עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Shreky,

שלום, בקרוב אני עובר לדירה חדשה. אני מעוניין להקים בבית רשת אל-חוטית. אני אחובר לאינטרנט באמצעות HOT ו012. אני רוצה נתב שיכלול בתוכו גם נתב וגם מודם כבלים (שלא אצטרך את זה של HOT), ותמיכה בלפחות 3 חיבורי רשת אל-חוטית + חיבור חוטי אחד לפחות. כמו-כן, אחד מהחדרים בבית הינו ממ"ד וגם בו יש מחשב. אם אני מעמיד את הנתב בקיר מחוץ לממ"ד, האם תהיה תקשורת תקינה? או שעדיף לחבר אותו באמצעות כבל? אם יש משהו ששווה את זה, אני אוכל לוותר על הדרישה כי הנתב יהיה גם מודם כבלים. מבחינת עלויות, אני מעריך שבתקציב של עד 500 ש"ח ניתן למצוא משהו נחמד לשימוש ביתי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by santakelev,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי USB. אני כרגע על מהירות 10Mb עם ראוטר של בזק (2760U אם אני זוכר נכון). אני מתלבט בין WN821 של TP Link, לבין EW771USN של Edimax. מי מהם עדיף? או שאין ממש הבדל. אני יודע שזו לא שאלה הרת גורל, אבל בכל זאת אשמח לחוות דעת או להמלצה אחרת. פשוט עד עכשיו עבדתי עם EW7318UG והוא זוועה.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  3. שלום , יש לי תוכנה לשליטה מרחוק עכשיו המטרה היא לחסום את הגישה שלה לאינטרנט ובכך רק מי שנמצא ברשת הביתית / המקומית יוכל לבצע זאת האם יש דרך לחסום EXTERNAL PORT בנתב של בזק ? הנתב הינו 2670U תודה מראש

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  4. Started by composite,

שלום לכולם. אני מחובר ל- ADSL דרך אינטרנט זהב ובזק בחבילה של 5 מגה. המודם שלי הוא Alcatel Speed Touch Home והראוטר הוא Linksys BEFSR41 ב- firmware הישן ביותר. הם כבר בני 5-7 שנים, והראוטר מתחיל להחליד - האינרטנט איטי באופן בלתי נסבל, וכל הזמן אני מקבל (בפיירפוקס החדש וגם באקספלורר): Problem loading page - the connection has timed out - the server is taking too long to respond... לעיתים רחוקות הוא מהיר, אבל רב הזמן הוא מאוד איטי והרבה פעמים בסופו של דבר הדף לא עולה, שלא לדבר על איטיות בהורדה והעלאה, ופינגים\לאגים. אם אני מחבר את המחשב שלי למודם הכל טס, וכל הזמן (הבעיה שיש אנשים ומחשבים אחרים בבית...). אם אני הולך להחליף את הראוטר אני כבר אחליף את המודם - כי גם ככה …

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  5. בעיה שהתחילה לפני שבועיים בלי התקנה של תוכנה חדשה או חומרה או כל דבר אחר- המחשב שגולש על הכרטיס רשת האלחוטי(המחשב עם המודם גולש סבבה) לפעמים בבוקר מחליט לעבוד ואפשר לגלוש, אבל מהצהריים בערך הוא פשוט מחכה שעות, לפעמים מצליח רק אתרים בעברית לאט או שבכלל לא גם. גוגל בקושי נפתח. יש לציין שבאייפון אני גולש ברשת חופשי בזמן הבעיה. עוד דבר מסריח זה שהמחשב עם הבעיה כן מצליח להתחבר לרשת אחרת ולא של הבית, הוא גולש חופשי. עריכה: נפתר ע"י תומך של החברה(לא אציין איזה כדי שלא יחשבו שאני מוכר משהו), הבעיה הייתה בשם של הרשת ובערוץ שבו הוא משדר. אז אם למישהו יש בעיה כזו תחליפו ערוץ ושם.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by 1,

שלום לכולכם, בהמלצתכם קניתי את הנתב הנ"ל, באמת נראה ממש מצויין, הגדרתי את החייגן בהצלחה, הגדרתי את כל הגדרות האבטחה ע"פ המדריך בתחילת הפורום, הגדרתי WAP - TKIP, ביטלתי את הDHCP והגדרתי IP קבוע לכל מחשב. 3 המחשבים שמחוברים לנתב בכבל רשת התחברו לאינטרנט בהצלחה, והמחשב הנייד מתחבר לרשת אבל כשאני פותח IE או FIREFOX הרשת מתנתקת ומתחברת שוב, יש לציין שהפעלתי גם את הMAC FILTERING והגדרתי את הכתובת הפיזית של הכרטיס רשת האלחוטי וגם את מפתח הרשת, ולכן הוא באמת הצליח להתחבר, אך ברגע שכל תזוזה בתקשורת נעשית הוא מתנתק. יש לציין שהקליטה נמצאת על רמת טובה וטובה מאוד.

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  7. אז כפי ששואלה הכותרת, אם כן כיצד אני עושה זאת? ובכל מקרה כאשר אני מקליד שם למעלה 192.168.5.1 (כדי להכנס להגדרות) מופיע לי חלון שדורש משתמש וסיסמא הפכתי את כל האינטרנט אבל בשום מקום לא מצאתי... יש למישהו פתרון? כן אני יודע שזה מודם מאעפן אבל אני שוכר דירה בקיבוץ וזה מה שהם נותנים פה...

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  8. יש לי את הנתב אלחוטי Linksys WRT54GL ואליו מחוברים חוטית שני מחשבים והכל עובד סבבה. לא מזמן התחברתי לטלפון של HOT ושמתי לב שהם הביאו לי נתב(?!) Terayon TA-102 שדרכו מחובר הטלפון. הסתכלתי מאחורי הנתב הזה של HOT ושמתי לב שיש לו גם חיבור ethernet. האם יש מצב דרך הנתב האלחוטי שלי להתחבר אל הנתב הזה של HOT? יש לי בסלון XBOX, האם אני אוכל לחבר אותו אל הנתב של HOT דרך הETHERNET ואז הXBOX יהיה מזוהה ברשת האלחוטית? יש למישהו פה את המודם טלפון הזה של HOT והוא שיחק איתו קצת?

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  9. שלום לכולם, ברשותי סלולרי htc one x וכשאני מפעיל את ההוטספוט אני גולש בלי בעיה באייפד. יש לי לפטופ עם מערכת הפעלה xp. ברשימת הרשתות אני רואה את החיבור של הסלולרי עם בר ירוק מלא (קליטה מצויינת). כשאני לוחץ על החיבור הוא נותן לי הודעה שהוא לא מצליח להתחבר ושיכול להיות שהמכשיר כבר לא בטווח קליטה ושאעשה רענון לרשימה. כמובן שאחרי הריענון החיבור שוב מופיע כמו מקודם. יש למישהו מושג איך אני מצליח להתחבר? תודה

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by bona fide,

עפ"י המלצות פה רכשתי את הנתב של TPlink1043nd השימוש הוא אינטרנט וסטרימינג לסרטים לסלון,חבילת הגלישה היא 50 מגה תשתית בזק ספק אינטרנט- בזק בינלאומי הייתי מעוניין בהמלצה על מודם. בביתי הקודם במהירות 20 מגה היה לי נתב נטגיר שהוחלף עקב ריבוי התנתקויות לדילינק 6740 ,עכשיו סירבתי להצעה של בזק לקבל את הנתב שלהם למרות שהמתקין אמר לי שאני חייב מודם ואין מודם רגיל שתומך במהירות 50 מגה אלא אחד מ2 הנתבים דילינק או נטגיר,האם אפשרי להשתמש בהם רק כמודם או יש מודם אחר מומלץ לרכישה בחנויות ?

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by XMB,

אהלן, אני גר בארה"ב ויש לי VERIZON FIOS (קישור סימטרי של 25MB), בכל מקרה יש לי מחשב HTPC קומה למטה ומחשב שמתרוצץ לעיתים גם לידו, לשניהם הקישור הוא בין 30 ל - 35% לפי DD-WRT, מבחינת ה SIGNAL הוא בערך 64 אבל ה SNR במצב נורא גרוע בין 20 ל30 (25 לערך לרוב). קצב ההורדה הוא 300K לכל היותר, נבדק מחשבון פרמיום בראפידשר כאשר במחשב נייח/לפטופ בקומה העליונה איפה שהראוטר נמצא מוריד על 3-3.5MB לשנייה. קצב העברה בוינדוס עומד על "160MBPS" אבל ב DD-WRT על 5.5MBPS לא יודע למה להאמין, הקישורית בוינדוס מוגדרת כ FAIR ורק 2 קווים כאשר יש לי לפעמים קישורית אינה זמינה... אני כרגע נמצא על קושחת ה MINI, האם זה משנה אם אשדרג לסטנדרט או MEGA? שיחקתי עם הערוצים כולל UPPER ו LOWER ב 40HZ וכל הערוצים …

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by אורתוגונלי,

במקום העבודה אין לי בעיה להגדיר חשבונות דואר POP3 ולקבל את האימיילים ל Outlook 2003, הבעיה היא רק בקינפוג חשבון Gmail (כמובן שאיפשרתי את ה POP3 ב Options של Gmail, ובכלל - במחשב בבית זה עובד :-)) חשבתי אולי זה מכיוון שהפורטים של POP3 ו SMTP (הפורטים הם 995 ו 465 בהתאמה, וגם יש לסמן את ה SSL) אינם הפורטים הסטנדרטים, והם פשוט חסומים ב FW אצלנו בעבודה, או שהם פשוט לא מוגדרים לתעבורה. 1. האם זו אכן נשמעת הסיבה ? כיצד אוכל לוודא שזו אכן הסיבה ? (מבלי לשאול את האנשים הטכניים :-)) 2. האם יש לי דרך לעקוף את הבעיה ? תודה ! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

13. Started by aba26,

הממשק של הריפיטר dlink dap-1360 בדפדפן הוא מוצא לי את הרשת WIFI שאני רוצה להגדיל במרחק של יותר מ30 אחוז לפי הדרישה שלו. הבעיה היא מתיי שאני רושם את הסיסמא שהיא רק מספרים הוא מסמן לי את הסיסמא באדום עם פס עליו באדום לא מבין למה.. קטע מוזר תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by LOL,

טוב, יש לי בחדר ראוטר לינקסיס עם קושחת טומטו, אני מחובר עליו בכבל בנוסף יש לי נייד t400 lenovo שמחובר באלחוטי כשאני מסנה להעביר קבצים בין מחשב אחד לשני על גבי הרשת הקבצים מועברים במהירות של 800-900KBps הקליטה היא על 100% (הראוטר נמצא מטר מהמחשב) אז מה מונע ממני לקבל מהירות מקסימלית (או לפחות קרוב אליה)? מה אני יכול לבדוק? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by nimrodim,

טוב אז ככה יש לי נטב של ALCATEL דגם 510. הנטב הינו בעל FIREWALL מובנה. בנוסף יש לי SYGATE על כל מחשב ברשת. (כולה 2 מחשבים : ) השאלות: 1. האם הSYGATE מיותר? 2. אין לי סיסמא לנטב - האם זה באמת דרוש? ולמה? תודה מראש נמרוד

16. Started by BarM,

היי,אני מחפש ראוטר חדש לבית אחרי שאני משדרג את האינטרנט ל10 או 12 מגה. אני צריך שהוא לא יקרוס ואות שיספיק לכל הבית אם אני שם אותו בממד. אז בגלל שהדרישות שלי הם לא גדולות והבית די קטן ראיתי את הראוטר הזה והתלהבתי,מישו ממליץ? או שיש תגובות רעות? BR-6258n נ.ב. אני גולש עם L2TP

17. Started by mosheva,

שלום, יש ברשותי ראוטר tplink 1043nd v1 עם גרסת dd-wrt. פתאום משום מקום הראוטר התחיל לעשות בעיות עם חיבור לאינטרנט בעיקר כשהייתי מנסה לעשות cast ל Google chromecast... הבנתי שיש מצב שיש מכשירים אשר משדרים בתדרים דומים ויכול להיות שהם גורמים להפרעות. מצאתי שגם ה chromecast וגם המדפסת האלחוטית משדרות סוג של hot-spot. ביצעתי ביטול ל hot-spot בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך לא קרה כלום. פתאום אני שם לב שה tplink לא מזהה כתובת wan ושאני מקבל 0.0.0.0. קראתי קצת ופתרון אחד שעבד הוא לבצע clone Mac למחשב שמחובר lan. זה אכן פתר את הבעיה אבל זה גרם לבעיות אחרות שאף צרכן אחר לא יכל להשתמש בחיבור ולקבל אינטרנט. ניסיתי לבדוק האם מדובר במודם (הוט מדגם מוטורולה) ע''י חיבור ר…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by rk666,

הנתב נתב חדש, עם FW של DD-WRT, הבעיה איתו שאחרי כמה זמן של חיבור, הנתב פשוט "נעלם" ואי אפשר לגשת אליו או לגלוש. מישהו נתקל בבעיה כזאת?

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  19. Started by the cube,

שלום לכולם יש לי בבית רשת אלחוטית של 3 מחשבים - 2 שולחניים + לפטופ. לצורך העניין נקרא להם "משפחה", "פרטי" ו"לפטופ". מחשב המשפחה מחובר לראוטר פיזית עם כבל רשת. למחשב זה מחברת המדפסת (היחידה). שני המחשבים האחרים מחוברים אלחוטית. עד לפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך, הקבצים עברו ממחשב למחשב והדפסות נשלחו מכל המחשבים ופתאום, אני מדליק את המחשב שלי והוא לא מזהה את מחשב המשפחתי גם הלפטופ לא מזהה את המחשב המשפחתי, אבל מזהה את המחשב שלי. כלומר אני יכול להעביר קבצים בין המחשב שלי ללפטופ, אבל לא למחשב המשפחתי, וגם אי אפשר לשלוח להדפסה האינטרנט ממשיך לעבוד כמו שצריך בכל המחשבים! הנתב הוא ROTAL RTA 1025W שקיבלתי מבזק. האם זו בעיה בנתב או במחשב שאליו הוא מחובר, ואיך לפתור בעיה זו? אודה …

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  20. היי חברים מצרף לכם סרטון על ההבדל בין ספק לבין תשתית סרטון שלי מקווה שאהבתם ושהוא יעזור לכם

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  21. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית בן 2 וחצי קומות, כאשר הנתב אמור לשבת במרף, המרתף נמצא מתחת לאדמה והוא בעל קירות דיי עבים. אני צריך המלצה לכל המערכת, זאת אומרת נתב (או שילוב של נתב ותחנת ממסר להגדלת הטווח) וכרטיסי רשת אלחוטיים למחשב נייד ומחשב נייח. תודה, אסף.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by cow king,

שלום, אני מעוניין להקים רשת בין הראוטר שלי שנמצא בקומה אחת ומכשיר streamer ללא יכולות אלחוטיות בקומה השנייה. שמעתי את הקונספט של רשת שמתבססת על חשמל. אני זקוק על המלצה לזוג מכשירים שיוכלו לבצע זאת באיכות גבוה שהוא חייב להיות יכול להעביר מהירויות של עד 200 Mbps כמו כן אני ישמח באותו הזדמנות לראוטר אלחוטי שתומך ברשתות g/n. עם חיבור קווי אם יש עד 1GB או 200 שיתאים לרשת החשמל. כמו כן יש לי אפשרות לרכוש מארה"ב ולפי מה שראיתי רוב המוצרים שמבוססים על חשמל תומכים בחשמל שבארץ. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  23. אתמול אני נכנס לתיבת ההוטמייל שלי ופתאומית אני רואה שיש לי 2GB! תבינו שעד עכשיו היה לי רק 2MB מסכנים! אני באמת לא מבין את הטמטום שמיקרוסופט נותנת 2MB לכל העולם ולארה"ב נותנת 250MB : בכל זאת לפי מה שהבנתי זה ניתן רק למי שבMSN HOTMAIL. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  24. בעודי מעיין באתר החדש - http://www.dslreports.com/ ועוד אני קורא ב- FAQ אני בעצם מגלה את מה שרבים אוצים ומצפים מרשת ביתית - שיתוף ביתי מינימלי. B. Using a Proxy Server A proxy server is a software application that takes the one IP address that you get from your ISP and routes the data to and from the other computers on your LAN though it. Advantages No monthly cost. Can be expanded to handle many computers. Flexible control over who can access the Internet, when, and where from (access management). Disadvantages Requires that the computer running the proxy program be running for other computers to access the Internet. Need to set the internet applications in eac…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by galz,

אני תמיד מעלה בביטורנט על מהירות של בין 10 ל 15 קילובייט לשניה. היום פתאום המהירות קפצה ל20-30 קילובייט לשניה. ברק העלו את המהירות או משהו כזה?

• 12 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים