עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Mesatla,

לאחרונה שדרגתי ל5מגה מ4מגה ללא התחייבות ובאותו מחיר ועדיין, המהירות הורדה שלי מרוב העולם לא עוברת את ה120kb/s ורק שאני מוריד מהתשתית הארצית ההמהירות היא כמו שמובטחת. השאלה שלי; האם משנה מהירות ההורדה אם רוב השרתים לא יכולים לספק אפילו חצי מגה של רוחב פס לישראל? בזמן שחברים שלי מהעולם מורידים מאותו השרת במהירויות מדהימות(2-3MB/S) אני צריך להסתפק במועט.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  2. שלום אני משתמש במחשב נייד (WIN7) שמקבל את האינטרנט מהרשת האלחוטית שבניתי בבית. אל הנייד אני מחבר בכבל מוצלב מחשב נוסף (ממיר לוויני שפועל בלינוקס). הבעייה שהממיר כרגע לא מצליח להתחבר לרשת האינטרנט משום מה (בעבר עבד לי) בעוד הוא מחובר ללפטופ התוכנה המחברת שמותקנת בלפטופ היא DCC ומראה שיש חיבור בינם OK גם ב FTP וגם בTELNET אני מנסה להבין כרגע מה יכולה להיות הבעיה האם יש צורך לסמן את שני הפרוטוקולים TCP 4 ו 6 TCP בחיבורים? אילו עוד בעיות ניתן הממיר נותן על המסך בשעת ניסוי חיווי כזה : ליד הIP אין חיבור (נורה אדומה) NETMASK אין חיבור (נורה אדומה) NAMESERVER יש חיבור (נורה ירוקה) ליד הGATEWAY יש חיבור (נורה ירוקה) מה יכולה להיות הבעיה אני מניח שהיא הגדרות בלבד !

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by Enforcer,

שלום יש לי בעיה והמליצו לי על הפורום הזה (Athlon~WINGS) בכל מקרה, זאת הבעיה. יש לי מודם מסוג: Alcatel Speed Touch Home. שעובד עם הספקים 012 ובמהירות של 1.5 מגה. חבר של אבא שלי "שיחק" עם המודם והפך אותו לנתב. הוא מבין הרבה במחשבים והוא עובד כאדמיניסטרטור באוניברסיטה או משהו. אחרי שהוא הפך אותו לנתב הכל היה בסדר. לאחר כשבוע הLine Sync התחיל להבהב ו"לזרוק" אותי מכל משחק רשת לאחר כדקה -שתיים. חבר של אבא שלי בא, בדק, פתח את הפורטים של השרתים שבהם אני משחק והלך - הבעיה ממשיכה. רציתי שהוא יגיע עוד פעם אבל הוא בן- אדם עסוק (לא). אז ניסיתי לאפש את המודם לDefaults. האינטרנט נותק :-\ לקח לי שעה וחצי של דיבור עם טכנאי בזק בטלפון בשביל לתקן. אני לא רוצה לעשות עוד משהו כזה.…

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by MoRtZkInG,

ראיתי כבר מספר אנשים שאמרו לי שהם שידרגו את המודם שלהם, וממש לא יחסתי לזה חשיבות... אבל עכשיו, (בעיקר משום שמחר יש מבחן, ואני לא ממש שש ללמוד ), שוטתי לי כאן קצת וראיתי את המדריכים איך לשדרג את המודם. ועכשיו השאלות: 1. האם זה חוקי לשדרג את המודם? כלומר קניתי מוצר מסויים, זה חוקי שאני אשנה אותו? 2. מה זה נותן לי תכלס? (האופציה שהכי מצאה חן בעיני היא לחבר את המודם ישירות לHUB כי לי אין SWITH או ראוטר) 3. מה זה הפיירוול של המודם, מה זה עושה? לבטל את זה אחרי השדרוג? ושאלה המיליון: לדעתכם, לשדרג או לא?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by אמיר מיאיר,

שלום רב ! רכשתי מערכת אנדרואיד לרכב 5.1 חיברתי מודם ( נט סטיק ) ואני לא מצליח לגלוש . נאמר לי ע"י הספק מחול כי עליי להשתמש במודם של חברת Huawei e1750 וזה יפתור את בעיית ההתחברות . כיצד אני יודע איזה מודם לרכוש .יש כל מיני דגמים בדגם הספיציפי הזה . איך אני מוודא שהוא יתאים לרכב ? אשמח לקבל עזרה בבקשה על מנת לבדוק אילו נתונים נדרשים על מנת שיעבוד בפועל ולא ארכוש סתם מודם ( כבר רכשתי אחד והוא לא נותן מענה - לא מתחבר ) . תודה אמיר.

6. אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לחבר אותם ברשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך במחשב עם המודם ראוטר אלחוטי שיהיה מחובר אליו, ובמחשב השני כרטיס רשת אלחוטי. המרחק בין שני המחשבים הוא כ-10 מטר, באותה קומה, לא בממ"ד. במחשב עם הראוטר מותקנת XP ובמחשב השני תותקן Vista. ככל הנראה ההורדות יבוצעו מהמחשב עם הויסטה. אין לי תקציב כלשהו, כי באמת שאין לי מושג כמה זה צריך לעלות. עשיתי קצת חיפוש בפורום וראיתי המלצות על Edimax BR-6204WG וה Edimax EW-7318UG האם הם יתאימו? תודה.

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  7. שלום, את האמת זאת פעם ראשונה בפורום אבל נתקלתי בתקלה שלא מצאתי עליה שום דבר באינטרנט. בזמן האחרון התחלתי לעבוד עם הראוטר של EDIMAX ה-BR-6524N ושמתי לב לתקלה מוזרה שלא אמורה להיות והשאלה שלי אם היא קשורה להגדרות שאפשר לשים בראוטר או לראוטר עצמו שהוא דפוק. אז ככה עליתי על התקלה כשהתחלתי לגלוש באינטרנט והוא עבד לאט, ואז ניסיתי לעשות פינג לגוגל וקיבלתי פינגים מוזרים מעל ל-300 ואז עשיתי TRACERT וגיליתי שהפינגים הגבוהים מגיעים מהראוטר. כשעשיתי PING -T לראוטר שלי הגעתי אפילו לפינגים של 1500 ו-REQUEST TIMED OUT את הבדיקות עשיתי מ-4 מחשבים (חשוב לציין שהרשת שאני בודק דרכה זה האלחוטית אבל עדיין פינג 1500 זה לא תקין כשרק שלושה מכשירים מחוברים במקביל וגם כשרק אחד היה מחובר הייתה אות…

8. Started by gtabak_37,

שלום! ברשותי ראוטר 3COM מדגם 3RWER100-75 ואני צריך לגרום שהDHCP לא יעבוד. אשמח אם תסבירו לי איך עושים זאת, תודה מראש, גל

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by tombcatz,

אנשים,כבר לא פעם אחת שקראתי כתבות על כך שספקיות האינטרנט מגבילות את כמות התעבורה החודשית של המשתמש...[במידה ועברת כך וכך GB הורדה בחודש,אנחנו נפנה אליך ונבקש ממך להתנתק או לשלם על חבילה יקרה יותר]...אחד הדברים שהפתיעו אותי היה לגלות שנטויז'ן היא בין החברות הראשונות בארץ שעושות את זה...וכאן גם התעוררה אצלי תהיה,ואולי גם פחד-החודש עברתי מעל ומעבר למה שאני מוריד בדרך כלל...החודש הורדתי בסביבות ה15GB בכולל,והדבר עורר אצלי חששות שנטויז'ן כבר סימנו אותי על המפה שלהם... האם יש פה אנשים שהורידו הרבה וקיבלו אזהרה מספקית האינטרנט? והאם זה באמת נכון או סתם שמועות? או שהם פשוט נטפלים רק ללקוחות מאוד בעייתיים בתחום?

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by boogie,

יש לי בית קומה אחת ! והחדר עם המודם של הכבלים די מרכזי סה"כ קיר בלוקים אחד אני מחפש נתב עד 250 ש"ח מה אתם אומרים למשל על EDIMAX ? הדגם הזה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728766 אם יש נתבים יותר טובים ממנו בסכום עד 250 ש"ח אשמח לדעת ולקבל המלצות והבנתי שכדאי שיהיה בתקן N

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  11. שלום רב, עקב אכזבות חוזרות ושנינות מרשת האלחוטית שלי בבית, רציתי לדעת האם רכישת מתאמי איט'רנט לחשמל יסיעו להגביר את המהירות. המחשב ממוקם בממד ואילו הנתב המרכז בחדר הסמוך. האם התצורה הזו תאפשר הגברת המהירות ? האם יש איזושהי דרישה מרשת החשמל הביתית כדי להשתמש במכשירים אלו ולסיום, על איזה ציוד אתם ממליצים . תודה מראש. יניב

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  12. מחשב ראשי מחובר לאינטרנט עם כרטיס 10mbps ומודם אלקטל ל-ADSL. יש בו עוד כרטיס רשת נוסף של 10/100 שמחובר עם כבל מוצלב למחשב משני (בו יש כרטיס 10/100 מובנה). בראשי מותקן WinXP Pro ועשיתי בו את ה-Wizard שלהם לשיתוף.. במשני מותקן Win2K Pro, ואין לי מושג איך אומרים לו להתחבר דרך המחשב הראשי.. אין שמה Wizard כזה נוח, ושניסיתי להריץ את זה של ה-XP הוא אמר שהוא תומך רק ב-98SE ו-ME. מה אני אמור להגדיר? צריך אולי עוד איזשהי תוכנה? שני המחשבים מזהים אחד את השני ברשת וניתן להעביר קבצים ביניהם... תודה..

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by efialon,

שלום לכולם. אני רוצה ליצור רשת חוטית בין 2 מחשבים. ניסיתי את כל המדריכים הקיימים ואף אחד מהם לא הצליך לעזור לי פעלתי בדיוק כפי שהם אמרו והמחשב השני לא מצליך להיכנס לאינטרנט. אני משתמש במודם ADSL שטוח 3 נורות. בשני המחשבים מערכת ההפעלה היא XP .הכרטיסי רשת חדשים כנ"ל גם הכבל רשת. יש לציין כי בעבר המחשב השני הצליח להיכנס לאינטרנט, אך משום מה יום אחד אחותי כיבתה את המחשב וכשהפעילה אותו האינטרנט לא עבד יותר

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  14. רוצים להגדיל את נפח האכסון ב-Google Drive? כל מה שעליכם לעשות הוא להריץ בשעות הקרובות את בדיקת האבטחה של חשבון הגוגל שלכם ובסיום התהליך תקבלו עוד 2GB לנפח הקיים. נפח זה אינו מתווסף מיידית אך גוגל מבטיחה שזה קורה תוך ימים בודדים. https://myaccount.google.com/security

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by atila3,

שלום רב לכולם! אני מדריך נוער וברצוני לפתוח חדר מחשבים עבור הנוער. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות כזאת לקנות מחשב אחד חזק ושכולם יתבססו עליו ויוכלו לשחק משחקים כגון ניד פור ספיד וכו' אודה לכם אם תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by thebenjamin,

יש לי 2 מודמים-ראוטרים של בזק: Siemens SL2-141 ו Aztech 600EW אני כרגע משתמש בסימנס ורוצה להגדיר את האזטק כרפיטר (אלחוטי) אפשרי? או שיש אפשרות לחבר קווית את האזטק למחשב שמתחבר אלחוטית לסימנס ובכך להרחיב את הטווח שידור של הרשת?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by Cheif,

מסתבר שתקן האלחוט החדש 802.11ac מחלחל גם ליצרניות הקטנות יותר של ציוד אלחוטי ועתה גם Edimax מציגה אבי טיפוס למוצרים המתבססים על תקן זה. כל הפרטים, כולל צילומים ומידע טכני בפוסט המצב - http://www.netcheif.com/blog/?p=2113

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by FatherBoard,

נכון בקאזה לייט יש עמודה של bandwitdth? אז שמתי לב שאצלי הרוחב פס המקסימלי הוא 660 ואצל חברים שלי, עם אותה מהירות אינטרנט (כבלים 750) הרוחב פס המקסימלי הוא 730 ומעלה... למה זה? יש משהו לעשות?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  19. Started by Game5,

ה ubuntu שהתקנתי (גירסא אחרונה מהאתר שלהם) מחובר ישירות לראוטר שלי , אך לא מזהה אותו וה ping לא מצליח. מה יכולה להיות הבעייה? תודה

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  20. בינתיים אני לא רואה שינויים חוץ מעיצובי תפריט שונים. אולי בגלל שאני משתמש בו כמודם ולא ראוטר. בכל מקרה זאת הגירסה: ‎HOT_2.1.11 הוסיפו Bridge Mode הנה תמונות:

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  21. אז ככה כשאני מחובר ישירות למודם , 600E , אני מתקשר ל 014 , מחובר לאינטרנט , ואז מתקשר בVPN TUNNEL PPTP לשרת שמצפין את התקשורת כשאני מחובר לראוטר<מודם , הראוטר מבצע התחייגות ל 014, ואז מהמחשב אני מנסה לתקשר בVPN TUNNEL דרך PPTP וזה לא עובד אני בDMZ , וניסיתי גם לפתוח את הפורט סתם כדי לנסות , גם לא עוזר מה אני יכול לעשות? ראוטר WRT54GL , אני חשבתי עכשיו , ויכול להיות בגלל שהראוטר לא מקיים סתם ככה קשרי PPTP טובים? אבל זה לא נשמע לי הגיוני... עריכה: אם כבר מדברים על 2 חיוגים לאינטרנט, האם אני יכול בעצם , להשתמש 2 חיוגים בו זמנית? כאילו כשאני מחייג 1 ואז 2 , אז אני רואה שאני גולש דרך 2 , יש אפשרות לשלוט דרך איזה תוכנות אני ישתמש בחיוג 1 ואיזה חיוג 2? והאם העובדה שאני …

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by Shasoosh,

שלום, ברשותי ראוטרים מסוג WR941ND ו 6740U מבזק. קראתי הרבה שה 6740U אינו מומלץ לשימוש בתור ראוטר לכן נכון לעכשיו הגדרתי אותו בתור Bridge. האם הראוטר הנוכחי שלי יגביל אותי במהירות? (יש לי 50 מגה בבזק) אולי בכל זאת עדיף להשתמש עם ה 6740U בתור ראוטר כי הוא יתן ביצועים יותר טובים מהראוטר הנוכחי? תודה

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  23. Started by יואב שניר,

ראו את תוצאות בחינת רוחב הפס : התמונה היא בחינה של רוחב הפס תחת VPN חבילת הגלישה שלי היא 200/5 . רוחב הפס בבחינה הוא 10.88 . הצלחתי "לגנוב" קצת פס ב UPLOAD.

24. שלום לכולם, ברשותי מספר רשתות 1Gb/s.. על מנת להבין את אופן פיזור העומס בהן (כל אחת בנפרד), צירפתי תמונה של רשת "כללית".. 1. האם מחשב המחובר ל-ROUTER, יקבל גישה יותר "טובה" לאינטרנט מאשר מחשב המחובר ל-SW/AP#3 למשל? 2. עבור מחשבים הניגשים ל-"משאב" (מחשב עם מסד-נתונים / מדפסת רשת / כונן-רשת / ..), האם ישנה עדיפות לחברם יחד עם המשאב תחת אותו ROUTER/SWITCH/AP ? 3. האם התשובה לשאלה הקודמת תהיה שונה אם מדובר בתעבורת טקסט או תעבורת מולטימדיה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by asilic,

היי אני מנסה להתקין חייגן כבלים של 012 ותבל דיגיטל ניסיתי מה שכתוב בכל המדריכים הבעיה שלי שאני מנסה להתחבר לכתובת aztv.012.net.il אני מקבל הודעת שגיאה שהכתובת לא מושגת פעם משהו הביא לי כתובת IP אחרת ואולי גם DNS והצלחתי להכנס עם החייגן. חשוב לציין שזה עבד לי אבל עכשיו אני אחרי פרמוט ולא שמרתי את הכתובת. אני צריך חייגן כדי לשתף אינטרנט במחשב השני

• 2 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים