עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. יש לי 2 מחשבים שאותם חיברתי למודם אחד של מוטורולה בכבלים (הראשון בחיבור usb והשני ב LAN) לגלישה באינטרנט,בשניהם אני משתמש באותו USER בחיבור לאינטרנט. מכיוון שזו דרך מאד פשוטה לחבר שני מחשבים לאינטרנט בבית יעצתי לחבר שלי שיעשה בדיוק את אותו הדבר. למרבה ההפתעה (שלי) כאשר חבר שלי ביצע את החיבור של שני המחשבים הוא הצליח לשתף אותם גם ברשת פנימית בלי קשר לאינטרנט (חוץ מסימום האופציה של שיתוף HD הוא לא נגע בשום הגדרה). הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לשתף אותם! אלא רק את המדפסת. עשיתי כל מה שאני מכיר אבל את הכוננים הקשיחים אני לא מצליח לראות באף מחשב. בבקשה עזרה, תודה אלעד.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by yotam.m,

רציתי לשאול כמה שאלות בקשר להאב קודם כל האם צריך הגדרה מיוחדת בשבילו? איך אפשר לחבר אותו? יש לי מודם של הכבלים וראוטר חוטי של level one שעובד מצויין אז רציתי לשאול האם אני צריך להוציא את הראוטר ולשים את ההאב במקום להוציא חוט מהראוטר להאב? האם ההאב יכול לעבוד לבד? וגם האם באמת הוא נותן רוחב פס אחיד לכל מי שמחובר? הכוונה האם זה רק תיאוריה או שבאמת כולם יקבלו את אותו רוחב פס? ועוד שאלה מה מומלץ היום בקשר להאבים? אני לא כל כך מעודכן.. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by katkato,

יש לי כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ב USB של חברת LVL1 רציתי לדעת על איזה כרטיס אתם ממליצים במחיר של עד 200 ש"ח עדיף שיהיה זמי לקנייה באייבורי ומוצרך שיהיה חיבור של PCI ותומך תקן N תודה

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by Daichi,

בימים האחרונים האינטרנט שלי קצת התחרפן. אני לוחץ על לינקים בפיירפוקס והם נטענים כמעט עד הסוף, אבל הדפדפן לא עובר אליהם, אז אני צריך ללחוץ עליהם שוב ורק אז זה עובר. אם אני נותן לזה להמשיך לטעון אז או שזה אומר לי The connection has been reset או שזה טוען לי את העמוד אבל עם עיצוב חסר (משהו סטייל דף HTML בסיסי). זה קורה לי לא רק בפיירפוקס אלא גם באקספלורר. ניסיתי לנקות קוקיז, להפעיל CCleaner, לכבות את הראוטר ולהפעיל שוב אחרי 2 דק' כדי שהIP יתאפס, לנקות DNS, לעשות ריסט לWinsock, לסרוק לוירוסים אבל כלום לא עוזר. שמתי לב גם שכשיש האנגים כאלה אז הנוריות של הראוטר לא מהבהבות בכלל, כאילו האינטרנט לא מגיב. לפעמים אני גם צריך לחכות אחרי שלחצתי פעמיים על הלינק עד שזה יטען. הספקית שלי …

5. Started by Cheif,

אחרי שבחודש שעבר הכריזו (http://www.netcheif.com/blog/?p=2247) החברות Buffalo ו-Netgear על הזמינות של נתבים התומכים בתקן 802.11ac, מצטרפות היום גם ASUS ו-TRENDnet לחגיגה. מידע על תקן חדש זה ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Articles/80211ac/80211ac.htm. במסגרת תערות Computex הנערכת בימים אלה בטיוואן, הציגה ASUS את הנתב RT-AC66U. כמו שאר הנתבים של חברת ASUS, גם ה-RT-AC66U מגיע במארז המעוטר בדוגמת יהלומים ונוריות בקרה בצבע כחול. עיצוב זה מאפיין את כל מוצרי האלחוט של ASUS אך מבחינת התכונות הטכניות הוא אינו שונה מאלה של Buffalo ו-Netgear. הוא תומך הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz ומאפשר מהירות של עד 1.3Mbps בתקן 802.11ac. בניגוד ל-Buffalo ו-Netgear, לא הכריזה ASUS על מתאם …

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  6. Started by movsho,

שלום לכולם, התחברתי ל 100 מגה של הוט עם הוט נט כרגע אני עם ההוטבוקס כמודם ונתב. אני גולש אלחוטית ממחשב נייד בתקן N. המהירות שאני מקבל היא בסביבות 15 מגה. אני ידע שאלחוטית לא ניתן לקבל את כל ה100 מגה אך מה ניתן לעשות על מנת להגיע למהירות מקסימלית ? (ברמת ההגדרות, קניית ראוטר, מתאם רשת וכו') בקיצור מה ניתן לקנות/להגדיר על מנת לקבל מהירות גבוהה ככל האפשר בצורה אלחוטית? אשמח להסבר פשוט כי שפת מחשבים גבוהה מידי אני כנראה לא אבין =) תדה למי שמוכן לעזור

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by Ronenosh8,

אני מתלבט אם להצטרף ל100 מגה או לא הבנתי שמקבלים את המהירות הנורמלית רק מתי שהתשתית טובה ומכאן נובעת השאלה - איך אני אמור לדעת שהתשתית טובה?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by seren99,

שלום יש לי אינטרנט 10 מגה מחשב :מעבד i5 ,זיכרון 8 ג'יגה הורדתי קבצים ממגה אפלואוד שלושה היו אחלה במהירות 1גיגה ויותר יש לציין עבדתי ללא אנטי וירוס בקובץ הרביעי המחשב התחיל לעשות ריסטארטים ונתן לי הודעות על תקלה הווינדואוס 7 התקנתי את AVG שהריץ לי תיקון קבצים עכשיו הכל תקין אבל כבר אינני מוריד בקצב 1 מגה לשניה אלה במיקרה הטוב ביותר בקצב 200 קילו בייט לשניה האם משהוא הישתנה עקב התקנת ה-AVG אני מניח שכן פייר וול וכדומה... האם יש אפשרות לבדוק ולשנות הגדרות בכדי לנצל את הנתונים של המחשב ושל האינטרנט שיש לי?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  9. אז אחרי קנייה של ידידה שלי של שני מחשבים חדשים (PC ונייד) התעוררה בעייה של איך מחברים את שניהם לאינטרנט.. מכיוון שהרבה כסף לא נשאר אחרי הקנייה (סטודנטית) הזאת ובית גדול אין לה(אין בו גם ממ"ד) ויש לה כבר כרטיס רשת אלחוטי כבר בנייד היא צריכה רק נתב שיתחבר פיזית לPC. ממה שאני הבנתי מחברים לא ממש כדי ללכת על האופציה של הנתבים של ספקית האינטרנט כי לא מקבלים תמורה הולמת בעד הכסף, אז שיטטתי טיפה בZAP ומצאתי נתב של אדימקס: BR6204WG ושל טריקום: 3CRWER10075 שהם במסגרת התקציב. אין לה צורך בנתב עם יכולת שידור נרחבת או משהו מוגזם מידי.. היא צריכה רק קליטה יציבה ואמינות.. השאלה היא האם הנתבים הנ"ל יעמדו בדירשות ואיזה מהם עדיף לה לקנות, והאם יש עוד אופציות בקטגוריה הנ"ל. תודה לע…

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by amitx,

הייתה לי מכונה עם כתובת DYNDNS שנמצאת אחרי ראוטר בזק וספק 014 והכל עבר תקין. מכיוון שהיה עומס של כל בני המשפחה על הרשת הזמנתי חשבון נוסף. בזק וספק 012. בזק התקינו ראוטר מסוג netgear 2200v2 ולאחר שפתיחת פורטים והגדרה של הכתובת החדשה בשרת DYNDNS אני מצליח להגיע למכונה מבחוץ על ידי הקשה של כתובת הראוטר וגם על ידי כתובת שרת dyndns מה שקורה הוא שלאחר שהכתובת הדינמית של הראוטר משתנה, אני לא מצליח להגיע אל המכונה.. כאילו אין עדכון של הראוטר לשרת ה DYNDNS... לצערי בזק לא מבינים על מה אני מדבר... יש למשהו רעיון מה עוד צריך להגדיר בראוטר???

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  11. Started by asaf-g,

שלום יש לי נתב האפשר UPNP וכרגע השירות מופעל. רציתי לדעת מה החסרונות של זה, והאם עדיף לי פשוט לפתוח ידנית את הפורטים שאני מעוניין בהם. כרגע יש לי רשת של 2 מחשבים שעובדת טוב.. אני צריך לפתוח פורטים מסויימים בשביל שהיא תעבוד, אם אני מבטל UPNP? תודה.. אסף.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  12. Started by irounet,

ערב טוב לכול התותחים כאן. יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר יומיים, מדובר ב 2 מחשבים אחד מחובר קווי ואחד אלחוטי דרך נתב זייקסל prestige 600 אלחוטי. הרצתי את "האשף של הרשתות ב 2 המחשבים, שתפתי את הכוננים אבל כלום לא עוזר אין לי יכולת להכנס דרך מיקומי הרשת שלי ולראות את המחשב השני, לא מהקווי ולא מהאלחוטי. מהמחשב הקווי יש לי פינג לאחלוטי אבל לא ההפך. כאשר כבר בטלתי את ה FW מכרטיס הרשת והסרתי את האנטי וירוס שהמליצו לי, ואני ADMIN על 2 המחשבים.............. למישהו יש רעיון??? ערב טוב ותודה מראש.

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  13. ??? קודם כל שמתי לב שיש בפורומים אחרים (לא פה) שאנשים מפרסמים קישורים לאתר מסויים שיש בו את המילים OUTWAR ואז אחרי זה אני רואה שאנשים אחרים רושמים לא להיכנס לשם ומקללים את מי ששם את זה... השאלה שלי מה זה בדיוק? ואם נכנסתי לשם מה התוצאות של זה במחשב שלי ומה עליי לעשות? ??? שאלה שנייה שמטרידה אותי זה התוספת מילים END-USER שנמצאת בDIRECTX כשנכנסים לאתר ההורדות שלו (לדוגמא 9A)... מקווה שתעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by Pavel Yasko,

שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר של D-Link, עם 2 אנטנות שלטענת החברה תומך עד 300 מגה משנו כזה, בכל מקרה, הראוטר נמצא בסלון והוייפיי שהוא משדר על הפנים, אני צריך המלצה לראוטר טוב כדי לקנות עצמאית. כמו כן אני צקיך גם המלצות לrepeater או משהו בסגנון כי בין הסלון לשאר החדרים יש ממד שחוסם את האות (לא החדר שלי אלא שאר חדרי הבית). יש לי repeater שלקחתי מבזק והוא חרא, מתנתק כל הזמן וכל הזמן צריך לעשות לו ריסט כדי שיעבוד. ושאלה קצת טיפשית, אם אני קונה ראוטר יותר טוב האינטרנט שאני יקבל יהיה יותר גבוה כן?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by A.M,

יש לי בעיה באינטרנט כל הזמן שאני מפעיל את המחשב אני מתחבר לאינטרנט מפעיל את האימיול ואז פשוט בלי שום סיבה אינטרנט מתנתק וזה כבר כמה פעמים ככה ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק שוב אך יש אותה בעיה עדיין ועכשיו אני פשוט לא יודע מה לעשותת תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  16. גם ביטורנט וגם אימיול לא זזים מאז שעברתי דירה,היום בדקתי טיסיפי יודיפי והיודיפי ניכשל כמעט תמיד,יש למישהו מושג מה זה אומר והאם זה מצביע על בעיה בחיבור? יש לציין שאין פיירוול לפני זה ולא שום דבר.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by davenos,

בניתי רשת ביתית עם אבטחת WPA2 וגיליתי שבאחד המחשבים - נייד ישן , יש כרטיס רשת שלא תומך אבטחה זו , יש דרך לעקוף אותה , או שהברירות היחידות הן - כרטיס חדש או החלפת האבטחה?(למשל אישור MAC - יכול לעקוף?) , יש לי ראוטר ביתי של EDIMAX . תודה מראש . דוד .

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  18. היי חבריה, כרגע אני מפעיל באמצעות חייגן ולחיצה על עין האינטרנט,שאלתי היא: איך בהפעלת המחשב האינטרנט יתחבר אוטומטית? אני גולש באמצעות 012 מערכת ההפעלה אקספי home תודה. 2. אני שולט במחשב מרוחק באמצעות logmein ,כאשר אני עושה הפעלה מחדש אין לי אפשרות להתחבר למחשב המרוחק, האם יש אפשרות קיימת להכנס למחשב מרחוק ולהפעיל את האינטרנט ידני? תודה

