רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לחבר ראוטר של GIGABYTE דגם GN-BR01G לכבלים דרך VPN L2TP הראוטר תומך במעבר VPN אבל משום מה זה לא מצליח לי הוא מקבל את הכתובת הדינמית מהשרת של הכבלים ומצליח לעשות פינג לשרת של הספק אינטרנט אבל אין בנתב מקום להגדרת שם משתמש וסיסמא לכן אני מניח שאת זה צריך לעשות דרך המחשב מישהו עשה את זה בעבר ויכול לעזור? אני אודה לכם מאוד
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אחרי צעקות רבות על תבל דיגיטל ועל 012 לא ניפטרה בעייתי!! (בגלל זה אני כאן) אז ככה : החבילה שלי : 750KB 012 TEVEL מהחודש האחרון כל הזמן הפינגים שלי במשחקי רשת 250 ומעלה !! בשרתים בארץ..(תמיד היה 40-70) מה זה יכול להיות לעזזל!? אני כבר שנים משחק סופי שבוע בשרתיי אנריל בארץ והפינג תמיד היה 50 וגם ביררתי עם לרוחות שונים שגם ב012 תבל מה שהראה לי שהבעיה ספציפית אצלי 012...תבל...לא יודעים מה הבעיה ואין לי שום פייר וואל שום תוכנה ברקע שום כלום! (מחשב חדש הרדיסק חדש) אשמח לתשובה במהרה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לפני כשנה כתבתי בבלוג שלי פוסט לגבי תוכנת Connectify המאפשרת להפוך את המחשב לנקודת גישה עבור מספר מכשירים אלחוטיים. (http://www.netcheif.com/blog/?p=2445) הזכרתי שם את תוכנת Dispatch המאפשרת לאחד מספר חיבורי אינטרנט שונים לחיבור מהיר אחד. עכשיו, לכבוד הקיץ, יוצאת החברה המפתחת במבצע ומציעה את שתי התוכנות ברישיון קבוע במחיר של כ-100 שקל. הניסיון שלי עם שתי התוכנות מצויין (אני גם שלמתי עליהם הרבה יותר...) ומומלצות בעיקר למי שמתכוון לנסוע השנה לחו"ל ורוצה לשתף חיבור אינטרנט אחד בין כל המכישירים האלחוטיים של המשפחה. http://www.connectify.me/store/?coupon=SUMMER2013
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? ככה, אני חושב לעבור מADSL לחיבור בכבלים בחיבור MPLS (אייפי קבוע - לא חייגן) השאלה שלי איזה מודם עלי לדרוש מחברת הכבלים בהתחשב בזה שיש לי ראוטר EDIMAX BR-6104 שאני מתכוון לחבר את המודם אליו (יותר נכון אותו למודם) ? ** בבקשה לא תגובות בסגנון "כולם טובים" - לפחות תנו לי לדעת מה יש אצלכם שעובד טוב לכם. וגם השאלה הניצחית - דרך איזה ספק להתחבר ???????? = כן כן אני יודע כולם אותו דבר, אבל חייב להיות אחד שהוא קצת יותר, לא ? אני מחפש ספק שיש לו תמיכה(נורמלית) בלינוקס. אני אישית חושב להתחבר עם Actcom מה דעתכם ? תודה למשיבים
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח אם תבצעו את הבדיקות הבאות: הורידו מהאתר של 012 את קובץ המחשת המהירות כאשר אתם מחוברים עם הנתב. הקישור הוא: http://speedftp.012.net.il/012Goldenlines.zip לאחר מכן התחבר לאינטרנט ללא הנתב, ישירות עם המודם וליחצו שוב על הקישור. מה התוצאה ? מתי זה היה יותר מהיר ? על איזו מהירות זה הוריד לכם ? ולאיזו חבילה הינכם מחוברים ? אני ביצעתי את הבדיקה הנ"ל והתוצאה הייתה ממש לא טובה. כאשר אני מחובר עם הנתב מהירות ההורדה מהאתר שלהם הייתה על 50-60 קילו אבל כאשר התחברתי רק עם המודם המהירות הייתה 250 קילו ( חבילה של 2 מגה ). יש לציין שבזמן שאני מחובר עם הנתב ביצעתי בדיקה של בזק באתר שלהם ( עם חשבון הבדיקה. @1 לאחר שם המשתמש בהתחברות ) והמהירות הייתה תקינה. כמו כן …
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נקודה בבית שבה יש קליטת אינטרנט ממודמראוטר siemens sl2 141 של אחותי שגרה 2 קומות מתחתי . אני רוצה שתהיה קליטה בכל הבית. הבנתי מכל מיני מדריכים באינטרנט שבאמצעות הnetgear dg834g שברשותי אוכל להרחיב את אזור הקליטה ממש כמו ap. ניסיתי ולא הצלחתי. אם מישהו יודע איך לעשות זאת או יודע על מדריך מסוים באינטרנט זה יהיה פצצה! דרך אגב קראתי כבר את המדריך המצוין בנושא באתר netcheif ובכל זאת לא הצלחתי..
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד מהנתבים האלו: LEVEL ONE WBR3406TX * EDIMAX BR-6204WG * NETGEAR WGR614 * איזה אתם ממליצים? תודה רביב
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שנה טובה. מישהו יודע למה בשאר העולם (על פי הרצה בגוגל) הם לא "ידועים" במיוחד ופה הם בין המומלצים ביותר? ??? אני שואל כי זה נראה לי חריג שאנחנו גילינו משהו כזה מוצלח ושווקים אחרים פחות מעונייינים בו! לדוגמה :יותר הגיוני לי שבארץ מומלצים חלקי חומרה שבחו"ל נחשבים בינונים מכיוון שיחס עלות תועלת בארץ שונה מארה"ב,מה עוד שאיכות האחריות כאן נקבעת לפי איכות היבואן והיחס למותגים פה מעט שונה. אשמח לתגובות
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בעיה: שמתי ראוטר של EDIMAX מדגם BR622n התקשורת האלחוטית מתחברת סבבה לאינטרנט עם המחשבים הניידים אבל ההתחברות הקווית בין המחשב הנייח לראוטר לא מאפשרת לי חיבור לאינטרנט, למה זה ואיך אני מסדר את זה? בטח אני מפספס משהו... הכל מוגדר אצלי על קבלת IP בצורה אוטומטית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לבזק ובזק בינלאומי במהירות של 50 מגה+ 3 מגה אפלוד בימים האחרונים אני סובל מבעית פינגים מעצבנת במשחק COD mw3+bo2 בPS3 1.מישהו יודע על בעיה עם הפינגים במשחקי רשת עם אחת מהחברות הנ"ל בימים האחרונים? 2.האם יש משהו לעשות בעניין? כי לעלות מהירות אני לא יכול 3.חבילת גיימר תעזור? 4.אני יודע שיש הרבה תוכנות להורדת הפינגים במחשב האם יש משהו דומה לPS3? אני לא יכול להגיד במספרים מה הפינג שאני מקבל כי הוא מדורג בקווים (1-4) אבל בדרך כלל אני מקבל את אותו מספר קווים ששאר הישראלים מקבלים (הישראלים שאיתי בלובי כמובן) אך לפעמים אני מקבל קו אחד פחות למי שלא יודע COD ב PS3 עובד על שיטה של הוסטים ולא סרברים אם זה משנה תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מחפש לשימוש משרדי (מספר מחשבים קטן) נתב אלחוטי עם אבטחה גבוהה, מהירות 108, אבטחת סיסמה, הצפנה ומק-אדרס. נא לציין גם מרחקים שניתן להשתמש מהנתב. תודה מראש על כל העזרה או עצה. תומר
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלת רשת בבית ואני צריך עזרה. אני ואחי היינו מחוברים אחד לשני בכבל רשת,ואני מחובר למודם.כך היה גם לי וגם לאחי אינטרנט ומידע משותף(למרות שבחלק מהפעמים זה היה עושה בעיות). אבל לאחרונה החלפתי מחשב והמודם לא התאים,לכן באו מבזק והחליפו לי את המודם למודם חדש עם יציאות רשת בלבד,ללא יציאות של USB. בכדי שגם לאחי יהיה אינטרנט,חיברנו את המחשב שלי,ואת המחשב של אחי לסוויץ' , שאליו מחובר גם המודם.כך חשבנו שתהיה תקשורת ואינטרנט לשנינו. אבל עכשיו יש בעיה...אצלי האינטרנט עובד,ואצל אחי לא. ניסינו להחליף לכבלים מוצלבים,אבל גם זה לא עזר. אני חושב שיש בעיה עם ההגדרות במחשבים ובגלל זה בעבר התקשורת הייתה לקויה ועכשיו אין תקשורת בכלל.. אז ככה שעכשיו יש לי 2 מחשבים מחוברים בכבל רשת …
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ציוד: DLink 2760U עוד: dns דינאמי השאלה: איך אני מגדיר חיבור VPN מהאייפון (דרך ה NATIVE APP) למחשב (Win7)? בתוך הLAN הכל עובד מצויין דרך האינטרנט (WIFI אחר / 3G) אני לא מצליח להתחבר הוא אומר לי "מתחיל..." פורט 1723 מופנה לכתובת סטטית ברשת שלי (המחשב שמשמש כVPN SERVER) מה אני מפספס פה? לאחר קריאה מעמיקה בנושא הבנתי שיש איזשהו קשר לפרוטוקול 47? מה זה? איך מעבירים אותו? האם הוא נתמך ע"י הראוטר סטוק מבזק? בלי שום קשר: יש קושחה אחרת לראוטר שלי?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן חברים, הגיע הזמן לזרוק את הציוד של בזק לפח(ואני מתכוון לנתב Be הלא יוצלח), ואני צריך המלצה לראוטר + מודם, שיתאים ככל הניתן לתשתית של בזק, שמעתי גם שבזק מתכננים בקרוב להציע מהירות של 200 מגה, ולכן אשמח אם הראוטר+מודם יתאים למהירות כזאת.. תודה לעוזרים 🙏🏻
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להוסיף מערכת Tenda MW6 לבית. הבנתי שתחנה אחת אמורה להתחבר לראוטר הקיים והשאר לשקעי חשמל. יש לי כמה שאלות: 1)האם אוכל לחבר את המערכת ל-TP-Link W9970 שיש ברשותי? אני רוצה לוודא לפני שאני קונה שהראוטר תומך בדבר כזה. 2) אם הראוטר תומך, האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות שלו לפני החיבור? אם כן, האם יש מדריך שתוכלו להפנות אותי אליו? 3) האם הראוטר שלי עלול להוות צוואר בקבוק ולפגוע בביצועי ה-Mesh? אם כן, לאיזה מכשיר כדאי לשדרג? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שתומך המהירות 100mbps , שדרגתי את הרשת ל 1 ג'גה שהמחשב לא תומך ב 1 ג'גה. מה עלי לעשות כדי לנצל את מהירות הרשת החדשה. הדונגל מציע חיבר קווי או אלחוטי , אני רוצה גם וגם. תודה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם שאלתי את השאלה הזאת מספר פעמים ללא תשובה ברורה ורציתי לדעת מהוא הפינג המקסימלי ללא לאגים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום , יש לי בבית כמה מחשבים בנוסף לזה יש מחשב ביחידה שלנו שהבן אדם גולש ברשת שלי אני רוצה לעשות שיתוף מלא בבית אבל לא רוצה שהוא יוכל להיכנס לקבצים שלי אני יודע שברשתות גדולות עם שרת של AD יש אפשרות לעשות דומיין עם יוזרים אבל מכייון שאין לי דומיין , יש דרך אחרת לניהול מחשבים/משתמשים ברשת? חיפשתי בפורום ובאינטרנט ולא מצאתי דבר... תודה מראש על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
למחשב נייד , על מנת לקלוט בחדר את האינטרנט שאני קולט בסלון - האם זה יעבוד? כשהמחשב בסלון אני קולט 5 קווים מעולה, אבל בחדר אני קולט רק קו אחד. זו רשת פתוחה בלי שם ובלי סיסמא. השאלה שלי היא אם חיבור למחשב , מאריך כזה (נניח 5 מטר) עם כרטיס רשת חיצוני שימוקם בסלון , יאפשר לי לקלוט בחדר ברמה של 5 קווים? [table][tr][td] [table][tr] [td] http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12699 [/td] [td][/td] [td]Copy[/td] [td][/td][/tr][/table] ושאלה איפה האנטנות של הכרטיס רשת הזה נמצאות?[/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היו היתה רשת אלחוטית, ובה שני ניידים: אחד של אבא של אומניוס ואחד של אומניוס. המחשב שלי מזהה את האינטרנט במהירות של הראוטר האלחוטי, 52 mbps, אבל המחשב של אבא שלי מזהה אותו בתור 5 mbps... במחשב של אבא שלי יש כרטיס PCMCIA Edimax EW-7108PCg 52 mbps הראוטר Edimax AR-7024Wg. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש, לא עבד. פתרתי, ובתהליך גיליתי תגלית מדעית: אם מנסים להעביר אלחוט דרך קיר ממש עבה, המהירות של הרשת יורדת (מה אתה אומר! )
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי אלקטל 510 שפועל בתור נתב אני משתמש כרגע ב pppoa האם זה הפרוטוקול המומלץ או לעבור ל pppoe/pptp?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
-
יש לי שתי מחשבים אחד עם SP2 והשני עם הSP1 אני רוצה לעשות שהראשי יהיה ההוא עם SP2 והלקוח SP1 העם אני צריך לעשות בדיוק כמו שרשום במדריך או שאני צריך לשנות משהו? כי אמרו לי שקשה לעשות רשת ב SP2 השמח לקבל עזרה.. (אני משתמש באינטרנט עם מודם יו אס בי והכרטיס רשת במחשב הראשי הוא מובנה)
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום! אני לא ממש יודע מה קרה או איך אני רק יודע שהייתה הפסקת חשמל... מחשב אחד הודלק מחדש והמחשב השני רק אחרי חצי שעה או משהו כזה(לא אמור לשנות כלום) מחשב אחד עובד עם הרשת והכל והמחשב השני לא. המחשבים מחוברים ביחד עם סוויץ' אני לא ממש מבין בהגדרות של הרשת ולא יודע איך הגדירו לי אותה אני צריך כל עזרה אפשרית בקשר לזה כי בינתיים אני כותב ממחשב אחד בעוד שהמשב השני(שלי)מנותק מהאינטרנט והרשת. מי שיכול לעזור אני יודה לו מאוד
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-