רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים. אז כרגע אני בHOT+012 ונגמרה לי ההתחייבות בשניהם,כיום אני משלם כ120 שקלים בערך לבאנדל הזה. חשבתי לעבור ל4M או 5M של בזק כי גם יש תUP הכפול הזה שגם ב4 וגם ב5 יש UP של 800KB. השאלה אם זה רלוונטי בשבילי כי אין לי באזור עוד NGN. ו5M תשתית ב62 ש'ח+ספק של ב'בל ב56 ש'ח זה משתלם?(אני מדבר על היום ביחס לכל שאר הדברים,כי בתכ'לס מה ההבדל בין 4M ל10M עם אותו UP). אשמח לחוות דעת ותשובה. עריכה:זה המחירים בלי התמקחות עוד(מחירים מהאתר כמה זה,כולל ממוצע של כמה זה יוצא בחודש וכל זה) בזק+בזק בין לאומי 5M ספק 56.92 תשתית 63.45 4M 48.75 ספק תשתית 58.45
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה עם שער כזה ,שמשום מה ניכנס לי למחשב כל הזמן. היתקנתי פירוול sygate והוא העיף את זה והכל היה מצוין. ועכשיו שמתי zonealarm pro, ועדיין יש את זה פשוט הוא לא מתחבר! איך אפשר לכוון שלא יהיה שום gateway כזה????
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הייי : ) הרבה מאוד זמן לא הייתי פה ! : ) זה טוב לחזור : ) יש לי בעיות עם שיתוף האינטרנט ! עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה :-\ !!! אז ככה יש לי ADSL והספק ( 012 ) ויש לי בבית שני מחשבים ושניהם מחוברים ברשת כמו שצריך בלי בעיות ! עכשיו עשיתי שיתוף אינטרנט והכל עבד וגם עדיין עובד ! אבל במחשב השני לא כל האתרים עולים !! משהו מאוד משונה !! חלק עובדים וחלק מזהים שהכתובת קיימת אבל מאוד מאוד מאוד מתקשים להכנס אליהם ולרוב לא מצליחים להכנס אליהם ! !!! עכשיו אין לי firewall !! ולא כל תוכנה של הגנה !@!@!@ אז למה זה קורה ??? תודה בכל אופן ! : )
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, בראש ובראשונה אני מעוניין לרכוש מתאם אלחוטי, כרגע יש לי ראוטר EDIMAX BR 6204Wg ומודם THOMSOM, בנושא שפתחתי פה לפני כ-3 שבועות המליצו לי על המתאם הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719113, המתאם נראה לי מצויין, האם הוא יעבוד ללא בעיות עם הראוטר? בנוסף לכך אני מעוניין לרכוש ראוטר בעוד כחודש+ שמתי עין על הנתב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748279 שתומך בתקן N ו-2 האנטנות עושות רושם של אות חזק, השאלה היא האם הוא יעבוד ללא בעיות עם המודם הנוכחי שלי? אם יש לכם המלצות נוספות על מתאם וראוטר בסביבות ה-300 ש"ח אני אשמח לשמוע, מוכן להשקיע קצת יותר עבור איכות. שני החדרים עם המחשבים נמצאים במרחק של כ-15 מטר בקו ישר ואחד מהם ממ"ד, אינטרנט נטויז'ן+הוט…
