רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
האם Switch נדרש כאשר נגמרו הכניסות/יציאות במודם/נתב?
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני צריך להעביר חומר ממחשב נייד למחשב שולחני. מדובר בכמות שעולה על מה שנכנס בדיסקט רגיל (1.44 מגה) איך אפשר לעשות את זה, אם למחשב הנייד אין צורב? כלומר, ברור שצריך לחבר את המחשבים ע"י כבל וליצור רשת, אבל מה צריך בשביל זה? במחשב השולחני יש כרטיס רשת מובנה עם הלוח-אם (לפחות כך נדמה לי... כשאני פותח את 'מנהל ההתקנים' כתוב לי תחת מתאמי רשת - Intel® PRO/100 VE Network Connection ו - מתאם 1394 Net. הראשון הוא כרטיס הרשת, והשני הוא כרטיס FireWire, נכון?) במחשב הנייד - אני לא יודע. צריך לבדוק. בכל אופן, צריך שיהיה גם שם כרטיס רשת? ואז מחברים אותם עם איזה כבל? בכלל, אפשר לעשות את זה דרך חיבור אחר? נגיד FireWire? אולי USB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום האם אפשר לבטל את חומת האש של הראוטר שאני לא יצטרך לפתוח פורטים בכלל? זה הראוטר שלי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 של חברת Edimax
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מבחינת הכל פינגים הורדות טוררנט שירות..? חשבתי על בזק נזק
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב נייד Windows 10 המחובר לאינטרנט דרך WIFI בצעתי חיבור גשר בין חיבור ה WIFI לחיבור ה ethernet. חיברתי כבל בין מחשב לינוק ישן למחשב הנייד. הגדרתי למחשב הלינוקס כתובת IP קבועה. יש פינג ממחשב הלינוקס למודם אך אין גישה לאינטרנט. פינג לגוגל מראה אין גישה לרשת. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המודם הזה כבר דיי הרבה זמן ואף פעם לא הצלחתי לפתוח לו פורטים!זה כאילו אשכרה מישהו בכוונה עושה כדי שלא נצליח לפתוח לו פורטים האם מישהו יודע לפתוח לו פורטים? או איזה מדריך ? (חיפשתי ולא מצאתי כלום ! ) או שבכלל כדאי לבקש מבזק שיחליפו לי את המודם הזה למשהו אחר? תודה רבה :]
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת DWA-140 התקנתי את הדרייברים ובחלון ההתחברות אני רואה את הרשת שלי, שאני לוחץ connect אני מקיש את הסיסמה ואז OK ולא קורה כלום, גם שאני לוחץ activate לא קורה כלום מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הילדים חזרו לבית הספר, ואני עושה סדר עם המסקנות של חופשת הקיץ. http://www.netcheif.com/blog/?p=2439
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ברשותי נתב לינקסיס E4200 ואני מעוניין איכשהו להפעיל חייגן על גבי רשת הוט +014 בגלל הגיימר... הגרסאות השונות כאן: http://www.4shared.com/dir/v1BuINP3/Toa ... r=DZlwxyB7
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
תגידו ה KILLER הזה נו ה כרטיס רשת מביא שיפור כל שהוא.? FPS\פינג?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
על כמה אתם מורידים בערך מבוטים פומביים במירק? (כמו אלו שמוצאים בpacketnews לדוגמא..)...סתם מעוניין לדעת כי אצלי זה בממוצע 50 ק"ב וזה דיי איטי...(יש לי 1.5 mbit) אבל אולי בגלל שזה מבוטים פומביים....כי מhttp ואפטיפי פרטיים אני מוריד הרבה יותר מהר..
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בוא נתחיל מזה שיש לי ידע בינוני בבניית רשתות ( אני לומד MCSE ) ואף פעם לא הייתה לי התנסות רצינית בשטח , עכשיו לקחתי על עצמי אחריות לבנות רשת מחשבים בתוך משרדים , קצת הסבר על המשרדים המשרד הוא משרד חשבונאות , ייתכן שיכיל עד 10 מחשבים . שיש צורך שיהיה ביניהם שיתוף אני צריך שיהיה תקשורת בין כל המחשבים בעיקר לשיתוף הדפסות וקצת משאבים אני צריך לרכוש ציוד לתקשורת כגון ארון תקשורת , סוויטץ וכו' .. (את הציוד הנדרש) מישהו יכול להמליץ לי על חנות מקצועית ואמינה .?? (עדיף שיהיה להם אתר) והשאלה החשובה יותר , איזה סוגים של רשתות אני יכול לבנות ומה הכי כדאי ?? WORKGROUP מתאים במקרה זה ! צריך להיות אינטרנט גם ברשת עצמה .
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
יש לי פיירוול של סיגייט על המחשב, מודם כבלים תומסון דרך כרטיס רשת., חיבור בחייגן. הפעלתי מחדש את המחשב, ואחרי שהוא עלה, אני פתאום מקבל הודעת שגיאה 769, ומקבל קישורית מוגבלת או חסרה. ניסיתי את כל האופציות (NETSH, התקנה מחדש לכרטיס, שינוי ל-10MB דופלקס מלא, להתקין את המודם דרך USB...) עד שהגעתי לשלב שבו הסרתי את הפיירוול של סיגייט, והכל נהיה תקין. התקנתי אותו מחדש, לנסות ולאשר הפעם את החיבור של הכרטיס או משהו, שכנראה נחסם מקודם, אבל כל התוכנות שפעילות היו מאושרות ולא נשאר לי עוד מה לאשר, ואותה התקלה עדיין נמשכה על עוד הפיירוול מותקן! אני עכשיו עם זה שמובנה ב-XP, ומרגיש גם שהגלישה נהייתה הרבה יותר איטית, וכמה פעמים צריך להתחבר מחדש כי היא מפסיקה לגמרי. אני עכשיו בכיוון של וו…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
טוב אז ככה, פעם חיברתי 2 מחשבים ברשת חוטית, במחשב הראשי שמתחבר לאינטרנט יש 2 כרטיסי רשת, כרטיס אחד מתחבר למודים של הADSL בכבל רגיל והכרטיס השני מתחבר למחשב השני לכרטיס רשת שלו בעזרת כבל מוצלב, הכל פעל מצויין... חיברתי את המחשב בעזרת הNETWORK CONNECTION WIZARD של XP. עד שהגיע הזמן לעשות פורמט ל2 המחשבים וכך עשיתי, מאז יש לי בעיה לחבר את 2 המחשבים, פתחתי את הWIZARD שוב והגדרתי אותו כמו שהגדרתי קודם, אצלי במחשב עשיתי בו את האפשרות הראשונה, שאני המחשב הראשתי שמתחבר ישירות לאינטרנט ובחרתי מתוך 2 אפשרויות (החייגן, ו2 כרטיסי הרשת) את האפשרות של החייגן כהחיבור הראשי והחיבור שהוא ישתף, ואז הוא שאל מה הכרטיס רשת שמתחבר למחשב השני ובחרתי בו. במחשב השני עשיתי פשוט שזה המחשב שמתחבר לא…
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש תוכנה שתהפוך את המחשב שלי לשרת סטרימינג לוידאו. ניסיתי את הVLC, אבל אני לא מצליח לראות וידאו דרכו אשמח להצעות...
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי בעיה מתמשכת באינטרנט אני מחובר לתשתית של הוט עם ספקית בזק בין לאומי ונתב 5 HOT Box מחובר ב WIFI במחשב נייד ומכשירי סמארטפון מה שקורה שלדוגמא היום בצהריים הצלחתי להיכנס לאתר מסויים, ובערב לא הצלחתי להכנס אליו שוב הייתה שגיאה "לא ניתן לגשת לאתר זה" נסיתי להכנס דרך המחשב, דרך הטלפון, ודרך עוד טלפון ושום דבר לא עזר וזה לא נכנס לאותו אתר (וגם לא לדף של הראוטר 192.168.1.1) ולעוד כמה אתרים מסויימים.. ולחלק מהאתרים כן הצלחתי להיכנס משום מה.. דוגמא גוגל, GMAIL עד שהפעלתי מחדש את הראוטר והבעיה הסתדרה. העניין שזה חוזר על עצמו כול פעם. ויש בעיה לדוגמא גם עם הווצאפ שלוקח לו זמן לטעון תמונות או הודעות קוליות (גם במחשב וגם בטלפונים שעל הרשת), או כשאני שולח…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לפטופ של IBM R50e - עם התוכנה המקוללת שלו של access IBM ששולטת על הכל במחשב. בנוסף לזה, יש לי ראוטר של אדימקס דגםBR 6204WG. אלחוטי. וחיבור לנטוויז'ן בכבלים. עכשיו: הכל טוב ויפה, ואני מצליח לגלוש איתו סבבה. אבל לאחרונה החלטתי לפתוח פורטים בשבילו כדי להפעיל כמו שצריך את האימיול. וכאן התחילה הבעיה: מבחינת הראוטר - אין בעיה, אני מקצה כתובת IP, עם הפורטים הדרושים, והכל סבבה. אבל כשאני מנסה להכניס בהגדרות של הWIRELESS בלפטופ כתובת IP קבועה, עם שרתי הDNS של נטוויז'ן, אני לא מצליח לעבור לשלב הבא של סיום ההגדרות, והוא דורש ממני לבחור בשרת DHCP אוטומאטי. כלומר במילים אחרות - הוא לא נותן לי לבחור כתובת סטאטית במחשב. ניסיתי לעבור לתוכנת הWIRELESS של הווינדוס עצמו, אבל בלי הACCE…
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש בנרות אתר עם הסברים על כל הפקודות בטלנט של אלקטל משודרג (281@8606). יש שם הרבה מאוד פקודות, וה-help לא מביא הסברים ממש מספקים. אם למישהו יש אתר שמסביר בדיוק יותר בפירוט על כל פקודה ופקודה, אני אשמח לקבל לינק. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך אפשר להשתמש במודם ECI (Inovia) B-FOCuS 270PR כנתב (ראוטר). על המודם עצמו כתוב שהוא Router וגם בחוברת המצורפת (בעברית) רשום תמיד "מודם נתב". אך בחוברת אין שום תיעוד לגבי כניסה לממשק הניהול של הנתב (ניסיתי דרך 192.168.0.1 - אך זה לא הגיע לשום מקום), או בכלל לגבי שימוש במודם כנתב. אם מישהו יוכל להפנות אותי בבקשה למידע לשימוש במודם זה כנתב ולגבי כניסה לממשק הניהול, אני אודה לו מאוד. בתודה מראש! קישור לדף התיאור של המודם מאתר ECI: http://www.inoviatele.com/Products_Hi/HiBFOCuS_270.asp הערה: מדובר במודם שמתחבר דרך כרטיס רשת.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. חבר שלי קנה לאחרונה ראוטר אלחוטי בתקן G ושמתי לב שלראוטר יש 4 יציאות מאחורה (נראה לי שכמו של קו טלפון או מאוד דומה לזה) ועוד יציאה שכתוב עליה WAN ונראית מעט יותר רחבה מהארבע האחרות. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק מתחבר ליציאות הללו, מדוע יש צורך בארבע, ולמה משמשת היציאה הרחבה יותר? ובכלל למה מתחבר ראוטר אלחוטי? האם למודם ADSL רגיל (USB) או שצריך מודם מחובר לכרטיס רשת....בקיצור התבלבלתי לגמרי ואם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלגן אז בבקשה ותודה.
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
קניתי מאליאקספרס ווי פיי ריפיטר. חיברתי אותו ופה נתקלתי בתופעה משונה. מחשב שולחני עם מתאם ווי פיי - מזהה את הריפיטר אבל לא מתאפשר להתחבר אליו. שני טלפונים, אחד אנדרואיד והשני אייפון - מתחברים חלק ובלי כל בעיה, בלי צורך לבקש סיסמא (לצורך הפעלה ראשונית הריפיטר הוגדר כמצב פתוח). יש רעיון כלשהו מה הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, יש לי בית בן 4 קומות בכל קומה שקע רשת קווי לחיב ור LAN . כיוון שה Router של הוט אינו חזק מספיקיש לי בכל קומה אביזר של TP-LINK שמצד אחד יש לו תקע חשמל ויציאת רשת שבאמצעותה הוא מתחבר למודם של הוט ובצד השני מגבר WI-FI שבאמצעותו יש לי רשת WI-FI עם שם שונה בכל קומה ,האביזר TP-LINK באחת הקומות התקלקל ואין לי מושג איזה דגם מדובר , האם האביזר מגדיל טווח TP-Link TL-WA855RE 300Mbps מתאים כתחליף לאביזר שהתקלקל , אם לא מה האביזר המתאים
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן יש כרטיס USB של TL-wn821n הכרטיס מחובר למחשב ואני רוצה להתחבר אליו מהטאבלט שלי בבית יש לי אינטרנט של בזק+בזק בינלאומי ומוגדר לי חיגן במחשב (של בזק בינלאומי) בתוכנת השליטה כגדרתי את הכרטיס כ - SoftAP internet connection share : local area connection 2 (אין 1 זה היחידי שיש) שמתי SSID וסיסמה אני מצליח להתחבר אל הרשת האלחוטית (קליטה טובה מאוד) אך אחרי שאני מתחבר לא מצליח לגלוש באנטרנט דרך הטאבלט לרשת אלחוטית אחרת אני גולש באופן תקין. מישהו יודע מה הבעיה בהגדרות או משהו אחר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין HTTP status code 302 ל HTTP status code 303 ?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה לראוטר אלחוטי טוב, אני רוצה להחליף את הראוטר הישן החוטי מכיוון שיש בעייה של ניתוקים של האינטרנט כל הזמן ואני מעדיף להיפטר מכל הכבלים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-