עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי בעיה שיש לי עם אינטרנט אלחוטי. יש לי מחשב נייד חדש של פאקרד בל, מהדור הנוכחי (מעבד סאנדי ברידג'). על המחשב יש כרטיס רשת אלחוטי מסוג AR5B97 של atheros. במבנה מסוים, בו הנתב בקומה ראשונה והמחשב בשלישית, יש לי קליטה מלאה, אולם במבנה אחר, עם נתב אחר, בקומה ראשונה יש לי קליטה מלאה, ובקומה שלישית בכלל לא, כשמדי פעם לשניה או שתיים אני תופס משהו. נאמר לי שאנשים אחרים כן הצליחו להשיג קליטה במקום בו אני לא מצליח. אז מצד אחד, אולי זה לא הנתב כי אנשים אחרים כן קולטים, מצד שני, עם כרטיס הרשת שלי כן הצלחתי במבנה אחר לקלוט בקומה שלישית.... אני לא יודע איזה נתב יש שם, אם הוא תקן N, או G. השאלה שלי אליכם, היא האם לדעתכם יעזור אם אני אחבר כרטיס אלחוטי חיצוני ב…

2. http://www.hometheater.co.il/forum44 הלינק מקשר לפורום רשתות וק"ב באתר avisrael.com , אני מניח שחלקכם מכירים וחלק לא. בחלקו העליון של הדף מופיעים זוג שרשורים - האחד מיועד ללקוחות רגילים והשני ללקוחות עם תעדוף (private ngn וכו') יש שם הוראות מלאות ותוכנה שאחד מחברי האתר כתב שמיועדת לבדוק את איכות החיבור שלכם.... מומלץ מאוד מאחר וזה הרבה(!) יותר אמין מכל מיני speedtests למינהם וכו'.התכנה תבדוק את הקישור שלכם להמון מקומות בעולם ועורכת המון מבחני השוואה. בשרשורים שם מופיעים גם הקריטריונים לקביעת האם החיבור שלכם תקין או לא (ספוילר - הוא לא) בהצלחה ותהנו - או יותר נכון - היכונו להתאכזב. כמובן שכל הקרדיט לavisrael.com ולכותב התכנה nirsoft

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by roro12,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר חוטי, על מנת לחבר 2 מחשבים (ethernet) לאינטרנט. על איזה אתם ממליצים? קצת פרטים על המחשב והקשר לאינטרנט שלי: win xp אינטרנט מהיר במהירות 2 מגה כרגע אני מחובר לאינטרנט במחשב 1 בלבד דרך מודם נתב מדגם: RTA1320a-ROTAL, המחובר דרך קופסא כלשהי של 012 (audio codes?) לכרטיס הרשת שבמחשב שלי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  4. היי, למשתמשים שביניכם למי שיש את המודם SIEMENS SL2-141 תוכלו לומר לי אם לפעמים כשהוא טוען לכם אתרים, לא חשוב איזה אתר, יש PAGE ERROR שלא ניתן להתחבר לאתר? וצריך לעשות REFRESH פעם או קצת יותר כדי להתחבר לאתר.

5. Started by Runny,

כמו בכותרת. האם ניתן לקנות Router אלחוטי ולהשתמש בו כAccess Point. למעשה שיעביר מידע לנקודות אלחוטיות מבלי להפעיד DHCP. משום מה הAccess Point יקר יותר וברצוני לחבר אותו לRouter קיים. ולא, אני לא רוצה שני ראוטרים, Subnetting זה פתרון אך לא למקרה שלי. תודה

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by jetman,

מה המצב חברים? אני במצב די מעצבן, שדרגתי ל 20MB לפי איזה חודש, כל פעם אומרים לי שאין מלאי של חדשים, רק מחודשים ושאין צפי לחדשים, הם קיבלו לא מזמן netgear חדשים, וזה עוד מעט נגמר, אבל וטוענים שחדשים יהיו עוד איזה חודש חודשיים, יש לימישהוא מושג בנושא? אני לא רוצה להסתכן במכשיר מחודש, נכון שלרוב ככה זה בעסקי התקשורת (חוץ מסלולרי), שלפעמים הציוד הוא באמת מחודש, יש לי ממיר YES קטן שנראה שנפל על הרצפה פעם חח, אבל בכל זאת עובד. מה לעשות? ללכת על מחודש? אני בכל מקרה לא יכול לגלוש על ה DLINK 2760U שיש לי.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  7. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אוקיי אני נאתחיל במציאותר יותר הלאן... איזה מהירות הוא מעביר מידע? אפשר להעביר גם קבצים נכון? מה זה כבל מוצלב? למה אי אפשר ליצור רשת פשוט ביו אס בי? אה ועוד שכחתי למחשבים ניידים יש גם לאן מובנה או שצריך כרטיס או משהו?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  8. יש לי רשת אלחוטית בבית וכרטיס רשת PCI של LEVEL ONE . אני מבצע את ההתחברות דרך התוכנה של לבל וון ולא של ווינדוס (אבל ניסיתי גם את זה) וזה מתחבר סבבה רק שכעבור כמה דקות הרשת מתנתקת. מה שמוזר הוא שגם התוכנה של הווינדוס וגם הלבל וון חושבות שהכל בסדר ושאני עדיין מחובר. אם אני מתנתק ומתחבר מחדש זה מסתדר לתקופת זמן קצרה עד הנפילה הבאה. זה פשוט מטריף כי הקשר עצמו הוא לא גרוע (בד"כ בסביבות 36 ועוצמה גם סבבה). עוד דבר מוזר הוא שכשאני מוריד משהו גם תקופות מאוד ארוכות כמו יומיים לדוגמא אז האינטרנט בסדר ולא מתנתק זה כאילו שהוא מתנתק כשמשעמם לו ואין עבודה. אני אשמח מאוד לעזרה לפני שאני משתגע והולך וקונה כבל רגיל של 30 מטר. תודה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  9. אהלן חברים יש ברשותי 2 מחשבים נייחים שמחוברים בשיתוף אינטרנט (מחשב מארח שלידו המודם כבלים) ומחשב נייד אחד והייתי רוצה לחבר גם את המחשב הנייד לרשת במה עלי להשתמש? (נתב, ראוטר, האב) ואיזה חברה ממולצת? המחשבים כולם נמצאים פחות מ10 מטר אחד מהשני בחדרים נפרדים לחדר שלי יש קירות בטון (לא ממ"ד) זה ישפיע?

10. Started by rk666,

איך אני הופך את המודם אלקטל שכרגע במצב פרו, בחזרה לרגיל?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by termister2000,

היי חברים, ניסיתי לחפש לא מעט (כמובן שבאנגלית) אך לא ממש מצאתי - אפשרות ליצירת אתר אינטרנט בעזרת תוכנה כלשהי (IDE) שדומה למשהו כמו android studio / visual studio. הכוונה היא שאני לא רוצה לכתוב ממש קוד ( אין לי ממש צורך בכך ) ומצד שני אני לא מצליח להתחבר לעיצובים באתרים השונים online אשר מציעים תבניות מובנות עם מעט שינויים. האם קיים דבר כזה ? אני מקווה שלא יצאתי חומוס ואיכשהו פספסתי במהלך החיפושים... האתר שאני רוצה לבנות יכלול בתוכו מאגר מידע עם אפשרות להורדת הקבצים ו/או צפיה בהם בתוך האתר . תודה מראש ! אלכס.

12. Started by d__o__r,

שלום לכולם , פעם הייתה לי את אותה הבעיה של Delay בקו (וכך יוצא שיש לי פינג 20-30 במקום 5-10..) ועכשיו היא חזרה, שמתי לב לפינגים גבוהים כאשר אני פותח שרת משחק קטן לחברים אז בדקתי בראוטר ומסתבר שחזרה הבעיה, ניסיתי לדבר עם בזק אך הם מתעקשים על זה שאני בRA ולא מוכנים אפילו לשמוע על בעיית הפינגים.. ראו תמונה: תודה מראש למי שעוזר

13. Started by subarel,

אחרי חיפוש בפורום הבנתי שהתוכנה מומולצת לשימושי שליטה מרחוק... עד כאן? הבעיה היא, טוב לא בעיה - יותר תהיה, המחשב שממנו אני רוצה לשלוט הוא מחשב בעבודה שאיך נאמר, מעדיפים שלא יתקינו עליו דברים.. (מעדיפים=אוסרים, אבל מה שהם לא יודעים לא יהרוג אותם...) האם יש איזה תוכנה שליטה שההתחברות אליה מתבצעת ע"י תוכנה שלא צורכת התקנה ? (קובץ EXE שאני יכול לצרוב ולהפעיל מהמחשה השולט..) ראיתי המלצות על האתר www.logmein.com שמאפשר שליטה מרחוק, אבל - קצת מפחיד להשאיר את המחשב שלי שדלוק כל הזמן עם קלינט שרץ כשאני כל השבוע בצבא.... האם יש באתר דרך לעשות תיזמון לפתיחה וסגירה של קלינט..? תודה. בראל.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by talmAn,

אני רוצה לעשות רשת ביתית בין 3 מכשירים 2מחשבים וסוני פלייסטיישן 2 עם מתאם רשת. הבעייה שלי היא שלמתאם רשת של הפלייסטיישן יש כניסה לכבל רשת ובשביל שהמתאם רשת יהייה מחובר זאת האפשרות היחידה של לחבר אותו לרשת רק ע"י החיבור רשת שיש בו. עכשיו אם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אז במחשב אחד אני שם את הראוטר במחשב השני את הכרטיס רשת האלחוטי ובפלייסטיישן אני לא יכול לשים כרטיס רשת אלחוטי... כי אין לי לאן לחבר אותו... אז אני צריך לדעת אם ייש איזשהו פיתרון שהוא שאני יכול לחבר את הפלייסטיישן ברשת אלחוטית מישהו אמר לי שיש דבר כזה שזה כרטיס רשת אלחוטי יש לו אנטנה שמקבלת את המידע ויוצא ממנו כבל שאותו אני אוכל לחבר לפליסטיישן? או אם יש לכם פיתרונות אחרים בשבילי זה יהייה מעולה תודה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  15. מעוניין לרכוש מתאם USB / כרטיס רשת אלחוטי ישן שסופק בעבר ע"י בזק, נטוויז`ן או 012 סמייל, של חברות יצרניות הבאות: 1. Prism / Rotal / Wistron / Intersil דגם DRUC-U2 או DRUC-U3 העדיפות לכרטיס Druc-U2 Alcatel / Thomson .2 דגם SpeedTouch 120G ISL3886IK Wireless USB Adapter-CNT309N Level 1 / LevelOne .3 דגם WNC-0101 USB מכל אזורי הארץ. במחיר משתלם מייל: aln111@walla.com טלפון לקשר 052-7718634 (Allen)

16. Started by thebenjamin,

הגעתי למצב שאני צריך להחליף אחד מהם (שניהם סימנס). כרגע אני משתמש באחד מהם כap חוץ מראוטר זהה קיימים ראוטרים אחרים של בזק שאוכל לקשר אליהם את הראוטר סימנס שישאר לי כap תודה

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  17. קודם כל תודה מראש לעוזרים! הייתי מעוניין במדריך קצר שיעזור לי לקנפג את הרשת האלחוטית הראשונה שלי! התייחסות לSECURITY לדברים שעלולים להאט את האימיול מה עוד יכול להיות...אה איך הלינקסיס מחייג לרשת אוטומטית במקום החייגן ועוד כל מיני דברים שיחליקו לי את העסק! תודה מראש!!!!!

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  18. Started by David_K,

אתמול כשעשיתי טרייס לדוג' לHWzone ההופ הראשון היה כזה : Uploaded with ImageShack.us היום ההופ הראשון כזה: By iamezio at 2012-04-03 מישהו יכול להסביר מה קרה פה ? *אל תתיחסו לפינגים בתמונה השנייה ,הטורנט עובד במחשב השני ..

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  19. יש בידי את האפשרות להביא עם הדודים מחו"ל את אחד מהראוטרים הבאים: D-Link DIR-655 Linksys WRT160N Linksys WRT310N Belkin N+ Belkin N1 Vision (עם חריגה של 14 דולר, השאלה אם הוא שווה את זה) לפי מה שהבנתי, הבלקין הכי חזק, הבעיה היא שהוא לא תומך L2TP... האם אני צריך LT2P אם אני גולש ללא חייגן בכבלים (MPLS) ? הדרישות שלי הן פשוט שיהיה חזק, כי הEdimax 6524 לא עזר. איזה ראוטר הכי מומלץ ? (מזמין מ Amazon.com) אני גולש דרך כבלים, אקספון, מהירות: 5 מגה. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by Access Denied,

יש לי תופעה מוזרה ברשת האלחוטית בבית. אחת לכמה זמן יש ניתוקים ברשת שנגרמים על ידי הראוטר (בחיבור ישיר של המודם למחשב יש סיגנל) הניתוקים הם גם של הרשת האלחוטית וגם של המחשב שמחובר לנתב ישירות. הבעיה נפתרת אחרי ריסט למודם במקרה המעצבן, או אחרי כ-10 דקות עצמאית לפעמים.. השאלה ממה נובעת הבעיה? יש דרך למנוע ניתוקים כאלה (מצריך החלפת ראוטר?)

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by ktulu,

שלום, מאז המקרה בעולם העסקי בעניין הסוס הטרויאני בחברה שלי נתקפו חרדה וחסמו גישה לאימיילים פרטיים. כלומר אם אני ניגש לאתר "וואלה" נניח ולוחץ על קרא דואר אז הדפדפן חושב קצת ומביא דף מקומי של החברה שאומר "בשל סיכוני אבטחת מידע, האתרים המספקים שירותי דואר אלקטרוני חסומים" בעצם, האתרים לא חסומים רק הגישה לאי מיילים. העניין הוא שככה זה בכל אתרי האימייל. העניין הוא כזה, אם נניח ניקיתי את האקספלורר מקוקיז, קבציים זמניים היסטוריה וכו' אז החסימה היא מושלמת לכל האתרים. אחרי כמה זמן של גלישה, אני מנסה, ככה סתם, ומצליח להכנס ל GMAIL. הכניסה אפשרית כל עוד לא ביצעתי שוב ניקוי כללי באקספולרר. לגבי וואלה מייל, רוב הזמן זה חסום, פעמים בודדות כן הוא נכנס, לא יודע איך. השאלה שלי האם א…

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  22. יש לי שני מחשבים בhomegroup מחשב א' - מריץ win8 מחשב ב' - מריץ win7 עד לפני שבוע הכל היה תקין ויכולתי להעביר קבצים ממחשב א' ל ב' ולהיפך. מזה שבוע המחשבים מסרבים לדבר אחד עם השני למרות שהם באותו homegroup . מה המצב עכשיו: 1. שני המחשבים מצורפים לhomegroup עם אותה סיסמא אבל טוענים שהם היחידים בקבוצה. 2. אפשר לגשת למחשב א' ממחשב ב' ע"י IP 3. אי אפשר לגשת ממחשב א' למחשב ב' בשום צורה וגם הפינגים לא חוזרים. מה ניסיתי בינתיים: 1. בדקתי שכל הגדרות הרשת נכונות. 2. בדקתי את הגדרות ה homegroup בשני המחשבים והם תקינות. 3. יצרתי homegroup חדש וצירפתי את המחשבים אבל הם עדיין לא רואים אחד את השני. 4. כיביתי חומת אש אבל זה עדיין לא עובד. אני אובד עצות. יש למישהו רעיונות? תודה רבה מראש …

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  23. עוד מישהו נתקל בזה? ברוב המקרים אני מגיע ל20-80KB וזה נכון רק לשרתים מחו"ל(רובם למען האמת, כמובן שלא כולם), בארץ אני מגיע למהירות המקסימלית. זה התחיל לפני שבוע וחצי ולא עשיתי שום שינוי ברשת/במחשב, רשת של 2 מחשבים + נתב br6204wg ומודם 270pr. כבר שללתי בעיה ברשת או במחשבים, ככה שהאופציה שנשארה זה הספק שהם בב"ל. דיברתי עכשיו עם תומך שלהם, שירות כ"כ גרוע בחיים שלי לא קיבלתי(ואני חייב להודות שמאז שהתחברתי אליהם הכל היה טיפ טופ בנושא הזה). הוא אומר לי לעשות בדיקה לשרת שלהם כשאני אומר לו בפירוש שהבעיה היא רק בחיבור לחו"ל, מטומטם. אחרי זה הוא אמר לי לעשות בדיקה לyahoo שקישור אליהם מופיע באתר של בב"ל ואחרי שאני מקבל את המהירות המקסימלית הוא צורח לי באוזן שהכל בסדר. בטח שהכל בסד…

24. קודם לשאלה ערכתי חיפוש ולא ממש הצלחתי להבין מה קורה אז אם כבר שאלו וענו אני מתנצל מראש אני מנסה לעזור לחבר ( שיושב לי על הווריד ) לחבר נתב לרשת הכבלים של ברק 013 עם חייגן L2TP ללא הצלחה ניסיתי עם נתב של LINKSYS ללא הצלחה חזרתי היום עם EDIMAX גם ללא הצלחה האם מישהוא יכול לגאול אותי מהיסורים האלו לכול אחד מהנתבים יש פרוטוקול L2TP הזנתי את כול הערכים (לדעתי הם הנכונים ??? ) כלום כלום כלום. הנתבים תקינים בדקתי אותם אצלי והם בסדר לי יש ADSL אם אפשר לקבל תשובות ממצאות וברורות מודה מראש

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  25. שלום חברים, לאחרונה שידרגתי ל-30 מגה, תשתית הוט וספק בזב"ל. אני משתמש ב-HOTBOX כמודם ובראוטר לינקסיס WRT54GL. הבעיה היא שאני מקבל מהירות נמוכה דרך הראוטר גם בגלישה אלחוטית וגם אם אני מחבר את המחשב ישירות לראוטר, אני מקבל גג 17-20 מגה בבדיקות מהירות שונות ובהורדות. אם אני אני מחבר את המחשב למודם ישירות אז אני מקבל את המהירות המלאה, 30 מגה, בבדיקות מהירות וגם מהירות גבוהה יותר בהורדות שונות. לפני כן היה לי מהירות של 20 מגה, והייתי מקבל בבדיקות מהירות את מלוא המהירות. רציתי לדעת האם צריך לקנפג את הראוטר בצורה שונה בשביל להתאים אותו למהירות של 30 מגה? מה ניתן לעשות בשביל לקבל מהירות גבוהה יותר. אני מסיק שהראוטר הוא החלק הבעייתי מפני שרק דרכו אני מקבל מהירות נמוכה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.