רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
האם אני יכול לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים בלי Switch ו Router ו hub?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
מה צריך לעשות כדי שאני אוכל להשתמש במחשב שלי בתור שרת? כלומר שאני אוכל להתחבר אליו דרך ה IP שלו. לשים איזה דף HTML נחמד בשער. להתחבר ל OUTLOOK שלי להוריד\להעלות קבצים ישירות למחשב שלי.. נו אתם יודעים... ובלי אני חוזר בלי לעבור ללינוקס.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לאחרונה לפעמים מופיע בשורת הכתובות https בצבע אדום עם קו אלכסוני שחוצה אותו (כמו מחיקה). זה גם מופיע באתרים הנחשבים בטוחים כמו אתרי חדשות ואתרים בהם אני רשום כחבר וכו... עד כמה שידוע לי זו אחת הדרכים לעקוף מגבלת חסימה לאתרים שנבחרו מראש. יש לציין על אף שאיני מוצא קשר בין הדברים, יש לי שני מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר אלחוטי, המחשב הראשי (שלי) מחובר לראוטר בחיבור קווי/חוטי, קרי, כבל ישיר מהמחשב שלי ישירות לראוטר, המחשב השני מחובר בחיבור אלחוטי מאובטח וחסום ע"י 'רימון' (חברה המספקת אפשרויות סינון אתרים ברמות שונות) באמצעות חיבור VPN. לא מוצא כל קשר הגיוני בין החיבורים, המחשב שלי לא מוגבל בשום צורה ואינו קשור בשום צורה ל'רימון'. האם יתכן, ברוח אזהרות מיקרוסופט, שגורם זדוני …
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אז ככה. קיבלתי מחשב! יש לנו בבית עוד 2, כרגע רק אחד מחובר ישירות לאלקטל אני מתכנן ל"עדכן" אותו לגירסת הפרו, ואז לחבר את המודם לUPLINK של ההאב, ולהאב את 3 המחשבים כל מחשב יוגדר כך 10.0.0.1 והשני 10.0.0.2 והשלישי 10.0.0.3 כמובן בכולם 255.255.255.0 עד פה אני רוצה להאמין שבסדר איפה הבעיה? הלפ-טופ של אבא שלי מתחבר לרשת שלו בעבודה בצורה הבאה: פשוט מאוד כל ההגדרות על "אוטומטי" השאלה אם זה "יתפוס" גם לגבי הרשת הביתית והלפ-טופ יבין לבד שהוא צריך להיות גם 10.0.0.4 255.255.255.0 ? תודה לכם חברים על ההקריאה, מקווה לעזרה יונתן
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ככה : 3 מחשבים עם כרטיסי רשת אלחוטיים שונים (2 זהים 1 שונה ) . ראוטר linksys 54 ככה בכל המחשבים הרשת האלחוטית מוגדרת באופן ידני : IP 192.168.1.X SUBNET : 255..255.255.0 gateway : 192.168.1.1 הכל עובד טוב ברשת עצמה חוץ מהעובדה שממחשב אחד אני לא יכול לעשות פינג לאיזשהו מחשב אבל הוא יכול אליי... למה זה קורה ? איפה הבעיה פה ? את כל זה גיליתי כאשר ניסיתי לעשות Remote Desktop Connection לשאר המחשבים ... גיליתי שאני לא מסוגל לזהות אף אחד מהמחשיבם או להתחבר אליהם והם מסוגלים לעבור אליי ללא כל בעיות ... למישהו יש פתרון לזה?
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה שאני אוכל לקחת את האנטנה 3 מטרים מהמחשב שתהיה יותר קרובה לראוטר... ושתשתמש במקס' מהירות האינטרנט שלי..
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי אלקטל 510 שפועל בתור נתב אני משתמש כרגע ב pppoa האם זה הפרוטוקול המומלץ או לעבור ל pppoe/pptp?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי לכולם! כיום יש לי ראוטר אלחוטי אחד בבית אולם אות השידור חלש מידי ואין קליטה בכל הבית. אני רוצה להקים רשת חדשה שתכלול שני ראוטרים או access point איך אני מחבר את המכשירים כך שבפועל אני אראה רשת אלחוטית אחת? האם המכשירים צריכים להיות מאותו חברה? האם יש דגם מומלץ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מה המחירים שלהם? (באתר זה לא מראה) מחיר התחברות, מחיר חודשית מבצעים וכו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני שוקל לעבור לחבילת UPLOAD גבוה ואני מעוניין לדעת האם הספקים כבר התחילו להגביל את מהירות ההעלאה או שלא? לפי מה שהבנתי זה תלוי בספק.. אז אני באינטרנט זהב אשמח לקבל תגובה ממישהו שניסה\יודע.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לדעת כיצד אני יכול לעשות שהאינטרנט יתחיל לעבוד בעת הפעלת המחשב? נכון להיום אני צריך להפעיל תוכנה בשם Wireless Utility להכניס סיסמא ואז האינרנט עובד. אפשר איכשהו לעקוף את זה ולעשות חיבור קבוע? מדובר על 10 מגה של NGN וראוטר מסוג NETGEAR WIRELESS N
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שידרגתי את המודם לrouter ומאז אני לא מצליח להכנס לדפדפן למרות זאת אין שום בעיה להתחבר לאיי סי קיו תודה מראש יזו בזיזו
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
רשת קווית 100MBIT הכבלים מחוברים לראוטר TPLINK 941N, כיביתי את השידור האלחוטי. 3 מחשבים וסטרימר על הרשת. האם קצב העברה של 4.5MB/S (מקסימום) זה נורמלי? לפי ההגיון שלי זה צריך להיות תיאורטית מקסימום 100/8=12.5MB/S
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3Com 3CRWE554G72T ובהגדרות תחת Advanced יש Syslog tab בו ניתן להגדיר כתובת של מחשב ולבצע Enable Syslog Server . אז הגדרתי שם את הכתובת של המחשב שלי ואפשרתי את האופציה, אבל אני מניח שצריך להגדיר גם משהו במחשב כדי לאפשר Logging. מישהו יודע איך משתמשים באופציה הזאת ???
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הנתב הוא חדש יחסית ותומך כמובן בתקן N, יש לו יציאות קוויות 10/100/1000 וגם USB לחיבור דיסק נייד. המחיר שלו הוא כ-370 ש"ח (מאד זול יחסית למקבילים). לי אין ניסיון עם החברה הזו, למרות שראיתי לא מעט מוצרים שלה, ואני גם לא מכיר את הנתב הזה, אשמח לשמוע המלצות, בעד/נגד או מה שלא יהיה. מבחינתי עדיף לרכוש נתב ולא לקחת נתב N מבזק בהתחייבות ל-3 שנים. הנה לינק לדף המוצר: http://www.tp-link.com/products/product ... 2DWR1043ND
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה להכנס למסנג'ר כאשר אני מחובר דרך הראוטר(הודעת שגיאה ופשוט לא נכנס). בשביל למקד את הבעיה אני אתאר לפרטים את התצורה בבית: מחשב1- מחשב נייח מחובר עם כרטיס רשת לראוטר (פיזית). מחשב2- מחשב נייח מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי ( TP LINK 108 MB),קליטה 90% ב 108MB. הראוטר מסוג TP LINK 108 MB מחובר למודם מסוג טומפסון(כבל רשת) תשתית כבלים,ספק- בזק בינלאומי חבילה של 3 מגה. כאשר אני מחבר את מחשב1 פיזית למודם (עם חייגן) אני נכנס חלק אין בעיה. כאשר אני מחבר בתצורה שהזכרתי בהתחלה אין כניסה - משמע מחשב2 והראוטר ללא שימוש. לגבי ה UTORRENT (במחשב2) הUTORRENT פשוט לא עובר את 30 KBS (ישנם 20 קבצים להורדה ,6 ACTIVE היתר לא) כאשר אני מחובר דרך הראוטר. פתחתי את הפורט המתאים …
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הראוטר 6204 של אדימק. FIRMWARE 1.59 . מה שקורה נורא מעצבן, לפעמים הנתב מתנתק, שזה לא הבעיה, אבל הוא לא מתחבר חזרה, אני צריך להוציא מהחשמל כדי שהוא יתחבר חזרה. מישהו יודע איך לפתור את בהעיה הזאת? זה נורא מעצבן כל פעם לעשות לו ריסט.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
חיפשתי כרטיס רשת PCI אלחוטי למחשב באיביי (אולי יהיה יותר משתלם)... וראיתי שאפשר לקנות שם אנטנות של לינקסיס לנתבים שלהם! עכשיו השאלה היא מה ההבדל בין האנטנות האלה: http://cgi.ebay.com/Linksys-HGA7T-7dbi-High-Gain-TNC-Antenna-WAP54G-WRT54G_W0QQitemZ250279385125QQcmdZViewItem?hash=item250279385125&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15&_trksid=p3286.c0.m14.l1318[ http://cgi.ebay.com/Linksys-5dBi-RP-SMA-Wireless-WiFi-Antenna-caa_W0QQitemZ200244353019QQcmdZViewItem?hash=item200244353019&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15&_trksid=p3286.c0.m14.l1318 לבין האנטנות המקוריות של הנתב? והאם כדאי להחליף? ואם הם יעבדו עם WRT54GL כי המוכר אומר שכן ובאתר של החברה לא מצוין הד…
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מפה סכמטית של הדירה למטה. יש ראוטר של בזק במיקום המסומן באדום. הראוטר מחובר בכבל לטלוויזיה, XBOX ולמתאם להעברת רשת על קוי חשמל. מתאם נוסף נמצא בממד ומחובר לראוטר נוסף שמספק רשת למחשבים בממד. הקליטה בחדרי השינה מאוד חלשה, chromecast audio שנמצא שם מצליח לשדר מוזיקה, אבל נסיון לעבוד עם לפטופ בחדרי שינה לא מספק קליטה מספיקה. אני מעוניין לשפר את הקליטה בחדרי שינה. אפשרות אחת - תוספת נקודה על גבי רשת חשמל - אבל אני עושה שימוש בשקעים שם ואין לי ממש שקע פנוי בלי מפצל עליו. בעיה עיקרית - דירה שכורה. יש כבלים של hot להעברת טלויזיה לחדרים, אבל השקע המתאים ליד הראוטר פגום. בעיה נוספת - כל נסיון למשוך את הכבלים שבקירות נתקע - הם לא זזים. …
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , אני חדש פה ויש לי בעיה ... יש לי ראוטר בבית במחשב הראשי שמחלק את האינטרנט למספר מחשבים בבית ... כשאני מנסה להתחבר למירק לסרברים של QUAKENET זה מעיף אותי , לא נותן להתחבר connection faild retrying connection to server #1 עכשיו לפי מה שהבנתי הראוטר חוסם את הפורט של קוויקנט ורציתי לדעת איך לסדר את הבעיה הזאת ... תודה לכל מי שעוזר
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מאז שהתקנתי את תוכנת האנטי וירוס kaspersky, אני מקבל כמה פעמים ביום הודעות שהיה ניסיון לתקיפה מהאינטרנט בוירוס helkern ושהוא נבלם. לפני האם יש סיבה לדאגה ומה בדיוק קורה? וזה ממתק לי את האינטרנט
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים בבית, קרובים אחד לשני ולכן השתמשתי בכבל רשת ולא באלחוטי על מנת שהמחשב השני יוכל להיות מחובר לאינטרנט. הבעיה היא, שבמחשב השני האינטרנט לא עובד טוב... לפעמים הוא עובד ולפעמים לא... שהוא עובד הוא עובד בסדר גמור... אבל הבעיה שלא תמיד הוא עובד... אני משתמש ב-Zonealarm בשני המחשבים, אבל אני לא חושב שהבעיה היא בגללו. אשמח אם תוכלו לתת לי פתרון לבעיה, תודה [=
-
- 13 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שנתיים של עבודה הראוטר שבק חיים כל דבר שניסיתי לא עזר לכן אני רוצה להתקדם לראוטר חדש. השאלה שלי, כרגע יש לי PS3 שיכול להתחבר בתקן N ומחשב נייד ללא היכולת כזאת PS3 משמש לי כסטרימר ואני מעביר קבצים מהמחשב ל-PS3 בעזרת התוכנה שגם ממירה את הקובץ מ-MKV בראוטר שהיה לי עד עכשיו העסק קרטע עד יאוש האם השקעה בראוטר בתקן N יעזור וישפר משמעותית את הנושא? או שבגלל שהמחשב לא תומך תקן N אז זה לא משנה? (כל החיבורים הם אלחוטיים)
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש קוד על מנת להקים אתר בתחום הרשתות החברתיות. מי יוכל להפנות אותי לגורמים המתאימים שיכולים למכור לי דבר כזה וכמה זה עשוי לעלות לי?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחובר כרגע עם בזק בינלאומי, בחיבור ADSL, במהירות 1.5 מגה. יש לי כל הזמן בעיות ! השאלה אם זה הספק ? החיבור ? בזק עצמם ?! אז רציתי לשאול.. אולי עדיף לי לעבור לכבלים ?! ו012NET יותר אמינים ?? תודה רבה תום.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-