רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
כשאני גולש פתאום המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט כלומר אין את הסמל של שני המחשבים ליד השעון והוא לא מציג דפים המחשב לא נמצא ברשת כלשהי ואין שיתוף של הקו , אני עם מודם של סומסונג (PPPoE למבינים) כרטיס רשת של 3com מובנה על הלוח P4C800 דלוקס של ASUS ואני ממש לא יודע מה לעשות (גם התמיכה המגעילה של "הספקית" שלי ) win xp pro זו מע' ההפעלה נ.ב. : אפשר לכתוב את השם של הספקית אינטרנט שלי ?
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
RJ45 - RJ45 ?? לא CROSSOVER, אלא ROLLOVER כדי להתחבר ל-CONSOLE PORT של נתב.. אני יכול ליצור כזה בעצמי איך אין לי את הציוד ... מישהו מכיר חנות שמוכרת/מייצרת במקום כבל כזה ?? אני ממש צריך אחד.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההתחייבות שלי בNETVISION מסתיימת בעוד שבועיים. לפי מה שאני יודע חוץ מאקספון ואורנג' כל שאר הספקיות האחרות חוסומות שיתוף קבצים. עכשיו השאלה היא להתחבר לאקספון או לאורנג'?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חטפתי באן בשרת מירק (irc.israel.net) סתם בגלל ויכוח עם אחד האנשים שם, ושאר האחראים לא מוכנים להסיר אותו, שמעתי שיש אפשרות להתחבר דרך שרת פרוקסי אנונימי ובכך להתחמק מן הבעיה, רציתי לדעת כיצד לעשות את זה ואם אפשר גם דוגמא לשרת כזה... עשיתי חיפוש בגוגל אך למרות מה שמצאתי לא הצלחתי להתחבר בכל זאת... אז אתם נשארתם התקווה האחרונה שלי... תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בטוח שזה נשאל כבר אבל לא הצלחתי למצוא את הטופיק אז בבקשה עזרו לי אני רוצה להעביר את קבצים ממחשב א' למחשב ב' דרך הראוטר שמספק להם אינטרנט האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי עכשיו אינרנט 750kb . אז למשל שאני פותח את ה-bitlord אז האינרנט זז לי לאט! השאלה שלי היא - למה?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי היום בדוקטור דיו בתל אביב את הנתב-מודם שלכם. התקנתי אותו לפי ההוראות שלכם, והתהליך הושלם ואולם אין לי קשר לאינטרנט. בדקתי את הכתוב בקישור הנמצא בתמונה המצורפת, והוא מסביר לי כי הקישור לא מאופשר. כיצד אני יכול להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר לאינטרנט. להלן ההודעות שאני מקבל: כלומר הקישור דרך VDSL מונע הקישור לאינטרנט. כשהתקנתי סימנתי כי הקישור יהיה דרך בזקבינלאומי בתצורת ADSL, וכיוונון זה לא נשמר לצערי. כיצד להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר עם האינטרנט. זהו מצב הקונפיגורציה שעשיתי: וזה…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, לא מזמן עברתי לאינטרנט המהיר של ngn . יש לי שני מחשבים בבית אחד נייח ואחד נייד. התחברתי עם הנייד והכל עובד בסדר. למחשב הנייח קיניתי מודם USB, עשיתי פורמט למחשב, התקנתי עליו את כל הדרייברים הנחוצים. הבעיה היא כאשר אני מוריד משהו מהאינטרנט זה לא זז ומוריד בקצב של 1 קב"ש. יכול ששכחתי להגדיר משהו?
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
טוב, אחרי די הרבה דחיות הגיע הזמן לארגן נתב. אני מתכנן להזמין אותו השבוע. הדרישות שלי הן בסיסיות, סה"כ לחבר 2 מחשבים באופן חוטי, אין חובה לאלחוטי אבל לא יזיק. תקציב - 350~400 גג חנויות - כל החנויות המוכרות ברשת על הכוונת כרגע - Linksys WRT54GL
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנוי בבזק ל-100MB אינטרנט ספק בזק בינלאומי... ראיתי וקראתי הרבה בפורומים המלצות אבל לא הגעתי למסקנה סופית... איזה ראוטר מודם VDSL הכי טוב לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע אם אפשר לשאול על זה פה... אבל מאיפה אנשים משיגים הזמנות לאתרי ביטרונט פרטיים??? גם אני רוצה...
