רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום היום קיבלנו את דף התשלום של בזק ובו דף עבור מבצע של מחשבים ניידים:lenovo או acer כל אחד ב-69.90 ש"ח לחודש ל-36 חודשים. כתבו שיש יותר פרטים באתר - אבל לא מצאתי כלום באתר שלהם מישהו מכיר את הדגם המלא של שני מחשבים אלה? שווה? תודה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה, בזמן האחרון, יש לי בעיה שאני לא יכול לראות וידאו בסטרים, זאת אומרת, זה לא טוען את הסרט חלקית, אם אני מחכה מספיק זמן פס הטעינה מתמלא עד הסוף במכה, ואז הסרט פועל. אבל זה מבטל את כל העניין של סטרימיניג ואפשרי לצפות רק בDRAMATIC CHIPMUNK (כי לוקח לסרטון איזה 20 שניות להטען). למשהו יש רעיון מה הבעיה? אינטרנט 2.5 של 012 כבלים. הראוטר הוא BR-6204WG EDIMAX המודם הוא SB5051 של מוטורולה. נ.ב. בקשר לשרשור הקודם, בדקתי גם בלי QoS, זה לא משנה הרבה.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! יש לי 2 בעיות אשמח אם תוכלו לעזור לי בשתיהם או אפילו באחת מהם. 1. (למחשב עם הראוטר נקרא - מספר 1 ) (למחשב עם המתאם נקרא - מספר 2 ) יש לי ראוטר של בזק 1000 netgear dgn ויש לי 2 מחשבים בבית, מחשב אחד מחובר לראוטר הנ"ל ולמחשב השני קניתי מתאם USB של חברת TP-LINK דגם lt - wn321g, ובראוטר יש כפתור של הדלקת הWIFI וכשאני מדליק אותו (אני משאיר אותו דלוק תמיד) יש אינטרנט במחשב מספר 2 אבל לעיתים קרובות (3 פעמים ביום לפחות) באופן פתאומי במחשב מספר 2 אין אינטרנט בעוד שבמחשב מספר 1 יש אינטרנט והכפתור WIFI עדיין דלוק. ניסיתי לנסות כל מיני דברים כדי לתקן את זה, וגיליתי שאם אני מנתק את התקע של הראוטר מהחשמל ואחרי מספר שניות מחזיר אותו, אז יש אינטרנט גם במחשב מספר …
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי אייסיקיו בלה בלה עכשיו כשאני בא לשלוח קובץ או לקבלבעוד הפיירוול שלהווינדוס פועל הוא שואל אותי (האשף של הפיירוול) אם אני מאשר את ההפעלה של הישום שאותו כביכול הפיירוול יכל לעצור ... קיצר זה פועל כל הזמן גם כשאני מגדיר בתוכניות אותן הוא יוכל לאשר LOGIN.ICQ.COM 4000 (פורט TCP) שאלו נמצאים באהגדרות החיבור לרשת (באיזרו ההגדרות של הפיירוול) השאלה : איך אני עושה שהאייסייקו "יאושר" תמיד (שאנימסמן את הוי "אל תשאל אותי יותר" זה לא עוזר) מתוך ההגדרות ?
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן עד היום הייתי מחובר ברשת חוטית בין 2 מחשבים, מחשב ולקוח, קל ופשוט. עכשיו אני רוצה לחבר מחשב שלישי לרשת חוטית, איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני שאני אתאר את הבעיה אני ארשום קודם את הנתונים הטכניים: נתב חדש מדגם BR6504n של Edimax, מחשב נייד עם ויסטה 64 מותקנת עליו שמחובר אלחוטית ומוגדרת לו כתובת IP קבועה מהנתב. הבעיה, אני חושב שזה התחיל מהרגע שהגדרתי בנתב את הכתובת MAC של המחשב שלי להיות בעלת כתובת IP סטטית. כל כמה עשרות דקות, או בין שעה לשעתיים אני שם לב לנתק בחיבור של המחשב נייד לנתב. כאילו כיבתי והפעלתי מחדש את החיבור אלחוטי במחשב והוא מזהה מחדש את החיבור ואוסף נתונים. זה בלתי נסבל ובשימושים מסויים, הורדות ןמשחקי רשת זה פשוט מתסכל. אני לא יודע מה לעשות, אין לי אפשרות להבין אם הבעיה נובעת בהגדרות של הרשת במערכת הפעלה או בנתב עצמו שמשום מה מחליט כל כמה זמן להתנתק ולהתחבר מחדש. יכול להיות שבכלל הבעי…
