רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראטור שאליו מחוברים שני מחשבים שיש לי במחשב כאשר המחשב היה מחובר למודם עצמו היה אינטרנט מהיר כי יש לי אינטרנט מהיר, גם כאשר לראטור היה מחובר עוד מחשב ועכשיו שחברתי את שני המחשבים לראטור, אז האינטרנט די אדיש, אבל זה רק באתרים חדשים שהוא עוד לא נכנס אליהם, כי כשאני נכנס לאתר שאני רגיל להכנס ונכנס כל יום אז הוא נכנס לי ישר אבל אם אני נכנס לאתר חדש לוקח לו הרבה זמן עד שהוא נכנס יש לי ראטור של edimax אשמח אם תעזרו לי בבעיה הזאת בעיה נוספת היא שאני רוצה לחבר לראטור מדפסת כדי שתעבוד בשני המחשבים, אני יודע שהפונקציה הזאת אפשרית אבל אמרו לי שצריך שתהיה לך מדפסת אלחוטית, זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים , שתדעו שאני ממש בור בקטע של רשתות ... אני רוצה לבצע רשת בין מחשב שיש לו XP לבין מחשב שיש לו WIN98 ... אני רוצה לדעת איך עושים זאת (ושתדעו שכל השפה שאתם מדברים בה היא מוזרה לי , בגלל זה פתחתי תרד) .. ועוד שאלה אחת אני יודע שיש דבר כזה שבמחשב שנותן את השרות מעתיקים על דיסק 1.4 את התצורה של הרשת ואז מכניסים למחשב השני והוא מזהה את המחשב הראשון .. דרך אגב המחשב XP הוא הרשת והשני WIN98 הוא המקבל שרות ... אשמח לעזרתכם .
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ראיתי לאחרונה מתאמי רשת אלחוטית דגמים שכתוב עליהם 108MBPS ץ, 256MBPS למה אצלי זה רק 11 מגה איך מעלים את זה? והאם זה משפיע על המהירות של האינטרנט? אשמח למידע בנושא [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן חברים , יש לי מחשב ראשי שמחובר אליו ראוטר TP-LINK TL-WR841N ועם ARRIS TM602A שזה המודם לא ? יש לי עוד מחשב שמחובר אל הראוטר עם כבל , עכשיו השאלה שלי היא אם יש לי עוד מחשב אפשר לחבר אותו WIRELESS ? המחשב יהיה בחדר ליד ממש קיר צמוד אל הראוטר ואם כן מה אני צריך בשביל זה ? יש לי אינטרנט 10 מגה , הוא ינצל את מלוא הקו ? ובמידה ואין משהו לאלחוטי איפה קונים מפצל לכבל רשת של הוט ? תודה רבה חברים !
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטית של EDIMAX, והרשת היא בין שני מחשבים, אחד נייד עם כ. רשת אלחוטי והשני נייח שמחובר בכבל לנתב. אין לי כרגע שום הגנה על הרשת. קראתי באתר של מיקרוסופט שאפשר להגביל את הרשת ע"י הוספת מחשבים ע"פ מס' הMAC שלהם. מישהו יודע אולי איך לעשות את זה? עם תוכנה או בהגדרות של הנתב? אולי למישהו יש רעיון יותר טוב איך להגביל חדירה של משתמשים שנמצאים בטווח הרשת שלי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו יש לי בעיה ואני חושב שעליתי עליה דרך הראוטר טוב אז הכל מתחיל ככה יש לי בעיה שהאינטרנט כל כמה זמן בעיקר!! במשחקי רשת נתקע ל10 שניות וזה קורה לי גם בתוכנות דיבור (כמו TeamSpeak ולא מסנג'ר או ICQ) וזה התחיל עוד לפני שהיה לי את הראוטר אבל מתי שקיבלתי את הראוטר בדקתי את הSYSTEM LOG וראיתי שגיאה כזאת pppoe[355]: Bogus PPPoE length field (1502) ומחקתי את החייגן ככה שאין לי בכלל שימוש בו ואל תיהיו כמו 012 האפסים האלה שאמרו לי: "בוא ננסה לעשות חייגן חדש" וזה לא מתחבר(מעניין למה? ) והוא בעצמו לא מבין ואני בסוף התרגזתי ואמרתי לו "עזוב לא משנה" ואז הוא אמר לי "מה הכוונה" ואז אמרתי לו "זה הראוטר טוב לא משנה ביי" כאלה אידיוטים לא יאומן!!! :bash: :bash: :bas…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני עובר דירה חודש הבא ורציתי לדעת איך האינטרנט של הוט? אני רוצה משהו חסכוני אז אני הייתי רוצה לעשות טריפל הוט, איך האינטרנט שלהם? אני משחק הרבה במולטיפלייר בps4 אז חשוב לי שהכל יעבוד חלק בלי לאגים וכו. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חבר שיש לו דירת 2 קומות + מרפסת יש לו ראוטר 2 אנטנות של אדימקס+ אנטנה חזקה נוספת (מלבנית לבנה של TP-LINK לדעתי) שמחוברת אליו הוא רוצה שבקומה השניה ובמרפסת תהיה לו קליטה טובה של הרשת האלחוטית, הוא קנה אקסס פוינט שלD-LINK (DAP-1360 כדי להרחיב את הרשת והיום באתי להתקין לו אותו - הגדרתי אותו כREPEATER ושמתי אותו בנקודה מסויימת שנמצאת בין הראוטר האלחוטי והאזור שבו הוא רוצה לשפר את הקליטה, הבעיה היא שכשאני מחבר לרשת האלחוטית מהלפטופ אני לא יודע אם הוא משתמש בסיגנל של הראוטר או של האקסס פוינט כי הם חולקים את אותו שם.. השאלה שלי היא כזאת האם יש איזו דרך לדעת לפני מאק אדרס או איפי למה אני מחובר לראוטר או לאקסס פוינט ושאלה נוספת האם יש אפשרות שהREPEATER ישדר אות של…
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי כולם, לצורך עבודה במסגרת הלימודים, אני צריך להגדיר מחשב "כנתב" בין שני דומינים.. שני הדומינים צריכים להיות מסוגלים לשלוח מידע בינהם וקבצי מייל באמצעות שרת exchange איזה שרתים על להדגיר במחשב ה"נתב" על מנת שהוא היהי קליל ויוכל לבצע את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי דירה וטכנאי הוט אמור להגיע מחר בבוקר לחבר אותי. בדירה החדשה יש כבל (כנראה של הוט) של דיירים קודמים, אבל הוא נגמר כ-2 מטר מהמקום שאני רוצה את הנקודה שלי. אני כבר צופה שהטכנאי יציע פשוט להוסיף מאריך, אבל הבנתי שהארכה כזאת עלולה להוריד את מהירות הגלישה. האם זה נכון? האם אני צריך להתעקש על החלפת כל הכבל במלואו מהמרכזייה עד הנקודה בבית?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי ב012, ועברתי לNETVISION.. עכשיו, כרגע אני משחק משחק רשת שנקרא GUNZ, משחק SHOOTER כזה... ב012 היו לי פינגים מעולים, ובNETVISION הם הרבה יותר גבוהים, ומדי פעם גם קופצים למעל 1000... אני לא בטוח עם זה המשחק או אני שמהווים את הבעייה.. מישהו יודע לאיזה חברה יש פינגים טובים ? או שזאת שאלה כללית מדי...?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת IIS6 ב WINDOWS 2003 SERVER, דפי HTML אני מצליח לראות, כשאני בא להציג דף ASPX הוא נותן לי הודע שגיאה "cannot view xml input using xslstyle sheet" יש למישהו רעיון ? התקנתי את ההרחבות של ASP.NET בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
או שוויפיי של ספרייה לא מתאים לכם? או שתלוי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. לפני כמה חודשים מודם ה-DSL שלי שבק חיים (הוא היה מדגם אלקאטל), לכן התקשרתי לספקית האינטרנט שלי והטכנאי שבא הכריז על מותו ובמקומו ניתן לי מודם מסוג Aztech ADLS 2+ Ethernet Bridge Router 600E של TNN Networks. תחילה, הכל עבד מצויין ללא שום שינוי משמעותי בהגדרות של הנתב חוץ מהעניין שאת סוג החיבורי שיניתי מפרוטוקול PPPTP לפרוטוקול PPPoE, מכיוון שללא השינוי הזה לא הרשת הביתית ולא האינטרנט עבדו. למשך כחודשיים-שלוש לא היו בעיות עם החיבור, אבל אח"כ התחילה תופעה מעצבנת שעוד לא מצאתי לה הסבר. אז ככה, כל כמה זמן, בצורה ראנדומלית לחלוטין חיבור האינטרנט מתחיל "לקרטע", כאשר הסימפטומים הם דפי אינטרנט שנותנים שגיאת "Connection Timed Out", לאחר נסיון חוזר הם עולים אבל לאט מא…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר TPLINK 1043 שמחובר להוטבוקס במהירות של 12 מגה.בימים האחרונים הרשת האלחוטית ממש איטית, בסביבות ה2 מגה. שאני מחובר קווית אני מקבל 12 מגה יציבניסיתי כמה פעמיים לאפס את הראוטר על ידי הוצאה מהחשמל והחזרה אחרי כמה דקות אך אין שינוי.הצעות מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר וכרטיס רשת גיל אחד ואחד נייד מה עדיף כרטיס רשת לנייד או USB תעזרו לי למצוא משהו טוב כי אני לא מבין בזה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, יש לשכנים שלי בעיה האינטרנט שלהם מנתק כל הזמן. שום דבר לא עוזר. הטכנאי אפילו החליף מודם והבעיה עדיין קיימת. ככל הנראה הבעיה היא לא של הספק. מה לדעתכם הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות לבן משפחה ראוטר לאחר שהקודם שבק חיים. המחשב המרכזי בבית מחובר קווית, ומדי פעם הם משתמשים ב Wireless ללאפטופ או לטלפונים הסלולרים. ראיתי כמה המלצות פה בפורום, אבל כולם הם לאנשים שמוכנים להשקיע את הזמן ולשנות את התוכנה ל DD-WRT. מדובר עם מישהו ללא ידע טכני, ואני מחפש משהו שישרת אותך באמינות Out of the Box. תודה :-)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, רציתי לשאול אם יש משהו שמתחבר אליו כבל רשת (שמחובר למודם) ומאפשר להפוך את הרשת לאלחוטית? הכוונה היא למשל במקום לחבר את הכבל רשת למחשב ואז יהיה רשת באותו מחשב - לחבר לדבר הזה את הכבל רשת ואז האינטרנט יהיה אלחוטי. זה בכלל אפשרי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום משום מה הראוטר שלי מסוג אלקטל 570 מסרב להסתנכרן(אותה נורה ירוקה מהבהבת ללא הפסקה) ונראה לי שהוא התקלקל למרות שאין לו חצי שנה מאז שקיבלתי אותו מבזק עם הרשת שעשו לי בבית. יש לי עוד מודם, אלקטל רגיל שהיה לי לפני הרשת והוא מסתנכרן ללא בעיות(בגלל זה נראה לי שהבעיה היא באלקטל 570 החדש ולא בקו הטלפון). לפי מה שהבנתי אפשר לפרוץ את האלקטל הרגיל ולהפוך אותו לראוטר רציתי לדעת איך עושים את זה ואם הוא יכול לשמש כראוטר ברשת על חוטית עם שני מקלטי D-LINK נוספים. תודה רבה לעוזרים. ועוד שאלה שלא ממש קשורה האם יש אחריות למודם שנקנה מבזק מסוג אלקטל 570? אם כן כמה זמן? אופס בטעות רשמתי את זה בפורום הזה למנהלים בבקשה להעביר.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק להמלצה לנתב אלחוטי זול ואמין עם WDS - כלומר Wireless Bridging תודה שחר
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד לפני כמה ימים החלה אצלי בעיה עם הנתב הנ"ל בחיבור WIRELESS עליו עם הנייד שלי. עד אותו יום הכל היה בסדר ,גלשתי בסדר מהנייד אבל יום אחד החלו בעיות - הנייד מנסה להתחבר לנתב ,מתחבר ואז אחרי דקה מתנתק ואז שוב אני מנסה להתחבר ,מצליח ואז שוב נפילה בשלב כלשהו הנייד הפסיק להתחבר לנתב בכלל - פשוט לא מצליח. מחשב נייח שמחובר לנתב עם כבל עובד תקין כל הזמן חשבתי שבעיה בנייד, אבל אני מציח להתחבר לרשתות WIRELESS אחרות מהבית וגם מהמכללה ובכל מקום אחר -כך שזה לא הנייד לכן הלכתי על הנתב - איפסתי אותו לDEFAULT,שדרגתי גרסא אך שום דבר לא עוזר - הנייד פשוט מסרב להתחבר לא עשיתי שום דבר לא לנתב ולא לנייד (שדרוג דרייברים ,שדרוג קושחה וכ"ד ) לפני התקלה ! יכול להיות שהנתב נדפק אב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לרשת הביתית במחשב אחד האינטרנט עובד ובשני לא... כשאני מפעיל את הMESSENGER זה מראה שיש בעיה בDEFAULT GATEWAY מישהו יודע איך מתקנים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קניתי ראוטר של EDIMAX דגם BR-6204Wg וכרטיס רשת דגם EW-7318UG עכשיו היתחברתי לרשת של חברת HOT האם הראוטר יתמוך ברשת של HOT? והאם הוא ראוטר טוב? בתודה מראש Tamir014
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי שלום לכולם ובוקר טוב, שלשום נשרף לי הראוטר 2wire, ולכן רכשתי ראוטר הבא http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 למחשב השני קניתי את זה http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מתאם שיחפש רשת למחשב הנייח. והכל עובד טוב. עכשיו יש לי שאלה ה מתחמם דווקא מהר לאחר 30 דקות הוא ממש חם. יש לי לדאוג מזה ? או שזה ככה רגיל. תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-