רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לדוגמא אם ברשותי שני קווי טלפון שכל אחד מהם במהירות של 2.5 האם יש ראוטר שיכול להתחבר לשני הקווים ולתת לי במחשב מהירות של 5?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי שני מחשבים. הראשי (host) על ויסטה 64. השני בסלון XP 32. המחשב עם הויסטה בעל שני כרטיסי רשת. הצלחתי לגרום לשיתוף קבצים בין המחשבים. לא הצלחתי לגרום למחשב בסלון (XP) לגלוש באינטרנט דרך הויסטה. פעלתי לפי מה שכתוב בדף הזה: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/help/bfd3bd31-82f0-4b9c-9cde-fb92bc2b14771033.mspx אבל עדיין לא הצלחתי להגדיר כנראה בצורה נכונה את הרשת דרך ה-XP שידע לגלוש דרך המחשב הזה. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה גיל.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקחת ראוטר מבזק (ולהיות מחויב לשנתיים כפול 19 שקל בחודש, כל עוד אתה לא מתנתק מבזק אתה מקבל החזר ע"ס 19 בחודש) או לקנות באופן פרטי ראוטר המרחק מהמחשב שלי לשני הוא לא מעל 15 מטר (לא ישר, מוערך ע"י צעדים גדולים) התקציב הוא נמוך אני משער 100-200 ידוע לי שלא כולל כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני.. כרגע משתף אינטרנט עם מודם ראוטר aztech 600e וסוויטש פשוט edimax
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לבעיה שהועלתה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454621.0 אחרי חיפושים רבים ברחבי הרשת נמצא פתרון אמנם קצת מסובך אבל בהחלט משמעותי, תזכורת לגבי הבעיה: לא ניתן להריץ מכונות וירטואליות על ווינדוס 7 של Microsoft Learning ולא ניתן להתקין virtual server 2005 R2 sp1 ועכשיו לתהליך הפתרון שמחולק ל2 חלקים: חלק ראשון- First you should block PCA. I did that by the following way: In the Group Policy go to the Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Application Compatibility\ and enable all of the Turn off xxx entries. I think if you enable only the "Turn off Application Compatibility Engine" it would be enough but I wanted …
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות 2 נתבים אלחוטים לשתי דירות. בדירה יש מחשב שנמצא במ"מד ובדירה השנייה בחדר רגיל. בשני המקרים מדובר על חיבור של 2 מחשבים. בחדר של הממ"ד המחשב יחובר בצורה חוטית ומחשב נייד יתחבר בצורה אלחוטית לנתב. בבית הזה יש 3 מפלסים ואני רוצה שיהיה קליטה עד למפלס השלישי. הממ"ד נמצא במפלס התחתון למטה. להלן הפרטים - 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 200 - 300 שקל. 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? 2. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? ראוטר 1 ימוקם בממ"ד והשני ימוקם בחדר רגיל. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חייב. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה מ…
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P3, אני רק צריך להוסיף לו כונן קשיח והוא יעבוד מצויין. רציתי למכור אותו אבל שיניתי את דעתי והחלטתי להשאיר אותו אצלי, לתת לו להיות דלוק 24 שעות ביום ושאימיול תהיה פתוחה בו כל הזמן. אני כמובן אצטרך להקים רשת בין המחשב הישן הזה לבין המחשב החדש שיש לי. אבל רציתי לדעת אם אני אדליק אימיול 24 שעות במחשב אחד, אז מהירות האינטרנט במחשב השני תהיה איטית? במיוחד במשחקים? יש לי 1.5MB מהירות אינטרנט.
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי יש כרטיס רשת ObBoard ועוד כרטיס אחד שהוספתי, ז"א - 2 כרטיסי רשת לפני מספר ימים חיברתי מן התקן USB חיצוני שהוא בעצם מקלט טלוויזיה ומכיל כניסת אנטנה של טלויזיה, רדיו, SVCD וכניסת סאונד. כמו כן יש בו יציאת סאונד. רציתי לדעת האם הכרטיס רשת השלישי, המופיע לי פה: הוא בעצם ההתקן החיצוני הזה שחיברתי? ומה לעזאזל הוא עושה שם? זה התקן TV לא רשת או משהו! מה אפשר כבר לעשות איתו שם? תודה רבה לכם
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. חבר שלי קנה לאחרונה ראוטר אלחוטי בתקן G ושמתי לב שלראוטר יש 4 יציאות מאחורה (נראה לי שכמו של קו טלפון או מאוד דומה לזה) ועוד יציאה שכתוב עליה WAN ונראית מעט יותר רחבה מהארבע האחרות. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק מתחבר ליציאות הללו, מדוע יש צורך בארבע, ולמה משמשת היציאה הרחבה יותר? ובכלל למה מתחבר ראוטר אלחוטי? האם למודם ADSL רגיל (USB) או שצריך מודם מחובר לכרטיס רשת....בקיצור התבלבלתי לגמרי ואם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלגן אז בבקשה ותודה.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
http://img154.echo.cx/my.php?image=bs5tl.png
-
- 13 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם הצ'ט של נענע, אני רושם כינוי ואז עולה החלון של הצ'ט ולא מופיע כלום ואני לא יכול להתכתב...... הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום חברים, בניתי אתר לגיסי וברצוני לבצע ניסוי לפני שאני רוכש דומיין ושרת. אני מחפש שרת חינמי על מנת לבחון את האתר.... אשמח לקבל כל אתר חינמי + FTP שאפילו יתן 10 מגה, זה יספיק. בנוסף שיתמוך ב ACTIVEX. תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי היום מחשב חדש ואיתו מן הסתם גם לוח אם חדש. עם הלוח (Gigabyte K8N Ultra-9) מגיעים שני כרטיסי רשת (OnBoard) האחד הוא: Marrvell Yukon 88E8053 (PCI-E) Gigabyte Lan והשני: NVidia nForce Network Controller לאיזה מהם עדיך לי להתחבר? אגב אני עובד עם רשת ביתי דרך ראוטר אם זה משנה משהו... בתודה ניר
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, כאשר אני מנסה לפרוס בעזרת GHOST MULTICAST אני מקבל שגיאה 19901 שאומרת שיש לי איזושהיא בעיה בהגדרות הסרבר כנראה. אף אני לא מוצא יותר מידי מקום למשחקים עם הסרבר אצלי, בדקתי מן הסתם שאין פיירוול בדרך או משהו כזה. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אם מישהו יודע שיגיד!!!
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
-
הלכתי לפי המדריך הזה: http://www.fresh.co.il/dcforum/Software/6095.html עשית הכל והכל טוב ופועל. עכשיו רציתי לדעת אם אני רוצה שחבר שלי יכנס לשרת הזה איך הוא אמרו להכנס?, אני צריל לשנות משהו מההגדרות שבמדריך על מנת שחבר יוכל גם להכנס?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי קנה מחשב חדש לפני יומיים פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ, וקיבל בו כרטיס רשת. התקנתי לו ווינדוס אקס פי פרופצ'יונל בעיברית. המחשב מזה את הכרטיס כי במנהל התקנים הוא מופיע במתאמי רשת. אבל משום מה ליד השעון מופיע סימן של שני מחשבים ואיקס אדום עליהם שזה הכרטיס רשת. במחשב השני שלו פנטיום 3 1000 מגה הרץ יש ווינדוס 98 בעיברית, ושם התקנתי כרטיס רשת שהוא קנה. חיברתי את שני המחשבים בכבל משולב, וניסיתי דרך שחבר שלי הסבר לי שהיא:1להיכנס לחיבורי רשת ושם לעשות התקנת רשת ביתית לבצע את התהליך ובסוף הוא יוצר דיסק התקנת רשת לווינדוס 98, אבל אחרי כל זה עדיין מופיע איקס אדום, וגם במהלך ההתקנה של הרשת בווינדוס אקס פי הוא מבקש לבחור את הכרטיס רשת שמופיע באיקס אדום, או למטה יש אפשרות להת…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ביום שלישי בשבוע הבא, תפתח בלאס ווגאס תערוכת האלקטרוניקה והמחשבים CES 2012. כמו בכל שנה, גם הפעם אקח חלק בתערוכה ובאירועים המתרחשים סביבה ואדווח משם ישירות. את כל הפרטים על התערוכה, על הצפוי בה ועל הדרך בת 5 הימים שעשיתי על מנת להגיע אליה אפשר לקרוא בפוסט המצ"ב. קריאה מהנה. CHIEF http://www.netcheif.com/blog/?p=1672
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום. לפני מספר ימים עברתי חדר, ולכן נאלצתי לעבור לחיבור אלחוטי בכדי להיות מחובר לאינטרנט.. שמתי לב שאחרי שעברתי לאלחוטי מחוטי, יש לי ממש הרבה לאגים ובעיות במשחקי רשת (מהירות המודם האלחוטי 54.MBPS) האם זה בגלל המהירות של החיבור האלחוטי במחשב שלי או בגלל שזה פשוט אלחוטי ולא חוטי? גם הבנתי שעדיף חיבור חוטי מאשר אלחוטי בכדי לנצל את המקסימום,לכן אני מעוניין לקנות כבל אינטרנט המתאים, אך איני יודע איזה, איך קוראים לסוג וכו'. תודה.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מבקש המלצה לvpn חינמי ברמה בכדי לראות דוקו של שעה וחצי(עדיף ללא התקנת תוכנה) למי שמבקש לדעת- epix ="get a life" by shatner
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן, מחפש פתרון לחבר שעבר לגור ביחידת דיור ליד הבית של ההורים ובהתאם המרחק מהראוטר גדל והוא בקושי מצליח לקלוט משהו עם הלפטופ. מודם קטן עם אנטנה חיצונית בUSB משפר את העסק אבל לא מספיק. אחרי חיפושים בפורמים מתמחים, הבנתי שמה שממולץ זה כרטיס שמבוסס על realtek rtl8187L ורצוי אנטנה נחמדה. השאלה אם אנטנה כזאת תהווה שיפור משמעותי ואם זה כל מה שצריך? האם חיבור הUSB שלה אומר שכרטיס הרשת עצמו כבר מובנה בפנים? האם יש דגמים אחרים מומלצים? תודה
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שזה המקום לשאול את זה אם לא בבקשה להעביר את זה למקום הנכון. קניתי שרת dedicated server עם ווינדוס 2008 ואני מתחבר אליו דרך remote desktop connection עכשיו הבעיה היא שהחיבור שלי אל השרת מאוד מאוד איטית. מה זאת אומרת ? כשאני מתחבר לשרת דבר ראשון אני רואה מסך שחור ולוקח לו שעה עד שהוא מגיב לי. דיברתי שם עם צוות התמיכה וזה מה שהם אמרו לי: The response goes bad at hop 6 and 7. This is the network of your ISP though. You should contact your ISP to ask if they can change some routing to our network. I have left the tracert results open at your server and i get to your home network gateway within 70ms בעיקרון לפי מה שאני הבנתי הם אומרים שבזקבינלאו…
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר כרגע עם תשתית בזק וספק בזק בינל, ויש לי מודם בלבד, ללא ראוטר. אני זקוק לראוטר עבור אינטרנט אלחוטי וכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב (כרגע המחשב לידה מחובר קווית, אך בקרוב יעבור הרחק ממנה, ואצטרך סטרימר או משהו). בזק דורשים שנתיים התחייבות כדי לספק ראוטר משלהם, ואני לא מעוניין. אז אני מחפש לקנות משהו לא יקר שיעשה את העבודה טוב. אשמח להכוונה מקצועית... שאלת משנה - האם באמת משנה שיהיה תקן N ולא תקן G? (יש נתבים מעולים ביד 2, מהדור הישן יותר של G) ועוד אחת - בזק מנסים לפתות עם נתב VDSL שתומך ב-20Mb, האם זה כדאי? תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הי, אני מחפש Router אלחוטי חדש. הכי חשוב לי שהוא ייתן את התמורה המרבית בעבור המחיר ושלא יעבור את טווח המחירים הסביר (400 שקל) נראה לי שזה הגיוני לבקש שידור אלחוטי בתקן N ואולי גם חיבור בעבור מדפסת בעתיד. אם זה אפשרי אולי גם שיכלול מודם גם בעבור כבלים וגם בעבור DSL למקרה שאחליט לעבור חברה בעתיד. הדירה היא קטנה ואין ממ"ד, לכן אני לא חושב שיש צורך ביכולות שידור טובות במיוחד. עוד שאלה קטנה - אם הראוטר כולל בתוכו מודם, האם זה מונע ממנו להתחבר לאינטרנט דרך מודם חיצוני? עדיפות לחנויות באזור צפון תל-אביב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני מנסה באופן עצמאי לבדוק את החיבור לאינטרנט. לפי הראוטר נראה שאין. חיברו לי את התשתית של בזק לארון תקשורת אך לא טיפלו בשקע. אולי לא כך מחברים את החוטים? אולי צבע אחר של חוטים? אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
- 1 follower
-