עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pak82,

יש לי בבית שני מחשבים שנמצאים במרחק של כ10-15 מטר אחד מהשני (לא בחדר ביטחון). אחד מהם מחובר לראוטר של trendnet דגם tew-631brp , אני רוצה לקנות לשני כרטיס רשת אלחוטי כדי שהוא גם יתחבר לראוטר. השאלה שלי היא כזאת: 1) מה ההבדל בין כרטיס רשת שיושב על PCI לבין כרטיס שמתחבר בUSB ומה עדיף? 2) יש למישהו המלצה על כרטיס טוב ולא כלכך יקר?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by QuietRiot,

ניסית לפתוח את הפורטים בפיירוול והוא לא ממש מרוצה מהעניין:

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by mordidot,

יש לי 3 קומות בבית ואני נמצא במרתף ואני מתחבר לראוטר שנמצא בקומה מעליי ויש לי כרטיס בתקן G וגם הראוטר בתקןG הכרטיס שלי ממש על הסף של להתחבר אל הרשת לפעמים הוא מחבר ל3 דקות ומתנתק כי האות לא חזק מספיק,בשאר הבית יש קליטה פחות או יותר. איזה כרטיס או פתרון טוב הייתם ממליצים לי? תודה

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by rmilter,

מחפש ספק אינטרנט טוב... הייתי שמח לשמוע קצת תגובות של אנשים... מחיר פחות קריטי כי כולם +- אותו הדבר... מישהו יודע משהו על האינטרנט של TRIPEL C - CCC או על 018...

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  5. הבעיה פשוטה וידועה. אני נמצא על הלפטופ ופותח קבצי MPEG שנמצאים על הדסקטופ שלי בעזרת VLC\Winamp\MPC דרך רשת אלחוטית. הרשת אומנם מסוג G והאות חזק אבל עדיין יש קפיצות ותקיעות בסרט. הבעיה, לדעתי, נובעת מזה שמערכת הפעלה גורמת לכך שתוכנות לא מודעות לכך שהקובץ מרוחק (ממפה אותו כמו קובץ לוקאלי). עקב כך, התוכנה המנגנת קוראת אותו חלק חלק (חלקים קטנים). כל פעם קוראת קצת ומנגנת. בגלל שהרשת איטית ובעייתית יש פעמים שהקריאה נכשלת והסרט קופץ. הדבר הנכון לעשות פה זה להבין שאני עושה מעין סטרימינג לקובץ ושמערכת ההפעלה למעשה תעשה pre-fetch להרבה מהקובץ - אולי אפילו בשנייה שאני מתחיל לנגן תתחיל להעתיק את כולו למקום זמני בלפטופ ולנגן אותו במקביל. יש המון פתרונות פה - חלקם יכולים להיות ממומשים …

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  6. שלום. אני קורא את הספר של מיקרוסופט 70-642 והבנתי עד כה את מה שקראתי אך לא הבנתי משהוא אמרו לי נניח וקבלתי כתובת IP שהיא 131.107.16.0/20 הבנתי שה- 20/ מציין את הכתובת מסכת משנה שהיא 255.255.240.0 אבל לא הבתי איך יכול להיות שמתול הכתובת הזאת אפשרי להוציא 4096 כתובות לתחנות קצה אפשרי לקבל הסבר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by Black_eagle,

שלום. אני מחפש תוכנה כזאת שתאפשר שליטה על מחשב אחר דרך הרשת. שיהיה אפשר לראות לדוגמא את המסך של המחשב (שולחן עבודה) ויהיה אפשר לעשות כל מיני פעולות דרך התוכנה הזאת. אם אתם יודעים איזה תכונות קיימות אז תרשמו בבקשה. תודה

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  8. אני רוצה לשלוח תמונה למישהו אך שהוא יוכל רק לראות אותה ולא לעשות "שמירה תמונה בשם". אך עושים זאת?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by RX7,

שלום וברכה יש לי מחשב נייח וראוטר של HOTBOX SAGEMCOM .. אני מעוניין להתחבר אליו בצורה אל-חוטית ונראה לי שאני צריך כרטיס רשת אל חוטי..אני צריך לדעת על אילו נתונים עליי להסתכל בעת קניית כרטיס הרשת אשמח מאוד לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  10. Started by Buffer,

שלום, התקנתי את ה- firmware של DD-WRT על הראוטר שלי WRT54GL לפני זה היה לי hyperwrt, והגלישה באינטרנט עובדת יותר לאט עכשיו :'( ביטלתי את הפיירוואל בראוטר, אני חושב שזה עזר טיפה אבל עדיין האינטרנט דיי צולע. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by Elevation,

ורציתי לדעת אם תוכלו בבקשה לומר לי אין אני יכול לנעול פרטים מסויימים בעזרתה. תודה רבה!

