רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי אינטרנט של נטויז'ן 5MB שמחובר למודם רואטר בדגם TNN - SIEMENS SL2-141 ויש פשוט בעיות לא מובנות, יש לי 2 מחשבים שמחוברים עליו ולא מובן לי למה ניתקע לי האנטרנט. בYOUTUBE ההטענה ממש איטית כל הסירטונים פשוט ניתקעים ובלתי אפשרי לישמוע ככה מוזיקה יש פיתרון ? מהירות ההורדה צריכה להיות בין 490K\B ל550K\B וזה מוריד על 150K\B מה דעתכם על זה ? יש לי רעיון כזה שאולי מישהו בסביבה מיתחבר לי דרך WIRELESS ואולי אפילו כמה אנשים ואני לא יודע איך אפשר לחסום את זה מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ? וגם רצית לדעת האם אפשר לגלות מי עושה את זה ? כי אני חייב לדעת כי זה נימשך כבר למעלה מי שנה וזה פשוט מעצבן וגם עם אני לא טועה זה לא חוקי תקנו אותי עם אני טועה ? ברור שמחר אני יעשה טלפון לס…
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי תמחשב שלי שאני כותב ממנו עכשיו שהוא מחובר לאינטרנט דרך USB עכשיו אחי קנה מחשב נייד והוא רוצה להתחבר לאינטרנט גם אבל שהיאנטנרט יעבוד גם אם המחשב שלי מכובה.. השאלה איזה חלקים אני צריך לקנות סווית ראוטר כרטיסי רשת וכו..? יש לי מודם אפור עומד ... אני בספק 012
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
בינתיים אני לא רואה שינויים חוץ מעיצובי תפריט שונים. אולי בגלל שאני משתמש בו כמודם ולא ראוטר. בכל מקרה זאת הגירסה: HOT_2.1.11 הוסיפו Bridge Mode הנה תמונות:
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
היה לי בעבר (לפני חצי שנה) רשת בין שני מחשבים. במחשב הראשי יצא כבל עד למחשב השני אורך הכבל משהו כמו 20 מטר כי החדר השני מחוץ לבית בחצר. פירמטתי מאז את המחשב הראשי ובמקום המחשב השני יש לי מחשב חדש,בשני המחשבים יש לי WINDOWS XP PROFESSIONAL. במחשב הראשי התקינו לי גם איזה תוכנה שתקשר בין שני המחשבים(דרך אגב יש לי IDSL),עכשיו כמובן אין לי את התוכנה כי פירמטתי את המחשב,השאלה שלי היא שאם אני צריך רק את ההגדרות ואולי תוכנה עד כמה זה קשה ואיך אם בכלל אני יכול לעשות את זה לבד.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
-
שלום! 1)אני רוצה ליקנות ראוטר מבזק האם כדי להזמין טכנאי? שהוא יעשה לי את הסיסמא שאנשים אחרים לו יכולים להיתחבר על חשבוני? 2)עם אני מביא טכנאי מבזק הוא כבר יביא איתו את הראוטר? או שאני צריך להביא אותו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
הייה לי לפני חודשים אינטרנט של בזק באינלאומי האנטרנט הייה איטי !! ובמשחקים הייה לי פינג 14-20-25 בכול השרתים של ET עברתי ל012 עכשיו האנרטנט הרבהההההההההה יותר מהיר אבל תמיד הפינג 48+- ויש לי את התוכנה אזות Ad-Aware SE Personal ואני כול יום עושה חיפוש עם התוכנה גם עשיתי למחשב פורמט איך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן התקלקל לי הראוטר, ועכשיו אחותי משגעת אותי ורוצה את המחשב... ספק האינטרנט שלנו זה 012. יש לי 2 מכשירים שקשורים לאינטרנט, אם אתם צריכים, תמונות: http://www.pictor.co.il/lils22/221450/5326527.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/221450/5326532.jpg תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לעשות את זה ואני אפילו לא מצליח לעשות את השלב הראשוני שהוא אומר ככה: "1.הגדרת כתובת IP בכרטיס רשת בטווח X.192.168.1" איפה אני עושה את זה?
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הי יש ברשותי מחשב בפריס, התקנתי עליו VNC server 1.קו האינטרנט - 5M UPLOAD ( ו100 DOWNLOAD) 2.פתחתי את הפיירוול לפורטים המתאימים 3.עשיתי העברה של פורטים דרך הראוטר 4.הורדתי את הרזולוציה ל800*600 ואת רמת הצבע למינימום 5.התקשרתי לחברת האינטרנט המקומית ושאלתי אותם האם הם מגבילים\חוסמים פורטים וכמובן נעניתי בשלילה (הם לא חוסמים) למרות כל זאת ההתחברות היא איטית להחריד ולפעמים אינני מצליח להתחבר כלל (זתמורתיש חיבור אבל התמונה לא זזה) אשמח לעזרה, תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני הולך לחבר את הנתב הנ"ל לנתב אחר עם כבל ורוצה שהוא יאריך לי את הקליטה של הרשת האלחוטית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם הבוקר התחיל מוזר. לא הצלחתי לגשת מה Raspberry Pi שלי לרשת, אבל לאינטרנט כן הצלחתי להתחבר.. היה ממש מוזר ושברתי על זה את הראש קצת עד שהתייאשתי ואמרתי שאני אחזור לזה אחר כך.. הכתובת IP שלו נשארה כמו הכתובת ששמרתי לו דרך הראטור אז לא חשבתי שכאן הבעיה (למרות שב arp\dhcp table לא ראיתי אותו באמת..) עברתי למחשב נייד שלי, אני מנסה לגלוש באינטרנט והוא לא עובד. אני מנסה להכנס לנתב.. 192.168.1.1 ואני רואה Login Screen של נתב אחר! אבל אני עדיין מחובר לנתב שלי (לפחות זה מה שאני חושב, לפי ה SSID). בכל מקרה אני מכניס admin admin ואני בפנים ומסתבר שברשת של השכנים שלי. ה SSID שלהם שונה, יש להם הצפנת WEP ובכל זאת אני מחובר אליהם בלי להכניס סיסמה או משהו כזה, וה SSID שכתוב …
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני משתמש בראוטר +2 מחשבים , דגם TOMATO על WRT54GL גירסה 1.27 , אני מעוניין להגדיר עדיפות נמוכה מאוד לSTREAMING או לחסום את זה לגמרי לפי בחירתי איך אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
"גלובס" מפרסם הבוקר השוואה של מחירי האינטרנט בישראל. מבחינת הספקיות (ISP) חברת HOTNET נמצאה הזולה ביותר - 20 שקל לכל מהירות עד 100M. היקרה ביותר היא CCC אבל גם המחירים הרישמיים של בזק בין לאומי אינם נמוכים. מבחינת התשתית, עד סוף השבוע ניתן לרכוש בבזק חבילת 100M ב-100 שקלים, אך יש לזכור שבחלק ניכר המקומות "בזק" אינה יכולה לספק מהירות זו. המחיר הרשמי לחבילת 100M ב-HOT הוא 139 שקל וכאן הפריסה היא הרבה יותר טובה. בטבלה המצ"ב ניתן לראות גם את מחירי הציוד - נתבים ומודמים וכאן יש ל-HOT יתרון משמעותי במחיר מול "בזק". http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000845564
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כבר שני ראוטרים שלהם פשוט מתנתקים כל הזמן. יש לי ראוטר משלי בכל מקרה, אבל אני רוצה לדעת מה לדרוש מהם בפעם הבאה. האם יש דגם מומלץ יותר היום שם שיכול לשמש רק כמודם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום! השאלה שלי היא האים ניתן לחבר שני כרטיסי רשת אלחוטיים זהים (מאותה חברה ודגם), וע"י כך להתחבר לשתי רשתות אלחוטיות שונות? השאלה היא יותר לכיוון תקלות חומרה.
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
זה אמין בכלל ? http://www.isoc.org.il/iix/2x_list.html ובכלל מה זה ?
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, יש לי קצת בעיות באינטרנט לאחרונה, רציתי לשאול אם לאחר HR למודם (מודם מסוג RTA 1320A אינו ראוטר) נדרשים להגדיר לאחר מכן משהו במודם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר ימים עברתי מ-012 ל-014 ומאז יש לי בעיה מוזרה באינטרנט: אם אני אשאיר את התוכנת הורדה פתוחה (למשל uTorrent - תכנים חוקיים) ואני מעלה חומר ומשתף, אחרי כמה שעות האינטרנט נתקע וקופא, הכל מת ואי אפשר לגלוש... החיבור מת. גם ניתוק\וחיבור מחדש לאינטרנט לא פותרים את זה, אלא רק ריסט למחשב. יש לי חבילה של 5 מגה ADSL, עם מחשב חדש בלי ראוטר (חיבור ישיר עם מודם ALCATEL שחור עתיק..) מעולם לא קרה לי ב 012... מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, אך אשאל בכל זאת: יש לי WIN 98 וכשאני מריץ תוכנה לשיתוף קבצים (קאזה או סולסיק), כעבור פרק זמן מסוים הוא מתנתק לי מהרשת. אני לא יכול לעשות יותר שום דבר שקשור ברשת, לא לגלוש, לא לשלוח מייל ולא ICQ כדי להתקשר שוב לרשת אני צריך לרסט את המחשב. למה זה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
1. בחיבור ADSL, האינטרנט מדי פעם מפסיק לתפקד אבל החייגן מתנהג כאילו שהוא עדין מחובר. ניתוק וחיבור של החייגן לא עוזרים ורק הפעלה מחדש של המחשב פותרת את הבעיה. איך פותרים את הבעיה הזו? 2. יש לי חיבור כבלים עם 012, איזה נתב לרשת אלחוטית אתם ממליצים. איזה נתב לא עושה בעיות עם חיבור כבלים ואני יכול להיות רגוע בקניה שלו? כרגע, יש לי מודם TERAYON לכבלים. אשמח לקבל הצעות עד 300 ש"ח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קניתי את ה-eee של ASUS עם לינוקס, ויש לי בעיה להתחבר לרשתות אלחוטיות. בהתחלה הוא לא התחבר לשום רשת, גם לא לזו שיש לי בבית, ורשם pending כל הזמן. אחרי שחיברתי אותו עם כבל והרצתי עדכון של ה-wifi הצלחתי להתחבר לרשת הביתית שלי (שהיא מוצפנת WPA) בלי בעיות. הבעיה היא שלא הצלחתי להתעלק על רשתות לא מוצפנות באיזור העבודה שלי (וגם בבית) ואני לא יודע אם זה בגלל תקלה במכשיר או שזה משהו יכול לקרות. השאלה שלי: האם ניתן להתעלק על כל רשת שאינה מוצפנת? יש כאן איזה 3-4 רשתות לא מוצפנות, לכמה אפילו יש לי קליטה של 96%, אבל הוא לא מתחבר אליהן וממשיך לרשום pending לא משנה איזה רשת אני בוחר. אני יודע שאייפוד מתחבר בקלות כמעט לכל רשת שהוא מוצא... אז למה לעזאזל ה-eee לא? האם זה קשור למערכת ההפעל…
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי מודם Alcatel. עשיתי רשת ביתית עם hab (שתי מחשבים) ה-ADSL 0.750 מחובר למחשב שלי, אבל שאח שלי גולש באקספלורר, לא מוריד משהו פשוט מדפדף, קופץ לי הפינג ל 1000-2000 ואני פשוט לא יכול לזוז ככה. שהיה לי רשת בלי האב אז זה לא קרה למישהו יש מושג כלשהו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-