רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש המלצה לאינטרנט גיימרים בפינגים נמוכים. אני בעיקר משחק במשחקים של בליזארד השווים ... אני מחפש המלצה לשירות אינטרנט נורמלי שיספק לי פינגים נמוכים במיוחד.. עדיף ממשהו שמשחק Warcraft III FT . אה וכמה שיותר הצעות והמלצות התקבלו בברכה כי המחיר גם חשוב לי...
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב נייד. המחשב נקנה מאורנג לפני כשנה, עכשיו התנתקתי מאורנג ועברתי לפלאפון והם נתנו לי NETSTICK ועכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לאירנטנט. עכשיו מישהו אולי יודע עם אורנג במקרה חוסמים את המחשבים ניידים לרשתות אחרות(בדומה למכשירים שלהם).
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום רב, בדרך להתחבר לסיב של פרטנר. לא רוצה להשכיר מהם ציוד אלא לקנות. יש לי כרגע ראוטר/מודם ישן של שיאומי אבל הוא עד 100 מגה. מה אתם ממליצים? לא ניראה שצריך mesh , הבית קטן. כל החיבורים אלחוטיים. מספרם 4-5 נ.ב. אם יש אפשרות אז שהמודם שגם יתמוך בתשתית ללא סיבים, הישנה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה ספק אינטרנט לקחת, אני זקוק לראוטר, מישהו מכיר את הראוטר שבזק נותנים?? אשמח לחוות דעת תודה
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי שיקלוט רחוק (יש לי לפטופ של lenovo 3000 c100 אם זה משנה (אני לא מבין במחשבים..) )ניסיתי של level one דגם wpc 0301 והוא על הפנים הכרטיס המובנה שלי קולט יותר טוב.. ניסיתי גם כרטיס usb של אדימקס דגם עם אנטנה אומנם קלטתי יותר טוב אך עדיין לא מספיק.. על איזה דגם הייתם ממליצים לי בתקציב של 200 שח בערך? תודה
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אז ככה הגעתי להגדרות של כרטיס הרשת שלי והוא שואל אותי באיזה פרוטוקולים לעבוד והוא נותן לי את אהאפשריות הללו PXE או RPL אז במה אני צריך לבחור ומה זה אומר ?????? מחכה לתגובה...
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה שאני נכנס לאתרים ולא נפתחים כל התמונות ובמקומם מופיעים איקסים איך אני פותר את הבעיה הזאת? :-\
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי כולם, בחיפושי ברשת למצוא איך אני יכול לפצות על המרחק שלי בין המחשב לאקס בוקס מצאתי שיש המצאה חדשה שלא דורשת אלחוטיות... קוראים לה homeplugs... זה בעצם מתאם שמכניסים לשקעי החשמל ויש להם מהצד השני כניסה לכאבל רשת ואז ככה אם מחברים שניים אפשר לקבל רשת ביתית חוטית (שבשביל האקס בוקס זה יותר טוב בשבילי...) רציתי לדעת אם אתם יודעים על חנות בארץ שמוכרת אותם או אם מישהו מכם התנסה בהם...
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי לכולם לאחר בדיקות שונות הוחלט ללכת על נתב של 3com ..... אבל איזה ? 1. דגם חדש: http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3C13633A 2. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWDR100A-72 3. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWE554G72T מי נגד מה ? מה כדאי לקנות ? מחירים יש לכם? אצל מי כדאי לקנות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני יודע שכבל רגיל מתאים ל100 מטר, מה עושים במצב שאני רוצה לחבר 2 מחשבים במרחק של 300 מטר זה מזה? שמעתי על ממירי מתח לאטרנט אבל השאלה היא כמה הם אמינים, לאיזה מרחק הם טובים ומה הם התנאים שהם צריכים.
