עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חייב מידע על סוגי כבלים והסברים עליהם בקצרה אפשר גם אתרים באנגלית מקסימום אני אתרגם כי לפי מה שהבנתי אין בעברית אבל אם מצאתם אז.. :} תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  2. הגרסה v24 SP1 יצאה וכוללת תיקוני באגים שונים , אפשרויות חדשות ופיצ'רים מורחבים. לפירוט השינויים והחידושים בגרסה החדשה - http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv3/community/developmentnews/1-common/24-dd-wrtv24sp1.html להורדת קובץ firmware מתאים לנתב wrt54GL - http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downloads/v24-sp1/Consumer/Broadcom%20Generic/dd-wrt.v24_std_generic.bin שימו לב - הקושחה DD-WRT מתאימה לדגמים רבים של נתבים, אבל לפעמים יש צורך בקובץ שונה ומותאם לדגם ספציפי. לא לטעון סתם קבצים לנתב.

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by The-Devil,

Duplex מוצלב אני יודע שכרגע רוב המחשבים עובדים על Full Duplex אבל אמרו לי ש Half Duplex פחות טוב לחלק מהדברים, משחקי רשת לדוגמא. אבל בסה"כ הוא מהיר יותר ויציב יותר בגלל שהוא רק שולח או רק מקבל כול פעם. אז אני רוצה לדעת אם זה באמת נכון ומה השימוש לכבל מוצלב?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by AtomiX,

ככה אני משחק משחקי רשת.. וברגע שאבא שלי מוריד משהו מהמחשב השני או שולח מייל.. אני נתקע... יש לי רוחב פס של מגה וחצי ואני רוצה שלכל אחד יהיה 750 קיי ושלא תיהיה הפרעה של אחד לשני

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by Spook,

אני רוצה להתקין את התוכנה הנ"ל שעבדה לי מצויין ב-XP גם במחשב החדש עם הויסטה. השאלה היא אם היא תעבוד? מפחד להתקין כי לא ראיתי את ויסטה ברשימת מערכות ההפעלה הנתמכות ואני לא רוצה להתקין ולהרוס משהו.

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  6. אהלן יש לי 2 מחשבים, שניהם רצים על XP, יש כבל מוצלב ויש גם נתב אלחוטי מתאם USB אלחוטי בכל אחד. איך אני מגדיר את הרשת או מה אני עושה כדי שאני יוכל להעביר קבצים ממחשב למחשב בצורה פשוטה ומהירה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by Vidati,

תקשיבו... יש לי רשת אלחותית של 3 מחשבים בבית ולפני יומים שמתי לב שהמחשב הראשי זיהה כרטיס רשת זר... עכשיו יש לי בבית כרטיס רשת של חברה 3COM אז הוא מוצג ברשת גם את השם של הכרטיס 3COM... עד פה אין שום דבר לא שיגרתי... אבל אז זיהיתי 3 כרטיסים בטווח הקליטה. אחד: 3COM שני: VIGOR (שזה בסדר). ושלישי: 3COM אבל עם B בסוגריים ליד... ושמתי לב שהאינטרנט ניהייה איטי בטירוף כיאלו אם נגיד הייתי נכנס לאתר NVIDIA כדי להוריד עדכון המהירות הייתה 190 - 210 (1.5 מגה) אז עכשיו נכנסתי כדי להוריד עדכון המהירות הייתה 50 בלחץ וגם יש בעיה במהירות אינטרנט בכללי האתרים לא נטענים מהר כמו שהם צריכים... עכשיו אני לא רואה אותו מתחבר יותר, יכול להיות שהוא מחובר ואני לא רואה אותו? האם אני יכול לעשות סיסמא…

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by redead,

בראוטר הפרטי שלי בבית אני כותב 192.168.1.1 ומקבל גישה. הבאתי הבייתה את הראוטר של אח שלי כדי לעשות לו עדכון קשוחה , מדובר בEDIMAX BR-6204Wg , אני מנסה 192.168.2.1 והוא מסרב להכנס.. לפי אחד המדריכים אני אמור לוודא שהמחשב מוגדר לקבל IP באופן אוטומטי.. מה זה אומר? קיצר מה לעשות כדי לקבל גישה? תודה..

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by ekmo,

שלום, בדירה הישנה שלי היו לי שני מחשבים מחוברים דרך ראוטר D-Link 524, אחד ישירות בכבל והשני דרך USB אלחוטי. המרחק ביניהם באופן ישיר היה בערך מטר והפריד ביניהם קיר אחד. כעת עברתי דירה והמרחק בין הראוטר לבין כרטיס הרשת האלחוטי כבר עומד על מספר מטרים עם 3 קירות מפרידים. בהתחלה לא הצלחתי להתחבר דרך האלחוטי לאינטרנט וכעת משום מה אני אפילו לא מוצא את הרשת עצמה. אני מניח שזה בגלל שהראוטר לא מספיק חזק. האם D-Link 524 הוא בעל יכולת שידור כ"כ גרועה? האם הפיתרון היחידי הוא לקנות ראוטר חדש? ואם כן איזה ראוטר מומלץ שיש לו יכולת שידור חזקה (שלא יעלה יותר מדי)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  10. אני קונה מחשב חדש.. עכשיו חבר שלי יש לו ראוטר והוא לא יכול לשחק נגיד פיפא נגד אנשים בdirect ip באינטרנט כאילו........ אז איזה דרך כדאי לעשות??. בבקשה זה דחוף!!!! איזה דרך הכי טובה ששיננו נהיה באינטרנט .. וכל המשחקים יעבדו ! האם שני מודמים נפרדים הם אופציה??

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by LRa,

שלום, לאחרונה נרשמתי לפרטנר כשירות אינטרנט וטלוויזיה. בבמיר אותו מקבלים יש חיבור לusb אבל כשמחברים התקן אין אליו גישה. הוא מופיע כמחובר במערכת אבל הוא כנראה חסום. יש אפשרות לעקוף את החסימה? נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון להודעה...

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  12. יש לי נט סטיק, שמתי בפנים את כרטיס הסים, בפעם הראשונה הוא פתח לי חלונות אבל לא ידעתי מה בדיוק לעשות בהם... עכיו אני צריכה קוד מפתח אבטחת רשת ואין לי מושג איך עושים את זה... אם תוכלו לעזור לי בעיניין... אני יודעת שזה דבר פשוט, אבל אני הסתבכתי.

13. Started by neil4,

בלי תוכנות וכאלו , אני זוכר שראיתי שאפשר לשנות משהו ברג'יסטרי שגורם לגלישה להיות טיפה יותר חלקה , אבל אני לא מוצא את זה עוד, למישהו יש מדריך , או יודע איפה בדיוק משנים?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by Amir c,

בזמן האחרון אני שומע רעשים מוזרים מכיוון המחשב לא הבנתי מזה פתחתי אותו חיפשתי מאווררים הכל ולא מצאתי כלום ואז פתאום אני מבין שהרעש הוא מהראוטר שברשותי יש כזה תססססססססס שלא נפסק הרעש מממשששמממששש מציק ואין לי מושג איך להפטר ממנו האם יש איזהשהי דרך להפטר ממנו חוצמלשלוח את הראוטר לתיקון ? חיפשתי בפורום ולא הייתה תשובה ממשית תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  15. פשוט הדפדפן עושה לי בעיות ונסתי את כל האפשרויות וזה בטוח שהבעיה בדפדפן כי בפירפוקס אין בעיות.בכל מקרה למי שחשוב לדעת מה הבעיה : שאני נכנס לדואר אלקטרטני שלי ואני לוחץ על נושא ששלוחו לי אז פשוט זה לא נכנס. בכל מקרה אני מעדיף לדעת איך להסיר את אקספלורר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  16. קניתי אתמול את הראוטר TP-LINK 1043ND, הראוטר מחובר למודם של בזק (ובנוסף מחובר ל-switch אם זה משנה משהו). הגדרתי אותו בעזרת נציג של בזק בינלאומי, הכל עובד חלק - האינטרנט הקוי והאלחוטי. בנוסף חיברתי אל הראוטר כונן חיצוני בחיבור USB אך אני לא מצליח לגשת אליו. עברתי על כל המדריכים שמצאתי באינטרנט הוספתי את הכונן והגדרתי אותו וכולם מובילים אותי למבוי סתום. בנוסף כשאני לוחץ תחת USB Settings -> Storage Sharing על Open the disk אין שום תגובה מצד המחשב. כשאני מנסה להכניס את הכתובת 192.168.1.1/Volume1 לשורת האינטרנט הוא מפנה אותי ישר לעמוד של Username or Password is incorrect. בשורה התחתונה אני לא מצליח לגשת לכונן הUSB ולראות את הקבצים שבו. יש לי בבית 3 מחשבים (2 עם ווינדווס 7…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  17. שלום, יש לי שאלה.. לאחרונה שיניתי את מיקום המחשב הנייח שלי כך שהוא ממוקם כרגע ליד הנתב (Gigaset 604) של אוראנג'.. לפיכך חיברתי אותו באמצעות כבל הרשת. לפני כן המחשב היה מחובר לרשת הביתית ב - WIFI באמצעות: http://www.bug.co.il/xtreamer/wireless.html העניין הוא שמאז שאני מחובר באמצעות כבל הרשת - קצב מהירות ההורדה שלי ממש קטן.. מקצבים של 700- 800 k אני כרגע מגיע בהורדות לקצבים מקסימלים של 150 - 200 K במקרה הטוב.. אשמח להסבר האם זה הגיוני או שמא תתכן בעיה כלשהי.. תודה

18. Started by Tranquility,

OK אחרי הרבה שעות חיפוש בגוגל אני פונה אליכם יש הרבה מוצרים היום שנותנים לך HD חיצוני אופציה לשיתוך ברשת (שלי תלות בשום מחשב) כמו ה ONE TOUCH של MAXTOR עכשיו השאלה שלי היא איפה אני משיג מתאם כזה כמו שהם משתמשים בו בכוננים האלו כלומר - LAN >< IDE אני בטוח שיש איזה מישהו שמיצא את זה כרכיב אלקטרוני אני פשוט לא מצליח למצוא תודה לכל העוזרים *הסיבה לכך שאני לא רוצה להשקיע ב ONETOUCH ודומיו זה המחיר שרק מתחיל מ 400 $ בדרך כלל :-\

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by ludacris,

hi, does anyone know what the RSTP's RFC indicate about loop detected on a port caused by an unmanaged switch with a loop on it. meaning port1 is connected to the unmanaged switch which has loop on it. how will port 1 behave? will it block the port or not detect a loop? i've encountered those 2 behaviors on 2 different vendor's switches, and i am looking to know what is the normal behavior. thanks.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  20. Started by Cheif,

יהונתן קלינגר הוא עו"ד העוסק בתחום האינטרנט וטכנולוגיה עתירת ידע. לאור ההכרזה של בזק על ה-"האינטרנט החברתי" הוא פרסם מאמר מעניין העוסק בסכנות ובבעיות בשיתוף חיבור האינטרנט הביתי עם אחרים. http://www.digitalwhisper.co.il/files/Zines/0x23/DW35-4-NotSocWiFi.pdf

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  21. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  22. האם אתר X יכול לדווח על שאיבת מידע, מהשרת המארח, בשעה Y, על פי IP ? או שיש צורך בצו בית משפט, המורה לספק האינטרנט לדווח ?

23. שלום אני צריך את העזרה שלכם. בטעות שיחקתי עם הגדרות האינטרנט ב windows xp שלי, ושניתי שם את ערך ה mtu עם התוכנה cmtutoo. לא עשיתי גיבוי. אני יודע, נסיתי להחזיר את הערך ל 1500 אבל המהירות אינטרנט שלי עדיין נפגעה. עשיתי בדיקת מהירות הורדה באתר של בזק בינלאומי(הספקית שלי), וקיבלתי מהירות הורדה שעומדת תמיד על kb100 ולא יותר!. יש לי אינטרנט 1.5 מגה. ולפני ששחקתי עם ההגדרות, הכל עבד כשורה והוריד לי על 190 קילובייט בשנייה. ניסתי גם הורדות אחרות מעוד שרתים בארץ שאמורים להוריד על כל המהירות, אך לצערי אני מקבל את המספר 100! מחקתי את התוכנה הארורה הזאת כבר. ואני שואל אותכם פה עכשיו. האם יש איזה קובץ תיקון ל xp שמחזיר את כל הגדרות האינטרנט לברירת המחדל של הווינדאוס,כאילו כמו אחרי פיר…

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by Cheif,

אחרי יותר משנתיים וחצי של עבודה הגיש היום צוות, המשותף למשרד התקשורת והמועצה לשידורי כבלים ולווין, דו"ח בנושא הפצת שידורי וידאו ברשת האינטרנט. הדו"ח קובע כי בעתיד יש להחיל על שידורי וידאו מסויימים ברשת האינטרנט כללי רגולציה הדומים לאלה הנהוגים בכבלים ובלווין, כמו הגנה על ערכים ואינטרסים ציבוריים, הגנה על קטינים מפני תוכן פוגעני, שמירה על כללי אתיקה, הגנה על הצרכן וסיוע לבעלי מוגבלויות. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1542

25. שלום רב, שני מחשבי פנטיום 4 + windows xp sp2 , הרכבתי רשת ביתית (כבלים+חייגן) קווית בין שנייהם בצורה הבאה: מודם כבלים מחובר לנתב אדימקס 6104k, מהנתב יוצאים כבלים ישרים לשני המחשבים. שני המחשבים מתליחים להתחבר לאינטרנט ללא בעיה. כאשר אני מנסה לעשות רשת ביתית בעזרת האשף של WINDOWS אני לא מצליח לשתף את שני המחשבים ...(הכנסתי את הדיסקט שנוצר בעת התקנת הרשת למחשב השני וכלום לא קורה).... דרך אגב, כאשר אני מנסה לשלוח PING בים שני המחשבים זה נכשל.... מה אני אמור לעשות?

• 4 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים