עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לא יודע מה הולך כאן... מדם מחובר לראוטר. ראוטר מחובר בכבל רשת למחשב שלי נכנס בדפדפן לראוטר מאתחל והכל בסדר.... אחרי שאני רואה שהכל תקין לפי החוברת אני נכנס להגדרות ונותן L2TP של 012 שזה cableslns.012.net.il ואז מאשר (כמובן גם משתמש וסיסמא) ואז כשאני בודק מצב הוא מראה לי מנותק.. מה הולך כאן?!?!! :'( בא לישבור את המחשב... אין לי עצבים לזה... בבקשה........... HELP!! אגב - אין לי IP קבוע... ולא רוצה לעשות. הדגם: EDIAMX BR-6204WG ----------------------------------------------------------------------------------- עריכה: הצלחתי לחבר והכל עובד פיקס. אני גולש באינטרנט והכל טוב, אני מנסה לגלוש מהנייד ולא מצליח להתחבר. שמתי בראוטר אבטחה של WEP. וגם 10 ספרות סיסמא. מהנ…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by davidel97,

שלום, אני גר בבית עם 2 קומות , המודם והראוטר נמצאים בקומה העליונה ושם הקליטה טובה. הבעיה אצלי היא למטה, הקליטה שם גרועה לפעמים איטית לפעמים מתנתק סתם, בקיצור - מעצבן. היום הגדלתי תשתית וספק ל12MB ועדין הקליטה למטה מעצבנת. זה המערך שלי : ראוטר TP LINK דגם : TL-WR641G כרטיס אלחוטי(למעלה) : TL-WN321G אקסס פוינט (נמצא למטה אמרו לי שזה יעזור לבעיות קליטה) : TL-WA501G כרטיס אלחוטי (למטה) : TL-WN620G מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיו לי בעיות קליטה והתנתקיות (של שתי הכרטיסים) ? לקנות נתב וכרטיסים אחרים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by huber,

היום, חודש אחרי שנרשמתי למבצע החדש של נטוויזיון (הכולל מודם ADSL מתנה), התקשרתי לשירות לקוחות לשאל מה קורה עם המודם הנ"ל. ענתה לי בחורה מאוד חביבה שציינה שהיא רואה שאני כבר גולש בנימה די מאשימה. ששאלתי מה הקשר הגברת ציינה שמודם היא כבר לא תוכל לספק לי. לשאלתי מדוע, ענתה הגברת "אם לא מזמינים את החיבור ל ADSL דרכנו, לא מקבלים מודם". זועם שאלתי את אותה הגברת מה הקשר ולמה הדבר לא צוין בשיחה הראשונית עם נציג המכירות. הגברת טענה שכנראה אותו נציג הניח שאני מודע לכך... הניח?! האם אני אמור לדעת מראש את כל הפרטים ללא איזכור שלהם ע"י הנציג?! מה גם שאת החיבור הישן שלי הם מסרבים בכל תוקף לנתק... זה כחודש אני רודף אחרי כל מיני אנשים שם רק בשביל לנתק מנוי שאני לא מחויב אליו יותר! ON TOP…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Chura,

ברשותי פיירוול של Trend Micro PC-Cillin 2006. עכשיו שאני מנסה להתחבר למחשב שלי מבחוץ ע"י PCAnywhere כשהוא פועל, אני לא מצליח וכשהו מכובה אני מצליח... וגם בתוכנת צ'ט וידאו, אנשים לא רואים אותי עד שאני לא מכבה אותו.... מישהו יכול לעזור ? חן

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  5. יש לי 100-120 שח הנה המצב: היה לי מחשב בחדר של אחותי שהיה מחובר לנתב וממנו לזה של הטלפון. העברתי את המחשב לחדר שלי . עכשיו אין לי אינטרנט, האם ישנה אפשרות שיהיה לי ללא קשר לנתב, כי אצלי בחדר אני לא יכול לחבר אותו לקיר (אין לי את היציאה של הטלפון). אני חשבתי על לקנות כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ל PCI ראיתי גם שיש ל USB איזה אתם ממליצים? רצוי שיהיה מ KSP כי זה החנות שקרובה אלי לבית. ד"א יש לי גם מחשב נייד עם רשת אלחוטית מובנת בסלון שמתחבר דרך הנתב שבחדר. (ככה גם אני רוצה) הנה שני דגמים: Edimax 802.11G USB שח 90 ?Edimax EW-7128G 54Mbps PCI? שח 120 איזה מהם לקחת? והאם זה מה שאני צריך?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  6. שלום יש לי נתב BR6204WGוEdimax אני מעוניין להגדיר את חשבון הGMAIL של אחותי באאוטלוק שלה, החשבון שלי מוגדר במחשב שלי ופורט 110 בנתב מופנה ל איי פי שלי, האם יש דרך לפתוח אותו גם עבור המחשב שלה , או לחלופין דרך אחרת תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כבר כתבתי פה על הנוסא ועשיו הבנתי שאין לי מה לעשות רק להתנתק מ"בזק בין לאומי" הבעיה שיש לי עוד 7 חודשים של התחייבות ולומר את האמת אם אני אצתרך לסבול את הניתוקים האלה עוד שבעה חודשים אני אאבד את השפיות כמו שאמרתי בדקתי את זה עם חשבון של אינטרנט זהב והיה בסדר גמור הקנס להתנתקות הוא העלות של השבעה חודשים מלאים אז אין היגיון להתנתק גם אם אני פותח חשבון חדש בזהב זה מה שאני רוצה לעשות לכל מי שעובד בבזק בין לאומי מה אני יכול לעשות ? תנו כיוון

• 48 תגובות
    • 5.8k צפיות
  8. Started by katkato,

יש לי כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ב USB של חברת LVL1 רציתי לדעת על איזה כרטיס אתם ממליצים במחיר של עד 200 ש"ח עדיף שיהיה זמי לקנייה באייבורי ומוצרך שיהיה חיבור של PCI ותומך תקן N תודה

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by alfred3,

אחרי יאוש מהציוד המסורס של נזק ובהמלצתכם קניתי את הראוטר הזה http://www.trendnet.com/langen/support/supportdetail.asp?prod=105_TEW-812DRU&SUBTYPE_ID=1674#Firmware עכשיו אין לי מושג ירוק איך מחברים את זה .מבקש את עזרתכם בנושא המודם D LINK 6740 . ד"א אני מבין שאני אמור להפוך אותו למודם בלבד ,איך אני עושה את זה מבטל את הWIFI באמצעות הכפתור מאחורה וזהו? תודה מראש ותהיו עדינים תסבירו לאט ..

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by OferTL,

יש לי את Thunderbird ואני רוצה להחליף למשהו אחר שהוא יהיה פשוט וקל להגדיר ולתפעל. אפשר גם תוכנה בתשלום (רק אם יש אפשרות לתקופת ניסיון כמובן) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by Infarlock,

לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, סידרתי אותו והכל בסדר, לאחר שהתחלתי להשתמש בו, כל 10-20 דקות האינטרנט בבית מתנתק וכדי לחבר אותו אני צריך לעשות ריסטארט לראוטר (לנתק מהחשמל, לחכות ולחבר) הסמל של האינטרנט מראה משולש צהוב כשהוא מנתק פתאום לעומת איקס אדום כשאני מנתק אותו מהחשמל. התקשרתי לבזק לבדוק שהכל בסדר והם אמרו שהניתוקים זה בגלל הראוטר (התקשרתי פעמיים בימים שונים רק כדי להיות בטוח) אח שלי הקטן אומר שאין ניתוקים בכלל עד שאני מגיע הבייתה (עד 6 בערב הכל עובד) כך שלדעתי הראוטר בסדר גמור! חשבתי בהתחלה זה כי יש עומס אצל הספק אינטרנט או משהו, ביררתי דרכם אבל הם שוב אמרו שהבעיה בראוטר. אין לי מושג ממה נובעת הבעיה, לא יודע למה המחשב שלי גורם לאינטרנט להתנתק, חיפשתי באינטרנט קצת אבל זה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Chevy,

מישהו עוד חוץ ממני קיבל היום בדוא"ל שלו שאלון קצר ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. ב XP ישנו Patch שתורם להגדלת ה Connections מ 10 ל 50 ויותר, דבר שהיה לעזר רב במיוחד באימיול. האם גם בויסטה ה Connections מוגבלים? ואם כן האם ישנו איזה Patch עבור זה?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by spatz,

רציתי לדעת איך אפשר לחבר 2 או יותר מחשבים לאינטרנט בכבלים עם סוויץ' (והמודם מחובר גם הוא לסוויץ', לא דרך אחד המחשבים), ואם אפשר אז איך? כי פשוט אני ניסיתי ורק למחשב שעשו עליו רישום יש אינטרנט ולשני אין... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן, הצטרפתי לא מזמן לשירות האינטרנט של פרטנר על גבי תשתית של בזק. מחפש ראוטר מומלץ לשימוש ביתי ולא אינטנסיבי מדי, ראוטר רגיל כלומר אין צורך בתמיכה בסיב אופטי. הראוטר צריך להתחבר לרשת בחיבור ADSL, זו התשתית שיש לי בבית. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. כידוע לכם, אני נמצא בתערכות CES 2010 הנערכת בלאס ווגס, ארה"ב. CES היא תערוכת המחשבים והאלקטרוניקה הבידורת הגדולה בעולם וחברות רבות מנצלות את האירוע הזה על מנת להכריז על מוצרים חדשים. בשרשור הזה איידע אותכם על חדשות ואירועים המתרחשים בתערוכה. ==================================== חברת D-LINK הציגה שורה ארוכה של מוצרים חדשים בתערכות CES 2010 ואתם מוזמנים לקרוא עליהם כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=89. אמנם זה פחות קשור לתחום הפורום הזה, אבל תוכלו למצוא בבלוג גם מידע על המחשבים הניידים החדשים של חברת ASUS. עדכונים נוספים יפורסמו במהלך היום -- הרשמו ל-RSS של הבלוג ותקבלו עדכון ישיר. CHEIF

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בזאפ כתוב בהסבר שהוא תומך בכבלים: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Router&model_id=418196 ובאתר מכירה כתוב שהוא לא תומך: https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=5141 אז הוא תומך או לא (מצטער על הדאבל אבל אלה 2 נושאים שונים)

18. Started by doctor80,

יש ברשותי ראוטר אלחוטי NETGEAR WGR6104 וראוטר חוטי ישן EDIMAX 614. מה שקורה זה שכאשר הייתי מחובר דרך האלחוטי, הייתי צריך לרסט את הראוטר 1-2 פעמים ביום. חיברתי לפני 3 ימים ראוטר חוטי והוא לא מתנתק. שאלתי היא כזאת: האם אפשרי לחבר ראוטר אלחוטי לראוטר חוטי שמחובר למודם , ואם כן האם זה יכול לפתור לי את בעיית הניתוקים של הראוטר ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by גרגורי,

שלום נרשמתי במסגרת חברה שאני עובד בה, לאתר לשליחת מיילים פירסומיים, ללקוחות שלי. החברה דורשת מימני להכניס לדומיין שלי שני קבצי TXT כדי שהתעבורה תהיה טוב. אני רוצה לשאול איך אני מכניס את זה לדומיין. אודה מאוד על עזרה גרגורי

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  20. אז ככה, יש לי שלושה מחשבים מחוברים לראוטר של trend net. לאחרונה התחילה התופעה הבאה: כל המחשבים מחוברים לאינטרנט אך אין ביכולתי לראות את שאר המחשבים (כמובן שהבעיה בכל המחשבים).. ממ.נראה לי שזה הכל. כמובן שניסיתי אין ספור פעמים להגדיר מחדש את הרשת ואת שיתוף המחשבים והמדפסות אך לשב.. יש למישהו פתרון? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי "אחד על אחד" ב-ICQ או במסנג'ר. 234190847 - ICQ MESSENGER - gedolim@hotmail.com תודה מראש, ניר!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Cheif,

שלום לכולכם, כפי שקראתם בכותרת, מהיום עדכונים מהאתר ומהבלוג של NetCHEIF מופיעים גם ב-Twitter תחת הכינוי NetCHEIF. היכנסו ל- http://twitter.com/NetCHEIF (או מהטלפון הסלולרי http://m.twitter.com/NetCHEIF), וכל העדכונים מהאתר והבלוג יופיעו לפניכם. תודה. CHEIF

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by yarin153,

אני לומד במכללה שהמגורים שלה באותו מבנה והראוטר לא כלכך רחוק כי בערך 10 מטר מהחדר שלי קולטים ו20 מטר ממנו כבר קליטה מצויינת השאלה שלי האם אפשר לחבר איזה שהיא אנטנה למחשב הנייד שלי כדי להגדיל את טווח הקליטה ? שמעתי על מגדילי טווח אבל הבנתי שהם מותנים גם במחשב וגם בראוטר .. האם יש דרך לעשות זאת רק דרך הנייד?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  23. היום התקינו אצלי את מודם הכבלים ונתקלתי בבעיות ההלו: 1. כמובן ששמו את זה ב USB, רציתי להעביר את זה לכרטיס הרשת שלי אבל זה פשוט לא לא עובד, הכרטיס בסדר גמור אבל הוא לא מתחבר ונדמה לי שאני צריך להכניס הגדרות, בבקשה אני צריך עזרה (יש לי WINDOWS XP)!! 2. למה בקאזה אני מוריד באותה מהירות שהורדתי על מודם ה 56 שלי?

24. Started by deso,

יש לי בעיה בראוטר.. לאחר 10 דקות שהראוטר עובד דרך 3 מחשבים, הוא קורס. מה עליי לעשות?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  25. אחרי תקופה ארוכה שאני סובל מאוד מבעיות ברשת הביתית של שיתוף קבצים עם WINDOWS 7 ו WINDOWS XP. כנראה שמצאתי מאיפה נובעת הבעיה. התקלה היתה קוראת מדי פעם, הגישה המחשבים עם XP לא היו יכולים לגשת לכוננים המשותפים מ WIN7. בדר"כ ריסט בווינדוס 7 היה פותר את הבעיה. עשיתי בדיקה כשהבעיה קרתה - נכנסתי ל Computer Management ול Shared Folders ב Sessions היה היוזר המסויים שהתחבר למחשב , והערך ב OPEN FILES היה מעל 32. נכנסתי ל OPENFILES ושם היה את כל הרשימת הקבצים הפתוחים, ברגע שסגרתי אותם הרשת השתחררה. אז עכשיו אני מעוניין לדעת איך למנוע את המגבלה הזאת של הקבצים הפתוחים ולא יעמיס. האם למישהו יש מושג איך? עוד דבר - אני משתמש בתוכנה מדיה סנטר (מדיה פורטל) שאני מאמין שהיא עושה סריקה לכל הקב…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.