עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קיצר הגדרתי STATIC IP , עשיתי לאותו IP DMZ, ועדיין כל הפורטים נשארים סגורים ניסייתי אחרי זה לעשות PORT FORWARD גם לא עוזר אבל הDMZ אמור לטפל בזה בכל מקרה... ניסיתי לבטל WIN FIREWALL גם לא עזר בדיוק לפני יום עשיתי FORMAT , למישהו יש מושג למה כל הפורטים סגורים? אני פשוט צריך להפעיל UTORRENT... וכל הפורטים סגורים לפחות כך אתר שבודק פורטים אומר.. תודה מראש

2. שלום, אני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי TP-LINK TL-WR1043ND V1 יש עליו קושחה רשמית. אני מעוניין למפות פורטים מסויימים בגישה לנתב לפורטים מסויימים בתוך הרשת שלי. לדוגמא - * חיבור נכנס לנתב עם פורט A ילך למחשב מסויים בפורט B הבהרה: אני יודע איך להגדיר port forwarding כאשר מדובר באותו מספר פורט. כלומר מפורט A לפורט A במחשב מסויים. זה לא המקרה הנחוץ. הדבר די פשוט ועשיתי זאת עם נתבים רבים בעבר, ויכול להתבצע גם עם UPnP אבל אני לא מצליח למצוא איפה להגדיר את זה משום מה... אם מישהו יודע איפה מסתתרת האפשרות, אשמח לדעת. אם הדבר לא אפשרי עם הקושחה הרשמית - אני מניח שאפשרי עם DD-WRT או OPEN-WRT יש העדפה למישהו מהם?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by ozba77,

שלום, יש לי בעיה מוזרה, בכל פעם שאני מתחיל להוריד קובץ הוא מתחיל במהירות גבוהה יורד לאט במהירות ואז נעצר במהירות מסוימת ומפסיק להוריד. (ההורדה כאילו נמשכת והמהירות יורדת לאט לאט אבל הנפח לא משתנה והזמן לסיום הורדה עולה). חשבתי בהתחלה שזו בעיה של תוכנה והתקנתי את המחשב מחדש עם דיסק קשיח אחר והבעיה נמשכת. כמ כן הבעיה מופיעה בכל הדפדנים אקספולרר, פירפוקס וכרום. מה עושים ? תודה

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by nironiro,

שלום לכולם יש לי ראוטר אחד של בזק d-link n 2760 e1 שהוא הראוטר הראשי יעני גם מודם מחובר עליו שתי מחשבים אם כבל רשת ועוד יצאה אחת שמתחברת לראוטר השני שלי שהוא מדגם tp-link 1043nd זה מחובר לכניסה של ה WAN הכל עובד סבבה רק שאני כבר יומיים לא מצליח להבין למה אני לא רואה את המחשבים השונים ברשת הבייתית (שיתוף קבצים) בהתחלה הראוטר של ה tp-link היה מחובר לכניסות של הפורטים ולא של הWAN הייתי יכול ליראות את המחשבים האחרים אבל זה היה גורם לניתוקים (ניראה לי ) מישהו אולי יודע על זה משהו ?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by ofeky1,

איך אני יכול לדעת אם הכבל רשת שלי הוא מוצלב או ישר מהכתב שעליו?? כי אני לא יכול להסתכל על השקעים(הם לא שקופים)!! יש לי ראוטר שמחלק אינטרנט לשתי מחשבים איזה כבל עדיף? ישר או מוצלב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  6. שלום רב,אחרי התקנת רוטאר של אדימקס,חוויתי בעיות גלישה,אתרים לא נפתחו בצורה מלאה,הגדרתי DNS באופן ידני בכרטיס רשת,והכול עובד נפלא. הבנתי שניתן להגדיר DNS ידני גם ברטואר,שאלתי היא מה הבדל בין שמגדירים ברטואר לבין שמגדירים בכרטיס רשת? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. http://www.killernic.com/?gclid=CKzugKPH_pACFQ5OQgodEHDQ2A זה סתם עבודה בעיניים או באמת שווה את הכסף?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by elior021,

היי, מישהו יכול לתת לי מדריך טוב מפורט איך להגדיר site2site בפורטי ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by satyr82,

נתקלתי באתגר שלא נתקלתי מעולם. אני לא יכול לצפות באתרים כמו שצריך,לא להתקין אנטי וירוסים שונים,לא להאזין לאתרי רדיו שונים ועוד.... הכל על בסיס בעיית ה JAVASCRIPT. הבנתי שצריך להגדיר את הJAVASCRIPT כ ENABLED אך זה מוגדר שוב ושוב כ ברירת מחדל בהגדרות אינטרנט וגם TOOLBAR שונים מודיעים לי שאני צריך להגדיר בהגדרות אינטרנט את ה JAVASCRIPT כ ENABLED . הם מוגדרים שוב ושוב אך ללא הצלחה. הרצתי 3 תוכנות לגילוי תוכנות ריגול אך הן לא מצאו דבר. אני לא יכול לצפות בתוכן אתרים שונים ובהתחלה חשבתי שמדובר בתוכנת האנטי וירוס AVAST שהתקנתי לא מזמן אך כשהסרתי אותה נוכחתי לדעת שלא זו היא בעייתי. יש למישהו רעיון מה לעשות ? אובד עצות. תודה.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  10. המתכון: חיבור ויסטה (מחשב נייד)בכבל מוצלב לאקס פי sp1 (מחשב נייח) -את זה הצלחתי אך ללא יכולת לגלוש בויסטה דרך אותו חיבור! המאסטר זה המחשב שלי כמובן עם האקס פי והויסטה של חברה שלי הוא הסלייב שמתי dns של ברק וגם אייפים ויש חיבור רשת אך ללא אינטרנט מה לעזעזל עושים חברה שלי לא רוצה להחליף את ויסטה ואני לא רוצה להחליף אותה אז מה עושים רבותיי בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by assafcohen1,

לא מזמן התקינו לי ראוטר בכדי שיהיה WI-FI ללפטופ של אחותי בבית. אמרו לי גם שכשיש ראוטר לא צריך Firewall אלא רק AV. אשמח אם מישהו יוכל בבקשה לשפוך קצת אור על הנושא להסביר לי מעט מה זה ראוטר מטרתו כל העניין עם הפיירוול וכל מידע נוסף יתקבל בברכה תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  12. היי כרגע אני נמצא ב- 012(וסובל שם), אני רוצה לעבור לאקספון למשך חודש ללא התחיבות, ולראות איך זה(מצידי גם להישאר ללא התחיבות). אפשר להתחבר אליהם עם ראוטר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by חשיש,

או קי אח שלי משלם את חשבון האינטרנט וכשקנו לי מחשב חדש הוא היה צריך לקחת את הישן עכשיו הוא גם רוצה אינטרנט אחותי אמרה לי שצריך לקנות מודם אלחוטי (יש לי מודם רגיל)ולחבר אליו כרטיס רשת (אני רוצה לחבר את האינטרנט על פי המדריך של האתר ) השאלה שלי היא אם צריך לחבר כבל בין המחשב שלי למחשב שלו אפילו שהמודם אלחוטי? (ואם אצטאך להעביר כבל אני לא יכול כי אני בקומה האחרונה של הבית ואח שלי במרטף!!) : : : :jump:

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by spaaaam,

חברתי ראוטר של netgear 1000. אליו חיברתי פיזית כונן חיצוני שהפך להיות "כונן רשת". השאלה: איך אני יכול להגביל תקיות בכונן הרשת ולתת להם הרשאות שונות כך שלא כל אחד יוכל להיכנס לכל התקיות? בתמיכה של בזק הם אומרים שזה לא ניתן. יש למישהו מידע?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by barra8,

שאני מנסה להיכנס לתיקיה של אחי אז הוא מראה לי שגיאה : 0X80070035 אז הורדתי את התוכנה Network Magic ואני לא יודע מה לעשות זה עדיין לא עובד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם היתי רוצה עצות בקשר לתשתית לאינטרנט לאיזה חברה הכי כדאי להתחבר? בזק,הוט או יס? מה ההבדל בין תשתית של ADSL לבין כבלים? מה יותר טוב ואיפה הגלישה תצא יותר איכותית? איך מגדילים את ה-UPLOAD כשיש לי 2 וחצי מגה גלישה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. יש לי נתב , מסוג DLINK 2760U של בזק שקיבלתי מהם. יש ברשותי מדפסת מסוג HP PCS 1315 זאת מדפסת עם סורק אני הגדרתי את המדפסת בנתב, ואני יכול להדפיס מכל מחשב שהגדרתי לו את המדפסת. עכשיו אני רוצה גם לסרוק מהמחשבים [ או ממחשב אחד לפחות..] ואני לא מצליח להגדיר לו את זה. איך אפשר לבצע את זה?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  18. קניתי נתב WRT54G LinkSys איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לקנות ? יש לי מחשב שולחני שאני רוצה לחבר בצורה אלחוטית . האם כדאי לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB או PCI? מה ההבדל בין הביצועים? ואיזה כרטיס מומלץ לקנות. הבעיה עם הכרטיסים של linksys היא שהם מאוד יקרים (בערך 400 ש"ח). תודה מראש על העזרה. tryf

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Haflo,

ADSL מה עדיף מודם חיצוני או פנימי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by BeNDeR,

האם האופציה בכלל אפשרית ואם כן איך ? ? תודה בכל אופן !!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם ,פעם ראשונה שאני מתקין ללקוח את הראוטר הנ"ל והסתבכתי לגמרי עם ההגדרות שלו המודם הוא מודם כבלים terayon pptp עכשיו ההגדרות הולכות ככה: (הספק אגב הוא ברק) זה היוזר בברק pptp account: pptp password: זאת הסיסמה host name: מה זה? service ip adress:ושוב מה זה? my ip adress: גם זה...(איי פי של המודם? ) my subnet mask: חובה למלא? connection id: נשאר על 0 אופטימלי mtu:ידוע connect on demend:ידוע בבקשה עזרה.. :-\ רק לבעלי הראוטר הראוטר הזה משוגע!

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  22. ואני כמובן מתכוון להורדות חוקיות... כבר שבוע שום דבר לא זז - בקושי כמה KB עלובים...

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by ori1977,

1) יש לי בעיה שכאשר אני מחבר שרת ועוד מחשב לשקע שמתחבר לרכזת, אני מצליח להתחבר לאינטרנט ולא לשרת- אני רוצה לחבר גם את השרת וגם להתחבר לרשת גדולה יותר שנמצאת במקום, איך אני מתחבר אליה ביחד עם השרת? וכיצד אני מגדיר את הדואר האלקטרני דרך אאוטלוק ? על השרת יש חלונות 2003 סרבר. 2) האם אפשר לחבר 2 מחשבים לרשת כאשר יש 2 שקעים של רשת בקיר ושניהם מתחברים לאותה נקודה ברכזת המיתוג? 3) איזה פקודת דוס מחפשת מחשבים ברשת? כל מחשב שקיים.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by omnius,

יש לי שני מחשבים בבית: אחד נייח, שיש לו אינטרנט רגיל, ומחשב שני נייד שמקבל את האינטרנט דרך שיתוף. האינטרנט על המחשב הנייד הפסיק לעבוד/לעבוד ממש לאט. אין וירוסים, אין ספייוורים, והרשת עובדת בסדר גמור. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  25. שלום, יש לי 2 נתבים שמחוברים בינהם האחד הוא Dlink שהוא גם זה שמחובר לאינטרנט ב Adsl הנתב השני הוא של Edimax 2 הנתבים האלחוטיים ומחוברים בינהם בכבל אבל רק ה Dlink מחובר לadsl 2 מחשבים מחוברים לנתב הראשון Dlink 2 מחשבים מחוברים לנתב השני Edimax ההגדרות נכונות ותקינות (אני מקווה) כולם מחוברים לנתבים באלחוטי (יש 2 Ssid שונים, בנתב השני ה Dhcp מבוטל) כולם מקבלים Ping מהנתב הראשי Dlink (עובדה שכולם מקבלים ממנו כתובות Dhcp בטווח המוגדר) בעיות: 1. בין כל 2 מחשבים שמחוברים באלחוטי לאותו נתב יש Ping אבל ממחשב שמחובר לedimax למחשב שמחובר לdlink - אין פינג, וכך גם הפוך מ Dlink ל Edimax אין פינג 2. לנתב השני (edimax) מחובר גם בקר מתוכנת של בית חכם שקיים בו מודול של Tcpip בעזרת כבל. מ…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים