רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, קצת הלכתי לאיבוד בעולם האלחוטי, אשמח לקצת עזרה והכוונה מקצועית. כרגע אני גולש בשלושה מחשבים בבית, בעזרת שתי קופסאות: האחת היא מודם מיושן ביותר מבית אלקטל, והשנייה היא ראוטר פשוט ב-20 ש"ח מבית אדימקס לפי הידוע לי, הראוטר יודע אך ורק לקשר בין המחשבים למודם.. ברצוני להתקדם לחיבור אלחוטי של שלושת המחשבים, ולהחליף את שתי הקופסאות בראוטר אחד שיודע לעשות הכל, וקצת יותר... הדרישות הן: 1. ראוטר+מודם במכשיר אחד 2. לפחות שתי כניסות קוויות (הראוטר יחובר לקו הטלפון..) 3. אפשרות לחיבור מדפסת (טרם נרכשה) כך שהראוטר יידע לקבל משימות הדפסה מכלל המחשבים המחוברים, ולהעבירם למדפסת 4. טווח העבודה הוא כ-12 מטרים אשמח לשמוע פתרונות, הצעות, ומחירים.. אין לי שמץ בנושא.. תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי- Edimax BR-6204WG והוא ממש גרוע, יש לאגים לחו"ל, מתנתק משרתים למשל ב- GTA וב- Battlefield BC2 יש לאגים, אי אפשר לשחק נורמלי. גם עשיתי הפניית פורטים וזה עזר בכך שלא יתנתק, אבל יש לאגים. יש לי תשתית בזק 10 מגה NGN וספק אקספון 4 מגה. האם אני יכול לקחת מבזק ראוטר בלי תשלום ? איזה כדאי בשבילי ?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב סבא שלי קיבל שלשום מודם ECI בחיבור רשת שעובד כנתב גם כן , ואני לא מבין איך אני מתחבר איתו לאינטרנט , אני אף פעם לא התחברתי דרך כרטיס רשת. יש ברשותו מערכת הפעלה אקס פי פרו ולוח אם ambit ntfs 7
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום. ברשותי 4 מחשבים בבית. בחדר שלי יש האב שמתחבר עם המודם של הכבלים, המחשב שלי, המחשב של אחותי שנמצא בחדר הסמוך ומתחבר להאב השני שנמצא בחדר אחר. החדר האחר עם ההאב השני יש 2 מחשבים. אחד נייד ואחד רגיל. אני רוצה להקים רשת של שיתוף קבצים בין כל המחשבים, אבל שהמחשב הרביעי (מחשב נייד) יתחבר רק בשביל האינטרנט. הקטעכ של האינטרנט לא היה בעיה גדולה. עשיתי את זה כבר. אבל אז אתמול גיליתי שהמחשב שלי לא מצליח לתקשר עם המודם, אפילו כשחיברתי את המודם ישירות למחשב לא דרך ההאב. רק דרך ה USB הוא מתקשר. חשבתי שזה אולי הפיירוול החומרתי שיש בחיבור רשת שלי אז סגרתי אותו אז זה לא עזר. בינתיים זה מה שמונע ממני לעשת את הרשת. עוד בעיה שנתקלתי פה שהמחשב הישן שלי (win xp) אין לו אי פי. כשבתקתי עם …
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
איך אני יכול לשתף מדפסת ברשת אלחוטית עם ראוטר של לינקסיס WRT54G?
