עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ceyal,

לילה טוב לכולם. שאלה לי אליכם. יש לי ראוטר LINK SYS וסוויץ' שמחבר בין כמה מחשבים. הגדרתי RDC והוא עובד יופי.אפשר לגשת למחשב שעליו הוא מופעל מחוץ לרשת והכל סבבה. השאלה היא האם אפשר להגדיר RDC ליותר ממחשב אחד כדי שאפשר יהיה להתחבר אליהם מבחוץ? פשוט הראוטר לא מוכן לאפשר את פתיחת הפורט הספציפי ליותר מכתובת IP אחת ונותן הודעת שגיאה שהROLE נמצא בשימוש. יש אפשרות בצורה אחרת? איך זה נעשה? הרי אם אני ניגש דרך הIP שהראוטר מקבל מהספק,למעשה אני מתחבר מיד למחשב הבודד הזה תודה רבה אייל

2. קראתי את המאמר על שיתוף אינטרנט ביתי (שרת עם כרטיס אחד ) וראיתי בעמוד האחרון שכתוב : "....ומעליו מודם אלקטל שאינו משודרג " איזה שדרוג קיים למודם הזה ??

3. Started by Gil28,

בטח אתם לא מכירים את הראוטר הנ"ל... הנה קישור אליו http://gamedude.com.au/prod_show.php?art_no=neXNrouter_9104s אני חייב לדעת איך לפתוח פורטים לאימיול [attachment deleted by admin]

4. Started by Starsky,

שלום לכולם. ברשותי מחשב שולחני ושני ניידים. נייד אחד הוא עם מערכת הפעלה ויסטה והנייד השני והשולחני עם מערכת הפעלה אקס פי. הגדרתי את כל מה שצריך בעזרת המדריך באתר פיקוק ואני יכול להדפיס בלי בעיה מהמחשב השולחני. אבל אני לא מצליח לשלוח להדפסה מהחשבים הניידים שמחוברים באלחוט. (השולחני מחובר בקווי). התקנתי על הנייד של הויסטה דרייברים של המדפסת שמותאמים לויסטה. ועדיין כלום. ניסיתי לחפש דרך הניידים את המדפסת ברשת אבל ללא הצלחה. מה אני עושה לא נכון? דרך אגב, על הראוטר יש שני נורות חיווי של USB. אחת מהן לא אמורה להיות דולקת מכיוון שהמדפסת מחוברת לראוטר? למרות שיש תקשורת כאשר אני שולח מהשולחני למדפסת, רק מהניידים הבעיה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  5. Started by amirn,

היי, יש לי נתב חוטי EDIMAX שהיה מחובר לאינטרנט ואליו חוברו שני מחשבים נייחים. רציתי לחבר גם מחשב נייד בחיבור אלחוטי, אל קניתי נתב NETGEAR אלחוטי, ומכיון שלא רציתי לשנות את ההגדרות של הרשת הקיימת, מה שעשיתי היה לחבר את חיבור ה WAN בנתב האלחוטי לחיבור LAN של הנתב הקווי. הגדרתי את הנתב האלחוטי שיקבל IP קבוע. חיברתי את המחשב הנייד דרך החיבור האלחוטי, והוא עובד טוב בכל מה שקשור לגלישה באינטרנט. הבעייה - אני לא מצליח: 1. להתחבר בין המחשבים הנייחים ברשת למחשב הנייד / לשתף מדפסת (אין בעיית שיתוף בין שני המחשבים הנייחים) 2. להתחבר ל COLSOLE של הנתב האלחוטי מהמחשבים הנייחים (רק מהמחשב הנייד - גם בחיבור חוטי וגם אלחוטי) כל המחשבים מריצים XP (ברור שאפשר לוותר על הנתב החוטי, אבל רצית…

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by orlupo,

אני משחק במשחק רשת ASDF ולפעמים הוא מתנתק לי מהשרת או שאני עושה קפיצה ואח"כ אני לא צובר מהירות. מה ניתן לעשות? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  7. שלום יש לי מחשב בסלון שמריץ ויסטה ומחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט (ספק בזק בינל). דרך הקיר עובר נקודת רשת לחדר אחר עם מחשב נייד. עד עכשיו הייתי מתחבר לאינטרנט ב2 המחשבים בלי בעיה בשיטה הבאה: מחשב 1 בעל 2 כרטיסי רשת כרטיס אחד מחובר למודם (ללא ראוטר/סוויץ) כרטיס שני מחובר לקיר במחשב השני (בחדר השני) הייתי מחבר כבל רשת מוצלב וגולש בלי שום בעיה באינטרנט,המחשב הריץ XP כעת קניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 חיברתי את הכבל רשת המוצלב כמו שהיה במחשב ההוא בלי להגדיר משהו מיוחד.הוא מזהה הוא נותן לי לגלוש אך האינטרנט לא עובד בצורה חלקה יש לי איקסים במקום לינקים/תמונות (למרות שמותקן פלאש וג'אווה),לעיתים קרובות אני רואה את השגיאה הבאה: ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג א…

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  8. היי, יש לי רשת אלחוטית. ראוטר Edimax BR-62CRWg שאליו מחוברים 4 מחשבים. כולם Windows 7. עכשיו לפתע אחד המחשבים הפסיק את החיבור לאינטרנט.לא ידוע לי אם הותקן עדכון או משהו כזה. הוא פשוט מראה X אדום בסימן של הרשת ליד השעה. ניסיתי להיכנס לכתובת של הראוטר וגם לא עובד (192.168.2.1). ניסיתי כל מיני פונקציות של ipconfig כמו renew, release, flushdns ולא עובד. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש ביותר ללוח האם - Gigabyte G41M-ES2L ועדיין לא קרה כלום. גם ניסתי לבטל את ה-Firewall של קספרסקי, ואפילו סגרתי אותו, ושום דבר לא השתנה. תודה רבה לעוזרים.

9. Started by gman18,

היי רציתי לדעת אם יש איזה דרך לראות את כל הפעולות של החברים בפייסבוק. כל פוסט, כל תגובה וכל לייק שהם עושים, שיופיע אצלי איפהשהו בעמוד אבל שלא יישלח למייל. תודה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by sleep_walker,

רציתי לדעת אם יש מדריכים חינמים או לא חינמים ללימוד עצמי של MCITP ו-QA

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by ksn1981,

שלום, למחשב נייח שאמור לתקשר אלחוטית עם Router/AccessPoint, אני מבין שמומלץ שכרטיס הרשת האלחוטי יהיה פנימי (PCI).. הניסיון שלי עם TP-LINK (אומנם בנתבים) הוא טוב, ואני חושב ששאר הציוד הרלוונטי שאקנה יהיה גם שלהם.. 1. האם יהיה לכך יתרון שגם הכרטיס הנ"ל יהיה שלהם? 2. חשבתי על WN951N.. איך הוא? ממליצים על אחר? 3. האם שווה לחפש פנימי של חברה אחרת שהוא PCIe במקום PCI? תודה

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  12. יש לי מודם Alcatel SpeedTouch ופרצתי אותו ל Pro, יש לי חלונות Xp, ומאז שפרצתי אותו כאשר אני מפעיל את החמור לא משנה איזו גירסה של החמור אני לא יכול לגלוש באינטרנט בכלל! הFirewall של Xp לא מופעל ואין לי תוכנות Firewall אחרות, גם כן פתחתי את כל הפורטים של החמור במודם עצמו דרך Nat! איך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  13. מערכות Windows מספקות ממשק סטנדרטי לתקשורת עם כרטיס הרשת ותיעול הפרוטוקולים. ממשק שכזה נקרא Winsock. בעבר, אם היינו נתקלים בתקלה במערכות מבוססות Windows 95/98, פשוט היינו מסירים את הפרוטוקולים ומתקינים מחדש את הפרוטוקולים. בד"כ זה היה מסייע רבות בתיקון התקלה. במערכות מבוססות על NT כולל Windows 2000/XP, לא ניתן להסיר ולהתקין מחדש את הפרוטוקלים (בעיקר TCP/IP) ולכן יש כלי אחד שמאגד בתוכו את כל הכלים (כולל גיבוי Regsitry) שנקרא WinSock XP Fix. השתמשו בו בתבונה ולא להפעיל אותו על כל תקלה שמופיע במחשב שלכם. http://www.spychecker.com/program/winsockxpfix.html בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by 1nstall,

היי כבר הרבה זמן שאני מנסה לעלות את האתר גיימר, אך כאשר אני מנסה לעלות אותו אני רואה רק רקע תכלת מה אני יכול לעשות בקשר לזה?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  15. אני חושב על הקמת רשת כזאת בבית: אלחוטית או Bluetooth. מישהו יודע איך\האם רשת כזאת מוגנת מפריצה, אקראית או מכוונת?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by K0sTa,

תגידו חייב כבל רשת מוצלב בשביל לעשות רשת או שלא חובה?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by Tal14,

לפני שבועיים החלפתי לראוטר אלחוטי ולאחרונה התחילו לי קפיצות פינג גם כשהמחשב השני סגור הפינג גורם לאינטרנט(אם זה בגלישה או במשחק רשת-CS)להעצר פתאום ל3 שניות בערך ואז זה חוזר לעבוד כרגיל וזה קורה פעם בדקה בערך יש לי ראוטר PowerNet Par720G מה אפשר לעשות ? תודה

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by Cheif,

הילדים חזרו לבית הספר, ואני עושה סדר עם המסקנות של חופשת הקיץ. http://www.netcheif.com/blog/?p=2439

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by gabrielf,

ברשותי נתב לינקסיס E4200 ואני מעוניין איכשהו להפעיל חייגן על גבי רשת הוט +014 בגלל הגיימר... הגרסאות השונות כאן: http://www.4shared.com/dir/v1BuINP3/Toa ... r=DZlwxyB7

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by onovitzk,

היי לכולם! כיום יש לי ראוטר אלחוטי אחד בבית אולם אות השידור חלש מידי ואין קליטה בכל הבית. אני רוצה להקים רשת חדשה שתכלול שני ראוטרים או access point איך אני מחבר את המכשירים כך שבפועל אני אראה רשת אלחוטית אחת? האם המכשירים צריכים להיות מאותו חברה? האם יש דגם מומלץ? תודה.

21. יש לי 2 ראוטרים אלחוטיים בבית. העברתי קבל מהראוטר שבחדר שלי לממד ואני רוצה לשים בממד את הראוטר השני שכאילו רק יגביר לי את הרשת.. חיפשתי איך לעשות את זה והבנתי שזה אפשרי אבל לא הבנתי איך.. הראוטרים שלי הם : siemens sl2 141 netgear wgt624 תוןדההההההה והסימנס זה הראוטר שמתחבר לאינטרנט כאילו זה ראוטר + מודם מבזק. תודה רבההה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  22. בבזק לא ראיתי שום מחיר באתר חוץ מפרטנר והוט אילו עוד שירותי אינטרנט של ספק כולל תשתית אתם מכירים ועל מה תמליצו?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי שני מחשבים בבית עם שני חיבורי אינטרנט (כלומר שני מודמים) במחשב של אחי יש מודם ירוק כזה ואני קיבלתי היום את המודם שלי שהוא מוטורלוה לבן יש הבדל בין השנים? כאילו יש מצב שהירוק יותר טוב ואז שווה לי להחרים לאחי את המודם?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by Zadu,

היי, הבעיות שלי עם FTP: 1. שאני מעביר קבצים למחשב שלי משרת FTP הרבה פעמים זה פשוט עוצר באמצע ללא שום סיבה נראית לעין 2. שאני מתחבר לשרת FTP הרבה פעמים זה מראה לי שאין קבצים בשרת, אני עושה relog כמה פעמים ואז זה מראה את הקבצים בפתאומיות . משתמש בFileZilla Client ובFlashFXP . אותן בעיות בשתי התוכנות השרת FTP נמצא בגרמניה

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  25. רשת קווית 100MBIT הכבלים מחוברים לראוטר TPLINK 941N, כיביתי את השידור האלחוטי. 3 מחשבים וסטרימר על הרשת. האם קצב העברה של 4.5MB/S (מקסימום) זה נורמלי? לפי ההגיון שלי זה צריך להיות תיאורטית מקסימום 100/8=12.5MB/S

• 1 תגובה
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים