רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שידרגתי את המודם לrouter ומאז אני לא מצליח להכנס לדפדפן למרות זאת אין שום בעיה להתחבר לאיי סי קיו תודה מראש יזו בזיזו
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני עושה עכשוו אינטרנט של בזק ויש לי הוט ואני עושה 5m/500kbs משהו כזה אני יודע ש 500 שווה ל 62 ורציתי לדעת כמה זמן יכך לי לעולת גיגיה על מהירות של 62 KB ואיך בודקים את זה ועוד שאלה מה יותר שווה בזק או הוט ומישהו יכול להסביר מה ההבדל בין ספקית ולתשתית כי אמרו לי אם יש לי 5m בבזק לא חייב להיות לי 5m בבזק בין לאומי מישהו יכול להסביר לי את זה תודה רבה רבה
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-מהו הסינגל המינימאלי שאני יוכל להתחבר דרכו לראוטר? -ראיתי מס' סוגי כרטיסים ( pci / pci / usb+אנטנה עם חוט) מה היתרונות/חסרונות של כל אחד מהם?המלצות כלשהם? -הכרטיסים דורשים Driver?מה קורה ב Linux? -כרטיס מסוג G תומך גם ב B, כן? -למשהו יש מושג איך הכרטיס רשת ב PSP? תודה
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן חברים!! אני מעוניין לעבור לתקן N יש איזה המלצה לראוטר?? משהו שצריך לדעת לפני שאני עובר??! תודה חברים!
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת מסרים מיידים (צ'ט) לרשת משרדית קטנה. חשוב שהתוכנה תעבוד דרך הרשת הפרטית ולא דרך האינטרנט. מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
הנתב הוא חדש יחסית ותומך כמובן בתקן N, יש לו יציאות קוויות 10/100/1000 וגם USB לחיבור דיסק נייד. המחיר שלו הוא כ-370 ש"ח (מאד זול יחסית למקבילים). לי אין ניסיון עם החברה הזו, למרות שראיתי לא מעט מוצרים שלה, ואני גם לא מכיר את הנתב הזה, אשמח לשמוע המלצות, בעד/נגד או מה שלא יהיה. מבחינתי עדיף לרכוש נתב ולא לקחת נתב N מבזק בהתחייבות ל-3 שנים. הנה לינק לדף המוצר: http://www.tp-link.com/products/product ... 2DWR1043ND
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, הבעיה בנוגע חיבור לאינטרנט מאוד מוזרה, אני רואה את האייקון של הLAN בTRAY, והוא כאילו על מצב של מתחבר, ככה כל הזמן שעה שעתיים יום שלם, מתחבר, אני מקבל IP ומראה לי שיש חיבור לרשת, אבל עדיין מראה את האייקון של התחברות, והאינטרנט\IM\P2P וכל מה שניסיתי לא עבד. בעיה נוספת היא בוט איטי, אבל איטי מהרגע שעולה הווינדוס, כלומר הבוט הראשוני באותה מהירות, אך ברגע שמופיע לי הדסקטופ כל הרכיבים עולים לאט, ועד שאני רואה אייקונים וSTART לוקח איזה 2 דקות. הדבר היחיד שעשיתי לפני שהבעיות האלה התחילו זה להסיר ADOBE FALSH CS3, סיימתי את ההסרה, עשיתי ריסטרט, ואז החלה הבעיה. בבקשה תציעו פתרונות חברה, כי אני חוזר הביתה בבוקר, ושם אין לי אינטרנט, לכן אצטרך לפעול אחרי שאקבל עצות …
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות LAN דרך האינטרנט אך אפשר לעשות את זה? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב Texas Holdem Poker בFACEBOOK.... לוקח לי שנים להתחבר לשרתים... יש איזשהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה להיכנס לאתר עם כתובת פרוקסי איפה צריך לרשום אותה ?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על מודם נתב שיוכל לשמש אותי בארץ על תשתית בזק? ראיתי בארץ את KASDA KW5212 ואת ה-D-LINK DSL 6740U, אבל לשניהם לא ראיתי ביקורות טובות מדי. יש בפורום המלצה למכשיר מוצלח? (חשיבות עליונה לאמינות, ובהינתן אמינות - עדיפות למחיר מינימלי כמובן)
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנתב. ואם אפשר גם אולי לאיזה כרטיס רשת אלחוטי במידה ואחליט לא לחבר את הנתב בכבלים לאחד המחשבים. הדרישות: לחיבור מחשב נייד עם wifi b/g ומחשב דסקטופ בלי רשת אלחוטית. מודם כבלים עם חיבור usb ורשת. כרגע לפחות, הנייד מריץ חלונות ויסטה, והדסקטופ חלונות XP. הדירה קטנה והנתב ימוקם בחדר ממנו יש קשר כמעט ישיר עם כל שאר החדרים, ככה שלא צריך טווח גדול או שידור דרך ממ"ד (כי אין) הנתב גם לא צריך להיות משוכלל, רק שיאפשר שימוש באינטרנט לגלישה והורדת טורנט/אימיול והעברת קבצים בין המחשבים. ורצוי שיהיה גם זול יחסית. ויש לי גם מדפסת עם חיבור usb שהייתי שמח אם היתה איזו אופציה לגשת אליה מהרשת, ולא דרך אחד המחשבים (כי אין לה כמובן כרטיס רשת), אבל זה ממש עדיפות אחרונה…
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני כרגע בחבילה של 15 מגה עם מודם ADSL2 Wireless, אני צריך המלצות למודם טוב, זול וזמין שיתאים לחבילה של 100 מגה בתשתית בזק, שאפשר להתחבר אליו גם מרחוק בעזרת כרטיס רשת אלחוטי. חשוב לי שהמודם ייתן חיבור יציב ומהיר בחיבור חוטי. התדר האלחוטי לא כלכך חשוב לי אבל רצוי שיעבוד בצורה תקינה לפחות. עריכה: אין הרבה אופציות אני כנראה אלך על TP-Link TD-W9970
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני שעות ישוב על זה... נכנס לPortforward הזה.. עושה כל מה שרשום שם על הראוטר שלי... ועדיין כשאני בדוק זה מראה לי שזה לא פתח...
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
טוב עשיתי לפי איזה מדריך איך לפתוח פורטים בנתב שלי Level One WBR-3406TX לתוכנה BitComet כשעשיתי את זה ב XP זה סידר לי את הבעיה אבל עכשיו התקנתי VISTA וניסיתי לפתוח פורטים שוב וזה לא פותח... יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
רציתי לשאול משהו שמאד סיקרן אותי, לאחרונה היו לי בעיות ניתוקים קשות בתשתית של בזק, טכנאי שהגיע אמר שהבעיה היתה בגלל שאחד הטלפונים בבית מחובר לקיר דרך כבל של ADSL, ולא של טלפון רגיל (המלבני יותר) לא האמנתי לו שזה בגלל זה, אבל זרמתי איתו, קניתי מתאם בשביל הכבל של הטלפון שהפך את החיבור מADSL (מרובע קטן) לטלפון רגיל (מלבני), הוצאתי את הפילטר וחיברתי את שניהם רגיל (היה לי בשקע שתי כניסות לחיבור רגיל, ומחובר פילטר שנותן לי חיבור רגיל וחיבור ADSL). ולתדהמתי הרבה, הבעיה נפתרה לחלוטין!! בתור אחד שמתעסק במוזיקה, אני יודע שלא אכפת לנתונים דרך איזה כבל או יציאה הם עוברים. זה סתם מעביר אותם והמכשירים עצמם מתרגמים את הנתונים למה שצריך, אזה אני ממש לא מבין איך זה עזר, מה זה משנה אם הוא …
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שמידי פעם האינטרנט מתנתק לי פתאום בלי שום סיבה. אין לי גישה לשום אתר וגם הדפדפן לא חושב בכלל אלא מיידית אומר שהוא לא מצליח להתחבר. אני מחובר עם נתב Edimax BR6204WG - ואפילו אל הכתובת בקרה של הנתב (192.168.2.1) אני לא יכול להתחבר מה שגורם לי להאמין שהוא האשם.. (ואם לא הוא אז המחשב עצמו?) במקביל קורה מידי פעם שאין לי אינטרנט אבל אני כן מצליח להתחבר לנתב- ואז באמת רשום PPPoE disconnected. (אולי אחרי ניתוק שנגרם בעקבות בעיה בספק אינטרנט הנתב משתגע ולא מגיב ובגלל זה אין לי גישה אליו לפעמים..?) בדרך כלל האינטרנט חוזר תוך דקה-שתיים למרות שהיו גם מקרים יותר ארוכים. בבדיקה של Explorer מריץ עבור בעיות רשום: יש למישהו רעיונות מה קורה? פתחתי אתמול שרשור אחר לגבי בעיה עם …
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה לראוטר אלחוטי טוב, אני רוצה להחליף את הראוטר הישן החוטי מכיוון שיש בעייה של ניתוקים של האינטרנט כל הזמן ואני מעדיף להיפטר מכל הכבלים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
על מנת לשפר את אופן בדיקת מהירות חיבור האינטרנט, אני בוחן שימוש בתוכנה חדשה הנקראת DownTester. תוכנה זו נכתבה ופותחה על יד ניר סופר (http://www.nirsoft.net) ואני מודה על התוכנה ועל שיתוף הפעולה. כצעד ראשון, כתבתי מדריך קצר להתקנה והפעלה של תוכנה זו. בנוסף, לתוכנה יש מנגנון עזרה ומומלץ להיעזר גם בו. על פי הערותיכם והמשוב שאקבל מכם לגבי התוכנה ויעילותה, אערוך וארחיב מדריך זה. כמו כן, קיימת אפשרות לגייר את ממשק התוכנה לעברית ואשמח לקבל את הערותיכם גם לגבי נושא זה. לפני השימוש הראשון בתוכנה אני ממליץ לקרוא את המדריך בעיון ולפעול על פי הכתוב בו. כמובן שאשמח לראות את תוצאות ההרצה שלכם מצורפות לשרשור זה. ה-LINK למדריך ולתוכנה נמצא כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/DownTest…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מהירות בדיקת הורדה אצלי משתנה כאשר האנטי וירוס פועל ומכובה עשיתי בדיקה שהוא פעל והמהירות ירדה ל300 קילובייט וכשכיביתי תאנטיוירוס זה עלה ל600 למה זה? יש לי 5 מגה אינטרנט ואיך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הייתכן הדבר? השאלה נתעוררה בעקבות המקרה הבא: עד לפני חודש היו בביתי 2 מחשבים ששיתפו פעולה בצורה נהדרת בעזרת כבל שחשבתי אותו לנוצרי טוב. כואב והמום בעקבות מותה הפתאומי של אימו, הפסיק אחד המחשבים לתפקד. מחשב אחר הובא במקומו. כשניסתי לחבר בין המחשב החדש עם זה הישן, קרה דבר מצער. המחשבים לא הסכימו לדבר אחד עם השני, משל היה זה הישן מסרב לקבל מחליף לחברו שאבד. לא הועילו כל תחנוני, שני המחשבים הכריזו בעיקשות: "כבל רשת מנותק"! חקירה מעמיקה העלתה העלתה, שאותו כבל שחשבתי לנושא צלב, היה נזיר בודהיסטי ישר ותמים. הבאתי עמי כומר מכנסיית הכבלים שהשכין מיד שלום ואחווה בין שני המחשבים. תרגום: (כבל נוצרי=מוצלב, מותה של אימו=הלך הלוח אם, נזיר בודהיסטי=כבל ישיר) איך יכול להיות שהחיבור עבד עם…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום. ברשותי ראוטר מתוצרת 3com דגם 3CRWE554G72T/3CRWE554G72TU. כמו כן, יש לי שלושה מחשבים בבית, כאשר אחד מהם נייד. המחשבים הנייחים מחוברים חוטית, והנייד אלחוטי. המודם, הוא מודם eci-270pr של בזק. חבילת גלישה - ADSL 1.5mb. אני סטונדט, לכן, אני והנייד לא בבית במהלך רוב השבוע. והאינטרט פועל ללא בעיות (למעט באג קטן פה ושם, אבל, לעיתים רחוקות). כאשר אני חוזר הביתה, והנייד מצטרף לרשת, הראוטר מתחיל להשתגע, כל שעתיים בערך הוא מנתק את החיבור לאינטרנט (שיתוף הקבצים ופינג בין המחשבים ברשת קיים), אני יודע שהבעיה היא בראוטר כי כיבוי והדלקת המודם עצמו אינה מחזירה את האינטרנט. הדרך היחידה (שאני מצאתי) להחזיר את האינטרנט היא לעשות ריסטרט לראוטר (דרך התפריט- ההעדפה, או להוציא את החשמל …
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
עריכה: ------- הצלחתי נראה לי לפתוח את הפורט אבל אנשים עדיין לא מוצאים את הסרבר, יש לי FIREWALL, זה קשור?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
היי, כאשר אני מנסה לפרוס בעזרת GHOST MULTICAST אני מקבל שגיאה 19901 שאומרת שיש לי איזושהיא בעיה בהגדרות הסרבר כנראה. אף אני לא מוצא יותר מידי מקום למשחקים עם הסרבר אצלי, בדקתי מן הסתם שאין פיירוול בדרך או משהו כזה. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הכול התחיל לפני שבוע.... אני לא יכול להתחבר לשרתים של אינטרנט זהב, לא יודע למה, אני פשוט מקבל Time Out Request לדוגמה, זה Tracert של הFTP אני רוצה להתחבר. זה רק קורה עם אינטרנט זהב.... בדקתי במחשב השני, יש לי שם 013 ADSL ואין בעיות. קיצר... משהו לא בסדר עם כבלים 5 מגה של 012 ?? תודה :<
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-