רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
ראוטר לגיימינג , יש דבר כזה? במידה וכן אפשר לקבל המלצה לאחד (רואטר+מודם) תודה
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם גם לכם יש בשבועות האחרונים איטיות מוגזמת במשחקי במחשב (ברמה שאי אפשר כמעט לשחק / הביצועים יורדים משמעותית). אם כן, מתי התופעה התחילה והאם היא נמכשת עד עצם היום הזה... (אולי הבעיה היא בשעות מסוימות, לא יוצא לי לשחק כל הזמן).
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
True Fiber ניראה שהשרות הוא סימטרי בהלאה והורדה בניגוד לבזק והוט http://www.unlimited.net.il/services/default.aspx?servicecategory=isp משהוא ניסה ויש לא דעה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת ראוטר. תשתית הוט ונטוויז'ן, ללא חייגן, 12Mb כרגע (עדיף ראוטר שיוכל לתמוך גם במהירויות גבוהות יותר) 2 חיבורים קווים, חיבור אלחוטי למחשב נייד ולסמארטפון. דירה קטנה, לכל היותר קיר אחד (לא ממד) בין הראוטר למחשב. רצוי קרינה מינימאלית, ורב הזמן השימוש הוא בעיקר בחיבור הקווי ולא באלחוטי ולכן מעדיפה שאפשר שהחיבור האלחוטי יהיה ניתן לכיבוי. האם כדאי לקנות את אחד הראוטרים של TP-Link או EDIMAX שבמבצעי Black Friday ב KSP ? (גם ראוטרים אחרים באים בחשבון, בדקתי וכנראה שהמבצע הזה די חסר משמעות, לפחות חלק מהדגמים עולים באייבורי בלי הנחה כמו ב KSP אחרי ה"הנחה") האם יש מבצעי BF אחרים משתלמים יותר לראוטר ? תודה רבה ! עדי
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחר בערב מגיע אליי טכנאי להתקין לי תשתית של HOT ל100MB.. בשירות לקוחות של HOT אמרו לי שביום ההתקנה אני אצטרך להיכנס לאתר של HOTNET כדי שיהיה לי ספק שלהם ב20 שקל.. אבל לא הבנתי איך זה מתבצע.. מחר בבוקר אני אתחבר לHOTNET דרך האתר שלהם אבל איך אני אדע להגדיר אותם אחרי שהטכנאי של HOT יתקין לי את התשתית? האם אני אצטרך להגיד לטכנאי שהצטרפתי לHOTNET ושהוא יגדיר לי אותם? או שזה ייתבצע אוטומטית? וגם הטכנאי שיתקין לי מחר את התשתית לא יודע שאני רוצה WIFI והבנתי שHOT לוקחים על זה 10 שקל.. אם אני אגיד לו שיעשה לי WIFI הוא יסכים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום , מישהו יודע האם יש הגבלת מהירות גלישה לראוטר של checkpoint 500w? הכוונה ,אם שידרגתי ממהירות 15 מגה ל-40 , וקיבלתי ראוטר VDSL של בזק (שימש מעתה רק כbridge) , והחייגן עדיין יהיה מהcheckpoint , האם אני אצליח לגלוש 40 ? או שיש צורך בלשדרג את הfirewall?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אתמול עברתי מHOT לYES (עם VOD), ולאינטרנט של בזק. לצערי אין לי בבית שום נקודה של בזק שצמודה לנקודה של טלויזיה, מה שהביא את הטכנאי להעביר כבל רשת באמצע הסלון מהראוטר עד לממיר - כדי לאפשר לVOD ולכל מה שקשור אליו לעבוד. אני כרגע מחפש רעיונות להפוך את החיבור בין הראוטר לממיר לאלחוטי ולא לקווי (הממיר לא תומך בחיבורים אלחוטיים). הראוטר שאני משתמש בו כרגע הוא ראוטר משולב מודם שקיבלתי מבזק d-link n2760u e1 ויש לי ראוטר נוסף יחסית ישן edimax br6204wg שכרגע לא בשימוש. אני רוצה לחבר את הedimax לd-link בצורה אלחוטית (כדי לחסוך את הכבל בסלון) , ומהedimax להוציא חיבורים קוויים רגילים לממיר, למחשב נוסף שיש שם (ואולי לטלויזיה שתגיע בהמשך). אולי הסברתי את עצמי לא כל כך טוב, צ…
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מקבל הרבה את השגיאה הבאה בזמן גלישה (לא כל הזמן) ורענון הדף אחרי הצגת השגיאה פותח את האתר: DNS Lookup for WEBSITE NAME failed. This is usually a temporary error during hostname resolution and means that the local server did not receive a response from an authoritative server מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? גם הרבה פעמים הוא זורק אותי למנוע חיפוש של יאהו כשאני מכניס כתובות מלאות בשורת הכתובות. אני משתמש בכרום במחשב.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב DIR615 דגם C2 כבר שנים רבות ותמיד הייתי מרוצה ממנו. בזמנו אף עידכנתי את הקושחה ל3.03RU שמופיע באתר התמיכה בארץ ללא בעיה . לפני כחצי שנה רכשתי מאריך טווח של חברת DLINK גם כן ולא הצלחתי לחברו לרשת, למרות כל הניסיונות שלי בשינוי הגדרות הנתב. לאחר כמה חודשים רכשתי מצלמת רשת מסין, וגם היא סירבה לעבוד. שני המכשירים התחברו לרשת אבל לפי לוג הנתב הוא המשיך לפנות אליהם לקבלת IP לעד והם לא פעלו. ראיתי שלאותה חומרת נתב יש בחו"ל גרסאות קושחה אחרות, 3.10,3.11 והלאה. מחוסר ברירה וייאוש החלטתי להתקין את 3.13NA, לאחר שינוי קל בקובץ הצריבה, לפי הוראות מאתר dd-wrt. הפלא ופלא המצלמה והמאריך טווח פעלו, אבל מאז יש לי בעיות QOS. כאשר מנצלים קצת יותר מרוחב פס הuplink, למשל ב…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחובר לתשתית הוט וספק בזק בינלאומי במהירות 100mb. אני מעוניין להיות מחובר בחייגן כדי לקבל פינג נמוך במשחקים וחיבור מהיר לשרתים בחו"ל. למיטב הבנתי הבנתי רוב הראוטרים לא יתמכו במהירות הזו עם חייגן ואף יחוו ניתוקים תכופים. אני גר בוילה וצריך טווח שנחשב יחסית טוב (יש לי מגדיל טווח). אני די בור בכל הקשור לנושא וממש אשמח להמלצה על ראוטר שיתמוך בחייגן, ויספק לי את המהירות שאני מחובר אליה בלי ניתוקים אם קיים כזה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמה פרטים, אני גולש ברשת שהיא לא מאובטחת (כן, אני יודע, דבילי אבל זאת שכירות והאינטרנט לא בשלטתי), דרך Range Extender של TP LINK, ואני מניח שהראוטר הוא גם של TP LINK, ברגע שאני מפעיל את התוכנה המהירות בין הראוטר לRange Extender נופלת לכמעט אפסית, אפילו החיבור לאינטרנט של הראוטר משתבש. יש דרך לפתור את הבעיה מרחוק?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמוכן, גם עם גישה אלחוטית. ואם אפשר, אחד שלא צריך משכנתא בשבילו. תודה, רן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני תכף הולך לבזק סטור לקחת מהם ראוטר (פתוחים עד 18:00) ואני אשמח לשמוע מה דעתכם עדיף מבין אלה: D-Link 6580 Netgear 2610 מאוד חשוב לי הקליטה של ה-WIFI יש הרבה מחסומים בדרך חחח ושתהיה אופציה להגדיר IP קבוע ללפחות 6 צרכנים. אני עכשיו עם Dlink 2650 ויש לי 3-4 קווים של קליטה ואם אני בקצה של החדר אז יש ניתוקים ..עצוב. הציעו לי אותם בחינם לשנתיים אם לא זה הייתי קונה משהו לבד אז מה עדיף??
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפוש ממושך בפורום לא הצלחתי למצוא המלצה למתג\רכזת switch לרשת ביתית במהירות 1G קצת הסבר על הרשת הביתית: יש לי ראוטר של linksys EA6900 קניתי אותו בחו"ל תשתית כבל של טלדור cat6a ו 7 נקודות חיבור של משתמשי קצה השאלה שלי האם לקנות מתג בדיוק של 8 יציאות וכך ולמלא את כל המתג ובעתיד עם יהיה עוד דרישה לחיבור אני אקנה מתג אחר של16 או לקנות כבר עכשיו מתג עם 12-16 יציאות ? האם לקנות מתג מנוהל או לא או חצי מנוהל Smart switch כגון זה: http://www.linksys.com/en-mea/business/products/switches/LGS308 או לקנות מתג פשוט Netgear GS608 8-port 100/1000Mbps Switch ( מוכרים אותו בארץ ) אשמח לקצת עזרה בתודה מראש וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
"עד סוף 2014 נשיק חצי ג'יגה" מנכ"ל HOT אילן צחי, אמר במסיבת עיתונאים שערכה החברה: "עד סוף 2014 נשיק חצי ג'יגה (500 מגה). זה צעד משמעותי להראות שאנחנו רציניים בהיקף העבודה שלנו ובהיקף ההשקעה בתשתיות.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4518710,00.html
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לרכוש נתב אלחוטי חדש, לא מצאתי מידע מה הכן מומלץ. הדרישות הם: מחיר עד 400 שח מהירות אינטרנט שלי היא 20 מגה, משדרג בעתיד.. בית קטן, מרחק מקסמלי בין נתב למחשב הוא 8מ. ציוד: 3 מחשבים. 3 פלאפונים. 1 טבלט. 1 טלוויזיה סמארט אם חיבור לאינטרנט. אשמח אם תכלו לייעץ לי על נתב שיעבוד כמו שצריך, לא יתעקע ולא יקרוס. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שקלתי אם לצרף את זה לדיון מלא שטויות וקונספריצות או לתת משהו תמציתי (כי גם הידיעה הראשונה שם ממש לא ברורה). כפי שנראה מאז יום שישי ה 2/1/2015 יש בעיה שאי אפשר להתחבר לאינטרנט בראוטרים ספציפים של EDIMAX (כנראה 6424 ו 6524) דרך תשתית של HOT. שמעתי על הבעיה מכמה אנשים ועדיין אין צפי לתיקון הבעיה. עדכונים לבעיה מקבלים כנראה מטקבקים ב YNET שנכון למישהו שמזדה כעובד בחברת היבואן הישראלי של EDIMAX , חברת פיקוק בשם Elad Ashkenazy רושם: 4/1/2015 - 12:00 - שלום לכולם : אלעד מחברת פיקוק הנציגים של EDIMAX בארץ : אכן יש בעיה כרגע בראוטרים מדגם BR-6424/6524 המחוברים דרך תשתית הוט בלבד (בזק אין בעיה) אנו כרגע לא יודעים את מהות התקלה אך אנו חושבים שמישהו ביצע מעשה זדוני בכדי לפגוע בלקוח…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברת TRENDnet נצלה את תערוכת CES 2015 והציגה שורה ארוכה של מוצרים - שני נתבים בייתים, נתב טיולים, מתאמי HomePlug, שני פתרונות ל-"בית חכם" ומערכת מצלמות ו-NVR. בתמונה - הנתב הנייד ש-TRENDnet תתחיל לשווק בחודש מאי 2015 בעלות של $80. כל הפרטים על מוצרים אלה בפוסט המצ"ב - http://www.netcheif.com/blog/?p=5473
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי נתב TP-Link TL-WR740N שנקנה ב-19/12/2014, והחליף נתב מדגם זהה. כאשר אני מדליק את המודם והנתב מהרב שקע, לאחר שהמודם (ROTAL - RTA 1320a חדש שהחליף ישן ב-6/1/2015) מסיים לסתנכרן עם בזק, לוקח זמן רב מהרגיל עד שיש לי אינטרנט. בבדיקה מתוך כתובת ה-IP של הנתב בפיירפוקס (כלומר הקושחה), וכיבוי המודם בלבד, התברר כי לנתב לוקח זמן רב מאוד להתחבר למודם מהרגע שהמודם סיים להסתנכרן עם בזק. כפי שרשמתי למעלה, המודם והנתב שניהם חדשים. האם יש אפשרות שהבעייה היא בכבל שמחבר בין הנתב למודם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה (כחודש-חודשיים) נתקלתי בבעיה שמאוד מפריעה לי. בביתי קיימת רשת אלחוטית הראוטר והמודם מחוברים למחשב הראשי שלי והבעיה הינה בגלישה באינטרנט האלחוטי במחשבים הניידים/סמארטפונים שברשותי, כאשר אני משתמש במחשב הראשי (משחקים אונליין/ צפייה בסרטים בסטרימינג) - אני פשוט לא יכול להתבר לרשת האלחוטית עם הניידים/סמארטפונים (האינטרנט במחשב הראשי עובד). אם אני רק גולש באינטרנט בראשי בשימוש קל - Ynet/forums/etc אין לי בעיות להתחבר לאלחוטי. הדבר היחידי שעוזר כדי ששוב תהיה לי גישה לאינטרנט האלחוטי זה להפסיק לשחק אונליין/לראות סרטים - ואז אני מתחבר במהירות לאלחוטי כאילו לא הייתה כל בעיה. קצת פרטים - אני מחובר לבזק בנלאומי 15 מגה ולבזק כתשתית. יש לי מודם של בזק ( BaudTec 1 …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום תותחים בעיה מוזרה שקיימת אצלי יש לי ראוטר של בזק D-LINK התחילו לי בעיות לפני שבוע וחצי בערך שה WIRELESS פשוט מתנתק כל כמה דקות וחוזר רק אם מאתחלים את הראוטר, החלפתי את הראוטר אתמול והביאו לי ראוטר חדש אותו דגם, עדיין אותו בעיה מוזרה, הדבר הכי מוזר הוא שהמחשב שלי שמחובר ישירות בכבל רשת לא נפגע בכלל ומחובר בלי שום בעיה וללא ניתוקים בזמן שהWIRELESS נעלם, רק ה WIRELESS נעלם הנורה שלו דולקת על הראוטר אבל אין שום אופציה להתחבר אליו ואפילו לראות אותו. דיברתי עם התמיכה של בזק נראה לי שזה כמו לדבר לקיר אין להם ממש מושג, מקווה שמישהו שמע על הבעיה המוזרה הזאת לא מצאתי שום חומר באינטרנט יעיל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי שאלה עקרונית שהציקה לי הורדתי VMWARE והתקנתי windows server 2012 R2. כאשר נכנסתי לעמודת "All Servers" ראיתי שהIP של השרת הינו 192.168.141.128 וגם הבחנתי שיש לי אינטרנט. נכנסתי לCMD הרצתי פקודת IPCONFIG /ALL וראיתי שהdefual gateway הוא 192.168.141.2 (כביכול הראוטר) נכנסתי לאינטרנט דרך VMWARE ויש לי אינטרנט כרגיל השאלות שלי הן כאלו: הIP של הראוטר שלי הוא 10.0.0.138 ושל המחשבים שלי בבית גם על 10.0.0.... 1)אני יודע שכאשר מחשב מנסה להתחבר לאינטרנט הוא ניגש לראוטר לפי הIP שכתוב לו ומשם מקבל את המידע. אז איך יכול להיות שהוא מקבל את המידע מראוטר לפי IP שלא קיים? 2)לאחר מכן הרצתי PING ל10.0.0.138 וגם למחשבים שלי ולכולם הפינג עבר וחזר, כלומר יש תקשורת. אך אני יודע שכאשר…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי שרוצה להוסיף לעצמו עוד 2GB בענן האחסון של גוגל (ה-DRIVE) ופיספס את המדריך הזה, אז שיזדרז ויבצע את האמור בו עד ה-17/2. http://www.haaretz.co.il/captain/net/1.2562157
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיפשת קצת בפורום אבל לא ממש מצאתי ראוטר מומלץ. אני מחפש ראוטר דואל בנד עם תמיכה בAC שנותן טווח יחסית גדול ויציבות. החיבור של הראוטר יהיה לHOTBOX של הוט (חוטית) שמשמש כרגע גם כראוטר ומודם אבל אהפוך אותו למודם לאחר הקנייה. החבילה שלי בהוט היא של 100 מגה. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום המבצע שהיה לי עד היום לבזק נגמר ואני משלם לתאבי בצע 110 שקלים ל 15 מגה בלי תשתית (היום אני מתחיל לשלם ככה כי אני לקוח משומש). בכל מקרה עד היום היה לי ראוטר של בזק d 2760 u אך הבעיה שהוא לא תומך במהירויות שגבוהות מ 15 מגה . רק המודם זה "KW-5212" יכול לתמוך במהירות של לפחות 100 מגה ? שאלה קטנה שלא הבנתי ,"ראוטר " זה נחשב גם ראוטר וגם מודם באותו אחד? אני לא ממש מבין בזה , מצטער. מה אני רוצה בעצם? ראוטר שיכול לתמוך במהירויות של לפחות 100 מגה בבזק , שיהיה יציב עם טווח קליטה רווח. מחיר כמה שיותר זול, עדיף עד כ 200-300 ש"ח. כמובן שאני אעבור לאקספון ברגע שיהיה לי את הציוד הנדרש וישלם 99 ש"ח. ניסיתי לחפש בפוסטים של אנשים אחרים אבל מצאתי המלצה חד משמעית…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-