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by jack77,

יש לי רשת ביתית עם סטרימר והכל עבד בסדר עד עכשיו. אתמול קניתי הארד דיסק חדש וחיברתי אותו וכשאני מנסה לשתף אותו בסטרימר הוא מבקש סיסמה אליו, למרות שלא קבעתי לו סיסמה ולכל שאר הכוננים והתיקיות שבשיתוף אצלי הוא לא מבקש סיסמה.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  20. Started by qwerty1987,

מדובר בחיבור דרך הכבלים. לפני כשבוע התנתקתי מברק(היה לי חיבור קבוע) והתחברתי לבזק בינלאומי. עד היום לא נגעתי באינטרנט, והיום אני רואה שיש לי עדיין IP של ברק. בשיחה עם בינלאומי נאמר לי שהתעבורה עוברת דרך הכבלים ואין להם יכולת לראות אם אני מחובר בכלל או לא. בשיחה עם הכבלים התברר שברק לא שלחו קבצי ניתוק ולכן אני עדיין מחובר דרכם(למרות שאין לי כבר USER בברק). איך באמת עובד חיבור ללא חייגן ואיך ברק יכולים לחסום פורטים?(שעכשיו דווקא הכל עובד)

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  21. אז הגדרתי את האימיול שלי בתצורה מסוימת וכרגע הוא מוריד על 600.4 ק"ב לשניה [הקישור לתמונה נמחק ע"י אחראי הפורום]

22. Started by prince amir,

בקרוב אני אמור לקבל ראוטר אלחוטי של חברת D_LINK מדגם 614+ שהוא הדגם יחסית חדש למחיר בגלל התקן של X4 שבו הוא משדר וכן 22 MBPS שטוענת החברה. עקרונית זה לא משנה כלכך אבל רק הייתי רוצה להגיד לדוגמא על הגניבה שהולכת פה בארץ. מחיר הראוטר כולל כרטיס לנייד נמכר בדיוטי פריי ב 200 ש"ח, בסאקל בארץ 999 ש"ח. בארה"ב - 130 דולר עם החזר של 30 דולר חזרה שיוצא בערך כל העסקה 430 ש"ח כיצד הגיעו היבואנים למחיר כלכך גבוהה ונסיון לגניבה. בדרך כלל שאר המוצרים שווים פחות או יותר למחירם בחו"ל כולל מעבדים ולוחות אך כיצד הגיע מצב זה? טוב לעניין! אני רוצה לשתף את האינטרנט לשכן ליד, עקרונית הראוטר יכול להיות ליד שני מקומות, אחד חדר הממ"ד מה שהבנתי שלא רצוי בגלל בעיות הקליטה ושנית ליד החלון בחדר הכבי…

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  23. טוב אז ככה, לפני מספר ימים התקינו לי כבלים (אינטרנט + טלוויזיה) בבית. הטכנאי התקין את המודם, הוריד בעזרתו את תכנת ההתחברות לאינטרנט (החייגן של אינטרנט זהב, ערוצי זהב). אז התקשרתי ל- IZ, הביאו לי שם משתמש וססמא ואמרו שבעוד שעתיים זה יופעל. טוב וזה לא ממש עבד. כאשר ניסיתי לחייג זה הראה לי את הודעת השגיאה הבאה: Connecting to Ins.inter.net.il... Error 769: The specific destination is not reachable. כאשר אני מריץ ipconfig זה מראה לי: something: IP Address: 0.0.0.0 Subset Mask: 0.0.0.0 another something: וזה לא נראה כאילו יש בעיה בחיבור, בדקתי הכל מספר פעמים, ניסיתי לשנות כבלים וכו' בנוסף לכך, זה נכשל בבדיקה של התקשורת בין המחשב למודם ב Installation assistant…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by tom_k85,

אני מעוניין לבנות LAN דרך האינטרנט אך אפשר לעשות את זה? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  25. שלום לכל חברי הקבוצה. יש לי ראטור של הוט(hotbox4) שאליו אני רוצה להוסיף עוד access point או repeater. אז יש לי ראטור ישן של חברת kasda דגם : KW62293. יש בראוטר הזה אפשרות לrepeater אבל זה לא הצליח לי. עשיתי disable ל DHCP. שיניתי את הכותבת של הראוטר אבל שום דבר לא נראה שעוזר. האם יכול להיות שהוט חוסמים את האפשרות לחבר נתב \ ראוטר נוסף? מישהו נתקל בבעיות כאלו אם הראטור של הוט? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים