצומה הזאת ביחד..... אם יש אפשרות תגידו אם אין אז תגידו לא.... נראה לי מעניין בסה"כ (הודעה ראשונה אני צריך לצבור מיומנות...) תודה רבה.... אני שואל האם אפשר ליצור דבר כזה בבית....? אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את ה- firmware של DD-WRT על הראוטר שלי WRT54GL לפני זה היה לי hyperwrt, והגלישה באינטרנט עובדת יותר לאט עכשיו :'( ביטלתי את הפיירוואל בראוטר, אני חושב שזה עזר טיפה אבל עדיין האינטרנט דיי צולע. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי דילמה ענקית ואני חייב להחליט בתוך יומיים. אני מחובר עכשיו ב1.5 מגה לברק 013 עם תשתית בזק של ADSL. יש לי מודם ישן של אלקטל שחור מהראשונים לאינטרנט המהיר בארץ ונתב 3COM אלחוטי שמשדר למחשב הנייח שלי דרך כרטיס רשת PCI אלחוטי של EIDMAX. נתחיל בזה שהקליטה מצויינת ומקסימלאית, אבל ההורדות בתוכנות שיתוף קבצים לא עוברות את ה30-50 ורוב הזמן על פחות מ20KB שזה מתקרב למודם 56K וההורדות מאתרים מחול הורדה ישירה מגיע רוב הזמן ל 70% מרוחב הפס שיש לי.. נגמרה לי ההתחייבות בברק החל מה 25 לחודש ואני רוצה לעבור לבזק בין לאומי ותשתית בזק ADSL במהירות של 4/400במחיר של 145 כולל ספק ותשתית בהתחייבות לשנה. עכשיו רציתי לדעת אם אני באמת יוכל להוריד במהירות הזו רוב הזמן בתוכנות שיתוף …
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף את ההארד דיסק שנמצא אצלי במחשב, עם מחשב אחר בבית. יש לי כבר תקייה משותפת, אבל צריך להעתיק את הקבצים אליה כדי לראות במחשב השני. אני רוצה שלמחשב תהיה גישה להארד דיסק שלי. הבנתי שזה אפשרי, ואשמח לדעת איך עושים את זה.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים מחוברים באלחוט לראוטר + שני מחשבים בחוט. במחשב אחד המחובר באלחוט החיבור לא יציב - מתנתק ומתחבר כל הזמן ככה שממש אי אפשר לגלוש. יש לציין ששני המחשבים המחוברים באלחוט נמצאים בערך באותו מרחק מהראוטר ולשניהם אותו כרטיס רשת: 7628 של אדימקס (זה עם ה-3 אנטנות) הראוטר הוא COMPEX NP27G יש למישהו רעיונות למה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
בבית שלי יש ראוטר עם רשת אלחוטית (2 מחשבים מחוברים אליה חוץ משלי) וקניתי מחשב חדש שאני צריך לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. הבנתי שעדיף לא USB אלא כזה שנכנס ללוח אם. השאלה שלי היא איזה כרטיס רשת לקנות ועל איזה פרמטרים להסתכל תודה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? אני לא מצליח להתחבר לשרתים Razorback 3.0 ו-3.1. אין לי בעיית Low-id והפורטים פתוחים בהגדרות של הראוטר, וכמובן שאני בלי הפיירוול של XP. לשרתים eDonkey Server No1 ואחיו 2 ו-3 אני מצליח להתחבר. הפורט שלהם הוא 4242 ושל Razorback הוא 5000. זה קשור ? מיש'ו יודע למה אני לא מצליח להתחבר לRazorback ? זה משגע אותי. אני ממש מודה לעוזרים, ושבת שלום, מתן
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי לאחרונה יש לי מלא התנתקויות מהאינטרנט סתם שאני גולש.איפסתי את הראוטר וזה עדיין ממשיך מה יכול לגרום לניתוקים האלה?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום .. אני חושב שאני אעבור מניטויז'ין לבזק בינלאומי .. עכשיו האם כדאי להתקשר לתמיכנה של ניט'. בשביל לנסות לסדר תבעיה אוו שזה לא יעזור מה דעתם?
