רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, כאשר אני מנסה לפרוס בעזרת GHOST MULTICAST אני מקבל שגיאה 19901 שאומרת שיש לי איזושהיא בעיה בהגדרות הסרבר כנראה. אף אני לא מוצא יותר מידי מקום למשחקים עם הסרבר אצלי, בדקתי מן הסתם שאין פיירוול בדרך או משהו כזה. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אם מישהו יודע שיגיד!!!
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. חבר שלי קנה לאחרונה ראוטר אלחוטי בתקן G ושמתי לב שלראוטר יש 4 יציאות מאחורה (נראה לי שכמו של קו טלפון או מאוד דומה לזה) ועוד יציאה שכתוב עליה WAN ונראית מעט יותר רחבה מהארבע האחרות. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק מתחבר ליציאות הללו, מדוע יש צורך בארבע, ולמה משמשת היציאה הרחבה יותר? ובכלל למה מתחבר ראוטר אלחוטי? האם למודם ADSL רגיל (USB) או שצריך מודם מחובר לכרטיס רשת....בקיצור התבלבלתי לגמרי ואם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלגן אז בבקשה ותודה.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
הלכתי לפי המדריך הזה: http://www.fresh.co.il/dcforum/Software/6095.html עשית הכל והכל טוב ופועל. עכשיו רציתי לדעת אם אני רוצה שחבר שלי יכנס לשרת הזה איך הוא אמרו להכנס?, אני צריל לשנות משהו מההגדרות שבמדריך על מנת שחבר יוכל גם להכנס?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי קנה מחשב חדש לפני יומיים פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ, וקיבל בו כרטיס רשת. התקנתי לו ווינדוס אקס פי פרופצ'יונל בעיברית. המחשב מזה את הכרטיס כי במנהל התקנים הוא מופיע במתאמי רשת. אבל משום מה ליד השעון מופיע סימן של שני מחשבים ואיקס אדום עליהם שזה הכרטיס רשת. במחשב השני שלו פנטיום 3 1000 מגה הרץ יש ווינדוס 98 בעיברית, ושם התקנתי כרטיס רשת שהוא קנה. חיברתי את שני המחשבים בכבל משולב, וניסיתי דרך שחבר שלי הסבר לי שהיא:1להיכנס לחיבורי רשת ושם לעשות התקנת רשת ביתית לבצע את התהליך ובסוף הוא יוצר דיסק התקנת רשת לווינדוס 98, אבל אחרי כל זה עדיין מופיע איקס אדום, וגם במהלך ההתקנה של הרשת בווינדוס אקס פי הוא מבקש לבחור את הכרטיס רשת שמופיע באיקס אדום, או למטה יש אפשרות להת…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
טוב אחרי מאמצים רבים הצלחתי להתקין את ברשת האלחוטית שלי בבית וכל המחשבים עובדים אבל... עכשיו המחשב שלי לא מחובר ישר לאינטרנט אלא דרך ראוטר... זה היה מחובר- מודם למחשב עכשיו- מודם (Alcatel home) לראוטר (linksys wirless g) עם כרטיס ווירלס שנמצא אצלי במחשב שגם הוא לינקסיס G כל ההגדרות עובדות והכל אבל עכשיו אני רוצה להפעיל שרת FTP על המחשב שלי דרך הרשת בבית. איך???
