עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by darkspell,

יש לי 2 מחשבים נייחים PC ולפטופ Studio 1537 של Dell, המחשבים הנייחים עובדים על XP והנייד על Vista 64, הראוטר הוא דגם WRT54G של Linksys. לאחרונה בכל פעם שאני מנסה להתחבר עם הלפטופ לרשת האלחוטית אני מקבל קישוריות Local Only בלבד, לא משנה מה אני מנסה לעשות, המחשב הנייח השני מתחבר לרשת בקלות ובלי בעיות. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בכרטיס רשת של הלפטופ, אבל בבדיקת מעבדה נאמר לי שכל החומרה תקינה והבעיה היא איפשהו במערכת ההפעלה. הגעתי הבייתה, פירמטתי, התקנתי הכל מחדש, ואכן הלפטופ התחבר לרשת, והנה יום-יומיים אח"כ הבעיה חוזרת על עצמה למרות שלא שיניתי כ-ל-ו-ם בהגדרות משני הצדדים. גם אתמול הייתה לי בעיה דומה בבית של חברה שלי, שאצלה גם ראוטר של Linksys אבל מדגם WRT54GL אך הבעיה נפתרה אחרי…

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  2. אני גולש דרך HOT ו 014, בחודשים האחרונים חלה איטיות רבה בגלישה (הגלישה נהיית יותר ויותר איטית עד כדי אי גישה לאתרים, אך כאשר אני מתחבר מחדש המהירות המקורית חוזרת ושוב מתחיל תהליך ההאטה) ניסיתי לעבור מחיבור עם קבוע לחיבור עם חייגן, ואז במקום להגיע למצב של אי גישה לאתרים החייגן פשוט נותק. הבעיה היא ש HOT מוכנים לנתר את המודם רק ל 24 שעות, אבל תהליך ההאטה לוקח יותר זמן. הנציגה של HOT הציעה להתקשר כאשר אני מרגיש האטה / ניתוק, אבל כאשר ביצעתי את זה היא אומרת שהכל נראה תקין במודם. ההצעה האחרונה שלה הייתה לבטל את powersave של כרטיס הרשת, לדעתי זה לא יעזור, כיוון שכאשר המחשב היה דלוק ודי פעיל התרחש הניתוק. האם קיימת תוכנה טובה ספציפית שאוכל לנתר בה את חיבור המודם שלי? אני רוצה לת…

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  3. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי בעיה אין לי רשת בין 2 המחשבים בבית יש לי כרטיסי רשת וכבל רשת ותמיד עבד בלי בעיה. רק הייתי גומר להתקין WINDOWS במחשב השני לא היה צריך הגדרות אפילו שניהם עמדו על MSHOME והיה אינטרנט למחשב השני. אבל לפני כמה ימים הפסיק האינטרנט במחשב השני קניתי 2 כרטיסי רשת חדבים התקנתי WINDOWS-SP2 מחדש כבל רשת חדש כלום אין אינטרנט יש לי הודעה שלא היתה לי פעם הכרטיס רשת עומד על "קבל כתובת IP באופן אוטומטי" ואני מקבל הודעה "קישוריות מוגבלת או חסרה " נתתי לו כתובת לפי המדריך שיש באתר אבל כלום אפילו אין רשת בינהם מה זה יכול להיות אני כבר

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by OfirLights,

שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בראוטר הנ"ל בשל מהירות ההעברה העצומה שלו. האם צריך רק אותו כדי להתחבר לאינטרנט או שגם צריך לקנות מודם? תודה, אופיר

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by osz,

שלום, אני מתלבט אם לקחת על עצמי ג'וב קטן של הקמת רשת קטנה (8 תחנות). יש לי נסיון של שנה+ בניהול רשת של server+exchange 2000 ויכולת לימוד עצמי טובה אבל בהתקנה של המערכת לא התנסיתי עדיין. הלקוח ביקש שאני אתמחר לו את העלות לכל הפרוייקט ולא לפי שעה. אני אשמח אם תוכלו לתת לי הערכה, אפילו מאוד גסה של כמה זמן יקח לי להתקין את המערכת הבאה : -SBS 2003 + exchange 2003 + כל ההגדרות והקונפיגורציות הדרושות. -העברת תוכן (קבצים + mailboxes) ממערכת ה NT הישנה. (ואם יש לכם גם הערכה גסה של כמה הייתם לוקחים או איך הייתם מתמחרים) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  6. אני רוצה להזרים מוזיקה לחנות שלי על גבי האינטרנט (לא רשת ביתית) וללא מחשב, האם אפשר להשתמש בסטרימר? כדאי להבהיר את עצמי אני מתכוון שאני רוצה שיהיה מוזיקה על הסטרימר שבחנות, ומהבית אני ישלח לשם שירים. אפשרי...?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  7. Started by benyben,

שלום. אני משתמש במודם מסוג D-Link WBR-1310 אני לא ממש מבסוט ממנו. כאשר אני בחדר (ממש לא רחוק), האות כבר חלש. אני מניח שעולם המודמים גם הוא עולם בפני עצמו, ויש המון סוגים, דגמים, ומחירים. האם יש המלצמה על מודם חזק יותר, שידוע כאמין ומומלץ? תודה רבה! [אגב, יש לנו 2 אייפונים על ווי-פיי, ו-2 לפטופים, למקרה שזה רלוונטי]

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by Mics,

היום עברתי מהוט לבזק, נכון להרגע עדיין לא הספקתי להתנתק מתשתית הוט ולכן עד יום ראשון בבוקר לפחות יש לי אפשרות לבצע השוואה בין התשתיות. בזק - 40 מגה, ארון התקשורת של בזק נמצא 200 מטר מהבית שלי. הוט - 12 מגה. אשמח לבצע כל בדיקה/התעללות בתשתית (בעיקר של הוט) שרק תבקשו

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  9. Started by seren99,

שלום יש לי אינטרנט 10 מגה מחשב :מעבד i5 ,זיכרון 8 ג'יגה הורדתי קבצים ממגה אפלואוד שלושה היו אחלה במהירות 1גיגה ויותר יש לציין עבדתי ללא אנטי וירוס בקובץ הרביעי המחשב התחיל לעשות ריסטארטים ונתן לי הודעות על תקלה הווינדואוס 7 התקנתי את AVG שהריץ לי תיקון קבצים עכשיו הכל תקין אבל כבר אינני מוריד בקצב 1 מגה לשניה אלה במיקרה הטוב ביותר בקצב 200 קילו בייט לשניה האם משהוא הישתנה עקב התקנת ה-AVG אני מניח שכן פייר וול וכדומה... האם יש אפשרות לבדוק ולשנות הגדרות בכדי לנצל את הנתונים של המחשב ושל האינטרנט שיש לי?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  10. שלום, אני מחפש אלטרנטיבה (תוכנה) שתנהל לי את החיבורים לרשתות האלחוטיות במחשב. כרגע יש את הממשק הרגיל של ווינדוז, רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לשפר את הביצועים? לזהות רשתות נוספות? עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי, אשמח להמלצה.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  11. מה דעתכם על רשת על קו חשמל או טלפון במקום אלחוטי

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  12. אוקי אז יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ע"י 2 כרטיסי רשת בשניהם מותקן WINDOWS XP 1. Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet 2.Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC הראשון הוא 10/100/1000, והשאלה שלי היא אם אני קונה כרטיס רשת במחשב השני שיהיה גם 10/100/1000 אז המהירות תהיה 1000MBIT? והאם אני חייב להחליף את החוט שיש לי?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  13. Started by davenos,

בניתי רשת ביתית עם אבטחת WPA2 וגיליתי שבאחד המחשבים - נייד ישן , יש כרטיס רשת שלא תומך אבטחה זו , יש דרך לעקוף אותה , או שהברירות היחידות הן - כרטיס חדש או החלפת האבטחה?(למשל אישור MAC - יכול לעקוף?) , יש לי ראוטר ביתי של EDIMAX . תודה מראש . דוד .

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  14. יש לי SpeedTouch Pro "משודרג" ואני מת לדעת איך אני יכול לפתוח סרברים ולקבל קבצים באייסיקיו וכדומה... אז בבקשה תסבירו לי במפורש

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  15. Started by alon83438,

שלום !!! עשיתי וואונט.. ורציתי לדעת כמה דברים: 1) האם משתמשים במחשבים אחרים יכולים לראות לאיזה אתרי אינטרנט אני גולש? אם כן האם ניתן לחסום זאת? 2) איזה תוכנה הכי טובה ונוחה לשים סיסמא על תיקיות במחשב? 3) איזה תוכנה אפשר להוריד חינם (ושזה יהיה חוקי...) למניעת ספאם.??? תודה רבה...

16. ראיתי את Edimax דגם BR6204Wg. מה אתם אומרים עליו? וראיתי גם את זה: TP-LINK דגם WR541G אבל אומרים שלאחר הפסקת חשמל הוא מאבד הגדרות. האם גם ה EDIMAX מאבד הגדרות? הרשת מיועדת ל 2 מחשבים בלבד(אולי מפעם לפעם חיבור של הנוקיה שלי ל WIFI). מחשב אחד יחובר פיסית דרך כבל רשת והשני אלחוטית. יש משהו ספציפי שאתם ממליצים? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  17. אז הגדרתי את האימיול שלי בתצורה מסוימת וכרגע הוא מוריד על 600.4 ק"ב לשניה [הקישור לתמונה נמחק ע"י אחראי הפורום]

18. Started by braveman,

שלום, האמתי שלא הייתי בטוח זה הפורום המתאים, אז אם לא תעבירו לאן שכן. אז ככה, יש לי ראוטר Edimax br-6424n, הלפטופ שלי inspiron 1525 מחובר אליו אלחוטית. הלפטופ מריץ ווינדוס 7, מערכת ההפעלה מעודכנת וגם הדרייברים של הכרטיס רשת. בנוסף יש לי סטרימר A200 שמחובר חוטית לראוטר. הלפטופ נמצא כ 3-4 מטר מהראוטר. בעבר היו לי הרבה בעיות של קליטה בלפטופ. ה-Link speed היה יורד ל-12/4/1 Mbs, כאשר במצב אידאלי הוא אמור להיות על 54. לפני כמה זמן עידכנתי דרייברים לכרטיס ונדמה שזה שיפר מאוד את המצב. מאז זה כמעט ולא קורה, אבל כמעט כל פעם שזה כן קורה זה בזמן שאני רואה בסטרימר סרט באיכות HD. 1) יכול להיות שמתי שהכרטיס צריך "לעבוד קשה" זה פוגע לו בקליטה? כי לצורך העניין, כשאני מוריד מהאינטרנט דברי…

19. Started by redead,

המחשבים מחוברים בראוטר.. עברתי על המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm עכשיו הבעיה שאני נכנס למחשב שדרכו אני רוצה להגיע למחשב השני שמחובר באלחוט עם הראוטר אני רואה את המחשב שלי אבל כשאני לוחץ להכנס עליו הוא מבקש סיסמה למרות שאין לי משוג על איזה סיסמה הוא מדבר... מה עושים?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by golan.g,

שלום, יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים בצורה קווית לhub וממנו קיימת יציאה אחת ל מודם. הדבר גורם לכך שהמהירות החיבור לאינטרנט יורדת בכל מחשב מ 100MB ל - 10MB. האם יש דרך טובה יותר להתחבר ? האם switch מתנהג אחרת? תודה גולן

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  21. שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת אלחוטית לרואטר של WOW ECI b-focus 352 אחד בכבל והשני באלחוט. הרשת בסבבה שלה ואני יכול להעביר קצבים ולשחק ברשת. הבעיה היא שהתקשורת איטית ביותר ! 3K\S בהעברת קבצים ואני מקבל פינגים של 1000+ במשחקים ברשת. מה לעשות ? מה הבעיה ברשת ? תודה רבה לעונים נב. התקשורת באלחוטית מוצפנת. יש מצב שזה יכול להאיט את התקשורת ?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  22. יש לי שני מחשבים שלא מחוברים לאינטרנט. בשניהם יש WIN XP PRO ןמחובר בניהם כבל רשת מוצלב (יש להם כמובן כרטיסי רשת). איך אני מחבר אותם אחד לשני ככה שאוכל להעביר קבצים מאחד לשני? ניסיתי דרך ה-My Network Places ואח"כ לחצתי על האייקון של להקים רשת ביתית ו-ADD A NERWORK PLACE אבל אני לא מצליח. דרך אגב שני הפיירוואלים מבוטלים (גם של הווינדוס וגם הרגיל). דרך אגב רק אחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט אבל אני מוציא את הכבל רשת כי אני מחבר אותו למחשב השני אז הוא לא מחובר.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  23. שלום, אני מחפש עבור אבי נתב בעל קליטה וטחח גדולים לבית בין שני קומות מרובה קירות בטון עדיף נתב בתקן G או תומך אחורה צריך נתב בעל כניסת RJ45 (לחיבור בלי מודם לבזק - חייגן פנימי) אפשרות לאנטנות מרובות ונתיקות כל טוב, גבריאל

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  24. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום לכולם. אני משתמש במודם USB דגם ALE 150 שכחתי את השם של החברה אבל אני בטוח שתדעו על מה אני מדבר... ואני זוכר שאמרו לי בבזק סטור שהוא עד מהירות של 750, למקרה שאני ירצה לעשות אינטרנט מהיר יותר. עכשיו, התחברתי היום לברק ושם אמרו לי שהמודם הזה הוא בכלל עד מהירות של 2 או 2.5 מגה, אז מי ניראה לכם צודק?

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  25. לא משנה לי חוטית או אלחוטית....אבל זה שני מחשבים לחבר ברשת.... מ-KSP....עד בערך 550 ש"ח סה"כ גג.....(אם אלחוטית אז זאת אומרת כולל כרטיס ונתב) אני אשמח לתשובות...

• 4 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים