רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הWRT-160 של לינקסיס, ועוד ראוטר ישן מדגם 524 של D LINK האם אני יכול לשרשר ביניהם? (למרות שרק הלינקסיס תומך בתקן N), כיצד ניתן לעשות זאת? תודה רבה אלי
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית, אחד שלי הראשי שאליו מחובר המודם וכו, והמחשב השני של אחים שלי שאליו מחוברת אינטרנט בעזרת כבל רשת מוצלב מהמחשב שלי. פעם זה עבר מעולה ללא תקלות, עכשיו כל פעם יש בעיה של התנתקות, האינטרנט שלהם מתנתק לפעמים פעם בשעה ולפעמים פעם ביום, כדי לסדר אותו אני נאלץ לעשות "אשף התחברות לאינטרנט", יש הצעות? להפוך את האינטרנט לזמין יותר ללא התנתקויות? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה ליצור רשת חוטית בין שתי המחשבים בבית. המודם מחברת TERYON TJ 715T מחובר בעזרת USB למחשב, למחשב הנ"ל יש כרטיס רשת אשר אני מחבר אותו לכרטיס רשת במחשב השני. לשם הגדרת רשת פעלתי לפי מדריך של YNET בקישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245670,00.html המחשבים לא מזההים אחד את השני למרות שיש העברת מידע בינהם. כמו כן הוא לא נותן לסמן את האפשרות של שיטוף אינטרנט למחשב השני. שאלתי היא, למה זה קרה ומה לא עשיתי בסדר בהגדרה? האם יש אפשרות במודם הזה כמו אצל מוטורולה לחבר אותו לשתי מחשבים בשנתי חיבורים שונים של USB רשת?
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מישהו הצליח לעדכן קושחה ולהתחבר דרך L2TP?? אני פשוט חייב IP סטטי ואני מתחבר דרך L2TP לברק אז אם מישהו ניסה שיפרסם כאן את שם הקושחה והאם הניסיון עבר בהצלחה או לא תודה רבה לכל מי שיגיב
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי. כמו הכותר, אני מחפש מתאם אלחוטי לאינטרנט למחשב נייח ומתאם נוסף לטלוויזיה (תומכת). המחשב - לוח אם מסוג: asus p7h55-m lx קישור ללוח אם: http://www.asus.com/Motherboards/P7H55M_LX/ הטלוויזיה תומכת באלחוט (צריך משהו בחיבור USB). תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן. המלצות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
תיראו מה זה זה,מחשב ריק! אין תוכנה אחת עליו...אני עושה פינגים לאתר הזה: Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\alex>ping hwzone.co.il Pinging hwzone.co.il [212.199.164.181] with 32 bytes of data: Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=75ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=63ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=62ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=60ms TTL=58 Ping statistics for 212.199.164.181: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 60ms, Maximum = 75ms, Average = 65ms C:\D…
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כמעט שנה את האינטנרנט הזה-ADSL, אני מחובר דרך 012 קווי זהב, וכמובן דרך בזק, שהתחברתי אל 012, שזו החברה הראשונה שהתחברתי אלייה אי פעם,לפני זה לא היה לי אינטרנט, התחברתי אליהם בחבילה של 256Kpbs. הורדתי על קצב מצויין, גלישה מהירה, אני משחק במשחקי רשת, והפינגים שלי היו מצויינים, אבל אחרי כמה זמן, התחילו בעיות: ששיחקתי במשחקי רשת שלי, בבוקר ובצהריים היו לי פינגים טובים, אבל בערב, הפינגים שלי היו גרועים וזה היה מלווה ב-PacketLoss, ככה זה היה כל ערב, התקשרתי ל-012 קווי זהב-הספק שירות שלי, ואמרתי להם את הבעיה, הם ניסו לעזור לי-אבל לא הצליחו, הם אמרו לי שהפיתרון היחיד הוא לעשות חבילת אינטרנט גדולה יותר, לעשות 756Kpbs, אז הקשבתי להם, עשיתי 756Kpbs, הבעיות לא נפתרו, וי…
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי יש לי כיום ראוטר D-Link DIR-615, בן שנתיים. כשקניתי אותו הביצועים לא היו מי יודע מה ולמרות זאת החזקתי מעמד עד עכשיו. המצב שלו היום הוא שאני צריך לעשות לו ריסט בערך 6-8 פעמים ביום, כי הוא פשוט מפסיק לעבוד. אני מחפש ראוטר עם טווח ארוך יחסית, אמנם יש בבית 2 קומות אבל אף מחשב לא נמצא בממ"ד ובקומה השניה יש ראוטר במצב ריפיטר. כמו כן אני רוצה להתקין את הפירמוור DD-WRT. תקציב 400-500 ש"ח, אבל אני גמיש ואשמח לשמוע גם על דברים בטווחים קרובים. מה דעתכם על DIR-655? תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
היי אנשים אז ככה מחר אני מתחבר לחבילה של 1.5 בברק ורציתי לדעת אם יש בפורום מישהו מהאיזור שלי (נתניה) שמחובר כבר לברק ויוכל לספר לי על טיב החיבור שלו כי זו פעם ראשונה שלי בברק ואני מפחד להתחייב ואז להיתקע עם פינגים גבוהים בCS ן SOF2 דבר שני מה לעזאזל מהירויות השליחה המגוחכות האלו בADSL גם בחבילה 1.5 המהירות היא 96Kb (כלומר 12KB) זה דבר מאוד מוזנח בארץ והגורם לזה הוא בזק שלא נותנת יותר מ96 בניגוד לכבלים (ויש לזה השפעה על הגלישה) או למשל מי שרוצה לפתוח FTP או שולח הרבה דואר נפוח והכי חשוב בתוכנות שיתוף תנסו להפעיל את האימיול או SHAREAZA שאלו תוכנות שמשתפות את הקבצים שלכם המון לא כמו קזה ובאותו זמן לגלוש נורמלי........בלתי אפשרי אבל אם תבטלו לדקה את השיתוף לאחרים תרא…
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רב כרגע יש לי בבית שלושה מחשבים שולחניים - כל מחשב במפלס אחר בבית. המחשב בקומה האמצעית מקושר ישירות לאינטרנט באמצאות מודם ADSL רגיל ומחובר בחיבור אלחוטי (כ.רשת PCI ew7128G) למחשב בקומה העליונה עובד בצורה בינונית מטה (יש הרבה ניתוקים וצריך לכוון את האנטנות והמחשבים זמן רב עד לקליטה סבירה ...) חשבתי גם על הארכת אנטנה/הוספת מגבר אנטנה למצב הקיים -האם כדאי/ יעיל ? בכל מקרה, אני מעוניין להוסיף גם את המחשב בקומה הראשונה לרשת ופה אני מאמין שאצטרך לרכוש ראוטר אלחוטי ועוד כרטיס רשת אחד אם לא שלושה .. אשמח לקבל עצות + המלצות לקניה של כרטיס/ראוטר שייתמכו בעבודה בריבוי מפלסים (קומות) ורשת פנימית לצורכי העברת קבצים וכו' נ.ב - מערכת הפעלה XP בכל המחשבים :-) בתודה מראש עו…
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אז ככה בבית הרשת עובדת עם מודם כבלים ראוטר של 3com 3crwer100-75 והכל עובד מצויין כולל יחידות שעובדות בבית ב WIFI לקחתי את הראוטר לעבודה בעסק כדי לספק שרותי אינטרנט אלחוטי ללקוחות . בעסק של ADSL עם מודם של Rotal RTA 320 אם אני לא טועה . . אל תתיחסו למודל . בקיצור עשיתי למודם reset default הגדרתי את החיבור שהוא PPPoE הגדרתי גישה לאנטרנט אלחוטי . וכל התחיל לעבוד . . המחשב שלי קיבל IP פנימי נכנסתי למודם המודם קיבל IP חיצוני GATEWAY חיצוני ו שרתי DNS. הגלישה עצמה הייתה בעייתית מכוון שחלק מהאתרים עבדו וחלק לא . וגם אלה שלא עבדו הייתי יכול לעשות להם פינגים. לדוגמה google.com עבד gmail.com עבד . msn.com לא עבד בכלל mekusharim.co.il עבד אבל רק העמוד הראשי. איסי קיו עבד…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלוםיש לי רשת ביתית אלחוטית עם נתב ומתאמים למחשבים בתקן G ומהירות 54 האם החלפת הנתב בלבד לתקן N ומהירות 300 -תשפר את איכות הקליטה במחשבים בחדרים הפנימיים?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום עד עכשיו תמיד השתמשתי בראוטר edimax והיה לי כתובת ip ב tcp\ip קבועה היום התקנתי ראוטר של 3com אבל הוא עובד לי רק שאני באופציה obtain up adress automatically איך אני יכול לעבוד דרך הכתובת שהיתה לי בנתב הקודם?
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
פירוולים ממש חוצפנים, חוסמים אתרים מסויימים בכלל בלי לשאול אותך. מילא אם היה אפשר לשלוט בזה, אבל אי אפשר! המלצה לפירוול נורמלי. בפירוולים שציינתי חלק מהאתרים לא עולים בשיתוף אינטרנט.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
נראה שיש לי איטיות לא ברורה בחלק מהאתרים הגדולים אבל לא באתרים "רגילים" ו"עצמאיים". בדיקות המהירות מראות שיש לי מאה מגה הורדה ושני מגה העלאה שזה נראה לי תקין. הבעיה שבאתרים מאוד מסויימים, בעיקר של התאגידים הגדולים, יש איטיות לא ברורה. למשל ביו טיוב יותר קשה לראות סרטים. לפעמים סרטים נתקעים על טעינה הרבה זמן. בפייסבוק... אני מנסה להסתכל בשירשור של תגובות וזה נתקע על טעינה למרות שבמקביל אני יכול לטעון את שאר השירשורים. בגוגל גם איטיות לא ברורה בכל מיני שירותים. זה לא משהו אחיד לכל האינטרנט, זה נראה איטיות מסויימת שיש בעיקר באתרים הגדולים. יכול להיות שנכנס לתקוף איזשהוא סינון תעבורה על ידי החברות הגדולות?(קשור לNN? או שאין קשר?) יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש.. עכשיו חבר שלי יש לו ראוטר והוא לא יכול לשחק נגיד פיפא נגד אנשים בdirect ip באינטרנט כאילו........ אז איזה דרך כדאי לעשות??. בבקשה זה דחוף!!!! איזה דרך הכי טובה ששיננו נהיה באינטרנט .. וכל המשחקים יעבדו ! האם שני מודמים נפרדים הם אופציה??
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר של TP-LINK מדגם TP-WR541G http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=31 שני המחשבים מחוברים לאינטרנט אפשר לגלוש להוריד וכדומה.. אבל יש בעייה בשני המחשבים, אי אפשר להתחבר למסנג'ר משניהם, ואי אפשר גם להתחבר לווינדוס-אפדייט, למרות שבשני המחשבים מותקן ווינדוס XP חוקי עם SP2. הורדתי עידכון FIRMWARE לראוטר אבל זה לא עזר לפתור את הבעייה. ניסיתי לחפש לפי קוד שגיאה שקיבלתי גם בניסיון ההתחברות למסנג'ר וגם בניסיון ההתחברות לווינדוס אפדייט, וזה משהו שקשור לראוטר ללא שום ספק, ומשהו שקשור בפורטים והרשאות, אבל אין לי מושג איזה פורט צריך לפתוח ואיך עושים זאת. בתמיכה הטכנית של ברק לא יכולים לעזור לי בגלל שאני יכול לגלוש וזה מעבר ליכולתם לעזור לי בבעייה. יש פה מישהו עם…
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
האינטרנט שלי גולש סבבה בלי היתנתקויות שאני משתמש בו אבל כשאני לא גולש בו אז הוא מתנתק לי וזה הורג אותי. אני מוריד משהו , הולך ל10דקות , חוזר והאינטרנט מנותק! אני לא יודע למה זה ואיך לתקן את זה , מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
תודה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק בין 2 מחשבים עכשיו הIP של לא משתנה גם אחרי שאני עושה ריסט במחשב למה? ואם יש משהו שאפשר לסדר כי שאני משתמש באתר RAPIDSHARE גם אחרי שאני עושה ריסט הוא נותן לי לחכות כשעה לאחר ביצוע פעולה נוספת
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הDEFAULT GW שלי הוא 192.168.1.1 אבל בשום אופן הדפדפן לא מסכים להכנס להגדרות הראוטר מה לכל הרוחות זה יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי NGN 15M ועד לא מזמן הרצתי שרט MINECRAFT והפורט 25565 היה פתוח. אחרי חודש רציתי לפתוח עוד פעם שרט והפורט פיתאום סגור( לא שיניתי כלום בהגדרות) וניסיתי לפתוח עוד פעם וזה לא נפתח. בנוסף איך הגיוני שפורט 80 סגור? אם הוא סגור איך אני גולש באינטרנט... מה הם עשו את זה בכוונה ופתחו פורט מקיף לאינטרנט? (ואני יודע איך פותחים פורטים)
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שמעתי כבר הרבה זמן על הקטע של פריצת המודם של אלקטל , ושאפשר להפוך אותו לפרו . עכשיו קראתי את המדריך , ויש לי שאלה אחת - יש לי רשת של שני מחשבים בבית , כאשר במחשב אחד יש שני כרטיסי רשת , והוא מחובר מצד אחד למודם , ומהצד השני למחשב השני . אם אני יהפוך את המודם לנתב , הרשת עדיין תעבוד ?
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. במידה ויש רשתות פתוחות אבל החיבור לא חזק מספיק, האם זה נכון שאם אנטנה במחשב נייד לא תקלוט, גם אנטנה אחרת לא תקלוט? [נראה לי שטות מוחלטת] כמה dBi ו-dBm היא לרוב? 2. יש אנטנה של 4dBi עם 18dBm והיא לא קולטת (יש רשתות פתוחות אבל החיבור לא חזק מספיק). מה כדאי לקנות כדי לשפר את הקליטה מרשתות פתוחות? אני יכול לקבל ראוטר בחינם, ומוכן להוציא קצת כסף. האם הראוטר יכול לשמש גם כנקודת גישה לרשתות פתוחות אחרי שמוספים לו אנטנה?
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ברשותי Domain מחובר לארבעה מחשבים. משום מה אחרי זמן מה שכל אחד משמחשבים מחובר לסרבר ללא שימוש ממושך מתבצע ניתוק של הUser ועד שלא מתבצע Restart אין אפשרות לגשת לFile Server אשר על השרת. חיפשתי הגדרות Idle Time בWindows Server 2003 ללא הצלחה הניתוק אינו פיזי היות ויש אפשרות להיכנס למחשבים (ע"י בניית מחיצה בShare) ע"י השרת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-