רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
טוב עשיתי לפי איזה מדריך איך לפתוח פורטים בנתב שלי Level One WBR-3406TX לתוכנה BitComet כשעשיתי את זה ב XP זה סידר לי את הבעיה אבל עכשיו התקנתי VISTA וניסיתי לפתוח פורטים שוב וזה לא פותח... יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי עבר לגור אצלי לבמשך חודש כאשר אצלו בבית יש ADSL ואצלי יש נקודה מוכנה לחיבור מודם של כבלים. עכשיו מכיוון שלו היה ADSL בבית מן הסתם גם המודם שלו התאים לחיבור ADSL בלבד (למרות שנראה לי שיש מודמים המתאימים לשני השתשתיות למעשה :-X), עכשיו התקשרנו לשירות HOT לגבי איך להשיג מודם, והם אמרו שצריך לעשות מנוי ולפי דעתי זה ביזבוז של כסף כי בדקתי מודם של מחשב אחר בבית על המחשב שלו והאינטרנט עבד כרגיל שם. הבנתי שצריך לקנות מודם לכבלים אבל לצערי לא מכרו בחנויות מוכרות שהייתי בהם כמו אופיס דיפו ובאג. לכן באתי לפה להתייעץ איתכם, מה עושים במצב... אולי אתם מכירים מקום שמוכרים בו מודם (למשל אצל בזק יש חנות והם מוכרים שם מודמים ל ADSL ב30 שקל בלבד...). תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה (טוב אולי גדולה) בגלישה באינטרנט אתרים בקושי זזים לי חוץ מHWzone שלפעמים גם לא עובד לי ועוד כמה אתרים בודדים והדבר פשוט בלתי נסבל יש לי ראוטר עם אייפי קבוע לפי מה שאני יודע וחשבתי אולי שאם אני אצליח לשנות אותו איכשהו אז זה יעזור התקשרתי לספקית שלי (שהיא בזק בינלאומי במקרה הזה) ולא הצליחו לעזור לי שם ואמרו לי שיגיע אליי טכנאי ביום שלישי בשביל הטיפול חשבתי שאולי עד שהוא יגיע תצליחו לעזור לי בפתירת הבעיה המציקה הזו אם מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע מה אפשר לעשות אני אשמח מאוד אלכס
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט אצל חברה לא מוכרת ואני מעוניין לעבור לחברה אחרת לאינטרנט בכבלים איזה חברה הכי מומלצת מבחינת תמיכה??? מבחינת יציבות וגם מבחינת מהירות של האינטרנט אז מה אתם ממליצים ותנמקו בבקשה למה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חובה להדליק את המחשב המחובר למודם ע"מ שמחשבים אחרים יתחברו לאנטרנט? כיצד ניתן להתקין את הרשת שלא יהיה צריך להפעיל שני מחשבים יחד?
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי סויץ שמחובר לכמה מחשבים אצלי מוגדר IP והשאר אוטמטי אני רוצה להגדיר לאחד המחשבים שיהיה רק רשת בלי אינטרנט, איך אפשר לבצע את זה מהמחשב שלי
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות. יש לי כרגע ראוטר מסוג Edimax BR-6114WG הוא עושה המון בעיות ואני רוצה להחליף אותו, המליצו לי פה בפורום לקחת את Linksys WRT54GL... שאלתי היא, ברגע שיהיו לי 2 ראוטרים, אפשרי להשתמש בהם לשיפור הקליטה בבית? אפשר לגרום לאחד מהם להיות במקום שיש קליטה ואין חיבור לאינטרנט, ובכך להרחיב את טווח האינטרנט? או שחייב להוציא כבל רשת מהראוטר אחד לשני ואז להשים כל אחד במקום אחר וכך להרחיב את הטווח? עוד שאלה, יש באוניברסיטה רשת מאוד מאובטחת, אבל אינטרנט מאוד מהיר.. משהו כמו 100 מגה... יש אפשרות איכשהו להריץ שם ביטורנט למרות שאי אפשר לפתוח פורטים ודברים כאלה?! עוד שאלה קטנה, מאיפה אני משיג עידכוני קושחה לראוטר? תודה. =]
-
- 12 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
אם אני משנה אייפי ומוחק קוקיז האם יש לי פרטיות מוחלטת מול אתרים? הם לא ידעו שבחיים ביקרתי אצלם? אם לא אז מה צריך לעשות כדי שתהיה פרטיות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי ראוטר ישן D-LINK-900AP+ שמרבה להתנתק. חבר שלי שעוסק בתחום המליץ לי להחליף. הוא המליץ לי על חברת LINKSYS. איזה דגם עדיף לי לרכוש? זה: http://www.amazon.com/Linksys-Cisco-WRT54GL-Wireless-G-Broadband-Compatible/dp/B000BTL0OA/ref=pd_bbs_2/105-9337732-1562022?ie=UTF8&s=electronics&qid=1183234025&sr=1-2 או זה? http://www.amazon.com/Linksys-WRT54GS-Wireless-G-Broadband-SpeedBooster/dp/B0001D3K8A/ref=pd_bbs_3/105-9337732-1562022?ie=UTF8&s=electronics&qid=1183234025&sr=1-3 או שבכלל עדיף לי דגם של חברה אחרת? אשמח לעזרה מכם, אני לא ממש מבין בתחום. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין בעסק שלי רשת של שלושה מחשבים, אבל משהו אמר לי שניתן לחבר שלושה מסכים לכונן מחשב אחד, ככה ששני מסכים יתפקדו כמסוף בלבד. לכל מסוף שיהיה רק מסך, מקלדת, ועכבר. ולכולם תהיה גישה לאותו כונן ושיוכלו לתפקד עצמאית. האם זה ניתן? או שאני יצתרך לקנות לכל עמדה גם כונן?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אז ככה. אני חוזר פעם בשבוע/שבועיים מהצבא לסופ"ש בבית ושם להורדה לילית כמה דברים כדי שאתעורר לי בבוקר וההורדה כבר תסתיים. אך בזמן האחרון התעוררה בעיה מסויימת - האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו באמצע הלילה! כלומר, אני מתעורר ופשוט רואה את מסנג'ר מנותק, כל ההורדות ב-uTorrent תקועות ואין את הסמל של החיבור לאינטרנט. מישהו אולי יכול להסביר ממה נובעת הבעיה ואיך אוכל לתקן אותה?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, לחבר של ההורים שלי יש חברה. הוא רכש לחברה דומיין ומשלם לחברה מסוימת סכום כסף בשביל לאחסן את חשבונות המייל של חברה. הוא שאל אותי מה הוא צריך לעשות בשביל להעביר את הDOMAIN וחשבונות המייל של החברה לספק אחר. יש לציין שהדומיין רשום לעוד שנה אצל החברה המקורית. מכיוון שאין לי שום מושג בנושא ולא עשיתי את זה אף פעם, חשבתי שאולי כאן תוכלו לעזור לי לעזור לו.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה ראוטר של לינקסיס, שמחובר למודם כבלים של טומפסון אם זה משנה. מחוברים אליו חוטית 2 מחשבים, בראוטר מוגדר DHCP. שני המחשבים מקבלים כתובת מהראוטר (הראשון הוא 1.100 והשני 1.101). שני המחשבים מקבלים פינג מהראוטר בלי בעיה. הראשון יכול לגשת לממשק ווב של הראוטר ולגלוש באינטרנט חופשי השני גם לא יכול לגלוש באינטרנט וגם לא לגשת לממשק ווב של הראוטר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה להקים רשת מקומית בין מחשב נייח שמחובר בכבל לראוטר, למחשב נייד שמוחבר לראוטר אלחוטית משום מה, במחשב הנייח אין לי אפשרות לשנות את שם ה- workgroup (הוא ב- greyed out) דרך המאפיינים של my computer למרות זאת הצלחתי לשנות את שם ה- workgroup דרך אשף הקמת רשת ביתית, אבל למרות שהשם שונה לא נראה כאילו המחשב מזהה שהוא חלק מרשת אחרת, וכאשר ניסיתי לשתף מדפסת קיבלתי הודעת שגיאה: printer settings could not be saved. operation could not be complited חשוב לציין שיש פינג בין המחשבים והבעיה היא בעצם שלא ניתן לשתף משאבים בינהם רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, הגדרתי חיבור vpn לפי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.0 החיבור עובד כמו שצריך ובלי בעיות, מה שהשתנה מאז הפעם הקודמת שכן הצלחתי לעשות מיפוי זה שבמחשב המארח יש חיבור ללא חייגן, אייפי קבוע וראוטר(כל הפורטים בראוטר פתוחים) (קודם היה מודם רגיל וחייגן וזה עבד) ההודעה שאני מקבל היא: the network path \\server\c could not be found server מתייחס לשם המחשב המארח(ניסיתי גם את האייפי הקבוע שקבלתי מהספק אבל זה לא עזר) C מתייחס לכונן שמוגדר לשיתוף במחשב המארח אולי הבעיה היא שאין חייגן כדי להגדיר אותו משותף או משהו כזה אני בטוח שזו איזו הגדרה זניחה אבל ניסיתי כל מה שאני מכיר... כל עזרה תתקבל בברכה,
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מדפסת מדגם HP OFFICEJET G85, זהו מכשיר שהוא גם מדפסת גם סורק וגם פקס. יש בבית 3 מחשבים ולכן קניתי JET DIRECT זה מכשיר שאליו מחברים את המדפסת ואותו מחברים לHUB או ראוטר וככה כל מי שברשת יכולל הדפיס. הבעיה היא שמכל מחשב אפשר להתקין את המדפסת רשת עם הפונקציה היחידה(בעזרת הדרייבר של הJET DIRECT) של הדפסה כלומר לא ניתן לסרוק. הדרייבר המורחב שמאפשר המון פונקציות לא מוצא את המדפסת ברשת ולכן אני יכול רק להדפיס ולא שום דבר אחר. קראתי את הלינק הבא: http://www.campinghounds.com/links/Networking%20HP%20G85%20Printer/index.php ועשיתי הכל, התוכנה מזהה את המדפסת אבל לא מצליחה להתקין אותה בגלל שהיא לא מאשר את הPORT NAME שאני כותב בעיקרון היא אמורה לאשר את ה DEFAULT והיא לא מאשרת לא…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
האם הקרינה שמפיץ הראוטר האלחוטי משמעותית עד כדי כך שלא כדאי לקחת אלחוטית? ועוד שאלה: יש לי סיבה להזמין את 012 שיתקינו לי רשת אלחוטית (אין לי מושג איך..), או שיש מדריך פשוט איך לעשות את זה? יש הבדל במחירים? (ב012 זה בערך 600 ש"ח)
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבועיים~ את הראוטר WBR-3408 של LEVEL1, ואני לא מצליח לחבר אליו מחשב נייד (Acer 5672) עם WIN XP. אחרי שלא הצלחתי הלכתי לחנות והביאו לי אחד חדש, ועדיין אני לא מצליח. אני מחבר הכל והנייד לא רואה את הראוטר.. יש לי ראטור של AZTECH 600E של בזק שמחובר לטלפון ואותו אני מחבר לראוטר של LEVEL1 (לWAN). אח"כ אני מחבר 2 מחשבים ליציאות LAN של הLEVEL1, והכל פועל בסדר. (עשיתי ב600E ראוטינג לכל הפורטים הנכנסים שיעביר אותם לLEVEL1, ובLEVEL1 שיניתי את השאר, פעל בסדר) קודם היה ככה: ואני מנסה ככה: יש לראוטר (LEVEL1) נורה של WLAN שהיא נדלקת כשאני פותח את הראוטר ונכבית אחרי כמה זמן (כנראה בגלל אי-פעילות), אבל היא נפתחת כשאני אומר לנייד לחפש רשתות. בחלון שהוא מראה רשתות…
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
יש לי מחשב בקומה שניה שמחובר לראוטר דרך כבל, אני רוצה להוריד אותו לקומה הראשונה (הראוטר נמצא בקומה שניה ואני לא מתכוון להוריד אותו למטה... הוא מחובר שם לעוד שני מחשבים לצורך העניין) ואני רוצה שהביצועים של המחשב שאני מוריד לא יפגעו עד כמה שאפשר... מבחינת האינטרנט... כמה יעלה לי כרטיס רשת אלחוטי שיעשה את העבודה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום! ברצוני להקים עמדת מחשב בסלון שבו המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה. מבחינת ווידאו ואודיו אני מחובר והכל בסדר וכל מה שאני צריך כרגע זה להוסיף מקלדת ועכבר. המחשב והסלון מרוחקים אחד מהשני במרחק של 10 מטר. חשבתי לעצמי להעביר כבל באורך של 10 מטר של יו אס בי עם מפצל בקצה שלו. וככה לחבר אליו עכבר ומקלדת כדי שאני אוכל לתפעל את המחשב גם מהסלון. לאחר שעשיתי כמה בירורים התברר לי כי כבל USB מאבד את האות שלו לאחר 5 מטר. האם יש למישהו פתרון איך בכל זאת לשים מקלת ועכבר בסלון אולי בדרך אחרת? או ששני כבלים של USB עם מגבר בקצה שלהם זה הפתרון הכי טוב? איפה אפשר לקנות כזה דבר? תודה מראש BISLY
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של edimax מסוג ar-7084a, זהו ראוטר קווי. אם מישהו מכיר בבקשה שיאמר לי איך אני מכבה את הפיירוול... זה משגע אותי כי יש שם אפשרות לכיבוי או הפעלה של פיירוול והיא נמצאת במצב כבוי... אבל מה שיש שם זה גם NAT שהוא חייב להיות פועל כדי שהאינטרנט יעבוד (לפחות ככה נראה לי כי כשכיביתי אותו הראוטר התנתק מהאינטרנט). קראתי ב"עזרה" של הרואטר וכתוב שם שב-NAT יש גם פיירוול פנימי או משהו כזה.. עכשיו הבעיה שהוא חוסם לי פורטים ואני לא יכול להתחבר לאימיול או לשראזה או לכל תוכנה מסוג זה.. אז איך לעזאזל אני יכול לפתוח פורטים או בכלל לכבות את החסימה הזאת? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסטרימר (מזרים) מחובר אצלי למחשב דרך כבל רשת, אני רוצה לפתוח FTP בכדיי להעביר קבצים מהחשב למכשיר ולהיפך יש לי מדריך איך לעשות את זה עם XP דרך my network place http://www.tvix.co.kr/eng/faq/FAQM5000Ufirst.aspx?act=RD&id=137&pg=0&CATID=3&SCATID=2 צריך עזרה איך אני עושה את זה עם ה vista
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1 וחצי מגה אצל ברק ללא חייגן אתמול התחברתי לבזק בינלאומי ויום ראשון יהיה לי גם אצלם ללא חייגן האם תיהיה התנגשות? איזה מהם יפתח לי? יש לי את שניהם משום שברק לא נתנו לי להתנתק ואין לי כוח להשתגע מהם.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום חברה אני ישים פה את המכתב ששלחתי למנהל של הספקית אינטרנט שלי אני לא ירשום את שמה כרגע כי עוד לא קיבלתי תשובה מהם אבל אם יתברר שהם לא יענו לדרישותיי אז אני יפרסם פה את שמה של החברה כדי שתדעו איך הם מתייחסים ללקוחות שלהם הנה המכתב ששלחתי: שלום *** מדבר ***** ואני לקוח אצלכם כבר מעל שנה לפני יומיים התקשרתי אליכם כדי לברר כמה אני משלם לכם כל חודש ולהתעניין במבצעים חדשים ומי שדיברתי איתה הודיעה לי שיש לי אצלכם 2 חשבונות ושאני משלם לכם על 2 חשבונות כבר במשך שנה אחותי ביטלה את המנוי השני עוד לפני שבכלל קיבלנו אותו ונאמר לה שהמנוי אכן מבוטל אבל בכל זאת גביתם ממני כסף במשך שנה שלמה 80 שקל לחודש ואותה אישה שדיברתי איתה אמרה לי שאני יזוכה על כל הכסף + יקבל פיצוי על עוגמת נ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-