12. there is somebody who is traing to break in to my PC and i have his IP, DNS, Node, netBIOS, group and MAC. i dont know what all that shit means but i whant to get him back, i know he is from israel and on KAVEY-ZAHAV. what can i do to get back at him?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  13. שלום רב, יש ברשותי את הנתב המצויין לעיל, תוך שימוש ברשת ביתית קטנה עם שני מחשבים.. אני מחובר לאינטרנט דרך ספק של נטוויז'ין ותשתית של הוט.. בהגדרות הנתב ,בעזרתו האדיבה של טכנאי מחשבים פרטי ,חיברתי את הרשת בסגנון l2pt , והגדרתי כתובות קבועות אלה לשני המחשבים: 192.168.2.100 , ו-192.168.2.101.. עכשיו ,משום מה כל פעם שאחד מהמחשבים דולק עם רשת פועלת וחיבור לאינטרנט, ואני רוצה להדליק את המחשב השני, הרשת מתנתקת, ורק התחברות מחדש דרך הגדרות הנתב, או ניתוקו מהחשמל וחיבורו מחדש, מאפשרים חזרה תקינה של הרשת. אודה מראש לעזרה איך להתגבר על הבעיה הנ"ל..

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by biteme,

היי אנשים, אני צריך עזרה אני צריך לחבר 2 מחשבים לאינטרנט מהיר רציתי לעשות מה שחבר שלי עשה, הוא חיבר מודם אלקטל לראוטר ואז חיבר את שני המחשבים לראוטר. הבעיה היא שכבר לא מוכרים את המודם של אלקטל. אז אני צריך לדעת עם יש אופציות אחרות (כרגע יש לי את המודם של סמסונג - AHT-E300 - המודם הכחול)או עם יש אפשרות בכלל לחבר את המודם שיש לי כרגע לראוטר ?

15. טוב אז יש לי 2 נתבים זה הראשי שמחובר למודם כבלים http://www.belkin.com/uk/support/article/?lid=enu&pid=F5D8233uk4&aid=10288&scid=282 יש לי גם wrt54gl שמותקן בו tomato 1.25 יש לו רק אפשרות של client או bridge שזה יעיל רק אם אני מחבר משהו דרך כבלי רשת. אבל לא reapter על מנת לחזק את האות ו להגדיל את טווח קילטה קראתי שיש את זה בdd wrt אבל ראיתי ממש המון גרסאות שונות על שהלכתי לאיבוד יש לי גרסה 1.1 EU מישהו יכול להגיד לי מה הכי יציב ו מתאים ואם זה אפשרי לעדכן ישירות מ tomato תודה.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  16. שלום... יש לי אינטרנט מהיר ויש לי האב ואני חושב שיש לי בו גם ראוטר... ד'א מה זה ראוטר ומה הוא עושה? ואיך אני בודק עם יש לי בתוך ההאב ראוטר? טוב... אז השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר את המודם של הכבלים ישירות להאב ואז אני יוכל ליגלוש מכל המחשבים בו זמנית...? כלומר בימקום לחבר את המודם למחשב ואז את המחשב להאב אז לחבר ישר את המודם להאב... אפשר? ד'א.. יש לי בהאב 8 חיבורים ואז יש לי עוד אחד שרשום עליו UPLINK... מה זה אומר?

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  17. אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי שיקלוט רחוק (יש לי לפטופ של lenovo 3000 c100 אם זה משנה (אני לא מבין במחשבים..) )ניסיתי של level one דגם wpc 0301 והוא על הפנים הכרטיס המובנה שלי קולט יותר טוב.. ניסיתי גם כרטיס usb של אדימקס דגם עם אנטנה אומנם קלטתי יותר טוב אך עדיין לא מספיק.. על איזה דגם הייתם ממליצים לי בתקציב של 200 שח בערך? תודה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by rap_tr,

שלום לכולם, אני מעוניין להגן על הרשת הביתית עם ססמא איך אוכל לעשות את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

לקוחה שלי נכנסה לאינטרנט ופתאום "בום" הודעה של בזק בינלאומי "יש לך וירוסים במחשב שפוגעים בלקוחות שלנו" אם לא תנקה אותם ננתק אותך מהשרת ... עכשיו הייתי בטוח שזה קובץ ריגול אבל לא ! זאת באמת הודעה של בזק בינלאומי .. השאלה היא כזאת אם ההודעה נשלחה מסיבה של אי יכולת מתן שירות של גלישה נורמלית שהרי בזק בינלאומי היא לא ממש מהמשובחות שיש והם מקדימים תרופה למכה שאם הלקוח יתלונן על איטיות ..( יש להם פס רוחב קטן יחסית למאגר הלקוחות שלהם מה שגורם לאיטיות ותקיעה של אתרים שלא נדבר על ה DOWNLOAD המוגבל ) או ש...מחשב מוכה וירוסים שנמצא על שרת של ספק מסויים מסוגל להדביק את שאר המחשבים שנמצאים על אותו שרת ?

20. Started by Hen7,

שלום, עד היום לא הייתה לי בעיה עם פתיחת פורטים אבל בימים האחרונים פתאום כל דבר שאני מנסה לעשות לא פותח אותם. יש לי ראוטר am604g ופתחתי בעזרתו פורטים בvirtual server, ובוינדוס עצמו יש לי רק את הfirewall שמגיע עם הXP ששם גם התוכנה נמצאת ברשימה. לא משנה איזה פורט אני מנסה לפתוח, או כמה פעמים אני עושה ריסט לראוטר, שום דבר לא עוזר. עד היום לא הייתה לי בעיה כזאת כלל, זה פתאום התחיל לקרות ולא זכור לי שהתקנתי משהו שיכול היה להשפיע על זה. הראוטר שלי הוא am604g של בזק, והספקים הם סמייל (זהב). כל עזרה תתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  21. מצאתי 2 אתרים שמציעים עזרה לאנשים להתנתק מהתחייבויות לספקי האינטרנט לאור המצב שקיים היום אני מקווה שזה באמת יעזור למישהו כי אנחנו צריכים את כל העזרה שאפשר לקבל בשביל להתמודד עם החברות האלה אתר ראשון: http://sekershuk.co.il/?N,W,211 אתר שני: http://tluna.nrg.co.il/companies/category.asp?catID=15

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  22. שלום לכולם אני חדש פה יש לי מודם+ראוטר של 3com דגם 3crwe754g72-a הסתכלתי בכל המדריכים שקימיים לסוג זה ולא הצלחתי לסנכרן אותו (הבעיה היא כשלקחתי את זה לחבר שלי הוא הצליח שם לסנכרן ואצלי בבית הוא לא מצליח לסנכרן והדבר הכי מוזר הוא שעם המודם של בזק הוא כן מצליח לסנכרן אצלי בבית) למישהו יש פיתרון למצב זה ? אם מישהו יודע את ההגדרות המדויקות של סוג זה של הראוטר אנא רשום זאת (אני מחובר לבזק בינלאומי) אני תקוע וזקוק עזרה בדחיפות בתודה רבה ה.נ

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by Dr Hardware,

שתקבע אותו ולא כל פעם שאני מכבה את המחשב זה יתחלף !! אני בבזק בינלאומי אם זה עוזר...

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by gstation,

היי, אני תהיתי האם מישהו כאן, כבר מחובר דרך רשת NGN לאינטרנט והאם הוא משחק בשביל לענות על השאלה: האם רשת הNGN שיפרה את הפינג לשרתים בחו'"ל ואם כן בסדר גודל של כמה מילי שניות?

25. Started by shmulikgro,

אני משתמש בתוכנה SUPER HIDE IP ואתמול האינטרנט התחיל להשתגע ולחשוב שאייפי שלי מספרד בבסיס ולא כשהוא מוסתר. האם יש דרך להחזיר את האייפי המקורי שלי כדי שהתוכנה לא תחשוב שאני נמצא בספרד והאינטרנט בהתאמה לא יהיה איטי בטירוף

• 0 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים