עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by פיני1805,

מישהו יודע איך אני מסכנרן את המייל של וואלה לאאוטלוק? תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. שלום יש לי בחדר שלי נתב D-LINK DSL-6740U של בזק שאני משתמש בו עם המחשב שלי ועם ה PS4. בסלון אני בקושי קולט wireless בגלל המרחק. העברתי כבל מהנתב עד לנקודה מסויימת בסלון. שם אני רוצה לחבר נתב אלחוטי נוסף כדי שגם בסלון אני אוכל לגלוש מהאייפון/אייפד ועוד ב wireless וגם לחבר שם מחשב נייח בכבל רשת. אשמח לדעת איך אני אמור לעשות את כל ההתקנה וההגדרה של כל הדבר הזה . אגב אם זה משנה משהו אז אני עובד עם ווינדוס 7. והנתב שאני מציב בסלון יהיה אחד מהשניים (לפי המלצתכם) : 1. D-LINK מדגם DI-604 2. Edimax מדגם BR-6204WG אני מניח שעדיף D-LINK כדי ש2 הנתבים יהיו מאותו חברה אבל את זה אתם תגידו תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by biodome,

היי, אני צריך לרשת בית פרטי של 300 מ"ר. כבר יש הכנות של תעלות ואני צריך להעביר רשת (CAT6) וטלוויזיה (RG6). יש לי 8 נק', מתכוון לקנות איזה 150 מ"ר של הכבלים בתקווה שזה יספיק. כמו כן שקעים לגוויס, סופיות RG45 וכו'.. בקשר לסוג הכבל CAT6, ראיתי שקיים גמיש וקשיח.. מה מומלץ להעביר בקירות והכי קל להשחיל? בין החדרים בקומה העליונה למשל אני חושב להשחיל גמיש כי הבנתי שיותר קל ללחוץ עליו סופית של זכר, ואז הם כולם יתחברו למתג, ומשם יהיה כבל נוסף שירד לארון תקשורת במרתף. כמו כן אם יש המלצה לחנות שבה כדאי לקנות את הציוד הנ"ל? והאם כדאי לקנות TESTER של רשת?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אהלן חבר'ה מה קורה? יש לי מחשב נייח בחדר, שמחובר לראוטר עם כבל רשת. בסלון יש מחשב נייד (Dell inspiron 1525). בדרך כלל הייתי מתחבר ישירות אל הרשת האלחוטית אוטומטית או בוחר אותה מתוך הרשימה. לפני יומיים המחשב הפסיק למצוא את הרשת שלי ברשימה. ניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר אותו שוב, למחוק את הרשת ולהתקין אותה מחדש במחשב הנייד אבל זה לא עזר. המחשב מוצא רשתות אחרות פשוט הפסיק למצוא את הרשת הביתית שלי. למישהו יש מושג למה זה קרה?? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by DannyGG,

שלום אני עובר לדירה חדשה עם חברה שלי ורציתי להתייעץ לגבי הראוטר שאני צריך לקנות. אז ככה, הוא ישב על תשתית של הוט ובב"ל 2.5 מגה הוא ישמש גם לאלחוטי ללפטופ וגם לקווי לנייח הדירה קטנה ככה שאין צורך בטווח גדול בכלל, מקסימום יהיה קיר אחד שיפריד בין החדר ללפטופ. האם זה טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762448 תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי חדש tp link wn881nd (או שהבעיה היא בכרטיס הרשת בלוח האם...). הבעיה היא שלמרות שמערכת ההפעלה עולה תוך מספר שניות, המחשב נתקע עם סימן ה"חושב" על סמל הרשת של ווינדוס ליד השעון. רק אחרי 2-3 דקות (המחשב מגיב לפעולות אחרות), הוא ממשיך לעלות ולסיים לטעון את יתר התוכנות שעולות בזמן הפעלה. מה ניסיתי לעשות: בניסיון לפתור את בעיית העלייה האיטית, הסרתי את הדרייברים ועשיתי ריסט למחשב - אך הבעיה עדיין נשארת והמחשב עולה נתקע בעליה. להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים, דרך הדיסק שסופק לי וגם דרייברים שהורדתי מהאיטרנט. ניסיתי להתחבר דרך הutility שמסופק על ידי tp link. כמובן שגם ניסיתי לעשות ריסט לראוטר... כל המחשב נמצא תחת אחריות, ואני מודאג שזו אולי בעיה בלוח האם…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by sharon515,

שלום השאלה שלי היא אני מחובר לתשתית כבלים + חייגן l2tp הגדרתי הכל בראוטר כולל אבטחה בקיצור הכל. הבעיה היא שיש אתרים שבקושי עולי כמו gmail אפילו ההמשק של אדימקס בקושי עולה אני רוצה לציין שלפני הראוטר לא הייתה לי שום בעיה (דרך חייגן) תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. שלום, יש לי בבית שלושה מחשבים שמחוברים לרשת האינטרנט דרך המודם\ראוטר 2WIRE. פתחתי פורטים מסויימים דרך התוכנה של המודם אבל התוכנות שמשתמשות בפורטים עדיין עובדות לאט. רציתי לדעת אם יש תוכנה שבודקת איזה פורטים פתוחים למחשב שלי? וגם איך אני יכול לבדוק את מהירות הפס שלי (אני יודע מה בזק ונטויזן אומרים שרוחב הפס, אני רוצה לבדוק את זה אישית). איך אפשר לעשות את זה? תודה.

9. יש לי ראוטר של B BEZEQ ואני משלם על באנדל של בזק + בזק בינלאומי. החיבור הוא 60MBIT ובחודשים האחרונים עולה התדירות של אירועי ירידה ניכרת במהירות (בבדיקת מהירות speedtest.net אני מגיע למהירות הורדה של 0.5MBIT). הפתרון הוא לנתק את הראוטר לחצי דקה, ואז המהירות חוזרת, אבל התכיפות של האירועים האלו עולה לאחרונה. האם זו בעיה של הספק? תשתית? של הראוטר? אמ;לק - לבקש שיחליפו ראוטר או לעבור ספק?

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  10. שלום, יש בסלון שני מכשירים שצריכים חיבור קווי לאינטרנט - טלויזיית סמסונג (UA55D6400) וממיר יס מקס HD, אבל רק שקע אחד בקיר (שמגיע לראוטר שנמצא בקומה אחרת). ניסיתי מפצל מהסוג הזה: http://www.ebay.com/itm/RJ45-Ethernet-Connector-Splitter-1to2-sockets-Internet-Cable-Cat5e-Cat5-5pcs-lot-/131211885679?pt=US_Ethernet_Cables_RJ_45_8P8C_&hash=item1e8cd67c6f אבל הוא לא עובד האם HUB מהסוג הזה כן יעבוד? http://www.ebay.com/itm/5-Ports-10-100M-10-100Mbps-100-Mbps-Ethernet-Network-Switch-HUB-/330966448405?pt=US_Network_Switches&hash=item4d0f233915 זה פיתרון פחות אטרקטיבי כי אני לא רוצה לתפוס עוד שקע חשמלי שקלתי גם את האופצייה של לרכוש wifi-adapter עבור הטלויזיה, אבל בהו…

• 9 תגובות
    • 10.8k צפיות
  11. שלום רב, יש ברשותי לפטופ עם WIN7 באנגלית. הצלחתי להגדיר רשת הד-הוק וזה עבד יופי. בנסיון להגדיר מחשב אחר נתקלנו בבעיות התנגשות IP, ומחקתי מהחשב הראשון את הרשת (הד הוק) שיצרתי. בנסיון חדש ליצור את הרשת האלחוטית במחשב הראשון, אני מצליח לעשות את התהליך הקצר ליצרת רשת הד-הוק, (set up new connection--> ad hoc...) ונוצרת הרשת. כאמור על מנת לשתף את האינטרנט אני לוחץ על LAN שמופיע תחת נטוורק אנד שרינג סנטר. בחלון שנפתח אני לוחץ על properties -->sharing. תחת השרינג נעלמה לי האופציה לשיתוף אלחוטי, ויש רק אופציה כללית לשיתוף אינטרנט: '...allow other network user to connect through this computerw אני חושב שהאופציה בלשונית זאת לשיתוף האלחוטי שנעלמה היא הבעיה, מדוע נעלמה…

12. Started by eladbu,

היי אני הולך להתחבר בימים הקרובים ל ADSL 10M יש 2 אפשרויות של ראוטר אלחוטי לבחירה 2760u או NETGEAR TGN2200 מה עדיף?אני מחפש MAC FILTERING VIRTUAL SERVER STATIC IP ASIGHN מה עדיף? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by DaMbO,

מה זה wifi?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by jambo222,

שלום טכנאי של הוט נתן לי מגדיל טווח ואני לא יודע לאן לחבר אותו, יש לי הוטבוקס מיני פייבר ומוקה

15. אהלן. בזמן האחרון אני לא יכול להתחבר עם חייגן ולא לשרתי פרוקסי. יש פה מישהו בHOT עם המכשיר הוטבוקס שיכול לבדוק אם אחת מהאפשרויות עובדות? ואם כבר, יש פה למישהו עצה איך לשנות IP בלי חייגן ובלי פרוקסי? אני חייב את זה בשביל אתר מסוים שחסם לי גישת התחברות בגלל שחרגתי ממספר הנסיונות של login. תודה! עריכה: הבהרה: עד לפני מספר שבועות גם פרוקסי דרך openvpn וגם חיבור חייגן (תכנה) של Triple C וגם של בזק בינלאומי עבדו.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Leo101,

אהלן חברים, אני זקוק לנתב חדש ואשמח לעזרתכם לבחור בין מספר דגמים שהתכנסתי אליהם. דרישות: * יציבות, יציבות, יציבות - חשוב לי מאוד שלא יהיו ניתוקים והביצועים יהיו טובים * אין צורך ב-MESH * שימוש: יחובר קווית למחשב נייח ואלחוטית לשתי טלוויזות (+שני ניידים). גיימינג מזדמן, אינטרנט והרבה צפייה בוידאו (יוטוב/נטפליקס ב-4K) הנתב יחובר לנתב BE של בזק שמשמש כנתב ראשי. אני אגדיר אותו באחד משני מודים (עוד לא סגור עד שלא אנסה): 1. ACCESS POINT - אכבה את ה-DHCP ואתן ל-BE לנהל הכל (קונפיגורציה פשוטה יותר) 2. Router - אגדיר את אחת הרגלים של הנתב מול BE עם כתובת IP שה-BE מחלק. והצד השני ינוהל ע"י הנתב מול הציודים בבית שלי עם טווח כתוב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shimon956,

טוב מצטער על השאלה הקודמת עכשיו אני יסביר שוב ברגע שאני מדליק את המחשב והwinxp עולה לי אז בצורה אטומטית זה כודם כול מתחבר ל-adsl ואז אפשר להתחבר לאינטרנט עכשיו שאלתי היא כזוט למה לוקח למודם adsl בערך 5 דקות מאז שהwinxp עלה להגיב שאפשר להתחבר לאינרנט ??? ???

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  18. Started by sun_light,

היי... רציתי לבקש המלצה על כרטיס רשת אלחוטי ממש חזק, שיקלוט למרחק גדול יותר. עכשיו יש לי את זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472869 ורציתי עם טווח קליטה יותר גדול, שיעבור גם קירות וכו... מהירות הגלישה לא כ"כ משנה לי, אבל הטווח משנה לי מאוד! כי יש לי עכשיו קליטה נמוכה. ויש לי כמה שאלות... א.אם אני קונה כרטיס רשת אלחוטי בתקן N, והראוטר לא תומך בתקן N, אז הטווח קליטה ישתפר אבל המהירות הורדה לא? (שזה בסדר כמו שאמרתי.) ב.כמה שיפור בטווח אני ארגיש אם אני קונה תקן N? ג.יש לי חוט עם כניסות ל3 אנטנות,לא מצאתי את זה בזאפ אז לא הבאתי קישור... אז עדיף כרטיס עם 3 אנטנות? או שאנטנה אחת זה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by loopsteron,

שלום לחברי הפורום. אני צריך עזרה במציאת פיתרון. המצב הוא כזה: ישנן שתי חברות (X,Y) כאשר לכל אחת מהן מספר סניפים ברחבי הארץ. חברה שלישית (Z) היא החברה שמנהלת את שתי החברות האלה ונותנת להן תמיכה 24.7 וצרכה חבור קבוע תמידי לשתיהן. 1. כל סניף חברה חייב להיות מקושר ברשת אחת לשאר הסניפים של אותה חברה. 2. כל חברה היא נפרדת ולכל חברה רשת משלה. אסור שיהיה מעבר בין הרשתות או בין החברות. 3. החברה השלישית צרכה חיבור תמידי לשתי הרשתות של שתי החברות. רשת X הכוללת סניפים בכל הארץ נפרדת מרשת Y הכוללת סניפים בכל הארץ. לרשת Z בלבד אמורה להיות גישה גם לרשת X וגם לרשת Y באופן קבוע. מה הייתם מציעים? איזה פיתרון הוא המתאים ביותר? אני מבין שמדובר ב - VPDN. אבל משהו יכול להסביר איך יתבצע בפועל ו…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  20. היי. אז ככה - בית דו-קומתי. תשתית בזק, ספק ב' בינלאומי , 100MB. הראוטר\מודם (D-Link DSL-6740U) של בזק יושב בממ"ד בקומה הראשונה והוא אמור לספק לכל הבית גישה. בפועל בקומה למעלה הקליטה די עלובה, ולהעביר את הראוטר מהממ"ד לחדר אחר לא עזר משמעותית. הראוטר מחובר לקיר בממ"ד, ממנו יוצאים חיבור קווי לסוויץ' של Yes (שמאפשר שימוש ב VOD לממירים בחדרים אחרים), חיבור קווי למדפסת רשת וחיבור קווי למתאם רשת חשמל TP-Link PA4010 שמספק חיבור קווי לאחד החדרים בקומה העליונה. סך כל החיבורים בקומה העליונה (הבעייתית): חדר א' - ממיר YES חדש שהותקן השבוע ועוד לא מחובר. דורש חיבור קווי ללא סוויץ' של YES מאחר והוא יושב על קו YES אחר. חדר ב' - מתאם רשת חשמל TP-Link PA4010 שמקבל אינטרנט מהתאום שלו ש…

• 4 תגובות
    • 18.3k צפיות
  21. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, ברשותי מחשב נייח ומחשב נייד, שתי המחשבים נמצאים בחדרים שונים בבית כאשר בכל חדר יש נקודת טלפון. אני מעוניין לחבר את שתי המחשבים לאינטרנט באופן קווי כאשר מחשב אחד יחובר למודם בחדר אחד, והשני יחובר למודם-ראוטר בחדר השני. השאלה היא האם ניתן לעשות את זה ואין בעיה בעצם ששתי ההתקנים יעבדו במקביל. עם רשת אלחוטית יש לי בעיה ולכן היא לא באה בחשבון, במידה וזה בלתי אפשרי אשמח לרעיונות קווייים נוספים תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום, אני שוקל לרכוש את הSTORAGE CENTRAL של חברת NETGEAR, מישהו מכיר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. רכשתי כרטיס רשת TP-Link TL-WN851N PCI למחשב נייח, על מנת להתחבר לרשת האלחוטית שבבית שלי. חיברתי את הכרטיס הנ"ל למחשב והתקנתי את הדרייבר הכי חדש מאתר היצרן. המחשב עם הכרטיס הנ"ל נמצא במרחק של כ-8 מטרים מהנתב Edimax 6524N, משום מה כאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית הוינדוס מציג שעוצמת הקליטה שלה הינה החלשה ביותר - Very low, אך מצליח להתחבר לרשת. כמו כן, לפי speedtest.net אני מקבל את מלוא המהירות של חבילת הגלישה שלי. סתם מציק לי למה אני קולט על very low? לשם השוואה כאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית עם מחשב נייד הנמצא ליד המחשב הנייד המדובר, מתקבל חיווי של Very good/excellent.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום, לאחרונה עברתי לחבילת 12mb. בחברת 012 סמייל . כאשר אני מחבר מחשב ישירות למודם, אני מקבל מהירות הורדה של 12mb ומהירות העלאה של 1mb. אולם, כאשר אני מתחבר דרך הראוטר אני מקבל מהירות הורדה של 0.6mb ומהירות העלאה של 0.6mb. הראוטר המדובר הינו edimax BR-6228NS, עפ"י המפרט אמור לתמוך ב100mb. חשוב להדגיש כי מדובר בחיבור חוטי. איך אוכל לקבל מהירות הורדה מקסימלית ולנצל את הרשת שלי? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. חיפשתי, לפני שאתם שולחים אותי לחיפוש.. שמתי לב ששינוי init scan ואיתחול המודם משום מה לא משאיר את הבחירה שלי ועולה ערוץ אחר. משהו ידוע או רק אצלי? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.