רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , הרגע שידרגתי את מהירות ההורדה ל 3 מגה. אני גולש עם נטויז'ן בכבלים. אתם מכירים איזה אתר שאני יכול לבדוק בו את המהירות הורדה בצורה האופטימלית ביותר? מה אתם אומרים על http://cables2.netvision.net.il/test/ ? כי שם זה מתחיל מ 300 KB ואז תוך כמה שניות יורד ומתאזן על 192 KB שזה בעצם 1.5 מגה ולא 3...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ספק ותשתית אתם ממליצים לי לעבור וכמה אתם משלמים לחודש? כמה לספק או כמה לתשתית או כמה לשתיהם? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
פתחתי אימייל בהוטמייל com עכשיו אני רואה את האתר כמו שצריך באנגלית אך ברגע ששולחים לי הודעה בעברית אז אני רואה את ההודעה בכתב מוזר חרטומים וצורות מלבניות עכשיו הלכתי לקידוד וסימנתי את כל סוגי העברית שהיה וזה לא עזר , הלכתי לשפות וראיתי שהכל שם מסומן על עברית ובדקתי שכל האפשריות של קידוד בעברית מסומנות חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שעוזר אזיי אם מישהו יכול לתת לי פתרון .....
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אם מישהו כבר בדק, אצל איזו ספקית אינטרנט הכי כדאי לארח אתר? (אירוח של מתחת ל-50MB)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחבילה של 1.5/256 ב94 שקל לחודש כולל. לאחרונה אני מרגיש ירידה חדה בביצועי ההורדות,ואני לא מוכן לסבול את זה.בדקתי אם הכל תקין,הכל נראה לי בסדר. שמעתי גם על חברות מסויימות שחוסמות פורטים ללקוחות עקב עומס שנוצר אצלהן,יש אמת לדבר? אם כן,לאיזו חברה אתם ממליצים להתחבר? האם המחיר שאני משלם כרגע יקר/זול יחסית? תודה.
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לחבר לכרטיס רשת רגיל כבל רשת באורך של 30 מטר ושיעביר אותות כמו כבל קצר של 5 מטר? (אם לא - איזה מגבר אותות לבקש מהמוכר?) תודה
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר ברשת פנימית ואני רוצה להתחבר אליו מהאינטרנט. התקנתי עליו no-ip והוא עובד בסדר. איך אני יודע איזה פורטים לפתוח? יש לי נתב של level one אם משהו מכיר מדריך ספציפי- יכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תיראו אני צריך עזרה למושגים של האינטרנט ורשתות לדוגמא: DHCP,IP,DNS וכ'ו... בקיצור... כל מה שאני צריך לדעת על אינטרנט ורשתות אם תוכלו לעזור לי אני מאוד ישמח... אפילו אם אתם מכירים אתר שמסביר את המושגים האלו בעברית זה יהיה טוב לי... תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הי! אני מחובר לכבלים אם מודם וכבל רשת, למחשב ויש לי גם אפשרות להתחבר לרשת פנימית של האוניברסיטה, בעזרת כבל רשת וכרטיס רשת נוסף (שיש לי) ואז להשתמש באינטרנט דרכם בנוסף לאינטרנט דרך הכבלים. (היתרון מבחינתי הוא שיש לי גישה דרכם לדברים שחסומים מבחוץ, ודרך הכבלים יש גישה לאתרים שחסומים דרך האוניברסיטה) לסיכום: 2 כרטיסי רשת, שני כבלי רשת, מחוברים ופעילים, עם שני חיבורים נפרדים. הבעיה: יש לי שני רשתות מקומיות רשומות: local area connection, local area connection2. אם אני מאפשר את שניהן, הגלישה נכשלת, אם אני בוחר disable לאחת אז השניה עובדת. האם יש דרך להפעיל את שניהן בו זמנית? בנוסף (אני אציין שעל אחד מהחיבורים רשום שמהירות החיבור היא 10Mbps ועל השניה רשום 100Mbps --- מה זה…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איך אני בודק מה מהירות העלה שלי? כי הספק אומר לי משהו אחר והוט אומרים משהו אחר
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ככה יש לי רשת בין 2 מחשבים וחיבור לאינטרנט מודם : b-fucos 270 ראוטר:Edimax 6104k שני המחשבים XP ככה אני גולש והאינטרנט מתנתק לי כל כמה שעות עיכשיו הבעיה היא רק בחודשיים האחרונים, דיברתי עם בזק הם אומרים שהקו תקין ושהבעיה בראוטר (אמרו לנסות לחבר רק את המודם ולראות אם מתנתק או לא => לא מתנתק) ובגלל שהראוטר קניתי לבד הם לא תומכים בלעזור לו יש למישהוא רעיון מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות ראוטר יד שניה של אדימקס דגם 6104BR ראוטר חוטי המוכר טוען בטלפון שכל כמה ימים צריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר בחזרה. הוא טוען שככה זה בכל הראוטרים הפשוטים ואם משמתשים באימיול אז זה בכלל חונק את הראוטר ואז עוד יותר יהיה צריך לאפס אותו כל כמה זמן האם נכון הדבר או שמא הראוטר של אותו בחור דפוק? אודה לכם על תשובה לפני קנייה
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי ויסטא. למה זה קרה? התקנתי NETLIMITE 1.3 אולי בגלל זה? איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אפשר להתנתק ולהתחבר מחדש דרך כמה פקודות בדוס? או שיש איזו תוכנה שיכולה לעשות את זה אוטומטית בשבילי ברגע שאני אפעיל אותה?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי מ-DSL לכבלים היום ויש לי בעיה מוזרה עם הראוטר. (LEVEL ONE WBR-3406TX) אני מחובר על 5 מגה - כאשר אני מתחבר ישירות עם מחשב דרך מודם הכבלים אני מקבל את מלוא הקצב מהתשתית. ברגע שאני מחבר את הראוטר למודם הכבלים ומתחבר דרכו - הקצבים לא עוברים את 80KB בהורדה במקום 650KB. עשיתי עדכון FIRMWARE לראוטר אך אין שינוי. מישהו מכיר את הבעיה ו/או פתרון אפשרי בשבילה?
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי אני רוצה לאפשר לחבר להוריד ממני קבצים דרך האינטרנט ישירות מהמחשב שלי. האם זה אפשרי? דרך שיתוף הקבצים במסנג'ר זה איטי מידי לקבצים גדולים ואני צריך תוכנה כמו FTP שמורידה משרתים. אני יודע שאפר להוריד קבצים משרת שנמצא על רשת האינטרנט אבל איך אני עושה את זה עם מחשב של חבר? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,יש לי 2 מחשבים ברשת ביתית בחיבור כבל מוצלב. במחשב האורח ישנם מס' אתרים שלא עולים כמו themarker או כניסה מכוונת לביצוע פעולות חשבון בנק( אתר הבנק כן עולה). אותם אתרים עולים במחשב המארח. מישהו יכול לעזור ?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ראוטר מסוג Linksys WRT54GL, שני מחשבים מוחברים דרך חיבור קווי ואחד באופן אלחוטי. אין בעיות עם הראוטר הכל די חלק [; אבל רק רציתי לדעת, איך אפשרי לחבר את הקבצים כך שיהיה אפשרי שיתוף קבצים והעברת קבצים ממחשב למחשב ושליחת הדפסות(לדגומא) אל מדפסת אשר מחוברת אל מחשב אחר ברשת... שיתוף רכיבים וקבצים [; תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
האם אפשר ב- outlook express של Xפ ו- microsoft mail משני מחשבים שונים ברשת להשתמש באותו קובץ mail על מנת שמיילים נכנסים ניתן יהיה לראות בשני המחשבים
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים האימיול לא מצליח להתחבר לשרת הוא רשום Warning DonkeyServer No2 (72.51.37.109:15932) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. מכיון שזה רק עכשיו התחיל אז הנחתי שזה משהו של ה ISP אבל כדי להיות בטוח רציתי לעשות port forwarding שלא כל כך הצלחתי לעשות (לא הצלחתי ליצור static ip) בכל מקרה זה קרה לעוד אנשים שמחוברים לאינטרנט זהב? ומה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כרגע אני לא מצליח לקבל או לשלוח שום קובץ בשום תוכנה אשמח אם תעזרו לי להגדיר פורטים בכדי שאוכל לחזור ולהשתמש בתוכנות בצורה נוחה יותר
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בכבל רשת מוצלב. עכשיו במחשב אחד מחוברת מדפסת ואני רוצה שגם השני יוכל להדפיס. עכשיו אני הולך להוספת מדפסת ולאיתור מדפסת והוא מוצא לי את המדפסת במחשב של אח שלי אבל אני לא יודע איזה שם לתת לה כול שם שהכנסתי הוא אומר לא חוקי. הייתה לי בעיה עם המדפסת פעם ולכן מחקתי אותה ועכשיו אני רוצה להחזיר אבל אני לא זוכר אך עשיתי את זה מקודם. ככה שבאשף הרשת זה צריך להיות מוגדר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש דרך כל שהי לגלוש באתר מסוים ממחשב אחד דרך שתי כתובות איפי כאילו לגלוש באתר מכתובות של שני מחשבים אבל ממחשב אחד יש איזה תוכנה שמדמה איפי או משהו בסגנון?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים וכולם מקבלים אינטרנט מאחד המחשבים. האם יש איזו דרך להוריד דרך אימיול בכל המחשבים ולא רק דרך המחשב עם ה IP האמיתי?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.. יש לי בעיה שלא עוזבת אותי ! אין לי מושג מה לעשות וזה מחרפן אותי ואני ממש אודה לקבל עזרה.. אתרים כמו IMDB, MYSPCE, CORBIS לא נטענים לי.. ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספולרר.. אני רושם את הכתובת.. הדף מלבין (כאילו מעלה אתר חדש) ומאז כלום לא משתנה.. נשאר לי דף לבן מול העיניים.. יש למשהו קצה של מושג מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי רשת ביתית.. אל חוטית - ויש לציין שתוכנות כמו המיול והמסנג'ר עובדות מצוין. מקווה לשמוע עצות .. תודה..
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-