רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
טוב יש לי לא מעט בעיות עם הרשת קניתי מחשב חדש שמחובר ודולק כל הזמן ויש לי גם לפטופ שחשוב שיהיה לו אינטרנט. דבר ראשון לפני חודש הרשת עבדה סבבה והיה שיתוף התקשרויות והכל. שיניתי כמה דברים והרשת נדפקה. 1. הכרטיס רשת בנייד מראה בוינדוס סימן קריאה שיש שגיאה אינסטלתי את הדרריבר מחדש ולא עזר לא יודע מה הבעייה איתו יכול להיות שזה בגלל הגדרות. 2. יש לי במחשב אפשרות לפיירוול של נווידיה שמתאים ללוח מה הכוונה והאם הוא יכול להחליף את הפיירוול הרגיל שלי. 3. אם הרשת כן עובדת וכן יש שיתוף התקשרויות לאינטרנט אין לי אפשרות לקבל high id באימיול אפילו אם המחשב הנייד כבוי לגמרי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
זה נכון או לא? ואם כן איך אפשר להסיר אותו...(התקנתי ישר מהדיסק SP2)
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אתמול היתקנו אצלי רשת אל חוטתית ברשותי Level One WBR-3407A 1W4L Wireless AP ADSL Router עכשיו אני משתמש בתוכנות כמו MIRC FLASHFXP ואני לא מצליח להשתמש בפורט 113...ניסתי לפתוח את הפורט אבל אני מקבל שגיאה שהפורט הזה כבר משומש על ידי משהו אחר רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לפתוח את הפורט המסוים הזה או לבדוק איזה תהליך משתמש בפורט הזה... אני ממש ממש נואש....תודה רבה לעוזרים :s05:
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
להרחיב את הקליטה ברוטאר edmax 604wb רשת אלחוטית יש איזה אנטנה או משהו שעושה את הקליטה טובה יותר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אז ככה אני עובד עם רכזת של STlab ואני מקבל עכשיו מודם Alcatel 510 משהו כזה אמרו לי שאני יכול לקנפג אותו ולהתקין עליו חייגן תתנו לי בבקשה מדריך או הסבר איך לעשות את זה בתודה איתי
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מודם אינטרנט דגם B-FOCUS ROUTER 270PR . לאחרונה חיברתי אותו ל-SWITCH HUB . אבקש את עזרתכם בשידרוג המודם לנתב (ROUTER), בצעתי חיפוש באתר ומצאתי 2 מדריכים ,אשר לצערי לא הצלחתי ליישם ובהצלחה. באחד המדריכים מוסבר שצריך להשתמש בקובץ בשם bezequpgrade.exe , האם למשהו מחברי הפורום יש את הקובץ הנ"ל. מצ"ב המדריך שמצאתי באתר ,ובמדריך זה מבקשים להפעיל את הקובץ EXE הנ"ל. האם יש למישהו מדריך מעודכן, פשוט ומוסבר היטב שיכול לעזור לי. אודה לעזרתכם. israeln
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שרוצה להתחבר לאינטרנט אז תוך דקות יש לו אינטרנט אבל להתנתק מהאינטרנט יותר קשה מ"תוכנית ההתנתקות" האוריגינאלית!!! מזיינים את השכל שעות וימים ולא מנתקים מדברים איתם בעברית והם בשלהם תחכה שניה תחכה שניה למה אתה רוצה להתנתק למה ככה תנתקו כבר לא אני יבוא אליהם עם פטיש 5 וירסק להם את המשרד בסוף
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הייתי ב012, ועברתי לNETVISION.. עכשיו, כרגע אני משחק משחק רשת שנקרא GUNZ, משחק SHOOTER כזה... ב012 היו לי פינגים מעולים, ובNETVISION הם הרבה יותר גבוהים, ומדי פעם גם קופצים למעל 1000... אני לא בטוח עם זה המשחק או אני שמהווים את הבעייה.. מישהו יודע לאיזה חברה יש פינגים טובים ? או שזאת שאלה כללית מדי...?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול לעשות רשת עם כבל רשת מוצלב כאשר יש לי מודם רשת ויש לי רק יצאת רשת אחת? אולי אני טועה ויש בלו אם הזה שתיים אבל אני לא חושב ?K8NF-9 NF4, s939, PCI-E
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
ברשותי נתב Linksys WRT54G וכרטיס רשת Linksys WMP54G שמותקן על מחשב 1 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה Windows XP Professional ועוד מחשב (מספר 2) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה גם Windows XP Pro,במחשב מספר מותקנת מדפסת ויש גם קבצים שסימנתי כקבצים משותפים ברשת. כאשר אני מנסה להיכנס למחשב מספר 1 ממחשב מספר 2 המחשב מבקש סיסמא והוא שם אוטומטית את שם המשתמש: שם המחשב/Guest. את הבעיה הזאת יש גם במחשב 2,ככה אני לא יכול לשתף קבצים ומדפסות תעזרו לי דחוף בבקשה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעבר נשלח אליי דף אינטרנט של בזק שמודד את מהירות הקו הוא נותן להוריד 4 קבצים 2 בעלי 8 מגה ו 2 של 50 מגה משום מה אני לא מוצא את הדף בעל הרקע הכחול! אני יודע שקיימים מבחנים נוספים באינטרנט! אך אם משהו מכיר את האתר הספציפי שאני מחפש אשמח לקבל את הלינק!
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קיים כזה דבר? העברנו דרך הצינור של הטלפון גם כבלים של הטלויזיה וגם של הרשת, שקע שכולל את השקעים בכותרת יתן את הפתרון הכי אסתטי.
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי 2 כרטיסי רשת, האחד הוא כרטיס רשת מובנה של Gigabit, גרסאת 3Com שיושב לי על הלוח אם Albatron K8X800 Pro 2, וזהו הכרטיס שבו אני משתמש. השני הוא Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC שממנו אני מחובר כרגע. בנוסף, אני מחובר לרשת באמצעות ראוטר של Linksys Wireless-G לשם הפרוטוקול. אתמול חזרתי מ Lan Party קטן של חברים ומאז בעצם החלה הבעיה, ברגע שחיברתי את המחשב חזרה בבית נתקלתי בה, והבעיה היא: אני מחבר את קאבל הרשת מהראוטר לכרטיס הרשת והנורה הכתומה שבדר"כ נדלקה ברגע שחיברתי את הקאבל לא נדלקת והווינדוס מודיע "A Network Cable is unplagged" ואני יודע בבירור שזה לא כך ולכן אני לוקח את הקאבל ומחבר אותו לכרטיס הרשת השני ואופ, הנורה נדלקת (בצב ירוק במקרה של…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני צריך רשת בין שני מחשבים. מחשב אחד בקומה 2 ומחשב אחד בקומה1-. אז אני צריך רשת אלחוטית. אני רוצה לדעת מה אני צריך לקנות בשביל לעשות רשת כזאת. כמה זה עולה. והאם אני יכול להרכיב רשת כזאת בעצמי. ששני המחשבים יוכלו להתחבר באינטרנט באותו זמן(פיצול אינטרנט) תודה =]
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
או קי אח שלי משלם את חשבון האינטרנט וכשקנו לי מחשב חדש הוא היה צריך לקחת את הישן עכשיו הוא גם רוצה אינטרנט אחותי אמרה לי שצריך לקנות מודם אלחוטי (יש לי מודם רגיל)ולחבר אליו כרטיס רשת (אני רוצה לחבר את האינטרנט על פי המדריך של האתר ) השאלה שלי היא אם צריך לחבר כבל בין המחשב שלי למחשב שלו אפילו שהמודם אלחוטי? (ואם אצטאך להעביר כבל אני לא יכול כי אני בקומה האחרונה של הבית ואח שלי במרטף!!) : : : :jump:
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לאחרונה האימיול אצלי נהיה איטי בצורה מעצבנת....יש דרכים להאיץ הורדות שם? (יש לי אינטרנט כבלים 750K)....
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אמרו לי שכדאי לי לנסות להגדיר את אפשרות הWEBCACHE באימיול, להשגת מהירויות גבוהות יותר. לא הבנתי בדיוק מה זה ואיך זה עובד, אבל אם זה מעלה לי את המהירות באימיול, למה לא? אני משתמש במוד של איזה אחד מצרי. אני משתמש בדף הבא: http://www.netguru.co.il/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=37#BI בשביל להגדיר את הווב קאש, ואני מחובר לבזק בינלאומי. אני נכנס לאיפה שמגדירים את הווב קאש באימיול, ומגדיר ככה, כמו שכתוב בדף שהבאתי למעלה: ועדיין-שאני עושה בדיקה, זה אומר לי שהבדיקה נכשלה. אני לא מבין מה הבעיה, ומה לא הגדרתי נכון. אם זה עקרוני, יש לי מודם שהוגדר להיות נתב. אבל ליתר ביטחון פתחתי את הפורט 8080, למרות שאני לא חושב שזה קשור.…
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
קניתי מודם חדש מבזק בשם aztech adsl2+ethernet bridge router dsl -600e אני כיוונתי עם הפירוול וסגרתי תוכנות מתי שאני משחק ועדיין יש לאגים(במשחקי רשת) מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תתדריכו אותי היכן אני יכול להשיג חומר על הפרוטוקול ה MPLS, חשוב לי בעברית, אבל אנגלית גם יעזור. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בדברים: יש לי נייד ואני רוצה לקנות נתב אלחוטי הביתה, לפי מה שהבנתי בנתב תהיה לי אפשרות לרשת פתוחה או מוגנת בסיסמא, הייתי רוצה לאפשר לגולשים מזדמנים בסביבתי (אני גר מעל גן ציבורי גדול) גישה לאינטרנט אבל לא הייתי רוצה שקצב הגלישה שלי יפגע מזה, שכל השכנים ישתמשו לי באינטרנט (זה קרה לחבר שלי שהשאיר פתוח ולאחר שבוע הבין שיש גבול), איך ניתן ליצור כללים מסוימים כמו נניח: כשאני מחובר אני מקבל את רוב רוחב הפס, שכל מחשב מזדמן יכול להתחבר לזמן קצוב וכ"ו האם ניתן לעשות את כל הדברים האלה בלי שיש מחשב קבוע מחובר לנתב? אשמח לעזרה כי אני רוצה לשתף אינטרנט אבל עם גבול, אשמח גם אם יש לכם קישורים למדריכים טובים כי מה שאני מוצא זה בעיקר דברים בסיסיים מא…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת של 1.5 מגה ADSL דרך אינטרנט זהב. אני סובל מאיטיות בעיקר במחשב שלא מחובר ישירות לנתב. רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את מהירות האינטרנט ? (שמעתי שמועות על שיתוף של פס תקשורות בין כמה לקוחות ) איזה ספקית אינטרנט הכי ממולצת בעיניכם ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי! יש לי מספר מחשבים מחוברים ברשת הביתית (הכל XP) והכל עבד פיקס כולל הדפסות ברשת. התקנתי את הפיירוול של נורטון 2005, ומאז, למרות שהרשת הביתית עובדת בצורה טובה אני לא מצליח לגשת למדפסת דרך הרשת. למעשה אני אפילו לא "רואה" אותה בחיפוש אחר מדפסות רשת. מישהו יודע בבקשה איזה פורט אני צריך לפתוח בפיירוול במחשב אליו מחוברת המדפסת?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ,ויש לי בעייה יש לי ראוטר מסוג - GIGABYTE -GNB46B הבעייה שאני צריך פורטים לראוטר הזה ואני לא מוצא . בגלל שאין לי פפורטים לרואטר הזה האינטרנט זוחל לי לאט לאט ויש לי מהירות של 1.5 מי שיכול לעזור לי אני אודה לו מאוד בתודה אילן
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-