עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. אני תוהה האם יש הבדל כלשהו בביצועים בין כרטיס שמחובר ב-PCI לבין כרטיס שמחובר ב-PCI Express. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב, יש לי hotbox עם תמיכה ב-wifi. יש לי חיבור פיזי בכבל מה-HOTBOX לחדר מרוחק בו קליטת ה-WIFI חלשה. אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי ולחברו ל-HOTBOX באמצעות הכבל הפיזי, בהתאם לתאור בחלק השני של: http://www.netcheif.com/Articles/Rou...RouterAsAP.htm. אני מעוניין ששני הנתבים יתפקדו כרשת אחת, כלומר שכאשר הטלפון החכם יהיה קרוב ל-HOTBOX, החיבור לאינטרנט יהיה דרך ה-HOTBOX, וכאשר הטלפון החכם יהיה קרוב לנתב החדש, החיבור יהיה דרך הנתב החדש, כל זאת באופן אוטומטי בלי צורך לבחור בכל פעם את הנתב הקרוב. בנוסף, אני מעדיף (אך זה לא הכרחי) שלנתב החדש יהיו מספר פורטים (כניסות) של RJ-45, כדי לאפשר חיבור מחשבים מרוחקים בלי לקנות switch נוסף. שאלות: 1. האם חיבור כנ"ל (עם מעבר אוטומטי …

3. Started by iAvishay,

שלום. אני החלטתי לקנות כרטיס רשת חדש, לאחר שנמאס לי מהבעיות של השניים שהיו לי. אלחוטי / חוטי: אלחוטי. הנתב: DGN2200 של בזק. כרטיס פנימי או חיצוני: אני מעדיף פנימי, אבל אני גם לא שולל חיצוני. מרחק מהנתב: בסביבות ה-6 מטרים עם קיר בטון עבה שמפריד. תקציב: הכנתי לזה 250 ש"ח, אבל אם יהיה צורך אני אוכל לחרוג. הלוח אם שיש לי הוא "Gigabyte GA-B75M-D3H". תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שבוע טוב לכולם. היום ניסיתי להעביר את הראוטר לחדר אחר בבית-שיהיה ממוקם קרוב יותר למחשבים. בחיבור הטלפון לקיר,יש קו תקין(בדקתי). שמתי פילטר של בזק,חיברתי את הראוטר לחשמל ולDSL ו..נורת DSL מהבהבת ולא "נתפסת". ניסיתי בשני תקעים של בזק באותה קומה,עדיין לא עובד. בתקע המקורי בקומה למטה הראוטר עובד מצויין. אשמח לקבל הסבר ופתרון! תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לזה סיבה טכנולוגית כלשהי? זה אמור להשתפר בעתיד הקרוב? מה הקצבים במדינות נורמליות? (אירופה / ארה"ב)

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by ANTONIO,

שלום, יש לי מדפסת HP Officejet J5783- All in One, מחוברת למחשב "ראשי" ( נקרא לו מס' 1 ) בחיבור USB והמחשב מחובר למודם-ראוטר של בזק. מחשב מס,2 , בחדר של הילדה, מחובר חוטי למודם ראוטר. שתי המחשבים WINDOWS7x64bit המחשב מס'1 יכול להדפיס ללא בעיות, אך המחשב מס' 2, מתחיל להדפיס ולאחר מספר שורות ההדפסה מתחרבשת ונפסקת. מדפיס בדף נוסף מספר סימנים בג'יבריש וזהו. כאשר זה קורה, מחרבש את ההדפסה במחשב מס' 1 וגם שמה מתחיל לעשות בעיות... למישהו יש פיתרון לבעיה שנוצרת במחשב מס'2 ? אגב, חיברתי אותה תקופה קצרה לראוטר בUSB והיא הדפיסה בסדר גמור, הבעייה היית שלא ניתן היה לשלוח/לקבל פקסים...:יש לזה פתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by irame,

שלום, קניתי ראוטר, הצלחתי להתקין אותו, הכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מוציאה את הכבל אין אינטרנט. בבית יש אינרנט אלחוטי כי הטאבלט מצליח להתחבר ככה שהבעיה היא בהגדרות של מערכת ההפעלה. מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חיפשתי המון, בכל מקום שזה נשאל גם התשובה לא היתה לגמרי ברורה לי. יש לי ראוטר של הוט, מובנה עם המודם, שהוויפיי שלו לא מי יודע מה. ברשותי ראוטר של אדימקס, שאני רוצה לשרשר אל הראוטר הזה ושישדר גם הוא את האינטרנט בוייפיי. אני לא ממש מבין איך לעשות זאת.. מציאת האייפי של כל אחד מהראוטרים אני לא יודע לעשות, אני מקבל IP של הראוטר המחובר ישירות לאינטרנט.. מה לגבי השני? כשחיברתי את האדימקס קיבלתי "Multiple connection" אבל לא קיבלתי וויפיי מהאדימקס. אז איך לעשות את זה? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by 6847761,

שלום, ברצוני להשחיל כמה חוטי אינטרנט\רשת ואשמח לדעת אם יש איזה טכנאי\חברה שעוסקת בזה באיזור ב"ש-קרית גת חיפשתי קצת באינטרנט ולא ממש הגעתי לתוצאות.. מדובר על מקסימום 3 השחלות (2 לקיר רגיל ואחד לחד"ב) תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by liran125,

1.נתון: פרוטוקול S\S עם STOP-1 (P (parity זוגי 7 ביט DATA קצב 9600 BPS א. כמה זמן יקח לשלוח את המידע של השם MIKI? (ב-ASCII) ב.מה רצף הסיביות על קו התקשורת שהוא שולח MIKI? ג. מהי נצילות התקשורת המינימלית והמקסימלית בפרוטוקול S\S? ד.מהו זמן המסגרת? (עשיתי את הסעיף הנ"ל פשוט אני רוצה לדעת שהוא נכון) 2. נתון פרוטוקול sdls עם 5 בתי flags 1500 בתי DATA 20 בתי CONTROLS א. אם קצב התיקשורת הוא 1000 סיביות לשנייה כמה זמן לוקח להעביר את המידע? אודה מאוד לעזרה!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by alan1313,

שלום, יש לי את המודם המשמש כראוטר של הוט הHOTBOX ההוט בוקס נמצא אצלי בחדר ומעליי יש בבית עוד 2 קומות. הבעיה היא שלקומה אחת למעלה הוא מגיע אבל לקומה העליונה לא. לכן רכשתי את המוצר הבא: http://dx.com/p/portable-2-4ghz-802-11b-g-n-300mbps-wireless-wifi-repeater-ac-100-240v-107457 שמשמש כרפיטר ומביא את האינטרנט גם למעלה. הבעיה שלי היא כזו: הכל עובד מצויין למשך 5-10 דקות ואז זה מתנתק, ואי אפשר להתחבר שוב לרפיטר. צריך לעשות לריפטר ריסט ולנתק מהחשמל כל פעם. למה זה מתנתק?אולי זה בהגדרות של הHOTBOX חשוב לציין שהפעלתי את הרפיטר כרפיטר ולא בתור AP ( יש אפשרות כזאת, פשוט לא כל כך הבנתי מה היא אומרת ) ככה מופיע המדריך: http://i.ebayimg.com/t/Wireless-N-Wifi-Repeater-300Mbps-Extende…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by yuri1992,

שלום חברים, לפני מספר ימים עברתי לHOT, קיבלתי את הראוטר הדיפולטי של F@ST 3184, (ראוטר גרוע בלשון המעטה). הרשת האלחוטית שהוא מספק היא גרוע מאוד, אני יושב כ 10 מטרים מהראוטר והמהירות לא עוברת את ה8 מגה. נשאר לי בבית הראוטר של בזק (simens sl2-141), ברצוני לחבר אותו בצורה קווית לHOTBOX, על מנת שהוא יספק את הרשת האלחוטית. הגדרתי את הIP של הsiemens ל192.168.1.111 (מחוץ לתחום של hotbox), כיוונתי את הDHCP לHOTBOX - 192.168.1.1 וחיברתי בניהם בעזרת כבל רשת. לכאורה לפי מה שאני מבין הסיפור אמור לעבוד, אבל הוא לא. למישהו יש פתרון? האם זה אפשרי בכלל לחבר את הSiemens לHOTBOX ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by chenrp,

