רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, החלפתי מייל מוואלה ל-gmail ואני רוצה שכל ההודעות מהמייל הישן (וואלה) יעברו ל-gmail החדש.... לצערי ניסיתי לעדכן זאת דרך gmail - הגדרות - חשבונות - הוספת חשבון דואר נוסף וקיבלתי הודעת שגיאה : "קיימת בעיה בהתחברות אל mail.walla.com". מה שמצוין על המסך הוא : שרת mail.walla.com : POP יציאה : 110. אשמח אם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים הייתה לי בעיה עם האינטרנט ובסופו של דבר העניין טופל ע"י בזק בינ"ל (בעיה שלא קשורה לנתב) ואחרי זה גיליתי שהנתב עושה לי בעיות אז עשיתי לי ריסט מאחורה על מנת לאפס את כל ההגדרות שלו וזה גרם כמובן לכל הטבלת מורשים שלו להמחק בין היתר. אחרי זה נכנסתי אליו, ניסיתי להוסיף MAC, עבד. ניסיתי עוד אחד - עבד. ניסיתי עוד אחד - לא עבד S: וזה לא משנה עם איזה מחשבים (יש לי סה"כ 5 מחשבים להכניס לטבלה) אני מנסה, זה תמיד לא עובד ואז אין לי תקשורת לנתב פתאום (מהמחשב שמחובר אליו בכלל ישירות...) אם אני עושה ipconfig הוא לא מוצא לי את הdefault gateway עד שאני לא עושה ריסט לנתב.. ואז כמובן שזה שוב מתאפס והכל.. החלפתי פורט פיזי בין המחשב שמחובר אליו ישירות וזה עדיין לא עזר. הנתב ש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי המלצה והאם תוכנה כזו בכלל עוזרת?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אנשים הייתה לי בעיה בראוטר שאני מסדר אותה לאט לאט בהתחלה לא הייתי יכול לגלוש במהירות ולהוריד במהירות היום אני יכול עכשיו הבעיה הבאה שלי שאני משחק אם חבר משחק רשת (CM 03\04) ואנחנו רוצים לשחק ואנחנו לא יכולים בגלל שאני צריך לפתוח פורט בראוטר ומומחה הרשתות אמר לי שאני צריך לדעת את השם של הפורט של המשחק והוא כבר יפתח לי אותו בשניה! איך אני מוצא את השם של הפורט? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אז ככה, שאלה שלא הצלחתי לענות כבר הרבה זמן. כידוע הראוטרים שנמכרים סובלים מבעית איטיות האינטרנט בזמן שתוכנות ה P2P פתוחות. לדוגמא ה Linksys WRT54GL שלמרות הגדלתי לו החיבורים (עם קושחה של TOMATO) עדיין הוא סובל מבעיות, לדוגמא כשאני נותן אפלוד מקסימלי שאר האינטרנט מנוטרל .(ללא התערבות QOS) כל הבעיות שיש בראוטרים האלה לא קיימות עם האלקטל 510 בתצורת נתב. אני נותן אפלוד מקסימלי ואני יכול לגלוש באינטרנט ואני לא מרגיש שום איטיות. רציתי לקבל הסבר למה האלקטל 510 יותר טוב ל P2P? תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
תנו המלצה לנתב זול וסביר לכבלים יתרון אם הוא יתמוך גם בכבלים וגם בADSL יש לי סוויץ', 8 פורטים של Dynamode אם זה משנה משהו מודם כבלים - TERAYON --------- לגבי השם משתמש בנטויז'ן עד לפני חודש וחצי הייתי לקוח של נטויז'ן ועקב דרישה שלהם לעלות את המחיר מ39 ש"ח ל99 ש"ח (!) ללקוח עיסקי עבור ADSL אחד וחצי מגה נאלצתי לעזוב ולעבור לספק אחר, לצערי הרב עברי לנזק בינלאומי, ועכשיו שוב חזרתי לנטויז'ן בשחמה גדולה, בתשלום של 39 ש"ח לחודש עבור כבלים אחד וחצי העניין הוא שהשם משתמש הקודם שלי כביכול תפוס והוא שמור ל3 שנים !!! כלומר הוא שלי והכל, אבל אני לא יכול להשתמש בו לחשבון חדש ... : בחרתי שם משתמש חדש, והשם משתמש קליט, קצר, פצצה ( מה שתרצו ) אמרתי אותו לנציג שפתח לי את החשב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באחד ממבחני ההכנה ל-CCNA, שלצערי אין לי את התשובות אליו, ראיתי את השאלה הזאת: ניסיתי לחפש את המושגים בויקפדיה, אבל הם מובילים אחד לשני וגם בגוגל לא מצאתי כלום משהו יכול להסביר בבקשה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב בוא נאמר שהקליטה בבית שלנו פה לא ממש טובה (קירות עבים לאללה) עכשיו רק מחשב אחד הוא על אלחוטי עכשיו רואים שחוזק הקו הוא 5/5 אבל אחרי כמה זמן הוא מתנתק ולא מוצא יותר את הרשת... אתם חושבים שזה בעיה באנטנה/כרטיס רשת או רק בעיה של קליטה?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק שזה באמת עשה שינוי ? לאיפה להיכנס כדי באמת לראות את ההבדל ? אני צריך את זה די מהר כי אני לא מדליק את המחשב בשבת... ואז יש לי רק את היום ומחר לבדוק. אז תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכם וחג שמח. אני לקוח בזק וחושב לשדרג את האינטרנט שלי 750KB ל 2.5 או 5 מגה. בכל מקרה אצל בזק המחיר ל 5 הוא 150 ש''ח לחודש ויש לי אפשרות לעבור לברק ולשלם 100 ש''ח לחודש. האם יש פה אנשים שמחוברים לברק? אם כן האם יש בעיות איתם באתרי טורנטים למיניהם או בעיות כלשהן? פינגים/התנתקיות וכו'..
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום . בדירה שאני שוכר יש נקודת רשת בקיר ,עד עכשיו אני מחבר כבל רשת ממנה למחשב שלי (אני לא יכול להתחבר לרשת האלחוטית שלהם). אני צריך נתב פשוט שיתחבר לנקודה הזאת וייתן לי WIFI. [list type=decimal] [*]רציתי לוודא איזה סוג חיבור רשת זה בנתב ( נראה לי ש DYNAMIC IP) או שזה חיבור רשת אחר . [*]בגלל שהדירה היא מאוד קטנה אני מעוניין בנתב שאפשר יהיה לשלוט בעוצמת שידור שלו ולהוריד אותה במקרה הצורך או לחילופן נתב שאין לו עוצמת שידור גדולה מידי אפשר לקבל המלצות לנתבים כאלה תודה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ,ויש לי בעייה יש לי ראוטר מסוג - GIGABYTE -GNB46B הבעייה שאני צריך פורטים לראוטר הזה ואני לא מוצא . בגלל שאין לי פפורטים לרואטר הזה האינטרנט זוחל לי לאט לאט ויש לי מהירות של 1.5 מי שיכול לעזור לי אני אודה לו מאוד בתודה אילן
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי ראוטר של cisco -1600 ואני רוצה לשנות את השם של הראוטר כך שאם נכנסים אליו רשום השם שלי ואז אפשר לרשום את כל הפקודות . לדוגמא : danny > ואז רושמים את הפקודה . איך אני מבצע את זה ??
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אז כמובן שהמחשב והאינטרנט עובדים 24/7 איך אני מגדיר בOUTLOOK את הGMAIL ככה שברגע שנכנסת הודעה היא ישר תקפוץ בOUTLOOK כמו שהיא קופצת כשאני בממשק הWEBי של GMAIL???
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום! אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים. היום התחברתי לנטוויזון בתור ספק האינטרנט שלי. הגלישה וההורדה מצויינות אבל כשאני בא לשחק במשחקי רשת הפינג חרא וזה בשרתים של הארץ... בכול זה היותר חרא..... התקשרתי לנטוויזן והם אמרו שזה לא בתחום שלהם כדי לעזור לי..... אם יש מישהוא יודע מה לעשות אז בבקשה תעזרו לי. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי! לאחי יש מחשב נייד של העבודה והוא ביקש שאעביר ממנו תמונות ושירים למחשב השולחני שלו. במחשב הנייד יש XP Proffisional עם מסך הזדהות (שם משתמש וסיסמה). מאחר ומדובר בכמה ג'יגות החלטתי להעביר באמצעות כבל מוצלב. מאחר ושם ה-workgroup של שני המחשבים צריך להיות זהה הייתי צריך לשנות אותו במחשב הנייד. מה שעשיתי בטעות זה - בלוח הבקרה, במערכת, לחצתי על משהו שנקרא בערך "network id". כל מה שעשיתי זה לשנות ממחשב שמתחבר לרשת עסקית למחשב שמתחבר לרשת פרטית ואישרתי. זה שינה את ה-domain של המחשב וביקש לעשות restart. כשהמחשב עלה שוב עלה כרגיל מסך ההזדהות, הכנסתי שם משתמש ואת הסיסמה הנכונה, אבל לא בוצע log in ועלתה הודעה שהסיסמה, שם המשתמש או הדומיין שגויים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו - ה…
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת שליטה מרחוק על המחשב בבית כמו VNC או PCANYWHERE, אבל כזו שמאפשרת לעבור את ה-FW של העבודה (את ה-FW בבית אני יכול לקנפג, בעבודה זה קצת קשה.... :) תודה!!
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום יש לי ראוטר בבית ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי. דרך התוכנה Ralink אני מוצא את הראוטר שלי ואף מתחבר אליו אבל משום מה לא עובד לי האינטרנט. ניסתי להתקין שוב ושוב אך ללא הצלחה. יש למישהו רעיונות? נ.ב גם הראוטר וגם הכרטיס רשת של חברת edimax בברכה שבת שלום בר
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. רוצה לדעת אחד ולתמיד, לפי מה נמדד טווח שידור / קליטה של אנטנה? 1. DBI? 2. ציוד שאליו היא מחוברת? 3. תדר שידור שלה? במה זה תלוי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהיותי סטודנט יש באפשרותי להתחבר דרך שרת ה ADSL של האוניברסיטה במחיר של 150$ לשנה כששאלתי הם אמרו שהם תומכים בכל מהירויות החיבור והמהירות תלויה בחבילה של בזק. השאלה היא אם מישהוא מחובר דרכם ויכול לאמת זאת והאם יש להם מהירות הורדה מחו"ל נורמלית. ושאלה נוספת האם יש בעיות לעבוד דרך האוניברסיטה עם KAZZA ? ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר את ה-Firmware 1.5 לראוטר שלי אבל יש בקובץ רק קובץ BIN השאלה שלי היא האם כדאי להתקין את העידכון ואם כן איך?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקבל סרט DVD שנמצא כרגע ביוון. בגלל שהיה איזה עיכוב במשלוח הוא עוד לא יצא משם ואין מצב שאקבל אותו עד יום שני (חייב להיות פה עד אז). האם ישנה דרך טובה להעביר את הקבצים שנמצאים על ה-DVD באינטרנט ? מדובר על 3 או ארבעה קבצים של ג'יגה כל אחד. כמו כן, האדם שאמור להעביר לי את זה הוא ממש לא מסתדר עם טכנולוגיה (כמעט טכנופוב) אז הפתרון צריך להיות פשוט. יש למישהו רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם לא קיים כרטיס רשת אלחוטי PCI של חברת D-Link התומך ב 802.11b ? אני רואה רק כאלה שתומכים ב g ברור לי שזה תומך גם ב b, אבל אני מחפש כרטיס שלא תומך ב g, אלא רק ב b האם יתכן שאין כזו חיה ? אגב, כשמקימים רשת אלחוטית רק לצורך שיתוף אינטרנט, ולא לטובת העברת קבצים/ווידאו בין מחשבים ברשת, יש בכלל יתרון ל g,a על פני b ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של D-Link DSL-2760U בתקן N של חברת בזק, רציתי בבקשה המלצות של מתאמים לשימוש במחשב השני ואם זה משנה של איזה חברה המתאם כדי שיתאים לראוטר?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נתב של בזק שמחובר בחיבור כבל למחשב ובחיבור WIFI אל מזרים מדיה בשם Xtreamer Pro. אני מנסה לאפשר לאנשים מחוץ לרשת הפנימית שלי שהנתב יוצר, אלא מרחבי האינטרנט, לגשת אל אותו XTREAMER. כלומר תחת הIP שאני מקבל ישנם לכל אחד מהמכשירים (XTREAMER והמחשב) אי פי פנימי שאפשר לפנות אליו רק מתוך הרשת הפנימית שהנתב מספק. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות זאת ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-