רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 מחשבים אחד חזר pentium 4 2.0Ghz והשני pentium 2 300Mhz על האחד מותקן WIN XP PRO ועל השני WIN98 החיבור לאינטרנט הוא ADSL מחובר לכרטיס רשת כמו שהבנתי אני אצתרך 2 כרטיסים במחשב הזה ועוד כרטיס במחשב השני.... אבל את החיבור עצמו אין אני עושה (תוכנה) ועוד משהו .... מה זה קבל רשת מוצלב ? תודה !!! RT-PRO
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מבסוט רצח!!) ואת המחשב הישן העברתי לאחי... אני קצת noob בענייני רשתות ואני צריך המלצה. בשני המחשבים יש כרטיס רשת (רגיל). המרחק בין המחשבים הוא כ-20 מטר אווירי (בית ארוך, המחשבים נמצאים בקצוות..) הבעיה היא שאני לא יכול להעביר כבל כי הוא יעבור בכל הבית יש המלצות? אלחוטי? מה לקנות? תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מודם כבלים של מוטורולה מחובר דרך USB במחשב יש WINXP והוא רוצה לשתף את האינטרנט עם מחשב עם WIN98SE איך עושים את זה? כי ניסיתי ולא הצלחתי תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי כרגע רשת חוטית עם מספר מחשבים, מודם ADSL של ECI מסוג 312 העובד כנתב, ושני סויטשים שמשורשרים אחד לשני. אני מרוצה מה-ECI ומעונין שימשיך לשמש כנתב, שרת DHCP וכו'. ברצוני לבנות רשת אלחוטית והשאלות שלי הן: 1. אם אני קונה נתב אלחוטי, האם יכולים להיות ברשת שני נתבים: המודם\נתב של ECI והנתב האלחוטי, או שהם מתנגשים אחד עם השני? 2. איזה יכולות אני אצטרך לדכא כדי שלא יהיו כפולות בשני הנתבים? לדוגמא: שרת DHCP אני יודע שחייב להיות רק אחד. תודה
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח תמונה למישהו אך שהוא יוכל רק לראות אותה ולא לעשות "שמירה תמונה בשם". אך עושים זאת?
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים רשת בבית בין שלושה מחשבים שרק אחד הוא אלחוטי מה אני צריך לקנות ואיך אני עושה זאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום כבר כמעט לפני חודש בערך קיבלתי מודם רשת מסוג : Eth Aztech DSL 600E . עכשיו שאני מחבר אותו למחשב ולחשמל (בקיצור את כל החיבורים שתחברים) אז שהמחשב עולה לווינדוס אז הסמלים בצד עולים לאט ויש סימן של איקס על הסמל של נורטון אנטי וירוס 2005 לכמה שניות ואז זה נעלם ואחרי כמה שניות (נגיד 10-15 שניות) המחשב נתקע.... פשוט מאד העכבר לא מגיב והמקלדת (המנורות בכלל לא דולקות פתאום) וגם אי אפשר לכבות את המחשב מהכפתורים אלא רק ע"י הוצאה מהחשמל ..... אני מדבר איתכם כרגע עם מודם USB והכול תקין הכל רץ מהר הווינדוס עולה מהר ושום דבר לא נתקע..... דרך אגב יש לי רק מחשב אחד בבית אם זה עוזר לכם... אמרתי לעצמי אולי זה הבעיה בספק ? אז היה לי ספק 480W ג'נרי אז והחלפתי אותו ל- ENERMAX EG42…
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, מאז המקרה בעולם העסקי בעניין הסוס הטרויאני בחברה שלי נתקפו חרדה וחסמו גישה לאימיילים פרטיים. כלומר אם אני ניגש לאתר "וואלה" נניח ולוחץ על קרא דואר אז הדפדפן חושב קצת ומביא דף מקומי של החברה שאומר "בשל סיכוני אבטחת מידע, האתרים המספקים שירותי דואר אלקטרוני חסומים" בעצם, האתרים לא חסומים רק הגישה לאי מיילים. העניין הוא שככה זה בכל אתרי האימייל. העניין הוא כזה, אם נניח ניקיתי את האקספלורר מקוקיז, קבציים זמניים היסטוריה וכו' אז החסימה היא מושלמת לכל האתרים. אחרי כמה זמן של גלישה, אני מנסה, ככה סתם, ומצליח להכנס ל GMAIL. הכניסה אפשרית כל עוד לא ביצעתי שוב ניקוי כללי באקספולרר. לגבי וואלה מייל, רוב הזמן זה חסום, פעמים בודדות כן הוא נכנס, לא יודע איך. השאלה שלי האם א…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום. האם ניתוק פתאומי של הראוטר באמצע תהליך הורדה בתוכנת יוטה טורנט פוגם בשלמות הקובץ או שהתוכנה מסוגלת להשלים את המידע החסר בעצמה? ברשותי כמה קבצים שהורדו באמצעות התוכנה ובהפעלתן מידי פעם משתבשת התמונה לכמה שניות ובמקומה מופיעים פיקסלים גדולים בכל מיני צבעים. האם יכול להיות שהתופעה הזו נגרמת עקב הניתוקים? אם כן, האם יש תוכנה שיכולה לזהות את הקבצים הפגומים האלה כדי שאוריד אותם שוב? *השאלה לא עוסקת בקבצים פיראטיים או לא חוקיים אלא מכוונת להיות שאלה תאורטית. * כולי תקווה שהגעתי לפורום הנכון, הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לשאלה. * אני יודע שהשאלה מוזרה וחסרת פשר אך אעריך מאוד תשובה עניינית בהתאם לידע שלכם. תודה רבה. [table][tr][td] [/t][/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לפני מספר ימים התקנתי Windows 7, ובגלל אירועים בלתי צצפויים עברתי אליו באופן קבוע. כבר מההתקנה האינטרנט עבד מאוד לאט, ולאחר בדיקות שונות בהם בין היתר חיברתי את הכבל רשת ישירות למודם, גיליתי שהראוטר גורם לבעיה. לאחר שלא מצאתי דרך לפתור את הבעיה התייעצתי עם חבר שהציע לי לאפס את הראוטר, וכך עשיתי, אך נאלצתי להתקשר לבזק כדי שיעזרו לי להגדיר מחדש את הראוטר, ומאז האינטרנט הרבה יותר איטי מכפי שהיה קודם לכן. איך אני יכול לפתור את בעיית הראוטר שמאט את האינטרנט? ואיך אני יכול לפתור את בעיית המהירות האיטית של האינטרנט ב-Windows 7 (בגרסת XP לא הייתה כלל בעיה)? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בhomegroup מחשב א' - מריץ win8 מחשב ב' - מריץ win7 עד לפני שבוע הכל היה תקין ויכולתי להעביר קבצים ממחשב א' ל ב' ולהיפך. מזה שבוע המחשבים מסרבים לדבר אחד עם השני למרות שהם באותו homegroup . מה המצב עכשיו: 1. שני המחשבים מצורפים לhomegroup עם אותה סיסמא אבל טוענים שהם היחידים בקבוצה. 2. אפשר לגשת למחשב א' ממחשב ב' ע"י IP 3. אי אפשר לגשת ממחשב א' למחשב ב' בשום צורה וגם הפינגים לא חוזרים. מה ניסיתי בינתיים: 1. בדקתי שכל הגדרות הרשת נכונות. 2. בדקתי את הגדרות ה homegroup בשני המחשבים והם תקינות. 3. יצרתי homegroup חדש וצירפתי את המחשבים אבל הם עדיין לא רואים אחד את השני. 4. כיביתי חומת אש אבל זה עדיין לא עובד. אני אובד עצות. יש למישהו רעיונות? תודה רבה מראש …
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
היי אנשים אז ככה מחר אני מתחבר לחבילה של 1.5 בברק ורציתי לדעת אם יש בפורום מישהו מהאיזור שלי (נתניה) שמחובר כבר לברק ויוכל לספר לי על טיב החיבור שלו כי זו פעם ראשונה שלי בברק ואני מפחד להתחייב ואז להיתקע עם פינגים גבוהים בCS ן SOF2 דבר שני מה לעזאזל מהירויות השליחה המגוחכות האלו בADSL גם בחבילה 1.5 המהירות היא 96Kb (כלומר 12KB) זה דבר מאוד מוזנח בארץ והגורם לזה הוא בזק שלא נותנת יותר מ96 בניגוד לכבלים (ויש לזה השפעה על הגלישה) או למשל מי שרוצה לפתוח FTP או שולח הרבה דואר נפוח והכי חשוב בתוכנות שיתוף תנסו להפעיל את האימיול או SHAREAZA שאלו תוכנות שמשתפות את הקבצים שלכם המון לא כמו קזה ובאותו זמן לגלוש נורמלי........בלתי אפשרי אבל אם תבטלו לדקה את השיתוף לאחרים תרא…
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי עכשיו KHDSAA.132 ואני לא יכול לעשות הפניית פורטים.... אז הבנתי שאם אני יעדכן את התוכנה של המודם זה יסדר את ההפנייה לא?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
קראתי את כל המדריכים פה ופעם אחת הצלחתי לשתף אינטרנט בין שני המחשבים אבל לא קבצים ??? עכשיו כלום לא עובד לי!!! איפה יש הסבר מפורט או משהו שיעזור (מדריך לחיבור בעזרת כרטיסי רשת בלבד ולא באמצעות ראוטר)
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
עוד מישהו נתקל בזה? ברוב המקרים אני מגיע ל20-80KB וזה נכון רק לשרתים מחו"ל(רובם למען האמת, כמובן שלא כולם), בארץ אני מגיע למהירות המקסימלית. זה התחיל לפני שבוע וחצי ולא עשיתי שום שינוי ברשת/במחשב, רשת של 2 מחשבים + נתב br6204wg ומודם 270pr. כבר שללתי בעיה ברשת או במחשבים, ככה שהאופציה שנשארה זה הספק שהם בב"ל. דיברתי עכשיו עם תומך שלהם, שירות כ"כ גרוע בחיים שלי לא קיבלתי(ואני חייב להודות שמאז שהתחברתי אליהם הכל היה טיפ טופ בנושא הזה). הוא אומר לי לעשות בדיקה לשרת שלהם כשאני אומר לו בפירוש שהבעיה היא רק בחיבור לחו"ל, מטומטם. אחרי זה הוא אמר לי לעשות בדיקה לyahoo שקישור אליהם מופיע באתר של בב"ל ואחרי שאני מקבל את המהירות המקסימלית הוא צורח לי באוזן שהכל בסדר. בטח שהכל בסד…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
רציתי לדעת על מה אני צריך להביט כשאני רוכש USB של רשת אלחוטית אם אני רוצה טווח ארוך מאוד ושקירות הבית לא יפריעו לו. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
http://www.hometheater.co.il/forum44 הלינק מקשר לפורום רשתות וק"ב באתר avisrael.com , אני מניח שחלקכם מכירים וחלק לא. בחלקו העליון של הדף מופיעים זוג שרשורים - האחד מיועד ללקוחות רגילים והשני ללקוחות עם תעדוף (private ngn וכו') יש שם הוראות מלאות ותוכנה שאחד מחברי האתר כתב שמיועדת לבדוק את איכות החיבור שלכם.... מומלץ מאוד מאחר וזה הרבה(!) יותר אמין מכל מיני speedtests למינהם וכו'.התכנה תבדוק את הקישור שלכם להמון מקומות בעולם ועורכת המון מבחני השוואה. בשרשורים שם מופיעים גם הקריטריונים לקביעת האם החיבור שלכם תקין או לא (ספוילר - הוא לא) בהצלחה ותהנו - או יותר נכון - היכונו להתאכזב. כמובן שכל הקרדיט לavisrael.com ולכותב התכנה nirsoft
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום. חיפשתי בפורום ולא מצאתי, בעיקר כי אני לא בדיוק יודע מה לחפש. יש לי נייד שמחובר לאינטרנט דרך מודם סלולארי. לנייד יש כרטיס WIFI מובנה. האם יש דרך לשתף את החיבור (להפוך את הנייד לhotspot ) דרך הכרטיס האלחוטי? כוונה: הנייד שלי מחובר דרך המודם, נייד אחר יוכל לחפש ולמצוא את הנייד שלי ולהתחבר אליו דרך כרטיס הרשת שלו ולגלוש גם כן. הנייד מריץ Windows 7 Ultimate, מספיק לי שרק נייד אחד אחר יוכל להתחבר. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים ביתית המקושרת דרך SWITCH - אין שום בעיה להתחבר ולהוריד קבצים מכל מחשב אולם כשמחובר לICQ ומקבל קובץ לא יכול לקבלו. מה הסיבה? כרטיסי הרשת מוגדרים עם כתובות IP בהתאם למדריך... גדעון
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי ראוטר D-LINK 524 , שני מחשבים אחד קוי ואחד אלחוטי. התקנתי WINFTP , לא ניתן להתחבר אלי עם אקספולרר 7 ומעלה ועם פייר פוקס, רק עם אקספלורר 6. פתחתי פורט 21 בראוטר. אודה על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
במהירות של הdownload? כי כידוע לי המהירות של הdownload תלוייה גם במהירות האפלוד ככה שאם אני מגביל את האפלוד זה גם יאט לי בעצם את ההורדות בנוסף לזה שזה יאט את ההעלאות? אני צודק? ואם כן אז לאיזה ערכים מומלץ להגביל תאפלוד?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי בעיה מציקה מאד. אם מישהי מכיר תוכנה בשם USDOWNLOADER ויודע על מה אני מדבר, זו תוכנה שמסוגלת להוריד מראפיד שר ללא הפסקה. החכמה בה היא, שהיא מורידה את הקובץ(כולל מזהה את האותיות ובוחרת שרת בעצמה), לאחר מכן מתנתקת מהאינטרנט, מתחברת חזרה וממשיכה להוריד. ככה שבבסיס אני מוריד מראפיד ללא הפסקה, כל זה טוב ויפה עד שכשהיא מנסה להתחבר מופיעה לי השגיאה הבאה "L2TP authentication fail". לצערי הרב מאד זה עוצר את הפעולה של התוכנה.. אני משתמש בנתב WRT54GL של LINKSYS אני מחובר דרך הכבלים והספקים שלי הם ברק ונטויז'ן שכידוע התחברו.. הנתב מוגדר בL2TP. הבעיה קוראת גם לי לפעמים כשאני ניגש להתנתק ולהתחבר ישירות מהנתב. (ואין לי מושג איך לפתור אותה!). הדברים שניסיתי: לכתוב מחדש את…
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי האם אלו יעשו את העבודה כמו שצריך ? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-networkcard&DB125729=171762 ולמה יש כאלה הבדלים משמעותיים במחיר בין אחד לשני, בסה"כ כולם 10/100 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם עוד מישהו סובל בזמן האחרון מגוגל לא מתפקד ? האתר לפעמים לא עולה בכלל למשך דקות ארוכות. פעם כן ופעם לא. האם יש למישהו הסבר ואולי אפילו פתרון לבעיה ? לפעמים שגיאות כמו Connection Interrupted תחת פיירפוקס. אני בבזק ובזק בינלאומי 014.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
בתקציב הזה או בפחות למהירות 10 מגה ברשת ngn של בזק ובז''בל תודה
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-