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות אינטרנט מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
האם 012 הוציאו דרייברים בשביל מודם ITEX? ועוד שאלה האם הוציאו למחשבי מקינטוש גם?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי Firewall של nvidia , אני שם אותו על מצב ברירת מחדל שזה בינוני במצב הזה הדפדן עובד בסדר בלי בעיות איך שאני מעלה את ה- emule כל התעבורה נעצרת , גם ה- emule תקוע , וגם web איך שאני משבית ה- firewall של nv ונשאר רק עם ה- fw של windows ה- emule טס וגם יש לי web האם הבעיה מוכרת? אני חושב שלא כדאי להסתפק ב- fw של windows כי הוא לא דו כיווני , הוא לא יכול לחסום מידע שיוצא החוצה אם אין פתרון עם ה- fw של NV אשמח לקבל הצעות נוספות של fw - ים אחרים שאתם מכירים שעובדים טוב עם emule
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי ראוטר שמחובר לסוייץ' שמחובר לשלושת המחשבים, 2 מחשבים עם XP PRO והשלישי עם 98SE. לשני המחשבים עם XP הגדרתי את הרשת עם סיסמא לADMINISTRATOR וכל פעם על מנת לגשת ולראות את התוכן של המחשב יש להקליד ADMINISTRATOR ואת הסיסמא שקבעתי לכל אחד משני המחשבים עם XP. עכשיו הבעיה היא שהמחשב עם ה98 מזהה את כל המחשבים אבל כשאני לוחץ על אחד מהם הוא מבקש סיסמא אבל הוא לא מקבל את הסיסמא שאני מכניס שהיא ב100 אחוז נכונה ואני מקליד אותה נכונה, והוא לא נותן לי אפשרות לכתוב ADMINISTRATOR כמו בXP, הוא רושם שתי אפשרויות: משאב:אין אפשרות לשנות את השם סיסמא: מה עושים? איך אני מאפשר גישה למחשבים עם הסיסמא?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי סיבה לחשוד שמישהו מסויים איכשהוא קיבלת הרשאה להיכנס למחשב שלי דרך האינרטנט. כמו בעזרת התוכנות האלה, שדרכם אפשר לשלוט במחשב של סבא/סבתא מרחוק ולסדר דברים. בדקתי את כל מה שמותקן אצלי במחשב, לא מצאתי שום תוכנה חשודה. יכול להיות שלא עשו את זה דרך תוכנה, אלא דרך הגדרות רשת בווינדאוס עצמו? (שהכל קיבל הרשאה דרך המחשב שלי, מישהו שיחק בהגדרות... אולי)..
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש לי חיבור מגה וחצי דרך 012 וחב' הכבלים. אני מחובר עם מודם מוטורולה SB4200, כאשר יש למודם הזה 2 חיבורים: 1) חיבור USB 2.0 2) חיבור כבל רשת. חיברתי כל חיבור למחשב אחר ובדקתי כתובות וגיליתי כי הוא נותן כתובת אייפי שונה לכל מחשב. האם ניתן גם לשתף ביניהם קבצים ומדפסת? אם כן איך אני מגדיר אותו כדי שיעבוד כמו ראוטר ע"מ לעשות זאת? והאם ניתן ללא כל קשר לשפר את מהירות ההורדה דרך המודם ע"י משחק בהגדרות שלו?? תודה אנשים !
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדריך להתחברות ולניהול של PIX 506E של CISCO. האם כדאי להתעסק עם זה ? אני רוצה לשנות רק הרשאות כניסה למשתמשים מבחוץ ( VPN ) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הי, התחברתי לסיבים של פרטנר 1 גיגה. לפני הראוטר יש לי 900 מגה, אחרי הראוטר 100 מגה. לא מצליח למצוא מה לא מוגדר נכון. עזרה, מישהו?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
Qualcomm Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter הדרייבר הוא העדכני ביותר. הכל עבד בסדר, עד שהתקנתי את ה- WIN10 מחדש עם העדכון החדש. (לפני ה- Anniversary UPDATE) לא הייתה שום בעיה. מחיפוש ברשת, הבנתי שיש איתו בעיות. כרגע, אין ממש פתרון לבעיה הזו... בכל מקרה, אני מקבל ממנו כרגע מהירות של תקן G ולא N. עד (20 מגה) והקליטה מאוד חלשה. חשבתי להחליף אותו לכ. רשת אחר , או לקנות דונגל חיצוני. אשמח לעצתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי HD שהיה לי בבית בנפח 60GB על המחשב שלי. בכוונתי להפוך את המחשב שלי למין "שרת קבצים" של הבית . שיהיו עלו סרטים/שירים וכל אחד ממחשבי הבית יוכל להכנס ויוכל לכתוב ולקרוא מן הקבצים והתיקיות . על המערכת שלי מותקנת מערכת XP . הכונן החדש נקרא (F:) ושיפתפתי אותו + נתתי הרשאה FULL CONTROL בתור התחלה ל EVERYONE שאני מנסה להכנס ממחשב אחר ברשת ששמה HOME למחשב שלי אני מקבל את ההודעה הבאה . אשמח אם תעזרו לי לבצע את המשימה שנראת לי כפשוטה למדתי פעם קצת רשתות אבל זה היה מזמן , החומר כבר נשכח . תודה רבה דקל
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אוקיי אני יודע איך פותחים ברמת העיקרון ואיך מגדירים אייפי סטטי והכל... אני עושה הכל פיקס ! ועדיין הפורטיפ פשוט לא נפתחים והחמור נשאר עם המשקפיים המכוערות האלה... יש משהו מוזר אפילו לאחר שאני מגדיר את האייפי [192.168.2.2] זה עדיין מראה לי בהגדרות של הראוטר-89.1.108.53 עד כמה שאני ידוע מגדירים אייפי במאפיינים של החיבור זה מה שאני עושה למרות זאת העניין כושל. איפה אני טועה... בקשה עזרה האימיול לא זז נמאס לי מהנתב הזה כבר!
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
i need to draw diagrams in a browser somthing like mxgraph.. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-127130-00.html?tag=13-49-47 :-X
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום! יש לי כונן חיצוני חדש של טרה וחצי של סגייט שתומך ב_ESATA. כאשר אני מחבר אותו בכבל USB רגיל הוא מזוהה על ידי המחשב ופועל האופן תקין. כאשר אני מחבר אותו בכבל ESATA כאשר הביוס עולה הוא מזהה אותו ככונן אבל הוינדווס לא מצליח לזהות אותו משום מה. עוד קצת פרטים: הארד דיסק כונן קשיח חיצוני Seagate FreeAgent Go Extreme 1500GB ST315005FPA2E3RK http://zap.co.il/model.aspx?modelid=730226 מערכת הפעלה ויסטה הום פרופשיונל תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר אלחוטי, ואני מנסה להתחבר מאחד לשני באמצעות "הצעת סיוע מרחוק". נכנסתי ל gpedit.msc ופתחתי שם את ההרשאות ועדיין כתוב לי "הגישה נדחתה". שאני כותב את ה IP של המחשב שממנו אני מנסה להתחבר אז אני מצליח אבל שאני כותב את ה IP או השם של המחשב המרוחק אז כתוב "הגישה נדחתה". מהמחשב השני אני בכלל לא מוצא את המחשב המרוחק לא לפי IP ולא לפי השם מחשב. אני עובד עם ווינדוס XP. בנוסף לשני המחשבים יש לי עוד מחשב שעליו מותקן ווינדוס 7 ואיתו אני מצליח להתחבר. ניסיתי את הדרך של "הזמן ידיד להתחבר למחשב שלך" אבל גם בזה נתקלתי בהודעה "המחשב אינו מזהה את ה - DNS" או משהו כזה... הבנתי שיש דבר כזה שנקרא הרשאות מנהל הרשת או משהו.. יש מצב שאולי זה הפתרון? א…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום מחפש מדריך לפריסת רשת טלפוניה בבית, (עתידה להתחבר לבזק / VOB). עם הסברים על חיבור לפסי קורונה, שקעים, ויציאה לשרותי בזק או VOB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד fujitsu siemens Amilo m1450g אני מעוניין לגלוש באינטרנט בצורה אלחוטית בבית, כמו כן בעתיד הקרוב יתווסף מחשב נייד נוסף שיצטרך גישה אלחוטית לאינטרנט. 1. להבנתי, הנייד שלי מצוייד בכרטיס רשת אלחוטי פנימי, ולכן עלי לרכוש רק רטואר אלחוטי, נכון ? 2. האם זה משנה אם אני מחובר דרך הוט / YES והאם זה משנה דרך איזו חברת אינטרנט אני מחובר ? (להבנתי, כל הפרטים הנ"ל לא משנה, מכיוון שהראוטר פשוט מחובר מכניסת ה WAN למודם, וזהו) במידה ורלוונטי : הוט ואינטרנט זהב. 3. אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי פשוט, זול וטוב שעושה את העבודה, עם ממשק WEBי נוח לקינפוג, שיהיה אפשר להגדיר הצפנה סבירה וזה הכל :-) אין בדירה ממ"ד ו/או מכשולים כלשהם. 4. כמו כן, במידה ומותר, אשמח לקבל המלצה לחנות א…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-