עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז את השם משתמש הוא נותן אוטומטית, אבל מה הסיסמה? במחשב השני יש WINDOWS 2000. איך אני רואה את הסיסמה שלו?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  2. התשתית שלי בת 15M. האם המודם הבא מתאים? (משום מה הוא לא מופיע בטבלת "המומלצים") http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=EDIMAX-AR-7286WNA&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=68&aff=Zap〈=he

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם , אני צריך להגביר קליטה בבית , הבנתי שהפונקציה הזאת נקראת WDS , אז ככה : אני צריך להגביר קליטה מקומה אחת בבית לקומה מעל , מרחק אווירי של בסביבות 20 מטר... איזה מבין הראוטרים הבאים הוא הממולץ ביותר? http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Router&DB140773=140786&DB67112=142364&orderby=price כמובן שהעדיפות שלי לכמה שיותר זול

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by raam123,

שלום לכולם ! ה DEFUALT GATEWAY מוגדר אצלי כ 10.0.0.128 ואני רוצה לשנות אותו ל 192.168.1.1 כמו שהיה לי פעם... איך עושים זאת ? יש לי מצלמת IP בבית שעובדת על 192.168.1.99 והיא אפשר לנתב אותו אחרת... בבקשה עזרה ! אני בעל IP קבועה מול הספק.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by sagioto,

שלום, יש לי PS3 שמחובר עם ראוטר אלחוטי למחשב, במחשב יש WINXP אני מעוניין לדעת איך אני מגדיר אותו כשרת DLNA ע"מ להזרים תוכן לPS3 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by zohar678,

יש לי כרגע מחשב אחד נייח בבית כשהוא מחובר עם מודם של בזק. בקרוב יהיו לי שתי מחשבים נייחים ואני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט. אני יודע שאני יכול להפוך את המודם של בזק לנתב אלה שאז אמרו לי שאם אני הופך את המודם לנתב אני עדיין אצטרך מודם נוסף ושיהיה עלי לחברו לנתב. או לחילופין לקנות מודם נתב ואז אני לא צריך שני מודמים. האם זה נכון או שמספיק לי רק להפוך את המודם של בזק לנתב בשביל לחבר את שתי המחשבים לרשת? סוג המודם שיש ברשותי הוא TNN-AZTECH 600E

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  7. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=719114 ראיתי את הנ"ל אבל השאלה היא אם הוא מסוגל לפעול גם כמוניטור? אני אפרט - כחלק מתפקידי, אני מחפש כרטיס שיכול לפעול כמוניטור על מנת לבצע בדיקות אבטחה (בתחומי ההצפנות), ואני מחפש כרטיס שפועל גם כמוניטור אבל כשהוא לא מוניטור הוא פועל בתקן N. מישהו מכיר? המחיר לא משנה אך אם יש זולים, אשמח.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  8. שלום לכולם אין לי מושג איפה עוד לחפש שרתי איכסון של מיילים של 1 גיגה שמתאמים לאוטלוק ואני מבקש את עזרתכם בענין תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  9. יש לי NGN, תשתית של 10 מגה וקיבלתי מבזק לפני הרבה זמן מודם של ROTAL דגם RTA1320a מה אתם אומרים על המודם הזה? האם יש מודמים יותר טובים ממנו? והאם מודם אחר שיותר טוב ממנו משפיע על הlatency לטובה? אני יודע שתמיד היו מודמים מחברות מסוימות שאמרו עליהם שהם מגמגמים ולא טובים...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני מעונין לקנות כרטיס בתקן N DRAFT 2 ואני מעדיף לקנות פנימי, רק שהמחשב נמצא עמוק מתחת לשולחן. ושאלתי היא אם עדיף לקנות חיצוני שיצא עם כבל מאריך (USB), ויקלוט יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 6.1k צפיות
  11. לא הצלחתי להבין למה הבדלי המחיר הגדולים האלה ביניהם וגם אם כולם תקן N למה שניים מהם מוגבלים לMBPS150 הרי חשבתי שזו כל המהות של תקן (המהירות) ועוד שאלה, מצורפים הפרטים של הראוטר שלי (siemens sl2-141), אתחבר אל הראוטר עם 2 מחשבים נייחים ברשת קווית (כאשר שני המחשבים תומכים במהירות 10\100\1000) השאלה האם הראוטר תומך בזה כי לא מצאתי שכתוב משהו לגבי זה האם מהירות העברת הנתונים בין המחשבים שאקבל בפועל היא באמת 1000 לחלק ל8: 125מגהלשנייה? תודה רבה!! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by omershk,

שלום לכולם, אני שוקל מעבר לחברת נטוויז'ן למסלול של 100Mbps בתשתית DSL (כיום מחובר לבזק בינלאומי). הבנתי מנציגת השירות שהם מספקים נתב שנקרא Netbox. מבדיקה קצרה מסתבר שהמכשיר הוא של חברת ADB והדגם VV2220. רציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם המכשיר ו/או עם חברת נטוויז'ן. כמו כן האם ניתן לוותר על הנתב ולרכוש נתב אחר באופן עצמאי? תודה מראש! עריכה: הצטרפתי לנטוויז'ן וכעת אני מחפש נתב משולב מודם שיחליף את ה- Netgear VEGN2610 שאני צריך להחזיר לבזק. קראתי קצת על הנתבים של ZyXEL וכרגע הדגם שנראה לי רלוונטי הוא VMG3926 (פרטים נוספים כאן). אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון עם החברה באופן כללי ואולי אפילו עם הנתב הזה ספציפית. כמו כן אשמח לקבל …

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. היי. עברתי שבוע שעבר לדירה עם שותף. כרגע לי יש הוט ו 012 על 2.5 מגה בלי התחייבות. ולו יש בזק עם התחייבות לעוד ארבעה חודשים ו013 ללא התחייבות על מגה וחצי. אנחנו רוצים לשים חבילה אחת גדולה לשנינו בכדי לשלם פחות ולקבל יותר. חשבנו על ה-10 של בזק או 12 של הוט(יש באיזורינו). מה שאנחנו חושבים עליו עקב ההתחייבות שלו לבזק זה לעשות 10 מגה. שבו מקבלים 6 חודשים ראשונים ב 62 שקל ואז עוד 6 חודשים ב 99 שקל. וגם מקבלים ראוטר אלחוטי אאלט הדגם הזה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748307 או הדגם הזה : http://www.dsa-sys.co.il/Product.aspx?ProductID=300 מה שיש במלאי באותו הזמן. 2 שאלות: 1: האם המבצע הנל כדאי(כולל האם הנתבים נחשבים טובים)? 2: רק כדאי להיות סגור על עצמי- בכדי שתהיה לנ…

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  14. חשוב שתעזרו לי פה כי יש להם תקלה, וב 012 שעשיתי בדיקה ב MPLS זה גם לא עובר את 2MB בהורדות Torrent יחיד. מה שברור שיש תקלה זה לא רק שיש איטיות בהורדות, זה הפינגים המטורפים שמקבלים אך ורק במשחקים, זה אומר שהתעבורה נתקעת איפשהו או שלא עוברת כמו שצריך, מי שיוכל לעשות WIRESHARK בזמן הורדת Torrent או בזמן משחק WoW,BF3,CS,GW2, וכו' שיראה איזה פינגים הוא מקבל, לא הגיוני שאף אחד לא התלונן בקשר לזה. חבר שלי בבזק גם התלונן על הורדות איטיות אבל הוא לא משחק בכלל אז אני לא יכול לדעת סטאטוס פינגים. הפינגים תקינים בהרצת CMD או בבדיקת מהירות רגילה !, הבעיית פינגים היא רק במשחקים ! 9K ב WoW ואפילו גם היה 17K MS שזה 17000 לא תקין בעליל וגם לא ניתן לשחק בכלל ! עריכה : בנוסף בדיקה שעשיתי עם …

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by bati6,

אהלן, יש לי ראוטר tp link w9970 . עד 100 מגה, בחיבור כבל רשת ישיר הוא מוריד לי על 8 מגה ובwifi במרחק של 10 מטר מהראוטר הוא מוריד לי על 500-1000 קילו בית. יכול להיות שזה הגדרה כלשהיא במחשב? לאחרונה שידרגתי לווינדאוס 10

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by LRa,

שלום, בשנה האחרונה הייתי מחוייב להוט דרך 012 עבור גלישה ב 1.5\256K. שילמתי 100 ש"ח בחודש. חודש שעבר פג תוקף החוזה והתקשרתי ל-012 ולהוט בכדי לקבל הצעת מחיר. החודש קיבלתי חיוב מהוט וראיתי שהוא גבוה ממה שסגרתי איתם. התקשרתי אליהם והם טעונים שאכן התקשרתי ודיברתי עם נציג, אך אין תיעוד למחיר שניתן לי. במקום זה המחיר שמופיע אצלהם הוא 74 ש"ח, שזה מחיר מחירון!(מה שלא הגיוני, כי גם אם המחיר שסיגרתי עם הנציג הוא גבוה ממה שאני טוען שהוא, עדיין לא סגרתי איתם על מחיר מחירון...). דיברתי עם שימור לקוחות והוא אמר לי את אותם הדברים. ביקשתי לדבר עם המנהל וכרגע הוא צריך לחזור אלי. מה לדעתכם עלי לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ^ ללא עוד משתמשים בבית. רק מחשב אחד משחובר למודם באופן חוטי. הדבר מפריע לגלישה\הורדה וכו'... האם הדבר נפוץ בדגם הזה? איפה הבעיה? אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  18. Started by Cheif,

למיטב ידיעתי, עד היום לא פורסמה בארץ סקירה מקיפה למצלמת IP. במצלמת IP כוונתי למצלמה המתחברת ישירות אל נתב הרשת תוך שהיא מקבלת ממנו כתובת IP. מצלמות מסוג זה נפוצות מאוד בשוק המקצועי אך לא זכו להצלחה גדולה בשוק הבייתי. אז בפעם הראשונה, קבלו סקירה מקיפה למצלמת IP המתאימה לבית ולעסק הקטן. בתמונות שמצלמה זו מפיקה ניתן לצפות באופן מקומי תוך שימוש בתוכנה ייעודית, או באופן מרוחק דרך רשת האינטרנט או תוך שימוש בטלפון חכם מבוסס iOS או אנדרויד. http://www.netcheif.com/Reviews/IC502w/IC502w.htm

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by AMIT_MEG,

יש לי הוט עם בזק בינלאומי ליפני כמה זמן שיניתי את האינטרנט מי 1.5 ל 3 ועכשוו בהוט יש לי 3 ובבזק בינלאומי יש לי 1.5 ואני מוריד דברים על 350 400 איך זה יכול להיות

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  20. מדובר בכרטיס הזה- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440. אני מעוניין לקנות אנטנה חיצונית מדגם http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7977 או דומות לה ע"מ להגדיל את טווח הקליטה של הכרטיס. האם החיבור הקיים בכרטיס יתאים לאנטנה או שיש צורך במתאם כלשהו? ובכלל, על אילו אנטנות חיצוניות הייתם ממליצים בטווח של עד 200-250 ש"ח? תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 15.05.2009 בשעה 20:04:18 ?????????? :-\

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, שאני עובד במקדונלדס אז אני מתחבר עם WIFI לראוטר שלהם, ויש רשת של BZONE של בזק. שאני מתחבר אליה אני צריך קודם להיכנס לדפדפן, אוטומטית עולה חלון ובו אני להסכים לתנאי שימוש ובלה בלה. איך אני עושה דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by kochil,

שלום, בורה בכל הנוגע לרשתות אלחוטיות והציוד הנדרש עבורן, ומעוניינת לקנות ראוטר עם מודם, שיעבוד כמו שצריך בבית של כ-80 מ"ר, עם שימוש של שני מחשבים ושני סמארטפונים. המחיר צריך להיות סביר (גם במחירים לא מבינה). מעוניינת לקנות בארץ, היות שאין לי זמן לחכות לזמן המשלוח הארוך מחו"ל. אשמח להמלצות. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by igeorgy,

שלום, החלטתי לקנות נתב של Linksys כמו שהמליצו פה באתר, עכשיו אני מתבלט איזה כרטיס רשת לקנות. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הכטיס החדש של Linksys WPC54G לכרטיס הישן, חוץ מ-80 שקל הפרש? והאם ההפרש משמעותי? ראיתי שרשום משהו כמו תומך ב-SES, מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  24. ההודעה באנגלית-אשמח לתגובה מהירה בעברית I have 2 computers that i want to network. 1) The first connects to the internet via a usb cable modem and has a wireless d-link network card and works on Win2000pro. 2) The second has a wireless card and works on Win Me. Now for the problem: The modem gets a dynamic(automatic) IP address. In "newtork connections I see 2 local area connections(local area connection local area connection 2). When I go to the modem's local area connection and check "share", I get a windows popup message stating that the IP address will be changed to IP=192.168.0.1 and then it wont allow me to browse the net. Only if I Uncheck the "share" can I surf…

25. Started by club_501,

עד היום היה לי מודם USB ALE130 שמחובר למחשב שלי, וכבל רשת מהמחשב שלי למחשב של אחותי. עכשיו קבלתי את המודם רשת ROTAL - RTA1320a שלפי מה שהבנתי אפשר להפוך אותו לנתב(router). עכשיו כדאי לחבר את המחשב של אחותי אני צריך לקנות ממתג (switch) עשיתי חיפוש בפורום כדי לענות לעצמי על שאלה, שעדין אני בספק אם הבנתי נכון: 1) איך להפוך את המודם הנ"ל לנתב? חיפשתי ומצאתי מדריך איך להפוך מודם לנתב, פעלתי עלפי ההוראות הנורית של הPPP נדלקה, נכנסתי שוב להגדרות של המודם, ראיתי שכביכול המודם מחובר, אבל כשאני פותח דף אינטרנט האתר לא עולה. עשיתי חיפוש נוסף ונתקלתי בכמה תראד נוסף שאומר שאי אפשר להפוך את המודם לנתב כי אי אפשר לקבל כתובת סטטית בADSL. בבקשה אני צריך כמה דברים, כי החיפוש כבר בלבל אותי …

• 2 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.