רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
אני כבר הרבה זמן מנסה להפעיל ויעדת וידאו תחת המחשבים האחרים ברשת. הוידאו (ועוד כמה דברים) עובדים במסנגר תחת פרוטוקל UPnP מה שמאפשר שימוש בהם ללא הגדרות מיוחדות תחת כל נתב שתומך ב-UPnP. ה-ICS של וינדוס תומך בזה לכן בתאוריה המחשבים האחרים אמורים להתחבר תחת הפרוטוקול הזה ולא צריכה להיות שום בעיה. כאן מתחילה הבעיה המחשבים לא מתחברים תחת UPnP ומזהים את החיבור שלהם כ-non-UPnP NAT מה שגורם לוידאו לא לפעול. את סוג החיבור ניתן לראות במסנגר ב-tools->options->connection למטה ב-adanced רשום סוג החיבור. נסיתי ב-Add/Remove program ב-Windows Component להוסיף את ה-UPnP אבל זה לא שינה כלום. ביטלתי את ה-firewall בכל המחשבים וגם זה לא עזר. מה אפשר לעשות? ???
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לפעמים חיבור האינטרנט שלי נתקע ומשתחרר רק לאחר מספר דקות (ראוטר דילינק 624) כשאני בודק את התעבורה ל WAN אני רואה שהוא פעיל ובבדיקה בלוג אני מקבל את סיבת ההשהיה, הרבה עמודים עם שורות כמו, Drop TCP packet from WAN src:217.157.141.5:4662 dst:212.235.123.111:62191 Rule: Default deny Drop TCP packet from WAN src:213.252.201.242:1181 dst:212.235.123.111:62178 Rule: Default deny אבל בעיקר שורות עם פורט 4662 שזה כידוע EMULE ואצלי הפורט פתוח אבל בכתובת 192.168.0.100 שהיא פנימית ואילו היעד שהוסר זה 212.235.123.111 שלדעתי זה IP של נטויז'ן שאיתו אני מזוהה חיצונית. מישהו מבין מה קורה כאן ?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אנשים הייתה לי בעיה בראוטר שאני מסדר אותה לאט לאט בהתחלה לא הייתי יכול לגלוש במהירות ולהוריד במהירות היום אני יכול עכשיו הבעיה הבאה שלי שאני משחק אם חבר משחק רשת (CM 03\04) ואנחנו רוצים לשחק ואנחנו לא יכולים בגלל שאני צריך לפתוח פורט בראוטר ומומחה הרשתות אמר לי שאני צריך לדעת את השם של הפורט של המשחק והוא כבר יפתח לי אותו בשניה! איך אני מוצא את השם של הפורט? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת בין 2 מחשים אחד נייד WIN2000 והשני XP חיברתי כבל בין שניהם הגדרתי כמו במדריך שיש פה אבל אני לא מצליח להיכנס למחשב השני בשני המקרים גם במחשב הזה וגם בשני הוא מראה שהוא מחובר נכנסתי גם במיקומי הרשת שלי ואין שם.. מה לעשות בבקשהה זה דחוף!
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איך אדם באינטרנט יכול להתקשר אליי ל-netmeeting כאשר אני מחובר דרך נתב
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות חבילת אינטרנט מהיר והסתכלתי על כל המבצעים אצל כל החברות ופחות או יותר בחרתי מה אני רוצה. אני רק רוצה שתגידו לי מה עדיף: חבילת 1.5 מגה ב012 קווי זהב כבלים / או ADSL או חבילת 1.5 מגה ב013 ברק כבלים / או ADSL. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום! אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים. היום התחברתי לנטוויזון בתור ספק האינטרנט שלי. הגלישה וההורדה מצויינות אבל כשאני בא לשחק במשחקי רשת הפינג חרא וזה בשרתים של הארץ... בכול זה היותר חרא..... התקשרתי לנטוויזן והם אמרו שזה לא בתחום שלהם כדי לעזור לי..... אם יש מישהוא יודע מה לעשות אז בבקשה תעזרו לי. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבי עם מערכת XP מחוברים ע"י מודם-נתב אלקטל פרו ו HUB. רשת ביתית שנוצרה ע"י המערכת ההפעלה עם מספר 10.0.0.0. כמובן שלכל מחשב IP שונה. מחוברים לאינטרנט קבוע. מוגנים ע"י נורטון חומת אש שמכירה את הרשת. הכל עבד טוב ויפה עד לפני מספר ימים בעקבות התקפת וירוס קורגו הורדתי מספר טלאים נגד וירוס זה ווירוס ססאסר . מאז ההתקפה לא ניתן להכנס ממחשב למחשב ולשתף קבצים כקודם. מופיעה הודע שאין הרשאה להשתמש בריסורסס. עלי לציין שהאינטרנט עובד, פינג בין מחשב למחשב עובד והכל נראה בסדר פרט לשיתוף קבצים. נ.ב. לפעמים מתחבר לרשת לפטופ שגם הואר לא מסוגל לקרוא את שני המחשבים הנל אך הם מסוגלים לקרוא את הקבצים שלו !!!! הצ י ל ו elital
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון שאני מוריד בהורדה ישירה המהירות מגיע בקושי ל-10 kb/s למרות שבדרך כלל זה מגיע ל-120 kb/s עזרה? ???
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי 2 קווים של אינטרנט בבית. אחד מגה וחצי על שני מחשבים (נטוויז'ן) עם אלקטל שהוא גם ראוטר (ההורדות הם רק ממחשב אחד) ועוד חבילה של אינטרנט 750 בכבלים. עכשיו ההורדות בחבילה של ה-750 (ואני מתכוון להורדות מתוכנות שיתוף קבצים) מהירות יותר. יכול להיות שהאלקטל שלי לא טוב,או שיש בו איזה בעיה?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, כמו שהרבה יודעים, גירסת הfirmware המוצעת באתר של אדימקס מעוררת את בעית ההתקשרות עם הראוטר לאחר זמן לא מוגדר. האם מישהו יכול להפנות אותי אל הfirmware של הראוטר אותו מקבלים ישר מהקופסה? שמעתי אגב שקיימת גרסה 2.78 שלו שמסדרת גם את הבעיה. בכל אופן אם מישהו יוכל לעזור לי, אודה מאוד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה, יש לנו 3 מחשבים של 012 באינטרנט אל חוטי, ואני לא רואה את המחשבים המחוברים ב"שכנים לרשת", רק את שלי. למה זה? כשאני מגיע אל המחשבים, דרך התחל חיפוש, כשאני נכנס למחשב של אחותי המחשב נתקע וקורס, אבל אצל המחשב של אמא שלי לא. יותר חשובה הבעיה השניה. איזה פרטים אני צריך להוסיף כדי שתוכלו לפתור לי את הבעיה, או איך פותרים את הבעיה? היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! נ.ב. דבר בצורה פשוטה כמו למישהו שרק עכשיו הכיר את המחשב, כי אני [glow=red,2,300]ממש[/glow] לא מבין כלום!
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני חייב להגיד שאני ממש נוב ברשתות אלחוטיות אז תסלחו לי אם חלק מהשאלות קצת מפגרות. אני מעוניין ליצור רשת בין מחשבים שנמצאים כ50 מ' אחד מן השני, בשני מבנים שונים בקומת קרקע. יש שטח פתוח בין המבנים ואחד החדרים הוא ממ"ד. לאחר שקילה של האפשרויות השונות (אי אפשר לעשות רשת על קווי החשמל או הטלפון בגלל שבשני החדרים יש רשת חשמל, וטלפון שונה), ובגלל שEthernet חוטי הוא נורא בעייתי (אפשר להעביר באוויר או מתחת לאדמה אבל אני מחפש פתרון פשוט שאני יכול לעשות, ולא להזמין טכנאים ואנשים שונים בשבילו) השאלה שלי מתחלקת לכמה חלקים: 1. האם זה אפשרי להתקין רשת אלחוטית בתנאים שציינתי (2 חדרים בשני מבנים שונים, עם שטח פתוח בינהם, כ50 מ' מרחק בין החדרים, כאשר אחד מהם הוא ממ"ד (…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קראתי את המדריך ל - ICS. יש לי מודם כבלים TERAYON המתחבר ב USB למחשב. יש לו יציאה 10/100 BASE-T יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לרשת. האם צריך 2 כרטיסים במחשב הראשון וכרטיס במחשב השני כפי שמתואר במדריך? או רק כרטיס אחד במחשב הראשון (שאליו אני מחבר את מודם הכבלים)? תודה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לא משנה... האינטרנט הוא בכבלים... 3 ip per modem... יש איזושהיא דרך לחבר מחשב רביעי לרשת שיקבל אינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לבעיות: 1. אני לא מצליח להגדיר נכון את הנתב (אדמיקס 6104WG) לבצע סינון לפי כתובת MAC, אולי לא הבנתי נכון והוא מסנן את הכתובות שאני מכניס לו ולא נותן רק להן גישה. הוא מסנן את הכתובות או מאשר את הכתובות שמכניסים? 2. גם אבטחה של WAP אני לא מצליח, מחשב אחד מצליח להתחבר כשאני מכניס מפתח מסויים ומחשב אחד לא. אני מניח שזה בגלל התוכנה שהוא משתמש בה. המחשב שמצליח עובד עם XP פרו + SP2 (כן, גרסת בטא) ולא משתמש בשום תוכנה חיצונית להתחבר, פשוט מכניסים את המפתח פעם אחת בכניסה הראשונה והוא נכנס. המחשב השני עם XP ביתי + SP1a, משתמש בתוכנה שהגיעה עם הכרטיס (גם של אדמיקס, בתקן G) אבל כשאני מכניס את המפתח אני מקבל הודעה שהוא צריך להיות רק 13 תווים (והוא 26 תווים). גרסת הקושחה של הנתב הי…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בוקר טוב! יש לי מחשב פנטיום 4(win xp),ולאחי יש פנטיום2 (win98). מה אני אצטרך לעשות על מנת שבשני המחשבים יהיה אינטרנט<?? רשמו לי בבקשה את כל הדברים שאני אצטרך לקנות בשביל אינטרנט שיתופי,וגם הוראות (מה להגדיר,למה ועוד...). תודה רבה על שיתוף הפעולה והמשך יום נעים ... אסף.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי את המדריך אבל לא הבנתי אני צריך שתי מודמים או רק ראוטר אחד שמתחבר לכרטיס רשת ומהכרטיס רשת מחובר כבל רשת מוצלב למחשב השני? המחשב השרת חייב להיות מופעל כשאני גולש במחשב הלקוח
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
נגיד אני רוצה לבנות אתר ולשים שם מערכת פורומים. למישהוא יש מושג איפה אני יכול להוריד את הקוד או סקריפט למערכת פורומים מוכנה?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב הרצתי חיפוש קטן ולא כל כך מצאתי היום קיבלתי אותו עד עכשיו עושה עבודה דיי טובה.. לקח לי בערך 5 דקות לסדר שיפעל ממש נוח לבינתיים רק פשוט לא מצאתי איפה אפשר לפתוח לו פורטים בשביל האימיול :\ מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי את המודם הנ"ל ומיני-האב, ומישהו מהעבודה של אבא שלי הפך את המודם לנתב, כדי שנוכל להתחבר עם 2 המחשבים בבית שלנו. חיברתי את המודם וניסיתי לחייג, ואז מופיעה הודעה "the computer you dialed did not answe". ניסיתי את זה גם עם כבל לא מוצלב וגם עם כבל מוצלב. בכל מקרה, חבר של אבא שלי אמר לו שאין צורך לחייג ושהמודם מתחבר אוטומטית אז פשוט להפעיל את האקספלורר (או כל תוכנה אחרת שמתקשרת עם האינטרנט) ולגלוש. גם את זה ניסיתי עם כבל מוצלב וכבל לא מוצלב וזה לא עבד. פרטים נוספים שאולי אתם צריכים לדעת: יש לי שני מחשבים בבית. אחד עם כתובת : 192.168.0.1 והשני עם כתובת: 192.168.0.2 השאלות שלי הן: 1. איך מתחברים? 2. אם זה מתחבר אוטומטית, כמו שחבר של אבא שלי אמר אז איפה אני צריך לכתוב לו את…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אלחוטי בבית והשאלה שלי היא שאם מישהו עומד מחוץ לבית שלי עם מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי האם הוא יכול לגלוש דרכי? ז"א מה שהוא צריך זה רק לכתוב את הכתובת DNS של הספקית שלי וזהו יש לו אינטרנט? זה עד כדי כך פשוט? או שהוא יוכל לעשות ככה רק אם יש לי רשת בבית?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ישהו יכול להסביר לי מזה? ומה זה יכול לעשות?יש לזה איזה קשר לFTP?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-