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בוקר טוב לאחי יש מחשב נייד של TOSHIBA והוא גר בדירה נפרדת עם שכנים. הוא היה מתחבר לאינטרנט אלחוטי לאחד השכנים שגרו איתו והכל היה בסדר. עכשיו,השכן החליט לעבור דירה ואחי נאלץ להיתחבר לאנשים שהוא לא מכיר כאילו זה מוצא לו רשתות מסביב עם סיגנל טוב וטוב מאוד אבל מאז הוא לא מצליח להיכנס לשום אתר באינטרנט והקטע הכי מוזר זה שהוא כן יכול להיתחבר ל ICQ למשל ... עכשיו ידוע שהשכן שגר איתו פעם היה משנה לאחי הגדרות בנייד כדי שהוא היתחבר רק אליו אז אולי הוא זה שגרם לבעיה.. מה אפשר לנסות כדי לפתור את הבעיה חוץ מפורמט? {זה לא קשור לוירוס או משהו בסיגנון כי זה קרה בדיוק אחרי שהשכן שלו עזב והרי אליו הוא היה מתחבר בלי בעיה...} מאוד מודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום רב! היום התקשרו אליי מ012 (הספקית שלי) והציעו לי מבצע חדש שיש אצלהם רשת אלחוטית, ראוטר של EDIMAX שמתאים גם לקבלים וגם לADSL במחיר של תשלום נוסף של 49 שח כפול 24 חודשים התחייבות. כל זה לא כולל התקנה של 200 ש"ח. חישוב פשוט מביא את החבילה ה"משתלמת" למחיר של 1200 שח + התקנה חד פעמית של 200 שח. כלומר 1400 שח. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם יש בעיה באתר יהאו רק במחשב הנייח שלי כי בלפ טופ ובמחשבים אחרים שבדקתי הכל בסדר המייל של יהו נפתח רגיל ואפשר להכנס ולראות את הודעות הדואר הנכנס שלך וכאן מתחילה הבעיה אני נכנס לראות הודעה>הוא פותח לי עמוד חדש>וריק לגמרי>יש עמוד אבל אין שום תוכן בשום הודעה הבעיה היא המחשב שלי או איפה? מישהו נתקל פעם בבעיה הזו? חוץ מזה באתר isohunt האתר נפתח כרגיל אבל שאני לוחץ על לינקים להורדה הוא לא מגיב ורושם למטה error on page רק עם שני האתרים האלה יש לי בעיה ורק במחשב הנייח שלי כי בדקתי במלא מחשבים איפה הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 12 מגה UFI עם מודם מוטורולה שקיבלתי מ HOT (הספקית זה בזק בינלאומי) וראוטר LINKSYS WRT300N. לאחרונה הראוטר התחיל לעשות צרות הכוללים מהירות נמוכה PING ענק וכאלה. לאחר כל פעם שאני עושה ריסט לראוטר ומודם (מחליף IP) הכל עובד מצויין ולאחר 10 דקות עבודה שוב אותו סיפור. יש לי את אותו ראוטר כבר 5 שנים (מסוף 2006 בערך) ולא היה לי איתו בעיות כאלה עד לאחרונה. גם כשהייתי באינטרנט 5 מגה ADSL וגם בכבלים עד לאחרונה. כשאני מתחבר עם המודם בלבד בלי ראוטר אין בעיות כלל. האם אפשר להגיד שהראוטר "מת"? או שישנה בעיה אחרת? ואם הראוטר כן "גמור" ממה זה קורה והאם לראוטרים יש תקופת בלאי?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ראיתי שהראוטר WRT54G של LINKSYS ממש טוב אבל הוא עולה 350 וכרטיס רשת שלו עוד איזה 250 וזה 600 שקל העסק יוצר יקר מדי.. אבל שמעתי שגם הראוטר של LEVEL ONE טוב והכרטיס רשת שלהם זול וגם הראוטר יותר זול אבל איזה דגם הכי מומלץ איזה דגם של כרטיס רשת אלחוטי ואיזה של רואטר יש לציין שהמחשבים שברשת באותה קומה ואפאחד לא בממ"ד מספיק לי שיהיה אמין ולא יתנתק לי האינטרנט כי כל לילה האינטרנט אמור להיות פתוח להורדות.. אם יש המלצה על משהו אחר אשמח לקבל..
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם עד לפני כמה ימים היה לי חשבון אינטרנט 10 מגה ADSL באורנג' (שייאמר לזכותם - שהיו מעולים!!! מהתחלה עד הסוף. - קיבלתי את החשבון דרך העבודה, ועזבתי לכן נסגר החשבון). ונשאר לי חשבון של 012, מה שלא השאיר לי הרבה ברירות עקב המצב - הייתי חייב לחזור אליו, והבנתי כמה שהם לא השתנו מאז הפעם האחרונה שהייתי מנוי אצלם. איטיות נוראית בשעות עומס, דפים לא עולים עד הסוף אפילו. שלא נדבר על הורדות מהארץ ומחו"ל, כנ"ל פינגים לא יציבים לכל מקום (גם בארץ). עוד מישהו חווה את אותו הדבר?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש הרבה משחקי רשת שאני לא יכול לשחק בגלל שאני מחובר לראוטר(חיבור בכבלים).... לי נראה שהבעיה נובעת מכך שהמחשב מזהה את האייפי שלו כהאייפי הפנימי שלו בתוך הראוטר משהו כמו 192.168.0.123... והמחשבים באינטרנט לא מזהים את המיקום שלו.... האם זאת הבעיה? ואם זאת לא הבעיה... אז איך אני פותח פורטים? יש לי D-link Defult getaway 192.168.0.1 ועוד שאלה... אם אני אעבור לHUB ... ואני אהיה המחשב הראשי, אז זה יפתור לי את הבילבול בין האייפי? והאם אני אצטרך להשאיר את המחשב שלי דלוק כל הזמן למרות שאני מחובר לאינטרנט כבלים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
1. Your Tweakable Settings: Receive Window (RWIN): 37752 Window Scaling: 0 Path MTU Discovery: ON RFC1323 Window Scaling: ON RFC1323 Time Stamping: ON Selective Acks: ON MSS requested: 1452 TTL: (less any hops behind firewall) 62 TTL remaining: 47 2. Test 146000 byte download Actual data bytes sent: 146000 Actual data packets: 101 Max packet sent (MTU): 1492 Max packet recd (MTU): 1492 Retransmitted data packets: 0 sacks you sent: 2 pushed data pkts: 8 data transmit time: 3.226 secs our max idletime: 503.8 ms transfer rate: 29764 bytes/sec transfer rate: 238 kbits/sec This is not a speed test! transfer efficiency: 100% 3. ICMP (ping) check Minimum pi…
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, מנסה להוסיף Guest Network בנוסף לרשת הביתית על מנת שכל הגאדג'טים שאני פחות סומך על האבטחה שלהם (שואב רובוטי, מצלמת אינטנרט וכו') לא יוכלו לשמש לפריצה לרשת הביתית. הקונפיגורציה היא כזו: ראוטר ראשי - TP Link VR600 ראוטר שני - TP Link AC1750 (ראוטר שני משמש כנקודת גישה בממ"ד בשל בעיות קליטה) הראוטרים מחוברים קווית דרך סוויטץ' על מנת שהראוטר השני יפעל, ביטלתי DHCP והעתקתי את הרשתות כמו במדריך של TP Link: https://www.tp-link.com/us/support/faq/417/ נתקעתי ב: 1. הGuest Network לא עובדת באזור הראוטר המשני (יש חיבור, מופיע "No internet connection), מניח שזה בגלל ביטול DHCP? 2. האם יש למישהו הצעה איך להשמיש את הראו…
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום, איזה פרוטוקולים חייבים לבדוק שיש בנתב, יש עוד משהו שצריך לבדוק? ואם כדאי שיהיו פרוטוקולים נוספים לכבלים לדוג' ? ושאלה נוספת פרוטוקולי אלחוט זה תקן או שזה תלוי חברה? תודה, HaimTS
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
הגיע אלינו כרגע מכתב שאומר שהמבצע המשולב של יס + תשתית אינטרנט עומד להגמר, ואח"כ אנחנו נשלם לבזק 82 ש"ח על תשתית 1.5M. אני מודע לזה שזה מוגזם, והם מצפים כנראה לטלפון שיסדיר איתם מחיר חדש \ התחייבות. בכל אופן, מה המחירים שאפשר להשיג כרגע? תשתית 1.5 ו-2.5 מגה רלוונטיות בשבילי. המחירים שמפורסמים רשמית באינטרנט הם די גבוהים http://www02.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3065〈=he בבזק 62 על 1.5, 82 על 2.5 בהוט 49 על 1.5, 69 על 2.5
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
זה לא היה ככה בעבר (נניח לפני כמה חודשים). אני עם בזב"ל. היו לי בעיות איטיות בזמן האחרון אז בדקתי עם SpeedtTest מה הולך ומעבר למהירות עצמה (שדווקא בסדר), ראיתי שהוא רושם לי ספק ממש לא נכון - AT&T Services. מישהו מכיר את זה? יכול להיות שזה גורם לבעיות כאלה ואחרות? דברים פשוטים כמו סטרימינג, אפילו של שרותי מוסיקה פשוטים, עובדים הרבה פחות טוב בשבועות האחרונים. אני מודע לזה שחופש גדול תמיד מעמיס על הספקיות אבל אולי בכל זאת יש משהו דפוק, לא יודע...
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אני שמתי לפני כמה ימים את הנתב האלחוטי של linksys מתחת למיטה כי לא היה לי מקום אחר למקם אותו כרגע. האם זה ממש לא רעיון טוב?
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אם אני מבצע בדיקת מהירות אינרנט מהאתר התפעולי של בזק אני מקבל תוצאה נורמלית של מהירת האינרנט שלי, אבל האינרנט שלי זז לאט ! יש לי 2 מחשבים בבית, באחד מותקן IE6 ובשני FF3 (המחשב שממנו נכתבת ההודעה), הבעיה נמצאת רק במחשב השני. חשבתי לפתוח פורטים של הפיירפוקס אבל לא מצאתי ברשת את הפורטים, מישהו יודע אותם ? או אולי פיתרון אחר שיעזור ? מיותר לציין שהמחשב נקי מרוגולות ווירוסים ומאובטח בNOD 32 מעודכן.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן. אני לא רוצה להיות חופצן אבל אני ממש מבקש שתענו לי עוד היום כי אני חייב להזמין את הראטור היום או מחר. איזה יתרונות יש לינקסיס מול הקומפקס ? והכי הכי חשוב לי, מי מספק קליטה טובה יותר ? compex np27g http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=454910 Linksys WRT54GL http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=472971 אם תוכלו לענות בזמן בקרוב זה יהיה מצויין. תודה רבה !!
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
האינטרנט שלי מתנתק כל חצי שעה ולמרות שהזמנתי טכנאי והוא החליף כמה דברים זה לא עזר וגם ניסיתי לשנות הגדרות מזה יכול להיות??
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שמשום מה לא נותנים להראות תמונות משם יותר..... כי מה שאני מעלה ישר עובר לאייקון המגעיל של נענע עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
לאור הפרשה ה-"אוסטרלית", די ברור שגופי הבטחון החשאיים של מדינת ישראל לא מבינים את כוחן של הרשתות החברתיות ואת המשמעות של הפצת מידע ויראלית. בעוד שאת חוסר ההבנה של אותם גופים עוד איכשהו אפשר להבין, התנהגות דומה, הננקטת על ידי חלק מחברי הועד של איגוד האינטרנט הישראלי, היא בלתי נסלחת. רועי שלומי מפרסם היום פוסט נוקב על מדיניות ההסתרה הננקטת על ידי ועד האיגוד ועל המאמץ שנעשה שם למנוע פרסום מידע שראוי שהציבור ידע ויכיר. הגיע הזמן שאותם חברים יפקחו את עינהם ויבינו שהעולם סביבם השתנה. ב-2013, בעידן הפייסבוק, הטוויטר, האינסטגרם והבלוגים היכולת להסתיר, להחביא ול-"גנוב סוסים ביחד" אינה אפשרית יותר. http://roishlomi.com/heb/2367
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיל את טווח ה-WIRELESS של מודם בזק, מדובר בבית די גדול בצורת ר' - בו הרשת לא מגיע לחדרים הרחוקים מהמודם. האם לשם רפיטר ? יש מוצר מומלץ ? יש פתרון אחר יותר טוב ? (המטרה לקבל רשת אלחוטית גם בצד השני של הבית, HOME PLUG נותן מענה לנקודה קווית, אולי אפשר כל בסיס זה + עוד נתב אלחוטי ליצר רשת נוספת, אבל נראה לי פתרון יקר)
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה שבועות (לפני שהתגייסתי) הרגשתי שמשהו לא בסדר באינטרנט בכלליות, הייתי מקבל התנתקויות לפעמים (ממש לפעמים) אבל בעיקר פינגים גבוהים בשרתים בחו"ל... לצורך העיניין יש לי חבילה של 2 מגה אבל אני מרגיש שבעבודה שוטפת האינטרנט לפעמים ממש איטי... עכשיו ברור שיש אתרים שהניתוב אליהם יותר איטי ופחות טוב ולא תמיד מורידים על המקסימום (במקרה שלי "אמור" להיות על 240) אבל אני פשוט הרגשתי שאפילו אם אני לא מוריד כלום ואין כלום ברקע שקשור להורדה משחקים מסויימים פשוט עם לאג מטורף... או הורדות לא זזות... אז אחרי דיבורים עם נציג של ברק הוא חירטש לי משהו שקשור בעבודות תחזוקה שלהם ושעכשיו שהם פתחו קו מיוחד לאפלואד ל"גיימרים" יש בעיות עם הרוחב פס למשתמשים רגילים וכל מיני בולשיט... אז אמרתי ל…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-