עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nissim_y,

כאשר כבל ה adsl מחובר ישירות לשקע הטלפון אז יש לי קו לחיוג באינטרנט כאשר אני מחבר את הכבל לפילטר, ואת הפילטר לשקע אז אין קו. במצב זה יש קו לטלפון המחובר לפילטר, אך אין קו למחשב המחובר ל adsl מה לא בסדר ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום חברים, יש לי בסלון הבית נקודת אינטרנט המחוברת לHOTBOX2 של הוט, זה כמובן גם ראוטר, קליטה לא להיט, העניין הוא שבקצה השני של הבית יש לי מחשב PC נוסף שקליטת הוייפיי שם נמוכה מאוד, אני רוצה לחבר חיבור קווי שיהיה יציב וקבוע, הקמת נקודה נוספת עולה 239 ש"ח + עלות חודשית נוספת אני מחפש פתרון הכי יעיל, מדובר על חיבור 100 מגה, ראיתי את הפתרון הזה אבל אני רוצה את הפתרון הטוב ביותר לאיכות קליטה גבוהה, https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14259 אודה לעזרתכם

• 15 תגובות
    • 20.8k צפיות
  3. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

לשם שינוי אני חושב שהן יחודיות, בסיור הקצר שלי לא מצאתי פיתרון לשאלות שלי (למרות שאם יגידו לי לחפש אני בהחלט אעשה חיפוש יותר מעמיק) נתחיל מההתחלה, מהחייגן החייכן ונעבור הלאה לשיתוף וזהו בעצם. אז החייגן: עכשיו בשביל להתחבר אני מפעיל את החייגן WOW (גרסה 4.6, הורדתי מהאתר הזה), זה פותח לי איזה דף אינטרנט של בזק, בוחר ספק, מכניס שם משתמש וסיסמא ובזה נגמר הסיפור. אבל, אני מעדיף להתחבר ישירות לספק ושבזה יגמר לי הסיפור. אני עובד עם אקטקום, יש להם הוראות באתר. ברגע שאני יוצר התקשרות לפי ההוראות ומחייג אז אין תשובה. מה לא עשיתי טוב? או שפשוט הדרך היחידה להתחבר זה עם החייגן WOW? אם אין ברירה ודרך פשוטה, אז אני יכול לסבול פעם בכמה ימים כזאת התחברות, אבל עדיין מעדיף שלא. השאלה ה…

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  4. שלום לכולם, מישהו מכיר אתר שמאפשר שירותי אחסון חינמי לאתר אינטרנט (גם כמות קטנה זה טוב) תודה רבה לכל העוזרים !

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by gor84,

קישור לחוות דעת טובה: http://www.hometheater.co.il/p-1.article01659 למשהו מהנכבדים כאן יצא להשתמש בו? המלצות אחרות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. פרטנר מתכוונת לפרוס סיבים אופטיים בעלות של כ-2-1.5 מיליארד שקל. בנוסף, פרטנר תצטרך לשלם לבזק סכום חודשי קבוע עבור השימוש בתשתית התת קרקעית שלה http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3691128,00.html

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by Spook,

שלום, קניתי ראוטר חדש של Edimax BR-6504N. יש לי כל הזמן ניתוקים של הראוטר (כל 5 דקות המחשב מודיע לי שהוא התחבר מחדש לראוטר). ניסיתי לעדכן firmware ואני לא מצליח. מקבל הודעת invalid file format. האם יתכן שעדכון ה-firmware חסום לגרסאות הישראליות של הנתב?

• 22 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. http://www.bezeq.co.il/PressReleases/Pages/201010.aspx?Page=1&IPP=10 http://www.thecom.co.il/article.php?id=13877 רק ללקוחות חדשים\לקוחות קיימים המשדרגים ב10 שקלים לחודש במשך 36 חודשים. סעמק.. אם רק היה אפשר בלי לשדרג..(שידרגתי לפני חודש וחצי) התחייבות עם בזק לא מעניינת אותי כי אני אשאר איתם בכל מקרה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ophir87,

היי אני מנסה להגדיל את טווח האלחוט בעזרת נתב ישן. בתפריט אפשרות הWDS מופיעה לי רק תחת 5Ghz. הנתב הישן לא תומך ב 5Ghz רק ב 2.4. יש למישהו מושג איך אני מפעיל WDS ב 2.4?? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by aracer,

שלום לכולם. אני ביום ראשון מתכוון לעבור מנטויזיון לבזק בין לאומי ומכיוון שאני מחובר בngn אני רוצה להצתרף לחבילת ה10mb שעולה 150 שקלים. עכשיו השאלה שלי היא למי שכבר משתמש בחבילה הזאת דרך בזק בין לאומי(בבקשה לא לענות מי ששבע מחבר שלדוד של אמא שלו יש) זה לא בדיוק שאלה אלה יותר אני רוצה לדעת איך ההתנסות איתה עד עכשיו. מהירות גלישה מהירות הורדה בהורדות ישירות\אימיול\ביטורנט, וכל מה שעולה לכם לראש. שבת שלום ותודהה רבה מראש, אלון!

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  11. בכל התקן אלחוטי לדוגמת ראוטר וכרטיס רשת, יש תכונה שהיא המהירות האלחוטית, שנתוניה הם בין 54Mbps ל 300Mbps. שאלתי היא, מה מהירות זאת מבטאת? תודה.

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by --- The King ---,

כרגע יש לי אינטרנט במהירות 100 מגה, תשתית של בזק. אני צריך להחליף את המודם ואני צריך המלצה למודם איכותי ומהיר, גם ליותר מ100 מגה (עדיפות לג'יגה-ביט אם יש דבר כזה) מעדיף מודם בלבד ללא לאוטר (אם עוד מייצרים כאלה). לגבי תקציב אין כרגע, אשמח לקבל המלצות לכמה דגמים במחירים שונים כדי להבין את ההבדלים. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. שלום רב, יש ברשותי שני מחשבים. הראשי (host) על ויסטה 64. השני בסלון XP 32. המחשב עם הויסטה בעל שני כרטיסי רשת. הצלחתי לגרום לשיתוף קבצים בין המחשבים. לא הצלחתי לגרום למחשב בסלון (XP) לגלוש באינטרנט דרך הויסטה. פעלתי לפי מה שכתוב בדף הזה: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/help/bfd3bd31-82f0-4b9c-9cde-fb92bc2b14771033.mspx אבל עדיין לא הצלחתי להגדיר כנראה בצורה נכונה את הרשת דרך ה-XP שידע לגלוש דרך המחשב הזה. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה גיל.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by mrsph666,

לפי מה שהבנתי, אין באיטליה אינטרנט בכבלים! רק DSL ואולי עוד טכנולוגיות, אבל לא בכבלים! מדוע ככה? אין מצב שבמדינה שהיא אחת העשירות בעולם, משום מה לא יהיה אינטרנט בכבלים... :-X

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by Maimonie,

שלום, התחברתי למהירות גלישה של 4MB בבזק (אחרי שנים של 1.5MB ) ואמרו לי שמגיע לי נתב אלחוטי ....שאני יגש לבזקסטור ואקח אמרו לי שיש להם 3 דגמים של 3 חברות שונות (לא זוכר כרגע את השמות...נראה לי שהיא אמרה שיש להם SAMSUNG, ASUS ועוד איזה דגם... :s05:) על מה אתם ממליצים? מה כדאי לי לקחת ? (לא מבין בזה כלום ועד עתה היה לי מודם ADSL רגיל) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי חברה. אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי, התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח. רציתי לדעת כמה דברים: א. האם לכל ראוטר אלחוטי יש בנוסף אופציה לחיבור חוטי? ב. איך בדיוק מחברים את הראוטר? ג. האם אני צריך לחבר למחשב המשני משהו שבעזרתו הוא יקלוט את הראוטר? (מקווה שהייתי מובן). בבקשה המליצו לי על דגם מסוים ותנו לי פרטים עליו ומאוד יעזור גם אם תאמרו לי באילו רשתות ניתן לרכוש אותו. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by tmal1,

אחרי שהשתגעתי כבר יותר מ3 שנים מהראוטר הנוכחי וסבלתי מניתוקים הולכים וחוזרים, בעיות עם שימוש בתוכנות שיתוף ועוד... הגיע הזמן להתקדם למשהו נורמלי. הראוטר הנוכחי :BR-6524N דרישות ? כרגע מחובר לאינטרנט בכבלים (אם זה משנה) במהירות 5 מגה בשאיפה להגדיל בקרוב. הבית כ120 מ"ר בקומה וחצי. גישה בכל פינה בבית זה דבר חשוב, הראוטר הנוכחי מספק את זה כמו שצריך. התקציב שלי הוא עד סביבות ה300 שקל עם שאיפה לפחות. כל עזרה והכוונה בנושא יתקבלו בברכה!

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  18. שלום לכולם אני רוצה לשאול אך אני בדוק מי מחובר אלי ברשת אל חוטית??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eran69,

שלום, התחברתי לאינטרנט של הוט 100 מגה והספק שלי הוא בזק בינלאומי. לפי ההמלצות באתר ההוטבוקס משמש כמודם וה-1042 TPLINK כראוטר. הבעיה היא שבחיבור דרך ה-TPLINK אני לא מבל בד"כ את מלוא 100 המגה אלא רק כמחצית , אולם אם אני מחבר את המחשב ישירות להוט בוקס אני כן מקבל את מלוא המהירות. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה,ערן

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אורח אורח
    Started by אורח אורח,

שלום רב, בשעה טובה אנחנו נכנסים לדירה חדשה שרק נבנתה. יש לנו ארון נתיכים ומתחתיו ארון תקשורת ובו כבלי הטלפון והרשת + שקע חשמל למודם-ראוטר. על כבלי הרשת רשום CAT 5E אני מעוניין ליצור רשת ביתית באופן שאוכל לחבר בחדר השינה והעבודה (כ-5) מחשבים בחיבור קוי. בפועל בשלב ראשון רק 3 מהם אני מתכוון לחבר (באחד מחשב לעבודה, בסלון מחשב לטלויזיה ומדיה וכנ"ל בחדר השינה) זו הפעם הראשונה שאני מתעסק בזה ולכן מבקש את עזרתכם: 1. האם יש לכם המלצות לגבי בניית הרשת ? האם סוג הכבל יגביל אותי ולכן כדאי להחליפו? 2. מאחר ומדובר בדירה חדשה אני מתלבט גם לגבי בחירת התשתית והספק. אני זקוק לחיבור מהיר אבל תכל'ס 40 מגה יספיקו. אני מעונין גם בקו טלפון ביתי רגיל לגיב…

21. Started by amitnaz,

יש לי בממ"ד ראוטר שמחובר חוטית למחשב שלידו. בנוסף יש לי מחשב בקומה שמעליו שבו יש לי קליטה חלשה ולא יציבה. לכן אני חשבתי על האפשרות של להעביר כבל דרך התעלות של הטלפון וכך אני אשים את הראוטר מחוץ לממ"ד ואוציא ממנו 2 חוטים: 1 לממד והשני לחדר שבקומה השנייה. 1. האם זה אפשרי בלי בעיות? 2. צריך לקנות משהו מיוחד? (הבנתי שיש מתגים ודברים כאלה) 3. באיזה כבל להשתמש? קטגוריה 5?6?7? מסוכך או לא?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Night,

המחשב שרת הוא XP והויסטה מתחברת דרך הראוטר... איך אפשר לשתף את המדפסת והקבצים שבXP? תודה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by ferrari,

עד היום השתמשתי בתוכנה אי-מיול של ליונטוורק, עד ששמעתי שהם מפרים את רשיון הGPL של התוכנה, החלטתי לעבור לגרסה הרשמית, והיא ה 0.42E ומהרגע שעברתי אל הגרסה הזו, החלו הבעיות. אני תמיד משום מה מקבל LOWID, חוץ מהמקרים שבהם אני מכבה את הפירוול של נורטון, כלומר כאשר הפירוול דולק, אני מקבל LOWID וכאשר אני מכבה את הפירוול, יש לי HIGH ID עכשיו, הבעיה היא שאני חייב שהפיירוול יעבוד, למען הבטחון, אגב במיול הקודם, הפיירוול עבד והיה לי HIGH ID, עשיתי את כל הכוונונים בפיירוול, (NORTON PERSONAL FIREWALL--->CONFIGURE---->PROGRAM CONTROL----->EMULE---->PERMIT ALL) וזה עדיין נותן לי LOWID כאשר הפירוול דולק... יש למישהו איזהשהי הצעה לפיתרון? ניסיתי את כל מה שידעתי.. וזה לא עזר...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by TiGeRGuY,

האם אפשר לשתף קבצים דרך ראוטר? אני יודע שמדפסת אפשר. יש לי שני מחשבים שמחוברים עם כבל רשת לראוטר. עד שקניתי ראוטר מחשב אחד היה מחובר לאינטרנט ומחשב שני היה מחובר דרך הראשון, והיה לי כונן רשת משותף. תודה!

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

מה זה אמור להיות בעצם? :s05: http://netvision-digital.com/hooligans/onliner/?utm_source=1020854&utm_medium=Banner&utm_content=96095098&utm_campaign=Gibui

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.