רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה מרואש (רשמיתי בכללי ואמור לי שכאן אני יוכל לקבל עזרה אני ישמח עם תעזור לי עם מה שקשור לרשתות ועם תוכלו לעזור לי בשאר אנישמח יותר) תאירו אני במגמט מחשבים בבצפר על פי הקורס של Cisco ועוד מעת שי לנו בגרות והביאו לנו מיקוד ושי דברים לא מובנים במיקוד אני מיתחנן שתזביר לי מה זה אומר אני לא רוצה שתזבירו לי את כל הנושא לדוגמה: מתיאור מטרת מודל רב-שכבתי להתדגמת האינטראקציה בפרוטוקולים שונים = מה זה אומר העיברית פשוטה ושי עוד מהסוג אזה כמובן שלא תזבירו לי את המובנים אבל אני חייב עזרה ושוב תודה וסליחה על שגאיות הכתיב 1) (2
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום יש להורים שלי את המודם של eci b-focus 312+ ופעלתי על פי מדריך הזה http://www.netcheif.com/Reviews/ECI352/ECI352.htm המדריך ביקש שנעשה חיבור pppoe - ניסיתי ולא הצלחתי אז ניסיתי pppoa והצלחתי ראיתי בסטטוס שהחיבור עובד בהצלחה ואפילו מתחילה ספירת זמן של החיבור . שמרתי הכל . עד כאן הכל טוב ויפה , משום מה אני לא מצליח להיתחבר לאינטרט . מישהו יודע למה? ד"א בשביל לגלוש ל hwzone איפסתי את ההגדרות אז לא אוכל לעבוד על החיבור בזמן אמת אז אם אפשר תריצו את כל ההסבר ואני אנסה תודה.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי תמודם עם הראוטר ועם סוויצ לרשת מחוברים 2 מחשבים אני רושם בדוס במחשב הראש IPCONFIG ולא רושם לי את האיפי שאני אמור להתחבר אליו עשיתי FTP עם SESRVU וגם לא הצלחתי להתחבר מה אני עושה שזה יעבוד לי ? וגם אני רוצה לעשות שרת טרמינל ולא יודע איזה איפי של המחשב עצמו שיתחבר לי ?~?~
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
ערזה בפתיחת פורטים ALCATEL ST 510 נכנסתי אליו לאן אני הולך? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר אצל מישהו האינטרנט עובד, רק יש בעיה עם DNS. אני לא מצליח להתחבר לשום אתר דרך כתובת - רק דרך IP... איפה בידיקו אני אמור להכניס את כתובת ה DNS? ניסיתי להכניס במאפיינים של כרטיס הרשת, ניסיתי להכניס בהגדרות של הראוטר עצמו אבל כלום לא עוזר... מה עוד אפשר לנסות?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אז ככה.. אני מחובר לאינטרנט מהיר בצורה כזאת שיש לי שני מחשבים בבית כאשר המחשב של אח שלי הוא עם המודם ואני מחובר דרך הרשת.. כשהמודם היה אצלי הייתי יכול לעשות הכל בלי בעיה אבל עכשיו נגיד אני רוצה להכין משחק בוורקרפט אני לא יכול, ובג'נרלס אני לא יכול לא להכין ולא להכנס למשחק של מישהו אחר ב Direct connect.. ויש עוד כל מני בעיות כמו lowID ב emule ועוד שטויות מעצבנות.. אני לא משתמש בפייר וול ומכיוון שאין לנו כבר רשת מוצלב אנחנו משתמשים בכל רשת רגיל שמחובר ל hub.. תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אשמח אם תוכלו לטכס לי עצה או שתיים. בימים האחרונים חיבור האינטרנט שלי נהיה איטי להחריד, בדיקת מהירות הניבה 0.08MB בהורדה ו 0.1MB בהעלאה. התופעה זהה בשני המחשבים המחוברים דרך ראוטר, ושניהם מתפקדים טוב ללא רשת, כך שהבעייה היא לא במחשב. ניתוק הראוטר וחיבור כל אחד מהמחשבים בנפרד ישירות למודם לא פתר את הבעייה, וכך גם הפעלה מחדש של המחשב ושל המודם. מדובר בחיבור בתשתית כבלים וספק 012. הדפדפן הוא אקספלורר 7. בשיחה עם שירות טכני של 012 הנציג לא ממש עזר, רק טען שיש בעיה עם הסינכרון כיוון שהוט מספקים 1.5MB ו 012 2.5MB, נושא זה טופל אך הבעייה נותרה בעינה. האם יש למישהו רעיון איזו בדיקות עוד ניתן לעשות ומה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה י.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
נתב אלחוטי +Dlink DI-614 כרטיס רשת אלוחטי ללפטופ (מערכת הפעלה XP PRO) הוא +Dlink Airlus DWL-650 הכל עובד מצויין :-) הבעיה היא שאני רוצה לחבר לפטופ אחר במקום הקיים, 2 בעיות : 1. למיטב זכרוני, כשהתקנתי את כרטיס הרשת האלחוטי הנ"ל בלפטופ הנוכחי, הייתי צריך להתקין גם תוכנה/דרייברים (לא זוכר אם זה היה כדי שה XP יזהה את הכרטיס, או שזה היה ה Utility שמזהה את הרשת האלחוטית) מישהו יודע מה בדיוק אני נדרש להתקין, ומאיפה אני יכול להוריד את זה ? 2. אני לא זוכר את זה היה בהתקן הזה, או במשהו אחר לגמרי, אבל זכור לי שהתקנתי משהו שהיה חובה להתקין את הדרייבר/תוכנה *לפני* חיבור ההתקן (כרטיס למשל) עצמו. יש למישהו מושג אם עלי קודם להתקין את התוכנה, או קודם לחבר את הכרטיס ? אחח.…
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יצרתי תשתית רשת בבית החדש שלי, כולל השחלת כבלי CAT6 בקירות, העזרה שאני מבקש היא לחווט את השקעים ב 4 חדרים + לחבר קונקטורים בצד השני (מהארון תקשורת) ל Switch שגם... נרכש כבר... פשוט אין לי את הלוחץ המתאים, ומעדיף שיבוא מישהו שיודע מה הוא עושה. תודה מראש, ואשמח לשמוע הצעות למחירים סימליים לביצוע .... אני גר במודיעין
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
עקרונית אני מאוד מרוצה מהראוטר הזה, כמעט שאין ניתוקים אבל הוא לא מושלם. כעבור חודש מהרכישה היו לי עד עכשיו 5 ניתוקים של האינטרנט. שלושת הניתוקים הראשונים קרו בקצב של אחד לשבוע. שני הניתוקים האחרונים קרו בקצב של אחד ליום. הפתרון היה לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר מההתחלה, אבל בראוטר הזה למיטב ידיעתי לא אמורים להיות ניתוקים בכלל. לא עידכנתי FirmWare עדיין כי אני לא רוצה לגרום נזק לראוטר עם FirmWare דפוק ואני בכלל לא יודע אם הבעיה היא משם. יש מבחינתי גם סיכוי שזו אשמת הספקית 012net. הגדרתי את הראוטר לשמור על הקשר עם הספקית כל 30 שניות (Keep Alive : Redial Period 30sec), יש קשר? כמו כן הרשת מאובטחת ב-WPA2 ככה שאין מצב שמישהו מתחבר אליי ומעמיס עליה ללא ידיעתי. כשאני נכנס ל-stat…
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
חיברתי טלויזיה פיליפס אל נתב אלחוטי המחובר לנתב הראשי בWDS. אני מצליח להתחבר בטלויזיה לאתרי תוכן באינטרנט. הבעייה שמחשב שמחובר לנתב הראשי לא רואה את הTV תחת MEDIA DEVICES לעומת זאת מחשב נייד שמתחבר לREPEATER באופן אלחוטי כן רואה את הTV. מה הסיבה לבעייה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לי יש אינרנט כבלים ואני ואחותי משתתפים יחדיו באינטרנט ברשת בין שתי מחשבים. כשאחותי על האינטרנט הכל טוב ויפה האינטרנט מהיר מאוד אך כשחותי לא נמצאת על המחשב שלה זאת אומרת גם על האינטרנט בום!!!!!!!! האניטרנט שלי נעשה איתי מ ביותר אני לא מבין למה זה קורה? אני צריך עזרה דרך אגב אחותי גם בפורום זה וקוראים לה "חציל". תודה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לפני כחודש-חודשיים שידרגנו לטריפל של הוט, 12MB עם 014. בהתחלה למשך כמה ימים הייתי מחובר ללא חייגן כמו שהייתי מחובר תמיד (גם להוט ו014 ב- 5 מגה) והכל עבד נהדר לכל המחשבים בבית, רוחב פס מלא. הבעיה התחילה שפתאום שינו לי לחיבור בחייגן ואפילו לא הודיעו לי עד שבבזק בטובם טרחו לידע אותי אחרי שטורטרתי ביניהם לבין הוט. מאז אני חווה ניתוקים באינטרנט (שחוזר כ-5 דקות לאחר הניתוק) ברגעים של "עומס" (2-3 הורדות במקביל) בעיקר ולפעמים גם סתם ככה. מלבד זאת גם נוכחתי לגלות שאני לא עובר את ה-5-6 מגה בכלל... ניסיתי לעדכן את ה- EDIMAX BR-6204WG ל-1.61 והאינטרנט בכלל לא זז מלבד ב- WIRELESS. כמו כן בדקתי גםאת החיבור למודם ישירות והכל בסדר גמור. בכל מקרה, חזרתי בינתיים לקשוחה 1.51. בקיצור, אינני …
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום מהרגע הראשון שפתחתי חשבון בgmail השתמשתי בו דרך הOutlook והכל עבד סבבה בלי בעיות בשבוע האחרון אני לא מצליח לשלוח מיילים דרך הOutlook רק דרך הgmail אבל לקבל אני כן מצליח גם לאבא שלי יש אותה בעיה. ידוע על איזו בעיה בgmail? שינו את שרת הדואר היוצא שלו? תודה יואב
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
רציתי להכניס סיסמה למודם בכדי שלא תהיה לו את סיסמת ה-default. נכנסתי ל-10.0.0.138 וניסיתי לשנות אך כנראה לא הייתה לי את סיסמת ברירת המחדל. לאחר כמה ניסיונות אני אפילו לא יכול להיכנס לדף הספציפי הזה מבלי להכניס סיסמה. יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי חבריה, rta 1025wהאם יתאים להקמת רשת ביתית לגלישה באמצעות כבלים ואם כן מה צריך לשנות ? תודה
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
פרק נוסף בסדרת הפוסטים שלי על התנהלות הבעיתית של איגוד האינטרנט הישראלי. הפעם, למה התפטרה מנכ"לית איגוד האינטרנט הישראלי לאחר פחות משנתיים בתפקיד. http://www.netcheif.com/blog/?p=3346 את כל הפרקים בסידרה ניתן לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?cat=202
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
שלום אני בעיצומה של הקמת רשת קניתי לוחץ RJ45, קורונה ובודק רשת. ונכלאתי למספר בעיות... 1.הרבה פעמים הכבר של בסיכוך נקרע לי שאני לוחץ אותו עם הקורונה, כמה הוא חשוב? ואם יש לכם המלצות שהוא יחזיק כמו שא החוטים 2. אני לוחץ את שקע הגויס בשיטה B מצד אחד ומצד שני אני רוצה ללחוץ רגיל עם הלוחץ RJ45 מה הוא סדר החוטים הנכון שאני אמור ללחוץ את הצד השני תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם ה-TCP/IP Protocol Driver Service, הוא לא מצליח לפעול בגלל שהמערכת לא הצליחה למצוא את הקובץ. את המידע הזה מצאתי מה-Event Viewer id 7000 מה עלי לעשות, כאשר אני מנסה להתחבר לאינטרנט אני מקבל שגיאת 720 עכב השגיאה הנ"ל. יש לי wondows xp Pro תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לקוחה שלי נכנסה לאינטרנט ופתאום "בום" הודעה של בזק בינלאומי "יש לך וירוסים במחשב שפוגעים בלקוחות שלנו" אם לא תנקה אותם ננתק אותך מהשרת ... עכשיו הייתי בטוח שזה קובץ ריגול אבל לא ! זאת באמת הודעה של בזק בינלאומי .. השאלה היא כזאת אם ההודעה נשלחה מסיבה של אי יכולת מתן שירות של גלישה נורמלית שהרי בזק בינלאומי היא לא ממש מהמשובחות שיש והם מקדימים תרופה למכה שאם הלקוח יתלונן על איטיות ..( יש להם פס רוחב קטן יחסית למאגר הלקוחות שלהם מה שגורם לאיטיות ותקיעה של אתרים שלא נדבר על ה DOWNLOAD המוגבל ) או ש...מחשב מוכה וירוסים שנמצא על שרת של ספק מסויים מסוגל להדביק את שאר המחשבים שנמצאים על אותו שרת ?
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הי, יש לי מודם יחסית ישן בעבודה של אבא שלי שמתחבר למחשב עם כבל USB שהחיבור שלו למודם הוא ריבוע כזה. אני צריך לחבר את המודם הזה לסוויצ' בשביל התקנה של מצלמה (המחשב, המצלמה והמודם מתחברים כולם לסוויצ'). האם יש מתאם בין הסוויצ' (חיבור RG45) לבין המודם (חיבור ה USB הריבועי)? או שעדיף להחליף את המודם בראווטר? (ואז אני מניח שלא יהיה צורך בכלל בסוויצ' שכן כולם יוכלו להתחבר לראווטר) תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אז ככה, יש ברשותי מודם נתב של 2wire מדגם 1000H אשר עובד בתצורת HPNA (מפיץ את הרשת ע"ג התשתית הטלפון של הבית) ומודם נתב אלחוטי של אסוס מדגם AM 604g של חברת בזק. ברצוני לשלב בין השניים, כלומר שתהיה לי את האפשרות לגלוש אלחוטית וגם ע"ג התשתית של הטלפון בבית. רציתי לדעת אם ואיך גורמים לשני המכשירים האלה לדבר אחד עם השני ולהסתנכרן.. תודה רבה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שאלה: עכשיו אני בקווי זהב,עוד שבוע וחצי נגמרת לי החצי שנה,ואז אני ישלם להם 140 ש"ח לחצי מגה בADSL!! = שחיטה!!! אני רוצהל עבור לברק,אבל אני רוצה לדעת כמה דברים,האם הם נונים מודם כמו קוויי זהב(בהשאלה )???? מה מ"ס הטלפון שלהם??? וכמה הם רוצים לחבילה של חצי מגה ADSL ???(אני יודע שפחות מ 140 ש"ח!)
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קניתי היום נתב Edimax BR6204WG והתחברתי דרכו עכשיו. הוא עובד בסדר, וגם utorrent עובד בסדר אחרי שהעברתי את הפורט שלו בהגדרות. עכשיו, האם אני מבין נכון- לכל תוכנה שמערבת שליחת קבצים (utorrent, emule, skype, ICQ, etc.) אני אצטרך להגדיר העברת פורטים בשביל שהם יעבדו? ועוד שאלה- יש לנתב פונקציה של firewall שבברירת המחדל הוא על disabled. The Broadband router provides extensive firewall protection by restricting connection parameters, thus limiting the risk of hacker attack, and defending against a wide array of common attacks. However, for applications that require unrestricted access to the Internet, you can configure a specific client/server as a Demilitarized Zone (DMZ). Ena…
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-