עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האם יש הבדל בין כרטיס רשת הנמצא במחשב נייד לבין כרטיס רשת הנמצא במחשב נייח (רגיל) ? (שניהם אלחוטיים)

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  2. מה עדיף מבין שניהם? אני מתכוון לנסות לעבוד על ה-5Gz בעיקר. הבנתי שלנטגיר יש 3 אנטנות בתדר הזה. כרגע זה ללא תשלום בשנה הראשונה ואין לי צורך לרכוש נתב באופן פרטי. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by Drazick,

מישהו יכול לחוות דעה על המוצר? השוואה אל מול האלקטל? מה עדיף? מה כדאי... מי יש לו ביצועים טובים יותר? כאלה...

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  4. איזה ראוטר מומלץ לקנות לשימוש ביתי לאחי יש או D LINK או EIDEMAX משהוא כזה וזה אמור להיות די איכותי אבל כל פעם שאני אצלו ומתחבר עם הנייד שלי הגלישה זוחלת וברגע שאני מחבר ישר לקיר זה טס השאלה שלי זה אם זה תמיד ככה? פשוט יש לנו רשת קווית אבל בכל המחשבים חוץ מאחד יש גם כרטיס רשת אלחוטי והשבוע הרכבתי לאמי מחשב חדש שישב בחדר בלי רשת אז אמרתי נשדרג רק הדאגה שאני יתחיל לזחול ברשת. *הצרכים של הרשת גם יהיו שלושה מחשבים מחוברים קבוע פלוס שני ניידים (כרגע אני על מגה וחצי יספיק?)

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by noamro,

שלום רב קיבלתי מבזק מודם נתב אלחוטי SIMENCE SL2 התקנתי אותו בעזרת התמיכה של בזק וחיברתי את כל המחשבים דרך החיבור הקוי בלי בעייה. עכשיו אני רוצה לחבר גם את הנייד דרך האלחוטי. התחברתי ל-WEB של הנתב ווידאתי שהוא מופעל. בהתחלה הפעלתי את ה-SECURITY לפי ההוראות של אתר בזק והפעלתי את המחשב אבל הוא לא מצא שום רשת אלחוטית. ביטלתי את ה-SECURITY ועדיין לא מזהה שום רשת. חיווי ה-WLAN על הנתב נכבה ונדלק לפי הפיקוד דרך ה-WEB . פעם אחרונה שהשתמשתי בחיבור האלחוטי של הנייד היה לפני חודש כך שאני משער שהוא תקין. יש הצעות או רעיונות מה לבדוק או איך לקנפג (לפני שנפנה לתמיכה בתשלום של בזק) תודה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by ofiko89,

שלום, לאחותי יש DELL studio 1535, שחזר מתיקון אחרי כמה וכמה בעיות. משו כמו שבוע אחרי התיקון התחילה בעיה עם התחברות לרשת הביתית. היא מצליחה להתחבר לרשתות אחרות (באונ', אצל חברות..) אבל לא בבית. משו מוזר זה כשאני עושה IPCONFIG, יש כלמיני שגיאות- כאילו אין שום הגדרות (ip, subnet mask, default gateway). למרות שהבעיה היא כביכול בראוטר (EDIMAX BR-6524n), לא נראה לי- כי מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר אליו. תודה מראש לעוזרים, (אם צריך עוד פרטים על המחשב/הגדרות תגידו ואני אביא)

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by Cheif,

הרעש שיצרו ההכרזות של "גולן טלקום" ו-HOTMobile מיסך את העובדה שהשבוע החלו להמכר שלושה נתבי 802.11ac, גשר אחד ומתאם USB אחד. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2247

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  8. שלום לכולם טכנאי של 012 התקין בביתי מודם וראוטר ששמותיהם (ע"פ האריזה) rotal rta 1320 combo level 1 fbr-1418tx עכשיו לאחר ההתקנה אני מסוגל לגלוש באינטרנט דרך 4 מחשבים בבית אך אין ביניהם רשת (הטכנאי לא הגדיר אותה) ההתחברות לאינטרנט היא מיידית מרגע שהמחשב עולה, כמו כן אין הקצאת פס לכל אחת מהמחשבים השאלה שלי היא איך אני יכול להקים רשת בין המחשבים כדי שאני אוכל להעביר קבצים בין המחשבים השונים? האם יש מדריך שנסתר מעיני?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  9. ראוטטר ...לא משנה איזה..לכל מי שיש ראוטר הוא לא מצליח להתחבר למיול ועם הוא מצליח זה לגריסא הרגילה של המיול על LOW ID השאלה שלי אך פותרים את הבעיה הארורה הזו שחוזרת על עצמה אצל כל מי שאני מכיר .. xp sp2 כמובן המיול בחריגים שמורשים לעבוד . ועדיין המיול לא מתחבר ..וזה לכל מי שיש ראווטר . אך פותרים את זה? לפתוח פורטים אמרו לי פעם ...מישהו מוכן להסביר לי ?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  10. אני כרגע עם בזק ובזק ביןלאומי 40מגה ללא rate adaptive ובמשחקים כמו black opss 3 למשל יש לי 80-90פינג השאלה אם יש דרך להוריד את הפינגים למשהו נורמלי מחרפן אותי שאני צריך לשחק עם הפינג החרא הזה במשחק fps שכל שניה חשובה... אולי לבקש שיפעילו שוב rate adaptive?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by waseemrkab,

כל פעם שאני מדליק את המחשב חשוב לציין רק את המחשב הנייח בחשמל הSNR MARGIN יורד ל 4.0-2.0 dB במחשב הנייד לא עושה את זה וכשהמחשב הנייח כבוי הSNR חוזר בין 8.4 ל 6 dB אני לא יודע איך לפתור את זה ניסיתי הרבה דברים לא הצלחתי לפתור הזמנתי טכנאי ובדק לי את כל הקווים אמר שהכל בסדר אפילו ביקשתי ממנו שיחליף לי את כל הכבלים הישנים והתשתית בבית לחדשים וגם את הכבל העבה שעובר לעמוד חשמל (בזק) ועדיין לא עזר מבקש עזרה ובלילה האנטרנט מתנתק הDSL ומסנכרן מחדש והמהירות יורדת ל40 (36000kbps -40000kbps) יש לי ראווטר D -link DSL-G256DG ובראווטר הקודם הייתה לי אותו בעיה של NETGEAR VEGN2610 הנה תוצאות של מצב התשתית שלי במצב המחשב פועל http://i.imgur.com/GxUF4dz.jpg וזה תוצאות כשהמחשב כבוי …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Home Boy,

ברשותי אינטרנט מהיר עם מודם ALE 130 הפועל על מערכת הפעלה win XP PRO וכל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט שני המחשבים הקטנים נשארים דולקים ואני חייב לבצע הפעלה מחדש של המחשב בכדי להתחבר מחדש. אך כשאני מנסה לעשות הפעלה מחדש של המחשב לאחר שקורה דבר כזה המחשב נתקע בנקודה saving your settings ולכן אני צריך לבצע הפעלה מחדש ידנית...לישהו יש פיתרון למצב המעצבן הזה???

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by SubX,

הפכתי את המודם הנ"ל לנתב היום בבוקר ע"פ המדריך הבא :http://www.fresh.co.il/dcforum/Networking/6557.html הגדרתי כל מה שצויין במדריך, אך המודם לא היתחבר לאינטרנט, בנוסף לכך איפסתי (Erase) אותו והוא חזר להגדרות ממש של היצרן ובכלל הוא הישתגע ולא יכל להיתחבר לאינטרנט בשום מצב. הלכתי לבזק והחלפתי אותו בחדש. יש לי: מודם Switch 8 פורטים של Edimax שקניתי אתמול שלושה כבלים ישרים : 1. מהמודם לHUB 2. למחשב שלי 3. למחשב של אח שלי יש כאן מישהו עם המודם הזה שהפך אותו לנתב (ואם זה משנה, והוא גם מחובר לבזק בינלאומי) שיוכל לעזור לי? *חבל להרוס כזה מודם יפה וחמוד וכל הזמן ללכת לבזק ופעם אחת לא יתמזל מזלי ויביאו לי איזה מודם USB לבן ומסריח שנראה כמו עכבר מחו…

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by kiri,

היי, יש למישהו מושג מה מהירות הUPLOAD הנורמלי לחיבור של 10 מגה? תודה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by ha,

אני עובד עם ה-Edimax 6504n כבר חודשיים והא מחובר ל 3 מחשבים, 2 בחיבור אלחוטי ואחד מחובר ישירות עם כבל. הגדרתי את ה- Port forwarding למחשב שלי (חיבור אלחוטי), ולמחשב שמחובר ישירות, לתוכנות P2P. הכל עבד מצוין עד שהתקנתי דיסק חדש ואת ה WinXP Pro מחדש על המחשב שלי. לאחר ההתקנה, כל תוכנות ה-P2P במחשב שלי מציגות לי פורטים חסומים אבל תוכנות ה-P2P שרצות במחשב שמחובר ישירות עובדות היטב. לא שיניתי את הגדרות ה- Port forwarding בראוטר! מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by Idan-h,

אני צריך לדעת איזה פורטים צריך לפתוח בשביל המירק, כי לחלק מהשרתים זה לא מתחבר לי. הנה הודעה שהמירק נותן לי: [10053] Software caused connection abort אז זה כנראה מהפיירואל של האלקטל 510. אם מישהו יודע אז תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  17. אני לא ממש יודע מה לשים בכותרת אז תסלחו לי הבעיה שלי היא כזאת כל פעם שאני יושב על המחשב (אינטרנט MSN שטויות כאלה) הכל בסדר כאני קם ואמא שלי יושבת אחרי כמה זמן היא קוראת לבוא "לסדר את המחשב" כל פעם שהיא יושבת על המחשב מתנתק החיבור לאינטרנט במחשב שלי (לא אקספלורר לא MSN לא תוכנות הורדה כלום!!!) אני יודע שזה נשמע אידיוטי אבל אני לא מצליח למצוא למה זה!! היא גולשת באתרים שלה שולחת מיליים וזהו!! אני מתשמש בסוויצ' שמוחבר למודם והמחשב שלי מחובר לסוויצ' במחשב של אחותי בחדר השני שגם מחובר לסוויצ' זה לא קורה למישהו עוד זה קורה?? אני פשוט לא יודע ממה זה יכול לקרות זה כאילו המחשב יודע מתי שאמא שלי יושבת ופשוט מתנתק לבד מהאינטרנט תודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by eytanhw,

שלום רב, שמי איתן אני חדש כאן וכו'.. אני מנוי על תשתית של 15Mb\s(מן הסתם בזק) וספק באותה המהירות, אני חווה בדירה בעיות קשות ותכופות של ירידה בקצב הגלישה כאשר בכ80% מהזמן אני מקבל מהירות בטווח של 1-7Mbps. פרטי הנתב המלאים כאן: http://i.gyazo.com/f36204422c3b1e501f01f14be7cc7759.png מה בדקתי? תשתית: * אכן קיימת תמיכה ב15Mb ע"י התשתית. * התחברות ישירות לתשתית(@1) וקבלת מהירות 15 מלאה. ספק: * הצלבת היוזר שלי על מחשב שלהם-תקין(כ15) * בדיקה אצלי עם יוזר זמני - תקול. * הקמה מחדש של היוזר שלי-תקלה בעינה. * החלפת ספק אינטרנט לחלוטין. צד לקוח-אני: * ווידוא כי אין תוכניות שמנצלות את רוחב הפס(שיתוף קבצים\WIN UPDATE וכד') * החלפת מחשב לחלוטין(בלי קשר, הייתי צריך לשדרג), מחשב מפורמט עם…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום אני צריך לחווט כבל מחשב ( CAT7 לשם העיניין או כמו שאומרים כבל ג'יגה אדום ) החייוט נועד לחבר בין המשרד שלי למשרד נוסף הממוקם בבניין אחר. צד אחד חיבור סטנדרטי - פריסת גידים בפורמט הרגיל על ה PATCH PANEL צד שני על פסי קרונה ( לשם יגיע הקו ( ATM ) מבזק . הקו נועד לתיעול ולבסוף יתחבר לראוטר VPN של החברה. השאלה שלי על צד הקרונה, איך לחווט בידיוק... בפעם האחרונה שעשיתי את זה לפני שנתיים בערך אני זוכר שהיית קוטביות מסויימת. אני יודע שאני צריך סה"כ לפרוס 2 זוגות. איזה זוגות ? ואיפה הקוטביות באה לידי ביטוי ? בבקשה עזרה דחופה אני צריך את זה למחר אם אפשר. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by edi,

קראתי באינטרנט שאפשר לחבר לפחות שני מחשבים לראוטר אחד, ע"י קיצור החוטים באופן פירטי ובכך לחסוך קניה של HUB ניסיתי לחבר שני מחשבים ככה למודם סמסונג משודרג אבל אני מצליח לחבר רק אחד כל פעם, יש מישהו שניסה טריק כזה וזה כן עבד לו?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by e.s,

בבקשההההה אם מישהו יוכל לעזור הוא יעשה אותי מאושרר ליפני כמה ימים התקנתי רשת לא היה צריך לנגוע בשום הגדרות פשוט חיברתי בין שני המחשבים והאנטרנט עבד היו לי יום אחד בעיות בהתקשרות ועשיתי התקשרות חדשה לאינטרנט מאז האינטרנט במחשב השני לא עובד תודה מראש ואני מקווה שיעזרו לי!!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  22. אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי שיקלוט רחוק (יש לי לפטופ של lenovo 3000 c100 אם זה משנה (אני לא מבין במחשבים..) )ניסיתי של level one דגם wpc 0301 והוא על הפנים הכרטיס המובנה שלי קולט יותר טוב.. ניסיתי גם כרטיס usb של אדימקס דגם עם אנטנה אומנם קלטתי יותר טוב אך עדיין לא מספיק.. על איזה דגם הייתם ממליצים לי בתקציב של 200 שח בערך? תודה

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  23. הי התחלתי להשתמש ב ZA ומשום מה אני מקבל LOW Id ב EMULE מאז, כי הוא לא מצליח למצוא את ה IP שלי. איך מאפשרים לתוכנה לשלוח את ה IP שלי? תודה גלעד

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by amirir,

שלום, יש לי שאלה לגבי Access Point ומגדלי טווח. - כרגע יש ברשותי ראוטר DLINK מחברת בזק שמספק לי את האינטרנט ומחובר אליו מחשב בודד. - מצד אחר יש לי עוד ראוטר שנקרא KASDA 5212 שרציתי שיפעל בתור מגדיל טווח או כ ACCESS POINT כי האות בקומה השניה חלשה. ניגשתי ל KASDA והגדרתי אותו בתור AP ואז נתן לבחור את הרשת האלחוטית של DLINK. המחשבים הצליחו לגלות את הרשת האלחוטית של KASDA אבל לא הצליחו לגלוש. א. האם יש צורך בעוד הגדרות? ב. האם הגדרת ה KASDA כ ACCESS POINT לא תספיק ויש צורך לחבר אותו ישירות ל DLINK? הערה: יש לציין שה KASDA לא מחובר ישירות לנתב של בזק. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by benma,

שלום. היום טכנאי בזק התקין אצלי רשת HPNA3. מחשב אחד עם נתב-מודם מדגם PAR-720G, מחשב שני עם מתאם PET-320. עכשיו שמתי לב שהאינטרנט איטי. וכאשר ניסיתי להעתיק סרטים ברשת ממחשב למחשב או הורדתי קבצים גדולים מהאינטרנט, אז ראיתי שהרשת מפסיקה להעביר נתונים, הייתה הודעה שגיאה ולחצתי RETRY להמשך העתקה ברשת. לגבי ההודרדה - ניתן היה לראות שאין התקדמות והמהירות היא 0, ואח"כ זה חזר להוריד. זה נראה כאילו יש הפרעות. אולי בקו אולי במודם. מישהו מכיר את זה ויודע איך לפתור? אם לא, אז אולי טכנאי בזק יסדר את זה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.