רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי ראוטר ויש לי בעיה, פתחתי דרך המחשב הזה את הפורט לסבבה דיסי ועכשיו אני יכול להוריד ממנה והכל טוב אבל רק במחשב הזה אני יכול כי אפשר להגדיר את האפשרות רק לאי פי אחד.. אז כדי להתחבר גם מהמחשבים האחרים לסבבה דיסי אני צריך לשות את האיי פי שמוגדר בפתיחת הפורט הזה וככה אי אפשר ששני מחשבים יהיו מחוברים באותו הזמן.. מה עושים? נ.ב: יש איזושהי דרך להעביר קבצים מאחד לשני עם הראוטר? יש איזושהי דרך לשגע משתמש אחר ברשת האלחוטית או לראות לאן הוא גולש? :s05:
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מה צריך לעשות כדי שאני אוכל להשתמש במחשב שלי בתור שרת? כלומר שאני אוכל להתחבר אליו דרך ה IP שלו. לשים איזה דף HTML נחמד בשער. להתחבר ל OUTLOOK שלי להוריד\להעלות קבצים ישירות למחשב שלי.. נו אתם יודעים... ובלי אני חוזר בלי לעבור ללינוקס.
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כבר יומיים שפתאום טורנטים בשעות הערב המאוחרות יורדים מהר, ופתאום יש עשרות connection-ים שוב (בניגוד לעד 10 חיבורים, כמו שהיה בחודשים האחרונים). האם מישהו יכול לאשר או להכחיש? (ASDL, בב"ל, 2.5MBIT, אזור קריות)
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס רשת אלחוטי Edimax במחשב הביתי. הגדרתי אותו לעבוד ב: AP mode, כך שהוא Acces Point, ואני רואה מהמחשב הנייד את הרשת האלחוטית שהוא עושה, וגם כתוב שאני מחובר אליה אבל אינטרנט לא עובד. לפעמים ipconfig עובד במחשב הנייד, ואז שידרתי ping למחשב הביתי, לפי ip שראיתי אצלו בפקודת ipconfig ועובד. גם הפוך, מהביתי לנייד. ובכל זאת אין אינטרנט. גם ping מהנייד לכרטיס הרשת המחובר לאינטרנט שבמחשב הביתי עובד. עתה פקודת ipconfig בנייד אינה עובדת וכתוב שאחד ההתקנים לא תקין: Unknown media status code. מה הכוון?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, עד היום עבדתי עם מודם של Netgear dm200 בתשתית של 100 מגה בבזק (אין פה סיבים). המודם עושה בעיות, ואני מחפש לרכוש מודם חדש. איזה דגם מומלץ פשוט כמו ה dm200 יש היום? בנוסף ראיתי שיש ראוטר/מודם של tp link דגם vr600 v3, האם מומלץ לתשתית של 100 מגה בבזק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס BR-6204-WG עכשיו מאז שחיברתי יש לי בעיות קו אלחוטי המרחק בין הראוטר לאנטה אולי 2 וחצי מטר עם קיר גבס.. ומידי פעם זה עושה בעיות התנתקות משהו שיכול לעזור בזה כי זה ממש מעצבן ? בקשר לשיתוף אני כבר יותר מחודשיים מנסה לעשות שיתוף בין המחשבים ולא מצליח קראתי כל מדריך אפשרי ועדיין לא מצליח.. אשמח לעזרה.. במחשב אחד יש ויסטה ובשני XP אם זה משנה..
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של EDIMAX ואליו מחוברים שני מחשבים. כאשר אני רוצה לפתוח פורטים אני כמובן שם את האייפי ואת הפורט.. אבל יש לי בעיה כאשר אני מנסה לשים את אותו פורט עם האייפי השני של הרשת , הוא פשוט לא נותן לי וכך נוצר שרק לאחד אפשר לפתוח את הפורט הנ"ל בראוטר. ניסיתי לשים את האייפי של הGateway וגם לא עזר. http://www.fps.co.il/Files/1136200945.JPG
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית (3 מחשבים) כרגע אני מחובר דרך ics הסטנדרתי שקיים בwinxp מה היתרונות של domain server לעומת work group ואיך בכלל אני יוצר את זה (צריך windows server edition?) אילו אפשרוית יש לי אם אני רוצה ליצור מחשב שישמש כסרבר לכל השאר חוץ מ mandrake snf
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ניסיתי את כל השיטות מכל מני מדריכים ... כמובן עשיתי בג'י מייל עצמו בהגדרות פעם ניסיתי בשיטת POP ופעם בשיטת IMAP ... בשניהם הגדרתי לפי מדריכים צעד צעד לפי תמונות ממדריכים : שרת נכנס יוצא ..אישור SSL פורט 993...פורט 995 ..... פורט 587 ...ניסיתי את כל האופציות לא עובד !!!! עשיתי ארבע פעמים את אותו תהליך מכל מדריך (חלקם אומרים להכניס פורט אחר... וגום ניסיתי...) למישהו יש פתרון ? :-\
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
היי אנשים , היום בערב אני מתקין את מערכת ההפעלה , רציתי לדעת לגבי היצירת חייגן , אם זה שונה מ XP (האמת שגם ב XP אני לא ממש זוכר איך עושים את זה :] ) ואני מפחד שבתמיכה יגידו לי שהם לא תומכים במערכת ההפעלה הזאת עדיין.. אז אם אפשר שתכתבו לי כאן את השלבים , ואני יעשה Print screen וישמור את הקובץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
למחשב נייד , על מנת לקלוט בחדר את האינטרנט שאני קולט בסלון - האם זה יעבוד? כשהמחשב בסלון אני קולט 5 קווים מעולה, אבל בחדר אני קולט רק קו אחד. זו רשת פתוחה בלי שם ובלי סיסמא. השאלה שלי היא אם חיבור למחשב , מאריך כזה (נניח 5 מטר) עם כרטיס רשת חיצוני שימוקם בסלון , יאפשר לי לקלוט בחדר ברמה של 5 קווים? [table][tr][td] [table][tr] [td] http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12699 [/td] [td][/td] [td]Copy[/td] [td][/td][/tr][/table] ושאלה איפה האנטנות של הכרטיס רשת הזה נמצאות?[/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני רוצה שאני אוכל לקחת את האנטנה 3 מטרים מהמחשב שתהיה יותר קרובה לראוטר... ושתשתמש במקס' מהירות האינטרנט שלי..
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום ! אוקיי אני ייתן 2 מצבים : 1. לחבר שלי יש ADSL עם מודם (האם יש אפשרות לשדררג ושהוא יתפקד כנתב גם ?) עכשיו הוא רוצה לחבר את המחשב שלו , ומחשב נייד בחיבור אחלוטי. הבנתי שנתב אלחוטי כמו LINKSIS או D-LINK יעשו את העבודה מעולה , כלומר כבל רשת אליו וכרטיס אלחוטי לנייד.... וזה מתחבר למודם ועושה גם את עבודת הניתוב , אני צודק ? 2.אצלי מכיוון שהנתבים האלחוטיים האלו הוא קונה בחול בבערך 50 דולר רציתי לשאול אם כדאי לי לבקש גם אחד , כרגע יש לי את המחשב שלי במפרט שעובד מצוין , ולאחי מחשב פנטיום 133....האם אפשר לשתף איתו אינטרנט ככה ? כמובן שבעתיד אנחנו מתכננים לקנות עוד 2 מחשבים חדשים (עוד חצי שנה) כך שהמחיר בארץ הוא יותר מפי 3 מח'ול... שווה לקנות ? והאם צורת החיבור היא באמת כמו ש…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי לכולם! כיום יש לי ראוטר אלחוטי אחד בבית אולם אות השידור חלש מידי ואין קליטה בכל הבית. אני רוצה להקים רשת חדשה שתכלול שני ראוטרים או access point איך אני מחבר את המכשירים כך שבפועל אני אראה רשת אלחוטית אחת? האם המכשירים צריכים להיות מאותו חברה? האם יש דגם מומלץ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מה המחירים שלהם? (באתר זה לא מראה) מחיר התחברות, מחיר חודשית מבצעים וכו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי. אתמול קניתי לוח אם Asus P4S533 עם כרטיס רשת מובנה של SiS. יש לי אינטרנט בכבלים מערוצי זהב ו012. התקנתי Windows XP, התקנתי דרייברים לכרטיס מהדיסק, חיברתי כבלים, האורות מהבהבים גם בלוח וגם במודם - הכל מחובר, עובד פיקס! יאללה, להתחבר! חיברתי דרך USB הפעם, ופועל. למה דרך הכרטיס רשת לא פועל ? תודה :'(
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
כי בזמן האחרון יש לי ניתוקים ואני רוצה לדעת אם הקריאות גבוליות וא לא טובות.
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לראוטר (מה לעשות שהמכשיר המזובל שניקרא HOTBOX לא עושה את העבודה) הדרישות מהראוטר ומכרטיס הרשת פחות או יותר הן: שידור WIFI חזק, רצוי בתקן N. מהירות- כל ההתקנים שאני הולך לחבר (עד 4 מחשבים ועוד 2 אייפונים) יהיו מחוברים בצורה אלחוטית אז רצוי ראוטר שעמיד בדרישות הללו. יציבות- אני הולך להשתמש בחייגן ועם מהירות אינטרנט 12MB. הHOTBOX למשל עובד בצורה גרועה עם חייגן. מחיר- עד 200-300 ש"ח, לא דגם יקר מידי, ולא זבל. לגבי כרטיס הרשת - חיבור USB, וכל הבקשות מהראוטר תקפות גם עליו (בדגש על מהירות/קליטה) נ"ב- הנציגה של HOT אמרה לי לא לקנות ראוטר של TP-LINK - האם יש אמת בדבריה?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
יש לי איטיות נוראית באינטרנט שהתחילה משעות אחר הצהריים, שכדאי לוודא שהיא לא נובעת מהמחשב, עשיתי בדיקת מהירות הורדה וגלישה על שני מחשבים שונים כשכל אחד מחובר לחוד למודם. בדיקת מהירות של התשתית תקינה, של הספק לא, ולמרות הכל הם לא מוצאים פתרון או מוכנים לקחת אחריות לבנתיים. התומך הציע לי לצלם כמה דברים ולשלוח להם באימייל, אבל קודם אם מישהו יכול לעזור לי, לא הבנתי בדיוק מה התוצאה שיצאה בבדיקה של ה-NETSTAT! אני חושב שהמספר שיצא שם הוא כתובת האיפי לבדיקת מהירות הורדה של הכבלים, מה שעשיתי לפני שעתיים ואחרי זה מחשב כובה והופעל מחדש כמה פעמים... [attachment deleted by admin]
-
שלום , אני לא ממש מומחה גדול בנושא , אבל מקצת חיפושים שעשיתי בגוגל נראה שכדי לבצע WOL צריך תוכנה נפרדת , חשבתי לבנות מחשב שיהיה מין שרת מידע כזה וכדי לחסוך בחשמל יכנס למצב שינה מאוד מהר ויתעורר לבד דרך הרשת, השאלה אם קיימת איזה דרך להגדיר לwindows שברגע שאני מנסה לגשת לכונן רשת מנותק שישלח סיגנל WOL (רק כשיש בקשה לקבצים) ?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לרשת- כיצד אני מוצא את המחשבים האחרים שבה ואת (שם) קבוצת העבודה של המחשבים בה (בהנחה שקיימת כזאת)?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים של linksys מסוג WRT54GL. ראוטר אחד מחובר למודם כבלים והשני מחובר לאיקס בוקס בחדר השני ומוגדר כ Access point. אני רוצה שהרשת האלחוטית שלי תהיה מאובטחת. איך אני מגדיר רשת אלחוטית מאובטחת בראוטר שמחובר למודם כבלים? אם אני מגדיר אבטחה בראוטר שמחובר למודם כבלים מה אני צריך לעשות בראוטר השני כדי שהוא יתחבר לראוטר שמחובר לראוטר כבלים?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
יש לי בעיה בגלישה, לא רק שהאיטיות בלתי נסבלת, הגעתי למסקנה גם שהדפדפן (כל דפדפן) לא מסוגל לטעון שני אתרים במקביל, או אפילו 2 דפים מאותו שרת. ברגע שהוא טוען שני טאבים אין סיכוי שאף אחד מהם יעלה, אני אצטרך לעשות reload לכל דף בנפרד. יש מצב שזה בגלל הראוטר?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מדריך טוב לקנפוג דומיין עם Active Directory? מחיפוש בגוגל, לא מצאתי משהו יעיל מדי. אני אמשיך לחפש, אך הייתי מעדיף לשמוע המלצות מניסיון. שימו לב בבקשה שאני לא מחפש ספרים או לעשות קורס MCSE. אני זקוק למשהו מהיר יותר שייתן לי הבנה בסיסית+ בתחום. מעבר לכך, אם מישהו מכיר מדריך טוב בנושא שרתי DNS ו-DHCP, אני אשמח לקבל גם כן.
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
פירמטתי מחשב לWINXP SP3 ועכשיו אני מנסה להתקין אינטרנט אבל לא מצליח.. יש לי מודם של בזק+ ראוטר של לבל1 המודם מחובר לנטב והנטב מחובר לשני מחשבים.. מחשב1 ומחשב2 שבו אני רוצה להתקין את האינטרנט הבעיה היא שבמחשב אין Local Area Connection בתיקיה של ה- Network Connections ויש לי כרטיס רשת מותקן והכל וגם זה עבד פעם.. בקיצור איך אני יוצר את הLOCAL הזה כדי שאני יוכל להתקין את הנטב? עוד דבר, שאני מנסה להתקין את הנטב בלי הLOCAL זה רושם לי כאילו אין לי חיבור בין המחשב לנטב כאילו זה לא מחובר או משהו וזה כן מחובר. בדוק. מקווה שמישהו יצליח לעזור..
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-