רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
אם יש בכלל חבילת גיימרים ל 012 - במה היא עוזרת? פינגים לא יקפצו לי פתאום ל 200? פחות לאגים? מה...? אגב, תוספת תשלום? יש לי 5 מגה הורדה, 512 קילו העלאה, אז אני אצטרך להוסיף כסף בנוסף למה שאני משלם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, לא הייתי בטוח אם לפרסם כאן או בציוד הקפי. התשתית אינטרנט 12MB של HOT, ספק 012. יש לי מדפסת משולבת פקס, יש סיכוי להפעיל את הפקס דרך חיבור לראוטר או ישירות למודם של HOT??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נמצא ברשת והמהירות היא של איידיאסאל 1.5 הבעיה שיש אצלי מישהו שפותח את האימיול וחוסם את כולנו ברשת מפני שאנחנו לא מסוגלים לזוז. שאלתי היא איזה תוכנה מסוגלת לעשות שאני לדוגמא אקצה לו רק 29 ק"ב?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי במחשב אחד ווינדווס XP ובשני ווינדווס ME הרשת מחוברת דרך נתב 2WIRE אלחוטי ואין מחשב אחד ששולט ברשת אלה האינטרנט עובד בשני המחשבים בלי שום תלות. האינטרנט עובד, הכל טוב ויפה... אבל כשניסיתי לשתף קבצים קצת הסתבכתי. השתמשתי באשף הגדרת הרשת של XP. שם בחרתי ברשת שמחוברת דרך HUB או משהו כזה כי שאר האפשרויות לא היו רלוונטיות סיימתי עם האשף (גם במחשב השני השתמשתי באשף לפי ההוראות שניתנו) שמתי את שני המחשבים באותה קבוצת רשת שמכונה WORKGROUP עכשיו בשני המחשבים יש לי SHARD FOLDER אבל היא לא משותפת. כשאני בוחר ב - הוסף מיקום רשת, יש לי אפשרות להקליד מיקום או לעשות עיון. בעיון מופיע WORKGROUP ובתוכה שני השמות של המחשבים (כלומר זה מזהה את המחשבים - לפי הבנתי) אבל כשאני מנסה לפתוח א…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ראשית, תודה על העזרה בפעמים הקודמות ! יש לי נתב מסוג TP-LINK שמחובר לתשתית הכבלים, מחשב נייח וחיבור אלחוטי. בכל פעם אני נכנס לאמיול ומופיע לי סטטוס LOW ID ( הפס השחור על החמור ) בנוסף אני לא מצליח להתחבר לחיבור ED2K. אני מצרף מבט לסטטוס האחרון באמיול. בתודה מראש, זיו ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מחפש ראוטר עם 4 אנטנות שתומך ב5 ג'יגה, במחיר שפוי ראיתי את 2 הדגמים האלו במחיר סבבה אבל א. לא ברור לי מה ההבדל ביניהם מלבד 30 ש"ח במחיר ב. אשמח לדעת אם למישהו יש אותם ויכול לתת חוו"ד. לדוגמה על ה825 ראיתי פוסט ב openwrt שמציין שהפורטים של הwan והlan נוטים להתקלקל/לזייף אחרי זמן מה, לפי דיווחים של כמה וכמה יוזרים,אבל לא ברור לאיזה דגם מתייחס הפוסט (4 אנטנות או 2) * מדובר על הדגמים עם 4 אנטנות לא 2 אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בבעלותי מודם משולב עם נתב אלחוטי DSL-2760U של חברת D-LINK. כיוון שאני רוצה לשדרג את מהירות האינטרנט בביתי ל- 100 מגה והבנתי שהמודם שיש לי מוגבל למהירות של 15 MBPs, אני צריך לקנות מודם + נתב חדשים. אודה להמלצה למודם משולב ראוטר שאפשר לקנות בארץ במחיר סביר, אמין, פשוט, עם WIFI יציב ותומך בכל מה שצריך (יש לי תשתית בזק). אני מניח שיש אפשרות לרכוש מודם חדש ולהשתמש במכשיר שקיים ברשותי כראוטר, אבל המכשיר שקיים ברשותי כבר די ישן ומתנתק כשמזיזים אותו, כך שזו לא אפשרות טובה מבחינתי. קיבלתי הצעה מפרטנר לרכוש דרכם מודם+ראוטר מסוג D-LINK256 במחיר של 575 ש"ח אבל אני לא מוצא את המחיר שלו בחנויות באינטרנט, כך שאני לא יודע אם זו הצעה כדאית (מניח שלא..). אשמח …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי דירה. התקנתי בדירה החדשה שוב קו ADSL כמו בדירה הישנה, אותה מהירות - 15 Mbit. אותו ספק. אותו ראוטר, אותם מחשבים. בדירה הישנה הכל טס - טורנטים, הורדות. בטורנטים הייתי מנצל את כל רוחב הפס 1.5-1.8 קבוע, כל הורדה (אני מוריד סדרות וסרטים עם הרבה סידס). מאז שעברתי הטורנטים זוחל - כרגע למשל 50/60K, מקסימום 800K, ממוצע כ300K. הורדות רגילות לא יותר מ1000K אלא אם כן אני פותח 16 הורדות במקביל. בזק אומרים שהכל בסדר בתשתית אבל לא מאמין להם הדבר היחיד שהשתנה זה התשתית. בלחץ שלי שלחו טכנאי אבל לא עזר. ב"בדיקות מהירות" של התשתית והספק הכל תקין. הם האשימו את הראוטר אז החלפתי. האשימו את הספק אז החלפתי. לא עזר. ברור לי שזה התשתית כי זה הדבר היחידי שהשתנה, והאינטנט עדיין זוחל. אשמח אם …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מאד ישן של בזק שהולך למות. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ומכיוון שאני משחק במשחקי רשת ומהירות ויציבות חשובים לי. הייתי רוצה לדעת אם יש כזה דבר ראוטר שיותר טוב לגיימרים מאשר ראוטרים אחרים? ובגדול מה אתם ממליצים? אני גולש רק עם כבל רשת לא אלחותי אז לא חושב שתקן N לא ישמש אותי בכל מקרה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אממ אז ככה. יש לי מחשב חדש ובמחשב הראשון יש מודם "מוטורולה" של הכבלים ומאחורי כל מחשב כלומר במחשב בחדר שלי ובמחשב בחדר השני יש שקע של טלפון אז ממה שהבנתי אפשר לחבר רשת דרך קו הטלפון (hpna)?? האם זה נכון? ויש לי עוד כמה שאלות בקשר לרשת הביתית: 1)אם אני רוצה לגלוש באינטרנט מהמחשב המארח יעני לא איפה שהמודם אז המחשב האשי חייב להיות דולק ומחובר לאינטרנט ? או שרק המודם צריך להיות דולק? 2)אני צריך כרטיס רשת במחשב הראשי ובמחשב שלי? כלומר כמה כרטיסי רשת אני צריך בכלל? ואיפה? 3)מה זה נתב router אני לא יודע מה זה 4)מה זה מרכזת ? אני גם לא יודע מה זה.. 5)מה זה HUB ??? 6) ת-ו-ד-ה רבה לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הנמצא במפרט בצד התקנתי עליו WIN7 64BIT והוא לא רואה את הרשת שלי יש לי מתאם לרשת אלחוטית גם אותו הוא לא מזהה בפירוט:יש כבל שניכנס במחשב הוא לא מזהה אותו והמנורה לא דולקת.. וכך גם במתאם מה אפשר לעשות {הותקנו כל הדריברים}
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים ומודם אלקטל אחד, אז עכשיו המחשב החדש מחובר עם NIC o/b למודם ועם כרטיס רשת שני הוא מחובר למחשב השני ( בו גם יש כרטיס רשת...) באמצעות כבל מוצלב. יש עוד משהו שאני צריך לעשות עכשיו, כמו הגדרות שונות? במחשב שמחובר למודם יש XP ובישן יותר יש ME. ד"א לא מצאתי תפרון בחיפוש...
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
חברה אצל חבר שלי יש רשת וראוטר הוא אמר שהמהרויות באימיול אצלו מאוד איתיות מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי מהכבלים 750K ל ADSEL 1.5MB ואותו ספק, בזק בינלאומי. אבל הופתעתי לרעה. במקום לקבל מהירות יותר גדולה בטעינת אתרים אני מקבל מהירות מאד נמוכה. אפשר להשוות את זה ל 56K אולי קצת יותר :s05: הורדתי את הקובץ הדגמת מהירות מהאתר שלהם וכמובן שהורדתי אותו על שיא המהירות כי אני נמצא ברשת עם בזק בינלאומי, ככה הבנתי לפחות. בכל המחשבים בבית (4 מחשבים) מורגשת האיטיות הרבה הזאת. גם בהורדת קבצים האינטרנט לא כזה מהיר, הוא שווה למהירות שהייתה לי עם הכבלים ואפילו פחות. המודם הוא B-Focus router 312+ והוא מחובר לסויטצ' שלשם מחובר המחשב שלי ועוד מחשב, והוא מחובר גם להאב בצד השני של הבית ששם ישנם עוד 2 מחשבים. כיצב ניתן לפתור את הבעיה? אם אני אתקשר לבזק או שאני צריך בכלל…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי רשת עם ראוטר של 3COM, המחשב הראשי מחובר בצורה קוית ועליו יש את הכונן שאני רוצה לשתף, המחשב הנייד מחובר בצורה אלחוטית. לשני המחשבים יש כתובת IP שמתחילה ב-192.168 (לראשי האיפי מוגדר ידנית), לשניהם שמתי workgroup בשם HOME. על הכונן שאני רוצה לשתף, לחצתי על sharing במאפיינים, וסימני ב-V, את האפשרות של שיתוף הכונן עם מחשבים אחרים ברשת. במחשב הנייד, לחצתי על my network places, ובגלל שלא הופיע שם אוטומטית הכונן, לחצתי על add a new network, אחרי זה על browse אבל שם לא מופיעה לי ה-WORKGROUP שיצרתי "HOME" או שום דבר אחר בכלל! מה יכול להיות הגורם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
עברתי לבזק בין לאומי מברק שאלה האם אני צריך לשנות את ההגדרות של הראוטר ROTAL RTA 1025 אחרי שעברתי האימיול שלי בקושי עובד האם י ש קשר בין הדברים
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה קנינו מחשב נוסף לבית והחלטתי שברצוני להקים רשת ביתית כאשר המחשב הראשי יש win 7 ולשני האחרים win xp , כמה פרטין שאהיה לכם יותר קל: כמות מחשבים: 3 [אחד קווי ושתיים אלחוטיי] חיבור: כבלים מהירות 2.5 אף מחשב אינו נמצא בממד וכל המחשבים באותה קומה . תקציב : עד 200 שקל לראטור וכרטיס רשת אני לא יודע כמה בדיוק צריך תיקיות משותפות [נחמד אבל ממש לא חובה] המודם הקיים: TJ715 terayen *אם צריך מידע נוסף תשאלו בבקשה. אשמח מאוד בעזרה שלכם למציאת הראטור המתאים בשבילי. תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום עד עכשיו היה לי את הראוטר EDIMAX 6104P עכשיו הוא עושה לי רעשים ואני רוצה להחליף אותו אני צריך ראוטר מהיר מאוד מקצועי וטוב עם DMZ ו PORT FOWARDING ו FW\ תודה לעוזרים אני בכבלים אם זה משנה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שחכתי את הסיסמה לדף האפשרויות של הROUTER מה אני עושה?!
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת כי הוט לא מספקת את זה ואם אני יגיד להם שיש אנשים אחרים שעשו 32 מגה אז הם יעשו לי גם.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי חיבור קבוע בכבלים, זקוק לראוטר אלחוטי אליו יתחברו מחשב שולחני ומחשב נייד, רוצה שתהיה בו יציאה למדפסת. (השתמשתי עד עכשיו ב DLINK 524 שעושה מלא בעיות) תודה.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם האם גם לכם יש האטה בשעות האחרונות ? לבעלי אינטרנט בשילוב כמו שלי .. אקספון + תשתית של הוט ..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים,עם המחשב הראשון אני מחובר לאינטרנט במודם USB,ועכשיו אני מנסה לעשות רשת בין שני המחשבים,ראיתי את המדריך כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 ובמחשב זה לא מופיע כמו במדריך,הנה תמונה http://img313.imageshack.us/img313/8444/1tt6.jpg יש לציין שאין לי מושג בדברים האלה! מה עכשיו אני צריך לעשות? אני לא רוצה לקרא לטכנאי :-\ עריכה: שכחתי להגיד שכמובן פעם היה רשת,המחשבים מחוברים עם כבל רשת
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית בבית של 3 מחשבים שמחוברים דרך האב, עכשיו אני צריך לחבר את המחשב של אחותי גם, אבל לחבר אותה להאב יהיה בעיה מכיוון שהוא בקצה השני של הבית. בתור פתרון זמני נשקלו שתי אפשרויות: * חיבור אלחוטי של המחשב של אחותי לשלי * חיבור של המחשב של אחותי למחשב קרוב אליה ויצירת גשר במחשב הזה המחשב של אחותי לשאר הרשת. נבחרה האפשרות השניה, ועכשיו כמה שאלות. 1. השרת ICS הוא המחשב שלי, אם אני אגדיר גשר במחשב עם שני הכרטיסי רשת לאחותי תיהיה גישה לאינטרנט? 2. האם אחותי תוכל ל"דבר" עם שאר המחשבים ברשת? 3. כיצד אני מגדיר את הגשר? האם לתת לשני הכרטיסים אותה "קבוצת עבודה"? (WIN-XP) אני יודע שהמחשב ה"שלישי" יהיה חייב לעבוד באופן מתמיד תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי שלשום כרטיס רשת אלחוטי, מסוג TP-722 המחשב לא מראה חיבורים בכלל, אלא אם(!!!) אני מנתק ומחבר את הכרטיס רשת. מה עושים ??? תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-