רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום! מצאתי איך מתחברים בעזרת netsh לרשת אלחוטית (באמצעות הפקודה wlan) אני אשמח לדעת איך מתחברים דרך חייגן . . . תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שאני מנסה להיכנס למחשב דרך ה- WORKGROUP אני מקבל את ההודעה הבאה : חשוב לציין שכשאני עושה את הפעולה ההפוכה, מתחבר מהמחשב השני באותה הדרך למחשב הנוכחי, הכל עובד מצויין.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
משהו בבקשה יכול להסביר לי אם זה לא אותו דבר אז מה ההבדל...
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כאשר אני מתחבר מרחוק זה לוקח משהו כמו 3 דקות. הייתי רוצה לקצר את הזמן... תודה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
השתמשתי באשף ליצירת רשת אלחוטית ואחר כך התחרטתי והחלטתי להסיר את הרשת האלחוטית. אני לא יודע איך לעשות זאת, בבקשה הדרכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה להעביר כבל בין שני קצוות הבית, הלכתי והשקעתי 400 שקל בכבל של 40 מטר, ועכשו מסתבר שחסרים לי 4 מטרים.. אז חשבתי על פתרון אפשרי והגעתי לכמה, הראשון יהיה לחבר את הכבל להאב ומשם לחבר עוד כבל, אבל זה מסורבל מאד, מה גם שבמקרה כזה ההאב חייב להיות בחוץ, משמע לא במקום סגור, וגשם וכאלו זה בעיה.. הרעיון השני שלי היה משהו שאני לא בטוח אם קיים, פשוט מעיין תחנת מעבר קטנה שבכל קצה שלה יש כניסה לכבל רשת (נקבה) וככה אפשר לחבר ליחידה שני כבלים, אחד מכל צד. קיים כזה דבר? אם כן איפה אפשר להשיג ובכמה כסף?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית קווית ואלחוטית בבית בין 4 מחשבים נייחים ונייד אלחוטי. הוספתי עכשיו גם HTPC בסלון אך הכבל תקשורת שהשחלתי בקירות לא יכולים להגיע לנתב בגלל שהצינורות בקיר עמוסים באותו מקום. הכבל תקשורת מגיע עד קופסת ביניים, ששם יש כבל אחר שמגיע מחדר אחר וממשיך עד לנתב (אין עוד מקום לעוד כבל ולא מתאים לי לחצוב בקיר). חתכתי את הכבל שמגיע מהחדר ילדים ל-2 ועכשיו אני מבין שאני צריך: * hub שמנתב בין מחשב בחדר וה-HTPC אל הנתב, ולא מצאתי באינטרנט אחד קטן שיכנס לקופסת הביינים (הכי קטן שמצאתי זה סוויץ עם 4 פורטים בגודל 10*8 ס"מ). * אייך הוא יקבל מתח? (אין לי שם נקודת מתח)? האם יש על סוללות? * האם מספיק 10/100 או שיש גם 1000? היום אני עובד בבית עם 1G פנימי ו-10M חיצוני. אודה לכם…
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי מדגם TL-WN822N של חברת TP-LINK, ובו אני משתמש כדי להתחבר באופן אלחוטי לרשת הביתית. הקליטה של הכרטיס טובה והאינטרנט עובד טוב במחשב, אבל כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך האייפון שלי מאותו החדר, הקליטה מאוד חלשה. רציתי לדעת אם אוכל להשתמש בכרטיס הרשת שלי גם כנקודת גישה, כלומר ליצור באמצעותו רשת נוספת בעלת קליטה חזקה יותר אליה אוכל להתחבר מהפלאפון. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אני כבר מבוטל חומה אש.. זה לא עוזר.. הפעלה חלונות אקספיי SP 2. מודם ECI 312+. הספק בזק בינלאומי. אני קניתי מחשב חדש...מחשב מאוד יוקר... בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בניסיון לצפיה בתכנים של סירטונים בIPOD מאתרים כמו YOUTUBE מתקבלת הודעה כנ"ל:server not configured כשאני עובר לראוטר של השכן הכל עובד תקין יש לי מודם D-LINK 2650ו???? איך לשנות הגדרות נטב שיתאימו??
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בשביל ליצור אינטרנט שרינג אני צריך פרוטוקול של ics איפה הוא נימצא? אני חושב שניתרלתי אותו בטעות.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אחרי צעקות רבות על תבל דיגיטל ועל 012 לא ניפטרה בעייתי!! (בגלל זה אני כאן) אז ככה : החבילה שלי : 750KB 012 TEVEL מהחודש האחרון כל הזמן הפינגים שלי במשחקי רשת 250 ומעלה !! בשרתים בארץ..(תמיד היה 40-70) מה זה יכול להיות לעזזל!? אני כבר שנים משחק סופי שבוע בשרתיי אנריל בארץ והפינג תמיד היה 50 וגם ביררתי עם לרוחות שונים שגם ב012 תבל מה שהראה לי שהבעיה ספציפית אצלי 012...תבל...לא יודעים מה הבעיה ואין לי שום פייר וואל שום תוכנה ברקע שום כלום! (מחשב חדש הרדיסק חדש) אשמח לתשובה במהרה
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי לאחרונה VM גירסא 5.0.1 build-894247, והתקנתי בה מערכת הפעלה XP, עכשיו יש לי במחשב הראשי ווינדוס 7 עם ראוטר D-LINK של בזק מחובר בכבל רשת, אני מנסה להגדיר את ה-VM- שיקבל כת' אייפי חיצונית שונה אך לא ממש הולך לי, אני זוכר שפעם הצלחתי לעשות את זה בתור בריד'ג ואז הייתי אמור להפעיל חייגן PPPOE אבל עכשיו אני פשוט לא מצליח, מה אני עושה לא נכון....תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, יש לי שני מחשבים בבית עליהם מותקנים WIN7 ושניהם מחוברים קווית לרשת אינטרנט אחת. אני מנסה ליצור HOMEGROUP אבל כל מחשב יוצר HOMEGROUP לעצמו ואין לי אפשרות להצטרף לHOMEGROUP אחר. בפועל שאני נכנס לחלון הHOMEGROUP מופיע לי מסך שרשום שאין עוד מחשבים נוספים בHOMEGROUP. אני משתגע כי חיפשתי בכל האינטרנט הסברים ופשוט אני לא מצליח לראות אחד את השני. אבל אם אני אביא מחשב נייד ואתחבר לרשת האלחוטית אני כן אראה אותו בNETWORK. פשוט לא מצליח לחבר בין שניהם. הדבר היחיד שכן מופיע לי זה כשאני נכנס לNETWORK מופיע לי המחשב השני רק תחת הMEDIA DEVICES. יש למישהו תשובה או טיפ איך אני יכול לחבר בין שני המחשבים אפילו אם זה לא דרך הHOMEGROUP אני פשוט רוצה להעביר קבצים דרך הרשת. תודה רבה!! אמיר.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
עד לפני השדרוג של ההוטבוקס קיבלתי 102 יציב על 2. די התייאשתי מהשירות של הוט ותת הרמה של השירות הטכני ביררתי עם בזק והם טוענים שאני יכול להתחבר של טופ 100 באזור שלי והמרחק שלי מהמרכזיה (אני מניח שה MSAG) הוא לא יותר מ 300 מטר. האם להערכתכם שווה לי לבצע את המעבר?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי שרת משחק על המחשב . והגדרתי שם את הtrue ip שלי . אנשים אחרים יכולים להתחבר לשרת ולשחק בלי בעיה . מתי שאני מנסה מהמחשב שלי (השרת נמצא על המחשב שלי ) להתחבר אני מקבל Unable to connect . ניסיתי להתחבר עם 127.0.0.1 , וגם זה נכשל . פתחתי פורטים 10000 - 10012 כי אמרו לי שזה כל הפורטים האפשריים שהמשחק הזה משתמש . מחקתי את הfirewall שלי (ZoneAlarm) לחלוטין . וכל זה לא עזר . האם יש loopback של הראוטר (אני לא בדיוק יודע מה זה אבל אמרו לי שזה יכול להיות) ? אם כן איך מתקנים ? איף אני יכול לדעת באיזה פורט בדיוק השרת משתמש ? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת ? תודה רבה לעוזרים . באמת בעיה קשה שאני מנסה לפתור כמה ימים כבר . אני מקווה שהמומחים פה יוכלו לעזור לי . בתודה, אב…
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר אלחוטי של Edimax ואני מפעיל רשת אלחוטית בבית , רציתי לדעת אם יש תוכנה שנותנת לי לראות כמה מחשבים מחוברים לרשת שלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יפשתי בפורום את התשובה לשאלתי ולא מצאתי. יש למודם זה חיבור כבלים, עם רשת ו USB. אז חשבתי שאולי אפשר לחבר אותו למחשב אחד דרך הרשת ולשני דרך USB. השאלה אם זה אפשרי? ואיך אני עושה אתה זה - כלומר, האם אני מחייג בשניהם? חוץ מזה, אני עובר לדירה משלי, ושם אני רוצה לחבר את 2 המחשבים. העניין הוא שאין לי שם קומות(קומה אחת), ויש לי HUB. האם הוא יכול לעזור לי להקים רשת? תודה מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, באחד התרדים פה ראיתי שמישהו אמר שהוא חיבר שני מחשבים דרך המודם כבלים שלו(למודם יש שני חיבורים USB: ורשת) וכך קיבל גישה לאינטרנט בשניהם, נסיתי את זה וזה עובד מצויין עכשיו רק השאלה שלי זה האם יש דרך לשתף ספריות בין המחשבים ? תודה מראש, המודם הוא TERAYON TJ715X
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר שקיבלתי מבזק שכולל מודם DSL-2650U אני משתמש בחיבור האלחוטי שלו הבעיה היא שהאות שלו חלש וכל פעם יש לי ניתוקים. יש לי גם ראוטר של TP-Link TLWR841N שאני לא משתמש בו השאלה שלי האם אפשר לחבר אותו לראוטר של בזק וככה למעשה תהיה קליטה של תקן N אם כן אשמח להדרכה
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
Qualcomm Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter הדרייבר הוא העדכני ביותר. הכל עבד בסדר, עד שהתקנתי את ה- WIN10 מחדש עם העדכון החדש. (לפני ה- Anniversary UPDATE) לא הייתה שום בעיה. מחיפוש ברשת, הבנתי שיש איתו בעיות. כרגע, אין ממש פתרון לבעיה הזו... בכל מקרה, אני מקבל ממנו כרגע מהירות של תקן G ולא N. עד (20 מגה) והקליטה מאוד חלשה. חשבתי להחליף אותו לכ. רשת אחר , או לקנות דונגל חיצוני. אשמח לעצתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי את השאלה הזאת מספר פעמים ללא תשובה ברורה ורציתי לדעת מהוא הפינג המקסימלי ללא לאגים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
שלום!! יש לי 4 מחשבים על שלושה אקספי פרו ועל האחר (נייד) מילניום. הייתי רוצה לעשות בינהם רשת אלחוטית - במה זה כרוך? 1) איזה ציוד אני צריך ומה מומלץ? 2) איך מתקינים? 3) איך אני יכול להתחבר לאינטרנט ממספר מחשבים במקביל? 4) איך אני יכול לחסום גישה ממחשבים אחרים לתוך ספריות מסימות במחשב מסוים? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-