רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי בבעייה, הוא ואני ממש לא יודעים איך להתקין רשת (שהאינטרנט יפעל) ב Windows 98 באנגלית. יש לו רשת המחוברת ב HUB, וגם ADSL. למישהו יש אולי לינק? או מישהו יכול להסביר? או מישהו יכול לעשות חיפוש בשבילי? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בראוטר הזה עם המודם aztec DSL-600E, ופתאום אני חוזר הביתה ואני שם לב שהאינטרנט איטי מאוד (HWZONE ואתרים כמו נענע לא עבדו אבל אתרים בודדים עבדו כמו ynet) בכל מקרה אני כרגע מחובר ישירות למודם והאינטרנט עובד טוב, ניסיתי לחבר שוב את הראוטר ולא עובד טוב (צריך לציין שאתמול והיום בבוקר עבד טוב). ניסיתי לעשות ריסט לראוטר וזה לא ממש שינה משהו. ועוד דבר, שאני מחובר דרך הנתב הוא עושה בעיות אפילו להתחבר לממשק שלו דרך הכתובת 192.168.1.1 לפעמים עובד ולפעמים לא. אניו מחובר דרך ADSL - בזק בינלאומי. תודה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום. כאשר גיסתי מתחברת לאינרנט דרך הרשת האלחוטית כתוב ב"בחר רשת אלחוטית" שהרשת האלחוטית הביתית מאופשרת לאחר ההתחברות כתוב שם "לא מחובר" אך כאשר אני לוחץ על הרשת שוב הוא מציע להתנתק (:-S) וניתן לגלוש בדפדפן והמחשב מקבל איי פי אך כאשר אני מנסה לשלוח דואר דרך האאוטלוק הוא לא מצליח לשלוח והאייקון הקטן בצד של הוויירלס נטוורק קונקשנס מנותק אני אשמח אם מישהו יעזור לי לתקן את הבעיה... תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, כתבתי כאן הודעה לא מזמן, ורק עכשיו שמתי לב לשאלות המוכנות שצריך למלא, אז מחדש ( צריך המלצה לנתב ולכרטיס רשת אלחוטי ): 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): עד 350 שקלים כולל כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני שיחובר 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? כרגע שני מחשבים נייחים, אחד חדש לגמרי, השני בן שנתיים, גם חזק יחסית. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? לא בממד, אבל יהיו ביניהם שני קירות. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן, הייתי רוצה לשמור על האפשרות הזו. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה... 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). -שני המחשבים משמשים בעיקר לעבודה, לעיתים כבדה …
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ראיתי שהנושא עלה בפורום, אז אנסה גם : אני מנסה לארח אתר קטן על המחשב הבייתי שלי, בתור ניסיון. שירות no-ip מספק לי כתובת (למשל, aaaaa.no-ip.info) שתמיד מעודכנת עם כתובת ה IP שלי. כאשר אני מנסה להזין את הכתובת הנ"ל באתר שממנו רכשתי את הדומיין, הוא כותב לי ש name server is not registered. מה משמעות הדבר, וכיצד פותרים זאת ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק Company OF Heroes ואני צריך לפתוח פורטים כדי לשחק בלי בעיות חיבור, יש לי את הרואוטר TP-LINK TL-R460 וגם איפה אני יכול למצוא במשחק את ה-TCP,UDP שלהם?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום , איך אני מגדיר ש ACCESS POINT D-LINK DWL-900AP+ יתקשר בצורה אלחוטית עם ראוטר מודם SIMENS SL2-141 תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לא מזמן חיברתי Router ואני מנסה לפתוח פורטים לכל מיני תוכנות. האם מישהו יכול להגיד לי מה לעזאזל עושה Port Triggering? ומה זה DMZ? האם גם שם אני צריך להגדיר דברים על מנת לפתוח את הפורטים הרצויים? אודה לכם על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"עד סוף 2014 נשיק חצי ג'יגה" מנכ"ל HOT אילן צחי, אמר במסיבת עיתונאים שערכה החברה: "עד סוף 2014 נשיק חצי ג'יגה (500 מגה). זה צעד משמעותי להראות שאנחנו רציניים בהיקף העבודה שלנו ובהיקף ההשקעה בתשתיות.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4518710,00.html
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, ראשית אני חדש בפורום ואני מתנצל על הבורות... שנית ברשותי 2 ראוטרים של LINKSYS: 1. LINKSYS WRT54GS 2. LINKSYS WRT54G2 כרגע אני עובד עם מספר 1 אך בגלל הימצאותו בחדר ביטחון הוא לא מכסה את כל הבית. לכן קניתי את הראוטר השני על מנת שהוא ישמש כמגבר לקומה העליונה. רציתי לדעת אם שניהם תומכים ב WDS. אם כן, אשמח מאוד לקבל עזרה על התקנת הרשת הזו. (רשת הכוללת 2 ראוטרים אלחוטיים). אם לא, מה אני צריך לעשות כדי שהם יתמכו בWDS (הבנתי שאפשר להוריד תוכנת עידכון?!). בכל מיקרה אשמח לקבל עזרה מפורטת צעד צעד (אפילו במסנג'ר) לגבי ההתקנה וההגדרות. תודה מקרב לב, יוסי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שהנושא דובר רבות אך הבעיה חמורה. אני הייתי מחובר ל014 והכול היה בסדר יחסית. הייתי מתחבר לאימיול והוא היה מתחבר על ירוק. המהירות הייתה סבירה. עכשיו עברתי ל012 בעל כורחי (עיסקת חבילה), והאימיול לא מתחבר. רק אחרי איזה חצי שעה הוא מתחבר לשרת הכי דפוק שאין בו אנשים בכלל וגם הוא ב low id. יש לציין שאם אני נכנס עם הסיסמה ומשתמש של 014 הכול בסדר. יכול להיות ש012 עברו כל גבול והם ממש חוסמים אותי לאמיול?? חוץ מאמיול הגלישה בסדר.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני עם תשתית של בזק ובזמן האחרון באופן רנדומלי נורית הDSL יוצאת מסנכרון לפעמים היא ישר מסתדרת ומתחברת מחדש אבל לפעמים יש מצב של עד 50 דקות עד שאני מקבל חיבור לאינטרנט.. בזק עשו בדיקה מרחוק לקו והכל תקין, אמור להגיע טכנאי.. חוץ מזה למישהו יש רעיון מה יכול להיות מקור הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן! חג שמח! רציתי לדעת איזה רכיב ב ISP מקצה כתובת IP בחיבור ADLS וגם איפה נשמרים נתונים המקשרים בין IP לשם משתמש של ADSL. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי יש לי רשת עם 2 מחשבים המחוברים בכבל מוצלב, וכ.רשת נוסף על הסרבר להתקשרות לאינטרנט. על שני המחשבים יש XP-SP2. העניין הוא, שכזכור לי הולכים לפי המדריך לעיל. והכל עובד. בלי בעיות. הבעיה היא שזה פשוט לא עובד. יש הודעת שגיאה על חוסר בקובץ בלי לפרט איזה קובץ. וזה פשוט לא מאפשר את השיתוף. ולכן חשבתי אולי הבעיה היא באבטחה המוגברת שיש ב SP2. מישהו מכיר אם זו בעיה מוכרת?....שני המערכות לאחר פירמוט והתקנה נקיה של XP. עידו
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר\מודם VDSL מסוג Netgear Nighthawk X4S AC2600. מכשיר חזק לכל הדעות, תומך VDSL ובכך חוסך מודם חיצוני. לראוטר מחוברים דרך קבע, מערכת 5 מצלמות Wifi מקליטות לרשת, מחשב, 2 טלויזיות המריצות צפייה אינטרנטית בלבד ומדפסת רשת. שאר המכשירים האחרים, מצלמת דרך מהרכב בחנייה, סלולרים וטאבלטים מחוברים לסרוגין. לאחרונה אני חווה ניתוקים, פעם-פעמיים ביום שלדעתי מקורם בראוטר. לעיתים אין גישה לאינטרנט (לרשת יש) ולאחר ריסוט הראוטר הגישה חוזרת. במקרים אחרים, הראוטר מרסט את עצמו ועולה ללא גישה לאינטרנט או רשת. ריסוט חוזר פותר את הבעיה. בגלל מערך המצלמות אני צריך אינטרנט יציב, ללא ניתוקים. האם יש דרך לריסוט אוטומטי כשהגישה לאינטרנט אוב…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מכירים את אתר וואללה , ובכן באמת וואללה מעלים לנו את העצבים עם הפרסומות המעצבנות שלהם , איך אפשר למנוע את קפיצת הפרסומות ללא שימוש בתוכנות המורידות פרסומות ? בעזרת Firewall zone alarm . פשוט יש להגדיר באבטחה Security-> Advanced -> restricted zone ולהוסיף Host : ad.walla.co.il זו הכתובת של וואללה שבעזרת מפיצה את הפרסומות שלה .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שעובד באצעות רשת חוטית ולפטופ בעל כרטיס אלחוטי מובנה. המחשב מקבל את הרשת מראוטר חוטי. במידה ואני אינני מעוניין להחליף את הראוטר לראוטר משולב, האם אני יכול לקנות כרטיס רשת אלחוטי ולשתף את הלפטופ דרכו? כלומר שהמחשב יקבל רשת מהראוטר, והלפטופ יקבל את רשת מהמחשב. אם אין אפשרות כזו, על איזה ראוטר משולב אתם ממליצים? אני צריך ראוטר עם מינימום של 4 יציאות חוטיות. בתודה, ניר.
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם אם מישהו יודע אילו חוטים יש להצליב כדי להפוך כבל רגיל למוצלב שיגיב בבקשה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, בדרך כלל שנכנסים לממשק של מודמים\נתבים תמיד יש פרטים על מהירות החיבור מהספק, בנתב שקניתי TP-Link 1043 אני לא מוצא זאת, מישהו יודע איפה אני בודק את זה ? או אם בכלל יש את זה ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המצב: 2 מחשבים היו מחוברים ברשת. מחשב ראשון - מחובר לאינטרנט בכבלים דרך כרטיס רשת, Windows XP. מחשב שני - מחובר למחשב הראשון דרך כרטיס רשת, Windows 98. המחשבים חולקים רוחב פס. מחשב ראשון - פורמט לחלוטין. הותקן מחדש Windows XP. מחשב שני - נשאר אותו דבר, Windows 98. כעת המחשב השני לא מתחבר לאינטרנט. מה עלי לעשות במחשב הראשון כדי ששני המחשבים יחלקו את האינטרנט? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חברים יקרים אני יודע שזה נושא שנדון הרבה.. אולם חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי הסבר שיוכל לסייע לי רכשתי ראוטר מדגם BR-6104 של אדימקס כם סוייצ של 4 כניסות יש לי 4 מחשבים שמחוברים ברשת ביתיתהמחוברים ל HUB אני גולש דרך חברת הכבלים עם מודם של מוטורולה.. צריך סיוע של מי שיוכל.. על מנת להגדיר את הראוטר מאחר ואיני בקיא ברזי ההגדרות ... אשמח לסיוע מפורט תודה.. שישהיה לכם שנה טובה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מודם הADSL שקיבלתי מבזק מראה סימני גסיסה. היות ובזק כבר לא משאילים מודמים אלא רק משכירים החלטתי לבדוק רכישת מודם VDSL ועל הדרך לשדרג את המהירות, ואולי בשלב יותר מאוחר לעבור לשוק הסיטונאי. כיוון שיש לי נתב מעולה (בן היתר 3 יציאות LAN 1GB בשימוש שדי נדירות בנתבים משולבים), אני מעדיף להמשיך עם הנתב הקיים ולהשתמש במודם בתצורת ברידג'. איזה מודם יתאים לשימוש בסיסי כזה? הבנתי שחלק מהמודמים האלו יכולים לשמש גם כמודמים ADSL אשמח גם להתייחסות לנקודה הזו. תודה לעוזרים עריכה: כרגע ההתלבטות היא בין kasada kw5212 ל tplink td-w9970 האם וקטורינג שווה את התוספת במחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אחי עבר לדירה בקומפלקס של מספר דירות ויש להם אינטרנט משותף של בזק. יש אינטרנט אלחוטי בכל המתחם ושקע של אינטרנט קווי בכל דירה. הבעיה היא שהמחשב שלו ממוקם בחדר ושם אין קליטה של הוויפיי והשקע של האינטרנט בסלון. ברור שהפתרון המועדף הוא להעביר כבל אבל זה קצת בעייתי בגלל שהדירה שכורה ולקדוח וכל זה. חשבנו פשוט לחבר לשקע ראוטר כדי שתהיה קליטה טובה בכל הדירה. אז דבר ראשון נשמח להמלצה לראוטר זול שפשוט צריך להגדיל טווח. דבר שני, איך מגדירים דבר כזה? כמו כן אנחנו לא אדמינים ברשת אז איזה נתונים או לא יודע מה צריך לבקש מהבעל בית? תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים (ראו מפרט מחשב), אחד בחדר שלי והוא לצרכים שלי בלבד. השני בחדר של אחי ומשמש את צרכיו שלו ושל אמי. לאחרונה סיכמנו עם בזק בינ"ל על רכישת רשת אלחוטית, ציוד ללא הרכבה. הכל טוב ויפה, אבל הבעיה היא שהידע שלי ברשתות שואף לאפס, ומעולם לא התנסתי בהרכבת רשת ביתית, בטח שלא כזו אלחוטית : ברצוני לשאול, האם לבנאדם כמוני (בעל ידע מינימאלי מאוד בתחום הרשתות והאינטרנט) תהיה בעיה להרכיב רשת אלחוטית ותעבוד טיפ טופ עם מינימום בעיות שאפשר?! בנוסף, מידע חיוני על הרכבת הרשת יתקבל בברכה . תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח שרת משחק או כל שרת אחר עם הראטור, זה תמיד פותח שרת עם האייפי הזה 10.0.0.1, איך אני עושה שזה יביא אייפי של האינטרנט? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-