רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
ביצעתי את הפקודה TRACERT בעקבות האטה כללית בפס שלי, וראיתי שבשלב ההתחלתי של ביצוע הפקודה, המחשב שלי מתחבר לשרתים שקשה לי לזהות מה תפקידם, אני מחובר לאינטרנט זהב. מוצרפת תמונה, [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש רשת ביתית של 2 מחשבים עם כבל מוצלב (נראה לי): יש מודם שמחובר למחשב מס' 1 לכרטיס רשת PCI או משהו בחיבור USB ומחשב מס' 1 מחובר בכרטיס רשת למחשב מס' 2 בכבל מוצלב. היה אינטרנט בסדר לפני שפירמטו לו את מחשב מס' 2 בגלל וירוס ועכשיו אין אינטרנט במחשב מס' 2. מישהו יודע אולי מה הבעיה או יכול להביא מדריך טוב להקים רשת כזאת או שאיך שהיא בנויה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כשקיבלתי את הראוטר ופתחתי לו פורטים הכל היה בסדר האימיול רץ על high id ויכלתי גם לארח בפיפא ופתאום יום אחד האימיול על low id וגם לא יכלתי לארח בפיפא וכשניכנסתי להגדרות של הראוטר ראיתי שהפורטים עדיין מוגדרים והכל אמור להיות בסדר... אז חשבתי אולי זה בעיה עם הפיירוול של ה SP2 אבל כשכיביתי אותו הבעיה עדיין נשארה ניסיתי גם לשנות את הפורטים של האימיול ולשים אותם גם בראוטר אבל גם לא עבד וגם ניסיתי לנתק את הראוטר מהחשמל בתקווה שיעזור ולא ממש עזר.... מקווה שיש למישהו פתרון ותודה רבה לעוזרים !!! (תמיד אני והבעיות המוזרות האלה חח)
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? אני מתחיל ללמוד עם שותף בקרוב, ואנחנו מחפשים ראוטר אלחוטי שיהיה טוב גם למשחקים וגם לאינטרנט חברים שלי המליצו על 3COM - יש הצעות אחרות? או איזה דגמים לקחת? בעקרון הראוטר יהיה במטבח או בסלון, ואנחנו צריכים שהוא יגיע גם לחדרים באיכות טובה. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בבית חיבור ADSL, במהירות 1.5 מגה, ואני מעוניין לחבר מחשב נוסף, את המחשב הישן כרגע ובעתיד חדש, וליצור רשת ביתית, כדי ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט. אני לא בטוח שאני מעוניין להמשיך עם ADSL בתום תקופת ההתחייבות ושוקל לעבור לכבלים. שאלותיי עם כך הן הבאות: האם ניתן באמצעות נתב לחבר רשת ביתית, שלא תהיה תלוייה בכבלים/ADSL , כלומר, שניתן יהיה רק להחליף מודם ADSL במודם כבלים וזה יעבוד ? ראיתי במו עיני לפחות שתי רשתות ביתיות בעלות שני מחשבים בהן קצת הגלישה היה מחריד. האם מישהו יכול להמליץ לי על סוג נתב, או להגיד לי מה חשוב לבדוק לפני שקונים נתב ? ( אני מדבר על נתב במחיר ריאלי של עד 300 שקלים ). תודה !!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
אני יודע על ההגבלת ה-100 מ' של כבל רשת רגיל (CAT5), עכשיו נניח כי אני מעוניין לפרוס רשת קווית מבוססת נתב לאורך כ-500 מ' תוך שימוש באמצעים ביתיים, האם מיקום מתג-רשת כל נניח 70 מטר ימנע את דעיכת האות לאורך המרחק המבוקש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום...יש לנו בבית מודם של מוטורולה SB4200 (לא משנה לצורך העיניין אני חושב אבל בכול זאת) הוא עושה את עבודתו נאמנה כבר שנים ואין סיבה להחליפו, אני מציין זאת כי אמרו לי להחליף אותו וכול מיני בילבולים. אין לנו חייגן אני מחובר בכבל רשת ואחים שלי בכבל USB בכול מקרה המודם נימצא בעמדת מחשב של אחים שלי במרתף של הבית ואני מחובר בכבל רשת ארוך (מאוד יחסית) מלמטה לקומה הכי עליונה בבית. כלומר קומה מספר 3 אם סופרים מהמרתף...ואחותי קנתה מחשב נייד לצורך לימודים וצריך לעשות רשת אלחוטית רק בקומה העליונה שאני נימצא בה...האם אני יוכל לחבר את הראוטר האלחוטי אצלי בחדר אפילו שהמרחק מהמודם הוא ענק? כלומר הרטואר צריך ליהיות מחובר למודם ממה שאני יודע וממנו מפצלים למחשבים...והבל שבא למחשב שלי בא יש…
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, חיבור אינטרנט לכבלים יש לי ראוטר אלחוטי - intellinet כרטיס רשת אלחוטי USB מערכת הפעלה vista ultimate צריך עזרה בהקמה, הגדרה של הראוטר והגדרה של ה vista תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמנו התייעצתי אתכם בנוגע לקניית ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת. קניתי את ה-LinkSys WRT54GL וכרטיס רשת אלחוטי EDIMAX EW-7128G אך בגלל שהקליטה לא הייתה חזקה (הראוטר קומה מעל המחשב) החלפתי את הראוטר ל- COMPEX NP27G והקליטה הייתה טובה יותר. הכל היה טוב ויפה עד שלפני כחודש-חודשיים כשחבר בא אליי והאינטרנט לא עבד , אז הוא התחיל לבדוק ולשנות את ההדגרות של הראוטר (הוא מבין ברשתות) לבסוף אחרי שהלך התברר שהמודם למעלה פשוט היה מכובה. הדלקתי אותו, והאינטרנט שב. הבעייה היא שמאז הכל זוחל. הורדות - מהאינטרנט במהירות של כ-20-30 , וכנ"ל בתוכנות שיתוף קבצים. גלישה רגילה באינטרנט - לוקח זמן עד שכל דף עולה, והרבה הרבה פעמים הוא רושם שלא ניתן להעלות את הדף, ורק אחרי רענון מספר פעמים זה …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם למישהו יש מושג איך עושים דבר כזה, בנינו אתר ב NETBEANS, להעביר את האתר עצמו זה לא בעייה, השאלה זה איך גורמים לו לעבוד עם הDB תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 3 מחשבים נייחים. הבנתי שעבור הקמת רשת אלחוטית, אני צריך נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי עבור כל מחשב. מה תפקידו של הנתב האלחוטי? איך בעצם מחברים את כל הציוד, על מנת שיהיה אינטרנט משותף ורשת משותפת? לאן הנתב מתחבר בעצם? אני מחובר בכבלים, מודם בכבל רשת, חיבור MPLS. אשמח להמלצה של נתב אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי שיענו לצרכים של שיתוף אינטרנט ורשת משותף. איך הולך המהירות של הכרטיסים האלחוטים? האם קיימות הפרעות? לכמה מטרים משדר הנתב? והאם גוף זר שעובר בטווח יכול להתחבר לרשת שלי? ואם יש מדריך בעברית להקמת רשת אלחוטית, אשמח שיסבירו איך מגדירים ומתקינים וכו'. תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני נמצא בחברה נטוויז'ן במהירות של 1.5 מגה ואני לא כל כך מרוצה ממנה (לפני נטוויז'ן , לפני שנה ככה , הייתי בחברה "ברק" והייתי מרוצה ממנה ) עכשיו אני רוצה לעבור לחברה "קווי זהב" גם במהירות של 1.5 מגה , האם כדאי לי לעשות את המעבר הזה ? (בהתחשב במהירות הורדה של קבצים מהאינטרנט)
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום, בקצוני להחליף את הרשת הקווית הקיימת כרגע בביתי ולעבור לשימוש ברשת אלחוטית.(3 מחשבים). אשמח להמלצות לגבי נתב אלחוטי וכן 3 כרטיסים רשת אלחוטיים. אין לי גג לתקציב כיוון שאינני יודע כל כך את טווח המחירים, אבל אני מאמין שבאזור ה-500 שקל ניתן להרכיב את הקומבינה שלעיל. אשמח לעזרה בנושא. תודה.
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת בין 2 מחשבים בלי הצפנה עכשיו אני מנסה לחבר את הלפטופ לרשת אין בו חומת אש ויש את הnetwork adaters ב devive manager שם הwireless זה intel pro wireless 2200 bg network connection הכרטיס מופיע ב חיבורי רשת ומסומן ב x שלא מאתר רשת אלחוטית
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך גם כרטיס רשת ומצאתי באיבורי גם ראוטר+כרטיס רשת ב215 שח. נתב TP-LINK WR541G + TP-LINK WN321G השאלה איזה ראוטר אתם ממליצים? יש לי כבלים, והמרחק בין 2 המחשבים הוא 3 עד 5 מטר. תודה.
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הי. נגיד והגדרתי את המצלמה הנ"ל לעבוד ברשת האלחוטית אצלי בבית, והיא מקבלת כתובת רשת פנימית 192.168.1.1 איך אני יכול להתחבר אליך מחוץ לרשת ? כלומר, מהמשרד לראות מה קורה בבית ? יש לי ראוטר וכתובת IP חיצונית, איך אני מבצע את הניתוב אליה ? תודה לעוזרים.. אסף.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה ADSL בזק (ספקית בזק בינלאומי). עד לפני שבוע וחצי-שבועיים הכל היה טוב, כשהורדתי מRapidshare לדוגמא הורדתי על 500-600, וככה מעוד המון אתרים אחרים. באתרים איטיים יותר הורדתי על 300. לפני שבוע וחצי בערך קרה איזה משהו, אין לי מושג מה. התחילו להיות בעיות. כשנכנסתי לRapidshare למשל, לפעמים לא יכולתי לבחור Free או Premium, העמוד היה עם "באג" או משו כזה, הייתי צריך לרענן עד שזה עבד. וגם אחרי שזה עובד, ואני לוחץ על להוריד זה מוביל אותי לעמוד שגיאה. לחברים שלי זה לא ככה וRapidshare אמרו לי שזה בעיה אצלי. גם העמוד שגיאה עובר בסוף אחרי כמה נסיונות. כשאני מוריד, במקום להוריד על ה500-600 זה מוריד לי על 15-80... אין לי מושג למה! לא משנה איזה אתר, כשאני עושה את הבדיקת …
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתחבר לאינטרנט וזקוק לעזרה. התשתית תהייה של בזק (ADSL), ובקטע של ספקיות יש לי התלבטות... אין לי מושג איזה יש ואיזה בכלל שוות בדיקה אני מעוניין בחבילות יחסית צנועות של 2~2.5 מגה בהורדה ו256~512 Kביט בהעלאה, רצוי מאוד שהחברה תהייה בעלת שרות תמיכה ושרות לקוחות מקצועיים (לא כאלה שיתחילו להקריא לי מרשימה "תבדוק שיש חשמל, תדליק את המחשב..." ויתחילו לחפש בעיות במקומות לא קשורים לתלונה- כמו שיש בשירשור של התומכים ), שתהייה אמינה (כמובן) ומומלצת באופן כללי... אשמח לקבל כמה הצעות תודה לעונים. נ.ב: אם אני לא עונה כמה ימים זה לא כי אין יחס- פשוט אין לי גישה לאינטרנט (:)
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום. ברשותי נתב מסוג siemens SL2-141 בשבוע האחרון עשיתי פירמוט. לאחר הפירמוט פשוט חיברתי את הנתב לפי כל החיבורים שהיו לפני הפירמוט. הנתב מתחבר לאינטרנט! הוא מראה סימנים של עבודה תקינה (הלדים). אבל כשאני מאפשר את החיבור רשת (עושה לו ENABLE) אז הוא רושם הרבה זמן ACUIRING NETWORK ADRESS ובסוף מופיע לי הודעת בועה שרשום בה ש THIS CONNECTION HAS LIMITED CONNECTIVITY OR NO CONNECTIVITY AT ALL האם הבעיה היא שלא מוגדרות כתובות IP ? ואיך אני יודע איזה כתובות לרשום אם כן? ואם אני רוצה שה IP ישתנה עבור כל חיבור מחדש האם זה אםשרי עם נתבים ? תודה ! עריכה: מה אתם רציניים? חחח לאף אחד אין קצה של מושג? בעסה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום יש לי 3 מחשבים ברשת 2 מהם מחוברים עם חוט ואחד מהם מחובר wireless הבעיה שהמחשב שמחובר wireless מתנתק בין פעם ל3 פעמים ביום ללא סיבה והדרך היחידה לחבר אותו שוב (התחברות אוטומטית) היא לעשות ריסט. (המחשב חדש נקנה לפני כמה חודשים וזה קורה רק ברשת הספציפית הזאת) מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחר את ה Linksys WRT54GL, ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. אם אני מעדכן את הראוטר מה ייצא לי מזה והאם זה מסיר את האחריות?? 2. אם הוא מתנתק מהחשמל ההגדרות מתאפסות?? 3. יש לו הרבה ניתוקים?? 4. איזה כבל לקנות שהוא מהיר יותר מהשאר לחיבור המחשבים אליו? 5. הוא ניתן לבטל את שידור האלחוט שלו?? 6. איך הוא בסך הכל מבחינת ביצועים?? האם הוא מאט את האינטרנט כמו ה D-LINK DI-524 שהיה לי? או שהוא עובד חלק?? תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחצי שעה חזרתי מביצפר,ואני רואה שהמחשב איתחל את עצמו ושהחיבור לאינטרנט נעלם. אחרי שעשיתי הפעלה מחדש החיבור חזר - וכך גם האינטרנט, אבל!!! - הוא לא פותח לי איסיקיו,חצי מהאתרים שאני צריך הוא לא נכנס,הוא לא נכנס למסנג'ר ולא ל-Steam. אני משתגע!, עשיתי אולי 10 איתחולים למחשב, ניתקתי את המודם והראוטר מהחשמל לכמה דקות וזה עדיין לא חזר. כאשר אני נכנס ל''מצב'' של הרשת אני רואה שאין שום בעיה,המחשב שולח ומקבל מנות, בבקשה תעזרו לי!. בתודה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מתאם אלחוטי של הראוטר, וכשתמיד חיברתי אותו למחשב השני שלי הוא עבד, ועכשיו כשאני מחבר אותו אז יש לי מסך כחול שבו יש את השגיאה הבאה: 0x000000B8 מה לעשות?? ניסיתי למחוק את ההתקן אבל עדיין זה ככה...
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-