רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לSwitch יש אפשרות שיהיה אפשר לחייג (במידה והמודם לא מוחבר) לאינטרנט דרך הSwitch, ולא אני לא מעוניין שהמודם יהיה ראוטר
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נתב Edimax בעל 2 אנטנות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7568&perur=2&t=10&c=281. הנתב נמצא בקומה השנייה של הבית, אך ניתן לקלוט גם בקומה הראשונה בבית, בעיקר בסלון. כאשר אני נכנס לתוך החדרים בקומה הראשונה יש כבר ירידה משמעותית (מן הסתם עובר דרך יותר קירות) באיכות הקליטה עד לחוסר קליטה בכלל. חשבתי על לקחת את אחת האנטנות ולהאריך אותה עם כבל מתאים (RF) ולהוציא אותה מחוץ לחדר בקומה השנייה כדי לשפר את הקליטה. ומכאן: 1. האם תוספת הכבל עצמו (נניח 5 מטר, סדר גודל של 0.5dB למטר) לא תבטל לי את השפעת הוצאת האנטנה? 2. האם קנייה של אנטנה חזקה יותר, למשל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6357&perur=1&t=10 תועיל יותר? (או שזה מיותר כי עדיין א…
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לאחרונה עברתי מתשתית של בזק לתשתית של הוט. ומאז יש לי תופעה מוזרה שכאשר הראוטר מתנתק ומחייג שוב לספק (CCC) אין אינטרנט באף אחד מהמחשבים בבית והדרך היחידה להפעיל אותו מחדש היא לאתחל את המחשב או להפעיל מחדש את הכרטיס רשת דרך לוח הבקרה. תופעה מוזרה נוספת היא שהמחשבים שמחוברים באלחוטי לא מזהים את החיבור לרשת והאייקון כאילו מראה שיש רשתות באזור, אבל בפועל הוא מחובר לרשת ואין שום בעיה. משהו מוכר ? כל המחשבים מריצים Win7 רואטר Dlink והקופסא של הוט היא hotbox הרואטר זה הדבר היחיד שמחובר להוט בוקס.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה יש חנות באשדוד שמוכרת מתאם כזה עד 160 שקל כי כמעט כל החנויות שהייתי בהן אין להן חוץ מכמה עם מחירים "יפים" כמו סטאר נט ב210 שקל
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלוםםם יש לי רשת ביתית עובדת ותקינה, 2 המחשבים שלי: windows98sec windows98 התקנתי internet connection sharing וגם את הדיסקט במחשב השני, ניסיתי להפעיל את הרשת ולא עבד, ניסיתי עוד לשנות באינטרנט אקספלורר בconnectiong את הlan settings וגם זה לא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?! תודה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, האם יש דרך לגרום למחשב שהינו חלק מהרשת שאליו מחוברת המדפסת שלי (שהיא משותפת ברשת) להידלק ברגע שאחד המחשבים מנסים להדפיס במדפסת? המחשב שאליו מחוברת המדפסת הוא מחשב נייד מסוג קומפאק n1000v ולדעתי אין לו את האופציה wakeonlan או לפחות לא מצאתי אותה בביוס. בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה עם ה wireless בראוטר. עשיתי ENABLE לwireless בראוטר ושמתי סיסמא עליו. ניסיתי להתחבר עם ה IPHONE ועם ה N95 (הוא תמיד מתחבר לי בקלות לכל רשת אלחוטית) וזה לא התחבר עשיתי את הראוטר פתוח לגמרי בלי שום סיסמא ועדיין גם ה N95 וגם ה IPHONE לא מצליחים להתחבר לראוטר. ה N95 למשל מתחבר לי בקלות לרשת אלחוטית אחרת מה אני עושה בראוטר ואיך אני מסדר את הבעיה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום. דודתי החליטה לקנות מחשב נייד ולהתחבר לאינטרנט. המחשב יגיע עם כרטיס רשת אלחוטי. במקרה והיא תרצה לחבר את המחשב לאינטרנט בלי חיבור ישיר לקו טלפון, האם תצטרך גם ראוטר אלחוטי? האם יש ספקי אינטרנט בארץ שמספקים ראוטר אלחוטי? אשמח לתשובות... בתודה, נעם.
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום ! אוקיי אני ייתן 2 מצבים : 1. לחבר שלי יש ADSL עם מודם (האם יש אפשרות לשדררג ושהוא יתפקד כנתב גם ?) עכשיו הוא רוצה לחבר את המחשב שלו , ומחשב נייד בחיבור אחלוטי. הבנתי שנתב אלחוטי כמו LINKSIS או D-LINK יעשו את העבודה מעולה , כלומר כבל רשת אליו וכרטיס אלחוטי לנייד.... וזה מתחבר למודם ועושה גם את עבודת הניתוב , אני צודק ? 2.אצלי מכיוון שהנתבים האלחוטיים האלו הוא קונה בחול בבערך 50 דולר רציתי לשאול אם כדאי לי לבקש גם אחד , כרגע יש לי את המחשב שלי במפרט שעובד מצוין , ולאחי מחשב פנטיום 133....האם אפשר לשתף איתו אינטרנט ככה ? כמובן שבעתיד אנחנו מתכננים לקנות עוד 2 מחשבים חדשים (עוד חצי שנה) כך שהמחיר בארץ הוא יותר מפי 3 מח'ול... שווה לקנות ? והאם צורת החיבור היא באמת כמו ש…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, אני מחובר ברשת ביתית בעזרת מודם ADSL של אלקטל וראוטר PheeNet big 4ps דרך חברת 012 לפני שהתחברתי בעזרת ראוטר הכל עבד כשורה וגם מספר חודשים מאז קניית הראוטר. לאחר מכן התחילו התנתקויות, מספר פעמים ביום, ועל מנת להחזיר את התקשורת אני נאלץ לאתחל את המודם, ולפעמים לחכות מספר דקות. מישהו, יודע איך מסדרים את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
נכנסתי במקרה לרשת הביתית וראיתי שיש 2 רשתות ציבוריות על שם VM מכונה וירטואלית שהתקנתי במחשב, אני רוצה לציין שלא הגדרתי שום רשת כזאת או אחרת. זאת לא הפעם הראשונה שאני מתקין VM אבל גם אף פעם לא נכנסתי לרשת הביתית לבדוק. השמח לעזרה. עריכה: בינתיים נכנסתי להגדרות של הרשת וביטלתי אותם ידנית ניסיתי למחוק אותם אבל בלי הצלחה.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום! אני לא ממש יודע מה קרה או איך אני רק יודע שהייתה הפסקת חשמל... מחשב אחד הודלק מחדש והמחשב השני רק אחרי חצי שעה או משהו כזה(לא אמור לשנות כלום) מחשב אחד עובד עם הרשת והכל והמחשב השני לא. המחשבים מחוברים ביחד עם סוויץ' אני לא ממש מבין בהגדרות של הרשת ולא יודע איך הגדירו לי אותה אני צריך כל עזרה אפשרית בקשר לזה כי בינתיים אני כותב ממחשב אחד בעוד שהמשב השני(שלי)מנותק מהאינטרנט והרשת. מי שיכול לעזור אני יודה לו מאוד
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-מהו הסינגל המינימאלי שאני יוכל להתחבר דרכו לראוטר? -ראיתי מס' סוגי כרטיסים ( pci / pci / usb+אנטנה עם חוט) מה היתרונות/חסרונות של כל אחד מהם?המלצות כלשהם? -הכרטיסים דורשים Driver?מה קורה ב Linux? -כרטיס מסוג G תומך גם ב B, כן? -למשהו יש מושג איך הכרטיס רשת ב PSP? תודה
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן חברים!! אני מעוניין לעבור לתקן N יש איזה המלצה לראוטר?? משהו שצריך לדעת לפני שאני עובר??! תודה חברים!
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
למי שזוכר (לא שאני מצפה ממכם ליזכור) דיברתי על זה שהמודם של בזק ה ALE 150 לא עושה לי בעיה אחת והוא עובד יופי ובלה בלה בלה... קיצור, הוא מתחיל לעשות לי בעיות!! אני משאיר את האינטרנט עם האמיול דולק ללילה וכשאני קם אני רואה את החייגן מנסה להתקשר לאינטרנט בנסיונות כושלים, אני מקבל הודעת שגיאה 721, התקשרתי לבזק ושם ענה לי סרגיי שבקושי עזר לי כי כל מה שהוא אמר לי זה להתקין דרייברים חדשים וזה לא עזר, לבטל את אפשרות בחיסכון בחשמל של הUSB וזה גם לא עוזר!!! ועד שהם עונים בתמיכה הטכנית זה שעה גם ככה!!! מישהו יכול לעזור לי??
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קראתי את המאמר על שיתוף אינטרנט ביתי (שרת עם כרטיס אחד ) וראיתי בעמוד האחרון שכתוב : "....ומעליו מודם אלקטל שאינו משודרג " איזה שדרוג קיים למודם הזה ??
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
Linksys WRT54GL 54Mbps Router 3COM Cable/DSL Router 100-75 או שאני אצטרך לקנות..
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום חברה ,ה' יודע למה בזק שינו את הגרסה עצלו ,בכל מקרה לשאלה שלי למה אין אפשרות להתנתק דרך ההגדרות של נתב ? נגיד בסימנס הישן שהיה לי מקודם ,היה ניתן להתנתק וגם להחליף שם משתמש וסיסמה וכו' , בזה אין כלום, לאחר הגדרה ראשונית לאחר שהתקנתי והכנסתי פרטי התחברות (שם משתמש וסיסמה) בזה זה נגמר. ובעקרון אין עוד ניתן לקבל IP חדש מבלי לעשות לו ריסט ? חוץ מלעבוד דרך פרוקסי ?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מחשב נייד WINDOWS 7 מחובר בwirelss מחשב נייח WINDOWS XP מחובר קווי לראוטר EDIMAX BR-6424n רשת אלחוטית - פועלת (יש אינטרנט) איך אני עושה בין 2 המחשבים שיתוף קבצים ומדפסות/רשת ביתית/רשת ביתית אלחוטית . .לא יודע איך זה נקרא (הכוונה שאני אוכל להכנס ממחשב אחד לתוכן של המחשב השני ולהעתיק קבצים וכו..) תודה!
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
לילה טוב. נמאס לי מאינטל החלטתי קצת לגוון ומעכשיו אני אשתמש בלפטופ לאינטרנט. אני רוצה לדעת כמה עולה כרטיס מודם טוב שאני אוכל להשתמש באינטרנט מחוץ לבית? מישהו מוכן להסביר לי איף דבר כה עובד? האם יש לו מרכזייה כלשהי? כמה דבר כזה עולה ובאיזה חנויות אני יכול לקנות? ואני מדבר על דבר כזה (בלינק) http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1010&catID=164&tmpltId=27&fId=128
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אני כרגע בחבילה של 15 מגה עם מודם ADSL2 Wireless, אני צריך המלצות למודם טוב, זול וזמין שיתאים לחבילה של 100 מגה בתשתית בזק, שאפשר להתחבר אליו גם מרחוק בעזרת כרטיס רשת אלחוטי. חשוב לי שהמודם ייתן חיבור יציב ומהיר בחיבור חוטי. התדר האלחוטי לא כלכך חשוב לי אבל רצוי שיעבוד בצורה תקינה לפחות. עריכה: אין הרבה אופציות אני כנראה אלך על TP-Link TD-W9970
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
