רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מרגישה קצת עילגת אבל עברתי דירה ואיתה באו תשתיות אחרות לאינטרנט ... אז מכבל ישיר למחשב נייח עכשיו אני מנסה להתחבר אלחוטית יש לי USB כזה שאמור לקלוט את האינטרנט אבל אני לא מצליחה למצוא איפה אני אמורה להגדיר אותו כדי להתחבר חיפשתי בcontrol panel ובproperties של כל האייקונים של החיבור לרשת אבל לל הצלחה מה אני מפספסת? אשמח מאוד להסבר מפורט מה לעשות המון תודה מעין
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
כרגע אני בבזק 2MB אני ברשת (עם עוד 2 מחשבים) ואני משחק הרבה במשחקי רשת.. לאיזו ספקית יש הכי פחות בעיות עם מהירות בשרתים מחו"ל?
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
נטבוק Asus של אישתי. פתאום לא ניתן להגיע בגלישה לאתרים מסויימים. למשל לא יכולה להגיע לאתר הדואר של וואלה (בפתיחה של ה-וואלה היא מזוהה אבל בלחיצה על "קרא דואר" הדף לא עולה. גם כשמנסים להכנס ישירות לאתר הדואר של וואלה מ- google לא מצליחים). גם לאתר של אסותא אין אפשרות להכנס. לעומת זאת אין בעיה להיכנס לאתרים אחרים. מה זה יכול להיות ? בעיית חומרה ? הגדרות ? וירוס (מוגן ב-AGV בסריקה לא נמצא דבר) ?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אבא שלי קונה מחשב נייד עם חיבור WIFI עכשיו יש לי בבית מודם שמחובר למפצל שמחובר שלני מחשבים. איך אני מקים רשת אלחוטית במחיר מינמלי אבל חשוב שלא יהיה בעיות התנתקות/קליטה/פגיעה במהירות.... והאם קיימית אפשרות ליצור רשת חוטית ואלחוטית? זתומרת להשאיר את את החיבורים שיש עכשיו ופשות להוסיף רשת אלחוטית בנוסף? אני דיי חדש בתחום של האלחוטי הזה... אז אני מצער אם אני נשמע כמו מפגר תודה
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
האם אני יכול לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים בלי Switch ו Router ו hub?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום, האם יש דרך לגרום למחשב שהינו חלק מהרשת שאליו מחוברת המדפסת שלי (שהיא משותפת ברשת) להידלק ברגע שאחד המחשבים מנסים להדפיס במדפסת? המחשב שאליו מחוברת המדפסת הוא מחשב נייד מסוג קומפאק n1000v ולדעתי אין לו את האופציה wakeonlan או לפחות לא מצאתי אותה בביוס. בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום האם אפשר לבטל את חומת האש של הראוטר שאני לא יצטרך לפתוח פורטים בכלל? זה הראוטר שלי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 של חברת Edimax
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן, מחפש פתרון לחבר שעבר לגור ביחידת דיור ליד הבית של ההורים ובהתאם המרחק מהראוטר גדל והוא בקושי מצליח לקלוט משהו עם הלפטופ. מודם קטן עם אנטנה חיצונית בUSB משפר את העסק אבל לא מספיק. אחרי חיפושים בפורמים מתמחים, הבנתי שמה שממולץ זה כרטיס שמבוסס על realtek rtl8187L ורצוי אנטנה נחמדה. השאלה אם אנטנה כזאת תהווה שיפור משמעותי ואם זה כל מה שצריך? האם חיבור הUSB שלה אומר שכרטיס הרשת עצמו כבר מובנה בפנים? האם יש דגמים אחרים מומלצים? תודה
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי יש לי נתב אלחוטי WRT54GL של לינקסיס. שאלתי היא אחת יש לי 3 מחשבים ( 1 נייד (אלחוט)..... ו2 רגילים (לכל אחד כבל ממנו לנתב) ) אני עושה תהתקנה מהדיסק של לינקסיס מהמחשב שלי. האם לאחר מכן צריך לעשות גם התקנה מהדיסק במחשב השני בבית? כדי שהוא יתחיל לקבל בכבל שלו נתונים ולהתחיל לגלוש דרך הנתב.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם. . . יש לי שני מחשבים אחד מחובר ישירות עם ראוטר ואליו מחוברת המדפסת , והשני מחובר לאינטרנט עם כרטיס רשת ... אני מעוניין להכניס גם את המדפסת לעסק ניסיתי עם כמה אשפים של ווינדווס וזה לא עבד... אז אני כנראה אצטרך הסבר מהתחלה ועד הסוף ... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איזה כרטיס רשת טוב יותר למה יש טווח קליטה טוב יותר http://www.electra-computers.co.il/P...?productid=267 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?p...502&CatCode=60 תודה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
ביום שלישי בשבוע הבא, תפתח בלאס ווגאס תערוכת האלקטרוניקה והמחשבים CES 2012. כמו בכל שנה, גם הפעם אקח חלק בתערוכה ובאירועים המתרחשים סביבה ואדווח משם ישירות. את כל הפרטים על התערוכה, על הצפוי בה ועל הדרך בת 5 הימים שעשיתי על מנת להגיע אליה אפשר לקרוא בפוסט המצ"ב. קריאה מהנה. CHIEF http://www.netcheif.com/blog/?p=1672
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות התקן לנייד שיקלוט ממרחק הכי גדול שאפשר לא משנה אם זה אנטנה שמתחברת לנייד או כרטיס רשת אלחוטי או סטיק usb העיקר שיקלוט מהכי רחוק שאפשר מיהו התקן ה wifi שקולט מהמרחק הכי גדול ? (אם אפשר לקבל דגם ספציפי )
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
יש לי הוטבוקס 4 עם אינטרנט 500 מגה. בעיה אחת היא הטווח. בחנתי את אופציות הMESH ואופציות ראוטרים חזקים. כיום יש לי קליטה טובה בחלקי הבית(3 קומות) אך יש אזורים שהראוטר לא מגיע. אני מעוניין שתהיה מהירות טובה של לפחות 150-200 מגה באזורים המרוחקים ביותר. אשמח לשאול כמה שאלות כמה נחותים הביצועים(שידור חזק למרחק רחוק) של הוטבוקס4 מאשר נניח ראוטרים דוגמת AX20 של TP LINK (עזבו את הקטע של הWIFI 6 בינתיים) או דוגמת הR2350 של שיאומי וכדומה. אשמח לחוות דעת של אנשים שממש עשו את השינוי הזה. קראתי בהרבה מקומות שהMESH (נניח דגם DECO M5)משדרים יחסית חלש אבל יש הרבה מהם. הבעיה שלדוגמה ביחידה השלישית קראתי שאם קיבלת 600 מגה ביחידה השלישית אתה תקבל 50 מגה ביחידה השלישית. זה נ…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי, אני מחובר ברשת ביתית בעזרת מודם ADSL של אלקטל וראוטר PheeNet big 4ps דרך חברת 012 לפני שהתחברתי בעזרת ראוטר הכל עבד כשורה וגם מספר חודשים מאז קניית הראוטר. לאחר מכן התחילו התנתקויות, מספר פעמים ביום, ועל מנת להחזיר את התקשורת אני נאלץ לאתחל את המודם, ולפעמים לחכות מספר דקות. מישהו, יודע איך מסדרים את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ראוטר ושני מחשבים וברצוני לחבר את שניהם לאינטרנט כך שלא תהיה תלות בין המחשבים בחיבור לאינטרנט. הבנתי שאני צריך לקנות switch כדי לחבר בצורה זו ורציתי לדעת האם Edimax 3108 הוא switch שיעמוד בעומס ולא יגרום לניתוקים וכדומה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום חברי הפורום, ברצוני לשאול אתכם, האם אתם יכולים להמליץ לי על ראוטר אשר אינו קורס בחיבור חייגן במהירות 12 מגה? (חיבור L2PT) משום שכבר שנתיים הראוטר שלי (אדימקס BR65BN) קרס כמה פעמים ביום בגלל החיבור הזה... לפני חודשיים הבעיה הזאת נפתרה סוף סוף על ידי כך שהעבירו אותנו לחיבור ללא חייגן..הראוטר לא קרס מאז אולם בעיות אחרות החלו להופיע בעקבות תעדוף נמוך (טורנט נמוך, הורדות איטיות בשעות העומס..) (הנושא שפתחתי פה לגבי הבעיה הזאת וכל ההסברים... לינק) לאחר קריאה קטנה פה הגעתי למסקנה שבחיבור ללא חייגן אני נחשב בתור משתמש רגיל ושרק על ידי חיבור חזרה לחייגן,אני אחשב בתור לקוח גיימר (כמו שהייתי פעם) הבעיות הללו יפתרו..אבל הבעיה היא שזה יגרום לבע…
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות ראוטר אלחוטי לבית שלי. התקציב שלי הוא גמיש, אבל כמובן שאני לא רוצה משהו יקר מידי. אז בסביבות ה- 300 שקל לדעתי יספיק. הראוטר ימוקם בקומה האמצעית בבית בעל שלוש קומות. בקומה זאת הקירות מבטון, אבל בקומות האחרות הם מגבס. צריך להיות לראוטר לפחות חיבור אחד חוטי. אני מקווה שלא שחכתי פרט כלשהו. תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן חברים , לאחרונה הצטרפתי לתשתית הוט + ספק בזק בינלאומי 500\10 . ונתקלתי בכמה בעיות - - הפינג שלי לא יציב לשרתים באירופה כמו בתשתית בזק . בנוסף במהירות הורדה אני מקבל 450+ אך בהעלאה אני יציב על 2.8 (אמור להיות 10) דיברתי עם הוט הם עשו לי 4 ריסאטרטים למודם ואז אמרו שאין להם מושג . אני עם הוטבוקס 4 (בברידג' ) ונתב ASUS מישהו נתקל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש הבדל באיכות בין ספקי הפייבר בארץ? כרגע יש לי תשתית פייבר רק של בזק, האם הם טובים?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין ב-HUB קטן וחמוד מחברה ידועה ומוכרת (D-Link, Edimax) שכולל 4 יציאות רשת ופיירוול מובנה שמאפשר ניתוב פורטים למחשבים המחוברים אליו באמצעות ממשק HTML ידידותי ופשוט להפעלה (כולל הגנה עם סיסמה). ה-HUB אמור להתחבר לאחד מ-4 יציאות הרשת בראוטר, ולא לאפשר למחשבים אחרים המחוברים לראוטר לגשת למחשבים המחוברים ל-HUB. יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
רציתי לדעת פרטים לגבי הראוטר הזה.. אני צריך שהוא יהיה מחובר למחשב שלוחני שעובד על אינטרנט במהירות 2.5 אני רוצה באמצעותו לקלוט אינטרנט אלחוטי במחשב נייד.. אני יכול להשיג את הראוטר הזה ב300 שקל .. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מחשב נייד WINDOWS 7 מחובר בwirelss מחשב נייח WINDOWS XP מחובר קווי לראוטר EDIMAX BR-6424n רשת אלחוטית - פועלת (יש אינטרנט) איך אני עושה בין 2 המחשבים שיתוף קבצים ומדפסות/רשת ביתית/רשת ביתית אלחוטית . .לא יודע איך זה נקרא (הכוונה שאני אוכל להכנס ממחשב אחד לתוכן של המחשב השני ולהעתיק קבצים וכו..) תודה!
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
לילה טוב. נמאס לי מאינטל החלטתי קצת לגוון ומעכשיו אני אשתמש בלפטופ לאינטרנט. אני רוצה לדעת כמה עולה כרטיס מודם טוב שאני אוכל להשתמש באינטרנט מחוץ לבית? מישהו מוכן להסביר לי איף דבר כה עובד? האם יש לו מרכזייה כלשהי? כמה דבר כזה עולה ובאיזה חנויות אני יכול לקנות? ואני מדבר על דבר כזה (בלינק) http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1010&catID=164&tmpltId=27&fId=128
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאין לי מושג איך אני מתגבר עליה וממה היא נובעת. יש לי מחשב נייד עם כרטיס אלחוטי מסוג 802B. חיברתי למחשב השולחני שלי כרטיס אלחוטי של D-LINK ויצרתי ביניהם רשת אלחוטית. הבעייה היא שכל פעם שאני מכבה את המחשב הגדול ומדליק מחדש שיתוף האינטרנט לא עובד וגם שיתוף הקבצים. איך סידרתי את זה? - אני פשוט עושה סיסטם ריסטור על הנייד לתאריך של אתמול והכל חוזר לעבוד עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב הגדול שלי. דרך אגב את הנייד אני יכול לכבות ולהדליק כאוות נפשי וזה לא פוגע בכלום. רק כאשר אני מכבה את השולחני יש לי בעייה, ורק סיסטם ריסטור על הנייד עוזר. נו טוב אז בואו נראה אתכם עכשיו עם הבעייה הזו...... השתגעתי כבר!
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-