רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 מחשבים אחד מחובר לאינטרנט דרך מודם USB את השני חיברתי לראשון באמצעות כבל מוצלב ניסיתי את האשף של XP והגדרה ידנית של הרשת אבל המחשבים לא מזהים אחד את השני אם אני מנסה לעשות פינג אני לא מצליח (Request timed out.)
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום. בהמשך לדיון הקודם שפתחתי אני רוצה לשאול עוד שאלה..האם בשביל שיהיה לי אינטרנט אלחוטי בקומה אחת בבית (בית מפלסים) אני חייב ראוטר אלחוטי (מה שלא ממש מיתאפשר מכיוון שהנקודת חיבור נמצאת שני קומות מתחת) או שאני יכול להשים כרטיס רשת אלחוטי במחשב שנימצא בקומה הרצוייה (מחובר עם כבל רשת מאוד ארוך) והוא יישדר את האות האלחוטי בקומה?? בקצרה בלי לסבך יותר מידיי: האם האפשר לעשות אינטרנט אלחוטי בקומה אחת בבית ללא ראוטר אלא בעזרת כרטיס רשת נגיד כזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=283 או כזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=783 (שדרך אגב מה ההבדל בניהם) תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום לכלולם ברצוני לדעת איך אוכל להפעיל 2 כרטיסי רשת בו זמנית על אותה מערכת הפעלה יש לי לוח אם מדגם asus striker II extreme יש בו onboard של 2 כרטיסי רשת (לפי ידעתי ASUS השיקה את זה לגיימרים על מנת להפחית את הping) למשחקי רשת. כאשר אני מחבר 2 כבלים לחיבור לראוטר אחד מבטל את השני כלומר רק אחד פעיל.. רציתי לדעת מה לעשות על מנת לקבל פול power במשחקי רשת ובכללי הינה תמונה של הלוח שבו יש את הכניסות של הLAN http://img219.imageshack.us/i/010fkn.jpg/ תודדה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים. אחד נייח עם ראוטר אלחוטי מחובר אליו, ושני נייד שקולט את הראוטר האלחוטי וגולש בעזרתו. אני רוצה להגביל את מהחשב השני שיהיה לו קצת מאוד רוחב פס. איך אני עושה את זה? אני מעדיף שזה יהיה בלי תוכנות כלשהן ושזה ישלט מהמחשב שלי(הנייח).
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
תודה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קיבלתי מבזק היום את המודם Eth-Aztech DSL 600E, אני מעוניין להפוך אותו לנתב, ולקנות סוייץ' עם 4 יציאות, האם זה משנה איזה סויץ' אני קונה? כי סכה"כ התפקיד שלו לא כל כך מסובך, האם כל סוייץ' פשוט יוכל לענות על הצרכים שלי? אני מעוניין לחבר בעיקרון 3 מחשבים שהמטרה העיקרית היא שיתוף אינטרנט בלי תלות במחשב הראשי.
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי תמיד שאני מוציא את הראוטר מהחשמל או שיש קצר אז אח"כ אני צריך כמה פעמים להוציא ולהחזיר את הכבל כמה פעמים לחשמל עד ששוב אפשר לגלוש האם יש דרך למנוע את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם כל תוכנות ההורדה (אימיול ליימוויר ביטורנט וכו') יש לי אינטרנט 1וחצי מגה והמחשב שלי ברשת עם ראוטר של LEVEL ONE לא אלחוטי. קיצור שאני מוריד בFTP רגיל הוא מוריד לי על 150 180 מגה. אבל אם אני מוריד מאיזה תוכנת הורדה הוא מוריד לי מקסימום 20 מגה ונתקע לי על 2מגה. אמרו לי משהו שצריך להוסיף פורטים בראוטר או משהו. מישהו יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ביתית. המחשב הראשי שאליו מחובר מודם USB והוא ICS, הוא מחובר למחשב המשני, מחשב המשפחה. הבעיה כאן היא שאי אפשר כמובן לגלוש במחשב המשפחה כאשר המחשב הראשי מכובה, מכיוון שלמודם אין אפשרות להתחבר ללא הפעלת המחשב. כמובן שהתלות הזאת גורמת לבעיות ועצבים מיותרים ולכן חשבתי לשקול לקנות ראוטר או סוויץ', אין לי מושג מה אני צריך וכמה זה אמור לעלות, ומה אני אמור לעשות... המטרה שלי היא סכה"כ שהמודם יוכל להתחבר לאינטרנט גם כשהמחשב הראשי מכובה, ולא להוציא יותר מדיי כסף על זה. דרך אגב מה ההבדלים בין הראוטרים?
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה עושים חבר'ה? כשאני מוריד קובץ וידאו בקאזה זה פותח חלון של "דרוש רישיון"(באנגלית) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 קווים בבית האחד עם רוחב פס של 5MB והשני בעל רוחב פס של 2.5MB אחד מהם הוא קו VPN שניתן לגלוש ממנו אך ורק אל אתר מסוים איך אני מחבר בייניהם כך ששני מחשבים ספציפיים יגלשו על קו ה- VPN של ה- 2.5 מגה ויוכל לגלוש גם באינטרנט הרגיל במהירות של 5 מגה ללא הפרעות אמרו לי שאני צריך לעשות RUTE לראוטר ולהגדיר את הIP של זוג המחשבים כבעלי גישה לפס של ה- 2.5 מישהו יכול לעזור לי בזה ?.... תודה מראש על העזרה מקווה שתוכלו לעזור לי זה חשוב ....
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
מבחינת לאגים פינג וכל השאר... ניתן לשחק נורמלי?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות כדי לעבור את החסימה וכדי להכנס לצאט שוב? זה הצאט של נענע ניסיתי להתנתק ולהתחבר וזה לא עוזר...
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי היום מחשב חדש ואיתו מן הסתם גם לוח אם חדש. עם הלוח (Gigabyte K8N Ultra-9) מגיעים שני כרטיסי רשת (OnBoard) האחד הוא: Marrvell Yukon 88E8053 (PCI-E) Gigabyte Lan והשני: NVidia nForce Network Controller לאיזה מהם עדיך לי להתחבר? אגב אני עובד עם רשת ביתי דרך ראוטר אם זה משנה משהו... בתודה ניר
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי יש לי חבילת אינטרנט 8 מגה ואני מוריד הרבה דברים, ורציתי לדעת אם אני יביא ראוטר אלחוטי יש אפשרות שאני מגדיר לו שיתן מ ה 8 מגה רק 2 מגה באלחוטי ?! וכל מי שיתחבר לראווטר יגלוש או יוריד כאילו האינטרנט הוא 2 מגה , ואני בנייח כל הזמן מוריד על 6 מגה ( ואם לא יהיה מישהו מחובר יוריד רגיל על 8 )
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
בוא נתחיל מזה שיש לי ידע בינוני בבניית רשתות ( אני לומד MCSE ) ואף פעם לא הייתה לי התנסות רצינית בשטח , עכשיו לקחתי על עצמי אחריות לבנות רשת מחשבים בתוך משרדים , קצת הסבר על המשרדים המשרד הוא משרד חשבונאות , ייתכן שיכיל עד 10 מחשבים . שיש צורך שיהיה ביניהם שיתוף אני צריך שיהיה תקשורת בין כל המחשבים בעיקר לשיתוף הדפסות וקצת משאבים אני צריך לרכוש ציוד לתקשורת כגון ארון תקשורת , סוויטץ וכו' .. (את הציוד הנדרש) מישהו יכול להמליץ לי על חנות מקצועית ואמינה .?? (עדיף שיהיה להם אתר) והשאלה החשובה יותר , איזה סוגים של רשתות אני יכול לבנות ומה הכי כדאי ?? WORKGROUP מתאים במקרה זה ! צריך להיות אינטרנט גם ברשת עצמה .
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
טוב אז ככה, פעם חיברתי 2 מחשבים ברשת חוטית, במחשב הראשי שמתחבר לאינטרנט יש 2 כרטיסי רשת, כרטיס אחד מתחבר למודים של הADSL בכבל רגיל והכרטיס השני מתחבר למחשב השני לכרטיס רשת שלו בעזרת כבל מוצלב, הכל פעל מצויין... חיברתי את המחשב בעזרת הNETWORK CONNECTION WIZARD של XP. עד שהגיע הזמן לעשות פורמט ל2 המחשבים וכך עשיתי, מאז יש לי בעיה לחבר את 2 המחשבים, פתחתי את הWIZARD שוב והגדרתי אותו כמו שהגדרתי קודם, אצלי במחשב עשיתי בו את האפשרות הראשונה, שאני המחשב הראשתי שמתחבר ישירות לאינטרנט ובחרתי מתוך 2 אפשרויות (החייגן, ו2 כרטיסי הרשת) את האפשרות של החייגן כהחיבור הראשי והחיבור שהוא ישתף, ואז הוא שאל מה הכרטיס רשת שמתחבר למחשב השני ובחרתי בו. במחשב השני עשיתי פשוט שזה המחשב שמתחבר לא…
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אתמול היתקנו אצלי רשת אל חוטתית ברשותי Level One WBR-3407A 1W4L Wireless AP ADSL Router עכשיו אני משתמש בתוכנות כמו MIRC FLASHFXP ואני לא מצליח להשתמש בפורט 113...ניסתי לפתוח את הפורט אבל אני מקבל שגיאה שהפורט הזה כבר משומש על ידי משהו אחר רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לפתוח את הפורט המסוים הזה או לבדוק איזה תהליך משתמש בפורט הזה... אני ממש ממש נואש....תודה רבה לעוזרים :s05:
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים את הראוטר, התשתית שלי היא הוט והספקית היא בזק. סבלתי מניתוקים מהאינטרנט בתדירות גבוהה.. בבזק אמרו שזה בגלל שהראוטר שלי לא תומך טוב בכבלים, הם העבירו אותי לחיבור ללא חייגן. לפני שהייתי בחיבור ללא חייגן היה לי "חבילת גיימר" בשביל הסוני 3 שאני משחק ברשת. * יש לציין שסבלתי מהניתוקים גם שעברתי לגרסת tomato . שאלותיי הם כאלה: 1) הנציגים של בזק אומרים שמומלץ להחליף תראוטר.. מה אתם אומרים? אני ממש מתבאס על זה שקניתי אותו כי הוא עלה לי 350 שקל.. למרות שיכלתי להביא משו הרבה יותר טוב וביותר זול אבל בסדר. 2) עד איזה מהירות הראוטר יכול לסחוב? 3) האם יש איזה עדכון לגבי הראוטר שיכול לגרום לכך שאני יעבוד בשיטת כבלים עם חבילת גיימר? הספקית שלי היא הוט כמובן. מאוד מודה…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיית קליטה של WIFI בממ"ד אז קניתי Home Plug. אבל הבעיה זה שאני צריך יותר מחיבור אחד לשם. 1) יש אפשרות לשים ל Home Plug מפצל עזה או אחר שיאפשר לי לחבר עוד דברים? 2) ממש קשה לגלוש שם עם הסמארטפון, יש לזה גם פתרון?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
הי,יש לי ראוטר של 3COM הוא הפסיק להעביר אינטרנט לשאר המחשבים. האינטרנט עובד רק כאשר מחברים את המודם ישירות למחשב. מה לעשות? אגב הרשת האלחוטית עובדת ורק האינטרנט לא. תודה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מודם נתב אלחוטי של בזק ASUS AM 604g. אין לי כרטיס אלחוטי במחשב . אני מעוניין לשים את המחשב במבנה בחצר, אשר מרוחק מהמודם הנ"ל שנמצא בתוך הבית מרחק של כ40 מטר. מה צריך לרכוש בכדי שתהיה קליטה ממרחק כזה ?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום! יש לי כונן חיצוני חדש של טרה וחצי של סגייט שתומך ב_ESATA. כאשר אני מחבר אותו בכבל USB רגיל הוא מזוהה על ידי המחשב ופועל האופן תקין. כאשר אני מחבר אותו בכבל ESATA כאשר הביוס עולה הוא מזהה אותו ככונן אבל הוינדווס לא מצליח לזהות אותו משום מה. עוד קצת פרטים: הארד דיסק כונן קשיח חיצוני Seagate FreeAgent Go Extreme 1500GB ST315005FPA2E3RK http://zap.co.il/model.aspx?modelid=730226 מערכת הפעלה ויסטה הום פרופשיונל תודה
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
היי ברשותי שני מחשבים, אחד מחובר עם כבל רשת לראוטר ואילו השני מחובר אלחוטית. כשאני יוצר HOME GROUP במחשב אחד אני לא מצליח לחבר את המחשב השני לאותו HOME GROUP (למעשה נוצר עוד HOME GROUP נוסף) מה יכולה להיות הסיבה לכך? נראה לי שאיך שהוא שניהם נמצאים ברשתות נפרדות. במחשב שמחובר ישירות לראוטר אני רואה שהוא מחובר לרשת ביתית X ואילו במחשב שמחובר אלחוטית שם הרשת הוא TP LINK (לפי שם הראוטר) איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן יש כרטיס USB של TL-wn821n הכרטיס מחובר למחשב ואני רוצה להתחבר אליו מהטאבלט שלי בבית יש לי אינטרנט של בזק+בזק בינלאומי ומוגדר לי חיגן במחשב (של בזק בינלאומי) בתוכנת השליטה כגדרתי את הכרטיס כ - SoftAP internet connection share : local area connection 2 (אין 1 זה היחידי שיש) שמתי SSID וסיסמה אני מצליח להתחבר אל הרשת האלחוטית (קליטה טובה מאוד) אך אחרי שאני מתחבר לא מצליח לגלוש באנטרנט דרך הטאבלט לרשת אלחוטית אחרת אני גולש באופן תקין. מישהו יודע מה הבעיה בהגדרות או משהו אחר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-