רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! כבר תקופה ארוכה מציקה לי השאלה איך מתנהלת תקשורת דו כיוונית בכבל קואקסיאלי בודד שמתחבר למודם כבלים.. יכול להיות שיש שם ריבוב של תקשורת דו כיוונית, משהו בסגנון FDM?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני יודע שיש דבר כזה מישהו יודע מה צריך לקנות בשביל זה? ואיך להגדיר את זה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
האם הראוטר הזה : http://www.dlink.ru/il/products/5/2239.html מדבר עם תשתית/ספק סלקום ? בעיות צפויות ? כול הערה אחרת תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום חברים, בניתי אתר לגיסי וברצוני לבצע ניסוי לפני שאני רוכש דומיין ושרת. אני מחפש שרת חינמי על מנת לבחון את האתר.... אשמח לקבל כל אתר חינמי + FTP שאפילו יתן 10 מגה, זה יספיק. בנוסף שיתמוך ב ACTIVEX. תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי בעיה שמציקה לי כבר הרבה זמן ואני אשמח אם מישהו יציע פיתרון לבעיה.. יש לי מחשב נייח שמחובר אליו ראוטר אלחוטי של 3com , וברשותי גם מחשב נייד בעל כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו הרשת פועלת מצויין והאינטרנט עובד מצויין בשתי המחשבים אבל לפעמים מתגלים בעיות. למשל שאני פותח את המחשב אני לא יכול לגלוש באינטרנט עקב "קישוריות מוגבלת" (סימן של שני מחשבים וסימן אזהרה צהוב בניהם) עכשיו אני מנסה לפתור את זה כבר הרבה זמן ולא מצליח, אני חושב שצריך להגיד משהו בראוטר אבל אין לי מושג, כדי לפתור את הבעיה הזאת אני חייב לנתק את הראוטר ולחברו מחדש ואז אפשר לגלוש באינטרנט במחשב הנייד(אולי כי מתקבלת כתובת אייפי חדשה??).. אני חושב שזאת בעיה פשוטה של הגדרות אבל אין לי מושג איך לפתור אותה. תודה …
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי, ו2 מחשבים... מחשב 1 - נייח שמחובר לנתב באמצעות כבל רשת מחשב 2 -נייד שמחובר לנתב דרך כרטיס רשת אלחחטי יש גישה לאינטרנט ל 2 המחשבים אבל ברשת הם לא רואים אחד את השני... מה יכולה להיות הבעיה? באשף הרשת הגדרתי את שניהם באותה צורה (שניהם גולשים דרך נתב)
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
http://img154.echo.cx/my.php?image=bs5tl.png
-
- 13 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום! אני לא ממש יודע מה קרה או איך אני רק יודע שהייתה הפסקת חשמל... מחשב אחד הודלק מחדש והמחשב השני רק אחרי חצי שעה או משהו כזה(לא אמור לשנות כלום) מחשב אחד עובד עם הרשת והכל והמחשב השני לא. המחשבים מחוברים ביחד עם סוויץ' אני לא ממש מבין בהגדרות של הרשת ולא יודע איך הגדירו לי אותה אני צריך כל עזרה אפשרית בקשר לזה כי בינתיים אני כותב ממחשב אחד בעוד שהמשב השני(שלי)מנותק מהאינטרנט והרשת. מי שיכול לעזור אני יודה לו מאוד
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אתמול היתקנו אצלי רשת אל חוטתית ברשותי Level One WBR-3407A 1W4L Wireless AP ADSL Router עכשיו אני משתמש בתוכנות כמו MIRC FLASHFXP ואני לא מצליח להשתמש בפורט 113...ניסתי לפתוח את הפורט אבל אני מקבל שגיאה שהפורט הזה כבר משומש על ידי משהו אחר רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לפתוח את הפורט המסוים הזה או לבדוק איזה תהליך משתמש בפורט הזה... אני ממש ממש נואש....תודה רבה לעוזרים :s05:
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת חוטית ועל חוטית עם מודם נתב אלחוטי של בזק asus am 604g. אני רוצה (שתי קומות) להוסיף לאחד ה HUB ים switch אלחוטי netgaer GS605 שישמש לי כ Access point לרשת (שלא יהיה נתב ברשת ויתנגש בנתב הקיים, אלה יהיה כניסה אלחוטית נוספת לרשת הקיימת [בקומה אחרת]). איך מגדירים את הנטגיר? אשמח לסיוע ותודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש בנרות אתר עם הסברים על כל הפקודות בטלנט של אלקטל משודרג (281@8606). יש שם הרבה מאוד פקודות, וה-help לא מביא הסברים ממש מספקים. אם למישהו יש אתר שמסביר בדיוק יותר בפירוט על כל פקודה ופקודה, אני אשמח לקבל לינק. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך אפשר להשתמש במודם ECI (Inovia) B-FOCuS 270PR כנתב (ראוטר). על המודם עצמו כתוב שהוא Router וגם בחוברת המצורפת (בעברית) רשום תמיד "מודם נתב". אך בחוברת אין שום תיעוד לגבי כניסה לממשק הניהול של הנתב (ניסיתי דרך 192.168.0.1 - אך זה לא הגיע לשום מקום), או בכלל לגבי שימוש במודם כנתב. אם מישהו יוכל להפנות אותי בבקשה למידע לשימוש במודם זה כנתב ולגבי כניסה לממשק הניהול, אני אודה לו מאוד. בתודה מראש! קישור לדף התיאור של המודם מאתר ECI: http://www.inoviatele.com/Products_Hi/HiBFOCuS_270.asp הערה: מדובר במודם שמתחבר דרך כרטיס רשת.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני ממש מצטער אם ההודעה לא קשורה אבל זה נשמע קשור רשת מעבדים כאילו..... בעקרון קראתי על כמה אנשים שחיברו 10 של מחשבים וגרמו להם אכשהו להשתמש בכמות חישוב העצומה הזאת ביחד..... אם יש אפשרות תגידו אם אין אז תגידו לא.... נראה לי מעניין בסה"כ (הודעה ראשונה אני צריך לצבור מיומנות...) תודה רבה.... אני שואל האם אפשר ליצור דבר כזה בבית....? אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
Linksys 802.11g Router WRT54G2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_1993_2252&products_id=22681 אני מתעניין בראוטר הנ"ל ורציתי לשאול כמה שאלות 1. האם יש בו מודם מובנה (כמו זה שבזק מוכרת)? 2. האם הוא טוב מבחינת אבטחת מידע? 3. האם יש לו מתחרים טובים יותר באותו סביבת מחיר?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מקום וקניתי USB והוא לא קולט לי בכלל טוב מהשכנים והאות נמוך אז חשבתי לקנות את זה http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1868 איך זה ? כמה מטרים הוא קולט? האם אתם ממליצים עליו? רוב האנשים זה בקליטה אות נמוך... להערכתם לאיזה אות הוא ישפר לי? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי ברשותי שני מחשבים, אחד מחובר עם כבל רשת לראוטר ואילו השני מחובר אלחוטית. כשאני יוצר HOME GROUP במחשב אחד אני לא מצליח לחבר את המחשב השני לאותו HOME GROUP (למעשה נוצר עוד HOME GROUP נוסף) מה יכולה להיות הסיבה לכך? נראה לי שאיך שהוא שניהם נמצאים ברשתות נפרדות. במחשב שמחובר ישירות לראוטר אני רואה שהוא מחובר לרשת ביתית X ואילו במחשב שמחובר אלחוטית שם הרשת הוא TP LINK (לפי שם הראוטר) איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקחת ראוטר מבזק (ולהיות מחויב לשנתיים כפול 19 שקל בחודש, כל עוד אתה לא מתנתק מבזק אתה מקבל החזר ע"ס 19 בחודש) או לקנות באופן פרטי ראוטר המרחק מהמחשב שלי לשני הוא לא מעל 15 מטר (לא ישר, מוערך ע"י צעדים גדולים) התקציב הוא נמוך אני משער 100-200 ידוע לי שלא כולל כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני.. כרגע משתף אינטרנט עם מודם ראוטר aztech 600e וסוויטש פשוט edimax
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני כרגע בחבילה של 15 מגה עם מודם ADSL2 Wireless, אני צריך המלצות למודם טוב, זול וזמין שיתאים לחבילה של 100 מגה בתשתית בזק, שאפשר להתחבר אליו גם מרחוק בעזרת כרטיס רשת אלחוטי. חשוב לי שהמודם ייתן חיבור יציב ומהיר בחיבור חוטי. התדר האלחוטי לא כלכך חשוב לי אבל רצוי שיעבוד בצורה תקינה לפחות. עריכה: אין הרבה אופציות אני כנראה אלך על TP-Link TD-W9970
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בטח אתם לא מכירים את הראוטר הנ"ל... הנה קישור אליו http://gamedude.com.au/prod_show.php?art_no=neXNrouter_9104s אני חייב לדעת איך לפתוח פורטים לאימיול [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אחד מחובר לאינטרנט דרך מודם USB את השני חיברתי לראשון באמצעות כבל מוצלב ניסיתי את האשף של XP והגדרה ידנית של הרשת אבל המחשבים לא מזהים אחד את השני אם אני מנסה לעשות פינג אני לא מצליח (Request timed out.)
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איפה אני יכול לקבל הסברים (אפילו מעמיקים) בנוגע למושגים, כמו: PING ,URL, DNS, PROXY, POP, TCP/IP, IP, HTML, FTP. אשמח לקבל לינק לאתר שמסביר מהם עומד מאחורי כל מושג, ועוד דברים, כמו: איך להגדיר תיבת דואר במחשב שזה עתה חובר לאינטרנט, מה ההגדרות שצריך לבצע כדי לחבר מחשב עם מודם (מותקן כבר) לרשת האינטרנט, איך טכנולוגיית ה ADSL פועלת, איך טכנולוגיית הכבלים פועלת, מידע על חיבור ISDN, איך עושים PING ולמה וכו'... תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ההתייעצות נוגעת גם להאם אפשר להחליף, איזה מהם להחליף, ובאיזה נתב להחליף. הנה שרטוט של הבית ומה שקורה בו: נקודה כחולה זה נתב\משחזר, נקודה סגולה זה מחשב. 1 זה הנתב, 2 זה המשחזר. ברור מה קורה כאן. אני בעצם רוצה להכניס מכשירים אלחוטיים למשוואה. לפטופ שישמש כסטרימר לטלוויזיה במקרה הצורך. אני רוצה להחליף אחד מהם בראוטר אחלוטי חדש מהקופסא. ההתייעצות בעצם - עד כמה זה אפשרי? שניהם של אדימקס אם זה עוזר במשהו, שניהם לא משהו בכללי. אין לי תקציב גדול מידי. המטרה היא שהראוטר ייתן כיסוי אינטרנט לרוב, אם לא כל הבית. מימדי הבית אני לא יכול לתת לכם, בגלל שאין לי אותם. האם יש לי אפשרות פשוט להתקין את החדש במקום 1 ולקוות שהמכשיר יבין את המשחזר ואת כל הקונפיגורציה לבד?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני משחק במשחק רשת ASDF ולפעמים הוא מתנתק לי מהשרת או שאני עושה קפיצה ואח"כ אני לא צובר מהירות. מה ניתן לעשות? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שאלה ראשונה: בבית קרקע מסוים נעשה שימוש במודם שהוא גם נתב (לא יודע איזה דגם, סופק על ידי החברה) על מנת להתחבר לאינטרנט במחשב נייח. כ-30 עד 50 מטרים משם ישנו בית נוסף עם מחשב נייח עם מתאם אלחוטי חיצוני בחיבור USB המיועד לקלוט את האות מהנתב. גם המודם/נתב וגם המחשב עם המתאם נמצאים "בחוץ" (אין קירות מוצקים מפרידים). למחשב עם המתאם יש מפעם לפעם בעיות קליטה. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר נתב אלחוטי נוסף בחיבור חוטי לנתב הקיים שיהיה קרוב יותר למחשב עם הבעיה על מנת לשפר את הקליטה. האם זה אפשרי באופן כללי? שאלה שניה: יש ברשותי שני נתבים. אני אמור לתת אחד מהם למישהו ומעוניין להשאיר את הנתב הטוב יותר אצלי. אני לא כל כך מבין בנתבים ולא ממש מצליח לפענח את הנתונים הטכניים. תוכלו לומר לי…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-