רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התחברתי לא מזמן לבזק, ושמו לי מודם שכתוב עליו "מודם נתב דגם Baud-Tech 1 port ETH". אני צריך גם אינטרנט אלחוטי, ואמרו לי שבשביל זה צריך ראוטר מתקן N שאני יכול לקבל בתמורה להתחייבות של שנתיים. אם אני רוצה לקנות ראוטר כזה ב"יד 2" - איזה מומלץ? - למה צריך לשים לב? בנוסף - כרגע, יש לי חייגן ואני צריך להתחבר ידנית כל פעם שהמחשב עולה. הבנתי שכשיש לי ראוטר אפשר להימנע מזה? - אשמח לדעת כיצד. תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
היי חברים, ניסיתי לחפש לא מעט (כמובן שבאנגלית) אך לא ממש מצאתי - אפשרות ליצירת אתר אינטרנט בעזרת תוכנה כלשהי (IDE) שדומה למשהו כמו android studio / visual studio. הכוונה היא שאני לא רוצה לכתוב ממש קוד ( אין לי ממש צורך בכך ) ומצד שני אני לא מצליח להתחבר לעיצובים באתרים השונים online אשר מציעים תבניות מובנות עם מעט שינויים. האם קיים דבר כזה ? אני מקווה שלא יצאתי חומוס ואיכשהו פספסתי במהלך החיפושים... האתר שאני רוצה לבנות יכלול בתוכו מאגר מידע עם אפשרות להורדת הקבצים ו/או צפיה בהם בתוך האתר . תודה מראש ! אלכס.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש נתב לרשת של שני מחשבים: המחשב הראשון יעמוד צמוד לנתב ויחובר בכבל רשת עליו, המחשב השני נמצא במרחק של 15-20 מטר מאחורי קיר ויחובר לWiFi או כבל רשת ארוך. מידי פעם יתחברו גם טלפונים סלולרים. האינטרנט עובד בתשתית של הוט, כרגע במהירות 2.5 מגהביט אבל אני רוצה לקנות נתב שתומך גם במהירויות גדולות יותר כדי לאפשר שידרג מהירות בעתיד. בסביבות 200 ש"ח, יש משהו איכותי ומומלץ?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
אני בונה אתר לפרוייקט במחשבים ואני צריך לעבוד עם השרת שעל המחשב אבל מישום מה הוא לא עובד, הוא אומר לי שאי אפשר לפתוח את הדף שגיאה פנימית של השרת משהו כזה.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר דרך התשתית של HOT,וכבר החלפתי ספק מנטוויזון ל012 (בעקבות איטיות בהורדות מftp ומירק..),עכשיו כשעברתי ל012 ההורדות כבר יותר מהירות והכול,אבל בעייה מוזרה שהתחילה לי לפני חודש עדיין נשארה,כשאני מנסה להכנס לאתרים לפעמים אני מקבל דף error opening page,והוא כותב בפנים שאולי לא כתבתי את השם של האתר נכון ובלה בלה בלה,(מכירים את זה בטח),עכשיו רק אחרי כמה רפרשים אני כן מצליח להכנס לאתר.. זה קורה לעוד מישהו פה??,זה התחיל לי רק בחודש האחרון! מה זה כול להיות? עשיתי repair לכרטיס רשת איזה אלף פעם,כיביתי הדלקתי את המודם כלום לא עוזר... אגב הכול בסדר חוץ מזה אין ניתוקים וכל השאר...
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם זה אפשרי במידה ואני מחובר בחיבור ללא חייגן בסיבים של פרטנר האם אני יכול לחבר את הכבל ישירות מהמתאם אופטי לSW ואז להעביר מהSW חיבור אחד שיגיע לראוטר שיפיץ WIFI בבית האם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
4 מחשבים באלחוטי + 1 קווי כולם מחוברים למודם-נתב של בזק מסוג דילינק יש לי את ה אייפי וה מאק של כולם הייתי רוצה שהמחשב שמחובר באלחוטי שמשתמש ביוטורנט, ישתמש במעט מהקו, כדי שהאחרים יוכלו לגלוש כמו שצריך. איך עושים זאת ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום קודם כול רציתי להגיד שהרגע נרשמתי לפורום וזה נראה אחלה אתר בכללי...... (אוקיי אחרי ליקוק הישבנים למנהלים נעבור לבעיה). אני בערוצי זהב והספק שלי זה בזק בינלאומי. לפני שבוע הIP שלי היתחלף למספר שמתחיל ב80 במקום ב62. אני עושה ריליס וריניו אבל זה לא עוזר האיי פי נשאר אותו דבר.... מה שעוד מוזר שהאיי פי החיצוני והפנימי זהים... היתקשרתי לערוצי זהב... אצלם בכלל רשום שאני בספק קווי זהב (אל תשאלו אותי איך... ) אחרי שאמרתי להם שאני 100 אחוז בזק בינלאומי הם שלחו אותי להיתקשר לבזק ולהגיד להם שישלחו את הקבצים של ההיתחברות שלי שוב.... אמרו לי שזה לוקח 72 שעות... אז רציתי לדעת אם אחרי זה האיי פי שלי ישתנה סוף סוף..????? כי מה שמפריע לי שמאז שהאיי פי הישתנה יש לי פינגים של 500…
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כמה זמן בערך נשארות שורות בטבלת NAT, בראוטר ביתי טיפוסי. נניח שאני גולש לאתר של גוגל, כשאני שולח את הבקשה הראוטר שלי רושם בטבלת הNAT שלו את ההפניה ושולח את הבקשה לאתר של גוגל. האם כשהתשובה חוזרת השורה המתאימה נמחקת מהטבלה? או שהיא נשארת לפרק זמן מסוים? תודה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אחרי כמה ימים, אני לא יכול להכנס לממשק שלו רק אחרי איפוס, אני מצליח להכנס, איך אפשר לסדר?
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית רשת אלחוטית של 3 מחשבים - 2 שולחניים + לפטופ. לצורך העניין נקרא להם "משפחה", "פרטי" ו"לפטופ". מחשב המשפחה מחובר לראוטר פיזית עם כבל רשת. למחשב זה מחברת המדפסת (היחידה). שני המחשבים האחרים מחוברים אלחוטית. עד לפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך, הקבצים עברו ממחשב למחשב והדפסות נשלחו מכל המחשבים ופתאום, אני מדליק את המחשב שלי והוא לא מזהה את מחשב המשפחתי גם הלפטופ לא מזהה את המחשב המשפחתי, אבל מזהה את המחשב שלי. כלומר אני יכול להעביר קבצים בין המחשב שלי ללפטופ, אבל לא למחשב המשפחתי, וגם אי אפשר לשלוח להדפסה האינטרנט ממשיך לעבוד כמו שצריך בכל המחשבים! הנתב הוא ROTAL RTA 1025W שקיבלתי מבזק. האם זו בעיה בנתב או במחשב שאליו הוא מחובר, ואיך לפתור בעיה זו? אודה …
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ברשת כבר קיים router , האם ניתן לחבר router נוסף (linksys wrt54g לצורך העניין) שישמש רק כ switch (חוטי+אל חוטי) ? אם כן איזה הגדרות צריך לבצע ב wrt54g ואיך לחבר אותו ל router הקיים (בחיבור ה wan או לאחד ה lan-ים ?)
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר WRT54G2 V1 עם גירסא של לינקסיס 1.0.04. ראיתי שיש סוג של מוד בשם DD_WRT ו TOMATO רציתי לדעת האם כדאי לבצע עדכון למוד שלהם, איזה מוד יותר טוב (יש לי HOT + NETVISION) למה בכלל כדאי לשנות לגירסא לא מקורית? ואם יש מדריך מפורט המסביר כיצד לבצע את העדכון... תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אבא שלי עשה איטרנאט 1.5 וביקש מודם usb עכשיו הוא קיבל במקום התבלבלו ונתנו מודם של כרטיס ושמו speedtouch 500 series multi user adsl gatewy עכשיו אני לא יודע למה אבל אבא שלי חושב שמודם usb יותר טוב מכרטיס רשת העם זה נכון ולהחליף אתהמודם הזה ההורים שלי גרושים אז בבית יש לי מודם שחור ישן של אלקטל .... בנתיים איזה מודם כדי ? זה בשביל שאבא שלי ירגע וידע מה יותר טוב .. להשאר עם מה שהביאו או לבקש usb
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה כזאת שתאפשר שליטה על מחשב אחר דרך הרשת. שיהיה אפשר לראות לדוגמא את המסך של המחשב (שולחן עבודה) ויהיה אפשר לעשות כל מיני פעולות דרך התוכנה הזאת. אם אתם יודעים איזה תכונות קיימות אז תרשמו בבקשה. תודה
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אוקיי לפני כמה חודשים התקינו לי בבית ROUTER ושני המחשבים מחוברים אליו וגולשים מצויין ... איך ישנה בעיה אחת ... מאז התקנת הראוטר ,הוא כאילו עשה FIREWALL ואני לא יכול לא לשלוח ולא לקבל קבצים דרך ה ICQ MSN Messenger יש מושג ?
-
היי, יש לי בעיה במחשב מסוים של חבר שהאינרטנט מתנתק כל מספר דקות... אני זוכר שיש אפשרות בהגדרות ועוד כל מיני שבהם האינטרנט מתנתק כל כמה זמן באופן אוטומטית... מישהו יודע איך לבטל את זה מהן האפשרות? ואיך אני עושה שתהיה התחברות אוטומטית לאינטנט? תודה מראש, נ.ב לא מצאתי בחיפוש את התשבות גם לינקים יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתחבר למחשב שלי באמצעות REMOTE DESKTOP בוינדוס XP וכלום לא יוצא... עברתי על כל המדריכים באינטרנט וכלום לא עוזר... מה עושים??? למישהו יש איזשהו מדריך שבאמת עובד המטרה להתחבר למחשב שלי באצעות האקספלורר http://***.***.***.***/tsweb
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ברצוני להקים תשתית אינטרנט מבוססת ראוטר פרטי יש לי סיבים של בזק שאני רוצה לחבר דרך ספק של חברה בשוק שעובדת איתם ממליצים על tp link archer לראוטר ולגבי מודם אני לא מכיר אז אשמח לעצה השימוש העיקרי הוא אלחוטי(טלפון, מחשב נייד) לא לצרכי גיימינג ושימוש בטלוויזיה דרך חיבור LAN חוץ מזה הבנתי שהנושא מורכב לכן אני פונה לכאן אשמח להדרכה על מנת לעקוף את המחירים ההזויים בשוק תודה.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! חיפשתי בכל הפורומים האפשריים לגביי רשת אלחוטית בבית כאשר הטופולוגיה בבית היא 2 קומות עם מודם בממד - וגיליתי שיש חוסר מוחלט במידע כזה ..... אז ככה - אחריי הרבה ניסויים שעשיתי עם ראוטרים : המודם נמצא בממד בקומה הראשונה (בקצה אחד של החדר) והמחשב הנייד נמצא בחדר בקומה השנייה (ממוקם בכיוון ההפוך לראוטר, כאשר בין הקומות 15 מדרגות ) - יש קליטה טובה מאוד !!! הראוטר שנתן את הביצועים הוא : linksys WRT54GL אני מקווה מאוד שזה יעזור להרבה מאוד אנשים שניתקלו בבעיות מסוג כזה. תהנו !
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים ביתית המקושרת דרך SWITCH - אין שום בעיה להתחבר ולהוריד קבצים מכל מחשב אולם כשמחובר לICQ ומקבל קובץ לא יכול לקבלו. מה הסיבה? כרטיסי הרשת מוגדרים עם כתובות IP בהתאם למדריך... גדעון
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
זמן לא עסק,י בתחום הקמת הרשתות ולכן נוצר לי קצת בלאגן בראש. בעוד מספר ימים אני יעבור לבית משותף שכולו מרושת באינטרנט אלחוטי המתוחזק ע"י חברה כל שהיא ומעניק גישה נפרדת לכל לקוח (דירה) בנפרד - בדומה למלונות. האם אפשרי, לקחת ראוטר - הוא יתחבר לאינטרנט האלחוטי שפרוס במבנה באמצעות הסיסמא (WEP/WPA וכן הלאה), ועל סמך החיבור הזה אני יצור בראוטר שלי הגדרות ייחודיות לי, שנמצאות בשליטה שלי - כמו SSID, DHCP, סיסמת גישה לרשת שלי (כך שאם יבואו אלי אורחים אני לא אצטרך למסור את הסיסמא הראשית). חשוב לציין שאין לי גישה לציוד האלחוטי או לממשק הניהול של הרשת במבנה. אני לא בטוח עד כמה הבקשה שלי עונה להגדרה AP או REPEATER (נוצר לי בילבול גדול מאוד מכל המחשבה על "איך אני עושה את זה") האם זה אפש…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום . יש לי שתי שאלות : 1: אני רוצה להתחבר ישירות למחשב אחר דרך הכרטיס של הרשת האלחוטית , מה הם התנאים והמגבלות ואיך אני עושה את זה ? 2: אני בד"כ גולש מספריה ציבורית ( בארה"ב) איך אני יכול לדעת אם אני מאחורי FIREWALL שלהם ? כי הפעלתי את EMULE ואני מקבל LOWID ( שזה מצביע על פורטים חסומים ) למרות שפתחיתי את הפוריטם הנ"ל בתוכנת הפיירוול שלי (MCAFFE) . תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של Linksys והוא מחובר למודם של ALCATEL Home ואין לי חייגן כי הוא תמיד מחובר אפילו כשהמחשב מחובא.... הוא מתנתק כל הזמן....אין זמן מסוים שזה קורה...לפעמים פעם בשעה לפעמים כל כמה שעות אבל לפעמים גם 5 פעמים ב2 דקות.... ואני לא יכול לעבוד ככה....זה מנתק לי את כל מה שאני עושה...לפעמים זה מתחבר אוטומתית אחרי כמה שניות או דקות....ולפעמים אני צריך ללכת לדף הגדרה (setting) של הראוטר ולעשות APPLY כדי שזה יפעל עוד פעם.... מה אני צריך לעשות להפסיק את ההתנתקויות..?? עריכת המודר: כותרת.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-