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
נגיד סרט של 700MB רגיל DVDRIP.. לצפייה ישירה.. כמה זמן היה לוקח לטעון כזה דבר עד שאתה יכול לראות אותו..? ומה לגבי סרט HD של 4.5GB.. לצפייה ישירה.. כמה זמן המשתמש היה צריך לחכות שהאתר יטעון את זה..? זאת אומרת זה אפשרי בכלל..?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים אני נתקל בתופעה שמשגעת אותי,בעת גלישה כאן באתר. דפים נטענים בין 45 ל -70 שניות! הבעיה מתקיימת רק באתר זה. מישהו יודע? אני גולש ב-5 מגה,תשתית כבלים,ספק 013 עם ראוטר אלחוטי. (אם זה רלוונטי) ניסיתי בגלישה ישירה מהמודם,לא עזר. האיטיות גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. תודה מראש לעוזרים, עדו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מחבר את החיבור רשת למחשב הXP חושב (מאתר כתובת IP נראה לי) ולאחר כמה דקות רושם שהחיבור פעיל. אבל..... כשאני לוחץ על הIE הוא רושם לי שלא התגלה חיבור כלשהו לאינטרנט (כנ"ל לגבי כל תוכנה אחרת לא רק הIE)!!! מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הורדתי אימיול מליונטוורק, רציתי לדעת איזה פורטים הכי טוב להשתמש... אם בכלל יש הבדל.. אני שואל כדי לדעת לאיזה פורטים לעשות forward...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי 2 ראוטרים נפוצים מחברות שונות שאני רוצה לחבר אלחוטית כדי להגדיל את טווח הקליטה. 1. אדימקס ew6204wg 2. dynalink rta1025w יש לי 2 מחשבים - המטרה היא שראוטר 1 יהיה מחובר למודם וקווית למחשב 1, ואילו ראוטר 2 יהיה בנקודה מרוחקת ומחובר לאותה רשת בצורה אלחוטית ואליו יהיה מחובר מחשב 2 בצורה קווית. האם הדבר אפשרי? קראתי ב-netcheif איך זה אמור להתבצע, אבל זה לא ככ מצליח.. כרגע האדימקס (1#) מחובר למודם, ולו יש דיפולט IP 192.168.2.1, בעל DHCP בין 100 ל-200. ואילו ה-rta1025w דינלינק (2#) בעל IP דיפולט של 192.168.1.1, וללא DHCP מבוטל (קיימת אופציה של relay אבל לא השתמשתי בה). ל-2 הראוטרים קבעתי את אותו SSID ומס' צ'אנל, וביטלתי אבטחה. 2# קבעתי כ-repeater ובחרתי בכתובת ה-mac של …
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
ברשת שלי יש שני ראוטרים שמחוברים אחד לשני אחד הוא אלחוטי והשני הוא מודם ראוטר שמקבלים מבזק b-focus 312 עכשיו המחשב שאני רוצה לפתוח עליו את השרת מחובר לראוטר האלחוטי כי הוא היחיד בעל יותר מיציאה אחת אז עכשיו איך אני גורם לראוטרים לעבוד בצורה שבה השרת יוכל לעבוד כלפי חוץ אני מיתכוון לאינטרנט ולא רק לרשת הפנימית ,ניסיתי מלא דברים בהגדרות של הראוטרים ולא הצלחתי לעשות כלום אז אולי תוכל לעזור לי נ.ב שרת זה יהיה שביל הקהילה המצויינת שיש פה ב-hwzone לאחר שיופעל ישמש בתור מקום אחסון לקבצים שתרצו להעלות לפורום וכולי'
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 3Com מדגם 3CRWE554G72T, ויש לו 2 אנטנות WiFi רגילות. הייתי רוצה להחליף אחת מהן באנטנת Hi Gain עם כבל בשביל קליטה טובה יותר בשאר הבית. איך אני מוציא את האנטנה הקיימת?? תודה
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קודם כל יש לי מודם של DYNAMODE (מודם פנימי) דגם A220, שמעתי שניתן להפוך את המודם של אלקטל לראוטר, אין לי מושג אם זה חוקי או לא חלק אומרים שכן כי זה רכוש הלוקח... וחלק אומרים שלא.. אז רק רציתי לדעת אם זה ניתן לעשות במודם שלי.. ובנוסף ראיתי בקישור המצורף שראוטר מוריד את הפינג ב15-25 MS, האם זה נכון? אם אני קונה ROUTER לשימוש של כמה מחשבים בבית הוא יוריד לי את הפינג במשחק רשת? הנה הלינק: http://www.coolsite.co.il/forums/index.php?act=ST&f=2&t=14311&s=9414cee8cbe4fb5bdde23f4ab8313833 תודה לכולכם
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קראתי פה בפורום שיש דבר כזה אבל כשהתקשרתי לספקית שלי (בזק בינ"ל) הם אמרו לי שאין דבר כזה. מישהו יודע ?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעונין לחבר בחדר 3 מחשבים ניחים עם כבלי רשת לגלישה באינטרנט חינם וכן להוסיף אקסס פוינט בכדי לחבר גם מחשבים ניידים השאלה כמה מחשבים ניידים יכולים להתחבר לאקסס פוינט
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים דיי קרובים אחד לשני(בעיקרון אחד יכול להגיע לשני באמצעות קבל רשת) מחשב אחד מחובר לאינטרנט באמצעות המודם של הספקית שבו יש כניסה אחת בלבד לכבל רשת ואין USB. השאלה היא האם אני יכול לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט בלי נתב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
עניין מוזר יש לי מתאם של 012 -audiocodes 202mpx בין אם אני מחבר את המתאם ישירות למודם או מאחורי הנתב(כלומר מודם->נתב->מתאם) השיחות עובדות מעולה אבל פקסים הוא מצליח לשלוח רק בחיבור ישיר למודם. לפני שאני שורף שעות מהחיים על התמיכה הטכנית - יש משהו שצריך להגדיר בנתב שיכול לעזור עם המצב?
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להעביר כמות גדולה של מידע בין שני מחשבים המריצים ווינדוס 7 ברשת ביתית אלחוטית עם נתב נטגיר של בזק. המהירות המקסימלית שהצלחתי לקבל היא 1.4 מגה לשניהם. במהירות הזאת ייקח לי שבועות להעביר את כל מה שיש לי. איך אני מתחיל לבדוק איפה הבעיה ואיפה צוואר הבקבוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעייה שלי היא קצת מסובכת וארוכה, אבל אני מקווה שמישהו יוכל ליפתור אותה. אז ככה, יש לי בעייה של MS. אני שולח PING לשרת ה DNS הראשי של ה ISP שלי, או כל אתר אחר בארץ והמינימום שאני מקבל זה 50-60MS , זה עם אינטרנט 750K ADSL. לפני כמה ימים עברתי ל 1.5MBIT, ציפיתי לשינוי קל... אך לא, 60MS עדיין. עכשיו, היתקשרתי לבזק אמרו לי הקו שלך מצויין, אין לך בעיות בלה בלה בלה, היתקשרתי לספק שלי אמרו לי אין לך בעיות עם ה ACCOUNT, אתה מוריד על מהירות מלאה, אנחנו לא רואים פה שום בעייה. ניסיתי להחליף OS, מ XP ל 2000 ואז שוב ל XP כמה פעמיים, כרגע אני על XP. יש לי מודם ALCATEL השחור, עם ה 5 נורות. הוא היה במצב של פרו, אותה בעייה אז החזרתי אותו ל DEFAULT כדי שאוכל לקבל תמיכה מבזק והס…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-