עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, צריך המלצה לראוטר אלחוטי לבית בטווח מחירים של 200 עד 300 ש"ח. שימושים: מחשב נייח (חיבור חוטי). מחשב נייד (חיבור אלחוטי). קונסולת WII (חיבור אלחוטי). תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  2. מעדיף לא לשכור מבזק ראוטר. אבל הבנתי שצפויה החלפת תשתית ולכן מודם-ראוטר שאקנה עצמאית עכשיו בנניח 400 ש"ח עלול שלא להתאים בעוד כשנה שנתיים? אני מכיר את הרשימה הזו: https://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm אבל עדיין מבקש המלצה

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  3. בעקבות הבעיה שלי בפרויקט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291621.new#new אני מעונין לעשות פינג ממחשב אחר המצב הוא כך .. מחשב A 192.168.1.100 מחשב VISTA עם FIREWALL למטה מחשב B 192.168.1.101 מחשב WIRELESS XP עם FIREWALL למטה מחשב C ראוטר LINKSYS 54G המצב כרגע : מ A ל B ניתן לעשות פינג מ B ל A לא ניתן לעשות מ C ל A לא ניתן מ C ל B ניתן יש עוד משהו ב VITSA שסוגר את הפורטים בנוסף ל FIREWALL אולי לדוגמא אנטי ווירוס של ONE - מיקרוסופט הגיוני שזה SERVICE של VISTA ...

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by habarbash,

שלום . יש לי שתי שאלות : 1: אני רוצה להתחבר ישירות למחשב אחר דרך הכרטיס של הרשת האלחוטית , מה הם התנאים והמגבלות ואיך אני עושה את זה ? 2: אני בד"כ גולש מספריה ציבורית ( בארה"ב) איך אני יכול לדעת אם אני מאחורי FIREWALL שלהם ? כי הפעלתי את EMULE ואני מקבל LOWID ( שזה מצביע על פורטים חסומים ) למרות שפתחיתי את הפוריטם הנ"ל בתוכנת הפיירוול שלי (MCAFFE) . תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  5. אם כבר המודם הזה ישלי אותו מחובר לנתב של sweex הזה: http://www.sweex.com/communicatie.php?subsectie=6&item=660&artikel=594&detail=d ואני מקבל מידי פעם "ניתוקים" אגב חיבור L2TP ב 012 בלוג רשום לי את זה שיש את הבעיה, יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:41 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:46 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:55 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:ack(DOL=604800,T1=302400,T2=529200) יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by enigma/7,

שלום רב, אני מחובר עם 012 חיבור 5 מגה בכבלים. הסיפור נמשך כבר לפחות שבועיים. אני מוריד קבצים דרך jdownloader ובכל שרת כלשהו הוא כביכול מתחיל כמה שניות לעבוד במהירות מלאה, לאחר מכן פשוט נופלת המהירות והוא מנתק את ההורדה 'connection lost'. עכשיו, כמובן שבדיקת מהירות לא מזהה את הבעיה. עובד טוב. גם אצל חברה שלי שיש להם 012 קיימת בדיוק אותה הבעיה, עם מחשב אחר, כך שזה לא המחשב ולא אנטי וירוס או פיירוול. אני נואש. עוד לא דיברתי עם 012 כי אין לי שום דרך להוכיח שהם עושים traffic shaping רציני. יש לציין שלפעמים בלילות הכל פתאום חוזר לעבוד רגיל. אבל זה באמת חדש,זה לא רק איטיות (שזה מובן במשך שעות היום איכשהו), אלא ניתוקים של הורדות. גם דרך הדפדפן.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  7. יש לי מודם כבלים וקניתי את הראוטור הזה EDIMAX 6104K בהתחלה עבד הכל כמו שצריך עד שזה פתאום מתחיל לא להתחבר את החיבורים עשיתי לפי המדריך באתר פיקוק, ולפי ההגדרה עם ריסט אני לא צריך שם משתמש וסיסמה להתחבר שאני מתחבר ל 192.168.2.1 עושה ריסט ואחרי זה בודק מה האיפי לא רשום כלום בחיבורים עשיתי קומבינה חיברתי מהמודם אל הראוטר קבל רשת מהראטור חיברתי למחשב שבחדר השני והחיבור השני זה מהמודם אל המחשב שלי ישר ביצאה של ה USB כדי שאני יוכל לקבל איפי 80.179.X.X .. כל הקומבינה עבדה שבוע , עד שפתאום זה לא רוצה לעבוד יותר ניסתי לנתק לחבר להוציא ת USB לחבר רק את המחשב בחדר השני כאשר שלי מנותק וזה לא עובד וזה מעצבן למישהו יש פתרון? חיכתי לסנכרון של המודם ואז חיברתי את הראוטר וזה לא מצליח !!…

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  8. שלום, לפני כמעט שנתיים קניתי רשת אלחוטית מבזק בינלאומי, ספקית האינטרנט שלי. ראוטר + נתב של נט-לינק. המחשב הראשי - מחשב הראוטר נמצא בקומה ראשונה כשסמוך עליו נמצא ממ"ד. בקומה השנייה נמצא המחשב אותו אני צריך ליצור את הרשת. עם רשת הנט-לינק, האנטנה בקושי קלטה עם הרבה התנתקויות. אני חושב שאם הנט-לינק עבד וקלט עם הרבה התנקתקויות, אז אני אוכל לקנות אנטנה בעלת אות חזק יותר, ואז האינטרנט יעבוד בצורה חלקה. האם יש אנטנה שאני אוכל לקנות ותקלוט בצורה טובה ? ואם כן, איזו ? תודה.

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  9. היי, הציעו לי היום מבצע באורנג' של חיבור חינם לאינטרנט מהיר ל3 חודשים, שזה כולל גם ראוטר והתקנה ושיחות חינם. בדקתי והם הדגישו במיוחד שאין שום התחייבות מעבר לזה. זה נשמע טוב, אבל האם זה באמת כזה טוב? ובאמת חינם לגמרי? אשמח לדעתכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  10. שלום שלום ... לאחרונה חיברתי מחשב חדש לרשת בעבודה של אבא שלי , שם יש כבר 5 מחשבים , הרשת מתחברת לswitch 8 פורטים של אדימאקס ... בין כל המחשבים אין בעיות , הכל נשאר כרגיל אך במחשב החדש משום מה אינני יכול לגשת אליו דרך שאר המחשבים .. אני מקבל שגיאה משהוא אין לי גישה ... אך מהמחשב החדש יש לי גישה לכל המחשבים ... יש פינג בין המחשבים ברשת , כולם על אותו workgroup אותו סיגמנט , מה לעזאזל הבעיה ? נגמרו לי הרעיונות בראש אני עובד על זה שעות!

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by Snake_Eater,

שלום, יש לי רשת אינטרנט ביתית שמנוהלת ע"י ראוטר. הסתכלתי היום מתוך סקרנות בלוג של הראוטר וחשכו עיני: שלל כתובות IP שונות ומשונות מנסות להיכנס לי לרשת ונחסמות בקצב של ניסיון כל חצי דקה בממוצע. אני לא יודע אם זה היה המצב מאז ומתמיד ופשוט לא ידעתי, אבל זה המצב כיום. לקחתי חלק מכתובות ה-IP לבדיקה באתר http://www.ipchecking.com/ והוא נתן לי תוצאות מכל העולם, חלקן הוגדרו בתור מקורות לספאם ושאר צרות. השאלה שלי היא האם יש לי סיבה לדאגה, ואם כן אז מה לעשות בנידון? תודה.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  12. כרטיס רשת חוטי, כמובן מישהו יכול להפנות אותי לחנות שמוכרת, או לפחות להגיד איזה יצרן מוכר אותם? תנקס.

13. יש לי 2 מחשבים בבית שצריכים אינטרנט, לשתיהם יש כרטיס רשת ויש לי מודם USB ומודם רשת. אני רוצה לשתף את האינטרנט ב2 המחשבים, את המודם רשת (ECI 312) שדרגתי לנתב וחיברתי לסויץ' והכל עובד, יש אינטרנט אבל הרבה בעיות בגלל ה FIREWALL, ולא הצלחתי לפתוח פורטים בצורה יעילה וחוצמזה אין דרך לנתב כמה כל מחשב מקבל, נניח שאני רוצה שיהיה מחשב שיקבל 70% מהאינטרנט והשני שיקבל רק 30. אבל אם אני מחבר את המודם USB ועושה רשת פנימית עם שיתוף אינטרנט אני חושב שיהיו לי פחות בעיות. מה אתם אומרים?? נקודה נוספת היא שעוד כחודש יתווסף עוד מחשב שגם הוא יחובר לאינטרנט ואז אני לא חושב שאפשר לחבר אותו לרשת הפנימית עם המודם USB.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by tals,

שלום לכם.. קניתי לפניי כחודש בערך נתב אלחוטי של 3COM. הגדרתי לו את כל ההגדרות של הרשת, של האינטרנט, והכל עובד. הוא מחובר ישירות למחשב שלי ולעוד סוויטצ' שמחובר לשאר המחשבים. חשוב לציין שאני לא משתמש בו כאלחוטי, אלא עם כבלים. מאז שיש לי אותו יש בעיות בתעבורה שלו עם האינטרנט, היא לא רצופה, בגלישה, בהורדות וכל השאר... והאינטרנט יותר איטי משמעותית בגלל זה. תמונה של הלוג של התוכנת הורדה שמעידה על כך שהתעבורה לא רציפה : ניסיתי לבטל את הפירוול בו וזה עדיין ככה, ניסיתי לחבר רק אותו אליי בלי החיבור לסוויטצ'. אני בטוח שזה הראוטר כי כשחיברתי את המודם ישירות אליי הגלישה הייתה רציפה ומהירה. יש איזה פילטרים שצריך להגדיר? משהו שאני לא יודע שגורם לבעיה הזאת? יש מצב אולי שהו…

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by MichaelZ,

לא זכיתי לתגובות בשרשור המקורי. אני רוצה לקדם את הנושא הלאה. כרגע יש לי את המודם D-LINK DSL-2500U ואני מבסוט ממנו עד השמיים. יצא שאני צריך להחזיר אותו לבזק. איפה אני משיג אחד זהה או משהו דומה. כרגע אני על 15 מגה ולא מתכוון לשדרג עוד הרבה זמן. אני צריך משהו שקל להתקין ולהגדיר. מודם פשוט, לא נתב. לא רוצה משומש. אשמח לקישורים בחנויות ברשת (בארץ) שמשם אפשר להזמין. בחנויות מחשבים אצלי בעיר מסתכלים עליי כאילו אני דפוק כשאני מסביר להם שאני לא צריך אנטנות. תודה.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  16. איזה פורטים צריך לפתוח באלקטל בפרו בשביל אי מיול ואיך עושים את זה האם כמו פתיחת פורטים בשביל האייסי שאת זה הצלחתי או שיש פרוצדורה אחרת

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  17. ברשותי לינקסיס 4200 עם tomato קיימת אפשרות לאתחול אוטומטי של הנתב אני מחובר ב 100 מגה הוט ברור לי שאחת לכמה זמן צריך לאתחל את הנתב בדומה למחשב מה אתם ממליצים ? לאיזה תדירות לתכנת את האתחול ?

18. לחבר שלי יש שרת פרטי 2 מגה.... (קצב העלאה). שזה הרבה... ואני רוצה את זה כדי לשחק ברשת(לפתוח שרתים). אז עשינו שיתוף VPN. ועכשיו אני כותב את הIP שלו ואת החברה.... זה מביא לי את התחברות אני כותב את השם משתמש ואת הסיסמה זה מתחבר! וגם בIpconfig זה מזהה את הכתובת שלו... אבל כשאני לוחץ על משהו באנטרנט זה מתנתק (החיבור שלו מתנתק) מה גורם לקח? אפשר לסדר את זה? השמח לתשובות! אם משהו (אחד) רוצה לנסות אולי אצלו זה כן יעבוד שידבר איתי אבל שלא יפרסם את האת הפרטים. ואם זה משנה....אני משתמש באנטרנט נטוון ASDL 1.5 מגה ויש לי ראוטר של EDIMAX תודה

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by modgod,

אני חושב על לקנות P3 ישן ולחבר אותו לאינטרנט. אני עם אינטרנט זהב בכבלים 1.5MB. מודם TERAYON TJ715X יש למודם יציאת USB ויציאה לכרטיס הרשת. אז רציתי לדעת אם אני יכול לבנות רשת ביתית בכך שאני אחבר את יציאת USB למחשב החדש ויציאת הכרטיס רשת למחשב הישן שאני אקנה????

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by Mortar,

http://www.kerio.com/kerio.html הורדתי את הROUTER שלהם, אני לא יודע הרבה חוץ מלחבר רשת בסיסית ביותר של שני מחשבים עם כבל בWIN2K או XP וזאת הסיבה כנראה שאני לא מבין הרבה בכל המונחים של הרשתות ואני לא מצליח להריץ את התוכנה ולהבין איך משתמשים בה. אני רוצה דבר פשוט מאוד, יש לי ADSL בUSB ושני כרטיסי רשת מחוברים ללא HUB או SWITCH, סתם ככה, אני רוצה להגביל כל מחשב לאפשרות הורדה של 28KB MAXIMUM, איך ? אני ממש צריך עזרה, אם מישהו יודע איך להריץ שרת בתכונה הזאת כשמשתמש שני נכנס ויש קשר ואפשר לנתב מידע ולהגביל את הBANDWIDTH אני אודה לו מאוד, אין לי 500 שקל ל ROUTER מה אני יכול לעשות... בבקשה עזרו אני נואש ביותר!

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by intermaster,

שלום לכם, האם ניתן להגדיר בצורה כלשהי שמחשב נייד עם Windows 7 PRO יעבוד מול שני שרתי DC ברשתות שונות? יום אחד יהיה ברשת עם שרת DC1 ויום שני יהיה ברשת עם שרת DC2 וכמובן שיזכור את ההגדרות אוטומטית ליום השלישי שבו הוא חוזר לעבוד מול DC1. תודה רבה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות נתב חוטי טוב שלא מתחמם ונתקע אלא משהוא יציב שיספק אותי לאורך זמן כי המחשב כל הזמן דלוק אז אני צריך אותו יציב עד 400-450 שקל גג יש הצעות בבקשה?

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by roi777,

היי, 1) אני צריך המלצה למודם סלולרי (סטיק) סביר ולא יקר. 2) האם אני צריך חבילה יעודית או שאפשר לרכוש חבילה סלולרית רגילה (למשל 100GB של 012מובייל כולל שיחות וכו'...) וזה יעבוד? תודה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  24. יש לי בבית רשת שבה המודם והראוטר נמצאים בממ"ד(מאילוצי של תשתית ואין אפשרות להוציאם מהממ"ד) בכל המחשבים שמחוברים לראוטר הזה הIP הוא 192.168.0.X ואין שום בעיה מיוחדת להתחבר ולשתף קבצים בין המחשבים. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לחבר את המחשב הנייד ולכן התקנתי ראוטר נוסף שמשורשר לראשון והגדרתי את הIP שלו בתור 192.168.2.1 במחשב הנייד ראיתי שהוא מקבל את הIP מהראוטר השני 192.168.2.X וניתן לגלוש באינטרנט אך לא לשתף קבצים ומדפסות. אודה למי שיוכל לעזור

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by x^fighter^x,

הXP הוא הראשי, תמיד היה ראשי.. מותקן בו האינטרנט.. היתה רשת לXP אחר.. החלפתי את השני למחשב אחר עם ויסטה ואני לא מצליח להגדיר את הויסטה כמחשב שני... מה עושים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים