רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את אחד מהנתבים האלו: LEVEL ONE WBR3406TX * EDIMAX BR-6204WG * NETGEAR WGR614 * איזה אתם ממליצים? תודה רביב
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
בטח אתם לא מכירים את הראוטר הנ"ל... הנה קישור אליו http://gamedude.com.au/prod_show.php?art_no=neXNrouter_9104s אני חייב לדעת איך לפתוח פורטים לאימיול [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי פנימי, המליצו לי על הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=14006 של TP-LINK
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי מחשב הכולל מעבד AMD 3800*2 זכרון 3GB רוחב פס 1.5 . עדכנתי את ההגדרות בי מיול כפי שמומלץ בהוראות העזרה של הפעלת התוכנה עבור מערכת הפעלה XP. בעת הורדה בקצב שבין 100-160 ק"ב כל גלישה במקביל לפוטלים פשוטים נעשית כבדה להחריד ובלתי אפשרית. לעומת זאת יישומים אחרים שאינם קשורים באינטרנט עובדים במהירות טובה לאחר הרחבת הזכרון מ-1 GB ל-3. האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לגלוש במהיות סבירה גם בעת הורדות מאי מיול במהירות גבוהה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני פותח את הדואר וזה מה שאני רואה בבקשה עזרה Unknown source loginP3P: policyref="http://www.walla.co.il/w3c/p3p.xml", CP="CAO DSP COR CUR ADM DEV TAI PSA PSD IVAi IVDi CONi TELo OTPi OUR DELi SAMi OTRi UNRi PUBi IND PHY ONL UNI PUR FIN COM NAV INT DEM CNT STA POL HEA PRE GOV" Expires: 0 Pragma: no-cache Cache-Control: private walla-gzip: no Set-cookie: nick=; Expires=Fri, 01-Jan-1999 11:52:30 GMT; domain=walla.co.il; path=/ Set-cookie: myK=; Expires=Fri, 01-Jan-1999 11:52:30 GMT; domain=walla.co.il; path=/ Set-cookie: K=; Expires=Fri, 01-Jan-1999 11:52:30 GMT; domain=walla.co.il; path=/ Set-cookie: nick=; Expires=Fri, 01-Jan-1999 11:52:30 GMT; domain=.walla.co.il; path=…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
טוב אז ככה קודם כל מזל טוב לי קניתי מחשב חדש החלטתי לשים אותו בסלון אליו חיברתי את הנתב של netgear WPN824v3 והנתב מחובר למודם אלקטל 600E אשר מחובר כברידג'לנתב שמחובר ב בPPPOE לרשת ADSL ובזק בינלאמי עם חבילה של 2.5 מגה וחיברתי ברשת את שני המחשבים הישן והחדש על שניהם מותקן וינדוס 7 אז ככה דבר ראשון המחשב שבחדר (הישן) האינטרנט אצלו ממש איטי הרבה יותר מרגיל דרך אגב גם לפני המחשב החדש הוא היה מחובר דרך מודם וראוטר המהירות הייתה בסדר גמור עכשיו אני בקושי יכול להוריד קובץ של 5 מגה המהירות לא עולה על 5K בעיה נוספרת שעלה היא שאייני יכול להתחבר למסנג'ר יותר במחשב הישן האם זאת בגלל ששניהם מחוברים למסנג'ר בו זמנית ? בעיה נוספת הפעם המחשב החדש הוא ש היוטורנט שלו ממש איטי למרות שפ…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום! כיום אני גולש באמצעות ADSL בחבילה הבאה: 2Mbps הורדה 96Kbps העלאה לאחרונה החלה HOT להעלות את קצב ההעלאה שלהם (לדעתי צעד מאד חשוב בתחרות מול בזק, ובכלל) והציעה מבצע אטרקטיבי למדי: 1.5Mbps הורדה ו-512Kbps העלאה עבור 115 ש"ח כולל תשתית כבלים וספק (בדקתי רק עם נטוויז'ן). כיום אני משלם 134 ש"ח ל-yes ולבזק. אני, כגיימר, ובתור מישהו שמשתף הרבה באמצעות eMule ותוכנות שיתוף אחרות, מעדיף upload על-פני download - אני מתכוון שיהיה יחס שפוי ולא שמהירות ההעאלה תהיה 1:20 ביחס למהירות ההורדה. זה לא שאלה של "אם אני אעבור" אלא מתי? ברצוני להתייעץ עמכם, חברי פורום יקרים, לגבי האם כדאי לעבור עכשיו? ההתחייבות היא לשנה (אני לא מחויב כבר ל-yes ולבזק), גם שמעתי שנטוויז'ן חברה מצוינת עם שירות…
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ברצוני לחבר שני מחשבים ברשת יש לי מודם USB של הכבלים. ברצוני לקנות שני כרטיסי רשת! אבל הינני יודע כיצד להרכיב אותם במחשב! מקווה של מי שיודע שיעזור לי בבקשה! מערכת ההפעלה שלי היא: Windows Xp Home Edition
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי נתב D-LINK 524 ומודם ADSL 600E , שני מחשבים אחד בחיבור פיזי לנתב והשני בחיבור אלחוטי. כשאני מחבר את המודם לנתב נורית ה - ETH במודם נשארת כבוייה , גם בראוטר נורית WAN כבוייה, יציאה מספר 1 בנתב לא מגיבה , יציאות 2,3,4 - תקינות. חיבור הרשת בין שני המחשבים תקין. עשיתי RESET לנתב פעמיים. אני גולש לממשק ה - WEB של הנתב ללא בעייה , כל ההגדרות נכונות (בדקתי פעמיים) כשאני מחבר את המודם ללא הנתב הכל תקין - כך שהבעייה לא במודם. אין אינטרנט ?
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת מסרים מיידים (צ'ט) לרשת משרדית קטנה. חשוב שהתוכנה תעבוד דרך הרשת הפרטית ולא דרך האינטרנט. מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, ברגע שאני מגדיר ל Interface של ה PPPoA שיבצע PAT/NAT הוא אכן עושה זאת, אבל בכיבוי-הדלקה הבא ההגדרה הזאת חוזרת ל Default (שהוא none). ביצעתי שמירה, גם באמצעות save all ב GUI וגם באמצעות ה CLI - שום דבר לא עוזר. השאלה שלי היא האם אני צריך בכלל להגדיר את זה בצורה אחרת כדי שזה ישמר כהגדרה קבועה? כרגע כדי להגדיר את זה אני נכנס ל- Static Routing, בוחר ב Int. שלי ומסמן PAT. ניסיתי להגדיר גם דרך Advanced -> NAT אבל זה לא כ"כ הלך. תודה!
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום חברים המודם תמיד עבד עם הגדרה של 100MBPS ולאחרונה הוא הפסיק לזהות אותו.. ורק כשאני משנה את זה ל 10 MBPS הוא חוזר לעבוד מזה יכול להיות? איך נתן לתקן את הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי את השאלה הזאת מספר פעמים ללא תשובה ברורה ורציתי לדעת מהוא הפינג המקסימלי ללא לאגים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי אני פשוט הרבה זמן לא עשיתי את זה ושכחתי לגמרי איך להגיד הכל.. אני מארגן מין מסיבת רשת קטנה עם חברים יש לנו switch ל-8 מחשבים עכשיו אני מכוון כל מחשב כאילו איזו כתובת איי פי אני צריך לשים לכל מחשב? או שזה יקלוט לבד? לפי מה שאני זוכר זה משהו כמו 192.168.0.1 וככה עולים אבל אני ממש לא בטוח בבקשה תעזרו בהקדם האפשרי, דחוף מאוד
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ואני רוצה לשתף אותם בחיבור אחד איך אני יכל לעשות את זה כשיש לי רק מחשב אחד עם כרטיס רשת והשני בלי, וגם נכון במודם עצמו יש חיבור גם ל אטרנט וגם usb אז אני יכל להשתמש באחד בשביל מחשב אחד ובשני בשביל האחר ? בגלל שיש לי כבל של usb באורך של איזה חמש מטר, אז בקיצור אני רוצה לשתף חיבור אחד בין שני מחשבים דרך כרטיס רשת אחד מחיבור ה-usb של המודם והשני בחיבור של איטרנט? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הי ברשותי אינטרנט של פרטנר על בסיס תשתית הוט, הממיר שלהם לא מוציאים רשת אלחוטית ורציתי לדעת מה צריך לקנות והאם יש המלצה על מוצר כל שהוא כדי להוסיף רשת אלחוטית לממיר שלהם (לממיר מרוחק לא זה שנמצא ליד הראוטר שלהם כמובן) מה שהם מציעים זה מגדיל טווח בעלות של 900 ש"ח ואני יודע בוודאות שהמחיר הזה מוגזם אשמח להמצלות תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה יש חנות באשדוד שמוכרת מתאם כזה עד 160 שקל כי כמעט כל החנויות שהייתי בהן אין להן חוץ מכמה עם מחירים "יפים" כמו סטאר נט ב210 שקל
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
האם Switch נדרש כאשר נגמרו הכניסות/יציאות במודם/נתב?
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
רכשתי את הנתב BR 6524K וחיברתי אותו ל2 קווים כבלים + ADSL באתר של EDIMAX הם טוענים שהוא יוצר משנייהם קו אחד ושזה אפילו עדיף על קו אחד גדול הגדרתי אותו ברמה הבסיסית 2 הקווים מראים שהם פעילים כול הבדיקות שערכתי לא מראים כמעט שום שינוי מהותי אם יש למישהוא כוח ליקרוא את המדריך שלהם ולימצוא מה אני מפספס כי אני כבר די מיואש רכשתי עוד קו ורכשתי ראוטר לא זול 750 שח ובתחלס כרגע לא ממש מבין מה הולך פה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אחרי שלא קיבלתי אף תגובה לשאלה הקודמת ( :s05:), החלטתי לנסות בכיוון אחר: איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לי לקנות? הפעם, כנראה שיהיה מחובר למחשב שיריץ Windows, כשהנתב האלחוטי יחובר ללינוקס. האם כדאי לקנות כרטיס בחיבור PCI או בחיבור USB? האם כדאי להשקיע קצת יותר בכרטיס super G/MIMO/Pre-N, כשהפער במחירים כל כך קטן?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ראוטר LINKSYS WRT54GL הפורטים הנכונים פתוחים לכתובת IP הפנימים הנכונה, האימיול מקבל LOW ID ושאני מחבר את המחשב רק עם מודם הכל עובד ואין לי LOW ID , ניסיתי לשנות כמה פעמים פורטים וזה לא עוזר. אגב אין קשר לפיירוואל כי גם כשהוא מבוטל זה לא משנה כלום. יכול להיות שהראוטר משהו לא טוב בו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איזה כרטיס רשת טוב יותר למה יש טווח קליטה טוב יותר http://www.electra-computers.co.il/P...?productid=267 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?p...502&CatCode=60 תודה
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום... יש לי 2 מחשבים עם מערכת הפעלה 2000 RPO אני מחובר לאינטרנט ADSL דרך מודם ALCATEL שחור מצאתי ברשת מדריך פריצה למודם... והישתמשתי בו ... עכשיו 2 המחשבים מחוברים לאינטרנט דרך SWITCH של EDIMAX בלי חייגן.... מה אני צריך לעשות ששני המחשבים היו ברשת? שאני יוכל לראות את הכוננים של המחשב השני והפוך? והעברת מידע בניהם.... תודה מראש....!
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום חברים! אני צריך ראורטר הכי בסיסי לבית יש לי 2 מחשבים (לא ניידים) ותשתית של הוט,עד 300 שקל מה הראוטר הכי אופטימלי בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי אני מקבל הודעת שגיאה שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט כמו בתמונה untitled1 או שלפעמים אני גם מקבל הודעה כמו ב untitled2 בכל אופן אני לא יכול להתחבר לרשת האלחוטית שלי ואין לי מושג למה... אולי לכם יש? ד"א, אני משתמש במחשב הראשי במודם/ראוטר של 2WIRE דגם 1800HG ***עריכה*** טוב נו כבר רואים שמאוחר לי ושאני צריך לישון... העליתי את התמונות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-