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
חברה זה פשוט לא הגיוני אני בחבילה של 1.5 מגביט בבזק בינלאומי אני מוריד בקצב של 10 מגביט לשנייה מאז עברתי לויסטה Transferred: zion-potcdmc-cd2.r39 14.31 MB in 17.89 seconds (818.8 KB/s) זה לא חד פעמי או לכמה שניות ראשונות תסתכלו קובץ שלם במהירות הזאתי חשוב לציין שאני לפעמים עובר את המגה לשנייה. מוזר לי אבל כיף לי באותה המידה
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי שאלה: יש לי אינטרנט במהירות 2.5 ואני כן מצליח להוריד במהירות המקסימאלית אבל משום מה, כשאני מוריד מאתרי FTP, ההורדה איטית כל כך שאני מגיע לtimeout וההורדה נפסקת.... מה יכולה להיות הבעיה? אני מחובר עם router. צריך עוד פרטים?
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 כרטיסי רשת אלחוטיים. אם אני מחבר את שניהם למחשב(ווינדוס 7) מישהו מכיר אופציה לגלוש על 2 רשתות אלחוטיות במקביל? ככה שאני אוכל לנצל את הרוחב פס של 2 הרשתות..(לא צריך שיהיה מצטבר או משהו) תודה
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
אני יודע שהייתה פה פעם, אבל לא הצלחתי למצוא. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
קרוב שלי קיבל מחשב חדש אז באתי התקנתי וינדוס ויסטה הכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט... במחשב הקודם (XP) הכרטיס רשת היה רגיל וישר קיבל IP מהכבלים... ולמחשב החדש יש כרטיס רשת בשם NVIDIA nForce Networking Controller והוא פשוט לא מתחבר לאינטרנט... נסיתי לעשות DISABLE/UNINSTALL לא עזר... ניסתי להתקין כרטיס בשם אחר גם לא עזר מה עושים... אני עובד על הדבר הזה כבר 3 שעות וכלום pissed: :pissed:
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מחובר לרשת דרך ראוטר שמחובר למודם ADSL. פתאום בלי שום אזהרה החיבור התנתק וקיבלתי הודעה: "קישוריות מוגבלת או חסרה... בעיה זו ארעה מאחר ולא הוקצתה כתובת רשת למחשב" שאר המחשבים ברשת עובדים כמו שצריך. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום, שידרגתי את התשתית בזק שלי מ100 ל200 מגה, ולכן גם שידרגתי את המודם-ראוטר שלי מ TP-LINK TD-W9970 ל TP-LINK VR600 V3. באותם תנאים, אני חווה מהירות קצה פחותה עם המודם-ראוטר החדש, אפילו שהמהירות ביציאה מהראוטר גבוה יותר עם הVR600. הראוטר מחובר קווית למתאמי רשת על-גבי חשמל TP-LINK TL-PA7020 V2 ומשם קווית למחשב. עשיתי בדיקה של מהירות לפני המתאם ואחרי המתאם, כאשר חיברתי את המתאמי חשמל קרוב אחד לשני והשתמשתי באותם כבלי רשת - זאת אומרת שבודדתי את השינוי בין הבדיקות למודם-ראוטר בלבד. אלו התוצאות שקיבלתי: ראוטר TD-W9970 מהירות לפני המתאם (ביציאה מהראוטר): 94.5Mbps מהירות אחרי המתאם: 94.5Mbps רואטר VR600 מהירות …
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
תוכנה קטנה שלא תופסת משאבים מאפשרת לדווח על ספאם אוטומטית מחשבונות gmail hotmail ו yahoo או ידנית מתוכנות הדואר. http://members.bluesecurity.com/cwa/users/welcome.do למי שרוצה להכניס את כל הנתונים ידנית אני ממליץ עוד יותר על spamcop.net ישנם שרתים בארץ שעובדים מול הרשימות שלהם , כמו למשל נטוויז'ן , מי שנרשם שם ברשימת הספאמרים לא יכול לשלוח דואר ללקוחות שנמצאים על שרתי הדואר של נטוויז'ן וחברות רבות אחרות ( לא בארץ ) זה מצריך הכנסה ידנית של האינפורמציה ופתיחת חשבון חינם אצלם. שאלות ?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים וראוטר אלחוטי של 3com. על מחשב אחד כרטיס אלחוטי של gigabyte על השני usb2wifi של 3com, המחשבים והראוטר מאד קרובים אחד לשני (למעשה כרגע לא באמת צריך את החיבור האלחוטי, זה הכנה למתי שאני אצטרך להרחיק בין המחשבים.) איכות האות בשני המחשבים עמדה תמיד על 70%. היו לי לאחרונה כל מיני ניתוקים של הראוטר, איבוד אות וכו' , אתמול ניתקתי את הכרטיס האלחוטי של gb וחיברת את המחשב עם כבל, ופתאום איכות האות במחשב השני עלתה ל100% והראוטר הפסיק לשחק משחקי ניתוק וחיבור. בלי קשר לכל זה היו לי גם בעיות של ניתוקים תכופים מהאינטרנט (כבלים, actcom), עוד לא יצא לי לראות אם הניתוק של הכרטיס סידר אותם. עכשיו שאלה - יש מרחק מינימום שצריך לשמור בין מחשבים עם חיבור אלחוטי? או אולי מרחק מי…
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שנמצאים במרחק של כ10-15 מטר אחד מהשני (לא בחדר ביטחון). אחד מהם מחובר לראוטר של trendnet דגם tew-631brp , אני רוצה לקנות לשני כרטיס רשת אלחוטי כדי שהוא גם יתחבר לראוטר. השאלה שלי היא כזאת: 1) מה ההבדל בין כרטיס רשת שיושב על PCI לבין כרטיס שמתחבר בUSB ומה עדיף? 2) יש למישהו המלצה על כרטיס טוב ולא כלכך יקר?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אולי זה כבר חרוש ואולי זה מאוד מובן מעליו בכל מיקרה אשמח אם תענו לי... שמתי במחשב שלי אידיאסאל דרך היואסבי יש לי במחשב גם כרטיס רשת ווינדוס 98 עכשיו האם זה אפשרי לחבר את המחשב ברשת למשחב השני שלי שיש בו אקס פי וגם כרטיס רשת כמובן.. ולהיתחבר דרכו לאידיאסאל ללא ברווטר? במזה כרוך צריך איזו תוכנה? זה מוריד מרוחב הפס? מחשב אחד תמיד צריך להיות מחובר? איך זה עובד?.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
היי, אני מחובר ברשת ביתית בעזרת מודם ADSL של אלקטל וראוטר PheeNet big 4ps דרך חברת 012 לפני שהתחברתי בעזרת ראוטר הכל עבד כשורה וגם מספר חודשים מאז קניית הראוטר. לאחר מכן התחילו התנתקויות, מספר פעמים ביום, ועל מנת להחזיר את התקשורת אני נאלץ לאתחל את המודם, ולפעמים לחכות מספר דקות. מישהו, יודע איך מסדרים את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי ראוטר 3crwer200-75 של 3COM התומך בתקן G .עד כה הייתי במהירות של 5 מגה בתשתית בזק והראוטר היה משדר בצורה תקינה.אתמול עברתי להוט וושידרגתי למהירות 12 מגה.עם חיבור כבל ישיר למחשב אני מקבל את המהירות המקסימלית אך באמצעות הראוטר אני מגיע ל2.5 -3 מגה מקסימום.לא מצאתי איזשהי בעיה מה גם שידרגתי את הקושחה של הראוטר.ידוע לכם האם הראוטר אינו תומך במהירות 12 מגה שאליה עברתי?ואם כן האם יש לכם איזשהו פיתרון.תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
כלומר שני מחשבים עם שני מודמים אשר מתחברים שניהם לאותו מספר טלפון וגולשים דרכו בADSL - וכמובן שלא תיהיה בעיה לשניהם לגלוש ביחד. אם יש אפילו הפניה למאמר-זה יהיה מעולה תודה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כבל רשת עם 4 חוטים לבין 8 חוטים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-