רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עובדת עם גוגל מפס באנגלית. שמרתי (או נעצתי?) מקומות במפה של העיר טוקיו וכתוב "SAVED" תחת "WANT TO GO". רשום שיש לי 32 שמורים, אך מצליחה לראות רק 15 נהם. איך מוצאים את השאר? תודה, (מאותגרת טכנולוגית.....)
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן רשת איכותי וטוב שידרוש ממני 0 תשומת לב. הכונן צריך לדעת להתחבר לרשת שלי דרך ממש אטרנט. יש לכם המלצות לדברים טובים (ובבקשה לא לספר לי על ה MYBOOK של WD - כבר זרקתי שניים כאלה) אני אשמח לשמוע. תמיר.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לדף ההגדרות באינטרנט 192.168.1.1 כנראה מישהו שינה את הסיסמא האים יש לי בכל זאת דרך להיכנס דרך אגב אני מנסה לפתוח פורטים זו הדרך נכון?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי עכשיו בזק בינלאומי 3Mb תשתית של HOT יש לי ראוטר EDIMAX 6104 חוטי אני מחובר לחבילת GAMER ואני עדיין סובל מפינגים גבוהים (150-170) באירופה (במקום 90-100) בנוסף אני צריך לעשות רפרשים בכדי לפתוח דפי אינטרנט האם מומלץ לעבור לנטוויז'ן? האם הפינגים בחבילת GAMER של נטוויז'ן נמוכים ויציבים?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
הבאתי מחשב של חבר הביתה, במקום המחשב הישן שלי (שבו האינטרנט התחבר יופי אגב.) פירמטתי אותו פעמיים (פעם אחת ויסטה ועכשיו לXP), ובשני מערכות ההפעלה המחשב לא הצליח להתחבר לסוויץ'. אני חייב לציין שמחשב נוסף מחובר לסוויץ', והוא כן מצליח להתחבר. ניסיתי לחבר את המחשב ישירות לראוטר ללא הסוויץ', והפלא פלא, כן עובד. רק כאשר אני מחבר אותו דרך הסוויץ' הוא לא מקבל דבר ולא חצי דבר. בדקתי, והמנורות של המודם לא דולקות כאשר אני מחבר את הכבל (משמע שאין שום אות כנראה), ואין מנורות שנדלקות על אותה יציאה בסוויץ'. עכשיו אני מדבר מהמחשב שכן מצליח להתחבר לסוויץ'. האם יש עוד הצעות ? הסוויץ' הוא של חברת EDIMAX בעל 8 פורטים.
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש איזה דרך לראות את כל הפעולות של החברים בפייסבוק. כל פוסט, כל תגובה וכל לייק שהם עושים, שיופיע אצלי איפהשהו בעמוד אבל שלא יישלח למייל. תודה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לא יודע , יש לי בעיה מוזרה..שכמעט בכל אתר..המחשב מנסה לגשת ל LOCAL HOST (IP פנימי) או פשוט ל 127.0.0משהו... וכתוצאה מכך המון תמונות לא מופעיות..אתרים לפעמים לא עולים.. ואני רואה המון מקומות עם איקסים במקום תמונות (מקומות שאני לא יכול לגשת אליהם) כאילו שיש משהו שחוסם אותי.. אני אפילו לא רואה את הסמלים של "חדש" בפורום.. פתרונות מישהו?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום האם אפשר לבטל את חומת האש של הראוטר שאני לא יצטרך לפתוח פורטים בכלל? זה הראוטר שלי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 של חברת Edimax
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
נאבד לי הדיסק של הלוח אם של GA- K8NS ובתוכו היה תדריבר ליצאית רשת , בלי זה אני לא יכול לעשות רשת.... מישו יכול להביא לי ?? רב תודות.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן, לפני שנתיים לערך התקנתי בבית רשת אלחוטית. הראוטר הוא של חב' EDIMAX. אומנם הוא עושה את עבודתו נאמנה מאז, אבל מאז ומתמיד הוא היה ילד בעייתי. מאז התקנת הראוטר סבלתי מבעיות מהירות בתוכנות שיתוף ותוכנות אונליין כאלו ואחרות וגם ממשחקים. לאחר שלמדתי מה זה PORT FORWARDING הצלחתי לתקן את הבעיות בכמה מהתוכנות הנ"ל [אם כי כולן עדיין אומרות לי "No connectivity"]. אומנם עד היום הצלחתי להסתדר עם זה, אבל לאחרונה זה כבר נהיה בלתי נסבל בשל שתי סיבות: 1) ניסיתי להתקין HAMACHI, אומנם הוא עובד, ואני יכול להתחבר לאנשים ואנשים יכולים להתחבר אליי, אבל ברגע שאני מנסה לשחק במשחק עם אנשים, אני פשוט לא מסוגל, והבעיה תמיד צצה מהצד שלי [או שאני מנותק או שאני גורם לקריסת השרת]. 2) לאחרונה קניתי …
