רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי הנייח שלי מחובר באלחוטי לראוטר 1043ND שיושב בסלון. בימים האחרונים קרתה בעיה מוזרה,אני רואה את הרשת מתחבר אליה אך כשאני רוצה לנהל את הנתב אינני יכול להגיע לראוטר,כאשר מנסה מקבל This webpage is not available זה מעולם לא קרה. יש פינג לראוטר אך אינני מגיע אליו,ההגדרות אוטו'. זה פשוט קרה וגם בלפטופ אינני מגיע אליו וגם האייקון שלו נעלם מהרשימה בתיקית NETWORK. לא שיניתי דבר בראוטר. לשם בדיקה,התחברתי לרשת של השכן ואני כן מגיע לראוטר שלו ורואה את האייקון שלו בלי בעיה. דע? ------------------עריכה------------------ ריסט לנתב פתר את הבעיה..ממש מוזר.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
היי, יש לי אינטרנט 10 מגה של בזק ובזק בינלאומי. כרגע אני משתמש במודם של בזק שמתחבר לראוטר של edimax ומשם למחשב. אני מעוניין להחליף את הנ"ל בראוטר שכולל בתוכו מודם, שיתמוך אפילו במהירויות של 50 ו 100 מגה כדי לא למנוע ממני שידרוגים עתידיים ושהתמיכה ברשת האלחוטית תהיה מהירה ככל הניתן. נכון להיום קורה לי לא מעט שאני צריך לאתחל את הראוטר בגלל שפתאום אין יותר אינטרנט וזה מתחיל לעצבן אותי אז חשוב שזה יהיה דגם איכותי. בגלל שאני לא מבין בזה כלום אין לי העדפה לחברה, אני מעדיף מראש מוצר מוכח עם קבלות, ואם אפשר אפילו ניסיון אישי שלכם.. מבחינת תקציב אני גם די חסר ידע. הייתי אומר עד 500 שקל? אני לא בקטע של להתפשר על מוצר אבל אשמח אם יש חיה שעונה על התנאים שלי וזולה אפילו פי 5 …
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני מתחבר ל 014 באמצעות חייגן PPPOE שמוגדר מהמודם בעוד הנתב נמצא במצב DHCP. הכל עובד אך יש בעיה של ניתוק ואי חיבור מחדש. מה אני עושה לא נכון ? האם ההגדרות שלי נכונות ?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי מודם נתב SIEMENS SL2-141 ומחשב שני מחובר אליו עם כבל רשת ללא בעיות אני רוצה שהSIEMENS יתחבר למחשב השני ללא כבל האם האנטנה הזאת: TP-Link TL-ANT2408C יכולה לפתור את הבעיה למרחק קליטה של 20 עד 30 מטר? תודה
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני צריך HUB הכי פשוט לחיבור(אולי) אקס-בוקס שתהיה לי(אולי) משהו מאוד פשוט, שיתחבר למחשב ולבוקס. מה המחירים הסטנדרטיים?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ההיטק בישראל בשפל? מה מנסה חברת צ'קפויינט לחדש לנו? ובכן מנוע אינטלגנציה מלאכותית חכם שאוסף את כל הנתונים על איומים פוטנציאליים בכל זמן, ובעזרת הפתרונות של צ'קפויינט לנסות לנטר ולמנוע סכנות מהאיומים האילו. כמה זה עולה? ובכן לעסקים גדולים המנוע חינם אין כסף, אבל! העידכונים יכולים לנוע בין 1000 -10000 דולר לשנה. תגובות? לידיעה : http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/479/516.html
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
איך החברה? ואיך הסט הנ"ל שלהם: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1824433 תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אחת הספקיות \בזק תומך באפשרות של העלת מהירות הUPLOAD?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז בכמו בכותרת, אני מעוניין בתוכנה שתסתיר את כתובת ה- IP או לפחות תציג אחת שהיא שגויה. אני פשוט לא אוהב את העובדה שבכמה וכמה אתרים כתובת ה- IP שלי מוצגת בפומבי, למרות שאני מאחורי ראוטר עם פיירוול. אני במיוחד לא אוהב שהסיומת (xxx.IL) מסגירה את מקום המצאי. האם יש תוכנה כזו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום רב, שני מחשבי פנטיום 4 + windows xp sp2 , הרכבתי רשת ביתית (כבלים+חייגן) קווית בין שנייהם בצורה הבאה: מודם כבלים מחובר לנתב אדימקס 6104k, מהנתב יוצאים כבלים ישרים לשני המחשבים. שני המחשבים מתליחים להתחבר לאינטרנט ללא בעיה. כאשר אני מנסה לעשות רשת ביתית בעזרת האשף של WINDOWS אני לא מצליח לשתף את שני המחשבים ...(הכנסתי את הדיסקט שנוצר בעת התקנת הרשת למחשב השני וכלום לא קורה).... דרך אגב, כאשר אני מנסה לשלוח PING בים שני המחשבים זה נכשל.... מה אני אמור לעשות?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם ה-TCP/IP Protocol Driver Service, הוא לא מצליח לפעול בגלל שהמערכת לא הצליחה למצוא את הקובץ. את המידע הזה מצאתי מה-Event Viewer id 7000 מה עלי לעשות, כאשר אני מנסה להתחבר לאינטרנט אני מקבל שגיאת 720 עכב השגיאה הנ"ל. יש לי wondows xp Pro תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי נתב אלחוטי של אדימקס http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8162 וגם קניתי כרטיס רשת USB אלחוטי http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8163 שניהם תקן n השאלה שלי מתחלקת לשניים: 1. הטווח בין הנתב לכרטיס אלחוטי הוא בערך 7 מטר כאשר אחד נמצא בחדר והשני בסלון. אני רואה שאחוז הקליטה נע בין 50 ל-60 אחוז. יש דרך לשפר את הקליטה חוץ מלקרב אותם אחד לשני? 2. לפי התמונה למטה, (ראשון ברשימה) רואים שאין לי תקן n למרות שהנתב והכרטיס בעלי תקן n. מישהו יכול לעזור לי לסדר את העניין? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן, מחפש פיתרון לבעיית קליטה ישנה, אני בעל ראוטר של VERIZON FIOS שמחובר ל WRT300N יש לי קומה למטה שהמחשבים שם קולטים ב50-60% כל פעם, למעלה בצורה חוטית אני מוריד על 3-3.5MB/S ולמטה רק על 1MB/S (כן... אני יודע מה המהירויות בארץ וכן אני יודע שאני מפונק, אבל מה רע? החיבור הוא 25MB סימטרי). בכל מקרה חשבתי על BUFFALO WHR-HP-G300N ולשים על DD-WRT, אני כרגע משתמש ב 300N עם הקושחה המקורית כי היא קולטת יותר טוב (מה שמוזר מאוד, ניסיתי את כל הערוצים וכל האופציות גם בפרוטוקל G וגם ב N). נדרש לציין שכל הכרטיסי רשת בבית הם בתקן N, מדובר על 2-3 מחשבים למטה (אחד קבוע, 2 ניידים. למעלה יש עוד 2 מחשבים קבועים). המחיר של ה BUFFALO הוא 60$ כולל משלוח, אין לי בעיה להשקיע קצת יותר רק שיקלוט בצ…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני בבזק בין לאומי תשתית בזק לאחרונה אני מקבל במשחקים כמו CSS וWORLD OF WARCFARTו כל מיני משחקים פינגים שאני לא יכול לשחק הם קופצים לי ל 70 ו200 ולפעמיים ל300 לדוגמא במשחק הCSS הם 30 כל שנייה קופץ ל 70 100 וחוזר ל 30 ועוד פעם קופץ ולא נותנים לי לשחק ובכלל שזה גם גורם לי לניתוקים באינטרנט לפעמיים אני רוצה לדעת איפה הבעיה בנתב או בבזק אצלי בבית אני על 5 מגה ו4 מחשבים בבית ואני לא יכול לשחק במשחקים גם בלילה וביום אני רוצה לדעת עם יש לזה פיתרון תודה ונתב זה BR-6424N V2 EDIMAX
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום מהרגע הראשון שפתחתי חשבון בgmail השתמשתי בו דרך הOutlook והכל עבד סבבה בלי בעיות בשבוע האחרון אני לא מצליח לשלוח מיילים דרך הOutlook רק דרך הgmail אבל לקבל אני כן מצליח גם לאבא שלי יש אותה בעיה. ידוע על איזו בעיה בgmail? שינו את שרת הדואר היוצא שלו? תודה יואב
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה עם הדריבר ל-98 אך אני לא מזהה שום רשת . שאר המשבים בביתי כן מזהים . מישהו יכול לתת לי כיוון ?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
התקנתי לפני כשבוע כונן חדש של טרה, העברתי אליו חומר שיניתי אותיות ומחיצות ועכשיו משום מה אני לא מצליח לשתף אותו, כל מחשב אחר ברשת לא מורשה להכנס לאף מחיצה בכונן החדש, כשלכוננים הישנים ניתן להכנס ללא בעייה. למה זה קורה ? למעשה אני רואה שכל כונן אחר חוץ מהכונן של הוינדוס (כונן זה כולל מחיצות) אני לא מצליח לשתף. ההרשאות מן הסתם על FULL.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכם שאני עושה פינג ל192.168.1.1 אני מקבל MAX 65 הרוב 1 1 1 1 אבל באמצע יש קפיצות ל65 ו20 ... זה תקין? אני מחובר באלחוטי קליטה מקסמילית... זה יכול לגרום לקיטוע בסקייפ או לאג? תודה
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מחפש משהו צנוע שיעשה ת'עבודה אם כמה שפחות בעיות. עכשיו איך הוא? והאם אני צריך לקנות איזה מתאם שיקלוט את הגלים או משהו? או שהראוטר מספיק... המודם שלי TCM 425 יש לי הוט+בזק 1.5. וכרטיס רשת רגיל של הלוח אם. האם הוא יתאים? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=929 תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות ראוטר בתקציב עד 200 שח לא מחייב תקן N או משהו מפציץ רק ראוטר שלא יעשה בעיות תודה מראש אליאור
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי , יש תוכנה שאני לא רוצה בשום אופן שתהיה לה אפשרות להתחבר לאינטרנט. יש לי xp+sp3 בלי ראוטר. משתמש בחומות אש של הסרביס פאק. אחי הקטן מפעיל תוכנה בשם steam ומשחק איתה קאונטר סטרייק. אני רוצה לחסום את הגישה של התוכנה הזאת לרשת לגמריי שלא תוכל להתחבר. איך עושים את זה ? מספיק ללחוץ block כשפעם ראשונה מפעילים את התוכנה? הוא לחץ unblock ..אני רוצה לחסום אותה לגמריי. אולי יש תוכנה משהו שתנטרל אותה ? לא ראיתי דרך האפשרויות של הפיירוול לחסום משהו לגמריי...אני לא רוצה שיעבוד קאונטר סרטייק במחשב שלי ויתחבר לרשת יש עצות משהו ? אולי לחבל בקוד של התכונה שלו משהו ?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת שבה המודם והראוטר נמצאים בממ"ד(מאילוצי של תשתית ואין אפשרות להוציאם מהממ"ד) בכל המחשבים שמחוברים לראוטר הזה הIP הוא 192.168.0.X ואין שום בעיה מיוחדת להתחבר ולשתף קבצים בין המחשבים. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לחבר את המחשב הנייד ולכן התקנתי ראוטר נוסף שמשורשר לראשון והגדרתי את הIP שלו בתור 192.168.2.1 במחשב הנייד ראיתי שהוא מקבל את הIP מהראוטר השני 192.168.2.X וניתן לגלוש באינטרנט אך לא לשתף קבצים ומדפסות. אודה למי שיוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום סיימתי את ההתחייבות הן בבזק בינלאומי והן בבזק ואיני מעוניין לעזוב,האם תוכלו לאמר לי מה המחיר שאוכל לקבל כיום עבור חבילת 5M מכל אחת מהן. תודה,ערן
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
-
אז ככה אני מחובר דרך התשתית של HOT,וכבר החלפתי ספק מנטוויזון ל012 (בעקבות איטיות בהורדות מftp ומירק..),עכשיו כשעברתי ל012 ההורדות כבר יותר מהירות והכול,אבל בעייה מוזרה שהתחילה לי לפני חודש עדיין נשארה,כשאני מנסה להכנס לאתרים לפעמים אני מקבל דף error opening page,והוא כותב בפנים שאולי לא כתבתי את השם של האתר נכון ובלה בלה בלה,(מכירים את זה בטח),עכשיו רק אחרי כמה רפרשים אני כן מצליח להכנס לאתר.. זה קורה לעוד מישהו פה??,זה התחיל לי רק בחודש האחרון! מה זה כול להיות? עשיתי repair לכרטיס רשת איזה אלף פעם,כיביתי הדלקתי את המודם כלום לא עוזר... אגב הכול בסדר חוץ מזה אין ניתוקים וכל השאר...
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-