רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם האינטרנט שלי איטי מאוד מה הבעיה מה אני צריך לעשות כדי שהוא יחזור לעצמו?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האלן חבר'ה, החלפתי את המודם ADSL המסריח שהיה לי, אני מדבר על ה ALE 130.... שעובד בכלל על USB. הצלחתי לשים את ידיי על הסמסונג (AHT-E300) האחרון בבזקסטור 8) 8) ;D בכל מקרה על הקופסא היה רשום משודרג (וגם בעוד כמה מקומות), יש למישהו מושג מה משודרג בו ? ???
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אתמול התקינו אצלי נתב על חוטי של בזק מחשב אחד מחובר חוטית ואחד על חוטית מהירות השליחה למחשב המחובר חוטית היא 8.5-9.5 מגה, אבל לעל חוטית היא 1.2-1.8 מגה זה אמור להיות ככה?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אחי קנה במזל טוב מחשב חדש קניתי ראוטר הרכבתי רשת בייתית הצלחתי לעשות לו אפילו תיקיית שיתוף קבצים בייננו עכשיו שאלתי היא איך אני הופך את המחשב שלי לאמינסטרטור כי כרגע אין אדמינסטרטור......
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פינג גבוהה בצורה יוצאת דופן אז רציתי לשאול אם יש לכם מוסג למה ומה אפשר לעשות אם זה google.co.il 447 hwzone 287
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום מגניב זה! באתי לכאן כדי לקבל עזרה לגביי הראוטר שלי! Siemens SL2-141 ADSL Router! אני משחק במשחק ששמו Warcraft 3! כדי ליצור חדר במישחק זה אני צריך את הפורטים: 6112-6119 UDP+TCP! פתחתי את הפורטים האלו! עדיין לא עובד לי.. אני משתמש ב Windows Vista Home Preimum ביטלתי את ה FIREWALL אבל עדיין לא עובד לי ... עכשיו.... אח שלי גם משחק במישחק הזה. והוא יכול ליצור חדר ואני לא! אולי זה ביגלל המערכת NAT שיש לי בראוטר אם יש! האם המערכת הזאת היא זאת שגורמת לבעיות? בבקשה עזרו לי! תודה סהר כהן...
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחיר, שלא יהיה גבוה ושיהיה של חברה מוכרת כמו ECI, ALCATEL. לי כבר פשוט נמאש מה ALE130 של נזק! נ.ב עם אפשרות לפתיחת פורטים לנתב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכם, לא בטוח שזה מתאים לפה.. קניתי את המוצר הזה פעמיים מאיביי והוא לא הגיע אומנם קיבלתי את הכסף חזרה אבל האם יש סיבה שהמוצר לא הגיע אלי בכוונה? יש מצב שהמכס גורם לזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לשתף בין המחשב הראשי שלי VISTA UL לבין המחשב נייד שלי שיש עליו XP HOME. מישהו יכול להפנות אותי למדריך כלשהו ? או לפחות לומר לי מה אני אמור לרשום בשורת הRUN כדי להיכנס למחשב המרוחק? תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי! לאחרונה קיבלתי מחשב חדש ואשמח להפוך את הישן לשרת המדיה שלי. התכנון הוא להחבר אותו בHDMI לטלויזיה ושיעמוד שם כל הזמן. ועכשיו השאלה - האם ניתן, בהנחה ש2 המחשבים מחוברים לאותה הרשת, לייצר פקודה שברגע שהורדה מסתיימת מהמחשב החדש, היא תועבר אוטומטית לדיסק הקשיח של המחשב הישן ותימחק מהחדש. ככה כל פעם שאוריד משהו מהמחשב החדש הוא יועבר אוטומטית למחשב הישן שמחובר לטלויזיה. בתודה מראש, אדי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2 מגה .. בגלל שבזק לא מסוגלים לספק לי את המהירות 5 מגה (כניראה רחוק מהתשתית). לכן אני רוצה לעבור לכבלים במהירות 5 מגה.. הספק שלי הוא בזק בינלאומי.. הבעיה שיש לי רשת אלחוטית, ולפי מה שהבנתי מבזק הנתב שלי (eci 352+) הוא מתאים אך ורק לתשתית של בזק.. לכן אני צריך לרכוש נתב נוסף.. איזה נתב הכי מומלץ בטווח המחירים 200-300 +-? זה מספיק? הוא יהיה טוב בשבילי לרשת אלחוטית?או שצריך משהו בתקציב יותר יקר? לא מבין פשוט בנתבים.. ועוד שאלה .. יש לי מחשב אחד שהוא יהיה מחובר פיזית מהנתב.. עוד אחד נייד שיש לו כרטיס רשת אלחוטית אז זה לא יהיה בעיה.. ועוד מחשב שאני מחבר אותו דרך מתאם אלחוטי.. המתאם האלחוטי שיש לי שמחובר אלוטית לנתב שיש לי של בזק יתאים לנתב החדש? או שאני צריך לקנ…
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אז תקנו אותי אם אני טועה. אני רוצה להקים אתר ואני יודע שאני צריך דומיין (שם של אתר) וHOST מקום לשים אותו, נכון? מצאתי את שני אלו בחינם אבל אני ממש מתקשה ב"העלאת" האתר, מישהו יכול לעזור לי לפחות להבין את העיקרון? או להפנות אותי לאיזה שהוא מדריך (בעברית בבקשה). זה מאוד חשוב לי, תודה לכל עזרה שתוכלו לתת
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר "רשת" מחשבים לROUTER אחד בשביל שיתוף אינטרנט אני גם רוצה להקים רשת ביניהם. האם לשם כך אני זקוק לכרטיס רשת נוסף בכל מחשב? או שאני יכול באמצעות הראוטר? הערה: כל המחשבים מחוברים לראוטר - לא רק אחד לשיתוף אינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה להתחבר למחשב מסויים מרחוק, עם VNC. הבעיה - הפורט חסום, מכיוון שקיים שימוש בראוטר ולא בוצעה הפניית פורטים מהפורט הרלוונטי למחשב הספציפי ברשת. בהנחה שמין הסתם יש לי את הסיסמה לראוטר (אפילו/במיוחד לאור העובדה ששיניתי אותה מה-default), ובהנחה נוספת שאני יודע את ה-IP החיצוני של האינטרנט שם - יש לי דרך להתחבר לראוטר מרחוק, על מנת להגדיר לו port forwarding ואז להתחבר עם VNC ? תודה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
אני מחובר לרשת אלחוטית ומשום מה אני לא מצליח לגשת לכונן בשרת ואפילו לא רואה אותו ב NETWORK בשימוש דרך WIN 8 לא הייתה לי בעיה יכולתי לראות ולהתחבר אבל עכשיו שאני ב WIN7 אני רואה רק 3 מחשבים למרות שיש בערך 10 מחוברים ואם אני לא טועה המשותף לכולם שהם מריצים WIN7 מישהו מכיר את התופעה (שאני רואה רק מחשבים עם WIN7) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן פירמוויר של הראוטר, וקבלתי הודעה שהעדכון נקלט ויקח דקה להכנס לתוקף. הבעיות התחילו כשכלום לא קרה, כשגם ניתוק וחיבור לחשמל לא עבד ניסיתי לעשות ריסט לראוטר. הבעיה שהראוטר כאילו לא מזוהה עכשיו, ואני לא מצליח לגשת אליו בכתובת שלו (הדפדפן מודיע שאין חיבור) ניסיתי להחזיק ריסט 10 שניות אבל גם אז זה לא הצליח! למשהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר של סימנס SL141, שאיתו הרשת הביתית שלי עובדת. (קומה 1 בבית) בשביל לאפשר קליטת WIFI בממ"ד (קומה 1- בבית), התקנתי ראוטר של D-LINK 524 וחיברתי את המחשב היחידי שם בחיבור קווי לראוטר הזה. עכשיו, אין לי גישה להעביר קבצים מהמחשבים למעלה למחשב למטה, איך אני מסדר את זה? הוא לא מזוהה יותר ברשת ה LAN עם שאר המחשבים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר (שהוא גם מודם) rotal rta 1025W שתומך גם בתקשורת חוטית וגם בתקשורת על-חוטית. וקניתי לאחרונה (אתמול) מתאם מסוג: Level One WNC-0305USB 54Mbps USB 2.0. כשאני באותה קומה עם הראוטר התקשורת מצוינת (84%) אבל כשאני עולה קומה אחת מעל לוקח למחשב 5 דקות עד שהוא מתחבר ועוצמת האות יורדת ל-40%, בטח יש משהו שניתן לעשות בנידון.. יש כזה דבר מתאם יותר חזק? מה אתם אומרים על הדגם הזה: Edimax EW-7318USg 54Mbps USB יעזור? אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
פורט 21 פתוח ואני מצליח להתחבר לשרת ללא בעיה אבל כנראה פורט 20 סגור ואני לא מצליח לקבל מידע על תיקיות או להוריד או לשלוח מידע לשרת, רק לאחר ביטול הפיירוול כולו. ניסיתי לפתוח את פורט 20 דרך הוינדוס אבל גם כשהוא מסומן הבעיה ממשיכה והפורט לפי בדיקות סגור, מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קנו לי כבל רשת, וניסיתי לחבר אותו בין שני המחשבים, עכשיו במחשב החדש זה התחבר בלי בעיות אבל במחשב השני זה לא התחבר, החור במארז קטן מידי ואין לי אינטרנט בשני המחשבים כבר כמה שבועות. אממ יכול להיות שזאת בעיה במארז? אולי הוא ישן מידי ואז היו חיבורים שונים? לפי מה שאני יודע יש לי כבל רשת מוצלב, אולי יש סוג אחר עם ראש יותק קטן שיתאים? תודה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
טוב נמאס לי מהכרטיס רשת האלחוטי המעאפן שלי שלפעמים מתנתק ולפעמים הקליטה על 1MBPS והאינטרנט לא זז והורדות מפסיקות באמצע כל הזמן. אני רוצה לקנות כרטיס חדש , וראיתי את http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=2271&perur=2&t=10&c=282 ,שבזאפ יש עליו ביקורות טובות , ולא אכפת לי שהוא PCI ולא USB . למישהו פה יש אותו אולי ויודע אם הוא באמת עושה את העבודה כמו שצריך ולא מתנתק ושומר על מהירות טובה ? תודה לעוזרים. נ.ב מה זה טכנולוגיות MIMO , ואיך אני יודע אם הראוטר שלי תומך בזה אם זה קשור לראוטר?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
טוב רק היום קניתי את ה WRT54GL עכשיו התקנתי את הDD-WRT ההתקנה הלכה בסדר ועכשיו אני בגירסת סטנדרט. כעיקרון ראיתי את כל ההבדל בין הגירסה הרגילה לDD-WRT. השאלה שלי איזה חיבור לבחור אם יש לי חיבור כבלים בלי חייגן ? כעיקרון עכשיו זה על DHCP לשנות את זה או מה ? ד"א האינטרנט עובד הכל תקין...
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אחרי שהתיאשתי מניתוקים אין סופיים של שני ראוטירם חדשים של D-LINK 2760U אני צריך להחליט מה לקחת NETGEAR VVG2000 or DGN834 http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx מה דעתכם? מה לבקש?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-