עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Milford Cubicle,

היי אני רוצה להתחבר למחשב מסויים מרחוק, עם VNC. הבעיה - הפורט חסום, מכיוון שקיים שימוש בראוטר ולא בוצעה הפניית פורטים מהפורט הרלוונטי למחשב הספציפי ברשת. בהנחה שמין הסתם יש לי את הסיסמה לראוטר (אפילו/במיוחד לאור העובדה ששיניתי אותה מה-default), ובהנחה נוספת שאני יודע את ה-IP החיצוני של האינטרנט שם - יש לי דרך להתחבר לראוטר מרחוק, על מנת להגדיר לו port forwarding ואז להתחבר עם VNC ? תודה

2. Started by roma,

שלום רב! היום התקשרו אליי מ012 (הספקית שלי) והציעו לי מבצע חדש שיש אצלהם רשת אלחוטית, ראוטר של EDIMAX שמתאים גם לקבלים וגם לADSL במחיר של תשלום נוסף של 49 שח כפול 24 חודשים התחייבות. כל זה לא כולל התקנה של 200 ש"ח. חישוב פשוט מביא את החבילה ה"משתלמת" למחיר של 1200 שח + התקנה חד פעמית של 200 שח. כלומר 1400 שח. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  3. בזמן האחרון מהירות ההורדה שלי ירדה משמעותית. האינטרנט שלי גם ככה ממש איטי ככה שזה כבר ממש מעצבן אותי. המהירות ההורדה הרגילה שלי היא 100KB/S בזמן האחרון היא לא עוברת את ה10KB וזה גם פעם החצי שעה. חיפשתי רוגלות בעזרת AD-AWARE אבל לא מצאתי שום דבר מיוחד. בסוף שבוע חשבתי שזה בגלל העומס אבל שזה המשיך גם היום וגם אתמול הבנתי שזה יותר מזה. [לפעמים בשעות מאוחרות של 1:00 עד 7:00 זה חוזר ל100KB אבל לא כל יום. היום לדוגמא כבר 0:00 והמהירות הורדה שלי גרועה גם בUTORRENT וגם בהורדה הישירה.] בדקתי את הPING שלי ואת המהירות העלאה והכל תקין אפילו יותר טוב מבדר"כ, אבל ההורדה פשוט איטית. יש לי רווטר אבל אף אחד מהמחשבים שמחוברים אליו כרגע לא דלוקים. נסיתי להוריד אצל סבתא שלי אבל גם שם הייתה א…

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  4. Started by itaysk,

מחר אני צריך לעשות רשת בין 2 מחשבים אחד עם WINXPRO והשני WIN98 אני מחבר אותם ישירות כ.רשת לכ.רשת עם כבל מוצלב אז עשיתי בזה עם ה XPPRO סתם לראות איך זה את הויזרד של רשת ביתית בחרתי את כל ההגדרות אבל איך אני עושה את זה במחשב השני? הוא שאל אותי בסוף אם אני רוצה לעשות דיסקט של הויזרד להעביר למחשב השני. את זה? ואחרי שאני עושה את הרשת איך אני עושה שמהמחשב עם ה WIN98 יוכלו לקרוא\לכתוב על ההארדיסק של המחשב עם ה XPPRO? תודה רבה למי שיענה תשתדלו מהר בקשה כי זה למחר בצהריים

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  5. בינתיים אני לא רואה שינויים חוץ מעיצובי תפריט שונים. אולי בגלל שאני משתמש בו כמודם ולא ראוטר. בכל מקרה זאת הגירסה: ‎HOT_2.1.11 הוסיפו Bridge Mode הנה תמונות:

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  6. Started by erezo,

לחברי הפורום שלום רב. בשבוע האחרון התחילו לי תופעות מרגיזות מאוד בנתב DIR-655 של D-LINK, הוא מאתחל את עצמו רנדומלית אחת לכמה שעות, וכשאני אומר מאתחל את עצמו, אז תדמיינו שבאמצע עבודה המחשב מבצע לכם RESTART, זה בערך אותו דבר: אני מגלה שפתאום אין אינטרנט, המודם של הוט מסונכרן בוודאות ויש תקשורת, אך הנורות על הנתב נדלקות מחדש ונורית הגלובוס משנה צבעה לכתום. בתוך תפריט הנתב לאחר מכן רואים connection up time מתחיל מ-0 שוב. ובנוסף לכך, אני מנסה לגשת כעת לתפריטי הנתב ואני לא מצליח, למרות שהאינטרנט עצמו כן עובד כרגע. יצרתי קשר עם D-LINK ישראל והייתי גם במעבדה שלהם בפתח תקווה, הם בדקו את הנתב בתנאי המעבדה שלהם, ואצלם לא הייתה שום תקלה. אצלי בבית הנתב לא מתפקד כשורה, יש לי 2 מחשבים …

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by sherlock1212,

ומה ההבדל בינהם?

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  8. רוצים לדעת איך ספקי האינטרנט מחוברים? רוצים לדעת מה רוחב הפס האמיתי שלהם? רוצים לדעת איך הם משתמשים בכבלים התת-ימיים? כל האינפורמציה במדריך הזה. http://www.netcheif.com/blog/?p=2144

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  9. Started by VooDoo3,

היי לכולם , לפני חודש בערך , נשלחה בפורום "רשתות ואינטרנט" תגובה ובה לינק לדף שמרכז את כל ההגדרות של ספקיות האינטרנט השונות . בדף היתה טבלה גדולה וכל ספקית עם הכתובות השונות ל: DNS , Gateway , Proxy , SMTP , POP3 וכו' .. השתמשתי בחיפוש ולא מצאתי , אני אודה לכל מי שיוכל להאיר את עיני , או למצוא לי דף אחר עם אותם נתונים .

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by captaincaveman,

כמו שאומרת הכותרת. ה-router הוא d-link dsl-2760u. יכול להיות שהוא לא עומד בעומס?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  11. Started by AirBlad3,

סתכלו עכשיו יש לי מחשב אחד ( ראשי ) שהוא עם הכרטיס רשת של מת"ב והמודם , ומחשב שני אצלי בחדר מחובר אליו ( נו אתם יודעים רשת פשוטה , הכל עובד יש העברת קבצים אינטרנט הכל בסדר גמור ) עכשיו יש לי מחשב שלישי שאני רוצה להבעיר את הצורב ואת האינטרנט אליו . אז חבר שלי אמר לי למה אתה שובר את הראש תקנה HUB אבל עכשיו אומרים לי שזה עושה כל מיני בעיות אז מה שאני מבקש ממכם ועם אתם יכולים לענות תענו כמה שיותר מהר כי זה דחוף. אז מה כדי לי לקנות כדי לחבר 3 מחשבים ביחד ( יש לי 3 כרטיסי רשת כבר ) כאילו מה לקנות HUB או SWITCH ( תסבירו לי מה זה SWITCH) וכל זה ( עם אתם יכולים דברו יותר בספציפיות) בבקשה זה דחוף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  12. יש לי ADSL המחשב שלי הוא המחשב הראשי שמחובר למודם ואליו מחובר בטור עוד מחשב נכנתי לאסף הרשת של חלונות XP, ובחרתי בחייגן ADSL כקישור שלי לאינטרנט (מסך הבחירה הראשון), לאחר מכן הואע שה הכל אוטומטית נכנסתי לאשף במחשב השני ובחרתי ב"מחשב המחייג לאינטרנט דרך מחשב אחר" האשף סיים אבל האינטרנט לא עובד במחשב השני (המחובר בטור) טוב ומציג שגיאת DNS אשמח לעזרה..תודה

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by yovel,

שלום, פירמטתי את המחשב, התקנתי את הדרייברים והכול אבל עכשיו יש לי בעיה. הבעיה: התוכנה של הכרטיס רשת לא מספקת את האינטרנט כמו שצריך, בעבר דיברתי עם בזק והם עזרו לי למחוק אותה. (בלי למחוק את הדרייברים), עכשיו אני לא יודע איך לעשות את זה... אשמח אם תעזרו לי. הבעיה השנייה: הגוגל כרום מוריד על מהירות נמוכה אפילו לפני הפירמוט זה היה ככה, הוא מתחיל על מהירות גבוהה ויורדת מהר לנמוכה. עברתי שוב לאקספלורר אבל אני רוצה לעביר את הסימניות ואני לא יודע איך.. תודה, יובל.

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  14. אם אני מבצע בדיקת מהירות אינרנט מהאתר התפעולי של בזק אני מקבל תוצאה נורמלית של מהירת האינרנט שלי, אבל האינרנט שלי זז לאט ! יש לי 2 מחשבים בבית, באחד מותקן IE6 ובשני FF3 (המחשב שממנו נכתבת ההודעה), הבעיה נמצאת רק במחשב השני. חשבתי לפתוח פורטים של הפיירפוקס אבל לא מצאתי ברשת את הפורטים, מישהו יודע אותם ? או אולי פיתרון אחר שיעזור ? מיותר לציין שהמחשב נקי מרוגולות ווירוסים ומאובטח בNOD 32 מעודכן.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by liav12,

היי, רציתי לדעת, האם האימיול מכביד על הרשת בכל זאת אפילו אם הוא לא מוריד כלום? (השארת התוכנה דלוקה לכמה שעות בלי שירד שום קובץ) האם זה יכול להיות גורם להפלה של האינטרנט בצורה יזומה ע"י הספקית? אני מציין שאני מפעיל אימיול כמעט כל יום והרבה פעמים התוכנה בקושי מורידה על 10-5 KB ועדיין האינטרנט בקושי זז. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by Cheif,

הפוסט לגבי הביצועים המפתיעים של הנתב הסיני פורסמו בבלוג. לקריאה -- http://www.netcheif.com/blog/?p=572

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by momi2004,

כבר שני ראוטרים שלהם פשוט מתנתקים כל הזמן. יש לי ראוטר משלי בכל מקרה, אבל אני רוצה לדעת מה לדרוש מהם בפעם הבאה. האם יש דגם מומלץ יותר היום שם שיכול לשמש רק כמודם? תודה.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  18. שלום לכולם אני התחברתי ל014 לפני שנה וחצי בערך בהתחתלה הכל עבד בצורה מושלמת והאימיול עבד במקסימום כל הזמן בלי הפסקות והיתי מוריד עשרות גיגות בחודש עד שלפני חודשיים בלי שום שינוי מצידי האימיול נפל במהירות ולא הצליח להעלות מעל 30-50KB יש לי ידע דיי רב בכל הנושא ואני מסדר להרבה אנשים את האימיול בביתם ורק אצלי לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לסדר את המהירות היום נגמרה ההתחיבות וישר התנתקתי ועברתי מייד לחברה מתחרה ונחשו מה.. בלי שום שינוי מצידי האימיול חזר להוריד במקסימום בלי הפסקה העיקר שהם מתגאים בזה ש"אנחנו החברה היחידה שלא מגבילה שיתוף קבצים"........ ממש

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  19. שלום, האם ההצפנה ששמתי היא בסדר? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  20. מחשב 1 עם W7 והוא בחיבור אינטרנט עם נטסטיק המחשב השני הוא עם XP הצלחתצי ליצור רשת ולהתחבר למחשב הראשון אבל עדיין אני לא מצליח לגלוש דרך המחשב השני איך אמורים לאפשר את השיתוף אינטרנט?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  21. שלום לכולם , אני צריך המלצה לקניית מודם/ראוטר (יש לי חיבור ADSL). אמרו לי שה- BR-6104 EDIMAX הוא טוב וזול - מה אתם אומרים ? (כל מה שאני צריך שהתוכנות שיתוף קבצים בעיקר האימיול יעבדו לי טוב - כי אני לא מרוצה ממודמים של בזק) בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by vorlon_,

שלום. הקמתי רשת ביתית עם ראוטר שמחובר לכבלים והכל עובד מצוין. יש לי רק בעיה אחת קטנה, ניסיתי לשתף קבצים בין שני המחשבים אבל זה לא מצליח עשיתי מה שרשום במדריך שיש בסטיקי בפורום זה ועדיין אני לא מצליח. בהתחלה הצלחתי לשתף את הכוננים בשני המחשבים, אבל פתאום אחד המחשבים מבקש סיסמא בשביל להכנס אליו למרות שלא הגדרתי משהו כזה. ניסיתי לחפש איפה אפשר להגדיר סיסמא ואולי לנסות להכנס דרכה אבל לא מצאתי. מה אפשר לעשות? יש מדריכים יותר מפורטים? תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by mrraz,

האם אפשר להכנס למודם של הכבלים כמו שאפשר להכנס לתפריטים של מודם ADSL ?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  24. הסתדרתי פעם עם אלקטל משודרג, אבל איך עושים זאת עם מודם הכבלים ?

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  25. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שיקלוט ממרחק כמה שיותר גדול. הצפנה? לא יודע מה זה בכלל. אני רוצה רוחב פס גדול (54MB/S אם יש). יש אחד שקולט למרחק של 200 מטר ? ואיך כל זה עובד? אני פשוט אומר לו חפש נקודה חמה או מה ?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.