רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות ראוטר אלחוטי לבית שלי. התקציב שלי הוא גמיש, אבל כמובן שאני לא רוצה משהו יקר מידי. אז בסביבות ה- 300 שקל לדעתי יספיק. הראוטר ימוקם בקומה האמצעית בבית בעל שלוש קומות. בקומה זאת הקירות מבטון, אבל בקומות האחרות הם מגבס. צריך להיות לראוטר לפחות חיבור אחד חוטי. אני מקווה שלא שחכתי פרט כלשהו. תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי בעיה בגלישה, לא רק שהאיטיות בלתי נסבלת, הגעתי למסקנה גם שהדפדפן (כל דפדפן) לא מסוגל לטעון שני אתרים במקביל, או אפילו 2 דפים מאותו שרת. ברגע שהוא טוען שני טאבים אין סיכוי שאף אחד מהם יעלה, אני אצטרך לעשות reload לכל דף בנפרד. יש מצב שזה בגלל הראוטר?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עבור אבי נתב בעל קליטה וטחח גדולים לבית בין שני קומות מרובה קירות בטון עדיף נתב בתקן G או תומך אחורה צריך נתב בעל כניסת RJ45 (לחיבור בלי מודם לבזק - חייגן פנימי) אפשרות לאנטנות מרובות ונתיקות כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנתב. ואם אפשר גם אולי לאיזה כרטיס רשת אלחוטי במידה ואחליט לא לחבר את הנתב בכבלים לאחד המחשבים. הדרישות: לחיבור מחשב נייד עם wifi b/g ומחשב דסקטופ בלי רשת אלחוטית. מודם כבלים עם חיבור usb ורשת. כרגע לפחות, הנייד מריץ חלונות ויסטה, והדסקטופ חלונות XP. הדירה קטנה והנתב ימוקם בחדר ממנו יש קשר כמעט ישיר עם כל שאר החדרים, ככה שלא צריך טווח גדול או שידור דרך ממ"ד (כי אין) הנתב גם לא צריך להיות משוכלל, רק שיאפשר שימוש באינטרנט לגלישה והורדת טורנט/אימיול והעברת קבצים בין המחשבים. ורצוי שיהיה גם זול יחסית. ויש לי גם מדפסת עם חיבור usb שהייתי שמח אם היתה איזו אופציה לגשת אליה מהרשת, ולא דרך אחד המחשבים (כי אין לה כמובן כרטיס רשת), אבל זה ממש עדיפות אחרונה…
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת חוטית ועל חוטית עם מודם נתב אלחוטי של בזק asus am 604g. אני רוצה (שתי קומות) להוסיף לאחד ה HUB ים switch אלחוטי netgaer GS605 שישמש לי כ Access point לרשת (שלא יהיה נתב ברשת ויתנגש בנתב הקיים, אלה יהיה כניסה אלחוטית נוספת לרשת הקיימת [בקומה אחרת]). איך מגדירים את הנטגיר? אשמח לסיוע ותודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הראוטר 6204 של אדימק. FIRMWARE 1.59 . מה שקורה נורא מעצבן, לפעמים הנתב מתנתק, שזה לא הבעיה, אבל הוא לא מתחבר חזרה, אני צריך להוציא מהחשמל כדי שהוא יתחבר חזרה. מישהו יודע איך לפתור את בהעיה הזאת? זה נורא מעצבן כל פעם לעשות לו ריסט.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
האם אני יכול להשתמש בראוטר האלחוטי שלי כדי לקלוט רשתות אלחוטיות אחרות ולהתחבר אליהן?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב! כבר תקופה ארוכה מציקה לי השאלה איך מתנהלת תקשורת דו כיוונית בכבל קואקסיאלי בודד שמתחבר למודם כבלים.. יכול להיות שיש שם ריבוב של תקשורת דו כיוונית, משהו בסגנון FDM?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט במקביל גם דרך הכרטיס רשת הרגיל וגם דרך האלחוטי במקרים הבאים: מקרה א: רשת המאפשרת להתחבר אליה גם באופן רגיל וגם באופן אלחוטי. מקרה ב: שתי רשתות שונות. המטרה היא הגדלת רוחב הפס.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום מאז שאני עברתי לאינטרנט 5 מגה כל פעם שאני מפעיל הורדה בביטכומט אז פתאום האינטרנט אצלי קורס ואני צריך לחכות איזה 2 דקות עד שהוא חוזר לעצמו(וזה רק בביטכומט קורה). אמממ מה לעשות כי לפי מה ששמעתי גם UTORRENT טוב ואין בו את בעיית הניתוקים אבל שאני מוריד איתו הוא ממש איטי (5-15KB) והביטכומט הוא על 60-90ק"ב אז ככה שאני לא מתפשר על המהירות. ויש לי ראוטר Edimex 6524n ונתב גם כן שלהם (שהוא בן 6 בערך). אשמח אם יש פתרון כדי להפסיק את בעיות הניתוקים האלו.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מקום וקניתי USB והוא לא קולט לי בכלל טוב מהשכנים והאות נמוך אז חשבתי לקנות את זה http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1868 איך זה ? כמה מטרים הוא קולט? האם אתם ממליצים עליו? רוב האנשים זה בקליטה אות נמוך... להערכתם לאיזה אות הוא ישפר לי? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מהירות בדיקת הורדה אצלי משתנה כאשר האנטי וירוס פועל ומכובה עשיתי בדיקה שהוא פעל והמהירות ירדה ל300 קילובייט וכשכיביתי תאנטיוירוס זה עלה ל600 למה זה? יש לי 5 מגה אינטרנט ואיך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, אני עובד הרבה עם רשתות אד-הוק. יש לי מחשב אחד בבית שמחובר לאינטרנט, ויש לו כרטיס רשת אלחוטי שמשמש כאקסס פוינט. כאשר אני רוצה לחבר את הנייד/סמארטפון/מדיה סנטר לאינטרנט - אני מחבר אותם לרשת. ב-Win7 יש בעיה - אני לא יודע איך להגדיר שהרשת הזו תהיה דיפולטית, ושהמחשבים יתחברו אליה כאשר היא זמינה. בנוסף, לא מצליח לעשות "שמור סיסמא" לרשתות אד-הוק. יש פתורונות לבעיות המעצבנות האלו? דרך לעקוף את זה ולהציג כאילו זו רשת שהיא לא אד-הוק? אולי להשתמש בתוכנת צד 3?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לדעת כיצד אני יכול לעשות שהאינטרנט יתחיל לעבוד בעת הפעלת המחשב? נכון להיום אני צריך להפעיל תוכנה בשם Wireless Utility להכניס סיסמא ואז האינרנט עובד. אפשר איכשהו לעקוף את זה ולעשות חיבור קבוע? מדובר על 10 מגה של NGN וראוטר מסוג NETGEAR WIRELESS N
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש את עזרתכם הדחופה. יש לי ראוטר LINKSYS WIRELESS G-2.4GHZ שממוקם אצלי בסלון אליו מחוב המחשב נייד באלחוטי, אייפון ואייפד באלחוטי גם. בכתובת: default gateway: 192.168.1.2 subnet mask: 255.255.255.0 Ipv4 adress: 192.168.1.105 ובחדר הסמוך הנמצא 30 מטר מהסלון יש לי EDIMAX AP EW-7416APn, והוא קולט את האות מהראוטר LINKSYS שבסלון ה AP מוגדר בכתובת: ip adress: 192.168.1.105 subnet mask:255.255.255.0 default gateway: 192.168.1.2 ככה אני מגדיר אותו בד"כ וה AP עובד. הבעיה היא שהוא עובד למשך יום אחד ומתנתק, אני מגיע למצב שכל פעם אני צריך להגדיר אותו מחדש אני רוצה למצוא פיתרון קבוע לכך שלא יתנתק כל הזמן. תודה מראש על העזרה טל
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
האם Switch נדרש כאשר נגמרו הכניסות/יציאות במודם/נתב?
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ככה יש לי נתק edimax בתקשורת N יש לי עליו שלושה מחשבים אחד מחובר רגיל קווי השני מחובר אלחוטי(נייד) וגם השלישי(נייח) כולם עובדים על תקשורת N הנייח עושה לי בעיות בקליטה בגלל המרחק האות שידור נמוך לפעמים מתנתק שמעתי שאפשר לקנות מגבר שיגדיל את התווך קליטה עם כן אז איזה מגבר אם אפשר המלצות לגבי זה אני חייב לסדר שם תקליטה תודה לעוזרים! יוסי.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
איזה כרטיס רשת טוב יותר למה יש טווח קליטה טוב יותר http://www.electra-computers.co.il/P...?productid=267 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?p...502&CatCode=60 תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
הייתה לי מכונה עם כתובת DYNDNS שנמצאת אחרי ראוטר בזק וספק 014 והכל עבר תקין. מכיוון שהיה עומס של כל בני המשפחה על הרשת הזמנתי חשבון נוסף. בזק וספק 012. בזק התקינו ראוטר מסוג netgear 2200v2 ולאחר שפתיחת פורטים והגדרה של הכתובת החדשה בשרת DYNDNS אני מצליח להגיע למכונה מבחוץ על ידי הקשה של כתובת הראוטר וגם על ידי כתובת שרת dyndns מה שקורה הוא שלאחר שהכתובת הדינמית של הראוטר משתנה, אני לא מצליח להגיע אל המכונה.. כאילו אין עדכון של הראוטר לשרת ה DYNDNS... לצערי בזק לא מבינים על מה אני מדבר... יש למשהו רעיון מה עוד צריך להגדיר בראוטר???
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 קווים בבית האחד עם רוחב פס של 5MB והשני בעל רוחב פס של 2.5MB אחד מהם הוא קו VPN שניתן לגלוש ממנו אך ורק אל אתר מסוים איך אני מחבר בייניהם כך ששני מחשבים ספציפיים יגלשו על קו ה- VPN של ה- 2.5 מגה ויוכל לגלוש גם באינטרנט הרגיל במהירות של 5 מגה ללא הפרעות אמרו לי שאני צריך לעשות RUTE לראוטר ולהגדיר את הIP של זוג המחשבים כבעלי גישה לפס של ה- 2.5 מישהו יכול לעזור לי בזה ?.... תודה מראש על העזרה מקווה שתוכלו לעזור לי זה חשוב ....
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש איזה דרך לראות את כל הפעולות של החברים בפייסבוק. כל פוסט, כל תגובה וכל לייק שהם עושים, שיופיע אצלי איפהשהו בעמוד אבל שלא יישלח למייל. תודה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב, אינני יכול לשלוח הודעת דואר יוצאת מהאוטלוק. כמו כן,הדואר האלקטרוני שלי שייך לנענע.(nana.co.il). הגדרתי כך, שרת דואר נכנס : in.nana.co.il שרת דואר יוצא : out.nana.co.il 1.בדיקת הגדרת החשבון עברה בהצלחה בכל הסעיפים. 2.אן לי חומת אש\פיירוול. 3.אני רק יכול לקבל הודעת נכנסות. 4.לכל כתובת דואר אלקטרוני שניסיתי לשלוח לא הצלחתי: לוואלה,הוטמייל ג`ימייל וכדומה... אשמח לשמוע פתרונות או סתם תגובות, תודה.
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
Linksys WRT54GL 54Mbps Router 3COM Cable/DSL Router 100-75 או שאני אצטרך לקנות..
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי תמיד שאני מוציא את הראוטר מהחשמל או שיש קצר אז אח"כ אני צריך כמה פעמים להוציא ולהחזיר את הכבל כמה פעמים לחשמל עד ששוב אפשר לגלוש האם יש דרך למנוע את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
-מהו הסינגל המינימאלי שאני יוכל להתחבר דרכו לראוטר? -ראיתי מס' סוגי כרטיסים ( pci / pci / usb+אנטנה עם חוט) מה היתרונות/חסרונות של כל אחד מהם?המלצות כלשהם? -הכרטיסים דורשים Driver?מה קורה ב Linux? -כרטיס מסוג G תומך גם ב B, כן? -למשהו יש מושג איך הכרטיס רשת ב PSP? תודה
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-