עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, מרגישה קצת עילגת אבל עברתי דירה ואיתה באו תשתיות אחרות לאינטרנט ... אז מכבל ישיר למחשב נייח עכשיו אני מנסה להתחבר אלחוטית יש לי USB כזה שאמור לקלוט את האינטרנט אבל אני לא מצליחה למצוא איפה אני אמורה להגדיר אותו כדי להתחבר חיפשתי בcontrol panel ובproperties של כל האייקונים של החיבור לרשת אבל לל הצלחה מה אני מפספסת? אשמח מאוד להסבר מפורט מה לעשות המון תודה מעין

2. Started by Cheif,

בשבועות האחרונים נחשפתי למידע הנוגע לפעילות איגוד האינטרנט הישראלי. זהו פוסט ראשון בסדרה של פוסטים שינסו להאיר את הצדדים הפחות מחמיאים של האיגוד. יהיה מעניין. http://www.netcheif.com/blog/?p=2791

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by ידין 10,

נטבוק Asus של אישתי. פתאום לא ניתן להגיע בגלישה לאתרים מסויימים. למשל לא יכולה להגיע לאתר הדואר של וואלה (בפתיחה של ה-וואלה היא מזוהה אבל בלחיצה על "קרא דואר" הדף לא עולה. גם כשמנסים להכנס ישירות לאתר הדואר של וואלה מ- google לא מצליחים). גם לאתר של אסותא אין אפשרות להכנס. לעומת זאת אין בעיה להיכנס לאתרים אחרים. מה זה יכול להיות ? בעיית חומרה ? הגדרות ? וירוס (מוגן ב-AGV בסריקה לא נמצא דבר) ?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by Denton,

שלום לכולם כרגע יש ברשותי מודם של terayon tj715x ובגדול יש לי לא מעט ניתוקים וכו׳ השאלה שלי היא האם אני צריך להתעקש שיחליפו לי אותו לדגם אחר? Hot מספקים מודמים עדיפים על הterayon?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by ludacris,

hi, does anyone know what the RSTP's RFC indicate about loop detected on a port caused by an unmanaged switch with a loop on it. meaning port1 is connected to the unmanaged switch which has loop on it. how will port 1 behave? will it block the port or not detect a loop? i've encountered those 2 behaviors on 2 different vendor's switches, and i am looking to know what is the normal behavior. thanks.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by DannyBoy1904,

יש משחקים באינטרנט שצריך בשבילהם סיריאל\דיסק מקורי ודברים כאלו ומגבילות את המשחב במולטיפלייר יש רק את האפשרות לשחק בלאן!... עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לשתף עם מחשבים מרחוק שלא קשורים ללאן הפנימי.... חשבתי אליי יש דרך לעושת את זה דרך הקובץ LMHOST או שיש איזו תוכנה שעושה את זה באופן אוטומטי.. כי שמעתי כבר על כמה תוכנות כאלו! אבל לא יודע את השם שלהם...

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  7. אהלן חברים, אני מחובר כרגע עם בזק בינלאומי, בחיבור ADSL, במהירות 1.5 מגה. יש לי כל הזמן בעיות ! השאלה אם זה הספק ? החיבור ? בזק עצמם ?! אז רציתי לשאול.. אולי עדיף לי לעבור לכבלים ?! ו012NET יותר אמינים ?? תודה רבה תום.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  8. יש לי כרגע אלקטל פרו + HUB לא מזמן השגתי ראוטר עם חיבור 10\100 הורדתי את ה PPP4 מהאלקטל השארתי אותו על מצב פרו עדיין והחזרתי את ה PPP RELEY1 עכשיו להתחבר כרגיל אני יכול. אני עובד עם 4 מחשבים כולם על WinXP . עם האלקטל פרו זה הכל היה פשוט, פשוט להפוך את המודם לפרו להכניס נתונים לחבר אותו לאיטנרנט וכל המחשבים מחוברים אבל עם הראוטר משום מה העניינים מסתבכים לא ברור לי איפה להכניס מה ואיך ... אני צריך קצת עזרה בבקשה אני ייתן לכם קצת פרטים : טוב כמו שציינתי מערכת ההפעלה היא XP הראוטר הוא מסוג Network Everywhere Model NR041 בקיצור יש לו 5 חיבורים אחד שכתוב עליו internet וכל השאר מספרים יש לו אפילו Setup יפה אבל לא ברור לי מה אני אמור להכניס בו כי אני פשוט לא מוצא איפה ... ה…

9. Started by oMer_Hasarut,

יש לי בעית פינגים בסי אס. מה שמוזר בבעיה הזאת שהיא נפתרת מעצמה ומתחילה בעצמה, בלי שאני משנה משהו. ??? אני רוצה להתיעץ איתכם ולשאול מה גורם לזה, ואיך אפשר לתקן את זה. האפשרויות הסבירות: 1. מודם דפוק. אולי אני אביא מחברים את המודם שלהם וננסה לבדוק האם הבעיה חוזרת על עצמה 2.בעיה בפילטרים. לנתק את כל הפילטרים בבית ולנסות לראות מה קורה (כמובן להחליף את הפילטר הראשי) 3.וירוס או משהו. (הרצתי כמה פעמים אנטי וירוס, אבל האנטי וירוס של מעפן) 4. בעיה אצל הספקית (012). באחחחח אין לי כוח אליהם 5.בעיה בתשתית (ADSL). לדבר עם נזק אשמח אם תתנו לי טיפים לגבי מה כדאי לי לעשות, או דרך אחרת לטפל באחת הבעיות שציינתי. תודה מראש... :-\

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by yarl,

אני פותח את הדואר וזה מה שאני רואה בבקשה עזרה Unknown source loginP3P: policyref="http://www.walla.co.il/w3c/p3p.xml", CP="CAO DSP COR CUR ADM DEV TAI PSA PSD IVAi IVDi CONi TELo OTPi OUR DELi SAMi OTRi UNRi PUBi IND PHY ONL UNI PUR FIN COM NAV INT DEM CNT STA POL HEA PRE GOV" Expires: 0 Pragma: no-cache Cache-Control: private walla-gzip: no Set-cookie: nick=; Expires=Fri, 01-Jan-1999 11:52:30 GMT; domain=walla.co.il; path=/ Set-cookie: myK=; Expires=Fri, 01-Jan-1999 11:52:30 GMT; domain=walla.co.il; path=/ Set-cookie: K=; Expires=Fri, 01-Jan-1999 11:52:30 GMT; domain=walla.co.il; path=/ Set-cookie: nick=; Expires=Fri, 01-Jan-1999 11:52:30 GMT; domain=.walla.co.il; path=…

11. Started by 1nstall,

היי כבר הרבה זמן שאני מנסה לעלות את האתר גיימר, אך כאשר אני מנסה לעלות אותו אני רואה רק רקע תכלת מה אני יכול לעשות בקשר לזה?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  12. האם אני יכול לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים בלי Switch ו Router ו hub?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  13. אני שוקל לעבור לחבילת UPLOAD גבוה ואני מעוניין לדעת האם הספקים כבר התחילו להגביל את מהירות ההעלאה או שלא? לפי מה שהבנתי זה תלוי בספק.. אז אני באינטרנט זהב אשמח לקבל תגובה ממישהו שניסה\יודע.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by TZ,

בס"ד שבוע טוב לכולם שלום קיבלתי מודם מסוג אלקטל ספיד טא'צס HOME מישהו יכול להסביר לי איך איך להתקין אותו התקנה רגילה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ברק ויש לי מודם כבלים שמחובר לכרטיס רשת במחשב. אני מעוניין לחבר שני מחשבים לאינטרנט לא דרך ICS ולפי במדריך שיש בפורום (אני לא רוצה שהחיבור לאינטרנט בלקוח יהיה תלוי באם המחשב השרת דלוק או לא). מהי הדרך , הקלה והמהירה ביותר (יש מדריך לזה) ? איזה ציוד דרוש ? הגדרות וכו' ? תודה

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  16. שלום לכולם אני מחובר לכבלים באמצעות מודם די ישן , משהו שנקרא joohong superlink 2800 (יש למישהו ? ואם כן - מישהו עשה איתו משהו מיוחד ? אפשר לפ--ץ אותו ?) יש לי אותו אולי איזה 4 שנים בערך , מחובר באמצעות USB למחשב לא עשה לי בעיות של ניתוקים אף פעם, מאוד יציב, וכמעט לא היו בעיות סנכרון באזור שלי, סה"כ אני מאוד מרוצה. מסיבות שונות (שכוללות החלפת מודם, למוטורולה, למטרות פ--צה... ) והחלפת כתובות MAC למודם החדש נראה לי שיהיה יותר טוב אם אני אחבר את המודם החדש בממשק כרטיס רשת אין לי כרטיס רשת במחשב, זה פנטיום 3 550, שלא בא עם כרטיס על הלוח, ואין כרטיס בסלוטים.. אני מעוניין לקנות כרטיס רשת. השאלות שלי : 1. כמה צריך לעלות כרטיס רשת איכותי ? 2. על איזה כרטיס רשת אתם ממל…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by fffSSS,

תקשיבו תמיד אני מפעיל אימול בלילה אני הולך לישון קם בבוקר אני אומר מה ירדד ואז אני רואה האינטרנט מנותקק נו מה זה?? איפשר לעשות דוגמא שאינטרנט מתנתק הוא היתחבר אוטמטי?

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by dvdhll,

המחשב הנייד שלי לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הרשת האלחוטית שהקמתי, או כל רשת אלחוטית אחרת (ניסיתי 5). לראוטר עצמו הוא מתחבר (הממשק ווב עולה). הוא אפילו מצליח לעשות פינג החוצה אל כתובות ברחבי הרשת, אבל על גלישה ודוא"ל אין מה לדבר. אמנם רואים פעילות מסויימת במחוון התקשורת, אבל בפועל שום אתר לא עולה ושום דואר לא נע (באחת הפעמים הצלחתי לקבל אבל לא לשלוח). ניטרלתי פיירוולים. הסרתי לחלוטין את נורטו. זה קרה פתאום, בלי סיבה נראית לעין. ברשת חוטית ובדיאל-אפ הוא מתחבר בלי בעיות (כרגע אני גולש באותה רשת, באותו מחשב, רק מחובר בחוט). חלונות XP SP2. היש ישועה? משתמש באאוטלוק אקספרס, אקספלורר ומוזילה.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  19. בעיה בInternet Explorer אחרי שהפכתי את המודם ל-PRO אני לא מצליח לראות אתרים לגלוש ברשת אבל ה-ICQ וה-MSN MS וKAZAA ניכנסים לאינטרנט אז למה אני לא מצליח לגלוש באתרים?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by shimon956,

חברה איך המודם של dynamode pci זה של אינטרנט מהיר ???

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  21. Started by druide,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לSwitch יש אפשרות שיהיה אפשר לחייג (במידה והמודם לא מוחבר) לאינטרנט דרך הSwitch, ולא אני לא מעוניין שהמודם יהיה ראוטר

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  22. אני מדליק את המחשב... הכל טוב ויפה... מיתחבר לאינטרנט ..עד פה הכל טוב....... גולש גולש גולש גולש ... ופיתאום כאילו שהמודם עושה ריסט לבד.... זאת אומרת החצים האלה נהיים אופרים במקום ירוקים.....(המודם שלי הוא ale 130) אני מתחבר שוב ואז אחרי מיספר דקות זה שוב קורה.... לפעמים זה עושה לי שגיא 721 ... שהמחשב הרחוק לא מגיב כאילו למי שהוא יש פיתרון ....

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by TheSoviet,

משהו בבקשה יכול להסביר לי אם זה לא אותו דבר אז מה ההבדל...

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  24. יש לי היום רשת חוטית.שפועלת עם מודם אלקטל משודרג וסוויץ' עקב תוספת מחשב אני עובר לרשת אלחוטית. רכשתי נתב 3COM 3CRWE554G72T כרטיס רשת USB גם של 3Com וכרטיס PCMCIA כמובן גם 3Com. שאלתי ( למי שיש את השילוב של 3Com ואלקטל) אילו הגדרות אני חייב בנתב כדי שיעבוד עם האלקטל המשודרג. כולל פתרון לבעית LowID באימיול... האם יש אתר שמסביר זאת ??? האם מישהו יוכל וירצה לעזור ?? תודה והערכה מראש למי שיענה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  25. אני לקוח נטויז'ן בכבלים חבילה מהירות-750. לאחרונה האינטרנט מתנתק לי ועושה בעיות כאשר אני עושה Repair ל-Local Area cinnection , זה לא מצליח לתקן אותו. עכשיו מה שאני מנסה להגיד פה שעם מישהו יודע מה הבעיה אולי לא חברתי טוב משהו אולי לא הגדרתי משהו טוב כי זה גם נותן לי לרוב את השגיאה מס' 789 אני חושב כאילו הוא לא יכול להתחבר לשרת שהוא cable.netvision.net.il אני חשוב... אולי יש משהו עם החיבורים לממיר הדיגטלי ? או שזה לא קשור... טוב בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מחריד. תודה,

• 5 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים