רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
טוב שלום אני חדש פה ויש לי שאלה יש לי האב של 8 ולחבר שלי יש האב של 8 ויש לי עוד חבר שיש לו סוויץ' בקיצור שני האבים של 8 + סוויץ'. האם אני יכול לחבר את כולם שיתפקדו כרשת אחת גדולה ? ומה אני צריך לעשות מה לחבר לאן כדי שזה יעבוד בבקשה תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי כבר מלא זמן בעיה מעצבנת עם האימיול - שלא משנה מה אני עושה אני תמיד מקבל LOW ID. ניתבתי פורטים כמו שצריך בראוטר שלי (edimax BR-6204wg) - הלכתי ל-virtual server ופתחתי פורט אחד לed2k ואחד לkad. עשיתי בדיקה ב-check ports של אימיול והוא מראה לי שה-tcp פתוח אבל ה-udp סגור משום מה. וגם כשאני מסמן את האופציה של פתיחת פורטים באמצעות upnp (וכן, אפשרתי את ה-upnp גם בהגדרות של הראוטר) הוא רושם שהוא פתח בהצלחה אבל עדיין אין גישה לפורט. הנה הלוג: 22/07/2009 19:29:49: UPnP successfully set up forwardings for ports xxxxx (TCP) and yyyyy (UDP) 22/07/2009 19:30:01: Connecting to Pirate Bay 2145 (89.248.172.225:5323)... 22/07/2009 19:30:01: Connected to Pirate Bay 2145 (89.248.172…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי קצת מורכבת אבל ננסה לעשות את זה צעד צעד: בינתיים הבעיה שהמחשב שלי אני יכול לגשת למחשב אחד ולשני לא. אבל, כשאני מנסה לגשת אליו דרך הכתובת הישירה \\10.0.03 אז אני כן יכול לגשת אליו! אבל כשאני לוחץ בשכנים ברשת פעמיים על השם של המחשב הזה אז הוא לא נכנס אליו ואמור שאין לי רשות. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אוקי...היה לי ראוטר 3COM שעשה צרות והוחלף עכשיו יש לי עוד ראוטר וכל רבע שעה לערך הוא מתנתק (רואים במחשב שהמחשב מתנתק מהראוטר) ואז אחרי חצי דקה מתחבר ואחרי עוד דקה מתחבר שוב לאינטרנט... יש לציין שהבעיה החלה רק לפני יום. האם יש מצב שיש שיטה אחרת לסדר את הראוטר בלי להחליף אותו? הראוטר עודכן כשהגיע (שזה לפני חודשיים בערך)...האם יכול להיות שיש גרסא חדשה שמסדרת את זה? האם זה הגיוני בכלל שהוא עבד אחלה ועכשיו פתאום לא וכל זה בגלל גרסא לא טובה? מממ עזרה?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
האם אפשר לבצע שיתוף אינטרנט בכבלים עם מודם USB? דרך רשת אלחוטית? ישנה איזו תוכנה מומלצת?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מה אתם אומרים access point או כרטיס רשת אלחוטי. המרחק הוא 15 מטר לכל היותר עכשיו מה צריך בשביל שיהיה מחובר יותר טוב לאינטרנט ? קניתי ראוטר EDIMAX BR 6524N שהוא בתקן N אבל עכשיו הבעיה היא שאני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי או אקסס פוינט אבל אניצריך שלא יעשה לי בעיותר עם ההתחברות ..והקליטה ... כי השקעתי בראוטר תקן N בשביל הרשת מה יותר טוב כי המרחק הוא 15 מטר ? מה עדיפ ? איזה סוג שיהיה מחובר לרשת 90 אחוז .ולמעלה .
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי את הראוטר הנ"ל לפי המלצתכם ואכן כמו גדול הוא מנצל את 12 המגה שלקחתי מהוט. אבל אני סובל מבעיות בכל הקשור לרשת האלחוטית, סביר להניח שאני צריך להחליף ערוץ או משהו כזה, אשמח להמלצות וטיפים בנושא בכל הקשור לראוטר הזה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי שאלה: יש לי אינטרנט במהירות 2.5 ואני כן מצליח להוריד במהירות המקסימאלית אבל משום מה, כשאני מוריד מאתרי FTP, ההורדה איטית כל כך שאני מגיע לtimeout וההורדה נפסקת.... מה יכולה להיות הבעיה? אני מחובר עם router. צריך עוד פרטים?
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
התקנתי לפני כשבוע כונן חדש של טרה, העברתי אליו חומר שיניתי אותיות ומחיצות ועכשיו משום מה אני לא מצליח לשתף אותו, כל מחשב אחר ברשת לא מורשה להכנס לאף מחיצה בכונן החדש, כשלכוננים הישנים ניתן להכנס ללא בעייה. למה זה קורה ? למעשה אני רואה שכל כונן אחר חוץ מהכונן של הוינדוס (כונן זה כולל מחיצות) אני לא מצליח לשתף. ההרשאות מן הסתם על FULL.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום... כרגע אני מחובר לנטויז'ן...אינטרנט כבלים 1.5MB...מחיר החבילה עומד על משהו כמו 35-39 ש"ח לחודש [לא כולל התשלום הנפרד לHOT]... בזמנו [לפני שנה וחצי] היה לי אינטרנט 750K,וכשביררתי על 1.5MB גיליתי שמחיר החבילה של האחד וחצי מגה יותר זול מה-750 קיי...אז עברתי לחבילה של ה-1.5 [די מצחיק אם תשאלו אותי]... מאז נהניתי ממהירות מוגברת,ועל הצלחת העבר אני תוהה אם כדאי לנסות את מזלי פעם נוספת-ולחפש חבילות חדשות.. בכל מקרה-חיפשתי מידע על חבילות של נטויזן ללקוחות פרטיים,ולא מצאתי כלום.. יש למישהו מחירים לחבילות שלהם?וספציפית על חבילת ה-5MB?והאם החבילה הזו מוגבלת בתעבורת המידע לחודש? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, יש לי כבל רשת מוצלב ואני רוצה להפוך אותו לישר... מצאתי את המדריך הבא: http://homepage.ntlworld.com/pete.long007/patchlead.htm הכל מובן חוץ מ-2 דברים: 1. איך לעזעזל אני מוריד את החיבור RJ45 מהכבל 2. מה זה Crimper והאם זה חובה בשביל להכין כבל רשת? תודה!
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שישכון בקומה התחתונה מבין 2. פיצ'רים רצויים אך לא הכרחיים הם פיירוול, תמיכה בטיוטה של פרוטוקול N ושרת מדפסות/קבצים. קליטה טובה בכל הבית ובגינה - חובה. יש נתב טוב במחיר סביר (נניח עד 400 ש"ח) שיש לו את כל המאפיינים האלו? חשבתי על EDIMAX BR6215SRG (יש לו את הפיצ'ר האחרון מהשלושה) שעולה 245 ש"ח. מה דעתכם? תודה, עמוס
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מרואש (רשמיתי בכללי ואמור לי שכאן אני יוכל לקבל עזרה אני ישמח עם תעזור לי עם מה שקשור לרשתות ועם תוכלו לעזור לי בשאר אנישמח יותר) תאירו אני במגמט מחשבים בבצפר על פי הקורס של Cisco ועוד מעת שי לנו בגרות והביאו לנו מיקוד ושי דברים לא מובנים במיקוד אני מיתחנן שתזביר לי מה זה אומר אני לא רוצה שתזבירו לי את כל הנושא לדוגמה: מתיאור מטרת מודל רב-שכבתי להתדגמת האינטראקציה בפרוטוקולים שונים = מה זה אומר העיברית פשוטה ושי עוד מהסוג אזה כמובן שלא תזבירו לי את המובנים אבל אני חייב עזרה ושוב תודה וסליחה על שגאיות הכתיב 1) (2
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
יש לי תמודם עם הראוטר ועם סוויצ לרשת מחוברים 2 מחשבים אני רושם בדוס במחשב הראש IPCONFIG ולא רושם לי את האיפי שאני אמור להתחבר אליו עשיתי FTP עם SESRVU וגם לא הצלחתי להתחבר מה אני עושה שזה יעבוד לי ? וגם אני רוצה לעשות שרת טרמינל ולא יודע איזה איפי של המחשב עצמו שיתחבר לי ?~?~
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
דוד שלי יש לו רשת אלחוטית....אבל יש בעיה אחת כל הזמן יש לו ניתוקים וגם כשאין לו ניתוקים אז הדף פשוט לא נפתח יש לציין שראוטר לא מהארץ...הוא מגירסא V6 הוא מחובר ל-012 ולכבלים HOT אשמח אם תעזרו לי פה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן או אשראי לא משנה לי.(עד 2500ש"ח) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה של המכשיר הנ"ל הוא בתור שרת ביתי. אני די מאוכזב משירותי אחסון האתרים ולכן החלטתי להפעיל שרת ביתי. על השרת יהיה אתר אינטרנט ושרת דואר. במידה ויתאפשר לי אני אולי יעשה duel boot כדי שאולי להפעיל שרת משחק קטן\שרת להתעסקות עם תכנות של קליאנט ושרת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס …
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר אצל מישהו האינטרנט עובד, רק יש בעיה עם DNS. אני לא מצליח להתחבר לשום אתר דרך כתובת - רק דרך IP... איפה בידיקו אני אמור להכניס את כתובת ה DNS? ניסיתי להכניס במאפיינים של כרטיס הרשת, ניסיתי להכניס בהגדרות של הראוטר עצמו אבל כלום לא עוזר... מה עוד אפשר לנסות?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב שהפינג שלי מזעזע! גם לארץ וגם לאירופה(זה מורגש במשחקים כשאני משחק בשרתים שמאוחסנים בגרמניה\UK) פינג לישראל : http://www.speedtest.net/result/2087961787.png פינג לגרמניה(FRANFURT): http://www.speedtest.net/result/2087965754.png פינג ללונדון(GB): http://www.speedtest.net/result/2087967615.png הפינג דיי מזעזע לדעתי(חברים מקבלים באזור ה65-70),אני מחובר אצל בזק ו012,ברשותי מודם D-LINK,עוד משהוא ששמתי לב עליו זה שניראה שאני לא מקבל 15MB כמו שאני אמור(בתמונות רק בלונדון אני מקבל 15MB),אבל מבחינת מהירות הורדה,אני מוריד על 1.8MB\S בסטים,2.2MB\S בORIGIN ובטורנט גם באזור ה1.6-1.8 תודה מראש לעוזרים
-
אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט ממחשב חדש רשום לי Local area connection. רשום שזה מחובר, יש סימן של שני מחשבים בצד וגם שמסתכלים מאחורה אני רואה שתי נורות של הרשת דולקות אחת צהובה ואחת ירוקה. אבל שמנסים להיכנס לאסקפלורר הוא רושם שהוא לא מזהה שום חיבור לרשת מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה על התמיכה :] עריכה: מאצית את הבעיה זה בעיה עם הרשת צריך להגדיר לתת הרשאות. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת של עד 5 מחשבים עם תעבורה גבוהה של נתונים של קבצים בגודל 5/100 MB בממוצע. אני רוצה שכול החומר/תיקיות ישבו במקום אחד. העבודה תתבצע בכול עמדת מחשב אך הקבצים ישבו במחשב ראשי לדוגמא: אני עובד בתוכנת מסוימת, מגיע בבוקר למחשב האישי שלי מתחבר לרשת פותח קובץ שיושב במחשב הראשי ועובד עליו, בסוף העבודה שומר את הקובץ באותה תיקיית יעד במחשב הראשי. העיבוד/תוכנות וכו' מתבצעות על המחשב האישי. הקבצים נמצאים ונשמרים במחשב הראשי,ממנו כל אחד יכול לעבוד . - ולגבות בסוף יום את הדיסק הקשיח. המערכת צריכה להיות מסוגלת להמשיך לעבוד במהירות גם כאשר אנשים נוספים מבצעים בה פעולות. חשבתי לקחת מחשב ישן בין 8 שנים עם מעבד+לוח אם+זכרון סטנדארטיים. לקנות דיסק קשיח מהיר בעל נפח גדול. ראו…
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
רציתי להכניס סיסמה למודם בכדי שלא תהיה לו את סיסמת ה-default. נכנסתי ל-10.0.0.138 וניסיתי לשנות אך כנראה לא הייתה לי את סיסמת ברירת המחדל. לאחר כמה ניסיונות אני אפילו לא יכול להיכנס לדף הספציפי הזה מבלי להכניס סיסמה. יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מדובר שרוב הגולשים באתר שלי הם מישראל.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום משום מה הראוטר שלי מסוג אלקטל 570 מסרב להסתנכרן(אותה נורה ירוקה מהבהבת ללא הפסקה) ונראה לי שהוא התקלקל למרות שאין לו חצי שנה מאז שקיבלתי אותו מבזק עם הרשת שעשו לי בבית. יש לי עוד מודם, אלקטל רגיל שהיה לי לפני הרשת והוא מסתנכרן ללא בעיות(בגלל זה נראה לי שהבעיה היא באלקטל 570 החדש ולא בקו הטלפון). לפי מה שהבנתי אפשר לפרוץ את האלקטל הרגיל ולהפוך אותו לראוטר רציתי לדעת איך עושים את זה ואם הוא יכול לשמש כראוטר ברשת על חוטית עם שני מקלטי D-LINK נוספים. תודה רבה לעוזרים. ועוד שאלה שלא ממש קשורה האם יש אחריות למודם שנקנה מבזק מסוג אלקטל 570? אם כן כמה זמן? אופס בטעות רשמתי את זה בפורום הזה למנהלים בבקשה להעביר.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בראוטר הפרטי שלי בבית אני כותב 192.168.1.1 ומקבל גישה. הבאתי הבייתה את הראוטר של אח שלי כדי לעשות לו עדכון קשוחה , מדובר בEDIMAX BR-6204Wg , אני מנסה 192.168.2.1 והוא מסרב להכנס.. לפי אחד המדריכים אני אמור לוודא שהמחשב מוגדר לקבל IP באופן אוטומטי.. מה זה אומר? קיצר מה לעשות כדי לקבל גישה? תודה..
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לאינטרנט גיימרים בפינגים נמוכים. אני בעיקר משחק במשחקים של בליזארד השווים ... אני מחפש המלצה לשירות אינטרנט נורמלי שיספק לי פינגים נמוכים במיוחד.. עדיף ממשהו שמשחק Warcraft III FT . אה וכמה שיותר הצעות והמלצות התקבלו בברכה כי המחיר גם חשוב לי...
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-