רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לאחרונה עברתי מתשתית של בזק לתשתית של הוט. ומאז יש לי תופעה מוזרה שכאשר הראוטר מתנתק ומחייג שוב לספק (CCC) אין אינטרנט באף אחד מהמחשבים בבית והדרך היחידה להפעיל אותו מחדש היא לאתחל את המחשב או להפעיל מחדש את הכרטיס רשת דרך לוח הבקרה. תופעה מוזרה נוספת היא שהמחשבים שמחוברים באלחוטי לא מזהים את החיבור לרשת והאייקון כאילו מראה שיש רשתות באזור, אבל בפועל הוא מחובר לרשת ואין שום בעיה. משהו מוכר ? כל המחשבים מריצים Win7 רואטר Dlink והקופסא של הוט היא hotbox הרואטר זה הדבר היחיד שמחובר להוט בוקס.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אתמול בלילה כשאני גולש באינטרנט קרה לי משהו מוזר. באמצע גלישה המסך שלי נהייה שחור למספר שניות ולא הייתה לי אפשרות לגלוש. לאחר כמה שניות הדפדפן כרום חזר לעבוד. אבל הוא קיבל צורה שונה . כל פעם שאני גולש אז מעל ומתחת הדפדפן אני רואה ברקע את שולן העבודה באופן מעומעם. אבל אתמול היה רקע כחול. ההרגשה הייתה כאילו משהו השתלט לי על המחשב . באותו זמן הייתה פעילות מוגברת של המעבד. מעולם זה לא קרה לי מה יכולה להיות הסיבה . איך אפשר לבדוק עם השאירו עקבות. תודה מראש לכל החברים.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך המלצה לנתב אלחוטי שיתמוך באינטרנט במהירות של 5 מגה שתדרו יהיה מספיק חזק בשביל לשדר אות בכל הבית ששטחו הוא פחות או יותר 140 מ"ר. אין הגבלת תקציב כלשהי, פשוט לא להתפרע. עדיף נתב שנמצא במלאי מיידי בחנות כלשהי שנותנת גב לאחריות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן, לפני שנתיים לערך התקנתי בבית רשת אלחוטית. הראוטר הוא של חב' EDIMAX. אומנם הוא עושה את עבודתו נאמנה מאז, אבל מאז ומתמיד הוא היה ילד בעייתי. מאז התקנת הראוטר סבלתי מבעיות מהירות בתוכנות שיתוף ותוכנות אונליין כאלו ואחרות וגם ממשחקים. לאחר שלמדתי מה זה PORT FORWARDING הצלחתי לתקן את הבעיות בכמה מהתוכנות הנ"ל [אם כי כולן עדיין אומרות לי "No connectivity"]. אומנם עד היום הצלחתי להסתדר עם זה, אבל לאחרונה זה כבר נהיה בלתי נסבל בשל שתי סיבות: 1) ניסיתי להתקין HAMACHI, אומנם הוא עובד, ואני יכול להתחבר לאנשים ואנשים יכולים להתחבר אליי, אבל ברגע שאני מנסה לשחק במשחק עם אנשים, אני פשוט לא מסוגל, והבעיה תמיד צצה מהצד שלי [או שאני מנותק או שאני גורם לקריסת השרת]. 2) לאחרונה קניתי …
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לאחרונה לפעמים מופיע בשורת הכתובות https בצבע אדום עם קו אלכסוני שחוצה אותו (כמו מחיקה). זה גם מופיע באתרים הנחשבים בטוחים כמו אתרי חדשות ואתרים בהם אני רשום כחבר וכו... עד כמה שידוע לי זו אחת הדרכים לעקוף מגבלת חסימה לאתרים שנבחרו מראש. יש לציין על אף שאיני מוצא קשר בין הדברים, יש לי שני מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר אלחוטי, המחשב הראשי (שלי) מחובר לראוטר בחיבור קווי/חוטי, קרי, כבל ישיר מהמחשב שלי ישירות לראוטר, המחשב השני מחובר בחיבור אלחוטי מאובטח וחסום ע"י 'רימון' (חברה המספקת אפשרויות סינון אתרים ברמות שונות) באמצעות חיבור VPN. לא מוצא כל קשר הגיוני בין החיבורים, המחשב שלי לא מוגבל בשום צורה ואינו קשור בשום צורה ל'רימון'. האם יתכן, ברוח אזהרות מיקרוסופט, שגורם זדוני …
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני רוצה שאני אוכל לקחת את האנטנה 3 מטרים מהמחשב שתהיה יותר קרובה לראוטר... ושתשתמש במקס' מהירות האינטרנט שלי..
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
תגידו ה KILLER הזה נו ה כרטיס רשת מביא שיפור כל שהוא.? FPS\פינג?
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אם אני עושה ייצוא של הגדרות ב RTA1025 אני אוכל להשתמש בהן בנתב מדגם אחר? ד"א איזה נתב תקן N של בזק עדיף: Netgear DG834NU או 2760 DLINK ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, יש לי ראוטר NETGEAR DGN1000 בסלון שמשדר WIFI. יש לי כמה שאלות אליכם - 1. העוצמה שלו לא משהו בכלל, האם אפשר להחליף אנטנה ? איפה אני מוצא אנטה שמתאימה מבחינת תדרים ועוצמות לראוטר שלי. 2. במרתף אני לא מצליח לקלוט את הWIFI, יש לי הכנה בקיר של RJ , יש איזה ממיר חוטי לאלחוטי ? זאת אומרת שאני יחבר מין מתאם עם אנטה לשקע רשת בקיר ואז הוא ישדר לי WIFI ? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש תוכנה שתהפוך את המחשב שלי לשרת סטרימינג לוידאו. ניסיתי את הVLC, אבל אני לא מצליח לראות וידאו דרכו אשמח להצעות...
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-מהו הסינגל המינימאלי שאני יוכל להתחבר דרכו לראוטר? -ראיתי מס' סוגי כרטיסים ( pci / pci / usb+אנטנה עם חוט) מה היתרונות/חסרונות של כל אחד מהם?המלצות כלשהם? -הכרטיסים דורשים Driver?מה קורה ב Linux? -כרטיס מסוג G תומך גם ב B, כן? -למשהו יש מושג איך הכרטיס רשת ב PSP? תודה
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מחובר ללא חייגן עם הוטבוקס לבזק בנלאומי במהירות 100MB ללא חייגן. כל כמה ימים חוזרת תופעה של ניתוקים רגעיים שגורמים לשגיאות DNS וגלישה מקרטעת. טורנטים יורדים ללא בעיות ומהר. אם אני עושה פינג רציף לכתובות IP בארץ ובעולם יש איבוד של 3% בדרך כלל. ימים שלמים הכל עובד תקין ואז פתאום ללא סיבה נראית לעין מתחילים הניתוקים הרגעיים וזה יכול להימשך ככה יומיים שלושה ואז שוב הכל מסתדר ללא כל פעולה מצידי. פניתי עשרות פעמים לתמיכה של הוט ושל בזק בנלאומי ואין להם מושג איך לפתור את הבעייה הזאת. האם מישהו נתקל בבעייה דומה ? אני נמצא בעיר יבנה אז מעניין אותי לדעת אם יש מישהו באותה סביבה גם עם הוט ובזק בנלאומי בחבילה של 100MB, והאם נתקל בבעיות דומות.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
יש לי בעיה בגלישה, לא רק שהאיטיות בלתי נסבלת, הגעתי למסקנה גם שהדפדפן (כל דפדפן) לא מסוגל לטעון שני אתרים במקביל, או אפילו 2 דפים מאותו שרת. ברגע שהוא טוען שני טאבים אין סיכוי שאף אחד מהם יעלה, אני אצטרך לעשות reload לכל דף בנפרד. יש מצב שזה בגלל הראוטר?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ככה, לא הייתי פה כמה זמן, אתמול חזרתי, אני רואה עוד ועוד גירסאות של עידכונים למודם אלקטל.... אני מאוד אשמח אם מישו פה יוכל לעשות לי (ואני מאמין שגם לאחרים) קצת סדר בדברים אני נמצא כרגע בגירסה הראשונית (זאת שמקבלים מהחברה, לא ביצעתי שום שידרוג עוד, אני לא יודע אם אתם מכירים\הכרתם בכלל את הגירסה הזו :-) ), ורציתי לדעת את הסדר וכל העידכונים שיש, כולל מה צריך לעשות לפני מה (אם צריך לשדרג קודם משו לפני השידרוג הבא), ובנוסף קישור לכל מדריך של כל שידרוג+הסיכונים\הצלחות\יתרונות\חסרונות שבדבר.... תודה רבה אנשים!!!
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, אשמח להתייעץ בנוגע לרכישת נתב mesh. יש לי בבית סיב אופטי של בזק (הראוטר נמצא בסלון). אני נמצא בממ"ד שנמצא די רחוק מהסלון (משהו כמו 8-9 מ') ולכן הקליטה בממ"ד ממש גרועה. לפי העצה של בזק ניסיתי את נתב ה mesh שלהם והוא באמת עובד טוב מאוד אך המחיר שלו מוגזם (35 לחודש לאחר 3 חודשי התנסות חינם) לכן הייתי רוצה לקנות נתב mesh אחר. רציתי לשאול איזה נתב יתן את אותן התוצאות כמו ה mesh של בזק. הוא עובד בתקן AX תומך wifi 6. האם ה deco X20 של tp-link מספיק או שצריך משהו יותר רציני? אם מכירים משהו אחר יותר טוב אשמח לשמוע גם עליו. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, מאז שהתקנתי את תוכנת האנטי וירוס kaspersky, אני מקבל כמה פעמים ביום הודעות שהיה ניסיון לתקיפה מהאינטרנט בוירוס helkern ושהוא נבלם. לפני האם יש סיבה לדאגה ומה בדיוק קורה? וזה ממתק לי את האינטרנט
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
יש לי מחשב רגיל לא נייד . השאלה מה אני צריך כדי לקבל אינטרנט מראוטר אל חוטי הנמצא בטווח של 50 מטר ? האם כרטיס כזה זול יעשה את העבודה ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589443 עוד שאלה - האם תתקבל קליטה למרות שהמחשב יימצא בחדר ממד ? ואם לא איך ניתן לשפר קליטה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי, יש לי שני מחשבים בבית עליהם מותקנים WIN7 ושניהם מחוברים קווית לרשת אינטרנט אחת. אני מנסה ליצור HOMEGROUP אבל כל מחשב יוצר HOMEGROUP לעצמו ואין לי אפשרות להצטרף לHOMEGROUP אחר. בפועל שאני נכנס לחלון הHOMEGROUP מופיע לי מסך שרשום שאין עוד מחשבים נוספים בHOMEGROUP. אני משתגע כי חיפשתי בכל האינטרנט הסברים ופשוט אני לא מצליח לראות אחד את השני. אבל אם אני אביא מחשב נייד ואתחבר לרשת האלחוטית אני כן אראה אותו בNETWORK. פשוט לא מצליח לחבר בין שניהם. הדבר היחיד שכן מופיע לי זה כשאני נכנס לNETWORK מופיע לי המחשב השני רק תחת הMEDIA DEVICES. יש למישהו תשובה או טיפ איך אני יכול לחבר בין שני המחשבים אפילו אם זה לא דרך הHOMEGROUP אני פשוט רוצה להעביר קבצים דרך הרשת. תודה רבה!! אמיר.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי בעייה בחודש האחרון שאחרי מספר ימים של חיבור מהירות ההורדה יורדת למהירות של 5-6kbps. אחרי התנתקות וחיבור מחדש המהירות חוזרת למצב הרגיל. לעיתים אין פעילות כלל על הקו במשך הימים שאני מחובר היות והמחשבים כבויים. אם החיבור היה מתנתק הייתי חושד בספק (נטויזן), אך להמשיך להחזיק אותי מחובר עם מהירות נמוכה לא נותן לו שום יתרון.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אני מנסה להקים רשת אלחוטית בבית עם שתי קומות, ועכשיו התלבטות היא אם להשקיע ולקנות אנטנות עם טווח גדול יותר לראוטר ולמחשבים או פשוט להוסיף תחנה שתחזק את האות , מה אתם אומרים ?
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. יש לי מחשב נייד עם רשת אלחוטית איך אני מזהה אותו.? אחרי שהתקנתי דרייברים 2. אחרי שהגדרתי במשחק רשת קרייט גיים איך מחשבים אחרים בבית נכנסים אליי?
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני כרגע בחבילה של 15 מגה עם מודם ADSL2 Wireless, אני צריך המלצות למודם טוב, זול וזמין שיתאים לחבילה של 100 מגה בתשתית בזק, שאפשר להתחבר אליו גם מרחוק בעזרת כרטיס רשת אלחוטי. חשוב לי שהמודם ייתן חיבור יציב ומהיר בחיבור חוטי. התדר האלחוטי לא כלכך חשוב לי אבל רצוי שיעבוד בצורה תקינה לפחות. עריכה: אין הרבה אופציות אני כנראה אלך על TP-Link TD-W9970
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם שרת מדפסות כמו זה למשל http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6918 יכל לנצל את כניסת הUSB שלו למטרות אחרות כמו חיבור של התקני USB אחרים למשל דיסק חיצוני או סורק או מצלמה
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר ARCHER VR600 הממוקם בסלון .בקצה הבית יש שני חדרי שינה שה-WIFI לא מגיע. אחד מהם הוא ממד ושם יש גם יציאת תקשורת/אינטנרט. לחדר השני ה-WIFI מגיע עד הכניסה לחדר. מעוניין להתקין מגדיל טווח כדי שיגיע לחדר השני. הממ"ד פחות רלוונטי בשלב זה. כיוון שיש דגמים רבים ובמחירים שונים תוהה מה לרכוש. מעוניין במוצר של עד 200 שח. האם מגדיל הטווח יקלוט את ה-WIFI החלש שמגיע לפתח החדר ויצליח לייצר ממנו עוצמה חזקה יותר לכל החדר? השימושים אגב, רגילים- לא משהו כבד. שאלה נוספת - האם מומלץ או לא להתקין מגדיל טווח או אמצעי אחר שמפיץ WIFI בממ"ד? מבחינת בריאותית/קרינה/הסיכוך שיש בקירות. בברכה.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-