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי שרת SERVER 2003 R2, ב AD יצרתי יוזר שנקרא PCCLASS, אשר משמש כניסה למספר מחשבים. מודבר בחדר מחשבים. ליוזר הנ"ל, הדבקתי GPO אשר בתוכו ישנם מספר הגבלות אותם החלתי על היוזר.. לדוגמא: לא מופיעה שורת הפקודה, תפריט התחל בסיסי בכל המחשבים. משום מה הגדרות ה GPO תופסות רק על חלק מהמחשבים, וישנם 4-5 מחשבים אשר הגדרות אלו לא חלים עליהם. בכל העמדות מותקנת מערכת הפעלה win xp. למישהו יש רעיון מדוע זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר מספקית האינטרנט שלי. לפני כמה ימים כשהתקשרתי לשאול אם אפשר לאבטח את החיבור אמרו לי שזה לא מומלץ כי אם אני שוכח את המפתח אי אפשר לאפס. כל זה היה לפני שבכלל הזדהיתי (גם מספר הטלפון היה הסלולרי שלא רשום אצלם) כך שלא יכלו לבדוק מול החשבון שלי אם יש לי ראוטר עם קושחה "custom" או "רגילה" כזו שבאה עם כל ראוטר רגיל מהחנות (אם הם בכלל שומרים רקורד כזה). עוד דבר הוא שכאשר איפסתי את הראוטר בזמנו ע"י ריסט ארוך, כלומר לחיצה ממושכת של כמה שניות טובות על כפתור הריסט (להבדיל מלחיצה קצרה), אכן אופסה לי סיסמאת הכניסה למה שנראה ע"פ עין לפחות לסיסמאת יצרן, admin:1234. שאלתי היא, האם הגיוני והאם נראה לכם שכך המקרה אצלי? האם יכול להיות שיש ראוטרים שאם אני שוכח את מפתח ההצפנה …
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה אי אפשר לקלוט את הראוטר במחשב ובמחשבים אחרים . מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה שווה ? יש כזה מבצע ב-012 לשנה שלמה , התשלום הוא הפעם רק ל012 הם מתחשבנים כבר עם HOT .
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי ברשותי נתב אלחוטי DI-624 של D-LINK שמחוברים אליו מספר מחשבים בצורה אלחוטית. אני מעוניין שלא כל אחד שמסתובב ליד הבית שלי יוכל להתחבר אלי לרשת. הגעתי למסך המצ"ב, ואני שיש מספר אפשרויות אבטחה. מישהו יודע מה ההבדלים בין כל שיטות הקידוד והאבטחה כדי שאני אוכל לדעת מה מתאים לי? כמובן שאני מתאר לעצמי ששיטה X יותר מאובטחת אבל גם יותר איטית... וכ"ו * האם ניתן לחייב אישור שלי לכל מחשב שמנסה להתחבר לרשת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כרגע יש לי מודם של netodragon שלא מצאתי לו דרייברים לויסטה 64. אני מחפש מודם פשוט מאלו שעולים 50-70 ש"ח, לא היקרים של 250 ש"ח. לא מצאתי בחיפוש בחנויות אינטרנט בארץ מודם שמתאים, בחנויות בארה"ב מצאתי כמה מודמים שמותאמים לויסטה 32, אבל רק אחד של חברת hiro (צ'יפסט של Lucent) שמתאים לויסטה 64. מישהו מכיר מודם כזה שנמכר בארץ? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס BR-6204-WG עכשיו מאז שחיברתי יש לי בעיות קו אלחוטי המרחק בין הראוטר לאנטה אולי 2 וחצי מטר עם קיר גבס.. ומידי פעם זה עושה בעיות התנתקות משהו שיכול לעזור בזה כי זה ממש מעצבן ? בקשר לשיתוף אני כבר יותר מחודשיים מנסה לעשות שיתוף בין המחשבים ולא מצליח קראתי כל מדריך אפשרי ועדיין לא מצליח.. אשמח לעזרה.. במחשב אחד יש ויסטה ובשני XP אם זה משנה..
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שבת קיבלתי לרשותי נתב של חברת NETGEAR מדגם WGR614 V6 . ברשותי שלושה מחשבים: 2 נייחים ואחד נייד. מחשב אחד נייח מחובר ישירות אל הנתב אני מצליח לגלוש באינטרנט. מחשב שני נייח מחובר באמצעות אנטנת USB, יש אות אבל אינני מצליח לגלוש. מחשב נייד בעל אנטנה מובנית יש אות ויש אינטרנט. אנא עיזרו לי לסדר את האינטרנט במחשב הנייח השני. תודה הקרנף.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי.. ראיתי בתוכנית זומביט לפני כמה ימים כמו Router שכזה שיכול להעביר גם DATA כמו אמפי 3 .וכדומה חוץ מחיבור אינטרנט כמובן.. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג דבר כזה? נראה ממש מדהים.. כמו HTPC כמו תפריט כזה. שאפשר לראות סרטים וכדומה במקום אחר לגמריי כמו בסלון.. זה בא עם שלט.. מישהו מכיר? תודה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי אני רוצה להעביר קבצים ממחשב נייד למחשב רגיל מה הדרך הכי מהירה ונוחה לעשות את זה.. חשבתי על חיבור כבל לכרטיסי הרשת.. יש מצב שזה יעבוד?
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הכל טוב ויפה בלינק הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0, אבל מה קורה עם מחשב לקוח מסויים הוא מהעבודה ולא ניתן לשנות לו IP כי הוא עובד עם DHCP וכמובן לא ניתן לשנות לו WORKGROUP ו/או DOMAIN. האם זה עדיין אפשרי, במחשב הנייח (פרטי שלי) אין לי בעייה לשנות הכל!
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ברק ויש לי מודם כבלים שמחובר לכרטיס רשת במחשב. אני מעוניין לחבר שני מחשבים לאינטרנט לא דרך ICS ולפי במדריך שיש בפורום (אני לא רוצה שהחיבור לאינטרנט בלקוח יהיה תלוי באם המחשב השרת דלוק או לא). מהי הדרך , הקלה והמהירה ביותר (יש מדריך לזה) ? איזה ציוד דרוש ? הגדרות וכו' ? תודה
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר לשימוש ביתי. יהיה מחשב נייח שיחובר לאחד הפורטים שלו באופן קבוע ועוד כמה ניידים שיתחברו בwifi. חשוב לי שיהיה אמין ושלא יהיו ניתוקים. מה מומלץ? יש משהו ברמה טובה שעולה פחות מסיסקו?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
ערב טוב! אז ככה, היום התחילה לי בעיה מוזרה שכל כמה זמן המודם שלי (THOMSON) מאתחל את עצמו. משום מה יש לי תחושה שזה קורה שיש ניצול גדול של רוחב הפס (הורדות וכדו'). זה קרה לי כבר פעמיים היום כשהתוכנה uTorrent פתוחה, המודם מתאתחל אך לא מצליח להסתנכרן וכשאני סוגר את התוכנה המודם מצליח להסתנכרן והכל חוזר לקדמותו. יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת מסרים מיידים (צ'ט) לרשת משרדית קטנה. חשוב שהתוכנה תעבוד דרך הרשת הפרטית ולא דרך האינטרנט. מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
כבר זמן רב שיש לי בעיות עם SKYPE, כשאני מדבר עם מישהו שגר בארץ זה עובד חלק, אבל עם חו"ל אז אף פעם לא עובד טוב. בעבר היתה בעיה ששמעו אותי ואני לא הצלחתי לשמוע כלום ( זה היה מקוטע ) ועכשיו זה הפוך, אני מדבר עם מישהו בבריטניה, אני שומע אותו יחסית בסדר ( לא באיכות של טלפון ) אבל הוא מתקשה לשמוע אותי, זה מקוטע ואני צריך לדבר מאוד מאוד לאט, משהו כמו מילה מילה, כדי שהוא יבין מה אני אומר. מה יכולה להיות הבעיה ? האם זה האינטרנט שלי איטי מדי ? אולי שלו ? אולי קצב ה - Upload שלי לא מספיק טוב ? אני גולש עם ADSL ועם 012, במהירות של 1.5 מגה. באופן כללי, מה יותר טוב, ADSL או כבלים ?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני ממש מצטער אם ההודעה לא קשורה אבל זה נשמע קשור רשת מעבדים כאילו..... בעקרון קראתי על כמה אנשים שחיברו 10 של מחשבים וגרמו להם אכשהו להשתמש בכמות חישוב העצומה הזאת ביחד..... אם יש אפשרות תגידו אם אין אז תגידו לא.... נראה לי מעניין בסה"כ (הודעה ראשונה אני צריך לצבור מיומנות...) תודה רבה.... אני שואל האם אפשר ליצור דבר כזה בבית....? אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום חברה..שי לי שאלה.. יש לי ראוטר+מודם מסוג askey rta300w בעל 4 פורטים.. (הייתה לי הודעה מסוג דומה כבר פה) אם נגיד אני מחבר את 4 המחשבים שיש לי בבית לראוטר ואני רוצה לשלוט עליהם וכל מיני..ואין לי פיירוואל בשום מחשב ואין לי כלום..ככה מבחינה מעשית אני צריך לקנות משהו לעשות משהו?למה יש שני מחשבים בבית ועל השני שלי אני לא מצליח לשלוט בשום תוכנה שיש לי!!! (ויש לי שאלה מה עושה ה bridge שיש win xp לאחר שמגדירים רשת ביתית למה הוא עוזר??) תודה לכל העוזים
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן רשת איכותי וטוב שידרוש ממני 0 תשומת לב. הכונן צריך לדעת להתחבר לרשת שלי דרך ממש אטרנט. יש לכם המלצות לדברים טובים (ובבקשה לא לספר לי על ה MYBOOK של WD - כבר זרקתי שניים כאלה) אני אשמח לשמוע. תמיר.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-