עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by avivlyaviv,

אבא שלי קונה מחשב נייד עם חיבור WIFI עכשיו יש לי בבית מודם שמחובר למפצל שמחובר שלני מחשבים. איך אני מקים רשת אלחוטית במחיר מינמלי אבל חשוב שלא יהיה בעיות התנתקות/קליטה/פגיעה במהירות.... והאם קיימית אפשרות ליצור רשת חוטית ואלחוטית? זתומרת להשאיר את את החיבורים שיש עכשיו ופשות להוסיף רשת אלחוטית בנוסף? אני דיי חדש בתחום של האלחוטי הזה... אז אני מצער אם אני נשמע כמו מפגר תודה

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by wooper,

היי תמיד שאני מוציא את הראוטר מהחשמל או שיש קצר אז אח"כ אני צריך כמה פעמים להוציא ולהחזיר את הכבל כמה פעמים לחשמל עד ששוב אפשר לגלוש האם יש דרך למנוע את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  3. Started by druide,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לSwitch יש אפשרות שיהיה אפשר לחייג (במידה והמודם לא מוחבר) לאינטרנט דרך הSwitch, ולא אני לא מעוניין שהמודם יהיה ראוטר

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by shon,

מה עושים חבר'ה? כשאני מוריד קובץ וידאו בקאזה זה פותח חלון של "דרוש רישיון"(באנגלית) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by Nahum2,

מה צריך לעשות כדי שאני אוכל להשתמש במחשב שלי בתור שרת? כלומר שאני אוכל להתחבר אליו דרך ה IP שלו. לשים איזה דף HTML נחמד בשער. להתחבר ל OUTLOOK שלי להוריד\להעלות קבצים ישירות למחשב שלי.. נו אתם יודעים... ובלי אני חוזר בלי לעבור ללינוקס.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by ORBIT,

לאחרונה לפעמים מופיע בשורת הכתובות https בצבע אדום עם קו אלכסוני שחוצה אותו (כמו מחיקה). זה גם מופיע באתרים הנחשבים בטוחים כמו אתרי חדשות ואתרים בהם אני רשום כחבר וכו... עד כמה שידוע לי זו אחת הדרכים לעקוף מגבלת חסימה לאתרים שנבחרו מראש. יש לציין על אף שאיני מוצא קשר בין הדברים, יש לי שני מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר אלחוטי, המחשב הראשי (שלי) מחובר לראוטר בחיבור קווי/חוטי, קרי, כבל ישיר מהמחשב שלי ישירות לראוטר, המחשב השני מחובר בחיבור אלחוטי מאובטח וחסום ע"י 'רימון' (חברה המספקת אפשרויות סינון אתרים ברמות שונות) באמצעות חיבור VPN. לא מוצא כל קשר הגיוני בין החיבורים, המחשב שלי לא מוגבל בשום צורה ואינו קשור בשום צורה ל'רימון'. האם יתכן, ברוח אזהרות מיקרוסופט, שגורם זדוני …

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  7. אז ככה. קיבלתי מחשב! יש לנו בבית עוד 2, כרגע רק אחד מחובר ישירות לאלקטל אני מתכנן ל"עדכן" אותו לגירסת הפרו, ואז לחבר את המודם לUPLINK של ההאב, ולהאב את 3 המחשבים כל מחשב יוגדר כך 10.0.0.1 והשני 10.0.0.2 והשלישי 10.0.0.3 כמובן בכולם 255.255.255.0 עד פה אני רוצה להאמין שבסדר איפה הבעיה? הלפ-טופ של אבא שלי מתחבר לרשת שלו בעבודה בצורה הבאה: פשוט מאוד כל ההגדרות על "אוטומטי" השאלה אם זה "יתפוס" גם לגבי הרשת הביתית והלפ-טופ יבין לבד שהוא צריך להיות גם 10.0.0.4 255.255.255.0 ? תודה לכם חברים על ההקריאה, מקווה לעזרה יונתן

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  8. אז ככה, לי יש ראוטר של D-LINK DI-714P+ ואני מוחבר באינטרנט בכבלים (זהב). הגדרתי את החיבור כדרוש אבל כל פרק זמן מסויים האינטרנט מתנתק ואני צריך או לרסט את הראוטר או לנתק ולחבר את המודם דרך הדף של הראוטר (לא בחוט). עכשיו דיברתי עם חברים שלי על זה ושמתי לב שלעוד כמה מהם שיש להם ראוטר שמחובר בכבלים יש בעיית ניתוקים דומה (חלקם גם בעלי IP סטטי). אז רציתי לשאול האם גם לכם יש בעיות דומות ואם כן איך פתרתם אותן ? תודה

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by noodle,

שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת DWA-140 התקנתי את הדרייברים ובחלון ההתחברות אני רואה את הרשת שלי, שאני לוחץ connect אני מקיש את הסיסמה ואז OK ולא קורה כלום, גם שאני לוחץ activate לא קורה כלום מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by refaels2006,

מהן השעות שמומלץ להוריד באימיול ...?.. מהן שעות השיא והעומס ?.. אני ב 017 וידוע לי על הבעייה של הגבלת פורטים ותעבורה מצידם . אבל אצלי הוא מוריד טוב .

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  11. יש לי סיבה לחשוד שמישהו מסויים איכשהוא קיבלת הרשאה להיכנס למחשב שלי דרך האינרטנט. כמו בעזרת התוכנות האלה, שדרכם אפשר לשלוט במחשב של סבא/סבתא מרחוק ולסדר דברים. בדקתי את כל מה שמותקן אצלי במחשב, לא מצאתי שום תוכנה חשודה. יכול להיות שלא עשו את זה דרך תוכנה, אלא דרך הגדרות רשת בווינדאוס עצמו? (שהכל קיבל הרשאה דרך המחשב שלי, מישהו שיחק בהגדרות... אולי)..

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  12. Started by wizzede2,

שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת ביתית. מכיוון שהמרחק הגדול ביותר בין מחשב למחשב הוא כ-30 מטר, ואמורות להיות 7 יציאות שונות, אני מעוניין לברר את האפשרות של רשת אלחוטית. האם היא אפשרית בטווח שכזה? אשמח לדעת את העלויות של רשת אלחוטית ואת האמינות שלה- כמה עולה ראורטר, כמה עולה כל כרטיס רשת והאם יש הוצאות נוספות? בנוסף, יצירה של 7 יציאות לרשת, כמה צריכה לעלות לדעתכם? קיבלנו הצעת מחיר של 1000 שקל, מה שנשמע לי כמובן מגוחך ומוגזם. ראורטר עולה בסביבות ה-300 שקלים? כמה צריכה לעלות כל יציאה? הכבל עולה 3 למטר, ואני אשתמש בערך ב-100 מטר כבל לשלושת היציאות... אשמח לקצת עזרה, תודה!

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  13. יש לי גם התקן USB אלחוטי Level One WUA-0600 אבל בתעוד שלו כתוב שהוא תומך רק ב Windows

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  14. שלום! יש לי כונן חיצוני חדש של טרה וחצי של סגייט שתומך ב_ESATA. כאשר אני מחבר אותו בכבל USB רגיל הוא מזוהה על ידי המחשב ופועל האופן תקין. כאשר אני מחבר אותו בכבל ESATA כאשר הביוס עולה הוא מזהה אותו ככונן אבל הוינדווס לא מצליח לזהות אותו משום מה. עוד קצת פרטים: הארד דיסק כונן קשיח חיצוני Seagate FreeAgent Go Extreme 1500GB ST315005FPA2E3RK http://zap.co.il/model.aspx?modelid=730226 מערכת הפעלה ויסטה הום פרופשיונל תודה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  15. רציתי לדעת פרטים לגבי הראוטר הזה.. אני צריך שהוא יהיה מחובר למחשב שלוחני שעובד על אינטרנט במהירות 2.5 אני רוצה באמצעותו לקלוט אינטרנט אלחוטי במחשב נייד.. אני יכול להשיג את הראוטר הזה ב300 שקל .. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by Starsky,

שלום לכולם. ברשותי מחשב שולחני ושני ניידים. נייד אחד הוא עם מערכת הפעלה ויסטה והנייד השני והשולחני עם מערכת הפעלה אקס פי. הגדרתי את כל מה שצריך בעזרת המדריך באתר פיקוק ואני יכול להדפיס בלי בעיה מהמחשב השולחני. אבל אני לא מצליח לשלוח להדפסה מהחשבים הניידים שמחוברים באלחוט. (השולחני מחובר בקווי). התקנתי על הנייד של הויסטה דרייברים של המדפסת שמותאמים לויסטה. ועדיין כלום. ניסיתי לחפש דרך הניידים את המדפסת ברשת אבל ללא הצלחה. מה אני עושה לא נכון? דרך אגב, על הראוטר יש שני נורות חיווי של USB. אחת מהן לא אמורה להיות דולקת מכיוון שהמדפסת מחוברת לראוטר? למרות שיש תקשורת כאשר אני שולח מהשולחני למדפסת, רק מהניידים הבעיה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  17. אם יש בכלל חבילת גיימרים ל 012 - במה היא עוזרת? פינגים לא יקפצו לי פתאום ל 200? פחות לאגים? מה...? אגב, תוספת תשלום? יש לי 5 מגה הורדה, 512 קילו העלאה, אז אני אצטרך להוסיף כסף בנוסף למה שאני משלם? תודה.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  18. רציתי לשאול משהו שמאד סיקרן אותי, לאחרונה היו לי בעיות ניתוקים קשות בתשתית של בזק, טכנאי שהגיע אמר שהבעיה היתה בגלל שאחד הטלפונים בבית מחובר לקיר דרך כבל של ADSL, ולא של טלפון רגיל (המלבני יותר) לא האמנתי לו שזה בגלל זה, אבל זרמתי איתו, קניתי מתאם בשביל הכבל של הטלפון שהפך את החיבור מADSL (מרובע קטן) לטלפון רגיל (מלבני), הוצאתי את הפילטר וחיברתי את שניהם רגיל (היה לי בשקע שתי כניסות לחיבור רגיל, ומחובר פילטר שנותן לי חיבור רגיל וחיבור ADSL). ולתדהמתי הרבה, הבעיה נפתרה לחלוטין!! בתור אחד שמתעסק במוזיקה, אני יודע שלא אכפת לנתונים דרך איזה כבל או יציאה הם עוברים. זה סתם מעביר אותם והמכשירים עצמם מתרגמים את הנתונים למה שצריך, אזה אני ממש לא מבין איך זה עזר, מה זה משנה אם הוא …

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי בעיה שאין לי מושג איך אני מתגבר עליה וממה היא נובעת. יש לי מחשב נייד עם כרטיס אלחוטי מסוג 802B. חיברתי למחשב השולחני שלי כרטיס אלחוטי של D-LINK ויצרתי ביניהם רשת אלחוטית. הבעייה היא שכל פעם שאני מכבה את המחשב הגדול ומדליק מחדש שיתוף האינטרנט לא עובד וגם שיתוף הקבצים. איך סידרתי את זה? - אני פשוט עושה סיסטם ריסטור על הנייד לתאריך של אתמול והכל חוזר לעבוד עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב הגדול שלי. דרך אגב את הנייד אני יכול לכבות ולהדליק כאוות נפשי וזה לא פוגע בכלום. רק כאשר אני מכבה את השולחני יש לי בעייה, ורק סיסטם ריסטור על הנייד עוזר. נו טוב אז בואו נראה אתכם עכשיו עם הבעייה הזו...... השתגעתי כבר!

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  20. על מנת לשפר את אופן בדיקת מהירות חיבור האינטרנט, אני בוחן שימוש בתוכנה חדשה הנקראת DownTester. תוכנה זו נכתבה ופותחה על יד ניר סופר (http://www.nirsoft.net) ואני מודה על התוכנה ועל שיתוף הפעולה. כצעד ראשון, כתבתי מדריך קצר להתקנה והפעלה של תוכנה זו. בנוסף, לתוכנה יש מנגנון עזרה ומומלץ להיעזר גם בו. על פי הערותיכם והמשוב שאקבל מכם לגבי התוכנה ויעילותה, אערוך וארחיב מדריך זה. כמו כן, קיימת אפשרות לגייר את ממשק התוכנה לעברית ואשמח לקבל את הערותיכם גם לגבי נושא זה. לפני השימוש הראשון בתוכנה אני ממליץ לקרוא את המדריך בעיון ולפעול על פי הכתוב בו. כמובן שאשמח לראות את תוצאות ההרצה שלכם מצורפות לשרשור זה. ה-LINK למדריך ולתוכנה נמצא כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/DownTest…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by dvd95,

היי אני מתכנן אינטרנט קווי שאני רוצה לעשות בעצמי בבית. יש לי בבית תשתית, עם כבל 7 CAT אדום שנמצא בסלון, ובעוד שני חדרים. בכל החדרים, כולל בסלון - אין בקופסת התקשורת (ניסקו) שקע לאינטרנט 45 RJ. ה 7 CAT אצלי מבצבץ, מצרף תמונה. http://www.siz.co.il/my.php?i=zmduxja5mm5z.jpeg הבנתי שעלי לקנות: 1. קונקטורים של 7 CAT. בהזדמנות זו אני שואל: האם קונקטורים של cat 6\cat 6e גם יתאימו? 2. פלאגים מפלסטיק שנקראים BOOT בשביל איטום הכבל בקצה. הבנתי שמומלץ לסדר את הצבעים לפי T-568b: כתום-לבן כתום, ירוק-לבן כחול, כחול-לבן ירוק, חום-לבן חום. בנוסף הבנתי שהכלים הנדרשים: לוחץ כבל רשת (ללחוץ את הקונקטור של 45 RJ), ובודק כבלים שמחברים אליו את הכבלים כדי לראות שהכל חובר נכון. מבחינת ה…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by itamar33,

הייתכן הדבר? השאלה נתעוררה בעקבות המקרה הבא: עד לפני חודש היו בביתי 2 מחשבים ששיתפו פעולה בצורה נהדרת בעזרת כבל שחשבתי אותו לנוצרי טוב. כואב והמום בעקבות מותה הפתאומי של אימו, הפסיק אחד המחשבים לתפקד. מחשב אחר הובא במקומו. כשניסתי לחבר בין המחשב החדש עם זה הישן, קרה דבר מצער. המחשבים לא הסכימו לדבר אחד עם השני, משל היה זה הישן מסרב לקבל מחליף לחברו שאבד. לא הועילו כל תחנוני, שני המחשבים הכריזו בעיקשות: "כבל רשת מנותק"! חקירה מעמיקה העלתה העלתה, שאותו כבל שחשבתי לנושא צלב, היה נזיר בודהיסטי ישר ותמים. הבאתי עמי כומר מכנסיית הכבלים שהשכין מיד שלום ואחווה בין שני המחשבים. תרגום: (כבל נוצרי=מוצלב, מותה של אימו=הלך הלוח אם, נזיר בודהיסטי=כבל ישיר) איך יכול להיות שהחיבור עבד עם…

23. Started by I7210I,

שלום אני מעונין לקנות כרטיס רשת חיצוני למחשב בעל טווח גדול ושהקליטה תהיה כמה שיותר חשזקה על מה אתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  24. שלום. בהמשך לדיון הקודם שפתחתי אני רוצה לשאול עוד שאלה..האם בשביל שיהיה לי אינטרנט אלחוטי בקומה אחת בבית (בית מפלסים) אני חייב ראוטר אלחוטי (מה שלא ממש מיתאפשר מכיוון שהנקודת חיבור נמצאת שני קומות מתחת) או שאני יכול להשים כרטיס רשת אלחוטי במחשב שנימצא בקומה הרצוייה (מחובר עם כבל רשת מאוד ארוך) והוא יישדר את האות האלחוטי בקומה?? בקצרה בלי לסבך יותר מידיי: האם האפשר לעשות אינטרנט אלחוטי בקומה אחת בבית ללא ראוטר אלא בעזרת כרטיס רשת נגיד כזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=283 או כזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=783 (שדרך אגב מה ההבדל בניהם) תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  25. Started by kobipk,

שלום לכלולם ברצוני לדעת איך אוכל להפעיל 2 כרטיסי רשת בו זמנית על אותה מערכת הפעלה יש לי לוח אם מדגם asus striker II extreme יש בו onboard של 2 כרטיסי רשת (לפי ידעתי ASUS השיקה את זה לגיימרים על מנת להפחית את הping) למשחקי רשת. כאשר אני מחבר 2 כבלים לחיבור לראוטר אחד מבטל את השני כלומר רק אחד פעיל.. רציתי לדעת מה לעשות על מנת לקבל פול power במשחקי רשת ובכללי הינה תמונה של הלוח שבו יש את הכניסות של הLAN http://img219.imageshack.us/i/010fkn.jpg/ תודדה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.