רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים. אחד נייח עם ראוטר אלחוטי מחובר אליו, ושני נייד שקולט את הראוטר האלחוטי וגולש בעזרתו. אני רוצה להגביל את מהחשב השני שיהיה לו קצת מאוד רוחב פס. איך אני עושה את זה? אני מעדיף שזה יהיה בלי תוכנות כלשהן ושזה ישלט מהמחשב שלי(הנייח).
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
יש לי היום רשת חוטית.שפועלת עם מודם אלקטל משודרג וסוויץ' עקב תוספת מחשב אני עובר לרשת אלחוטית. רכשתי נתב 3COM 3CRWE554G72T כרטיס רשת USB גם של 3Com וכרטיס PCMCIA כמובן גם 3Com. שאלתי ( למי שיש את השילוב של 3Com ואלקטל) אילו הגדרות אני חייב בנתב כדי שיעבוד עם האלקטל המשודרג. כולל פתרון לבעית LowID באימיול... האם יש אתר שמסביר זאת ??? האם מישהו יוכל וירצה לעזור ?? תודה והערכה מראש למי שיענה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
נטבוק Asus של אישתי. פתאום לא ניתן להגיע בגלישה לאתרים מסויימים. למשל לא יכולה להגיע לאתר הדואר של וואלה (בפתיחה של ה-וואלה היא מזוהה אבל בלחיצה על "קרא דואר" הדף לא עולה. גם כשמנסים להכנס ישירות לאתר הדואר של וואלה מ- google לא מצליחים). גם לאתר של אסותא אין אפשרות להכנס. לעומת זאת אין בעיה להיכנס לאתרים אחרים. מה זה יכול להיות ? בעיית חומרה ? הגדרות ? וירוס (מוגן ב-AGV בסריקה לא נמצא דבר) ?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר לכבלים באמצעות מודם די ישן , משהו שנקרא joohong superlink 2800 (יש למישהו ? ואם כן - מישהו עשה איתו משהו מיוחד ? אפשר לפ--ץ אותו ?) יש לי אותו אולי איזה 4 שנים בערך , מחובר באמצעות USB למחשב לא עשה לי בעיות של ניתוקים אף פעם, מאוד יציב, וכמעט לא היו בעיות סנכרון באזור שלי, סה"כ אני מאוד מרוצה. מסיבות שונות (שכוללות החלפת מודם, למוטורולה, למטרות פ--צה... ) והחלפת כתובות MAC למודם החדש נראה לי שיהיה יותר טוב אם אני אחבר את המודם החדש בממשק כרטיס רשת אין לי כרטיס רשת במחשב, זה פנטיום 3 550, שלא בא עם כרטיס על הלוח, ואין כרטיס בסלוטים.. אני מעוניין לקנות כרטיס רשת. השאלות שלי : 1. כמה צריך לעלות כרטיס רשת איכותי ? 2. על איזה כרטיס רשת אתם ממל…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ביתית. המחשב הראשי שאליו מחובר מודם USB והוא ICS, הוא מחובר למחשב המשני, מחשב המשפחה. הבעיה כאן היא שאי אפשר כמובן לגלוש במחשב המשפחה כאשר המחשב הראשי מכובה, מכיוון שלמודם אין אפשרות להתחבר ללא הפעלת המחשב. כמובן שהתלות הזאת גורמת לבעיות ועצבים מיותרים ולכן חשבתי לשקול לקנות ראוטר או סוויץ', אין לי מושג מה אני צריך וכמה זה אמור לעלות, ומה אני אמור לעשות... המטרה שלי היא סכה"כ שהמודם יוכל להתחבר לאינטרנט גם כשהמחשב הראשי מכובה, ולא להוציא יותר מדיי כסף על זה. דרך אגב מה ההבדלים בין הראוטרים?
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ביום שלישי בשבוע הבא, תפתח בלאס ווגאס תערוכת האלקטרוניקה והמחשבים CES 2012. כמו בכל שנה, גם הפעם אקח חלק בתערוכה ובאירועים המתרחשים סביבה ואדווח משם ישירות. את כל הפרטים על התערוכה, על הצפוי בה ועל הדרך בת 5 הימים שעשיתי על מנת להגיע אליה אפשר לקרוא בפוסט המצ"ב. קריאה מהנה. CHIEF http://www.netcheif.com/blog/?p=1672
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רב, אינני יכול לשלוח הודעת דואר יוצאת מהאוטלוק. כמו כן,הדואר האלקטרוני שלי שייך לנענע.(nana.co.il). הגדרתי כך, שרת דואר נכנס : in.nana.co.il שרת דואר יוצא : out.nana.co.il 1.בדיקת הגדרת החשבון עברה בהצלחה בכל הסעיפים. 2.אן לי חומת אש\פיירוול. 3.אני רק יכול לקבל הודעת נכנסות. 4.לכל כתובת דואר אלקטרוני שניסיתי לשלוח לא הצלחתי: לוואלה,הוטמייל ג`ימייל וכדומה... אשמח לשמוע פתרונות או סתם תגובות, תודה.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני צריך רשת בין שני מחשבים. מחשב אחד בקומה 2 ומחשב אחד בקומה1-. אז אני צריך רשת אלחוטית. אני רוצה לדעת מה אני צריך לקנות בשביל לעשות רשת כזאת. כמה זה עולה. והאם אני יכול להרכיב רשת כזאת בעצמי. ששני המחשבים יוכלו להתחבר באינטרנט באותו זמן(פיצול אינטרנט) תודה =]
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בוא נתחיל מזה שיש לי ידע בינוני בבניית רשתות ( אני לומד MCSE ) ואף פעם לא הייתה לי התנסות רצינית בשטח , עכשיו לקחתי על עצמי אחריות לבנות רשת מחשבים בתוך משרדים , קצת הסבר על המשרדים המשרד הוא משרד חשבונאות , ייתכן שיכיל עד 10 מחשבים . שיש צורך שיהיה ביניהם שיתוף אני צריך שיהיה תקשורת בין כל המחשבים בעיקר לשיתוף הדפסות וקצת משאבים אני צריך לרכוש ציוד לתקשורת כגון ארון תקשורת , סוויטץ וכו' .. (את הציוד הנדרש) מישהו יכול להמליץ לי על חנות מקצועית ואמינה .?? (עדיף שיהיה להם אתר) והשאלה החשובה יותר , איזה סוגים של רשתות אני יכול לבנות ומה הכי כדאי ?? WORKGROUP מתאים במקרה זה ! צריך להיות אינטרנט גם ברשת עצמה .
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
http://img154.echo.cx/my.php?image=bs5tl.png
-
- 13 תגובות
- 837 צפיות
-
-
טוב אז ככה, פעם חיברתי 2 מחשבים ברשת חוטית, במחשב הראשי שמתחבר לאינטרנט יש 2 כרטיסי רשת, כרטיס אחד מתחבר למודים של הADSL בכבל רגיל והכרטיס השני מתחבר למחשב השני לכרטיס רשת שלו בעזרת כבל מוצלב, הכל פעל מצויין... חיברתי את המחשב בעזרת הNETWORK CONNECTION WIZARD של XP. עד שהגיע הזמן לעשות פורמט ל2 המחשבים וכך עשיתי, מאז יש לי בעיה לחבר את 2 המחשבים, פתחתי את הWIZARD שוב והגדרתי אותו כמו שהגדרתי קודם, אצלי במחשב עשיתי בו את האפשרות הראשונה, שאני המחשב הראשתי שמתחבר ישירות לאינטרנט ובחרתי מתוך 2 אפשרויות (החייגן, ו2 כרטיסי הרשת) את האפשרות של החייגן כהחיבור הראשי והחיבור שהוא ישתף, ואז הוא שאל מה הכרטיס רשת שמתחבר למחשב השני ובחרתי בו. במחשב השני עשיתי פשוט שזה המחשב שמתחבר לא…
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ובכן, הרשת עבדה בצורה נהדרת תמיד, קרה שקצת נשרפו דברים, שידרגתי את המחשב בלוח+מעבד+זיכרון חדשים, אבל בכל מקרה גם אז וגם עכשיו הכל מחובר אותו דבר בדיוק בצורה חוטית אל רכיב הרשת המובנה שבלוח החדש, שנראה לי סטנדרטי ולא אמור להיות בעיה, אבל כרגע מהירות העברת הקבצים איטית להחריד, ומושפעת מכך מהירות האינטרנט שמגיעה לרמות של גלישה במודם אנלוגי ישן. מה הסיבה? יש הגדרות שאפשר לבדוק? הפינג בין המחשבים ובינהם אל הראוטר הוא 0 והכל ניראה בסדר. אפילו בגלל זה פירמטתי פעם אחת והתקנתי שוב ווינדוס למרות שגם כך עשיתי זאת אחרי החלפת הלוח אם ועדיין למרות שכרגע הווינדוס ערום ולמעשה אין עוד שום תוכנה שיכולה להפריע יש בעיה. יש למישהו רעיון, מה אפשר להגדיר או לשנות?? תודה
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת מסרים מיידים (צ'ט) לרשת משרדית קטנה. חשוב שהתוכנה תעבוד דרך הרשת הפרטית ולא דרך האינטרנט. מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
אני כבר משתמש המון המון זמן באתר הזה כדי לבדוק מהירויות לארץ ולחו"ל, כשהאינטרנט עבד בסדר, הוא הראה שהאינטרנט עובד בסדר, כשהיה איטי הראה איטיות, עד כאן נשמע אמין למדי... יום אחד, קיבלתי איטיות מטורפת לחו"ל, לארץ היה בסדר אבל לחו"ל היה זבל של מהירות. הלכתי עם האינפורמציה לבזק בינלאומי ופתאום האתר הזה לא אמין ואני לא יכול לסמוך על מה שהוא אומר. הקטע הוא שאמרתי להם שהמהירויות לארץ בסדר, אז הם נתנו לי בדיקת מהירות משלהם (שברור שהיא לשרתים בארץ) אני אומר להם שזה בסדר, אבל לא לארץ יש לי בעיות, אז הם אמרו לי שהאתר speedtest.net לא אמין ושאין בעיה עם האינטרנט... בסוף הם סוף סוף האמינו לי שיש בעיה כשהראיתי להם 3 הורדות רנדומאליות מ- 3 אתרים אמריקאים שונים שכולן הורידו במהירות מבחיל…
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות ראוטר אלחוטי לבית שלי. התקציב שלי הוא גמיש, אבל כמובן שאני לא רוצה משהו יקר מידי. אז בסביבות ה- 300 שקל לדעתי יספיק. הראוטר ימוקם בקומה האמצעית בבית בעל שלוש קומות. בקומה זאת הקירות מבטון, אבל בקומות האחרות הם מגבס. צריך להיות לראוטר לפחות חיבור אחד חוטי. אני מקווה שלא שחכתי פרט כלשהו. תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
קראתי את המאמר על שיתוף אינטרנט ביתי (שרת עם כרטיס אחד ) וראיתי בעמוד האחרון שכתוב : "....ומעליו מודם אלקטל שאינו משודרג " איזה שדרוג קיים למודם הזה ??
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
היי, שאלתי כבר את השאלה הזו ומשום מה אף אחד לא הגיב, אני מנסה שוב. יצרתי חיבור אלחוטי בין שני מחשבים האחד מחובר קווית לאינטרנט (LAN רגיל לראוטר הביתי שהוא ראוטר לא אלחוטי) והשני אלחוטית לזה שמחובר קווית (חיבור ad-hoc). במחשב שמחובר קווית יצרתי bridge בין הקישור LAN לקישור האלחוטי ובכך איפשרתי גם חיבור של זה המחובר ad-hoc לאינטרנט. הבעיה היא שברגע החיבור אני רואה קישוריות מעולה, כלומר עוצמת תקשורת excellent בקצב של 11Mbs אך כשאני מנסה לגלוש הקצב יורד ל 2 (עדיין חיווי excellent!!) והגלישה נורא איטית, לפעמים אפילו מתנתק. כמובן, המחשב המחובר קווית גולש ללא בעיות. מה הבעיה כאן? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. חבר שלי קנה לאחרונה ראוטר אלחוטי בתקן G ושמתי לב שלראוטר יש 4 יציאות מאחורה (נראה לי שכמו של קו טלפון או מאוד דומה לזה) ועוד יציאה שכתוב עליה WAN ונראית מעט יותר רחבה מהארבע האחרות. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק מתחבר ליציאות הללו, מדוע יש צורך בארבע, ולמה משמשת היציאה הרחבה יותר? ובכלל למה מתחבר ראוטר אלחוטי? האם למודם ADSL רגיל (USB) או שצריך מודם מחובר לכרטיס רשת....בקיצור התבלבלתי לגמרי ואם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלגן אז בבקשה ותודה.
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, יש לי בית בן 4 קומות בכל קומה שקע רשת קווי לחיב ור LAN . כיוון שה Router של הוט אינו חזק מספיקיש לי בכל קומה אביזר של TP-LINK שמצד אחד יש לו תקע חשמל ויציאת רשת שבאמצעותה הוא מתחבר למודם של הוט ובצד השני מגבר WI-FI שבאמצעותו יש לי רשת WI-FI עם שם שונה בכל קומה ,האביזר TP-LINK באחת הקומות התקלקל ואין לי מושג איזה דגם מדובר , האם האביזר מגדיל טווח TP-Link TL-WA855RE 300Mbps מתאים כתחליף לאביזר שהתקלקל , אם לא מה האביזר המתאים
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
רציתי לדעת פרטים לגבי הראוטר הזה.. אני צריך שהוא יהיה מחובר למחשב שלוחני שעובד על אינטרנט במהירות 2.5 אני רוצה באמצעותו לקלוט אינטרנט אלחוטי במחשב נייד.. אני יכול להשיג את הראוטר הזה ב300 שקל .. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני רוצה להיכנס לאתר עם כתובת פרוקסי איפה צריך לרשום אותה ?
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בטח אתם לא מכירים את הראוטר הנ"ל... הנה קישור אליו http://gamedude.com.au/prod_show.php?art_no=neXNrouter_9104s אני חייב לדעת איך לפתוח פורטים לאימיול [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
i need to draw diagrams in a browser somthing like mxgraph.. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
טוב עשיתי לפי איזה מדריך איך לפתוח פורטים בנתב שלי Level One WBR-3406TX לתוכנה BitComet כשעשיתי את זה ב XP זה סידר לי את הבעיה אבל עכשיו התקנתי VISTA וניסיתי לפתוח פורטים שוב וזה לא פותח... יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום מאז שאני עברתי לאינטרנט 5 מגה כל פעם שאני מפעיל הורדה בביטכומט אז פתאום האינטרנט אצלי קורס ואני צריך לחכות איזה 2 דקות עד שהוא חוזר לעצמו(וזה רק בביטכומט קורה). אמממ מה לעשות כי לפי מה ששמעתי גם UTORRENT טוב ואין בו את בעיית הניתוקים אבל שאני מוריד איתו הוא ממש איטי (5-15KB) והביטכומט הוא על 60-90ק"ב אז ככה שאני לא מתפשר על המהירות. ויש לי ראוטר Edimex 6524n ונתב גם כן שלהם (שהוא בן 6 בערך). אשמח אם יש פתרון כדי להפסיק את בעיות הניתוקים האלו.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-