רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית רשת קיימת שכל המחשבים מחוברים ב hub, ולhub מחובר print server, המחשב של אבא שלי עד אתמול היה ברשת ויכל להדפיס ולראות את המדפסות,אך אולם לאחר שפרמטתי לו את המחשב איני מצליח להוסיף/למצוא את המדפסות.אני לא יודע איך להיכנס לhub (אם זה משפט הגיוני בכלל). אני רואה את שאר האנשים שברשת אך לא את המדפסות.אם זה יעזור אני יעלה תמונות של הhub ,של הprint server ושל המדפסות. בתודה גדולה. עידו הורוויץ
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שדרגתי לwindows 7 ואני משתמש במחשב במתאם אלחוטי של בזק כדי לקלוט את הרשת האלחוטי.. המתאם הוא שחור ורשום עליו POZ... ניסיתי להוריד מהאתר של בזק אבל זה לא עובד... יש דרך לגרום לזה לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש לי בבית מודם/ראוטר משולב מחברת בזק DGN2200V הבעיה היא שהוא נמצא רחוק מהסלון ואין לו קליטה כל כך טובה. (פס או שני פסים במצב טוב) שווה לרכוש את המוצרים שמציעה בזק או ללכת על קניה פרטית? ( אני מדבר על רפיטר או מעריכי טווח כמו HOME PLUG) מה שמציעה בזק : http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/homeplug.html http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/rafiter.html או באופן פרטי: http://ksp.co.il/?uin=20463 מה אתם אומרים? אם יש לכם פתרון אחר לבעיית הקליטה שלי בבית אני ישמח ואם יש לכם הצעה אחרת תציעו בבקשה ואין הגבלה בכסף רק שיהיה משתלם....
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר ברשת פנימית ואני רוצה להתחבר אליו מהאינטרנט. התקנתי עליו no-ip והוא עובד בסדר. איך אני יודע איזה פורטים לפתוח? יש לי נתב של level one אם משהו מכיר מדריך ספציפי- יכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית בין 4 מחשבים. הראוטר הוא EDIMAX G-BAND WIRELESS. לא מזמן עברתי חדר בבית שנמצא בערך באותו מרחק מהראוטר שנמצא בחדר מחשב(כ 10 מ'). בחדר הקודם שלי היה לי סיגנל של בין 90 ל100 אחוז(עוצמה מלאה) ומאז שעברתי חדר יש לי עוצמה נמוכה 40-70 אחוז וניתוקים. כשאני מרחקים את המחשב קצת מהקיר, אז זה משתפר ל60-70 אחוז אבללא משהו משעמותי. בנוסף קניתי עכבר ומקלדת אלחוטיים(אבל זה נראה לי ממש לא קשור) מה יכולה להיות הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה?? עוד שאלה לא קשורה: האם יש דרך לוסת את הרשת כך שמתי אני ועוד מישהו משתמשים באינטרנט או מורידים משהו זה לא יזוז לחלוטין אצל שנינו?? אני לא מבין איך זה שאנ י מוריד משהו, אני עדיין יכול לגלוש. אבל שאני מוריד משהו, שום דבר…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכול להסביר לי.. מי אחראי למהירות האינטרנט שיש לי כרגע הספק אינטנט או התשתית?? אם אני ירצה להגדיל את המהירות אני יצטרך לשנות בשניהם או לשלם יותר בשניהם?? תודה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, התנתקתי מנטויזיון לאחר כמה שנים ועברתי לספק אחר ואני רואה שתיבת המייל שלי בווינדוס עצמו (WINDOWS MAIL) עדיין עובדת בשרת שלהם. האם הם משאירים את זה בדר"כ? להגיד להם שלא יחייבו בטעות?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי שכן זקן שקנה מחשב ולא יודע כ"כ להשתמש בו. הוא רק יודע להכנס לאקספלורר ולבדוק חדשות ואי מייל.. לפעמים קורה שהוא מדליק את המחשב והאינטרנט לא מתחבר לו אוטומטית לראוטר האלחוטי שלו. האם יש דרך ליצור קובץ bat שאוכל לשים לו על שולחן העבודה שבלחיצה עליו המחשב יתחבר לראוטר האלחוטי שלו אוטומטית? (הוא תמיד מסתבך ומסבך אותי בלהסביר לו בטלפון איך להתחבר לאינטרנט...) אם כן ויש מישהו שבקיא בעניין ויכול לעשות את זה בשבילי, אודה מאד!
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שדרגתי את המהירות אינטרנט שלי ל100MB הכרטיס רשת המובנה של המחשב שלי לא תמך במהירות זו לכן קניתי כרטיס חדש שתומך במהירויות הנ"ל התקנתי אותו כמו שצריך והאינטרנט עובד אך לא במהירות הרצויה על הכרטיס רשת יש שתי נורות: - ירוקה (1000MB) - אדומה (10-100MB) המנורה האדומה דולקת כל הזמן וגם כשאני בודק את מהירות האינטרנט היא לא מצליח להגיע ל100MB אני לא ממש מבין בכרטיסי רשת, אבל בטוח שהכרטיס שקניתי תומך במהירות הרצויה על הקופסה כתוב: Dynamode PCIXGI PCI Express Gigabit Network Card
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי לבית עם שתי קומות הייתי רוצה נתב חזק ובלי ניתוקים ושתיהיה קליטה ארוכה ומספיקה לשתי קומות. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, הבעיה שלי היא כזאת, בכל פעם שאני מחבר התקן ( קווי, בכבל רשת. הWIFI מבוטל אצלי ) לראוטר, נופל לי האינטרנט - נורת הDSL נכבית. לאחר כמה שניות היא נדלקת שוב ולאחר דקה בערך החיבור לאינטרנט מתייצב מחדש. העניין קורה בשני ראוטרים שניסיתי, שניהם מסוג נטגיר (2200, 2610) ובדיוק באותו אופן. ניסיתי להגדיר כתובות קבועות עבור המחשב, הפלייסטיישן והמתאם שיחות של 012 שאני מחבר לראוטר, אך ללא הועיל. מישהו נתקל בתופעה כזאת או יכול לתת לי כיוון בדיקה? תודה חברים.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא יודע מזה החיבור הזה LOCAL AREA CONNECTION 2.....הוא פועל על 30MBPS ..... תודה לכל העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול בקשר לרשת חוטית בקצב 1gigabit הבנתי שצריך כבלים לפחות CAT5E אז השאלה בעצם האם כל הכבלים שמחברים בין המחשב לממתג ,בין הנתב לממתג ובין המודם לנתב כולם צריכים להיות CAT5E או רק הכבלים שעוברים בין המחשבים השונים לממתג? ועוד שאלה ההבדל בין כבלים של CAT5E ל-CAT6 הוא עקרוני ? תודה. וד"א מצטער שזה אשכול שני היום פשוט אני בדיוק מחבר את זה היום.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ברשותי מודם Terayon TJ715, אני מחובר לרשת דרך כבלים - בזק בינלאומי ללא חייגן. לאחרונה אני נתקל בהמון תופעות של Low Id באימיול, אחרי חקירה, תחת אפשרויות - חיבורים - Test Ports אני מקבל את המסך הזה: לא חשוב תחת איזה פורט אני מבצע את הבדיקה. חשוב לציין שאיני משתמש בפייראול מותקן או בפייראול מובנה של XP. יש פעמים בהם יש לי High Id אך עדיין, אני רוצה לברר את מקור הבעיה, מדוע הבדיקה של האימיול נכשלת ללא יוצא מן הכלל, האם עוד מישהו שמחובר דרך בזק בינלאומי וכבלים נתקל בתופעה? אני לא יודע עם הקשר מוצק, אך בעבר נתקלתי עם מספר בעיות ב LSP, בהתקנת Google Desktop לדוגמא וגם בתוכנה Xfire היו לי הגבלות שנבאו ככל הנראה מבעיית LSP. עזרה תיהיה ברוכה.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש בראוטק הזה: http://konzoli.com/images/edimax-6204-wg-wireless-router.jpg כבר כמה חודשים, לא מצאתי בבמשק שלו איך מגדירים סיסמא, אם מישהו מכיר ויכול לעזור לי אני אשמח , תודה מראש לכולם!
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי אני רוצה להקים רשת אלחוטית ומתלבט איזה ציוד לקנות. הבנתי שהנתבים תומכים במספר קטן יחסית של connetctions, ולכן יש בעיה להפעיל תוכנות שיתוף קבצים (כמו eMule, Bitcomet..) במהירות סבירה. האם יש נתבים שאין להם את הבעיה הזו? איך אני יכול לדעת בכמה התקשרויות תומך הנתב? האם ההגבלה היא לכל חיבור אלחוטי בנפרד? או שלכל המחשבים שמחוברים אלחוטית בו זמנית? האם מישהו יכול להמליץ על נתב טוב שיעמוד בעומס? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכם. לפני מעט זמן קניתי את הראוטר הנ"ל, שעושה עד עכשיו עבודה מצויינת למרות כמה בעיות קלות בהתקנה. לראוטר מחוברים שני מחשבים בעזרת כבלים ועוד מחשב אחד נייד בעזרת האלחוט. שאלתי היא אם ניתן לנתב את המהירות שהראוטר מספק לכל אחד מהמחשבים. כלומר לדוגמה למחשב אחד "לתת" יכולת גלישה 50 אחוז מהמהירות הכוללת, למחשב שני 30 אחוז ולאחרון 20 אחוז. האם זה אפשרי...ואם כן, הסבר יתקבל בשמחה...
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר בקצרה איך אני מגדיר את האינטרנט על 2 המחשבים שאותם אני מחבר לראוטר ? איזה הגדרות אני צריך לשים ואיפה בדיוק אני מגדיר אותן ? תודה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום , אני ממש מיואש יוטיוב החליט לסגור לי את הערוץ שלי ויש לי שם מלא סירטונים שלי חשובים שיצרתי וגם אחרים . היו התראות של זכויות יוצרים אבל סירטונים שלא היו מסחריים , ביקשתי לערער והם מבקשים פרטים מסויימים ואחד מהם הם מבקשים את כתובת האתר של הערוץ שנסגר .... והבעיה היא שאני לא יודע מה כתובת האתר כי הם סגרו לי אותו ואין לי דרך להיכנס גם למאחורי הקלאים של מה שהם מבקשים . מישהו נתקל במצב כזה , האם יש תמיכה בישראל מישהו שאפשר לדבר איתו , איך אני מחזיר את האתר שלי לפעולה , אשמח לעזרה , בבקשה
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובר דירה ורוצה להשקיע במערכת תקשורת איכותית. מה ההמלצות כיום למערכת mesh טובה עם כיסוי רחב שיכולה לשרת בית עם הרבה משתמשים ותומכת בwifi 6?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר דרך "בזק בין לאומי" ויש לי בעיות ניתוק במיוחד במשחק BF2 ובשעות עומס אני מוריד 150 קילו בקושי ( יש לי 5 מגה) וגם קשה להיכנס לאתרים מסוימים דיברתי עם התמיכה והם אומרים שככה זה בדקתי באינטרנט" זהב" באותו רגע ועבד טוב "בזק אין לאומי" לא מוכנים לנתק אותו בלי כנס ולא מוכנים לזכות על השרות הגרוע השאלות שלי הם : 1) האם הבעיה הזו נפוצה ? 2) תומכים של "בזק בין לאומי" טוענים ש"זהב" מגבלים בהורדה ומי שעובר את ה-10 ג'יגה מקבל כנס , האם זה נכון? 3) האם יש למהוא עיצה איך להתמודד עם הבעיה ? 4) אני משלם על 5 מגה ורוב הזמן לא קבל את זה ,האם זה עברה על חוק הגנת הצרכן ? האם אני היחיד שנמאס לו שמבתיחים לו הכל שמוכרים לו מוצר וחמש דקות אחרי שביצע את הקניה הוא חותף "זבנג" לפנים ( …
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש ראוטר אלחוטי שמשדר טוב והכי חזק שאפשר להביא.. הראוטר המעפן של הכבלים בקושי משדר ל10 מטר.. יש מצב לאחד כזה? התקציב עד 400 ש"ח..
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום ניסיתי לפתוח פורטים לפי המדריך שהביאו כאן. לפני שפתחתי פורטים הורדתי על 70 בערך.. פתחתי פורט ל bitcommet ועדיין מוריד לי על 70. בנוסף לזה זה נראה כאילו שזה תופס את כל רוחב הפס וכשאני מוריד אני לא יכול לגלוש כמעט..למרות שזה רק 70 קב"ש קצת פרטים מודם+נתב אלחוטי של dynlink rta 1025w קיבלנו את זה מבזק..וספקית בזק בינלאומי. חבילה של 2.5 מגה פתחתי את הפורטים דרך המחשב הזה(VISTA, והוא לא מחובר ישירות לנתב)
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי אני מנסה לחבר חבר שלי לנתב אלחוטי של LINKSYS לאינטרט בכבלים של ברק דרך HOT עם מודם של מוטורולה 4200 ללא הצלחה LINKSYS מספקים אשף שאמור לבצע את ההגדרות בצורה אוטומטי אבל מישום מה הוא מזהה PPPOE ללא הצלחה דיברתי עם התמיכה של הכבלים והם סיפקו לי IP קבוע הנתב זיהה את הנתונים IP Addrss-Subnet Mask-Default Gateway הגדרתי אותם PPPTP ללא הצלחה ( תצורת החייגן הוא L2TP ) ה LINKSYS לא מספקים תצורה כזאת אצלי בנתב EDIMAX יש אופציה של L2TP האם זאת הבעיה או שאני מפספס משהוא עוד שאלה את המודם שלי של ALCATEL הפכתי ל PPPOE האם יש מצב שגם את המודם של מוטורולה ניתן להפוך ל PPPOE
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בשבוע שעבר הכריזה ASUS על מתאם אלחוטי מסוגנן. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2150
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-