על מנת לשפר את אופן בדיקת מהירות חיבור האינטרנט, אני בוחן שימוש בתוכנה חדשה הנקראת DownTester. תוכנה זו נכתבה ופותחה על יד ניר סופר (http://www.nirsoft.net) ואני מודה על התוכנה ועל שיתוף הפעולה. כצעד ראשון, כתבתי מדריך קצר להתקנה והפעלה של תוכנה זו. בנוסף, לתוכנה יש מנגנון עזרה ומומלץ להיעזר גם בו. על פי הערותיכם והמשוב שאקבל מכם לגבי התוכנה ויעילותה, אערוך וארחיב מדריך זה. כמו כן, קיימת אפשרות לגייר את ממשק התוכנה לעברית ואשמח לקבל את הערותיכם גם לגבי נושא זה. לפני השימוש הראשון בתוכנה אני ממליץ לקרוא את המדריך בעיון ולפעול על פי הכתוב בו. כמובן שאשמח לראות את תוצאות ההרצה שלכם מצורפות לשרשור זה. ה-LINK למדריך ולתוכנה נמצא כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/DownTest…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי בעית פינגים בסי אס. מה שמוזר בבעיה הזאת שהיא נפתרת מעצמה ומתחילה בעצמה, בלי שאני משנה משהו. ??? אני רוצה להתיעץ איתכם ולשאול מה גורם לזה, ואיך אפשר לתקן את זה. האפשרויות הסבירות: 1. מודם דפוק. אולי אני אביא מחברים את המודם שלהם וננסה לבדוק האם הבעיה חוזרת על עצמה 2.בעיה בפילטרים. לנתק את כל הפילטרים בבית ולנסות לראות מה קורה (כמובן להחליף את הפילטר הראשי) 3.וירוס או משהו. (הרצתי כמה פעמים אנטי וירוס, אבל האנטי וירוס של מעפן) 4. בעיה אצל הספקית (012). באחחחח אין לי כוח אליהם 5.בעיה בתשתית (ADSL). לדבר עם נזק אשמח אם תתנו לי טיפים לגבי מה כדאי לי לעשות, או דרך אחרת לטפל באחת הבעיות שציינתי. תודה מראש... :-\
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
חבר'ה.. אני צריך את עזרתכם.. יש לי תופעה הזוייה במחשב - אני לא מצליח לגלוש - נבדק ב3 דפדפנים שונים. אני מחובר דרך הכבלים עם ראוטר תקן B ישן של 3COM בIP קבוע. רק לציין שיש לי פינגים רציפים לנתב, לIP של "וואללה" ולכתובות רגילות כמו "גוגל" וכו'. יש לי אנטיוירוס של נוד ופיירוואל של ווינדוס - ניסיתי לבטל אותם והתופעה בעינה... מה שמוזר זה שאני מצליח להתחבר למחשב בLOGMEIN למשל ולמשוך מייל.... ניסיתי אפילו להגדיר DNS של הספק וגם ממש לא עזר... אף פעם לא הייתה לי תופעה הזויה שכזו... אשמח לעזרה... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בראוטר של ALCATEL מדגם SPEEDTOUCH 570, עם אנטנה שמחוברת בחיבור USB במחשב השני. האנטנה הזו עושה המון בעיות. למרות שהאות מוגדר כטוב, יש הרבה התנתקויות, ולוקח די הרבה זמן עד שהיא מתחילה לעבוד בהפעלה של מערכת ההפעלה. לכן אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי, שיחובר ב-PCI עם אנטנה בחוט מאריך. המרחק בין המחשב בעל הראוטר למחשב השני הוא כ- 10-12 מטר. במקום אחר הציעו לי את ה- Edimax 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card- EW-7128G, אך מחיפוש קצר פה בפורום אני רואה שזה כרטיס די ישן שדובר כאן בשנת 2004 אפילו. יש כרטיס אחר עליו אתם ממליצים? האם באמת EDIMAX היא החברה הטובה ביותר לעניינים הללו? מה ההבדל למשל בין הכרטיס הנ"ל לכרטיס Edimax Wireless Super-G 32bit PCI Adapter EW-732…
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-