עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. במסגרת הרצאת הפתיחה של כנס WWDC 2013, הכריזה חברת Apple על רענון של שניים משלושת הנתבים שלה. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3815

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  2. Started by dudi4u,

מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by bullet,

חבר שלי פירמט את המחשב שלו והוא לא גיבה את הדרייבר של הלוח אם שלו ולא כלום המחשב שלו ממש ישן , הוא פירמט את המחשב אבל עכשיו אין לו אינטרנט מה אפשר לעשות ?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by darkman,

מישהו יודע אם אחת הספקיות \בזק תומך באפשרות של העלת מהירות הUPLOAD?

5. האם ניתן להגדיר את הסמארטבוקס של אורנג' לשימוש כAP אלחוטי בלבד, ולבטל את החייגן לWAN ואת שרת הDHCP? אני מעוניין לחבר אותו קווית לראוטר ראשי בקומה השנייה לשיפור הכיסוי האלחוטי.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  6. יהיה נחמד גם אם תהיה לו עוצמה חזקה. האם לדעתכם הEdimax EW7128G יעשה את העבודה?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by IT-Guy,

אהלן אהלן, בצער רב אני נאלץ להפרד מה-WRT54GL שלי בגלל שהוא לא עומד בגבורה ב-12MB עם הוט (הצלחתי להתחבר רק עם tomato אבל המהירות לא מקסימלית כשמתחברים באופן אלחוטי). זה מה שאני מחפש בראוטר החדש: - תקן N - נתמך ע"י DD-WRT - לא עושה בעיות עם חייגן בהוט (חבילת גיימר בנטויז'ן -> צריך חייגן) אחרי לא מעט חיפושים מצאתי שה-D-Link DIR-615 עונה על כל הנ"ל, ושאין הרבה חלופות אחרות. העניין הוא שהראוטר הזה כבר ישן יחסית והייתי מעדיף משהו חדש יותר עם 3 אנטנות. אשמח לעזרתכם בשני דברים: 1. האם יש ראוטרים נוספים שאתם ממליצים עליהם? 2. מישהו יכול להסביר את הוודו שיש מסביב לראוטרים שעושים בעיות עם הוט? מה בדיוק גורם לראוטר של D-Link להיות מתאים יותר מLinksys? האם זה רלוונטי רק לקושחות המק…

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  8. שלום, אני רוצה לדעת אם אפשר להגביל לפי שעות חיבור של משתמש בראוטר. יש לי ראוטר של 3 COM בבית ואני רוצה שמחשב אחד שמתחבר אליו WIRELESS שיוגבל אך ורק מהשעות 11 ומעלה בלילה האם זה אפשרי? או שאני צריך להגביל במודם ? ועל פי מה אני מגביל ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by m0sh,

רציתי לדעת אם מישהו פה חובה הורדה איטית משרתים אני ב012 ADSL ובזמן האחרון יש לי שוב מהירויות הורדה נוראיות...וזה רק מFTP...האם מישהו יודע על פתרון? תודה

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by davis5,

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by DinDani,

הנ"ל מוגבל עד 300 מגה (הבנתי שכל כרטיס הרשת האלחוטי הם כך, האמנם?), היתכן שבשל כך יש קשיים בגלישת ה Wi Fi בבית דרך ה HOTBOX? מהמחשב הנייח שמחובר בכבל, הכל עובד מצויין ומהר, ובדיקת מהירות אפילו מגיעה כמעט ל 100 מגה, מהלפטופ דרך האלחוטי, האינטרנט בקושי זז, בדיקת מהירות מראה 1 מגה, ואתרים בסיסיים עולים לאט מאוד. התמיכה הטכנית טוענת שחייבים כרטיס רשת שתומך ה 1G, גם אם מנצלים הרבה פחות, מבחינת הטכנולוגיה הנדרשת לתמיכה ב 100 מגה, כרטיס הרשת חייב להיות תואם, אחרת הביצועים יהיו ירודים מאוד. היתכן או שמדובר בסתם תירוץ?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by Amit Marx,

היי אני גר בבית עם שתי קומות. לצערי יש לנו רק תשתית של הוט. בקומה למעלה מותקן HOT Fiberbox ובקומה למטה מותקן לי HOTBox הכי ישן הכי פשוט יודע לתת עד 200mb הורדה וכמובן לא תומך בתדר 5Ghz. רק אחרי שהגיע אלי טכנאי הבנתי שהמנוולים לא יחברו לי עוד ראוטר שיודע לתמוך בתדר 5Ghz, נותנים רק אחד כזה למנוי. יש אפשרות לחבר access point פרטי שקניתי מכספי על גבי התשתית הקיימת של הוט במקום הHotbox המסריח? צריך ממיר מוקה? במה הדבר כרוך? הלכתי קצת לאיבוד.

13. Started by nitzanj,

זה לא היה ככה בעבר (נניח לפני כמה חודשים). אני עם בזב"ל. היו לי בעיות איטיות בזמן האחרון אז בדקתי עם SpeedtTest מה הולך ומעבר למהירות עצמה (שדווקא בסדר), ראיתי שהוא רושם לי ספק ממש לא נכון - AT&T Services. מישהו מכיר את זה? יכול להיות שזה גורם לבעיות כאלה ואחרות? דברים פשוטים כמו סטרימינג, אפילו של שרותי מוסיקה פשוטים, עובדים הרבה פחות טוב בשבועות האחרונים. אני מודע לזה שחופש גדול תמיד מעמיס על הספקיות אבל אולי בכל זאת יש משהו דפוק, לא יודע...

14. Started by orninyo,

שלום , עד היום האתר שלי אוחסן בixwebhosting אך אני מעוניין לעבור לחברה אחרת יש לכם המלצות? (רק שירותים בינלאומיים ושרתי SHARED) הבנתי HOSTGATOR וBLUEHOST מומלצים, יש למישהו נסיון איתם? תודה

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  15. שלום אני זקוק לעזרה. קניתי כרטיס רשת של אדימקס [en-9260tx-e] אליו מתחבר כבל רשת באופן פיזי, והתקנתי אותו על יציאת PCI עם דרייברים מעודכנים, הוא עובד בצורה תקינה. הבעיה שלי אתו שהיא שכאשר יש ניתוקים ברשת, או כשאני מוציא את הכבל או ישנה הפסקה של האינטרנט מסיבה כלשהי, הוא לא יודע לחזור לעצמו. האייקון של המחשב המסמל את קליטת הרשת מראה משולש צהוב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להתחבר בשנית. יש לי חלונות 7 אולטימייט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לפתור את הבעיה.

16. Started by efraimy,

האם יש למישהו נסיון עם מגדיל טווח אינטרנט אלחוטי מסוג NETIS ? איפה תריך למקם אותו ? האם הוא באמת עושה את העבודה ומגדיל טווח ? מה היתרונות והחסרונות שלו ?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by matan5165,

אהלן. אני לא רוצה להיות חופצן אבל אני ממש מבקש שתענו לי עוד היום כי אני חייב להזמין את הראטור היום או מחר. איזה יתרונות יש לינקסיס מול הקומפקס ? והכי הכי חשוב לי, מי מספק קליטה טובה יותר ? compex np27g http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=454910 Linksys WRT54GL http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=472971 אם תוכלו לענות בזמן בקרוב זה יהיה מצויין. תודה רבה !!

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by lartzi,

חיברתי 2 מחשבים עם מודם ADSL רגיל (בזק) לפי הפורטים בראשי 198.168.0.1 ובשני 198.168.0.1 עם גייטויי לראשון . האינטרנט עובד פיצוץ אין לי שום בעייה אבל משום מה במחשב המרכזי אנני רואה את המחשב הנוסף אינני מצליח לחבר את המדפסת כיון שהוא לא מזהה שיש לי רשת או משהו כזה, כמו כן אני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע.

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by Alonc,

יש לי רשת אלחוטית מוצפנת והיא מתנתקת המון פעמים ואז אני מתחבר לרשת אחרת..של השכנים כנראה,איך ניתן לאבחן ולפתור את הבעיה? הראוטר הוא tipi link והמחשב macbook pro retina

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by D-Bang,

כשאני מפעיל את הפקודה ipconfig /all הוא מראה לי משהו מוזר תחת הכרטיס רשת (אליו מחובר הנתב) subnet mask: 255.255.255.0 default gateway: 192.168.1.1 DHCP Server: 192.168.1.1 DNS Server: 192.168.1.1 הכתובת שחוזרת על עצמה זה הכתובת של הראוטר שלי, 3COM, וזה לא היה ככה קודם (לכל שם הייתה כתובת נפרדת) בהגדרות TCP/IP גם הIP וגם הDNS עומדים על Automatic. אני גולש באינטרנט בלי בעיה, אבל אני לא יכול להגדיר IP סטטי (בשביל המיול) ונראה שזה עושה בעיות בחיבור רשת אלחוטית.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  21. לא מצאתי בחיפוש אז פתחתי נושא... לבזקסטור יש מבצע.. נתב אלחוטי ב237 ש"ח בערך ב24 תשלומים, הדגמים: eci 352 tnn aztech 600 שניהם כוללים מודם ADSL ואינם כוללים כניסת רשת, רק כניסת כבל טלפון. לשניהם 4 יצאות את'רנט רגילות ל tnn aztech 600 יש גם יציאת USB מה אתם אומרים על המבצע? ואיך המכשירים? איזה משניהם לבחור? יש גם מבצע על כרטיס אלחוטי, 118 שקל.. בUSB שאלה נוספת.. אני מתכנן לשים את הנתב בממ"ד.. עד כמה זה יפגע בקליטה? תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  22. אני משחק בשרת של המשחק CALL OF DUTY במשך שנה ויותר, השם שלו זה D1 למי שמכיר. תמיד הייתי מקבל פינגים גבוהים, שנעו 200-300, אבל כל פעם הייתי מתחבר ומתנתק מהאינטרנט כמה פעמים עד שהפינג היה מסתדר ונהיה 90-100! אבל בשבועות האחרונים הפינג נשאר קבוע 200-300, ולא משנה כמה אני מתנתק מהאינטרנט ומתחבר מחדש! בדקתי רוגלות, ווירוסים ואפילו התקנתי מחדש XP אבל זה לא עוזר. צירפתי שתי תמונות שדרכם עשיתי איתור לשרת ב-CMD או מה שזה לא יהיה. תראו את התוצאות בעצכם. מה אני יכול לעשות? ספק אינטרנט זהב תשתית כבלים 1.5MB/16KB [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by Cheif,

לפני מספר שבועות התגלה לי באקראי אתר אינטרנט ישראלי שהעתיק, ללא רשות וללא פרסום קרדיט, מדריך שלם מאתר NetCHEIF. זו אינה הפעם הראשונה שאני נתקל בתופעה זו, אך מניסיוני, דוא"ל קצר לבעל האתר בתוספת הפניה לחוק "זכויות יוצרים" ולעונשים הקבועים בו, מביא להסרת מידית של המדריך המועתק. אולם, באתר האמור לא היה דף "אודות" ולא מצאתי בו שום פרטים שיאפשרו לי לפנות ישירות לבעל האתר. רוצים לדעת איך גיליתי את המעתיק ומה זה אומר על הפרטיות של כולנו ברשת האינטרנט? http://www.netcheif.com/blog/?p=695

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  24. Started by יואב שניר,

זוהי השאלה : התשובה - כן, כול רב יכול לשמש AP נוחה לאלוהים.

דיונים חדשים בפורומים