רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
התקשרו אלי היום פרטנר ואמרו לי שיש להם ראוטר חדש ועובד ב- 4X4 שנותן טווח WIFI גדול + לא מנתק ידוע לכם משהו על זה ? מה זה הראוטר ? זה כדאי ? איכות ?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי חיבור קוי למחשב. אני רוצה לפצל אותו לשניים : 1 עבור המחשב , 2. לממיר של PARTNER. יש לי שני ראוטרים וניסיתי לפצל בעזרתם (DLINK DI-604, Edimax BR6215SRg) כניסה ל WAN ויציאה משני פורטים (למחשב ולמודם) בשני המקרים המחשב עובד והמודם של פרטנר לא מתחבר. אשמח להעזר בפתרון הבעיה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
גם אם עושים איפי קבוע אין תגובה ל ROUTER עשיתי איפוס ניסתי לסגור את ה DHCP ולהחזיר אין שום דבר ראוטר נדפק :X
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, התחברתי לסיבים של פרטנר 1 גיגה. לפני הראוטר יש לי 900 מגה, אחרי הראוטר 100 מגה. לא מצליח למצוא מה לא מוגדר נכון. עזרה, מישהו?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כרגע יש לי תשתית הוט + ספק בזק בינלאומי 200 מגה. יש לי בעיה פינג גובה במשחק COD MW חדש. מה דעתכם ספק ITC? או ספק אחרת חיבור קווי.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 100 מגה של הוט ואייטיסי שעבד הרבה זמן מצויין בוויפי. בחודשים האחרונים הוא הפך להיות מאד איטי ועם הרבה ניתוקים (בכל שעות היממה) בלי סיבה שאני יודע מהי. התמיכה הטכנית וגם שינוי הראוטר (הוטבוקס2) לא פתרו את הבעיה. האם כדאי לשדרג ל-200 מגה (ואז אקבל ראוטר מסוג הוטבוקס4)? האם זה יפתור את הבעיה או שזה לא יעשה כלום? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקצרה אני מחפש (לא בשבילי) מישהו\י שעוסק בתחום, בתקלה של נפילות רשת באזורים מסוימים בבית, בגין הפרעה לתדרים\חוסר בציוד מתאים (מאמין שמדובר באחד מהשניים, התשתית דיי יציבה ולא נופלת שמחוברים לקווי) פניתי לחברה שדרשה באזור האלף שקלים, רק על הגעת טכנאי שיבוא ורק יאפיין את התקלה. תודה
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע אנחנו נמצאים ב מסלול 200mbs בהוט . הציוד שלהם לא טוב הרבה מאוד ניתוקים האמת בתקופה האחרונה אני חווה פחות ניתוקים . בגלל האמור לעיל אני מת להחליף את הנתב שלהם אבל אין לי מושג איך להגדיר את הנתב שלהם למודם בלבד . העניין הוא שאם מחברים אצלם סתם נתב זה מחרב את הרשת . אני אומר מניסיון הם הגיעו להחליף נתב אחרי שחיברתי נתב של tp link מי שיודע לעשות משהו בנידון אשמח אם יצור קשר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי מחשב נייד עם וינדוס 10 ומחשב מסוג raspberry pi שמריץ לינוקס ubuntu. אני נמצא על wifi ציבורי ספריה, ואני רוצה להעביר פקודות בין המכשירים בעזרת SSH, ולפתוח לתקשורת חיצונית רק את ה-PORT המתאים ל-SSH. הבעיה שלי שבאופן דיפולטיבי, ברשת ציבורית, כל מכשיר אינו יכול לראות את המכשירים האחרים ברשת. האם ניתן וכיצד ניתן להפוך מכשיר לגלוי? ואיך ניתן לעשות את התהליך ההפוך שאני רוצה לסגור את ההקשורת ביניהם? האם יש דרך לעשות את החיבור הזה בצורה עוד יותר בטוחה ממה שהצעתי? הערה - פתחתי דיון זהה לדיון הזה בפורום IT, אפשר למחוק את הדיון בפורום הזה בבקשה, אני חושב שהשאלה מתאימה יותר לפורום IT
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
הגדרתי בנתב שלי להשתמש ב-OpenDNS. הכל נראה שעובד בסדר פרט לאתר Ynet שעולה בלי תמונות וסמלים. בדקתי ב-Chrome, Edge במחשב ובנייד. שאר האתרים עובדים מצויין. כתובות ה-DNS ששמתי הן - 208.67.222.222 , 208.67.220.220 מה עשיתי לא בסדר? תודה, רוני
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזק משדרגים ל-2.5 GB עם ראוטר דגם חדש,אבל המחשב שלי Intel NUC6i7KYK Mini PC לא תומך את המהירות הנ"ל אלא רק עד 1000 Mbps. לכן חיפשתי ומצאתי מתאם רשת חיצוני שתומך עד 10Gbps.https://www.bhphotovideo.com/c/product/1437108-REG/owc_other_world_computing_owctb3adp10gbe_thunderbolt_3_10g_ethernet.html אם אני מחבר את הראוטר של בזק למתאם ואת חיבור ה-USB C למחשב האם זה יעלה את המהירות ל-2.5 GBbps ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי ראוטר מסוג W5823IL וחבילת גלישה 100MB של סלקום. המכשירים שמחוברים קווית לראוטר - 2 טלוויזיות ומחשב נייח. המכשירים שמחוברים אלחוטית בחלק מהזמן - לפטופ ושני פלאפונים. בחלק מהחדרים בבית אין קליטה טובה של WIFI ורציתי לדעת האם המכשירים מגדילי הטווח הם יעילים. במידה וכן, איזה סוג מומלץ ומה זה דורש ממני (רק קנייה של המכשיר / הכנות נוספות אחרות). במידה ולא, האם יש פתרון אחר שאוכל לעשות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחובר היום בתשתית הוט + הוטנט ב-200Mbps. רוב המכשירים בבית מקושרים לאינטרנט באמצעות WiFi. אני מתלבט האם לעבור לתשתית Bfiber. האם ארגיש בשינוי במהירות בעקבות מעבר כזה? האם כדאי לעבור ל-1Gbps או ישר ל-2.5? האם יש ספק מומלץ להתקשרות (שואל גם בדגש על חסימת אתרים שלא במסגרת שירות סינון תכנים) תודה, רוני
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, לא ממש בטוח איך לנהל את נושא ה-WiFi בבית שאני עתיד לעבור אליו. יש לנו במפלס התחתון ארבעה חדרים ומדרגות שמובילות לגג (כמרפסת) מהסלון. חשבתי על נתב תומך WiFi 6 כזה או אחר של TP-LINK שישב בסלון ו-2 יחידות תומכות של deco - אחת בחדר הכי מרוחק מהסלון ואחת למעלה
-
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני אשמח לקבל המלצה למתאם אלחוטי טוב ויציב שתומך במהירות של 1GB, אני מחובר לסיבים אופטיים של סלקום במהירות 600MB ואני רוצה לחבר מחשב נייח לרשת האלחוטית. הראוטר של סלקום מחובר למערכת MESH של TP-LINK DECO M5, רציתי לדעת קודם אם זה אפשרי להציב את אחד הנתבים של ה-MESH ליד המחשב נייח ופשוט להעביר ממנו כבל לכרטיס רשת? במידה וזה צריך לעבוד, האם החיבור יהיה יציב? ובכלל, איזו מהירות אני יכול לקבל בחיבור כזה? במידה וזה לא אפשרי אז אני אשמח לקבל המלצה למתאם אלחוטי, חשבתי על האופציות למטה: Netgear Nighthawk AC1900 ASUS PCE-AC88 Dual-Band 4x4 AC3100 אם יש מתאם טוב יותר בטווח מחירים הזה אז אני כמובן אשמח לדעת, תודה רבה…
-
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, מתנצל מראש על חוסר היידע, ניסיתי לחפש פה ולא הצלחתי להבין... האם הראוטר הזה שלי - https://www.dlink.com/en/products/dir-842-wireless-ac1200-mu-mimo-wi-fi-gigabit-router מספיק לי רק הוא עצמו כדי לעבוד עם סיבים של בזק? אני מעוניין לעבור אבל חייב לדעת אם אני אצטרך עוד משהו? הבנתי שלא צריך מודם שלהם? צריך מודם שלהם? שוב מתנצל על מיידע שברור פה לכולם אבל פשוט לא הצלחתי להבין איך זה עובד. אם יש שרשור מפורט שיסביר לי בנוגע לשאלה שלי ספציפית, אשמח ללינק. תודה!!
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אנחנו רוצים להחליף את התשתית והספק שיש לנו היום. פנינו לסלקום וקיבלנו תשובה שהם עובדים עם הסיבים של בזק (שמותקנים בבניין). לא קיימים סיבים של סלקום בבניין. סלקום מצידם מעוניינת להשתמש בנתב שלהם שעליו היא מבקשת דמי השכרה של 25 ש"ח לחודש (מוגזם....). אני רוצה לבדוק אפשרות להשתמש בציוד שלי לטובת העניין. יש לי היום בהישג יד 2 נתבים: D-Link DIR-615T TP-Link TLWR841N האם אחד מהציודים הנ"ל מספיק בשביל להתחבר? (אצל מכר פרסו סיבים והיה להם ממיר אופטי ל ETH ואחריו נתב של סלקום) באם לא ניתן עם אחד הציודים הנ"ל, האם קיים ציוד פרטי שאיתו כן ניתן יהיה להתחבר?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים שלום התקנתי לפני חודש OpenWRT לראוטר שלי אני לא מבין למה יש בעיות עם ה WIFI גם ב 2.4Ghz וגם ב 5Ghz יש נתוקים וזה לא יציב הראוטר מחובר למודם של הוט ובצעתי למודם של הוט Bridg שלא יהיה הפרעות מה אפשרי לעשות? אולי התדרים ההגדרות צריך לשנות אותם? השמות שהגדרתי לנקודות WIFI שונים אחד מהשני user2.4Ghz והשני user5Ghz
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק מה אני צריך לקנות, המהירות היא 1000 גיגה. ביקשתי מתאם סיב אבל הנציג שאל אם יש לי את כל הנ"ל: א. Gigabit WAN port x 1 – שקע WAN לטובת התממשקות מול מתאם סיבים – Ethernet במהירות 1 גיגה ביט לשנייה ומעלה. ב. בחיבור לתשתיות GPON של בזק או IBC – תמיכה בחייגן PPPoE. ג. בחיבור לתשתית Active Ethernet של IBC (אנלימיטד) – תמיכה בקבלת כתובת IP באמצעות DHCP זה נכון לא נכון? אפשר המלצה על ראוטר טוב עם מש ונקודת מש? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני בחודש הקרוב עובר דירה וחשבתי להתחבר לאינטרנט סיבים של סלקום (בדקתי באתר שלהם וקיימת תשתית). אני לא כל כך מבין ברשתות ומעוניין לקנות מודם \ ראוטר שלי פרטי כך שלא אצטרך לשלם על השכרה שלו כל חודש. אני מעוניין לקנות מכשיר שיתאים לי לכל מיני אופציות (כלומר, מעברים בין ספקים ותשתיות של בזק והוט). אם יש המלצה על ספק אחר של אינטרנט שהוא לא סלקום, אשמח לשמוע. אין בעיה להזמין מאמאזון או מקום אחר אמין בחול אם זה יוצא יותר זול. תודה.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מעוניין להחליף את הנתב של בזק בנתב יותר טוב תקציב כ- 600 ש"ח חובה אפשרות לשליטה מרחוק בעיקר ניתוק משתמשים ראיתי את הדגם הזה TP-Link Archer AX20 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34966&gclid=Cj0KCQiAq7COBhC2ARIsANsPATFGdSkg22NraiUKWX8PzFClAIkEdPxFcBx9SeovLMZapqDyLkLS-zoaAgCFEALw_wcB אשמח לחוו"ד או המלצה לנתב אחר
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לא בכוונה, אני כרגע מחוברת (כספית ;-)) לשני ספקי אינטרנט. (לקחתי חבילה מהוט שכוללת ספק אינטרנט. ושכחתי לבטל את הספק הקודם) איך אני רואה מי מבין שני הספקים הוא זה שאני גולשת דרכו? (כי רוצה להיות שקטה שיכולה לבטל את הספק הקודם)
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קניתי מאליאקספרס ווי פיי ריפיטר. חיברתי אותו ופה נתקלתי בתופעה משונה. מחשב שולחני עם מתאם ווי פיי - מזהה את הריפיטר אבל לא מתאפשר להתחבר אליו. שני טלפונים, אחד אנדרואיד והשני אייפון - מתחברים חלק ובלי כל בעיה, בלי צורך לבקש סיסמא (לצורך הפעלה ראשונית הריפיטר הוגדר כמצב פתוח). יש רעיון כלשהו מה הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
האם ספקי האינטרנט בארץ יודעים עלינו הכול כמו בארצות הברית? למשל באיזה אתרים אנחנו גולשים וכו'? האם יש איזושהם חוקים נגד דברים כאלה בארץ? אני יודע שלא מזמן עבר חוק באירופה שקשור לעניין הזה של פרטיות, אני חושב חוק שלא מאפשר לספקי אינטרנט לשמור מידע על המשתמשים שלהם כגון היסטוריית אינטרנט וכו, אך אני לא בטוח ושאלה היפותטית, אם ספקי האינטרנט אוגרים עלינו את כל המידע הזה, כגון היסטוריית גלישה, אתרים שנכנסנו אליהם, וכו' מה מונע מהם, או למישהו בתוך החברות האלה, להשתמש במידע הזה כדי לסחוט את המשתמשים שלהם במידה ומדובר באדם מפורסם או פוליטיקאי? סתם דוגמא אם נגיד משתמש הוא פוליטיקאי\ מפורסם והוא גולש בכל מני אתרי פורנו וכו', מה מונע מהספקים האלה להשתמש במ…
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-