רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי, אשר ישמש מרבית הזמן כראוטר חוטי בלבד, ורק מדי פעם אני אשתמש ביכולות האלחוט שלו בד"כ בטווחים קצרים (10-20 מטר). מה הם היתרונות של הראוטרים היקרים יותר נניח מעבר לראוטר Edimax BR6204WG שעולה 170 ש"ח בלבד? האם תקן N נותן לי משהו כיום או בעתיד הנראה לעין? או בקיצור איזה ראוטר מומלץ בתקציב הנ"ל ולמה? (אם אין יתרונות מהותיים לראוטרים יקרים יותר, אני מעדיף ראוטר זול יותר כמו ה-Edimax המצוין לעיל).
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם ה- V8. הכל עבד בסדר עד לפני כמה ימים - הייתי שם סרטים סדרות וכו' בתיקייה המשותפת בווינדוס 7, נכנס לתיקייה בלי בעיה דרך הסטרימר ב- WiFi ורואה. לפני כמה ימים הסטרימר התחיל לבקש סיסמא ושם משתמש למחשב (עוד לפני שלב התיקיות, אבל הוא כן מחובר ל- WiFi). המחשב לא מוגן בסיסמא. ניסיתי ליצור יוזר חדש עם סיסמא ושם משתמש, לא עזר. ניסיתי ליצור רשת ביתית חדשה בשם אחר, עדיין אותה בעיה. לא שיניתי שום דבר במחשב, בערב הכל עבד בסדר ובבוקר הוא התחיל להתעקש איתי על סיסמא לא קיימת. כל ההגדרות בהגדרות הרשת על חיבור ללא סיסמא. אני חושד שהבעיה במחשב, אבל בכל השיטוטים באינטרנט לא מצאתי הסבר הגיוני לזה. עזרה בקשה!!!
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שאני מנסה להיכנס למחשב דרך ה- WORKGROUP אני מקבל את ההודעה הבאה : חשוב לציין שכשאני עושה את הפעולה ההפוכה, מתחבר מהמחשב השני באותה הדרך למחשב הנוכחי, הכל עובד מצויין.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
חברה איך המודם של dynamode pci זה של אינטרנט מהיר ???
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
משהו בבקשה יכול להסביר לי אם זה לא אותו דבר אז מה ההבדל...
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ניסיתי את כל השיטות מכל מני מדריכים ... כמובן עשיתי בג'י מייל עצמו בהגדרות פעם ניסיתי בשיטת POP ופעם בשיטת IMAP ... בשניהם הגדרתי לפי מדריכים צעד צעד לפי תמונות ממדריכים : שרת נכנס יוצא ..אישור SSL פורט 993...פורט 995 ..... פורט 587 ...ניסיתי את כל האופציות לא עובד !!!! עשיתי ארבע פעמים את אותו תהליך מכל מדריך (חלקם אומרים להכניס פורט אחר... וגום ניסיתי...) למישהו יש פתרון ? :-\
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום חברים! אני צריך ראורטר הכי בסיסי לבית יש לי 2 מחשבים (לא ניידים) ותשתית של הוט,עד 300 שקל מה הראוטר הכי אופטימלי בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אחרי הרבה תסכולים מהחיבור לאינטרנט החלטתי להחליף את כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי שנה וחצי בערך [dlink dwa 110 שמתחבר לusb של המחשב]. לפני שאקנה הייתי רוצה לקבל המלצות. הבנתי שיש כרטיסים שנמצאים בחלקם בתוך המחשב ורק אנטנה שבחוץ, כאלה כמו שלי שמתחברים בusb אל אנטנה חיצונית. מה היתרונות והחסרונות של שני הסוגים? אני מחפש קליטה יציבה וטובה, סה"כ גר בדירה ממוצעת עם ראוטר בסלון. אם יש המלצות, או אם ממליצים בכל זאת להשאר עם חיבור קווי לראוטר - אשמח לשמוע! תודה.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Google Wifi שמחובר לראוטר שלי ועשה עבודה נהדרת עם אינטרנט רגיל. לפני כמה ימים התחברתי לסיב 1Gb של פרטנר, ומאז מהGW אני מקבל מהירות מאוד נמוכה. מבירורים שעשיתי מול גוגל, מסתבר שהעניין נובע מכפל ראוטרים שמתנגשים אחד עם השני וגורם לירידה משמעותית במהירות ולחוסר יציבות. כדי לפתור את זה אני צריך להפוך את הראוטר שלי לברידג' בלבד. פרטנר אומרים שאת הראוטר 4X4 שלהם אי אפשר להפוך לברידג' בלבד כי הוא מיועד גם לטלפוניה אז טכנית זה בלתי אפשרי. אני בעצם מבקש על המלצה למודם מפרטנר או מכל מקום אחר שידע להתמודד עם הסיב 1Gb ושיתקשר בצורה טובה עם הGW. תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם. שאלה לי אליכם. יש לי ראוטר LINK SYS וסוויץ' שמחבר בין כמה מחשבים. הגדרתי RDC והוא עובד יופי.אפשר לגשת למחשב שעליו הוא מופעל מחוץ לרשת והכל סבבה. השאלה היא האם אפשר להגדיר RDC ליותר ממחשב אחד כדי שאפשר יהיה להתחבר אליהם מבחוץ? פשוט הראוטר לא מוכן לאפשר את פתיחת הפורט הספציפי ליותר מכתובת IP אחת ונותן הודעת שגיאה שהROLE נמצא בשימוש. יש אפשרות בצורה אחרת? איך זה נעשה? הרי אם אני ניגש דרך הIP שהראוטר מקבל מהספק,למעשה אני מתחבר מיד למחשב הבודד הזה תודה רבה אייל
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
בניסיון לצפיה בתכנים של סירטונים בIPOD מאתרים כמו YOUTUBE מתקבלת הודעה כנ"ל:server not configured כשאני עובר לראוטר של השכן הכל עובד תקין יש לי מודם D-LINK 2650ו???? איך לשנות הגדרות נטב שיתאימו??
