עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shimon23,

היי יש לי תופעה מוזרה במחשב. כאשר אני מתחבר באמצעות WIFI או מתאם של Lan to usb אני מגיע למהירויות של 300 מגה ויותר (סיבים של סלקום). עם זאת, כאשר אני מתחבר עם ה-LAN המהירות יורדת לסביב 10 מגה ניסיתי לעדכן דרייבר, להחליף כבלים וכו', אך כלום לא עוזר. מתאם הרשת שלי הוא Realtek® 8111F עם לוח אם Asus B150M-c. האם רכישת מתאם רשת נפרד ל-pci-e יעזור לדעתכם(ואיזה אחד כזה מומלץ)? או שיש פיתרון אחר האם

2. Started by יואב שניר,

דרושה טבלת נפיצות של רוחב הפס הישראלי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי, יש לי בסלון מחשב קטן ללא כרטיס רשת פנימי אלא מחובר לכרטיס רשת חיצוני אלחוטי בחיבור usb. אני סובל מבעיות ניתוקים ואי יציבות בגלישה, ומעוניין לחבר את המחשב הסלוני בחיבור קווי לראוטר שנמצא בחדר אחר בבית (מצריך פריסת כבל רשת ארוך דרך הגג, אבל לגמרי בר ביצוע). האם מישהו מכיר כרטיס רשת חיצוני שמתחבר למחשב בusb שיש לו כניסה קווית של כבל רשת רגיל ? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by 243 56,

אז לאחר אי שביעות רצון מהחבילה אליה אני מחובר כרגע, החלטתי לבדוק מה המסלול המהיר ביותר שיתאפשר במסגרת אזור מגוריי. מבט חטוף הציג לי כי הוט פורסים באזור מגוריי אינטרנט במהירות של 500 מגה הורדה ו-10 מגה העלאה, אך להבנתי האופציה הזו תקפה עבור לקוחות עסקיים. האם אני יכול לגשת למסלול כזה גם אם אין ברשותי "עסק"? אם וכאשר אני מוכן לשלם את כל ההבדלים כולל ההתקנה? האם מישהו ניסה לבדוק את העניין ויש בידו תשובה? ניסיתי לברר מולם ישירות אך בפעמיים שהתקשרתי היה תפוס או עומס על נציגי המכירות שלהם, ועד שהם חזרו אליי לא היה לי מספיק מידע להעביר להם. לכן רציתי לבדוק מולכם קודם כל. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחובר בפרטנר עם הראוטר טכניקולור. חיברתי אותו לראוטר ישן שלי בחדר אחר דרך חיבור קוי. והוא נותן WIFI וזה עובד סבבה. (ביטלתי בו DHCP ונתתי לו כתובת קבועה] העניין הוא שאני רוצה להשתמש בחיבורי ה LAN שיש בראוטר הישן שלי ולא מצליח. כלומר עכשיו הראוטר הזה מתפקד כ WIFI בלבד. האם יש למישהו כיוון מה עלי לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, ברשותי ראוטר\מודם VDSL מסוג Netgear Nighthawk X4S AC2600. מכשיר חזק לכל הדעות, תומך VDSL ובכך חוסך מודם חיצוני. לראוטר מחוברים דרך קבע, מערכת 5 מצלמות Wifi מקליטות לרשת, מחשב, 2 טלויזיות המריצות צפייה אינטרנטית בלבד ומדפסת רשת. שאר המכשירים האחרים, מצלמת דרך מהרכב בחנייה, סלולרים וטאבלטים מחוברים לסרוגין. לאחרונה אני חווה ניתוקים, פעם-פעמיים ביום שלדעתי מקורם בראוטר. לעיתים אין גישה לאינטרנט (לרשת יש) ולאחר ריסוט הראוטר הגישה חוזרת. במקרים אחרים, הראוטר מרסט את עצמו ועולה ללא גישה לאינטרנט או רשת. ריסוט חוזר פותר את הבעיה. בגלל מערך המצלמות אני צריך אינטרנט יציב, ללא ניתוקים. האם יש דרך לריסוט אוטומטי כשהגישה לאינטרנט אוב…

7. שלום, יש לנו בבית ספק ותשתית של בזק עד 100 מגה מאותה חברה. המודם ראוטר מדגם TP-Link Archer VR400 AC1200. בחיבור אלחוטי בשבוע ומשהו האחרונים אני חווה בעיות חוזרות של איטיות וניתוקים מהרשת. אני מאפס את המודם ע"י ניתוקו מהחשמל אך לצערי זה פותר את הבעיה לפרק זמן מאוד קצר. יצרתי קשר עם הספק/תשתית בפרק זמן של כשבוע מס' פעמים הם איפסו אצלהם במערכת את מה שהם מאפסים, הבעיה נפתרת גם כן לפרק זמן קצר. הבעיות של הגלישה קורות על גבי 2 מחשבים ניידים ו-2 סמארטפונים. אם הבעיה מופיעה היא משפיעה על כל המכשירים שמחוברים באותו הזמן לרשת. למרחק בין המחשב/פלאפון מהראוטר/ספק אין שום הבדל. יש לציין שבמידה ואני מחבר את המחשב דרך כבל Etherne…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by יואב שניר,

.

9. Started by דורית יהודאי גולדשלגר,

הי, יש לי 6100 tv lg חדישה 4k עם אפליקציות נטפליקס. כדי שהנטפליקס יעבוד טוב חיברתי מהראוטר של בזק כבל רשת ישיר לטלויזיה. בנוסף חיברתי באמצעות wifi סטרימר של sting tv. מסתבר שהסטרימר זקוק לחיבור של 40מגה, אלא שהטלויזיה באמצעות wifi מגיעה אולי ל10 מגה. הבעיה שיש לטלויזיה שקע קווי אחד בלבד והוא תפוס על ידי נטפליקס. ואם אני רוצה לחבר לסטרימר של sting tv כבל אז אין אפשרות. האם יש מפצל שקע קווי לטלויזיה שניתן לחבר אליו שני כבלי רשת? זה בכלל ניתן? או יש דרך אחרת? תודה

10. Started by דן סממה,

רכשתי לא מזמן טלוויזיה חכמה נהדרת של LG ומשום מה, למרות שהגלישה בשאר המכשירים בבית די יציבה וההורדות עובדות כרגיל, הגלישה בטלוויזיה איטית מאוד (יוטיוב ואחרים נתקעים). בדקתי מהירות גלישה דרך המחשב שלי והכל בסדר + ניסיתי לצפות דרך אותם האתרים והתוכנות בכדי להשוות. המכשיר במרחק של מטר וקצת מהמודם-ראוטר שלי ללא הפרעות פיזיות ביניהם. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי דרך לפתור זאת? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 9.1k צפיות
  11. Started by Thunderbug,

שלום, ברשותי נתב-מודם TP-Link VR200 במצב נתב בלבד המחובר למודם הוט. יצרתי בנתב Vlan נפרד עבור ה- DVR כמו שאפשר לראות מצילומי המסך, מה שיצר שרת DHCP נוסף. כרגע אין לי גישה ל-DVR מה-Vlan הראשי. הייתי רוצה לאפשר צפייה במצלמות - כלומר לאפשר גישה מה-Vlan הראשי ל-Vlan של המצלמות אך לא להיפך. אני מניחה שאפשר ליצור ניתוב דרך אופציית Advanced Routing אבל לא ממש הבנתי מה לעשות. ממשק הנתב להדגמה: https://www.tp-link.com/resources/simulator/Archer-VR200_V1_Emulator/index.htm אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. התחברתי לבאנדל 200 מגה של הוט, בזמן שהחיבור הקווי דרך ההוט בוקס עובד מצויין. החיבור האלחוטי גרוע מאוד. עברתי מנתב AC של בזק שעבד מצויין. מחפש נתב dual band שתומך ב AC אותו אחבר להוט בוקס שאגדיר כ bridge. המתמודדים העיקריים כרגע הם ה VR600 וה C7, האם ל VR600 יש יתרון כלשהו מבחינת הנתב על פני ה C7? הבנתי שהוא תומך ב beam forming בזמן שהשני לא. האם יש עוד נתבים מומלצים בתווח המחיר הנ"ל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by hutorihunzu,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש נתב חדש אשר יחליף את הנתב של הוט, אני כרגע משתמש בhotbox של הוט במהירות של 200 מגה. השימוש האינטסיבי היחידי יהיה סרימינג 4k לטלויזיה, מעבר לזה הדירה איננה גדולה ולגבי התקציב אני די גמיש, מעדיף שלא יעבור את ה800 שקל. חשבתי לרכוש את tp link archer c9 או את dlink ac2600, האם הם מומלצים? מה עדיף לצרכים שלי? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by צפיד,

בית פרטי, ישנה אי יציבות ברשת האלחוטית,בעיקר ניתוקים מהרשת האלחוטית, כבילה בכל הבית CAT6A, תשתית וספק הוט 200 מגה (משער שבעתיד אעבור לסיבים) ארון תקשורת: סוויץ Linksys LGS318P 18 (POE NAS QNAP 431 (מחובר לסוויץ עם שני כבלי רשת) סלון: ראוטר linksys ea7500 היות ויש כמה צרכנים LAN בסלון מחובר למודם של הוטבוקס בברידג אני מעוניין בשיפור הרשת האלחוטית - לציין שאני צופה בתוכן 4K מNAS גם בLAN וגם WIFI. כרגע חשבתי לוותר על הלינקסיס ולרכוש AP של גוגל (לרכוש שתי יחידות): https://www.bhphotovideo.com/c/product/1289768-REG/google_ga3a00441_a14_z05_google_wi_fi_3_pack.html?c3api=2572%2C113042262787&gclid…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי ראוטר מס' 1 שאני מרחיב את הטווח שלו עם ראוטר מס' 2, יש אינטרנט בשניהם. אני מחפש ליצור רשת נוספת למצלמות אבטחה על ראוטר מס' 2 ושם בעצם נוצרת הבעיה. בקושחה המקורית אין מה לדבר, בקושחות צד שלישי יש אבל יש באגים שאינם מוסברים כמו בopenwrt שאם אני מגדיר רשת wifi שנייה פתאום כל מה שמחובר לראוטר מס' הופך לחיבור מקומי והרשת החיצונית לא עובדת יש פיתרונות? קונפיגים? סקריפטים? אני כן רוצה להישאר על openwrt

16. הוט הרימו ידיים, הוט נט הרימו ידיים, בזק בינלאומי הרימו ידים. מי מציל אותי מזה? אני שולח פינג לכל אתר טיימד אווט. כשלא היה אייפי קבוע הכל היה בסדר.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Doron Noni,

שלום אני צריך לקנות סוויץ של 1 ג'יגביט למשרד קטן. בגדול המשרד עובר שיפוצים והמחשבים עוברים למכולה לידו. המרחק לא יותר מ50 מטרים. הציוד שעובר למכולה כולל 2 מחשבי עבודה רגילים ושרת שאליו מתחברים עוד 2 תחנות מכירה. הארון תקשורת הנוכחי נשאר במקומו, יש בו כבר סוויץ ומודם ראוטר וכבר נמתח כבל למכולה. אשמח להמלצות על סוויצים שיתאימו האם סוויצים כמו TL-SG1008D יספיק? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Yonatan Avhar,

היי לאחרונה אני מקבל Packet loss של 0-50% באזור הערב (21:00+), אני מחובר עם כבל לראוטר, ונציגים של בזק אומרים לי "עכשיו הכל בסדר" בגלל שעד שהם עונים זה מפסיק. מה אני יכול לעשות כדי לגלות מה גורם לזה ואיך לפתור את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Victoryart,

שלום לכולם( כיום יש ברשותי אינטרנט וספק של הוט+הראוטר שהם מביאים איתו כל זה עובד תיאורטית עד 100MB עד היום הכל היה נייד אצלי בבית,אך לפני זמן מה רכשתי מחשב נייח,וכתוצאה מכך אני מעוניין להחליף אינטרנט ולרכוש ראוטר נורמאלי עם קליטה חזקה לשאר המכשירים בבית. אשמח לשמוע מכם לאיזו חברת אינטרנט שווה לעבור,כי הוט לא מספקים את המובטח+יש התנתקויות לעתים קרובות(בממוצע פעם פעמיים בחודש) חשבתי על בזק+ראוטר כלשהו מאמזון אשמח לשמוע מכם לאיזו חברה שווה לעבור(ספק ותשתית)והמלצה על ראוטר כלשהו(ראיתי שיש באמזון מבצעים עכשיו על חלק מהראוטרים) תודה מראש לכל העוזרים((

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by איתי סיטבון,

שלום לכולם! אני נמצא בבית בעל 2 קומות. המחשב שלי נמצא בקומה מתחת לראוטר. ראיתי פעם ולא זוכר כ"כ שיש כמו משהו שמחברים לראוטר והוא מגביר את הקליטה. מהו בדיוק והיכן ניתן להשיגו? אני מדבר על זה ולא על מגביר קליטה, משום שמגביר קליטה שמעתי שמתנתק הרבה פעמים. תודה לעוזרים!

21. שאלה למי שיודע.. תשתית של הוט עם ראוטר נמצאת בחדר א' בחדר ב יש ממיר + מוקה מהמוקה יש 2 יציאות של רשת- אחת מהן מעבירה אינטרנט למחשב האם אפשר להעביר דרך המוקה גם קו טלפון ביתי? זאת אומרת שבחדר ב' יהיה טלפון נייח שאליו יתחבר כבל (רשת?) ישירות מהמוקה שיעביר את הקו הנייח של הוט..

22. Started by Tzah22,

שלום לכולם, ברשותי ראוטר של boardcom t182 ב012 והייתי רוצה להשתדרג. מחפש ראוטר שיכול לשדר גם בתדר 5ghz בתקציב עד 700 שקלים. אשמח להמלצות :)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מנסה לחבר ראוטר tplink למודם של סלקום , שינתי את התווך הכתובות במודם של סלקום שיהיה בין 10.100.102.2 עד ל 250 ת נתתי כתובת לראוטר tplink 10.100.102.251, כרגע מצליח להתחבר לראוטר אך לגלוש רק דרך מכשיר אחד , כל מכשיר נוסף שמנסה להתחבר לא מצליח , כלומר מצליח להתחבר לראוטר אך אין אפשרות גלישה באינטרנט מה עליי לשנות בהגדרות של הראוטר ? תודה

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by Cynicoren,

שלום, אני מנסה לחבר מחשב שהיה מחובר קווית לרשת הוויפי, במקום בו היה מחשב אחר שהיה מחובר לוויפי. ניסיתי להתחבר עם 2 מתאמים - (: Linksys AE3000 and Dlink 160,), את שניהם בתחילה המחשב לא זיהה, ולאחר שזיהה (אחרי מספר איתחולים, התקנות והסרות של דרייברים) הוא לא מצליח למצוא רשת ובtaskbar אני מקבל את סמל הוויפי באפור עם איקס אדום. כשאני מנסה troubleshooting אני מקבל בשניהם Unexpected error. ד"א,כרגע הלינקסיס AE3000 מחובר, מופיע במנהל ההתקנים בשמו המלא, אך איננו מוצא רשת. המחשב רץ על ווינדוז 7 HOME 64BIT לעזרתכם אודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. נניח ויש לי פינג גבוה יחסית במשחקי רשת, מה יכול לעזור יותר, להחליף ספק או להחליף תשתית? אני שואל את זה באופן תיאורטי, רק כדי לדעת מי אחראי על הפינג. תודה.

דיונים חדשים בפורומים