רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד ובו מותקנת תוכנת ויסטה הידועה לשימצה. כשניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית מוגנת אפילו לא הופיעה האפשרות של הזנת סיסמא, בשונה מתוכנת חלונות הישנה יותר. לכן, כשאני רואה את הרשת שאליה אני רוצה להתחבר, האפשרות היחידה שניתנת לי היא ללחוץ על Connect ואז כמובן שאי אפשר להתחבר בגלל שלא הזנתי סיסמא בשום מקום. ניסיתי גם את אופציית ההוספה הידנית, אבל זה לא עבד. מישהו יכול לומר לי מה אפשר לעשות? ממש ממש תודה!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
התקמתי את מערכת xp באנגלית התקנתי דרייברים מדיסק לכרטיס מסך וללוח אם (הלוח אם הוא ga-ma-770 ud3 ויש לו כרטיס רשת Realtek 8111C chip (10/100/1000 )Mbit) ואני לא מצליח להגדיר לרשת אלחוטית בכלל ושלא נדבר על האפשרות למצוא אחת אני חייב עזרה כי קניתי מחשב חדש וממש טוב והוא יושב לו ואני לא יכול לעשות איתו כלום כי כול ה-xp לא מעודכן וכול מהי דברים אחרים ואני חייב אינטרנט (לא יודע אם זה חשוב לציין אבל אני עם xp sp2 32bit בתקופת ניסיון של ה-30 יום) תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קיבלתי היום טלפון מחברת בזק ונאמר לי ששודרגתי לתשתית הNGN ולכן אני זכאי לתשתית ברוחב פס של 10MB ללא תוספת עלות (כרגע אני על 5MB). הצצתי קצת באתר "כמה זה?" וראיתי שהמחיר של הספקית גם הוא נמוך יותר ממה שאני משלם כיום ל012 cry. המחיר לחבילת גלישה בחברת בזק בין לאומי ברוחב פס של 10MB הינו 70 ש"ח, התחייבות לשנה. מה דעתכם על בזק בין לאומי? 012 חוסמים שיתוף קבצים והגלישה באמת על הפנים, אני כרגע גולש ומוריד כמו שצריך רק בגלל קוד שעוקף את החסימה. השאלה האם בזק גם כן חוסמים ותהיה בעיה איתם או שאני אהנה מכל הרוחב פס?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעונין לרכוש את הרשת החשמל של הדגם SHIRO HL105E. כאן, נכון שיש 2 יחידות? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=DVHL105E תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז יש לי 2 נתבים זה הראשי שמחובר למודם כבלים http://www.belkin.com/uk/support/article/?lid=enu&pid=F5D8233uk4&aid=10288&scid=282 יש לי גם wrt54gl שמותקן בו tomato 1.25 יש לו רק אפשרות של client או bridge שזה יעיל רק אם אני מחבר משהו דרך כבלי רשת. אבל לא reapter על מנת לחזק את האות ו להגדיל את טווח קילטה קראתי שיש את זה בdd wrt אבל ראיתי ממש המון גרסאות שונות על שהלכתי לאיבוד יש לי גרסה 1.1 EU מישהו יכול להגיד לי מה הכי יציב ו מתאים ואם זה אפשרי לעדכן ישירות מ tomato תודה.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מה קורה חברים.. כבר כמה שנים שאני עם הראוטר המצויין Edimax BR-6204Wg שמחובר לשני מחשבים עם הכרטיסי רשת האלחוטיים Edimax EW7128G הכרחי לשדרג את הנתב אם אני עם מהירות 2.5M ?.. מה ההבדל בין 54Mbps ל300Mbps ?.. מהירות האינטרנט תהיה גדולה יותר, או שזה דווקא משפיע על השיתוף והעברת הקבצים בין המחשבים?.. כי בנתיים אני די מרוצה עם הנתב שלי, המהירות אחלה והשני כרטיסים עושים את העבודה כמו שצריך.. מה הבדל האנטנות? טווח קליטה רחב יותר? מהירות גדולה יותר? ומה ההבדל בין כרטיסי הרשת האלחוטיים, בין אנטנה אחת (כמו שיש לי) עד לשלוש אנטנות?.. מה שמשחק כאן זה הטווח הקליטה?.. תודה על העזרה, רון.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
פעלתי לפי המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm מההתחלה ועד הסוף. למרות זאת, כאשר אני נכנס ל'רשת' (VISTA) אני לא מצליח לראות את המחשב השני שמחובר באותה קבוצת עבודה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לקחתי נתב 3COM ישן שישב אצלי בבית והגדרתי לו WPS כדי להרחיב את הקליטה בבית. הבסיס הוא ראוטר של סימנס מבזק. הכל עובד חלקית, הבעיה היא שהרפיטר מתנתק לעיתים קרובות. ההגדרות הן ככה: שני הראוטרים משדרים את אותו SSID שני הראוטרים על ערוצים שונים (סימנס על 11, 3COM על 6) לשניהם מוגדרת אותה סיסמת WPA2 אני חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כל פעם מידע סותר אני לא הבנתי אם ה-SSID צריך להיות דומה או הערוץ... או שניהם... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
טוב אז כמובן שהמחשב והאינטרנט עובדים 24/7 איך אני מגדיר בOUTLOOK את הGMAIL ככה שברגע שנכנסת הודעה היא ישר תקפוץ בOUTLOOK כמו שהיא קופצת כשאני בממשק הWEBי של GMAIL???
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=2&pl3_id=122&pd_id=248 http://www.dlink.co.il/il/products/2/704_b.html http://www.dlink.com/products/?pid=530 המרחק הוא בסביבות 20 מטר וממ"ד אם יש לכם המלצות אז בבקשה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מישהו מכיר נתב כזה כמו ה WRT54GL האגדי רק בתקן N כלומר שיהיה פתוח ולא צריך "לפרוץ" אני מעדיף tomato יש חיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ראשית, תודה על העזרה בפעמים הקודמות ! יש לי נתב מסוג TP-LINK שמחובר לתשתית הכבלים, מחשב נייח וחיבור אלחוטי. בכל פעם אני נכנס לאמיול ומופיע לי סטטוס LOW ID ( הפס השחור על החמור ) בנוסף אני לא מצליח להתחבר לחיבור ED2K. אני מצרף מבט לסטטוס האחרון באמיול. בתודה מראש, זיו ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום יש לנו כמה מחשבים בבית, כולם עם ווינדוז XP, ורובם עם כרטיסי רשת אלחוטיים 802.11 a/b ואנחנו מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר ASUS של בזק כל המחשבים נמצאים תחת הרשת WORKGROUP ב-wireless network connection הגדרתי בTCP/IP של כל מחשב IP סטטי שונה באופן הזה לדוגמא: ip address: 10.0.0.2 subnet mask: 255.0.0.0 default gateway: 10.0.0.138 preferred DNS server: 10.0.0.138 בכל מחשב שיתפתי את כונן C, ויש לנו 2 מדפסות בבית שמחוברות בUSB, וגם אותם שיתפתי יש בעיה קטנה שאולי לא קשורה, אבל במחשב הראשי שמחובר בכבל לראוטר, אין אפשרות לשנות את הIP, ואחרי שאני משנה את ההגדרות של ה-local area connection ונותן IP ייחודי, אני לוחץ על OK, וכשאני שוב נכנס להגדרות, ההגדרות חזרות למצב של obtain an IP…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי לפטופ HP עם ויסטה ואני לא מכיר את מערכת ההפעלה הזו ? איך אני גורם לו לחפש איטרנט אלחוטי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי כבר מלא זמן בעיה מעצבנת עם האימיול - שלא משנה מה אני עושה אני תמיד מקבל LOW ID. ניתבתי פורטים כמו שצריך בראוטר שלי (edimax BR-6204wg) - הלכתי ל-virtual server ופתחתי פורט אחד לed2k ואחד לkad. עשיתי בדיקה ב-check ports של אימיול והוא מראה לי שה-tcp פתוח אבל ה-udp סגור משום מה. וגם כשאני מסמן את האופציה של פתיחת פורטים באמצעות upnp (וכן, אפשרתי את ה-upnp גם בהגדרות של הראוטר) הוא רושם שהוא פתח בהצלחה אבל עדיין אין גישה לפורט. הנה הלוג: 22/07/2009 19:29:49: UPnP successfully set up forwardings for ports xxxxx (TCP) and yyyyy (UDP) 22/07/2009 19:30:01: Connecting to Pirate Bay 2145 (89.248.172.225:5323)... 22/07/2009 19:30:01: Connected to Pirate Bay 2145 (89.248.172…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מצליח להתחבר לאתרים, להשתמש במסנג'ר ובתוכנות - אך כשאני מנסה לגשת לפורטים שהם לא הסטנדרטים (לא 80 או 21), אני נתקל בבעיות רבות. כשאני בודק האם הפורטים פתוחים, התוצאה יוצאת שלילית. זו כנראה הבעיה. אין לי מושג למה הפורטים סגורים, הרי הפיירוואל של הראוטר מנוטרל, וגם של הווינדוס - ויתרה מכך, פתחתי במיוחד את הפורטים בראוטר. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי ראוטר מסוג Edimax BR6204-Wg, במערכת Windows XP PRO SP2.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את הכרטיס רשת EDIMAX 7128IL עם 3 אנטנות תקן N ואת הראוטר EDIMAX 6524N עכשיו אני מקבל אות נמוך מאוד הפתרון הכי טוב זה לקנות ACCES POINT ? שיהיה לי קליטה טובה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפרום רשתות ואינטרנט, יש לי מודם\נתב SendTek PAR-720G שסיפקו לי בזק, והוא מפיץ LAN ריחני ורענן לרחבי הבית. שאלתי היא כזאת: על מנת לחבר מחשב בצורה אלחוטית לנתב, יש צורך לרכוש מתאם רשת אלחוטי למחשב (יענו אנטנה, רסיבר) מבזק בהרבה כסף ? או שניתן להשיג מתאם במחיר הגיוני שיעשה את העבודה, כי הרי בזק לא מתמחרים מוצרים לפי שווים. תודה, חן.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום , איך אני מגדיר ש ACCESS POINT D-LINK DWL-900AP+ יתקשר בצורה אלחוטית עם ראוטר מודם SIMENS SL2-141 תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שעדיף להימנע מזה אבל לא הייתה ברירה ונאלצתי להתקין מחשב עם כרטיס אלחוטי בממ"ד של הבית במרחק אווירי של משהו כמו 12 מטר מהראוטר. כמו שחחשתי רמת הקליטה של האנטנה עומד על "נמוך מאוד" וכשיש מזל הוא מגיע ל"נמוך". בשאר הזמן פשוט אין קליטה... רציתי לשאול כיצד לפתור את הבעיה. האם התקנת אנטנה חזקה יותר תשפר את הביצועים? האם יש אפשרות לקנות מאריך לאנטנות כדי שפשוט אוציא אותן מהממ"ד (מדובר במרחק של כ-3 מטר). אשמח לקבל הצעות והמלצות. הראוטר שברשותי: Intellinet Broadband Wireless Router לא מצאתי מספר דגם. זה רואטר שחור עם אנטנה אחת הכרטיס שברשותי: TP-Link WN851N שוב תודה על מה שלא יהיה! ושיהיה שבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום האם ישנו צורך בלוחץ מיוחד עבור לחיצת תקעי CAT6? כאן מצוין כי אכן ישנו צורך: יחידות קונקטור מסוכך RJ45 CAT6 לכבל רשת כלומר, ברשותי כבל CAT6 מסוכך, ואני רוצה ללחוץ את תקעי ה-CAT6 הנ"ל. האם הלוחץ הבא יתאים? לוחץ RJ45 איכותי מבית HQ דגם TEL-0082 במקרה שלא, מה עלי לחפש במפרט הלוחץ, כדי שיתאים ל-CAT6? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעית קליטה חמורה אצלי בחדר בשל מרחק ומלא קירות מן הנתב שלי הראשי (של3COM) הנתב של3COM תומך בהתקנים G+B עכשיו ככה קניתי היום נתב חדש של אדימקס br-6542n שתומך בכל התקנים כולל התקן N החדש(יחסית) עכשיו לפי מה שהבנתי הנתבים יוכלו לעבוד ביחד וקניתי אותו את הטווח קליטה מיקמתי אותו ככה שיש קליטה טובה מאד בחדר שלי שלא יורדת מ 90% והוא מכסה את כל שאר הבית בקליטה טובה עכשיו אני רוצה להגדיר את הנתב של אדימקס שיהיה הAP שלי והנתב של3COM יהיה הראשי אני לא ממש מבין כל כך איך להגדיר כי לא עשיתי דבר כזה בעבר בחיים ככה שאני צריך את עזרתכם ולא רק שתגידו לי מה לעשות תאורתית כי אני יודע את אני צריך משהו שירד לפרטי פרטים כל פיפס קטן שצריך לעשות אז ככה הינה שתי הדגמים המלאים של הנתבים…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר SWEEX LW050v2 הראוטר הזה מחובר למחשב אחד (במקרה המחשב הספיצפי הזה) בכבל ישירות ולעוד 3 מחשבים (2 ניידים ואחד נייח) בבית. עם שני הניידים אין שום הבעיה הם עובדים מעולה מכל מקום בבית. הבעיה היא עם המחשב הנייח לו יש כרטיס רשת PCI EW-7326Ig. הוא מתחבר בסדר יחסית לרשת עצמה , אבל אחרי שניות מתנתק ומתחבר שוב , האיכות של הקליטה היא בסדר גמור כי יש 3-4 קווים , אבל המהירות עומדת על 1 מגה ביט לשנייה. לעומת זאת שני המחשבים הניידים ניסיתי להפעיל אותם בחדר של המחשב הנייח הבעייתי והם עובדים בלי בעיה. ניסיתי גם להוריד גרסה חדשה יותר של דרייברים דרך האתר של EDIMAX אבל זה לא עזר ממש. מה הבעיה ? איך זה יכול להיות ששני מחשבים ניידים קולטים בלי בעיה באותו מקום והכרטיס קולט אבל עובד…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ההתחיבות שלי ל 014 עומדת לפני סיומה - ואני רוצה לבדוק אופציות. כרגע יש לי : - 014 + הוט כבאנדל במהירות 1.5 - אני לא משתמש באימיול בכלל ובביטורנט לעתים נדירות מאוד - אני *כן* מוריד מסות (ה 1.5 שלי יכול להיות מנוצל במלואו גם חודש שלם ברצף. תעשו חשבון כמה ז - מעוניין להשאר בתשתית הוט (למרות שמי שמכיר אותי מפורום צרכנות בתפוז יודע את דעתי עליהם) בגלל בעיות בזק באיזורי. אבל, מכיוון שלא מוכן לתת להוט להכניס יד לחשבון, אני נאלץ להשתמש בבאנדל של הספק + הוט. - המהירות מספקת אותי, אולי אעלה קצת. - נטויז'ן, 012 - מוקצים מחמת מיאוס. - *לא* מחפש כל שרות מתקדם (הסמארט בוקס של אוראנג', טלפון אינטרנטי, "רשת אלחוטית ביתית" וכו') וכן, יש לי מספיק ידע טכני משלי לתחזק את הרשת הביתית שלי לבד …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-