עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nega,

שלום איזה ראוטר עדיף, אלחוטי או רגיל? ואיפה אני מברר מחירים כמה יעלה למהירות 750 וכמה יעלה ל1 וחצי/2 ? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  2. שלום לכולם אני כרגע מחובר דרך רשת חוטית של 3 מחשבים שולחניים דרך ראוטר של אדימקס עם חיבור ללא חייגן (L2TP) של 012 וכבלים. בעקבות קניה של נייד החלטתי להחליף את הרשת בבית לאלחוטית ואני מתלבט איזה ראוטר לקנות . קראתי קצת פה בפורום והרבה ממליצים על Linksys WRT54G , השאלה שלי היא האם הוא תומך בחיבור ללא חייגן , ואיזה עוד ראוטרים טובים יש שאתם ממליצים. כמו כן אני צריך עזרה בקנית 3 כרטיסי רשת אלחוטיים (אני צריך בכלל 3?) בחיבור PCI רגיל. ושאלה אחרונה היא האם כאשר אני אקנה עוד מחשב נייח (HTPC) אני אוכל לחבר אותו לרשת הקיימת? ( 5 מחשבים בבית כבר). התקציב שלי להכל הוא 700 ש"ח בערך. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  3. לאחרונה יש לי בעייה מוזרה במשלוח מיילים: אני מחובר לברק על תשתית של הוט, יש לי רשת ביתית עם נתב קווי של TP LINK דגם TL-R460, מודם של טריון דגם TJ715. ברשת מחשב אחד (חיבור אתרנט) וממיר לווין (חיבור אתרנט). הבעייה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ארוכים (מעל שורה) או עם דבוקות, מיילים שכוללים רק כותרת או תווים ספורים נשלחים, כך שהפורטים הרלונטיים פתוחים בנתב. מה יכולה להיות הבעיה? (פנייה להוט ולברק לא ממש עזרה - בדקו כמה הגדרות בסיסיות, הבטיחו שיחזרו - עד עכשיו אני מחכה). לציין שכשאני מנתק את הנתב ומחבר רק את המחשב עם חייגן לאינטרנט אני מצליח לשלוח מיילים. בכל זאת לא נראה לי שהבעייה לא בנתב, ואני חייב את תצורת הרשת שתיארתי. יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by mccartney,

היי! לאחי יש מחשב נייד של העבודה והוא ביקש שאעביר ממנו תמונות ושירים למחשב השולחני שלו. במחשב הנייד יש XP Proffisional עם מסך הזדהות (שם משתמש וסיסמה). מאחר ומדובר בכמה ג'יגות החלטתי להעביר באמצעות כבל מוצלב. מאחר ושם ה-workgroup של שני המחשבים צריך להיות זהה הייתי צריך לשנות אותו במחשב הנייד. מה שעשיתי בטעות זה - בלוח הבקרה, במערכת, לחצתי על משהו שנקרא בערך "network id". כל מה שעשיתי זה לשנות ממחשב שמתחבר לרשת עסקית למחשב שמתחבר לרשת פרטית ואישרתי. זה שינה את ה-domain של המחשב וביקש לעשות restart. כשהמחשב עלה שוב עלה כרגיל מסך ההזדהות, הכנסתי שם משתמש ואת הסיסמה הנכונה, אבל לא בוצע log in ועלתה הודעה שהסיסמה, שם המשתמש או הדומיין שגויים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו - ה…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  5. יש לי תמחשב שלי שאני כותב ממנו עכשיו שהוא מחובר לאינטרנט דרך USB עכשיו אחי קנה מחשב נייד והוא רוצה להתחבר לאינטרנט גם אבל שהיאנטנרט יעבוד גם אם המחשב שלי מכובה.. השאלה איזה חלקים אני צריך לקנות סווית ראוטר כרטיסי רשת וכו..? יש לי מודם אפור עומד ... אני בספק 012

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  6. היי.האינטרנט עובד מצויין אך משום מה תוכנת האימויול לא ניתפחים לה הפורטים (פיירוול בחלונות לא פעיל). הבעייה כנראה בראוטר.מישהו יודע איך לפתוח פורטים בראוטר?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by wooper,

שלום אני מחובר בראוטר edimax ברשת אם שני מחשבים.מאתמול האינטרנט במחשב שלי לא עובד אבל במחשב השני הוא עובד בדקתי spyware ו virus ואין לי כלום מהה לעשות תודה

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  8. אני מחפש איזה שהוא מדריך או משהו שיוכל להסביר לי איך אני מחבר כמה ראוטרים ברשת למשל רשת של 10 מחשבים עם 3 ראוטרים עם 4 כניסות.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by BlackTalon,

