רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
חיברתי לנתב שלי (TL-WR1043ND) דיסק 1.5TB חיצוני עם שתי מחיצות בחיבור USB - אחת של 70GB והשניה כל השאר. משום מה רק המחיצה הראשונה מזוהה ע"י הנתב (הקטנה) - רעיון למה למישהו? תודה
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הי, התחברתי לסיבים של פרטנר 1 גיגה. לפני הראוטר יש לי 900 מגה, אחרי הראוטר 100 מגה. לא מצליח למצוא מה לא מוגדר נכון. עזרה, מישהו?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=1896048 אני צריך כבל של USB שיתחבר מערוץ אחד של הרכזת אל המחשב כדי שהרכזת תפעל? כי נכתב של צריך צריך ספק כוח... נ.ב. מה דעתכם על המוצר? מבחינת עלות\תועלת? במחשב שלי יש רק שני חיבורים של USB 1.1 ואני צריך להרחיב את זה..
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
צריך לקבל בהקדם החלטה בין 2.5/256 ל- 3/300. ההפרש הכספי לספק ולתשתית כ-12 שח. מוכן להוסיף אם אכן אראה הבדל. שימושים אופייניים: גלישה בין אתרים, פתיחת סרטוני יו טיוב, פתחת קבצי מוסיקה באתרים,הורדות מוסיקה וכו'.
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר WRT54G2 V1 עם גירסא של לינקסיס 1.0.04. ראיתי שיש סוג של מוד בשם DD_WRT ו TOMATO רציתי לדעת האם כדאי לבצע עדכון למוד שלהם, איזה מוד יותר טוב (יש לי HOT + NETVISION) למה בכלל כדאי לשנות לגירסא לא מקורית? ואם יש מדריך מפורט המסביר כיצד לבצע את העדכון... תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אבא שלי עשה איטרנאט 1.5 וביקש מודם usb עכשיו הוא קיבל במקום התבלבלו ונתנו מודם של כרטיס ושמו speedtouch 500 series multi user adsl gatewy עכשיו אני לא יודע למה אבל אבא שלי חושב שמודם usb יותר טוב מכרטיס רשת העם זה נכון ולהחליף אתהמודם הזה ההורים שלי גרושים אז בבית יש לי מודם שחור ישן של אלקטל .... בנתיים איזה מודם כדי ? זה בשביל שאבא שלי ירגע וידע מה יותר טוב .. להשאר עם מה שהביאו או לבקש usb
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
רק חשוב שיתמוך בVISTA ובכבלים. חשבתי לקת את ה3CRWER100-75 של 3com ב214 שזה אחלה מחיר יש המלצות אחרות?
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
החייגן פשוט מסרב להתחבר עם L2TP אני מנסה להתחבר והוא מביא לי שגיאת 692... שזה בעצם מודיע על כך שהמודם לא בתקן הרגיל, אבל הבעיה היא שהוא כן בתקן הרגיל, וכשאני מתחבר דרך pptp הוא מתחבר בלי בעיות.
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש השפעה ישירה או מסוכנת על החלפת אנטנה של ראוטר מאנטנה פשוטה (3dbi) לאנטנה נפרדת חזקה יותר - 8dbi? האם יש השפעות מסרטנות יותר משידור של ראוטר רגיל? השימוש יהיה להגדלת ושיפור האות האלחוטי ברשת הביתית שלי. האם זהו פתרון טוב או שעדיף לחשוב בכוון של AP?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב למסך בסלון, אבל שיהיה אפשר לשלוט בו מהסלון גם לצורך משחקים/סרטים גלישה באינטרנט... מצאתי משהו באמזון שניראה שעונה על זה אבל אני לא בטוח ומעוניין לקבל חוות דעת.. זה מה שמצאתי : https://www.amazon.com/Extender-Support-Keyboard-Ethernet-Lossless-Near/dp/B081W94ZNF/ref=redir_mobile_desktop?ie=UTF8&ref_=psdcmw_13983771_t2_B01EV33R8S להישתמש בכבלים USB/HD מהמחשב ישירות לטלוויזיה זה לא אפשרי אני אצטרך לחצוב את כל הבית וזה לא אפשרי כל כך... עשיתי סירטוט קטן של איך הדברים שיש לי ואיך אני רוצה/חושב שזה יתחבר: https://i.stack.imgur.com/cJvlU.jpg תודה :)
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי בבית תשתית של הוט וספק של נטויזין המהירות 100 לפני חודש בערך התחילה אצלי בעיה שלא נפסקה עד היום. הבעיה: לאחר מספר שעות שלא נוגעים במחשב אני לא מצליח לגלוש בדפדפן . הכונה היא שיש לי לי חיבור יציב ואני מקבל נתונים אפילו סקייפ וטורנט עובדים ,אבל ברגע שאני מנסה לפתוח כתובת בדפדפן( ולא משנה איזה דפדפן) אין יכולת לדפדפן לפתוח אתרים לדוגמא walla.co.il לשון ההודעה "טעינת הדף נכשלה" ככה בכל כתובת שאני מנסה לפתוח. שוב בנתיים הטורנט ממשיך לעבוד וגם הסקייפ בדקתי גם דרך ה cmd וקבלתי בכל אתר ותוכנה רפליי חיובי מה שאומר שזו לא בעיית רשת חשבתי אולי בעיית DNS אבל לא ראיתי איך זה מגיע משם. בכל אופן אני תקוע בפתרון של הבעיה אשמח…
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
ככה אחותי קנתה מחשב חדש ו היא רוצה לעשות רשת בינו לבין המחשב הזה עכשיו יש לי ראוטר edimax BR-6104K ומודם eci Bfocus 270~~ לשני המחשבים יש כרטיס רשת ובשניהם יש ווינדוס XP PRO עם SP2 ויש לי המון כבלי רשת ישרים\מוצלבים עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה רשת בין המחשבים ככה שיש גם שיתוף קבצים וגם אינטרנט משותף אם תכתבו פה זה יהיה נהדר ואם תביאו לינק למדריך זה יהיה גם טוב (אבל לא את הלינקים שנמצאים בדביק כי משם לא יצא לי כלום
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לאחרונה אני מרגיש שמשהו דפוק עם החיבור שלי אני משחק בדרך כלל בworld of warcraft, ולפעמים יש לי לאגים מתי שלאחרים אין אז אני מנסה לנתק את החיבור ואז להתחבר מחדש ואז מה החיוג של ווינדוס עושה לי? נשאר שעה על הקטע של מוודא סיסמה ושם משתמש אני מחובר בתשתית כבלים ל012 קווי זהב יש לי מודם בחיבור רשת של תומפסון והוא מחובר לרשת אונבורד קודם כל מישהו יכול להסביר לי למה החיוג של הווינדוס עושה לי קונצים בהתחברות מחדש?
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי נתב מדגם D-LINK ושאני מתחבר אליו עם מחשב נייד הוא מראה לי שהמהירות 11MBPS שפעם היה 54MBPS. ושאני מתחבר ברשת אלחוטית של מישהו אחר הוא מראה 54. דיברתי עם בזק ונטויז'ין. המיהרות הורדה והעלה נורמלית לפי בדיקה שלי. רואים גם שיש חיבור מצויין אבל עדין רק 11 מגה ולפעמים יש ניתוקים. בזק אומרים שזה לא ראוטר שלהם אבל שאני נכנס להגדרות שלו הוא כותב WOW. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה באינטרנט שרק כאשר אני משתמש בתוכנה כלשהיא(לא משנה איזה) של ביטורנט אז האינטרנט מפסיק לפעול (אי אפשר לגלוש, ואפילו הבעיה פוגעת בקיילנט הביטורנט שלי -יוטורנט- שהוא עצמו לא מצליח אחרי כמה זמן להתחבר לטראקר).. ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב, או להסיר לחלוטין את היוטורנט מהמחשב מישהו יודע למה האינטרנט מתנתק, או יותר נכון מפסיק לפעול, ואיך אני יכול לתקן את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אפשר להשיג כאלה כרטיסי רשת הארץ? יש מתאמים בין כרטיסי רשת רגילים לאלה? אפשר להשיג הארץ את המודם של אלכטל? מה זול יותר עשיית רשת דרך החשמל או דרך הקווי טלפון?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של בזק d-link n2760u החלפתי אותו אחרי שהקודם הפסיק לעבוד ומהרגע שחיברתי את החדש המחשבים (גם לא פלאפונים) מזהים אותו באלחוטי. הנורה של ה wlan דולקת האינטרנט בחיבור קווי עובד
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, מה המשמעות של מהירות המודם (נגיד 56kbps) במחשבים ניידים? זאת המהירות המרבית שאפשר לגלוש בה? זאת המהירות האלחוטית המרבית? לא ברור לי... תודה!
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, (מקווה שהגעתי למקום הנכון) אני צריכה המלצה לראוטר טוב ואמין, שתהיה בו קליטה טובה ובלי הרבה בעיות (שואלת עבור מכר) מדובר בשני מחשבים, אחד נייח ואחד לפטופ, ספק של הוט ותשתית בזק בינלאומי - חיבור בחייגן אישית, אני משתמשת בלינקסיס שעושה יופי את העבודה, אך הוא דגם יחסית ישן. האם למישהו יש המלצה למשהו טוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מי שמצטרף לטלפוניה של אורנג', זכאי לשנה של אינטרנט בחינם במהירות 2.5M. http://www.orange.net.il/isp/phone_offer לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחובר עם 012 חיבור 5 מגה בכבלים. הסיפור נמשך כבר לפחות שבועיים. אני מוריד קבצים דרך jdownloader ובכל שרת כלשהו הוא כביכול מתחיל כמה שניות לעבוד במהירות מלאה, לאחר מכן פשוט נופלת המהירות והוא מנתק את ההורדה 'connection lost'. עכשיו, כמובן שבדיקת מהירות לא מזהה את הבעיה. עובד טוב. גם אצל חברה שלי שיש להם 012 קיימת בדיוק אותה הבעיה, עם מחשב אחר, כך שזה לא המחשב ולא אנטי וירוס או פיירוול. אני נואש. עוד לא דיברתי עם 012 כי אין לי שום דרך להוכיח שהם עושים traffic shaping רציני. יש לציין שלפעמים בלילות הכל פתאום חוזר לעבוד רגיל. אבל זה באמת חדש,זה לא רק איטיות (שזה מובן במשך שעות היום איכשהו), אלא ניתוקים של הורדות. גם דרך הדפדפן.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות שיתוף קבצים למחשב - ראיתי שיש דבר כזה בילט אין בWIN אבל מחקתי את הWINDOWS MESSENGEר והאופציה נמצאת שם... איך אפשר לעשות את זה בלעדי זה? אני רוצה שאני אוכל "להשתלט" על המחשב כלומר להתקין תוכנות ולתמוך בו.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני יסביר את המצב כמה שיותר מפורט... במחשב הראשי שלי יש כרטיס רשת מובנה בלוח בנוסף אליו הוספתי כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX אני מחובר לתשתית של HOT וספק של בזק בינלאומי...אני מתחבר דרך חייגן VPN (עקב חבילת גיימר) יש לי מחשב נייד שיש לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה....אני מעוניין לשתף אינטרנט מהמחשב הראשי (כשהוא מחובר בVPN רגיל לאינטרנט) לבין המחשב הנייד שלי אלחוטית*... זאת אומרת כמובן רק כשהמחשב הראשי באניטרנט אני יוכל למצוא את הרשת האלחוטית שלי במחשב הראשי (AP) בנייד שלי... האם זה אפשרי?? איך אני עושה את זה?!? ניסיתי לעשות ICS וזה מצליח...אני מוצא את הרשת AP שלי בנייד אבל כשאני מתחבר אני לא יכול לגלוש בנייד....אני בודק מה האייפי שאני מקבל מהמחשב שלי (ראשי) 192.168…
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי, קניתי היום מאופיס דיפו : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22959699&af=2055&bid=true ביקשתי נקודה חמה ... אמרו לי שזה זה. השאלה שלי קודם כל האם זה באמת נקודה חמה ואני יכול לחבר את הראוטר וזה ולקנפג את זה ואז לשים בסלון לחבר לחשמל וזהו או שזה בכלל לא זה! :s05: כי שאני מחבר אותו למקור מתח (USB או חשמל ) אני לא מוצא אותו שאני מחפש התקנים של אינטרנט אלחוטי . אשמח אם למישהו יש פתרון בשבילי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-