רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מודם אלקטל שמוגדר כנטב כלומר המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך רשת. הבעיה היא שאם אני מפעיל שרת HTTP או FTP על המחשב ואני מנסה לגשת אליו דרך כתובת הIP שלי אני מקבל הודעת שגיאה.... 10.0.0.1 או localhost עובדים מצוין אבל 80. xx.xx.xx (הIP האמיתי שלי) לא עובד.... אני חשוב שהבעייה היא בכך שהנתב לא מנתב את ניסיונות החיבור שלי למחשב שלי בתוך הרשת (כלומר לכתובת 10.0.0.1) השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות את זה? תודה מראש וסליחה אם שאלו את השאלה הזאת כבר, אני ממש לא יודע איך לחפש מוש כזה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מעכשיו ניתן לצרוב גרסאות לינוקס ל- WRT54Gv5 ללא חומרה מיוחדת!!! http://www.linksysinfo.org/modules.php?name=News&file=article&sid=545 בפועל קיימות מעט מאד גרסאות לינוקס מספיק קטנות שיכולות להכנס לזכרון הקטן של ה- WRT54Gv5, כמו למשל גרסת המיני של DD-WRT
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
http://img176.imageshack.us/my.php?image=18dm.jpg תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אני לא יודע עם הבעיה היא לפורום הזה , או לאחד אחר, אבל עם לא , אז תגידו , בכל מקרה ,הבעיה היא שאני מוריד מאימיול , ויש לי LOWid , בדקתי אלף פעמים , והבעיה היא הראוטר (משהו של alcatel ) , אני צריך ממישהו עם יש מדריך לפתיחת פורטים , שיוריד מהר יותר
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש תוכנה שתהפוך את המחשב שלי לשרת סטרימינג לוידאו. ניסיתי את הVLC, אבל אני לא מצליח לראות וידאו דרכו אשמח להצעות...
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
הרצתי PORT SCANING וה FIREWALL לא נתן לי שם לוג למה? חץ מזה הוא הראה לי כמה PORTים פתוחים אצלי בנורטון היתי מקבל לוגים האם הבעיה בהגדרות או שכך הוא בנוי
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלוםםם יש לי רשת ביתית עובדת ותקינה, 2 המחשבים שלי: windows98sec windows98 התקנתי internet connection sharing וגם את הדיסקט במחשב השני, ניסיתי להפעיל את הרשת ולא עבד, ניסיתי עוד לשנות באינטרנט אקספלורר בconnectiong את הlan settings וגם זה לא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?! תודה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך אפשר להשתמש במודם ECI (Inovia) B-FOCuS 270PR כנתב (ראוטר). על המודם עצמו כתוב שהוא Router וגם בחוברת המצורפת (בעברית) רשום תמיד "מודם נתב". אך בחוברת אין שום תיעוד לגבי כניסה לממשק הניהול של הנתב (ניסיתי דרך 192.168.0.1 - אך זה לא הגיע לשום מקום), או בכלל לגבי שימוש במודם כנתב. אם מישהו יוכל להפנות אותי בבקשה למידע לשימוש במודם זה כנתב ולגבי כניסה לממשק הניהול, אני אודה לו מאוד. בתודה מראש! קישור לדף התיאור של המודם מאתר ECI: http://www.inoviatele.com/Products_Hi/HiBFOCuS_270.asp הערה: מדובר במודם שמתחבר דרך כרטיס רשת.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אחד מחובר לאינטרנט דרך מודם USB את השני חיברתי לראשון באמצעות כבל מוצלב ניסיתי את האשף של XP והגדרה ידנית של הרשת אבל המחשבים לא מזהים אחד את השני אם אני מנסה לעשות פינג אני לא מצליח (Request timed out.)
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איפה אני יכול לקבל הסברים (אפילו מעמיקים) בנוגע למושגים, כמו: PING ,URL, DNS, PROXY, POP, TCP/IP, IP, HTML, FTP. אשמח לקבל לינק לאתר שמסביר מהם עומד מאחורי כל מושג, ועוד דברים, כמו: איך להגדיר תיבת דואר במחשב שזה עתה חובר לאינטרנט, מה ההגדרות שצריך לבצע כדי לחבר מחשב עם מודם (מותקן כבר) לרשת האינטרנט, איך טכנולוגיית ה ADSL פועלת, איך טכנולוגיית הכבלים פועלת, מידע על חיבור ISDN, איך עושים PING ולמה וכו'... תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש ראוטר בטככנולוגיית G וחשוב שיהיה קל יחסית לקינפוג ובעל תמיכה טובה ע"י היצרן או המפיץ . יש לי מודם SAMSUNG בחיבור ADSL. תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי חיבור אינטרנט ADSL 1.5Mbs, Router Alcatel SpeedTouch 510, אני מניח כי משהו בהגדרות הגלישה השתבש (ייתכן כתוצאה מהגדרות שגויות של תוכנה מסויימת TweakGenie? אני תמיד הורגתי קבצים מהאינטרנט במהירות של 100-200KBs. עכשיו אני מצליח להוריד במהירות של רק 5-20KBs מכל אתר (גם בתוך רשת ביתית). הבעיה היא לא בספק או בנתב, שכן מחשב שני שמחובר לאותו נתב טס במהירות גבוהה. מה עשוי לגרום לבעיה הזאת? איך אפשר לתקן את זה? מישהו יודע מהן ההגדרות האופטימליות לגלישה ב-ADSL 1.5Mbs? Max Transmission Unit Size [MTU]- (Currently 1500) Window TCP/IP Window Size [RWIN] - (Currently 64240) Default Time To LIVE [TTL] - Currently 128) אני מרגיש כאילו שחזרתי לימים של גלישה במודם 28.8 בבקשה עזרו לי! …
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הי, יש לי שני מחשבים בדירה שאותם חיברתי יחד: המודם של בזק הפכתי ל-Router. קניתי Switch פשוט. חיברתי את שני המחשבים והמודם ל-Switch בכבלים רגילים. והאינטרנט עבד נפלא (עבדתי לפי המדריך ב-Fresh.co.il). בחיבור זה, לא הצלחתי ליצור רשת פנימית. קראתי את המדריך שמופיע באתר לחיבור רשת פנימית, ושם כתוב שצריך לחבר כבל מוצלב בין המודם ל-Switch. הבעיה החלפתי את הכבל הרגיל בין המודם ל-Switch בכבל מוצלב ונורת ה-Lan 10/100 כבתה. האם זה אומר שהכבל פגום? שאלה נוספת שמתי לב שבמדריך הוא כותב שיש להגדיר חייגן VPN - האם זה אומר שאין להשתמש ב-B Focus כחייגן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קניתי השבוע ראוטר של 3COM מדגם 3CRWE554G72T וכרטיס רשת USB מדגם 3CRUSB10075. אני מנסה להתקין אותם, את כל ההגדרות של הנתב הצלחתי לעשות בהצלחה. יש אינטרנט וכו'. המחשב שמנסה להתחבר דרך האלחוטית מתקשה להתחבר וכשהוא מצליח האות באיזור ה30 אחוז והגרף של הLINK QUALITY עולה ל100% ומשם כל הזמן יורד ולא מתייצב בשום מקום ולפעמים נשאר ב-0 ומתנתק... מה אפשר לעשות? דבר נוסף, אני לא מבין איך אני מגדיר Encryption, מישהו יכול לעזור? תודה רבה מראש....
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום! אני לא ממש יודע מה קרה או איך אני רק יודע שהייתה הפסקת חשמל... מחשב אחד הודלק מחדש והמחשב השני רק אחרי חצי שעה או משהו כזה(לא אמור לשנות כלום) מחשב אחד עובד עם הרשת והכל והמחשב השני לא. המחשבים מחוברים ביחד עם סוויץ' אני לא ממש מבין בהגדרות של הרשת ולא יודע איך הגדירו לי אותה אני צריך כל עזרה אפשרית בקשר לזה כי בינתיים אני כותב ממחשב אחד בעוד שהמשב השני(שלי)מנותק מהאינטרנט והרשת. מי שיכול לעזור אני יודה לו מאוד
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעבור לפרטנר. יש לי ראוטר של Netgear R6700 , אני צריך המלצה למודם. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת מסרים מיידים (צ'ט) לרשת משרדית קטנה. חשוב שהתוכנה תעבוד דרך הרשת הפרטית ולא דרך האינטרנט. מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הנושא "אחת ולתמיד .... איזה ספק ישראלי לא מגביל תקשורת ביטורנט ??" הבנתי שהבעיות איתם לא קורות רק אצלי. קודם כל אני מחובר דרך 012 בחיבור 1.5MB וראוטר EDIMAX BR6204. אני משתמש בעיקר בשתי תוכנות שיתוף- אימיול וutorrent. אציין שפורטים לא בעיה- הם פתוחים גם בצורה רגילה דרך virtual server וגם כDMZ. באימיול זה ממש סיוט, בחודש חודשיים האחרונים הוא לא מתחבר לשרתים כלל, בפעמים היחידות שהוא מסכים להתחבר לשרתים ולא נותן שגיאת timed out זה בשעות הבוקר המוקדמות. נניח והצלחתי להתחבר והכל בסדר, אני שם הורדות והאימיול מוריד אך ורק מישראלים! הוא מצליח להתחבר גם לאנשים זרים אך מוריד רק מהישראלים! בביטורנט בעיה דומה. הוא מוריד אך ורק מישראלים. אך שמתי לך לכך שהחל מ1-2 בלילה פ…
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש דרך להציג את הנקודות של הרשתות האלחוטיות שנמצאות בסביבה שלי בצורה ויזואלית? לדוגמא על גבי מפה או תרשים ועוד שאלה קטנה, אני מתחבר לWLAN דרך windows xp, כשאני מנסה להתחבר 2 פסים מתוך 5 לא יספיקו לחיבור?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש אפשרות ולא משהו בעזרת שינוים מעקפים וכו'.. להפעיל תיקיות משותפות ברשת של מחשבים שאחד הוא עם XP ואחד עם VISTA?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היום היה לי בעייה בחיבור של האיטנרנט אז ניסיתי לעשות REPAIR על ה icon של האינטרנט (יש לי ראוטר ו2 מחשבים אז זה local area network) ומשום מה במחשב אחד יש לי סימן של 2 מחשבים עם סימן קריאה וכתוב שיש בעייה ו windowns לא מצליח לעשות clearing dns cache. יש למישהו מושג איך אני יכול לעשות את זה באופן ידני? (במחשב השני הכל בסדר אז אני משער שזה לא קשור לספק למרות שכתוב בהודעה לפנות אליו) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הייתי מוריד על כמעט מהירות מקסימלית של הרוחב פס שלי, ובימים האחרונים קשה לאימיול למצוא שרתים עם High ID (אבל מוצא מידי פעם), ובשאר טוען שהפורטים חסומים (וכמובן הם לא). בשרתים שהוא מתחבר אליהם (Low/High) הוא לא מוצא קבצים שכיחים, ואם הוא כן מוצא ויש להם המון מקורות, הוא לא מצליח להתחיל להוריד אותם, ועוד כאלה דברים מוזרים... ניסיתי עם/בלי ראוטר, עם/בלי FW על מספר מחשבים ועם מספר גרסאות שונות של אימיול (כולל את הגרסה המקורית), עם מספר רחב של פורטים שונים... אותם סימפטונים בכול קונפיגרציה, הדבר היחידי שלא ניסיתי עדיין זה להחליף ספקית אינטרנט... חיפשתי קצת בנט ומסתבר שיש עוד כאלה שסובלים מהתופעה, והם גם מנויים ב- 014... מי כאן גם שם לב שהשתנה משהו בהורדה/חיבור דרך אימיול? ומי …
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני כרגע במצב שנגמרה לי התחייבות בבזק בינלאומי על 1.5 ומחייבים אותי מחיר מגוחך של 59 ש"ח. אני רוצה לשדרג ל-4 מ"ב ולא רוצה להתחייב (נוכח בעיות ההורדה שהיו לאחרונה), אבל המחיר הכי טוב ששימור לקוחות נתנו לי הוא 45 ש"ח ל-4MB בהתחייבות לחצי שנה (המחיר ישאר לשנה), על המחיר ללא התחייבות אין בכלל מה לדבר. אז אני שוקל לעבור לאקספון, המחיר שלהם ללא התחייבות הוא 49 ש"ח לחודש. עכשיו אני גם התקנתי קו של בזק במקום ההוט שהיה לי, ובזק בינלאומי ברוב חוצפתם רוצים ממני 64 ש"ח כדי לעבור מהוט לבזק כי אני לא בהתחייבות על ה-1.5. זה כבר העלה לי את הפיוז ובינתיים עוד לא נתקתי את ההוט. מגוחך שאני גם אשלם 64 ש"ח חד פעמי, וגם אמשיך לשלם 59 ש"ח על קו 1.5MB. כבר יותר זול לפתוח חשבון חדש באקספון ועוד ל…
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
פירמטתי מחשב לWINXP SP3 ועכשיו אני מנסה להתקין אינטרנט אבל לא מצליח.. יש לי מודם של בזק+ ראוטר של לבל1 המודם מחובר לנטב והנטב מחובר לשני מחשבים.. מחשב1 ומחשב2 שבו אני רוצה להתקין את האינטרנט הבעיה היא שבמחשב אין Local Area Connection בתיקיה של ה- Network Connections ויש לי כרטיס רשת מותקן והכל וגם זה עבד פעם.. בקיצור איך אני יוצר את הLOCAL הזה כדי שאני יוכל להתקין את הנטב? עוד דבר, שאני מנסה להתקין את הנטב בלי הLOCAL זה רושם לי כאילו אין לי חיבור בין המחשב לנטב כאילו זה לא מחובר או משהו וזה כן מחובר. בדוק. מקווה שמישהו יצליח לעזור..
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-