עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, ברשותי נתב Edimax בעל 2 אנטנות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7568&perur=2&t=10&c=281. הנתב נמצא בקומה השנייה של הבית, אך ניתן לקלוט גם בקומה הראשונה בבית, בעיקר בסלון. כאשר אני נכנס לתוך החדרים בקומה הראשונה יש כבר ירידה משמעותית (מן הסתם עובר דרך יותר קירות) באיכות הקליטה עד לחוסר קליטה בכלל. חשבתי על לקחת את אחת האנטנות ולהאריך אותה עם כבל מתאים (RF) ולהוציא אותה מחוץ לחדר בקומה השנייה כדי לשפר את הקליטה. ומכאן: 1. האם תוספת הכבל עצמו (נניח 5 מטר, סדר גודל של 0.5dB למטר) לא תבטל לי את השפעת הוצאת האנטנה? 2. האם קנייה של אנטנה חזקה יותר, למשל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6357&perur=1&t=10 תועיל יותר? (או שזה מיותר כי עדיין א…

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by Itzik208,

אני צריך להעביר חומר ממחשב נייד למחשב שולחני. מדובר בכמות שעולה על מה שנכנס בדיסקט רגיל (1.44 מגה) איך אפשר לעשות את זה, אם למחשב הנייד אין צורב? כלומר, ברור שצריך לחבר את המחשבים ע"י כבל וליצור רשת, אבל מה צריך בשביל זה? במחשב השולחני יש כרטיס רשת מובנה עם הלוח-אם (לפחות כך נדמה לי... כשאני פותח את 'מנהל ההתקנים' כתוב לי תחת מתאמי רשת - Intel® PRO/100 VE Network Connection ו - מתאם 1394 Net. הראשון הוא כרטיס הרשת, והשני הוא כרטיס FireWire, נכון?) במחשב הנייד - אני לא יודע. צריך לבדוק. בכל אופן, צריך שיהיה גם שם כרטיס רשת? ואז מחברים אותם עם איזה כבל? בכלל, אפשר לעשות את זה דרך חיבור אחר? נגיד FireWire? אולי USB? תודה.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by wok2000,

היי יש לי נתב אלחוטי WRT54GL של לינקסיס. שאלתי היא אחת יש לי 3 מחשבים ( 1 נייד (אלחוט)..... ו2 רגילים (לכל אחד כבל ממנו לנתב) ) אני עושה תהתקנה מהדיסק של לינקסיס מהמחשב שלי. האם לאחר מכן צריך לעשות גם התקנה מהדיסק במחשב השני בבית? כדי שהוא יתחיל לקבל בכבל שלו נתונים ולהתחיל לגלוש דרך הנתב.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  4. כרגע יש לי מודם של netodragon שלא מצאתי לו דרייברים לויסטה 64. אני מחפש מודם פשוט מאלו שעולים 50-70 ש"ח, לא היקרים של 250 ש"ח. לא מצאתי בחיפוש בחנויות אינטרנט בארץ מודם שמתאים, בחנויות בארה"ב מצאתי כמה מודמים שמותאמים לויסטה 32, אבל רק אחד של חברת hiro (צ'יפסט של Lucent) שמתאים לויסטה 64. מישהו מכיר מודם כזה שנמכר בארץ? תודה!!

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by ^@^RaveHaek^@^,

איזה כרטיס רשת טוב יותר למה יש טווח קליטה טוב יותר http://www.electra-computers.co.il/P...?productid=267 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?p...502&CatCode=60 תודה

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  6. תגידו ה KILLER הזה נו ה כרטיס רשת מביא שיפור כל שהוא.? FPS\פינג?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  7. על כמה אתם מורידים בערך מבוטים פומביים במירק? (כמו אלו שמוצאים בpacketnews לדוגמא..)...סתם מעוניין לדעת כי אצלי זה בממוצע 50 ק"ב וזה דיי איטי...(יש לי 1.5 mbit) אבל אולי בגלל שזה מבוטים פומביים....כי מhttp ואפטיפי פרטיים אני מוריד הרבה יותר מהר..

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי בעיה שיש לי עם נתב של EDIMAX מדגם BR-620WLg. לנתב מחוברים 2 מחשבים, אחד קוית ואחד אלחוטית. היום היתה הפסקת חשמל מלווה במכת ברק. לאחריה המחשב שמחובר אלחוטית וללא הגנה מברקים המשיך לגלוש בקצב טוב, בעוד המחשב שמחובר קוית ויש לו מפסק הגנה, החל לגלוש באיטיות ולא נכנס לאתרים מסוימים (כמו לדואר של יאהו), ולא משנה כמה פעמים מרעענים את הדף, הוא לא גולש. ניתקתי את הנתב וחיברתי את המודם ישירות למחשב הבעייתי, והאינטרנט חזר לטוס. מוזר לי שהנתב מאפשר גלישה אלחוטית מהירה אבל תוקע גלישה קוית. אין לי כרטיס רשת אלחוטי נוסף. מה לדעתכם הבעיה והאם ניתן לפתור אותה ללא רכישה של כרטיס אלחוטי ? (המודם עובד לבד טוב, אז כרטיס הרשת בסדר...) תודה !!

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by ReSt,

שלום לכולם ושבוע טוב, יש לי ראוטר NETGEAR DGN1000 בסלון שמשדר WIFI. יש לי כמה שאלות אליכם - 1. העוצמה שלו לא משהו בכלל, האם אפשר להחליף אנטנה ? איפה אני מוצא אנטה שמתאימה מבחינת תדרים ועוצמות לראוטר שלי. 2. במרתף אני לא מצליח לקלוט את הWIFI, יש לי הכנה בקיר של RJ , יש איזה ממיר חוטי לאלחוטי ? זאת אומרת שאני יחבר מין מתאם עם אנטה לשקע רשת בקיר ואז הוא ישדר לי WIFI ? תודה רבה לעוזרים

10. שידרגתי את המודם לrouter ומאז אני לא מצליח להכנס לדפדפן למרות זאת אין שום בעיה להתחבר לאיי סי קיו תודה מראש יזו בזיזו

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by Alexkmr,

הראוטר מחובר להוט בוקס. הבית קטן. לאחרונה קורה הרבה פעמים שהקליטה בא והולכת בגלים כל הזמן. גם בטלפון הנייד וגם במחשב. ניסיתי לעשות ריסטרט לראוטר אך זה לא עזר. אשמח לעזרה איך אפשר לפתור את הבעיה

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by gal663,

אהלן חברים!! אני מעוניין לעבור לתקן N יש איזה המלצה לראוטר?? משהו שצריך לדעת לפני שאני עובר??! תודה חברים!

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by nisimm,

אני צריך המלצה לנתב חוטי למספר קטן של מחשבים גיימרים בתקציב 300 שלא יהיו בעיות עם הנתב במשחקי רשת באנרטנט

14. Started by MoSQuiTo,

יש לי הזדמנות לשפר את מהירות האינטרנט שלי ל1.5 בהתחייבות ל12 חודשים עכשיו השאלה שלי אם אמור לצאת בישראל בזמן הקרוב איזשהי מהירות חיבור יותר מהירה מזאת? כי אז אולי יהיה טעם "לחכות" לה... תודה

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  15. ‏Linksys WRT54GL 54Mbps Router‎ ‏3COM Cable/DSL Router‎ 100-75 או שאני אצטרך לקנות..

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  16. אהלן יש כרטיס USB של TL-wn821n הכרטיס מחובר למחשב ואני רוצה להתחבר אליו מהטאבלט שלי בבית יש לי אינטרנט של בזק+בזק בינלאומי ומוגדר לי חיגן במחשב (של בזק בינלאומי) בתוכנת השליטה כגדרתי את הכרטיס כ - SoftAP internet connection share : local area connection 2 (אין 1 זה היחידי שיש) שמתי SSID וסיסמה אני מצליח להתחבר אל הרשת האלחוטית (קליטה טובה מאוד) אך אחרי שאני מתחבר לא מצליח לגלוש באנטרנט דרך הטאבלט לרשת אלחוטית אחרת אני גולש באופן תקין. מישהו יודע מה הבעיה בהגדרות או משהו אחר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by AMD-ALI-G,

לילה טוב. נמאס לי מאינטל החלטתי קצת לגוון ומעכשיו אני אשתמש בלפטופ לאינטרנט. אני רוצה לדעת כמה עולה כרטיס מודם טוב שאני אוכל להשתמש באינטרנט מחוץ לבית? מישהו מוכן להסביר לי איף דבר כה עובד? האם יש לו מרכזייה כלשהי? כמה דבר כזה עולה ובאיזה חנויות אני יכול לקנות? ואני מדבר על דבר כזה (בלינק) http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1010&catID=164&tmpltId=27&fId=128

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  18. Started by pergola,

אני שעות ישוב על זה... נכנס לPortforward הזה.. עושה כל מה שרשום שם על הראוטר שלי... ועדיין כשאני בדוק זה מראה לי שזה לא פתח...

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  19. על מנת לשפר את אופן בדיקת מהירות חיבור האינטרנט, אני בוחן שימוש בתוכנה חדשה הנקראת DownTester. תוכנה זו נכתבה ופותחה על יד ניר סופר (http://www.nirsoft.net) ואני מודה על התוכנה ועל שיתוף הפעולה. כצעד ראשון, כתבתי מדריך קצר להתקנה והפעלה של תוכנה זו. בנוסף, לתוכנה יש מנגנון עזרה ומומלץ להיעזר גם בו. על פי הערותיכם והמשוב שאקבל מכם לגבי התוכנה ויעילותה, אערוך וארחיב מדריך זה. כמו כן, קיימת אפשרות לגייר את ממשק התוכנה לעברית ואשמח לקבל את הערותיכם גם לגבי נושא זה. לפני השימוש הראשון בתוכנה אני ממליץ לקרוא את המדריך בעיון ולפעול על פי הכתוב בו. כמובן שאשמח לראות את תוצאות ההרצה שלכם מצורפות לשרשור זה. ה-LINK למדריך ולתוכנה נמצא כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/DownTest…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by abarbotel,

מהירות בדיקת הורדה אצלי משתנה כאשר האנטי וירוס פועל ומכובה עשיתי בדיקה שהוא פעל והמהירות ירדה ל300 קילובייט וכשכיביתי תאנטיוירוס זה עלה ל600 למה זה? יש לי 5 מגה אינטרנט ואיך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by kobipk,

שלום לכלולם ברצוני לדעת איך אוכל להפעיל 2 כרטיסי רשת בו זמנית על אותה מערכת הפעלה יש לי לוח אם מדגם asus striker II extreme יש בו onboard של 2 כרטיסי רשת (לפי ידעתי ASUS השיקה את זה לגיימרים על מנת להפחית את הping) למשחקי רשת. כאשר אני מחבר 2 כבלים לחיבור לראוטר אחד מבטל את השני כלומר רק אחד פעיל.. רציתי לדעת מה לעשות על מנת לקבל פול power במשחקי רשת ובכללי הינה תמונה של הלוח שבו יש את הכניסות של הLAN http://img219.imageshack.us/i/010fkn.jpg/ תודדה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  22. עכשיו מערכת ההפעלה לא עולה. בבדיקת שגיאות הווינדוז אומר לי שהדרייבר האחרון שהתקנתי תוקע את המערכת. מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את הדרייבר של בזק ולמחוק אותו? או יותר טוב - מישהו יודע איך אני יכולה לפתור את המצב הזה????? כל הבלאגן התחיל בזה שלא הצלחתי להתחבר לאינטרנט עם הווינדוז 7 - אחרי שאני אצליח להחזיר את המערכת - זו תהיה הבעיה שלי. הבעיה הזאת מוכרת למישהו?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by Yosi123,

ככה יש לי נתק edimax בתקשורת N יש לי עליו שלושה מחשבים אחד מחובר רגיל קווי השני מחובר אלחוטי(נייד) וגם השלישי(נייח) כולם עובדים על תקשורת N הנייח עושה לי בעיות בקליטה בגלל המרחק האות שידור נמוך לפעמים מתנתק שמעתי שאפשר לקנות מגבר שיגדיל את התווך קליטה עם כן אז איזה מגבר אם אפשר המלצות לגבי זה אני חייב לסדר שם תקליטה תודה לעוזרים! יוסי.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  24. Started by lior1243,

היי, אני רוצה להוסיף מערכת Tenda MW6 לבית. הבנתי שתחנה אחת אמורה להתחבר לראוטר הקיים והשאר לשקעי חשמל. יש לי כמה שאלות: 1)האם אוכל לחבר את המערכת ל-TP-Link W9970 שיש ברשותי? אני רוצה לוודא לפני שאני קונה שהראוטר תומך בדבר כזה. 2) אם הראוטר תומך, האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות שלו לפני החיבור? אם כן, האם יש מדריך שתוכלו להפנות אותי אליו? 3) האם הראוטר שלי עלול להוות צוואר בקבוק ולפגוע בביצועי ה-Mesh? אם כן, לאיזה מכשיר כדאי לשדרג? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by eladsachs,

יש לי בעיה בשיתוף בין המחשבים. הכל פועל לי , האינטרנט פועל לשני המחשבים , אפשר לשחק ברשת וכו" אבל שאני רוצה לשתף איתו קבצים אני לא מצליח .. הוא לא מראה את התיקיות.. בדקתי שאנחנו באותה קבוצה והכל. יש רק לי פיירוול (אני במצב DMZ בראוטר) והגדרתי שהמחשב השני 192.168.2.101 אני אוכל לעשות הכל אבל אולי לא הגדרתי טוב? וזה מוזר כי פעם זה עבד לי ועכשיו לא.. ושאני נכנס לWorkGroup ויש את המחשב השני אני רואה אותו ושאני לוחץ עליו הוא עושה הודעת שגיאה. (שמתי תמונה). אני כבר משתגע כי זה גם קרה עוד לפני שעשיתי פירמוט ולא היה מותקן אצלי שום פיירוול.. (המחשב השני חדש אז גם הוא אחרי פירמוט). בבקשה תעזרו לי למה הבעיה הזאת משגעת אותי לא קצת זמן. בנוסף הסתכלתי במדריך של השיתוף קבצים ואת השאלות …

• 6 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים