עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by rosesr,

אפשר להשיג כאלה כרטיסי רשת הארץ? יש מתאמים בין כרטיסי רשת רגילים לאלה? אפשר להשיג הארץ את המודם של אלכטל? מה זול יותר עשיית רשת דרך החשמל או דרך הקווי טלפון?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  2. אני כרגע מחובר לברק ואני ממש לא מרוצה מהמהירות... בבקרים ( מהשעות 4 - 10 ) אני מקבל מהירות נורמלית, עדיין לא מקסימלית אבל נורמלית ובכל שאר היום מהירות על הפנים... יש לציין שזו מהירות ההורדה מ FTP למיניהם. אני ממש השתגעתי אני לא יודע כבר מה לבחור

3. שלום לכולם, מה שמסכם את מצבי הכי טוב זה שאני כבר יודע את המספר הבא 85.17.52.92:5000 בעל-פה... לא משנה מה עשיתי (למשל, עברתי מ012 ל014) אני לא מצליח להתחבר לשרת הזה - תמיד מקבל הודעה שהוא APPEARS TO BE DEAD. כנ"ל לגבי כל שרתי RB. קצת נתונים: יש לי HIGH ID ב SAUGSTUBE. תקשורת הKAD מופיעה כלא חסומה/מוגבלת. GRC\SHIELDSUP אומר שהפורט TCP שלי פרוץ לכל עבר... (אבל שהUDP בלתי נראה). מאז שעברתי ל014 אני גם לא עובר בדיקת פורטים של אימיול שקודם יצאו טוב (אבל הבנתי שהבדיקה הזו לא אומרת הרבה) גם כשחיברתי את המחשב ישירות למודם (בלי הפיירוול/ראוטר) קיבלתי את אותה הודעה. יש לי PING לIP הנ"ל ה UPLOAD-SPEED-SENSE באימיול לא עובד אצלי - אחרי כמה דקות של תנודות בין מינימום למקסימ…

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by shaulking,

יש לי אינטרנט מהיר של ADSL ואני מת להוריד משחקים או סרטים אם אתם יכולים תנו לי שיטה איך להוריד

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by ZiRo,

הי, יש ברשותי ראוטר TPLINK בגרסה שלא תומכת בוקטורינג ואני מבין שאני צריך לשדרג את הראוטר בגלל הרבה בעיות של ניתוקים. היות ואין לי מודם בזק בכלל אני די מוגבל במבחר המכשירים שאני יכול לקנות, חייב להיות מודם+ראוטר כדוגמת ה VR900. במידה ואני רוצה ללכת על אופציה של ראוטר בלבד ללא מודם, איך אני יכול להשיג מודם של בזק שתומך ב 100MB? אשמח לשמוע רעיונות, האם שווה להשיג מודם או להישאר עם קונפיגורציה של ראוטר+מודם. רצוי לציין שאני מעדיף קונפיגורציה פשוטה עם מינימום מכשירים.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  6. מי שמצטרף לטלפוניה של אורנג', זכאי לשנה של אינטרנט בחינם במהירות 2.5M. http://www.orange.net.il/isp/phone_offer לידיעתכם.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by habarbash,

שלום . יש לי שתי שאלות : 1: אני רוצה להתחבר ישירות למחשב אחר דרך הכרטיס של הרשת האלחוטית , מה הם התנאים והמגבלות ואיך אני עושה את זה ? 2: אני בד"כ גולש מספריה ציבורית ( בארה"ב) איך אני יכול לדעת אם אני מאחורי FIREWALL שלהם ? כי הפעלתי את EMULE ואני מקבל LOWID ( שזה מצביע על פורטים חסומים ) למרות שפתחיתי את הפוריטם הנ"ל בתוכנת הפיירוול שלי (MCAFFE) . תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  8. יש לי מודם כבלים וקניתי את הראוטור הזה EDIMAX 6104K בהתחלה עבד הכל כמו שצריך עד שזה פתאום מתחיל לא להתחבר את החיבורים עשיתי לפי המדריך באתר פיקוק, ולפי ההגדרה עם ריסט אני לא צריך שם משתמש וסיסמה להתחבר שאני מתחבר ל 192.168.2.1 עושה ריסט ואחרי זה בודק מה האיפי לא רשום כלום בחיבורים עשיתי קומבינה חיברתי מהמודם אל הראוטר קבל רשת מהראטור חיברתי למחשב שבחדר השני והחיבור השני זה מהמודם אל המחשב שלי ישר ביצאה של ה USB כדי שאני יוכל לקבל איפי 80.179.X.X .. כל הקומבינה עבדה שבוע , עד שפתאום זה לא רוצה לעבוד יותר ניסתי לנתק לחבר להוציא ת USB לחבר רק את המחשב בחדר השני כאשר שלי מנותק וזה לא עובד וזה מעצבן למישהו יש פתרון? חיכתי לסנכרון של המודם ואז חיברתי את הראוטר וזה לא מצליח !!…

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  9. Started by satyr82,

נתקלתי באתגר שלא נתקלתי מעולם. אני לא יכול לצפות באתרים כמו שצריך,לא להתקין אנטי וירוסים שונים,לא להאזין לאתרי רדיו שונים ועוד.... הכל על בסיס בעיית ה JAVASCRIPT. הבנתי שצריך להגדיר את הJAVASCRIPT כ ENABLED אך זה מוגדר שוב ושוב כ ברירת מחדל בהגדרות אינטרנט וגם TOOLBAR שונים מודיעים לי שאני צריך להגדיר בהגדרות אינטרנט את ה JAVASCRIPT כ ENABLED . הם מוגדרים שוב ושוב אך ללא הצלחה. הרצתי 3 תוכנות לגילוי תוכנות ריגול אך הן לא מצאו דבר. אני לא יכול לצפות בתוכן אתרים שונים ובהתחלה חשבתי שמדובר בתוכנת האנטי וירוס AVAST שהתקנתי לא מזמן אך כשהסרתי אותה נוכחתי לדעת שלא זו היא בעייתי. יש למישהו רעיון מה לעשות ? אובד עצות. תודה.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  10. היי, קניתי היום מאופיס דיפו : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22959699&af=2055&bid=true ביקשתי נקודה חמה ... אמרו לי שזה זה. השאלה שלי קודם כל האם זה באמת נקודה חמה ואני יכול לחבר את הראוטר וזה ולקנפג את זה ואז לשים בסלון לחבר לחשמל וזהו או שזה בכלל לא זה! :s05: כי שאני מחבר אותו למקור מתח (USB או חשמל ) אני לא מוצא אותו שאני מחפש התקנים של אינטרנט אלחוטי . אשמח אם למישהו יש פתרון בשבילי. תודה.

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  11. שלום, לפני כמעט שנתיים קניתי רשת אלחוטית מבזק בינלאומי, ספקית האינטרנט שלי. ראוטר + נתב של נט-לינק. המחשב הראשי - מחשב הראוטר נמצא בקומה ראשונה כשסמוך עליו נמצא ממ"ד. בקומה השנייה נמצא המחשב אותו אני צריך ליצור את הרשת. עם רשת הנט-לינק, האנטנה בקושי קלטה עם הרבה התנתקויות. אני חושב שאם הנט-לינק עבד וקלט עם הרבה התנקתקויות, אז אני אוכל לקנות אנטנה בעלת אות חזק יותר, ואז האינטרנט יעבוד בצורה חלקה. האם יש אנטנה שאני אוכל לקנות ותקלוט בצורה טובה ? ואם כן, איזו ? תודה.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  12. יש לי בבית 2 מחשבים רגילים ומחשב נייד של אבא שלי. אבא שלי משתמש במחשב לצרכי עבודה, גלישה באינטרנט קבלת מיילים . חברים שלו קיבלו עכשיו מחשב נייד שתומך בתקשורת אלחוטית בכל מקום ככה הוא הבין לדוגמא בטיסות לחו"ל שהם יושבים עם המחשב הנייד בטרקלין עסקים פשוט מאוד מדליקים את המחשב הנייד נכנסים לאינטרנט, מקבלים ושולחים מיילים וכל זה בלי כמובן בלי שום כבל ובלי שום הגדרה וקינפוג והם עושים בדיוק אותו הדבר גם בבית האם לפי מה שהבנתם יש איזשהי תשתית מיוחד בבית או בשדה תעופה או בביץ? (דבר שיש סיכוי גדול שיש לדעתי בטרקלין עסקים יש תשתית לתקשורת אלחוטית ותמיכה בכל זה) והאם התקשורת עם אינטל סנקרינו? אחנו רוצים להקים דבר כזה בבית? מה צריך? איך עושים את זה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  13. שלום רב, יש לי מע' הפעלה dual boot - XP ו- WIN7. ב XP אין לי שום בעיה ויש תקשורת תקינה החל מרגע הפעלת המחשב ועד הכיבוי. ב WIN7 (אותה חומרה בדיוק, כולל ציוד התקשורת - בזק ADSL וראוטר סימנס עם שירותי הספק נטויז'ן) יש בעיות: לסירוגין - פעם כן ופעם לא יש בעיית תקשורת. זה מתחיל ברגע שהמחשב עולה עם מערכת ההפעלה האייקון של התקשורת מסומן בצבע צהוב עם הודעת network problem. כשאני מסתכל על הדיאגרמה ש WIN7 מספק מפורט שם שיש תקשורת תקינה בין המחשב ל gateway אך בין ה gateway ל internet אין תקשורת. המחשב לא עונה לפינג לאתר walla כשניסיתי אך זיהה את ה IP שלו למרות שלא רשמתי (החזיר DNS תקין). בכניסה לממשק של הראוטר הכל תקין והוא רושם שהוא מחובר! אני מצליח לפתור את בעיית התקשורת בכמה דרכי…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by Moty_p,

שלום לכם, אני מחפש גליל \ טוף של כבל רשת מסוג CAT6 NYY\NYBY באורך של 300 מטר עם עדיפות שיהיה לו גם מתח (כמו כבל BNC של מצלמות) אם מישהוא יודע מאיפה אני יכול לקנות כזה אשמח אם תגידו לי...

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  15. שלום שלום ... לאחרונה חיברתי מחשב חדש לרשת בעבודה של אבא שלי , שם יש כבר 5 מחשבים , הרשת מתחברת לswitch 8 פורטים של אדימאקס ... בין כל המחשבים אין בעיות , הכל נשאר כרגיל אך במחשב החדש משום מה אינני יכול לגשת אליו דרך שאר המחשבים .. אני מקבל שגיאה משהוא אין לי גישה ... אך מהמחשב החדש יש לי גישה לכל המחשבים ... יש פינג בין המחשבים ברשת , כולם על אותו workgroup אותו סיגמנט , מה לעזאזל הבעיה ? נגמרו לי הרעיונות בראש אני עובד על זה שעות!

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by sdfzxc,

שלום, אני לא מבין בכלל בכל התחום של ראוטרים, לכן אני זקוק לעצתכם. יש לי אינטרנט במחשב הנייח, ואני רוצה "להפיץ" אותו למחשב נייד בודד ברחבי הבית, ולכן אני מחפש ראוטר אלחוטי. מדובר בבית חד קומתי, בעל 5 חדרים. משיטוטים וקריאה ברשת, חשבתי לקחת את Edimax BR-6204Wg 54Mbps שעלותו 172 שח אשמח לקבל חוות דעת, וכמובן אלטרנטיבות אם יש. תודה, לירן!

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by tals,

שלום לכם.. קניתי לפניי כחודש בערך נתב אלחוטי של 3COM. הגדרתי לו את כל ההגדרות של הרשת, של האינטרנט, והכל עובד. הוא מחובר ישירות למחשב שלי ולעוד סוויטצ' שמחובר לשאר המחשבים. חשוב לציין שאני לא משתמש בו כאלחוטי, אלא עם כבלים. מאז שיש לי אותו יש בעיות בתעבורה שלו עם האינטרנט, היא לא רצופה, בגלישה, בהורדות וכל השאר... והאינטרנט יותר איטי משמעותית בגלל זה. תמונה של הלוג של התוכנת הורדה שמעידה על כך שהתעבורה לא רציפה : ניסיתי לבטל את הפירוול בו וזה עדיין ככה, ניסיתי לחבר רק אותו אליי בלי החיבור לסוויטצ'. אני בטוח שזה הראוטר כי כשחיברתי את המודם ישירות אליי הגלישה הייתה רציפה ומהירה. יש איזה פילטרים שצריך להגדיר? משהו שאני לא יודע שגורם לבעיה הזאת? יש מצב אולי שהו…

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by Evil Inside,

יש לי מודם של אלקטל,ניסיתי להפוך אותו לפרו ונתקעתי עוד בשלב הכנסת הסיסמא..לא משנה..איזה משני הראוטרים יותר טוב? חשוב לי: -פיירוואל שלא מפריע לתוכנות הורדות כמו הביטורנט והאימיול -קל לתפעול והתקנה -לא מרעיש,לא מחמם -לא מאט את האינטרנט כמו כן איזה כבלים אני צריך על מנת לחבר שלוש מחשבים לראוטר? 3 כבלים רגילים וכבל אחד מוצלב?בDLINK כולם צריכים להיות מוצלבים? תודה.

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  19. ביקשו ממני לרכוש כרטיס COM1 עם 9 פינים. מה זה? ומאיפה אני קונה את זה?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by itaysp,

שלום, ברשותי גירסה של ZONE ALARM. יש לי בעיות עם ה WLM ואמרו לי שהן נובעות מZA. אז ניסיתי למחוק.. אבל אחרי שמחקתי אין לי אינטרנט.. אין רשת. אני לא מצליח לחדש את הIP שלי בתוך הרשת (יש לי ראוטר של LYNKSYS).. ברגע שאני מתקין מחדש את ZA הכל עובד.. מה הוא משנה בהגדרות שפתאום הכל עובד/נהרס ? תודה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  21. ברשותי לינקסיס 4200 עם tomato קיימת אפשרות לאתחול אוטומטי של הנתב אני מחובר ב 100 מגה הוט ברור לי שאחת לכמה זמן צריך לאתחל את הנתב בדומה למחשב מה אתם ממליצים ? לאיזה תדירות לתכנת את האתחול ?

22. Started by tembo,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים שמחוברים ב HUB עם מודם כבלים ודיילר. המחשבים קשורים ברשת על ידי חיבור שלא ברור לי כלומר לא מוגדר IP משותף וכלום. XP (בשניהם) פשוט יודע כנראה לזהות חיבור ועושה עם זה משהו ... ברגע שאני בוחר לשתף את המודם הוא מיד מפסיק לפעול ומחזיר גם הודעת שגיאה כשמנסים להתקשר 769. עשיתי את כל מה שכתוב במדריך מספר פעמים וזו גם לא הרשת הראשונה שאני מקים אבל אני לא יודע מה הבעיה כאן. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by comper8,

שלום. רציתי לדעת כמה זמן בערך נשארות שורות בטבלת NAT, בראוטר ביתי טיפוסי. נניח שאני גולש לאתר של גוגל, כשאני שולח את הבקשה הראוטר שלי רושם בטבלת הNAT שלו את ההפניה ושולח את הבקשה לאתר של גוגל. האם כשהתשובה חוזרת השורה המתאימה נמחקת מהטבלה? או שהיא נשארת לפרק זמן מסוים? תודה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  24. Started by qwerty1987,

כאשר אני נכנס לגוגל פליי עם VPN או TOR, אני רואה את הגרסא האמריקאית הכוללת את האופציה להזמנת מכשירים. ברגע שאני מכניס את ה-USER שלי, זה חוזר לגרסא הישראלית. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים