עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, מישהו יודע איפה אני יכול לקבל הסברים (אפילו מעמיקים) בנוגע למושגים, כמו: PING ,URL, DNS, PROXY, POP, TCP/IP, IP, HTML, FTP. אשמח לקבל לינק לאתר שמסביר מהם עומד מאחורי כל מושג, ועוד דברים, כמו: איך להגדיר תיבת דואר במחשב שזה עתה חובר לאינטרנט, מה ההגדרות שצריך לבצע כדי לחבר מחשב עם מודם (מותקן כבר) לרשת האינטרנט, איך טכנולוגיית ה ADSL פועלת, איך טכנולוגיית הכבלים פועלת, מידע על חיבור ISDN, איך עושים PING ולמה וכו'... תודה מראש לעונים!

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by MiniMizer,

היי, בקצרה - אני מחפש נתב אלחוטי שלא ישתנק וימות כל פעם שיש קצת עומס על הקו (משימה פשוטה למדי שהדילינק שיש אצלי עכשיו לא מסוגל להתמודד איתה). אין לי מגבלת תקציב, אני רק מחפש ראוטר נורמלי... :\ אה, כן, והוא צריך להתחבר למודם ADSL. ולחייג. זהו בערך. הצילו?

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  3. אני מחפש לשימוש משרדי (מספר מחשבים קטן) נתב אלחוטי עם אבטחה גבוהה, מהירות 108, אבטחת סיסמה, הצפנה ומק-אדרס. נא לציין גם מרחקים שניתן להשתמש מהנתב. תודה מראש על כל העזרה או עצה. תומר

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by Gaid,

איך הייתם מתכננים הכי טוב רשת ביתית ל-3- אחיות בהוצאה הכי מינמילית.. חשבתי על לקנות מחשב שיהיה שרת מרכזי ולחבר את שלושת עם טרמינטורים ורשת אלחוטית והוסיף להם בכל חדר רק מסך טרמינטור ומקלדת..ועכבר.. מה אתם חושבים ? איך אתם הייתם מרימים מבצע כזה ?

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by thebenjamin,

שלום... לפני כמה זמן החלפתי את הלוח אם... כנראה שהכרטיס רשת מובנה... אז יש לי עכשיו Marvell Yukon PCI-E 88E8053 וכבר קרה לי כמה פעמים שיש אינטרנט ברשת אבל אצלי אין..(וזה לא אומר שהכבל רשת מנותק) ואני צריך לפתור את זה בריסט.. אמרו לי (בפורום) שזה אי תאימות דרייברים למרות שבדקתי והם מותקנים... אז חיפשתי דרייברים בmarvell.com מצאתי את המתאים (אני חושב) וניסיתי להתקין אבל לא הצלחתי... יש לי WINDOWS 32BIT מישהו יכול לעזור לי לתקן את הבעיה.. אם זו באמת הבעיה שאמרו לי אז לעזור לי להתקין ואם לא אז למצוא את הפתרון?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  6. בנוסף מה אתם אומרים - אם מחשב ה"שרת" יהיה P166MMX עם 64 מ"ב האינטרנט יהיה יותר איטי? יש לי חיבור ADSL דרך USB. מערכות ההפעלה הם Win98SE על ה P166MMX ועל המחשב שלי WinXP תודה!

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  7. היי חבר'ה, להורים שלי יש בית קפה, והייתי רוצה להכניס לשם את האינטרנט האלחוטי כך שכל מבקר בבית קפה יוכל להתחבר לאינטרנט בחינם, ממש כמו שיש עכשיו בירושלים,אבל הבעיה שאני לא יודע מה אני צריך כדי שדבר כזה יקרה (איזה ציוד לקנות לאיזה ספק אינטרנט לפנות וכו') אשמח עם תענו לי בהקדם תודה...

