רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
האם יש אפשרות לבטל את הצורך בלחיצה על אישור או ביטול בעת הפעלת המחשב שאלה נוספת היא הבעיה איך לשמור את הסיסמה בהיתחברות לאינטרנט
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי להרגיש PING SPIKES תוך כדי משחקים ברשת. ביצעתי בדיקת PING ל YOUTUBE ואני מקבל בין 4% ל 15% PACKET LOSS. אני על חיבור חוטי כמובן ולא אחלוטי. ביצעתי את ההבדיקת עם מחשב נייד שהיה מחובר ישירות דרך הכבל רשת למודם של הוט וקיבלתי את אותם תוצאות. 1. זה לא מכשיר ברשת הפנימית כי בדקתי עם מחשב אחד מחובר להוטבוקס של הוט שמוגדר כמודם 2. זה לא הראוטר שלי כי עקפתי אותו בבדיקה שלי השאלה שלי אני צריך לפנות לגבי הבעיה שלי להוט או הוטנט ?
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי, אחרי המלצות אני מתלבט כרגע בין ה-TP-Link Archer VR600 ל-TP-Link Archer AX20 AX1800 כנתב יחיד בדירה (כ-110 מ״ר) ואני מתקשה להגיע להחלטה... על-פניו ה-AX20 בעל נתונים יותר טובים, WiFi 6 (למרות שכרגע לא דחוף לי הפיצ׳ר הזה) ובאייבורי מוצע במחיר דומה אחרי הנחה... למרות זאת רוב ההמלצות שראיתי מבעלי פרטנר פייבר הן ל-VR600... שווה לי לנצל את המבצע באייבורי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייח שאני מנסה לחבר אלחוטית לראוטר של Edimax דגם BR-6204WG שהוא Wi-Fi compatible. קניתי בשביל זה כרטיס רשת אלחוטי של Edimax דגם EW-77IIUSn גם Wi-Fi compatible ובתקן N אם אני לא טועה שאמרו לי שהוא הכי מתקדם והוא בחיבור USB. הבעיה היא שהקליטה שלו מאד חלשה במקומות מסויימים בבית מה שלא קורה עם המחשב הנייד שיש לי, נדמה לי שיש לו כרטיס רשת של Atheros. המחשב הנייד גם מצליח לקלוט הרבה רשתות נוספות בטווח מה שלא קורה עם הכרטיס רשת שרכשתי למחשב הנייח. מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את האות שהמחשב הנייח מקבל עם הכרטיס רשת האלחוטי שקניתי האם להחליף אותו באחד אחר? מה גורם להבדל בקליטה בין הנייד לנייח? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני ממש מתעניין במחשבים ניידים, ובקרוב מאוד אני גם קונה אחד שלא יבייש מחשב שולחני חזק... אך הבעיה ברוב הניידים היא כמובן בעיית הזיכרון שלהם, שמגיעה לרוב עם כ 40GB וכאלו עם כ-100GB. כמות זיכרון זו איננה מספקת מכיוון שנכון לכרגע יש לי כונן קשיח בעל כ 120GB מלא כמעט עד סופו במוזיקה שנאספה על גבי שנים. הבעיה היא שכאשר אני אחליף למחשב נייד אני לא אוכל לשמור על האוסף ומה גם שעוד כארבעה מחשבים אשר נמצאים ברשת משתמשים במאגר ואני כבר כמה זמן חושב על פיתרון של לחבר רק את הארד דיסק לראוטר עצמו בלי שישפיע על רשת היוצאת ונכנסת של המחשב האישי שלי שדיי מאיטה הכל ומורגשת. בקיצור אני מחפש דרך אשר בה אני אוכל לשתף את המאגר ולעשות מן זיכרון חיצוני כמו שרת רק ללא כל הפרוצדורה של …
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שהוא ראוטר ואני פתחתי לו את הפורטים מזמן והגדרתי לו כתובת קבועה 10.0.0.3 ופתאום אני מקבל מזהה נמוך. יש לי SP2 לא מהיום ואישרתי את האימיול בפיירול שלי (ביטדיפנדר) והפיירוואל של הווינדוס סגור כל הזמן. אז הגדרתי לו כתובת פנימית אחרת,פתחתי את הפורטים לכתובת החדשה וזה עבד טוב (מזהה גבוה) כמה ימים ושוב אותה הבעיה. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
אני כנראה אקנה אותו.. עכשיו אני רוצה לדעת איך הוא.. אם למישהו יש אותו שיתן עליו בבקשה ביקורת קצרה אני גם רוצה לדעת איך המהירות שלו ואם אין לו תקיעות.. כי אני משחק מחשקי-רשת ;[
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
העלתי את מהירות האינטרנט שלי עכשיו אני מנסה להפעיל אינטרנט במחשב השני ולא עובד אולי זה בגלל שאני עשיתי הגנה של -firewall בהתקשרות?? עשיתי שיתוף של-local area conection 2 וזה בכל זאת לא עובד מה הבעיה??? תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מחפש המלצה של חכמי הפורום בנוגע לרכישת נתב. אני מחפש נתב אלחוטי שתומך כמובן ברשת N2. עד היום היה לי נתב של edimax. לצערי ה-DHCP של הנתב היה פשוט גרוע. במקרים לא מעטים, הכתובות לא היו מוקצות והיה צורך בהגדרה ידנית של כתובת כדי להתחבר לרשת. כמו כן הנתב סבל מנפילות תקשורת. אני מחפש סוס עבודה. אני מבצע הורדות מסיביות באמצעות 50 connections ויותר בו זמנית, ברוחב פס מלא (כרגע אצלי 2.5 מגה, ישודרג בקרוב ל 12 מגה). כיוון שיש לי כונן קשיח שממופה לכל המחשבים בבית ככונן רשת, אני צריך העברה פנים-רשתית מהירה. וכמו כן, שה DHCP יעבוד perfect. אשמח להמלצותיכם. בואו נאמר עד כ-700 שקל. כמו כן, הכרטיסים האלחוטיים שיש לי היום הם edimax 7128g. מניח שכדאי להחליף אותם. אשמח ל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח אם משיהו יוכל לעזור יש לי ראוטר שעבד ולאחרונה הנתב נותן IP ומראה לי שאני מחובר אבל אין חיבור לאינטרנט (אני לא מצליח לגלוש בכלל)
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קיבלתי בחינם תראוטר הזה מהוט.ואני משתמש הרבה מאוד ב utorrnet גירסה 2.2 ובדיוק כל 4 ימים מתנתק לי החיבור לאינטרנט במחשב שלי שמחובר קווית לראוטר בגלל שהראוטר לא מסוגל להתמודד עם כמות החביורים של התוכנה.השאלה שלי היא כזאת מה לעשות בהגדרות של התוכנה שדל הטורנט גשי ששלא יהיו לי כל 4 ימים ניתוקים איזה הגדרות לעשות בדיוק כדי שלא יתנתק לי?.ישמח לעזרה! תודה מראש.אני משתמש באנגלית!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, רק רציתי לשאול איך אני יוצר רשת ביתית לשיתוף קבצים בעזרת הראוטר?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעבור מתשתית בזק ל unlimited 50 ג'יגה 1. האם הראוטר שברשותי ינצל את כל\רוב רוחב הפס במהירות זו אלחוטי וחוטי? (d-link 6850u) או שמומלץ מאוד לקנות חדש? 2. ואם מומלץ חדש הבנתי שהם מוכרים ב 300 ש"ח את הראוטר D-Link DIR-825 AC1200 שאני רואה שיש אותו בחנויות ב 215 ש"ח. מישהו יודע אם זה בדיוק אותו ראוטר או אם יש הבדל? https://ksp.co.il/?store=shipment&changeSnif&uin=36629 3. וגם ראיתי את זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21634 D-Link DIR-815 AC1200 Dual Band שלא ברור לי מה ההבדל ביניהם ועולה 190, האם יש הבדל משמעותי ביניהם? 4. והאם בכלל עדיף ראוטרים אחרים ולא אלו. אני מעוניין לא להוציא יותר מ 250 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
היי, קניתי את הראוטר מדגם TL-WR1043ND וגירסת קשוחה אחרונה 3.12.2 Build 100820 Rel.41891n הכל היה בסדר עד שהתחלתי להוריד קבצים במהירות של גבוהה. התשתית אצלי היא HOT והספק הוא אקספון והמהירות אצלי היא 12 מגה בכל מקרה כשאני מוריד בטורנטים קבצים במהירות מקסמלית של 1.1 בערך אז אחרי כמה דקות המהירות צונחת ופיתאום אין לי אופציה לגלוש אפילו הפיתרון היחידי הוא ריסטרט לראוטר. היה לי מלפני כן את הראטור של WRT54GL של LINKSYS ואיתו לא היו לי את הבעיות האלו. מה ניתן לעשות? תודה מראש כמו כן משום מה כשאני לא יכול לגלוש דרך המחשב ב LAN אבל כשאני מחובר ל WIFI דרך הפלאפון אני יכול לגלוש רגיל. אגב בהעלאה ממושכת אין בעיה של ניתוקים. אלא רק בהורדה גבוהה של 4 דקות בערך ואז פיתאום א…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שזה המקום לשאול את זה אם לא בבקשה להעביר את זה למקום הנכון. קניתי שרת dedicated server עם ווינדוס 2008 ואני מתחבר אליו דרך remote desktop connection עכשיו הבעיה היא שהחיבור שלי אל השרת מאוד מאוד איטית. מה זאת אומרת ? כשאני מתחבר לשרת דבר ראשון אני רואה מסך שחור ולוקח לו שעה עד שהוא מגיב לי. דיברתי שם עם צוות התמיכה וזה מה שהם אמרו לי: The response goes bad at hop 6 and 7. This is the network of your ISP though. You should contact your ISP to ask if they can change some routing to our network. I have left the tracert results open at your server and i get to your home network gateway within 70ms בעיקרון לפי מה שאני הבנתי הם אומרים שבזקבינלאו…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
היי יש לי ראוטר compex np27g ואני רוצה להגביל את המהירות אינטרנט של המחשב שמחובר קווית אפשר על ידי תוכנה או /שיש אפשרות בראוטר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא בבזק ובזק בינלואמי ויומיים האחרונים יש לי בעיה של קפיצת פינגים. ( יש לי רייט) אני משחק בשרתים באירופה ואני מקבל 55-60 פינג אבל ביומיים האחרונים יש לי קפיצות מ 55-60 ל 300-400 וחוזר אחרי כמה שניות לפינג הנורמלי. זה מפריע לי כי אני משחק והשחקן שלי פשוט הולך אחורה וחוזר וזה מפריע לחווית המשחק. עשיתי בדיקה ב CMD לוואלה ואכן יש לי קפיצות פינג מ 8 ל 24,300,36 ועוד הרבה מספרים. מה אני צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא הבנתי איך זה הולך... כאילו עד איזה מספר זה מגיע וכל כמה שניות זה עולה...
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי ראוטר TP LINK שקניתי לא מזמן, הוא עבד עד עכשיו סבבה, אין לי מושג מה קרה אבל האינטרנט לא עובד כבר כמה ימים. בwifi כתוב לי עוצמת אות-מצוין ומצב-מקושר. ככה שאין לי מושג מה הבעיה יש לי וינ' xp. תודה רבה לכל מי שינסה לעזור.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בדקתי היום עם הוט לגבי שדרוג ה12MB שיש לי עכשיו ל-30MB. הנציגה מהוט אמרה שיש צורך להחליף את המודם לכזה שתומך במהירויות האלה, ושזה כרוך בדמי התקנה של 200 ש"ח. כיום יש לי מודם של מוטורולה מדגם SBV5121. האם הוא באמת לא מתאים למהירויות כאלה? על מה בדיוק הם גובים את הכסף אם מדובר בשני חיבורים מסכנים שאני יכול לעשות בעצמי? יש פה מישהו שגם רצו לגבות ממנו את זה והצליח לבטל את דמי ההתקנה?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-