רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש בעיה מוזרה עם האינטרנט: לפני כמה שבועות האינטרנט פשוט הפסיק לעבוד אצלו במחשב, ובשאר הבית הרשת עבדה. המחשב נתן הודעה שיש חיבור "בעייתי", כלומר, הוא לא מצליח לקבל IP מהרשת. לפני כמה ימים הוא פירמט והאינטרנט חזר כמו גדול. היום הוא עוד פעם מת אבל המחשב טוען שזה מסיבה אחרת (ראו תמונה מצורפת). יש למישהו מושג מה הבעיה?! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני ראיתי כל מיני הדרכות שנתתם, אבל לא מצאתי כיצד אני יכול לתת לאנשים גישה לקבצים מסויימים על המחשב שלי, זאת אומרת לתת להם איזושהיא כתובת ממנה הם יוכלו לגשת למחשב מכל מקום מבלי שתהיה להם תוכנה מיוחדת או ftp, והם יוכלו להוריד את הקבצים ישירות. האם קיימת אופציה כזו ? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יהונתן קלינגר הוא עו"ד העוסק בתחום האינטרנט וטכנולוגיה עתירת ידע. לאור ההכרזה של בזק על ה-"האינטרנט החברתי" הוא פרסם מאמר מעניין העוסק בסכנות ובבעיות בשיתוף חיבור האינטרנט הביתי עם אחרים. http://www.digitalwhisper.co.il/files/Zines/0x23/DW35-4-NotSocWiFi.pdf
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
איך אני הופך את המודם אלקטל שכרגע במצב פרו, בחזרה לרגיל?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי רשת בין כמה מחשבים שעובדת מצוין חוץ מבעיה אחת: אחרי כמה זמן שלא נוגעים במחשב מסוים הוא נעלם מהרשת ז"א שאי אפשר לראות אותו ביתר המחשבים למרות שהוא רואה את כולם וגולש כרגיל ביטלתי את האפשרות "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בחשמל" בהגדרות הכרטיס רשת וזה לא עוזר. אין כיבוי דיסקים קשיחים. גם כשאני מציג מחשבים בקבוצת עבודה במחשב שמתנתק הוא לא מראה את עצמו ואת השאר כן. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום אני צריך את העזרה שלכם. בטעות שיחקתי עם הגדרות האינטרנט ב windows xp שלי, ושניתי שם את ערך ה mtu עם התוכנה cmtutoo. לא עשיתי גיבוי. אני יודע, נסיתי להחזיר את הערך ל 1500 אבל המהירות אינטרנט שלי עדיין נפגעה. עשיתי בדיקת מהירות הורדה באתר של בזק בינלאומי(הספקית שלי), וקיבלתי מהירות הורדה שעומדת תמיד על kb100 ולא יותר!. יש לי אינטרנט 1.5 מגה. ולפני ששחקתי עם ההגדרות, הכל עבד כשורה והוריד לי על 190 קילובייט בשנייה. ניסתי גם הורדות אחרות מעוד שרתים בארץ שאמורים להוריד על כל המהירות, אך לצערי אני מקבל את המספר 100! מחקתי את התוכנה הארורה הזאת כבר. ואני שואל אותכם פה עכשיו. האם יש איזה קובץ תיקון ל xp שמחזיר את כל הגדרות האינטרנט לברירת המחדל של הווינדאוס,כאילו כמו אחרי פיר…
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
וגם הקספרסקי די כושל בגלל העסק הזה. ואין עיצוב לדפים. אני כבר די מיואש. רק השחזור לקח איזה שעתיים (שרובם הלכו על תוכנות של HP). צירפתי תמונה. עריכה: טוב עשיתי רענון חזק והעיצוב חזר, אבל האינטרנט עדיין מרגיש מוזר והקספרסקי לא מעדכן כמו שצריך. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה: יש דרך להפוך מהירות נגיד במקום להוריד במהירות של 180 אני רוצה לשלוח במהירות של 180 יש דרך לעשות את זה יש לי אינטרנט 1.5M תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
http://www.speedtest.net/ הבעיה נפתרה משום מה מביצוע בחינה באתר אני מבין שזה באמת נכון,והמהירות היא לא כמו שאומרים באמת נגיד 1.5mb וכניראה יש הגבלה מכיון הספק......האם זה נכון כי המהירות בבחינות שביצעתי לא היתקרבה אפילו למהירות שאני גולש(1.5mb)?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
היי אני קצת חדש בכל הקטע הזה ... קראתי במדריכים וכל זה... עכשיו הרשת האלחוטית שלי היא פתוחה לכולם בלי סיסמא אני רוצה לשים לה סיסמא.. עכשיו נכנסתי להגדרות הראוטר וכשאני בא להגדיר סיסמא עם הWAP2 לפי מה שקראתי במדריכים הוא מבקש RADIUS IP חחח שאין לי מושג מה לרשום שם... שאלה שנייה היא איך אני גורם לכך שרק המחשב של אחי שמתחבר אליי דרך USB אלחוטי ורק האייפון שלי יוכלו להתחבר לראטוטר? ושאלה שלישית ואחרונה היא למה לפעמים המחשב של אחי שמחובר בUSB לא מוצא את הראוטר שלי, בזמן שבאייפוןן אני תמיד מוצא אותו... יש קשר ? כי קראתי שזה לפעמים יכול להפריע נראלי והיה רשום לשנות ערוץ כדי שייפתור תבעיה אבל אני לא יודע למה הכוונה פה... תודה רבה רבה לעוזריםם !!! )
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אחרי כמה ימים, אני לא יכול להכנס לממשק שלו רק אחרי איפוס, אני מצליח להכנס, איך אפשר לסדר?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לדעת אם יש מקומות מהם אני יוכל להשכיר HUB לילה, או לחלופין אם מישהו כאן מעוניין להשכיר לי HUB ל- 24 מחשבים (בהודעה פרטית כמובן). כמו כן אני צריך מדריך להגדרת ה-HUB, הגדרת המחשב בחיבור (אם צריך). עכשיו יש לי שאלה לגבי הגדרת שרתי משחק, כלומר להגדיר מחשבים בתור שרתי משחק, כל מה שאני צריך לעשות זה לפתוח שרת דרך המשחק, זה בדיוק כמו הגדרת שרת עם חיבור לאינטרנט? תודה רבה :>
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
יש לי מהירות רק של 1.5 אני צריך קליטה רק בתוך הבית (קטן 45 מטר) האם יהיה לי הבדל במהירות, בין תקן N לתקן G? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
עוד מישהו שמחובר דרך 012 יש לו את הבעיה הזאת? מקבל 100MS בממוצע לrapidshare.com אבל נסיונות חוזרים לנסות להציג את האתר מראים שגיאות חבר שמחובר דרך 014 האתר עובד לו
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
הגרסה v24 SP1 יצאה וכוללת תיקוני באגים שונים , אפשרויות חדשות ופיצ'רים מורחבים. לפירוט השינויים והחידושים בגרסה החדשה - http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv3/community/developmentnews/1-common/24-dd-wrtv24sp1.html להורדת קובץ firmware מתאים לנתב wrt54GL - http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downloads/v24-sp1/Consumer/Broadcom%20Generic/dd-wrt.v24_std_generic.bin שימו לב - הקושחה DD-WRT מתאימה לדגמים רבים של נתבים, אבל לפעמים יש צורך בקובץ שונה ומותאם לדגם ספציפי. לא לטעון סתם קבצים לנתב.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
IVORY טוענים שלא. יש לי 10 מגה אינטרנט (בעבודה :-) ) וראוטר TPLINK , כאשר אני מנסה בלעדיו אני מוריד ב1000 מעלה ב140 כאשר אני מנסה איתו - אני מוריד ב500 מעלה ב140 (ביום טוב). IVORY מתעקשים שזה לא הראוטר והם לא יודעים מה זה......... מה עושים? אולי אני אמצא ראוטר אחר ואבדוק איתו.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי מודם RTA1320a ROTAL ו-ראוטור אל חוטית של EDIMAX BR-6204Wg אני מחבר את המודם לחיבור ה-ADSL שנימצא ליד הטלפון, ואז מוציא קבל רשת מהמודם לראוטור, הדלקתי את שניהם פועלים מצויין כול הנוריות דולקות כמו שציוון במדריך, הכל פסדר אבל אני רוצה לחבר שני מחשיב בדרך אל חוטית לחלוטית זאת אומרת בין הראטור אין חיבור למחשב אחד ואז אל חוטי למחשב שני אני רוצה שהראטור לא היה מחובר לשום מחשב בדרך חוטית אלה בדרך אל חוטית, אפשר כזה דבר? אם כן אז איזה הגדרות אני עושה במחשבים? (כמו כן יש לי שני כרטיסים אל חוטים בכול מחשב).
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום. קראתי בפורום את מדריכי הרשתות הביתיות ויש לי שאלה : למה בעצם להשתמש בסוייץ'? לא הבנתי את היתרון שלו על פני חיבור ICS רגיל עם כבל מוצלב. האם יש הבדל בכלל בהגדרת הרשת במחשבים? תודה למי שיוכל לעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מעוניין להקים רשת קווית ושני במחשבים מרוחקים כך שיש לי לפחות 40 מטר בין המחשב לראוטר האם זה בסדר ? יש לי מודם של סמסונג של בזק ( אם זה משנה משהו ...) יש לכם המלצה לראוטר זול וטוב ואמין במחיר סביר ? ואם אפשר יש לכם איזה מקום שיש בו מדריך להקמת רשת ? אני ממש לא מבין כלום בנושא הזה ............ אבל יש רצון
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום!!! לאחרונה האימיול עושה לי בעיה בסיום ההורדה של קבצים... האמיול מסמן כי הושלם 100% ההורדה וכי הוא "מבצע סיום (מבצע האשינג) וזה כבר ככה כמה ימים ואין כלום... מישהו יודע לפתור את הבעיה המוזרה הזאת??? תודה!
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי רשת של מספר מחשבים ואני רוצה להגביל את רוחב ה upstream של אחד המחשבים ברשת חיפוש בפורום מצא תוכנה שאמורים להריץ על הסרבר שאחראי לשיתוף האינטרנט מה אני עושה אם ברשת שלי אין סרבר ומי שאחראי לשיתוף הוא הראוטר?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
פתחתי אימייל בהוטמייל com עכשיו אני רואה את האתר כמו שצריך באנגלית אך ברגע ששולחים לי הודעה בעברית אז אני רואה את ההודעה בכתב מוזר חרטומים וצורות מלבניות עכשיו הלכתי לקידוד וסימנתי את כל סוגי העברית שהיה וזה לא עזר , הלכתי לשפות וראיתי שהכל שם מסומן על עברית ובדקתי שכל האפשריות של קידוד בעברית מסומנות חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שעוזר אזיי אם מישהו יכול לתת לי פתרון .....
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי בעיה שיש לי עם אינטרנט אלחוטי. יש לי מחשב נייד חדש של פאקרד בל, מהדור הנוכחי (מעבד סאנדי ברידג'). על המחשב יש כרטיס רשת אלחוטי מסוג AR5B97 של atheros. במבנה מסוים, בו הנתב בקומה ראשונה והמחשב בשלישית, יש לי קליטה מלאה, אולם במבנה אחר, עם נתב אחר, בקומה ראשונה יש לי קליטה מלאה, ובקומה שלישית בכלל לא, כשמדי פעם לשניה או שתיים אני תופס משהו. נאמר לי שאנשים אחרים כן הצליחו להשיג קליטה במקום בו אני לא מצליח. אז מצד אחד, אולי זה לא הנתב כי אנשים אחרים כן קולטים, מצד שני, עם כרטיס הרשת שלי כן הצלחתי במבנה אחר לקלוט בקומה שלישית.... אני לא יודע איזה נתב יש שם, אם הוא תקן N, או G. השאלה שלי אליכם, היא האם לדעתכם יעזור אם אני אחבר כרטיס אלחוטי חיצוני ב…
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
קודם לשאלה ערכתי חיפוש ולא ממש הצלחתי להבין מה קורה אז אם כבר שאלו וענו אני מתנצל מראש אני מנסה לעזור לחבר ( שיושב לי על הווריד ) לחבר נתב לרשת הכבלים של ברק 013 עם חייגן L2TP ללא הצלחה ניסיתי עם נתב של LINKSYS ללא הצלחה חזרתי היום עם EDIMAX גם ללא הצלחה האם מישהוא יכול לגאול אותי מהיסורים האלו לכול אחד מהנתבים יש פרוטוקול L2TP הזנתי את כול הערכים (לדעתי הם הנכונים ??? ) כלום כלום כלום. הנתבים תקינים בדקתי אותם אצלי והם בסדר לי יש ADSL אם אפשר לקבל תשובות ממצאות וברורות מודה מראש
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-