רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שאני נכנס להגדרות של הראוטר אחרי כמה דפים שאני עובר (2-3) אני מקבל Internet Explorer cannot display the webpage זה קורה ב 3 ראוטרים שונים במחשבים שונים. מה אפשר לעשות?!
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב שעד היום לא היתה לי. כאשר אני מחובר לאינטרנט (ואני מדגיש מחובר) וברצוני להיכנס לאתרים מסוימים, אז חלק מהם באמת נכנסים ועולים יפה ואני ממשיך לגלוש בנחת ובשלווה. אך יש חלק לא קטן של אתרים שכאשר אני רושם את כתובתם בשורת הכתובת ולוחץ על ENTER, הם לא עולים ובמקומם קופץ לו החייגן לאינטרנט. איך אני מתגבר על הבעיה הזו ונכנס באופן ישיר לאתרים? דוגמא (אם זה מעניין מישהו) לאתרים בהם החייגן קופץ: 1. www.horadot.net 2. www.hbs.co.il 3. www.sportline.co.il בתודה מראש ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
יש לי ראוטר D-LINK 524 , שני מחשבים אחד קוי ואחד אלחוטי. התקנתי WINFTP , לא ניתן להתחבר אלי עם אקספולרר 7 ומעלה ועם פייר פוקס, רק עם אקספלורר 6. פתחתי פורט 21 בראוטר. אודה על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס - ar-7084ga, אם זה משנה - ואליו מקושר מחשב נייד בצורה אלחוטית (ולא רק) ללא בעיות. לעומת זאת, מחשב אחר, נייח, כשניסיתי לחבר אותו דרך כבל, הראוטר פשוט השתבש - כל הנורות מהבהבות בצורה א-סימטרית. הנייד, שהיה מחובר אליו, התנתק. ובנייח עצמו הוא שניה מראה שהוא מחובר ושניה מתנתק (וגם בשניה שהוא מראה שהוא מחובר א"א לגלוש דרכו), וכשבדקתי האם הבעיה היא בכבל על ידי חיבור הנייד דרך הכבל - הכל היה כשורה. חשבתי אולי הבעיה היא פיזית במחשב או משהו, לכן קניתי כרטיס רשת אלחוטית, וגם אז - כשמתחברים לרשת הספציפית הזו היא משתבשת. לעומת זאת, כשהתחברתי לאחת מרשתות השכנים, לבדיקה, הכל התנהל כהלכה. מה עושים? או אפילו מה הכיוון (הבעיה היא בראוטר? במחשב?)? ד.א. רסטרתי את הראוטר…
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! יש לי שאלה שאני מקווה מאוד שתוכלו לפתור לי אותה כי אני די אובד עצות יש לי HOT בבית וקופסא של מוטורולה שממירה בין הכבלים לאינטרנט ושדרכה אני מתחבר לאינטרנט (הקופסא היא הקופסא השחורה של מוטורולה שHOT מביאים להמיר מכבל של כבלים למשהו שניתן לחבר למחשב דרך USB או כבל LAN ולגלוש בעזרת המחשב באינטרנט), כאשר הקופסא מחוברת ישירות למחשב האינטרנט עובד חלק וללא שום בעיות. אני רכשתי לא מזמן ראוטר של חברת TP-LINK וחיברתי אותו ע"י כבל רשת לאותה קופסא של מוטורולה ואת המחשב חיברתי לראוטר (במקום שהיה מחובר ישירות לקופסא של מוטורולה קודם ע"י כבל USB). מכאן החלו הבעיות -> גלישה ברשת האינטרנט יש אבל כאשר נכנסים לדואר של WALLA ורוצים לרשום משהו אז גם זה מסתדר ועובד א ב ל אם ר…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם חיבורי הhalf-open מוגבלים בווינדוס 7? אם כן איך מאפשרים עוד חיבורים (כמו שלXP היה PATCH) יש לי בעיה בפורטים.. בבוקר הכל טוב אבל בשעה מסויימת בערב זה אומר לי שהפורטים נסגרים ואני הופך לnot connectable, בבוקר כשאני בודק שוב הכל טוב... הספק 014 ואני לא מבין את זה... יכול להיות הראוטר צריך ריסט? כי גם לפעמים בשעות הטובות אני פותח פורט בראוטר מכניס לתוכנה בודק והיא אומרת שהפורט סגור...
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו כמה כרטיסי רשת וכל כרטיס מוגדר לחיבור אינטרנט אחר ברצוני לדעת כיצד אפשר להגדיר דרך איזה חיבור המחשב יגלוש באינטרנט? איך אפשר להגדיר בחיוג VPN שיחייג דרך כרטיס רשת מסויים? האם זה משנה אם כל הכרטיסי רשת הם באותו תווך כתובות? תודה
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שאני צריך אינטרנט ללא חייגן, נטשתי את טריפל C חזרה לבזק בינלאומי. כאשר אני בודק מהירות באתר של טריפל C הוא מראה לי מהירויות נמוכות (4M) ובאתר של בזק הוא מראה את המהירות הרצויה (12M). מה גורם להבדלים האלה? - מי מהם אמין? - האם יכול להיות שבזק מסלפים כאשר מזהים שהחיבור דרכם? מקווה שלא היה טעות לחזור לבזק...(לא אוהב בכלל את ההתחייבות, למרות שנתנו מחיר מאד אטרקטיבי)
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום,ברשותי שני נתבים אלחוטיים (הראשון - בשימוש - של HOT והוא כולל מודם והשני - כרגע אל בשימוש - של Edimax)מבחינת צורכי שימוש, יש לי Laptop + Desktop.הבעיה היא שבמיקומו הנוכחי של הראוטר (בחדר צידי ששם מחובר ה-Desktop) אין קליטה בכל הבית.אני רוצה להעביר את הראוטר העיקרי לסלון (מרכז הבית) ולהשתמש בראוטר השני כ"כרטיס רשת חיצוני" ל-Desktop.האם ניתן לעשות שאת? איך מגדירים את Edimax כ"כרטיס רשת חיצוני" ל-Desktop (סוג של Access Point אבל עם חיבור קווי)?תודה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
וגם הקספרסקי די כושל בגלל העסק הזה. ואין עיצוב לדפים. אני כבר די מיואש. רק השחזור לקח איזה שעתיים (שרובם הלכו על תוכנות של HP). צירפתי תמונה. עריכה: טוב עשיתי רענון חזק והעיצוב חזר, אבל האינטרנט עדיין מרגיש מוזר והקספרסקי לא מעדכן כמו שצריך. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות שם דומיין (תחום) ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בסיומת com והאם זה כדי? תודה רונן
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לגוגל פליי עם VPN או TOR, אני רואה את הגרסא האמריקאית הכוללת את האופציה להזמנת מכשירים. ברגע שאני מכניס את ה-USER שלי, זה חוזר לגרסא הישראלית. למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
זמן לא עסק,י בתחום הקמת הרשתות ולכן נוצר לי קצת בלאגן בראש. בעוד מספר ימים אני יעבור לבית משותף שכולו מרושת באינטרנט אלחוטי המתוחזק ע"י חברה כל שהיא ומעניק גישה נפרדת לכל לקוח (דירה) בנפרד - בדומה למלונות. האם אפשרי, לקחת ראוטר - הוא יתחבר לאינטרנט האלחוטי שפרוס במבנה באמצעות הסיסמא (WEP/WPA וכן הלאה), ועל סמך החיבור הזה אני יצור בראוטר שלי הגדרות ייחודיות לי, שנמצאות בשליטה שלי - כמו SSID, DHCP, סיסמת גישה לרשת שלי (כך שאם יבואו אלי אורחים אני לא אצטרך למסור את הסיסמא הראשית). חשוב לציין שאין לי גישה לציוד האלחוטי או לממשק הניהול של הרשת במבנה. אני לא בטוח עד כמה הבקשה שלי עונה להגדרה AP או REPEATER (נוצר לי בילבול גדול מאוד מכל המחשבה על "איך אני עושה את זה") האם זה אפש…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיות עם הראוטר שלי AC1750 WiFi Router (R6700) (כמעט מידי יום יש לי בעיות ונדרש אתחול חלק המכשירים מתנתקים ללא סיבה וכו) ולא מצליח להתגבר על הבעיה הקושחה עודכנה וכו. האם הראוטר הזה טוב יותר - ראוטר TP-Link AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Archer AX53 ? אני משתמש בסיב אופטי של פרטנר במהירות 1G
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי נט סטיק, שמתי בפנים את כרטיס הסים, בפעם הראשונה הוא פתח לי חלונות אבל לא ידעתי מה בדיוק לעשות בהם... עכיו אני צריכה קוד מפתח אבטחת רשת ואין לי מושג איך עושים את זה... אם תוכלו לעזור לי בעיניין... אני יודעת שזה דבר פשוט, אבל אני הסתבכתי.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
עברתי לא מזמן מברק לבזק בין לאומי השאלה הראשונה האם הם חברה טובה בזק בין לאומי? שאלה שנייה האם אני צריך להגדיר את הראוטר שלי (ROTAL RTA 1025?) ומהם ההגדרות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום חברים, שם הדגם המלא הוא 3COM 3CRWER10075. האם מישהו יודע אם יש לראוטר פיירוול? לא מצאתי דבר על כך כשחיפשתי את המפרט. אבל שראיתי סקרינשוט של הממשק שלו, הופיע שם פיירוול. מישהו יודע אולי? תודה לעונים,
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כמו בכותרת. האם ניתן לקנות Router אלחוטי ולהשתמש בו כAccess Point. למעשה שיעביר מידע לנקודות אלחוטיות מבלי להפעיד DHCP. משום מה הAccess Point יקר יותר וברצוני לחבר אותו לRouter קיים. ולא, אני לא רוצה שני ראוטרים, Subnetting זה פתרון אך לא למקרה שלי. תודה
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
חברה שלי מחוברת לאינטרנט דרך כבלים + אינטרנט זהב. בשבועות האחרונים היא לא מצליחה להיכנס ל-www.livejournal.com. אתמול היא התקשרה לתמיכה הטכנית של אינטרנט זהב, והם טענו שיש להם בעיה מול האתר הזה. האם יש דרך להתחבר אל האתר בכל זאת? חשבתי על פרוקסי או משהו בסגנון. אשמח לעזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, אני מתבלט בין שני הראוטרים Level one WBR-3408 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3932 לבין D-Link DI-524 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7358 מי מהם יותר מומלץ מבחינת איכות וביצועים? מדובר בניתוב ל2 מחשבים על האחד ויסטה 32 ביט והשני XP (אם המידע הזה חשוב). תודה.
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לאחר תקרית עם אינטרנט זהב שלהם אני מנוי כבר בערך 10 שנים, החלטתי לעבור לספק אחר. אשמח לקבל המלצות לספקים אחרים. אני משתמש בADSL. אני גיימר אז חשוב לי פינגים נמוכים לאירופה. קצב העלאה סביר.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מבסוט רצח!!) ואת המחשב הישן העברתי לאחי... אני קצת noob בענייני רשתות ואני צריך המלצה. בשני המחשבים יש כרטיס רשת (רגיל). המרחק בין המחשבים הוא כ-20 מטר אווירי (בית ארוך, המחשבים נמצאים בקצוות..) הבעיה היא שאני לא יכול להעביר כבל כי הוא יעבור בכל הבית יש המלצות? אלחוטי? מה לקנות? תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית. אחד מחובר לאינטרנט ישירות והמחשב השני מחובר בכבל רשת פשוט אל המחשב הראשון, ביצעתי שיתוף אינטרנט ואני גולש באינטרנט בשני המחשבים. הבעיה שלי היא שהתקנתי SQL SERVER על המחשב שלא מחובר ישירות לאינטרנט ועכשיו אני רוצה, דרך האינטרנט, לגשת אל שרת הSQL שהתקנתי. לדוגמא, אני רוצה מהמחשב בעבודה שלי להתחבר אל שרת הSQL שמותקן אצלי בבית במחשב שלא מחובר ישירות לאינטרנט. האם זה אפשרי? ואם כן אז כיצד אני מבצע את זה? תודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לי יש אינרנט כבלים ואני ואחותי משתתפים יחדיו באינטרנט ברשת בין שתי מחשבים. כשאחותי על האינטרנט הכל טוב ויפה האינטרנט מהיר מאוד אך כשחותי לא נמצאת על המחשב שלה זאת אומרת גם על האינטרנט בום!!!!!!!! האניטרנט שלי נעשה איתי מ ביותר אני לא מבין למה זה קורה? אני צריך עזרה דרך אגב אחותי גם בפורום זה וקוראים לה "חציל". תודה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בוקר טוב החלטתי להקים רשת בבית לארבע מחשבים . מחשב ראשי שיהיה בחדר שלי ואליו מחובר מודם ADSL של ECI (ודרכו תעבור התקשורת מהאיטרנט לשאר המחשבים ) ואליו מחוברים שני כרטיסי רשת (1 למודם ואחד חופשי ) מחשב 2 יהיה בסלון ויוחבר לטלויזיה ( יהיה אפשרות לשיתוף קבצים אבל לא אינטרנט ) מחשב 3 יהיה בחדר של הילדה ( שיתוף קבצים + אינטנט ) מחשב 4 לאפטופ ( שיתוף קבצים בלבד ) כל התשתית כבר מוכנה ! האם יש אפשרות לחבר את הראוטר למחשב הראשי ואת שאר במחשבים אליו ? ( ראוטר של EDIMAX יעשה את העבודה ? איזה מומלץ ) ? מה לגבי אבטחה ? כרגע אני משתמש בפיירוול תוכנה למחשב הראשי בלבד ! כל עזרה והמצלצה תתקבל בברכה אוקיי לאחר חיפוש בפורם מצאתי הודעה לגביי EDIMAX BR-6104K - Broadband Router …
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-