רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
היי, המודם שלי, siemens sl2-144, החתיכת זבל הזה, ואני משתמש בביטוי כזה רק בגלל שהוא באמת כזה, גוסס. וכשאני אני אומר גוסס, אני מתכוון שנזקקתי ל20 רפרשים ועוד 60 שניות עד שהדף הזה עלה, ואני מתפלל שההודעה תשלח. ניסיתי מכמה מחשבים, כמה דפדפנים, בלי פיירוואל ועם פיירוואל. אני אמנם צריך לבטל את הסייפנט, אבל אני לא מאמין שזה עד כדי כך חונק. בכל מקרה, כיוון שיש לי ניסיון רע עם המודמים שבזק נותנים, חוץ מה600E שהיה מצויין אבל... פשוט מת אחרי שנה ומשהו, רציתי לדעת, האם יש מודם שאני יכול לבקש מהם, או אפילו לקנות מחנות פרטית? אני רוצה משהו אמין, שלשם שינוי יחזיק יותר משנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
באיחור קל מתחילה חברת Linksys לשווק מוצרים התומכים בתקן 802.11ac. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2501
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים ואני רוצה לעשות שיתוף ביניהם עקבתי אחרי המדריך בwww.netcheif.com עשיתי enable net bios בשניהם יש אותו workgroup עשיתי שיתוף תקיות בשני המחשבים ואין בשני המחשבים firewall הבעיה היא שהמחשב שלי מזהה את המחשב השני כלומר שאני עושה view workgroup computer רואים את המחשב השני אבל דרך המחשב השני אי אפשר לראות את המחשב שלי תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שידרגתי את מהירות האינטרנט ל5 מגה והחלפתי את המודם הישן M-ADSL-USB-C50 למודם חדש AZTECH 600E המודם הישן הוא USB והחדש ETHERNET האם עדיף מודם USB או ETHERNET?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם שיתוף הקבצים ברשת, האנטרנט עובד פיקס בלי הצורך להתקין כלום, אבל אין שיתוף קבצים... -4 מחשבים המחוברים לhub בקו ethernet -כולם מכילים xp -האינטרנט מחובר במקביל למחשבים(האינטרנט מחובר להאב, ולא לאחד המחשבים) -כרטיסי הרשת זהים, הם כולם "realtec rtl8139 family pci fast thehernet nic"
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
התקנתי את ה-zone alarm pro החדשה, גרסה 3.0.118, ב-2 מחשבים, במחשב שלי (winxp) ובמחשב של אחי (גם xp), אצלי יש 2 כרטיסי רשת ועשיתי רשת בינינו, הכל הלך פיקס עד שהתקנתי את הפיירוול, מאז שהתקנתי אותו, אני לא יכול לגשת לקבצים שאחי משתף איתי ולהיפך, ואחי לא יכול לגלוש דרכי באינטרנט. כשאני סוגר את הפיירוול הוא יכול לגלוש דרכי ולראות את הקבצים ששיתפתי איתו והכל חוזר לעבוד פיקס. הגדרתי כמו שצריך לפי ה-help של ה-zap שהמחשב שלי הוא הראשי ורשמתי את ה IP שלי ובמחשב של אחי הגדרתי שהוא client ואת ה IP שלי וזה לא עוזר. מישהו יכול לעזור או להמליץ על דרך אחרת/פיירוול אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני סוף סוף מתנתק מ ברק - חרא של חברה לא להתקרב אליה! זה 1. ( זה ב ADSL ) 2 . אני הולך הפעם לחזור לכבלים במהירות גלישה של 1.5 ו upload 128 יש מבצעים נחמדים אני חושב על smile 015 יש להם הצעה נחמדה מאוד.( חודשיים חינם לא לא התחייבות ולאחר מכן 49 כל חודש ללא התחייבות + 45 לכבלים למשך שנה) מה דעתכם על החברה הזאת ( דרך אגב סמייל זה אינטרנט זהב)* איך החיבור שלהם איך הגלישה איתם ? מה הנסיון שלכם איתם? עוד חברות זה כמובן נזק בין לאומי שהתלהבו שיש לכם את הפס הכי רחב שיש יש גם את 012. ( בחברות האחרות זה דיי אחיד 39 שקל לחודש ללא התחייבות + 45 לכבלים למשך שנה) אם יש לכם עוד אופציות ? תודה, כי היום אני עושה את זה ,אז אני ישמח לתגובות. ( אני לוקח חבילה ללא התחייבות נמעס לי …
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לפני כחצי שעה הגדלתי את הרוחב פס שלי באינטרנט ואמרו לי לנתק את המודם ולחבר אותו לאחר 5 דקות. עשיתי את זה ועכשיו אני רוצה לבדוק אם הרוחב-פס שלי אכן גדל ולכן אני צריך תוכנה (לא מסובכת מדי) לבדיקת הרוחב-פס. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בנסיוני להכנס לאינטרנט (ADSL דרך נטויזיון) לעיתים אני נכשל על שגיאה 645. התקנתי אנטי וירוס (AVG) ותוכנה נגד רוגלות (ADWARE) ועדיין הבעיה מופיעה לעיתים. מפרט המחשב: פנטיום 3 עם WIN98. החיבור הוא למחשב בודד דרך מודם ALE070 - חיבור USB. כמו כן, לפי עצות מפורומים בדקתי ויש סימון של "פנקס כתובות". האם יש למישהו רעיון? תודה, דורון
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, כשאני מפרמט את המחשב, כל ההגדרות של הנתב ימחקו לי ?! אני מדבר על כל ההגדרות שהוגדרו בכתובת 192.168.2.1 .. או שזה נמחק רק כשאר עושים rest לנתב עצמו ? תודה רבה מראש ..
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מודם של בזק שכתוב עליו כך : aternet brideg router dsl 600E + AZTECH ADSL 2 יש לו כניסה של חוט הקו טלפון וכניסה כבל רשת ללוח אם האם אפשר להפוך אותו לנתב לעוד מחשב ושהמחשב השני יכול להתחבר לאינטרנט גם באופן עצמאי מבלי שהמחשב הזה שעובד עכשיו אם המודם יצטרך לעבוד אם רוצים להיתחבר מהשני אם מישהו מכיר איזה מדריך לסוג הזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני חיברתי תמחשב שלי אם כרטיס רשת למחשב נייד אם כרטיס רשת (חיברתי בינהם אם קבל רשת ממחשב למחשב) אני רוצה להעביר חומר מהמחשב שלי למחשב הנייד....... מה אני אמור לעשות מכאן? איך אני מעביר חומר? מי שמבין בבקשה לעזור לי בדחיפוווות בתודה מראש adap-pc
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש דרך כל שהי לגלוש באתר מסוים ממחשב אחד דרך שתי כתובות איפי כאילו לגלוש באתר מכתובות של שני מחשבים אבל ממחשב אחד יש איזה תוכנה שמדמה איפי או משהו בסגנון?
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הבן שלי מחובר על תשתית בזק ו+ אקספון. חבילת 100MB. נתב DLINK של בזק. לפני מספר שבועות התחילו תופעות של ניתוקים ספורדיים מהאינטרנט. במחשב המחובר קווית זה מתבטא בדפים לא נטענים וחיווי של "אין חיבור אינטרנט" על האייקון של הרשת בסרגל. בטלפונים ובטאבלט אין גישה לאינטרנט למרות שחיווי הWIFI תקין. הדרך היחידה לאושש את החיבור האלחוטי היא כיבוי והדלקה של הWIFI במכשיר הנייד. התמיכה של בזק שלחו אותו להחליף ראוטר אבל זה לא פתר את הבעייה. עשו גם נסיון של הגבלת רוחב הפס ל40MB בתשתית ואצל הספק וזה לא שיפר את המצב. מה צריך לעשות כדי לאבחן את סיבת הניתוקים? איך יודעים אם זה ברמת התשתית או ברמת הספק?
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי, אני מחובר לתשתית הוט וספק בזק בינלאומי במהירות 100mb. אני מעוניין להיות מחובר בחייגן כדי לקבל פינג נמוך במשחקים וחיבור מהיר לשרתים בחו"ל. למיטב הבנתי הבנתי רוב הראוטרים לא יתמכו במהירות הזו עם חייגן ואף יחוו ניתוקים תכופים. אני גר בוילה וצריך טווח שנחשב יחסית טוב (יש לי מגדיל טווח). אני די בור בכל הקשור לנושא וממש אשמח להמלצה על ראוטר שיתמוך בחייגן, ויספק לי את המהירות שאני מחובר אליה בלי ניתוקים אם קיים כזה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר RTA300W של חברת אסקי. הייתי רוצה לדעת אם הראוטר מפריע למשחקי רשת??? האם צריך לפתוח פורטים בשביל משחק רשת??? ואם הפורטים פתוחים (כולם) אז יש איזהשהי בעיה עם משחקי רשת??? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כדי לשחק משחק ברשת בין שתי מחשבים צריך להמשחק יהיה מותקן על שתי המחשבים?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, המכשיר כן מספק לי באופן קווי אינטרנט של 15 MB על 800K. שאפו. אבל בתור ראוטר הוא מזדהה בנייד שלי ולאחר שהמחשב מתחבר, זה כותב MO INTERNET. למרות שכתוב CONNECT. עצות? תודה! יום מצויין!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים access point או כרטיס רשת אלחוטי. המרחק הוא 15 מטר לכל היותר עכשיו מה צריך בשביל שיהיה מחובר יותר טוב לאינטרנט ? קניתי ראוטר EDIMAX BR 6524N שהוא בתקן N אבל עכשיו הבעיה היא שאני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי או אקסס פוינט אבל אניצריך שלא יעשה לי בעיותר עם ההתחברות ..והקליטה ... כי השקעתי בראוטר תקן N בשביל הרשת מה יותר טוב כי המרחק הוא 15 מטר ? מה עדיפ ? איזה סוג שיהיה מחובר לרשת 90 אחוז .ולמעלה .
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי 3 שאלות שמציקות לי לפני קנית הנתב: 1. למה אני צריך יציאה של 1G? בשביל שהקשר בין המחשבים שמוחברים קווית לנתב יהיה מהיר? 2. האם ליציאת ה-USB בנתב ניתן לחבר מדפסת שתהיה מדפסת רשת עצמאית? ואם לא אז האם יש נתב אחר כזה? 3. הנתב יהיה בחדר אשר סמוך לו יש חדר ממ"ד(המרחק בין הנתב לקיר הממ"ד קצת פחות מ-3 מטר) האם תהיה בממ"ד קליטה מספק לאינטרנט ומיילים? דרך אגב לנתב יהיו מחוברים 2 מחשבים קווית, סטרימר(Xtreamer) אחד בתקן N ומחשב נייד בתקן g. תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי ראוטר זה בטח לא משנה הדגם אבל זה ל2 מחשבים ואצלי נמצא הראוטר כלומר שאצלי אמור להיות יותר מהירות באינטרנט אבל אצל עכשיו שלי זהיותר מהר ונכנס יותר מהר לשרתי משחק והמהירות שלנו זה 2.5 איך זה יכול להיות שהוא יותר מהיר ממני באינטרנט איך אני בודק קיצר איך האינטרנט מתחלק בשווה בשווה או בכלל איך לשנות את הכמות לכול מחשב..ב2.5 מגה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם :-) לפני חודש עברתי דירה והשאירה את המודם הישן של בזק בבית של ההורים. עשיתי בזק בדירה וקיבלתי מודם בשם D-Link 2500U. בנוסף, יש לי ראוטר שחבר נתן לי בשם Edimax בשם BR-6574N. את הראוטר קינפגטי בלי הרבה בעיות ופתחתי את הפורטים הרצוים. אומנם, בדיקה ב http://www.canyouseeme.org/ מראה שעדין אין תקשורת לפורטים. אני מניח שהייתי צריך גם לפתוח את אותם הפורטים במודם של בזק? התחברתי לממשק שלו ולא מצאתי בשום פינה אפשרות לפתוח פורטים. יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון? תודה על העזרה :-)
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן, הייתי רוצה לשאול אתכם : כאשר יש לי בעיה באינטרנט מה אני צריך לבדוק ? ויותר חשוב איך אני סינון ובודק אם בעיה שיש לי היא אצל התשתית או הספק ? אני מכיר את פקודות שבהן אני כול הזמן משתמש בעת בעיות : ipconfig, ping -t DGW, PING -T 8.8.8.8
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-