רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, ברשותי ראוטר 3COM מדגם WL-527 או 3CRWE554G72T, ופתחתי בו פורטים לאימיול. הכל עבד פיקס עד שיום אחד הפורטים נסגרו מסיבה כלשהי. ניסיתי לבודד את הראוטר (ביטלתי את האנטי-וירוס), ניסיתי לשנות את הפורטים, ושום דבר לא עזר. גם בכלים לבדיקת פורטים אונליין נראה שהפורט סגור. ניסיתי לעדכן גרסת קושחה - גם זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה או יותר חשוב - איך פותרים את זה?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי,בסופ"ש האחרון והיום גם כל דבר שאני מוריד...יורד לי במהירית של 8K ומטה כאשר יש לי 2.5M(מהירות הורדה=330K) לאחר יום של שיחות ארוכות עם בזק-תשתית ונטוויז'ן-ספקית. ביום חמישי צריך להגיע אליי טכנאי כדי להתחבר עם לפטופ במקום המחשב ולסדר לי את הבעיה. שני החברות בטוחות,כל אחד בנפרד שאני מקבל 2.5M. עשינו reset חומרתי ותוכנתי לנתב.לא עזר. הגדרנו את כרטיס הרשת ל-100MB FULL DUPLEX.לא עזר. התחברתי לשרת של בזק ובדיקה באתר הזה : http://speedtest.bezeq.co.il/index.html הראתה ברוב המקרים שמהירות ההורדה שלי פחות מ-1M. מה שמוזר זה שאחרי כל הפעילות הזו של בזק כשאני נכנס ל : http://speedtest.net/ אז זה נכשל כמו בתמונה הנ"ל פעולה נוספת שעשינו היא בשורת פקודה: netsh int reset גם לא עזר.…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אחרי חיפוש בפורום הבנתי שהתוכנה מומולצת לשימושי שליטה מרחוק... עד כאן? הבעיה היא, טוב לא בעיה - יותר תהיה, המחשב שממנו אני רוצה לשלוט הוא מחשב בעבודה שאיך נאמר, מעדיפים שלא יתקינו עליו דברים.. (מעדיפים=אוסרים, אבל מה שהם לא יודעים לא יהרוג אותם...) האם יש איזה תוכנה שליטה שההתחברות אליה מתבצעת ע"י תוכנה שלא צורכת התקנה ? (קובץ EXE שאני יכול לצרוב ולהפעיל מהמחשה השולט..) ראיתי המלצות על האתר www.logmein.com שמאפשר שליטה מרחוק, אבל - קצת מפחיד להשאיר את המחשב שלי שדלוק כל הזמן עם קלינט שרץ כשאני כל השבוע בצבא.... האם יש באתר דרך לעשות תיזמון לפתיחה וסגירה של קלינט..? תודה. בראל.
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חודש עם Unlimited + 015,מקבל 99אחוז מהזמן גם בשעות העומס את רוב המהירות,Jitter תמיד על 0.1-0.3 במקסימום לשרתים בחו''ל ובארץ.פינגים אש במשחקים,בלי שום קפיצות ולאגים ופאקט לוסים.אגב אני על 1000/100.הורדת קבצים ישירה לדוגמא במנהל הורדות (IDM) אני מקבל את מלוא המהירות (בשרת שכמובן מאפשר את מלוא מהירות,במקרה אני מנוי בכמה כאלה).מקבל 115-125 MB/s שזה שווה ערך ל1000Mbps(פלוס מינוס). לדוגמא בבאטלפילד וכאלה אני מגיע ל54 פינג לעומת 65-72 שהייתי מקבל עם הוט+בין לאומי. במשחקים אחרים הפינגים לא השתפרו משמעותית. מצורפים צילומי מסך : https://ibb.co/ZGnbvLh https://ibb.co/2qkJTjM
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ולאחד יש אינטרנט ולשני אין אני שוקל אם לעשות רשת אלחוטית לפי דעתכם האם זה כדאי?כאילו זה לא מתנתק הרבה? אני יודע שזה גם תלוי באיזה מודם אבל אפילו בהכי טובים זה מתנתק הרבה?
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי, http://doctordns.wordpress.com/ אשמח לשמוע תגובות המלצות והצעות.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
התקנתי לפני כשבוע כונן חדש של טרה, העברתי אליו חומר שיניתי אותיות ומחיצות ועכשיו משום מה אני לא מצליח לשתף אותו, כל מחשב אחר ברשת לא מורשה להכנס לאף מחיצה בכונן החדש, כשלכוננים הישנים ניתן להכנס ללא בעייה. למה זה קורה ? למעשה אני רואה שכל כונן אחר חוץ מהכונן של הוינדוס (כונן זה כולל מחיצות) אני לא מצליח לשתף. ההרשאות מן הסתם על FULL.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, שידרגתי היום ל30 מגה ועשיתי בדיקות מהירות באתר של הוט וקיבלתי תוצאות לא אחידות לפעמים 25 לפעמים 29 (באופן מוזר אפילו לא פעם אחת 30) דיברתי איתם והם מנסים להפיל את האשמה (ולא בצדק לדעתי) על הכרטיס רשת שלי בכל מקרה זה הדגם של הכרטיס רשת שלי realtek pcie fe family controller האם הוא תומך ויכול להגיע ל30 מגה?או שהוא באמת הבעיה לתוצאות הלא אחידות?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים וראוטר אלחוטי של 3com. על מחשב אחד כרטיס אלחוטי של gigabyte על השני usb2wifi של 3com, המחשבים והראוטר מאד קרובים אחד לשני (למעשה כרגע לא באמת צריך את החיבור האלחוטי, זה הכנה למתי שאני אצטרך להרחיק בין המחשבים.) איכות האות בשני המחשבים עמדה תמיד על 70%. היו לי לאחרונה כל מיני ניתוקים של הראוטר, איבוד אות וכו' , אתמול ניתקתי את הכרטיס האלחוטי של gb וחיברת את המחשב עם כבל, ופתאום איכות האות במחשב השני עלתה ל100% והראוטר הפסיק לשחק משחקי ניתוק וחיבור. בלי קשר לכל זה היו לי גם בעיות של ניתוקים תכופים מהאינטרנט (כבלים, actcom), עוד לא יצא לי לראות אם הניתוק של הכרטיס סידר אותם. עכשיו שאלה - יש מרחק מינימום שצריך לשמור בין מחשבים עם חיבור אלחוטי? או אולי מרחק מי…
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום הפורטים אצלי כנראה פתוחי אני רוצה לוודא את זה באופן יסודי אני משתמש עם utorrent אשמח לעזרה כי אני יודע שאם הפורטים פתוחים הutorrent אמור להמשיך להעלות כך הזמן אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שישכון בקומה התחתונה מבין 2. פיצ'רים רצויים אך לא הכרחיים הם פיירוול, תמיכה בטיוטה של פרוטוקול N ושרת מדפסות/קבצים. קליטה טובה בכל הבית ובגינה - חובה. יש נתב טוב במחיר סביר (נניח עד 400 ש"ח) שיש לו את כל המאפיינים האלו? חשבתי על EDIMAX BR6215SRG (יש לו את הפיצ'ר האחרון מהשלושה) שעולה 245 ש"ח. מה דעתכם? תודה, עמוס
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית. אחד מחובר לאינטרנט ישירות והמחשב השני מחובר בכבל רשת פשוט אל המחשב הראשון, ביצעתי שיתוף אינטרנט ואני גולש באינטרנט בשני המחשבים. הבעיה שלי היא שהתקנתי SQL SERVER על המחשב שלא מחובר ישירות לאינטרנט ועכשיו אני רוצה, דרך האינטרנט, לגשת אל שרת הSQL שהתקנתי. לדוגמא, אני רוצה מהמחשב בעבודה שלי להתחבר אל שרת הSQL שמותקן אצלי בבית במחשב שלא מחובר ישירות לאינטרנט. האם זה אפשרי? ואם כן אז כיצד אני מבצע את זה? תודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות ראוטר בתקציב עד 200 שח לא מחייב תקן N או משהו מפציץ רק ראוטר שלא יעשה בעיות תודה מראש אליאור
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני משחק בכמה משחקים ברשת, לאחרונה שמתי לב שכל פעם שאני מנסה להתחבר ל steam אני מקבל שהיוזר כבר בשימוש.. החשבון חוקי לחלוטין, חשבתי שהבעיה מגיעה מאצלהם אז לא ייחסתי לזה חשיבות. היום הבנתי שבהחלט יש לי בעיה כשניסיתי להתחבר לחשבון ב WOW ( :-\ ) וגיליתי שכל הדמויות שלי רוקנו מכל דבר שהיה בהם, מבאס משהו. בכל מקרה, אמרו לי שזה משהו שקשור ל keylogger שעל המחשב שלי וכך כנראה גילו את שם המשתמש והסיסמא שלי. קצת מלחיץ כי אני נכנס המון גם לחשבון הבנק דרך המחשב ולעוד דברים חשובים אחרים. על המושב מותקן כבר תקופה ארוכה anti virus + firewall של Nod32 ESET חוקי לחלוטין ומתעדכן כמעט כל יום. פעם בכמה שבועות\חודשים אני סורק לוירוסים\spywares רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות? קצת מ…
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כרגע יש לי ראוטר DLINK משולב מודם למעלה ש"קיבלתי" מבזק, והוא משמש כראוטר ראשי, ולמטה במרתף יש עוד ראוטר 3COM שכבר מאוד ישן (למעלה מ6 שנים אני חושב) והוא כבר עושה בעיות והגיע הזמן להחליף אותו, הוא מחובר מהראוטר הראשי אליו לשם הגברת האות האלחוטי למטה, כמו כן הוא גם מחובר לעוד 2 מחשבים. בכל מקרה ברצוני להחליף אותו לראוטר חדש, חשבתי להשקיע בסביבות ה200 שקל, האם זה יספיק? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום המכובד. אני מעוניין לדעת האם קיימות הגדרות לשיתוף מחשבים ברשת בראוטר האלחוטי שלי מסוג TP LINK WR841N ? במידה ויש, אשמח לקבל מידע. הסיבה לשיתוף היא שיש כעת XBOX 360 בבית שנמצא בסלון ומשמש מעיין מרכז בידור והוא יכול לקבל מדיה ממחשבים אחרים בבית. תודה
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
פשוט עכשיו החלפתי מ750KB ל1.5MB ואני רוצה לדעת אם זה כבר עודכן.. (ד"א יש לי ראוטר צריך לקחת את זה בחשבון לא? תודה)
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז ככה.. אני מחובר לאינטרנט מהיר בצורה כזאת שיש לי שני מחשבים בבית כאשר המחשב של אח שלי הוא עם המודם ואני מחובר דרך הרשת.. כשהמודם היה אצלי הייתי יכול לעשות הכל בלי בעיה אבל עכשיו נגיד אני רוצה להכין משחק בוורקרפט אני לא יכול, ובג'נרלס אני לא יכול לא להכין ולא להכנס למשחק של מישהו אחר ב Direct connect.. ויש עוד כל מני בעיות כמו lowID ב emule ועוד שטויות מעצבנות.. אני לא משתמש בפייר וול ומכיוון שאין לנו כבר רשת מוצלב אנחנו משתמשים בכל רשת רגיל שמחובר ל hub.. תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
עקרונית אני מאוד מרוצה מהראוטר הזה, כמעט שאין ניתוקים אבל הוא לא מושלם. כעבור חודש מהרכישה היו לי עד עכשיו 5 ניתוקים של האינטרנט. שלושת הניתוקים הראשונים קרו בקצב של אחד לשבוע. שני הניתוקים האחרונים קרו בקצב של אחד ליום. הפתרון היה לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר מההתחלה, אבל בראוטר הזה למיטב ידיעתי לא אמורים להיות ניתוקים בכלל. לא עידכנתי FirmWare עדיין כי אני לא רוצה לגרום נזק לראוטר עם FirmWare דפוק ואני בכלל לא יודע אם הבעיה היא משם. יש מבחינתי גם סיכוי שזו אשמת הספקית 012net. הגדרתי את הראוטר לשמור על הקשר עם הספקית כל 30 שניות (Keep Alive : Redial Period 30sec), יש קשר? כמו כן הרשת מאובטחת ב-WPA2 ככה שאין מצב שמישהו מתחבר אליי ומעמיס עליה ללא ידיעתי. כשאני נכנס ל-stat…
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי לקוח בקיבוץ שרוצה לפזר נקודת אינטרנט אחת שקיימת במיקום אחד הוא רוצה שידור אלחוטי שיהיה חזק מספיק ל100 מטר רדיוס +- אופי השטח הוא וילות קטנות - דירות אירוח , כשהראוטר הקיים נמצא באחת הוילות שנמצאת במרכז השטח, הוילות נמוכות, לא מעל 3 מטר ובנויות באותה צורה כולן עשויות מבטון, לא מזויין, כמובן שצריך שיקלטו גם בתוך הבתים איזה ציוד יעשה את העבודה ? ראיתי שמוכרים אנטנות 12-14DBI שמתחברות עם SMA, האם דבר כזה יכול להספיק או שמה צריך משהו אחר ? תודה
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי מחשב נייח וראוטר של HOTBOX SAGEMCOM .. אני מעוניין להתחבר אליו בצורה אל-חוטית ונראה לי שאני צריך כרטיס רשת אל חוטי..אני צריך לדעת על אילו נתונים עליי להסתכל בעת קניית כרטיס הרשת אשמח מאוד לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
הי אני מחובר לינטרנט דרך תשתית של כבלים ובזק בינלאומי כתור ספק מלפני מספר ימים ויש לי בעיה משונה בחיבור אני גולש ומשחק ולאחר כמה זמן (ולפעמים מיד) החיבור לאינטרנט נאבד, ושאני אומר נאבד אני מתכוון לכך שהוא לא פשוט מתנתק אלא אני מכניס כתובת של אתר אינטרנט והדפדפן נתקע במצב של מחכה לתשובה מהאתר, החלון בפינה הימנית תחתונה של מרכז התקשורת של ה WIN7 מדווח שיש קישוריות לאינטרנט וכך גם אם אני מנסה להפעיל את הפותר בעיות שלו עוד כמה דברים ששווים לציון החדר שלי נמצא בחדר שונה מהנתב (למעשה קומה אחרת) לפני יומים הגיע חשמלי ששילמתי לו 400 שח להתקנה דרך התעלות תקשורת לכבל רשת בין החדרים ועשה רושם שהוא עשה עבודה טובה (אני די סומך עליו) בנוסף בזמן שהמחשב שלי לא מתקשר לאינטרנט מחשב אחר שנמ…
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לתשובה על הקושיה :) הגדלתי בבית את המהירות ל 40 מגה. נכנסתי לאתר של בזק לבצע בדיקת מהירות, והמחוג מגיע עד 13 מגה (במקרה הטוב). כשהתקשרתי לבזק, טענה הנציגה שצריך להחליף ראווטר כי הוא מאוד ישן, וזה יפתור את הבעיה. אני תוהה האם זה נכון? מצ"ב תמונה של הראווטר שלנו בבית. אשמח לעזרה ומאוד אעריך את תשובתכם.
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-