רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
הרבה דיבורים היו לפני מספר חודשים על נושא הוקטורינג http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000841463 כבר שנה עברה ואצלי אני לא רואה שום שינוי - טופ 100 - בפועל 57 . אמנם יש יציבות ו 0 תקלות ואין מה להשוות לשירות הבזיוני של הוט. אבל מה יהיה? בזק לא אמורים כבר לשדרג לטכנולוגיית הוקטורינג?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני עובד כרגע כטכנאי מחשבים \ טכנאי רשתות ואני רוצה להגיע לעולם האבטחת מידע או הסיסטם עכשיו השאלה היא האם אני קודם כל צריך לעשות קורס של טכנאי מחשבים ואז אני יכול ללכת ללמוד ccna או שזה לא מחייב לדעת מחשבים ברמה של טכנאי pc כדי להכנס לתחום הזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני סובל מאיטיות מחרידה בצפייה בסטרימינג ב-Twitch.tv, נתקלתי בזה גם באתר סטרימינג אחר - 1080p נתקע כל כמה שניות. כשאני מנסה להוריד מה-VOD, רואים את זה בבירור: 60K לקובץ, לעומת 1MB לשנייה בלילה. בהורדה של טורנטים אני "נעצר" על 4 מגה לשנייה (נמוך יחסית לחיבור שלי, לא בדקתי בלילה), בהורדה מיוטיוב אני מגיע ל-11 מגה לשנייה (כלומר ביוטיוב הכל חלק). אני לא מאמין שההאטה היא מהאתר, אלה קצבים לא הגיוניים. המחשב שלי מחובר בחיבור קווי ואני מקבל 90MB נקי כל היום, הספקית שלי היא בזק בינלאומי. ההאטות ב-Twitch ובטורנטים גורמים לי לחשוב שאולי הספקית מאטה את הקצב. מישהו יכול לבדוק האם וידאו ב-Twitch.tv רץ חלק ב-1080p (מה שנקרא אצלם Source)? האם יש דרך לבדוק (מלבד התחברות לספ…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. בבית יש לנו יחידת דיור. אך אני לא מצליח לקלוט את הוויי-פיי מהבית. לכן רכשתי extender של חברת Edimax. עלה לי בערך 200 שקלים. חיברתי את המאריך באזור אסטרטגי. הבעיה: עדיין האות חלש. לכן רכשתי כבל Ethernet של 20 מטר. חיברתי אותו ל Edimax. ואותו חיברתי לנתב של אורנג׳ (שהיה מצוי אצלי בבית, של חברת Siemens). חיברתי את הכבל לכניסת ה WAN. עשיתי ריסט לנתב של אורנג ואז בהגדרות (אני לא ממש מבין בזה) החלפתי ל dhpc. משהו כזה. וזה עובד. הבעיה: איטי מאוד! בדיקות מהירות הראתה פחות מ 0.5 דאון ו 0.1 אפ. לעומת זאת, בדיקת מהירות עם האייפון ליד ה Edimax הראתה 7 ו- 1 בהתאמה. האם ההגדרות שגויות? ממש אשמח לעזרה בנושא. חג שמח.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר דווח רבות על בעיה אופיינית של נתב TP-Link WR1043ND (הגרסה המקורית הלבנה) שבה בפתאומיות מאבדים גישה לממשק הניהול (נורית SYS שאמורה להבהב נשארת קבוע דולקת או כבויה), למרות שהתקשורת עצמה ממשיכה לעבוד כרגיל. ההשערה הרווחת היא שמדובר בבעיה בקושחה (תוכנה) של הנתב ולא בחומרה, שכן בקושחת צד שלישי התופעה לא קיימת. TP-Link הוציאו מספר עדכונים, שכביכול מתייחסים לבעיה, אך מרבית הדיווחים הם שהם לא באמת פותרים אותה. ממש לאחרונה התחלתי לחוות את הבעיה הזו עם אחד ה1043 שברשותי (יש לי שניים), אחרי שלא נתקלתי בה בכל התקופה שהנתב ברשותי (מעל 2.5 שנים). במקרה שלי הגורם לבעיה היה פשוט ומפתיע - העברתי את שרות הDNS הדינמי מDynDNS לNoIP. מסתבר שבגרסת הקושחה הישנה שהשתמשתי בה (110523) קיים אי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שלא ניתן לחברו לרשת באמצעות כבל ואי רוצה לחברו לרשת האלחוטית. האם יש מודם אלחוטי קטן שמתחבר ל-USB ויוכל לפתור את הבעיה? חשוב לי שמהירות החישובר תהיה גבוהה ותאפשר גם צפיה בסרטים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה ימים אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייח אלא רק דרך הסמארטפון. יש לי ראוטר של בזק d link 2760. מ. הפעלה חלונות 7. אני מקבל הודעה שהחיבור אינו כולל תצורת ip חוקית .התמיכה של בזק ביקשו ממני להכנס להגדרות של המתאמים ולהכנס למאפיינים של הtcp/ip. הבעיה היא שהכפתור של המאפיינים כבוי ולא מצליח להכנס למאפיינים. הכפתור של התקנה מואר. מה הסיבה? מה קרה ו כיצד פותרים את הבעיה? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פורום יקר, לפני כמה ימים החלטתי לבדוק בעצמי את הtrace route שהמחשב שלי מבצע כאשר הוא פונה לשרת של משחק אינטרנט בשם FFXIV. לאחר שלהרגשתי יש lag מסויים ולעיתים "freezeים" של שניות בודדות. להלן הtrace המלא לשרת המשחק בקנדה (199.91.189.30) Tracing route to 199.91.189.30 over a maximum of 30 hops 1 <1 ms <1 ms <1 ms ---.---.---.--- 2 8 ms 7 ms 7 ms 10.251.160.1 3 * * * Request timed out. 4 13 ms 13 ms 11 ms bzq-115-189-145.static.bezeqint.net [192.115.189.145] 5 12 ms 13 ms 13 ms bzq-219-189-189.cablep.bezeqint.net [62.219.189.189] 6 13 ms 13 ms 13 ms bzq-219-189-94.cablep.bezeqint.net [62.219.189.94] 7 86 ms 82 ms 86 ms 213.242.116.29 8 152 ms 151 ms 15…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום . אני מחפש ראוטר לבית ( גודל הבית 80 מ"ר ) עד 300 שח יש לי מחשב שנמצא בסלון HTPC וגם PS3 , בראוטר הקודם שהיה לי 541 אם אני לא טועה , הוא קירטע לי בצורה מטורפת כשהרצתי סרטונים במחשב מYOUTUBE גם בלי HD , בנוסף לזה שאני גולש במחשב השני ( בחדר ) או משחק .. אני מחפש משהו שיעשה את העבודה הכי טוב שאפשר בסכום הזה . דבר נוסף - לא הצלחתי להבדיל בין זה wr1043nd לבין אותו דבר רק עם סיומת MIMO .. מה ש KSP מוכרים ( צבע כחול בתצורה החדשה ) מה ההבדל בניהם ? לבין הרגיל ( בצבע לבן בתצורה הרגילה ) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, במשך שנתיים וקצת הכל היה בסדר. אתמול להוט הייתה איזה תקלה איזורית ומאז אני לא מצליח לקבל חיבור אינטרנט על המחשב שלי דרך הראוטר. לזמן קצר בבוקר היה רושם שהיה אינטרנט בויפי אבל במחשב שמחובר קווית לא היה כלום ובסטטוס של הראוטר לא היה סימן לחיבור אינטרנט. על הראוטר מותקן DD-WRT, ובחיבור ישיר למודם אני מקבל אינטרנט. למישהו יש מושג מה עלולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש היכן לאחסן את האתר שלי, ואשמח לקבל המלצות ממי שהתנסה בחב' שמחיריה זולים וגם נותנת שירות מעולה והשרתים שלה מגיבים במהירות וללא נפילות. אקווה שאין אלה דרישות מוגזמות מידי...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רוצה לדעת אחד ולתמיד, לפי מה נמדד טווח שידור / קליטה של אנטנה? 1. DBI? 2. ציוד שאליו היא מחוברת? 3. תדר שידור שלה? במה זה תלוי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת TRENDnet הכריזה בשבוע שעבר על קושחת DD_WRT לשלושה נתבים מתוצרתה התומכים בתקן 802.11ac. שלושת הדגמים הם TEW-818DRU (התומך ב-AC1900), TEW-812DR (התומך ב-AC1750) ו-TEW-811DRU (התומך ב-AC1200). את קושחת ה-DD_WRT עבור נתבים אלה ניתן להוריד ישירות מהאתר של TRENDnet. כדאי רק לשים לב, שבדומה לנתבים אחרים, TRENDnet מציינת שהתקנת הקושחה מבטלת את האחריות על הנתבים. http://www.trendnet.com/press/releases/view.asp?id=2745
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה הבעיה התחילה אחרי שהחלטתי לפרמט את המחשב. האינטרנט והמתאם עבדו בסדר גמור , אבל אחרי הפירמוט אני מתקין דרייברים והכל (Win 7 32bit) וזה פשוט לא מזהה את הכרטיס רשת אלחוטי לא משנה מה אני עושה ניסיתי להתקין עם הדרייבר של זה וזה לא מזהה אותו , ניסיתי לחבר ולתת לווינדוס להתקין דרייבר לבד כמו שהוא עושה לדיסק און קי / עכבר שמחברים ברגיל וזה נכשל. המחשב מזהה את זה כ-n11 Adapater כשאני בתפריט של "הוסף התקן" אבל כשאני מנסה להתקין זה פשוט לא נותן. plz help me#@!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת: 1. האם חיבור בשיטת PPOE ע"י שם משתמש@ספק + סיסמה נחשב כחייגן? (פשוט כזה המובנה בראוטר?) 2. מה דעתכם על הראוטר TL-WDR4300, בעיקר מבחינת אמינות ויציבות לאורך זמן. (עדיף לקנות מאייבורי בגלל קושחא וכו'?) עוד שאלה היא האם הוא מסוגל לפעול בתדר 5GHZ וגם התדר הסטנדרטי בו זמנית? (כך שהסלולארי יוכל לגלוש על תדר ה 5GHZ והמחשב יוכל לגלוש עם המתאם הישן בו זמנית?) 3. האם לדעתכם עדיף בכלל לקנות את ה TD-W8970 שישמש גם כמודם? 4. האם יש אפשרויות טובות יותר מהמוזכרות לעיל בתור נתבים? שמתי עין על ה BR-6475ND. השימוש הוא נתב לכ 12 מכשירים, חשוב מאוד שיהיה יציב ואמין לאורך זמן, ללא ניתוקים פתאומיים לתשתית בזק 100M. אני אשמח אם תהיה יציאת USB.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית פייברבוקס שכוללת בתוכנה את הנתב של הוט, לצערי הקיר של הטלויזיה בסלון הוא קיר חיצוני של ממד ואחרי המסדרון בבית לא קולטים אלחוטי בכלל... השאלה שלי היא כזאת, יש לי נתב מבזק vvg2000 של netgear. האם אני יכול לחבר אותו באחד החדרים שיש לי תקשורת lan ולעשות אותו מאריך טווח? כל חדר בבית יש שקע תקשורת מוכן cat5e. ובארון תקשורת יש מרכזיית switch
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לתשתית הוט 100MB ועד שלשום הייתי מנוי של ספקית האינטרנט הוטנט לפני זה לא היו לי שום בעיות מיוחדות עם האינטרנט בשבוע האחרון התחלתי לחוות קפיצות פינג מטורפות בעיקר במשחקי רשת(בכולם) ואני משחק לא מעט הרצתי בדיקות CMD שאכן מאמתות את הבעיה הן לשרתים בארץ והן לשרתים בחול כפי שתוכלו לראות בתמונות החלטתי לעבור לספקית בזקבינאלומי בעקבות המלצות ובדיקות שערכתי שייתכן וישנה בעיה בספקית פינג לשרתי גוגל DE ולוואלה ישראל אך להפתעתי גם לאחר המעבר לבזקבינאלומי קפיצות הפינג ממשיכות כרגיל התחלתי להתמקד יותר בבעיה וגיליתי שהדבר קורה בכלל המחשבים אשר מחוברים לרשת בצורה אלחוטית אך לא קורה במחשבים שמחוברים בצורה חוטית חשוב לציין כי החלפתי מס' כרטיסי רשת אלחוטת…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי TP-LINK TL-WR1043ND V1 יש עליו קושחה רשמית. אני מעוניין למפות פורטים מסויימים בגישה לנתב לפורטים מסויימים בתוך הרשת שלי. לדוגמא - * חיבור נכנס לנתב עם פורט A ילך למחשב מסויים בפורט B הבהרה: אני יודע איך להגדיר port forwarding כאשר מדובר באותו מספר פורט. כלומר מפורט A לפורט A במחשב מסויים. זה לא המקרה הנחוץ. הדבר די פשוט ועשיתי זאת עם נתבים רבים בעבר, ויכול להתבצע גם עם UPnP אבל אני לא מצליח למצוא איפה להגדיר את זה משום מה... אם מישהו יודע איפה מסתתרת האפשרות, אשמח לדעת. אם הדבר לא אפשרי עם הקושחה הרשמית - אני מניח שאפשרי עם DD-WRT או OPEN-WRT יש העדפה למישהו מהם?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה עדיף מבין שניהם? אני מתכוון לנסות לעבוד על ה-5Gz בעיקר. הבנתי שלנטגיר יש 3 אנטנות בתדר הזה. כרגע זה ללא תשלום בשנה הראשונה ואין לי צורך לרכוש נתב באופן פרטי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי Intel Galileo שמחובר עם כבל לנתב NetGear של בזק. אני מצליח לגשת אליו דרך SSH (פורט 22) דרך הIP הפנימי שלי ברשת הביתית. אני מנסה לגשת אליו דרך ה-IP החיצוני, אבל לא מצליח. פתחתי את הפורט בראטור (פורט 22 InBound + Service UPD\TDP) והפנתי אותו לכתובת הפנימית של המכשיר. בדקתי מה הכתובת החיצונית של הנתב (דרך whatismyip.com לדוג') אבל לצערי אני לא מצליח לגשת אליו. מה אני עושה לא נכון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, קנינו טאבלט חדש Samsung galaxy tab pro ומשום מה הוא מצליח לזהות המון רשתות בסביבה אבל לא את הרשת הביתית. אציין כי הפלאפונים שלנו כן מזהים את הרשת (אפילו אם "שוכחים" את הרשת ומחפשים מחדש) כמובן שניסינו את כל הדבירם הבנאליים (ריסטרט לטאבלטת ,ריסטרט לראוטר + מודם) זה נראה לי בעיה של הראוטר אבל אני לא באמת יודע אשמח לעצות או הכוונה אם למישהו יש רעיון..... תודה
-
- 2 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא בבזק ובזק בינלואמי ויומיים האחרונים יש לי בעיה של קפיצת פינגים. ( יש לי רייט) אני משחק בשרתים באירופה ואני מקבל 55-60 פינג אבל ביומיים האחרונים יש לי קפיצות מ 55-60 ל 300-400 וחוזר אחרי כמה שניות לפינג הנורמלי. זה מפריע לי כי אני משחק והשחקן שלי פשוט הולך אחורה וחוזר וזה מפריע לחווית המשחק. עשיתי בדיקה ב CMD לוואלה ואכן יש לי קפיצות פינג מ 8 ל 24,300,36 ועוד הרבה מספרים. מה אני צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בבית מודם/ראוטר משולב מחברת בזק DGN2200V הבעיה היא שהוא נמצא רחוק מהסלון ואין לו קליטה כל כך טובה. (פס או שני פסים במצב טוב) שווה לרכוש את המוצרים שמציעה בזק או ללכת על קניה פרטית? ( אני מדבר על רפיטר או מעריכי טווח כמו HOME PLUG) מה שמציעה בזק : http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/homeplug.html http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/rafiter.html או באופן פרטי: http://ksp.co.il/?uin=20463 מה אתם אומרים? אם יש לכם פתרון אחר לבעיית הקליטה שלי בבית אני ישמח ואם יש לכם הצעה אחרת תציעו בבקשה ואין הגבלה בכסף רק שיהיה משתלם....
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בבית חבילת אינטרנט מאינטרנט זהב של 40 מגה. הבעיה היא שדרך רשת החשמל לא מגיע 40 מגה לחדרים שלי ושל אחים שלי, ובקושי מגיע 10% בימים טובים כשכל המחשבים האחרים בבית סגורים. לפני כמה ימים היה אצלנו בבית טכנאי של בזק, והוא אמר לי שמתאם רשת שמותאם לרשת תלת פאזית יכול לפתור את הבעיה. לפי מה שאני יודע רשת החשמל אצלנו בבית היא תלת פאזית, אבל כל המחשבים נמצאים על אותה פאזה, כך שלפי אבא שלי לא צריכה להיות בעיה גם עם מתאם רגיל. כרגע יש לנו בבית מתאמים מסוג: 3 מסוג Shiro HL105E מחובר למחשבים ואחד מסוג LEA Netplug 85+ מחובר לראוטר. ניסיתי בעבר להחליף ביניהם, להשיג מהירות טובה יותר אפילו בחלק מהמחשבים וכל שינוי שניסיתי לא עזר, המהירות נשארה זהה. לפי ביקורת באתר netchief לגבי…
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ב ADSL דרך כבל רשת למחשב. בעבר היה לי מהירות גלישה 15MB הכל עבד יפה ותקיןץ ולא היו בעיות אינטרנט. לפני 3 חודשים עברתי למהירות גלישה אינטרנט גבוהה 50MB כעבור כמה חודשים משהו מוזר. לפעמיים מופיעה לי חלון קטן וניעלם. בזמן הגלישה אינטרנט לא היו ניתוקים. האם זה לא בסדר או זה נורמלי? מה לעשות. להמשיך כרגיל או לא בסדר? בתודה מראש! [ATTACH=CONFIG]6280[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-