עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מאז שחיברתי את הראוטר האינטרנט ממש איטי כולל הורדות בDC EMULE וכל התוכנות וה ICQ והמסנג'ר עושים לי בעיות מתנתקים לי ואני לא יכול לקבל קבצים כפי שציינתי הראוטר של 3COM WL-537 ניסיתי בהגדרות לפתוח את הפורטים של האייסיקיו אבל זה לא עוזר תודה רבה לעוזרים

2. Started by sharon_h,

לא ראיתי שום חוק שאוסר אז אם זה אסור אני מצטער... כרגע אני מחובר עם תשתית של הוט וספקית אינטרנט זהב בחבילה של 3 מגה. אני לא ממש מרוצה והחלטתי להחליף ספקית. אז פעם אחת ולתמיד- איזו ספקית הכי כדאית (בלי להתחשב במחיר).

• 45 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by N-KiNG,

האנטי וירוס שלי [NOD32] גורם לאימיול שלי LOW ID וזה מאוד מפריע במהירות ההורדה... מה אני צריך לעשות?? תודה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by kobibo,

אני מנסה להגדיר את המודם של בזק כ PPPoE וכל פעם שאני מנסה לשמור את הגדרות החיוג אני מקבל הודעה על PVC Error והוא מסמן לי שישנם בעיות בשתי פרמטרים: VPI ו VCI נסיתי להגדיר: VPI=8 VCI=48 ללא הצלחה. מה הם שני הפרמטרים האלו? ואיך צריך להגדירם? (ספק אינטרנט=ברק)

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. יש לי שני מחשבים בבית. אבל הם בקומות שונות. אני מחפש ראוטר חזק ואייכותי שיוכל לקלוט גם בין הקומות. אני מתכוון לקנות אותו בארה"ב לא בארץ ככה שגם אם אין את הדגם בארץ זה בסדר. מה שכן חשוב לי שאני מריץ את האימיול על מחשב אחד הראוטר לא יכנס לעומס וכל הגלישה במחשב השני תהיה זוועתית. חשבתי ללכת על הראוטר הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16833127158 או זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16833127215 תודה מראש אור. נ.ב יש לי חבילה של 5\512 אם זה משנה.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by tzviki113,

יש לי בנתב יציאה אחת כבל רשת וכל השאר USB... אחד מהם לא תקין ואין יותר יציאות פנויות... וגם הכבל רשת תפוס... השאלה שלי האם יש אפשרות לפצל על ידי משהו חיצוני את הכבל רשת ?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  7. אתמול חיברתי את הלינקסיס WRT54GL וקבצים שהיו יורדים לי על 300 יורדים לי עכשיו על 5-20 מה זה יכול להיות? ואיך אני יכול לסדר את זה? [כרגע אני מחובר עם כבל רשת ולא אלחוטי, ולכן האופציה האלחוטית במצב DISABLE]

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה עם משחק רשת ובפרום משחקים אמרו לי שזה בעיה של הראוטר. יש לי רשת של שני מחשבים עם מודם שהפכתי לראוטר (ECI 270) +סויץ'. עכשיו הבעיה היא שאמרו לי איזה פורטים צריך לפתוח ופתחתי לפי המדריך http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=8844&forum=Networking&omm=0 אבל זה לא עזר. בעיקרון פתחתי פורטים לאימיול לאחר LOW ID וזה עבד השאלה אם יש אפשרות לבדוק אם פורט מסויים באמת פתוח כדי לדעת בוודאות שזה לא הבעיה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היי לכולם כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייד,בפעם הראשונה, מהם הפעולות שצריך לעשות על מנת להתחבר לאינטרנט גם בדרךהחוטי וגם אלחוטי? האם ישנם הגדרות ספציפיות שצריך להגדיר,או שספקית השירות מביאה לי את כל החבילה? בתודה מראש שי

10. אני שוקל לעבור מ 012 (נגמרה שנת ההתחייבות) מה אתם אומרים על 014 בתור ספקית ? איך הפינגים לחו"ל ב BF2 ? 70-80 ככה.....או יותר לכיוון ה 90 100 ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  11. הבנתי שהמודם וגם התשתית(של כבלים לפחות) יכולים לתמוך במהירויות פי 100 יותר גבוהות מהמהירות הנוכחית. ומי שבעצם מאט את האינטרנט הוא הספקים. כלומר, הם יכולים לאפשר למנוי 750 או 1.5 או 5 או אפילו יותר...? האם ישנה דרך לעקוף את השליטה שלהם? האם אפשר לדבר רק עם הספק כך שיעלה לי מהירות ואז אני אוסיף כסף רק לספק ולא לתשתית. כלומר, החברה שמספקת תשתית תחשוב שאני ב750 ובעצם אני אעשה מנוי ל 1.5 עם הספק? יש לי מודם שך TERAYON, האם ההגדרות הנוספות שיש לו באתר היעודי שלו, יכולות להועיל לי? אם יש לי חבר שעובד נניח ב012 אז הוא יכול לשנות לי את המהירות? מבלי להגיד לכבלים למשל?

12. Started by shirNoshe,

האם מהירות הגלישה באינטרנט תלויה אך ורק במהירות שאנו קובעים עם ספק האינטרנט,(וכמובן לרוחב פס הגלישה).או שיש חשיבות גם לכרטיס המסך שיעמוד בעומס המקוון?הכוונה שהאם כרטיס חזק יותר יתן לי גלישה מהנה יותר? והאם נפח האיחסון וקבצי ההחלפה משפיעים על הגלישה יותר מכרטיס המסך? מה חשיבות כמון זיכרון ה-RAM בגלישה?

13. Started by danh74,

שלום לכולם, יש לי נתב linksys 54gl התקנתי dd-wrt ומאז כל 2-3 דקות הנתב מתנתק ומתחבר מחדש. למשהו יש מושג מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. את מצבו בכתובת 10.0.0.138 האם ישנם כתובות נוספות? אנני יודע מה מצבו כיצד אוכל לדעת? ראוי לציין שהמחשב מגלה אותו בעת החיבור (עשיתי RESET אך לשווא) תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by enzo,

שלום לכולם, אני יודע שכל מכשיר אלקטרוני פולט קרינה אך רציתי לדעת מהי הקרינה של ראוטר(שלי עם שתי אנטנות והוא מתוכנן לשדר אפילו דרך חדרי ממ"ד) והאם היא נחשבת למסוכנת?

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  16. חברת סטרטאפ חלוצית ישראלית מזמינה אתכם לקחת חלק בחלום, בואו לעזור בשלב חשוב זה. מדובר ברעיון יחודיי ובאמת מגניב בתחום הרשתות האלחוטיות והרבה יותר מזה... הוחלט לאפשר כניסה מבוקרת למשתמשי מחשבים ניידים בשימוש גבוה. כל מי שמעוניין לקחת חלק באלפא של המוצר החדש לניידים מוזמן לפנות אישית. (רק מתאימים ייענו, כרגע מדובר באלפא סגורה) לפרטים: ניר קוריס 054-2111089 nir@mycontigo.com

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  17. שלום אז ככה יש לי אינטרנט בכבלים מחובר ל 012 עם נתב חוטי sweex ro001 הגדרתי אותו ב חיבור l2tp (וגם pptp)נראה עובד אבל כל יומיים אני מקבל מעיין "ניתוק" כלומר הנתב מראה שיש חיבור אני יכול לשלוח פינג ל google אבל אי אפשר לכנס לאינטרנט כלום לא עובד עד שאני מנתק את הנתב מהחשמל / עושה לו reboot בלוג של הנתב מופיע לי השורות הבאות כאשר יש את הבעיה יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:41 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:46 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:55 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 (DHCP:ack(DOL=604800,T1=302400,T2=529200 *צירפתי נתונים על הנתב והמודם (pdf) **היה לי מודם teryaon tj715 והחלפתי אותו כי חשבתי שה…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  18. היי לי יש לפטופ שמוגדר ברשת פשוטה (workgroup ) . לאח שלי לפטופ שהוא מביא מהמשרד ששייך לרשת עם domain controller (אני לא בטוח שאני מדייק בשמות . מקווה שמבינים) . ניסיתי לחבר בין שניהם עם כבל מוצלב . הצלחתי לראות את הדומיין שלו במחשב שלי .בתוך הדומיין ראיתי את המחשב שלו אבל לא איפשר לי להיכנס אליו . אשמח אם תעזרו לי כי אני צריך כל פעם להעביר לו קבצים גדולים . מה שמצריך אותי כל פעם מחדש , לצרוב ולצרוב . תודה .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by hosham,

שלום לכולם. יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר של אדימקס. לאחד מהם (שלי..) התקנתי כרטיס רשת אלחוטי (USB של NETGEAR),הצלחתי ליצור רשת אלחוטית אבל הבעיה שכל פעם שאני פותח את האזוראוס או אפילו סתם גולש מהמחשב שלי (הנייח) מופיע האייקון-"כבל רשת מנותק" והחיבור מיד רוכש כתובת רשת ומחדש את עצמו. האם למישהו יש מושג למה זה קורה ומה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  20. אוקיי אני יודע איך פותחים ברמת העיקרון ואיך מגדירים אייפי סטטי והכל... אני עושה הכל פיקס ! ועדיין הפורטיפ פשוט לא נפתחים והחמור נשאר עם המשקפיים המכוערות האלה... יש משהו מוזר אפילו לאחר שאני מגדיר את האייפי [192.168.2.2] זה עדיין מראה לי בהגדרות של הראוטר-89.1.108.53 עד כמה שאני ידוע מגדירים אייפי במאפיינים של החיבור זה מה שאני עושה למרות זאת העניין כושל. איפה אני טועה... בקשה עזרה האימיול לא זז נמאס לי מהנתב הזה כבר!

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  21. אני רוצה לעשות קורס איך ללמוד להקים אתר אינטרנט,זה הולך להיות לי קשה?

22. Started by domuzy,

בימים האחרונים הפונטים התחילו להשתגע ולהשתנות בכל פעם מחדש. אם הפונט הסטנדרטי ב"גוגל" למשל, היה ARIAL, אז משהו קרה ועכשיו זה פעם DAVID, פעם TIMES NEW ROMAN וכיו"ב. כנ"ל גם באתרים אחרים. מה זה ולמה? לציין- יש לי FW, יש לי אנטי וירוס של קספרסקי, והמחשב שלי נקי ממרגלים, למיטב ידיעתי (אני עושה סריקה פעמיים ביום עם 3 תוכנות שונות).

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by Nahum2,

מה צריך לעשות כדי שאני אוכל להשתמש במחשב שלי בתור שרת? כלומר שאני אוכל להתחבר אליו דרך ה IP שלו. לשים איזה דף HTML נחמד בשער. להתחבר ל OUTLOOK שלי להוריד\להעלות קבצים ישירות למחשב שלי.. נו אתם יודעים... ובלי אני חוזר בלי לעבור ללינוקס.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  24. יש ברשותי נתב WRT54GL וכ.ר. EDIMAX EW7128g הייתי צריך אתמול לנתק את המחשב מהאינטרנט אז לחצתי על disable בicon של המחשב עם הגלים למטה... לאחר מכן לחצתי בחזרה על enable והאינטרנט לא חזר לקדמותו... כבר פעמיים קרה לי שהוא רושם שהוא מחובר אבל האינטרנט לא פועל... מה שעשיתי כדי לתקן את זה זה ריסט לנתב וניסיתי להתחבר ולהתנתק שוב אבל זה חוזר על עצמו ואני לא מבין למה... אם מישהו נתקל בבעייה דומה או יודע איך לעזור בבקשה תגידו לי איך.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  25. הכל כתוב בכותרת.. שגיאה 734: the PPP link control protocol was terminated תודה *סידרתי את זה, צריך להכנס להגדרות של החייגן, ואז לאבטחה, לסמן את advanced (custom settings)f ואז ללחוץ על SETTINGS להשים למעלה על optional encryption ולהסיר את כל הV חוץ מ-PAP ו- SPAP.

דיונים חדשים בפורומים