רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
מאתמול בלילה עד עכשיו , כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ גדול מMegaupload האינטרנט אוטומטית מתנתק לי וחוזר אחרי דקה שתיים.. האמת שלא ניסיתי להוריד משרת אחר אבל עדיין... מה לכל הרוחות ?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
חלונות אינטרנט לא מפסיקים להפתח לי באופן מאד רגיש שאני גולש ולוחץ על כפתור בעכבר זה היה לי בעבר אבל אחרי שפירמתי את המחשב זה הפסיק,אני בטוח שזה הגדרה מסוימת,זה לא וירוס. סתם דוגמא אני לוחץ על אחדש הטאבים ואז ניפתח לי עוד חלון אינטרנט.זה פשוט מציק תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מחובר ל012 ב10 מגה וכל הזמן יש לי נפילות מהירות ל10K ואני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב כי יש תקיעות בטעינת הסרטונים וטעינת אתרים לפעמים מאד איטית חשבתי על Priver NGN של בזק בין לאומי יש המלצה על ספק מסויים??
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכם, המחשב שלי מחובר למחשב אחר שבוא מוגדר שיתוף לחייגו והוא מחובר לאינטרנט ועכשיו, אני לא מצליח לקבל חץ ירוק באימיול במחשב שמחובר ישירות לאינטרנט אין חומת אש פעילה וגם אצלי אין חומת אש אז איך אני עושה port forwarding מהשרת (המחשב שמחובר ישירת לאינטרנט) למחשב שלי? עוד שאלה, בשולחן עבודה מרחוק אני לא יכול להפעיל שירים במחשב המרוחק האם יש איזה שהיא דרך שכן אני יהיה יכול להפעיל על המחשב המרוחק שירים וסרטים? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את האינטרנט שלי למהירות 20 מגה הורדה, ו1 מגה העלאה... רציתי לשאול לאיזה מחיר אני יכול להגיע עים הוט כתשתית?ולאיזה מחיר אני אמור להגיע בבזק בנלאומי? כמובן לשניהם למחיר הכי נמוך שאני יכול להגיע איתם? בתודה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי רשת שמורכבת כך סוויטש אדימקס 10/100 שאליו מחוברים המחשבים ראוטר D LINK של בזק חיבור לאינטרנט של 15 Mb על תשתית בזק וספק בזק בינלאומי המחשבים שמחוברים לסוויטש מעבירים נתונים בניהם ב 80Mb שזה יפה ומספיק כל מחשב שמתחבר או לראוטר ישירות ע"י כל או לרשת האלחוטית מקבל 15 Mb שזה טוב ברגע שהמחשבים מחוברים לסוויטש ומשם יוצאים לאינטרנט התוצאה היא באיזור ה 6 Mb ??? זה קצת מסובך אז אני יסכם את זה כל הרשת עובדת טוב כולל הסוויטש כשהוא לא משתמש בראוטר הראוטר עובד מצויין כשהוא לא משתמש בסוויטש ברגע שמחברים אותם המהירות נופלת והכבלים נבדקו והוחלפו כך ששם לא הבעיה והרשת נבדקה עם סוויטש נוסף של TP LINK כדי להפטר מהגדרות בעייתית בראוטר עשיתי לו ברד ריסט והוא במצב דיפולטיבי בנוסף בדקת…
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב מיני נייד של asus eee pc intel atom 1.6 GhZ. שיחקתי קצת בהגדרות של הרשת האלחוטית ומשום מה כנראה הסרתי את הקישורית של הרשת האלחוטית. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר דרך הדיסק המקורי שקיבלתי עם המחשב אך ללא הועיל. נכון להיום אני רואה במיקומי הרשת שלי רק את הקישורית של האינטרנט החוטי בניגוד למה שהיה קודם שהיה גם את הקישורית האלחוטית. כיצד אני מתקין מחדש את הרשת כך שאוכל להשתמש בה שוב?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי, כמה שאלות על רשתות ב CCNA... 1. מה זה רשת לוגית? 2. מה זה רשת פיזית? 3. מה ההבדל ביניהן? 4. בראוטר, מה זה רגל פנימית? מה זה רגל חיצונית? למה אני צריך את זה? מה ההבדל ביניהן? זהו, לעכשיו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נטסטיק של סלקום עם חבילת גלישה ראיתי שיש ראוטרים WIFI עם חיבור USB. השאלה שלי היא כזאת - יש אפשרות לחבר את הנטסטיק לראוטרים האלה על מנת לשדר את האינטרנט הסלולארי ב-WIFI לכל מכשיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אוקי נתחיל מכך שכבר החלפתי 3 פעמים את הראוטר בשנה אחת, פעם אחת כי לא משנה מה הוא לא רצה לעבור את המהירות 12MB פתאום בלי שינוי ובלי הגדרה מסויימת. אחרי זה קיבלתי ראוטר שהיציאה LAN 3 לא עבדה אז החלפתי גם אותו, ועכשיו פעם שלישית אני צריך להחליף עקב בעיה ראשונה שחזרה על עצמה הראוטר לא רוצה לעבור את ה 13-14MB ואני ב 16MB. מבדיקה ללא ראוטר מוריד תקין, מבדיקה שהראוטר מכוון על DYNAMIC IP ואני מתחבר דרך החייגן של הוינדוס זה תקין. כלומר משהו לא בסדר עם המעבד או החייגן הפנימי של הראוטר. לי כבר די נמאס וגם בכללי יש איטיות כללית תמיד עם הנתב הזה, אני מחפש חברה עמידה חזקה או ראוטר שיחזיק הכל בכל זמן. הדגמים ששמתי לב שקיימים כרגע הם Linksys E3000 Wireless-N Router - Simultaneous 2.4 GH…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני שוקל אם לקחת מודם חדש מבזק... אני כעת במהירות 10MB, אך נראה לי קצת מצחיק שבפעם הבאה שאשדרג את המהירות, אצטרך לקנות מודם חדש מתאים VDSL. לכן רציתי לדעת, אם אני לוקח מודם VDSL (או שיכול להיות שבזק בכלל לא יתנו לי מודם כזה עם 10MB) הוא יתאים למהירות גלישה שלי היום? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי דבר ראשון אני חדש פו וזה אחלה פורום דבר שני יש לי בעיה יש לי ראוטר של TL-WR941ND שמחובר למודם בסלון למטה אני נמצא בקומה למעלה בחדר שלי.יש לי המחשב שלי קולט חלש מאוד את האינטרנט מלמטהעכשיו אמרו ל לקנות access point אז קניתי כזה של DIR-615אני לא מצליח להתקין את הaccess point מישהוא יכול להסביר לי איך אני מתקין אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון-מתנצל על הבורות, אני לא מבין מי יודע מה בנושא הזה. ברשותי שני ראוטרים אלחוטיים: TEW-652BRP של TRENDNET TL-WR941ND של TP-LINK אני גר בבית רב קומות. ניסיתי לחבר את שני הראוטרים לאותה רשת כדי להגדיל את הטווח האלחוטי ואת מס' החיבורים החוטיים אך ללא הצלחה (אני דיי כושל בדברים האלו) קיימת אפשרות לחבר בכלל את שני הראוטרים לאותה רשת (חוטית ואלחוטית)? אם כן אז אפשר הסבר קצר? חיפשתי מדריכים בכמה אתרים אבל לא ממש הבנתי מה הולך (וגם לא ממש הלך לי..). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר מנוטבוק(אסוס עם ווינ 7) לסימנס בזק המקומי שלי, ומקבל ב80% מהזמן "אין אפשרות להתחבר" הודעה. בדו'ח איבחון שגיאות מצויין שם שהרשת נסתרת ואין אפשרות להתחבר, מה שלא הגיוני כי שם הרשת מופיע במשבצת הWIFI, הראוטר מוגדר כפתוח לכל(WAP וWEP לא עובדים מה שלא ניסיתי) והרשת גלויה אני גולש מהאייפון בשניות ומזהה אותה, הווינ 7 מתעקש שהיא נסתרת ונותן תשובה סתומה ,"אין אפשרות להתחבר אל הרשת המוסתרת SIEMENS -XXX " יש לציין שלפעמים הוא כן מתחבר אוטו' בלי בעייה ואף משתף קבוצה ביתית כולל העברות קבצים ענקיים במהירות, הפיירוואל מוגדר כפתוח, המתאם רשת נותן חיווי תקין במנהל התקנים. בהגדרות צריכת החשמל הורדתי את האופציה לשינה למתאם האלחוטי. כבר שבוע שאני שובר את הראש עם זה..מה אני מפ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים אחד מחובר עם חוטים לPRIVATE BOX של בזק והשני עם דונגל של EDIMAX 802.11N התקנתי את הדונגל הכל טוב ויפה הקליטה מצויינת הכל עובד אבל קורה לפעמים שפתאום הדונגל מאבד את הצפון ואני רואה סמל שאין בכלל כרטיס רשת במחשב! נכנסתי למנהל ההתקנים ואז אני רואה שכתוב את הדונגל ויש עליו סימן קריאה צהוב כאילו הוא לא מותקן יש לציין שהתקנתי אותו מהדיסק שלו ! מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בעיה עם שליכת מייל של GMAIL רושם לי את ההודעה הבאה : הכתובת "bo55@netvision.net.il" בשדה "אל" לא זוהתה. ודא שכל הכתובות מופיעות בתבנית הנכונה. הכתובת מופיעה בשורה הנכונה אך משום מה GMAIL לא יכול לשלוח מייל זה ואחרים למה ? מה עושים
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב נייד dell inspirion n5010 אך הנייד לא מזהה את הראוטר הביתי.. הראוטר מזוהה על-ידי האייפון ובנוסף כאשר אני מחשב את הראוטר בכבל למחשב הנייד הוא כן מזהה אותו... ניסיתי ללחוץ על הכפתור שמוצא רשתות אלחוטיות ( במקרה שלי f2, עם fn ובלי fn) ועדיין לא מצא לי כלום.. איפה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי אני מתכוון לקנות נתב יחסית חזק בקרוב כי אני מרים רשת יחסית כבדה לרשת ביתית (סטרימינג, משחקים, הרבה מחשבים במקביל, והכל רק אלחוטי) ולכן מתכוון לקנות ראוטר חזק של אחת משתי החברות המובילות (לפי מה שראיתי בחיפושי באינטרנט) המועמדים הסופיים הם כנראה Linksys/Cisco E3200 Netgear WNR3500L Netgear WNDR3700 קראתי כאן שיש בעיות עם חלק מהפרוטוקולים של תשתיות האינטרנט (L2TP וכאלה) ולכן לא כל הראוטרים נתמכים כאן. אני מנחש שה 3500L כנראה יתמוך כי אפשר לשים עליו DD-WRT ודומיו, אבל על האחרים אי אפשר. חיפשתי מידע לגבי השימוש בראוטרים האלה בארץ אבל לא מצאתי. יש כאן בעלים של הראוטרים האלה שיוכלו לעזור לי? בנוסף, אם יש המלצות אחרות לראוטרים דומים, אשמח לשמוע. תודה נעם
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן, סוף סוף הקמתי את הרשת החדשה, כבלי CAT7, ראשי RiT CAT6 וכבלי CAT5e למחשבים (זמנית, יוחלף ב- CAT6). בבדיקה שביצעתי המהירות המקסימלית בפועל ב- TCP\UDP היא כ- 450Mbit. הבעייה היא כאמור במהירות שיתוף קבצים SMB, להלן בדיקות שביצעתי: מחשב A - מחשב P4 ישן, Linux מחשב B - מחשב P4, XP מחשב C - המחשב שלי, WIN7 במצב: B=>C \ C=>B 20-25MByte - קריאה 10-15Mbyte - כתיבה B/C=>A 40-45MByte - קריאה 55-58Mbyte - כתיבה (אני מניח שכבר מגבלה של דיסק קשיח?) A=>B/C 5-8MByte - קריאה מדוע ההבדל התהומי הזה? והאם ניתן לשפר את המצב?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
האם הספקיות יכולות לדעת איפה ומתי אני משתמש בפרטי הכניסה שלהן? האם זה אפשרי לשתף את הפרטי ספק בכמה מחשבים/ראוטרים בלי שיגלו? איזה מידע הספקית יכולה להשיג כאשר אני מתחבר לPPP שלה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה לפעמים מופיע בשורת הכתובות https בצבע אדום עם קו אלכסוני שחוצה אותו (כמו מחיקה). זה גם מופיע באתרים הנחשבים בטוחים כמו אתרי חדשות ואתרים בהם אני רשום כחבר וכו... עד כמה שידוע לי זו אחת הדרכים לעקוף מגבלת חסימה לאתרים שנבחרו מראש. יש לציין על אף שאיני מוצא קשר בין הדברים, יש לי שני מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר אלחוטי, המחשב הראשי (שלי) מחובר לראוטר בחיבור קווי/חוטי, קרי, כבל ישיר מהמחשב שלי ישירות לראוטר, המחשב השני מחובר בחיבור אלחוטי מאובטח וחסום ע"י 'רימון' (חברה המספקת אפשרויות סינון אתרים ברמות שונות) באמצעות חיבור VPN. לא מוצא כל קשר הגיוני בין החיבורים, המחשב שלי לא מוגבל בשום צורה ואינו קשור בשום צורה ל'רימון'. האם יתכן, ברוח אזהרות מיקרוסופט, שגורם זדוני …
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מכשיר xstreamer sidewinder עם אנטנת 802.11n שמחובר אלחוטית לראוטר תקן N (ראוטר די-לינק שמסופק על ידי בזק). הראוטר מחובר עם כבל ישירות למחשב. הכל עובד תקין לחלוטין חוץ מסרטי HD ברזולוציות של 720\1080. הסרטים נתקעים ולא זורמים כצפוי. הקליטה בסטרימר טובה, וסרטים "קלים" או מוסיקה הוא מזרים בקלות ללא שום תקלות. השאלה היא מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הזרימה מהנתב לסטרימר? האם חיבור חוטי (ארוך אומנם) ישירות לראוטר יפתור את הבעיה? האם התקנה של AP בסלון תעזור? החלפה לראוטר חזק יותר? הארכת האנטנה של הראוטר לאיזור הסלון? תודה רבה מראש! camelel
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות ראוטר לעסק - הראוטר צריך לעמוד בעומס של 20 משתמשים + 5 - 10משתמשים ב WIRELESS השימושים העיקריים של הרשת הם : Remote Support , SQL server , File Sharing אין צורך ברשת של 1GB , הסוויצ' הוא 10\100 ולא מתכוונים להחליף אותו ... כמו כן צריך להיות לו FIREWALL ולפחות 100 פורטים שאפשר לפתוח ולהפנות לIP STATIC ADDRESS בתוך הרשת הפנימית . אני מתלבט בין DrayTek Vigor2910VG לבין Cisco 887V לפי הספיסיפקציות של הנתבים , הסיסקו מראה הרבה יותר יכולות אבל יש פה שיקול של מחיר והדרייטק לא ניראה כל כך נורא בשביל המחיר שלו בתודה והמשך ערב טוב INFERNo
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית 5 מחשבים 3 נייחים ו2 ניידים,מתוכם נייח ונייד אחד נמצאים בקומה התחתונה(ישנן 2 קומות בבית). המחשב הנייח שבקומה התחתונה נמצא בחדר גבס(שמעתי שזה מפריע לאות האלחוטי) ויש באותו החדר גם אקווריום בינוני(שמעתי שגם זה מפריע לאות). המחשב "הבעייתי" הוא שלי וכרגע אני משתמש בכבל USB ארוך (של 5 מטר) שמחובר למחשב בקצה אחד ובקצה השני מחובר לכרטיס רשת אלחוטי( ew-771usn),הכרטיס הזה נקנה לא מזמן בגלל בעיות בקליטה. הראוטר שברשותי הוא tew-431BRP של Trendnet והוא "פועל" ביחד עם אקסס פוינט(tew-434apb -אותה חברה) שנרכש כדי להגדיל את טווח השידור,אבל לפי מה שאני יודע(לא הרבה) הוא חייב להיות מחובר חוטית לראוטר ולכן הטווח גדל רק במעט. לפי מה שהצלחתי להבין מחיפוש באינטרנט אז רק ה…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-