רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אבקש את המלצתכם החמה על נתב אלחוטי בתקיב של עד 400 ש"ח שיתאים לכבלים ו ADSL עם קליטה טובה וללא ניתוקיםץ קראתי המלצות של Netchife בקיצור על מה ללכת לי יש בבית TP LINK שקניתי מאייבורי והוא זוועתי מלא ניתוקים תודה על עזרתכם חג שמח ושבת שלום לכולכם
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי ראוטר מבזק של DLINK. הגדרתי במחשב שלי כתובת IP סטטית ובראוטר פתחתי לא מעט פורטים לתוכנות ומשחקים. כשאני מבצע בדיקה בדפי האינטרנט לוודא שהפורטים באמת נפתחו, אני מגלה שרק חלק קטן מהם נפתח. איך אני גורם לכל הפורטים שציינתי בראוטר להיפתח?
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
רכשתי דומיין דרך חברה ישראלית. אני רוצה להפנות אותו לBLOGSPOT או שירות בלוגים אחר. האם זה אפשרי? מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
את זה ראיתי במקום אחר האם זה נכון מה שרשום פה לגבי המודל 7 - 6 אני שואל כול הזמן כדי לדעת את זה אם זה נכון אני יודע את שנייהם בבקשה תענו. תודה שכבה 7 את התהליך הזה הוא עושה כשהמשתמש רוצה לשלוח נתונים applicition-הוא אחראי לתקשר עם המשתמש והוא ארחראי על קבלת הנתונים במידה והמשתמש שולח רותו דוגמא : email והוא אחראי על קביעת סוג השרת client server או pear to pear בעת קבלת הנתונים מהמחשב השולח השכבה השביעית לוקיצ אצ התונים ומעבירה אותו לקובץ שהמשתמש רצה לשלוח דוגמא:המשתמש רוצה לשלוח email אז השכבה השביעית לוקחת את הנתנון(EMAIL)ומעבירה אותו לשאר השלבים ובעת הקבלת השכבה השביעית שמקבלת את הנתון מעבירה אותו לנתון EMAIL בידיוק כמו שהמשתמש רצה שהמקבל ה-EMAIL רצה שיגיע. שכבה 6 pres…
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אני נמצא במחשב של המסעדה שלי, ניסיתי לקרוא מיילים (כרום) והופ, שגיאת חיבור לא ידועה (בדפדפן). לעמוד הראשי של הפייסבוק הוא מתחבר אבל כאשר מזינים אימייל וסיסמא, שוב חוזרת אותה השגיאה. השגיאה היא: ייתכן שדף האינטרנט בכתובת ______אינו פעיל זמנית, או שהועבר לכתובת אינטרנט חדשה לצמיתות. ניסיתי להתקין תכנה כלשהי שדורשת חיבור לשרת שלה כדי להוריד קבצים ויש תקלת חיבור. גם האנטיוירוס לא מצליח לעדכן. יש לציין שאתרים רגילים עובדים כרגיל.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שאלתי את השאלה הזו בפורום שבו דנים על מעבדים, לוחות אם וכו', הם הפנו אותי אליכם אני מקווה שתוכלו לעזור- בSTARTUP SEQUENCE אחת האפשרויות היא לחפש את מ"ה מהרשת. רציתי לדעת איך זה בדיוק מתבצע, אני אשמח לשמוע פירוט אם יש מישהו שביצע את זה בצורה מעשית. עד כמה שאני הבנתי זה נעשה ע"י שרת DHCP שיוצר קשר עם המחשב עצמו ומקשר אותו לשרת שעליו שמורה מ"ה.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני מתבלט בין שני הראוטרים Level one WBR-3408 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3932 לבין D-Link DI-524 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7358 מי מהם יותר מומלץ מבחינת איכות וביצועים? מדובר בניתוב ל2 מחשבים על האחד ויסטה 32 ביט והשני XP (אם המידע הזה חשוב). תודה.
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שנמצאים במרחק של כ10-15 מטר אחד מהשני (לא בחדר ביטחון). אחד מהם מחובר לראוטר של trendnet דגם tew-631brp , אני רוצה לקנות לשני כרטיס רשת אלחוטי כדי שהוא גם יתחבר לראוטר. השאלה שלי היא כזאת: 1) מה ההבדל בין כרטיס רשת שיושב על PCI לבין כרטיס שמתחבר בUSB ומה עדיף? 2) יש למישהו המלצה על כרטיס טוב ולא כלכך יקר?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה כמו שכתבתי בכותרת ... מה מהירות ההורדה של אינטרנט 3 מגה משרתים ישראליים ? אם היה לי מגה וחצי וזה הוריד לי על 160 אז 3 מגה צריך להוריד על 320-340KB בערך נכון ? אז כל מה שאני מוריד (אפילו מהאתר של ברק013 החברה של האינטרנט שלי יש שם המחשת מהירות אז שם גם בדקתי) זה מוריד לי על 320KB ויורד אחרי 10 שניות ל - 280KB ... ובדקתי גם הורדות בנענע וזה אותו דבר ... האם כדאי לי להתקשר להודיע להם ? (כבר אמרתי לאמא שלי שתתקשר ותודיע להם שזה לא 3 מגה כמו שהם הבטיחו)
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הי, התחברתי לסיבים של פרטנר 1 גיגה. לפני הראוטר יש לי 900 מגה, אחרי הראוטר 100 מגה. לא מצליח למצוא מה לא מוגדר נכון. עזרה, מישהו?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ניסית לפתוח את הפורטים בפיירוול והוא לא ממש מרוצה מהעניין:
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב חוטי טוב שלא מתחמם ונתקע אלא משהוא יציב שיספק אותי לאורך זמן כי המחשב כל הזמן דלוק אז אני צריך אותו יציב עד 400-450 שקל גג יש הצעות בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אם שתי המחשבים שלי מחוברים בראווטר.. כאילו שתי המחשבים מתחברים בכבל רשת לראווטר והאינטרנט פועל בשתיהם כאילו בלי בעיות וזה איך אני מעביר דברים ממחשב ולמחשב? תודה. :]
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הבית שלי, מבחינת שטח, קטן ואפילו קטן מאוד. למרות זאת הקליטה בחלקים מסויימים בו גרועה מאוד עקב הקירות והעובדה שאחד החדרים הוא ממ״ד. כרגע יש ברשותי את הTL-WR1043ND והבעייה היחידה בו היא שהקליטה בחלק מהבית גרועה, בעיקר בממ״ד. אני מחפש נתב בעל טווח רב בהרבה במחיר סביר. לא חובה שימכר בארץ (אם כי אני לא יודע עד כמה מסובך לייבא נתב מחו״ל עקב משרד התקשורת וכו׳). תקציב לא מוגדר. אשמח להצעות. ע״מ לסבר את האוזן - repeater הוא לא פתרון (עקב מחסור בשקעי חשמל שמונעים מציאת מיקום במרחק סביר מהנתב המרכזי, בנוסף (להבנתי) ריפיטר אלחוטי עובד בחצי דופלקס ויחצה את מהירות הגלישה). כמו כן אני לא מעונין להעביר רשת חוטית בקירות - התשתית כאן בעייתית.
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני הולך לפתוח אתר חומרה ישראלי. את הנסיונות עשיתי בלייקוס. הם עברו בהצלחה עכשיו אני מחפש הוסט ישראלי\חוצוני במחיר של 40\30 שקל לחודש, אני יודע שיש כאלה.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של Edimax, אין לי מושג איזה דגם כי פשוט לא רשום עליו. בזמן האחרון יש לי ניתוקים בזמן שימוש בזמן עומס כבד על האינטרנט, כאשר מופעל Utorrent למשל הרשת קורסת תוך חמש דקות. עברנו עם הספקית (012) והם טוענים שאין אצלם בעיה. אנחנו יודעים שהבעיה היא לא אצל הוט כי כאשר המחשב מחובר ישירות למודם אין ניתוקים בזמן שימוש בUtorrent. הבנתי שיכול להיות שקיימת פונקציה שמנתקת את הראוטר בזמן עומס (או שאין), או שהוא התקלקל ועושה את זה. רציתי לדעת, מה אני יכול לעשות בנידון ואם הבעיה היא תקלה איפה אני יכול לתקן אותו?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
הXP הוא הראשי, תמיד היה ראשי.. מותקן בו האינטרנט.. היתה רשת לXP אחר.. החלפתי את השני למחשב אחר עם ויסטה ואני לא מצליח להגדיר את הויסטה כמחשב שני... מה עושים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקבל מידע לגבי שרת עצמאי שיאוחסן בחוות האכסון של בזק. אז ככה אני מעוניין להקים אתר מסויים שדורך שטח רב של אכסון(מאות גיגה) עכשיו המחירים בארץ של השרתים הם של אלפי שקלים. חשבתי אולי לקנות מחשב שרתי עם הארד דיסק רחב של טרה ביט+ ולאכסן אותו בחוות השרתים של בזק(זה אפשרי) עכשיו מה אני צריך לדעת לפני שאני נכנס לכל העסק? מה משמעות של המחשב לעוצמת השרת(למשל מעבד לשרת יעודי או סתם E5500) יש פה מישהו עם ניסיון בדברים האלה?
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אוקיי לפני כמה חודשים התקינו לי בבית ROUTER ושני המחשבים מחוברים אליו וגולשים מצויין ... איך ישנה בעיה אחת ... מאז התקנת הראוטר ,הוא כאילו עשה FIREWALL ואני לא יכול לא לשלוח ולא לקבל קבצים דרך ה ICQ MSN Messenger יש מושג ?
-
שלום לכולם, המפרט שלי הוא כזה: 1. מחשב נייח ישן ללא כניסת רשת 2. מודם של כבלים (מחובר ב USB לנייח) 3. ראוטר TP-LINK חדש 4. מחשב נייד חדש אני רוצה לחבר את הראוטר כדי שאוכל לגלוש בנייד. האם אני חייב לחבר את הנייח לראוטר? לראוטר אין יציאת USB ולנייח אין יציאת רשת... בקיצור מה צריך להיות מחובר למה תודה מראש נעם
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשאול שאלה קטנה שלא מצאתי אליה תשובה חד משמעית. היות ובעבר היו מגבלות טכנולוגיות לגבי ה UPLOAD אז היום בעידן ה fiber עדיין ה upload הוא איטי (תמיד 10% מהמהורדה). יש למישהו הסבר למה זה עדיין ככה? תודה,ניר
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
ככה אחותי קנתה מחשב חדש ו היא רוצה לעשות רשת בינו לבין המחשב הזה עכשיו יש לי ראוטר edimax BR-6104K ומודם eci Bfocus 270~~ לשני המחשבים יש כרטיס רשת ובשניהם יש ווינדוס XP PRO עם SP2 ויש לי המון כבלי רשת ישרים\מוצלבים עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה רשת בין המחשבים ככה שיש גם שיתוף קבצים וגם אינטרנט משותף אם תכתבו פה זה יהיה נהדר ואם תביאו לינק למדריך זה יהיה גם טוב (אבל לא את הלינקים שנמצאים בדביק כי משם לא יצא לי כלום
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
(pppoA pppoE וכו') הרבה זמן רציתי לדעת ועכשיו זה נראה זמן טוב AS ANY להתעמק בדבר הזה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להקים רשת ביתית בה יש שני מחשבים (שבכל אחד מהם יש שני כרטיסי רשת), נתב EDIMAX BR-6114Wg, ומודם ADSL ALCATEL SPEED TOUCH HOME. שני המחשבים יחוברו לאינטרנט, בלי תלות אחד בשני. (ראו תרשים מצורף). כיוון שה-ROUTER תומך ב-LAN רק במהירויות של 10/100 ומכיוון שיש לי בכל מחשב שני כרטיסי רשת, חשבתי להעביר בתעלות הקיר כבל רשת CAT5 עם 8 גידים ולפצל אותו לשני קבוצות של 4 גידים, כך שבעצם בכבל יהיו שתי רשתות של 10/100. כל מחשב בעצם יתחבר פעמיים ל-ROUTER וכך אני אצור רשת של 200Mb. בכל מחשב אני אעשה BRIDGE לשני כרטיסי הרשת, וכך למעשה אקבל מהירות כפולה בחיבור ה-LAN בתוך הבית (ברור לי שהאינטרנט אינו מגיע למהירויות האלה ומספיק כרטיס רשת של 10Mbps). השאלות: 1. האם הקמת רשת כזו אפש…
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-