רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי אני מעוניין לקנות נתב עם USB על מנת לחבר את המדפסת שלי ודיסק חיצוני בתקציב של עד 300 שקל המון תודה
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי כבר תקופה ארוכה בעיה שאם אני מנסה להכנס לאתר לפעמים זה נכנס תוך כמה שניות ולפעמים פשוט אי אפשר להכנס לאתר בד"כ זה נמשך לכמה דקות עד שאיכשהו זה מסתדר גם לאתר fresh.co.il לפעמים נכנס ולפעמים מופיע הודעה 400 Bad Request אני מחובר ל 012 זה האתרים היחידים שיש לי את הבעיה הזו
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
מדובר שרוב הגולשים באתר שלי הם מישראל.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום חברים אחרי ההדלקה בדפדפן כרום מופיע רקע שחור. לפני כן לא עשיתי שום שינוי בהגדרות, המצב נשאר בכל קישור שפותחים, כמו כן כל המשחקים עם ההגדרות "רקע" וכו' לא עזרו. להלן תמונה להמחשה איך נראה המסך כרגע אשמח מאוד לעצות בפתרון הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
למרות שהגדרתי אפשרות גישה מרחוק, איני מצליח לגשת אליו מרשת חיצונית (לכתובת IP פיזית, ופורט 8443 שהוא ברירת המחדל בנתב זה). השאלה היא האם בין השינויים שביצעו בזק בנתב זה (למשל, סילוק DDNS מהתפריט) - האם הם גם דפקו את פונקצית הגישה עצמה ורק השאירו את התפריט שלה?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום רב, בשעה טובה אנחנו נכנסים לדירה חדשה שרק נבנתה. יש לנו ארון נתיכים ומתחתיו ארון תקשורת ובו כבלי הטלפון והרשת + שקע חשמל למודם-ראוטר. על כבלי הרשת רשום CAT 5E אני מעוניין ליצור רשת ביתית באופן שאוכל לחבר בחדר השינה והעבודה (כ-5) מחשבים בחיבור קוי. בפועל בשלב ראשון רק 3 מהם אני מתכוון לחבר (באחד מחשב לעבודה, בסלון מחשב לטלויזיה ומדיה וכנ"ל בחדר השינה) זו הפעם הראשונה שאני מתעסק בזה ולכן מבקש את עזרתכם: 1. האם יש לכם המלצות לגבי בניית הרשת ? האם סוג הכבל יגביל אותי ולכן כדאי להחליפו? 2. מאחר ומדובר בדירה חדשה אני מתלבט גם לגבי בחירת התשתית והספק. אני זקוק לחיבור מהיר אבל תכל'ס 40 מגה יספיקו. אני מעונין גם בקו טלפון ביתי רגיל לגיב…
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, ברשותי שני מחשבים המחוברים ביניהם ע"י כבל רשת. האחד נמצא בחדרי ומחובר למסך טלוויזיה 26' LCD והשני נמצא בסלון והוא מחובר למסך מחשב 17' CRT רגיל. לצורך העניין נקרא למחשב שבחדרי מחשב X ולמחשב בסלון מחשב Y. האם ישנה אפשרות להציג את מה שהמסך של מחשב X מציג, על המסך של מחשב Y? הסיבה שאני רוצה לעשות כן היא מכיוון שישנם משחקים שלא נוח לשחק על הטלוויזיה(דוגמת COMPANY OF HEROES) ועדיף לשחק אותם על מסך מחשב רגיל. תודה רבה לכולם ושבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שמתי לב שלאחר זמן מסויים של שימוש בתוכנה uTorrent על הגדרות ברירת מחדל לחיבור של 1.5mb/128kb הראוטר נתקע ואני חייב לבצע reset דרך הממשק שלו, או אם גם זה תקוע אז ידנית. זה קורה בתקופה האחרונה הרבה יותר מאשר בעבר. למישהו יש עצה מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי חיבור בקו של בזק עם ספקית בזק בינלאומי. אני מתחבר דרך רשת אלחוטית בעלת 3 מחשבים. עכשיו אני רוצה לעשות לעצמי חיבור שונה רק למחשב שלי(לאינטרנט) אבל יש לנו רק קו אחד בבית. האם זה אפשרי לעשות חיבור בכבלים ככה שאני לא צריך עוד קו בבית? ואיך עושים את זה? בבקשה תגידו לי כל מה שאני צריך לדעת כדי להתחבר דרך הכבלים, אם צריך מודם מיוחד וכו'(יש לי מודם לא בשימוש כרגע-רכשתי מחנות של בזק). בקשר לספק אינטרנט הייתי רוצה לדעת אם מישהו פו משחק במשחק: World of Warcraft ויודע אולי על ספקית אינטרנט עם פס טוב למשחק המדובר הזה. כרגע ה-Latency שלי הוא מעל 200. תודה לכל מי שעוזר!
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
עוד מישהו נתקל בזה? ברוב המקרים אני מגיע ל20-80KB וזה נכון רק לשרתים מחו"ל(רובם למען האמת, כמובן שלא כולם), בארץ אני מגיע למהירות המקסימלית. זה התחיל לפני שבוע וחצי ולא עשיתי שום שינוי ברשת/במחשב, רשת של 2 מחשבים + נתב br6204wg ומודם 270pr. כבר שללתי בעיה ברשת או במחשבים, ככה שהאופציה שנשארה זה הספק שהם בב"ל. דיברתי עכשיו עם תומך שלהם, שירות כ"כ גרוע בחיים שלי לא קיבלתי(ואני חייב להודות שמאז שהתחברתי אליהם הכל היה טיפ טופ בנושא הזה). הוא אומר לי לעשות בדיקה לשרת שלהם כשאני אומר לו בפירוש שהבעיה היא רק בחיבור לחו"ל, מטומטם. אחרי זה הוא אמר לי לעשות בדיקה לyahoo שקישור אליהם מופיע באתר של בב"ל ואחרי שאני מקבל את המהירות המקסימלית הוא צורח לי באוזן שהכל בסדר. בטח שהכל בסד…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים של עבודה רציפה בלי ניתוקים, פשוט תענוג, פתאום זה היכה. הראוטר לא מושך כתובת איפי של חיבור ללא חייגן - כי הוא אינו תומך בחיבור l2tp - מה טוב ההגדרה פשוטה ממש. רק שבימים האחרונים הוא פשוט לא מושך כתובת איפי, הבעיה היא ללא ספק בראוטר כי כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב תוך חצי דקה יש איפי והכל רץ. אשמח אם תעזרו לי להתקרב לאיזור הבעיה כי התמיכה של נטגיר בישראל היא פשוט בושה, ממש קשה להשיגה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הראוטר צריך לתמוך בחיוג L2TP. ישמש 3 מחשבים בחיבור אלחוטי שנמצאים ב-2 קומות שונות בבית ועוד אחד בחיבור קווי. אני מוריד טורנטים לפעמים (לא הרבה) אז עדיף שהראוטר יוכל להתמודד עם זה בצורה סבירה. תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אחרי יותר משנתיים וחצי של עבודה הגיש היום צוות, המשותף למשרד התקשורת והמועצה לשידורי כבלים ולווין, דו"ח בנושא הפצת שידורי וידאו ברשת האינטרנט. הדו"ח קובע כי בעתיד יש להחיל על שידורי וידאו מסויימים ברשת האינטרנט כללי רגולציה הדומים לאלה הנהוגים בכבלים ובלווין, כמו הגנה על ערכים ואינטרסים ציבוריים, הגנה על קטינים מפני תוכן פוגעני, שמירה על כללי אתיקה, הגנה על הצרכן וסיוע לבעלי מוגבלויות. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1542
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
הגעתי למצב שאני צריך להחליף אחד מהם (שניהם סימנס). כרגע אני משתמש באחד מהם כap חוץ מראוטר זהה קיימים ראוטרים אחרים של בזק שאוכל לקשר אליהם את הראוטר סימנס שישאר לי כap תודה
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, לא מזמן החלטתי לשרדג את רוחב הפס שלי ל10M, ולכן החלטתי לשרדג גם הראוטר שלי לתקן N התקציב שלי הוא כ250 שקל לראוטר, אשמח אם תביעו חוות דעת על הראוטרים ששקלתי לקנות, ואם יש ראוטרים יותר טובים שאתם מציעים. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=762733 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=719438 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746556 וכמו גם ארכוש את כרטיס הרשת הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767086
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אז ככה, חיברתי את הפלייסטיישן לאינטרנט על ידי גשר דרך החיבור של המחשב הנייד אני מפעיל על המחשב PS3 מדיה סרבר היא מזהה את הפלייסטיישן . ומצליחה להזרים בלי בעיות . הבעיה היחידה שנשארה היא שמידי פעם בין עשרים דק לחצי שעה . המחשב הנייד מציג שגיאה שישנו מחשב נוסף עם אותו אי פי ברשת ואז החיבור מתנתק לשתי שניות וחוזר. דבר שמספיק כדי להפסיק את הזרמת הסרט ואז אני צריך לאתחל את התוכנה מחדש וגם את הפלייסטיישן . ניסיתי לבדוק אולי ה DHCP בראוטר לא מסומן אבל לא . זו לא הבעיה. ניסיתי להקצות לו ליס לאי פי מחוץ לטווח שה DHCP מחלק וגם לא עזר . מישהו יכול לחשוב על עוד פתרון לבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן, קניתי נתב dlink dir645, הוא מחובר למודם DSL699U5 במצב ברידג'. עשיתי setup internet connection וכעת יש לי אינטרנט וכמובן הגדרתי סיסמא. השאלה שלי היא, האם יש איזה הגדרות שאני צריך לשנות חוץ מהדברים שציינתי? האם ישנן הגדרות שעלולות להאט\לשפר את מהירות הגלישה?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס הכל מוגדר כמו שצריך... השאלה שלי היא לא איך לעשות שהמדפסת תיהיה ברשת אלא איך לעשות שהיא לא תצרוך משאבים מהמחשב שהיא נמצאת עליו לדוג במחשב שלי נמצא הרואטר המדפסת והכל.. אם מישהו שולח קובץ להדפסה ממחשב אחר אז הFPS והמחשב בכללי זז יותר לאט האם יש אפשרות שהמדפת תיהיה על המחשב השני (בלי להעביר אותה כמובן.. ובלי כבלים וכאלה...) או אם יש דרך לעשות שהמדפסת תפעל באופן "עצמאי"זאת אומרת שאני לא יצטרך להדליק את המחשב שלי מתי שמישהו רוצה להדפיס במחשב השני גם אני רואה מתי שאני שולח להדפסה את השורה של המדפסת שנמצאת על הROOT של המחשב שלי ואז רק את השם שלה יש דרך לעשות את זה הפוך ?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן חברים יש ברשותי 2 מחשבים נייחים שמחוברים בשיתוף אינטרנט (מחשב מארח שלידו המודם כבלים) ומחשב נייד אחד והייתי רוצה לחבר גם את המחשב הנייד לרשת במה עלי להשתמש? (נתב, ראוטר, האב) ואיזה חברה ממולצת? המחשבים כולם נמצאים פחות מ10 מטר אחד מהשני בחדרים נפרדים לחדר שלי יש קירות בטון (לא ממ"ד) זה ישפיע?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
היי, יש לי כבל רשת מוצלב ואני רוצה להפוך אותו לישר... מצאתי את המדריך הבא: http://homepage.ntlworld.com/pete.long007/patchlead.htm הכל מובן חוץ מ-2 דברים: 1. איך לעזעזל אני מוריד את החיבור RJ45 מהכבל 2. מה זה Crimper והאם זה חובה בשביל להכין כבל רשת? תודה!
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום! ברשותי אינטרנט מהיר במהירות 1.5MB, אשר מחובר בעזרת מודם למחשב שלי שהוא: pentium 4 1.7GHz 512DDR , ודרך כבל רשת מחובר למחשב ישירות לכרטיס רשת מחשב שני בבית pentium 3 766, משמע האינטרנט מתחבר למחשב החזק והמחשב החלש מתחבר לחזק דרך רשת ומקבל כך חיבור אינטרנט, המודם שנאי מתמש בו הוא: B-FOCUS ROUTER 270PR. הבעיה שכל פעם שאני מכבה או עושה RESTART במחשב החזק אז המחשב השני מאבד חיבור לאינטרנט מין הסתם. רציתי לדעת אם אני יכול להפוך את המודם שברשותי לROUTER בכדי שהאינטרנט יהיה מחובר גם כשהמחשב החזק כבוי... האם זה יאט לי את החיבור? מישהו כבר עשה את זה ויודע איך? או אם אפשר בכלל? תודה מראש! t d
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
תיראו מה זה זה,מחשב ריק! אין תוכנה אחת עליו...אני עושה פינגים לאתר הזה: Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\alex>ping hwzone.co.il Pinging hwzone.co.il [212.199.164.181] with 32 bytes of data: Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=75ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=63ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=62ms TTL=58 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=60ms TTL=58 Ping statistics for 212.199.164.181: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 60ms, Maximum = 75ms, Average = 65ms C:\D…
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת ביתית בין 3 מכשירים 2מחשבים וסוני פלייסטיישן 2 עם מתאם רשת. הבעייה שלי היא שלמתאם רשת של הפלייסטיישן יש כניסה לכבל רשת ובשביל שהמתאם רשת יהייה מחובר זאת האפשרות היחידה של לחבר אותו לרשת רק ע"י החיבור רשת שיש בו. עכשיו אם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אז במחשב אחד אני שם את הראוטר במחשב השני את הכרטיס רשת האלחוטי ובפלייסטיישן אני לא יכול לשים כרטיס רשת אלחוטי... כי אין לי לאן לחבר אותו... אז אני צריך לדעת אם ייש איזשהו פיתרון שהוא שאני יכול לחבר את הפלייסטיישן ברשת אלחוטית מישהו אמר לי שיש דבר כזה שזה כרטיס רשת אלחוטי יש לו אנטנה שמקבלת את המידע ויוצא ממנו כבל שאותו אני אוכל לחבר לפליסטיישן? או אם יש לכם פיתרונות אחרים בשבילי זה יהייה מעולה תודה
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי רשת מבוססת WINDOWS 2000 SERVER ותחנות עבודה PROFESSIONAL 2000. ברגע שמשתמש מעתיק קובץ גדול או מספר קבצים קטנים לשרת המשתמש ננעל ולא יכול לגשת יותר לשרת , אני מקבל הודעה בנוסך : ACCOUNT DISABLED . LOGIN FAILURE אם אני עושה LOGON ו LOGOFF אני יכול להתחבר ברשת אבל לא לגשת לשרת . בדקתי בשרת והמשתמש לא מוגדר כ"LOCKED" . לאחר כ50 דקות בערך המשתמש יכול לחזור לעבוד על השרת כל עוד הוא לא מעתיק קובץ גדול \ קבצים קטנים . כמו כן ננתי ליוזר הרשאות של ADMINISTRATOR וזה לא עזר, הוספתי את היוזר לADMINISTRATORS GROUP המקומי של המחשב וזה גם לא עזר .. למישהו יש מושג מה זה השגעון הזה ?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כשאני רוצה להיכנס למודם ונכנס ל-RUN ואז 10.0.0.138 אני לא מצליח להיכנס. מה יכולה להיות הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-