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שבת קיבלתי לרשותי נתב של חברת NETGEAR מדגם WGR614 V6 . ברשותי שלושה מחשבים: 2 נייחים ואחד נייד. מחשב אחד נייח מחובר ישירות אל הנתב אני מצליח לגלוש באינטרנט. מחשב שני נייח מחובר באמצעות אנטנת USB, יש אות אבל אינני מצליח לגלוש. מחשב נייד בעל אנטנה מובנית יש אות ויש אינטרנט. אנא עיזרו לי לסדר את האינטרנט במחשב הנייח השני. תודה הקרנף.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היו היתה רשת אלחוטית, ובה שני ניידים: אחד של אבא של אומניוס ואחד של אומניוס. המחשב שלי מזהה את האינטרנט במהירות של הראוטר האלחוטי, 52 mbps, אבל המחשב של אבא שלי מזהה אותו בתור 5 mbps... במחשב של אבא שלי יש כרטיס PCMCIA Edimax EW-7108PCg 52 mbps הראוטר Edimax AR-7024Wg. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש, לא עבד. פתרתי, ובתהליך גיליתי תגלית מדעית: אם מנסים להעביר אלחוט דרך קיר ממש עבה, המהירות של הרשת יורדת (מה אתה אומר! )
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי כרגע 5MB ואני מתלבט אם לשדרג ל8 התשתית בזק וספק בב"ל.איזה מחיר אפשר להוציא מהם בכוח ואיזה מחיר זה בדרך כלל במצב רגיל שאני מתקשר לשרות לקוחות?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
לראשונה, משווק בארץ באופן סדיר כרטיס רשת אלחוטי DUAL - כלומר כזה התומך הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz, |הדגש|בממשק USB|סדגש|. הכרטיס של חברת Linksys מכונה AE1000, עלותו בחנויות סביב 250 שקל והוא מגיע עם מעמד (STAND) המאפשר להניח אותו בנוחות על השולחן. פרטים על הכרטיס מאתר Linksys ניתן למצוא כאן - http://homesupport.cisco.com/en-us/support/adapters/AE1000 מי שמעוניין בכרטיס DUAL בממשק PCI יכול לרכוש בארץ את הכרטיס של חברת D-Link מדגם DWA-566 בעלות של כ-200 שקל. על היתרונות והחסרונות של תדר 5Ghz ניתן לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Articles/5GHZ/5GHZ.htm השימוש בכרטיס כמובן רלוונטי רק למי שיש ברשותו נתב התומך בתדר 5Ghz.
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הראוטר הנמצא בסלון ו2 מחשבים אחד מהם בממד או שימוקם בממ"ד ויצטרך לשדר לחדר השני חדרים לא צמודים... יש לי לינקסיס 54GL הוא מעולה אבל לא מגיע ל12 מגה בזקבינלאומי הציעו לי אדימקס אבל יש עליהם חוות דעת לא טובות על ניתוקים חשוב שלא יתנתק בגלל עומסי חיבור! תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי עדכון גרסה לווינדוס 10 למחשב הנייח שלי, ומאז כרטיס הרשת שלי התחיל לגמגם ולהתנתק. מסתבר שהעובדה שהוא עבד עד עכשיו היא פלא בפני עצמו, כי הוא לא מיועד לתמוך/להיתמך בווינדוס 10 (למרות שבחנות אמרו לי שכן), אז ליבואן גם אין איך לעזור מישהו מכיר ויכול להמליץ על כרטיס רשת שבוודאות עובד באופן יציב עם ווינדוס 10, ועדיף כזה שהיצרן משחרר עידכוני תוכנה/קושחה בהתאם? (כמובן, עדיף למשהו שניתן למצוא בארץ, לפני שאני קופצת לנבור בביקורות באמזון) אני אציין גם שזה בוודאות כרטיס הרשת, כי כל מכשיר אחר בבית שתומך בWiFi מסוגל להתחבר בלי בעיה לאותה רשת
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
תקשיבו תמיד אני מפעיל אימול בלילה אני הולך לישון קם בבוקר אני אומר מה ירדד ואז אני רואה האינטרנט מנותקק נו מה זה?? איפשר לעשות דוגמא שאינטרנט מתנתק הוא היתחבר אוטמטי?
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר חדש. קודם כל, אפשר לקנות ראוטר בארה"ב? הוא יעבוד פה בארץ מבחינת חיבורים וכו'? איזה ראוטרים טובים ואמינים במחיר סביר? (עדיפות לראוטרים שיתאימו למשחקי אונליין כמו COD וBattlefield) אני בתשתית HOT ומודם Terayon. כרגע יש לי EDIMAX BR-6204Wg שכבר זקן... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
במדריך כתוב על אינטרנט רגיל איך משתפים אינטרנט בכבלים שהתקשרתי ליס אמרו לי שהם לא עושים את זה
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לשפר את מהירות האינטרנט שלי ל1.5 בהתחייבות ל12 חודשים עכשיו השאלה שלי אם אמור לצאת בישראל בזמן הקרוב איזשהי מהירות חיבור יותר מהירה מזאת? כי אז אולי יהיה טעם "לחכות" לה... תודה
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
עדכון מצב , וסקר/בדיקה על שעות ההגבלה אצלי בNV-013 כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=20&MessageId=145374345 מ11 בבוקר עד 3 בלילה למחרת - ההורדות מוגבלות
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אנחנו שיחקנו דיאבלו 2 ביחד ברשת כל עוד הוא היה בבית...כעת הוא נסע בחזרה ללימודים-לטכניון בחיפה.. רצינו לשחק, ו..פוף זה לא מתחבר..כנראה שחסומים פורטים או משהו...איכשהו אפשר לסדר את זה? או שזה הגבלה שאי אפשר לעבור?
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? ככה, אני חושב לעבור מADSL לחיבור בכבלים בחיבור MPLS (אייפי קבוע - לא חייגן) השאלה שלי איזה מודם עלי לדרוש מחברת הכבלים בהתחשב בזה שיש לי ראוטר EDIMAX BR-6104 שאני מתכוון לחבר את המודם אליו (יותר נכון אותו למודם) ? ** בבקשה לא תגובות בסגנון "כולם טובים" - לפחות תנו לי לדעת מה יש אצלכם שעובד טוב לכם. וגם השאלה הניצחית - דרך איזה ספק להתחבר ???????? = כן כן אני יודע כולם אותו דבר, אבל חייב להיות אחד שהוא קצת יותר, לא ? אני מחפש ספק שיש לו תמיכה(נורמלית) בלינוקס. אני אישית חושב להתחבר עם Actcom מה דעתכם ? תודה למשיבים
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת ביתית. מכיוון שהמרחק הגדול ביותר בין מחשב למחשב הוא כ-30 מטר, ואמורות להיות 7 יציאות שונות, אני מעוניין לברר את האפשרות של רשת אלחוטית. האם היא אפשרית בטווח שכזה? אשמח לדעת את העלויות של רשת אלחוטית ואת האמינות שלה- כמה עולה ראורטר, כמה עולה כל כרטיס רשת והאם יש הוצאות נוספות? בנוסף, יצירה של 7 יציאות לרשת, כמה צריכה לעלות לדעתכם? קיבלנו הצעת מחיר של 1000 שקל, מה שנשמע לי כמובן מגוחך ומוגזם. ראורטר עולה בסביבות ה-300 שקלים? כמה צריכה לעלות כל יציאה? הכבל עולה 3 למטר, ואני אשתמש בערך ב-100 מטר כבל לשלושת היציאות... אשמח לקצת עזרה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני ממש מצטער אם ההודעה לא קשורה אבל זה נשמע קשור רשת מעבדים כאילו..... בעקרון קראתי על כמה אנשים שחיברו 10 של מחשבים וגרמו להם אכשהו להשתמש בכמות חישוב העצומה הזאת ביחד..... אם יש אפשרות תגידו אם אין אז תגידו לא.... נראה לי מעניין בסה"כ (הודעה ראשונה אני צריך לצבור מיומנות...) תודה רבה.... אני שואל האם אפשר ליצור דבר כזה בבית....? אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-