רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, ברשותי שני מחשבים המחוברים ביניהם ע"י כבל רשת. האחד נמצא בחדרי ומחובר למסך טלוויזיה 26' LCD והשני נמצא בסלון והוא מחובר למסך מחשב 17' CRT רגיל. לצורך העניין נקרא למחשב שבחדרי מחשב X ולמחשב בסלון מחשב Y. האם ישנה אפשרות להציג את מה שהמסך של מחשב X מציג, על המסך של מחשב Y? הסיבה שאני רוצה לעשות כן היא מכיוון שישנם משחקים שלא נוח לשחק על הטלוויזיה(דוגמת COMPANY OF HEROES) ועדיף לשחק אותם על מסך מחשב רגיל. תודה רבה לכולם ושבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי בבית תשתית של הוט וספק של נטויזין המהירות 100 לפני חודש בערך התחילה אצלי בעיה שלא נפסקה עד היום. הבעיה: לאחר מספר שעות שלא נוגעים במחשב אני לא מצליח לגלוש בדפדפן . הכונה היא שיש לי לי חיבור יציב ואני מקבל נתונים אפילו סקייפ וטורנט עובדים ,אבל ברגע שאני מנסה לפתוח כתובת בדפדפן( ולא משנה איזה דפדפן) אין יכולת לדפדפן לפתוח אתרים לדוגמא walla.co.il לשון ההודעה "טעינת הדף נכשלה" ככה בכל כתובת שאני מנסה לפתוח. שוב בנתיים הטורנט ממשיך לעבוד וגם הסקייפ בדקתי גם דרך ה cmd וקבלתי בכל אתר ותוכנה רפליי חיובי מה שאומר שזו לא בעיית רשת חשבתי אולי בעיית DNS אבל לא ראיתי איך זה מגיע משם. בכל אופן אני תקוע בפתרון של הבעיה אשמח…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
האם יש הבדל באיכות בין ספקי הפייבר בארץ? כרגע יש לי תשתית פייבר רק של בזק, האם הם טובים?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
- 1 follower
-
-
אם יש לי סטיק במחשב נייד יש אפשרות לחבר מחשב נייד אחר דרך אותו סטיק ולשני המחשבים יהיה אינטרנט באותו הזמן ?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בנתב linksys WRT54GL , אני צריך כרטיס רשת PCI אלחוטי למחשב הנייח. (עד היום גלשתי עם מחשב נייד בתקן b ועם הנייח בחיבור חוטי). ראיתי את הכרטיס Linksys WMP54G: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403050 164 שקלים. הוא מאותה חברה ובאותו תקן G כמו הנתב, אבל רק שנת אחריות אחת. יש כרטיסים זולים בחצי מחיר(75שקלים): TP-LINK TL-WN650G http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597814 (תקן יותר מהיר, וגם עם אחריות ל3 שנים). עד היום השתמשתי בנתב WRT54GL ולא היו ניתוקים או בעיות. השאלה היא: האם הכרטיס ה"זול" עם 3 שנות אחריות יספק את אותה סחורה כמו הכרטיס "היקר" המיועד Linksys WMP54G? אני אשמח לשמוע דעה של מישהו עם נסיון בקונפיגורציה כזו... תודה.
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח שרת ממחשב ישן בבית, התקנתי UBUNTU SERVER כולל DESKTOP ו LAMP.. אני יכול לגלוש באתר שיצרתי עליו דרך מחשבים אחרים ברשת שלי, אבל אני רוצה שיוכלו לגלוש גם מחשבים שמחוץ לרשת.. איך אני עושה את זה? אני רוצה להפוך אותו ל Web server לכל דבר, כדי שאני ועוד 2 חברים נוכל לפתח עליו ביחד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום חברים, שם הדגם המלא הוא 3COM 3CRWER10075. האם מישהו יודע אם יש לראוטר פיירוול? לא מצאתי דבר על כך כשחיפשתי את המפרט. אבל שראיתי סקרינשוט של הממשק שלו, הופיע שם פיירוול. מישהו יודע אולי? תודה לעונים,
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
זכור לי שפעם נאמר פה כי מהירות ההורדה תלויה במהירות הורדה, אני על 100/1.5 ולא מקבל גם קרוב ל100, מסתכרן על 86, בפועל זה 60+, אני לא ממש מוצע מידע או מושג של העניין, אבל מה תמליצו לנסות? לשדרג ל 100/3? או לרדת ל50/3? תודה
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי ראוטר מדגם LINKSYS WRT54GL. עדכנתי את הקושחה די מזמן לגירסה 4.30.14 (לא בטוח כמה זה רלוונטי). כבר די הרבה זמן שאני מבצע הפניית פורטים והכל עובד מצוין. לאחרונה שיניתי פורט של תוכנה שאני עובד איתה, ושכחתי לשנות את הפורט בראוטר. להפתעתי גיליתי שלמרות שהפורט החדש לא מכוון אלי, הוא מופנה אוטומטית למחשב שלי - וזה לא משהו שאני רוצה שיקרה. מצב ה-DMZ (שכל הפורטים מופנים למחשב מסויים) כבוי. אני מניח שזה לא אמור להיות ככה. יש אולי הגדרה אחרת, מלבד ה-DMZ, שגורמת למצב הנ"ל? תודה, בן.
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי שרת VPN מUK כשאני מתחבר דרכו כל התוכנות פתאום מתחברות וכל האתרים עולים בלי בעיה איך שאני מתנתק הכל חוזר להיות כמו שהיה כל התוכנות מתנתקות וחלק מהאתרים לא עולים זה עולה אבל מלא אתרים אחרים לא עולים. עשיתי סריקת וירוסים והכל. מה הבעיה יכולה להיות? עריכה: לא משנה עשיתי התחברות מחדש והכל חזר לעבוד. מוזר מה זה היה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום אני מתחבר לכבלים ונטויזן ושואל מה עדיף לי? EDIMAX? 3COM? מה ההבדל בינהם בחיי יום יום? האם שווה להשקיע בנתב יקר ומה אני אקבל בתמורה? האם יש בעיות בחיבור VPN החוצה או דרוש קינפוג מיוחד? מה אני צריך לדרוש מ-הוט לגבי סוג החיבור וקינפוגו? חיגן? בתודה, יהודה
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי חברים. האם מישהו כאן משתמש בציוד רשת של UBIQUITI? אם כן, אשמח לדעת איזה ציוד בדיוק יש לכם. לי יש כמה וכמה מכשירים שלהם, אני באופן אישי חושב שהאיכות שלהם היא משהו חסר תקדים בתעשייה, בטח שכשמדובר על מכשירים ברמת אנטרפרייז ללא עלויות של רישונות וכו. יחד עם זאת, עושה רושם שהם כמעט לא מוכרים בארץ בעוד שבארצות הברית הם סופר מפורסמים.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
1. איך זה עובד בעצם? אני מגיע לשרתים של הMPLS ואז כל התעבורה מופנית לשרתי הVPN ומשם החוצה? כאילו הMPLS משמש רק מהבית עד לשרת הראשון? 2. המהירות של הVPN מוגבלת ע"פ המהירות של הMPLS נכון?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
1.כיצד ניתן להקים רשת רק של 2 מחשבים ושניהם יהיו מחוברים לאינטרנט adsl ברק ובכלל אם אני רוצה רק שיתוף אינטרנטי אני חייב כרטיס רשת אי אפשר לפצל את המודם? 2.המחשב שעליו המודם חייב לדלוק כל הזמן? ואם כן זה לא הורס? 3.אני רוצה לשלוט במחשב מרחוק ושמעתי על תוכנה בשם ראדמין אבל מישהו אמר לי שי "קו עולה וקו יורד" ואם אני רוצה לשלוט במחשב שלי בראדמין אני צריך קו יורד זה נכון? איך עושים את זה? אשמח אם תענו אני די חובבני אבל בכל זאת עם קצת רקע תודה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
במסגרת CES 2016 מציגה Netgear נתב אוניברסלי חדש, שני מאריכי טווח (Range Extenders), שני סטים של מתאמי HomePlug ונתב כבלים. כל הפרטים על מוצרים אלה בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6094
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה שיותר על T1 למשל כמה הוא עולה? הוא בכלל לאנשים פרטים או רק לעסקים? איפה אני יכול למצוא אותו, שטויות כאלה.. תודה לעוזרים SweeT EviL
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בראוטר Edimax BR-6104K תחת חלונות XP SP2...מחובר לHOT ספק 012. יש לי בעיה מוזרה, בזמן האחרון יש לי בעית גלישה בזמן שתוכנת הuTorrent עובדת במקביל. שהתוכנה כבויה הכל בסדר, אך כאשר אני מפעיל את התוכנה אחרי כמה דקות לא ניתן לגלוש בדפדפנים, לא במחשב שלי ולא בשאר המחשבים שמחוברים לראוטר. לעומת זאת הuTorrent עובדת ומחוברת וגם המסנג'ר מצליח להתחבר. לאחר מכן לא מספיק לעשות איתחול למחשב בכדי לחזור ולגלוש בדפדפן אלא צריך לעשות ריסט לראוטר ורק אז הכל חוזר לתקינות. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך מתגברים עליה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מישהו מוכן להגיד לי איפה האתר שממנו אפשר להוריד עידכון חדש אם יש למודם מסוג PCI פנימי ששם החברה היא Cnet ניסיתי באתר של Cnet אבל לא מצאתי שום דבר.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לנו רשת בבית שכבר שנים חולקת אינטרנט... אצל אחי בחדר האינטרנט עובד פרפקט אבל לאחותי יש כל הזמן בעיות... "התקשרות חלקית"... קיצר שיחקתי בהגדרות שעות ואלה שדרך הWIN לא ממש עוזרות אז אני רוצה לנסות בהגדרות של הסוויץ' עצמו... מה הכתובת שמכניסים לדפדפן כדי לשנות את ההגדרות של הסויץ'?...
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, חיברתי כבל רשת ממחשב שמחובר לאינטרנט דרך מודם למחשב נוסף (אין ראוטר בסיפור). בשני המחשבים ווינדוס 7. הרשת מופיעה בשני המחשבים אבל אין גישה לאינטרנט למחשב המקבל. במחשב שמחובר למודם יש הודעה על רשת ציבורית ללא גישה לאינטרנט ואין אפשרות לשנות את זה. גם לא נשאלתי איזה סוג רשת להגדיר, זה נבחר אוטומטית. ניסיתי להגדיר שיתף אינטרנט דרך הכרטיס רשת אבל ללא הועיל. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום. איך אני יכול לפתוח פורטים במודם זה? אני יודע שצריך להיכנס לאיזה איי פי מסויים,איזה,ואיך רושמים אותו בחלון הכתובות? ואיך פותחים את הפורטים עצמם יש למישהו מדריך?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם המודם THOMSON יותר טוב מהמודמים של Terayon או MOTOROLA ורציתי עוד לשאול מה המודם הכי טוב שיש ל"הוט"?
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
עפ"י המלצות פה רכשתי את הנתב של TPlink1043nd השימוש הוא אינטרנט וסטרימינג לסרטים לסלון,חבילת הגלישה היא 50 מגה תשתית בזק ספק אינטרנט- בזק בינלאומי הייתי מעוניין בהמלצה על מודם. בביתי הקודם במהירות 20 מגה היה לי נתב נטגיר שהוחלף עקב ריבוי התנתקויות לדילינק 6740 ,עכשיו סירבתי להצעה של בזק לקבל את הנתב שלהם למרות שהמתקין אמר לי שאני חייב מודם ואין מודם רגיל שתומך במהירות 50 מגה אלא אחד מ2 הנתבים דילינק או נטגיר,האם אפשרי להשתמש בהם רק כמודם או יש מודם אחר מומלץ לרכישה בחנויות ?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-