רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
לאחר השדרוג החוקי לנתב, התבקשתי להזין שם משתמש וסיסמא, אם שם המשתמש והסיסמא שהשתמשתי בהם עד כה, לא עזרו. חיפשתי באינטרנט, קראתי ששם המשתמש צריך להיות ALCATEL והסיסמא היא המספר הסידורי של הנתב (כתוב על המדבקה) - גם זה לא עזר. מה עלי להזין ?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית נתב של לינקסיס WRT54GL עם הקושחה הגנרית הרגילה שהגיע איתו. לנתב הזה מחוברים 3 מחשבים. עכשיו לעניין, יש לי אח שמוריד כל היום באימיול\טורנט וכך חונק לנו את הגישה לאינטרנט, לי ולאמא שלי. רציתי לדעת אם יש דרך בנתב (QOS?) להגביל מהירות, ממש להגביל את רוחב העלאה ורוחב ההורדה ל IP מסויים בתוך ה LAN כך שהוא יגלוש אך בהגבלים מסויימים. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
יחוברו אליו 3 מחשבים שאחד מהם הוא HTPC ושני האחרים להורדות, שיתוף קבצים מלא בין שלושת המחשבים חובה (שיתוף 720P ). המרחק המקסימלי שאני צריך להגיע זה קומה שניה במרחק 10 מטר. ושלא יהיה מכוער... תקציב בערך 200 ש"ח, אפשר גם פחות...
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן, קניתי נתב dlink dir645, הוא מחובר למודם DSL699U5 במצב ברידג'. עשיתי setup internet connection וכעת יש לי אינטרנט וכמובן הגדרתי סיסמא. השאלה שלי היא, האם יש איזה הגדרות שאני צריך לשנות חוץ מהדברים שציינתי? האם ישנן הגדרות שעלולות להאט\לשפר את מהירות הגלישה?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לרכוש נתב לדירה.. האינטרנט הוא במהירות 10 מגה. תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי. השימוש הולך להיות בעיקר להתחברות ברחבי הדירה של הסלולרים ואייפד. וכן סטרימר Xtreamer sidewinder. אשמח להמלצה לנתב שיתאים לדרישות הנ"ל. הדירה קטנה.. אם יש נתונים נוספים להוסיף כדי למקד את הדרישה אשמח לענות.. תקציב בסיסי +, אם יש משהו בפחות מ - 200 שאמין ואיכותי אני אשמח..
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הדגמה קצרה ודי מרתקת אני חייב לומר: http://www.businessinsider.com/harald-haas-light-bulb-2011-8
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח [שזה מה שתכננתי להוציא על הלינקסיס] מה אני יכול להביא? שיהיה איכותי טוב וחזק...ראוטר אלחוטי אני צריך
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ש לי כיום מגדיל טווח של Edimax בתקן N שאני משתמש בו כ Acces point עבור חדר אחד בלבד. קניתי מגדיל טווח של Edimax בתקן AC מדגם 7438AC. עדיין לא פתחתי את הקופסא שלו ואני תוהה אם בכלל אני צריך אותו לשימוש בחדר אחד בלבד כנקודת גישה. האם אני ארגיש בשינוי? (המחשב הנייד שלי והסמארטפון תומכים בתקן AC).
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת כזאת - מחשב אחד עם 3 כרטיסי רשת, אחד מחובר למודם ADSL, והשניים האחרים לשני מחשבים. המחשב שאליו מחוברים כרטיסי הרשת משתף אינטרנט וקבצים ומגשר בין שני המחשבים האחרים. הכל עבד טוב ויפה עד שהתקנתי את SP2 - פתאום האינטרנט לא עובד בשני הקליינטים. עוד דבר מוזר - לאחר שאחד הקליינטים עושה ריסטארט וכרטיס הרשת מתנתק, כשהוא עולה שוב אצל השרת עדיין יש סמל של כבל מנותק למרות שהכל בסדר ואפשר לגשת אל השרת מהקליינט. ניסיתי הכל ואין לי מושג מזה. * בשרת מותקן za בגרסה הכי חדשה (תומך SP2 ), בקליינט אחד הוא גם מותקן ובשני יש את הפיירוול המובנה של ווינדוס. זאת בעיה די רצינית, לפחות מבחינתי. כל תשובה תתקבל בברכה.
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
עקרונית אני מאוד מרוצה מהראוטר הזה, כמעט שאין ניתוקים אבל הוא לא מושלם. כעבור חודש מהרכישה היו לי עד עכשיו 5 ניתוקים של האינטרנט. שלושת הניתוקים הראשונים קרו בקצב של אחד לשבוע. שני הניתוקים האחרונים קרו בקצב של אחד ליום. הפתרון היה לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר מההתחלה, אבל בראוטר הזה למיטב ידיעתי לא אמורים להיות ניתוקים בכלל. לא עידכנתי FirmWare עדיין כי אני לא רוצה לגרום נזק לראוטר עם FirmWare דפוק ואני בכלל לא יודע אם הבעיה היא משם. יש מבחינתי גם סיכוי שזו אשמת הספקית 012net. הגדרתי את הראוטר לשמור על הקשר עם הספקית כל 30 שניות (Keep Alive : Redial Period 30sec), יש קשר? כמו כן הרשת מאובטחת ב-WPA2 ככה שאין מצב שמישהו מתחבר אליי ומעמיס עליה ללא ידיעתי. כשאני נכנס ל-stat…
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב שהפינג שלי מזעזע! גם לארץ וגם לאירופה(זה מורגש במשחקים כשאני משחק בשרתים שמאוחסנים בגרמניה\UK) פינג לישראל : http://www.speedtest.net/result/2087961787.png פינג לגרמניה(FRANFURT): http://www.speedtest.net/result/2087965754.png פינג ללונדון(GB): http://www.speedtest.net/result/2087967615.png הפינג דיי מזעזע לדעתי(חברים מקבלים באזור ה65-70),אני מחובר אצל בזק ו012,ברשותי מודם D-LINK,עוד משהוא ששמתי לב עליו זה שניראה שאני לא מקבל 15MB כמו שאני אמור(בתמונות רק בלונדון אני מקבל 15MB),אבל מבחינת מהירות הורדה,אני מוריד על 1.8MB\S בסטים,2.2MB\S בORIGIN ובטורנט גם באזור ה1.6-1.8 תודה מראש לעוזרים
-
אז ככה בבית הרשת עובדת עם מודם כבלים ראוטר של 3com 3crwer100-75 והכל עובד מצויין כולל יחידות שעובדות בבית ב WIFI לקחתי את הראוטר לעבודה בעסק כדי לספק שרותי אינטרנט אלחוטי ללקוחות . בעסק של ADSL עם מודם של Rotal RTA 320 אם אני לא טועה . . אל תתיחסו למודל . בקיצור עשיתי למודם reset default הגדרתי את החיבור שהוא PPPoE הגדרתי גישה לאנטרנט אלחוטי . וכל התחיל לעבוד . . המחשב שלי קיבל IP פנימי נכנסתי למודם המודם קיבל IP חיצוני GATEWAY חיצוני ו שרתי DNS. הגלישה עצמה הייתה בעייתית מכוון שחלק מהאתרים עבדו וחלק לא . וגם אלה שלא עבדו הייתי יכול לעשות להם פינגים. לדוגמה google.com עבד gmail.com עבד . msn.com לא עבד בכלל mekusharim.co.il עבד אבל רק העמוד הראשי. איסי קיו עבד…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
עד היום אני עושה שימוש ברשת ביתית עם מודם USB שקיבלתי מספק האינטרנט-בזק, ו-HUB. כעת אני רוצה לשדרג. בזק דורשים 130 ש"ח כדי להחליך לי את המודם למודם רשת, וחשבתי לרכוש ראוטר Edimax BR-6104K שמחירו 269 ש"ח. אך כעת אני מתלבט, האם כדאי להצמד לתוכנית זו, שעלותה 399 ש"ח, או אולי עדיף לרכוש ראוטר הכולל מודם. למשל AR6024 Edimax שמחירו 350 ש"ח. אשמח לקבל התייחסויות - האם יש הבדל באיכות שאני מקבל? קישור למאפייני הראוטר: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40222&sog=C-Router תודה יואל
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לכם. שחיפשתי לקנות ראוטר קראתי כאן פה שהמליצו, כמעט כולם, פה אחד, על הנתב הזה. הלכתי עם הרוב וקניתי אותו. ההתקנה היא באמת פשוטה למדי אך בעיית הניתוקים היא די מעצבנת. לנתב מחוברים שני מחשבים נייחים דרך כבלים וכן גם מחשב נייד אחד. שני המחשבים הנייחין עובדים מצויין בלי בעיות ובלי נפילות אבל האינטרנט בנייד נופל כל 5 דקות ובאמת שאי אפשר לעבוד כך. כל פעם אני מתחיל הורדה או עדכון של windows ההורדה פשוט נתקעת באמצע כי האינטרנט. בנוסף לזה, השידור שלו ממש נמוך למרות שהמחשב הנייד נמצא כמה חדרים לידו ואין הרבה מכשולים בדרך. יש איזה דרך לשפר את מידת השידור של הראוטר וגם את תכיפות הנפילות שלו? אם כן אשמח מאוד לעצה מכם...
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בהשוואה למשל לחוט USB ארוך או בהשוואה לכריטיסים אלחוטיים ללא אנטנה ? יש למישהו מידע/מאמר על זה ?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות ברשת שחיברתי אני עשיתי בדיוק כמו שאמרו לעשות IP לכל מחשב בנפרד כמו 192.168.0.1 זה למחשב הראשי ולמחשב השני שיניתי את הסוף ל-2 אבל כשניסיתי לעשות פינג ממחשב הראשי למחשב משני הוא רושם לי :s05: Request Timed Out אגב הרשת שהרכבתי הוא דרך האב שכמו כן גם מחובר לאינטרנט מודם של בזק ולגבי הבעיה השניה הוא שאני מנסה לחבר את שני המחשבים לאינטרנט אבל עם חייגן כשאני מנסה לחייג ממחשב אחד הוא מתחבר אבל כאשר אני משאיר את המחשב הראשי מחובר ומנסה לחבר את השני עם חייגן הוא לא מאפשר לי להתחבר....האם יש אפשרות לעשות משהו בנידן? אודה מאוד למי שיעזור לי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי הנייח שלי מחובר באלחוטי לראוטר 1043ND שיושב בסלון. בימים האחרונים קרתה בעיה מוזרה,אני רואה את הרשת מתחבר אליה אך כשאני רוצה לנהל את הנתב אינני יכול להגיע לראוטר,כאשר מנסה מקבל This webpage is not available זה מעולם לא קרה. יש פינג לראוטר אך אינני מגיע אליו,ההגדרות אוטו'. זה פשוט קרה וגם בלפטופ אינני מגיע אליו וגם האייקון שלו נעלם מהרשימה בתיקית NETWORK. לא שיניתי דבר בראוטר. לשם בדיקה,התחברתי לרשת של השכן ואני כן מגיע לראוטר שלו ורואה את האייקון שלו בלי בעיה. דע? ------------------עריכה------------------ ריסט לנתב פתר את הבעיה..ממש מוזר.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
1.כיצד ניתן להקים רשת רק של 2 מחשבים ושניהם יהיו מחוברים לאינטרנט adsl ברק ובכלל אם אני רוצה רק שיתוף אינטרנטי אני חייב כרטיס רשת אי אפשר לפצל את המודם? 2.המחשב שעליו המודם חייב לדלוק כל הזמן? ואם כן זה לא הורס? 3.אני רוצה לשלוט במחשב מרחוק ושמעתי על תוכנה בשם ראדמין אבל מישהו אמר לי שי "קו עולה וקו יורד" ואם אני רוצה לשלוט במחשב שלי בראדמין אני צריך קו יורד זה נכון? איך עושים את זה? אשמח אם תענו אני די חובבני אבל בכל זאת עם קצת רקע תודה
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לארגן לסבא שלי אינטרנט. הוא גר קרוב מאוד ואני רוצה לחבר אותו לרשת האלחוטית שלי. הבעיה שיש לי רק נייד ישן מאוד, מספיק בשביל גלישה ברשת אבל ללא רשת אלחוטית וUSB איטי מידי בשביל כרטיס רשת חיצוני. יש לי נתב פנוי, D-link 624 אפשר להפוך אותו לנקודת קצה ? תודה, שחר
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
זמן לא עסק,י בתחום הקמת הרשתות ולכן נוצר לי קצת בלאגן בראש. בעוד מספר ימים אני יעבור לבית משותף שכולו מרושת באינטרנט אלחוטי המתוחזק ע"י חברה כל שהיא ומעניק גישה נפרדת לכל לקוח (דירה) בנפרד - בדומה למלונות. האם אפשרי, לקחת ראוטר - הוא יתחבר לאינטרנט האלחוטי שפרוס במבנה באמצעות הסיסמא (WEP/WPA וכן הלאה), ועל סמך החיבור הזה אני יצור בראוטר שלי הגדרות ייחודיות לי, שנמצאות בשליטה שלי - כמו SSID, DHCP, סיסמת גישה לרשת שלי (כך שאם יבואו אלי אורחים אני לא אצטרך למסור את הסיסמא הראשית). חשוב לציין שאין לי גישה לציוד האלחוטי או לממשק הניהול של הרשת במבנה. אני לא בטוח עד כמה הבקשה שלי עונה להגדרה AP או REPEATER (נוצר לי בילבול גדול מאוד מכל המחשבה על "איך אני עושה את זה") האם זה אפש…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של Linksys והוא מחובר למודם של ALCATEL Home ואין לי חייגן כי הוא תמיד מחובר אפילו כשהמחשב מחובא.... הוא מתנתק כל הזמן....אין זמן מסוים שזה קורה...לפעמים פעם בשעה לפעמים כל כמה שעות אבל לפעמים גם 5 פעמים ב2 דקות.... ואני לא יכול לעבוד ככה....זה מנתק לי את כל מה שאני עושה...לפעמים זה מתחבר אוטומתית אחרי כמה שניות או דקות....ולפעמים אני צריך ללכת לדף הגדרה (setting) של הראוטר ולעשות APPLY כדי שזה יפעל עוד פעם.... מה אני צריך לעשות להפסיק את ההתנתקויות..?? עריכת המודר: כותרת.
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אוקי...היה לי ראוטר 3COM שעשה צרות והוחלף עכשיו יש לי עוד ראוטר וכל רבע שעה לערך הוא מתנתק (רואים במחשב שהמחשב מתנתק מהראוטר) ואז אחרי חצי דקה מתחבר ואחרי עוד דקה מתחבר שוב לאינטרנט... יש לציין שהבעיה החלה רק לפני יום. האם יש מצב שיש שיטה אחרת לסדר את הראוטר בלי להחליף אותו? הראוטר עודכן כשהגיע (שזה לפני חודשיים בערך)...האם יכול להיות שיש גרסא חדשה שמסדרת את זה? האם זה הגיוני בכלל שהוא עבד אחלה ועכשיו פתאום לא וכל זה בגלל גרסא לא טובה? מממ עזרה?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אם אני לא נכנס יום אחד להגדרות של הנתב אני לא יכול להיכנס שוב ( אני חייב לאתחל אותו) האם יש משהו לעשות?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה הם הקרטריונים לפיהם התוכנה מה הוא דואר רגיל ומה ספאם?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אחרי יותר משנתיים וחצי של עבודה הגיש היום צוות, המשותף למשרד התקשורת והמועצה לשידורי כבלים ולווין, דו"ח בנושא הפצת שידורי וידאו ברשת האינטרנט. הדו"ח קובע כי בעתיד יש להחיל על שידורי וידאו מסויימים ברשת האינטרנט כללי רגולציה הדומים לאלה הנהוגים בכבלים ובלווין, כמו הגנה על ערכים ואינטרסים ציבוריים, הגנה על קטינים מפני תוכן פוגעני, שמירה על כללי אתיקה, הגנה על הצרכן וסיוע לבעלי מוגבלויות. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1542
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-