רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
יש לי לקוח בקיבוץ שרוצה לפזר נקודת אינטרנט אחת שקיימת במיקום אחד הוא רוצה שידור אלחוטי שיהיה חזק מספיק ל100 מטר רדיוס +- אופי השטח הוא וילות קטנות - דירות אירוח , כשהראוטר הקיים נמצא באחת הוילות שנמצאת במרכז השטח, הוילות נמוכות, לא מעל 3 מטר ובנויות באותה צורה כולן עשויות מבטון, לא מזויין, כמובן שצריך שיקלטו גם בתוך הבתים איזה ציוד יעשה את העבודה ? ראיתי שמוכרים אנטנות 12-14DBI שמתחברות עם SMA, האם דבר כזה יכול להספיק או שמה צריך משהו אחר ? תודה
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בקבוצה הנכונה, הייתי שמח לקבל המלצה לרכישת NVR POE 8 פורטים רצינית למצלמות IP. אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים יחד כרשת ביתית, והאחד גולש דרך השני. מערכת ההפעלה בשניהם היא xp. הגדרתי את כל ההגדרות עוד מלני חודש לערך דרך set up home or office network ומאז האינטרנט עבד בשניהם. היום ניתקתי את המחשב השני ובמקמו חיברתי את הנייד ע"מ לצרוב ממנו, לאחר שהחזרתי למחשב הרגיל והגדרתי מחדש את הרשת, המחשב כבר אינו גולש דרך הראשי למרות שהרשת פועלת כראוי ולמרות שהגדרתי הכל נכון. השאלה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? ועוד שאלה האם כל פעם שאני אחבר את הנייד במקום המחשב הפרטי השני, אני צריך להגדיר ביניהם רשת ? האם אין מן חשבון רשת כמו חשבון משתמשים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב שהפינג שלי מזעזע! גם לארץ וגם לאירופה(זה מורגש במשחקים כשאני משחק בשרתים שמאוחסנים בגרמניה\UK) פינג לישראל : http://www.speedtest.net/result/2087961787.png פינג לגרמניה(FRANFURT): http://www.speedtest.net/result/2087965754.png פינג ללונדון(GB): http://www.speedtest.net/result/2087967615.png הפינג דיי מזעזע לדעתי(חברים מקבלים באזור ה65-70),אני מחובר אצל בזק ו012,ברשותי מודם D-LINK,עוד משהוא ששמתי לב עליו זה שניראה שאני לא מקבל 15MB כמו שאני אמור(בתמונות רק בלונדון אני מקבל 15MB),אבל מבחינת מהירות הורדה,אני מוריד על 1.8MB\S בסטים,2.2MB\S בORIGIN ובטורנט גם באזור ה1.6-1.8 תודה מראש לעוזרים
-
אז ככה בבית הרשת עובדת עם מודם כבלים ראוטר של 3com 3crwer100-75 והכל עובד מצויין כולל יחידות שעובדות בבית ב WIFI לקחתי את הראוטר לעבודה בעסק כדי לספק שרותי אינטרנט אלחוטי ללקוחות . בעסק של ADSL עם מודם של Rotal RTA 320 אם אני לא טועה . . אל תתיחסו למודל . בקיצור עשיתי למודם reset default הגדרתי את החיבור שהוא PPPoE הגדרתי גישה לאנטרנט אלחוטי . וכל התחיל לעבוד . . המחשב שלי קיבל IP פנימי נכנסתי למודם המודם קיבל IP חיצוני GATEWAY חיצוני ו שרתי DNS. הגלישה עצמה הייתה בעייתית מכוון שחלק מהאתרים עבדו וחלק לא . וגם אלה שלא עבדו הייתי יכול לעשות להם פינגים. לדוגמה google.com עבד gmail.com עבד . msn.com לא עבד בכלל mekusharim.co.il עבד אבל רק העמוד הראשי. איסי קיו עבד…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
בהנחה שהמשתמש סטטי תחת ה IP של הספק 24/7 .. האם ישנן תועלות מ VPN ? ובהתיחס לאייפון ? איך הייתם מדרגים 100Mbps כרוחב פס של VPN ?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני מתחבר ל 014 באמצעות חייגן PPPOE שמוגדר מהמודם בעוד הנתב נמצא במצב DHCP. הכל עובד אך יש בעיה של ניתוק ואי חיבור מחדש. מה אני עושה לא נכון ? האם ההגדרות שלי נכונות ?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום עד עכשיו תמיד השתמשתי בראוטר edimax והיה לי כתובת ip ב tcp\ip קבועה היום התקנתי ראוטר של 3com אבל הוא עובד לי רק שאני באופציה obtain up adress automatically איך אני יכול לעבוד דרך הכתובת שהיתה לי בנתב הקודם?
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, יש לי אינטרנט 10 מגה של בזק ובזק בינלאומי. כרגע אני משתמש במודם של בזק שמתחבר לראוטר של edimax ומשם למחשב. אני מעוניין להחליף את הנ"ל בראוטר שכולל בתוכו מודם, שיתמוך אפילו במהירויות של 50 ו 100 מגה כדי לא למנוע ממני שידרוגים עתידיים ושהתמיכה ברשת האלחוטית תהיה מהירה ככל הניתן. נכון להיום קורה לי לא מעט שאני צריך לאתחל את הראוטר בגלל שפתאום אין יותר אינטרנט וזה מתחיל לעצבן אותי אז חשוב שזה יהיה דגם איכותי. בגלל שאני לא מבין בזה כלום אין לי העדפה לחברה, אני מעדיף מראש מוצר מוכח עם קבלות, ואם אפשר אפילו ניסיון אישי שלכם.. מבחינת תקציב אני גם די חסר ידע. הייתי אומר עד 500 שקל? אני לא בקטע של להתפשר על מוצר אבל אשמח אם יש חיה שעונה על התנאים שלי וזולה אפילו פי 5 …
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי מודם adsl פנימי ושאני מחובר לאינטרנט אז לפעמים קורה שהמודם אבל רק המודם מיתנתק מישהו יודע מה או מה לעשות אם זה ???
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי הנייח שלי מחובר באלחוטי לראוטר 1043ND שיושב בסלון. בימים האחרונים קרתה בעיה מוזרה,אני רואה את הרשת מתחבר אליה אך כשאני רוצה לנהל את הנתב אינני יכול להגיע לראוטר,כאשר מנסה מקבל This webpage is not available זה מעולם לא קרה. יש פינג לראוטר אך אינני מגיע אליו,ההגדרות אוטו'. זה פשוט קרה וגם בלפטופ אינני מגיע אליו וגם האייקון שלו נעלם מהרשימה בתיקית NETWORK. לא שיניתי דבר בראוטר. לשם בדיקה,התחברתי לרשת של השכן ואני כן מגיע לראוטר שלו ורואה את האייקון שלו בלי בעיה. דע? ------------------עריכה------------------ ריסט לנתב פתר את הבעיה..ממש מוזר.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לאיזה אתר(עשיתי שם משתמש וסיסמא נכונים כמובן) והוא נותן לי הודעה כזאת: אי-התחברות מוצלחת ההתחברות לא הצליחה בשל בעיית עוגיה. אנא ודא כי כל העוגיות מאופשרות בדפדפן האינטרנט שלך לאתר זה. איך אני מסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, האם אמורה להיות בעיה לעבור דרך שרת פרוקסי אם יש לי ראוטר בבית? אם כן, האם יש פיתרון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום רב, בשעה טובה אנחנו נכנסים לדירה חדשה שרק נבנתה. יש לנו ארון נתיכים ומתחתיו ארון תקשורת ובו כבלי הטלפון והרשת + שקע חשמל למודם-ראוטר. על כבלי הרשת רשום CAT 5E אני מעוניין ליצור רשת ביתית באופן שאוכל לחבר בחדר השינה והעבודה (כ-5) מחשבים בחיבור קוי. בפועל בשלב ראשון רק 3 מהם אני מתכוון לחבר (באחד מחשב לעבודה, בסלון מחשב לטלויזיה ומדיה וכנ"ל בחדר השינה) זו הפעם הראשונה שאני מתעסק בזה ולכן מבקש את עזרתכם: 1. האם יש לכם המלצות לגבי בניית הרשת ? האם סוג הכבל יגביל אותי ולכן כדאי להחליפו? 2. מאחר ומדובר בדירה חדשה אני מתלבט גם לגבי בחירת התשתית והספק. אני זקוק לחיבור מהיר אבל תכל'ס 40 מגה יספיקו. אני מעונין גם בקו טלפון ביתי רגיל לגיב…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע אני ב HOT אני רוצה לעבור ל NGN
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, יש לי בחדר אינטרנט 100 מגה של אקספון (בתכלס מגרד את ה40 מגה) על בסיס הראוטר TPLINK 9970.על מנת להגדיל את הטווח בבית חיברתי בסלון ראוטר TPLINK 1043 שמתפקד כAP (בעזרת המדריך של netchief)שמחובר דרך המתאים הקוקסיאליים של יס. (חשוב לציין שהAP מחובר רק לרשת ה2.4GHZ). אך הבעיה היא שאני מקבל דרך הAP בסביבות ה2 מגה. האם זה המקסימום שאני יכול לקבל או שהמהירות נגזרת בגלל הגדרות לא נכונות? שאלה נוספת: האם אני יוכל לחבר עוד AP על בסיס התשתית של יס? הרי בסופו של דבר הכל מתכנס רק דרך כניסה אחת לראוטר
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית בבית שהלפטופ תמיד היה מחובר אליה. לפני כשבוע משום מה הוא הפסיק לזהות אותה. העניין הוא שהמכשירים הסלולריים עדיין מזהים אותה, אז אני לא חושב שיש בעייה ברשת עצמה. כשניסיתי לחבר את המחשב לאותה רשת דרך מגדיל טווח, הרשת זוהתה על ידו, אבל כשהוא ניסה להתחבר אליה, כשהגיע ל100% החיבור נכשל- וככה בכל פעם מחדש. חיברתי את המחשב קווי לאותה רשת בשביל הבדיקה (אין לי אפשרות לחבר אותו אליה על בסיס קבוע) והוא עבד טוב. בנוסף, הוא מזהה רשתות אחרות של שכנים, אז אני לא חושב שהבעייה היא בזיהוי הרשת עצמה. שובר את הראש ולא מצליח. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
האם אפשר לבצע שיתוף אינטרנט בכבלים עם מודם USB? דרך רשת אלחוטית? ישנה איזו תוכנה מומלצת?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי=] מהירות הגלישה שלי היא 1.5 מגה...כשאני צופה בערוצים חיים, הכל רץ חלק...אבל רק באתר מסוים (האח הגדול) הוידאו דיי נתקע כל שניה. הבעיה לא היתה עד לפני שבוע. שום שינוי/התקנה/הסרה במחשב בוצעו מאז, בדוק! אודה מראש לכל מי שיש לו שמץ בנושא.. שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, שייך לדיון קודם שלי אך שאלה מסוג אחר... האם יש ציוד ישכול להרחיב את רדיוס הקליטה של ה WIFI שלי (למשל הנייד) או שזה תלוי ביכול תשדורת של הראוטר שמשדר את אותות ה WIFI? אמרו לי שאנטנה היא פאסיבית ומחכה לאותות המגיעים אליה כך שאם אותות הראוטר לא מגיעים עד אליה, זה לא משנה מה היכולת שלה, היא לא תוכל לעזור. האם זה נכון ? האם יש פתרונות אלטרנטיביים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום... כרגע אני מחובר לנטויז'ן...אינטרנט כבלים 1.5MB...מחיר החבילה עומד על משהו כמו 35-39 ש"ח לחודש [לא כולל התשלום הנפרד לHOT]... בזמנו [לפני שנה וחצי] היה לי אינטרנט 750K,וכשביררתי על 1.5MB גיליתי שמחיר החבילה של האחד וחצי מגה יותר זול מה-750 קיי...אז עברתי לחבילה של ה-1.5 [די מצחיק אם תשאלו אותי]... מאז נהניתי ממהירות מוגברת,ועל הצלחת העבר אני תוהה אם כדאי לנסות את מזלי פעם נוספת-ולחפש חבילות חדשות.. בכל מקרה-חיפשתי מידע על חבילות של נטויזן ללקוחות פרטיים,ולא מצאתי כלום.. יש למישהו מחירים לחבילות שלהם?וספציפית על חבילת ה-5MB?והאם החבילה הזו מוגבלת בתעבורת המידע לחודש? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, יש לי כבל רשת מוצלב ואני רוצה להפוך אותו לישר... מצאתי את המדריך הבא: http://homepage.ntlworld.com/pete.long007/patchlead.htm הכל מובן חוץ מ-2 דברים: 1. איך לעזעזל אני מוריד את החיבור RJ45 מהכבל 2. מה זה Crimper והאם זה חובה בשביל להכין כבל רשת? תודה!
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום הפורטים אצלי כנראה פתוחי אני רוצה לוודא את זה באופן יסודי אני משתמש עם utorrent אשמח לעזרה כי אני יודע שאם הפורטים פתוחים הutorrent אמור להמשיך להעלות כך הזמן אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית. אחד מחובר לאינטרנט ישירות והמחשב השני מחובר בכבל רשת פשוט אל המחשב הראשון, ביצעתי שיתוף אינטרנט ואני גולש באינטרנט בשני המחשבים. הבעיה שלי היא שהתקנתי SQL SERVER על המחשב שלא מחובר ישירות לאינטרנט ועכשיו אני רוצה, דרך האינטרנט, לגשת אל שרת הSQL שהתקנתי. לדוגמא, אני רוצה מהמחשב בעבודה שלי להתחבר אל שרת הSQL שמותקן אצלי בבית במחשב שלא מחובר ישירות לאינטרנט. האם זה אפשרי? ואם כן אז כיצד אני מבצע את זה? תודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי נתב אלחוטי 3Com 3CRWE554G72T המחובר פיזית למחשב הביתי. הבעיה כרגע היא במחשב הנישא אשר משמש אותי בעבודה (מחובר לרשת האלחוטית שם) ומסיבה כלשהיא אינני מצליח להתחבר בבית. הנתונים הקיימים הם: 1. נתב כתובתו 168.192.1.1. 2. הוגדרו SSID ו-WEP ב-Atheros Wireless client utility (חיבור לרשתות אל-חוטיות). אני רואה את הרשת והקליטה מצויינת. 3. הגדרתי Alternate Configuration ב-Internet Protocol (TCP/IP) Properties למחשב הנישא עם הפרמטרים: IP: 168.192.1.2 Default gateway: 168.192.1.1 Preferred DSN Server: 168.192.1.1 Preferred WINS server: 168.192.1.1 4. ב-Network connections מצויין שאני "Connected, Firewalled". log הראוטר מראה ש: 2007/06/12 23:03:26 : Wireless…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-