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by thenry,

שלום יש לי 2 משחשבים שמחוברים בצורה זו: מחשב ראשון מחובר ע"י כרטיס רשת לאינטרנט והמחשב השני והראשון מחוברים ע"י כרטיסי רשת. הכל עבד תקין עד שפתאום השתבש, גם האינטרנט. היום אני לא מצליח לתקשר בין המחשבים למרות שאני כן רואה בשני המחשבים את האיקון של כרטיסי הרשת. המחשבים לא מזהים אחד את השני בחלון - הצג מחשבים בקבוצת העבודה. ברור שאין אינטרנט במחשב השני. על האיקון של כרטיסי הרשת אין איקס או סימן קריאה. תודה מראש לכל מי שיעזור. ... אנא עזרו לי המחשב השני של הילדים .... אתם יודעים איך זה בלי אינטרנט. ת ו ד ה

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by TUCG,

עד לא מזמן היו לי שני מחשבים בבית והם עבדו ברשת של גישה לקבצים ולמדפסת. נקרא להם מחשבים 1 ו-2. על מחשב 1 מותקן Windows 98SE ועל מחשב 2 מותקן Windows 2000 Pro. עד לא מזמן, המודם לאינטרנט היה נמצא במחשב 1 ורק בו היה אינטרנט - לא עשיתי שיתוף בגלל שאבי אסר עלי (פרנויה). כעת יש לי מחשב חדש, נקרא לו מחשב 3. יש לו Windows XP Home Edition. העברתי את מודם האינטרנט (ADSL) ממחשב 1 למחשב 3 כעת. עכשיו יש לי הרבה עבודה לעשות. ליצור מחדש רשת בין 3 המחשבים ולבצע שיתוף אינטרנט בין מחשב 1 למחשב 3. (מחשב 2 לא מקבל שיתוף אינטרנט) אבל הנה מתחילות הבעיות. כבר מיד בנסיונותיי הראשונים, יצירת רשת בין מחשב 2 למחשב 3 הייתה פשוטה, כמה לחיצות כפתור. יצירת רשת בין מחשב 1 למחשב 3 נפלה לכישלון מוחלט ועד…

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by dbx22,

לפני כחודש שידרגתי מחבילת 750 כלבים ל1.5 כבלים ב012 ולא היה לי ב750 חייגן וב1.5 אני צריך להשתמש בחייגן. 1. כשאני מתחבר בחייגן לוקח איזה חצי דקה עד שיהיה אפשר לגלוש או בכלל לגעת במשהו. 2. כשאני שם ללילה נגיד אימיול אז אני מסתכל בבוקר ואני רואה שהחייגן מנותק וזה קורה הרבה פעמים וזה ממש מעצבן..!!! 3. המחשב שלי לא קשור לזה כי רק פירמטתי אתמול והוא אמור להיות כמו חדש והאינטרנט הזה דפק אותו כמו לא יודע מה...! 4. אני גולש דרך כרטיס רשת. אז אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי להיפשר מהחייגן ומהבעיות הנ"ל אני יודע לכם מאוד! תודה רבה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  11. קודם כל שבת שלום לכולם! 1. אני מחפש אחר כרטיס רשת אלחוטי PCI בשביל אחי למחשב נייח הכרטיס צריך לעבוד עם נתב לינקסיס WRT54GL וההגנות שלו (ד"א לנתב מותקנות אנטנות של 7dbi של לינקסיס HGA7T) הוא מוכן להשקיע 100 שקל איזה מבין הכרטיסים האלה עדיפים מנעה מחשבים? Edimax EW-7128g http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1808 Edimax EW-7326lg http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4385 D-LINK DWA-510 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3087 להערכתי המחשב שלו ממוקם כ 10-15 מטר מהראוטר ומפרידה תיקרה בניהם, בכל מקרה הקליטה לא צריכה להיות 100% _____________________________________________________________________________ 2. עכשיו המחשב שלי מחובר ע"י כבל רשת ל…

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by קרול,

התקנתי כרטיס רשת אלחוטי Edimax במחשב הביתי. הגדרתי אותו לעבוד ב: AP mode, כך שהוא Acces Point, ואני רואה מהמחשב הנייד את הרשת האלחוטית שהוא עושה, וגם כתוב שאני מחובר אליה אבל אינטרנט לא עובד. לפעמים ipconfig עובד במחשב הנייד, ואז שידרתי ping למחשב הביתי, לפי ip שראיתי אצלו בפקודת ipconfig ועובד. גם הפוך, מהביתי לנייד. ובכל זאת אין אינטרנט. גם ping מהנייד לכרטיס הרשת המחובר לאינטרנט שבמחשב הביתי עובד. עתה פקודת ipconfig בנייד אינה עובדת וכתוב שאחד ההתקנים לא תקין: Unknown media status code. מה הכוון?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by Internal,

היי אנשים , התחברתי ל סלקום לפני כמה חודשים וקיבלתי את המודם הנל. אבל עכשיו קניתי נייד חדש עם וינדוס 64 ביט . והמודם הפסיק לעבוד , וסלקום לא רוצים לתמוך בבעיה . האם קימיים דרברים ל 64 או יש אפשרויות אחרות שאפשר לנסות תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by Tal14,

לפני שבועיים החלפתי לראוטר אלחוטי ולאחרונה התחילו לי קפיצות פינג גם כשהמחשב השני סגור הפינג גורם לאינטרנט(אם זה בגלישה או במשחק רשת-CS)להעצר פתאום ל3 שניות בערך ואז זה חוזר לעבוד כרגיל וזה קורה פעם בדקה בערך יש לי ראוטר PowerNet Par720G מה אפשר לעשות ? תודה

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  15. יש לי איטיות נוראית באינטרנט שהתחילה משעות אחר הצהריים, שכדאי לוודא שהיא לא נובעת מהמחשב, עשיתי בדיקת מהירות הורדה וגלישה על שני מחשבים שונים כשכל אחד מחובר לחוד למודם. בדיקת מהירות של התשתית תקינה, של הספק לא, ולמרות הכל הם לא מוצאים פתרון או מוכנים לקחת אחריות לבנתיים. התומך הציע לי לצלם כמה דברים ולשלוח להם באימייל, אבל קודם אם מישהו יכול לעזור לי, לא הבנתי בדיוק מה התוצאה שיצאה בבדיקה של ה-NETSTAT! אני חושב שהמספר שיצא שם הוא כתובת האיפי לבדיקת מהירות הורדה של הכבלים, מה שעשיתי לפני שעתיים ואחרי זה מחשב כובה והופעל מחדש כמה פעמים... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  16. Started by singera,

למה אצלי שאני מחובר ב012 750K עם תבל יש לי מהירות מאוד איטית (לא יותר מ7K) (יש רשת של 3 מחשבים) רק 2 בקאזזה ואצל חברי שהוא מחובר לADSL בבזק בינ"ל עם ADSL מקבל קצבים מהירים??

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  17. למי ששם לב לתרד הקודם שלי אז יודע על מה מדובר ולמי שלא אז: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=152119.0 אז מה שקורה עכשיו זה שהראוטר(יותר נכון שרת) עובד עם החיבור הרגיל(לא אלחוטי) למחשב השולחני, הכל עובד טוב שיתוף מדפסת ,סידי ואינטרנט. התקנתי את כרטיס הרשת האלחוטי ואני לא מצליח לקשר בין הנייד לשרת לא משנה מה אני עושה זה פשוט לא עובד במקרה הטוב אחד מהם (רק אחד) מראה שהוא מחובר אבל תכלס כלום לא עובד (ששיך לרשת). הגדרת החיבור בינהם הוא אד-הוק כך שלא זאת הבעיה . עוד כמה דברים שאולי יעזרו: הגדרתי רשת בשרת שכוללת את כל כרטיסי הרשת.(כולל האלחוטי) כל המחשבים מוגדרים באותה קבוצת עבודה. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  18. אוקי אז יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ע"י 2 כרטיסי רשת בשניהם מותקן WINDOWS XP 1. Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet 2.Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC הראשון הוא 10/100/1000, והשאלה שלי היא אם אני קונה כרטיס רשת במחשב השני שיהיה גם 10/100/1000 אז המהירות תהיה 1000MBIT? והאם אני חייב להחליף את החוט שיש לי?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  19. Started by biodome,

אני חושב לקנות את הנתב DI-704P לפצל את האינטרנט בדירה. כרגע אני ב-ADSL אבל אני מתכנן לעבור לכבלים בקרוב (בתקווה שיוציאו מבצע טוב על על 1.5/512 בקרוב).. ניסיתי לחפש מידע בפורום על הנתב הזה אבל מצאתי רק דיון מלפני 3 שנים.. אז אני רוצה לוודא אם הוא אכן מתאים גם לכבלים בארץ ולא רק ל-ADSL. באשר למודם של הכבלים אני מבין שלא משנה איזה אני אקבל וכולם עושים את העבודה.

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by erez_levy,

שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להגיד שאם מישהו יצליח לעזור לי לפתור את הבעיה, אני ממש אהיה אסיר תודה, אין לכם מושג כמה בעיה זו מציקה ומפריעה לי. אז ככה, יש לי רשת ביתית אלחוטית של נט לינק (NetLink), יש 2 מחשבים שמחוברים לרשת הזו, המחשב הבעייתי הוא המחשב עם הראוטר. אז מה הבעיה למעשה? הבעיה היא שהאינטרנט במחשב עם הראוטר מתנתק כל כמה שעות (חשוב לציין שבמחשב עם המודם אין בעיות מסוג זה). אם למשל אני שולח קבצים במסנג'ר מהמחשב שבו נמצא המודם למחשב שבו נמצא הראוטר, אז לקראת סיום ההורדה, האינטרנט מתנתק. אין אפשרות אחרת להפעיל את האינטרנט שוב, אלא אם כן אני עושה restart למחשב. עכשיו הבעיה היא לא רק במסנג'ר, בכלל, גם באימיול זה קורה לי, וגם כשאני לא נמצא לא במסנג'ר ולא באימיול זה קורה…

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by Alexkmr,

הראוטר מחובר להוט בוקס. הבית קטן. לאחרונה קורה הרבה פעמים שהקליטה בא והולכת בגלים כל הזמן. גם בטלפון הנייד וגם במחשב. ניסיתי לעשות ריסטרט לראוטר אך זה לא עזר. אשמח לעזרה איך אפשר לפתור את הבעיה

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  22. שלום היום קיבלנו את דף התשלום של בזק ובו דף עבור מבצע של מחשבים ניידים:lenovo או acer כל אחד ב-69.90 ש"ח לחודש ל-36 חודשים. כתבו שיש יותר פרטים באתר - אבל לא מצאתי כלום באתר שלהם מישהו מכיר את הדגם המלא של שני מחשבים אלה? שווה? תודה

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by -R-E-L-,

יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים. ראוטר 3CRWER100-75 של 3COM וכרטיס רשת Edimax EW7128G. המרחק בין הראוטר למחשב השני הוא כ-6 מטר בקו אוירי. לא יודע אם זאת הבעיה אבל אציין שהמיקרו ממוקם בפינה, כ-4 מטר בין הראוטר והמחשב. הבעיה היא שקיימים ניתוקים מדי פעם בצד של כרטיס הרשת כלומר אין access point. לפעמים מוצגים לי רשתות אחרות אבל את הראוטר שלי אני לא רואה עד שלא אעשה אתחול למחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  24. אני לקוח נטויז'ן בכבלים חבילה מהירות-750. לאחרונה האינטרנט מתנתק לי ועושה בעיות כאשר אני עושה Repair ל-Local Area cinnection , זה לא מצליח לתקן אותו. עכשיו מה שאני מנסה להגיד פה שעם מישהו יודע מה הבעיה אולי לא חברתי טוב משהו אולי לא הגדרתי משהו טוב כי זה גם נותן לי לרוב את השגיאה מס' 789 אני חושב כאילו הוא לא יכול להתחבר לשרת שהוא cable.netvision.net.il אני חשוב... אולי יש משהו עם החיבורים לממיר הדיגטלי ? או שזה לא קשור... טוב בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מחריד. תודה,

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  25. חיפשתי וחיפשתי [אני מאזור המרכז...אני רוצה אם אפשר חנויות בראשון לציון] אין במלאי [היחיד שיש במלאי זה בפ"ת..] האם יש משהו אחר מומלץ באותו מחיר/זול יותר? או שליסוע לפ"ת ולקנות את זה שיש?

• 9 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים