עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי נתב של די לינק 614, עם חיבור למחשב וחיבור אחד אלחוטי. אני מחבר לכבלים, ולאנטרנט זהב, כמובן שיש לי בעיות עם חייגן שלהם, אבל יש לי בעיה מסוג אחר. לפעמים שרוצים להיכנס לתוכנה של הנתב עצמו, הדבר בלתי ניתן. פשוט הוא כאילו לא מחובר. אם אני זוכר נכון היה עוד מישהו שכתב שזה קורה אצלו. כמובן שלי לחשוב פעמיים, פירקתי אותו. ניקיתי קצת אבק, ונשפתי לתוכו אויר בלחץ. השארתי אותו פתוח, הוא התקרר 10 דקות, וחיברתי שוב כשהוא פתוח. פלא- הוא הגיב תוך חצי שניה, לכניסה אליו, התחבר מהר, ואף נשאר מחובר ימים שלמים ! (דבר שלא קרה). האם המסקנה שלי שהוא סובר מחום, נכונה? אולי זה רק ספציפי אצלי, אולי יש גם למישהו אחד בעיה דומה, מה שרציתי לעת, ולבקש, שאם יש למישהו נתב דומה, שיהפוך , יפתח 2 ברגים …

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  2. שלום אני צריך את העזרה שלכם. בטעות שיחקתי עם הגדרות האינטרנט ב windows xp שלי, ושניתי שם את ערך ה mtu עם התוכנה cmtutoo. לא עשיתי גיבוי. אני יודע, נסיתי להחזיר את הערך ל 1500 אבל המהירות אינטרנט שלי עדיין נפגעה. עשיתי בדיקת מהירות הורדה באתר של בזק בינלאומי(הספקית שלי), וקיבלתי מהירות הורדה שעומדת תמיד על kb100 ולא יותר!. יש לי אינטרנט 1.5 מגה. ולפני ששחקתי עם ההגדרות, הכל עבד כשורה והוריד לי על 190 קילובייט בשנייה. ניסתי גם הורדות אחרות מעוד שרתים בארץ שאמורים להוריד על כל המהירות, אך לצערי אני מקבל את המספר 100! מחקתי את התוכנה הארורה הזאת כבר. ואני שואל אותכם פה עכשיו. האם יש איזה קובץ תיקון ל xp שמחזיר את כל הגדרות האינטרנט לברירת המחדל של הווינדאוס,כאילו כמו אחרי פיר…

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  3. היי, הציעו לי היום מבצע באורנג' של חיבור חינם לאינטרנט מהיר ל3 חודשים, שזה כולל גם ראוטר והתקנה ושיחות חינם. בדקתי והם הדגישו במיוחד שאין שום התחייבות מעבר לזה. זה נשמע טוב, אבל האם זה באמת כזה טוב? ובאמת חינם לגמרי? אשמח לדעתכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  4. היי, קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם לצורך "הכרות" עם הרשת בדיוק לפי מה שהיה כתוב בהוראות, אך כשאני מנתק אותו מהחיבור שלו למודם הוא לא מפעיל בכלל את האינטרנט. מישהו מכיר ויכול לסייע לי? הראוטר נקנה על מנת שיוכל לספק לי רשת בקומה אחרת שבה הקליטה מהמודם חלשה מאוד. כרגע כשהו מחובר למודם האינטרנט שהוא מספק פועל בצורה מצוינת.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by tembo,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים שמחוברים ב HUB עם מודם כבלים ודיילר. המחשבים קשורים ברשת על ידי חיבור שלא ברור לי כלומר לא מוגדר IP משותף וכלום. XP (בשניהם) פשוט יודע כנראה לזהות חיבור ועושה עם זה משהו ... ברגע שאני בוחר לשתף את המודם הוא מיד מפסיק לפעול ומחזיר גם הודעת שגיאה כשמנסים להתקשר 769. עשיתי את כל מה שכתוב במדריך מספר פעמים וזו גם לא הרשת הראשונה שאני מקים אבל אני לא יודע מה הבעיה כאן. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by Mortar,

http://www.kerio.com/kerio.html הורדתי את הROUTER שלהם, אני לא יודע הרבה חוץ מלחבר רשת בסיסית ביותר של שני מחשבים עם כבל בWIN2K או XP וזאת הסיבה כנראה שאני לא מבין הרבה בכל המונחים של הרשתות ואני לא מצליח להריץ את התוכנה ולהבין איך משתמשים בה. אני רוצה דבר פשוט מאוד, יש לי ADSL בUSB ושני כרטיסי רשת מחוברים ללא HUB או SWITCH, סתם ככה, אני רוצה להגביל כל מחשב לאפשרות הורדה של 28KB MAXIMUM, איך ? אני ממש צריך עזרה, אם מישהו יודע איך להריץ שרת בתכונה הזאת כשמשתמש שני נכנס ויש קשר ואפשר לנתב מידע ולהגביל את הBANDWIDTH אני אודה לו מאוד, אין לי 500 שקל ל ROUTER מה אני יכול לעשות... בבקשה עזרו אני נואש ביותר!

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  7. שלום יש להורים שלי את המודם של eci b-focus 312+ ופעלתי על פי מדריך הזה http://www.netcheif.com/Reviews/ECI352/ECI352.htm המדריך ביקש שנעשה חיבור pppoe - ניסיתי ולא הצלחתי אז ניסיתי pppoa והצלחתי ראיתי בסטטוס שהחיבור עובד בהצלחה ואפילו מתחילה ספירת זמן של החיבור . שמרתי הכל . עד כאן הכל טוב ויפה , משום מה אני לא מצליח להיתחבר לאינטרט . מישהו יודע למה? ד"א בשביל לגלוש ל hwzone איפסתי את ההגדרות אז לא אוכל לעבוד על החיבור בזמן אמת אז אם אפשר תריצו את כל ההסבר ואני אנסה תודה.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  8. אם שתי המחשבים שלי מחוברים בראווטר.. כאילו שתי המחשבים מתחברים בכבל רשת לראווטר והאינטרנט פועל בשתיהם כאילו בלי בעיות וזה איך אני מעביר דברים ממחשב ולמחשב? תודה. :]

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  9. יש לי KASPERSKY 6 ואני משתמש ב FIREWALL שלו אכשיו כל 5 דקות תוקפים אותי intrusion.win.dcom.exploit intrusion.win.lsass.exploit intrusion.win.mssql.worm.helkern מה אני עושה פשעם תקפו אותי רק פעם ב... ורק ה WORM.HELKERN טכשיו זה יותר !!! בבקשה שמישהו יעזור לי :-[

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by simla101,

טוב זה הדיון השני שאני פותח כבר...הקודם ירד ולא יודע איפה הוא... עכשיו הבעיה שלי היא כזו...2 מחשבים מחוברים בכבל מוצלב ביניהם ואחד מהם מחובר לאינטרנט שניהם בווינדווס XP...איך אני עושה שהמחשב שאין לו גישה ישירה לאינטרנט יוכל לגשת לאינטרנט דרך המחשב שכן יש לו גישה? המדריכים בסטיקי פשוט לא עוזרים לי...ואני לא ממש מבין מהם (ואין לא חדש בעסק של מחשבים) מה אני אמור לעשות. הבעיה שלי היא שאני משתמש בחייגן אבל במדריך יש תמונה רק של התקן LAN אחד...בעוד שלי יש שני התקני LAN(כמו שיש בהדרכה להתקנה בלי חייגן) ועוד ת'חייגן... הנה ככה זה נראה מישהו יכול לעזור לי? כי כל מה שאני מצליח לעשות זה ששני המחשבים יזהו שיש תקשורת ברשת...אבל הם לא מזהים אחד את השני ובטח שלא ת'גישה לאינטרנט...ונ…

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  11. Started by ggeell,

שלום לכלום , אני ממש אובד עצות..אודה לעזרתכם. אני מחובר לראוטר אלחוטי עם כבל לאחד הפורטים . בחדר אחר בבית יש מחשב עם גישה לאותו ראוטר עם מתאם אלחוטי (אין בעייה עם גלישה באינטרנט בשני המחשבים) . הבעייה היא שכשאני רוצה להעביר קבצים מהמחשב שלי למחשב המרוחק , אני לא יודע איך עושים זאת.. נ.ב: הכתובת של הראוטר שלי היא : 10.0.0.138 ... ניסיתי להגדיר ב-TCP (בשני המחשבים , כתובת ידנית עם סיומת אחרת ממה שיש לי ברואטר וגם הכנסתי SUBNET C , אבל לא רואה את המחשב האחר בשכנים ברשת ) .. בשני המחשבים מותקן XP PRO . כמו כן , הצלחתי לשתף קבצים עם תוכנת WWW FILESHARE אבל מהירות ההעברה היא היא איטית כתוצאה מהעברה דרך ממשק אינטרנט ולא חיבור ישיר בין המחשבים בקבוצת עבודה) . אשמח לעזרה...

12. האם ניתן לקבל יותר מכתובת IP אחת? מה קורה למהירות במקרה כזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  13. יש לי לקוח בקיבוץ שרוצה לפזר נקודת אינטרנט אחת שקיימת במיקום אחד הוא רוצה שידור אלחוטי שיהיה חזק מספיק ל100 מטר רדיוס +- אופי השטח הוא וילות קטנות - דירות אירוח , כשהראוטר הקיים נמצא באחת הוילות שנמצאת במרכז השטח, הוילות נמוכות, לא מעל 3 מטר ובנויות באותה צורה כולן עשויות מבטון, לא מזויין, כמובן שצריך שיקלטו גם בתוך הבתים איזה ציוד יעשה את העבודה ? ראיתי שמוכרים אנטנות 12-14DBI שמתחברות עם SMA, האם דבר כזה יכול להספיק או שמה צריך משהו אחר ? תודה

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  14. Started by desert,

מישהו יכול להסביר מזה DHCP?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  15. Started by RX7,

שלום וברכה יש לי מחשב נייח וראוטר של HOTBOX SAGEMCOM .. אני מעוניין להתחבר אליו בצורה אל-חוטית ונראה לי שאני צריך כרטיס רשת אל חוטי..אני צריך לדעת על אילו נתונים עליי להסתכל בעת קניית כרטיס הרשת אשמח מאוד לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  16. *please do not change my title* \hello everyone i cannot sign into my hotmail account more than one week every time after i put my username and password i get a screen with "the page cannot be displayed" i must say i am able to sign in to msn messenger, and even when i press on the "u have 12 new emails" it gives me the same message: "the page cannot be displayed i tryed many computers with many operating sysems but it is always the same ! what can be the problem ?\ what shall i do ?\ please help me, im in india and i cant get very important emails from my family and friends that r waiting for me in other parts of india \ i must say that other people here in india have no…

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  17. שלום לכולם.. אם יש לי שתי מודמים וקו אחד של אינטרנט אני יכול לחבר את שתי המחשבים לקו הזה?עם המודם ולא עם רשת ביתית? ואם לא..אז אשמח לדעת איך לחבר את שתי המחשבים ברשת ביתית כי ניסיתי פעם אחת ולא ממש הצלחתי.. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by Sygnus,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים יחד כרשת ביתית, והאחד גולש דרך השני. מערכת ההפעלה בשניהם היא xp. הגדרתי את כל ההגדרות עוד מלני חודש לערך דרך set up home or office network ומאז האינטרנט עבד בשניהם. היום ניתקתי את המחשב השני ובמקמו חיברתי את הנייד ע"מ לצרוב ממנו, לאחר שהחזרתי למחשב הרגיל והגדרתי מחדש את הרשת, המחשב כבר אינו גולש דרך הראשי למרות שהרשת פועלת כראוי ולמרות שהגדרתי הכל נכון. השאלה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? ועוד שאלה האם כל פעם שאני אחבר את הנייד במקום המחשב הפרטי השני, אני צריך להגדיר ביניהם רשת ? האם אין מן חשבון רשת כמו חשבון משתמשים ? תודה.

