רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ההתחייבות שלי עם HOT נגמרת עוד שבועיים ועם 014 עוד חודש ההתחברות להוט היתה אחת הטעויות הגדולות שעשיתי בזמן האחרון אני גר בבניין של שמונה קומות במילה אחת מחפיר אבל ממש... בארץ גולש סביר בחול זוועה שלא לדבר על טורנטים פשוט בושה אני מאוד רוצה לחזוא לבזק ואולי להחילף ספק למרות שאני עם 014 כבר 8 שנים ולא נראה שבעיה מהם אבל הכל יכול להיות לא נהיניתי מאינטרנט מהיר ב שנה האחרונה.ואני עובד על שרתים בחול וזה ממש ג-ר-ו-ע דרוע ברמה שאני שם את הנטסטיק של פלאפון וזה טס לעומת ה - 5 מגה שלי המלצות???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שדובר על הנתב הזה בעבר לא מעט, וגם הייתה ביקורת רצינית, רציתי לדעת אם הוא עדיין נחשב בין הטובים לתקן N כרגע. אני פשוט יכול להשיג אותו ב332 שקלים כולל משלוח, ולכן אני רוצה לדעת אם הוא משתלם. כרגע אני עם נתב תקן G (כל המחשב בבית עם כרטיס INTEL 4965 אשר תומך בתקן N) של NETGEAR WPN824 שנותן כיסוי לא מלא לבית. אז כפי שכתבתי, האם הנתב בכותרת מומלץ עדיין? והאם יש עוצמת השידור והקליטה שלו תהיה חזקה יותר?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, כבר זמן מה שברשותי dlink 2650U דרך בזק. הבעיה היא שטווח הקליטה הוא פשוט אפסי. מה שמפריד ביני לבין הנתק היא דלת והקליטה שלי היא ממש גרועה( קווים2-3) ככה כמעט בכל הבית יש מקומות שזה לא נקלט. הדבר המוזר הוא שאינ קולט של שכנים שגירם בית לידי וכאלה שגרים בבית ממולי ואת שלי בבי. אני בקושי קולט. אגב הבית הוא במפלס אחד. האם יש משוה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר edimax דגם BR-6104WB זה ראוטר קווי (לא אלחוטי), אני ניסיתי לפתוח פורטים אבל ללא הצלחה. אפשר מדריך לפתיחת פורטים? כי כל הנסיונות שלי בסוף לא עבדו וכשבדקתי באתר כלשהו שבודק אם פורט פתוח זה הראה לי תשובה שלילית. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל וללמוד קורס מנהל תשתיות ואבטחת מידע אולם אני מעדיף ללמוד את הנושא לבד בבית לכן אני זקוק להמלצות של ספרים (שם יש בעברית אני מעדיף) או בכלל המלצות ממי שלמד ויודע, דגשים וכו' תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, נתקלתי בתוכנה הזאת לפני כמה חודשים, כשבעבודה היה לחבר נטסטיק של אחת החברות הסלולריות, בתכנית ללא הגבלה. עכשיו אני עם הלפטופ שלי והוא עם שלו. חשבתי, איך אפשר לנצל את הנטסטיק הזה כך ששנינו נגלוש? מחיפוש קצר ואחרי כמה תוכנות לא מועילות הגעתי ל-connectify תוכנה פשוטה מאוד המאפשרת להפוך כל מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי ל-HOTSPOT, משמע, המחשב משמש מעין ראוטר אלחוטי וכל אחד יכול להתחבר לאינטרנט דרך החיבור של אותו מחשב. להסברים נוספים: לאתר התוכנה: http://www.connectify.me/
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה בכניסה לאתרים מוכרים...כגון וואלה, אתר אורנג,מקושרים...זה משהו שרירותי שמאוד מוזר כי מחקתי את האנטי וירוס.. הוספתי את האתרים כ אתר אמין בהגדרות ..יש לי גם אקספלורר וגם אוונט ברוזר...משהו מוזר.. אולי תוכלו לעזור לי בפתרון?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני לומד ל- CCENT ועברתי כבר לא מעט חומר, אבל כשניסתי עכשיו לחזור טיפה בראש על מה שלמדתי יש לי משהו שלא מסתדר לי. אני אדגים את העניין: בקשת HTTP פשוטה, אני רוצה לקבל את האתר hwzone.co.il (סתם דוגמה), הבקשה מכילה 2 כתובות אייפי, 2 כתובות MAC ו- 2 פורטים, כתובות המקור - כתובת האייפי שלי (כתובת פנימית כמו שלמדתי), כתובת ה- MAC של ה- NIC שלי ופורט כלשהו שמוקצה עבור הבקשה, כתובות היעד - כתובת האייפי של hwzone.co.il, כתובת ה- MAC של הראוטר שלי ופורט 80. עכשיו השאלה היא כזאת: כשהבקשה מועברת מהמחשב לראוטר היא מכילה את הכתובת הפנימית של אותו מחשב, אני למדתי שהכתובת הזאת לא משתנה והיא נשארת ככה עד שהיא מגיעה לשרת, הכתובות היחידות שמשתנות הן כתובות ה- MAC וזה בהתאם לתחנות בהן הן עוב…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שידרגתי את האינטרנט שלי ל15 מגה בייט.. יש לי נייח ונייד. בנייד דרך ה WI-FI אני גולש ב 14 מגה (שזה בהחלט תקין לאלחוטי) טבנייח שמחובר לראוטר דרך כבל אני גולש עם הגבלה של 9.5 בכל הבדיקות שעשיתי.. עדכנתי דרייבר לכרטיס רשת ונכנסתי לדופלקס פול 100 ושינתי ועדיין לא עזר. הכרטיס רשת הוא 88E8056 ... Marvell Yokun תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברים בארצות הברית וקנדה ישנו ערוץ בתשלום שנקרא Netflix התוכנה הזו לא עובדת בארץ ,האפשרות היחידה היא לעשות VPN האם ניתן לגרום לתוכנה לחשוב שאני ממוקום פיזית בארצות הברית בדרך אחרת? אולי על ידי שינוי כתובת IP . http://www.netflix.com/Default?forceSR=true אשמח ליעוץ תודה רבה שי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש משהו שנקראAIRPCAP מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג משהו דומה בארץ ? (שיעבוד על WINDOWS) http://www.cacetech.com/products/airpcap.html תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי של - D-LINK DSL-2650U הנתב הוא בתקן - G , בחרתי אותו כי בבזק זה הנתב היחידי שיש בו מפסק שבעזרתו אני יכול לנתק את האלחוט ידנית. המפסק כרגע הפסיק לתפקד ובזק הציעו לי להחליף אותו וכרגע יש להם נתב D-LINK יותר מתקדם אבל הוא בתקן - N . המחשב הנייד שלי תומך בתקן G . השאלה היא, האם המחשב הנייד יכול לקלוט אלחוט בתקן - N ?, או שעלי להתעקש לקבל נתב בתקן - G ?. אשמח לתגובות...
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני לקוח של פלאפון ויש ברשותי נטסטיק במהירות של 15/5 עלות המסלול היא 180 ש"ח ובנוסף 30 ש"ח עבור המודם, כאשר אני מקבל זיכוי בחבילת הגלישה עבור המודם. לפני כחודש פלאפון העלו את מחיר חבילת הגלישה ל220 ש"ח. התקשרתי אליהם לשאול לפשר העליה הדרסטית הזאת (23%) הנציגה גם התפלאה ואמרה שאסור להם להעלות את התעריפים ביותר מ16% בשנה. היא אמרה שהיא תבדוק את הנושא ותחזור אלי. אחרי כמה ימים חזרתי אליהם והם אמרו לי שמכיוון שירדו מחירי הקישוריות זכותם להעלות את התעריפים ביותר מ16% הגם שאין שום קשר בין הקישורית לחבילת הגלישה. (שלחתי תלונה למשרד התקשורת ונראה מה יש להם לומר) אבל הקטע הכי מעצבן פה הוא שללקוחות חדשים המחיר הוא עדיין 180 ש"ח, אז שאלתי את הנציג אם אני יכול לעבור מסלול למסלול של ל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון הראוטר שלי גוסס צריך כבר לנתק אותו מספר פעמים ביום כדי שיעבוד אז הגיע הזמן לקנות חדש אז הדרישות: 1 ) שיהיה אמין ולא יתנתק כל שעה. 2 ) טווח קליטה גדול ועמידה בעומס. 3 ) תמיכה במהירויות גבוהות ( כרגע בחבילה 12 מגה UFI ). 4 ) אם אפשר שיהיה ידידותי להורדות ( ביטורנט ) תקציב יכול להיות גם 600 שקל השאלה עם צריך? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב חברים, אני צריך עזרה בנוגע לתוכנת יוטורנט.. זכור לי פה באתר שהיה ת'רד על איזה שהוא פורט מומלץ לתוכנה.. מעין פורט שהספקיות אינטרנט לא מרבות לחסום אולי פורט בטווחים נמוכים 1xxx-2xxx (?) מישהו יוכל להמליץ לי על פורט שהספקיות חוסמות פחות.. תודה
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR-3408 שככל הנראה לא עונה על הדרישות המקומיות (8 מחשבים המתחברים אליו בLAN ובWIFI). נאמר לי שעל מנת שראוטר יוכל לענות על הצרכים האלה בצורה טובה ומספקת - אזי שנדרש ראוטר בהשקעה גדולה, יחסית, של כסף (1000 ש"ח ומעלה). אינני יודע מהי נכונות הדבר. בכל מקרה, נאמר לי שניתן להפוך את אחד המחשבים שברשותי לראוטר וכך לפתור את הבעיה. השאלה היא - איך אני עושה את זה? אציין כי אם את הבעיה הזו ניתן לפתור בראוטר חלופי שלא עולה על 500-600 שקל, אולי אעדיף זאת. אם וכאשר - המחשב המיועד לשמש כנתב הינו בעל OS WIN 7 64BIT. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יכול רק מתאם USB, בחנות שקרובה לבית ובעלות של עד 130 שקל זה מה שראיתי באינטרנט http://kravitz.co.il/?CategoryID=394&ArticleID=1276 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2502&CatCode=60 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11606 אשמח לשמוע המלצות נוספות. נ.ב. אני צריך לקנות מחר
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
עליתי על משהו מעניין, שמאד משפר את המהירות בביטורנט, כאשר גולשים דרך נטויז'ן. אני רוצה לעשות ניסוי קטן, אבל לא מכיר אף אחד שמשתמש בנטויז'ן. מישהו מוכן ליצור איתי קשר כדי לבצע את הניסוי? כל מה שצריך זה תוכנת ביטורנט סטנדרטית וחיבור של נטויז'ן. אציין שזה יכול להיות רלוונטי גם לגבי ספקים אחרים, אבל אני יכול לבצע את הניסוי רק עם משתמשי נטויז'ן, כי זה הספק שאני משתמש בו. אשמח אם תיצרו קשר ב: email: sheff2k1@gmail.com messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מטייל בדרום אמריקה האייפוד תיפקד 100% עד לא מזמן. הגעתי לעיר בשם פוקון ומשהו השתבש אני לא מצליח לגלוש עם המכשיר. במקום שאני נמצא יש רשת שעובדת טוב ב100% אני יודע את זה כי לחבר שלי יש אייפוד דור 2 שמחובר וגולש ברשת. הרשת מאובטחת בWEP אני מקיש את הסיסמא והאייפוד "מתחבר" לרשת מופיע לי הסימון של הקליטה בצד שמאל למעלה אבל שאני מנסה לגלוש אני מקבל את ההודעה "ספרי לא יכול לפתוח דף זה כי הוא אינו מחובר לאינטרנט" בדקתי במאפיינים של הרשת והשורה של הנתב הייתה ריקה. ניסיתי להכניס את הנתונים ידנית באופן זהה לזה של האייפוד של חבר שלי. קיבלתי הודעה אחרת שאי אפשר לפתוח כי השרת או נתב לא זוכר בדיוק לא מגיב. חשבתי שמדובר בבעיה מקומית אבל כשניסיתי להתחבר היום בעיר לרשת שוב נתקלתי באותה …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים, מכיוון שאין לי ידע אפילו מינימאלי בראוטרים אני מבקש את עזרתכם בהמלצה לראוטר אלחוטי. יש לי כרגע בבית מחשב נייח ומחשב נייד,אני משתמש במודם של Thomson עם חייגן,התשתית היא הוט והאינטרנט של 014 - מהירות 12 מגה. הייתי רוצה המלצה לראוטר טוב שיעניק לי את כל מה שאני צריך ושלא יהיו איתו בעיות. מכיוון שאין לי מושג מה אמור להיות ראטור טוב ובמידה ויש לכם שאלות שיכולות לכוון לתשובה הנכונה אני אשמח אם תשאלו. במידה ואולי זה יעזור - התקציב הוא לא פונקציה,במידה ויהיה משוה טוב גם במחיר של 400 ומעלה וזה יהיה רלוונטי לקחת אז אני אקח. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיעבוד עם התוכנה Wireshark. אני מתכוון למשהו בדומה ל-Airpcap אבל שיעבוד על נייד של MAC (ה-Airpcap מבוסס Windows) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרשת בנויה מ: מחשב 1-מערכת XP SP1 מדפסת לייזר מחשב 2-מערכת WIN7 שתי המחשבים בקבוצת עבודה WORKGROUP מחשב 2 יכול לגשת למחשב 1 מחשב 1 לא מצליח להיכנס למחשב 2. התקנתי במחשב 2 את המדפסת כמדפסת רשת אבל שאני שולח הדפסה כלום לא קורה. יש לציין שמחשב 2 מחליף מחשב ישן שבו הכל עבד בסדר ברשת. מה לעשות כדי שתהיה גישה משתי המחשבים ברשת לכל תיקיה שארצה לשתף,ולמה המדפסת לא מדפיסה לי?{ממחשב 1 היא מדפיסה}
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 2 כרטיסים רשת, לכל כרטיס רשת יש מודם וחייגן משלו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות שיהיה לי "2 יציאות" של אינטרנט מהמחשב למשל: יש לי חשבון אחד של 014 וחשבון אחד של 013 אני רוצה ש014 יהיה מחובר לכרטיס רשת אחד - ובמקביל 013 יהיה מחובר לשני כך שבכל פעם שאני ארצה לגלוש אני אגדיר לדפדפן דרך איזה כרטיס רשת לגלוש. אני יודע שבלינוקס יש אפשרות לעשות את זה, האם מישהו יודע יכול לכוון אותי למשהו כזה בוינדוס ? בעיקרון לא משנה לי באיזה שפה יהיה כתוב הקוד, אני מאמין שאם עושים את זה אז זה בטח ב C או C++, בכל מקרה גם אם תכוונו אותי לעשות את זה תחילה בוינדוס בלי קוד זה גם יהיה טוב ... תדוה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL ישן ונתב אלחוטי DLINK ישן. לפי השירות של בזק, המודם כנראה הלך - מתנתק כל דקה (גם בחיבור ישיר למחשב). בזק מציעים לספק מודם-נתב אלחוטי תקן N, חינם (בהתחייבות לשנתיים), כי יש לי קו 10 MB. שני הניידים שלנו (ואייפד) לא תומכים בתקן N, לצערי, ואני לא מתכוון להחליף להם כרטיסי רשת עבור זה. מצד שני, יש חדרים בדירה שאין בהם קליטה של הנתב האלחוטי. האם שידרוג למודם-נתב N ישפר את הקליטה בחדרים מרוחקים, גם עבור נייד שתומך בתקן G בלבד? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עפ"י המלצות כאן בפורום, רכשתי את הראוטר הזה. הבעיה היא שכשאני מוריד קבצים עם uTorrent, הוא מגיב לאט מאוד בהתחברות ל-UI שלו וממש לא ניתן להתחבר ברשת האלחוטית. כשאני סוגר את התכנה, המצב חוזר לקדמותו. גרסת החומרה שלי היא העדכנית ביותר. בנוסף, אני לא מצליח למצוא אפשרות ל-QOS על מנת לתת תיעדוף למחשבים ולא ל-uTorrent. האפשרות היחידה שמצאתי היא להגביל באופן חד ערכי את רוחב הפס ולא בצורת תיעדוף. רכשתי את הראוטר רק מאחר והבנתי שהוא יוכל לעמוד במטלות הנ"ל. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-