רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר בחבילה של 1.5MB/16KB עם ספק קווי-זהב 012 בכבלים ווינדאוס XP PRO החייגן המוכן שניתן להוריד מהאתר של הכבלים לספק 012 הוא חייגן ממש גרוע, ואני נתקל בו בהמון תקלות. אז אני רוצה לבנות חייגן בעצמי, שבו אני כנראה לא איתקל בכל הבעיות המעצבנות. רק איך אני עושה את זה? אם אפשר תספקו גם בבקשה כתובת של הספק ופרטים שאני אמור למלא בחייגן תודה
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי אני רוצה להעביר קבצים ממחשב נייד למחשב רגיל מה הדרך הכי מהירה ונוחה לעשות את זה.. חשבתי על חיבור כבל לכרטיסי הרשת.. יש מצב שזה יעבוד?
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף נתב היה לי אחד של 3COM לא עבד טוב היה לי הרבה ניתוקים ולכן אני רוצה להחליף ראיתי שהרבה ממליצים את TP-Link WR1043ND אבל שמתי לב שהרבה מתלוננים על ניתוקים וזה אזור שאני מאוד רוצה להמנע ממנו אז אם אפשר איזה המלצה עד 400 שקל.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נמצא בחדר מקלט ויש לי בעיה במחשב כל פעם הפס ע להעוצמה על הכי נמוך ולפעמים ( הרבה ) קורס ולא עובד כלל .. עכשיו זה נמאס לשחק אצל אחותי/אחי כי אי אפשר לדבר בשקט אם חברים הראטור/מודם הכל נמצא בחדר אחותי ואין אפשרות להחליפו הרשת האחלחוטית שלי דגם : EDIMAX EW-771USN אולי הבעיה כלולה בו ? אם יש דבר לשפר תעוצמת קליטה ולא לא יפעל אשמח מאוד
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודשיים התקינו אצלנו בבית הוט בוקס, עם תשתית וספקית אינטרנט של הוט. על רשת זו יש עוד שלושה מחשבים (ישנים יותר ופחות) וכמה סמארטפונים. הלפטופ שלי (inspiron n5110) הוא החדש והחזק בבית. מרגע שהתחברנו לUFI אני גולשת בצורה איטית מאוד (הגעתי לפינגים עצומים, הורדות של 12 KBPS ובדיקות העלאה שלא התבצעו בגלל שגיאה), בזמן שכל מחשב או סמארטפון אחר גולש מהר מאוד. יש לציין כי המחשב השבוע חזר ממעבדה עם התלונה הזו והם החליפו כרטיס רשת. אכן, כעת יש לי פינגים הגיוניים אך עדיין מהירויות ההורדה וההעלאה בלתי נסבלות (או לא מתחברות). גיליתי שבפיירפוקס אני גולשת הכי סביר, אבל דווקא הדפדפן החביב עלי- כרום- מתנהג כאילו אנחנו עדיין בשנת 96 מבחינת המהירות. הגדרתי את כרטיס הרשת שיהיה י…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
במדריך כתוב על אינטרנט רגיל איך משתפים אינטרנט בכבלים שהתקשרתי ליס אמרו לי שהם לא עושים את זה
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום! אני נמצא בבעיה מאוד מוזרה. אני והשכן שלי חולקים אינטרנט. רק בעיה היא שהראוטר נמצא בדירה שלו. ולכן כל התקן שיש לי חייב שיהיה מחובר בWIFI. לא בעיה כל עוד עבדתי רק עם הלפטופ, אבל כאט נוספים מכשירים נוספים (ביניהם לדוגמא ה Raspberry Pi) שדיי קשה עד בילתי אפשרי להגדיר בהם רשת אלחוטית (צריך דונגל וההגדרות בלינוקס ללא סביבה גרפאית זה סיוט אחד גדול). אבל נעזוב לרגע את ההגדרות. אני רוצה להקים AP. כלומר שיהיה לי מכשיר שמתחבר אלחוטית לראוטר של השכן ואז אני מתחבר למכשיר הזה בצורה חוטית או אלחוטית. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR641G אבל לא נראה שאפשר להפוך אותו ל AP ולכן אשמח להמלצה לAP זול (עדיף שיהיה משהוא בסגנון "נתב מתקדם" ולא רק AP). נניח עד 400 ש"ח. כאט אני רוצה קצת לסבך את כל …
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בבית של ההורים שלי גלשתי בנייד אלחוטי וחשבתי שאני על הפס של אחד השכנים והכל טוב ויפה עברתי דירה ותקנתי קו אינטרנט חדש למחשב הנייח וראיתי שהנייד מזהה את אותה הרשת האלחוטית על אותו שם כמו בבית הישן יכול להיות שגלשתי על הנייח של עצמי למרות שזה לא ראוטר ביתי?אין ראוטר בבית בקיצור אין לי מושג איך להסביר את זה אבל השאלה שלי היא איך אני חוסם את הפס גלישה שלי? אני מתכוון....שלא יהיה פרוץ בפני ניידים והאקרים למיניהם למרות שאין לי מה להסתיר בקיצור שאף נייד שבא לבניין שלי שלא יגלוש עלי תודה
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לא יודע אם הבנתם כ"כ את הכותרת אז אני יפרט קצת: חיברתי לאחי את המחשב ברשת למחשב שלי והוא הורס לי את הפינג במשחקי רשת! האם יש תוכנה שמגבילה את מהירות האינרטנט למחשב שלו? כלומר נניח במקום 90K/B שיקבל רק 30K/B תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם חיבור אינטרנט קוי, האם יש DOK שהוא בעצם אינטרנט אלחוטי שמשדר מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ניסיתי את כל האפשרויות בראוטר ואין הבדל. ההבדל היחיד הוא שבPPPOA אני מקבל אותם פינגים. בין VC לLLC לא מצאתי הבדל.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
צריך לפתור תנושא הזה אחת ולתמיד איך אני מגדיר תהגדרות של ה TCP UDP כמו שצריך אני כבר פתחתי תפורטים שלהם ב FIREWALL של ה ווינדוס ושום דבר לא עוזר וזה משגע אותי אני לא עובר ת 15 K וגם זה בלחץ היסטרי וניסתי מאתיים אלף פורטים אחרים ושום דבר לא עוזר :s05:
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, אינני יודע אם המילה "ניטור" היא המדוייקת, אך אני מחפש תוכנה שתראה לי את כל המידע שעובר ברשת הביתית שלי..... שאני אראה מה המחשבים האחרים בבית מורידים\מעלים (מקבלים\שולחים)..... אפילו ברמת פירוט של שמות של תוכנות שמבקשות חיבור לאינטרנט במחשבים השונים... יש איזשהי תוכנה שתענה על מבוקשי? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש שיפור משמעותי במהירות ולא שידרגתי תמהירות או משהו דומה וגם לא שיניתי הגדרות או התקנתי אימיול חדש פשוט האימיול חזר להיות מהיר יותר גם לכם זה קרה??
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני צריך שרת שיכול לאחסן קבצים בחינם ללא כל מיני ספאם או זמן שצריך לחכות כמו בראפיד שר.. ושלא יהיה ארוך בשם שלו....משהו מקצועי ופשוט.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר + מודם שיחליף את מה שיש לי כרגע מהספק (תשתית בזק) בנוסף אני צריך שיתמוך בפרוטוקול dot1q, על מנת שאוכל לחלק את הרשת לvlan-ים שונים האם קיים דבר כזה? אשמח להמלצות תודה!
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לי ולכמה מחבריי התמימים :-\ ל הזמן פורצים למסנגר וזה אותו אחד ... איך מבררים מיזה והגנת חשבונותינו!!! ??? בתודה מראש orlupo
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמבחינה לוגיסטית לא יכול להתחבר לאינטרנט הייתי רוצה לקבל המלצה על כרטיס רשת פנימי עד 100 שקלים הראוטר נמצא במרחק של כ-5 מטרים
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום התקנתי wireless router modem של חברת Level 1. בהתחלה הכל עבד כמו שצריך, כאשר הלאפטופ מחובר בWIFI והמחשב השני (ישן יותר) מחובר ישירות. אחרי שעידכנתי את ה-DRIVER של WIFI בלאפטופ התחילו הבעיות, בינתיים החזרתי את מה שהיה קודם. בכל מקרה המצב הוא כזה, האינטרנט עובד אבל כל כך איטי שמשהו לא בסדר ולפעמים זה נראה כאילו הוא לא עובד בכלל, גם אם אני מחבר אותו בכבל, ישירות לROUTER, לכן אני מבין שזה משהו יותר כללי שנדפק בלאפטופ. המחשב השני עובד בסדר גמור, למרות שאין לו WIFI אז אני לא יכול לבדוק. יש למישהו רעיון מה לעשות??? מחשב: HP Pavilion ze2140ea עם חיבור Wireless 2200BG מובנה תודה אלון
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני עובדת עם גוגל מפס באנגלית. שמרתי (או נעצתי?) מקומות במפה של העיר טוקיו וכתוב "SAVED" תחת "WANT TO GO". רשום שיש לי 32 שמורים, אך מצליחה לראות רק 15 נהם. איך מוצאים את השאר? תודה, (מאותגרת טכנולוגית.....)
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
יש לי ביטורנט ופתחתי לו טווח פורטים.. עכשיו הוא שואל אותי אם להשתמש בUDP ובעצם הטווח פתחתי על TCP ואי אפשר לפתוח עוד טווח זהה על UDP אז עשיתי טווח על BOTH. אני רוצה לדעת אם הביטורנט משתמש בUDP .. יש איזה טסטר לראות שהוא פתוח ואין בעייה?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה ימים שיש לי את הNAS החדש שלי(שמופעל ע"י FreeNAS) ואני מאוד מרוצה ממנוץ אני מנסה ליצור אפשרות שתאפשר לי להיכנס לשרת דרך האינטרנט. הוראות כאן:http://www.neowin.net/forum/topic/759064-how-to-setup-freenas-to-acess-files-using-internet/ עשיתי את כל הצעדים שכתובים עכשיו שאני מנסה להתחבר הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמה למרות שלא הגדרתי אחת. איך מגדירים שם משתמש וסיסמה לFTP בFreenas?. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד fujitsu siemens Amilo m1450g אני מעוניין לגלוש באינטרנט בצורה אלחוטית בבית, כמו כן בעתיד הקרוב יתווסף מחשב נייד נוסף שיצטרך גישה אלחוטית לאינטרנט. 1. להבנתי, הנייד שלי מצוייד בכרטיס רשת אלחוטי פנימי, ולכן עלי לרכוש רק רטואר אלחוטי, נכון ? 2. האם זה משנה אם אני מחובר דרך הוט / YES והאם זה משנה דרך איזו חברת אינטרנט אני מחובר ? (להבנתי, כל הפרטים הנ"ל לא משנה, מכיוון שהראוטר פשוט מחובר מכניסת ה WAN למודם, וזהו) במידה ורלוונטי : הוט ואינטרנט זהב. 3. אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי פשוט, זול וטוב שעושה את העבודה, עם ממשק WEBי נוח לקינפוג, שיהיה אפשר להגדיר הצפנה סבירה וזה הכל :-) אין בדירה ממ"ד ו/או מכשולים כלשהם. 4. כמו כן, במידה ומותר, אשמח לקבל המלצה לחנות א…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-