רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ככה יש לי נתק edimax בתקשורת N יש לי עליו שלושה מחשבים אחד מחובר רגיל קווי השני מחובר אלחוטי(נייד) וגם השלישי(נייח) כולם עובדים על תקשורת N הנייח עושה לי בעיות בקליטה בגלל המרחק האות שידור נמוך לפעמים מתנתק שמעתי שאפשר לקנות מגבר שיגדיל את התווך קליטה עם כן אז איזה מגבר אם אפשר המלצות לגבי זה אני חייב לסדר שם תקליטה תודה לעוזרים! יוסי.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
Qualcomm Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter הדרייבר הוא העדכני ביותר. הכל עבד בסדר, עד שהתקנתי את ה- WIN10 מחדש עם העדכון החדש. (לפני ה- Anniversary UPDATE) לא הייתה שום בעיה. מחיפוש ברשת, הבנתי שיש איתו בעיות. כרגע, אין ממש פתרון לבעיה הזו... בכל מקרה, אני מקבל ממנו כרגע מהירות של תקן G ולא N. עד (20 מגה) והקליטה מאוד חלשה. חשבתי להחליף אותו לכ. רשת אחר , או לקנות דונגל חיצוני. אשמח לעצתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קיבלתי מבזק היום את המודם Eth-Aztech DSL 600E, אני מעוניין להפוך אותו לנתב, ולקנות סוייץ' עם 4 יציאות, האם זה משנה איזה סויץ' אני קונה? כי סכה"כ התפקיד שלו לא כל כך מסובך, האם כל סוייץ' פשוט יוכל לענות על הצרכים שלי? אני מעוניין לחבר בעיקרון 3 מחשבים שהמטרה העיקרית היא שיתוף אינטרנט בלי תלות במחשב הראשי.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://arstechnica.com/telecom/news/2010/04/welcome-to-mound-mn---home-of-250-data-tiers.ars
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב... הכל טוב ויפה... מיתחבר לאינטרנט ..עד פה הכל טוב....... גולש גולש גולש גולש ... ופיתאום כאילו שהמודם עושה ריסט לבד.... זאת אומרת החצים האלה נהיים אופרים במקום ירוקים.....(המודם שלי הוא ale 130) אני מתחבר שוב ואז אחרי מיספר דקות זה שוב קורה.... לפעמים זה עושה לי שגיא 721 ... שהמחשב הרחוק לא מגיב כאילו למי שהוא יש פיתרון ....
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם. . . יש לי שני מחשבים אחד מחובר ישירות עם ראוטר ואליו מחוברת המדפסת , והשני מחובר לאינטרנט עם כרטיס רשת ... אני מעוניין להכניס גם את המדפסת לעסק ניסיתי עם כמה אשפים של ווינדווס וזה לא עבד... אז אני כנראה אצטרך הסבר מהתחלה ועד הסוף ... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני רוצה להזרים מוזיקה לחנות שלי על גבי האינטרנט (לא רשת ביתית) וללא מחשב, האם אפשר להשתמש בסטרימר? כדאי להבהיר את עצמי אני מתכוון שאני רוצה שיהיה מוזיקה על הסטרימר שבחנות, ומהבית אני ישלח לשם שירים. אפשרי...?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
איזה כרטיס רשת טוב יותר למה יש טווח קליטה טוב יותר http://www.electra-computers.co.il/P...?productid=267 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?p...502&CatCode=60 תודה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
היי יש לי חבילת אינטרנט 8 מגה ואני מוריד הרבה דברים, ורציתי לדעת אם אני יביא ראוטר אלחוטי יש אפשרות שאני מגדיר לו שיתן מ ה 8 מגה רק 2 מגה באלחוטי ?! וכל מי שיתחבר לראווטר יגלוש או יוריד כאילו האינטרנט הוא 2 מגה , ואני בנייח כל הזמן מוריד על 6 מגה ( ואם לא יהיה מישהו מחובר יוריד רגיל על 8 )
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לראוטר (מה לעשות שהמכשיר המזובל שניקרא HOTBOX לא עושה את העבודה) הדרישות מהראוטר ומכרטיס הרשת פחות או יותר הן: שידור WIFI חזק, רצוי בתקן N. מהירות- כל ההתקנים שאני הולך לחבר (עד 4 מחשבים ועוד 2 אייפונים) יהיו מחוברים בצורה אלחוטית אז רצוי ראוטר שעמיד בדרישות הללו. יציבות- אני הולך להשתמש בחייגן ועם מהירות אינטרנט 12MB. הHOTBOX למשל עובד בצורה גרועה עם חייגן. מחיר- עד 200-300 ש"ח, לא דגם יקר מידי, ולא זבל. לגבי כרטיס הרשת - חיבור USB, וכל הבקשות מהראוטר תקפות גם עליו (בדגש על מהירות/קליטה) נ"ב- הנציגה של HOT אמרה לי לא לקנות ראוטר של TP-LINK - האם יש אמת בדבריה?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
בוא נתחיל מזה שיש לי ידע בינוני בבניית רשתות ( אני לומד MCSE ) ואף פעם לא הייתה לי התנסות רצינית בשטח , עכשיו לקחתי על עצמי אחריות לבנות רשת מחשבים בתוך משרדים , קצת הסבר על המשרדים המשרד הוא משרד חשבונאות , ייתכן שיכיל עד 10 מחשבים . שיש צורך שיהיה ביניהם שיתוף אני צריך שיהיה תקשורת בין כל המחשבים בעיקר לשיתוף הדפסות וקצת משאבים אני צריך לרכוש ציוד לתקשורת כגון ארון תקשורת , סוויטץ וכו' .. (את הציוד הנדרש) מישהו יכול להמליץ לי על חנות מקצועית ואמינה .?? (עדיף שיהיה להם אתר) והשאלה החשובה יותר , איזה סוגים של רשתות אני יכול לבנות ומה הכי כדאי ?? WORKGROUP מתאים במקרה זה ! צריך להיות אינטרנט גם ברשת עצמה .
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אני מנוי בתשלום ושמתי לב שרק בבוקר מוקדם או בלילה מאוחר אני מגיע למהירות של החבילה שלי (10 מגה עם בזק ובזק בינ"ל), למשל היום אחרי הצהריים אני מוריד משהו עם RS עם התוכנה JDOWNLOADER והמהירות שלי לא עברה את ה-150 בטורנטים עם TL אני מגיע בד"כ למקסימום של החבילה. אנ עם ראוטר LINKSYS WRT54GL עם קושחה DD-WRT יש איזה בדיקות מסויימות שאני יכול לבדוק בעזרתכם או הגדרות מסויימות, מס' חיבורים וכו' (אין לי מושג מה זה אומר) ? אגב אני על חבילה רגילה לא גיימר ולא כלום.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי רשת עם כבל מוצלב עכשיו השאלה היא: יש לי מצלמת רשת שמותקנת במחשב בסלון שהוא המחשב המשני. איך אני דרך המחשב הראשי שבחדר שלי צופה דרך מצלמה זו? תודה
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש תוכנה שתהפוך את המחשב שלי לשרת סטרימינג לוידאו. ניסיתי את הVLC, אבל אני לא מצליח לראות וידאו דרכו אשמח להצעות...
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים את הראוטר, התשתית שלי היא הוט והספקית היא בזק. סבלתי מניתוקים מהאינטרנט בתדירות גבוהה.. בבזק אמרו שזה בגלל שהראוטר שלי לא תומך טוב בכבלים, הם העבירו אותי לחיבור ללא חייגן. לפני שהייתי בחיבור ללא חייגן היה לי "חבילת גיימר" בשביל הסוני 3 שאני משחק ברשת. * יש לציין שסבלתי מהניתוקים גם שעברתי לגרסת tomato . שאלותיי הם כאלה: 1) הנציגים של בזק אומרים שמומלץ להחליף תראוטר.. מה אתם אומרים? אני ממש מתבאס על זה שקניתי אותו כי הוא עלה לי 350 שקל.. למרות שיכלתי להביא משו הרבה יותר טוב וביותר זול אבל בסדר. 2) עד איזה מהירות הראוטר יכול לסחוב? 3) האם יש איזה עדכון לגבי הראוטר שיכול לגרום לכך שאני יעבוד בשיטת כבלים עם חבילת גיימר? הספקית שלי היא הוט כמובן. מאוד מודה…
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות... 1. ממה נובעים פינגים במשחקי רשת, ואל תגידו לי עומס... אני רוצה לדעת מה גורם לעומס, כ.מסך,מעבד, רזולציה של המשחק,וכד'. 2. באיזה רזולציה ממולץ לשחק? ורוב האנשים משחקים היום? 3. האם יש קשר בין הרזולציה שבה אני משחק לבין הפינג?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ASUS שמקבלים מבזק ויש לי מדפסת BROTHER MFC-425CN יש לה שתי יציאות : USB ו ETHERNET . מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לשתף מדפסת בין שני מחשבים ? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן חברים!! אני מעוניין לעבור לתקן N יש איזה המלצה לראוטר?? משהו שצריך לדעת לפני שאני עובר??! תודה חברים!
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לדוגמא אם ברשותי שני קווי טלפון שכל אחד מהם במהירות של 2.5 האם יש ראוטר שיכול להתחבר לשני הקווים ולתת לי במחשב מהירות של 5?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים שמחוברים ע"י סוויטץ' והמודם הוא ADSL של בזק (RTA1320). איך מקנפגים אותו שיעבוד כראוטר ואני אוכל לעבוד עם 2 המחשבים? צריך עזרה דחופה.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, הבעיה בנוגע חיבור לאינטרנט מאוד מוזרה, אני רואה את האייקון של הLAN בTRAY, והוא כאילו על מצב של מתחבר, ככה כל הזמן שעה שעתיים יום שלם, מתחבר, אני מקבל IP ומראה לי שיש חיבור לרשת, אבל עדיין מראה את האייקון של התחברות, והאינטרנט\IM\P2P וכל מה שניסיתי לא עבד. בעיה נוספת היא בוט איטי, אבל איטי מהרגע שעולה הווינדוס, כלומר הבוט הראשוני באותה מהירות, אך ברגע שמופיע לי הדסקטופ כל הרכיבים עולים לאט, ועד שאני רואה אייקונים וSTART לוקח איזה 2 דקות. הדבר היחיד שעשיתי לפני שהבעיות האלה התחילו זה להסיר ADOBE FALSH CS3, סיימתי את ההסרה, עשיתי ריסטרט, ואז החלה הבעיה. בבקשה תציעו פתרונות חברה, כי אני חוזר הביתה בבוקר, ושם אין לי אינטרנט, לכן אצטרך לפעול אחרי שאקבל עצות …
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
למי שזוכר (לא שאני מצפה ממכם ליזכור) דיברתי על זה שהמודם של בזק ה ALE 150 לא עושה לי בעיה אחת והוא עובד יופי ובלה בלה בלה... קיצור, הוא מתחיל לעשות לי בעיות!! אני משאיר את האינטרנט עם האמיול דולק ללילה וכשאני קם אני רואה את החייגן מנסה להתקשר לאינטרנט בנסיונות כושלים, אני מקבל הודעת שגיאה 721, התקשרתי לבזק ושם ענה לי סרגיי שבקושי עזר לי כי כל מה שהוא אמר לי זה להתקין דרייברים חדשים וזה לא עזר, לבטל את אפשרות בחיסכון בחשמל של הUSB וזה גם לא עוזר!!! ועד שהם עונים בתמיכה הטכנית זה שעה גם ככה!!! מישהו יכול לעזור לי??
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות LAN דרך האינטרנט אך אפשר לעשות את זה? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן. אני כרגע נמצא עם נטויז'ן 1.5 מגה על תשתית HOT. אין לי תלונות לגביהם, אבל שמעתי שלבזק יש פינגים טובים יותר לחו"ל. היות אני מרבה להתעסק עם שרתים בחו"ל, בעיקר במסגרת משחקי רשת המוניים, זה נושא קריטי עבורי. אנא המליצו לי על ספק+תשתית שיהוו את השילוב הטוב ביותר על מנת לקבל פינגים נמוכים כמה שיותר בחו"ל. (לא צריך פירוט מוגזם, פשוט תגידו לי מה יהיה טוב. רק לא חבילות גיימרים למיניהן כי ממה שאני יודע מחירן מופקע.)
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-