עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AdiR^SiNaI,

פינג היא בודקת האם יש קשר בין מחשב למחשב ואני רוצה לדעת איך אני שולח הרבה קופסאות כמו 1000 נגיד עושים ככה שזה יעשה הרבה ping 1.1.1.1 -t ויש עוד איזה שהוא אות שאפשר לבחור כמה קופסאות היא שולחת מה האות בבקשה?

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  2. שלום לכולם , אני צריך המלצה לקניית מודם/ראוטר (יש לי חיבור ADSL). אמרו לי שה- BR-6104 EDIMAX הוא טוב וזול - מה אתם אומרים ? (כל מה שאני צריך שהתוכנות שיתוף קבצים בעיקר האימיול יעבדו לי טוב - כי אני לא מרוצה ממודמים של בזק) בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  3. Started by Black_eagle,

שלום . יש לי את הנתב BR 6204 EDIMAX . יש לו בעיה שהוא מנתנק תחת עומס, כאשר מורידים קובץ גדול ממספר מקורות. הבעיה גם שהוא לא מתחבר חזרה, עד שאני לא עושה לא מוציא את השקע מהחשמל. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה? תודה

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by druide,

יש לי מודם ECI שהפכתי אותו לראוטר עכשיו אני צריך רשימה של רוב הפורטים שיהיה אפשר ליגלוש כמו שצריך לדוגמא: פורטים של ICQ Kazza lite K++ 2.43 אימיול (יש) ביטורנט (יש) בתודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי רשת ביתית שכוללת שני מחשבים המחוברים לראוטר/מודם ADSL אדימקס. הרשת הביתית עובדת מצוין, וכך גם שיתוף האינטרנט. על אחד המחשבים התקנתי מתאם בלוטות' בחיבור USB, מתוצרת CSR, שמגיע עם תוכנה של WINNCOMM גרסה 1.4.1. בנוסף, יש לי פאלם Tungsten|T3, עם בלוטות'. הצלחתי ליצור קישור בין המחשב לפאלם, לצורך סנכרון. הבעיה מתחילה כשאני מנסה לחבר את הפאלם לאינטרנט. לפי ההוראות של התוכנה, צריך להגדיר רכיב של גישה לרשת באמצעות התוכנה, ואז להגדיר שיתוף אינטרנט, וזהו. הבעיה היא שאני לא מצליח להגיע לאינטרנט, ומרוב בלגן פה קצת התבלבלתי. אז ככה: יש לי את חיבור ה-LAN הרגיל, שהולך לראוטר. התוכנה של הבלוטות' יצרה לי עוד חיבור, בשם Bluetooth network. בצד של הפאלם יש לקוח את'רנט, על פ…

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  6. שלום, התחברתי לאינטרנט ADSL ואני מחובר דרך החייגן הרגיל של WINDOWS XP. אני רק רוצה לדעת איך אני מסדר ככה שהוא יתחבר ב STARTUP, פשוט שכחתי איך עושים את זה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  7. מחשב ראשי מחובר לאינטרנט עם כרטיס 10mbps ומודם אלקטל ל-ADSL. יש בו עוד כרטיס רשת נוסף של 10/100 שמחובר עם כבל מוצלב למחשב משני (בו יש כרטיס 10/100 מובנה). בראשי מותקן WinXP Pro ועשיתי בו את ה-Wizard שלהם לשיתוף.. במשני מותקן Win2K Pro, ואין לי מושג איך אומרים לו להתחבר דרך המחשב הראשי.. אין שמה Wizard כזה נוח, ושניסיתי להריץ את זה של ה-XP הוא אמר שהוא תומך רק ב-98SE ו-ME. מה אני אמור להגדיר? צריך אולי עוד איזשהי תוכנה? שני המחשבים מזהים אחד את השני ברשת וניתן להעביר קבצים ביניהם... תודה..

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  8. תשתית בזק + בב"ל 50 מגה כולל גיימר ב-014. יש סדרות שאני רואה באתר CBS. ניסיתי גם את StrongVPN וגם את Unblockus ואני לא מצליחה לראות ב-HD. האם זה קשור ל-014 כמו שאני חושבת? האם יש ספק אחר שיש לו ניתוב/רוחב פס טוב יותר לארה"ב? אשמח לשמוע מנסיונכם. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by igal_nazar,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי עבור המחשב הנייח שיש לי בבית. הצרכים שלי הם טווח קליטה רב, שלא יתנתק ומחיר של עד 130 ש"ח. בחיפוש מהיר באינטרנט מצאתי את שני הדגמים הבאים: Edimax EW-7128G - זכה לביקורות מאוד טובות (לא מתנתק, טווח קליטה רב). Edimax EW-7711IN- כנראה שזה דגם חדש יותר (תומך בתקן N), אבל אין עליו יותר מידי ביקורות. אשמח לדעת באיזה מבין השניים הייתם ממליצים לי לרכוש?

10. Started by RX7,

שלום אני מעוניין להפעיל על המחשב את התוכנה TCP Optimizer אחרי ביקורות טובות עליה.. אך כמובן שקיבלתי ביקורות רעות בעקבות אנשים שלא יידעו להגדיר במדוייק את התוכנה לכן אני פונה אליכם שתעזרו לי בהגדרתה המדוייקת של התוכנה (MTU, CONNECTION SPEED וכל מה שצריך בשביל להפעיל את התוכנה באופטימליות רבה) פרטים windows xp professional בעברית + SP2 נתב שהוא גם מודם של SIEMENS SL2-141 אינטרנט 1.5 מגה של בזק בין לאומי לנתב מחוברים שני מחשבים (אני ועוד אחד) אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו ואני אכתוב בתודה מראש עומרי

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by d__o__r,

"מיזם הסיבים האופטיים, על מחירי התשתיות שתציע לחברות התוכן וספקיות האינטרנט - 100 מגה תמורת 100 שקל לחודש " - גלובסזאת אומרת שנקבל תמורת 100 ש"ח אינטרנט סימטרי 100 מגה ביט רציתי לשאול אתכם, המומחים יותר, האם יהיו הגבלות/העלאות מחירים בהמשך או לחלופין - בזק ו/או הוט יורידו את המחיר לתשתית אצלהם ואפילו יפתחו חבילות של מהירות העלאה יותר גבוהה.. דיון פורה ונעים! עוד מידע מעניין לגבי דרך חיבור בבית הלקוח עצמו: IBC מספקת שקע-חיבור (אתרנט) לנקודה אחת בבית הלקוח. כך שאם הלקוח ירצה שקע בכל נקודה בבית הוא יצטרך להזמין טכנאי, או לחילופין להשתמש בחיבור Wi-Fi (אך כדי לצפות בטלוויזיה בכל חדר ייתכן ש-Wi-Fi לא יספיק). מספר כתבות שנתקלתי בהן שאני ממליץ לקרוא: htt…

12. אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך תשתית בזק וספק בזק בינלאומי, בבית קיים נתב מסוג siemens sl2-141, דרכו מחובר המחשב שלי ואליו מחובר בכבל רשת מחשב נוסף בבית. 1. אני עובר דירה- התשתית של בזק נשארת בבית ההורים האם אפשרי לחבר את המחשב שנשאר בבית ההורים בלי נתב או ציוד נוסף מבזק? ישירות בכבל הADSL ? 2. אני רוצה לעבור דירה ולקחת איתי את הנתב siemens sl2-141 - אבל אני שוקל להתחבר דרכו דווקא לתשתית אינטרנט של HOT - האם זה אפשרי להתחבר דרכו ל-HOT או שיש צורך בנתב או ציוד מיוחד שלהם? 3. אני מתבלט בין תשתית בזק לHOT בבית החדש - אין לי כל כך צורך בקו טלפון של בזק ולכן נראה מיותר לשלם גם על תשתית וגם על אחזקת קו, מצד שני HOT קצת נחותים לדעתי לעומת בזק וגם מהם אין לי צורך בשירותי טלוויזיה בכ…

13. Started by choochoo,

הי, אני רוצה לקנות את המוצר שמבוסס על Realtek RTL8188CU .... אני רואה שהו תומך בתקן N אבל לא בטוח שתומך ב- B/G ... האם למישהו יש נסיון (הינה הלינק למוצר http://www.dealextreme.com/p/ultra-mini-nano-usb-2-0-802-11n-150mbps-wifi-wlan-wireless-network-adapter-48166) תודה

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  14. שלום. השבוע קניתי ראוטר ( D-Link DI604 ) ובניתי רשת ביתית בין שני המחשבים בבית. ולצערי . . . למרות שהרשת הביתית עובדת מצויין אני נבעט (מנותק) מהאינטרנט כל חמש דקות בדיוק! בניסיון לברר מה הבעיה עם 012 התמיכה שלהם טוענת שהם לא תומכים ברשתות שלא נבנו על ידם ( כלומר שלא שלמו להם כסף !! ) ואם אני רוצה תמיכה זה במחיר של 49 ש"ח לתמיכה חד פעמית או 39 ש"ח לחודש לתמיכה שנתית . . ההגדרות של הראוטר מתאימות להגדרות הישנות שהיו לי בחיבור המקורי. חיבור כבלים של 1.5 M דרך 012, חיבור של PPTP, ל DNS 212.199.26.28. כאשר לפי דעתי הניתוק הוא מכוון מצד הספקים ( לא יודע 012 או הוט ) , או על מנת שאני ישלם את התמיכה (או מה שלא יהיה ברשתות) או בגלל איזה שהוא פרוטוקול אבטחה שהראוטר חוסם. *כמובן ש…

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  15. שלום לכולם. כבר למעלה משנה יש לי את הבעיה הזאת, היא התחילה מאז שעברתי מ012 לנטוויז'ן. אז ככה, שאני מחובר דרך הראוטר ומדליק את המאמיול, הוא מתחבר, הכל טוב ויפה. לאחר חצי שעה בערך האינטנט מתנתק, ומופיע לי "כאבל רשת מנותק" ואז האינטרנט מתחבר שוב לאחר כמה דקות. אני חייב לציין שאתמול שוב עשיתי ריסטרט לראוטר, פתחתי פורטים גם בהגדרות של הראוטר וגם בווינדוס עצמו. הראוטר הוא DLINK 614. יש למישהו מושג מה לעשות? אני כבר מיואש מזה לגמרי. תודה לכל מי שעוזר ניב

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by DinDani,

הנ"ל מוגבל עד 300 מגה (הבנתי שכל כרטיס הרשת האלחוטי הם כך, האמנם?), היתכן שבשל כך יש קשיים בגלישת ה Wi Fi בבית דרך ה HOTBOX? מהמחשב הנייח שמחובר בכבל, הכל עובד מצויין ומהר, ובדיקת מהירות אפילו מגיעה כמעט ל 100 מגה, מהלפטופ דרך האלחוטי, האינטרנט בקושי זז, בדיקת מהירות מראה 1 מגה, ואתרים בסיסיים עולים לאט מאוד. התמיכה הטכנית טוענת שחייבים כרטיס רשת שתומך ה 1G, גם אם מנצלים הרבה פחות, מבחינת הטכנולוגיה הנדרשת לתמיכה ב 100 מגה, כרטיס הרשת חייב להיות תואם, אחרת הביצועים יהיו ירודים מאוד. היתכן או שמדובר בסתם תירוץ?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  17. שלום לכולם. התקנתי נתב אלחוטי של אדימקס http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8162 וגם קניתי כרטיס רשת USB אלחוטי http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8163 שניהם תקן n השאלה שלי מתחלקת לשניים: 1. הטווח בין הנתב לכרטיס אלחוטי הוא בערך 7 מטר כאשר אחד נמצא בחדר והשני בסלון. אני רואה שאחוז הקליטה נע בין 50 ל-60 אחוז. יש דרך לשפר את הקליטה חוץ מלקרב אותם אחד לשני? 2. לפי התמונה למטה, (ראשון ברשימה) רואים שאין לי תקן n למרות שהנתב והכרטיס בעלי תקן n. מישהו יכול לעזור לי לסדר את העניין? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  18. אני פונה שוב לפה לעזרה אחרי שעה עם תכנאי לנובו בטלפון והבעיה לא ניפתרה הבעיה היא : הכרטיס עצמו הוא 100 לא 10 ...זה מחשב חדיש אבל ההעברת קבצים פשוט לא זזה !!!!!!! עם המחשבים האחרים ברשת הכל טס...5 מגה עוברים ב 2 שניות אבל עם הנייד לוקח 12 דקות !!! ניסינו התקנת דרייבר אחר.....ניסינו התקנת דרייבר אחרון ...ניסינו לשחק עם ההגדרות להעביר מ 100MB ל 10 ...או מ 100 FULL DUPLEX ל 100 HALF DUPPLEX .....כלום לא עזר ...עדיין ההעברת קבצים או בכלל רק לראות את המחשב השני ברשת לוקח שנה (לגלוש בספריות הכוונה...) כמובן שניסיתי להעביר פורטים בראוטר ובכלל ניסיתי לחבר את הנייד לכבל רשת אחר , זה לא הבעיה בכבל הנייד פועל על XP HOME בניגוד לשאר המחשבים ברשת שפועלים על XP PRO ...אבל נאמר לי שזה…

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  19. Started by godisme171,

שלום, רציתי לדעת אם יש תוכנה או אפשרות כלשהי להגדיל את מהירות הגלישה/הורדה ע"י "גניבת" פס משכן שיש לו אינטרנט אל חוטי אבל לא מאובטח זאת אומרת שאיכשהו אני יוריד דרך שני המודמים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by LRa,

בוקר טוב, יש לי אינטרנט 5M\500K ובזמן האחרון כשאני משתמש בביטורנט, אני בקושי מעלה. ההורדה עובדת מצויין ומהר. אבל כשאני משתף קבצים אני בקושי שולח. זה מרגיש כאילו לא מצליחים להתחבר אלי, וגם כשכן, מורידים ממני לאט. אני מתשמש בגירסא האחרונה של utorrent וביונדווס 7. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by ktbnus,

בקשה קצת מוזרה.... יש פה למישהו את המודם של ECI 270, אם כן אז אפשר בבקשה תמונה של הממשק ניהול/קינפוג שלו?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  22. מכירים את האתר הזה שנתפח מלא חלונות you are idiot אני חייב את זה בבקשה אנשים

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by BlueZone,

היי אני רוצה להתחבר ל-ADSL 256K, אני גרה ביבנה. מי הם הספקים המהירים ביותר? (אינטרנט זהב, נטוויז'ן, ברק 013 וכו') תודה.

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  24. אחרי שעשיתי אינטרנט של 8מגה על 800 ראיתי שבתכלס אני מוריד על גג 3 מגה ושהגיע טכנאי של בזק הוא אמר לי שהראוטר שלי ישן ושהוא לא תומך במהירות של 8 מגה הורדה איזה ראוטר אני צריך לקנות? שכחתי לציין! ראוטר קווי בלבד וללא מודם פנימי (יש לי מודם ROTAL של בזק)

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by BeBest,

אהלן, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים עם "גיימר" ב012. האם זה נותן שיפור משמעותי? כרגע הם מנסים לשכנע אותי להישאר שם וחשבתי אולי לקחת גיימר (בלי להוסיף אגורה כמובן) השאלה אם זה באמת משפר משהו או סתם דרך לסחוט מאנשים עוד כסף..

• 3 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים