רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
ב-LINK המצ"ב אפשר לקרוא ניתוח מקיף של מיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל. השורה התחתונה - סיכויי ההצלחה אינם גדולים. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3624435,00.html
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בראש ובראשונה אני ריצה לומר שהבעיה היא במחשב נייד מסוג IBM T30 צריך עזרה דחוף אני כבר מנסה בערך שבועיים ליפתור את הבעיה... המחשב מיתחבר לאינטרנט מוצא את הרשת (למחשב כרטיס רשת אלחוטי מובנה של אינטל) אך לא מצליח לזהות את המחשבים האחרים ברשת הוא בעצמו לא מצליח להיכנס להגדרה של MSHOME ליפעמים מחשבים אחרים רואים אותו אך לא מצליחים להיכנס אליו... ומכאן נוצרה לי הבעיה שאני לא מצליח להדפיס מהמחשב הזה בעוד שמחשבים אחרים (3 נייחים) רואים אחד את השני ומצליחים להדפיס במדפת ששתופה ברשת המחןברת לאחד המחשבים... אם מישהו יודע מה לעשות אני ישמח :bash:
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ממה שהבנתי אם יש לי ADSL או כבלים ( אגב יש לי YES אפשר עדיין כבלים? ) אני משלם על מודם,לטכנאי כשהוא בא,בזק בניפרד 99 ש''ח כל חודש,ולספק נכון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, היה לי פעם את החייגן (כבלים) שמופיע בתמונה פה . מישהו פה בפורום נתן לי אותו,הוא עבד מעולה אבל פירמטתי את המערכת וההתקנה נמחקה,באתר של ברק בהורדת חייגן לכבלים יש חייגן אחר שעושה המון בעיות ובכללי לא עובד טוב,מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור להורדה של החייגן הספציפי מהתמונה? תודה
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לרשת מהמחשב שלי ואח שלי גולש דרכי. רציתי לדעת האם אתם מכירים תוכנה שאני יוכל לקבוע נניח שאח שלי יוכל להוריד במקסימום 50KBS ככה שאם אני נניח משחק CS אז יהיה לי רוחב פס מספיק מובטח ואני לא אצטרך לצעוק לו שיבטל את ההורדות? תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ביום חמישי בערב נציג של 012 התקשר אמר שהמחשב שלי תוקף תשרתים שלהם והפנה אותי לעשות בדיקת וירוסים באתר של פנדה עשיתי תבדיקה לא נימצאו וירוסים אחרי זה סרקתי אם נורטון אנטי וירוס 2005 גם לא מצא כלום סרקתי אם "THE CLEANER" אין שום טרוינים ויש פייר וואל מעודכן ביום שישי בלילה האינטרנט התנתק התקשרתי בשבת בבוקר אחרי וידאוי פרטים: אני:אממ תיראו בלילה האינטנט התנקת ושאני מנסה להתחבר זה אומר שהסיסמא לא נכונה ואני בטוח שזאת הסיסמא נציג:כן אתה תקפת את השרתים שלנו ולכן נאלצנו לנתק אותך אני: זה לא יכול להיות (מספר תסיפור למעלה) הנציג:אתה משתמש בתוכנות הורדה אני:כן הנציג:יכול להיות שזאת הבעיה אני:זה לא הגיוני זה תוכנות הורדה לא תקיפת שרתים הנציג:חכה רגע הנציג:תראה תוריד Ad-Aware אני:…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נטוזיון 013 פשוט גרועים בלתי ישוער, אני על 16MB ואני הורדתי את אותו קובץ (טורנט משרת פרטי) בספק השני קיבלתי מקסימום מהירות אחרי כמה שניות, בברק לא עבר את ה 120 אחרי 10 דקות, בושה , חוצפה. 012 גרועים ולא מגיע להם בכלל מקום 12 ברשימה, יותר נכון מקום 900. אורנג' מעולים אבל אין להם לא 12,16, ולא אף אחת מהחבילות החדשות. אקספון גם התחילו להם עומסים כי כולם עברו אליהם, וגם אין להם את החבילות החדשות. בזק חד כמשמעו גרועים עקב ההגבלות בטורנט ולוקחים סכום זעוף על ה 32 מגה יותר מאשר כולם. 400+ שקל בהשוואה לנטוזין 339 שקל. אין לנו מדינה אחרת אבל גם אין ספק אחר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה: יש לי נתב Siemens SL2-141 ואני רוצה להפוך את האייפי שלי מסטטי לדינאמי. אני יודע שזה סטטי בכך שאני מתחבר וזה מראה לי את אותו הIP. איך מסדרים את זה?