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הייתה לי רשת ביתית בין 2 מחשבים, המחשב שלי היה השרת שסיפק אינרטרנט למחשב השני, חיברתי את המחשבים באמצעות כרטיס רשת ללא נתב , חיבור ישיר... אני יודע שאנשים אומרים שזה בעיה ולרוב זה לא עובד... עובדה עבד... עד לרגע ששיחקתי קצת בתוכנה מעפנה בשם Elite Utilities 9.2.0 Professiona ומאז הלכה הרשת. ניסיתי להתקין את כול ההגדרות מחדש ... כלום לא עובד! יש הצעות מה אפשר לעשות במקרה הזה תודה מראש נ.ב חייב לציין כאשר אני מתחבר לאינטרנט מופיע לי הודעה מעניינת 733 Your computer and the remote computer could not agree on PPP control protocols. " בבקשה תעזרו לי ... אני יודע שהפתרון פשוט ואני סתם נתקע בגלל טיפשות הבעיה לא בFIREWALL אני מנתק אותו בזמן ההפעלה והבדיקה וואלה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה היא קשה מכיוון שאני כבר שבוע מחפש תשובה הגיונית עליה וזה הולך ככה: אני תומך טכני בחברת אינטרנט ואחד הלקוחות שלנו כי מאחד המחשבים האלחוטיים בביתו לא הצליח להתחבר לנתב שלו מדגם Levelone אבל משאר האלחוטיים כן הצליח מאותו מחשב היה מקבל הודעה כזו : You are unable to connect you may need to configure your authentication method that is used וזאת למרות שלא היה לו שום אבטחה לא Wep ולא WPA ולא Mac filtering (נכנסתי לנתב מרחוק כדי לבדוק) לא היה לבן אדם Mac filtering מלכתחילה ועובדה זו חשובה להמשך... אחרי שעשיתי איתו כמעט הכול (התקנה של כרטיס רשת מחדש , ו Reset להגדרות של כרטיס הרשת שלו ושיחות עם בכירים ושיחזורי מערכת) אמרתי לו שכנראה הבעיה היא במערכת ההפעלה או בכרט…
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי מודם של הכבלים בבית ו switch חיברתי את המודם ל switch ואת שני המחשבים גם הבעיה שאני לא מצליח להתחבר משניהם ביחד רק מאחד אם אחד כבר מחובר אז שאני מנסה להתחבר מהשני הוא אומר לי שמישהו כבר התחבר עם ה user הזה. אמרו לי שאני צריך לבקס מנטוויז'ן חיבור קבוע עם IP קבוע ואז זה יעבוד נטוויז'ן לא ממש מוכנים לתת לי את זה מה אני עושה? והאם ישנה דרך אחרת?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום! בבית יש לי שני מחשבים: אחד נייח שמריץ ויסטה 64 ביט, והשני נייד שמריץ XP רגיל. אני לא מצליח לגרום להם "לראות" אחד את השני ברשת גם אם אני משתמש ב-Network Setup Wizard.. והם מקבלים IP על אותו CLASS (מספרים עוקבים) ו-SUBNET. יצרתי גם שני משתמשים עם ססמאות זהות בשניהם, ועדיין לא הולך.. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לאחרונה נדפק לי מתאם ה-USB של הרשת האלחוטית וקניתי חדש מדגם EDIMAX, משום מה הקליטה שהייתה במתאם הקודם (D-LINK), הייתה משמעותית טובה יותר מהקליטה במתאם החדש (קליטה נמוכה מאוד), בעבר שהיה לי מתאם של EDIMAX, הייתה לי בעיה דומה. האם יש דרך לתקן זאת מבחינת תוכנה או שפשוט המוצר עצמו דפוק (בהנחה שהוא לא מסוגל לקלוט את הרשת ממרחק של שני חדרים). הראוטר עצמו מוגדר ועובד בסדר גמור במחשב נייד ובפלייסטיישן 3, אבל במחשב עם המתאם של EDIMAX הקליטה נמוכה מאוד ולכן אני לא יודע מה לעשות. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע מה לעזור לזקוק לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה עם ה wrt54gl. בתקופה האחרונה בתנור עושה קצת בעיות עם החשמל בבית ופעם בכמה זמן (כמה שבועות) יוצר מעין קצר בחשמל בבית והפחת קופץ. ברגע שזה קורה כל ההגדרות בראוטר מתאפסות והוא חוזר להגדרות ברירת המחדל, כמו לאחר שדרוג ה firmware (מותקנת עליו dd wrt). זה לא קורה אחרי הפסקת חשמל רגילה או אחרי ניתוק מהחשמל. מישהו מכיר את הבעיה? האם מייצב מתח כמו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2345&products_id=6380&PHPSESSID=359961d7971d261bd99aff0330a66e90 יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי חברה. אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי, התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח. רציתי לדעת כמה דברים: א. האם לכל ראוטר אלחוטי יש בנוסף אופציה לחיבור חוטי? ב. איך בדיוק מחברים את הראוטר? ג. האם אני צריך לחבר למחשב המשני משהו שבעזרתו הוא יקלוט את הראוטר? (מקווה שהייתי מובן). בבקשה המליצו לי על דגם מסוים ותנו לי פרטים עליו ומאוד יעזור גם אם תאמרו לי באילו רשתות ניתן לרכוש אותו. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-