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
בוא נגיד שאני מעוניין לקנות מחשב שרת ולשם אותו בחוות שרתים קודם כל יש דבר כזה? ואז אני ישלם רק על החיבור ? כמה זה אמור לצאת ? אני לא מדבר על SEEDBOX
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אני ממש מצטער אם ההודעה לא קשורה אבל זה נשמע קשור רשת מעבדים כאילו..... בעקרון קראתי על כמה אנשים שחיברו 10 של מחשבים וגרמו להם אכשהו להשתמש בכמות חישוב העצומה הזאת ביחד..... אם יש אפשרות תגידו אם אין אז תגידו לא.... נראה לי מעניין בסה"כ (הודעה ראשונה אני צריך לצבור מיומנות...) תודה רבה.... אני שואל האם אפשר ליצור דבר כזה בבית....? אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי, יש לי שני מחשבים בבית עליהם מותקנים WIN7 ושניהם מחוברים קווית לרשת אינטרנט אחת. אני מנסה ליצור HOMEGROUP אבל כל מחשב יוצר HOMEGROUP לעצמו ואין לי אפשרות להצטרף לHOMEGROUP אחר. בפועל שאני נכנס לחלון הHOMEGROUP מופיע לי מסך שרשום שאין עוד מחשבים נוספים בHOMEGROUP. אני משתגע כי חיפשתי בכל האינטרנט הסברים ופשוט אני לא מצליח לראות אחד את השני. אבל אם אני אביא מחשב נייד ואתחבר לרשת האלחוטית אני כן אראה אותו בNETWORK. פשוט לא מצליח לחבר בין שניהם. הדבר היחיד שכן מופיע לי זה כשאני נכנס לNETWORK מופיע לי המחשב השני רק תחת הMEDIA DEVICES. יש למישהו תשובה או טיפ איך אני יכול לחבר בין שני המחשבים אפילו אם זה לא דרך הHOMEGROUP אני פשוט רוצה להעביר קבצים דרך הרשת. תודה רבה!! אמיר.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לאחרונה את בעית ה connection interrupted, קראתי את האשכול כאן בעבר עם הבעיה של בזק בין לאומי (שהיא גם הספקית שלי) והבעיה הנוכחית. ההבדל הוא שאין לי את שירות ההגנה סיפטינט ובחיים לא היה לי אך לאחרונה זה התחיל לצוץ בשני הדפדפנים IE+FF. יש לי ראוטר של לינקסיס עם DD-WRT ומודם RTA 1320A, חיברתי ישירות למודם אותו הדבר, שמתי DNS ידנית, פינגים, טרייסים, ביטול אנטי וירוס + פיירואל, איפוס דפדפנים אפילו פירמוט וזה עדיין לא נפתר, בבזק בין לאומי לא פותרים את העניין הם "שינו לי ניתוב" - זה מצחיק כי זה מה שהייתי אומר פעם ללקוחות שלי (לא נרחיב יותר מדי ). בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות המצב מאוד מוזר, רציתי לשאול אם למשהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום מחפש בנרות כרטיס wifi, pci או pci-e חצי גובה עם bracket נמוך, (כמו זה אבל של wifi http://www.digitize.co.il/index.php?main_page=product_info&products_id=184) השימוש הוא למארז נמוך low profile לקולנוע ביתי. אני רואה הרבה כרטיסים נמוכים אבל אף אחד לא בא עם ה-bracket הנמוך, הנדרש למארז. מישהו מכיר איפה אפשר להשיג כזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום כולם, רוצה את חוות דעתכם לגבי הקמת מקום אחסון משותף לרשת מחשבים קטנה, שמונה כ6 מחשבים. אני אשמח לדעת מה הדרך הנכונה לעשות את זה. אני מעוניין בסביבות 3-4 TB שיכללו בתוכם חומר ארכיוני ויצריך חיפושים חוזרים ונשנים על הכונן, במקביל משמש כמקום לגיבוי חומר והוספה לארכיון. ראיתי בעבר המלצה חד משמעית לקנות כונן NAS. העלויות שלו גבוהות מאוד עבורי, מה הבעיה לקנות מחשב בחצי ממה שעולה NAS ולשים בתוכו כונן 3TB ולשתף אותו לכולם. אני מנסה להבין האם זה יגרום לבעיות או בעצם לשים את האצבע למה יש עדיפות לNAS ולא למחשב כמו שציינתי. תודה נ.ב. אני כרגע לא מדבר על גיבוי, רק עבודה יומיומית עם כונן משותף.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
ככה מופיע לי 1. Gil Note בכלל לא נמצא בבית וזה טלפון איך הוא מחובר ועוד דרך כבל רשת 2. Yhudit Xiaomi הטלפון נמצא בבית אבל הוא מחובר בWifi ומוצג לי לי בכבל 3. ועוד 2 דברים שאין לי מושג מה הם. קראתי להם "אביזר לא ידוע בראוטר" 1 מהם מתחבר לפעמים דרך הWifi ומתנתק והשני מחובר קבוע בכבל רשת שלא קיים. בנתיים שמתי להם בקרת הורים שחוסמת את הגישה לאינטרנט. *לראוטר מחוברים פיזית בכבל רשת רק 2 מחשבים *הרשת מוגנת בסיסמה, סתם קראתי לה "רשת חופשית" בשביל לעצבן את השכנים *עם איפוס ושינוי הסיסמה בראוטר חיברתי דבר דבר וככה זיהיתי מה זה מה ונתתי לו שם ואייקון. אין לי מושג איך להיפטר מהדברים הלא ידועים שמחוברים ואיך שהדברים יוצגו נכון (כבל\Wif…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אחד שממוקם בחדר בבית אבל הוא לא מכסה את כל הבית ולכן חשבתי להשתמש בראוטר האלחוטי השני שלי בתור נקודת גישה על מנת להגביר את האות, חיטטתי בהגדרות של הראוטר וניסיתי להסתדר לבד אבל .. לא ממש הצלחתי אז אם מישהו יוכל לעזור לי, אשמח הראוטר שצריך להיות נקודת גישה הוא אדימקס br6204w והנה תמונה של ההגדרות הרלוונטיות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שלא מחוברים לאינטרנט. בשניהם יש WIN XP PRO ןמחובר בניהם כבל רשת מוצלב (יש להם כמובן כרטיסי רשת). איך אני מחבר אותם אחד לשני ככה שאוכל להעביר קבצים מאחד לשני? ניסיתי דרך ה-My Network Places ואח"כ לחצתי על האייקון של להקים רשת ביתית ו-ADD A NERWORK PLACE אבל אני לא מצליח. דרך אגב שני הפיירוואלים מבוטלים (גם של הווינדוס וגם הרגיל). דרך אגב רק אחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט אבל אני מוציא את הכבל רשת כי אני מחבר אותו למחשב השני אז הוא לא מחובר.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עבור אבי נתב בעל קליטה וטחח גדולים לבית בין שני קומות מרובה קירות בטון עדיף נתב בתקן G או תומך אחורה צריך נתב בעל כניסת RJ45 (לחיבור בלי מודם לבזק - חייגן פנימי) אפשרות לאנטנות מרובות ונתיקות כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אז ככה אני מנסה לחבר שני מחשבים ברשת עם כבל רשת מוצלב שני המחשבים עובדים על Windows XP כרטיס רשת אחד הוא מובנה על הלוח אם שלי Epox 8RDA+ הכרטיס השני הוא של IBM 10/100 לא זוכר בדיוק את הדגם במנהל ההתקנים רשום ששני הכרטיסים מותקנים כמו שצריך בשני המחשבים מופיעה לי ההודעה הזאת a network cable is unplugged הודעה שפעם עם כרטיסי רשת אחרים לא הופיעה מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות חוץ מזה הכבל לא תקין
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
ציוד: DLink 2760U עוד: dns דינאמי השאלה: איך אני מגדיר חיבור VPN מהאייפון (דרך ה NATIVE APP) למחשב (Win7)? בתוך הLAN הכל עובד מצויין דרך האינטרנט (WIFI אחר / 3G) אני לא מצליח להתחבר הוא אומר לי "מתחיל..." פורט 1723 מופנה לכתובת סטטית ברשת שלי (המחשב שמשמש כVPN SERVER) מה אני מפספס פה? לאחר קריאה מעמיקה בנושא הבנתי שיש איזשהו קשר לפרוטוקול 47? מה זה? איך מעבירים אותו? האם הוא נתמך ע"י הראוטר סטוק מבזק? בלי שום קשר: יש קושחה אחרת לראוטר שלי?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
גם לכם? יש לי 1.5 והוא מוריד לי על 20 עד שאני נכנס לאתרים זה נצח, שלא לדבר על לראות סרטונים... מה עושים? ???
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי, באחד התרדים פה ראיתי שמישהו אמר שהוא חיבר שני מחשבים דרך המודם כבלים שלו(למודם יש שני חיבורים USB: ורשת) וכך קיבל גישה לאינטרנט בשניהם, נסיתי את זה וזה עובד מצויין עכשיו רק השאלה שלי זה האם יש דרך לשתף ספריות בין המחשבים ? תודה מראש, המודם הוא TERAYON TJ715X
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-