עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הצלחתי למצוא אותה פעם אחת וגם לא להתחבר אבל מאז זהו לא עובד יותר אי אפשר למצוא את הרשת מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by אוריהדו,

שלום. ברשותי נתב אלחוטי/מודם DSL של Siemens ונתב אלחוטי של D-Link שניהם תומכים ב- 801.11G וכל אחד מחזיק רשת קוית. אני רוצה לגשר בינהם אלחוטית וליצור רשת אחת משתי הרשתות. האם זה אפשרי ? האם משהו יכול להסביר במפורט איך לעשות זאת או להפנות למדריך באינטרנט מאחר וחיפושי העלו רק מים. תודה, אוריה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לא שיניתי שום FRIMWARE מאז שקניתי את הנתב. תודה.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by av460,

י ש לי בעיה...כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר למודם שלי(ALE 130 USB) הוא מבקש למחוק את הקודם ואז להתקין את החדש. ניסיתי למחוק את הדרייבר הקיים אבל נתקלתי בבעיה(תמונה מצורפת) עזרה מישהו??? http://img169.imageshack.us/img169/5403/23274530nk1.jpg

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  5. *** אני לא בטוח באיזה תת פורום לשאול את השאלה, אם הוא מתאמים לתת פורום אחר נא להעביר *** יש ברשותי מודם PCI 56K, האם באמצעותו אני יכול להקליט שיחות טלפון כקובץ במחשב בזמן שאני מדבר בטלפון עצמו ? אם כן איזה תוכנה מאפשרת הקלטה ? תודה

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  6. המכשיר עבד לי כחצי שנה עם 5MB אינטרנט ועכשיו הוא מוצע למכירה (יש לי שניים כאילה) הקונה חייב לדעת בוודאות שהראוטר הזה יחזיק לו את הקו של 8 מגה שלו . ואין לי שמץ האמתי ... 1)האם הראוטר מסוגל להחזיק קו של 8 מגה ? 2)האם הראוטר הנ"ל תומך ADSL 2 ? 3)האם יש לו מודולים בתוכו ? כי אין לו איזה כרטיס נשלף שאפשר להכניס , לפחות אני לא רואה משהו כזה ....

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tiptipon,

אני רוצה להגדיר נתב אלחוטי נוסף בתור AP על מנת להגביר את אות השידור לקומה מעל בדירה שלי הנתב הראשי הוא של בזק ASUS והא AP הוא של TP LINK איך עושים זאת ? חיפשתי במדריכים ולא מצאתי ...

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by myjunkmail0000,

שלום לכולם אני מנסה להתחבר למחשב שלי באמצעות REMOTE DESKTOP בוינדוס XP וכלום לא יוצא... עברתי על כל המדריכים באינטרנט וכלום לא עוזר... מה עושים??? למישהו יש איזשהו מדריך שבאמת עובד המטרה להתחבר למחשב שלי באצעות האקספלורר http://***.***.***.***/tsweb

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by niva401,

האם נתב AM604G שבזק מספקת, תומך בפרוטוקול אבטחה WPA?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. שלום, יש לי כרטיס רשת PCI תמונה להמחשה זה לא אותו הסוג זה סתם מצאתי בגוגל אבל אותו עיקרון. השאלה היא האם אני יכול להחליף את האנטנה שלו ? , כי האיכות של האות נמוכה. מהירות של 54 נראה לי תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  11. לפני כמה שבועות כתבתי כאן בבקשה להמלצה לנתב עם טווח כיסוי רחב. אמנם לא קיבלתי תגובות, אבל אני רואה שהנושא מעסיק כאן אנשים רבים, ולכן: אני רוצה להמליץ על נתב העובד בתקן N, ה-BR6504N של אדימקס (http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694190). הנתב מותקן אצלי בקומת המרתף (לא ממ"ד, אבל בכל זאת, די הרבה קירות בסביבה), וכרגע הוא נותן קליטה של מעל 90% בקומה הראשונה ובין 60 ל-80% בקומה השניה, ללא ניתוקים כלל. גם כרטיס הרשת במחשב הנייד שלי תומך בתקן N, ואני מניח שאף זה מסייע לקליטה. אגב, לאחר ההתקנה הקליטה הייתה גרועה בהרבה, אבל אז שיחקתי קצת עם כיוון האנטנות - כיוונתי אותן לעבר פיר המדרגות - והקליטה השתפרה בצורה דרסטית.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Ziv_so,

אני רושם את האיי פי בדפדפן והוא אומר לי תכתוב סיסמא.... אני רושם את הסיסמא הקבועה והוא לא נותן לי... יכול להיות שהסיסמא שונתה? איך משנים חזרה? איך בודקים מה היא? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by שמעון 17,

יש לי שני מחשבים 1 נייד והשני נייח עכשיו לפני שחיברתי תראוטר היה אינטרנט ורק אחרי שחיברתי תראוטר יש רק קשר בין הראוטר למחשב הנייד אבל אין אינטרנט מה אני עושה תעזרו לי בבקשה . הספקית שלי זה 012 והתשתית של HOT והמודם מחובר לראוטר. ראוטר מסוג TRENDnet tew-432BRP ובניית יש WIRELESS תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  14. היי יש לי בבית רשת אלחוטית ובזמן האחרון יש האטה משמעותית בקצב הגלישה, לפי דעתי אחד השכנים מתחבר לי על הרשת... איך אני יכול למצוא את כמות המחוברים ברגע נתון לרשת האלחוטית שלי??? יש לי ראוטר של בזק BFOCUS+

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. האם אפשר לחבר מחשב נייד שמחובר אלחוטית לראוטר ולהגדיר אותו ברשת ביתית עם המחשב הנייח? ושגם יצא להדפסה ישירות בלי לחבר את המחשב לכלום. אשמח לעזרה תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by X0r3z,

שלשום קניתי נתב של EDIMAX דגם 6204. בכללי הוא עובד בסדר אבל מדי פעם המחשב שמחובר אלחוטית מתחבר ומתנתק לסירוגין בטענה שהוא לא מצליח לעשות RENEW ל-IP עוד שאלה: האם אפשר להגביל את רוחב הפס שמועבר למחשב ההוא כך שלא יהיו לי קפיצות PING במחשב שמחובר חוטית לנתב?(או שזה בכלל לא קשור לזה?) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by DoR TnT,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359385.0 כמו שמתואר שם חיברתי מחשב לכרטיס רשת אלחוטי פנימי פירמטתי והפכתי את המחשב לXP כדי שהכרטיס יעבוד. הוא התחבר לבד בלי סיסמא ובלי כלום וככה לפי דעתי כל מחשב בביניין יכול להתחבר עלי. מתי שהוא מתחבר רשום לי כי קיים שם כפול ברשת ואחר כך ההודעה חולפת. עוד משהו, מהירות השליחה בתוך הרשת ממני למחשב השני עומדת על 2 מ"ב לשניה לעומת משהו כמו 10 מ"ב שהיה לי בחוטי, יש אולי הגבלה וניתן להסיר אותה או שזה ככה כי זה אלחוטי? תודה וסליחה על החפירה.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by הורוויץ,

יש לי בבית רשת קיימת שכל המחשבים מחוברים ב hub, ולhub מחובר print server, המחשב של אבא שלי עד אתמול היה ברשת ויכל להדפיס ולראות את המדפסות,אך אולם לאחר שפרמטתי לו את המחשב איני מצליח להוסיף/למצוא את המדפסות.אני לא יודע איך להיכנס לhub (אם זה משפט הגיוני בכלל). אני רואה את שאר האנשים שברשת אך לא את המדפסות.אם זה יעזור אני יעלה תמונות של הhub ,של הprint server ושל המדפסות. בתודה גדולה. עידו הורוויץ

19. Started by ag43,

יש לי 2 נתבים כאלו ואני מעוניין להשתמש באחד מהם ע"מ להאריך את טווח הקליטה שלי. מהניסיונות המוגבלים שעשיתי לא הצלחתי לגשת לאינטרנט ממכשיר שמחובר לראוטר ה"מאריך". אשמח להסברים על יצירת BRIDGE.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. בדיוק עברתי לבית חדש ובאיזור יש כמה וכמה רשתות פתוחות. השאלה שלי האם אני יכול לחבר בו זמנית גם חיבור קווי לראוטר שלי לרשת הביתית שלי וגם לקלוט חיבור לאינטרנט דרך ה USB LAN שקניתי בטעות (זה מחשב נייח) ?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by niva401,

קורה שעוצמת אות שנקלט במחשב המחובר אלחוטי נמוכה ומהירות 12Mbps מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  22. איך ניתן לדעת אם המעביד בודק לי את המייל או את הסקייפ? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  23. מידי פעם במקומות שחשוב לי הפרטיותת אני משתמש בפרוקסי בדקתי את התוכנה באתרי איפי והאתר זהה את האיפי של הפרוקסי יחד עם שאר האתרים. הוכחה: זיהוי כפול: אחר כך מצאתי עוד כמה אתרים שמראים לי גם את הפרוקסי וגם זיהו את האיפי האמיתי שלי. אז שאלות בנושא: 1.האם יש דרך לגלוש דרך איפי בטוח באמת שלא יצליחו לזהות אותו דרך הפרוקסי?(כנראה) 2.האם אתרים שכבר גלשתי בהם עם הפרוקסי ולא עשו "retrace" יוכלו עשות על האיפי שהשארתי להם בעבר ולגלות מי אני? 3.מה אפשר לחסום בשביל שלא יצליחו לעשות retrace ? (קבצים זמנים,קוקי TEMP) ואיך הפ מצליחים לגלות את האיפי המוסתר שלי? 4. אם מישהו יוכל לתת תקציר על הנושא אני ישמח תודה יוחאי.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by LB,

איך אני יכול לשמור עותק של אתר אינטרנט במחשב הנייד, כך שיהיה אפשר לראות אותו עם כל הקישורים והתמונות גם כשהמחשב לא מחובר לאינטרנט? תודה!

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי בPS3, רכשתי עבורה ראוטר אלחוטי כדי שאוכל להתחבר בה לרשת, הראוטר הוא ראוטר של D-LINK, דגם DIR 300. התשתית שלי היא HOT והספקית היא נטויזן, הגדרתי בראוטר חייגן L2TP, הכל עובד ומתחבר, הPS3 מתחברת לרשת גם היא בלי בעיות, הבעיה היחידה היא שמאז השינוי אני פשוט לא מצליח לעבור את ה100KB במחשב משום מקור הורדה (יש לי חיבור 5BM), מה יכולה להיות הבעיה? :-\

דיונים חדשים בפורומים