רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
מנסה לחבר ראוטר tplink למודם של סלקום , שינתי את התווך הכתובות במודם של סלקום שיהיה בין 10.100.102.2 עד ל 250 ת נתתי כתובת לראוטר tplink 10.100.102.251, כרגע מצליח להתחבר לראוטר אך לגלוש רק דרך מכשיר אחד , כל מכשיר נוסף שמנסה להתחבר לא מצליח , כלומר מצליח להתחבר לראוטר אך אין אפשרות גלישה באינטרנט מה עליי לשנות בהגדרות של הראוטר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מאיפה בעצם קונים נטסטיק בצורה הכי טובה? מחברות סלולר ? אם אני קונה נטסטיק בארץ,הוא לא יעבוד לי בחו"ל ? או שהוא יעבוד וזה כביכול גלישה בחו"ל וזה הרבה יותר יקר? ואם כבר חו"ל,בניו יורק נגיד,אפשר להסתמך על רשת אלחוטית ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם הם מהירים ? איך השירות ? לא משנה מחיר . אני מעוניין בחבילת 1.5 ... הם מהירים ?! תודה !
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אך בשביל פרויקט לידידה אצטרך אתר אינטרנט עכשיו אין לי מושג בנושא (מחיר, אופן ביצוע, הקמה, וכו'). היכן אוכל למצוא מדריך טוב בנושא ואם לא אז לפחות הסבר כללי הנה מספר פרטים חשובים בקשר לאתר שאני צריך: האתר כעיקרון אמור להכיל מצגת פוור פוינט שיש לי שגודל המצגת הוא כמה עשרות מגה בייטים (אוכל לקבץ את נמצגת) כסף- לא סוגיה אמיתית מדובר במיליונרים כתובת ואמינות- אצטרך כתובת קבועה עם שם נורמלי ופשוט למדי לא משהו של שורה של 50 תווים בנוסף חשוב לי שהאתר יהיה יציב בלי בעיות. בתודה מראש urich
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הראוטר הנוכחי שלי בראוטר יותר חדיש שתומך גם בתקן N ובעל טווח שידור יותר חזק. כמו כן חשוב שהראוטר יתמוך בקושחת צד שלישי. כיוון שהייתי מאד מרוצה מהראוטר שלי, אז הכיוון הוא גם לאותה חברה (לינקסיס). אשמח להמלצה לאחד הדגמים החדשים שלהם בטווח מחירים 400-500 ש"ח. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית !יש לי ראוטר של ST Lab ואני לא מצליח להעביר קצבים מהמחשב שלי למחשב השני או ההפך איך עושים את זה ?!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מודם אלקטל WinXp וברצוני להקים רשת עם עוד מחשב אחד או שניים ולשתף התקשרויות אינטרנט ברצוני לקבל הדרכה צעצ אחר צעד או הפנייה להועות קודמות בנושא או אתרים המסבירים איך לבנות רשת .... תודה רבה מחכה לתשובה ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני עוקב אחר המדריך הבא: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Hot/Hotbox/Xbox_One.htm אבל הוא קצת שונה. אני לא מבין מה אני צריך לשים בשדות הIP - כי מופיע לי החלון הזה בהוטבוקס אצלי ולא כמו אצלם בתמונה: http://gptv.co.il/pics/hotbox.png כשאני לוחץ APPLY רשום לי Error converting one or more entries: אשמח לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את האיי פי הזה: 192.168.0.15/27 אני לא מצליח להבין איך ה-27 קובע לי את המאסק איך אני יודע לפרש את שלושת הביטים האחרונים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עצם היום הייתי משתמש ברשת בין 2 מחשבים בעזרת כבל רשת מוצלב... כעת הגיע אלינו מודם של נטוויז'ן(של הטלפון) ויש במודם הזה 2 חיבורים: אחד של טלפון ואחד של הרשת... במודם הנ"ל יש חייגן פנימי כך שאין צורך להשתמש בחייגן במחשב... שיתוף האינטרנט עד עצם היום הזה היה דרך החייגן במחשב וכעת אין לי מושג איך להגדיר את שיתוף האינטרנט. תודה מראש לכל העוזרים (:
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אחד שממוקם בחדר בבית אבל הוא לא מכסה את כל הבית ולכן חשבתי להשתמש בראוטר האלחוטי השני שלי בתור נקודת גישה על מנת להגביר את האות, חיטטתי בהגדרות של הראוטר וניסיתי להסתדר לבד אבל .. לא ממש הצלחתי אז אם מישהו יוכל לעזור לי, אשמח הראוטר שצריך להיות נקודת גישה הוא אדימקס br6204w והנה תמונה של ההגדרות הרלוונטיות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן סליחה על הבורות - אבל יש נתב שיכול לעבוד בו זמנית בחיבור קווי ובחיבור אלחוטי? אם כן אפשר בבקשה המלצה על אחד כזה? לקו אינטרנט של בזק, ספק של בזק בינלאומי במהירות 2.5MB תודה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם... היום בצהריים ניסיתי להכנס לאיזה קישור באיזה אתר והאתר לא עלה..אמרתי אולי יש איתו בעיה.. לאחר מכן ניסיתי להכנס לעוד אחד...וגם הוא לא עלה! ואז התחלתי לחשוד! ניסיתי להכנס להמון קישורים ושום קישור לא עבד!!! באקספלורר זה מעביר אותי לדף המפורסם: The page cannot be displayed ובמוזילה זה מקפיץ לי הודעה כזאת: XXXXX לא נמצא. אנא בדוק את השם ונסה שוב אני חייב לציין שזאת הפעם הראשונה שזה קורה!! ושריסטרטים לא עוזרים! ניסיתי לעשות מיליון ריסטרטים אבל שום דבר לא עוזר! בבקשה תנסו לעזור לי כי זה ממש מטרד רציני! אי אפשר לגלוש ככה!!! בתודה Anas-Nanas
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם אני על סף סגירה של קו Voip מול 012 שוטטתי קצת בפורום ומצאתי כמה נושאים העוסקים בנושא ומעידים על קו בעייתי עם איכות שמע ירודה וניתוקים רבים במהלך הורדות ארוכות ושימוש באימיול רציתי לדעת האם יש שיפור באיכות הקו בעיקר בעבודה במקביל עם תוכנות הורדות מעין אלו , כל תובנה וחווד דעת יזכו להערכה רבה יום טוב לכלום
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה זמן סיקרן אותי איך נראה עיצוב התעבורה של youtube בבזק בינלאומי ומן הסתם בגלל שאני עובד בדברים שקשורים לרשתות אני גם יודע לבדוק את זה . הפעלתי wireshark לפני שפתחתי את הסרט ואז סיננתי את התעבורה שתכלול רק את הרוחב פס בהורדה של הסרט (בעזרת ip.src == ) והנה התוצאות: סרטון : איכות : 360p רוחב פס התחלתי : 1.2MB/s שזה 9.6mbps זמן הורדה ברוחב פס התחלתי : 5 שניות רוחב פס באמצע : 140KB/s שזה 1.1mbps פספסתי קצת בסרטון שאני אוהב(4seW1-q41NY ) אבל זה אותו שיר סרטון : איכות : 480p רוחב פס התחלתי : 1.2MB/s ואז 800KB/s זמן הורדה ברוחב פס התחלתי : 5 שניות במקס ואז עוד 5 שניות בפחות רוחב פס באמצע : 205KB/s למצוא סרטון HD היה לי קצת בעיה כי הרבה מאוד מהם כבר על ה…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש אתר או תכונה שיכולה לבדוק את איכות הקו? תודה לADSL אם זה חשוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראשית אפתח ואומר שעברתי על די הרבה עמודים פה בפורום של ייעוץ והכוונה. בכל זאת אשמח לעזרה. יש לנו אינטרנט של הוט 10/12 מגה (לא זוכר בדיוק) וטלויזה של YES, השירות VOD של יס פעם עובד ופעם לא, הזמנו טכנאי של יס והוא אמר שהמקור לתקלה הוא הראוטר. הוא אמר שנתקל בזה בכמה בתים ותמיד התקלה שם - לא מצליח לקבל IP כמו שצריך. יש לי ראוטר של Linksys WRT54G2. אשמח לדעת איזה ראוטר מומלץ גם אם אשדרג את מהירות האינטרנט בעתיד וגם שיתאים לעבודה בחצר הבית (הלינקסיס היום עושה את העבודה בקושי) טווח מחיר עד 300 ש"ח מומלץ פחות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת ASound. חיברתי אותו למחשב. אני משתמש ב WinXP Pro. איני מצליח להתקין את הדריבר שלו! קיבלתי יחד עם כרטיס הרשת דיסקט שאינו מאותחל בכלל. משהו יודע איך אני יכול להתקין אותו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות ראוטר לעסק - הראוטר צריך לעמוד בעומס של 20 משתמשים + 5 - 10משתמשים ב WIRELESS השימושים העיקריים של הרשת הם : Remote Support , SQL server , File Sharing אין צורך ברשת של 1GB , הסוויצ' הוא 10\100 ולא מתכוונים להחליף אותו ... כמו כן צריך להיות לו FIREWALL ולפחות 100 פורטים שאפשר לפתוח ולהפנות לIP STATIC ADDRESS בתוך הרשת הפנימית . אני מתלבט בין DrayTek Vigor2910VG לבין Cisco 887V לפי הספיסיפקציות של הנתבים , הסיסקו מראה הרבה יותר יכולות אבל יש פה שיקול של מחיר והדרייטק לא ניראה כל כך נורא בשביל המחיר שלו בתודה והמשך ערב טוב INFERNo
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי נתב COMPEX NP18A מס' שאלות: 1. בשימוש בUTORRENT בUPNP, הכל עובד כמו שצריך(כולל UPLOAD), אך מופיע אייקון שיש בעייה עם חיבורים נכנסים ובדיקת הפורט נכשלת. האם מדובר במצב תקין? 2. ברשותי KASPERSKY INTERNET SECURITY 7. כאשר אני מחובר לראוטר, אני מגדיר LOCAL NETWORK ולא INTERNET IN STEALTH MODE, על מנת שיתאפשר שיתוף קבצים ומדפסת ברשת. במידה ואני אעשה PORT FORWARD לפורט של הביטורנט, לא תיווצר בעיית אבטחה בשל פורט הפתוח תמיד? 3. כשפותחים פורט בראוטר יש אפשרות לקבוע LOCAL PORT, למה זה מיועד? אשמח לתשובות מפורטות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי רשום באתר bittorent מצויין, בין השניים שאני בהם, אבל מנהל האתר החליט לחסום בשבוע האחרון את הגישה לאתר של משתמשים ישראלים (אולי בגלל שהמון פשוט נוהגים לפתוח כמה חשבונות ולהיות ליצ'רים ). בכל מקרה, איך אני יכול לעבור את החסימה הזאת? אם אני אתחיל להשתמש בשרתי פרוקסי בחיבור האינטרנט אני אוכל להיכנס לאתר? בכלל, להגדיר חיבור proxy זה דבר מסובך?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לנו במשרד רשת מחשבים שמחוברת דרך SWITCH. אם מחוברים יותר מדי מחשבים הוא רושם את ההערה הבאה. לאחר שמנתקים מחשב אחד כדי להתחבר עם המחשב שקיבל את ההערה צריך לאתחל את המחשב שהוא השרת. האם יש אפשרות להיכנס איפשהו להגדרות ולחבר את המחשב ( כמובן לאחר שניתקתי מחשב אחר) מבלי לאתחל את השרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תשתית של בזק ואני מחוייב עד אפריל 2010. אני לא מחוייב לספקית , כיום אני לקוח של 012. אין לי תלונות אבל מצד שני לא ניצלתי את האינטרנט בטירוף עד היום כך שאני לא מדד. היום אני משתמש במחשב פנטיום4, GHz2.4 . אני קונה מחשב חדש וארצה לחבר אותם ברשת ביתית. במחשב החדש האימיול הולכת לעבוד חזק וגם תוכנה לשימוש בטורנטים (איזו שלא תהייה). הבנתי שיש ספקיות שידועות ב "חסימת פורטים" שלהן. דבר שיגביל אותי בהורדות מסיביות של קבצים (זה בתכנון). בנוסף חשוב לי גם שלא אהייה מוגבל בהורדות משרתי FTP. ברשותי נתב לרשת אלחוטית מסוג "tnn - siemens sl2 141" שאמור לשמש אותי לרשת הביתית. על איזו ספקית תמליצו לי?... תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי גירסא 3.104 ויש להורדה גירסא 3.64 אבל באתר יש 2 גירסאות, אחת של אוסטרליה והשניה של ניו-זילנד מישהו פה יודע מה צריך להוריד ? http://www.dynalink.co.nz/cms/index.php?page=adsl2-wireless-4-port-modem-router-rta1025w
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להקים רשת ביתית בה יש שני מחשבים (שבכל אחד מהם יש שני כרטיסי רשת), נתב EDIMAX BR-6114Wg, ומודם ADSL ALCATEL SPEED TOUCH HOME. שני המחשבים יחוברו לאינטרנט, בלי תלות אחד בשני. (ראו תרשים מצורף). כיוון שה-ROUTER תומך ב-LAN רק במהירויות של 10/100 ומכיוון שיש לי בכל מחשב שני כרטיסי רשת, חשבתי להעביר בתעלות הקיר כבל רשת CAT5 עם 8 גידים ולפצל אותו לשני קבוצות של 4 גידים, כך שבעצם בכבל יהיו שתי רשתות של 10/100. כל מחשב בעצם יתחבר פעמיים ל-ROUTER וכך אני אצור רשת של 200Mb. בכל מחשב אני אעשה BRIDGE לשני כרטיסי הרשת, וכך למעשה אקבל מהירות כפולה בחיבור ה-LAN בתוך הבית (ברור לי שהאינטרנט אינו מגיע למהירויות האלה ומספיק כרטיס רשת של 10Mbps). השאלות: 1. האם הקמת רשת כזו אפש…
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-