רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
היי צריך את עזרתכם דחוף.אני מנפגעי אייס תקשורת חכמה. התחברתי לבזק ומנסה להתאים את הראוטר שאייס מכרו לי.Billion 8200axl 1200 ראוטר מעולה,אבל הם נעלו אותו על @ice,ואני לא מצליח לשנות את שם המשתמש וסיסמה. יש מישהו שיכול לעזור לפרוץ את זה ? אשמח מאוד
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שראיתי באתר TP-Link העדכון האחרון של הWDR4300 הוא מ 17.6.2013 שזה לפני שנה בזמן שהעדכון של הקשוחה הישראלית הוא מתאריך 29.7.2013 שזה בערך חודש אחרי. הנתב שקיבלתי הוא 1.7 והגרסה שהוא בא איתה היא מה16.10.2013 האם יש סיבה שכדאי לי "לפתוח" את הנתב אם בגדול החומרה כבר מעודכנת ואין יותר חדשה באתר . אין לי שום אינטרס לעבור על חוק אז בשביל מה אני צריך את זה. אם הבנתי נכון בארץ מוגבלים לערוצים של 20 מגה למשהו בין 5170 ל 5320 או משהו כזה . ראיתי שבנתב אפשר לקבוע 40 על זה והחסימה היא כנראה רק על התדר. יש משהו שגרסאות ddwrt או openwrt יתנו לי חוץ מעוד אפשרויות . יש לי ddwrt על יתר הנתבים שלי (dir615 שדי מושבת ו 1043 v1 ) . בקשר לdual band האם אפשרי להתחבר לשתי הרשתות במקב…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נניח שהמצב כזה יש ראוטר שמחובר למחשב , ואני רוצה להוציא ממנו כבל מוצלב נוסף למחשב אחר כדי שיהיה גם בו אנטרנט. אילו הגדרות אני צריך להגדיר בשני המחשבים בכדי שיהיה חיבור אנטרנט גם בשני? בראשון אני צריך לעשות שיתוף לאנטרנט, ובשני להגדיר שהוא יקבל כתובת אוטומטית? [היכן מגדירים את השיתוף אנטרנט?]] WIN XP תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי רשת ויש 10 מישתמשים אני רוצה במקום ללכת לכל מחשב ולכבות אותו לעשות את זה ממחשב אחד (עם מישהו יודע פקודה ה דוס או משהו אחר לכתוב את ב IP של המחשב ולכבות אותו ) עם יש למישהו תשובה זה מאוד יעזור לי (8 מחשבים עם WINDOWS XP ו2 מחשבים עם WINDOWS 2000)
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יודע מה זה ? ניסה את האופציות האלה? יש לו המלצה אם להשתמש ואיך? או לא להשתמש באופציות האלה ?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר של בזק חדש ויש לנו 3 מחשבים אבא שלי יושב בסלון ובקושי קולט והאינטרנט מאוד איטי לו אמרו לי שהוא צריך כרטיס רשת או משהו לחבר לכרטיס רשת במחשב כמו אנטנה כזאת שיקלוט את המודם החדש שזה מהירות של 5GHZ במודם ככה אמרו לי בבזק אפשר להמליץ לי על משהו טוב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן חיצוני של WD המחובר לראוטר בLAN לכונן מערכת הפעלה פנימית המקבלת כתובת IP סטטית + DG ברשותי כתובת סטטית שרשומה בתוך הראוטר 3COM ניתן לגשת לכונן בתוך הרשת הפנימית ללא בעיה (העברת קבצים ושיתוף) הבעיה: אין אפשרות גישה מרחוק (מחוץ לרשת הפנימי) אשמח לסיוע בנושא תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אהלן יש אפשרות לרשום מספר איי.פי מסויים ובעזרת איזו תוכנה לגלות מאיפה האיי.פיי הזה גולש, לדוגמא מחול או משהו ??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך להוריד הורדות מרובות בבת אחת בחשבון PREMIUM ? כי יש לפעמים קבצים שמחולקים לאיזה 100 חלקים ואני צריך להתחיל להוסיף כל קובץ בנפרד, עבודה דיי מייגעת ומעצבנת. אני עובד גם עם תוכנות הורדה DAP ואני לא מצליח שהקישורים לקבצים יתחילו אחד אחר השני. פשוט הוא פותח לי את הדף שם אני צריך ללחוץ שוב על PREMIUM ואז רק להוריד , זה דיי מעצבן. האם יש דרך קלה יותר להוסיף בבת אחת עשרות קישורים לחלקים של הקובץ ?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי איזה בעיה בנתב של S-BOX דגם sbx-133lhe-1 אני מחזיק שרת WEB + מחשב לגלישה באינטרנט עכשיו שאני מנסה לגלוש לאתרים שבשרת שלי אני לא מצליח. ועם אני גולש ברשת רגיל בלי לגלוש באתרים שבשרת שלי אז זה גולש מצויין כל הפרוטים הדרושים כבר ספקתי לנתב ועם אני לוקח נתב פשוט כמו אדימקס אז אני מצליח לגלוש לאתרים שבשרת שלי וגם שם אותו הפרוטים זה רשימת הפרוטים שאני נתתי בנתב S-BOX וגם באדימקס IIS 53 DNS 80 SSL 443 FTP 21 שאני רושם דוגמה www.name.co.il זה רושם לי לא ניתן להציג דף זה ועם משהו אחר רושם את הכתובת אז הוא כן מצליח לכנס רק אני לא מצליח להכנס יש לציין שאתרים אחרים שלא על הרשת שלי אני כן מצליח להכנס כמו שרשמתי אני יכול לגלוש לכל האתרים ברשת גם דרך השרת אבל ברגע ש…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ברשותי מודם אלחוטי, ראוטר אלחוטי, מודם ADSL של אלקטל חברתי את המודם האלחוטי למחשב ואת הראוטר למודם ADSL הצלחתי ליצור קשר בין הראוטר למודם האלחוטי אבל אני לא מצליח לשתף אינטרנט מישהו יכול להסביר לי איך לשתף אינטרנט
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחובר דרך נטוויז'יון בקו 2.5 מגה ותמיד קיבלתי בשרתים בחו"ל פינג די גבוה (120+) אבל כזה שלא הפריע מדי לשחק, לאחרונה אני מתחיל לקבל פינגים מטורפים (הפינג עולה גם ל900 לפעמים) ואז חוזר חזרה לגבול הנורמלי. יש לציין שגם בשרתים בארץ זה ככה. בשיחה עם נטוויז'ן טענו שהפינג בסדר גמור ואחרי בדיקה של הפינג התברר להם שהוא אכן בסדר (56) אבל הבעיה כמובן ממשיכה לחזור. בכללי לא היה הרבה מה לעשות, הם אמרו שאין להם דרך לדעת מה הבעיה ואמרו שייתכן שיש לי תוכנה שלוקחת רוחב פס גבוה מאוד (ואין לי, או לפחות לא משהו חדש), לייתר ביטחון סגרתי את המסנג'ר והסטים אבל הבעיה נמשכת, ואין לי שום פעילות חריגה בTASK MANAGAR. אחרי שורה של טענות מוזרות הם הציעו לי לעשות איפוס דפדפן, רק שהאיפוס הוא לE…
-
- 22 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
אני משתמש בתשתית הוט + הוטנט (100 מגה), מאז שיצא הטריפל.בזמנו הוטנט סיפקה תמורה מעולה - מהירות טובה ויציבה ברוב שעות היום + אין סימנים של טראפיק שייפינג בהורדת טורנטים + שיהוי נמוך יחסית.כבר חצי שנה שהמצב שונה - המהירויות ביוזנט לא עוברות את ה40 מגהביט ברוב שעות היממה ולעיתים קרובות אני מקבל אפילו 20, הפינגים גבוהים ולא יציבים וכו׳.בקיצור... איזו ספקית מומלצת כרגע ל100 מגה שעונה על הדרישות הנ״ל?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון מהירויות ההורדה שלי ירדו פלאים וברוב המקרים אני שמח אם אני מקבל חצי מהמהירות (בלי מנהל הורדה) ואני מדבר עם חברים שלי שיש להם אותו ספק והם אומרים לי שאין להם בעיות בכלל והמהירות כמו תמיד. היום הביאו לי מחשב לתיקון אז החלטתי לערוך בדיקה קטנה והורדתי קובץ מסויים משרת במירק במחשב שתיקנתי קיבלתי מהירות של 57 בממוצע עם מודם אלקטל פרו, אחר כך ניסיתי עם המחשב שלי לבצע את אותה הורדה בדיוק וקיבלתי בקושי 27 בממוצע למרות שזה היה אותו שרת ואפילו אותו מודם יש לציין כי המחשב שלי משתמש בוינדוס 98 (לא SE) והמחשב שתיקנתי משתמש באקס פי הום למרות שלא נראה שזה הגורם לבעיה כי אף מערכת הפעלה לא יכולה להכפיל מהירות הורדה, זה לא נשמע הגיוני... יש לכם איזה הצעות בשבילי, אולי תוכלו להפנ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי אינטרנט 2.5MB ראוטר Rotal RTA1025W במחשב השני ששם הראוטר מחובר אליו אין בעיה והאינטרנט עובד טוב מאוד במחשב הזה יש לי USB של בזק POZ והוא קולט חלש מאוד אולי איזה עשירית מהמהירות :-\ מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי CHROMECAST וטלויזיה SMART. בWIN8.1 יש אפשרות להתחבר למכשירים אלו אולם צריך חביור אלחוטי מבחינת החיבור כיצד הכי כדאי? USB או PCIE? ראיתי כי בUSB המהירות יכולה להגיע ל800MBPS ואילו בPCIE עד 300. האם זה משנה? מה המהירות המקסימלית שמנוצלת בלאו הכי לצפיה בסרטים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לא הבנתי למה הפסיקו למכור אותו לא הבנתי מה עם הראוטר אם הוא משמש כראוטר גם? ומה הבאג ששמעתי שמצאו בו? ויש לי כזה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב חברים? אני במצב די מעצבן, שדרגתי ל 20MB לפי איזה חודש, כל פעם אומרים לי שאין מלאי של חדשים, רק מחודשים ושאין צפי לחדשים, הם קיבלו לא מזמן netgear חדשים, וזה עוד מעט נגמר, אבל וטוענים שחדשים יהיו עוד איזה חודש חודשיים, יש לימישהוא מושג בנושא? אני לא רוצה להסתכן במכשיר מחודש, נכון שלרוב ככה זה בעסקי התקשורת (חוץ מסלולרי), שלפעמים הציוד הוא באמת מחודש, יש לי ממיר YES קטן שנראה שנפל על הרצפה פעם חח, אבל בכל זאת עובד. מה לעשות? ללכת על מחודש? אני בכל מקרה לא יכול לגלוש על ה DLINK 2760U שיש לי.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כתבה מעניינת ב ars-technica לכל מי שמעוניין להעמיק בנושא הניתוב: http://arstechnica.com/articles/paedia/internet-routing-growing-pains.ars
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
זה פשוט מטורף. כמעט כל חצי דקה, יש לי ניתוק מהאנטרנט. הראוטר שלי זה DSL-2650U מבזק ואני כבר לא יודע מה לעשות. דיברתי גם עם בזק וגם עם בינ"ל והם הוכחו כחסרי תועלת. למישהו יש רעיונות? -זה לא הכבל תקשורת -זה לא המשתמש -זה לא הקו ADSL.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לכמה מעצותכם בכמה נושאים שמטרידים אותי בזמן האחרון =), אז בואו נתחיל. אז ככה, אני עומד לעבור דירה בימים הקרובים וחלק מאוד חשוב מתוך כך הוא כמובן תשתית האינטרנט בדירה =) אני עובר עם שני שותפים כאשר אני ועוד אחד מאוד פעילים באינטרנט (הן אם זה משחקים והן אם זה הורדות.) ולכן אני נמצא בכמה דילמות. - אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שיאפשר (אם זה בכלל אפשרי) גישה לאינטרנט אלחוטי בכל הבית (קצת יותר ממ120 מר) לגישות מהלפטופים. - בנוסף ללפטופים יש 3 מחשבים שולחניים ששניהם מתוכם דורשים חיבור יציב לאינטרנט בשביל גיימינג. האם WIFI יחזיק או שאני יצטרך לחווט את הבית? - בעתיד הקרוב מאוד, אני מתכוון גם להוסיף סטרימר שיהיה מחובר לNAS. ולכן גם יש חשיבות לתקן N. אז מ…
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
עשיתי בין המחשב שלי לשל אחותי שיתוף קבצים בעזרת האשף של ה XP . השאלה נראית טיפשית אני יודע אבל אני אם אני רוצה לבטל את השיתוף קבצים איך אני עושה את זה"??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בפיירוואל שלו , ולכן אני צריך שהוא יהיה ראטור (נכון ?) אין לי רשת , המטרה היא רק להשתמש בפיירוואל המובנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-