עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by bd,

הפכתי את ההוטבוקקס למודם דרך השירות והוספתי ראוטר tp841n הפכתי תכרטיס רשת הביתי לכתובת פנימית 192.168.1.100 ב dmz גם וגם הפניית פורטים לפי השרת עם פורט 3500 בתוכנת serv-u עם משתמש וכל ההגדרות. בפיירול הפנימי של וינדוס 7 הגדרתי כניסות ויצאות לתוכנה וגם בנוד 32 . אני מצליח להתחבר למחשב ftp מהרשת עצמה דרך האיפי הפנימי והחיצוני אבל דרך רשת אחרת לא מצליח , מהי הסיבה ואיך מתגברים עליה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by CyberSpider,

שלום לכם אני מעוניין לחבר מחשב נייד למחשב שולחני במהירות של 1000mbps. במחשב שולחני יש Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller ובנייד יש Marvell Yukon 88E8036 PCI-E Fast Ethernet Controller למיטב ידיעתי שניהם תומכים בקצב העברה של 1000mbps. כבל שמחבר ביניהם הוא CAT5 ETL בעל 8 גידים. השאלה היא למה כשאני מחבר את המחשבים, רשום לי שחיבור הוא 100mbps בלבד? מה אני מפספס? תודה

3. Started by Player3,

יש לי ראוטר HOTBOX בסלון שנותן WIFI ל-3 מחשבים. 2 מחשבים הקרובים יחסית למחשב מקבלים קליטה מצויינת, אבל המחשב השלישי והרחוק ביותר לא מקבל שום קליטה. קנינו מגדיל טווח של EDIMAX וזה לא עזר (מראה קליטה "מצויינת" אבל בפועל - גלישה במהירות נמוכה מאוד,ניתוקים ומהירות הורדה נמוכה) היום קניתי 2 PLC של TPLINK - מכשירים כאלה שאחד מחובר לראוטר עם כבל רשת ולחשמל והמכשיר השני מחובר לחשמל ועם כבל רשת למחשב עם הקליטה הנמוכה.( http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-PA4010KIT) אמרו לנו בחנות שבבתים עם חשמל תלת-פאזי הסיכוי של 50-50 שזה יעבוד, ניסיתי לחבר היום והגדרתי הכל כמו שצריך ( רואים את שאר המחשבים ברשת ואת ה-HOTBOX כ"נתב" ברשת + הנורות במכשיר מראות שהכל תקין ) ואין גלישה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kobin,

שלום אני צריך להעביר מחשב קיים למקום שבו אין לי תשתית קווית בבית. קיים נתב D-Link DI524 (תומך בתקן G) המחשב יימצא בקומה מעל לנתב, יפריד ביניהם קיר אחד וריצפה, ויש מרחק אווירי של כ-7 מטר קראתי כאן שהכרטיס הזה: Edimax EW7128G נחשב לכרטיס טוב האם יעמוד בנתונים שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  5. היי, במשך שנתיים וקצת הכל היה בסדר. אתמול להוט הייתה איזה תקלה איזורית ומאז אני לא מצליח לקבל חיבור אינטרנט על המחשב שלי דרך הראוטר. לזמן קצר בבוקר היה רושם שהיה אינטרנט בויפי אבל במחשב שמחובר קווית לא היה כלום ובסטטוס של הראוטר לא היה סימן לחיבור אינטרנט. על הראוטר מותקן DD-WRT, ובחיבור ישיר למודם אני מקבל אינטרנט. למישהו יש מושג מה עלולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by lover323,

האם באינטרנט של ערוצי זהב צריך גם לשלם על ספק? או בכל אינטרנט בכבלים ?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by zomero,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי נתב דרך חברת בזק הנתב הוא מסוג b-focus wireless 352+ חיברתי את כל הכבלים כמו שדרשו בחוברת ההוראות (חיבור לחשמל, חיבור מהנתב לכרטיס רשת במחשב וחיבור מנתב לשקע ה adsl( (עד עכשיו הייתי משתמש במודם פנימי בלבד להתחברות לאינטרנט.) השלב הבא בחוברת ההפעלה היה להכנס לדפדפן ולכתוב את השורה הבאה : 10.0.0.138 ואז היה אמור להפתח איזה דף מסויים של המודם אולם עמוד זה אינו נפתח. ניסיתי את כל השיטות התקנה מחדש של כרטיס הרשת (onboard intel pro/100 ve) מישהו יודע מה אני צריך לעשות כי לפני מה ששמתי לב הכרטיס רשת אינו מזהה שמחובר אליו משהו בכלל....למרות שכאשר מסתכלים מאחורי המחשב בחריץ של הכרטיס רשת כאשר הכבל מחובר ישנה נורה ירוקה שדולקת אחרי שחיברתי את הכבל. תודה רב…

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by eli_kats,

אני מחובר ישירות אל אחי לשתינו יש את אותו הלוח אם שיש לו כרטיס רשת 1GIGABIT הכבל שלנו הוא 8 חוטים מוצלב אני רוצה לדעת למה אנחנו לא עובדים ברשת המהירה במהירות רוחב פס אחד ג'יגביט? במה יכולה להיות הסיבה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  9. אתמול התקשרתי ל014 לחדש חבילה ואמרו לי שאי אפשר לעשות לי מחיר טוב בלי שידרוג אז מכרו לי 20 מגה באיזה 240 שקל כולל תשתית וגיימר בלי התחיבות. בשביל ה20 מגה צריך לשדרג לVDSL וחשבתי שאפשר להינות מהשיפור קטן בפינג . אני התקשרתי כבר לכמה חנויות בזק ולכולם יש את הnetgear ששמעתי שהוא בעיתי. כבר חשבתי להתקשר לבאר שבע או ירושליים. עם פינג זהה למה שיש לי עכשיו אני יכול לחיות אבל חוסר יציבות זה בעיה אחרת. יש למישהו את הנתב VVG2000 netgear שיכול לשפוך קצת אור על הנושא? אני גם ככה לא צריך את הגיימר כלכך ואני יכול לרדת בשקט ל10 מגה ואם 014 לא ירצו אותי כנראה שהגיע הזמן לנסות ספקיות אחרות... בחנות בזק אמרו לי שאני יכול לקחת אותו לניסיון וכשהnetgear יגיע משהו אחר אני יכול להחליף אותו. זה…

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by shayh,

שלום, אתמול עברתי מHOT לYES (עם VOD), ולאינטרנט של בזק. לצערי אין לי בבית שום נקודה של בזק שצמודה לנקודה של טלויזיה, מה שהביא את הטכנאי להעביר כבל רשת באמצע הסלון מהראוטר עד לממיר - כדי לאפשר לVOD ולכל מה שקשור אליו לעבוד. אני כרגע מחפש רעיונות להפוך את החיבור בין הראוטר לממיר לאלחוטי ולא לקווי (הממיר לא תומך בחיבורים אלחוטיים). הראוטר שאני משתמש בו כרגע הוא ראוטר משולב מודם שקיבלתי מבזק d-link n2760u e1 ויש לי ראוטר נוסף יחסית ישן edimax br6204wg שכרגע לא בשימוש. אני רוצה לחבר את הedimax לd-link בצורה אלחוטית (כדי לחסוך את הכבל בסלון) , ומהedimax להוציא חיבורים קוויים רגילים לממיר, למחשב נוסף שיש שם (ואולי לטלויזיה שתגיע בהמשך). אולי הסברתי את עצמי לא כל כך טוב, צ…

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by RDvd,

אני מקבל הרבה את השגיאה הבאה בזמן גלישה (לא כל הזמן) ורענון הדף אחרי הצגת השגיאה פותח את האתר: DNS Lookup for WEBSITE NAME failed. This is usually a temporary error during hostname resolution and means that the local server did not receive a response from an authoritative server מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? גם הרבה פעמים הוא זורק אותי למנוע חיפוש של יאהו כשאני מכניס כתובות מלאות בשורת הכתובות. אני משתמש בכרום במחשב.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הזמנו היום אינטרנט בכבלים במהירות של 1.5, עד היום התחברנו כמו פעם עם מודם 56K ועל אותו קו, ככה שאם במחשב השני רצו לגלוש אז אני הייתי צריך להתנתק. עכשיו אנחנו רוצים לחבר את המחשבים ברשת, כאשר המחשב שלי יהיה השרת. הבעיה היא שבין המחשבים יש מרחק של כ5 מטר בקו אווירי, בשביל להגיע אליו פיזית צריך לעבור חדר, מדרגות ועוד חדר. איך אפשר לחבר אותם? גם רשת אל חוטית תתאים, אני יכול להתפרע עם הרשת עד 600 ש"ח. תציעו לי הצעות איך לחבר אותם, כל צורה ובלי להזיז אותם כמובן. שאלה נוספת, יש לי כרטיס FIREWIRE במחשב, קיבלתי אותו עם הלוח אם. הוא מתפקד גם ככרטיס רשת נכון? החיבור הזה חדש בשבילי ולא מצאתי תשובה לשאלה הזאת... תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  13. התשתית היא של הוט. עברתי לספק הוטנט, והחיבור נהיה קבוע (ללא חייגן). איך מגדירים נכון חיבור שכזה בראוטר? תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by gonen,

שלום לכולם לפני כחודשיים התחברתי ל HOTBOX במקום ADSL. האינטרנט עובד מצויין. לפני כשבועיים התחילו התנתקויות עם האינטרנט האלחוטי בלבד. יש לי בבית מחשב אחד שמחובר ל HOTBOX עם כבל ועןד שני לפטופים שמחוברים אלחוטי. בעיית ההתנתקויות קיימת רק באלחוטי. בשני הלפטופים (וגם בלפטופים של הילדים כשהם מגיעים הבייתה) כלומר - זו לא בעייה במחשבים. ההתנתקויות אקראיות לחלוטין. נמשכות מ 2 שניות עד דקה. התמיכה של הוט היו בסדר גמור. גם בטלפון, גם טכנאי שהגיע והחליף HOTBOX אבל הבעייה עדיין קיימת. ההשערה שלהם היא שיש איזה מכשיר שמפריע לאלחוטי לעבוד כראוי. אני רוצה לציין שה HOTBOX לא נמצא בממ"ד, ומיקום הלפטופים בזמן ההתנתקויות הוא 2 מטר מה HOTBOX כלומר אין כאן בעיית טווח. הם הציעו לי להשיג ראוטר…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by netanelf,

שלום לכולם. יש לי מחשב ישן (pIII 450 MHz), אני מעונין להפוך אותו לשרת שיאכסן את המוזיקה הביתית וקבצים. יש לי רשת שבנויה מ2 מחשבים (יש מחשב נייד שלפעמים מתווסף) ראוטר אלחוטי של 3com, מחשב אחד מחובר קווי ואחד באלחוט. *השאלה שלי היא איזה מע' הפעלה עדיף להתקין למחשב. אני צריך מע' הפעלה יציבה (השרת יעבוד 24\7) וללא יותר מדי דרישות אין צורך בכל האפשרויות שיש למשל בWindowsXP רק שיתוף קבצים. *אם קבר אני שואל יש לי עוד בעיה, המחשב שמחובר באלחוט מחובר דרך כ. רשת usb (גם 3com), הרשת עובדת מצוין אך כאשר מנסים להעביר יותר מדי מידע בבת אחת (למשל קובץ גדול של כמה מאות מגה) הרשת "נופלת" מתנתקת וצריך לחבר אותה מחדש. משהו מקיר את התופעה? תודה מראש לעונים. אני מצטער אם אני ל…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by shimon23,

שלום בעבר הייתי מחובר לניסוי של האינטרנט בכבלים, והיה לי רשת בין שני המחשבים שלי על אחד יש xp ועל השני 98se, והכל עבד טוב. עכשיו אני מחובר לכבלים עם מודם ambit(מודם שונה מזה שהיה לי), וכשאני מגדיר רשת - ניסיתי דרך ההגדרות האוטמטיות של xp, אז החיבור לאינטרנט לא עובד. ברק הסבירו לי שזה בגלל שהמודם מקצה כתובת ip למחשב, והרשת מקצה לו Ip שונה. למישהו יש דרך לפתור את הבעיה? קראתי את המדריך ליצירת רשת פה באתר, אך כשאני לוחץ ממאפיינים של ה dialer, שמחשב אחר יתחבר דרך זה לאינטרנט - אני לא יכול להתחבר יותר(שגיאה 769). ד"א מופיע לי ב network connections עוד icon בשם - usb cable modem .

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  17. פירמטתי את הלפטופ שלי ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. יש לי רשת בבית עם האב ומודם אלקטל שהוא גם ראוטר וכל פעם שאני מפרמט את המחשב אני לא צריך לגעת בהגדרות אלא איך שאני מתקין את הכרטיס רשת אז אני מחובר. עכשיו אחרי שעשיתי פירמוט אני לא יכול להתחבר. התקנתי את שני הדרייברים האלו שבתמונה (דרך אגב יש לי טושיבה SATELLITE 1905-S303) והמחשב לא מתחבר לי,גם התקנתי רק את הדרייברים של הכרטיס רשת,מודם וכרטיס מסך,בלי לוח כי אמרו לי שלא צריך. מישהו אולי יכול לעזור לי? דרך אגב יש לי XP PRO

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  18. חודשים שאני מנסה לפתו תקלות שיש לי והם מורחים אותי פתאום אני בא להתנתק כולם באים לעזור ורוצים להביא לי חבילת גיימר חינם והכל.... מה שהלקוח לא רוצה להתנתק אז אפשר למרוח אותו?! איזה עצבים המניאקים לא נותנים לך להתנתק משגעים תשכל

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by Las@Vegas,

שלום לכולם. יש לי נתב 3com 3CRWER100-75. פלוס מינוס עד היום הוא עושה אחלה עבודה, אבל לפעמים יש ניתוקים שאני צריך להתנתק מהרשת ולהתחבר שנית. או להוציא את החשמל ולחבר שוב. כרגע יש לי מחשב אחד מחובר לרשת האלחוטית אבל אני מביא עוד שני מחשבים בזמן הקרוב ככה שאני צריך רשת יותר יציבה. לפי מה שאני רואה ב - Signal Strength וה - Speed לא יציבים וקופצים כל כמה שניות. ככה שניתוקים באים בסוג של גלים, כשזה יציב זה בסדר, וכשזה מתחיל להשתגע זה מתחיל להתנתק. כלומר פעם ביום זה מתנתק 10 פעם ובשבוע עובד טוב לדוגמא... עידכנתי לו קושחה לאחרונה אבל זה לא פתר את הבעיה, אבל נראה שזה טיפה עזר. חשבתי על עניין של הפרעות אז חשבתי לנסות "לחזק" את האות עם נקודת גישה נוספת (נתב שני)? השאלה אם זה יתרום? …

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by AVL,

מה זה השירות הזה שבזק מפרסמים עכשיו? זה כמו FRAME RELAY?

• 2 תגובות
    • 5.8k צפיות
  21. שלום רב, ברשותי נתב סיסקו 1841 שמחובר למודם הוט על מנת לקבל את החבילה המתועדפת שיש לי עלי להפעיל חייגן l2tp בבדיקת מהירות הורדת קובץ מאתר ה ISP אני לא מצליח לעבור את ה 8Mb והמעבד של הנתב עומד על 100% האם מדובר במגבלה של הציוד ? או בעיית קונפיגורציה ? מצ"ב ההגדרות הרלוונטיות מול הספק: ip tcp mss 1420 pseudowire-class ISP encapsulation l2tpv2 ip local interface FastEthernet0/1 interface FastEthernet0/1 description WAN interface to ISP ip address dhcp ip nat outside ip virtual-reassembly timeout 5 duplex auto speed auto interface Virtual-PPP1 description L2TP dialer to 014 ip address negotiated ip nat outside ip virtual-reassembly timeout 5 no keepalive no cd…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by karpad,

שלום אני צריך המלצה לראווטר אלחוטי + מודם כבלים הראווטר יהיה מחובר דרך כבל למחשב נייח אחד ודרך wifi למחשב נייד אחד (לנייד כבר יש לי כרטיס PCMCIA) ביינתים אין סכום מקסימלי אבל אני מבקש שזה היה בסכום הגיוני תודה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  23. יש לי 1.5M בכבלים ואני מוריד סבבה אך הUPLOAD נמוך. 13KBS במקום 16KBS. הנה תמונה של האותות שהמודם מקבל. איך זה אצלכם? אולי הסיגנל שלי נמוך מידי? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  24. אני אשמח אם מישהו שגולש דרך אורנג' ישתתף בבדיקה הזאת שאנחנו עושים: http://www.agenda.co.il/306/forum/ לחפש את הספקיות שמגבילות את הגלישה. בינתיים צדיקה אחת בסדום, בזק בינלאומי, חסר לנו את אורנג'.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  25. אני רוצה לגרום לכתובת מסוימת (נניח www.walla.co.il) להפנות אותי (מהמחשב שלי) לדף שנמצא על המחשב שלי (ולא באמת לוואלה). נניח כשאני אקיש walla.co.il אז הוא יפנה אותי ל 127.0.0.1/mysite

• 2 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.