עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הדגש הוא על פינגים למשחקי רשת מן הסתם.. בבקשה לא להצביע סתם ל-2, נתתי אופציה ל-2 הצבעות למשתמשים שבאמת התנסו עם 2 חברות ניסיון אישי חיובי ולא שמעו מהחבר של הדוד של האמא של החברה. בקיצור הבנתם את הרעיון

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by kalda01,

יש בדירה 5 מתאמים של TPLINK אני מצרף תמונה של הטופולוגיה כפי שמוצגת על ידי ה PLC UTILITY https://www.dropbox.com/s/dp26xp3uvkz6qzq/WhatsApp... השאלה שלי מדוע יש מתאם אחד שנראה שכל האחרים מחוברים אליו ומדוע המהירות לא זהה בין כל שני מתאמים? האם זה אומר שכל התקשורת ברשת הביתית חייבת לעבור דרך אותו מתאם אחד ואם כן איך נקבע איזה מתאם משמש כ GATEWAY ?

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  3. שלום לכולם פירוט הביעה עם קצת רקע : בבית שלי יש שלוש קומות.. בקומה העליונה ישנם שני מחשבים שבאחד מהם יש ראוטר אלחוטי כזה משולב והשני מחובר אליו ע"י כבל [ולא באופן אלחוטי במטרה לשפר יכולת הורדות וכ"ו ] הבעיה היא .. רכשתי לפני כמה ימים מחשב חדש לחדר שלי שנמצא בקומה השנייה [שוב המחשב עם הראוטר קומה שלישית ] אני לא יודע איך לחבר אותו לרשת הביתית מכיוון שהוא נמצא קומה מתחת ועוד זה חדר ביטחון T_T אם זה יהיה משהו אלחוטי זה אמור להוריד לי את יכולת ההורדות וכ"ו ככה הבנתי ... ולא יודע איך אפשר לחבר את הממחשב ע"י כבל מכיוון שסגירת הדלת סוגרת הרמטית את הפתח ואין מקום להעביר כבל על הרצפה כי הדלת ל תסגר .. האם יש דרך לפתור את הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  4. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, אך אשאל בכל זאת: יש לי WIN 98 וכשאני מריץ תוכנה לשיתוף קבצים (קאזה או סולסיק), כעבור פרק זמן מסוים הוא מתנתק לי מהרשת. אני לא יכול לעשות יותר שום דבר שקשור ברשת, לא לגלוש, לא לשלוח מייל ולא ICQ כדי להתקשר שוב לרשת אני צריך לרסט את המחשב. למה זה? תודה מראש לכל העוזרים

5. Started by Tov_Tov,

יש לי בעיה מעצבנת שנמשכת כבר איזה חודש, אני לא מצליח לעשות לוגין לHotmail ( דרך אגב יש לי IE ) ברגע שאני מנסה להתחבר הוא הופך למסף לבן, עושה כאילו הוא מעלה, את האתר אבל אז הוא נתקע במסך הלבן ולא ממשיך. ניסיתי כמה חשבונות ועדיין זה קורה בכולם , עכשיו הקטע הוא שזה קורה רק במחשב שלי ודרך מחשבים אחרים אני מצליח להתחבר . לפעמים הוא מצליח להתחבר חלקית ומראה לי את הרשימה של המכתבים אבל אז כשאני מנסה להכנס לאחד מהם עוד הפעם הוא מגיע למסך לבן כאילו הוא חושב ונתקע ככה שעה.. חשבתי שזה איזה תולעת או ספייוור אבל הורדתי כל תוכנה אפשרית כמעט ושום דבר לא עוזר. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה ? ובבקשה אל תגידו לי להחליף בראוסר כי טוב לי עם IE ( עד עכשיו כמובן ) ואחרים כמו FIRE FOX וכ…

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  6. טוב ככה יש לי נתב zcom xg-2000, תומך בpptp. ביקשתי מחברת 012 שיתנו לי אייפי קבוע, הבנ* ז*נ*ת לא רוצים, הם אמרו לי שהם לא תומכים בטכנולוגיה הזו היא מאוד ישנה. אז אמרתי להם שבנטוויזין כן קיבלתי, הם אמרו לי שעוד מעט כל הספקיות לא יתמכו. קיצור התקשרתי לתבל ישירות שיתנו לי אייפי קבוע והם נתנו, אבל שאני מכניס את ההגדרות לנתב 172.26.255.208 (Mask: 255.240.0.0) אז זה לא מתחבר, לא יודע למה ואני מכניס את האייפי שתבל הביאו לי נכון כי דרך נטווייזן אני כן מתחבר (פשוט מישהו ביקש ממני שאני יחבור לו את הנתב אז לקחתי הביתה וניסיתי, לי יש נטוויזיו ושם זה עובד אבל שאני מנסה מהבית להיכנס דרך 012 אז זה לא עובד , ואני מכניס את השם שלו וסיסמא נכונים !!! ) אולי אני צריך להיות אצל הבן אדם כדי שזה…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  7. 1. בחיבור ADSL, האינטרנט מדי פעם מפסיק לתפקד אבל החייגן מתנהג כאילו שהוא עדין מחובר. ניתוק וחיבור של החייגן לא עוזרים ורק הפעלה מחדש של המחשב פותרת את הבעיה. איך פותרים את הבעיה הזו? 2. יש לי חיבור כבלים עם 012, איזה נתב לרשת אלחוטית אתם ממליצים. איזה נתב לא עושה בעיות עם חיבור כבלים ואני יכול להיות רגוע בקניה שלו? כרגע, יש לי מודם TERAYON לכבלים. אשמח לקבל הצעות עד 300 ש"ח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by 8-Ball,

לחבר שלי יש אייסיקיו ואני לא מצליח לשלוח לו קבצים...אחרי שאני שולח..הוא מאשר את השליחה הסטטוס נשאר ב-Listening עד שמופיעה הודעה "cant Establish connection" אין לו רשת... מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה? עשיתי חיפוש אבל כל הבעיות עוסקות במקרים שיש רשת..ואין לו..

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  9. אני מחפש להחליף את המודם/ראוטר שיש לי מבזק (Siemens SL2-141), כרגע גולש על 10 מגה אבל הראוטר נמצא אצלנו קרוב ל7 שנים ומתחיל להוציא קולות ולהתנתק אחת לכמה ימים, הגיע טכנאי של בזק והציע לי לחדש את האחריות במחיר של 7.70 שקלים לשנתיים, כלומר 184 שקל, עשיתי חיפוש קצר באמאזון וראיתי שאפשר לקנות את אחד מהראוטרים שכתבתי למעלה ב23$, כלומר 81 שקל, השאלה היחידה שעוברת לי בראש היא האם הראוטרים האלו יוכלו לשמש כמודם ? אני משתמש בחיבור PPoE, ויודע לקנפג את הדברים האלו, אבל מעוניין לדעת את העובדה הזאת לפני שאני אעשה קנייה כדי לא סתם לקנות משהו (כמובן שאוכל לחבר אותם לסימנס הנוכחי, אבל הוא מתנתק אחת לכמה זמן וזה לא כל כך יעזור לי ). תודה

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by tomerezri,

שלום, חבר שלי עדכן מפה את החומרה לראוטר מפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445638.0 ולא מתחבר לו לאינטרנט עכשיו אשמח אם תוכלו לעזור בתודה, תומר

11. כמו בכותרת אשמח לעזרה בהגדרת LA או PT תחת WINDOWS. הכוונה היא להתחבר דרך שני כרטיסי רשת לאותה רשת אלחוטית או לשתי רשתות אלחוטיות שונות.

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by yz101,

הראוטר חובר למודם ALCATEL הישן 5 נורות - אפשר לגלוש באינטרנט, אבל: 1. מסנג'ר לא מתחבר. נותן קוד שגיאה 80072eff 2. חלש מהאתרים פשוט לא נפתחים, כאילו שאין חיבור לאינטרנט כלל על איזה הגדרה יכול להיות שדילגתי?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  13. תשתית בזק + בב"ל 50 מגה כולל גיימר ב-014. יש סדרות שאני רואה באתר CBS. ניסיתי גם את StrongVPN וגם את Unblockus ואני לא מצליחה לראות ב-HD. האם זה קשור ל-014 כמו שאני חושבת? האם יש ספק אחר שיש לו ניתוב/רוחב פס טוב יותר לארה"ב? אשמח לשמוע מנסיונכם. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by TaMiRn2,

לא הבנתי מה זה בידיוק זה אירגון או תקן ??? ומה ההבדל בין זה ל 802.11G?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by ag43,

שיפצתי את הבית והעברתי כבל רשת (לא מוצלב) בקירות בתור הכנה לרשת עתידית שתנוהל ע"י נתב. אני מחכה עד שתקן N יהיה סופי לפני קניית הנתב ובינתיים מעוניין לחבר 2 מחשבים ישירות באמצעות הכבל הנ"ל. אני לא רוצה להתחיל לפרק את הקיים ולהחזיר שוב כשאקנה את הנתב. האם יש גאדג'ט כלשהו שמשמש רק כדי להפוך את אחת היציאות מחיווט "ישר" לחיווט "מוצלב"?

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  16. היי!, קיבלתי את הWRT54GL החדש, התקנתי לו קושחה הכי חדשה (23SP2) הSTANDARD , אני לא מוצא איפה להגדיר לקוח DHCP סטטי בראוטר! יש סיכוי שאין אופציה כזו???

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  17. בינתיים אני לא רואה שינויים חוץ מעיצובי תפריט שונים. אולי בגלל שאני משתמש בו כמודם ולא ראוטר. בכל מקרה זאת הגירסה: ‎HOT_2.1.11 הוסיפו Bridge Mode הנה תמונות:

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  18. שלום, לפני כמה זמן התקלקל לי הראוטר, ועכשיו אחותי משגעת אותי ורוצה את המחשב... ספק האינטרנט שלנו זה 012. יש לי 2 מכשירים שקשורים לאינטרנט, אם אתם צריכים, תמונות: http://www.pictor.co.il/lils22/221450/5326527.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/221450/5326532.jpg תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by 666,

יש לי אינטרנט בכבלים היתי רותה לדעת בבקהש איך מגדירים פרוקסי על הכבלים <?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by 11דני,

מחפש ראוטר במקום ה be צריך שהוא יהיה גם מודם? יש דגם מומלץ? צריכים להתחבר לו 3 סוויצים מה שbe לא מסתדר ומגביל מהירות.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  21. Started by יואב שניר,

ראו את תוצאות בחינת רוחב הפס : התמונה היא בחינה של רוחב הפס תחת VPN חבילת הגלישה שלי היא 200/5 . רוחב הפס בבחינה הוא 10.88 . הצלחתי "לגנוב" קצת פס ב UPLOAD.

22. Started by eitan_amrami,

יש למישהו מידע בקשר ל מסיבות רשת בירושלים והאזור?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  23. Started by asilic,

היי אני מנסה להתקין חייגן כבלים של 012 ותבל דיגיטל ניסיתי מה שכתוב בכל המדריכים הבעיה שלי שאני מנסה להתחבר לכתובת aztv.012.net.il אני מקבל הודעת שגיאה שהכתובת לא מושגת פעם משהו הביא לי כתובת IP אחרת ואולי גם DNS והצלחתי להכנס עם החייגן. חשוב לציין שזה עבד לי אבל עכשיו אני אחרי פרמוט ולא שמרתי את הכתובת. אני צריך חייגן כדי לשתף אינטרנט במחשב השני

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  24. שלום רב, ברשותי מחשב בן 7 שנים מסוג אינטל פנטיום 3 450, זיכרון של 256MB, ומערכת ההפעלה היא חלונות 98 בעברית. אני מחובר לאינטרנט המהיר (של בזק ADSL ונטוויז'ן, מהירות 750K) באמצעות כרטיס רשת, ומודם רשת מסוג: + b focus router 312. הבעיה היא שלפעמים בכניסה לאתרי אינטרנט מוצגים התמונות כ- X אדום (מצורפת תמונה). המצב מחמיר מאוד כאשר אני מחובר לאימיול ומוריד קבצים, אז לפעמים מוצגת הודעת שגיאה: "אין אפשרות להציג את הדף". מה הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  25. Started by D-Bang,

כשאני מפעיל את הפקודה ipconfig /all הוא מראה לי משהו מוזר תחת הכרטיס רשת (אליו מחובר הנתב) subnet mask: 255.255.255.0 default gateway: 192.168.1.1 DHCP Server: 192.168.1.1 DNS Server: 192.168.1.1 הכתובת שחוזרת על עצמה זה הכתובת של הראוטר שלי, 3COM, וזה לא היה ככה קודם (לכל שם הייתה כתובת נפרדת) בהגדרות TCP/IP גם הIP וגם הDNS עומדים על Automatic. אני גולש באינטרנט בלי בעיה, אבל אני לא יכול להגדיר IP סטטי (בשביל המיול) ונראה שזה עושה בעיות בחיבור רשת אלחוטית.

• 2 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים