רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
היי בעבר הציק לי המסנדר שבא עם וינדוס הורדתי אותו עם איזה פקודה בהפעלה והיתברר לי שכיום אני לא יכל לקבל סיוע מרחוק הפקודה היתה התחל הפעלה Rundll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%/INF/msmsgs.inf,BLC.Remove איך אני יכל לבטל את זה כדי שאני יוכל להישתמש בסיוע מרחוק מסנגר לא הכפת לי שיחזור המסן של היונדוס בתודה טאז
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הנתב DI-704P לפצל את האינטרנט בדירה. כרגע אני ב-ADSL אבל אני מתכנן לעבור לכבלים בקרוב (בתקווה שיוציאו מבצע טוב על על 1.5/512 בקרוב).. ניסיתי לחפש מידע בפורום על הנתב הזה אבל מצאתי רק דיון מלפני 3 שנים.. אז אני רוצה לוודא אם הוא אכן מתאים גם לכבלים בארץ ולא רק ל-ADSL. באשר למודם של הכבלים אני מבין שלא משנה איזה אני אקבל וכולם עושים את העבודה.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שידרגתי את המודם לrouter ומאז אני לא מצליח להכנס לדפדפן למרות זאת אין שום בעיה להתחבר לאיי סי קיו תודה מראש יזו בזיזו
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ברשת וכשגולשים או מורידים משהו במחשב השני אז כמובן שזה מפריע לי בצד שלי (במשחקי רשת בעיקר) אז השאלה שלי היא ככה : יש לי אינטרנט 1.5 מגה אז האם אני יכול להגביל את המחשב השני שברשת לתפוס רק 500 ק"ב וכו' ?
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ואני משתמש בשיתוף קבצים עם המחשב השני... עשיתי סריקה עם התוכנה Microsoft Baseline Security Analyzer . יש לי שם בעיה בשיתוף שבעצם גם הכונן C עצמו בשיתוף , תיקיית הWindows והכונן השני שלי D שאת כל אלה בכלל אני לא משתף... עכשיו אפשר לפרוץ אלי דרך הרשת ולהיכנס לי לתיקיות הנ"ל ואני לא רוצה בכך. היה כתוב ליד איך מתקנים את זה אבל לא הצלחתי.. אתם יכולים להגיד לי איך אני מבטל את השיתוף של הדברים הנ"ל? הנה תמונה שהוא אומר מה הבעיה : http://img454.imageshack.us/my.php?image=shituf2gk.jpg
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב Texas Holdem Poker בFACEBOOK.... לוקח לי שנים להתחבר לשרתים... יש איזשהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים ומחשב נישא שאני מתכוון לקנות, הבעיה היא ששני המחשבים הנייחים נמצאים בקומות שונות בבית בחדרים רחוקים, אז אני צריך ראוטר שיוכל לקשר בין שני קומות.
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי [אני מאזור המרכז...אני רוצה אם אפשר חנויות בראשון לציון] אין במלאי [היחיד שיש במלאי זה בפ"ת..] האם יש משהו אחר מומלץ באותו מחיר/זול יותר? או שליסוע לפ"ת ולקנות את זה שיש?
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
Linksys WRT54GL 54Mbps Router 3COM Cable/DSL Router 100-75 או שאני אצטרך לקנות..
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שלא מחוברים לאינטרנט. בשניהם יש WIN XP PRO ןמחובר בניהם כבל רשת מוצלב (יש להם כמובן כרטיסי רשת). איך אני מחבר אותם אחד לשני ככה שאוכל להעביר קבצים מאחד לשני? ניסיתי דרך ה-My Network Places ואח"כ לחצתי על האייקון של להקים רשת ביתית ו-ADD A NERWORK PLACE אבל אני לא מצליח. דרך אגב שני הפיירוואלים מבוטלים (גם של הווינדוס וגם הרגיל). דרך אגב רק אחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט אבל אני מוציא את הכבל רשת כי אני מחבר אותו למחשב השני אז הוא לא מחובר.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עבור אבי נתב בעל קליטה וטחח גדולים לבית בין שני קומות מרובה קירות בטון עדיף נתב בתקן G או תומך אחורה צריך נתב בעל כניסת RJ45 (לחיבור בלי מודם לבזק - חייגן פנימי) אפשרות לאנטנות מרובות ונתיקות כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אני פותח את הדואר וזה מה שאני רואה בבקשה עזרה Unknown source loginP3P: policyref="http://www.walla.co.il/w3c/p3p.xml", CP="CAO DSP COR CUR ADM DEV TAI PSA PSD IVAi IVDi CONi TELo OTPi OUR DELi SAMi OTRi UNRi PUBi IND PHY ONL UNI PUR FIN COM NAV INT DEM CNT STA POL HEA PRE GOV" Expires: 0 Pragma: no-cache Cache-Control: private walla-gzip: no Set-cookie: nick=; Expires=Fri, 01-Jan-1999 11:52:30 GMT; domain=walla.co.il; path=/ Set-cookie: myK=; Expires=Fri, 01-Jan-1999 11:52:30 GMT; domain=walla.co.il; path=/ Set-cookie: K=; Expires=Fri, 01-Jan-1999 11:52:30 GMT; domain=walla.co.il; path=/ Set-cookie: nick=; Expires=Fri, 01-Jan-1999 11:52:30 GMT; domain=.walla.co.il; path=…
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה לראוטר אלחוטי טוב, אני רוצה להחליף את הראוטר הישן החוטי מכיוון שיש בעייה של ניתוקים של האינטרנט כל הזמן ואני מעדיף להיפטר מכל הכבלים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
על מנת לשפר את אופן בדיקת מהירות חיבור האינטרנט, אני בוחן שימוש בתוכנה חדשה הנקראת DownTester. תוכנה זו נכתבה ופותחה על יד ניר סופר (http://www.nirsoft.net) ואני מודה על התוכנה ועל שיתוף הפעולה. כצעד ראשון, כתבתי מדריך קצר להתקנה והפעלה של תוכנה זו. בנוסף, לתוכנה יש מנגנון עזרה ומומלץ להיעזר גם בו. על פי הערותיכם והמשוב שאקבל מכם לגבי התוכנה ויעילותה, אערוך וארחיב מדריך זה. כמו כן, קיימת אפשרות לגייר את ממשק התוכנה לעברית ואשמח לקבל את הערותיכם גם לגבי נושא זה. לפני השימוש הראשון בתוכנה אני ממליץ לקרוא את המדריך בעיון ולפעול על פי הכתוב בו. כמובן שאשמח לראות את תוצאות ההרצה שלכם מצורפות לשרשור זה. ה-LINK למדריך ולתוכנה נמצא כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/DownTest…
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הי לכולם. התקנתי רשת מחשבים שאחד מהם הוא XP ואליו מתחבר האינטרנט ב ADSL דרך מודם פנימי. דרך HUB ב 10BASET מתחבר אליו מחשב עם WIN98. במחשב ה XP הכל עובד תקין. הבעיה היא במחשב ה 98. הרשת עובדת, כולל אינטרנט ICQ ושיתוף משאבים. הבעיה היא למשל באי סי קיו כאשר רוצים להעביר קובץ, הוא לא מצליח לבצע גישה ישירה. גם תוכנת ה BUDDYPHONE לא מצליחה לבצע תיקשור למחשב ה 98. תגידו לי, כמובן, כי הרי אין למחשב זה כתובת IP, שהרי מוקצת רק כתובת IP למחשב ה XP. אולם, ה XP כאשר הוא משמש כסרבר, הוא מדמה את עצמו ומשתף את אותה כתובת, כאילו הריצו את הכל ממנו. ככה למשל הוא גם מראה דפי האינטרנט וככה הוא מאפשר להריץ ICQ. איך בכל זאת ניתן להעביר קבצים ב ICQ ולהפעיל BUDDYPHONE בלי לקנות עוד כתובת ?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לחבר נתב לאינטרנט (כבלים, 012), ללא הצלחה. נתנו לי כתובת של השרת של 012, והיא 212.199.26.28. נתנו לי גם IP קבוע. לפי מיטב הבנתי הכל מעודכן אצל הכבלים ו-012. אני לא בטוח מה למלא בנתב. מצ"ב תמונה. מישהו יכול לעזור? תודה, עדי. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שזה המקום לשאול את זה אם לא בבקשה להעביר את זה למקום הנכון. קניתי שרת dedicated server עם ווינדוס 2008 ואני מתחבר אליו דרך remote desktop connection עכשיו הבעיה היא שהחיבור שלי אל השרת מאוד מאוד איטית. מה זאת אומרת ? כשאני מתחבר לשרת דבר ראשון אני רואה מסך שחור ולוקח לו שעה עד שהוא מגיב לי. דיברתי שם עם צוות התמיכה וזה מה שהם אמרו לי: The response goes bad at hop 6 and 7. This is the network of your ISP though. You should contact your ISP to ask if they can change some routing to our network. I have left the tracert results open at your server and i get to your home network gateway within 70ms בעיקרון לפי מה שאני הבנתי הם אומרים שבזקבינלאו…
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, קניתי linksys חדש ומשום מה הוא לא מתחבר לאינטרנט. יש לי ADSL והגדרתי כדלקמן: pppeo, username@014, password מה חסר? כשאני מגדיר כך בראוטר edimax או בחייגן זה מתחבר יש לי מודם aztech
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
זה נכון שאצל הכבלים בחבילת גלישה הנ''ל יש 16 אפלוד ולא 12 כמו ADSL ?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום התקשרו אלי מ012 שאלו אותי אם אני רוצה לשדרג את המהירות שלי כרגע אני גולש 1.5\150 (הפוך) עכשיו הם שאלו אותי מה אני רוצה 1.5Mb/256Kb במחיר של 94 ¤ לחודש 1.5Mb/512Kb במחיר של 115 ¤ לחודש 3Mb/278Kb במחיר של 148 ¤ לחודש ואני לא יודע מה לרכוש בבקשה תעזרו לו הקו יהיה מחובר כניראה ל2 מחשבים שכרגע הוא מחובר 2 מחשבים בבקשה כמה שיותר מהר כי הנציג אמור להתקשר כל רגע
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איך אני עושה שאני יכול להדפיס בשני המחשבים ..ויש לי מדפסת אחת ברשתת??
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
מה צריך לעשות כדי שאני אוכל להשתמש במחשב שלי בתור שרת? כלומר שאני אוכל להתחבר אליו דרך ה IP שלו. לשים איזה דף HTML נחמד בשער. להתחבר ל OUTLOOK שלי להוריד\להעלות קבצים ישירות למחשב שלי.. נו אתם יודעים... ובלי אני חוזר בלי לעבור ללינוקס.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי ראוטר LINKSYS 610N V2, ניסיתי בכל דרך אפשרית להתחבר ל-L2TP אבל ללא הצלחה, גם עם ה-FIREWARE המקורי וגם עם זה של DDWRT, ניסיתי לרשום את הכתובת hot.bezeqint.net וגם את כתובת ה-IP שום דבר לא עזר, בגלל שהראוטר שלי הוא כמו ה-E3000, אז יש אפשרות להפוך אותו להיות E3000 ולהשתמש ב-FIRMWARE שלו, אבל גם זה לא עזר, ועדיין אני מצליח להתחבר רק ב-PPTP ולקבל 10-13M במקום 30 ( גם בחיבור חוטי וגם בחיבור אלחוטי, עם חיבור ישיר למודם מהמחשב וחייגן של ה-WIN אני מקבל 30M ) שהייתי בתשתית של בזק הצלחתי לקבל עם הראוטר את כל המהירות (15M) בחיבור אלחוטי בלי שום בעיה, מה אפשר לעשות כבר התייאשתי לגמרי, יש דרך לפתור את זה חוץ מלקנות ראוטר חדש ?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום רב, נמחק לי הlocal area connection. בנוסף, כרטיס הרשת שלי כבר לא מופיע במנהל ההתקנים אז כרגע אני לא מתקין driver. האירוע קרה לאחר שמישהו שעבד על המחשב מחק קובץ בשם registry או משהו כזה. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הנורות נעשה בו מוזר בהתחלה כשחיברו אותי דרך הכבלים המנורה שתמיד מהבהבת (pc\activity) הבהבה בקצב רצוף אחיד,איזה כמה חודשים אחרי היא התחילה להבהב בצורה מוזרה פתאום היא דולקת רצוף שתי שניות ואז מהבהבת ואז פתאום מהבהבת מהר ואז פתאום לאט עוד פעם וכו' למה זה קורה? משהו לא בסדר? יכול להיות שבגלל שאיזה פין התעקם שמה בחיבור בין המודם לכבל של הכרטיס רשת? האינטרנט עובד סבבה אבל מעניין לדעת למה זה ככה....
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-