רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
1. במידה ויש רשתות פתוחות אבל החיבור לא חזק מספיק, האם זה נכון שאם אנטנה במחשב נייד לא תקלוט, גם אנטנה אחרת לא תקלוט? [נראה לי שטות מוחלטת] כמה dBi ו-dBm היא לרוב? 2. יש אנטנה של 4dBi עם 18dBm והיא לא קולטת (יש רשתות פתוחות אבל החיבור לא חזק מספיק). מה כדאי לקנות כדי לשפר את הקליטה מרשתות פתוחות? אני יכול לקבל ראוטר בחינם, ומוכן להוציא קצת כסף. האם הראוטר יכול לשמש גם כנקודת גישה לרשתות פתוחות אחרי שמוספים לו אנטנה?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
צירופי האותיות והמספרים כמו N900, AC1200 או AC1750 המופיעים בצמוד לשמות הדגם של הנתבים, נותנים תמונה מדוייקת לגבי היכולת האלחוטית שלהם. במדריך המצורף תוכלו למצוא הסבר מפורט לגבי המשמעות של צירופים אלה וטבלה המפרטת את כל הצירופים האפשריים. http://www.netcheif.com/Articles/WiFi_Speeds/WiFi_Speeds.htm
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
האם יש תוכנה להעברת קבצים באינטרנט בין שני משתמשים, שמסוגלת לשלוח בהמשכים? אני שולח כרגע עם team viewer. אבל הוא מתנתק כל הזמן, ואז אי אפשר להמשיך מאיפה שהוא התנתק, וזה מאוד מתסכל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום אני אוהב לראות טלוויזיה דרך האינטרנט יש עצירות רבות שנראה לי קשור למנות תקשורת באינטרנט וצפייה בשידורים חיים השאלה איך לכוון את הראוטר ? QOS איך לכוון ? לדוגמא ? יש ירידה לפעמים ב- FPS וגם כאן איך מכוונים בתקשורת ?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
היי, אני תהיתי האם מישהו כאן, כבר מחובר דרך רשת NGN לאינטרנט והאם הוא משחק בשביל לענות על השאלה: האם רשת הNGN שיפרה את הפינג לשרתים בחו'"ל ואם כן בסדר גודל של כמה מילי שניות?
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה SUPER HIDE IP ואתמול האינטרנט התחיל להשתגע ולחשוב שאייפי שלי מספרד בבסיס ולא כשהוא מוסתר. האם יש דרך להחזיר את האייפי המקורי שלי כדי שהתוכנה לא תחשוב שאני נמצא בספרד והאינטרנט בהתאמה לא יהיה איטי בטירוף
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אנסה לתאר: נתונים שלושה מחשבים A ,B ו-C. המחשב A הוא שרת Windows 2000 Server, בין היתר הוא מחובר לאינטרנט דרך קופסה של Check Point שמאפשרת גישת VPN אל השרת A. למחשב A יש גישה למחשב B דרך הרשת המקומית, גישה אשר איננה מתאפשרת דרך ה-VPN. מחשב C רוצה להתחבר למחשב B דרך ה-VPN (לא רק שיתוף קבצים). האם יש דרך כלשהי שמחשב A יגרום לכך שמחשב B יהיה נגיש למחשב C (בלבד) דרך ה-VPN או בדרך אחרת כלשהי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
פתחתי את הפורטים של האימיול גם בראוטר וגם בפירוול הרגיל של ווינדוס בהתחלה הוא רשם לי HAVE A LOW ID ועכשיו אחרי שפתחתי את כל הפורטים הוא רושם לי : Your 9175 port is not reachable. Please review your network config. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
חברת סטרטאפ חלוצית ישראלית מזמינה אתכם לקחת חלק בחלום, בואו לעזור בשלב חשוב זה. מדובר ברעיון יחודיי ובאמת מגניב בתחום הרשתות האלחוטיות והרבה יותר מזה... הוחלט לאפשר כניסה מבוקרת למשתמשי מחשבים ניידים בשימוש גבוה. כל מי שמעוניין לקחת חלק באלפא של המוצר החדש לניידים מוזמן לפנות אישית. (רק מתאימים ייענו, כרגע מדובר באלפא סגורה) לפרטים: ניר קוריס 054-2111089 nir@mycontigo.com
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
את המפרט שלי בצד אתם יכולים לראות..יש לי כ.רשת מובנה על הלוח... יש לי גם כמה כרטיסי רשת חיצוניים ספר ממחשב קודם... רציתי לדעת מה עדיף... אני אישית חושב (מבחינה הגיונית) שעדיף את זה על הלוח כי ההתקשרות עדיפה... המטרה היא פה-אינטרנט כמה שיותר מהיר... אז מה עדיף לזה?
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS 7. הכל טובה ויפה, למעט העובדה שהביטורנט מתקשה לעבוד. עד היום השתמשתי בפורטים 7001-7010 UDP\TCP והכל עבד מצוין. לצערי, לאחר שפתחתי את הפורטים לאייפי הפנימי הרלוונטי למחשב שלי, הביטורנט מתקשה לעבוד! בתחתית המסך הוא טוען שיש בעיה עם התחברות, וכשאני בודק את הפורט הוא אומר שהוא לא FORWARDED PROPERLY זה לא שהביטורנט לא עובד, אבל הוא עובד במהירות לא יציבה והרבה יותר לאט ממה שבד"כ הוא היה עובד. כשאני מתכוון למהירות לא יציבה, אם פעם הוא היה מגיע למהירות מסויימת [נניח, בהתאם למהירות החיבור שלי שהיא 2MB, זה אומר 250-280KBS ] ומתייצב עליה, עכשיו הוא קופץ כל שניה בין 200 ל-100 ל-60 ל-40 וחוזר ל-200-280. האם למישהו יש מושג מה יכולה ל…
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי ראוטר 3crwer200-75 של 3COM התומך בתקן G .עד כה הייתי במהירות של 5 מגה בתשתית בזק והראוטר היה משדר בצורה תקינה.אתמול עברתי להוט וושידרגתי למהירות 12 מגה.עם חיבור כבל ישיר למחשב אני מקבל את המהירות המקסימלית אך באמצעות הראוטר אני מגיע ל2.5 -3 מגה מקסימום.לא מצאתי איזשהי בעיה מה גם שידרגתי את הקושחה של הראוטר.ידוע לכם האם הראוטר אינו תומך במהירות 12 מגה שאליה עברתי?ואם כן האם יש לכם איזשהו פיתרון.תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ראוטר מדגם TP-LINK TL-WR841N מע' הפעלה Win 7 משום מה מסומן ב-X ומופיע ההודעה בנוסח הבא: "The Settings saved on this computer for the network do not match the requirements of the network". בדקתי בהגדרות של הראוטר הכל מוגדר למראית העין לא של מומחה גדול בסדר גמור. מוצא בנייד חיבורים אחרים של אנשים בשכונה שלי. למשהו יש מושג מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
טוב לאחר לחץ חברתי בעבודה ותשלומים כואבים לספקית ולכבלים כמובן הוחלט (יותר מכון צעד אישי שלי )לעבור ל- ADSL. מה שילמתי לפני : 119 ש"ח חודשי לחברת הכבלים. 99 ש"ח חודשי לספקית האינטרנט בזק בין לאומי. מה הוצא לי ? 70 ש"ח לחברת בזק חודשי. 99 ש"ח חודש כן חודש לא. (בדיוק לפני סיום המבצע הפציר בי סוכן המכירות הזריז שלהם.). מיהרתי להזמין, ומודיעים לי - 4 ימי עבודה תבוא לקחת מודם. כולי התרגשות , מתקשר לברר האם אפשר לקבל מודם. נדה , כלום, יש בעיה באיזור שלי. טוב, מזל שלא ניתקתי את הכבלים, אמרתי נחכה עוד קצת .... מתקשרים ואומרים סבבה הכל טוב תבוא לקחת מודם. מאושר , חגיגי , קובץ למרכז בזק סטור , משלם כרטיס חנייה, וממתין בתור. מקבל מודם סמסונג כחול, מגיע לביתי בודק סינכרון , נדה. מ…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
למעונינים לקרוא סקירה מפורטת של המודם/נתב האלחוטי המשולב ECI 352 שבזק מוכרת במסגרת מבצע הרשתות שלה -- http://www.netcheif.com/Reviews/ECI352/ECI352.htm
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמתחברים ל-HUB ואליו מתחבר מודם של אינטרנט כבלים אני מצליח לגלוש בשני המחשבים באינטרנט אבל לא לקבל רשת בניהם מה אפשר לעשות? (יש בשני המחשבים WIN XP) עשיתי שיתוף והגדרתי רשת מקומית עם דיסקת אבל זה לא מצליח
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הבעיה פשוטה וידועה. אני נמצא על הלפטופ ופותח קבצי MPEG שנמצאים על הדסקטופ שלי בעזרת VLC\Winamp\MPC דרך רשת אלחוטית. הרשת אומנם מסוג G והאות חזק אבל עדיין יש קפיצות ותקיעות בסרט. הבעיה, לדעתי, נובעת מזה שמערכת הפעלה גורמת לכך שתוכנות לא מודעות לכך שהקובץ מרוחק (ממפה אותו כמו קובץ לוקאלי). עקב כך, התוכנה המנגנת קוראת אותו חלק חלק (חלקים קטנים). כל פעם קוראת קצת ומנגנת. בגלל שהרשת איטית ובעייתית יש פעמים שהקריאה נכשלת והסרט קופץ. הדבר הנכון לעשות פה זה להבין שאני עושה מעין סטרימינג לקובץ ושמערכת ההפעלה למעשה תעשה pre-fetch להרבה מהקובץ - אולי אפילו בשנייה שאני מתחיל לנגן תתחיל להעתיק את כולו למקום זמני בלפטופ ולנגן אותו במקביל. יש המון פתרונות פה - חלקם יכולים להיות ממומשים …
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מוריד מהאינטרנט בהורדה ישירה (רק ככה אנני מוריד לא דרך טורנטים) הראוטר מתנתק מהמודם ומתחבר חזרה לאחר כמה שניות יש לי ראוטר Tp link 641G ואני מוריד עם IDM עדכנתי אותו וזה לא עזר לא שיניתי בהגדרות כלום אני בשתית הוט עם ספק 012 סמייל עם מהירות של 12 מגה הראוטר מחובר למודם בחיבור PPTP הבעיה בוודאות בראוטר כי ניסיתי להוריד כשהמחשב מחובר ישירות למודם וזה לא מתנתק אני חושב לקנות ראוטר חדש אם אני לא אמצא פתרון השאלה אם הבעיה בראוטר ספציפית זו בעיה שהחלה לאחרונה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
תודה.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי את הWRT-160 של לינקסיס, ועוד ראוטר ישן מדגם 524 של D LINK האם אני יכול לשרשר ביניהם? (למרות שרק הלינקסיס תומך בתקן N), כיצד ניתן לעשות זאת? תודה רבה אלי
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
עד עכשיו זה עבד ללא סיסמא ופתאום הוא מבקש סיסמא.השרת חבר בקבוצת עבודה. אין סיסמא לאדמיניסטרטור כשיצרתי סיסמא עדיין לא קיבלתי גישה לתקיית רשת מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום, ברשותי רשת אלחוטית בבית (מודם ECI B-Focus 312 ונתב 3Com 3CRWE554G72T) כאשר בשניהם הפיירוול מופעל (לא הצלחתי לכבותו בלי לגרום לבעיות באינטרנט). מאז התקנת הרשת המסנג'ר שלי מופיע לאנשים באופן תמידי כ"לא מחובר" ללא שום קשר למצב האמיתי שבו אני נמצא. לשונית החיבור במסנג'ר מודיעה לי כי אני מחובר לאינטרנט באמצעות "חיבור NAT סימטרי שאינו מסוג UPnP". יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה? אם כן, מה אפשר לעשות (ניסיתי לפתוח פורטים בשני הפיירוולים ללא שינוי במצב... יכול להיות שהפורטים שהכנסתי לא נכונים?) תודה מראש, עידו.
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה ליצור רשת חוטית בין שתי המחשבים בבית. המודם מחברת TERYON TJ 715T מחובר בעזרת USB למחשב, למחשב הנ"ל יש כרטיס רשת אשר אני מחבר אותו לכרטיס רשת במחשב השני. לשם הגדרת רשת פעלתי לפי מדריך של YNET בקישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245670,00.html המחשבים לא מזההים אחד את השני למרות שיש העברת מידע בינהם. כמו כן הוא לא נותן לסמן את האפשרות של שיטוף אינטרנט למחשב השני. שאלתי היא, למה זה קרה ומה לא עשיתי בסדר בהגדרה? האם יש אפשרות במודם הזה כמו אצל מוטורולה לחבר אותו לשתי מחשבים בשנתי חיבורים שונים של USB רשת?
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום ואנא גלו סובלנות לחוסר הידע שלי יש לי מחשב שמחובר לרשת דרך בזק וקניתי מחשב נוסף רציתי לדעת מה עליי לעשות בכדי לחבר את המחשב הנוסף לרשת ,צריך ראוטר \להתקשר לבזק אשמח לדעת מכם מה עליי לעשות ואים0 ניתן לדעת כמה אמור לעלות כל הסיפור של חיבור מחשב נוסף לרשת תודה רבה רובי
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכלום , אני ממש אובד עצות..אודה לעזרתכם. אני מחובר לראוטר אלחוטי עם כבל לאחד הפורטים . בחדר אחר בבית יש מחשב עם גישה לאותו ראוטר עם מתאם אלחוטי (אין בעייה עם גלישה באינטרנט בשני המחשבים) . הבעייה היא שכשאני רוצה להעביר קבצים מהמחשב שלי למחשב המרוחק , אני לא יודע איך עושים זאת.. נ.ב: הכתובת של הראוטר שלי היא : 10.0.0.138 ... ניסיתי להגדיר ב-TCP (בשני המחשבים , כתובת ידנית עם סיומת אחרת ממה שיש לי ברואטר וגם הכנסתי SUBNET C , אבל לא רואה את המחשב האחר בשכנים ברשת ) .. בשני המחשבים מותקן XP PRO . כמו כן , הצלחתי לשתף קבצים עם תוכנת WWW FILESHARE אבל מהירות ההעברה היא היא איטית כתוצאה מהעברה דרך ממשק אינטרנט ולא חיבור ישיר בין המחשבים בקבוצת עבודה) . אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-