רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
ערב משובח לנו, אני אתאר את המצב שלי... יש לנו בית של שתי קומות. אנחנו רוצים להקים רשת ביתית בין שני מחשבים שנמצאים בשני חדרים בשתי קומות נפרדות (אין אפשרות לרשת קווית). עכשיו, יש בין המחשבים בערך כ-25 מטר (בצעדים) זה לא מרחק גדול מאד, אבל יש להתחשב בקירות, מדרגות, רהיטים ולכן צריך רשת חזקה, עם טווח ארוך ויציבות. מה שהציעו לנו בחנות המחשבים שקנינו בה את המחשב זה: Edimax AR-7024WG 54mb+modem adsl Wireless router מחיר: 565 ש"ח. Edimax EW-7128G wireless adapter מחיר: 200 ש"ח. עכשיו, דבר ראשון אני רוצה לדעת מה שווים הפריטים שהציעו לנו? אם הם יספיקו ואם הם שווים את המחיר? דבר שני, מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין שיטות השידור A,B,G ומה אני צריך במקרה שלי? …
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
למישהוא יש מושג אם spacenet עדין עובדים? או איך אני יכול לקבל אינטרנט לוויני? כי את האמת, לא נראה לי שלערוצי זהב או לבזק בכלל איכפת שלמושב מסריח באמצא המרכז אין תשתית לחיבור לאינטרנט המהיר שלהם וכך אני נדפקתי לתמיד (או עד שהחוק שיחייב אותם בפריסה ארצית יכנס לתוקף).
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום לכל המכובדים ברשותי שני מחשבים: מערכת ההפעלה על שניהם XP מחוברים ע"י מודם אלקטל משודרג שמחובר לHUB. עד כאן הכל בסדר - שאלתי היא איזה אפשרויות יש לי לשליטה על שני המחשבים (בעקבות שדרוג המודם לראוטר) לדוגמא: האם אני יכול להקצות רוחב פס לכל מחשב? לשלוט על מחשב אחד דרך השני? או כל פונקציה נחמדה ומעניינת אחרת ?? תודה - מחכה לתשובתכם ???
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
איך אני הופך את המודם אלקטל שכרגע במצב פרו, בחזרה לרגיל?
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אז ככה... אממ יש לי ראוטר וst lab broadband router ויש לי מודם alcatel ואני לא ממש יודע אייך להגדיר אותו(את הראוטר) אני מאוד אשמח עם מישהו יעזור לי וגם אני לא ממש יודע מה לכתוב בהגדרות של כרטיס הרשת... אני שם תמונה של ההגדרות ... ממש תודה מראש... (אני גם לא בטוח שאני צריך pptp(
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לסוייץ טוב בסדר גודל מחיר של עד 200 שקל. ראיתי בנתיים שניים אחד של BENQ והשני של EDIMAX שניהם 10/100 8 PORTS איך הם?, האם לא תיהיה לי מעיה לחבר אל האלקטל(510 משודרג) שלי כמו שאני עושה בנתיים עם ההאב שיש לי? אם יש משהו יותר טוב משני אלו במחיר סביר אקבל המלצות נוספות...
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון להחליף את המודם usb שלי ale 130 למודם רשת... בבזקסטור הציעו לי אחד של ESI בתוספת 100 שקל... זה ניראה לכם שווה? נ.ב- יש לי מהירות 750k
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 10 מגה ו2 מחשבים מחוברים ברשת. על הראשון אני משחק אונליין והשני סתם לגלישה. אבל לפעמים יש לי לאגים כשמישהו משתמש בו, אבל לא תמיד (וכן, וזה 100% בגלל זה, כי כשאני מנתק את המחשב השני מהרשת הלאג מייד מפסיק). מישהו יודע איך אפשר להגביל את המחשב השני, ככה שעדיין יהיה אפשר להשתמש בו, אבל שהוא לא יפריע לי לשחק?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שני מיזמי הכבילה האלטרנטיביים, ה-HomeGrid Forum וה-HomePNA Alliance, הודיעו בשבוע שעבר על איחוד כוחות ומיזוג הפעילות שלהם לארגון אחד. למה זה חשוב ולמה זה צריך דווקא לעניין אותנו בישראל? כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3798
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני דגמים של ראוטר אלחוטי: אדימקס BR-6424 כ 170 ש"ח, אדימקס BR-6524 כ 310 ש"ח. אמור לשרת דירה במפלס אחד, בגודל של כ 100 מ"ר. קראתי כל מיני ביקורות, וראיתי כי ייתכנו בעיות חוזרות ונישנות של ניתוק, האם ידוע לכם משהו על זה ? האם כדאי להשקיע ביקר יותר ? או שאני לא ארגיש את ההבדל ? ואשמח לקבל המלצות על ראוטרים אחרים, במידה ויש טובים יותר במחירים אלו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מדובר ברשת של כשמונה מחשבים, אשר יום בהיר אחד לא מוכנה להראות את רשימת המחשבים הנמצאים יחד באותה קבוצת עבודה. גישה ישירה למחשב דרך \\שם מחשב עובדת ככה שפיזית אין בעייה ברשת, אבל כשרוצים לראות את רשימת המחשבים המחוברים דרך הוינדוס מתקבלת הודעת שגיאה שאומרת כי אין גישה לקבוצת העבודה. אשמח לכל כיוון.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בזמן שאני מריץ את המשחק counter strike 1.6 ומנסה להתחבר לשרת המשחק יוצא לי ונפתח חלון שבו כתוב NET_Sendpacket error: WSAEINTR עשיתי מחקר וחיפשתי פיתרון אפשרי במשך כמה שעות טובות וניסיתי דרכים שונות לפתור את הבעיה..היא קוראת בעיקר לאנשים שמתחברים למשחקי רשת באמצעות ראוטר ורשת אל חוטית... מצאתי מספר פיתרונות שאנשים הציעו אבל אף אחד לא עזר.. אז חשבתי לעצמי שאולי בפורום הזה שמסתובבים בו כמה מהאנשים שהכי מבינים במחשבים בארץ אולי אתם תוכלו לעזור לי סוף סוף להבין איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת!! אני חייב לציין שהיא קיימת במספר משחקים ולא רק בקאונטר סטרייק אבל הבעיה בעיקרון היא אותה בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעבור לסיבים של פרטנר, מהירות 300 מגה. השכרת הנתב עולה 25 שקל לחודש, אז אני מעדיף כבר לקנות באופן פרטי. האם כדאי לקנות את ה SAGEMCOM 5770 שפרטנר משתמשים בו או עדיף ראוטר אחר? אני שואל גם מבחינת אפשרות מעקב ותיקון תקלות של פרטנר, כי תמיד הם אומרים שראוטר פרטי הוא בעייתי. עדיף דגם שניתן לרכוש בארץ. אני לא מבין כלום בראוטרים. אני רק רוצה ראוטר שיעבוד מהר, עם WIFI “חלק" וללא תקלות, ושיתאים לפרטנר מבחינת תמיכה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
לרשימה המצומצמת של נתבי VDSL הנמכרים בישראל הצטרף בימים האחרונים מוצר חדש - הKW52285 של חברת Kasda. לנתב זה 4 יציאות LAN הפועלות במהירות של 100M וכניסת USB 2.0 אחת. ממשק האלחוט של נתב זה תומך בתקן N, במהירות 300Mbps, בתדר 2.4Ghz בלבד. הנתב זמין לרכישה במגוון רחב של חנויות ומחירו המומלץ הוא 295 שקל. http://www.kasdanet.com/ENHCSZ/pro_view-72.html
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בהנחה שהמשתמש סטטי תחת ה IP של הספק 24/7 .. האם ישנן תועלות מ VPN ? ובהתיחס לאייפון ? איך הייתם מדרגים 100Mbps כרוחב פס של VPN ?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לפני יומיים רכשתי את ה WRT54GL המפורסם, והתקנתי בו את Tomato החביבה, הכל עובד יפה תחת עומס P2P ואני בסך הכל מאוד מרוצה, אך משהו מטריד אותי. אני מחובר בחייגן L2TP , עכשיו הוא מאפשר לי להתחבר רק אם אני שם את סוג החיבור על Connect On Demand לפי מה שהבנתי מה שזה עושה זה מנתק לי את החיבור לאינטרנט אם עובר פרק זמן Ideal מסויים שאותו אני יכול לקבוע, ואני לא רוצה שזה יעשה את זה, אני מעדיף שיהיה תמיד מחובר(Keep Alive) הבעיה שבמצב של Keep Alive אני לא מצליח להתחבר, אלא מקבל את הIP של הרשת של הכבלים 172.....
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים עם נתב. שלושתם היו XP Pro עד עכשיו והכל עבד מצויין. עכשיו התקנתי את גרסאת ה-64bit של חלונות על מחשב אחד, עשיתי את ההגדרות הבסיסיות וכו'... אני יכול להתחבר לאנטרנט אבל אין לי שום קשר ל-2 המחשבים האחרים. אין אליהם פינג ואיו גישה . מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום ידידיי, ברשותי 3 מחשבים מחוברים ברשת רגילה (חוטית) על-ידי נתב D-Link DI 604. המטרה: להוסיף מחשב רביעי ללא העברת כבל רשת. האם ניתן להוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב 4 + אנטנה כלשהי שתתחבר לחריץ הפנוי בנתב כדי לחבר אותו לרשת?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום ברשותי win XP והפירוואל המובנה פעיל. כאשר אני מנסה להכנס לאתר ftp אני לא מצליח כאשר אני מכבה את הפירוואל המובנה של המערכת אני כן מצליח להכנס. איך ניתן לנגדיר את הפירוואל שיאפשר גישה ל FTP ? תודה בר
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
עבדתי לפי המדריך בSTICKY של ה ICS כאשר יש לי 2 כרטיסי רשת מחוברים במחשב. עקבתי צעד צעד אחרי כל ההוראות ובכל זאת אין פינג בין המחשבים.. ping 192.168.0.1 מהמחשב האורח ואין תשובה ניסיתי לבטל את הפיירוול של וינדוס ועדיין אין פינג אין כלום. מה הבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
פשוט הדפדפן עושה לי בעיות ונסתי את כל האפשרויות וזה בטוח שהבעיה בדפדפן כי בפירפוקס אין בעיות.בכל מקרה למי שחשוב לדעת מה הבעיה : שאני נכנס לדואר אלקטרטני שלי ואני לוחץ על נושא ששלוחו לי אז פשוט זה לא נכנס. בכל מקרה אני מעדיף לדעת איך להסיר את אקספלורר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
יש לי בבית מלפני כמה שנים את ה wrt54g. אני מעוניין לקנות אחד חדש. ניסיתי למצוא את ההבדלים בין G ל GL הבנתי שה GL הוא גירסא חדשה של ה G. (או תת גרסא או משהו כזה) אבל, אם כך, למה ה G עולה בכ 100 ש"ח יותר מה GL? ומה ההבדלים (אם יש באמת) בין שניהם?
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לדף ההגדרות באינטרנט 192.168.1.1 כנראה מישהו שינה את הסיסמא האים יש לי בכל זאת דרך להיכנס דרך אגב אני מנסה לפתוח פורטים זו הדרך נכון?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן אנשים, שמעו שמתי לב כבר כמה זמן שיש לי בעיה באימיול שהוא סתם ככה "מאבד קשר" עם איזשהו שרת שאליו אני מחובר מספר שעות לפעמים אפילו פחות. וברור שעדיף להיות מחובר לDonkeyServer No2 מאשר להיות מחובר לBigBang5 (או כל אחד מהבנגים למיניהם..). אני חושש שבעיה משפיעה דרסתית על קצב הורדה קבוע ואני נאלץ לחכות הרבה יותר זמן בכדי שהורדה כלשהי תסתיים. אגב נראה לי הבעיה הייתה לי מאז שיש לי אינטרנט (אני בנטוויז'ן מאז ומתמיד) ופשוט עכשיו חשבתי שאולי הגיע הזמן לשאול אם מישהו יודע איך ומה לתקן ;D אז קיצר כל הפורטים פתוחים, יש לי HIGH ID, כשמתחבר לרשת KAD הפיירוול עומד על OPEN. מה אתם חושבים הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
נתב אלחוטי שישמש בתור כרטיס רשת אלחוטי??? האם זה אפשרי דגמה בנתב של לינקסיס RT54G???
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-