רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום וחג שמח ניסית לחפש בפורום ולכל אחד יש סיפור אחר. אני מחובר לכבלים של הוט ויצרתי רשת חוטית של 4 מחשבים. הנתב הוא של אדימקס BR6204 וכרטיסי הרשת הם גם של אדימקס EN 9130TXL מע' הפעלה XP. אז ככה במחשב הקרוב לנקודה של הוט הכרטיס רשת מוגדר על AUTO ואילו שאר המחשבים מוגדרים על 10 DUPLEX HALF10 בינתיים זה עובד. מה שאני מבקש לדעת באים זה בסדר שהמחשבים הרחוקים מוגדרים על DUPLEX HALF10 מה צריכה להיות ההגדרה הנכונה ולמה יש את ההבדלים האלה בין המחשבים תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה שהדואר שלי יתנקז אל ה- Outlook. מערכת ההפעלה היא Vista. משהו שקשור לשרתי in ו- out. אני אשמח לעזרה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי USB. אני כרגע על מהירות 10Mb עם ראוטר של בזק (2760U אם אני זוכר נכון). אני מתלבט בין WN821 של TP Link, לבין EW771USN של Edimax. מי מהם עדיף? או שאין ממש הבדל. אני יודע שזו לא שאלה הרת גורל, אבל בכל זאת אשמח לחוות דעת או להמלצה אחרת. פשוט עד עכשיו עבדתי עם EW7318UG והוא זוועה.
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני מספר חודשים שאלתי על חיבור ראוטר נוסף למודם באמצעות כבל. הפנו אותי למדריך המצויין הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm בעקבות הקליטה הגרועה במודם המשולב ראוטר של הוט החלטתי לבצע את המדריך וליצור נקודת גישה נוספת. אכן עקבתי אחרי המדריך. חיברתי את הראוטר החדש של Edimax למודם של הוט (הגרוע מאוד יש לציין!) והגדרתי לו אייפי חדש 192.168.1.99. ביטלתי את הDHCP ואת ההגדרות אבטחה שלו. לבסוף אכן קיבלתי חיבור למחשב דרך כבל שמחובר. כאשר הגעתי לחלק שבו אני מחפש רשת אלחוטית קיבלתי 2 רשתות נפרדות. אחת עם ההצפנה (של המודם המקורי) ואחת בלי (של הראוטר החדש). http://srv2.jpg.co.il/9/52e54ea2b8903.jpg השאלה שלי היא - האם עשיתי משהו לא נכו…
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קחו דוגמא את האתר http://www.imageshack.us אני מנסה לעלות אליו תמונה, העמוד נטען ואז יש עמוד "לא ניתן למצוא את העמוד" ניסיתי לעלות דרך כל מיני אתרים ויש את הבעיה. מחקתי קוקיז, הרצתי ad aware , התקנתי את DirectX9 מחדש , בדקתי את הדפדפן firefox ו avant , התקנתי Internet Explorer 6 Service Pack 1 , התקנתי עידכון sp2 לא עזר אז התקנתי בחזרה את sp1 , מחקתי את העידכונים שמופיעים בלוח בקרה --> הוספה והסרה של תוכניות. חוץ מהעידכונים של hotfix (כי אחרי כל מחיקה צריך להפעיל תמחשב מחדש וזה הרבה).. מישהו נתקל בבעיה כזו? מה עושים חוץ מפירמוט.
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם בעוד כפחות מ -3 שבועות וההורים שלי שאלו אותי אם אני מעוניין שנעבור לבזק או נשאר בנטוויסיון ונרכיב מהירות... בכל מקרה יש לי שתי שאלות... איזה תשתית עדיפה בזק בין לאומי או הוט? ואיזה ספק עדיף נטוויסיון או בזק? כרגע אני נמצא בנטוויסיון עם 1.5 מגה והביצועים לא מספקים. האינטרנט מיועד בעיקר למשחקי רשת FPS // RPG. שמעתי שלנטוויסיון יש ערכת גיימרים שאמורה לעזור בעניין הייתי רוצה לשמוע גם על זה קצת(אבל סביר להניח שלא אקח את זה כי אבי חושב שהמחיר מוגזם). על מה כדאי לי ללכת?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
היי, הגדרתי חיבור vpn בעזרת המדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.msg1615944#msg1615944 החיבור עובד, איך אפשר לשתף קבצים/מדפסת/כוננים או לעשות מיפוי? קראתי כמה מדריכים ועשיתי כמה ניסיונות אבל לא צלח... תודה,
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר של DLINK DRI-632, ויש לי הדר דיסק של 500GB שאני רוצה להפוך לרשתי, חיבור USB שישב ראוטר תומך בFAT32 כך שזה לא מתאים לחבר אותו בחיבור זה. האם מספיק לקנות מתאם פשוט של USB לETHERNET שממיר את החיווטים ולחבר ישירות לפורט Ethernet פנוי בראוטר או שצריך מתאם כמו NAS שממיר USB ל ETHERNET? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/community/topic/570420-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%99-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%AA%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%99-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-10/ בקישור הזה מופיע דיון על בעיה שיש לי כרגע, אשמח אם מישהו יעדכן מה תכלס' יכול לעזור תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ספק אינטרנט ביתי, שיתחבר לי למחשב נייד עם כבל ולא WIFI איזה ספק הכי מומלץ? בזק סלקום הוט וכו...
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור לאינטרנט של ORNGE בגלל המחשב הנייד שיש להם במצבע. לכל בעלי האינטרנט שלהם, האם אתם מרוצים? יש ניתוקים או משהו בסיגנון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקשרתי לתמיכה של WOWNET והם אמרו שהם לא תומכים בפיירואל מצד שלישי אז ישר חשבתי עליכם... יש לי נתק של 2WIRE והבעיה היא שהפיירואל חוסם את המחשבים מלהתקשר ביניהם. בטילתי את הפיירואל והכול עבד מצויין אבל אני לא יכול להיות באינטרנט ללא פירואל ובמיוחד במחשב הנייד ששם יש קבצים מאוד חסויים [קבצי אוניברסיטה.. לכו תדעו אם מישהו לא יפרוץ לי ויקח את כל העבודות ואת כל הכתובות ובקיצור, הכול ] ואני לא יכול לקחת סיכון... אני רוצה שתעזרו לי בהגדרת הפיירואל בכדי לתת למחשבים גישה אחד לשני - פורטים או כל *** אחר. בתודה מראש, אבי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אתר בעברית\אנגלית עם גרפים, תמונות והסברים על רשתות תקשורת. על המבנה שלהם? איך הם עובדים? איזה מכשירים? מה תפקיד כל מכשיר? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, יש לי חיבור קוי למחשב. אני רוצה לפצל אותו לשניים : 1 עבור המחשב , 2. לממיר של PARTNER. יש לי שני ראוטרים וניסיתי לפצל בעזרתם (DLINK DI-604, Edimax BR6215SRg) כניסה ל WAN ויציאה משני פורטים (למחשב ולמודם) בשני המקרים המחשב עובד והמודם של פרטנר לא מתחבר. אשמח להעזר בפתרון הבעיה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחובר בכבלים, חיבור עם חייגן בראוטר אלחוטי 3COM 100-75. נייח אחד מחובר בצורה קוית לראוטר, נייד מחובר בצורה אלחוטית. במחשב הנייח, שמתי לב היום שאני גולש בצורה תקינה, אבל כל מה כמה דקות בערך הגלישה נפסקת ואין תקשרות לאינטרנט לדקה או שתיים. FTP לא תקין, פינג לא תקין וכו', כאילו שכל הגישה לאינטרנט נחסמת לשתי דקות, וחוזרת להיות תקינה שוב לבד! התקלה ממשיכה לחזור על עצמה וזה מתחיל להציק. אין תוכנות שיתוף ברקע, סרקתי לווירוסים עם פנדה אנטי ווירוס אונליין, מיקרוסופט אונליין סקאן וכו', לא נמצא משהו רציני. ניתוק והפעלה מחדש לא מועילים. מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון הייתי מנוי אצל מת"ב בחבילת 3Mbit ועם אינטרנט זהב כספקית. המהירות בכלל לא נראתה כשל 3Mbit והיום אני רוצה להוריד את המהירות ל-1.5Mbit ולהחליף לספקית טובה ואמינה. על איזו אתם הייתם ממליצים? אשמח גם לשמוע דעות של אנשים לגבי ספקית זו או אחרת. (נ.ב.: השתמשתי באופציית החיפוש ומצאתי רק נושאים שקשורים ל-ADSL, למרות שרק כשהפורום קם שאלתי שאלה דומה, אך לא מצאתי אותה במאגר.) -NerdX
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הראוטר הזה ב-15 מגה מהירות http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm אני מאוד מרוצה ממנו (לא נתקלתי בשום בעיה בשנים האחרונות) ואני משתמש בו כדי לפצל את האינטרנט ל-3 מחשבים. רציתי לדעת אם אני חייב להחליף ראוטר בשביל לגלוש ב-40 מגה אם אני משדרג את החבילה ואם אני חייב, אז הם יביאו לי ראוטר גם שנותן לי לפצל לכמה מחשבים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. חוץ מהמחשב שלי, יש לי עכשיו מחשב נוסף בבית והחלטתי לחבר אותו לאינטרנט דרך המחשב שלי. שמתי במחשב שלי כרטיס רשת נוסף. קניתי כבל רשת וחיברתי אותו בין המחשב שלי למחשב השני. הדבר המוזר היה, ששניהם זיהו חיבור כלשו ונפתח לי בשניהם את אשף הגדרת רשת של האקס פי, אבל, שניהם הראו כאילו הכבל רשת מנותק (יש איקס על האייקון של הכרטיס רשת). בדקתי תכרטיסים וכולם טובים. הכבל חדש. מה אני עושה??
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה התחברתי לסיב האופטי של בזק והכל סבבה ותקין אבל כמו שכולכם כמובן יודעים, הציוד של בזק הוא לא שיא השלמות, בקיצור... ההתלבטות שלי היא כזאת. יש לי אינטרנט סיבים של 2.5G שכמובן מחובר עם הנתב של הBEFIBER ואת הMESH שלו שמחובר עם כבל רשת דרך הקיר מהסלון לתוך החדר הפנימי ששם יושב הראוטר עצמו ואחד המחשבים בבית. מאחר וכמובן שהראוטר של בזק הוא כמו שציינתי ראוטר שאם אפשר להחליף אותו זה רצוי ואפילו מומלץ, חשבתי לקנות ראוטר פרטי עוד מראש, לפני שבזק הגיעו להשחיל לבית שלי את הסיב האופטי, בכל אופן, הבעיה היא כזאת, בשביל להשתמש בראוטר פרטי משלי אני הבנתי שאני צריך א'- את מתאם ה-SFP (שלמעשה כבר יש לי אחד כזה שנקנה דרך בזק) ואני צריך …
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
המצב הוא כזה : יש לי כבר כבל בין החדר שלי למחשב השני שמחובר ברשת ע"י כבל אבל מוצלב ! הבעיה פה שזה נבנה שם שהכבל בעצם חלק מהקיר הראוטר EDIMAX 6104 יקבל את המוצלב הזה של 10 מטר ? או שאני צריך רגיל ? עכשיו מה לגבי האי מיול שמחברים ראוטר חדש ? יש בעיות ? הורדת מהירות ? כי אני זוכר ששמתי איזסה פא'צ של ווינדוס שלא תהיה לי הגבלת ה 50 הזה שמייקרוסופט שמה . ? 10X
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבחון מה אפשרות הטובה ביותר לפרוס חיבור אינטרנט בדירה חדשה (תשתית של כבלים): בסלון ובחדר עבודה שבו נדרשים האינטרנט - ישנם תעלות של הטלפון: תעלה אחת בסלון, היכן שהטלויזיה (עם נקודת תקשורת ראשית כולל טלפון). ותעלה שניה בחדר עבודה, במיקום של המחשב. שתי התעלות מגיעות לקופסא תקשורת ראשית בסמוך ללוח חשמל. למיטב הבנתי יש את האפשרויות הבאות: 1. לשים את הנתב היכן שהטלויזיה - ומשם להעביר כבל רשת לקופסא הראשית, בקופסה הראשית לשים SWITCH , לאותו SWITCH נחבר לכבל רשת שיעבור דרך התעלה של חדר העבודה למחשב. 2. לשים את הנתב בקופסת תקשורת ראשית ומשם כל כבל יגיע לחלל של הסלון ולחדר עבודה (לא בטוח שיש נקודת חשמל בקופסת תקשורת לכן אני לא ב…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
Does anyone know how to solve the Netmeeting problems when using Acatel pro?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי את המודם הנ"ל וחיבור DSL (בזק ופרטנר), 100 מגה. פרטנר הציעו לי לעבור לסיבים ואמרו שאוכל להישאר עם המודם הזה ויהיה לי מתאם מסיב אופטי לכניסת "כבל טלפון". האם אוכל להנות ממהרויות גבוהות מ100 מגה עם אשאר עם המודם ראוטר הזה ? גם 200 יספיק לי. אני לא מצליח להבין אם הוא יודע בכלל להעביר מהירויות יותר גבוהות מ100 מגה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבטל את הגדרת המודם של הוט כראוטר ולהשתמש במקום זאת בראוטר טוב יותר שיש לי. לשם כך רציתי לשנות את ההגדרה של הראוטר של הוט להיות במצב Bridge. את הראוטר החדש שלי אני אחבר ישירות לאחת היציאות של הוט. השאלה שלי היא איך בעצם אני אקבל את היכולות של חיבור ישירות לשרתים שיש לי בבית (למשל לשרת FTP)? איך המודם של הוט ידע להעביר כל חיבור אל הראוטר החדש? בראוטר החדש אין לי בעיה להגדיר port forwarding, אבל איך בעצם המודם של הוט אמור לדעת להעביר בקשות שמגיעות אליו בפורט מסויים את הראוטר שלי? תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-