יש לי מחשב נייד עם כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g (שאין לי מושג אגב מה זה אומר). אני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט אז אני צריך המלצה לראוטר. אני לא יודע מחירים אז שיהיה מחיר סביר. אם אפשר גם לקבל הסבר קצר על מה זה אומר- Wi-Fi 802.11b/g, ובמה נמדד ראוטר? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  10. יש לי כרגע רשת חוטית עם מספר מחשבים, מודם ADSL של ECI מסוג 312 העובד כנתב, ושני סויטשים שמשורשרים אחד לשני. אני מרוצה מה-ECI ומעונין שימשיך לשמש כנתב, שרת DHCP וכו'. ברצוני לבנות רשת אלחוטית והשאלות שלי הן: 1. אם אני קונה נתב אלחוטי, האם יכולים להיות ברשת שני נתבים: המודם\נתב של ECI והנתב האלחוטי, או שהם מתנגשים אחד עם השני? 2. איזה יכולות אני אצטרך לדכא כדי שלא יהיו כפולות בשני הנתבים? לדוגמא: שרת DHCP אני יודע שחייב להיות רק אחד. תודה

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  11. שלום שוב! תודה על העצות המועילות בדיון הקודם שפתחתי, זה עזר לי המון אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת-היום בא אלינו הטכנאי והתקין לנו את הראוטר. עד עכשיו, הכל טוב-יש אינטרנט לשני המחשבים. מפה זה מתחיל להסתבך... עבדתי כשאני קורא את מדריך שיתוף הקבצים שנמצא באתר "נטגורו". עשיתי כל מה שכתוב שם, ומשום מה, אני לא מצליח לשתף קבצים... המחשב הנייח הסתדר לא רע, ואני יכול לראות את הקבצים שאני משתף ממנו ב"מיקומי הרשת שלי". הנייד לעומת זאת... לא מזהה את ה-workgroup שהגדרתי בכלל... ואין לי מושג מה הבעיה. אני אשמח לעזרה ^^

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by Amos,

שלום, יש לי רשת (קווית) של 4 מחשבים, כולם WIN XP, מחוברים לראוטר. לאחרונה נוצר "בלגאן" בהגדרות הרשת (חלק מהמחשבים מוגדרים פעמיים ועוד כל מיני דברים מוזרים). נראה לי שבנסיון לתקן רק יווצרו כפילויות מיותרות, אי לכך אני מעוניין לבטל את הגדרות הרשת, "לנקות את השולחן" ולהגדיר הכל מחדש. עם ההגדרה מחדש אני אסתדר, השאלה היא איך לבטל את ההגדרות הקיימות, כדי להגיע למצב שאין רשת בכלל? פשוט למחוק את כל הרכיבים המופיעים ב-My Network Places? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by pc student,

משום מה בזמן האחרון שאני מוריד בהורדה ישירה המהירות מגיע בקושי ל-10 kb/s למרות שבדרך כלל זה מגיע ל-120 kb/s עזרה? ???

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by noy165,

שלום . יש ברשותי שני מחשבים שהם מחוברים ברשת אלחוטית . עד כאן הכל טוב, אבל החיבור של הרשת לא מאובטח כלל וכלל. ולפעמים אני קולט רשתות אחרות בסביבה הקרובה אליי, ואם אני קולט אותן אז אין שום סיבה שהן לא קולטים אותי. רצוני הוא לדעת אחת ולתמיד , איך אפשר לאבטח את הרשת שלי מפני רשתות אחרות בסביבה. תודה לכם

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by burekas,

אז ככה, התקנתי רשת של הכבלים, כאשר אני מחבר כבל רשת ישירות מהמודם של הכבלים אל המחשב, אז יש לי רשת ואינטרנט כמו שצריך בקצב הנכון, הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה להעביר את הרשת דרך הראוטר. משום מה גם שאני מתחבר קווית עם כבל מהראוטר למחשב וגם דרך אלחוטי, בשניהם הוא מאט לי את הקצב בצורה בעייתית (במקום להוריד על 370kb הוא מוריד באיזור 3-10kb) כמובן אתרים מסוימים לא עולים (אם בכלל) וכו'. אני משתמש בראוטר של D-Link 524 סה"כ אין הרבה מה להגדיר בו. קצב אינטרנט: 3M אשמח לדעת מה אני לא עושה נכון או איך לפתור את זה... תודה מראש, עדי

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  16. סליחה מראש אם זה לא המקום המתאים... השאלה שלי היא: הורדתי קבצי וידאו מהמצלמה שלי (הם בפורמט AVI אם אני לא טועה), ורציתי לדעת אם יש דרך/אתר שאני יכול להעלות את הקבצים כך שמישהו לא בארץ למשל יכול לצפות בהם? הקבצים לא ארוכים - 3-4 דקות ושוקלים בערך 20-25 מ"ב. מישהו מכיר או יודע?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  17. יש ברשותי כבל שמגיע עד החדר שנראה כמו בתמונה, למה אני לא יכול להשתמש בו ככבל רשת? ואבקש גם הסבר ולא רק כי הוא לא שזור זוגות. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  18. יש לי תשתית של בזק ואני מחוייב עד אפריל 2010. אני לא מחוייב לספקית , כיום אני לקוח של 012. אין לי תלונות אבל מצד שני לא ניצלתי את האינטרנט בטירוף עד היום כך שאני לא מדד. היום אני משתמש במחשב פנטיום4, GHz2.4 . אני קונה מחשב חדש וארצה לחבר אותם ברשת ביתית. במחשב החדש האימיול הולכת לעבוד חזק וגם תוכנה לשימוש בטורנטים (איזו שלא תהייה). הבנתי שיש ספקיות שידועות ב "חסימת פורטים" שלהן. דבר שיגביל אותי בהורדות מסיביות של קבצים (זה בתכנון). בנוסף חשוב לי גם שלא אהייה מוגבל בהורדות משרתי FTP. ברשותי נתב לרשת אלחוטית מסוג "tnn - siemens sl2 141" שאמור לשמש אותי לרשת הביתית. על איזו ספקית תמליצו לי?... תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  19. שלום לכולם, הקמתי רשת בין 2 מחשבים אחד XP והשני Vista. אין לי בעייה לשתף קבצים מ-XP ל-Vista אני רואה את כל הקבצים בצורה תקינה ויכול לבצע בהם שימוש. כאשר אני מנסה לבצע שיתוף מ-Vista ל-Xp אני לא מצליח. איך אני מספק הראשות ליוזר שב-XP ? אני מקבל את ההודעה הבאה: you might not have permission to use this network resorce. contact tal administrator... ה-firewall למטה (גם של ה-Windows). כשאני נכנס לשיתוף בהדגשת התיקייה הרצויה > שיתוף מתקדם > מיקומים > אני לא רואה את ה-XP אלא רק את המחשב המקומי, אני מבין שפה הבעיה, אז השאלה שלי היא - איך אני מספק הרשאה ל-XP לגשת לקבצים בתיקייה המשותפת.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by ZiRo,

הי, יש ברשותי ראוטר TPLINK בגרסה שלא תומכת בוקטורינג ואני מבין שאני צריך לשדרג את הראוטר בגלל הרבה בעיות של ניתוקים. היות ואין לי מודם בזק בכלל אני די מוגבל במבחר המכשירים שאני יכול לקנות, חייב להיות מודם+ראוטר כדוגמת ה VR900. במידה ואני רוצה ללכת על אופציה של ראוטר בלבד ללא מודם, איך אני יכול להשיג מודם של בזק שתומך ב 100MB? אשמח לשמוע רעיונות, האם שווה להשיג מודם או להישאר עם קונפיגורציה של ראוטר+מודם. רצוי לציין שאני מעדיף קונפיגורציה פשוטה עם מינימום מכשירים.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by RAZIEL98,

שלום הפורטים אצלי כנראה פתוחי אני רוצה לוודא את זה באופן יסודי אני משתמש עם utorrent אשמח לעזרה כי אני יודע שאם הפורטים פתוחים הutorrent אמור להמשיך להעלות כך הזמן אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  22. http://en.comfast.com.cn/product/SmartRepeater/item-203.htmlhttp://www.aliexpress.com/item/COMFAST-Dual-Band-Wifi-Repeater-750Mbps-802-11AC-2-4G-5-8G-wifi-Router-Wi-fi/32591895722.html?spm=2114.30010308.3.11.oplViV&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_2_10037_9985_10033_507_10032_10020_10017_10021_10022_10009_10008_10018_10019_101,searchweb201603_2&btsid=22dd064c-3d18-42c8-a881-318420f5f101DUA BAND2.4-5.8GHZהאם תהיה בעיה להכניס אותו בגלל ה 5.8GHZ?מבדיקת השקע שאני הולך לחבר אותו ה5HZ נקלטת טוב באזור הזה מהראוטר מאשר ה 2.4 ( בדיקה ע"י מכשיר סלולרי תומך) והמהירות שמתקבלת באזור הזה גבוהה ב 5GHZ מהראוטר מאשר ה 2.4. והולך לחבר אליו מחשב בסלון בחיבור קווי בנוסף…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by mikig8,

שלום, קניתי מחשב נייד ASUS עם WIN 7 . ב WIFI למטה בצד ימין שמסומן בברים מופיע לי סימן צהוב שאומר limited acsess ואני לא מצליח לגלוש וגם כאשר אני מבצע PING למחשב אחר ברשת הבתית שלי אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת אנא עזרתכם תודה מראש מיקי

24. Started by ashbit_q,

רציתי לדעת על מה אני צריך להביט כשאני רוכש USB של רשת אלחוטית אם אני רוצה טווח ארוך מאוד ושקירות הבית לא יפריעו לו. תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  25. שלום לכולם, כסטודנט במכללה להרבה חברים היו בעיות בחיבור לרשת האלחוטית כאן. לכולם יש WIN 7 , הם מצליחים להתחבר מהלפטופ לרשת אבל לא מצליחים למשוך IP. אצלי ב XP כן מושך IP בד"כ - זה קורה הרבה פחות, ולא קורה אצל כולם... אשמח לשמוע הצעות איך לפעול...

• 0 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.