רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
עקב קניית מחשב חדש עם מערכת הפעלה XP-64bit גיליתי שלכרטיס הרשת האלחוטי שלי קשה להשיג דרייבר שתומך במערכת הפעלה זו - מישהו כבר נתקל בבעיה זו ? הצליח לפתור אותה ? (באתר של EDIMAX כתוב במפרט שהכרטיס אמור לתמוך במערכת הפעלה זו, אולם משום מה הם מספקים דרייבר רק לגרסת ה-32bit)
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
במידה ויש לי switch יכול להיות מצב שאני יחבר 2 מקורות אינטרנט אליו? כלומר נגיד אני יחבר אליו 2 ראוטרים שמקבלים קו אינטרנט דרך מודם ובנוסף יהיו מחוברים אליו מחשבים, זה יכול לעבוד? איך המחשבים יודעים למי להתחבר? האם אני יכול ליצור מצב שאם אחת הרשתות נופלת השניה נכנסת לפעולה?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לא יודע אם הכותרת מובנת אז אני צריך מגדיל טווח אבל מעוניין להשתמש רק בחיבור ethernet. יש לי כבר את מה שבתמונה ומחשב אחד כבר מחובר אליו אבל אני צריך עוד אחד שיתחבר דרך כבל כי המחשב השני בצד השני של הבית.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי עבר פירמוט אתמול , ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט, כפי שהיה מחובר לפני הפירמוט.. החיבור היה מסוג dial up connection, ויש לי את השם משתמש והסיסמא שלי. ניסיתי ליצור חיבור חדש דרך האשף של הווידנוס (XP), אבל זה לא הלך.. הוא לא נותן לי את האפשרות connect , ורשום unavailable - device missing תיארתי לעצמי שהוא לא מזהה את המודם שלי ,וצריך להתקין דרייבר למודם, אבל לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום דרייבר למודם הזה.. המודם שלי הוא aztech ADSL2+ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E. האם משהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייבר מתאים? והאם זה יפתור לי את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
בעקבות שאלה שעלתה לפני כמה ימים, בדקתי עם חכמי ה-DD_WRT כיצד ניתן לקבוע את התאריך והשעה בנתב שמריץ DD_WRT ומשמש כ-AP. כזכור, אחת הבעיות עם DD_WRT היא שקביעת התאריך ושעה מתבצעת רק משרתי NTP. כאשר הנתב משמש כ-AP, אין לו גישה לשרתי ה-NTP ולכן אין למערכת מקור לקביעת התאריך והשעה. הפתרון לבעיה זו הוא קביעה ידנית של התאריך והשעה דרך ממשק ה-SSH של DD_WRT. ראשית יש לכבות בסוף מסך ה-SETUP->BASIC SETUP את מנגנון קביעת השעה באמצעות שרתי ה-NTP - כלומר NTP Client=DISABLE. עתה יש ללכת למסך ה-SSH שנמצא ב-ADMINISTRATIONS->COMMANDS, לרשום את הפקודה: date MMDDHHmmYYY וללחוץ על RUN COMMANDS, כאשר: MM - חודש DD יום HH - שעה mm - דקה YYYY - שנה בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מנסה לשתף פקס כדי שאני אוכל לשלוח פקס מכל מחשב ברשת , אחרי הרבה נסיונות גיליתי שווינדווז אקס פי לא תומך בשיתוף פקסים. מישהוא מכיר איזה תוכנה טובה שיודעת לשתף את הפקס? גם לינוקס יתקבל בברכה ,וכמובן ישנה עדיפות לתוכנות חינמיות . דרך אגב לאן נעלמה ווינפקס ? היא זכורה לי(אולי שלא בצדק ) בתור תוכנת פקסים אגדית, סימנטק כבר לא מוכרים אותה יותר ?
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, השבוע ביצעתי מעבר מבאנדל של בזק עם בזק בינלאומי 100 מגה, לבאנדל זהה ב012 - בגלל שהמעבר הוא גם בתשתית עברתי לראוטר שקיבלתי מ 012. מהירות הגלישה מהירה מאד - גם בספיד טסט המהירויות מרשימות. הבעיה וזו בעיה לא קטנה, היא שתוכנות הטורנט שאני משתמש בהן פשוט לא מתפקדות... אם בבזק הורדתי מתוך טורנטים חמים במהירויות של מעל 1.2 מגה לשניה... כאן אני מגרד את ה 100 kb אך קצב ההורדה הממוצע הוא בכלל 15-20 kb לשניה...אם זה עולה למהירות גבוהה זה תוך כ3-4 שניות נופל למהירויות של 5-15 k"b... מהירויות עלובות ביותר.... פאקינג 100 מגה? :\ ניסיתי לפתוח את הפורטים בראוטר החדש שקיבלתי אבל המצב זהה... האם יש עוד משהו שאני לא מבין בו או ל…
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח פורט מסויים - זה שגורם לבעיית הLowID באימיול. כיצד אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
[glow=red, 2, 8]יש לי רשת בעלת עשרות מחשבים, אני מעוניין עזרה ביצירת סקריפט אשר יחליף לי את כל הסיסמאות של הADMIN LOCAL של כל המחשבים בדומיין איך עושים זאת?[/glow]
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מאחר ואני מעוניין לעזוב את 012 והעניין בתהליך בדיקה, המליצו לי על חברת QOSהאם יש אינפורמציה עליה תודה על כל מידע
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני עובד דרך אינטרנט זהב ושמתי לב למשהו מדהים UTORRENT... בלי חייגן אני בקושי מחוברים לאנשים בחו"ל ומוריד רק מישראלים אבל עם חייגן VPN תוך כדקה אני מתחיל להוריד ממש מהר (מהירות מקסימלית שלי) מהמון אנשים שכולם מחו"ל האם אינטרנט זהב מגבילה את זה בכוונה... ובכלל מה היתרונות/חסרונות של החייגן....
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי צריך עזרה דיי התייאשתי מברק ככה עובדות קודם אני מחובר דרך ברק והוט חיבור דרך הכבלים ללא חייגן עכשיו בניסיון ראשון לגלוש ללא חייגן אבל רק בראשון אם אתם זוכרים זה אוטומטית מביא אותך לעמוד שבו אתה מקיש שם משתמש וסיסמא רק בפעם הראשונה עכשיו אני צריך להגיע לעמוד הזה שוב להחליף שם משתמש וסיסמא איך עושים את זה??
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר תקופה ארוכה לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB בתקן N, אשר תומך במוניטורינג והזרקת מידע לרשת עם יכולות ניטור וקראקינג. כאשר הוא מריץ דרייברים אשר מזוהים במערכת plug and play ללא צורך בהתקנה. מבדיקות שערכתי הבנתי שהכי מומלצים אלה רכיבים של חברת ATHEROS למשל מצאתי את הפריט הבא באתר שלהם: http://www.atheros.com/pt/bulletins/AR9001USBBulletin.pdf ראיתי שיש אצל רוב הספקים רכיבים כאלה של חברות LINKSYS DLINK ו- EDIMAX לפי ניסיוני לא מעוניין במשהו מחברת EDIMAX קניתי בזמנו מהם ראוטר והתאכזבתי מאוד. האם מישהו מכם מכיר משהו שעומד בדרישות שלי ויודע מהיכן אני אוכל לרכוש זאת וכמה זה יעלה לי ?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שאני פותח אתר דרך האייפי של המחשב שלי קוראים לה LiteServe וניסיתי אפילו וזה עובד והכל http://lioz.no-ip.com השאלה עכשיו אם מישהו מכיר אותו סגנון תוכנה שיודעת גם להפעיל אתרי PHP? ???
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי אני מחובר לכבלים עם ראוטר 3 COM 3crwer10075 . עד כאן אין שום בעיה. הבעיה מתחילה בזה שהראוטר נמצא בקומה העליונה של הבית ואילו אני צריך להתחבר מידי ]עם עם הלפטופ בקומה התחתונה שם הקליטה היא דיי חלשה. אתמול קניתי AP של אדימקס EW-7206APG שתומך ב |WDS ( גם 3COM תומך ב WDS אני לא מצליח לקנפג אותם כך ש AP יגביר לי אות הרשת האלחוטית בבית , ללא צורך בחיבור קווי אליו אודה לכל תשובה תודה רמי
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס רשת אלחוטי הוא בה בצורת USB של DLINK ורציתי לדעת ההתקנה שלו זה פשוט לחבר למחשב ולהתקין את הדרייבר ואז הוא עושה סריקה עד שהו מוצא רשת? שמעתי שאפשר לפעמים לתפוס רשת חיצונית ולגלוש דרכה זה נכון?
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מקווה שזה אפשרי/מעשי בכלל. האם קיימת דרך כל שהיא בה אפשר לעשות LAB לגבי הפניית/פתיחת פורטים? יש מכשירים/תוכנות (torrent, אימיול, משחקי רשת...) שדורשות הפניית פורטים, אני רוצה לעשות LAB לצורכי לימוד בקטע של הפניות פורטים. אוכל להתקין מערכות הפעלה נדרשות על vmware/virtual box ולנסות הכל בתוך רשת פנימית.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
לפני כמה זמן בלקין הוציאו ראוטר בטכנולוגית MiMo [ר"ת Multiple Input Multiple Output], שתהיה בראוטרים N שיצאו ב 2007. הטכנולוגיה כמו השם שלה - "רב קולט" ו "רב משדר".. ולביצוע המשימה היא משתמשת ב 3 אנטנות לפחות. קישור: http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=BELKIN2&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=33 ד"א המהירות תקשורת היא 108MBPS, יותר גבוה מרשת חוטית ממוצעת. מה שאני רוצה בעצם לשאול פה.. זה האם תוספת טווח הקליטה והאות והמהירות מצדיקים את המחיר הכפול? והם זה באמת טוב אפילו לבית של 5 קומות? תודה מראש (:
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
עושה רושם שלנזק בל(014) יש הרבה תקלות בתקופה אחרונה אם אתם חווים היום איטיות אז שתדעו שיש להם שוב תקלה לא פירטו את הסיבה
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר של ADSL ואני מת להוריד משחקים או סרטים אם אתם יכולים תנו לי שיטה איך להוריד
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ואני גולש בו דרך ה-wifi וזה מציג לי בעיה מוזרה,אני מתחבר לרשת שהיא לא מאובטחת והמחשב מראה לי שהוא מיבא כתובת רשת כרגיל, ולאחר מכן מקושר אך שאני נכנס לאינטרנט זה לא מצליח והקטע שהוא בכלל לא מתנתק כמה דקות שלמות זה ממשיך להיות מקושר. יש עוד רשת באזור שהיא כול הזמן מתנתקת אבל עובדת(ככה שאני יודע שהמחשב יודע לקלוט ולהראות אינטרנט). אני יכול לפתור את הבעיה הזו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שאפשר לחבר לפחות שני מחשבים לראוטר אחד, ע"י קיצור החוטים באופן פירטי ובכך לחסוך קניה של HUB ניסיתי לחבר שני מחשבים ככה למודם סמסונג משודרג אבל אני מצליח לחבר רק אחד כל פעם, יש מישהו שניסה טריק כזה וזה כן עבד לו?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית - שני מחשבים מחוברים עם כבל מוצלב והבעיה שלי היא כדלקמן: מהמחשב המחובר לאינטרנט פיזית ומהמחשב שמחובר אליו ברשת אני יכול לגלוש ללא בעיה ואני באמת רואה שהם מחוברים. הבעיה היא בהעברת קבצים בין שני המחשבים: שני ספריות ה- C בשני המחשבים מוגדרות ב-SHARING אבל אני לא יכול לראות את המחשב אחד את השני ולהיפך. בשני המחשבים מותקן WINDOWS XP PRO . כאמור בגלישת אינטרנט אין בעיה ובפינגים המחשבים מגיבים .... כנראה שלא הגדרתי משהו נכון....תודה על העזרה. שאלה נוספת היא האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לכבות מחשב מרוחק ברשת???
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
היי האם כבל מוצלב באורך 30 מטר (http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=47006&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=41) יעבוד ללא שגיאות או הורדת מהירות (לחיבור שני מחשבים לרשת ביתית)? דבר נוסף (לא רציתי לפתוח עוד ת'ראד): מה האורך המכסימלי לכבל USB (ללא הגברה)? כלומר, יש לי מכשיר שמחובר למחשב ע"י כבל USB של 2 מטר, האם אני יכול להוסיף לו כבל USB מאריך של 5 מטר? (http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=54002&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=1) תודה
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-