רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
ברשותי ראוטר של TP-LINK מדגם TP-WR541G http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=31 שני המחשבים מחוברים לאינטרנט אפשר לגלוש להוריד וכדומה.. אבל יש בעייה בשני המחשבים, אי אפשר להתחבר למסנג'ר משניהם, ואי אפשר גם להתחבר לווינדוס-אפדייט, למרות שבשני המחשבים מותקן ווינדוס XP חוקי עם SP2. הורדתי עידכון FIRMWARE לראוטר אבל זה לא עזר לפתור את הבעייה. ניסיתי לחפש לפי קוד שגיאה שקיבלתי גם בניסיון ההתחברות למסנג'ר וגם בניסיון ההתחברות לווינדוס אפדייט, וזה משהו שקשור לראוטר ללא שום ספק, ומשהו שקשור בפורטים והרשאות, אבל אין לי מושג איזה פורט צריך לפתוח ואיך עושים זאת. בתמיכה הטכנית של ברק לא יכולים לעזור לי בגלל שאני יכול לגלוש וזה מעבר ליכולתם לעזור לי בבעייה. יש פה מישהו עם…
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, יש לי אינטרנט 10 מגה של בזק ובזק בינלאומי. כרגע אני משתמש במודם של בזק שמתחבר לראוטר של edimax ומשם למחשב. אני מעוניין להחליף את הנ"ל בראוטר שכולל בתוכו מודם, שיתמוך אפילו במהירויות של 50 ו 100 מגה כדי לא למנוע ממני שידרוגים עתידיים ושהתמיכה ברשת האלחוטית תהיה מהירה ככל הניתן. נכון להיום קורה לי לא מעט שאני צריך לאתחל את הראוטר בגלל שפתאום אין יותר אינטרנט וזה מתחיל לעצבן אותי אז חשוב שזה יהיה דגם איכותי. בגלל שאני לא מבין בזה כלום אין לי העדפה לחברה, אני מעדיף מראש מוצר מוכח עם קבלות, ואם אפשר אפילו ניסיון אישי שלכם.. מבחינת תקציב אני גם די חסר ידע. הייתי אומר עד 500 שקל? אני לא בקטע של להתפשר על מוצר אבל אשמח אם יש חיה שעונה על התנאים שלי וזולה אפילו פי 5 …
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אז ככה הגעתי להגדרות של כרטיס הרשת שלי והוא שואל אותי באיזה פרוטוקולים לעבוד והוא נותן לי את אהאפשריות הללו PXE או RPL אז במה אני צריך לבחור ומה זה אומר ?????? מחכה לתגובה...
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הי, יש ברשותי ראוטר TPLINK בגרסה שלא תומכת בוקטורינג ואני מבין שאני צריך לשדרג את הראוטר בגלל הרבה בעיות של ניתוקים. היות ואין לי מודם בזק בכלל אני די מוגבל במבחר המכשירים שאני יכול לקנות, חייב להיות מודם+ראוטר כדוגמת ה VR900. במידה ואני רוצה ללכת על אופציה של ראוטר בלבד ללא מודם, איך אני יכול להשיג מודם של בזק שתומך ב 100MB? אשמח לשמוע רעיונות, האם שווה להשיג מודם או להישאר עם קונפיגורציה של ראוטר+מודם. רצוי לציין שאני מעדיף קונפיגורציה פשוטה עם מינימום מכשירים.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי הנייח שלי מחובר באלחוטי לראוטר 1043ND שיושב בסלון. בימים האחרונים קרתה בעיה מוזרה,אני רואה את הרשת מתחבר אליה אך כשאני רוצה לנהל את הנתב אינני יכול להגיע לראוטר,כאשר מנסה מקבל This webpage is not available זה מעולם לא קרה. יש פינג לראוטר אך אינני מגיע אליו,ההגדרות אוטו'. זה פשוט קרה וגם בלפטופ אינני מגיע אליו וגם האייקון שלו נעלם מהרשימה בתיקית NETWORK. לא שיניתי דבר בראוטר. לשם בדיקה,התחברתי לרשת של השכן ואני כן מגיע לראוטר שלו ורואה את האייקון שלו בלי בעיה. דע? ------------------עריכה------------------ ריסט לנתב פתר את הבעיה..ממש מוזר.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי בעיה מציקה מאד. אם מישהי מכיר תוכנה בשם USDOWNLOADER ויודע על מה אני מדבר, זו תוכנה שמסוגלת להוריד מראפיד שר ללא הפסקה. החכמה בה היא, שהיא מורידה את הקובץ(כולל מזהה את האותיות ובוחרת שרת בעצמה), לאחר מכן מתנתקת מהאינטרנט, מתחברת חזרה וממשיכה להוריד. ככה שבבסיס אני מוריד מראפיד ללא הפסקה, כל זה טוב ויפה עד שכשהיא מנסה להתחבר מופיעה לי השגיאה הבאה "L2TP authentication fail". לצערי הרב מאד זה עוצר את הפעולה של התוכנה.. אני משתמש בנתב WRT54GL של LINKSYS אני מחובר דרך הכבלים והספקים שלי הם ברק ונטויז'ן שכידוע התחברו.. הנתב מוגדר בL2TP. הבעיה קוראת גם לי לפעמים כשאני ניגש להתנתק ולהתחבר ישירות מהנתב. (ואין לי מושג איך לפתור אותה!). הדברים שניסיתי: לכתוב מחדש את…
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, יש לי בחדר אינטרנט 100 מגה של אקספון (בתכלס מגרד את ה40 מגה) על בסיס הראוטר TPLINK 9970.על מנת להגדיל את הטווח בבית חיברתי בסלון ראוטר TPLINK 1043 שמתפקד כAP (בעזרת המדריך של netchief)שמחובר דרך המתאים הקוקסיאליים של יס. (חשוב לציין שהAP מחובר רק לרשת ה2.4GHZ). אך הבעיה היא שאני מקבל דרך הAP בסביבות ה2 מגה. האם זה המקסימום שאני יכול לקבל או שהמהירות נגזרת בגלל הגדרות לא נכונות? שאלה נוספת: האם אני יוכל לחבר עוד AP על בסיס התשתית של יס? הרי בסופו של דבר הכל מתכנס רק דרך כניסה אחת לראוטר
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אם אני לא נכנס יום אחד להגדרות של הנתב אני לא יכול להיכנס שוב ( אני חייב לאתחל אותו) האם יש משהו לעשות?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי מודם של אלקטל, הפכתי אותו ל-510. יש לי שני מחשבים בבית, בירצוני לשתף אותם בחיבור באינטרנט. קראתי את המדריך בפורום לשיתוף ICS (רק רציתי להגיד שבעבר הצלחתי, משום מה עכשיו זה לא פועל) אני מצליח להתחבר לאינטרנט בלי שום בעיה, אומנם כשאני מנסה לשים IP כלשהו כמו 192.168.0.1 או 10.0.0.180 וכו' לכרטיס רשת שמחבר עם המחשב השני, זה פשוט מנתק לי את הרשת. אינני מצליח אפילו להיכנס להגדרות של המודם ב 10.0.0.138 . מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה! אממ, אני מוסיף אם במקרה אתם צריכים לדעת. ווינדוס אקס פי SP2
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
למחשב נייח בן 6 שנים מערכת הפעלה אקס פי ? :s05:
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יחוברו אליו 3 מחשבים שאחד מהם הוא HTPC ושני האחרים להורדות, שיתוף קבצים מלא בין שלושת המחשבים חובה (שיתוף 720P ). המרחק המקסימלי שאני צריך להגיע זה קומה שניה במרחק 10 מטר. ושלא יהיה מכוער... תקציב בערך 200 ש"ח, אפשר גם פחות...
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום. ברשותי נתב sweex וזה כול המידע שיש לי עליו. המצב הוא שבערך כול חצי שעה החיבור מפסיק לתפקד למרות שהנתב מראה שהוא מחובר ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש. auto reconnect מופעל אבל בגלל שהוא עצמו לא מזהה התנתקות זה לא יעיל. בלוג ישנה השורה שמופיעה אחרי שאני מתחבר בתור אדמין כדי להתחבר מחדש וזה הדבר היחיד שיש לי בקשר לתופעה L2TP:error=-212 זה והמון Unrecognized attempt blocked from ממגוון כתובות במגוון פורטים. היחידה שחוזרת על עצמה היא *.*.192.116 בפורט 15431 . יש למישהו כיוון?
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הקמתי רשת ביתית בין כמה מחשבים בבית והפכתי את המודם שלי מסוג סמסונג ה E300 הרגיל לראוטר והכל הלך בסדר.. עכשיו נתקלתי בבעייה ואני צריך להכניס כמה פורטים והגדרות לתוך ההגדרות של הראוטר ואיבדתי את הסיסמאות והשם משתמש ששיניתי את ההגדרות הבסיסיות אליהם ואין לי יכולת להיכנס להגדרות למישהו יש אולי הצעה לפיתרון או דרך לעזור?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי , יש תוכנה שאני לא רוצה בשום אופן שתהיה לה אפשרות להתחבר לאינטרנט. יש לי xp+sp3 בלי ראוטר. משתמש בחומות אש של הסרביס פאק. אחי הקטן מפעיל תוכנה בשם steam ומשחק איתה קאונטר סטרייק. אני רוצה לחסום את הגישה של התוכנה הזאת לרשת לגמריי שלא תוכל להתחבר. איך עושים את זה ? מספיק ללחוץ block כשפעם ראשונה מפעילים את התוכנה? הוא לחץ unblock ..אני רוצה לחסום אותה לגמריי. אולי יש תוכנה משהו שתנטרל אותה ? לא ראיתי דרך האפשרויות של הפיירוול לחסום משהו לגמריי...אני לא רוצה שיעבוד קאונטר סרטייק במחשב שלי ויתחבר לרשת יש עצות משהו ? אולי לחבל בקוד של התכונה שלו משהו ?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום חברים, פתחתי SHARE על המחשב שלי, וכשאני בודק את ה-SHARE מהמחשב שלי אני מצליח להגיע אליו וכשאני הולך למחשב ליד הוא מבקש ממני USER&PASSWORD והרי אני אמור לראות את הדברים הבסיסיים כמו זה (תסתכלו בתמונה) ואני לא מצליח לראות אפילו את הדברים הבסיסיים, אני ישר מקבל חלון של USER&PASSWORD מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום! אני כתבתי פה כבר הודעה דומה אבל זו לא אותה שאלה רציתי לשאול איזה רשת תהיה הכי אמינה ועם ביצועים הכי גובוהים לחיבור 2 מחשבים (יכול להיות שיהיה גם 3) אחד בממ"ד בקומה התחתונה ואחד בחדר בקומה העליונה בתקציב של עד 800 ש"ח אמינה הכוונה שלא תעשה לי בעיות - לפי מה שהבנתי אלחוטית זה ממש צרה צרורה תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כלומר שני מחשבים עם שני מודמים אשר מתחברים שניהם לאותו מספר טלפון וגולשים דרכו בADSL - וכמובן שלא תיהיה בעיה לשניהם לגלוש ביחד. אם יש אפילו הפניה למאמר-זה יהיה מעולה תודה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רב, בית רגיל כל המחשבים באותה הקומה.המערכת מורכבת מראוטר אחד שמחובר קוית למחשב נייח ועוד שני מחשבים שמחוברים לרשת אלחוטית ,בשניהם כרטיסי רשת. בשני המחשבים שמחוברים אלחוטית בעיות גלישה-גלישה איטית או גלישה לסירוגין. מחשב 1 יושב בממ"ד ועד היום מדווח על גלישה סבירה ,עד שהוחלף הקו לגלישה ב-10 מגה. הרוטר הוחלף והוא הראוטר המסופק ע"י בזק, במחשב בממ"ד, יש כרטיס רשת מסוג Edimax EW-7722IN -300 mb"s. המרחק מהראוטר הוא קטן,כ-4 מטר לערך ויש קו אוירי בין הראוטר למחשב. הבעיה שהגלישה יכולה להיות טובה לזמן מה ופתאום הגלישה תייתקע לגמרי,עוד משהו שקורה הוא,שכאשר מוסיפים אבטחה כלשהיא הגלישה נעצרת לחלוטין. אפשר לאמר שבד"כ איתחול יחזיר את הגלישה למצב תקין לזמן מה נוסף ושוב אחרי כמה זמן…
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום קניתי את הנתב Edimax BR-6215SRg כדי שהוא ישמש לי כשרת מדפסות והבעיה היא שאני לא יודע איך עושים את אשמח אם מישהו שמבין בנושא יסביר לי
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס הכל מוגדר כמו שצריך... השאלה שלי היא לא איך לעשות שהמדפסת תיהיה ברשת אלא איך לעשות שהיא לא תצרוך משאבים מהמחשב שהיא נמצאת עליו לדוג במחשב שלי נמצא הרואטר המדפסת והכל.. אם מישהו שולח קובץ להדפסה ממחשב אחר אז הFPS והמחשב בכללי זז יותר לאט האם יש אפשרות שהמדפת תיהיה על המחשב השני (בלי להעביר אותה כמובן.. ובלי כבלים וכאלה...) או אם יש דרך לעשות שהמדפסת תפעל באופן "עצמאי"זאת אומרת שאני לא יצטרך להדליק את המחשב שלי מתי שמישהו רוצה להדפיס במחשב השני גם אני רואה מתי שאני שולח להדפסה את השורה של המדפסת שנמצאת על הROOT של המחשב שלי ואז רק את השם שלה יש דרך לעשות את זה הפוך ?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נייד טושיבה סטלייט. יש בו כרטיס רשת אלחוטי. החיבור (כלומר השני מחשבים בסרגל עבודה) מסומן בקו אדום כלומר לא תקין ואין שום אפשות להתחבר. כשאני מנסה לחפש רשתות הוא מוצא כמה דברים אבל אני לא בטוח שזה באמת רשתות שיש באזור. מה בעצם הבעיה כאן ואיך אפשר לפתור אותה? אני לא יודע מה להוסיף עוד לגבי הבעיה, אבל בכל מקרה תגידו לי מה להוסיף כדי שזה יהיה כמה שיותר יעיל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
נתב אלחוטי +Dlink DI-614 כרטיס רשת אלוחטי ללפטופ (מערכת הפעלה XP PRO) הוא +Dlink Airlus DWL-650 הכל עובד מצויין :-) הבעיה היא שאני רוצה לחבר לפטופ אחר במקום הקיים, 2 בעיות : 1. למיטב זכרוני, כשהתקנתי את כרטיס הרשת האלחוטי הנ"ל בלפטופ הנוכחי, הייתי צריך להתקין גם תוכנה/דרייברים (לא זוכר אם זה היה כדי שה XP יזהה את הכרטיס, או שזה היה ה Utility שמזהה את הרשת האלחוטית) מישהו יודע מה בדיוק אני נדרש להתקין, ומאיפה אני יכול להוריד את זה ? 2. אני לא זוכר את זה היה בהתקן הזה, או במשהו אחר לגמרי, אבל זכור לי שהתקנתי משהו שהיה חובה להתקין את הדרייבר/תוכנה *לפני* חיבור ההתקן (כרטיס למשל) עצמו. יש למישהו מושג אם עלי קודם להתקין את התוכנה, או קודם לחבר את הכרטיס ? אחח.…
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשאול שאלה קטנה שלא מצאתי אליה תשובה חד משמעית. היות ובעבר היו מגבלות טכנולוגיות לגבי ה UPLOAD אז היום בעידן ה fiber עדיין ה upload הוא איטי (תמיד 10% מהמהורדה). יש למישהו הסבר למה זה עדיין ככה? תודה,ניר
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! ברשותי אינטרנט מהיר במהירות 1.5MB, אשר מחובר בעזרת מודם למחשב שלי שהוא: pentium 4 1.7GHz 512DDR , ודרך כבל רשת מחובר למחשב ישירות לכרטיס רשת מחשב שני בבית pentium 3 766, משמע האינטרנט מתחבר למחשב החזק והמחשב החלש מתחבר לחזק דרך רשת ומקבל כך חיבור אינטרנט, המודם שנאי מתמש בו הוא: B-FOCUS ROUTER 270PR. הבעיה שכל פעם שאני מכבה או עושה RESTART במחשב החזק אז המחשב השני מאבד חיבור לאינטרנט מין הסתם. רציתי לדעת אם אני יכול להפוך את המודם שברשותי לROUTER בכדי שהאינטרנט יהיה מחובר גם כשהמחשב החזק כבוי... האם זה יאט לי את החיבור? מישהו כבר עשה את זה ויודע איך? או אם אפשר בכלל? תודה מראש! t d
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-