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות כרטיס רשת חיצוני למחשב בעל טווח גדול ושהקליטה תהיה כמה שיותר חשזקה על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, אני גר בבית דו מפלסי ויש לי כיסוי wifi סביר אבל לא מספיק טוב ברחבי הבית (יש לי 2 ראוטרים בקומה התחתונה שאני מסתמך עליהם). אני רוצה שתהיה לי את האופציה להשתמש ב steam link כדי לחבר את המחשב בקומה למעלה לטלוויזיה בקומה למטה ולשחק עם שלט. יש lag מאוד משמעותי כשאני מנסה לשחק ככה (הכוונה כמובן ללאג בין לחיצה על השלט עד לתזוזת הדמות בטלוויזיה במשחקי single player) אני מניח שהבעיה יכולה לנבוע מכל אחת מהסיבות הבאות: 1. החיבור wifi בין המחשב לטלוויזיה איטי מדי 2. השלט מחובר לבלותות׳ של הטלוויזיה במקום לזה של המחשב ולא עובד מספיק טוב (יש גם בעיות מעצבנות של מיפוי כפתורים) חשבתי לפתור את סעיף 1 ולייצר חיבור יותר מהיר בין הקומות באמצעות …
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
הוא לא מראה לי אתרים כמו שצריך התמונות לא עולות באתרים מהפעם הראשונה שהאתר עולה ולעיתים בכלל...בוואלה למשל! אני כבר סרקתי את המחשב לרוגולות...ניקיתי קבצי אינטרנט זמניים וקוקיס... ועדין כלום אולי מישהו יעזור לי...אני לא מעוניין בדפדפן אחר .. ההגדרות של אינטרנט אקפלורר איך הכי טוב להגדיר אותו יש לי הגרסה האחרונה?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לשימוש ביתי (שני לפטופים ומחשב נייח אחד, חיבור לבזק) אבל יש לי ילדים קטנים בבית, ואשתי חוששת מהקרינה ולכן אני רוצה שבמהלך היום, החיבור לרשת יהיה קווי ורק בערבים להעביר לרשת אלחוטית (כדי לשבת עם הלפטופ בסלון...) אני מניח שכל ראוטר אלחוטי הוא גם חוטי אבל ברובם הכיבוי האלחוטי הוא בהגדרות השאלה שלי - האם יש ראוטר אלחוטי שאני יכול לכבות את השידור האלחוטי שלו באמצעות מתג חיצוני או כפתור כלשהו ולא דרך ההגדרות שלו? אני מחפש משהו לא יקר מדי, משהו בסביבות ה300 ש"ח תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם כל תוכנות ההורדה (אימיול ליימוויר ביטורנט וכו') יש לי אינטרנט 1וחצי מגה והמחשב שלי ברשת עם ראוטר של LEVEL ONE לא אלחוטי. קיצור שאני מוריד בFTP רגיל הוא מוריד לי על 150 180 מגה. אבל אם אני מוריד מאיזה תוכנת הורדה הוא מוריד לי מקסימום 20 מגה ונתקע לי על 2מגה. אמרו לי משהו שצריך להוסיף פורטים בראוטר או משהו. מישהו יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך לפה, פשוט לא מצאתי מקום יותר מתאים. בכל מקרה, יש לי איזה עבודה ונתקעתי בשאלה: תאר את שרשרת התהליכים שמתבצעת מבקשת שירות אינטרנט ועד קבלת הדף המבוקש. אם מישהו יכול להסביר את התהליך אני ישמח =]
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש אפשרות ולא משהו בעזרת שינוים מעקפים וכו'.. להפעיל תיקיות משותפות ברשת של מחשבים שאחד הוא עם XP ואחד עם VISTA?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני צריך משהו פשוט, פרימיטבי וזול שיאפשר לי שליחת פקסים מדי פעם. ראיתי לא מעט זולים בזאפ אלא שלא מצאתי אחד כזה עם דרייברים למערכת ההפעלה הזו. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
משהוא יודע מה היוזר והסיסמא לממשק הweb של המודם הזה ? (סיפקו לי אותו כאשר התחברתי ל -ערוצי זהב) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אז מה ההבדלים ביניהם? ולמה דווקא בשביל רשת צריך מוצלב ולא ישר?? וד"א יש לי כבל רשת שיש לו 8 חוטים!! למה זה??
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי חיבור מגה וחצי דרך 012 וחב' הכבלים. אני מחובר עם מודם מוטורולה SB4200, כאשר יש למודם הזה 2 חיבורים: 1) חיבור USB 2.0 2) חיבור כבל רשת. חיברתי כל חיבור למחשב אחר ובדקתי כתובות וגיליתי כי הוא נותן כתובת אייפי שונה לכל מחשב. האם ניתן גם לשתף ביניהם קבצים ומדפסת? אם כן איך אני מגדיר אותו כדי שיעבוד כמו ראוטר ע"מ לעשות זאת? והאם ניתן ללא כל קשר לשפר את מהירות ההורדה דרך המודם ע"י משחק בהגדרות שלו?? תודה אנשים !
