עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Haflo,

האם אפשר לבצע שיתוף אינטרנט בכבלים עם מודם USB? דרך רשת אלחוטית? ישנה איזו תוכנה מומלצת?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by PeaceWarrior,

מה הם הקרטריונים לפיהם התוכנה מה הוא דואר רגיל ומה ספאם?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by yuvalri1,

שלום! ברשותי דגם 3CRWE554G72T גרסה V2.01.10 מחוברים שני מחשבים אלחוטית עם BELKIN PCI, ןאחד ישירות (אבל רוב הזמן רק האלחוטיים מחוברים). הוא מחובר למודם ECI 312 דרך בזק בינלאומי. הבעיה היא שמידי פעם הראוטר מתנתק מהאינטרנט - ז"א המחשבים עדיין מחוברים אליו, אבל לא ניתן צאת מימנו לגלישה או לכל דבר אחר, ןהדרך היחידה להמשיך לעבוד היא לגשת אליו ולעשות לו RESTART ב SYSTEM TOOLS. זה קורה כמה פעמים ביום, גם אם אין שימוש בP2P. דרך אגב - DHCP לא מופעל. הSPI FIREWALL כן. הDNS מוגדרים לו (לא על AUTO). ערוץ 7, WPA מופעל. זיהוי לפי MAC ADDRESS.

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by satlan1,

היי, יש לי 2 כרטיסי רשת אלחוטיים. אם אני מחבר את שניהם למחשב(ווינדוס 7) מישהו מכיר אופציה לגלוש על 2 רשתות אלחוטיות במקביל? ככה שאני אוכל לנצל את הרוחב פס של 2 הרשתות..(לא צריך שיהיה מצטבר או משהו) תודה

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  5. Started by אמתי,

סתכלו זה שלי אני בנטויזן זה הגיוני שיש לי מהירות כזאת ? '>http://www.speedtest.net"]

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  6. יש לי מודם אלקטל משודרג לראוטר, וסוויצ' של ג'יגהבייט, ואני מעוניין שמחשב העבודה ישאר "מאחורי" המודם והפיירוול, ושהמחשב השני ישמש כשרת ווב ושרת FTP. האם זה אומר שהמחשב השני לא יכול להיות גם כן מאחורי הראוטר? פחות חשוב לי שהמחשב הזה יהיה בטוח, כך שאם יש דרך קלה ששניהם יהיו מחוברים לאינטרט (אחד דרך הראוטר, השני ישירות) אז זה בסדר מבחינתי. כרגע שני המחשבים מאחורי הראוטר, ורואים אחד את השני דרך הסוויצ'. מה הדרך הכי בטוחה וקלה להגדיר רשת כזאת? אני כן אשמח שיהיה לי שיתוף קבצים ממחשב העבודה לשרת, אבל לא להיפך. אני בשום פנים לא רוצה לסכן את המידע שיש לי על מחשב העבודה. תודה!

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by yakirsh4,

שלום, שידרגתי היום ל30 מגה ועשיתי בדיקות מהירות באתר של הוט וקיבלתי תוצאות לא אחידות לפעמים 25 לפעמים 29 (באופן מוזר אפילו לא פעם אחת 30) דיברתי איתם והם מנסים להפיל את האשמה (ולא בצדק לדעתי) על הכרטיס רשת שלי בכל מקרה זה הדגם של הכרטיס רשת שלי realtek pcie fe family controller האם הוא תומך ויכול להגיע ל30 מגה?או שהוא באמת הבעיה לתוצאות הלא אחידות?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  8. במזל טוב קניתי היום סוויט'ש ואני רוצה לשדרג את המודם אלקטל שיש לי כדי שכל מחשב יוכל להיות מחובר ללא קשר למחשב השני... יש מדריך או שמישהו יכול להסביר לי איך אפשר לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  9. שלום... כרגע אני מחובר לנטויז'ן...אינטרנט כבלים 1.5MB...מחיר החבילה עומד על משהו כמו 35-39 ש"ח לחודש [לא כולל התשלום הנפרד לHOT]... בזמנו [לפני שנה וחצי] היה לי אינטרנט 750K,וכשביררתי על 1.5MB גיליתי שמחיר החבילה של האחד וחצי מגה יותר זול מה-750 קיי...אז עברתי לחבילה של ה-1.5 [די מצחיק אם תשאלו אותי]... מאז נהניתי ממהירות מוגברת,ועל הצלחת העבר אני תוהה אם כדאי לנסות את מזלי פעם נוספת-ולחפש חבילות חדשות.. בכל מקרה-חיפשתי מידע על חבילות של נטויזן ללקוחות פרטיים,ולא מצאתי כלום.. יש למישהו מחירים לחבילות שלהם?וספציפית על חבילת ה-5MB?והאם החבילה הזו מוגבלת בתעבורת המידע לחודש? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by a-v-i,

היי, יש לי כבל רשת מוצלב ואני רוצה להפוך אותו לישר... מצאתי את המדריך הבא: http://homepage.ntlworld.com/pete.long007/patchlead.htm הכל מובן חוץ מ-2 דברים: 1. איך לעזעזל אני מוריד את החיבור RJ45 מהכבל 2. מה זה Crimper והאם זה חובה בשביל להכין כבל רשת? תודה!

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  11. אוקי... רק בשביל הנתונים: רשת ביתית שמחוברים אליה 5 מחשבים. מהירות 5מגה (בזק+בזק) עכשיו לבעיה: לפחות פעם ביום קורה מצב שבו האינטרנט פתאום עובד ממש לאט ואפילו הדפים לא מצליחים להיטען. מה שעשיתי בהתחלה זה לנסות לשלוח פינגים דרך הcmd לשרת ישראלי (וואלה)... בזמן שאין את הבעיה הזאת לפינגים לוקח להגיע בערך ב20ms, אבל בזמן שיש את הבעיה הפינגים לרוב לא מגיעים בכלל, ואם כן אז זה מגיע תוך 250ms. הפתרון שמצאתי היה לכבות את הראוטר ולהדליק אותו מחד, ואז הבעיה נפתרת. אבל זה ממש מציק לעשות את זה כל פעם מחדש אז חשבתי לשאול אותכם מה לדעתכם גורם לבעיה הזאת. תודה רבה mz155

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  12. שותף שלי עובר דירה ולוקח איתו את ה zonealarm z100g שלנו. אני צריך נתב חדש שיכסה את הדירה. טווח של עד 15 מטר בערך, בלי ממ"ד או משהו. הייתי רוצה להיות מסוגל לנגן בנייד סרטים ב HD ששמורים על המחשב השני. יש מצב לעשות את זה או שזה דורש קצבים גבוהים מידי?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by Eden 6600,

כאשר מחברים שני מחשבים לרשת בעזרת ראוטר (חוטי) יש איזה אפשרות לניהול המהירויות בין השניים? זאת אומרת "לתת" למחשב אחד יותר מהירות UPLOAD לדוגמה וכן להפך... תודה

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by desert,

מישהו יכול להסביר מזה DHCP?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  15. Started by AleXtazi_054,

תיראו מה זה זה,מחשב ריק! אין תוכנה אחת עליו...אני עושה פינגים לאתר הזה: Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\alex>ping hwzone.co.il Pinging hwzone.co.il [212.199.164.181] with 32 bytes of data: Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=75ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=63ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=62ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=60ms TTL=58 Ping statistics for 212.199.164.181: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 60ms, Maximum = 75ms, Average = 65ms C:\D…

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by *DaN,

שלום יש לי בעיה. יש לי ראוטר שעבוד ללא חייגן, שיניתי את הסיסמא של הספקית שלי. הראוטר עדיין עובד עם ההגדרות של הסיסמא הישנה. איך אני מעדכן את הסיסמא ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by FARKASH7,

שלום משום מה הראוטר שלי מסוג אלקטל 570 מסרב להסתנכרן(אותה נורה ירוקה מהבהבת ללא הפסקה) ונראה לי שהוא התקלקל למרות שאין לו חצי שנה מאז שקיבלתי אותו מבזק עם הרשת שעשו לי בבית. יש לי עוד מודם, אלקטל רגיל שהיה לי לפני הרשת והוא מסתנכרן ללא בעיות(בגלל זה נראה לי שהבעיה היא באלקטל 570 החדש ולא בקו הטלפון). לפי מה שהבנתי אפשר לפרוץ את האלקטל הרגיל ולהפוך אותו לראוטר רציתי לדעת איך עושים את זה ואם הוא יכול לשמש כראוטר ברשת על חוטית עם שני מקלטי D-LINK נוספים. תודה רבה לעוזרים. ועוד שאלה שלא ממש קשורה האם יש אחריות למודם שנקנה מבזק מסוג אלקטל 570? אם כן כמה זמן? אופס בטעות רשמתי את זה בפורום הזה למנהלים בבקשה להעביר.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by Jenia24,

אני מחפש משהו צנוע שיעשה ת'עבודה אם כמה שפחות בעיות. עכשיו איך הוא? והאם אני צריך לקנות איזה מתאם שיקלוט את הגלים או משהו? או שהראוטר מספיק... המודם שלי TCM 425 יש לי הוט+בזק 1.5. וכרטיס רשת רגיל של הלוח אם. האם הוא יתאים? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=929 תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  19. שלום לכולם! חיפשתי בכל הפורומים האפשריים לגביי רשת אלחוטית בבית כאשר הטופולוגיה בבית היא 2 קומות עם מודם בממד - וגיליתי שיש חוסר מוחלט במידע כזה ..... אז ככה - אחריי הרבה ניסויים שעשיתי עם ראוטרים : המודם נמצא בממד בקומה הראשונה (בקצה אחד של החדר) והמחשב הנייד נמצא בחדר בקומה השנייה (ממוקם בכיוון ההפוך לראוטר, כאשר בין הקומות 15 מדרגות ) - יש קליטה טובה מאוד !!! הראוטר שנתן את הביצועים הוא : linksys WRT54GL אני מקווה מאוד שזה יעזור להרבה מאוד אנשים שניתקלו בבעיות מסוג כזה. תהנו !

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  20. אורח איתן
    Started by אורח איתן,

שלום יש לי בעייה בגלישה במחשב, שהמחשב לא מעלה אף אתר אך מראה כאילו יש גישה לאינטרנט (יש רשת וכתוב internet access). אם הכבל רשת מחובר למחשב אחר אז הכל בסדר, כלומר הבעייה היא במחשב עצמו. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעייה המתוארת והאם ניתן לפתור אותה ללא החלפה של חומרה? אני חושש שהבעייה היא בכרטיס רשת עצמו.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by פיני1805,

שלום אנשים יש לי בנייד ויסטה ואני לא מצליח להתחבר לאימיול ומסנג'ר גם בניתוק פיירוול. במסנגר רושם משהו עם DNS. ובאימיול משהו עם שרת UDP למישהו יש רעיון?

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by galza,

ובכן, סגרתי עסקה עם הוט ובזב"ל לחבילת 20 מגה בסכום כולל של 160 ש"ח כולל גיימר שיש לי במחיר 11.90 .בגדול עשיתי חשבון גיימר כאשר עברתי ל 8 מגה בבזק בזמנו בגלל שרציתי להוריד משרתים כמו רפידשר וחבריהם שהיה לי מנוי פרימיום אצלם במהירות מלאה.ראוי לציין שאני לא משחק און-ליין ועשיתי את הגיימר רק לצורכי הורדות.חשבתי על זה שכרגע עם הPOWERNGN שיש לבזק בין לאומי אולי אין צורך בכלל בגיימר ואני יכול להוזיל את החבילה בעוד 12 ש"ח. מה שאני רוצה להבין בעצם הוא שאם אני אבטל את הגיימר עדיין יהיו לי מהירויות גבוהות לחו"ל או שזה יהיה הבדל ענק ואני אוריד ב30 קילובייט במקום במהירות מלאה של חבילת ה20 מגהבייט? אשמח לעצתכם בנושא תודה מראש גל

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  23. היום סוף סוף נסיתי את זה וזה עובד הכל מבוסס על מודם אלקטל ורשת פשוטה עם סוויץ כך שכל המחשבים מתחברים לסוויץ וגם המודם מחובר לסוויץ. בתור שלב ראשון חברו רק בין כל המחשבים ותגדירו במחשב ה-X את הדברים הבאים (X הוא מספר המחשב) IP/Subnet = 10.200.1.X / 255.0.0.0 צרו בכל אחד מהמחשבים חיבור רגיל ל-ADSL ותבדוק שכל אחד מהם מתחבר כאשר אף מחשב אחר לא מחובר. אם מחשב אחד כבר מחובר לאינטרנט האחרים לא יתחברו, נתקו תחילה את הראשון ואז חברו את השני. בכל מחשב כנסו להגדרות של החיוג לאינטרנט ותאפשרו את ה-ICS, הוא יגיד לכם שהוא מחליף את ה-IP של הכרטיס רשת ל-192.168.0.1 כנסו שוב להגדרות של הכרטיס רשת ותגדירו את הדברים הבאים IP/Subnet 192.168.0.X / 255.255.255.0 10.200.1.X / 255.0…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  24. האם יש תוכנה להעברת קבצים באינטרנט בין שני משתמשים, שמסוגלת לשלוח בהמשכים? אני שולח כרגע עם team viewer. אבל הוא מתנתק כל הזמן, ואז אי אפשר להמשיך מאיפה שהוא התנתק, וזה מאוד מתסכל. תודה.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  25. מה קורה חבר'ה? היום עשיתי בדירה שאני משכיר בב"ש אינטרנט בכבלים דרך 014 אני מתכנן לעשות שם רשת אלחוטית דרך LinkSys WRT54GL קיצר, הטכנאי בא היום, הכין את הקו והכל וחיבר את המודם למחשב, הכניס אותי לIP מסויים של TOMPSON ואמר לי שעכשיו המודם צריך להסתנכרן ושזה לוקח בסביבות 30 דקות. (ואמר שלמודמים אחרים זה עלול לקחת 4 שעות), אני מדבר על חיבור רגיל, לא אלחוטי קיצר אני והשותף הלכנו לאכול ושחזרנו זה התחבר, היו 4 נורות וכו', התחלנו להגדיר את הראוטר, ואז נשארה רק הנורה הראשונה, ושחיברנו את המודם למחשב, ונכנסתי לIP הזה שוב פעם, הוא התחיל סנכרון מחדש מישהו מכיר את התופעה הזאת??? איך המודם הזה בכלל? לי בבית יש MOTOROLA - והוא לא מכיר את המושג סנכרון אפילו (וגם לא שום מודם אחר של הכבלי…

דיונים חדשים בפורומים