רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
עקב קניית מחשב חדש עם מערכת הפעלה XP-64bit גיליתי שלכרטיס הרשת האלחוטי שלי קשה להשיג דרייבר שתומך במערכת הפעלה זו - מישהו כבר נתקל בבעיה זו ? הצליח לפתור אותה ? (באתר של EDIMAX כתוב במפרט שהכרטיס אמור לתמוך במערכת הפעלה זו, אולם משום מה הם מספקים דרייבר רק לגרסת ה-32bit)
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מנוי של אינטרנט בכבלים, דרך 013 עד לאחרונה הייתי מחובר לאינטרנט בחיבור ללא חיגן, והכל עבד בסדר. אבל שדרגתי את החבילה, ופתאות התחלף החיבור לחיבור חיגן PPTP (אגב בלי להגיד לי או משהו, נאלצתי להתקשר לתמיכה שיסדרו את זה). דרך המחשב אני יכול להתחבר תקין, אבל לא הצלחתי להגדיר את הנתב שיתחבר. איך אני מגדיר אותו שיעבוד? תודה, גרשון.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
עד עכשיו זה עבד ללא סיסמא ופתאום הוא מבקש סיסמא.השרת חבר בקבוצת עבודה. אין סיסמא לאדמיניסטרטור כשיצרתי סיסמא עדיין לא קיבלתי גישה לתקיית רשת מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי הוא כזה: 1. מחשב נייח ישן ללא כניסת רשת 2. מודם של כבלים (מחובר ב USB לנייח) 3. ראוטר TP-LINK חדש 4. מחשב נייד חדש אני רוצה לחבר את הראוטר כדי שאוכל לגלוש בנייד. האם אני חייב לחבר את הנייח לראוטר? לראוטר אין יציאת USB ולנייח אין יציאת רשת... בקיצור מה צריך להיות מחובר למה תודה מראש נעם
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכלום , אני ממש אובד עצות..אודה לעזרתכם. אני מחובר לראוטר אלחוטי עם כבל לאחד הפורטים . בחדר אחר בבית יש מחשב עם גישה לאותו ראוטר עם מתאם אלחוטי (אין בעייה עם גלישה באינטרנט בשני המחשבים) . הבעייה היא שכשאני רוצה להעביר קבצים מהמחשב שלי למחשב המרוחק , אני לא יודע איך עושים זאת.. נ.ב: הכתובת של הראוטר שלי היא : 10.0.0.138 ... ניסיתי להגדיר ב-TCP (בשני המחשבים , כתובת ידנית עם סיומת אחרת ממה שיש לי ברואטר וגם הכנסתי SUBNET C , אבל לא רואה את המחשב האחר בשכנים ברשת ) .. בשני המחשבים מותקן XP PRO . כמו כן , הצלחתי לשתף קבצים עם תוכנת WWW FILESHARE אבל מהירות ההעברה היא היא איטית כתוצאה מהעברה דרך ממשק אינטרנט ולא חיבור ישיר בין המחשבים בקבוצת עבודה) . אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות פירסמה ועדה משותפת של משרד החינוך, משרד הבריאות ומשרד הגנת הסביבה דו"ח הממליץ לאסור על שימוש באינטרנט אלחוטי (WiFi) בבתי הספר. לדעתי, זו החלטה מטופשת. כל הפרטים בפוסט. http://www.netcheif.com/blog/?p=2526
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטור מסוג TP Link Archer VR600 V2 אשר הוגדרה בו שם רשת נפרדת משאר הבית הראוטר משדר ואין בעייה להתחבר אליו מטלפונים נידים, טאבלטים או טלויזיה חכמה אך כשאני מנסה להתחבר אליו ממחשב נייד מסוג HP ( ניסיתי מ 3 מחשבי HP ניידים) המחשב לא מקבל IP מהראוטר הדרך היחידה שמצאתי היא להפעיל מחדש את הראוטר ואת הווי פי במחשב וגם אז המחשב מתחבר לאחר כדקה של נסיונות יש דרך להתגבר על הבעייה? כשאני מתחבר לראוטר, הדף מראה שאין אינטרנט כשלמעשה הראוטר פועל - יש קשר לתופעה מעלה?
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום! כרגע ברשותי 2 מחשבים, מחוברים בכבל רשת רגיל, אחד מהם מחובר דרך מודם ALE130 USB של בזק בנ"ל. עומד להתווסף מחשב נוסף, וצריך לחבר אותו לרשת. עכשיו - יש לי את ה HUBים האלו - זה שווה משהו? מה ההשפעה שהם רק 10 ולא 10/100? האם זה אומר שניתן לחבר מחשב אחד למודם במהירות רגילה, ואת שתי האחרים לHUB במהירות מופחתת (לא לחבר את המודם עצמו לHUB אלא מחשב אחד שמתפקד כ GATEWAY)? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם שמחובר לנתב קווי של אדימקס. מהנתב הזה יוצאים 3 כבלי רשת למחשבים שולחניים. נותר לי שקע אחד פנוי בנתב הזה. אני חיברתי כבל רשת לשקע הפנוי בנתב הקווי ובצד השני חיברתי אותו לשקע LAN בנתב האלחוטי. בנתב האלחוטי, אני כיביתי את ה dchp. אני מעוניין להשאיר הכל מחובר ופשוט לחבר או לנתק את השקע של הנתב האלחוטי בהתאם למתי שאני צריך רשת אלחוטית. הבעיה היא שכאשר הכל מחובר כך. ושני הנתבים מחוברים, האלחוטי עובד, מחשב 1 עם vista עובד אבל ב 2 מחשבים עם 7 אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
1. איך זה עובד בעצם? אני מגיע לשרתים של הMPLS ואז כל התעבורה מופנית לשרתי הVPN ומשם החוצה? כאילו הMPLS משמש רק מהבית עד לשרת הראשון? 2. המהירות של הVPN מוגבלת ע"פ המהירות של הMPLS נכון?
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לדעת מהם הפורטים שאני צריך לפתוח בשביל לפתוח סרבר על המשחב שלי במשחק counter strike. תודה.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להגדיר חיבור של אינטרנט זהב בכבלים (L2TP) על נתב Compex NP27G אך ללא הצלחה. הוא נתקע על "Connecting" (לפי הספרון הצורף הוא אמור לעבור ל-Connected בצבע ירוק כשאר הוא מתחבר), ושולח מספר הודעות שגיאה ב-Log אשר איני יודע את משמעותם. הגדרות: Log:
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים בבית 3 של אחיות ואחד שלי... ואני רוצה שיהיה לי שליטה על כולם דרך המחשב שלי. עכשיו אני יודע שיש כמה גירסאות של VNC, איזה מהם הכי טוב והכי מהירה?
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום כמו בכותרת יש לי קליטה נמוכה. ידועה לי שהראוטר מיושן . המחשב הנייח עם הקבל מחובר לראוטר נמצא קיר ליד המחשב הנייח עם כרטיס רשת חיצוני (מתאם) הקליטה בכרטיס רשת האלחוטי ,ברשת שלי הוא 3-2 קווים בדרך כלל ואני זוכר הקליטה של רשת אחרת בבניין הייתה 5 בשני רשתות(סגורות) הקליטה במכשיר מובייל היתה בעבר מעולה בכל הבית (מטבח, סלון ,חדרים ,שירותים ,מרפסת) כעבור זמן היתה קליטה שואפת ל0 במטבח! בסלון היה בסדר. אחרי זה גמגומים גם בסלון. כעבור זמן מסויים , הקליטה באותו מכשיר התחזקה משמעותית במטבח בכל הבית ושוב פעם ירדה (ניתן לגלוש רגיל) נכון להיום הקליטה בסלון חלשה ! האם זה נובע מהראוטר הישן ושהוא פגום ? כשבזק מבקשים את שמו אני מציין "דילינק 2650" תודה .
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? היום עשיתי בדירה שאני משכיר בב"ש אינטרנט בכבלים דרך 014 אני מתכנן לעשות שם רשת אלחוטית דרך LinkSys WRT54GL קיצר, הטכנאי בא היום, הכין את הקו והכל וחיבר את המודם למחשב, הכניס אותי לIP מסויים של TOMPSON ואמר לי שעכשיו המודם צריך להסתנכרן ושזה לוקח בסביבות 30 דקות. (ואמר שלמודמים אחרים זה עלול לקחת 4 שעות), אני מדבר על חיבור רגיל, לא אלחוטי קיצר אני והשותף הלכנו לאכול ושחזרנו זה התחבר, היו 4 נורות וכו', התחלנו להגדיר את הראוטר, ואז נשארה רק הנורה הראשונה, ושחיברנו את המודם למחשב, ונכנסתי לIP הזה שוב פעם, הוא התחיל סנכרון מחדש מישהו מכיר את התופעה הזאת??? איך המודם הזה בכלל? לי בבית יש MOTOROLA - והוא לא מכיר את המושג סנכרון אפילו (וגם לא שום מודם אחר של הכבלי…
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
רכשתי דומיין דרך חברה ישראלית. אני רוצה להפנות אותו לBLOGSPOT או שירות בלוגים אחר. האם זה אפשרי? מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום! ברשותי דגם 3CRWE554G72T גרסה V2.01.10 מחוברים שני מחשבים אלחוטית עם BELKIN PCI, ןאחד ישירות (אבל רוב הזמן רק האלחוטיים מחוברים). הוא מחובר למודם ECI 312 דרך בזק בינלאומי. הבעיה היא שמידי פעם הראוטר מתנתק מהאינטרנט - ז"א המחשבים עדיין מחוברים אליו, אבל לא ניתן צאת מימנו לגלישה או לכל דבר אחר, ןהדרך היחידה להמשיך לעבוד היא לגשת אליו ולעשות לו RESTART ב SYSTEM TOOLS. זה קורה כמה פעמים ביום, גם אם אין שימוש בP2P. דרך אגב - DHCP לא מופעל. הSPI FIREWALL כן. הDNS מוגדרים לו (לא על AUTO). ערוץ 7, WPA מופעל. זיהוי לפי MAC ADDRESS.
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
קרוב שלי קיבל מחשב חדש אז באתי התקנתי וינדוס ויסטה הכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט... במחשב הקודם (XP) הכרטיס רשת היה רגיל וישר קיבל IP מהכבלים... ולמחשב החדש יש כרטיס רשת בשם NVIDIA nForce Networking Controller והוא פשוט לא מתחבר לאינטרנט... נסיתי לעשות DISABLE/UNINSTALL לא עזר... ניסתי להתקין כרטיס בשם אחר גם לא עזר מה עושים... אני עובד על הדבר הזה כבר 3 שעות וכלום pissed: :pissed:
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי אני גר בבית עם שתי קומות. לצערי יש לנו רק תשתית של הוט. בקומה למעלה מותקן HOT Fiberbox ובקומה למטה מותקן לי HOTBox הכי ישן הכי פשוט יודע לתת עד 200mb הורדה וכמובן לא תומך בתדר 5Ghz. רק אחרי שהגיע אלי טכנאי הבנתי שהמנוולים לא יחברו לי עוד ראוטר שיודע לתמוך בתדר 5Ghz, נותנים רק אחד כזה למנוי. יש אפשרות לחבר access point פרטי שקניתי מכספי על גבי התשתית הקיימת של הוט במקום הHotbox המסריח? צריך ממיר מוקה? במה הדבר כרוך? הלכתי קצת לאיבוד.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
את המפרט שלי בצד אתם יכולים לראות..יש לי כ.רשת מובנה על הלוח... יש לי גם כמה כרטיסי רשת חיצוניים ספר ממחשב קודם... רציתי לדעת מה עדיף... אני אישית חושב (מבחינה הגיונית) שעדיף את זה על הלוח כי ההתקשרות עדיפה... המטרה היא פה-אינטרנט כמה שיותר מהיר... אז מה עדיף לזה?
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שאלתי את השאלה הזו בפורום שבו דנים על מעבדים, לוחות אם וכו', הם הפנו אותי אליכם אני מקווה שתוכלו לעזור- בSTARTUP SEQUENCE אחת האפשרויות היא לחפש את מ"ה מהרשת. רציתי לדעת איך זה בדיוק מתבצע, אני אשמח לשמוע פירוט אם יש מישהו שביצע את זה בצורה מעשית. עד כמה שאני הבנתי זה נעשה ע"י שרת DHCP שיוצר קשר עם המחשב עצמו ומקשר אותו לשרת שעליו שמורה מ"ה.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום קודם כול רציתי להגיד שהרגע נרשמתי לפורום וזה נראה אחלה אתר בכללי...... (אוקיי אחרי ליקוק הישבנים למנהלים נעבור לבעיה). אני בערוצי זהב והספק שלי זה בזק בינלאומי. לפני שבוע הIP שלי היתחלף למספר שמתחיל ב80 במקום ב62. אני עושה ריליס וריניו אבל זה לא עוזר האיי פי נשאר אותו דבר.... מה שעוד מוזר שהאיי פי החיצוני והפנימי זהים... היתקשרתי לערוצי זהב... אצלם בכלל רשום שאני בספק קווי זהב (אל תשאלו אותי איך... ) אחרי שאמרתי להם שאני 100 אחוז בזק בינלאומי הם שלחו אותי להיתקשר לבזק ולהגיד להם שישלחו את הקבצים של ההיתחברות שלי שוב.... אמרו לי שזה לוקח 72 שעות... אז רציתי לדעת אם אחרי זה האיי פי שלי ישתנה סוף סוף..????? כי מה שמפריע לי שמאז שהאיי פי הישתנה יש לי פינגים של 500…
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לא משנה... האינטרנט הוא בכבלים... 3 ip per modem... יש איזושהיא דרך לחבר מחשב רביעי לרשת שיקבל אינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לאבא שלי יש מחשב נייד, בעבודה המחשב הזה מחובר לרשת מקומית בעבודה. בבית יש לנו שתי מחשבים רגילים שמחוברים לאינטרנט וביניהם יש רשת ללא ראוטר (כבל רשת ביניהם) עכשיו אבא שלי הגיע הבייתה ורוצה לגלוש באינטרנט דרך המחשב הנייד שלו. ניתקנו את הכבל רשת מהמחשב השני ברשת שיש לי בבית (לא המחשב שלי, שאליו מחובר המודם של ה ADSL) בקיצור החלפנו את המחשב בחדר של אחיות שלי במקום המחשב שלהן- המחשב הנייד. וזה לא עבד, אי אפשר להיכנס לאינטרנט דרך המחשב הנייד למה זה לא עובד? האם זה בגלל שהמחשב הנייד כבר מחובר לרשת בעבודה של אבא שלי, והכרטיס רשת של המחשב הנייד כבד "תפוס" וצריך לשנות לו את ההגדרות? או שזה צריך לעבוד? תעזרו לי בבקשה... תודה, טל
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
טוב לאחר לחץ חברתי בעבודה ותשלומים כואבים לספקית ולכבלים כמובן הוחלט (יותר מכון צעד אישי שלי )לעבור ל- ADSL. מה שילמתי לפני : 119 ש"ח חודשי לחברת הכבלים. 99 ש"ח חודשי לספקית האינטרנט בזק בין לאומי. מה הוצא לי ? 70 ש"ח לחברת בזק חודשי. 99 ש"ח חודש כן חודש לא. (בדיוק לפני סיום המבצע הפציר בי סוכן המכירות הזריז שלהם.). מיהרתי להזמין, ומודיעים לי - 4 ימי עבודה תבוא לקחת מודם. כולי התרגשות , מתקשר לברר האם אפשר לקבל מודם. נדה , כלום, יש בעיה באיזור שלי. טוב, מזל שלא ניתקתי את הכבלים, אמרתי נחכה עוד קצת .... מתקשרים ואומרים סבבה הכל טוב תבוא לקחת מודם. מאושר , חגיגי , קובץ למרכז בזק סטור , משלם כרטיס חנייה, וממתין בתור. מקבל מודם סמסונג כחול, מגיע לביתי בודק סינכרון , נדה. מ…
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-