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות המחשבים השכונתית וביקשתי כבר רשת מוצלב לשיתוף אינטרנט בלבד (אולי גם הדפסה בעתיד). המוכר אמר שאם זה רק לשיתוף אינטרנט אין צורך בכזה כבל ואפשר להסתפק בכבל רשת רגיל. בנוסף, הוא אמר שאם אני אחבר את הרשת עם מוצלב זה לא יעבוד. אני, שממש לא מתמצא בתחום הזה, הלכתי לפי מה שקראתי כאן בפורום. אז האם זה נכון או שהוא סתם מנסה לעבוד עלי ? *החיבור הוא בין שני כרטיסי רשת, בלי האב ראטור או משהו אחר. תודה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע למה שאני מוריד קובץ כלשהו אחרי דקה אני מקבל הודעה של error access denied ?? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
אני מחובר בחבילה של 1.5MB/16KB עם ספק קווי-זהב 012 בכבלים ווינדאוס XP PRO החייגן המוכן שניתן להוריד מהאתר של הכבלים לספק 012 הוא חייגן ממש גרוע, ואני נתקל בו בהמון תקלות. אז אני רוצה לבנות חייגן בעצמי, שבו אני כנראה לא איתקל בכל הבעיות המעצבנות. רק איך אני עושה את זה? אם אפשר תספקו גם בבקשה כתובת של הספק ופרטים שאני אמור למלא בחייגן תודה
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שעשיתי לפי המדריך פה בסטיקי המדפסת נמצאת במחשב השני ולפעמים אני צריך להדפיס משהו, איך אני שולח הדפסה מהמחשב שלי למדפסת שבמחשב השני? ואיך אני מעביר קבצים בין המחשבים?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מנוי בתשלום ושמתי לב שרק בבוקר מוקדם או בלילה מאוחר אני מגיע למהירות של החבילה שלי (10 מגה עם בזק ובזק בינ"ל), למשל היום אחרי הצהריים אני מוריד משהו עם RS עם התוכנה JDOWNLOADER והמהירות שלי לא עברה את ה-150 בטורנטים עם TL אני מגיע בד"כ למקסימום של החבילה. אנ עם ראוטר LINKSYS WRT54GL עם קושחה DD-WRT יש איזה בדיקות מסויימות שאני יכול לבדוק בעזרתכם או הגדרות מסויימות, מס' חיבורים וכו' (אין לי מושג מה זה אומר) ? אגב אני על חבילה רגילה לא גיימר ולא כלום.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, מחוברים בכבל רשת מוצלב, שלאחד המחשבים מחובר מודם ADSL USB ALE 070 הכחול שעומד הגדרתי בין שניהם את הרשת (הכל אוטומטי) אפשרתי בפיררואל והכל שני המחשבים מגיעים אחד לשני ומקבלים פינגים אחד לשני במחשב שבו נמצא המודם מסומנת האפשרות של השיתוף בוי ובמחשב השני רואים את המודם שהוא מחובר ושאפילו אינטרנט מגיע למחשב השני, הבעיה שהאינטרנט לא עובד שם ושום אתר לא עולה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הי אני עובד בחיבור מרחוק. יש לי 200 מגה בהוט וזה לא עובד כמו שצריך, לפעמים נתקע ולפעמים מתנתק. אם אני מתחבר לאינטרנט דרך הוט ספוט מהטלפון, זה עובד ממש יותר טוב. והטלפון הוא הוט מובייל. איך אני יכול להבין מה ההבדלים ביניהם ולנסות להשיג חיבור אינטרנט ביתי שיאפשר לי את אותה מהירות? הזמן של הפינג הוא אותו דבר תודה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הי,יש לי ראוטר של 3COM הוא הפסיק להעביר אינטרנט לשאר המחשבים. האינטרנט עובד רק כאשר מחברים את המודם ישירות למחשב. מה לעשות? אגב הרשת האלחוטית עובדת ורק האינטרנט לא. תודה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי גם התקן USB אלחוטי Level One WUA-0600 אבל בתעוד שלו כתוב שהוא תומך רק ב Windows
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-