עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Netanel o_0,

יש לי עכשיו בזק בינלאומי 3Mb תשתית של HOT יש לי ראוטר EDIMAX 6104 חוטי אני מחובר לחבילת GAMER ואני עדיין סובל מפינגים גבוהים (150-170) באירופה (במקום 90-100) בנוסף אני צריך לעשות רפרשים בכדי לפתוח דפי אינטרנט האם מומלץ לעבור לנטוויז'ן? האם הפינגים בחבילת GAMER של נטוויז'ן נמוכים ויציבים?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  2. יש לי נייד של MSI עם כרטיס רשת אלחוטי RALINK שמחובר לראוטר של 3com מהירות החיבור היא 54 MB אבל המהירות תעבורה היא לא גדולה מ 13-14 mbit אני לא מבין למה . . ? זה הכרטיס המחורבן או שיש בעיה בראוטר . או שבכלל רשת אלחוטית לא אמורה להגיע לקצבים מהירים מזה ?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  3. בעיה בInternet Explorer אחרי שהפכתי את המודם ל-PRO אני לא מצליח לראות אתרים לגלוש ברשת אבל ה-ICQ וה-MSN MS וKAZAA ניכנסים לאינטרנט אז למה אני לא מצליח לגלוש באתרים?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by A.S computers,

איזה סוגי רשתות יש ומה ההבדלים בינהם

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by H-nover,

שלום לאחרונה רכשתי מחשב שלישי לביתי כאשר קיימים בו 2 מחשבים המקושרים ברשת. הבנתי לפי הוט והספקית שאני צריך לקנות ראוטר כדי לאפשר גלישה בכול שלושת המחשבים. רציתי לשאול (מאחר ואני לא מבין): 1) מהו הראוטר שמתאים לי הן מבחינה כספית והן מבחינת תאימות (נטוויזן, הוט 1.5 ,מודם sb4200 ), ועד מחיר של 150-200. אני צריך שם חברה דגם ומחיר מומלץ. 2) לידע כללי, מה ההבדל בין ראוטר לנתב (אין לי שום ידע ברשתות)? 3) איך מתקינים ראוטר ואילו הגדרות אני אצטרך לעדכן ולשנות? (באופן כללי). תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by Levish2002,

שלום אנשים אני נואש יש לי ICS בבית כשאני רוצה לשלוח/לקבל אי מייל מההוסט של ה ICS אני יכול אבל כשאני מנסה לעשות אותו הדבר דרך קליינט ברשת הפנימית אפשר רק לשלוח, אבל אי אפשר לקבל בשתי המקרים אני משתמש ב OUTLOOK EXPRESS וההגדרות שלה זהות בשניהם גלישה אפשרית בשתי המחשבים ללא בעיות שרת האי מייל שלי הוא mail.bezeqint.net החיבור הוא ADSL של בזק בינלאומי. בזק בינלאומי טוענים ששרת ה SMTP ו ה POP3 אחד הם והוא זה שרשמתי מעלה. מערכת ההפעלה בהוסט היא XP ובקליינט 2000 למרות שגם בקליינט שהריץ XP לא הצלחתי לקבל אי מייל (רק לשלוח). מה עושים ?!?!?!!?!?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by zobb,

איזה סוגים יש של רשת אלחוטית ? האם הרשת האלחוטית כבר אמינה או הכבלים עדיין עדיפים על פניהם ? והאם הם יכולים לקלוט ל7 מטר ? הבנתי שצריך נתב ... ומה התפקיד שלו ? אני לא יכול דרך שני כרטיסי רשת אלחוטים להתחבר אחד לשני ? כלומר חייבים נתב? אם כן אז בבקשה תמליצו לי על רשת טובה לבית גג עד 1000 ש"ח (הכוונה גם למחשב הראשי וגם למשני) תודה לעוזרים .... נ.ב קימים רק שני מחשבים בבית, כלומר אחד אדמין והשני קליינט

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  8. שלום התקשרו אלי מ012 שאלו אותי אם אני רוצה לשדרג את המהירות שלי כרגע אני גולש 1.5\150 (הפוך) עכשיו הם שאלו אותי מה אני רוצה 1.5Mb/256Kb במחיר של 94 ¤ לחודש 1.5Mb/512Kb במחיר של 115 ¤ לחודש 3Mb/278Kb במחיר של 148 ¤ לחודש ואני לא יודע מה לרכוש בבקשה תעזרו לו הקו יהיה מחובר כניראה ל2 מחשבים שכרגע הוא מחובר 2 מחשבים בבקשה כמה שיותר מהר כי הנציג אמור להתקשר כל רגע

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  9. האם אני צריך מגבר? ואם כן אך מחברים אותו ועל מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  10. Started by acls,

איך אני עושה שאני יכול להדפיס בשני המחשבים ..ויש לי מדפסת אחת ברשתת??

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  11. Started by talf,

שלום רב, מבקש את עזרתכם הדחופה. יש לי ראוטר LINKSYS WIRELESS G-2.4GHZ שממוקם אצלי בסלון אליו מחוב המחשב נייד באלחוטי, אייפון ואייפד באלחוטי גם. בכתובת: default gateway: 192.168.1.2 subnet mask: 255.255.255.0 Ipv4 adress: 192.168.1.105 ובחדר הסמוך הנמצא 30 מטר מהסלון יש לי EDIMAX AP EW-7416APn, והוא קולט את האות מהראוטר LINKSYS שבסלון ה AP מוגדר בכתובת: ip adress: 192.168.1.105 subnet mask:255.255.255.0 default gateway: 192.168.1.2 ככה אני מגדיר אותו בד"כ וה AP עובד. הבעיה היא שהוא עובד למשך יום אחד ומתנתק, אני מגיע למצב שכל פעם אני צריך להגדיר אותו מחדש אני רוצה למצוא פיתרון קבוע לכך שלא יתנתק כל הזמן. תודה מראש על העזרה טל

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by shimon956,

חברה איך המודם של dynamode pci זה של אינטרנט מהיר ???

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  13. בהמשך למידע שפורסם בשרשור הזה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=524929.0) כותב אבי וייס במאמר ארוך באתר The Com ש-"הטענות בכלי התקשורת לפיהן ספקיות האינטרנט חוסמות ומגבילות גולשים, מבוססות על אי הבנת התחום. הפנייה למשרד התקשורת להתערב - פתטית." הכתבה המלאה נמצאת כאן - http://www.thecom.co.il/article.php?id=16435. אתם מוזמנים להגיב כאן או ישירות באתר The Com.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by EagleX2,

שלום. דודתי החליטה לקנות מחשב נייד ולהתחבר לאינטרנט. המחשב יגיע עם כרטיס רשת אלחוטי. במקרה והיא תרצה לחבר את המחשב לאינטרנט בלי חיבור ישיר לקו טלפון, האם תצטרך גם ראוטר אלחוטי? האם יש ספקי אינטרנט בארץ שמספקים ראוטר אלחוטי? אשמח לתשובות... בתודה, נעם.

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by DevioN,

אני רוצה שאני אוכל לקחת את האנטנה 3 מטרים מהמחשב שתהיה יותר קרובה לראוטר... ושתשתמש במקס' מהירות האינטרנט שלי..

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  16. אני מנוי בבזר בינ"ל בחבילה של 5 מגה. לאחרונה רציתי לשדרג ומהתשתית (בזק) שלחו טכנאי שהיה ובדק ומצא שהמרחק שלי הוא גדול מידי מהמרכזיה או משהו כזה ולכן אני לא יכול לשדרג לחבילה של 8 מגה. האם יש טכנולוגיה אחרת בנמצא שתאפשר לי לשדרג למעל 5 מגה ?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  17. Started by MasterOr,

חיפשתי ברשת ולא מצאתי שירות של WAP שנותנים בחינם... אני צריך שרת כזה כדי להעלות אליו קיבצי JAVA ולהוריד לפלאפון..

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by iveco,

אני מחפש ראוטר 4G וראיתי 2 ראוטרים ואני מתלבט בינהם : 1. TPLINK TL-MR6400 2. BOON VOLTE 4G LTE כולל יציאות לטלפון קווי שעובד דרך הסים סלולאר RJ11 3. ויש אופציה הכי זולה USB ROUTER 4G עולה מאוד זול 140 שקל השאלה אם הסטיק מתחמם / איכות הקליטה וכו' ECO-150 4G WIFI תמיד עדיף לקחת ראוטר רגיל מאשר סטיק USB ?

19. קניתי את הראוטר של לינקסיס WRT54G עכשיו אני במחשב הראשי, והגלישה נהפכה לאיטית הרבה יותר וגם אני מתנתק כל כמה זמן, סתם בלי סיבה איך אפשר להאיץ את הגלישה ואני חייב לגלות מה מפריע לגלישה ומה גורם להתנתקויות? יש איזשהי תוכנה שיכולה לעזור לי? אתם יכולים בבקשה לעזור לי בזה, תודה אין לי שום פאייר וואל מותקן במחשב (היה מותקן אבל הסרתי אותו בגלל זה) טל

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by omri011,

היי. לפני קצת יותר מחודש שאלתי כאן על אורנג', ובסוף החלטתי להתחבר אליהם. אני ממש מרוצה ממהירות הגלישה, וההורדות בBT פשוט טסות. אבל מצד שני, בבזק עם חבילת גיימר משחקי רשת עובדים לי בצורה הרבה יותר חלקה. רציתי לדעת מה אתם אומרים, ללכת על חברה נקייה מחניקת מהירות ולקבל יותר לאגים, או להיפך?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by rotemit,

שלום. הגדרתי ראוטר של TRENDNET לשני מחשבים. על מחשב אחד הוא עובד יופי ועל המחשב השני ה-wireless עושה בעיות מאז הגדרת הראוטר. מדובר במחשב ASUS F82Q. ה-wireless עבד בסדר גמור לפני זה ועכשיו ברגע שהמחשב נכנס למצב של "שינה" ה-wireless מתנתק ולא מתחבר עד שאני לא נכנסת ל-HARDWARE MANEGER ועושה לו "הסרה" ואז "התקנה". האם הבעיה היא ב-wireless? בהגדרות? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by bg1987,

אז ככה, בזמן האחרון, יש לי בעיה שאני לא יכול לראות וידאו בסטרים, זאת אומרת, זה לא טוען את הסרט חלקית, אם אני מחכה מספיק זמן פס הטעינה מתמלא עד הסוף במכה, ואז הסרט פועל. אבל זה מבטל את כל העניין של סטרימיניג ואפשרי לצפות רק בDRAMATIC CHIPMUNK (כי לוקח לסרטון איזה 20 שניות להטען). למשהו יש רעיון מה הבעיה? אינטרנט 2.5 של 012 כבלים. הראוטר הוא BR-6204WG EDIMAX המודם הוא SB5051 של מוטורולה. נ.ב. בקשר לשרשור הקודם, בדקתי גם בלי QoS, זה לא משנה הרבה.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  23. שלום , אני חדש פה ויש לי בעיה ... יש לי ראוטר בבית במחשב הראשי שמחלק את האינטרנט למספר מחשבים בבית ... כשאני מנסה להתחבר למירק לסרברים של QUAKENET זה מעיף אותי , לא נותן להתחבר connection faild retrying connection to server #1 עכשיו לפי מה שהבנתי הראוטר חוסם את הפורט של קוויקנט ורציתי לדעת איך לסדר את הבעיה הזאת ... תודה לכל מי שעוזר

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  24. מישהו יודע מהו טווח הכתובות שמיועד לגולשי ה PRIVATE NGN של בב"ל ?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  25. שלום כולם, רוצה את חוות דעתכם לגבי הקמת מקום אחסון משותף לרשת מחשבים קטנה, שמונה כ6 מחשבים. אני אשמח לדעת מה הדרך הנכונה לעשות את זה. אני מעוניין בסביבות 3-4 TB שיכללו בתוכם חומר ארכיוני ויצריך חיפושים חוזרים ונשנים על הכונן, במקביל משמש כמקום לגיבוי חומר והוספה לארכיון. ראיתי בעבר המלצה חד משמעית לקנות כונן NAS. העלויות שלו גבוהות מאוד עבורי, מה הבעיה לקנות מחשב בחצי ממה שעולה NAS ולשים בתוכו כונן 3TB ולשתף אותו לכולם. אני מנסה להבין האם זה יגרום לבעיות או בעצם לשים את האצבע למה יש עדיפות לNAS ולא למחשב כמו שציינתי. תודה נ.ב. אני כרגע לא מדבר על גיבוי, רק עבודה יומיומית עם כונן משותף.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.