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי השבוע לסלקום לאינטרנט פייבר עד 600 מגה עכשיו יש בעיה שלא מצליח לאתר מהי ואשמח אם מישהו עם טיפה ידע בנושא יגרום לי להבין מה לא תקין אז ככה הראוטר שלהם מחובר למחשב 1 ישירות בלי סוויץ בדרך או משהו עם כבל ומקבל אכן את המהירות של ה600 עכשיו עוד מחשבים מחוברים לראוטר הזה דרך כבל שעובר דרך קירות ועובר דרך סוויץ לפני שמתפזר למחשבים אחרים בבית מה שקורה ששאר המחשבים מקבלים מהירות של עד 100מגה לאחר בדיקה שלי ראיתי שהסוויץ שהיה לי תמך עד 100 מגה ולכן קניתי חדש והחלפתי לזה:TP-Link TL-SG1008D לאחר ההחלפה בודק ושוב מהירות עד 100 מגה ולא מבין למה בדיוק המחשב שלי ושאר המחשבים הכרטיס רשת תומך עד 1000 מגה אשמח לעזרה בנושא תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
התופעה החלה השבוע ומשום מה איני מצליח לטעון את האתר במלואו. כל מה שאני מקבל זו התמונה המצורפת. אני מניח שיש הסבר ופתרון, אם כן, אז מהו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לפי המלצות הפורום לקנות את הראוטר WRT54GL. עכשיו עשיתי חיפוש בזאפ ומצאתי את החנות הזו: http://www.digitalsupport.co.il/buy/scripts/prodView.asp?idproduct=43 ששם כתוב ואני מצטט: "נתב זה לא תומך בכבלים והוא למעשה WRT54G V4 לשנת 2004. הנתב לא תומך או נתמך ב Windows Vista. נתב זה אינו מיועד למשתמשים רגילים אלה לאנשי לינוקס בלבד. כמו כן, חברת LINKSYS לא מספקת אחריות לנתב אם שונתה גרסת ה FIRMWARE שלו. אנו ממליצים ללקוחותינו לרכוש או את דגם WRT54G V7 לשנת 2007 בלינק הבא: או את דגם WRT54GL V1.1 האחרון לשנת 2007 אשר תומך בכבלים ומגיע עם ממשק GUI חדש! אחריות 3 שנים - שינוי גרסה מסיר אחריות. (הוראות חברת Linksys)." האם זה נכון??? האם נתב יכול שלא לתמוך במערכת הפעלה מסויימ…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
במצב דוס בזמן סיום הבדיקה חלון התוצאות נעלם איך ניתן לגרום לו להשאר חלונות איקס פי פרו
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לא אלחוטי! יש אפשרות שלא יהיה בו פירוואל? ואם כן אני רוצה אחד שאני אוכל לבטל אותו להשתמש בNorton Internet Security 2005 שמישהו פעם אמר לי פה שיגן לי על המחשב בצורה טובה מאוד.. אז יש מצב לביטול פירוואל?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית והמחשב שלי מחובר לסויטץ' שמחובר למחשב של אבא שלי במחשב שלי מותקן WinXP HOME ובשל אבא שלי 98 כשאני מנסה לשחק משחקי רשת עם המחשב של אבא שלי, המחשב שלו לא מזהה את השרת שרץ על המחשב שלי (המחשב "הראשי") בשני המחשבים מותקן IPX בשני המחשבים מותקנים כרטיסי רשת של אינטל (אם זה משנה משהו) הבעיה היא רק במשחקים, אני יכול נגיד להעביר קבצים ממחשב למחשב מישהו אולי יודע מה הבעיה, ואיזה הגדרות צריך לשים/לשנות? (המשחק הוא RTCW שמבוסס על המנוע של קויק3)
-
אהלן ה-SMARTBOX אמור לתמוך בשידור רשת אלחוטית בתקן N, במהירות 300Mbps, נכון? אני שואל כי יש אני מתחבר אל הראוטר עם נטבוק ובו כרטיס רשת אלחוטי N אבל מהירות החיבור היא 130Mbps. מה אני מפספס? האם יש הגדרות מסוימות בראוטר ע"מ להגיע לקצב שידור של 300Mbps? תודה
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכם הותקנה בבית רשת פייבר של בזק. המחשבים הנייחים מחוברים שניהם ב WIFI לראוטר הטכנאי אמר שכדי לגלוש במהירות החדשה עלי להחליף לכרטיסי רשת חדישים יותר. האם זה נכון? האם כרטיס DLINK DWA185 מתאים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
- 1 follower
-
-
רוצה לעשות רשת ביתית מה אני צריך? יש לכם אתרים בנושא
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום פורום, קניתי את הראוטר שרבים בפורום ממליצים עליו - ה-1043ND של TP-LINK (קניתי את גרסא 2 של הראוטר). אני חווה ניתוקים ונפילות במהירות של החיבורים ב-Wireless (נראה שאין בעיות בחיבור קווי. כמו כן, בדקתי במספר מכשירים כך שזאת לא בעיה עם ה-adapter במחשב שלי או משהו כזה). שיחקתי עם בערך כל ההגדרות האפשריות בראוטר שקשורות ל-wireless - ללא הצלחה רבה. מדובר סה"כ במרחק של 5-6 מטר בין המחשב לראוטר, אין קירות עבים ביניהם (למעשה, יש בסה"כ שתי דלתות, ואם פותחים אותן יש אפילו קו אוירי). ככה זה אמור להיות? לא ציפיתי לביצועים מטורפים מראוטר ב-300 שקל, אבל לפחות שיהיה שמיש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד לא מזמן גרתי בדירה שבא הראוטר הזה שימש אותי רק בשביל WIFI היו תקופות שהוא היה נתקע בתדירות גבוה והיו תקופות שהוא יכל להחזיק ימים ושבועות בלי לרסט אותו. לפני ימים אחדים עברתי לדירה חדשה ועכשיו אני משתמש בו גם בשביל WIFI וגם LAN , מתחבר לסוויץ ושם יש כ4 פורטים פעילים. מפה לשם יוצא שהרוטר ממש נופל כל כמה שעות טובות , אין עליו עומס מיוחד ועדין הוא פשוט לא מתפקד מה ההמלצות , אולי קשוחה מיוחדת ? כרגע מותקן האחרון הרשמי של TPLINK . אולי לקנות אחד חדש טוב שיחזיק ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את BR-6542N שבקושי מגיע למהירות 80 מ"ב ובמחשב השני ל-50 מ"ב ע כבל CAT 7 הנתב עד 100 מ"ב קווי אני בבזק T100 ו-NETVISION אני מרגיש איטיות השאלה שלי איזה מהם מומלץ כי חשוב לי חיבורים של 1 גיגה ולא כל כך חשוב AC העל חוטי אבקש תשובה מקצועית יכול להית גם נתב אחר מימה שצוין למעלה בנושא בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס רשת וצריך המלצות... ההפרש בין Intel 10/100 LAN לבין Genius 10/100 LAN הוא יותר מ 100 ש"ח האם יש הצדקה לכך שה Intel הרבה יותר יקר ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נניח שיש לי חיבור ADSL. יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת. הבעיה: באחד המחשבים מופעלות תוכנות כמו KAZAA EMULE ICQ וכו'... ש"גומרות" את כל רוחב הפס, ובמחשב השני לא ניתן לעשות דברים מסויימים כמו לשחק משחק רשת (הפינג קופץ...... אין צורך להסביר). השאלה שלי היא, האם יש תוכנה שיכולה לחלק את רוחב הפס בין 2 מחשבים? כלומר, להגביל מחשב אחד לרוחב פס מסוים (נניח בחיבור 1.5M לחלק את הרוחב ל750K לכל מחשב...) תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאתם מתחברים ב PPPOE מה ה MTU שמופיע לכם פה > http://www.speedguide.net יהיה בצד שמאל > Broadband בלי ללחוץ יפתח תפריט > Broadband Tools > SG Tcp/Ip Analyzer וברגע שתלחצו יתרענן הדף ויציג את ה MTU ו MSS, תרשמו איזה ספק אתם שנוכל להשוות, כי נראה לי בזק בינלאומי הם היחידים שנותנים MTU מלא 1480 , 012 1400 כמו כבלים , 013-נטויזן 1440.
-
- 9 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
קודם כל, תודה לאלו שמנסים לעזור, תודה מראש. (אלו לא כולן שאלות, חלקן רק הבהרות..) 1) אני בחבילה של החצי מגה (ADSL), חבילה בה אני אמור להוריד על 60KBps. עכשיו, קראתי באחד הת'רדים על אחד (כן כן, זהו אתה!) בחבילה של ה3/4 מגה- בחבילה זו הוא משלם אותו דבר ומקבל יותר, הבן-אדם כ"כ מלא שהוא עוד בא בטענות בת'רד אחר על פינג של 150 או משהו באיזור. 2) אם אני אנטוש את נטויז'ן, אז במצב בו הפינג וההורדה חשובים גם יחד, כשהפינגים החשובים יותר הם פינגים לשרתים בחו"ל, איזו ספקית אינטרנט היא המומלצת ביותר? (יש לי מודם, אני צריך רק את החשבון, אפילו דוא"ל והנחות למצלמות דיגיטליות מטופשות לא מעניינות אותי..) (חשבתי על 012..) 3) אני שילמתי כמה חודשים 90 או לא יודע כמה וזה עלה אוטומטית ל160, אבא …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית עם נתב ASUS שמוגדר כAP (אחרי מודם + מתאם שיחות VOIP) מחוברים לרשת מחשב אחד נייד ומחשב אחד נייח שממנו אני רוצה להעביר קבצים לנייד (שניהם מחוברים באלחוט) מה שאני עושה זה sharing של קבצים מסויימים שאני רוצה להעביר והקצב העברה הוא בסביבות 1 מגה לשנייה האם זה תקין לרשת אלחוטית? זה אמור להיות 100 מגה בLAN לפי מה שאני יודע... ואם זה לא, מה אפשר לעשות כדי לתקן את העניין? תודה מראש וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-