Wireless Mesh Network Wireless Mesh Network (WMN) is a concept that is pushed by companies like Google to create an open and free Wi-fi network in cities to attract people to consume network services and hence to get local advertisements. This network is simple to install and operate. Lets look on it in this work Figure 14: Wireless mesh network a. The nodes in the network supports IEEE802.11n standard. Explain how its opearte and how MIMO antennas are used in this network b. What end users need to do in order to connect itself to the network? How he will get its IP address? c. The network in the drawing demonstarte a Wireless mesh network. Define the needed funcionality…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם, אתמול התקנתי בבית אינטרנט 100mb (הוט+נטווזי'ן) . אחרי הרבה טרטורים שעבירו אותי מנציג לנציג מאחד לשני עם מהירות נמוכה , אני מקבל מהירות טובה במחשב שמחובר בכבל רשת, אך במחשב הנייד בקרבת הראוטר המהירות בקושי 50mb. האם זה אמור להיות ככה ? או שיש בעיה ? ברור שעם כבל רשמת זה הרבה יותר מהיר, אבל באלחוטי המהירות אמורה להיות נמוכה בחצי? לפני זה שהיה לי 12mb עם ראוטר של tplink הנייד והנייח היו באותה המהירות.... תודה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לדברי בזק לא ניתן להגיע ליותר מ-70. כפי שרואים אני מקבל גם יותר מ70. אז ביקשתי גם מבזק בנלאומי שישוו לתשתית. אלו הם התוצאות שקיבלתי: אתר בזק: Uploaded with ImageShack.us אתר בזק בנלאומי: Uploaded with ImageShack.us אתר speedtest: Uploaded with ImageShack.us באתר speedtest נתתי לו לבחור את השרת המהיר ביותר בעצמו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by elizool99,

לאיזה ספקית יש את מהירות ההעלאה הכי גבוהה? ועוד משהו אני כרגע משלם לבזק בינלאומי 32 שקל ל15 מגה הבנתי שאפשר להוציא מהם פחות כי בהוטנט זה 20 להוטנט מה מהירות העלאה? ותיתחסו גם למחיר תשתית בקשה שאני אדע כמה להוציא מהם

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by דודק,

שלום אני רוצה לחבר יחידת דיור למודם ראוטר שמספק אינטרנט לבית, כך שגם מיחידת הדיור יהיה אפשר לגלוש באינטרנט דרך אותו קו של הבית. בבית יש ראוטר של הוט sagemcon f@st 3184. ביחידת הדיור יש שקע שמאפשר להגיע דרך הקיר עד לראוטר שבבית כך שהחיבור בין הראוטרים יהיה קוי. הראוטר שבבית לא יהיה אלחוטי והוא גם בקומה אחרת מיחידת הדיור כך שגם אם כן היה מוגדר לשדר באופן אל חוטי, כנראה שהקליטה ביחידת הדיור לא הייתה מספיק טובה דרכו. אבל הראוטר שביחידת הדיור כן אלחוטי כדי שיהיה אפשר לגלוש בה גם עם טלפון חכם. אבל ברור שאם רוצים אפשר לחבר מחשב גם ישירות לראוטר שביחידת הדיור. האם יש דרך לאבטח ולהפריד את שתי היחידות כך שלא ניתן יהיה לחדור למחשבים אחד של השני וכך שהגלישה תהיה נפרדת לגמרה? אפשר ל…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם, מתנצל אם שאלו את השאלה הזאת לפני, ניסיתי לחפש בנפוצות ובפוסטים קודמים ולא מצאתי משהו מדויק. יש לי ראוטר\מודם של DLINK ואני מעוניין להפוך אותו לראוטר בלבד - לחבר אותו בכבל רשת לHOTBOX המוגדר כבר כמודם בלבד ולהשתמש ביציאות הרשת החוטיות וברשת האלחוטית כדי לקבל את האינטרנט מהמחשבים בבית. בדקתי בכמה מקומות ופשוט לא מצאתי איך לנסח את השאלה הזאת במשפט ברור שיניב תוצאות - האם יש דרך לעשות בדיוק את מה שאני רוצה לעשות כאן? בתודה רבה, שמוליק.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by moping,

שלום לכולם! בחדר מחשבים קיימים עשרה מחשבים בהם מותקנת מערכת XP PRO חיברתי את כולם עם סוויצ' הגדרתי IP לכל מחשב בכל כרטיס רשת במחשבים מופיע מקושר. מה שאני רוצה שבמחשב מספר 1 הוא ישמש ככונן רשת ותהיה בו תיקייה שבתוכה יהיו עוד 8 תיקיות מכיתה א-ח שכל התלמידים של אותה כיתה יכניסו חומר אליה וגם תהיה להם גישה אליה בכל עת. הגדרתי שם לכל מחשב כולם באותה קבוצת עבודה. אשמח באם תסייעו לי אני אובד עצות בעניין המון תודה!

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. אני עם XP, אם זה משנה, ומשום מה - האקספלורר שלי זוחל ברמה לא סבירה. בעיקר בפייסבוק. לעמוד לוקח המון זמן להיטען והוא גם מגמגם בטעינת ההמשך בגלילה למטה. הייתי ממשיך הכרום שיש לי, שיחסית הרבה יותר מהיר, אבל ישנם אתרים שעדיין לא מתפקדים אלא באקספלורר. לצורך העניין, כשאני פותח את מנהל המשימות (TASK MANAGER) מופיעה שורת IEXPLORER עם שימוש בזיכרון 300,000 ומעלה!!! שורה בודדת! יש לי זיכרון DDR2 667 - לא חדש או מהיר במיוחד, אבל עובדה שהכרום כן זז. אז מה לא בסדר אצלי ואיך אני מטפל בו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, שידרגתי לא מזמן את האינטרנט של בזק וקיבלתי מהם נתב חדש (6740U), לאחר שהחלפתי לנתב הזה שמתי לב שהקליטה של הWIFI בשאר הבית ממש גרועה. הנתב ממוקם בחדר שלי, ואפילו מחוץ לחדר הקליטה לא מושלמת. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by HeaT-SinK,

שלום חברים במשרד יש לנו כ10 מחשבים המחוברים קווית דרך סוויץ' למודם הוטבוקס. כל בערך כחצי שעה יש לנו ניתוק של 2-3 דק' לאינטרנט והוא חוזר. החבר'ה בהוט לא רואים את זה בלוגים ואם מחברים מחשב בודד למודם של הוט אז אין ניתוקים מה שגורם לי לחשוב שמדובר בסוויץ' שמנתק אותנו. יש אפשרות להיכנס להגדרות של סוויץ' דרך כתובת מסויימת? איך אני יכול לקפנג או לנסות לחשוב על פתרון לבעיה? (מדובר בסוויץ' חדש) הדגם hp 1410-24g

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום! לפני כמה חודשים רכשתי נתב של TP-LINK מדגם TL-WR1043ND בשביל להקים רשת רחבה דרך WDS, אבל לא הצלחתי והנתב חזר לקופסא שלו כמאט ללא שימוש. שכחתי מהעניין, עברתי דירה, הצרפתי לבזק וקיבלתי מהם את DLINK מדג DSL-6850U (כנראה ממותג על ידי בזק כ N600). שתי רשתות אלחוטיות: 2.4GZ ו 5GZ (שבאחת אני לא עושה שימוש ולכן ביטלתי). אחרי כחודש לא היו בעיות (חוץ מזה שהקליטה קצת חלשה בדירה לא גדולה בכלל). וחבל לי על ה TPLINK כי הוא חדש בקופסא ועם אחראיות ולכן אני שוקל למכור אותו. השאלה שלי, האם הנתב של בזק ידוע לעשות בעיות ועדיף לי להשאיר את TPLINK למקרה גיבוי? לצורך העניין מדובר על בין 2-3 מחשבין שיחוברו חוטית, טלפון אנדרויד אלחוטי, לפטופ אלחוטי. אשמח לתשובות לגבי הביצועים של ה DLINK של ב…

• 2 תגובות
    • 16k צפיות
  24. יש לי ראווטר hotbox של הוט ומהירות גלישה של 100 מגה, אני מחובר למחשב בכבל רשת כאן אין בעיות המחשב רץ באופן רציף. בנוסף יש לי בבית עוד מחשב בכבל רשת נייד וטלויזיה חכמה של LG כאן הבעיה הנייד והטלויזיה עובדים על הרשת האלחוטית(WI-FI) שאני מנסה להיתחבר לטלויזיה דרך הראווטר אני מצליח אבל כל רגע יש תקיעות. לפעמים עד כדי שהטלויזיה חושבת כחצי דקה/דקה ואז חוזרת להגיב אני יודע שהבעיה היא בעצם הWI-FI השאלה שלי האם כדי לקנות מגדיל טווח או ראווטר חדש אני בעד האופציה השניה. רציתי קצת פירוט האם המגדיל טווח בכלל יעזור במשהו ואם שווה יותר ראווטר איזה ראווטר עדיף מבוסס רשת אלחוטית כלומר שהWI-FI יהיה בעדיפות ראשונה, תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by elior021,

היי, אני מקבל שגיאה could not flush the DNS Resolver Cache: Function failed during execution משהו יודע איך מסדרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים