רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, שמי איתן אני חדש כאן וכו'.. אני מנוי על תשתית של 15Mb\s(מן הסתם בזק) וספק באותה המהירות, אני חווה בדירה בעיות קשות ותכופות של ירידה בקצב הגלישה כאשר בכ80% מהזמן אני מקבל מהירות בטווח של 1-7Mbps. פרטי הנתב המלאים כאן: http://i.gyazo.com/f36204422c3b1e501f01f14be7cc7759.png מה בדקתי? תשתית: * אכן קיימת תמיכה ב15Mb ע"י התשתית. * התחברות ישירות לתשתית(@1) וקבלת מהירות 15 מלאה. ספק: * הצלבת היוזר שלי על מחשב שלהם-תקין(כ15) * בדיקה אצלי עם יוזר זמני - תקול. * הקמה מחדש של היוזר שלי-תקלה בעינה. * החלפת ספק אינטרנט לחלוטין. צד לקוח-אני: * ווידוא כי אין תוכניות שמנצלות את רוחב הפס(שיתוף קבצים\WIN UPDATE וכד') * החלפת מחשב לחלוטין(בלי קשר, הייתי צריך לשדרג), מחשב מפורמט עם…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , יש לנו את הנתב 1 גיגה : Edimax BR-6478Gn N300 iQ 300Mbps - שכולל בתוכו 4 פורטים של 1 גיגה LAN ו - 1 גיגה WAN מתג של 100 מגה : Edimax ES-3308P 8-PORT - מכיל 8 פורטים של 100 מגה 2 שאלות : -אם אני מחבר את הנתב של EDIMAX לכיוון הרכזת עם כבל RJ-45 הוא יצליח לעשות AUTO NEGOTION בין הנתב שהפורט 1 גיגה לבין המתג שיש לו פורט 100 מגה , הוא ידע להסתנכרן אוטומטי על 100 מגה בשני הפורטים FULL DUPLEX? - האם הנתב של 1 גיגה יכול להסתנכרן ב 4 פורטים של LAN על FULL DUPLEX 1GB ? תודה ענקית , חשוב לי לפני שאני קונה כי לא רשום על זה באתר של היצרן ולא באתרים בארץ .
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך נתב לבית בן 2 קומות כאשר הנתב ישב בקומה העליונה. הסתכלתי על כמה אופציות: 1. TL-WR841ND - באייבורי אמרו שהנתב חלש מדי בשביל 2 קומות. 2. TL-WR841HP - על זה המליצו בחנות במקום ה 841ND. 3. TL-WR941ND - אותו מחיר כמו של הקודם, האם עדיף? ל 941 יש 3 אנטנות של 3dBi ול 841HP יש 2 אנטנות של 5dBi, לכן אני לא יודע מה עדיף. אם יש משהו אחר שמומלץ אשמח לדעת, תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי אז שלום לכולם אני רוצה לשאול אז ככה יש לי מכשיר סלולרי של סלקום שיש בתוכו אינטרנט כמובן והיום קניתי טאבלט אז אני רוצה לשאול אם יש אפשרות לגלוש באינטרנט בטאבלט שזה בעצם יקלוט שאני גולש מהמכשיר הסלולרי שהוא במקרה סלקום? אם במידה אפשרי מה אני צריך להגדיר במכשיר הסלולרי של סלקום ומה צריך להגדיר בטאבלט אני מקווה שהבנתם את מה שאני אמרתי אם לא אני אחזור על עצמי שוב פעם אגב בטאבלט יש לי אנדרואיד תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש יתרון לאחד מבין השניים מבחינת חוזק השידור והקליטה בבית? (הגרסא של 1043 החדשה). מדובר על בית 100 מטר ללא ממד הראוטר בערך במרכז. תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
דירה בת שתי קומות וכרגיל אין קליטה בקומה השניה. בעלי הבית לא רוצים כבל רשת שירוץ במדרגות, אז הפתרון הוא רפיטר שיתחבר לנתב אלחוטית ב- WDS - הרשת בקומה השניה תהיה איטית יותר אבל לא נורא. אבל על רוב הנתבים שנמכרים בארץ לא מצוין דבר בנוגע ל- WDS, או שהם לא תומכים או שלא חשבו שזה מעניין, ולא כל רפיטר שתומך ב- WDS מוכן להתחבר לנתב שתומך באותו תקן. אז יש המלצות לצמד, במחיר של עד 800 ש"ח ביחד?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר בתקציב גבוה של 1500-1600 ש״ח. דרוש שיהיה יציב, בלי צורך לעשות ריסטרט, קליטה טובה במרחק של 10 מטרים לפחות. תמיכה בכשמונה מכשירים בו זמנית (רובם תומכים ב ac). כרגע יש לי אדימקס ישן שמתחיל לקרטע כאשר יש עומס ואני רוצה משהו שיצליח להחזיק משחק רשת / סטרימינג דרך מחשב אחד במקביל לסטרימינג לאייפד + שידור ל apple tv וכמובן עוד כמה פלאפונים שמחוברים במקביל. אפשרויות כמו קליינט טורנטים, שרת אחסון ו usb 3 יהיו מבורכים. כרגע חשבתי על asus אחד מהראוטרים שלהם שתומכים ב ac או לינקסיס. אשמח להמלצות ואם אפשר כמה שיותר מהר (חוזר מחר מגרמניה ואשמח לקנות שם אם אוכל) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, ברשת אחת יש מחשב עם כונן שצריך לשתף עם מחשב נייד (קבוע) שנמצא ברשת אחרת. אין AD, בעצם כל מחשב נמצא ב-workgroup נפרד. מאחר והמחשב הנייד הוא מחשב קבוע, אני מנסה למפות את הכונן לאותו מחשב. השם של הכונן הוא Shared, ככה ניסיתי למפות אותו. \\192.168.1.1\Shared לצורך הבדיקה, איפשרתי תקשורת מלאה בין שני המחשבים בציוד החיצוני. כיביתי את ה-windows firewall במחשב שבו נמצא הכונן שצריך לשתף ויש אליו גם פינג. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא שירות CLOUD מספיק טוב בשביל הצרכים שלי. ניסיתי: skydrive: לא מצליח לנגן קבצי MVI דרך ANDROID (אפליקציה) copy: לא מצליח לנגן קבצי MVI דרך ANDROID (אפליקציה) דיי איטי dropbox: בעיה יחידה שלי איתו זה שאם אני משתף קובץ אז הוא לוקח מקום לכולם, זה ממש ממש דפוק היום ניסיתי גם drive של google והוא אחלה למעט משהו ממש מעצבן, אם אני עושה SHARE ומישהו מוחק את הקובץ שלי אז אני לא מצליח לשחזר אותו, זה אמור להיות ככה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך לחבר פקס וקו טלפון קיים של בזק, יש לי מדפסת עם פקס ואני כבר יודע איך לחבר את המדפסת לחיבור הטלפון שבקיר ולחבר טלפון למדפסת, השאלה שלי היא כזו: איך אני משאיר את הפקס פועל תמיד בלי שזה יפריע לקו הטלפון? (כשהפקס מחובר לא ניתן להתקשר לטלפון) אני לא מעוניין לרכוש קו נוסף מבזק ופתרונות של פקס באינטרנט לא מתאימים לעסק ביתי. הבנתי שיש אפשרות של השהיה של הפקס לכמה שניות כך שתתקבל קודם שיחה ואז תעבור לפקס או משהו כזה. מישהו יודע אם זה קים ואיך מגדירים את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אהלן וחג שמח יש לי שאלה מקווה שתוכלו לכוון אותי יש לי בבית ככה פלייסטיישן 4 שמחובר לצ'קפוינט 1000NW עכשיו יש לי בעיה בפלייסטיישן אני מקבל במשחקים nat restric אפילו שפתחתי פורטים נכונים בדיקת פורטים במחשב תקין הפורטים פתוחים בוודאות עכשיו איך אני יכול לעשות שהפלייסטיישן 4 יקבל כתובת של הספק ולא כתובת מקומית זאת אומרת שהצ'קפוינט לא יבצע NAT רק לפלייסטיישן יש למישהו כיוון? אגב בצ'קפוינט יש אפשרות ל Static Nat אבל כשאני בא להגדיר externat ip הוא נותן לי שגיאה של the wan ip address contains hidden ip address אגב מה זה בדיוק אלוהים יודע ... האיפי שאני מקבל מהספק הוא 84.111. אני מנסה להבין איזה איפי נסתר בדיוק יש?? אם בכלל אני מחובר להוט 200/5 הוטבוקס מוגדר כי מודם שמחובר…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר ל 15M דרך הוטנט ותשתית בזק. לפני כשבועיים חל שינויי מורגש וברור בצפיה ב-STREAMING VIDEO. (סרטים וסדרות) לפתע יש כל הזמן עצירות ל-BUFFERING. אני צופה בעיקר בתכנים מ-ALLMYVIDEOS אבל הבעיה משתחזרת גם באתרי STREAMING אחרים. לדעתי לא ראיתי בעיות ב-YOUTUBE אבל לא ערכתי בדיקות רציניות. בדיקות מהירות לארץ ולאירופה בSPEED TEST נראות תקינות. וגם התחושה בשיתוף טורנטים היא שהמהירות לא השתנתה. בבדיקה טלפונית מול תשתית וספק לא נמצאו תקלות. אני מרגיש באיטיות גם במחשב האישי גם בסלולרי וגם בכרומקאסט , אז לא נראה שהבעיה היא בקצה המשתמש. כמו כן התחברתי לשבוע ניסיון באקספון וגם שם האיטיות מורגשת. האם יש למישהו רעיונות מה השתנה לפתע שגורם לשינוי מובהק כל כך בתחום אחד של תעבורה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, האם קיימת אפשרות בנתב Dlink 6740u לבצע תיעדוף למחשב אחד שמחובר אלחוטית לרשת על מנת להשיג ביצועים טובים יותר במשחקים? אם הדבר אפשרי אשמח לדעת איך.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, שירשתי להוטבוקס של הוט עוד כ3 רטוארים כ-AP עם כבלים כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית (4 קומות). הגדרתי את כולם כמו שצריך, לפי המדריך המצויין הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm השאלה שלי היא האם לאחר כל התהליך וההגדרה בכל הראוטרים, האם צריך לאפשר את האפשרות הזאת בהוטבוקס (כאמור, הוא הראוטר הראשי):
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית ליד כל מחשב נקודות טלפוניה שהן לא בשימוש. 1. האם ניתן להחליפן לנקודות לחיבור כבל רשת כדי שכל המחשבים שלי בבית יתחברו ישירות למודם ולא דרך חיבור אלחוטי? 2. האם במצב זה אני אקבל בוודאות 100 מגה? 3. במידה וניתן להחליף את הנקודות, האם זה סיפור בשביל בעל מקצוע או שזה משהו פשוט? כמה כסף הוא ירצה על זה פחות או יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אני עוקב אחר המדריך הבא: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Hot/Hotbox/Xbox_One.htm אבל הוא קצת שונה. אני לא מבין מה אני צריך לשים בשדות הIP - כי מופיע לי החלון הזה בהוטבוקס אצלי ולא כמו אצלם בתמונה: http://gptv.co.il/pics/hotbox.png כשאני לוחץ APPLY רשום לי Error converting one or more entries: אשמח לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
[h=1]TP-Link TL-WN723N nLITE Mini 150Mbps [/h]או [h=1]TP-Link TL-WN722N nLITE 150Mbps [/h]או [h=1]TP-Link TL-WN821N nMax USB 300Mbps [/h] חיבור לראוטר dlink 6850u תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה שנמשכת כבר זמן מה ברשת הביתית שלי רק שאין לי מושג איך לפתור אותה . יש שני מחשבים מחוברים דרך נתב בצורה חוטית אחד זה המחשב בפינת מחשב שמכיל דיסקים קשיחים עם המדיה והמחשב השני זה המחשב שמחובר לטלוויזיה. הבעיה היא שבזמן שאני מנסה לגשת למחשב הפינתי מהמחשב בסלון בכדי לראות סרט הגישה לקבצים לוקחת הרבה זמן וכשסוף סוף כל הקבצים מופיעים ברגע שאני מנסה להפעיל את הסרט התוכנת ניגון נתקעת ומפסיקה להגיב (גם KMP וגם VLC). אם אני עושה ריסטרט לשני המחשבים אז המצב בדרך כלל מסתדר אבל לא תמיד,ברגע שמסתדר הצפיה היא ללא תקיעות ובעיות. ניסית לעשות cashing לתיקיות ללא הועיל והtrobleshooting לא יודע לאבחן את הבעיה אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות מה עוד ניתן לעשות לפנ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכלום התקנתי מצלמות אבטחה בבית. נתתי כתובות אי פי קבוע למצלמות ופורט. מה אני צריך לעשות בראוטר ( linksys ) כדי "לגשת" למצלמות מבחוץ? הדי וי אי חובר בכבל רשת לראוטר אני מצליח להגיע דרך דפדפן אינטרנט מהמחשב אח שאני יוצא מרשת אחרת איני מצליח להגיע. עשיתי פורט פורוורד. אמרו לי שיש אפשרות של dmz ? אשמח אם תוכלו לעזור תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש חיה כזאת? חיבור VPN לאירופה בעדיפות לגרמניה בחינם? כיום אני משתמש בHOTSPOT SHIELD אבל זה רק 7 ימים וזה גם לא הכי להיט. תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דקה לפני שהוא עוזב את משרד התקשורת, חותם גלעד ארדן על צו המחייב את חברת הוט לחבר 61 ישובים שכיום אינם מכוסים על ידה. מדובר בישובים קטנים, בתחומי הקו הירוק, שהוט החליטה, מסיבות כלכליות, שלא להגיע אליהם. העמידה בצו הפריסה האוניברסלית עומד לעלות לחברת הוט מיליונים רבים וסביר שהחברה תתנגד לכך באופן נמרץ. הידיעה לעיתונות -- http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/0/3950.pdf רשימת 61 הישובים הכלולים בצו נמצאת כאן -- http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/3949.pdf
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבן שלי מחובר על תשתית בזק ו+ אקספון. חבילת 100MB. נתב DLINK של בזק. לפני מספר שבועות התחילו תופעות של ניתוקים ספורדיים מהאינטרנט. במחשב המחובר קווית זה מתבטא בדפים לא נטענים וחיווי של "אין חיבור אינטרנט" על האייקון של הרשת בסרגל. בטלפונים ובטאבלט אין גישה לאינטרנט למרות שחיווי הWIFI תקין. הדרך היחידה לאושש את החיבור האלחוטי היא כיבוי והדלקה של הWIFI במכשיר הנייד. התמיכה של בזק שלחו אותו להחליף ראוטר אבל זה לא פתר את הבעייה. עשו גם נסיון של הגבלת רוחב הפס ל40MB בתשתית ואצל הספק וזה לא שיפר את המצב. מה צריך לעשות כדי לאבחן את סיבת הניתוקים? איך יודעים אם זה ברמת התשתית או ברמת הספק?
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי ראוטר של בזק בבית שאיתו אני מחובר לאינטרנט. יש לי ראוטר של TP LINK אני רוצה להגדיל את הטווח של האינטרנט האלחוטי בעזרתו מכיוון שבחלקים מסויימים בבית האיכות יורדת. אני מתכוון לחבר לTP LINK כבל ישר מהראוטר של בזק. עכשיו השאלה היא איך אני הופך את הראוטר של TP LINK לBRIDGE. ככה שגם אם האיכות תרד שאחד המכשירים מחובר לראוטר של בזק, מתי שהאיכות תרד הוא יעבור לTP LINK. אני מקודם עשיתי את זה ולא הבנתי איך לאחד אותם לרשת אחד אז פשוט פתחתי עוד רשת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כבר כמה ימים (4+-) שהטורנטים אצלי מורידים נורא לאט. יש לי אינטרנט 30 מגה. הייתי רגיל להוריד מטראקרים ציבוריים במהירות 1.5-2.5 מגה לשנייה. ומטראקרים פרטיים ב-3 מגה+- כרגע אני מוריד ב-500Kbps-800Kbps במקרה הטוב. אתמול בקושי הייתי עובר את ה-100Kbps. ככה שיש שיפור מאמול. בהורדות ישירות, אני מוריד במקסימום מהירות (3.5 מגה לשנייה) מבחינת מהירויות העלאה, אין בעיה. מגיע למקסימום גם בטורנט וגם ב-speedtest. רק מהירויות ההורדה (בטורנט בלבד) הן הבעיה. קראתי דיון נוסף בפורום מתחרה, שיש כמה אנשים שגם כן נתקלו באותה הבעיה בדיוק. תשתית הוט, ספקית בזק. ומהירויות ההורדה בלבד של הטורנטים נמוכות מאוד. זאת לא בעיה של פורטים או הגדרות מסויימות במחשב. כי לא שיניתי שום דבר. והייתי רגיל להוריד במ…
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-