עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לי רשת בבית, בעלת 3 מחשבים אשר מריצים Windows XP Professional, ויש בעייה רצינית עם הרשת כשמנסים להתחבר לאתרים מתוך הרשת. אני כרגע משתמש בפרוקסי של Kerio (Winroute) אבל זה מאוד מסורבל... חלק מהאתרים טוענים לאט (מאוד), וחלקם בכלל לא עולים. מה יכולה להיות הבעיה? בזמנו התעסקתי קצת עם המודם (alcatel) אבל החזרתי את ההגדרות לברירת מחדל. יכול להיות ש012 בכוונה עושים לי בעיות עם החיבור לאינטרנט בתוך הרשת?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  2. היי לכולם. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם ה- V8. הכל עבד בסדר עד לפני כמה ימים - הייתי שם סרטים סדרות וכו' בתיקייה המשותפת בווינדוס 7, נכנס לתיקייה בלי בעיה דרך הסטרימר ב- WiFi ורואה. לפני כמה ימים הסטרימר התחיל לבקש סיסמא ושם משתמש למחשב (עוד לפני שלב התיקיות, אבל הוא כן מחובר ל- WiFi). המחשב לא מוגן בסיסמא. ניסיתי ליצור יוזר חדש עם סיסמא ושם משתמש, לא עזר. ניסיתי ליצור רשת ביתית חדשה בשם אחר, עדיין אותה בעיה. לא שיניתי שום דבר במחשב, בערב הכל עבד בסדר ובבוקר הוא התחיל להתעקש איתי על סיסמא לא קיימת. כל ההגדרות בהגדרות הרשת על חיבור ללא סיסמא. אני חושד שהבעיה במחשב, אבל בכל השיטוטים באינטרנט לא מצאתי הסבר הגיוני לזה. עזרה בקשה!!!

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by OfirLights,

שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בראוטר הנ"ל בשל מהירות ההעברה העצומה שלו. האם צריך רק אותו כדי להתחבר לאינטרנט או שגם צריך לקנות מודם? תודה, אופיר

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by TheSoviet,

משהו בבקשה יכול להסביר לי אם זה לא אותו דבר אז מה ההבדל...

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by trxman,

שלום לכולם! אתמול התקנתי בפעם הראשונה רשת אלחוטית, בכלל רשת, אני מקווה שעשיתי את זה טוב...עד עכשיו אין בעיות.. חוץ מבעייץ הפינגים. כאשר קניתי את הראוטר וכרטיס הרשת, שאלתי את החנות אם אח שלי ואני נשחק באותו משחק רשת, באותו זמן, יהיו פינגים גבוהים? התשובה: לא.. - ראוטר של אדימקס 802.11g/b וכרטיס רשת של Concptronic. - מהירות אינטרנט 2mb. - המרחק בין הראוטר למחשב המרוחק לא גדול במיוחד ואין הרבה דברים שחוסמים את הקליטה, חוזק האות "מצויין" (כך כתוב בלוח בקרה של הרשת), אשר נע בין 76%-96%. (ממוצע, 85%). האם התקנתי את הרשת לא טוב? האם רשת אלחוטית מטבעה לא כל כך יציבה ולכן ישנם "Lags" (פינגים גבוהים)? והאם כדאי להחליף לרשת חוטית? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  6. אהלן, לפני שנתיים לערך התקנתי בבית רשת אלחוטית. הראוטר הוא של חב' EDIMAX. אומנם הוא עושה את עבודתו נאמנה מאז, אבל מאז ומתמיד הוא היה ילד בעייתי. מאז התקנת הראוטר סבלתי מבעיות מהירות בתוכנות שיתוף ותוכנות אונליין כאלו ואחרות וגם ממשחקים. לאחר שלמדתי מה זה PORT FORWARDING הצלחתי לתקן את הבעיות בכמה מהתוכנות הנ"ל [אם כי כולן עדיין אומרות לי "No connectivity"]. אומנם עד היום הצלחתי להסתדר עם זה, אבל לאחרונה זה כבר נהיה בלתי נסבל בשל שתי סיבות: 1) ניסיתי להתקין HAMACHI, אומנם הוא עובד, ואני יכול להתחבר לאנשים ואנשים יכולים להתחבר אליי, אבל ברגע שאני מנסה לשחק במשחק עם אנשים, אני פשוט לא מסוגל, והבעיה תמיד צצה מהצד שלי [או שאני מנותק או שאני גורם לקריסת השרת]. 2) לאחרונה קניתי …

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  7. כאשר אני מתחבר מרחוק זה לוקח משהו כמו 3 דקות. הייתי רוצה לקצר את הזמן... תודה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  8. אחרי שלא קיבלתי אף תגובה לשאלה הקודמת ( :s05:), החלטתי לנסות בכיוון אחר: איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לי לקנות? הפעם, כנראה שיהיה מחובר למחשב שיריץ Windows, כשהנתב האלחוטי יחובר ללינוקס. האם כדאי לקנות כרטיס בחיבור PCI או בחיבור USB? האם כדאי להשקיע קצת יותר בכרטיס super G/MIMO/Pre-N, כשהפער במחירים כל כך קטן?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by liad88,

שלום רב, נמחק לי הlocal area connection. בנוסף, כרטיס הרשת שלי כבר לא מופיע במנהל ההתקנים אז כרגע אני לא מתקין driver. האירוע קרה לאחר שמישהו שעבד על המחשב מחק קובץ בשם registry או משהו כזה. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by KoM,

שלום, רציתי לדעת איך ניתן לעשות זוג פרופילים לכרטיס רשת אחד, ובמקום להנכס כל פעם להגדרות ה-IP וה-WORKGROUP ולשנות כל הזמן במעבר בין הבית לעבודה, שהדבר יעשה בלחיצת כפתור אחת. האם ניתן לעשות משהו בסגנון ? WIN XP SP2.

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by singera,

למה אצלי שאני מחובר ב012 750K עם תבל יש לי מהירות מאוד איטית (לא יותר מ7K) (יש רשת של 3 מחשבים) רק 2 בקאזזה ואצל חברי שהוא מחובר לADSL בבזק בינ"ל עם ADSL מקבל קצבים מהירים??

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  12. Started by nirh216,

יש לי רשת קווית בבית והיא בנויה בצורה כזאת: ----------------------------------------------------------------------- מחשב של אחי (שרת): כרטיס רשת סטנדרטי מודם של בזק B-Focus Router 312+ ( החדש הזה נו...) Hub שיש לו 4 יציאות.. (זה רק קופסה כדי לחסוך בכרטיסי רשת מיותרים) ----------------------------------------------------------------------- מחשב שלי (לקוח): כרטיס רשת ======================================= כבל רשת - חשוב אם הוא מוצלב או לא? הכבלים שיוצאים מהמודם למחשב חשוב אם הם מוצלבים או לא משנה.. הכבלים שיוצאים מה-HUB חשוב אם הם מוצלבים או לא? בכל אופן זאת הבעיה: ***במחשב של אחי (שרת), יש אינרנט.. ואני יכול לראות את המחשב שלי (הלקוח) ***במחשב שלי (הלקוח) א…

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ברק ויש לי מודם כבלים שמחובר לכרטיס רשת במחשב. אני מעוניין לחבר שני מחשבים לאינטרנט לא דרך ICS ולפי במדריך שיש בפורום (אני לא רוצה שהחיבור לאינטרנט בלקוח יהיה תלוי באם המחשב השרת דלוק או לא). מהי הדרך , הקלה והמהירה ביותר (יש מדריך לזה) ? איזה ציוד דרוש ? הגדרות וכו' ? תודה

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  14. שלום, לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי מדגם TL-WN822N של חברת TP-LINK, ובו אני משתמש כדי להתחבר באופן אלחוטי לרשת הביתית. הקליטה של הכרטיס טובה והאינטרנט עובד טוב במחשב, אבל כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך האייפון שלי מאותו החדר, הקליטה מאוד חלשה. רציתי לדעת אם אוכל להשתמש בכרטיס הרשת שלי גם כנקודת גישה, כלומר ליצור באמצעותו רשת נוספת בעלת קליטה חזקה יותר אליה אוכל להתחבר מהפלאפון. אשמח לעזרתכם. תודה

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  15. Started by Zadu,

היי, הבעיות שלי עם FTP: 1. שאני מעביר קבצים למחשב שלי משרת FTP הרבה פעמים זה פשוט עוצר באמצע ללא שום סיבה נראית לעין 2. שאני מתחבר לשרת FTP הרבה פעמים זה מראה לי שאין קבצים בשרת, אני עושה relog כמה פעמים ואז זה מראה את הקבצים בפתאומיות . משתמש בFileZilla Client ובFlashFXP . אותן בעיות בשתי התוכנות השרת FTP נמצא בגרמניה

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  16. שלום אני מנסה להשתמש בפרוקסי עבור אתר שמשדר סדרות וסרטים בסטרימינג רק לארה"ב בעקרון כשאני מפעיל את הפרוקסי זה כבר לא מודיע לי שאני נמצא מחוץ לארה"ב אבל זה כן נותן שגיאות אחרות(כבר בערך 3 ימים שאני מנסה אז הסבירות שמשהו באתר לא תקין נמוכה כי כבר היו מתקנים את זה) 2 שגיאות בגדול: Sorry we are unable to stream this video. Please check your internet connection and try again ושגיאה נוספת לא זוכר במדויק שממליצים שם לנקות את ה-Cache של הדפדפן האם אני עושה משהו לא טוב ? האם הפורט של הכתובת של הפרוקסי משנה משהו ? בבחירה של הפרוטוקולים בפיירפוקס מה לבחור? עריכה: כן גם רציתי לדעת אם יש רשימה של שרתי פרוקסי חינמיים שאתם ממליצים עליה, מצאתי כמה בגוגל אין לי מדד אם זה טוב או לא...אני מ…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  17. אני כבר מבוטל חומה אש.. זה לא עוזר.. הפעלה חלונות אקספיי SP 2. מודם ECI 312+. הספק בזק בינלאומי. אני קניתי מחשב חדש...מחשב מאוד יוקר... בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by penny58,

בניסיון לצפיה בתכנים של סירטונים בIPOD מאתרים כמו YOUTUBE מתקבלת הודעה כנ"ל:server not configured כשאני עובר לראוטר של השכן הכל עובד תקין יש לי מודם D-LINK 2650ו???? איך לשנות הגדרות נטב שיתאימו??

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by asdasdasd,

אחרי צעקות רבות על תבל דיגיטל ועל 012 לא ניפטרה בעייתי!! (בגלל זה אני כאן) אז ככה : החבילה שלי : 750KB 012 TEVEL מהחודש האחרון כל הזמן הפינגים שלי במשחקי רשת 250 ומעלה !! בשרתים בארץ..(תמיד היה 40-70) מה זה יכול להיות לעזזל!? אני כבר שנים משחק סופי שבוע בשרתיי אנריל בארץ והפינג תמיד היה 50 וגם ביררתי עם לרוחות שונים שגם ב012 תבל מה שהראה לי שהבעיה ספציפית אצלי 012...תבל...לא יודעים מה הבעיה ואין לי שום פייר וואל שום תוכנה ברקע שום כלום! (מחשב חדש הרדיסק חדש) אשמח לתשובה במהרה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by Cheif,

לפני כשנה כתבתי בבלוג שלי פוסט לגבי תוכנת Connectify המאפשרת להפוך את המחשב לנקודת גישה עבור מספר מכשירים אלחוטיים. (http://www.netcheif.com/blog/?p=2445) הזכרתי שם את תוכנת Dispatch המאפשרת לאחד מספר חיבורי אינטרנט שונים לחיבור מהיר אחד. עכשיו, לכבוד הקיץ, יוצאת החברה המפתחת במבצע ומציעה את שתי התוכנות ברישיון קבוע במחיר של כ-100 שקל. הניסיון שלי עם שתי התוכנות מצויין (אני גם שלמתי עליהם הרבה יותר...) ומומלצות בעיקר למי שמתכוון לנסוע השנה לחו"ל ורוצה לשתף חיבור אינטרנט אחד בין כל המכישירים האלחוטיים של המשפחה. http://www.connectify.me/store/?coupon=SUMMER2013

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by kalda01,

אני מחובר ללא חייגן עם הוטבוקס לבזק בנלאומי במהירות 100MB ללא חייגן. כל כמה ימים חוזרת תופעה של ניתוקים רגעיים שגורמים לשגיאות DNS וגלישה מקרטעת. טורנטים יורדים ללא בעיות ומהר. אם אני עושה פינג רציף לכתובות IP בארץ ובעולם יש איבוד של 3% בדרך כלל. ימים שלמים הכל עובד תקין ואז פתאום ללא סיבה נראית לעין מתחילים הניתוקים הרגעיים וזה יכול להימשך ככה יומיים שלושה ואז שוב הכל מסתדר ללא כל פעולה מצידי. פניתי עשרות פעמים לתמיכה של הוט ושל בזק בנלאומי ואין להם מושג איך לפתור את הבעייה הזאת. האם מישהו נתקל בבעייה דומה ? אני נמצא בעיר יבנה אז מעניין אותי לדעת אם יש מישהו באותה סביבה גם עם הוט ובזק בנלאומי בחבילה של 100MB, והאם נתקל בבעיות דומות.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  22. Started by XMB,

אהלן, יש לי לאחרונה את בעית ה connection interrupted, קראתי את האשכול כאן בעבר עם הבעיה של בזק בין לאומי (שהיא גם הספקית שלי) והבעיה הנוכחית. ההבדל הוא שאין לי את שירות ההגנה סיפטינט ובחיים לא היה לי אך לאחרונה זה התחיל לצוץ בשני הדפדפנים IE+FF. יש לי ראוטר של לינקסיס עם DD-WRT ומודם RTA 1320A, חיברתי ישירות למודם אותו הדבר, שמתי DNS ידנית, פינגים, טרייסים, ביטול אנטי וירוס + פיירואל, איפוס דפדפנים אפילו פירמוט וזה עדיין לא נפתר, בבזק בין לאומי לא פותרים את העניין הם "שינו לי ניתוב" - זה מצחיק כי זה מה שהייתי אומר פעם ללקוחות שלי (לא נרחיב יותר מדי ). בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות המצב מאוד מוזר, רציתי לשאול אם למשהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  23. יש לי ראוטר אחד שממוקם בחדר בבית אבל הוא לא מכסה את כל הבית ולכן חשבתי להשתמש בראוטר האלחוטי השני שלי בתור נקודת גישה על מנת להגביר את האות, חיטטתי בהגדרות של הראוטר וניסיתי להסתדר לבד אבל .. לא ממש הצלחתי אז אם מישהו יוכל לעזור לי, אשמח הראוטר שצריך להיות נקודת גישה הוא אדימקס br6204w והנה תמונה של ההגדרות הרלוונטיות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  24. עד לפני השדרוג של ההוטבוקס קיבלתי 102 יציב על 2. די התייאשתי מהשירות של הוט ותת הרמה של השירות הטכני ביררתי עם בזק והם טוענים שאני יכול להתחבר של טופ 100 באזור שלי והמרחק שלי מהמרכזיה (אני מניח שה MSAG) הוא לא יותר מ 300 מטר. האם להערכתכם שווה לי לבצע את המעבר?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  25. Started by benor,

טוב אז החליפו לי את הAmbit השחור במודם של מוטורולה זה הדגם: SB4200 הוא יותר טוב מהאמביט? שמתי לב לזה שהוא מסתנכרן יותר מהר

• 0 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.