רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לפי המלצות הפורום לקנות את הראוטר WRT54GL. עכשיו עשיתי חיפוש בזאפ ומצאתי את החנות הזו: http://www.digitalsupport.co.il/buy/scripts/prodView.asp?idproduct=43 ששם כתוב ואני מצטט: "נתב זה לא תומך בכבלים והוא למעשה WRT54G V4 לשנת 2004. הנתב לא תומך או נתמך ב Windows Vista. נתב זה אינו מיועד למשתמשים רגילים אלה לאנשי לינוקס בלבד. כמו כן, חברת LINKSYS לא מספקת אחריות לנתב אם שונתה גרסת ה FIRMWARE שלו. אנו ממליצים ללקוחותינו לרכוש או את דגם WRT54G V7 לשנת 2007 בלינק הבא: או את דגם WRT54GL V1.1 האחרון לשנת 2007 אשר תומך בכבלים ומגיע עם ממשק GUI חדש! אחריות 3 שנים - שינוי גרסה מסיר אחריות. (הוראות חברת Linksys)." האם זה נכון??? האם נתב יכול שלא לתמוך במערכת הפעלה מסויימ…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית והמחשב שלי מחובר לסויטץ' שמחובר למחשב של אבא שלי במחשב שלי מותקן WinXP HOME ובשל אבא שלי 98 כשאני מנסה לשחק משחקי רשת עם המחשב של אבא שלי, המחשב שלו לא מזהה את השרת שרץ על המחשב שלי (המחשב "הראשי") בשני המחשבים מותקן IPX בשני המחשבים מותקנים כרטיסי רשת של אינטל (אם זה משנה משהו) הבעיה היא רק במשחקים, אני יכול נגיד להעביר קבצים ממחשב למחשב מישהו אולי יודע מה הבעיה, ואיזה הגדרות צריך לשים/לשנות? (המשחק הוא RTCW שמבוסס על המנוע של קויק3)
-
רוצה לעשות רשת ביתית מה אני צריך? יש לכם אתרים בנושא
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את BR-6542N שבקושי מגיע למהירות 80 מ"ב ובמחשב השני ל-50 מ"ב ע כבל CAT 7 הנתב עד 100 מ"ב קווי אני בבזק T100 ו-NETVISION אני מרגיש איטיות השאלה שלי איזה מהם מומלץ כי חשוב לי חיבורים של 1 גיגה ולא כל כך חשוב AC העל חוטי אבקש תשובה מקצועית יכול להית גם נתב אחר מימה שצוין למעלה בנושא בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל, תודה לאלו שמנסים לעזור, תודה מראש. (אלו לא כולן שאלות, חלקן רק הבהרות..) 1) אני בחבילה של החצי מגה (ADSL), חבילה בה אני אמור להוריד על 60KBps. עכשיו, קראתי באחד הת'רדים על אחד (כן כן, זהו אתה!) בחבילה של ה3/4 מגה- בחבילה זו הוא משלם אותו דבר ומקבל יותר, הבן-אדם כ"כ מלא שהוא עוד בא בטענות בת'רד אחר על פינג של 150 או משהו באיזור. 2) אם אני אנטוש את נטויז'ן, אז במצב בו הפינג וההורדה חשובים גם יחד, כשהפינגים החשובים יותר הם פינגים לשרתים בחו"ל, איזו ספקית אינטרנט היא המומלצת ביותר? (יש לי מודם, אני צריך רק את החשבון, אפילו דוא"ל והנחות למצלמות דיגיטליות מטופשות לא מעניינות אותי..) (חשבתי על 012..) 3) אני שילמתי כמה חודשים 90 או לא יודע כמה וזה עלה אוטומטית ל160, אבא …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היקרים אני גר בבית בעל 3-4 קומות, והראוטר נמצא בקומת הכניסה. אני מעוניין להעביר את המחשב מהמרתף לחדרי, אך אין לי חיבור אינטרנט בחדר. יש ברשותי ראוטר BR-6524N אך הקליטה חלשה-אפסית עם כרטיס רשת אלחוטי בתקן 802.11n. החדר שלי נמצא קומה מעל הראוטר, וכרטיס הרשת האלחוטי הוחזר. חשבתי על השתמשות ברשת החשמל על מנת לגלוש באינטרנט ולשחק משחקים באינטרנט (5Mbps). הדגש הוא על משחקי רשת. חשבתי על להשתמש בזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27336 או (מה עדיף? מה ההבדל? שווה את ההבדל במחיר?) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24489 האם אוכל לקבל קצב יציב של 5Mbps? מה התנאים על מנת שהם יעבדו? האם זה מסוכן וישפיע על מכשירי החשמל בבית? בתודה, א…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ומתגורר במעונות בירושלים, אני גולש כעת על תשתית בזק 5 MB ומשלם 60 ש"ח בחודש וספק בב"ל עליו אני משלם 15 ש"ח לחודש (מבצע סטודנטים עאלק). בבזק הציעו לי תשתית 20 מגה באותו המחיר, אבל כששאלתי על 100 מגה נאמר לי שזה יעלה משהו כמו 200 שקל. כמו כן נאמר לי שעליי לשדרג את המודם שלי למודם VDSL. 1) האם מישהו הצליח להשיג תשתית בזק 100MB במחיר שפוי ? 2) האם אפשר להשיג תשתית הוט 100MB במחיר שפוי ? 3) האם כדאי לרכוש מודם VDSL שלא מבזק (באינטרנט מחו"ל או מהארץ) ? 4) האם המודם הנ"ל עובד גם עם התשתית של הוט ? 5) כמה לדעתכם אצטרך לשלם לבב"ל עבור 20MB/100MB כעת ? האם הם יותר איכותיים מהמבצע של 20 ש"ח של הוט ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובר ליחידת דיור ואתקין שם אינטרנט על תשתית בזק (כנראה דרך ה"דואל" של CCC) וסביר מאוד להניח שאשכיר מהם את המודם (הבנתי שלא משתלם לקנות באופן פרטי כרגע?). המהירות תהיה 15 או 25 ויהיה לי מחשב אחד שיתחבר באופן קווי ושאר המכשירים באופן אלחוטי (פלאפונים, לפטופים וכו' בהם לא חשובה לי המהירות כמו בקווי). כיום אני משתמש ב wrt54gl (יש ארבעה מחשבים בחיבור קווי והמון באלחוטי) אבל אני לא יכול לקחת אותו איתי לצערי והמחיר של חדש גבוה ממה שאני רוצה להשקיע כרגע. אשמח להמלצה לנתב זול שיוכל לעשות את העבודה ועדיין יספק לי אפשרויות דומות לאלו שיש ב tomato firmware המותקן אצלי כרגע.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה, היום יש לי ראוטר חוטי של Edimax שמחובר למחשב שלי ולמחשב של אבא שלי לפני כמה זמן אח שלי קנה מחשב ואנחנו רוצים לשים גם לו אינטרנט, וגם הזמנתי Wii שצריכה להגיע עוד קצת פחות משבועיים ויש לה WiFi ככה שאני יכול לחבר אותה לאינטרנט אלחוטי [אין לה חיבורים חוטיים, צריך לקנות מתאם בשביל זה, סתם עוד כסף... כי גם ככה עדיף אלחוטי בשביל לא לחפור בקיר בשביל המחשב של אח שלי] יש לי גם DS שגם לו יש WiFi ואפשר להתחבר לאינטרנט אלחוטי אבל זה לא ממש משנה לי כרגע כמו ה-Wii בכל מקרה, הסתכלתי באתר שלהם והנה רשימה קצרה של ראווטרים ואיך הם עובדים עם המכשיר: http://www.nintendowifi.com/customersupport/supportedRouters.do עכשיו אני בהתלבטות, איזה ראווטר לקנות? צריך שיעבוד תכלס, לא יותר מידי פי…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מחשבים, וכרגע הם מחוברים בצורה הזו: המחשב הראשי מחובר (בכבל רשת) למודם (motorola SB4101, בנטוויז'ן), והמחשב המשני מחובר לראשי בכבל רשת מוצלב. אני רוצה להשיג מאיפהשהו מחשב ישן, לקנות switch או hub ולהגדיר ראוטר לינוקס. אילו הגדרות אני צריך לשנות כדי לעבוד עם מודם הכבלים? בתודה רבה מראש, עדי.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
התשתית שלי בת 15M. האם המודם הבא מתאים? (משום מה הוא לא מופיע בטבלת "המומלצים") http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=EDIMAX-AR-7286WNA&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=68&aff=Zap〈=he
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד היום היה לי מודם USB ALE130 שמחובר למחשב שלי, וכבל רשת מהמחשב שלי למחשב של אחותי. עכשיו קבלתי את המודם רשת ROTAL - RTA1320a שלפי מה שהבנתי אפשר להפוך אותו לנתב(router). עכשיו כדאי לחבר את המחשב של אחותי אני צריך לקנות ממתג (switch) עשיתי חיפוש בפורום כדי לענות לעצמי על שאלה, שעדין אני בספק אם הבנתי נכון: 1) איך להפוך את המודם הנ"ל לנתב? חיפשתי ומצאתי מדריך איך להפוך מודם לנתב, פעלתי עלפי ההוראות הנורית של הPPP נדלקה, נכנסתי שוב להגדרות של המודם, ראיתי שכביכול המודם מחובר, אבל כשאני פותח דף אינטרנט האתר לא עולה. עשיתי חיפוש נוסף ונתקלתי בכמה תראד נוסף שאומר שאי אפשר להפוך את המודם לנתב כי אי אפשר לקבל כתובת סטטית בADSL. בבקשה אני צריך כמה דברים, כי החיפוש כבר בלבל אותי …
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אז ככה לאחר דין ודברים עם בזק והצעת מחיר מגוכחת מצידם עברנו לפרנטר במסלול ה"שוק הסיטונאי" ספק ותשתית 100 מגה קיבלתי את הראוטר הכל היה נחמד חיבור קווי עומד על 76 מגה+- ואני מרוצה בסך הכל עממה כל מכשיר שאנחנו מחברים אותו בwifi גם אם אנחנו עומדים ממש על הראוטר מספק במקרה הטוב 12 מגה ואם מרחיקים לסלון הרבה פחות בערך מגה מגה וחצי פינגים גבוהים מאוד וניתוקים סתם בשביל להבין הדירה היא דירת 60 מטר ככה שאין הרבה "מחסומים" ביננו לראוטר השירות של פרטנר הוא לא מקצועי בעליל, אני מגיע עם רקע בעולם המחשבים ולמרות זאת הם מתעקשים על הנוהל שלהם שלא עזר לי בשום הגדרה או פיתרון אחר. בסופו של דבר הם אמרו לי שאין להם מה לעשות עם זה, הם מספקים לי חיבור קווי וזה מה שהם א…
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום! התקנתי היום רשת אלחוטית ביתית. אני מעוניין לחסום את הנתב בסיסמא ככה שמחשבים חיצוניים(כגון שכנים) לא יוכלו להתחבר אליי.... קראתי במדריכים אבל לא ממש הבנתי! הרשת מופעלת ע"י נתב LINKSYS WRT54GL ומחוברים אליה שנייד שלי והנייח שלי. אשמח לעזרה, תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם הספקיות יכולות לדעת איפה ומתי אני משתמש בפרטי הכניסה שלהן? האם זה אפשרי לשתף את הפרטי ספק בכמה מחשבים/ראוטרים בלי שיגלו? איזה מידע הספקית יכולה להשיג כאשר אני מתחבר לPPP שלה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אנחנו שלושה אנשים בדירה והגענו למסקנה שעדיף לנו חיבור אינטרנט חוטי ;D אשמח להמלצה לראוטר הכי משתלם לדעתכם, בטווח מחירים של 100-200 ש"ח, עדיף כמה שיותר נמוך כמובן, ושיהיה כמה שיותר עמיד (בעל אורך חיים גבוה!). תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מאתחל דרך הכרטיס רשת ? ניסיתי להגדיר לו בביוס דבר ראשון לאתחל דרך הכרטיס רשת אבל זה לא עבד
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עוד משהו נתקל בניתוקים חוזרים ונשנים מאתמול 29/12 והיום בבוקר 30/12 בחיבור ADSL, הספק שלי ברק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בשעות הערב מהירות ההעלאה יורדת באופן משמעותי. עוד מישהו נתקל בתופעה הזו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ומקווה שאני לא חוזר על שאלה שכבר נשאלה כאן בעבר אני צריך המלצה לראוטר לשימוש משרדי קטן - בעיקר חשוב לי שהוא יוכל לשרת לפחות 10 קליינטים במקביל, עדיף שיהיה אפשר אפילו 20 ומעלה (אם זה לא מוגזם). בנוסף אני חייב שהראוטר יוכל במידת הצורך לקבל חיבור אינטרנט מנטסטיק-USB סלולרי (3G/3.5G/4G) שמחברים אליו. מהנסיון הביתי שלי, אני בד"כ מעדיף נתבים תוצרת לינקסיס/סיסקו, אבל לא הצלחתי להבין האם יש להם דגם שעונה לדרישות האלו. אנא הושיעו
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הבת שלי לא מצליחה לשחק במייפל סטורי כאשר היא מחוברת בנתב האלחוטי ..כאשר מתחברת לחוט יש אפשרות. אני מחובר בנתב של בזק HPNA3 ו015 , 015 כל הזמן אומרים לי להחליף את השירות ל- 012 ואח"כ שוב ל - 015 ..כמובן שלא עוזר לי נראה שראוטר ...נדפק. המלצתכם... כל האתרים האחרים ניתן לגלוש חופשי באלחוטי רק המשחק עושה בעיות באלחוטי תודה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
נמאס כבר החלפתי ספק היום ,למרות שזה לא קשור האינטרנט לא מעודכן ורק ריפרשים מעצבנים אני עושה כבר 6 שעות! וזה בכל האתרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבל רשת מהראוטר מגיע לסלון אני מבקש לחבר שני מכשירים לרשת (טלויזיה+סטרימר) אינטרנט מהיר באם אחבר לסוויץ את כבל הרשת אוכל לחבר מיציאות הסוויץ את המכשירים? תודה על העזרה באם כן יש סוויץ מומלץ? שוב תודה נעם
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי, אשר ישמש מרבית הזמן כראוטר חוטי בלבד, ורק מדי פעם אני אשתמש ביכולות האלחוט שלו בד"כ בטווחים קצרים (10-20 מטר). מה הם היתרונות של הראוטרים היקרים יותר נניח מעבר לראוטר Edimax BR6204WG שעולה 170 ש"ח בלבד? האם תקן N נותן לי משהו כיום או בעתיד הנראה לעין? או בקיצור איזה ראוטר מומלץ בתקציב הנ"ל ולמה? (אם אין יתרונות מהותיים לראוטרים יקרים יותר, אני מעדיף ראוטר זול יותר כמו ה-Edimax המצוין לעיל).
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת של 1.5 מגה ADSL דרך אינטרנט זהב. אני סובל מאיטיות בעיקר במחשב שלא מחובר ישירות לנתב. רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את מהירות האינטרנט ? (שמעתי שמועות על שיתוף של פס תקשורות בין כמה לקוחות ) איזה ספקית אינטרנט הכי ממולצת בעיניכם ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-