רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
-
אם אני מתקינה רשת של הוט האם כדאי לקחת את ההוטבוקס ולחבר אליו שלושה נייחים ולשים מגביר טווח לכל הניידים השונים על מנת לקלוט בקומה שניה? פליז תעזרו לי אני מבולבלת
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי נתב אדימקס המחובר לנתב הראשי ומוגדר כAP אלחוטי. שכחתי את כתובת הIP של האדימקס ורציתי לדעת האם יש שיטה לגלות את הכתובת מבלי לעשות HARD RESET לנתב.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר CISCO 881 W שבעיקרון מיועד לעסקים האם אפשר לחבר אותו לרשת ביתית? לא ראיתי בפלגים אפשרות לחיבור קו טלפון
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי שתי נתבי cisco בsite2site ואני רוצה למנוע NAT בין הרשתות מישהו מכיר פקודה שיודעת לבטל NAT על destination ? למשל יש לי שתי סניפים אחד בתל אביב ואחד באילת כתובת בתל אביב 212.76.33.1 כתובת באילת 212.30.60.1 מהראוטר באילת אני רוצה שמי שיפנה לכתובת 212.76.33.1 בתל אביב לא יחול עליו NAT תודה מראש אליאור
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים נחשפתי למידע הנוגע לפעילות איגוד האינטרנט הישראלי. זהו פוסט ראשון בסדרה של פוסטים שינסו להאיר את הצדדים הפחות מחמיאים של האיגוד. יהיה מעניין. http://www.netcheif.com/blog/?p=2791
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר נקודת גישה wifi לרשת חשמל הכוונה לחבר את הנקודת גישה LAN לרשת חשמל לדוגמה שילוב של שניהם http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1DJBE4F8FB http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=PD9090
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש טכנאי רשתות עצמאי (אחד שלא מוכר ציוד ושאין לו אינטרס לציוד מסויים) ע"מ לייעץ לי בתחום בעסק (חברת המרכיבים חדרה בע"מ). החברה עוסקת בתחום אלומיניום לבניין. אפשרות גם לבצע הגדרות ברמה הטכנית. תודה אורן
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
עשיתי את המדריך של netcheif בשביל לסנכרן בין ראוטר edimax br6504n לבין TP-Link TL-WR1043ND. הTP-Link TL-WR1043ND הוא הראוטר שמחובר למודם vdsl של בזק שמקונפג לעבוד רק כמודם. רוב הזמן, האינטרנט עובד כמו שצריך, רק 2 בעיות: 1. אני לא מצליח לקבל את ה20 מגה של בזק, 2 הראוטרים תומכים בתעבורה של 300Mbs ואם אני מחלק ל2 עדיין צריך לקבל 150 פחות קצת שלוקחת ההצפנה, הייתי בטוח שזה יהיה יותר מ20. 2. דבר שני, כשאני מחובר לראוטר שמשמש כרפיטר, קוראת לי בעיה מוזרה, לפעמים הדפדפן מפסיק לקבל נתונים, כלומר אי אפשר להעלות אתרים, אבל הטורנטים יורדים כמו שצריך והסקייפ עדיין מחובר, ואז כשאני מתנתק ומתחבר לראוטר שוב, זה חוזר לפעול, עד לפעם הבאה שיש ניתוק כזה. מישהו יכול להמליץ על מה לעשות במקרים ה…
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
http://technation.themarker.com/hitech/1.1886530
-
בס"ד שלום לכולם, קיבלתי לפני חודשיים נתב Netgear דגם VVG2000 מבזק, ופשוט מדובר באחד הנתבים הגרועים ביותר שיצא לי אי פעם להשתמש בהם, עם פינג גבוה ברמות לא שפויות בעת שימוש ב WIFI והתנתקויות בדרך קבע. מציע לכולם להתרחק ממנו!!! אני חייב בבקשה המלצה לנתב אחר שיעבוד בצורה נורמלית בבקשה! (תקציב עד 300 ש"ח) אשמח לכל תגובה. נ.ב - התעניינתי בנתב הזה TP-Link TLWR841N מישהו ממליץ? שוב תודה רבה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי את הראוטר הבא TP-LINK: 1043ND התקנתי אותו , עדכנתי קושחה, והכל עובד כמו שצריך. היום רציתי להכנס לדף הניהול שלו ע"י הדפדפן על מנת לשנות מספר דברים, אך אני לא מקבל את הדף הראשי של הניהול (הדף שמכניסים שם משתמש וסיסמא..) חיפשתי בגוגל ובאתר של החברה פתרונות לבעיה והוצע לבצע soft rest למכשיר. ביצעתי את הנוהל והתקנתי את הראוטר מחדש אך לאחר מספר ימים הבעיה שוב חזרה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה, יותם.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני צריך להביא אינטרנט לקומה השניה בבית שלי, כעקרון כשבנו אותו העבירו כבל רשת, אבל מסתבר שהוא דפוק והרסו אותו במהלך ההשחלה כנראה. הכי ראלי נראה לי זה לשים HOME PLUG, השאלה מה הכי משתלם, אני לא זקוק להגיע למהירויות גבוהות (5Mb אמור להספיק) אבל חשוב שזה יהיה אמין. הכי זול שראיתי באינטרנט זה של LB-LINK, מישהו שמע עליהם? כמו כן איך העסק הזה עובד עם תלת פזי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב. בשבוע האחרון התחילו לי תופעות מרגיזות מאוד בנתב DIR-655 של D-LINK, הוא מאתחל את עצמו רנדומלית אחת לכמה שעות, וכשאני אומר מאתחל את עצמו, אז תדמיינו שבאמצע עבודה המחשב מבצע לכם RESTART, זה בערך אותו דבר: אני מגלה שפתאום אין אינטרנט, המודם של הוט מסונכרן בוודאות ויש תקשורת, אך הנורות על הנתב נדלקות מחדש ונורית הגלובוס משנה צבעה לכתום. בתוך תפריט הנתב לאחר מכן רואים connection up time מתחיל מ-0 שוב. ובנוסף לכך, אני מנסה לגשת כעת לתפריטי הנתב ואני לא מצליח, למרות שהאינטרנט עצמו כן עובד כרגע. יצרתי קשר עם D-LINK ישראל והייתי גם במעבדה שלהם בפתח תקווה, הם בדקו את הנתב בתנאי המעבדה שלהם, ואצלם לא הייתה שום תקלה. אצלי בבית הנתב לא מתפקד כשורה, יש לי 2 מחשבים …
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
חיברתי את הראוטר למתאם השיחות של בזק בין לאומי,והצלחתי להתחבר בחיבור אלחוטי לאינטרנט,פעם ביום ההגדרות של הראוטר מתאפסות להגדרות יצרן כולל איפוס סיסמה ושם רשת חשבתי שזו בעיה חומרה החלפתי את הראוטר בחנות ושוב זה קורה. למה זה קורה ואיך מטפלים בזה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כשאני נכנס מהמחשב בבית שלי למחשב של ההורים בעזרת Logmein, זה עובד ממש לאט. יש לציין כי אין תוכנה כמו אימיול שלוקחת רוחב פס באף אחד מהמחשבים. כמו כן בחרתי באיכות הכי נמוכה של תמונה על מנת לשנות מהירות. יש אופציה אחרת להתחבר מרחוק שהמהירות תהיה גבוהה יותר? תודה
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
גם השנה אני מבקר בתערכות CES. למי שלא זוכר או לא יודע, זוהי תערוכת האלקטרוניקה והמחשבים הגדולה ביותר בעולם וכל החברות נוהגות להכריז בה על המוצרים החדשים. דיווחים בנושאי אינטרנט, תקשורת, נתבים וכיוב' אפשר יהיה לקרוא בעיקר בדף ה-FACEBOOK של NetCHEIF בכתובת הזו - https://www.facebook.com/NetCHEIF. כל הפרטים על התערוכה ואיך הגעתי ללאס ווגאס כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2850
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום ותודה לכל מי שעוזר לי יש לי כמה שאלות שאני לא מבין 1 מה אני מגדיר בכול מצב ? R1-ISP> R1-ISP# R1-ISP(config)# 2 מה ההבדל בן ? line interface 3 איפה אני מגדיר ססמה ל telnet
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי reboot לראוטר (d-link 2650u ), החיבור הופך מ Home Network ל -Unidentified Network . רק ריסטרט למחשב מחזיר ל- Home Network . למה זה קורה..? איך חוזרים Home Network ללא ריסטרט..? תודה מראש * מחשב שולחני (10.0.0.2) וממיר לוויני (10.0.0.1) מחוברים לראוטר. הוגדר IP קבוע. ..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה לגבי עוצמות הוט בוקס, העוצמות נראות לי יותר מדי גבוהות המבינים בזה........ מה אפשר לעשות ? איך ניתן להוריד את העוצמות כי שמתי לב שאצל כולם פה העוצמות נמוכות וגם התדרים וה- power יותר מדי גבוהים איך אפשר לסדר את זה ? מה לא תקין? ומה צריך לתקן? כדי שאני אקבל עוצמות נכונות כמו שצריך? אני מבקש עזרה מהמומחים שמבינים בזה. http://jpg.co.il/view/50ec3ed806fa3.png/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מתאם HPNA 3200 מבזק על מנת לייצר נקודת LAN נוספת בקומה נפרדת (הבית בין שתי קומות) לטובת חיבור YES VOD בהתחלה הראוטר (DLINK 26 ) לא עבד עם המתאם , לאחר שהחלפתי בין המתאמים (יש שניים) התחיל לעבוד. חיברתי את המתאם הנוסף לנקודת טלפון בחדר סמוך וחיברתי אליו מחשב נייד בLAN וגלש כמו גדול! עברתי לקומה השנייה , חיברתי את המתאם לנקודת טלפון , וכלום! עברתי לעוד נקודה בקומה השנייה ! גם שם כלום! האם יש לכם רעיונות למה בקומה השנייה המתאם לא עובד? משהו שאפשר לבדוק? האם יש קשר לזה שהבית בתלת פאזי?... הרי מדובר בקו הטלפון. בזק כרגע לא ממש עוזרים לי. (166) מבקשים שאעשה תמיכה בתשלום.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי הזמנה מחבר ל torrentleech ורציתי להתחיל להוריד עם utorrent על מחשב ה mac שלי. הבעיה היא שההורדה לא מתחילה כרגע ודברים שהורדתי לפני לא מעלה בכלל . פתחתי את הפורט של ה uTorrent בראוטר שלי, ורציתי לדעת האם יש דברים נוספים שאפשר לעשות או קליינט אחר שמומלץ להשתמש בו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי , אני זקוקה לעזרתכם בפיתרון התעלומה בביתי יש ראוטר מסוג N של בזק ובזק בינלאומי כספק לאחרונה רכשתי מחשב נייד מסוג DELL I7 , המחשב בניגוד ליתר המחשבים בבית לא מצליח לגלוש על הרשת הביתית בחיבור אלחוטי לעומת זאת כשהתחברתי במקומות אחרים לרשת ביתית אחרת יכולתי לגלוש ללא כל הפרעה פניתי לספק וביצעתי איפוס של הנתב - עדיין לא היתה יכולת גלישה למחשב הזה לשכנה שלי (חברה) יש את אותה הבעיה עם אותו מחשב אותו נתב והספק אצלה הוא נטוויז'ן לעומת זאת בבית אחר שכן הצלחתי להתחבר אליו ולגלוש יש גם את אותו הנתב אובדת עצות האם החלפת הראוטר תעזור ? איך נוצר מצב שרק מחשב אחד ורק בכתובת אחת לא מצליח להתחבר , מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לעשות תשתית בבית (פעם ראשונה שאני עושה לבד) עם נתב וסוויץ שיעבדו בGigabit Ethernet. מובן שצריך להשתמש בכל שמונת הגידים. יש לי את הכלים, מחברים וקופסאות אני אקנה. מהתיעצות עם טכנאי רשתות אני מבין שצריך שהכבלים שירוצו לי בקיר (בין הקופסא לסוויץ) יהיו Cat 7 ו-Cat 5 e לא יגיע לקצבים של ג'יגהביט. האם זה נכון? סתם בשביל לדעת ההבדל במחירים (באנטנות רצון בתל אביב) הוא 2 שקלים ל5e (תוצרת שקר כלשהו) ו4.5 שקלים לCat 7 תוצרת טלדור (מחירים למטר כולל מעמ) מה אתם אומרים? מה לקנות? השימושים בעיקר זה לסטרימינג ממחשב למחשב (העברת קבצים וסרטים בעיקר) בקצבים גבוהים ש100 מגה ביט לא יכול לספק (סרטים של בFDH מגיעים גם לקצבים של 40 מגה -בייט לשניה וזה בעייתי ברשת 100 מגה ב…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כדאי לשים לב למבצע הבא, לא רק בגלל המחיר אלא בעיקר בגלל ה-cross sell בין שתי הזרועות של HOT. שיתוף הפעולה בין HOT mobile ל-HOTnet מניב מבצע בו מקבלים ספק אינטרנט במהירות של עד 100 מגה וקו סלולרי ללא הגבלה, במחיר של ₪9.90 לחודש, למשך 4 חודשים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-