עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by modgod,

אני חושב על לקנות P3 ישן ולחבר אותו לאינטרנט. אני עם אינטרנט זהב בכבלים 1.5MB. מודם TERAYON TJ715X יש למודם יציאת USB ויציאה לכרטיס הרשת. אז רציתי לדעת אם אני יכול לבנות רשת ביתית בכך שאני אחבר את יציאת USB למחשב החדש ויציאת הכרטיס רשת למחשב הישן שאני אקנה????

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  2. ומה מכניסים בDOMAIN Win98sec אי אפשר שלא לכתוב שם כלום ואין לי מושג מה צריך... דחוף דחוף!!! ****אשמח אם מישו שמבין יפנה אליי לאי סי קיו 109354512 **** ??? תודה

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  3. Started by bigdady,

יש לי שני מחשבים שמתחברים ל-HUB ואליו מתחבר מודם של אינטרנט כבלים אני מצליח לגלוש בשני המחשבים באינטרנט אבל לא לקבל רשת בניהם מה אפשר לעשות? (יש בשני המחשבים WIN XP) עשיתי שיתוף והגדרתי רשת מקומית עם דיסקת אבל זה לא מצליח

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by dtssupport,

אני צריך נתב אלחוטי טוב, איכותי ואמין בתקן N. יש המלצות ?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by ScreameR,

אני הולך לפתוח אתר חומרה ישראלי. את הנסיונות עשיתי בלייקוס. הם עברו בהצלחה עכשיו אני מחפש הוסט ישראלי\חוצוני במחיר של 40\30 שקל לחודש, אני יודע שיש כאלה.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  6. שלום לכל המבינים!! יש לי נתב של החברה CNet . הדגם הוא: CNAD804-NF . כשאני נמצא באיסיקיו ושולחים לי קובץ, לאחר שאני מאשר זה נתקע.. הוא נשאר על Listening ולא זז לאחר כמה שניות נסגרת החלונית. אני גם רוצה להריץ סרבר FTP וגם אף אחד לא יכול להיכנס אליי אלא רק משתמשים מהרשת הביתית שלי . אמרו לי שצריך לפתוח פורטים משהו ואני לא יודע איך...אני יודע שכדי להתחבר לקונפיגורצייה צריך להקיש את ה-IP 10.0.0.2 ואני יודע להיכנס לאפשרויות רק אני צריך עזרה בפתיחת פורטים... תודה לכל העוזרים! *מי שיעזור יקבל מירשם 2003 לפרטי (העידכון + מירשם 94) bigofir ;D 8) : :smoke: :saint: :AR15:

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by KerA,

שלום כאשר אני מוריד מהאינטרנט בהורדה ישירה (רק ככה אנני מוריד לא דרך טורנטים) הראוטר מתנתק מהמודם ומתחבר חזרה לאחר כמה שניות יש לי ראוטר Tp link 641G ואני מוריד עם IDM עדכנתי אותו וזה לא עזר לא שיניתי בהגדרות כלום אני בשתית הוט עם ספק 012 סמייל עם מהירות של 12 מגה הראוטר מחובר למודם בחיבור PPTP הבעיה בוודאות בראוטר כי ניסיתי להוריד כשהמחשב מחובר ישירות למודם וזה לא מתנתק אני חושב לקנות ראוטר חדש אם אני לא אמצא פתרון השאלה אם הבעיה בראוטר ספציפית זו בעיה שהחלה לאחרונה

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

I want to connect my sister's computer to the internet, in order to save money i will probably do it through ethernet card.. she has VERY old computer, Pen 2 400MHZ... and i have 2.4C i wanted to ask if the connection between two computers can effect my comp in any way ? I mean if she have a virus, any kind of problem... can it effect on my comp ? Thax Alot !

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by Ghtm,

יש לי ראוטר אלחוטי של Edimax, אין לי מושג איזה דגם כי פשוט לא רשום עליו. בזמן האחרון יש לי ניתוקים בזמן שימוש בזמן עומס כבד על האינטרנט, כאשר מופעל Utorrent למשל הרשת קורסת תוך חמש דקות. עברנו עם הספקית (012) והם טוענים שאין אצלם בעיה. אנחנו יודעים שהבעיה היא לא אצל הוט כי כאשר המחשב מחובר ישירות למודם אין ניתוקים בזמן שימוש בUtorrent. הבנתי שיכול להיות שקיימת פונקציה שמנתקת את הראוטר בזמן עומס (או שאין), או שהוא התקלקל ועושה את זה. רציתי לדעת, מה אני יכול לעשות בנידון ואם הבעיה היא תקלה איפה אני יכול לתקן אותו?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  10. Started by noambe99,

שלום לכולם, המפרט שלי הוא כזה: 1. מחשב נייח ישן ללא כניסת רשת 2. מודם של כבלים (מחובר ב USB לנייח) 3. ראוטר TP-LINK חדש 4. מחשב נייד חדש אני רוצה לחבר את הראוטר כדי שאוכל לגלוש בנייד. האם אני חייב לחבר את הנייח לראוטר? לראוטר אין יציאת USB ולנייח אין יציאת רשת... בקיצור מה צריך להיות מחובר למה תודה מראש נעם

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by ROBE,

שלום ואנא גלו סובלנות לחוסר הידע שלי יש לי מחשב שמחובר לרשת דרך בזק וקניתי מחשב נוסף רציתי לדעת מה עליי לעשות בכדי לחבר את המחשב הנוסף לרשת ,צריך ראוטר \להתקשר לבזק אשמח לדעת מכם מה עליי לעשות ואים0 ניתן לדעת כמה אמור לעלות כל הסיפור של חיבור מחשב נוסף לרשת תודה רבה רובי

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by Sifo Jen,

היי!, אני מחפש REPEATER שיכול להתחבר לDLINK 524, שיהיה לו טווח טוב ושיהיה יציב, כעקרון אני מחפש עוד דילינק.. למקרה ואני שוגה בטרמינולוגיה, אני מחפש מעיין עוד ראוטר שמחשבים אלחוטיים יתחברו אליו והוא ייתחבר לרשת הראשית באלחוטי ובכך יגביר את הטווח. תודה!!

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by fox gitlis,

שלום לכולם! יש לי בבית רשת קווית. לאחרונה קניתי מחשב כף יד עם אופציית WIFI. הייתי מאוד רוצה את האפשרות להסתובב איתו בבית ולגלוש באינטרנט בלי לקנות ראוטר אלחוטי. הרעיון שחשבתי עליו הוא לקנות לאחד המחשבים שמחוברים לאינטרנט כרטיס רשת אלחוטי USB פשוט, נניח EW7317UG Edimax, ולגשר או לשתף את האינטרנט שיש במחשב המחובר עם כרטיס הרשת, שישדר למחשב כף היד את החיבור. מה אתם אומרים? יש לכם הצעות אחרות?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  14. שלום רשת ביתית דרך נתב DIR-320 של D-link שני המחשבים שמחוברים אליו חוטית מצליחים לגלוש באינטרנט אבל כשאני מחבר מחשב נוסף בwireless הוא מסמן שהוא מחובר אבל לא מצליח לבצע גלישה. ומדי פעם מופיעה הודעה כזאת: "there is an IP address conflict with anouther system on the network" יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  15. כאילו אני רוצ הלחבר איך שהוא טלפון אל חוטי למחשב בעזרת תוכנה מסויימת שאני אתכנת כדי שאני אוכל לדבר בעזרתו עם כל מיני תוכנות שאפשר בעזרתן לדבר באינטרנט עם אנשים

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by zik125,

שלום לכולם אני מעוניין לשתף שני מחשבים בבית ולהעביר קבצים אחד לשני - הגדרתי במחשב הראשי את הכונן אותו אני רוצה לשתף (מערכת הפעלה XP) אבל משום מה אני לא מצליח למצוא את הכונן הזה במחשב המשני (VISTA). שני המחשבים מחוברים בכבל רשת אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני מזהה את הכונן הזה תודה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by ori444,

מעונין ברשת בין 2 מחשבים ויש לי מודם פנימי ITEX ADSL במדריך באתר ובכל השאלות ראיתי כשיש מודם חיצוני הוראות לחיבור בעזרת כרטיס רשת נוסף , האם זה אפשרי גם במקרה הזה ? ואם כן כיצד מגדירים את כרטיסי הרשת? תודה.

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  18. יש לי שרת VPN מUK כשאני מתחבר דרכו כל התוכנות פתאום מתחברות וכל האתרים עולים בלי בעיה איך שאני מתנתק הכל חוזר להיות כמו שהיה כל התוכנות מתנתקות וחלק מהאתרים לא עולים זה עולה אבל מלא אתרים אחרים לא עולים. עשיתי סריקת וירוסים והכל. מה הבעיה יכולה להיות? עריכה: לא משנה עשיתי התחברות מחדש והכל חזר לעבוד. מוזר מה זה היה

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  19. Started by drumtroll85,

מה אני צריך לעשות על מנת לחלוק אינטרנט, קבצים, מדפסת וסורק עם מחשב אחר. יש לי 2 כרטיסי רשת במחשב אחד וכרטיס אחד בשני. רציתי לדעת אם כל מה שצריך זה לחבר אותם בכבל רשת רגיל, או שיש לבצע גם איזושהי קונפיגורציה במחשב או בווינדוס. תודה מראש על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  20. Started by adlanm,

האם צריך לשנות איזה שהן הגדרות כדי להתחבר לפרוקסי מאחורי נתב? משהו מוזר ביותר, עד אתמול יכולתי להתחבר לפרוקסי בקלות והיום אני לא מצליח ניסיתי קרוב ל-30 שרתים שאני יכוללעשות להם פינג Bezeqint, כבלים

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  21. אני זוכר שפעם מישהו שאל פה איך לגרום ל-Windows 98 לחייג לאינטרנט מיד כשהווינדוס מופעל. וענו לו. היה צריך שהסיסמא תהיה שמורה (Save password) ושההתקשרות לאינטרנט תופעל ב-Startup אבל אני לא זוכר את השאר. מישהו יודע? יש לי Windows 98 SE. ניסיתי לחפש במנועי חיפוש או להשתמש באופציית החיפוש כאן אבל לא מצאתי תשובות.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by koko0,

אני עם הוט+נטוויז'ן וכבר מזמן הראוטר מתנתק ועושה בעיות כאלה ואחרות. עכשיו הוא כבר לא נותן להתחבר באלחוטי וחצי מהזמן מנתק את החיבור החוטי, די נמאס כבר ממנו. יש איזה משהו לא יקר ובלי דרישות מיוחדות שיתן תוצאות שוות+? אין איזה סטיקי או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  23. האם יש תוכנה להעברת קבצים באינטרנט בין שני משתמשים, שמסוגלת לשלוח בהמשכים? אני שולח כרגע עם team viewer. אבל הוא מתנתק כל הזמן, ואז אי אפשר להמשיך מאיפה שהוא התנתק, וזה מאוד מתסכל. תודה.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  24. שלום לכולם אני חדש פה יש לי מודם+ראוטר של 3com דגם 3crwe754g72-a הסתכלתי בכל המדריכים שקימיים לסוג זה ולא הצלחתי לסנכרן אותו (הבעיה היא כשלקחתי את זה לחבר שלי הוא הצליח שם לסנכרן ואצלי בבית הוא לא מצליח לסנכרן והדבר הכי מוזר הוא שעם המודם של בזק הוא כן מצליח לסנכרן אצלי בבית) למישהו יש פיתרון למצב זה ? אם מישהו יודע את ההגדרות המדויקות של סוג זה של הראוטר אנא רשום זאת (אני מחובר לבזק בינלאומי) אני תקוע וזקוק עזרה בדחיפות בתודה רבה ה.נ

• 2 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.