19. Started by epichorus,

שלום, היום התקשרתי לבזק בינלאומי להרשמה לPower ngn, הופנתי להוט שיגדירו אצלם חיבור עם חייגן וחזרתי לתמיכה של בזב"ל להגדרת חייגן בראוטר. במהלך השיחה נאמר לי ע"י נציג התמיכה כי הראוטר שברשותי אינו תומך בהגדרת חייגן עם כבלים והומלץ לי על ראוטרים אחרים. האמנם דבריו נכונים ? במידה וכן אני מתלבט בין ה 6424 של אדימקס ל 941 /841 של TPLINK יש לכם המלצה ?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  20. אני צריך לחבר כבל רשת בין מחשב לסוויטצ'... הכבל כבר עבר... עכשיו אני רק צריך לחבר את הקליפס... כאילו את הראש של הכבל רשת.. איך לחבר אותו ? איך לסדר את החוטים ? אני חושב שאני צריך כבל רגיל ולא מוצלב... אז מה הסדר בשני הצדדים ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by zvkel,

יש לי רשת של מספר מחשבים ואני רוצה להגביל את רוחב ה upstream של אחד המחשבים ברשת חיפוש בפורום מצא תוכנה שאמורים להריץ על הסרבר שאחראי לשיתוף האינטרנט מה אני עושה אם ברשת שלי אין סרבר ומי שאחראי לשיתוף הוא הראוטר?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  22. Started by reem,

פתחתי אימייל בהוטמייל com עכשיו אני רואה את האתר כמו שצריך באנגלית אך ברגע ששולחים לי הודעה בעברית אז אני רואה את ההודעה בכתב מוזר חרטומים וצורות מלבניות עכשיו הלכתי לקידוד וסימנתי את כל סוגי העברית שהיה וזה לא עזר , הלכתי לשפות וראיתי שהכל שם מסומן על עברית ובדקתי שכל האפשריות של קידוד בעברית מסומנות חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שעוזר אזיי אם מישהו יכול לתת לי פתרון .....

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  23. Started by FARKASH7,

שלום משום מה הראוטר שלי מסוג אלקטל 570 מסרב להסתנכרן(אותה נורה ירוקה מהבהבת ללא הפסקה) ונראה לי שהוא התקלקל למרות שאין לו חצי שנה מאז שקיבלתי אותו מבזק עם הרשת שעשו לי בבית. יש לי עוד מודם, אלקטל רגיל שהיה לי לפני הרשת והוא מסתנכרן ללא בעיות(בגלל זה נראה לי שהבעיה היא באלקטל 570 החדש ולא בקו הטלפון). לפי מה שהבנתי אפשר לפרוץ את האלקטל הרגיל ולהפוך אותו לראוטר רציתי לדעת איך עושים את זה ואם הוא יכול לשמש כראוטר ברשת על חוטית עם שני מקלטי D-LINK נוספים. תודה רבה לעוזרים. ועוד שאלה שלא ממש קשורה האם יש אחריות למודם שנקנה מבזק מסוג אלקטל 570? אם כן כמה זמן? אופס בטעות רשמתי את זה בפורום הזה למנהלים בבקשה להעביר.

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  24. Started by Raya Othman,

אני ריא עוסמאן,לפני כמה שנים פתחתי שני חשבונות אינסטגרם, היום אני כל הזמן מנסה להכנס אליהם שמתי סתם מייל והם שולחים לי ששלחו עליו הקוד אבל המייל סמתי אותו סתם . החשבון השני לא זוכרת איך פתחתי אותו .. אולי דרך איזה פייסבוק שפתחתי קודם אבל שני החשבונות יש בהם את התמונות שלי ניסיתי כל הדרכים לא הסתדרתי להכנס ולמחוק אותם כי יש בהם עוקבים ועדיין רואים את התמונות שלי ... שלא אשכח לומר שיש לי חשבון אנסטגרם יציב מאז שנה משהו כזה אשמח לעזרה!!! תודה

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by zkfir,

שלום חברים ברשותי שני מחשבים אחד עם win xp וגם יש בו את הadsl המחשב השני עם win98 שני המחשבים מחוברים אחד לשני בין שני כרטיסי הרשת השאלה שלי היא : איך אני מגדיר שיתוף אינטרנט שבמחשב השני בלי adsl היה אינטרנט מהמחשב הראשון אני לא מצליח להגדיר זאת מבקש עם אתם יכולים לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים