רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שאלתי את השאלה הזאת מספר פעמים ללא תשובה ברורה ורציתי לדעת מהוא הפינג המקסימלי ללא לאגים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת בבית, בעלת 3 מחשבים אשר מריצים Windows XP Professional, ויש בעייה רצינית עם הרשת כשמנסים להתחבר לאתרים מתוך הרשת. אני כרגע משתמש בפרוקסי של Kerio (Winroute) אבל זה מאוד מסורבל... חלק מהאתרים טוענים לאט (מאוד), וחלקם בכלל לא עולים. מה יכולה להיות הבעיה? בזמנו התעסקתי קצת עם המודם (alcatel) אבל החזרתי את ההגדרות לברירת מחדל. יכול להיות ש012 בכוונה עושים לי בעיות עם החיבור לאינטרנט בתוך הרשת?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם יש מדריכים חינמים או לא חינמים ללימוד עצמי של MCITP ו-QA
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום!! יש לי 4 מחשבים על שלושה אקספי פרו ועל האחר (נייד) מילניום. הייתי רוצה לעשות בינהם רשת אלחוטית - במה זה כרוך? 1) איזה ציוד אני צריך ומה מומלץ? 2) איך מתקינים? 3) איך אני יכול להתחבר לאינטרנט ממספר מחשבים במקביל? 4) איך אני יכול לחסום גישה ממחשבים אחרים לתוך ספריות מסימות במחשב מסוים? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום! מצאתי איך מתחברים בעזרת netsh לרשת אלחוטית (באמצעות הפקודה wlan) אני אשמח לדעת איך מתחברים דרך חייגן . . . תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש את עזרתכם הדחופה. יש לי ראוטר LINKSYS WIRELESS G-2.4GHZ שממוקם אצלי בסלון אליו מחוב המחשב נייד באלחוטי, אייפון ואייפד באלחוטי גם. בכתובת: default gateway: 192.168.1.2 subnet mask: 255.255.255.0 Ipv4 adress: 192.168.1.105 ובחדר הסמוך הנמצא 30 מטר מהסלון יש לי EDIMAX AP EW-7416APn, והוא קולט את האות מהראוטר LINKSYS שבסלון ה AP מוגדר בכתובת: ip adress: 192.168.1.105 subnet mask:255.255.255.0 default gateway: 192.168.1.2 ככה אני מגדיר אותו בד"כ וה AP עובד. הבעיה היא שהוא עובד למשך יום אחד ומתנתק, אני מגיע למצב שכל פעם אני צריך להגדיר אותו מחדש אני רוצה למצוא פיתרון קבוע לכך שלא יתנתק כל הזמן. תודה מראש על העזרה טל
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אז ככה. אני צריך להקים 3 רשתות, הנה הדרישות: הראשונה: צריך לפצל חיבור ADSL, עם מודם ALCATEL, לרשת אלחוטית ש2-3 מחשבים ניידים יתחברו אליו ב802.11, לא משנה אם A B או G (מהירויות), פשוט לפצל את החיבור, שכל הזמן יפעל ו3 מחשבים ניידים יוכלו להתבר אליו ברשת אלחותית ולגלוש באינטרנט. עכשיו שאלה בקשר לזה, המחשבים הניידים האלה מטיילים הרבה בין רשתות, בWIN XP צריך לשנות איזה הגדרות קבועות או משהו? פשוט המחשבים האלה כל הזמן על רשתות שונות ואי אפשר לשנות להם את ההגדרות ספציפית לרשת הזו. הדרך הפשוטה ביותר היא ROUTER אלחוטי? קניתי ROUTER אלחוטי יקר של DLINK וצריך לשנות הגדרות IP ונראה לי DNS בWINDOWS! השניה: חיבור כבלים עם מודם של מתב, אליו יתחברו מחשב רגיל (שולחני) ומחשב נייד. עכשיו פה…
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אמרו לי שבמערכות win xp יש איזה שהיא חסימה שחוסמת את האפשרות לניצול מלא של הפס הרחב ואמרו לי שצריך להסיר או לסמן משהו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך.... אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להסביר לי איך לעשות את זה אני אשמח..! תודה! (אמרו לי את זה בחטוף בגלל זה אני לא יודע איך עושים את זה...)
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
בהמשך למידע שפורסם בשרשור הזה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=524929.0) כותב אבי וייס במאמר ארוך באתר The Com ש-"הטענות בכלי התקשורת לפיהן ספקיות האינטרנט חוסמות ומגבילות גולשים, מבוססות על אי הבנת התחום. הפנייה למשרד התקשורת להתערב - פתטית." הכתבה המלאה נמצאת כאן - http://www.thecom.co.il/article.php?id=16435. אתם מוזמנים להגיב כאן או ישירות באתר The Com.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כאשר אני מתחבר מרחוק זה לוקח משהו כמו 3 דקות. הייתי רוצה לקצר את הזמן... תודה
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אוקיי אני קונה עכשיו ראוטר כי ה2wire שיש לי מעצבן ומתנתק כל 10 דקות כי יש לו עומס או משהו.. הביאו לי הצעת מחיר על הראוטר Netgear wpn824 והמפרט התכני שלו כאן: http://www.netgear.co.il/Product.asp?Pid=WPN824_n1&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=3 אני לא הכי מבין בכל זה אבל ממה שקראתי שמה הוא לא רע.. וגם הביאו לי מחיר טוב מאוד. אז רציתי לדעת האם זה יתאים לי, אני מחפש ראוטר חזק ואמין כי המחשב שלי מאכסן שרת שפועל 18 שעות ביממה ואסור שיהיו ניתוקים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני גר במרכז ירושלים, באמצע האזור בו העירייה התחילה לתת אינטרנט אלחוטי חינם כשירות לתושבי מרכז העיר ולמבקרים בה. אחד המוקדים של השידור האלחוטי נמצא ממש מחוץ לחלון ביתי אבל הקליטה בבית שלי לא מי יודע מה. אני לא יכול לבנות מגבר להגדלת האות משום שהמשדר של העירייה במבנה שאין לי גישה אליו. עשיתי קצת Research ואני יודע שבעזרת Access Point עם תכונת Repeater אני יכול להגדיל אות של רשת אלחוטית קיימת לתוך ביתי. שאלתי היא - מה אני צריך לעשות בכדי לכוון את ה Access Point בכדי שישדר את אותו האות? האם אני זקוק ל MAC Address של הנתב שמתחת לבית שלי ? האם יש דרך לגלות את הכתובת הזאת ?
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים מחשב אחד למטה והמחשב השני בקומה השנייה. במחשב הראשון(למטה), יש חיבור לאינטרנט. יש לי רק מודם רגיל שמחובר לכרטיס הרשת. במחשב השני(שבקומה השנייה) אין חיבור לאינטרנט, ואני רוצה לעשות לו. מועבר לי בקיר עד למעלה כבל רשת, ואני רוצה להשתמש בכבל הרשת הזה וכך אני לא יצטרך לקנות נתב. מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי חיבור לאינטרנט במחשב השני? אני רק צריך לחבר את הכבל רשת ליציאה פנויה במודם ישירות לכרטיס הרשת שבמחשב השני(בקומה השנייה)? ואחרי שחיברתי את הכל רשת, איך אני מגדיר את הרשת בדיוק? האם זה המדריך להגדרת רשת ביתית על ידי כבל רשת? = http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והאם אני צריך לקנות עוד משהו?,או שהכבל שמועבר בקיר יכול להתחב…
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מודם TP-LINK של בזק. יש לו שתי כניסות USB (מה שהופך את מה שמחברים לרשתי). ויש לי גם כונן חיצוני של MAXTOR עם סיסטם פייל NTFS. אני רוצה שהוא יהיה מחובר לרשת לכולם(לכל מי שמתחבר בבית), אבל שיהיה סוג של כונן BACKUP, שכל פעם שנרצה לגבות זה יכניס אוטומטית לשם. אני מאמין שיש תוכנות שעושות דברים כאלה עם הבאק אפ, אבל אשמח לעוד רעיונות / הצעות(איך עושים ומה כדאי לעשות). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי מבזק שי מתאמי hapna3 לצורך הקמת רשת ביתית. חיברתי את המתאם הראשון לנתב שלי RTOAL1025W ואת המתאם (של המחשב השני) לשקע הטלפון ולמחשב כמו שמצויין. הלכתי לפי ההוראות בדיוק. עכשיו, המחשב עם המתאם הקווי שמחובר ישירות לראוטר, מצליח להתחבר לאינטרנט ואפשר לגלוש, אך המחשב המרוחק שמחובר לשקע הטלפון לא מצליח להתחבר ואי אפשר לגלוש איתו. מה הבעייה? יכול להיות שהראוטר שלי לא מתאים? נ.ב, המחשב המרוחק פועל על מערכת הפעל windows 2000 יש קשר? אני רואה במחשב המרוחק את הסמל (שני מחשבים), אך אי אפשר לגלוש, מה זה אומר? אוד אם תענו במהירות.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
-
היי, רציתי לדעת כמה יעיל פתרון של מגדיל טווח wifi לבית. הראוטר שלנו ממוקם בחדר במרכז הבית (דירה של כ-110 מ"ר), לא בממ"ד ובמקום גלוי בחדר ומשום מה הקליטה ביתר החדרים בבית היא אפסית עד לכדי לא קיימת. 1. האם הצבת מגדיל טווח בחדרים האחרים יכולה לפתור את זה? 2. אם כן, מה טווח המחירים של מוצר שיכול לספק מענה לזה? כי ראיתי מוצרים יקרים יחסית (מעל 1,000 ש"ח). 3. האם עדיף להצטייד עצמאית או לבקש מחברת האינטרנט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אז ככה: כבר בחרתי את הנייד שלי (IBM Z60 ) וננעלתי על LYNKSYS WRT 54G כנתב הכי משתלם להקמת רשת קטנה. ועכשיו מתברר לי שאלה הנמכרים היום בארץ ובכלל הם רק WRT גירסה 5, הדפוקה עם זיכרון פלאש מצ'וקמק בחצי, שהרבה אומרים לא לגעת בו ושלא שווה את המחיר. הבעיה היא שאין לי מושג מה לקחת במקום, כי אני לא מוצא את ה WRT54GL בארץ, שזהה למעשה לגירסה 4 של המכשיר. אני זקוק לנתב עם הגדרות בטיחות מקסימליות, כי אני מתכוון לאפשר שיתוף כוננים בין הנייד לשולחני על אותו כרטיס רשת לגלישה ברשת. מישהו יכול להמליץ על נתב אלחוטי חלופי? דרך אגב, אם משתפים קבצים וגולשים על כרטיס רשת אחד, חייבים להגדיר NETBIOS OVER TCP IP ? תודה
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך ניתן לעשות זוג פרופילים לכרטיס רשת אחד, ובמקום להנכס כל פעם להגדרות ה-IP וה-WORKGROUP ולשנות כל הזמן במעבר בין הבית לעבודה, שהדבר יעשה בלחיצת כפתור אחת. האם ניתן לעשות משהו בסגנון ? WIN XP SP2.
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
למי ששם לב לתרד הקודם שלי אז יודע על מה מדובר ולמי שלא אז: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=152119.0 אז מה שקורה עכשיו זה שהראוטר(יותר נכון שרת) עובד עם החיבור הרגיל(לא אלחוטי) למחשב השולחני, הכל עובד טוב שיתוף מדפסת ,סידי ואינטרנט. התקנתי את כרטיס הרשת האלחוטי ואני לא מצליח לקשר בין הנייד לשרת לא משנה מה אני עושה זה פשוט לא עובד במקרה הטוב אחד מהם (רק אחד) מראה שהוא מחובר אבל תכלס כלום לא עובד (ששיך לרשת). הגדרת החיבור בינהם הוא אד-הוק כך שלא זאת הבעיה . עוד כמה דברים שאולי יעזרו: הגדרתי רשת בשרת שכוללת את כל כרטיסי הרשת.(כולל האלחוטי) כל המחשבים מוגדרים באותה קבוצת עבודה. תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ברק ויש לי מודם כבלים שמחובר לכרטיס רשת במחשב. אני מעוניין לחבר שני מחשבים לאינטרנט לא דרך ICS ולפי במדריך שיש בפורום (אני לא רוצה שהחיבור לאינטרנט בלקוח יהיה תלוי באם המחשב השרת דלוק או לא). מהי הדרך , הקלה והמהירה ביותר (יש מדריך לזה) ? איזה ציוד דרוש ? הגדרות וכו' ? תודה
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ראיתי באחת מהכתבות שקראתי שאפשר להאיץ לסוגים של מודמים (של אינטרנט מהיר) ולעלות את ה upload from 11kbs to 130kbs אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה אפשרי !! ע"י שינוי משהוא ברג'סטרי משהוא אם ספרות .. אם מישהוא יודע אני מת לעשות את זה.!! תודה demon
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, הבעיות שלי עם FTP: 1. שאני מעביר קבצים למחשב שלי משרת FTP הרבה פעמים זה פשוט עוצר באמצע ללא שום סיבה נראית לעין 2. שאני מתחבר לשרת FTP הרבה פעמים זה מראה לי שאין קבצים בשרת, אני עושה relog כמה פעמים ואז זה מראה את הקבצים בפתאומיות . משתמש בFileZilla Client ובFlashFXP . אותן בעיות בשתי התוכנות השרת FTP נמצא בגרמניה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני כבר מבוטל חומה אש.. זה לא עוזר.. הפעלה חלונות אקספיי SP 2. מודם ECI 312+. הספק בזק בינלאומי. אני קניתי מחשב חדש...מחשב מאוד יוקר... בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-