עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שמעו, בדיוק מלפני שבועיים התחברתי לADSL 750K של בזק בינלאומי. (ייייששששש!!!!) בכל מקרה, מדי פעם אני מוצא אותו מנותק בלי שום סיבה או הודעה, אמרו לי שהמודם USB, (מה שלי יש) עושה את זה לפעמים מכיוון שאינו מחובר לחשמל, או משהו כזה. ברצוני לדעת אם המודם של Samsumg דרך כרטיס ETHERNET- כרטיס רשת, יעזור מבחינה זו??? ???

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by simla101,

טוב זה הדיון השני שאני פותח כבר...הקודם ירד ולא יודע איפה הוא... עכשיו הבעיה שלי היא כזו...2 מחשבים מחוברים בכבל מוצלב ביניהם ואחד מהם מחובר לאינטרנט שניהם בווינדווס XP...איך אני עושה שהמחשב שאין לו גישה ישירה לאינטרנט יוכל לגשת לאינטרנט דרך המחשב שכן יש לו גישה? המדריכים בסטיקי פשוט לא עוזרים לי...ואני לא ממש מבין מהם (ואין לא חדש בעסק של מחשבים) מה אני אמור לעשות. הבעיה שלי היא שאני משתמש בחייגן אבל במדריך יש תמונה רק של התקן LAN אחד...בעוד שלי יש שני התקני LAN(כמו שיש בהדרכה להתקנה בלי חייגן) ועוד ת'חייגן... הנה ככה זה נראה מישהו יכול לעזור לי? כי כל מה שאני מצליח לעשות זה ששני המחשבים יזהו שיש תקשורת ברשת...אבל הם לא מזהים אחד את השני ובטח שלא ת'גישה לאינטרנט...ונ…

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  3. Started by razm90,

רציתי לדעת מה מבדיל שרתים וירטואליים ומחשוב בענן, משרתים ייעודיים וכו'? למה זה נמצא במן ז'אנר שונה ולעיקר הבדלו של מחשוב בענן מהשאר..! ומהן התוצאות בשטח התאכלס..? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by The-Devil,

Duplex מוצלב אני יודע שכרגע רוב המחשבים עובדים על Full Duplex אבל אמרו לי ש Half Duplex פחות טוב לחלק מהדברים, משחקי רשת לדוגמא. אבל בסה"כ הוא מהיר יותר ויציב יותר בגלל שהוא רק שולח או רק מקבל כול פעם. אז אני רוצה לדעת אם זה באמת נכון ומה השימוש לכבל מוצלב?

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by swisaman,

שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב שהפינג שלי מזעזע! גם לארץ וגם לאירופה(זה מורגש במשחקים כשאני משחק בשרתים שמאוחסנים בגרמניה\UK) פינג לישראל : http://www.speedtest.net/result/2087961787.png פינג לגרמניה(FRANFURT): http://www.speedtest.net/result/2087965754.png פינג ללונדון(GB): http://www.speedtest.net/result/2087967615.png הפינג דיי מזעזע לדעתי(חברים מקבלים באזור ה65-70),אני מחובר אצל בזק ו012,ברשותי מודם D-LINK,עוד משהוא ששמתי לב עליו זה שניראה שאני לא מקבל 15MB כמו שאני אמור(בתמונות רק בלונדון אני מקבל 15MB),אבל מבחינת מהירות הורדה,אני מוריד על 1.8MB\S בסטים,2.2MB\S בORIGIN ובטורנט גם באזור ה1.6-1.8 תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by isragal,

אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט ממחשב חדש רשום לי Local area connection. רשום שזה מחובר, יש סימן של שני מחשבים בצד וגם שמסתכלים מאחורה אני רואה שתי נורות של הרשת דולקות אחת צהובה ואחת ירוקה. אבל שמנסים להיכנס לאסקפלורר הוא רושם שהוא לא מזהה שום חיבור לרשת מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה על התמיכה :] עריכה: מאצית את הבעיה זה בעיה עם הרשת צריך להגדיר לתת הרשאות. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  7. Started by zvkel,

יש לי רשת של מספר מחשבים ואני רוצה להגביל את רוחב ה upstream של אחד המחשבים ברשת חיפוש בפורום מצא תוכנה שאמורים להריץ על הסרבר שאחראי לשיתוף האינטרנט מה אני עושה אם ברשת שלי אין סרבר ומי שאחראי לשיתוף הוא הראוטר?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  8. Started by Jesper,

הראוטר צריך לתמוך בחיוג L2TP. ישמש 3 מחשבים בחיבור אלחוטי שנמצאים ב-2 קומות שונות בבית ועוד אחד בחיבור קווי. אני מוריד טורנטים לפעמים (לא הרבה) אז עדיף שהראוטר יוכל להתמודד עם זה בצורה סבירה. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  9. ראיתי שישנם לוחות אם עם שני חיבורי רשת: 2 x RTL8111D chips (10/100/1000 Mbit) Support for Teaming Support Smart Dual LAN רציתי לשאול מה השימוש של זה? מה אפשר לעשות עם זה?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  10. Started by KOBI777,

שלום יש לי שלושה מוצרים שאני רוצה להבין בצורה הכי מדוייקת את אופן פעולתם. ניסיתי לחפש באינטרנט ולהבין מאתרים שונים בחו"ל אבל לא הצלחתי ממש להבין. אשמח לקבל הסבר מפורט או קישור לאיזה אתר בעברית שיש שם הסבר מפורט. NETWORK ISOLATOR ADAM-6501 ETHERNET COMMUNICATION CONTROLLER ADAM-6060 6-CHANNEL RELAY OUTPUT תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  11. Started by Avichay Bason,

יש לי ראוטר של tplink מדגם wdr4300 שהחלפתי לו את הגירסא ל ddwrt. כמו כן קניתי wifi extender של tplink מדגם re200. אני לא מצליח לחבר בינהם. האקסטנדר לא מזהה את הראוטר. החזרתי לראוטר את הגירסא המקורית של tplink ואז הוא כן זיהה אותו והצליח להתחבר אליו. לאקסטנדר אין גירסא של ddwrt. האם למשהו יש פתרון? אני מעוניין להשאר עם הגירסא של ddwrt בראוטר.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by ekmo,

שלום, בדירה הישנה שלי היו לי שני מחשבים מחוברים דרך ראוטר D-Link 524, אחד ישירות בכבל והשני דרך USB אלחוטי. המרחק ביניהם באופן ישיר היה בערך מטר והפריד ביניהם קיר אחד. כעת עברתי דירה והמרחק בין הראוטר לבין כרטיס הרשת האלחוטי כבר עומד על מספר מטרים עם 3 קירות מפרידים. בהתחלה לא הצלחתי להתחבר דרך האלחוטי לאינטרנט וכעת משום מה אני אפילו לא מוצא את הרשת עצמה. אני מניח שזה בגלל שהראוטר לא מספיק חזק. האם D-Link 524 הוא בעל יכולת שידור כ"כ גרועה? האם הפיתרון היחידי הוא לקנות ראוטר חדש? ואם כן איזה ראוטר מומלץ שיש לו יכולת שידור חזקה (שלא יעלה יותר מדי)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  13. אהלן, מחפש פיתרון לבעיית קליטה ישנה, אני בעל ראוטר של VERIZON FIOS שמחובר ל WRT300N יש לי קומה למטה שהמחשבים שם קולטים ב50-60% כל פעם, למעלה בצורה חוטית אני מוריד על 3-3.5MB/S ולמטה רק על 1MB/S (כן... אני יודע מה המהירויות בארץ וכן אני יודע שאני מפונק, אבל מה רע? החיבור הוא 25MB סימטרי). בכל מקרה חשבתי על BUFFALO WHR-HP-G300N ולשים על DD-WRT, אני כרגע משתמש ב 300N עם הקושחה המקורית כי היא קולטת יותר טוב (מה שמוזר מאוד, ניסיתי את כל הערוצים וכל האופציות גם בפרוטוקל G וגם ב N). נדרש לציין שכל הכרטיסי רשת בבית הם בתקן N, מדובר על 2-3 מחשבים למטה (אחד קבוע, 2 ניידים. למעלה יש עוד 2 מחשבים קבועים). המחיר של ה BUFFALO הוא 60$ כולל משלוח, אין לי בעיה להשקיע קצת יותר רק שיקלוט בצ…

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by neil4,

בלי תוכנות וכאלו , אני זוכר שראיתי שאפשר לשנות משהו ברג'יסטרי שגורם לגלישה להיות טיפה יותר חלקה , אבל אני לא מוצא את זה עוד, למישהו יש מדריך , או יודע איפה בדיוק משנים?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  15. אחרי קניית זיכרון נוסף של 512MB אני יכול להרשות לעצמי לפתוח תוכנות שונות ברקע מבלי לדאוג למשאבי המערכת. אז אני רוצה להתחיל להשתמש בתוכנה OUTLOOK EXPRESS (או אם יש תוכנה טובה יותר תמליצו עליה בבקשה), אבל רציתי לדעת לפני זה כמה מהירות אינטרנט היא בדיוק גוזלת? אני מחובר עם כבלים 1.5MB/16KB. כשהתוכנה פועלת ברקע ואני נמצא בשרתי משחק (שהמיקום שלהם הוא באירופה) התוכנה תשפיע על הפינגים שלי בשרתים?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by elada92,

היי כולם, בחיפושי ברשת למצוא איך אני יכול לפצות על המרחק שלי בין המחשב לאקס בוקס מצאתי שיש המצאה חדשה שלא דורשת אלחוטיות... קוראים לה homeplugs... זה בעצם מתאם שמכניסים לשקעי החשמל ויש להם מהצד השני כניסה לכאבל רשת ואז ככה אם מחברים שניים אפשר לקבל רשת ביתית חוטית (שבשביל האקס בוקס זה יותר טוב בשבילי...) רציתי לדעת אם אתם יודעים על חנות בארץ שמוכרת אותם או אם מישהו מכם התנסה בהם...

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  17. שלום ברשותי נתב SMART BOX בשידור אלחוטי של G+N אני במרחק קרוב ממנו(מטר וחצי) ומקבל קליטה מלאה(5 גלים) עם כרטיס רשת USB בתקן G אבל כשאני נכנס לממשק של הנתב אני כל הזמן רואה שמהירות השידור צונחת לקצב של 11Mb(מהירות של תקן B), בעוד שאצל מחשב אחד בבית הקצב הוא 54Mb כמעט יציב לחלוטין עם כרטיס רשת מאוד בסיסי. האם ישנן איזשהן הגדרות שאני צריך לשנות בכרטיס הרשת שלי על מנת שיפעל טוב יותר?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  18. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by Cheif,

שני מיזמי הכבילה האלטרנטיביים, ה-HomeGrid Forum וה-HomePNA Alliance, הודיעו בשבוע שעבר על איחוד כוחות ומיזוג הפעילות שלהם לארגון אחד. למה זה חשוב ולמה זה צריך דווקא לעניין אותנו בישראל? כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3798

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  20. שלום יש לי 2 מחשבים גיליתי שאהמחשב ברשת בולע לי את כול הקוו איך אני מגדיר שהוא יקבל מהירות מסויימת רשת מחברת על חוט הקוו שלי 1 וחצי תודה לכול העונים

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  21. אני יודע שכבל רגיל מתאים ל100 מטר, מה עושים במצב שאני רוצה לחבר 2 מחשבים במרחק של 300 מטר זה מזה? שמעתי על ממירי מתח לאטרנט אבל השאלה היא כמה הם אמינים, לאיזה מרחק הם טובים ומה הם התנאים שהם צריכים.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  22. אהלן. אני רוצה להעביר כבל בין שני קצוות הבית, הלכתי והשקעתי 400 שקל בכבל של 40 מטר, ועכשו מסתבר שחסרים לי 4 מטרים.. אז חשבתי על פתרון אפשרי והגעתי לכמה, הראשון יהיה לחבר את הכבל להאב ומשם לחבר עוד כבל, אבל זה מסורבל מאד, מה גם שבמקרה כזה ההאב חייב להיות בחוץ, משמע לא במקום סגור, וגשם וכאלו זה בעיה.. הרעיון השני שלי היה משהו שאני לא בטוח אם קיים, פשוט מעיין תחנת מעבר קטנה שבכל קצה שלה יש כניסה לכבל רשת (נקבה) וככה אפשר לחבר ליחידה שני כבלים, אחד מכל צד. קיים כזה דבר? אם כן איפה אפשר להשיג ובכמה כסף?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  23. Started by yp3,

יש לי מחשב שיש בו כמה כרטיסי רשת וכל כרטיס מוגדר לחיבור אינטרנט אחר ברצוני לדעת כיצד אפשר להגדיר דרך איזה חיבור המחשב יגלוש באינטרנט? איך אפשר להגדיר בחיוג VPN שיחייג דרך כרטיס רשת מסויים? האם זה משנה אם כל הכרטיסי רשת הם באותו תווך כתובות? תודה

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  24. למחשב נייח בן 6 שנים מערכת הפעלה אקס פי ? :s05:

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by nikf,

תוכנה קטנה שלא תופסת משאבים מאפשרת לדווח על ספאם אוטומטית מחשבונות gmail hotmail ו yahoo או ידנית מתוכנות הדואר. http://members.bluesecurity.com/cwa/users/welcome.do למי שרוצה להכניס את כל הנתונים ידנית אני ממליץ עוד יותר על spamcop.net ישנם שרתים בארץ שעובדים מול הרשימות שלהם , כמו למשל נטוויז'ן , מי שנרשם שם ברשימת הספאמרים לא יכול לשלוח דואר ללקוחות שנמצאים על שרתי הדואר של נטוויז'ן וחברות רבות אחרות ( לא בארץ ) זה מצריך הכנסה ידנית של האינפורמציה ופתיחת חשבון חינם אצלם. שאלות ?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים