עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by RoshRosh,

שלום לכולם רשת מורכבת משני מחשבים מחוברים באמצעות ראוטר מודם של EDIMAX מחשב 1 XP PRO מחשב 2 XP HOME לשני המחשבים גישה לאינטרנט ממחשב 1 ניתן לגשת למחשב 2 אבל ממחשב 2 עם ה XP HOME לא ניתן לגשת למחשב 1 מתקבלת הודעת ACCESS DENIED ה FIREWALL בשני המחשבים מנוטרל איך אפשר להתגבר על הבעייה?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by Guymz,

אהלן, קניתי נתב dlink dir645, הוא מחובר למודם DSL699U5 במצב ברידג'. עשיתי setup internet connection וכעת יש לי אינטרנט וכמובן הגדרתי סיסמא. השאלה שלי היא, האם יש איזה הגדרות שאני צריך לשנות חוץ מהדברים שציינתי? האם ישנן הגדרות שעלולות להאט\לשפר את מהירות הגלישה?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  3. אוקי... רק בשביל הנתונים: רשת ביתית שמחוברים אליה 5 מחשבים. מהירות 5מגה (בזק+בזק) עכשיו לבעיה: לפחות פעם ביום קורה מצב שבו האינטרנט פתאום עובד ממש לאט ואפילו הדפים לא מצליחים להיטען. מה שעשיתי בהתחלה זה לנסות לשלוח פינגים דרך הcmd לשרת ישראלי (וואלה)... בזמן שאין את הבעיה הזאת לפינגים לוקח להגיע בערך ב20ms, אבל בזמן שיש את הבעיה הפינגים לרוב לא מגיעים בכלל, ואם כן אז זה מגיע תוך 250ms. הפתרון שמצאתי היה לכבות את הראוטר ולהדליק אותו מחד, ואז הבעיה נפתרת. אבל זה ממש מציק לעשות את זה כל פעם מחדש אז חשבתי לשאול אותכם מה לדעתכם גורם לבעיה הזאת. תודה רבה mz155

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by doker,

רציתי לדעת אם אפשר לחבר שני כרטיסי רשת למחשב כך שכל כרטיס רשת יהיה מחובר לאינטרנט אחר ולהגדיר שתוכנה מסויימת תשתמש באינטרנט שמגיע מכרטיס אחד ושאר התוכנות באינטרנט השני

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  5. Started by MelexM,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן או אשראי לא משנה לי.(עד 2500ש"ח) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה של המכשיר הנ"ל הוא בתור שרת ביתי. אני די מאוכזב משירותי אחסון האתרים ולכן החלטתי להפעיל שרת ביתי. על השרת יהיה אתר אינטרנט ושרת דואר. במידה ויתאפשר לי אני אולי יעשה duel boot כדי שאולי להפעיל שרת משחק קטן\שרת להתעסקות עם תכנות של קליאנט ושרת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס …

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  6. Started by yuvi,

שלום לכל חברי הפורום, אשמח אם תוכלו לטכס לי עצה או שתיים. בימים האחרונים חיבור האינטרנט שלי נהיה איטי להחריד, בדיקת מהירות הניבה 0.08MB בהורדה ו 0.1MB בהעלאה. התופעה זהה בשני המחשבים המחוברים דרך ראוטר, ושניהם מתפקדים טוב ללא רשת, כך שהבעייה היא לא במחשב. ניתוק הראוטר וחיבור כל אחד מהמחשבים בנפרד ישירות למודם לא פתר את הבעייה, וכך גם הפעלה מחדש של המחשב ושל המודם. מדובר בחיבור בתשתית כבלים וספק 012. הדפדפן הוא אקספלורר 7. בשיחה עם שירות טכני של 012 הנציג לא ממש עזר, רק טען שיש בעיה עם הסינכרון כיוון שהוט מספקים 1.5MB ו 012 2.5MB, נושא זה טופל אך הבעייה נותרה בעינה. האם יש למישהו רעיון איזו בדיקות עוד ניתן לעשות ומה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה י.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  7. Started by Dante_9,

קוד השגיאה 0X81000370 מופיע כאשר מנסים להתחבר למסנג'ר. הבעיה ב- HOTMAIL שכנראה קשורה לזה היא שברגע שלוחצים ENTER אחרי שהקשתם USER ו- Password הדפדפן לא נותן להכנס וכאילו בועט אתכם לדף ריק. מוזר! יש למישהו רעיון? החיבור הוא ADSL של בזק בינלאומי במהירות של 1.5

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by behagai,

שלום לכולם, אני מקווה שאני בקבוצה הנכונה, הייתי שמח לקבל המלצה לרכישת NVR POE 8 פורטים רצינית למצלמות IP. אודה לעזרתכם בנושא.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by mirileh,

לא בכוונה, אני כרגע מחוברת (כספית ;-)) לשני ספקי אינטרנט. (לקחתי חבילה מהוט שכוללת ספק אינטרנט. ושכחתי לבטל את הספק הקודם) איך אני רואה מי מבין שני הספקים הוא זה שאני גולשת דרכו? (כי רוצה להיות שקטה שיכולה לבטל את הספק הקודם)

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  10. אני צריך לחבר כבל רשת בין מחשב לסוויטצ'... הכבל כבר עבר... עכשיו אני רק צריך לחבר את הקליפס... כאילו את הראש של הכבל רשת.. איך לחבר אותו ? איך לסדר את החוטים ? אני חושב שאני צריך כבל רגיל ולא מוצלב... אז מה הסדר בשני הצדדים ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  11. Started by composite,

שלום לכולם. אז בכמו בכותרת, אני מעוניין בתוכנה שתסתיר את כתובת ה- IP או לפחות תציג אחת שהיא שגויה. אני פשוט לא אוהב את העובדה שבכמה וכמה אתרים כתובת ה- IP שלי מוצגת בפומבי, למרות שאני מאחורי ראוטר עם פיירוול. אני במיוחד לא אוהב שהסיומת (xxx.IL) מסגירה את מקום המצאי. האם יש תוכנה כזו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  12. Started by TheReaper,

טוב בוא נאמר שהקליטה בבית שלנו פה לא ממש טובה (קירות עבים לאללה) עכשיו רק מחשב אחד הוא על אלחוטי עכשיו רואים שחוזק הקו הוא 5/5 אבל אחרי כמה זמן הוא מתנתק ולא מוצא יותר את הרשת... אתם חושבים שזה בעיה באנטנה/כרטיס רשת או רק בעיה של קליטה?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  13. מחפש נתב אלחוטי תקן N בטווח מחירים של עד 400 ש"ח האופציות שחשבתי עליהן: D-Link DIR-615 LinkSys WRT160N NetGear WNR2000 הנתב מיועד עבור דירת מגורים בגודל של כ- 70 מ"ר. הוא יהיה ממוקם בחדר העבודה (שהוא ממ"ד), ובמרחק של כ- 15 מטר (עם שלושה קירות ומסדרון) מהסלון. חשובה לי אבטחה אלחוטית טובה, למרות שרוב השימוש יהיה קווי. המלצות?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by ArielN,

Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=231ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=127ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=82ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=22ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=26ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=22ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=39ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=21ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=34ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=156ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=301ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=109ms TTL=246 Reply from 192.…

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  15. טוב אז יש לי 2 נתבים זה הראשי שמחובר למודם כבלים http://www.belkin.com/uk/support/article/?lid=enu&pid=F5D8233uk4&aid=10288&scid=282 יש לי גם wrt54gl שמותקן בו tomato 1.25 יש לו רק אפשרות של client או bridge שזה יעיל רק אם אני מחבר משהו דרך כבלי רשת. אבל לא reapter על מנת לחזק את האות ו להגדיל את טווח קילטה קראתי שיש את זה בdd wrt אבל ראיתי ממש המון גרסאות שונות על שהלכתי לאיבוד יש לי גרסה 1.1 EU מישהו יכול להגיד לי מה הכי יציב ו מתאים ואם זה אפשרי לעדכן ישירות מ tomato תודה.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  16. יש להם בעייה, לא אומרים מה הבעייה, רק אומרים שיטפלו בזה ולא יודעים כמה זמן. וגם זה לאחר שאמרתי לו מה בדיוק עשיתי ומה בדיוק קורה, לקח לו 2 דקות להבין שיש בעייה והתעדכן בנושא. אני ב 30מגה 1.5אפלוד הוט - נטויזן TAG4 . חבר שלי גם חווה את הבעייה הזאת והוא רק עם גיימר ב013, מישהו אחר חווה ? **הבעייה העיקרית היא לחו"ל, בישראל נראה תקין

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  17. למרות שהגדרתי אפשרות גישה מרחוק, איני מצליח לגשת אליו מרשת חיצונית (לכתובת IP פיזית, ופורט 8443 שהוא ברירת המחדל בנתב זה). השאלה היא האם בין השינויים שביצעו בזק בנתב זה (למשל, סילוק DDNS מהתפריט) - האם הם גם דפקו את פונקצית הגישה עצמה ורק השאירו את התפריט שלה?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by wooper,

שלום עד עכשיו תמיד השתמשתי בראוטר edimax והיה לי כתובת ip ב tcp\ip קבועה היום התקנתי ראוטר של 3com אבל הוא עובד לי רק שאני באופציה obtain up adress automatically איך אני יכול לעבוד דרך הכתובת שהיתה לי בנתב הקודם?

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  19. Started by noam12,

וברצוני לעדכן את הקושחה .מקריאה בשירשורים עולה כי "DD-WRT עכשיו תומך גם בWRT54G V5 & V6 - בהפלשה ללא חיבור כבל JTAG, אבל רק קושחת המיני יכולה להיכנס אליהם" נכסתי לאתר המדובר אבל אנני יודע איזה קובץ אני צריך להוריד באתר זה http://www.wrtrouters.com/router/wrt54g/ מופיע בתחתית Version 5+: DD-WRT Micro Only אבל זה לא הועיל לי אשמח אם מישהו יכוון אותי לקובץ הנכון ולעמוד בו קיים הסבר כיצד להפליש (כך אומרים?) תודה רבה נעם

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by The-Crush,

יש לי שתי בעיות ברשת שחיברתי אני עשיתי בדיוק כמו שאמרו לעשות IP לכל מחשב בנפרד כמו 192.168.0.1 זה למחשב הראשי ולמחשב השני שיניתי את הסוף ל-2 אבל כשניסיתי לעשות פינג ממחשב הראשי למחשב משני הוא רושם לי :s05: Request Timed Out אגב הרשת שהרכבתי הוא דרך האב שכמו כן גם מחובר לאינטרנט מודם של בזק ולגבי הבעיה השניה הוא שאני מנסה לחבר את שני המחשבים לאינטרנט אבל עם חייגן כשאני מנסה לחייג ממחשב אחד הוא מתחבר אבל כאשר אני משאיר את המחשב הראשי מחובר ומנסה לחבר את השני עם חייגן הוא לא מאפשר לי להתחבר....האם יש אפשרות לעשות משהו בנידן? אודה מאוד למי שיעזור לי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  21. יש לי שני מחשבי XP PRO שמקושרים בניהם ולרשת dsl עם מודם-ראוטר 600e ישן, המתפקד גם כנתב. כעת אני מעוניין להכניס נתב אלחוטי edimax 6524n לחיבור בין שני המחשבים ואל מחשב נייד נוסף. מודם-הראוטר 600e יהפוך למודם בלבד ויתחבר בין רשת ה dsl ובין הנתב האלחוטי. כיום מוגדר חייגן במודם-ראוטר 600e ואני מאמין שעלי לבטל אותו לרשום את החייגן (לספק האינטרנט) בנתב האלחוטי. כעת כיצד עלי להגדיר את ה 600e כך שישמש כמודם בלבד ? (כיום מוגדר ב 600e לעבוד בחיבור bridge1 = PPPoE, עם ה default gateway של ספק האינטרנט). תודה

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  22. Started by אסף ס,

שלום אני בעיצומה של הקמת רשת קניתי לוחץ RJ45, קורונה ובודק רשת. ונכלאתי למספר בעיות... 1.הרבה פעמים הכבר של בסיכוך נקרע לי שאני לוחץ אותו עם הקורונה, כמה הוא חשוב? ואם יש לכם המלצות שהוא יחזיק כמו שא החוטים 2. אני לוחץ את שקע הגויס בשיטה B מצד אחד ומצד שני אני רוצה ללחוץ רגיל עם הלוחץ RJ45 מה הוא סדר החוטים הנכון שאני אמור ללחוץ את הצד השני תודה רבה

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by Friedman,

חיברתי נתב של D-Link 524 ומאז אני לא יכול להוריד שום דבר ב Emule. מה אני צריך להגדיר ואיך על מנת לתקן את המצב? תודה רבה לכם אייל

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by fish123,

הבנתי שכדי שיהיה אנטרנט צריך תשתית וספק תשתיות יש רק HOT ובזק וספק מגוון יותר, אבל לא הבנתי מה התפקיד שלו... הרי התשתית מספקת את המודם והחיבורים- אז יש הכול לא? ועוד דבר, איזה תשתית עדיפה HOT או בזק? כנ"ל לספק (הכי טובים 012 ו014?)

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by niva401,

איך ניתן למחוק wireless network connection ב WINXP , כאשר המחק כבוי (בתפריט עכבר ימני על ICON )?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים