עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by qwerty1987,

כאשר אני נכנס לגוגל פליי עם VPN או TOR, אני רואה את הגרסא האמריקאית הכוללת את האופציה להזמנת מכשירים. ברגע שאני מכניס את ה-USER שלי, זה חוזר לגרסא הישראלית. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  2. שלום, לאחרונה צצה לי בעיה במחשב הגדול אחרי ששדרגתי את מהירות האינטרנט שלי. לפני הייתי בהוט + בזק בינלאומי 30 מגה, המחשב הגדול תפס עד 30 מגה (המודם הוטבוקס הוא חדר ליד) הוטבוקס מוגדר כמודם TP 1043ND נתב השינויים: המהירות בהוט + בזק בינלאומי גדלה ל100 מגה ההוטבוקס הפך למודם + נתב המחשב הנייד תופס יפה עד 50 מגה המחשב הגדול עם כרטיס רשת edimax pcie wlan version 700 תופס 3 מגה, ולא מוכן לעבור את ה3 מגה ניסיתי להתקשר להוט הם רוצים שאני אחבר את המחשב הגדול ישירות בכבל למודם הוט בוקס. זה בלתי אפשרי בשבילי מכיוון שהמחשב בחדר השני. בכל מקרה הם לא מוכנים להמשיך לעזור לי בלי התהליך הזה שאני אחבר את המחשב בכבל. אז אני נאלץ לפנות אליכם (גם כן שירות לקוחות) תדריכו אותי מה לעשות.. תודה

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by chmmr,

ברשת כבר קיים router , האם ניתן לחבר router נוסף (linksys wrt54g לצורך העניין) שישמש רק כ switch (חוטי+אל חוטי) ? אם כן איזה הגדרות צריך לבצע ב wrt54g ואיך לחבר אותו ל router הקיים (בחיבור ה wan או לאחד ה lan-ים ?)

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  4. Started by nimrodim,

אני כרגע מנסה להתקין מערכת אלחוטית של EDIMAX שכוללת: ראוטר BR-6424n וכרטיס רשת (בחיבור USB) מסוג EW-7717Un . להלן המהירות שמתקבלת: Transmit Link Speed--> 135Mbps Receive Link Speed--> 270Mbps למיטב הבנתי זה אמור להיות עד 300Mbps? האם זה אמור להיות גם לגבי ה TRANSMIT ? שאלה שניה היא לגבי ה CHANNEL שיש לבחור. ראיתי שבגדול יש הבדלים במהירויות שמתקבלות בהתאם ל CHANNEL שנבחר....הסבר יותר מפורט על איך לבחור את ה CHANNEL הרצוי יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  5. שלום יש לי כמה שאלות לגבי רשת במצעות החשמל! קראתי שחברת MSI מיצרת ממיר שמאפשר תיקשורת בין שני מחשבים במצעות כבל חשמל רציתי לדעת עד כמה זה משלם? לעומת חיבור שני מחשבים ברשת אלחוטית שאלה שניה באיזה אתר רשום שיש מגבלה שהמחשבים צריכים להיות על אותה פאזה האם הכוונה לפקק בארון חשמל אוו לחיבור שמגיע לבית מחברת החשמל? שאלה נוספת בנושא אחר יש לי מודם קבלים של מוטרלה SB4200 אם אני מחבר מחשב אחד לרשת ומחשב שני לUSB אני יכול לגלוש בו זמנית? אם כן מה קורה למהירות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  6. יש לי לקוח בקיבוץ שרוצה לפזר נקודת אינטרנט אחת שקיימת במיקום אחד הוא רוצה שידור אלחוטי שיהיה חזק מספיק ל100 מטר רדיוס +- אופי השטח הוא וילות קטנות - דירות אירוח , כשהראוטר הקיים נמצא באחת הוילות שנמצאת במרכז השטח, הוילות נמוכות, לא מעל 3 מטר ובנויות באותה צורה כולן עשויות מבטון, לא מזויין, כמובן שצריך שיקלטו גם בתוך הבתים איזה ציוד יעשה את העבודה ? ראיתי שמוכרים אנטנות 12-14DBI שמתחברות עם SMA, האם דבר כזה יכול להספיק או שמה צריך משהו אחר ? תודה

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by tembo,

שלום מישהו יכול להסביר לי על IP FOWARDING ?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  8. יש לי רשת ביתית שמחוברת דרך כבל רשת מוצלב המחשב שלי הוא השרת של האינטרנט בשתי המחשבים יש כרטיס רשת עכשיו יש לי אינטרנט בשתי המחשבים אבל אני לא יודע למה אין שיתוף קבצים! מה עושים?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by Friedman,

חיברתי נתב של D-Link 524 ומאז אני לא יכול להוריד שום דבר ב Emule. מה אני צריך להגדיר ואיך על מנת לתקן את המצב? תודה רבה לכם אייל

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  10. צירופי האותיות והמספרים כמו N900,‏‏ AC1200 או AC1750 המופיעים בצמוד לשמות הדגם של הנתבים, נותנים תמונה מדוייקת לגבי היכולת האלחוטית שלהם. במדריך המצורף תוכלו למצוא הסבר מפורט לגבי המשמעות של צירופים אלה וטבלה המפרטת את כל הצירופים האפשריים. http://www.netcheif.com/Articles/WiFi_Speeds/WiFi_Speeds.htm

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  11. אז ככה, יש ברשותי מודם נתב של 2wire מדגם 1000H אשר עובד בתצורת HPNA (מפיץ את הרשת ע"ג התשתית הטלפון של הבית) ומודם נתב אלחוטי של אסוס מדגם AM 604g של חברת בזק. ברצוני לשלב בין השניים, כלומר שתהיה לי את האפשרות לגלוש אלחוטית וגם ע"ג התשתית של הטלפון בבית. רציתי לדעת אם ואיך גורמים לשני המכשירים האלה לדבר אחד עם השני ולהסתנכרן.. תודה רבה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by Mr Gadget,

מישהו מוכן להגיד לי איפה האתר שממנו אפשר להוריד עידכון חדש אם יש למודם מסוג PCI פנימי ששם החברה היא Cnet ניסיתי באתר של Cnet אבל לא מצאתי שום דבר.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by rjjb7,

ברשותי 2 מחשבים המחוברים ביניהם ע"י רשת מקומית (אחד המחשבים עם 2 כרטיסי רשת מקבל הזנת אינטרנט חיצוני באחד ובשני מקושר למחשב השני) האם אפשרי לגרום לכך שברגע שאני מוסיף לאחד המחשבים אתר כלשהו ב"מועדפים" המועדפים במחשב השני מתעדכנים אוטומטית ?? ובאופן כללי, כל מי שמכיר או משתמש בטריקים מהסוג הזה של עדכון אוטומטי של מחשב שני באצעות שיתוף רשת מקומי בכל הקשר שהוא (רשימות שירים (פלייליסטים משותפים) , הורדות המתעדכנות למחשב שני אוטומטית וכד') - שמח אם יישף אותי בכך שאוכל לייעל את השימוש ברשת המקורמית ולא לבצע הודות כפולות וכאלה.

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by WarNet,

היי,בסופ"ש האחרון והיום גם כל דבר שאני מוריד...יורד לי במהירית של 8K ומטה כאשר יש לי 2.5M(מהירות הורדה=330K) לאחר יום של שיחות ארוכות עם בזק-תשתית ונטוויז'ן-ספקית. ביום חמישי צריך להגיע אליי טכנאי כדי להתחבר עם לפטופ במקום המחשב ולסדר לי את הבעיה. שני החברות בטוחות,כל אחד בנפרד שאני מקבל 2.5M. עשינו reset חומרתי ותוכנתי לנתב.לא עזר. הגדרנו את כרטיס הרשת ל-100MB FULL DUPLEX.לא עזר. התחברתי לשרת של בזק ובדיקה באתר הזה : http://speedtest.bezeq.co.il/index.html הראתה ברוב המקרים שמהירות ההורדה שלי פחות מ-1M. מה שמוזר זה שאחרי כל הפעילות הזו של בזק כשאני נכנס ל : http://speedtest.net/ אז זה נכשל כמו בתמונה הנ"ל פעולה נוספת שעשינו היא בשורת פקודה: netsh int reset גם לא עזר.…

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by Snake_Eater,

שלום, יש לי רשת אינטרנט ביתית שמנוהלת ע"י ראוטר. הסתכלתי היום מתוך סקרנות בלוג של הראוטר וחשכו עיני: שלל כתובות IP שונות ומשונות מנסות להיכנס לי לרשת ונחסמות בקצב של ניסיון כל חצי דקה בממוצע. אני לא יודע אם זה היה המצב מאז ומתמיד ופשוט לא ידעתי, אבל זה המצב כיום. לקחתי חלק מכתובות ה-IP לבדיקה באתר http://www.ipchecking.com/ והוא נתן לי תוצאות מכל העולם, חלקן הוגדרו בתור מקורות לספאם ושאר צרות. השאלה שלי היא האם יש לי סיבה לדאגה, ואם כן אז מה לעשות בנידון? תודה.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  16. Started by alon83438,

שלום! אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אבל לפני זה אני ארצה לשאול כמה שאלות: 1) האם המוצר פולט קרינה מסוכנת? 2) האם יכולים להיות הפרעות בקליטה (כמו שלמשל בטלפון סלולרי לפעמים הקול מקוטע)? 3) אם יש לך ווינדוס אקספי אני יכול לחסום גישה למחשב שלי דרך מחשבים אחרים רק על ידי יציאה למסך הלוג-אין ושימת סיסמא? 4) האם החיבור לאינטרנט המהיר (שיש לי) הוא דרך מחשב מסויים (ככה שצריך להיכנס למחשב הזה דרך מחשב אחר ואז דרכו להתחבר?) או שהחיבור הוא לשלושת המחשבים?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by galh_5,

יש לי 2 מחשבים בבית ולאחד יש אינטרנט ולשני אין אני שוקל אם לעשות רשת אלחוטית לפי דעתכם האם זה כדאי?כאילו זה לא מתנתק הרבה? אני יודע שזה גם תלוי באיזה מודם אבל אפילו בהכי טובים זה מתנתק הרבה?

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  18. חברת סטרטאפ חלוצית ישראלית מזמינה אתכם לקחת חלק בחלום, בואו לעזור בשלב חשוב זה. מדובר ברעיון יחודיי ובאמת מגניב בתחום הרשתות האלחוטיות והרבה יותר מזה... הוחלט לאפשר כניסה מבוקרת למשתמשי מחשבים ניידים בשימוש גבוה. כל מי שמעוניין לקחת חלק באלפא של המוצר החדש לניידים מוזמן לפנות אישית. (רק מתאימים ייענו, כרגע מדובר באלפא סגורה) לפרטים: ניר קוריס 054-2111089 nir@mycontigo.com

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by RoshRosh,

שלום לכולם רשת מורכבת משני מחשבים מחוברים באמצעות ראוטר מודם של EDIMAX מחשב 1 XP PRO מחשב 2 XP HOME לשני המחשבים גישה לאינטרנט ממחשב 1 ניתן לגשת למחשב 2 אבל ממחשב 2 עם ה XP HOME לא ניתן לגשת למחשב 1 מתקבלת הודעת ACCESS DENIED ה FIREWALL בשני המחשבים מנוטרל איך אפשר להתגבר על הבעייה?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by itaysp,

שלום, ברשותי גירסה של ZONE ALARM. יש לי בעיות עם ה WLM ואמרו לי שהן נובעות מZA. אז ניסיתי למחוק.. אבל אחרי שמחקתי אין לי אינטרנט.. אין רשת. אני לא מצליח לחדש את הIP שלי בתוך הרשת (יש לי ראוטר של LYNKSYS).. ברגע שאני מתקין מחדש את ZA הכל עובד.. מה הוא משנה בהגדרות שפתאום הכל עובד/נהרס ? תודה

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by EronenE,

אני יודע שאני חדש מאוד פה אבל אני מתחנן שתעזרו לי אני חייב את דחוף אני הפכתי את המודם ALCATEL שלי לראוטר ואני מתחנן שמישהו יגיד לי איך אני גורם לפקודות הבאות להשפיע עליו או איך אני אמור לכתוב אותם בשביל שהם יעבדו ipconfig /flushdns ipconfig /registerdns ipconfig /setclassid ipconfig /release ipconfig /renew

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by Tokadon,

ראיתי המלצות על הנ"ל בכמה מקומות, אבל ממה שהבנתי משתמשים בו בדרך כלל כמודם ומחברים לראוטר אחר. יש סיבה לכך? הוא מספיק טוב לשמש גם כראוטר?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  23. Started by elior021,

אהלן אני רוצה לקנות ראוטר בתקציב עד 200 שח לא מחייב תקן N או משהו מפציץ רק ראוטר שלא יעשה בעיות תודה מראש אליאור

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  24. היי לפני שנה קניתי מבזק רשת אל-חוטית, ומפני שלא היה להם את הציוד אז הם הביאו לי רשת רגילה של 2WIRE ניזכרתי בזה אתמול היתקשרתי אליהם והם אמרו שאני יכול לקבל רשת אלחוטית של 2WIRE או רשת אלחוטית\חוטית כלומר שאפשר לעבוד בשני הדרכים גם זה של 2WIRE שאלתי את נציג בזק איזה דגם מדוייק והוא אמר שהוא לא יודע, אז האם שווה לקחת את הרשת האלחוטית (כבר שילמתי אליה מזמן)? אני חייב תשובה מהר, כי מחר בבוקר באים להתקין לי. תודה מראש Install

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by eladh16,

שלום יש לי את הנתב asus am 604g מבזק. האם יש קושחה חדשה שאפשר להוריד? אם כן אשמח לקבל את ההורדה. תודה

• 7 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.